Επενδύοντας στο περιβάλλον

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Επενδύοντας στο περιβάλλον"

Transcript

1 Επενδύοντας στο περιβάλλον Φωτοβολταϊκά για το σπίτι

2 Η Calpak τώρα και στα Φωτοβολταϊκά Η Calpak σε συνεργασία µε µία από τις σοβαρότερες βιοµηχανίες παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων στην Ευρώπη σας προσφέρει τώρα εκτός από τα γνωστά σας θερµικά ηλιακά συστήµατα για ζεστό νερό και φωτοβολταϊκά συστήµατα ειδικά διαλεγ- µένα για οικιακή εγκατάσταση (µέχρι 10kwp) και σύνδεση µε την ΕΗ. Η επιλογή των καλύτερων φωτοβολταϊκών πλαισίων, inverters και λοιπών υλικών µαζί µε την γνωστή σοβαρή και άµεση εξυπηρέτηση που η εταιρεία µας από χρόνια σας προσφέρει εγγυάται και σήµερα ότι µε την Calpak θα έχετε γρήγορα και οικονοµικά στο σπίτι σας µία φωτοβολταϊκή εγκατάσταση που κάθε µήνα θα σας εξασφαλίζει σηµαντικότατο εισόδηµα. Τα φωτοβολταϊκά συστήµατα της Calpak έχουν εγγυηµένη απόδοση για 25 χρόνια. Και αυτή η εγγύηση δεν είναι λόγια. Η Calpak όπως είναι κοντά σας εδώ και 35 χρόνια θα παραµείνει και για πολλά χρόνια ακόµη για να απαντά άµεσα στις όποιες απαιτήσεις σας, εγγύησης και service, µε αµεσότητα και χωρίς καθυστερήσεις. Η Calpak για να σας παρέχει όλα αυτά µε την γνωστή της συνέπεια έχει δηµιουργήσει ένα νέο τεχνικό τµήµα, την Calpak Technical. Έχουµε επανδρώσει το τµήµα αυτό µε διπλωµατούχους µηχανολόγους και ηλεκτρολόγους µηχανικούς καθώς και µε τεχνίτες υψηλής στάθµης, οι οποίοι έχουν ως αντικείµενο εκτός από την µελέτη και εγκατάσταση κεντρικών θερµικών ηλιακών συστηµάτων, την µελέτη και εγκατάσταση οικιακών φωτοβολταϊκών συστηµάτων ισχύος µέχρι 10KWp κατάλληλων για σύνδεση µε την ΕΗ. Είµαστε πλέον σε θέση να παρακολουθήσουµε όλη την πορεία µίας τέτοιας εγκατάστασης από την πρώτη επαφή µαζί σας µέχρι την έναρξη πληρωµών σας από την ΕΗ. Ενδιαφέρεστε για φωτοβολταϊκά στο σπίτι σας; Καλέστε την CALPAK TECHNICAL για να έχετε µία ολοκληρωµένη λύση. Εµείς θα κάνουµε τα πάντα, εσείς απλά θα περιµένετε τον πρώτο λογαριασµό της ΕΗ για να εισπράξετε χρήµατα.

3 Γιατί να βάλετε Φωτοβολταϊκό Calpak και πώς να το χρηµατοδοτήσετε 1 Γιατί µε την σωστή µελέτη και τα άριστα υλικά της η Calpak µπορεί να σας εγγυηθεί ετήσιο εισόδηµα για 25 χρόνια που θα φθάνει µέχρι το 14% του κεφαλαίου σας. Επενδύοντας περίπου 25,000 µπορείτε να εισπράττετε από τη ΕΗ πάνω από 3,500 το χρόνο αρκεί η µελέτη και η εγκατάσταση να γίνουν µε την σοβαρότητα και υπευθυνότητα, όπως αυτή που διακρίνει την Calpak. 2 Οι εισπράξεις από τη ΕΗ είναι καθαρές, χωρίς ΦΠΑ και δεν πληρώνετε φόρο εισοδήµατος. 3Γιατί η επένδυσή σας δεν κινδυνεύει από τον πληθωρισµό αφού η ΕΗ θ αναµορφώνει ανάλογα το τιµολόγιο πληρω- µής προς εσάς. Γιατί και εσείς θα έχετε την ηθική ικανοποίηση ότι συµβάλατε στην βελτίωση 6του κλίµατος του πλανήτη. Επενδύστε σε φωτοβολταϊκά CALPAK για να έχετε σταθερό εισόδηµα µέχρι 14% το χρόνο χωρίς τον κίνδυνο του πληθωρισµού και αισθανθείτε ότι βοηθάτε στη βελτίωση του κλίµατος. 5Γιατί δεν χρειάζεται να επενδύσετε δικά σας χρήµατα. Η Calpak µπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε δάνειο µε ευνοϊκούς όρους από τις τράπεζες. Το δάνειο αυτό µπορείτε να εξοφλήσετε σε 8-10 χρόνια χρησιµοποιώντας µόνον τις εισπράξεις σας από την ΕΗ και να επωφεληθείτε τα υπόλοιπα 15 χρόνια λειτουργίας του φωτοβολταϊκού σας. 4 Γιατί συµβάλλετε στην ενεργειακή αναβάθµιση του σπιτιού σας. Μην ξεχνάτε ότι µε βάση τον νέο νοµοσχέδιο (κανονισµός ΚΕΝΑΚ) σε κάθε συµβολαιογραφική πράξη µεταβίβασης ή ενοικίασης θα πρέπει να επιδεικνύετε το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας και όσο σε υψηλότερη κατηγορία κατατάσσεται αυτό τόσο µεγαλύτερη αξία αποκτά.

