σπίτι ή στην εργασία: Για ποιο λόγο θα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "σπίτι ή στην εργασία: Για ποιο λόγο θα"

Transcript

1 Persona: Φωτογραφία: Φοιτητής μεταπτυχιακού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο για το οποίο κάνουμε το Case Study. Επίπλαστο Κωνσταντίνος Μελάς Ονοματεπώνυμο: Προσωπικά και Τεχνικά στοιχεία Δημογραφικά στοιχεία Ηλικία: 35 Ποιες τεχνολογίες Φύλο: Άνδρας Τι λογισμικό και εφαρμογές Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος, με ένα παιδί Με ποια/ες συσκευή/ες θα Επίπεδο εκπαίδευσης: Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Επαγγελματικά στοιχεία Εργασιακή εμπειρία: Εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Κίνητρα Για ποιο λόγο θα Στο σπίτι χρησιμοποιώ έναν υπολογιστή laptop με σύνδεση ADSL 24Mbps, ενώ στην εργασία ένα desktop με σύνδεση στα 4Mbps. Το λειτουργικό σύστημα είναι Windows 7. Επίσης, στο σπίτι χρησιμοποιώ ipad με ios και browser Safari. Στο smartphone το λειτουργικό σύστημα είναι Android. Χρησιμοποιώ πολύ (πάνω από 4 ώρες την ημέρα) υπηρεσίες διαδικτύου, πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης (e-class, moodle), καθώς και εφαρμογές γραφείου. Ως browser συνήθως χρησιμοποιώ Mozilla Firefox. Με desktop από την εργασία μου και laptop ή ipad από το σπίτι. Μέσω smartphone, μόνο για την αναζήτηση τίτλων βιβλίων. Για την εύρεση βιβλίων, επιστημονικών άρθρων και μελετών. Επίσης για την αυτοαπόθεση εργασιών και της

2 με πενταετή υπηρεσία. διπλωματικής. Θέση εργασίας: 1 ο Γενικό Λύκειο Ταύρου Τι πληροφορίες θα αναζητάτε: Αντικείμενο εργασίας: Οικονομολόγος Τι σκοπό θα έχει η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Χρήση της Βιβλιοθήκης: Σχετικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε: Από ποιο περιβάλλον θα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Συνεργασίες με άλλα άτομα: Η χρήση γίνεται για πρόσβαση σε μελέτες και επιστημονικά άρθρα, σχετικά με την ειδικότητά μου και το περιεχόμενο του μεταπτυχιακού μου. Ως εξωτερικός χρήστης χρησιμοποιώ τη βιβλιοθήκη του ΕΚΠΑ. Από τον εργασιακό χώρο και το σπίτι Υπάρχουν συνεργασίες με άλλα άτομα στο πλαίσιο της εκπόνησης εργασιών του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολουθώ. Ποιες είναι οι ανάγκες απαιτήσεις σας από την Πληροφορίες σχετικές με τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολουθώ με τίτλο «Πληροφοριακά συστήματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων». Να ολοκληρωθούν επιστημονικά οι εργασίες που μου έχουν ανατεθεί στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος. Ευέλικτη (με χρήση φίλτρων) και γρήγορη αναζήτηση, εύχρηστο user interface, εύρεση πλούσιου υλικού, ασφαλή πρόσβαση, συνεχή λειτουργία 24/7 χωρίς προβλήματα πρόσβασης, compatibility από όλες τις συσκευές που χρησιμοποιώ.

3 Persona: Φωτογραφία: Φοιτητής μεταπτυχιακού προγράμματος του ΕΚΠΑ. Επίπλαστο Παναγιώτης Ρέππας Ονοματεπώνυμο: Προσωπικά και Τεχνικά στοιχεία Δημογραφικά στοιχεία Ηλικία: 29 Ποιες τεχνολογίες Φύλο: Άνδρας Τι λογισμικό και εφαρμογές χρησιμοποιείτε συχνά στο σπίτι ή στην εργασία: Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος Με ποια/ες συσκευή/ες θα Επίπεδο εκπαίδευσης: Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Στο σπίτι χρησιμοποιώ έναν υπολογιστή desktop και laptop με σύνδεση ADSL 24Mbps, ενώ από το ΕΚΠΑ ένα desktop με σύνδεση VDSL. Το λειτουργικό σύστημα στο σπίτι είναι Linux Ubuntu για το desktop και Windows 10 για το laptop. Επίσης, στο σπίτι χρησιμοποιώ tablet samsung Galaxy Tab 4 T533 με λειτουργικό Android. Στο smartphone το λειτουργικό σύστημα είναι Windows phone 8.1. Χρησιμοποιώ πολύ (πάνω από 5 ώρες την ημέρα) υπηρεσίες διαδικτύου, πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης (e-class, moodle), εργαλεία ανοικτού λογισμικού για κατασκευή ιστοσελίδων (Joomla, Drupal). Ως browser συνήθως χρησιμοποιώ Opera και Google Chrome. Με desktop ή laptop ή tablet από το σπίτι μου και desktop από το ΕΚΠΑ. Μέσω smartphone, μόνο για την αναζήτηση τελευταίων άρθρων.