4 Τι χρειάζεσθε πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήµατος στο σπίτι σας µε σκοπό την σύνδεσή του µε την ΕΗ. Προϋπόθεση για να εγκαταστήσετε ένα φωτοβολταϊκό σύστηµα είναι τα παρακάτω, γι αυτό βεβαιωθείτε: ότι διαθέτετε επίπεδη ταράτσα ή κεραµοσκεπή ή ακόµη και σκέπαστρο βεράντας που βλέπει προς νότο και δεν σκιάζεται από παρακείµενα εµπόδια ( δέντρα, πολυκατοικίες, κλπ.). Ενδεικτικά σε µία ταράτσα τµ µπορεί να εγκατασταθεί φωτοβολταϊκό σύστηµα περίπου 5KWp. Το ίδιο σύστηµα µπορεί να εγκατασταθεί σε κεραµοσκεπή και στέγαστρο βεράντας επιφανείας 50-60τµ. Ανάλογες διαστάσεις απαιτούνται για µικρότερα ή µεγαλύτερα φωτοβολταϊκά συστήµατα. ότι έχετε θεωρηµένο από την πολεοδοµία φωτοαντίγραφο του τοπογραφικού σχεδίου της άδειας οικοδοµής του σπιτιού σας ότι ο λογαριασµός της ΕΗ του σπιτιού που θα εγκαταστήσετε το φωτοβολταϊκό είναι στο όνοµά σας σε περίπτωση διαµερίσµατος πολυκατοικίας ότι έχετε απόφαση όλων των άλλων ιδιοκτητών που να σας δίνει την άδεια να εγκαταστήσετε φωτοβολταϊκό σύστηµα στην πολυκατοικία έστω και αν ο χώρος που θα εγκατασταθεί είναι δική σας ιδιοκτησίας (πχ ιδιωτική ταράτσα, βεράντα, κλπ) ότι δεν είστε σε περιοχές που η ΕΗ δεν µπορεί να συνδεθεί (πχ όλα σχεδόν τα νησιά, κλπ) ότι δεν είστε σε παραδοσιακό οικισµό ή σε αρχαιολογικά προστατευµένους χώρους ότι έχετε ηλιακό θερµοσίφωνα, αν όχι θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα που να ικανοποιεί τις ανάγκες του σπιτιού σε ζεστό νερό (Η Calpak µπορεί να σας κάνει σχετική προσφορά σε ειδικές τιµές). Τα παραπάνω είναι οι βασικές απαιτήσεις που επιβάλλει η σχετική νοµοθεσία και η τεχνική στα οικιακά φωτοβολταϊκά συστήµατα κάτω των 10 KWp. Για συµπληρωµατικές επεξηγήσεις τηλεφωνήστε µας, οι συνεργάτες µας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

5 Πως µπορεί να βοηθήσει η Calpak Τηλεφωνήστε στο , στην εταιρεία µας, ή επισκεφθείτε τα κατά τόπους καταστήµατα Calpak, ή ακόµη τις συνεργαζόµενες αλυσίδες καταστηµάτων ηλεκτρικών συσκευών και καταστηµάτων ιδιοκατασκευών. Θα σας δώσουµε τηλεφωνικά ή προφορικά τις πρώτες πληροφορίες. Θα σας παρουσιάσουµε τα πακέτα φωτοβολταϊκών τα οποία προσφέρουµε. Αν επιθυµείτε θα επισκεφθούµε τον χώρο σας, θα συζητήσουµε µαζί σας τις απαιτήσεις σας σε συνδυασµό µε τις δυνατότητες του χώρου σας προκειµένου να σας ετοιµάσουµε δωρεάν προµελέτη και µία πλήρη προσφορά. Μετά την αποδοχή της προσφορά µας θα προχωρήσουµε στην οριστική µελέτη και τη δηµιουργία του φακέλου για την υποβολή της αίτησής σας στην ΕΗ. ικός µας συνεργάτης θα ασχοληθεί µε την υποβολή της αίτησης προς την ΕΗ και στη συνέχεια µε την παρακολούθηση της προέγκρισης µε κατάληξη την υπογραφή από σας της Σύµβασης Σύνδεσης. Παράλληλα θα ετοιµάσουµε το απαιτούµενο φάκελο για την πολεοδοµία. Συνεργάτης µας πάλι θα ασχοληθεί µε την έκδοση της άδειας εργασιών µικρής κλίµακας στην πολεοδοµία και θα την υποβάλει στην ΕΗ. Θα εκτελέσουµε την εγκατάσταση µε ειδικευµένα συνεργεία και µε την επίβλεψη ειδικευµένου διπλωµατούχου ηλεκτρολόγου όπως προβλέπει ο νόµος και η προσφορά µας. Θα σας βοηθήσουµε να υπογράψετε τη Σύµβαση Συµψηφισµού και να ζητήσετε από την ΕΗ την σύνδεση της φωτοβολταϊκής εγκατάστασής σας µε το δίκτυό της. Θα παραστούµε στην σύνδεση του φωτοβολταϊκού σας µε το δίκτυο της ΕΗ. Θα παρακολουθήσουµε την καλή απόδοση του συστήµατος µε βάση τα οριζόµενα στην συµφωνία µας. Μπορούµε κατόπιν συµφωνίας να αναλάβουµε την συντήρηση του φωτοβολταϊκού σας συστήµατος για καλύτερη απόδοση. Άλλα και αν δεν ενδιαφερθείτε για τις παραπάνω υπηρεσίες µας µπορούµε να σας αποστείλουµε τα βασικά υλικά του φωτοβολταϊκού συστήµατος που θα επιλέξετε στο σπίτι σας (εντός περιοχής Αθήνας) ή σε πρακτορείο µεταφορών της περιοχής σας (εκτός Αττικής) διατηρώντας τις εγγυήσεις που προσφέρουν οι κατασκευαστές των φωτοβολταϊκών πλαισίων µε την προϋπόθεση βέβαια ότι η εγκατάσταση θα είναι τεχνολογικά άρτια. Συνοπτικά η CALPAK σας προσφέρει ένα πλήρες πρόγραµµα προµελέτης -µελέτης- προµήθειας υλικών, εγκατάστασης και σύνδεσης του φωτοβολταϊκού σας µε την ΕΗ και επιπλέον αναλαµβάνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες σε ΕΗ και πολεοδοµία.

6 Επιλέξαµε τα καλύτερα υλικά στα πακέτα των φωτοβολταϊκών πριν από Σας για Σας. Εµείς στην Calpak µετά από µία ενδελεχή µελέτη των αναγκών σας και επιλέγοντας υλικά τελευταίας τεχνολογίας δηµιουργήσαµε ευέλικτα πακέτα για τα φωτοβολταϊκά σας συστήµατα. Περιλάβαµε σ αυτά ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ευρωπαϊκή αγορά έχοντας πάντα υπ όψη την σχέση κόστους, ποιότητας και αξιοπιστίας παραγωγής. Τα φωτοβολταϊκά πλαίσια που επιλέξαµε για σας κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει στην σηµερινή παγκόσµια παραγωγή: αποτελούνται από 60 µονοκρυσταλλικές ή πολυκρυσταλλικές κυψέλες πυριτίου διαστάσεων 156x156 mm έχουν στιβαρή κατασκευή και αλουµινένιο πλαίσιο αποδίδουν 30-35% παραπάνω από τα απλά φωτοβολταϊκά φθάνοντας το 220wp/πλαίσιο και άνω και έχουν εγγύηση υλικών και κατασκευής 5 χρόνων, εγγύηση απόδοσης µέχρι 90% για 10 χρόνια και αντίστοιχα 80% για 25 χρόνια Οι βάσεις είναι από αλουµίνιο ενισχυµένο, κατασκευής µεγάλου ελληνικού εργοστασίου και έχουν υπολογισθεί ν αντέχουν στο χιόνι και τους ανέµους. Τα φωτοβολταϊκά της Calpak έχουν πιστοποίηση TUV µε βάση τα πρότυπα ΕΝ 61615, ΕΝ 61730, CE και ISO Τα inverters SMA πιστοποιούνται µε βάση τα ΕΝ 61000, ΕΝ 5017, CE κλπ. Για να έχετε καθηµερινό έλεγχο της απόδοσης του φωτοβολταϊκού σας µπορούµε να σας προσφέρουµε ένα ασύρµατο µόνιτορ µικρών διαστάσεων που θα σας δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για την παρακολούθηση. Τα inverters SMA είναι γερµανικής κατασκευής και διαθέτουν ειδικό σύστηµα ψύξης και στεγανότητας γι αυτό άφοβα τοποθετούνται στο ύπαιθρο προς αποφυγή θορύβου στο σπίτι. Παράλληλα λόγω της καλής ψύξης οι αποδόσεις τους φθάνουν µέχρι το 98% µετρηµένες µε βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ συνήθως τα inverters έχουν απόδοση που µπορεί να είναι µόνον 92%-93%. Σκεφθείτε µόνον από αυτές τις διαφορές απόδοσης πόσο παραπάνω θα κερδίσετε µέσα στα επόµενα 25 χρόνια της λειτουργίας του φωτοβολταϊκού σας. Όλα τα τµήµατα του πακέτου, τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, τα inverters και οι βάσεις είναι όλα κατασκευασµένα στην Ε.Ε. και έγιναν µε βάση όλους τους αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισµούς.

7 Λίγα λόγια για το πως δουλεύουµε Πέρα όµως από την ποιότητα των επιλεγµένων υλικών απαιτείται η άριστη συνεργασία των υλικών αυτών µεταξύ τους προκειµένου το σύστηµά σας να έχει την καλύτερη απόδοση. Εµείς ικανοποιούµε αυτήν την απαίτηση µε την εµπεριστατωµένη µελέτη και σχεδίαση του φωτοβολταϊκού σας από τους µηχανικούς µας και την άριστη δουλειά των εξειδικευµένων τεχνικών µας στον τόπο του έργου καθώς και την χρήση πρώτης ποιότητας συµπληρωµατικών υλικών. Έτσι τα καλώδια που χρησιµοποιούµε στις εγκαταστάσεις µας είναι γερµανικά ειδικά για φωτοβολταϊκά συστήµατα και µάλιστα είναι σε κοµµάτια µε ειδικούς συνδέσµους MC4 στα άκρα που εξασφαλίζουν ασφαλή λειτουργία για πάρα πολλά χρόνια. Οι ηλεκτρικοί πίνακες είναι πιστοποιηµένοι και υψηλής ποιότητας. Τέλος δίνουµε ιδιαίτερη σηµασία στην ασφάλεια των τεχνικών κατά την εργασία τους µε τη χρήση ιµάντων προστασίας, αναβατόριων κλπ καθώς και στην ασφάλεια λειτουργίας του συστήµατος προβλέποντας αντικεραυνική προστασία, περιφράξεις, κλπ. Έτσι εξασφαλίζουµε για σας την µέγιστη δυνατή απόδοση, ασφάλεια και µακροβιωσιµότητα για το φωτοβολταϊκό σύστηµά σας λαµβάνοντας υπ όψη όλες τις απαιτήσεις σας και τις ιδιαιτερότητες του χώρου εγκατάστασης. Με λίγα λόγια τα υλικά και η εργασία που σας προσφέρει η CALPAK TECHNICAL είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήµερα. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Σ ΕΜΑΣ.

8 ΚΙΚΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕ (Calpak Technical) Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 9, ΤΚ 11743, ΑΘΗΝΑ Τηλ Fax

Παρουσίαση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε οικιακές στέγες έως 10 KWp

Παρουσίαση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε οικιακές στέγες έως 10 KWp Παρουσίαση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε οικιακές στέγες έως 10 KWp Η Χριστόπουλος Ενεργειακή μελετά, κατασκευάζει και τοποθετεί ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ υψηλής ποιότητας σε πάρκα, επαγγελματικές στέγες και

Διαβάστε περισσότερα

TECHNODYNE. Υπηρεσίες Υψηλής Τεχνολογίας ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ»

TECHNODYNE. Υπηρεσίες Υψηλής Τεχνολογίας ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ» TECHNODYNE Ε.Π.Ε. Υπηρεσίες Υψηλής Τεχνολογίας ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ» ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΗ/Περιοχή. Ηµεροµηνία παραλαβής αίτησης:. (συµπληρώνεται από την Περιοχή ΕΗ) Αίτηση για τη σύνδεση Φωτοβολταϊκού Συστήµατος ισχύος 10 kwp στο ίκτυο ΧΤ (στο πλαίσιο του Ειδικού Προγράµµατος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ερωτήσεις Απαντήσεις σχετικά µε την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστηµάτων 1. Που µπορεί να εγκατασταθεί ΦΒ σύστηµα; Το Πρόγραµµα αφορά συστήµατα µέχρι 10 kw p, στο δώµα ή τη στέγη (συµπεριλαµβανόµενων

Διαβάστε περισσότερα

Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY...

Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY... Μόνο από 13.500 κάντε τη στέγη σας πράσινη με το νέο «Φ/Β STARTER KIT» από τη NEON ENERGY... και τη χρηματοδότηση της EUROBANK. Μάθετε περισσότερα σε επιλεγμένα καταστήματα PRAKTIKER. Μόνο από 13.500 το

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταικά (Φ/Β) Συστήµατα σε κτιριακές εγκαταστάσεις.

Φωτοβολταικά (Φ/Β) Συστήµατα σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Φωτοβολταικά (Φ/Β) Συστήµατα σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Νοέµβριος 2009 1 Κατηγορίες Φ/Β Συστηµάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις. 1. Αυτόνοµα Φ/Β Συστήµατα : Συνήθως χρησιµοποιούνται για κάλυψη του 100%

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα

Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιριακού Τοµέα Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής και Οικονοµικών τίθεται σε ισχύ ο Κανονισµός Ενεργειακής Απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά.