4 απόφοιτος ΕΚΠΑ τμήμα Τηλεπικοινωνίες Δίκτυα. Επαγγελματικά στοιχεία Κίνητρα Εργασιακή εμπειρία: Διετής εμπειρία μερικής απασχόλησης. Για ποιο λόγο θα Θέση εργασίας: Public Τι πληροφορίες θα αναζητάτε: Αντικείμενο εργασίας: Χρήση της Βιβλιοθήκης: Σχετικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε: Από ποιο περιβάλλον θα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Συνεργασίες με άλλα άτομα: Πωλητής στο τμήμα ηλεκτρονικών. Η χρήση γίνεται για πρόσβαση σε μελέτες και επιστημονικά άρθρα, σχετικά με την ειδικότητά μου και το περιεχόμενο του μεταπτυχιακού μου. Χρησιμοποιώ τη βιβλιοθήκη του ΕΚΠΑ και ως εξωτερικός χρήστης τη βιβλιοθήκη του ΕΜΠ. Από το σπίτι και από το ΕΚΠΑ Υπάρχουν συνεργασίες με άλλα άτομα στο πλαίσιο της εκπόνησης εργασιών του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολουθώ. Τι σκοπό θα έχει η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Ποιες είναι οι ανάγκες απαιτήσεις σας από την Για την εύρεση βιβλίων, επιστημονικών άρθρων και μελετών. Πληροφορίες σχετικές με τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολουθώ με τίτλο «Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα». Να ολοκληρώσω επιστημονικά την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος. Ευέλικτη (με χρήση φίλτρων) και γρήγορη αναζήτηση, εύχρηστο user interface, ασφαλή πρόσβαση, λειτουργία χωρίς προβλήματα πρόσβασης, compatibility από όλες τις συσκευές που χρησιμοποιώ και μικρό κόστος. Η χρονική διάρκεια που θα χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες θα είναι εξάμηνη.

5 Persona: Φωτογραφία: Φοιτήτρια μεταπτυχιακού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο για το οποίο κάνουμε το Case Study. Επίπλαστο Μαρίνα Σκούρτη Ονοματεπώνυμο: Προσωπικά και Τεχνικά στοιχεία Δημογραφικά στοιχεία Ηλικία: 28 Ποιες τεχνολογίες Φύλο: Γυναίκα Τι λογισμικό και εφαρμογές χρησιμοποιείτε συχνά στο σπίτι ή στην εργασία: Οικογενειακή κατάσταση: Άγαμος Με ποια/ες συσκευή/ες θα Επίπεδο εκπαίδευσης: Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, Στο σπίτι χρησιμοποιώ laptop με σύνδεση ADSL 24Mbps, ενώ από το Πανεπιστήμιο ένα desktop με σύνδεση VDSL. Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιώ στο σπίτι είναι Windows 7. Επίσης, στο σπίτι χρησιμοποιώ smartphone με λειτουργικό Android. Χρησιμοποιώ αρκετά υπηρεσίες διαδικτύου, κοινωνικής δικτύωσης, πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης (e-class, moodle) καθώς και εφαρμογές γραφείου. Ως browser συνήθως χρησιμοποιώ Google Chrome και Internet Explorer. Με laptop από το σπίτι μου και desktop από το ΕΚΠΑ. Μέσω smartphone, μόνο για την αναζήτηση τελευταίων άρθρων.