Κάθε φωτοβολταϊκό σύστημα αποτελείται από κάποια επί μέρους στοιχεία όπως αυτά παρουσιάζονται και περιγράφονται αμέσως μετά. Εισαγωγικά Η εταιρεία Nobel, με 35 χρονη παρουσία στο χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με αναγνωρισμένους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Β. ΚΟΝΤΟΚΟΛΙΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ανθέων 34-36 - 111 43 Αθήνα Τ 210 2512701 F 210 2512701 U www.kontokolias.gr email info@kontokolias.gr

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εργασία Τεχνολογίας- ΟικιακήςΟικονομίας. Φωτοβολταϊκά

Εργασία Τεχνολογίας- ΟικιακήςΟικονομίας. Φωτοβολταϊκά Εργασία Τεχνολογίας- ΟικιακήςΟικονομίας Φωτοβολταϊκά Μια νέα μορφή «Πράσινης» ενέργειας Η χρήση των συμβατικών μορφών ενέργειας δημιουργεί όλο και περισσότερα προβλήματα στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕ

ΜΕΛΕΤΕΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΕ Ποιότητα Αξιοπιστία Αποδοτικότητα Φωτοβολταϊκοί Σταθμοί με το «κλειδί στο χέρι» Φ/Β Σταθμοί «με το κλειδί στο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε.

ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε. ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ Α.Π.Ε. Ταυτότητα Η εταιρεία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ A.Ε. ιδρύθηκε με σκοπό την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλιακών εγκαταστάσεων με έμφαση στις εφαρμογές

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

κατοικίες) και Επιχειρηµατικός τοµέας (µικρές ή πολύ µικρές επιχειρήσεις)

κατοικίες) και Επιχειρηµατικός τοµέας (µικρές ή πολύ µικρές επιχειρήσεις) Τιείναι; Είναι Ειδικό πρόγραµµα για την ενίσχυση της εγκατάστασης Φ/Β συστηµάτων ισχύος µέχρι 10 KWp σε νόµιµα υφιστάµενες κτιριακές εγκαταστάσεις που χρησιµοποιούνται για κατοικία ή τη στέγαση µικρών

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ NIKOΣ ΤΑΒΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΗΣ Ο.Ε. ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ 32 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΗΛ. 28410 22457 FAX 28410 24381 info@tavlasatsalis.gr EIΣΑΓΩΓΗ Μετά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. Η ECO ENERGIA ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ από το πρώτο βήμα και αναλαμβάνει: ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ECOENERGIA ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Aνθρώπινο Δυναμικό Ποιότητα Υπηρεσιών Αποτελεσματικότητα ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ... ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ECOENERGIA είναι μια εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΥΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟΤΑΥΡΟΥ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΥΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟΤΑΥΡΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΥΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΗΜΟΤΑΥΡΟΥ Ε. Ε. Πρόγραµµα T h e r m i e 1997-2000 ΗΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ Υ. Π Ε. ΧΩ. Ε ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 15/10/2004 ΙΗΜΕΡΙ Α ΚΑΠΕ 1 ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ήµος Ταύρου

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση κατ οίκον Ενημέρωση Ιδιοκτητών

Εξοικονόμηση κατ οίκον Ενημέρωση Ιδιοκτητών 2019 Εξοικονόμηση κατ οίκον Ενημέρωση Ιδιοκτητών * Με βάση τον τελευταίο οδηγό του προγράμματος Τι είναι το Πρόγραμμα ; Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

40 CHINA SOLAR PANEL POLY 250W INVERTER: KOSTAL PICO 10.1 40 ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΑΛΥΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΗΛΕΚΤΡ/ΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΒΒ

40 CHINA SOLAR PANEL POLY 250W INVERTER: KOSTAL PICO 10.1 40 ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΑΛΥΒΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΗΛΕΚΤΡ/ΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΒΒ Φωτοβολταϊκά ΠΡΟΣΦΟΡΑ 0 kw στέγης 8.965 Πλήρες πακέτο υλικών, μεταφορά Τ ο σ ύ σ τ η μ α περιλαμβάνει: 4 πλαίσια μονοκρυσταλλικού πυριτίου τύπου Μ245 3ΒΒ ισχύος 245 Μp έκαστο, μάρκας Bosch (made in Germany),

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΔΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΔΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΔΩΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ECOENERGIA; Η EcoEnergia Α.Ε. είναι μια σύγχρονη εταιρεία ειδικευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE

Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE Φ/Β πάνελ για μέγιστη απόδοση THE SUN ON YOUR SIDE ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ 2 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η MAGE SOLAR AG, σαν τμήμα μίας παγκοσμίως δραστηριοποιούμενης

Διαβάστε περισσότερα

Κερδίστε από τον... Ήλιο

Κερδίστε από τον... Ήλιο Κερδίστε από τον... Ήλιο Αυξήστε το ετήσιο εισόδημα σας πουλώντας ενέργεια από τον...ήλιο στην ΔΕΗ! Τώρα μπορείτε... εύκολα, γρήγορα και χωρίς να επενδύσετε χρήματα.. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ 1.ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονομώ κατ' οίκον

Εξοικονομώ κατ' οίκον Εξοικονομώ κατ' οίκον ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση Κατ Οίκον» με ευνοϊκούς όρους. Τι είναι το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ Οίκον»; Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΕΖΑΔΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠ Όπως είναι σε όλους μας γνωστό από 9 Ιανουαρίου 2011 σε κάθε συμβολαιογραφική πράξη αγοροπωλησίας αλλά και σε μισθώσεις ενιαίων κτιρίων

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10KW στις στέγες και ταράτσες σπιτιών

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10KW στις στέγες και ταράτσες σπιτιών Ερωτήσεις - Απαντήσεις σχετικά με την εγκατάσταση και χρηματοδότηση των φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10KW στις στέγες και ταράτσες σπιτιών Εγκατάσταση ΦΒ Συστημάτων : Επένδυση ή Κίνηση Οικολογικής συνείδησης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Έδρα : ΟΡΘ. ΧΡ ΕΝΩΣΕΩΣ 34-36 121 34 Περιστέρι Τηλ. 210 5740408 210 5785440-210 5777111 Fax: 210 5777666 E-Mail: gram2@uce.gr http://www.uce.