6 απόφοιτος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής. Επαγγελματικά στοιχεία Κίνητρα Εργασιακή εμπειρία: Δεν υπάρχει εργασιακή εμπειρία Για ποιο λόγο θα Θέση εργασίας: Τι πληροφορίες θα αναζητάτε: Αντικείμενο εργασίας: Χρήση της Βιβλιοθήκης: Σχετικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε: Από ποιο περιβάλλον θα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Συνεργασίες με άλλα άτομα: Η χρήση γίνεται για πρόσβαση σε μελέτες και επιστημονικά άρθρα κυρίως σε Αγγλικά και Γαλλικά, σχετικά με το περιεχόμενο του μεταπτυχιακού μου. Χρησιμοποιώ τη βιβλιοθήκη της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ ως εξωτερικός χρήστης. Από το σπίτι και από το Πανεπιστήμιο. Υπάρχουν συνεργασίες με άλλα άτομα στο πλαίσιο της εκπόνησης εργασιών του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολουθώ. Τι σκοπό θα έχει η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Ποιες είναι οι ανάγκες απαιτήσεις σας από την Για την εύρεση εργασιών, επιστημονικών άρθρων και μελετών, κυρίως στα Αγγλικά και Γαλλικά. Επίσης για την αυτοαπόθεση εργασιών και διπλωματικής. Πληροφορίες σχετικές με τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος που παρακολουθώ με τίτλο «Κλινική Διατροφή». Να ολοκληρώσω επιστημονικά την εκπόνηση της διπλωματικής μου εργασίας στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού προγράμματος. Ευέλικτη (με χρήση φίλτρων) και γρήγορη αναζήτηση, εύχρηστο user interface, ασφαλή πρόσβαση, λειτουργία χωρίς προβλήματα πρόσβασης, compatibility από όλες τις συσκευές που χρησιμοποιώ. Συνδεσιμότητα 24/7.

7 Persona: Φωτογραφία: Μέλος ΔΕΠ στο ΕΜΠ και εξωτερικός διδάσκων στο Πανεπιστήμιο για το οποίο κάνουμε το Case Study. Επίπλαστο Ιωάννης Δέδες Ονοματεπώνυμο: Προσωπικά και Τεχνικά στοιχεία Δημογραφικά στοιχεία Ηλικία: 51 Ποιες τεχνολογίες Φύλο: Άνδρας Τι λογισμικό και εφαρμογές χρησιμοποιείτε συχνά στο σπίτι ή στην εργασία: Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με δύο παιδιά Με ποια/ες συσκευή/ες θα Επίπεδο εκπαίδευσης: Διδάκτωρ του ΕΜΠ τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Στο σπίτι χρησιμοποιώ laptop με σύνδεση ADSL 24Mbps, ενώ από το ΕΜΠ ένα desktop με σύνδεση VDSL. Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιώ στο σπίτι είναι dual boot Linux Ubuntu και Windows 7 και στο ΕΜΠ Linux Ubuntu. Επίσης, στο σπίτι χρησιμοποιώ το κινητό μου τηλέφωνο με λειτουργικό Android. Χρησιμοποιώ αρκετά υπηρεσίες διαδικτύου, εφαρμογές γραφείου, πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης (e-class, moodle). Ως browser συνήθως χρησιμοποιώ Google Chrome και Mozilla Firefox Με laptop από το σπίτι μου και desktop από το ΕΚΠΑ. Μέσω κινητού τηλεφώνου, μόνο για την αναζήτηση τελευταίων άρθρων.

8 Επαγγελματικά στοιχεία Εργασιακή εμπειρία: 10-ετής Ακαδημαϊκή εμπειρία στο ΕΜΠ και 3-ετής στο Χαροκόπειο ως εξωτερικός συνεργάτης στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής. Κίνητρα Για ποιο λόγο θα Θέση εργασίας: Καθηγητής στο ΕΜΠ Τι πληροφορίες θα αναζητάτε: Αντικείμενο εργασίας: Χρήση της Βιβλιοθήκης: Σχετικές υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε: Από ποιο περιβάλλον θα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες της Συνεργασίες με άλλα άτομα: Καθηγητής στον Τομέα Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής. Η χρήση γίνεται για απόθεση δημοσιεύσεων, εκπαιδευτικού υλικού και σημειώσεων. Χρησιμοποιώ τη βιβλιοθήκη του ΕΜΠ και την Εθνική βιβλιοθήκη της Ελλάδος. Από το σπίτι και το γραφείο μου. Υπάρχουν συνεργασίες με άλλους συναδέλφους και επιστημονικούς συνεργάτες καθώς και με μεταπτυχιακούς φοιτητές. Τι σκοπό θα έχει η πρόσβαση στις υπηρεσίες της Ποιες είναι οι ανάγκες απαιτήσεις σας από την Για την εύρεση βιβλίων, επιστημονικών άρθρων και μελετών κυρίως στα Αγγλικά και Γερμανικά. Συνήθως αναζητώ δημοσιεύσεις συναδέλφων μελών του Πανεπιστημίου ή διπλωματικές εργασίες παλαιών μεταπτυχιακών φοιτητών μου. Να υποστηρίζω χωρίς προβλήματα το εκπαιδευτικό μου έργο στο Πανεπιστήμιο. Εύχρηστο user interface, ασφαλή πρόσβαση, λειτουργία χωρίς προβλήματα πρόσβασης, compatibility από όλες τις συσκευές που χρησιμοποιώ.