Έδρα : ΟΡΘ. ΧΡ ΕΝΩΣΕΩΣ 34-36 121 34 Περιστέρι Τηλ. 210 5740408 210 5785440-210 5777111 Fax: 210 5777666 E-Mail: gram2@uce.gr http://www.uce. Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε σχετικά µε την εγκατάσταση και χρηµατοδότηση των φωτοβολταϊκών συστηµάτων έως 10kW στις στέγες σπιτιών. Α. Φωτοβολταϊκό Σύστηµα 1. Τι είναι το Φωτοβολταϊκό Σύστηµα; Φωτοβολταϊκό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΕΓΕΣ ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΕΙ ΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Nα προσφέρουµε πάντα καινοτόµες και οικονοµικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες µας αποτελώντας κορυφαία επιλογή συνεργάτη. Γιατί κάθε ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA

ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΜΈΓΙΣΤΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΉ ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ STYLETECH.SA ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΜΆΣ ΕΊΝΑΙ ΧΑΡΆ ΚΑΙ ΤΙΜΉ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ ΠΟΎ ΚΆΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΈΓΕΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ STYLETECH.SA ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΕΙΚΟΣΑΕΤΉ ΠΕΊΡΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

Sigma sa www.sigma-sa.com. Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τα φωτοβολταϊκά

Sigma sa www.sigma-sa.com. Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τα φωτοβολταϊκά Sigma sa www.sigma-sa.com Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τα φωτοβολταϊκά Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον οικιακό κτιριακό τοµέα. Από την 1η Ιουλίου 2009 ισχύει ένα πρόγραµµα για την εγκατάσταση µικρών

Διαβάστε περισσότερα

Το Μοντέλο των Εταιρειών Ενεργειακών Υπηρεσιών (Εnergy Service Companies - ESCO) και της Χρηµατοδότησης από Τρίτους (ΧΑΤ)

Το Μοντέλο των Εταιρειών Ενεργειακών Υπηρεσιών (Εnergy Service Companies - ESCO) και της Χρηµατοδότησης από Τρίτους (ΧΑΤ) Το Μοντέλο των Εταιρειών Ενεργειακών Υπηρεσιών (Εnergy Service Companies - ESCO) και της Χρηµατοδότησης από Τρίτους (ΧΑΤ) Βασικές Αρχές και Μελέτη Περίπτωσης Μυτιλήνη - 13/06/2009 Αριστοτέλης Μπότζιος-Βαλασκάκης

Διαβάστε περισσότερα

ηλιακές στέγες ένας πρακτικός οδηγός Στέγη του ελληνικού γραφείου της Greenpeace

ηλιακές στέγες  ένας πρακτικός οδηγός Στέγη του ελληνικού γραφείου της Greenpeace ηλιακές στέγες ένας πρακτικός οδηγός www.greenpeace.gr Στέγη του ελληνικού γραφείου της Greenpeace ΗΛΙΑΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον οικιακό-κτιριακό τοµέα ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΗΓΟΣ Από 1 η Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΣYΓΓPAΦH ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ- ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ- ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ A.M. : 66 / 2017 ΠΡΟΫΠ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας& Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης- Υφυπουργός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Εξοικονόμηση κατ οίκον» Φεβρουάριος 2011 1 Η Εξοικονόμηση Ενέργειας και η βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης

Διαβάστε περισσότερα

«Τεχνολογίες και Εφαρµογές Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας στην Κρήτη»

«Τεχνολογίες και Εφαρµογές Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας στην Κρήτη» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ «Προώθηση των Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας Φωτοβολταϊκά-Γεωθερµία» Γρηγόρης Γρηγοριάδης ΤΕΕ Περιφερειακό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ

ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η εταιρεία Γ. ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει σαν διακριτικό τίτλο την φίρµα Σ.Η.Ε. (Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας). Ιδρύθηκε το 1980 και αποτελείται από τους 2 ιδρυτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Το Μοντέλο των Εταιρειών Ενεργειακών Υπηρεσιών (Εnergy Service Companies - ESCO) και της Χρηµατοδότησης από Τρίτους (ΧΑΤ)

Το Μοντέλο των Εταιρειών Ενεργειακών Υπηρεσιών (Εnergy Service Companies - ESCO) και της Χρηµατοδότησης από Τρίτους (ΧΑΤ) Το Μοντέλο των Εταιρειών Ενεργειακών Υπηρεσιών (Εnergy Service Companies - ESCO) και της Χρηµατοδότησης από Τρίτους (ΧΑΤ) Βασικές Αρχές και Μελέτη Περίπτωσης Μυτιλήνη - 13/06/2009 Αριστοτέλης Μπότζιος-Βαλασκάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ. Ο ήλιος χρειάζεται κίνητρα για να λάµψει!

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ. Ο ήλιος χρειάζεται κίνητρα για να λάµψει! ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ Ο ήλιος χρειάζεται κίνητρα για να λάµψει! Μάιος 2004 Έξω πάµε καλά, µέσα θα µπορούσαµε και καλύτερα Με πρωτόγνωρους ρυθµούς ανάπτυξης κινείται η διεθνής αγορά φωτοβολταϊκών τα τελευταία χρόνια,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ (NET METERING)

ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ (NET METERING) ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ (NET METERING) Το πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού παραγόμενης-καταναλισκόμενης ενέργειας (Νet-Μetering) σας προσφέρει μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκα στέγησ www.developenergy.gr

Φωτοβολταϊκα στέγησ www.developenergy.gr Φωτοβολταϊκά στέγης www.developenergy.gr Ξενοδοχείο ΝαuticaBay Ποιοι είμαστε H εταιρεία μας Develop AE με έδρα τα ιδιόκτητα γραφεία της στην Αγία Παρασκευή δραστηριοποιείται στην μελέτη και εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ELIHMED Ημερομηνία συμπλήρωσης: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΤΙΡΙΟΥ Πιλοτική Κατοικία: Τοποθεσία: Ιδιοκτήτης: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΡΩΤΟΜΕΝΟΥ Φύλο: Α Θ Ηλικία: Αρχηγός νοικοκυριού: Μέλος

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας. Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager

Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας. Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager Παρουσίαση BP Solar Κατασκευή μεγάλης Φ/Β μονάδας Δρ.Σ.Καπέλλος Marketing & Communications Manager Περιεχόμενα Η BP Solar Η κατασκευή της Φ/Β μονάδας στην Carmona της Ισπανίας (Case study) Περιγραφή Περιβαλλοντικά

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30 εκεµβρίου Σχόλια της Greenpeace για τον ΚΕΝΑΚ

Αθήνα, 30 εκεµβρίου Σχόλια της Greenpeace για τον ΚΕΝΑΚ Αθήνα, 30 εκεµβρίου 2008 Σχόλια της Greenpeace για τον ΚΕΝΑΚ Α) Κανονισµός Χαµηλών Προσδοκιών Ένα από τα βασικότερα προβλήµατα του ΚΕΝΑΚ είναι οι µετριοπαθείς τιµές που ορίζονται ως επιτρεπτό όριο και

Διαβάστε περισσότερα

Ένας πρακτικός οδηγός για επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά

Ένας πρακτικός οδηγός για επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά Ένας πρακτικός οδηγός για επενδύσεις στα φωτοβολταϊκά Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από µια ιδέα ο καιρός της οποίας έχει φτάσει Απρίλιος 2012 ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ (ΣΕΦ) Λ. Βουλιαγµένης 224 &

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» Αθήνα, 17 Μαρτίου 2010 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ» Επιδοτήσεις για παρεµβάσεις εξοικονόµησης ενέργειας σε κατοικίες, βάσει ενεργειακής επιθεώρησης µε: α) άνειο µε επιδότηση επιτοκίου β) Άµεση επιχορήγηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακή σήµανση συσκευών Η ενεργειακή σήµανση καθιερώθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση µε την έκδοση της οδηγίας 92/75/22.09.92 και σε Εθνικό επίπεδο µε την έκδοση του Προεδρικού ιατάγµατος 180/1994, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT

COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT 100-125 - 160-200 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ COMPACT COMPACT! ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ... 1. ΤΟ COMPACT ΕΧΕΙ 15% ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα

Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα Στάθμη: 01.05.2017 Εμείς στην Ευρώπη 45 χρόνια εμπειρίας με δραστηριότητα σε 14 χώρες σχεδόν 3,3 εκατ. πελάτες περίπου 5.000 πιστοποιημένοι Οικονομικοί

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιους αφορά το πρόγραµµα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε κτίρια;

1. Ποιους αφορά το πρόγραµµα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε κτίρια; 1. Ποιους αφορά το πρόγραµµα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε κτίρια; Αφορά οικιακούς καταναλωτές και πολύ µικρές επιχειρήσεις που επιθυµούν να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά ισχύος έως 10 κιλοβάτ (KWp) στο δώµα

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοπαραγωγή ρεύματος με φωτοβολταϊκά net metering Ελλάδα

Αυτοπαραγωγή ρεύματος με φωτοβολταϊκά net metering Ελλάδα Αυτοπαραγωγή ρεύματος με φωτοβολταϊκά net metering Ελλάδα Το νέο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού (net metering) στην Ελλάδα από 31/12/2014 Τι προβλέπεται-διαδικασία σύνδεσης Τιμές απόσβεση Με την αυτοπαραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10Kw

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10Kw ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10Kw 1. Ποιους αφορά το πρόγραµµα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών σε κτίρια; Το πρόγραµµα αφορά εταιρίες οι οποίες είτε είναι ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές κάποιου κτιρίου. Θα µπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β πάρκο, Βαθυχώρι, Αττική, 6MWp

Φ/Β πάρκο, Βαθυχώρι, Αττική, 6MWp ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Γενικά Η RENI-DS Α.Ε. (Renewable Energy Innovations Development & Services) ιδρύθηκε το 2007 µε αντικείµενο τη µελέτη, το σχεδιασµό, την εγκατάσταση, την εποπτεία και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

Σύµβουλοι Μηχανικοί. Λεωφόρος Ηρακλείου 350, Νέα Ιωνία, 3 ος Όροφος. ΤΗΛ: (+30) 211 77 05 100 (10 Γραµµές) FAX: (+30) 211 77 05 200

Σύµβουλοι Μηχανικοί. Λεωφόρος Ηρακλείου 350, Νέα Ιωνία, 3 ος Όροφος. ΤΗΛ: (+30) 211 77 05 100 (10 Γραµµές) FAX: (+30) 211 77 05 200 Σύµβουλοι Μηχανικοί Λεωφόρος Ηρακλείου 350, Νέα Ιωνία, 3 ος Όροφος ΤΗΛ: (+30) 211 77 05 100 (10 Γραµµές) FAX: (+30) 211 77 05 200 www.abec.gr - info@abec.gr Η Athens Business Engineering Consulting-ABEC,

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών

Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών EcoBuilding Conference, EXPO ATHENS Ανθούσα 10 Δεκεμβρίου 2010 Επιχειρήσεις Ενεργειακών Υπηρεσιών () Παροχή Ολοκληρωμένων Ενεργειακών Υπηρεσιών Μαρκογιαννάκης Γιώργος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc. Τμήμα Ανάλυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΑΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ. Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον οικιακό-κτιριακό τομέα ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΗΛΙΑΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ. Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον οικιακό-κτιριακό τομέα ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΗΛΙΑΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ Εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στον οικιακό-κτιριακό τομέα ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ Από 1 η Ιουλίου 2009 ισχύει ένα ειδικό πρόγραμμα για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων στον οικιακό-κτιριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ & ΔΑΝΕΙΩΝ 31/05/2018 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ Το Ταμείο είναι ένας Δημόσιος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που λειτουργεί με τη μορφή Ν.Π.Δ.Δ., και υπάγεται

Διαβάστε περισσότερα

ίνουµε φως σε κάθε στιγµή της ζωής σας

ίνουµε φως σε κάθε στιγµή της ζωής σας ίνουµε φως σε κάθε στιγµή της ζωής σας αναπτυξη δικτυου Ο Ε ΗΕ σχεδιάζει, προγραµµατίζει και διασφαλίζει την υλοποίηση της ανάπτυξης του ικτύου, λαµβάνοντας υπόψη ιδίως την εξέλιξη της ζήτησης, τις ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE

Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE Τοποθέτηση πάνελ με σύστημα THE SUN ON YOUR SIDE ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 2 Πειστικό ηλιακό σύστημα συναρμολόγησης Σε σχεδόν κανένα άλλο ηλιακό σύστημα στερέωσης δεν έχουν συμπεριληφθεί οι

Διαβάστε περισσότερα

Είναι αξίες που θέτουμε και συμβολίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας.