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 ESDY. ασύρματο δίκτυο. Οδηγός Σύνδεσης. www.esdy.edu.gr

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 ESDY. ασύρματο δίκτυο. Οδηγός Σύνδεσης. www.esdy.edu.gr Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 99-99 ασύρματο δίκτυο Οδηγός Σύνδεσης www.esdy.edu.gr Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο της ΕΣΔΥ Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας παρέχει δωρεάν στους

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Εφαρμογής Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενούς του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Σχεδίαση και Ανάπτυξη Εφαρμογής Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενούς του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου Σχεδίαση και Ανάπτυξη Εφαρμογής Ηλεκτρονικού Φακέλου Ασθενούς του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας του Γεώργιος Βαβουράκης, Ηλεκτρολόγος Μηχ. & Μηχ. Η/Υ ΕΜΠ, Στέλεχος Τμήματος Πληροφορικής του Νοσοκομείου

Διαβάστε περισσότερα

, α/α: 1. Εξόδου» Παιδείας. Παραδοτέο: Στατιστικά.

, α/α: 1. Εξόδου» Παιδείας. Παραδοτέο: Στατιστικά. ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΑΝΟΙΚΤΑΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»», ΚΩΔΙΚΟΣ MIS: 3746644 ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»,, α/α:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης. Για το μάθημα «Εισαγωγή - Φερεγγυότητα ΙΙ (Solvency II) των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων»

Οδηγός χρήστη Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης. Για το μάθημα «Εισαγωγή - Φερεγγυότητα ΙΙ (Solvency II) των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» Οδηγός χρήστη Πλατφόρμας Τηλεκατάρτισης Για το μάθημα «Εισαγωγή - Φερεγγυότητα ΙΙ (Solvency II) των Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων» Αριθμός έγκρισης του σεμιναρίου: 2017-101-9003-01-010-01 Η πλατφόρμα τηλεκατάρτισης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ E-AGIOGRAFIA

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ E-AGIOGRAFIA ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ E-AGIOGRAFIA Καλωσορίσατε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης E-Agiografia, Η Media Suite έχει αναπτύξει το Ολοκληρωμένο Σύστημα Τηλεκατάρτισης (e-learning) με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

Κωδ. Αρ. Ε.01-05-01 Αρ. Έκδοσης: 1. Κωδικός Ενδιαφερόμενου: 1. ΤΑΥΤΟΤΙΚΑ ΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 1 Όνομα. 2 Επώνυμο. 3 Τόπος κατοικίας.

Κωδ. Αρ. Ε.01-05-01 Αρ. Έκδοσης: 1. Κωδικός Ενδιαφερόμενου: 1. ΤΑΥΤΟΤΙΚΑ ΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 1 Όνομα. 2 Επώνυμο. 3 Τόπος κατοικίας. Κωδικός Ενδιαφερόμενου: 1. ΤΑΥΤΟΤΙΚΑ ΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1 Όνομα 2 Επώνυμο 3 Τόπος κατοικίας 4 Αριθμός ΑΦΜ 5 Αριθμός ελτίου Ταυτότητας 6 Φύλο 7 Ηλικία 8 Υπηκοότητα 9 Εθνικότητα 10 Τηλέφωνο 11 Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

HomeWork. Συµβατότητα µε συσκευές. Ένας δάσκαλος στο σπίτι.

HomeWork. Συµβατότητα µε συσκευές. Ένας δάσκαλος στο σπίτι. HomeWork Ένας δάσκαλος στο σπίτι Συµβατότητα µε συσκευές Το e-homework έχει αναπτυχθεί σε τεχνολογία flash και το εκπαιδευτικό υλικό παρουσιάζεται μέσα από flipping-book. Για να μπορέσετε να δείτε τα μαθήματα

Διαβάστε περισσότερα

Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς

Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς Δημήτρης Συμεωνίδης (www.demsym.com) Τι είναι το Edmodo Το Edmodo είναι μια δωρεάν και ασφαλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικής μάθησης ειδικά σχεδιασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Ενότητα 2: Software ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

, α/α: 1. Εξόδου» Παιδείας

, α/α: 1. Εξόδου» Παιδείας ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΑΝΟΙΚΤΑΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»», ΚΩΔΙΚΟΣ MIS: 3746644 ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΕΡΓΟΥ: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»,, α/α:

Διαβάστε περισσότερα

Εμπόδια στην απορρόφηση αποφοίτων από την αγορά εργασίας

Εμπόδια στην απορρόφηση αποφοίτων από την αγορά εργασίας Καλλιόπη Μιχαήλ-Κλεφτούρη Δημήτρης Μιχαλόπουλος Θανάσης Βαφειάδης Κωνσταντίνος Μητσαράκης Θεοχάρης Κατσάνης Εμπόδια στην απορρόφηση αποφοίτων από την αγορά εργασίας Γραφείο Ποιότητας Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Πράξη

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση ΟΔΠ. 06 Σεπτεμβρίου Τομέας Τηλεκπαίδευσης και Διαχείρισης Ψηφιακού Περιεχομένου Υπηρεσία Πληροφορικής και Τεχνολογίας

Παρουσίαση ΟΔΠ. 06 Σεπτεμβρίου Τομέας Τηλεκπαίδευσης και Διαχείρισης Ψηφιακού Περιεχομένου Υπηρεσία Πληροφορικής και Τεχνολογίας Παρουσίαση ΟΔΠ 06 Σεπτεμβρίου 2014 Τομέας Τηλεκπαίδευσης και Διαχείρισης Ψηφιακού Περιεχομένου Υπηρεσία Πληροφορικής και Τεχνολογίας Περιεχόμενα Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης - Εισαγωγή Λογισμικά και Εξοπλισμός

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος «Αναμόρφωση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΠΤΔΕ» (ΕΠΕΑΕΚ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) και με την

Στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος «Αναμόρφωση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του ΠΤΔΕ» (ΕΠΕΑΕΚ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) και με την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΟ ΠΤΔΕ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες ΠΣΔ Νέες Τεχνολογίες

Υπηρεσίες ΠΣΔ Νέες Τεχνολογίες * Υπηρεσίες ΠΣΔ Νέες Τεχνολογίες 14-2-2013 *Μαθητικό φεστιβάλ ψηφιακής δημιουργίας *Τεχνική στήριξη ΠΣΔ Τεχνικά δελτία *Εργαστήρια Ubuntu *Υπηρεσίες ΠΣΔ Νέες υπηρεσίες *Trashware *Πρόγραμμα «Στηρίζω» *ΜΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ανάπτυξη εφαρμογής Android και IOS σε περιβάλλον Flash. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Μπουρσινός Ιωάννης A.M.:

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Διαχείριση Πλατφόρμας Open eclass Ρυθμίσεις πλατφόρμας Λ εωνίδας Φραγγίδης f ragidis@teicm.gr Περίγραμμα Ενότητας 2 Ρυθμίσεις πλατφόρμας Βασικές ρυθμίσεις Εγγραφή Χρηστών Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. Ρυθμίσεις και Χρήση της νέας υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου

Νέα Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. Ρυθμίσεις και Χρήση της νέας υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Νέα Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Ρυθμίσεις και Χρήση της νέας υπηρεσίας Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης Ιανουάριος 2019 Περιεχόμενα Πρόλογος. 3 1. Τι πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Διαχείριση Πλατφόρμας Open eclass Ρυθμίσεις πλατφόρμας Λ εωνίδας Φραγγίδης f ragidis@teicm.gr Περίγραμμα Ενότητας 2 Ρυθμίσεις πλατφόρμας Βασικές ρυθμίσεις Εγγραφή Χρηστών Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ EPrints Γενικές οδηγίες ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Είσοδος στο σύστημα 1. Ανοίγουμε ένα γνωστό φυλλομετρητή (browser) όπως Mozilla Firefox, Chrome, Internet Explorer,

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα.