Είναι αξίες που θέτουμε και συμβολίζουν τον τρόπο λειτουργίας μας. Η ιδρύεται το 2007 με μοναδικό σκοπό, εμείς, να παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις τόσο στον τομέα της συμβουλευτικής ανάπτυξης της επιχείρησης σας, όσο και στο τεχνικό μέρος της υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες

Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και εμπορικές στέγες Νέες προοπτικές με την Phoenix Solar Μεγάλες στέγες, μεγάλες δυνατότητες Η τεχνογνωσία μας είναι το μυστικό της επιτυχίας σας Βλέπουμε τις στέγες με άλλη

Διαβάστε περισσότερα

Φ/Β εγκαταστάσεις επί στέγης από τη Schüco. Παραγωγή φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας - Ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος

Φ/Β εγκαταστάσεις επί στέγης από τη Schüco. Παραγωγή φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας - Ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος Φ/Β εγκαταστάσεις επί στέγης από τη Schüco Παραγωγή φιλικής προς το περιβάλλον ενέργειας - Ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος 2 Schüco Φωτοβολταϊκά στη στέγη Το ελληνικό κράτος υποστηρίζει τις Φ/Β

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑΣ ΜΊΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΉΣ ΜΟΝΆΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑΣ ΜΊΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΉΣ ΜΟΝΆΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΜΉΘΕΙΑΣ ΜΊΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΉΣ ΜΟΝΆΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΚΤΉΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ :1.800,00-1- 1. Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ Η Η

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Φωτοβολταϊκά συστήματα ιδιοκατανάλωσης, εφεδρείας και Εξοικονόμησης Ενέργειας Λύσεις ΦωτοβολταΙκών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας Απευθείας κατανάλωση Εφεδρική λειτουργία Αυτόνομο Σύστημα 10ΚWp, Αίγινα

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση. Εταιρία. Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης. Έργα

Επισκόπηση. Εταιρία. Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης. Έργα Επισκόπηση Εταιρία Υπηρεσίες Σχεδιασμός Εγκατάσταση Σύνδεση-Παράδοση Λειτουργία-Συντήρηση υνατότητα χρηματοδότησης Έργα Εταιρία Ιδρύθηκε το 2010, με στόχο τη δραστηριοποίηση στη μελέτη, κατασκευή & συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα στοιχεία του Λογαριασμού της ΔΕΗ

Χρήσιμα στοιχεία του Λογαριασμού της ΔΕΗ Χρήσιμα στοιχεία του Λογαριασμού της ΔΕΗ Μπορείτε να υπολογίσετε και μόνοι σας την κατανάλωση ή την εξοικονόμηση ενέργειας για τις συσκευές που χρησιμοποιείτε στο σπίτι σας ή που προτίθεστε να αγοράσετε,

Διαβάστε περισσότερα

To net metering βήμα βήμα

To net metering βήμα βήμα To net metering βήμα βήμα Ένας πρακτικός οδηγός για την επιλογή, τη διαδικασία σύνδεσης, το κόστος και την εκτιμώμενη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων ενός φωτοβολταϊκού συστήματος αυτοπαραγωγής. Με

Διαβάστε περισσότερα

Αϊ Στράτης To ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ. 2η Ημερίδα Γεωθερμίας. Εμμανουήλ Σταματάκης. Δρ. Χημικός Μηχανικός

Αϊ Στράτης To ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ. 2η Ημερίδα Γεωθερμίας. Εμμανουήλ Σταματάκης. Δρ. Χημικός Μηχανικός 2η Ημερίδα Γεωθερμίας Αϊ Στράτης To ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ Εμμανουήλ Σταματάκης Δρ. Χημικός Μηχανικός Τομέας Τεχνολογιών ΑΠΕ & Υδρογόνου email: mstamatakis@cres.gr Το έργο Το έργο «Πράσινο Νησί Αϊ Στράτης» αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΙΣΧΥΟΣ 10 kwp

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΙΣΧΥΟΣ 10 kwp ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΣΤΕΓΗ ΙΣΧΥΟΣ 10 kwp www.apostolosbobolas.gr 1 Εταιρικό Προφίλ Η Εταιρεία «apostolos bobolas Α.Ε.» Ο επιχειρηματικός οργανισμός apostolos bobolas δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤΕΓΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ Κίνητρα για επενδύσεις υψηλών αποδόσεων σε κτιριακές εγκαταστάσεις Παράδειγμα διασυνδεδεμένου φωτοβολταϊκού συστήματος ονομαστικής ισχύος 10 kwp Βριλήσσια, Ιούνιος

Διαβάστε περισσότερα

Easy Loan E.E. Συγγρού 5, ΤΚ 11743, ΑΘΗΝΑ, τηλ-210 9213380, φαξ-2109229030, www.loan24.gr

Easy Loan E.E. Συγγρού 5, ΤΚ 11743, ΑΘΗΝΑ, τηλ-210 9213380, φαξ-2109229030, www.loan24.gr Ενηµέρωση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθµών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ 3. ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 4. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΩΣ 10 KW 4.1. Γενικές αρχές

Διαβάστε περισσότερα

Σήμερα, παρέχει επιπλέον υπηρεσίες και ως Σύμβουλος Φ/Β έργων.

Σήμερα, παρέχει επιπλέον υπηρεσίες και ως Σύμβουλος Φ/Β έργων. ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Γενικά Η RENI-DS Α.Ε. (Renewable Energy Innovations Development & Services) ιδρύθηκε το 2007 με αντικείμενο τη μελέτη, το σχεδιασμό, την εγκατάσταση, την εποπτεία και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

«Όμιλος ΗΡΩΝ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 125 / Από τις κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου της ενέργειας

«Όμιλος ΗΡΩΝ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 125 / Από τις κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου της ενέργειας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 125 / 14-06-2017 Από τις κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου της ενέργειας «Όμιλος ΗΡΩΝ» Δύο ιδιόκτητα εργοστάσια παραγωγής ρεύματος Όχι απλός πάροχος Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες,

Διαβάστε περισσότερα

Ακολουθεί παρακάτω η περιγραφή των ζητούμενων συστημάτων, πίνακας συμμόρφωσης και ενδεικτικός προϋπολογισμός.