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα. Έγγραφο απαιτήσεων 1 Περιγραφή Συστήματος Η online ιστοσελίδα και η αντίστοιχη έκδοση για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το User Experience (UX) των επισκεπτών του e-museum,

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορική ΟΠΑ και Προοπτικές Απασχόλησης

Πληροφορική ΟΠΑ και Προοπτικές Απασχόλησης Πληροφορική ΟΠΑ και Προοπτικές Απασχόλησης Γ. Παπαϊωάννου, 2016 Πληροφορική: Η επιστήμη & τεχνική της επεξεργασίας πληροφορίας μέσω υπολογιστών Εφαρμογές παντού: Κινητά τηλεφώνα και τηλεπικοινωνίες Μέσα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Διπλωματική Εργασία ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΙΛΚΟΥ Επιβλέπων καθηγητής:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΩΝΗ Οδηγίες κατάθεσης τεκμηρίων στο ψηφιακό αποθετήριο του Πανεπιστημίου Πειραιά. Elidoc Systems & Services

ΔΙΩΝΗ Οδηγίες κατάθεσης τεκμηρίων στο ψηφιακό αποθετήριο του Πανεπιστημίου Πειραιά. Elidoc Systems & Services ΔΙΩΝΗ Οδηγίες κατάθεσης τεκμηρίων στο ψηφιακό αποθετήριο του Πανεπιστημίου Πειραιά Elidoc Systems & Services 1 Σελίδα Περιεχόμενα 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Εισαγωγή τεκμηρίου στο σύστημα... 5 3. Συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής Και Επικοινωνιών στον Κλάδο Της Εκπαίδευσης

Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής Και Επικοινωνιών στον Κλάδο Της Εκπαίδευσης Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας Σχολή Χημικών Μηχανικών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής Και Επικοινωνιών στον Κλάδο Της Εκπαίδευσης Σιώκας Ευάγγελος, Δρ Μηχανικός

Διαβάστε περισσότερα

Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υποδομές Προσωπικό Υποστήριξης

Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Υποδομές Προσωπικό Υποστήριξης Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Υποδομές Προσωπικό Υποστήριξης Κωνσταντίνος Τσιμπάνης Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθήνα, Μάιος 2014 άδεια χρήσης Το παρόν υλικό υπόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Διασύνδεσης. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας. Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου

Διασύνδεσης. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας. Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τ.Ε.I. ΛΑΜΙΑΣ «ΤοΤο Γραφείο Διασύνδεσης του Τ.Ε.Ι. Λαμίας ως γέφυρα πληροφόρησης & επικοινωνίας με την αγορά εργασίας Δρ. Θ. Γκανέτσος Επιστημονικός Υπεύθυνος του Γραφείου

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής

Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής Δεληγιαννίδης Θεόδωρος Περίληψη Η "Θεσσαλονίκη Alert" είναι μια εφαρμογή του τύπου crowdsourcing που αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης και τους πολίτες του.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Κεντρική Μακεδονίας Πύλη Διδακτικού Υλικού. Οδηγίες κατάθεσης διδακτικού υλικού στην Πύλη Διδακτικού Υλικού "Μελετητήριο"

Τ.Ε.Ι. Κεντρική Μακεδονίας Πύλη Διδακτικού Υλικού. Οδηγίες κατάθεσης διδακτικού υλικού στην Πύλη Διδακτικού Υλικού Μελετητήριο Τ.Ε.Ι. Κεντρική Μακεδονίας Πύλη Διδακτικού Υλικού Οδηγίες κατάθεσης διδακτικού υλικού στην Πύλη Διδακτικού Υλικού "Μελετητήριο" Κατάθεση διδακτικού υλικού στο "Μελετητήριο" 1. Είσοδος στο σύστημα 1. Ανοίγουμε

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση των Σεμιναρίων εκπαίδευσης των πρωτοετών φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κατά το ακαδημαικό έτος

Αξιολόγηση των Σεμιναρίων εκπαίδευσης των πρωτοετών φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κατά το ακαδημαικό έτος ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΕΡΕΥΝΑ Αξιολόγηση των Σεμιναρίων εκπαίδευσης των πρωτοετών φοιτητών του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου κατά το ακαδημαικό έτος 2018-2919 ΙΩΑΝΝΙΝΑ 2019 2

Διαβάστε περισσότερα

Fragmentation and Exclusion: Understanding and Overcoming the Multiple Impacts of the European Crisis (Fragmex)

Fragmentation and Exclusion: Understanding and Overcoming the Multiple Impacts of the European Crisis (Fragmex) Fragmentation and Exclusion: Understanding and Overcoming the Multiple Impacts of the European Crisis (Fragmex) Π3.4: Website Έκδοση 0.1 R-2015-12 Νοέμβριος- 2015 . 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΚΔΟΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg

wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui opasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfg qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwerty uiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasd fghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzx cvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmq Ιδρυματικό Αποθετήριο ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ wertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyui

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2013

Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2013 Εγχειρίδιο Συμμετοχής σε Ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου του ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ 2013 Ο ψηφοφόρος λαμβάνει στην ηλεκτρονική του διεύθυνση μήνυμα όπως το παρακάτω με το οποίο καλείται να ψηφίσει. Το μήνυμα περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή του ΕΛΑΚ στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση (Ν.Ηλείας) Β.Νταλούκας ΠΕ19, Β.Νταή ΠΕ06, Ε.Αλικανιώτη ΠΕ20 (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.), Σ.

Εισαγωγή του ΕΛΑΚ στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση (Ν.Ηλείας) Β.Νταλούκας ΠΕ19, Β.Νταή ΠΕ06, Ε.Αλικανιώτη ΠΕ20 (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.), Σ. Εισαγωγή του ΕΛΑΚ στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση (Ν.Ηλείας) Β.Νταλούκας ΠΕ19, Β.Νταή ΠΕ06, Ε.Αλικανιώτη ΠΕ20 (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.), Σ.Συρµακέσης Τα 2 Σεµινάρια 1. Χρήση των εργαλείων που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Σύγκριση συστημάτων της τηλεεκπαίδευσης στη Ρωσία και στην Ελλάδα και Στατιστικές μελέτες.

Σύγκριση συστημάτων της τηλεεκπαίδευσης στη Ρωσία και στην Ελλάδα και Στατιστικές μελέτες. Σύγκριση συστημάτων της τηλεεκπαίδευσης στη Ρωσία και στην Ελλάδα και Στατιστικές μελέτες. Συλλογή των αποτελεσμάτων και επεξεργασία τους. Δημιουργία βάσης δεδομένων για τις δύο χώρες ξεχωριστά (Ρωσία/Ελλάδα).

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (6 Μονάδες ECTS)- Ακαδημαϊκό Έτος 2013 2014

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (6 Μονάδες ECTS)- Ακαδημαϊκό Έτος 2013 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (6 Μονάδες ECTS)- Ακαδημαϊκό Έτος 2013 2014 1. Ερευνητική Περιοχή: Επεξεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Φύλλο Εργασίας: «Το Εσωτερικό του Υπολογιστή»

Φύλλο Εργασίας: «Το Εσωτερικό του Υπολογιστή» Φύλλο Εργασίας: «Το Εσωτερικό του Υπολογιστή» Κάθε Η/Υ αποτελείται από πολλά ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Στην προηγούμενη σχολική χρονιά αναφερθήκαμε στις εξωτερικές περιφερειακές συσκευές (π.χ. οθόνη, ποντίκι,

Διαβάστε περισσότερα

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες Υπηρεσία Πρόγραμμα Σταθερής & Internet ή/και Τηλεόρασης Διάρκεια Συμβολαίου (σε μήνες) Μηνιαίο Πάγιο Μηνιαίο Πάγιο με VDSL VDSL 3play Πρόγραμμα Χρόνου Ομιλίας της επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΙΧΜΗΣ

ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΙΧΜΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΙΧΜΗΣ 2005-2007 Α. Τορτοπίδης Συντονιστής Έρευνας & Ανάλυσης ΣΕΒ Διημερίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας «Μηχανικοί και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» Σάββατο 16 Απριλίου 2005 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η/Υ - Εισαγωγή στην Επιστήμη του Ιστού: Τεχνολογίες, Υπηρεσίες, Εφαρμογές 1

Η/Υ - Εισαγωγή στην Επιστήμη του Ιστού: Τεχνολογίες, Υπηρεσίες, Εφαρμογές 1 Η/Υ - Εισαγωγή στην Επιστήμη του Ιστού: Τεχνολογίες, Υπηρεσίες, Εφαρμογές 1 Δρ Αθανάσιος Κονταξής kontaxis[α]τpanteion.gr By Original by Markus AngermeierVectorised and linked version by Luca Cremonini