Ακολουθεί παρακάτω η περιγραφή των ζητούμενων συστημάτων, πίνακας συμμόρφωσης και ενδεικτικός προϋπολογισμός. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ Διεύθυνση: Τέρμα Καραϊσκάκη, 00 Τρίπολη Πληροφορίες: Δ. Καγκλής Τηλ.: 70 4, email: kaglis @uop.gr Τρίπολη, 08/03/08

Διαβάστε περισσότερα

«Αναλυτικοί Πίνακες Επαγγελματικών Αδειών Ηλεκτρολόγου Α Ειδικότητας»

«Αναλυτικοί Πίνακες Επαγγελματικών Αδειών Ηλεκτρολόγου Α Ειδικότητας» Έ δρ α : Π λ. Ε λευθ ε ρ ί α ς 2, Τ.Κ : 1 0 5 5 3, Α θ ή ν α, Τ η λ. : 2 1 0 3 2 4 8 4 5 5, F a x : 2 1 0 3 2 1 1 6 3 0 Web Site: h t t p : / / w w w. p o s e h. g r, E m a i l : info@poseh.gr, posei@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΚΑΠΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΚΑΠΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣΕΛΕΓΧΟΣΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΑΝ ΡΕΟΣΑΤΟΣ ΙΠΛ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MSC - ΚΑΠΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Ευρωπαϊκές Οδηγίες/ Κανονισµοί 1. Οδηγία 2010/3 /31/ΕΕ της 19 ης Μαΐου 2010, που

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Έµπνευσή µας ο Ήλιος

Έµπνευσή µας ο Ήλιος Έµπνευσή µας ο Ήλιος Η ΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Φ ΤΟΒΟΛΤΑΪΚ Ν (Φ/Β) Η παγκόσµια αγορά Φ/Β συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία και το 2011. Παρά τη διεθνή οικονοµική κρίση της περιόδου 2009-2011, το 2011 υπήρξε

Διαβάστε περισσότερα

16REQ

16REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» Αριθ. Μελέτης: 62/2016 CPV : 31681410-0 31531000-7 ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ

ΠΙΝΑΚΑΣ 1 ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κιλκίς 15/6/2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. : Γ2/4753/16-6-2017 4 Η Υ.ΠΕ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ----------------- Τμήμα : Οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) Συστημάτων ισχύος έως 10 kwp σε κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) Συστημάτων ισχύος έως 10 kwp σε κτιριακές εγκαταστάσεις. Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) Συστημάτων ισχύος έως 10 kwp σε κτιριακές εγκαταστάσεις. IV. Συχνές ερωτήσεις απαντήσεις 1. Τί είναι το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) Συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

, "f-sol photovoltaics" solphotovoltaics.webs.co m/ , ,

, f-sol photovoltaics solphotovoltaics.webs.co m/ , , ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ονοµατεπώνυµο Υπηρεσία ιεύθυνση Τηλ. / mail Προσφορές Αναστάσιος Ογλάνης ιπλωµατούχος - Οικονοµολόγος, Ενεργειακός Επιθεωρητής Ιππάρχου 55, Βάρη / Μουσών 71, Π. Φάληρο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση του Ειδικού Προγράµµατος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστηµάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώµατα και στέγες κτιρίων

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση του Ειδικού Προγράµµατος Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστηµάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώµατα και στέγες κτιρίων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΕΠΕΝ ΥΤΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο.

Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο. Η ιστορία μας Η εταιρία Καπαρέλη Πλαστικά ιδρύθηκε το 2009 από τα στελέχη της Creli, εξαγοράζοντας υπάρχουσα μονάδα παραγωγής πλαστικών την Ν. Πέραμο. Φιλοσοφία Καπαρέλη Πλαστικά Η Φιλοσοφία πάνω στην

Διαβάστε περισσότερα

Εξοικονόμηση. Κατ' Οίκον. επιδοτούμενες παρεμβάσεις ε ν ε ργ ε ι α κ ή ς αναβάθμισης YOU

Εξοικονόμηση. Κατ' Οίκον. επιδοτούμενες παρεμβάσεις ε ν ε ργ ε ι α κ ή ς αναβάθμισης YOU Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον επιδοτούμενες παρεμβάσεις ε ν ε ργ ε ι α κ ή ς αναβάθμισης YOU WE ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ clima ως 100% οικονομία για ζεστό νερό Εγκατάσταση εξελιγμένων ηλιοθερμικών συστημάτων που σας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ. ΕΡΓΟ: Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Κομποτίου

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ. ΕΡΓΟ: Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Κομποτίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ Π.Ε. ΑΡΤΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ ΕΡΓΟ: Ενεργειακή Αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Κομποτίου ΜΕΛΕΤΗ: 68/2018 (Επικαιροποίηση) ΠΙΣΤΩΣΗ: Κ.Α.Ε.: 64-7311.001 ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε

Αριθ. Διακήρυξης 818 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΑΒ Α.Ε Σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ΕΑΒ Α.Ε οι τεχνικές προδιαγραφές των υπό προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή H WATT AND VOLT Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com

Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY. www.solarworld-global.com Ποιότητα και απόδοση SOLARWORLD TOP QUALITY www.solarworld-global.com ΝΕΟ! 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΡΑΜΜΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ* Κορυφαία προϊόντα για κάθε εφαρμογή Στις υπερσύγχρονες,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σύντομο λεξικό όρων ηλιακής ενέργειας ZEBRA Σύστημα στερέωσης φωτοβολταϊκών πάνελ - Τα πλεονεκτήματα με μιά ματιά 8-9 Σύνδεσμοι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! ΚΑΙ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! ΚΑΙ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ! ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ 78% Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - SI-ESF-M-P156-60

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΛΥΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - SI-ESF-M-P156-60 Αυτά τα Φ/Β στοιχεία χρησιµοποιούν ψευδο-τετράγωνο πολυκρυσταλλικά στοιχεία πυριτίου υψηλής απόδοσης, (οι κυψέλες αποτελούνται από ένα ενιαίο κρύσταλλο πυριτίου, υψηλής καθαρότητας) για να µετασχηµατίσουν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST SPLIT - VACUUM 160 & 200 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ 2012 Η Επιχειρηµατικότητα ως επιλογή εργασίας ΜΟΚΕ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ρ. ΗΜ Ευάγγελος Τσιµπλοστεφανάκης ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΑΕ 1 Στην παρουσίαση αυτή εξετάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας!

Βάζουμε. θεμέλια 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. στα όνειρά σας! Βάζουμε θεμέλια στα όνειρά σας! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Με επίκεντρο εσάς! 80 ΧΡΟΝΙΑ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Ο Όμιλος Κυριακίδη είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων, ο οποίος αποτελείται από τις εταιρείες: ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙ Η ΟΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AST COMPACT 110 & 150 Πίνακας περιεχομένων 1. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 2. Περιγραφή... 2 3. Εγκατάσταση συστήματος COMPACT... 2 4. Υδραυλική σύνδεση του ηλιακού συστήματος COMPACT...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Με τον όρο «ενεργειακή αναβάθμιση» εννοούμε μια σειρά απλών επεμβάσεων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κτηρίου

Διαβάστε περισσότερα