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Tμήμα ΤΠΕ & Διαφάνειας Πληροφορίες : Μαυροκυουκουλάκη Ελένη ΠΡΟΣ: ΑΔΑΜ: Γάζι, 03/10/2016 Αρ. Πρωτ. : 17891 ERGOMEC PRIVATE COMPANY ERGOMEC P.C. Σιδηρόκαστρο

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας - Πανεπιστήμιο Πατρών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας - Πανεπιστήμιο Πατρών Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Απογραφικό ΔΕΠ... 3 Επιστημονικές Δημοσιεύσεις... 4 Επιστημονικό Έργο... 8 Ερευνητικό Έργο... 8 Ερωτηματολόγιο ΔΕΠ... 9 Εκτύπωση Απογραφικό ΔΕΠ... 15 2 Εισαγωγή Το πληροφοριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ: ΤΗΛΕΦΩΝΟ: ΕΤΑΙΡΟΣ: ΔΡΑΣΗ: ΚΕΚ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 6.2 ΕΠΙΛΟΓΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ & ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΣΥΥ: ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Οδηγίες κατάθεσης εργασίας στο σύστημα διαχείρισης αποθετηρίου EPrints ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ 1. Είσοδος στο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση με σταθερό υπολογιστή ή με laptob/notebook

Σύνδεση με σταθερό υπολογιστή ή με laptob/notebook Αγαπητοί Καταρτιζόμενοι του ΙΕΚ Γιαννιτσών, Στα πλαίσια της αναβάθμισης της επίσημης ιστοσελίδας μας http://iek-giann.pel.sch.gr/ και της εγκατάστασης σε αυτήν της νέας πλατφόρμας ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ Α Α: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΕΛΣΤΑΤ) Πειραιάς, 3 Οκτωβρίου 2013 ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθ. πρωτ.: 9172 / A2-3659

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ»

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» [Date] ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» Παραδοτέο 5.2 Οδηγός για τους Επιμορφωτές-Καθηγητές για την Πλατφόρμα Τηλ-Εκπαίδευσης Ρέθυμνο, Μάιος 2017 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιωτική Περιήγηση. για υπολογιστές και κινητά. Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου

Ιδιωτική Περιήγηση. για υπολογιστές και κινητά. Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Ιδιωτική Περιήγηση για υπολογιστές και κινητά 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Ιδιωτική περιήγηση Η ιδιωτική περιήγηση είναι μια επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας

215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας 215 Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας Το Τμήμα ασχολείται με τη διδασκαλία και την έρευνα στην επιστήμη και τεχνολογία των υπολογιστών και τη μελέτη των εφαρμογών τους. Το Τμήμα ιδρύθηκε το 1980 (ως

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Μάθημα «ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Μάθημα «ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Μάθημα «ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» CASE STUDY (Εαρινό Εξάμηνο 2007-2008) Να δημιουργήσετε τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

eδαπυ Αναγγελίας Αιμοκάθαρσης

eδαπυ Αναγγελίας Αιμοκάθαρσης eδαπυ Αναγγελίας Αιμοκάθαρσης Εφαρμογή ενιαίας αναγγελίας και υποβολής Αιμοκαθάρσεων και Υλικών. Συνδέεστε στην διαδικτυακό τόπο του ΕΟΠΥΥ από τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://apps.ika.gr/ehaemomxamtn Εικόνα

Διαβάστε περισσότερα

Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνων Συντονιστών

Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνων Συντονιστών Διερεύνηση της αλληλεπίδρασης των συμμετεχόντων στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα Ερωτηματολόγιο Υπεύθυνων Συντονιστών Αγαπητοί συνάδελφοι των ΚΠΕ της χώρας, Στο πλαίσιο εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας, στο Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Περιεχόμενα Περιεχόμενα Γενικά... 3 Απαραίτητο λογισμικό... 3 Είσοδος στην πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης... 3 Πλοήγηση στην πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης... 5 Οργάνωση της περιοχής του μαθήματος... 8 Έξοδος από

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση υπηρεσιών του διαδικτύου

Χρήση υπηρεσιών του διαδικτύου Χρήση υπηρεσιών του διαδικτύου Ερωτηματολόγιο Χρήσης Υπηρεσιών του Διαδικτύου * Απαιτείται 1. Φύλο * Άνδρας Γυναίκα 2. Ηλικία - Τάξη * Α Λυκείου Β Λυκείου Γ Λυκείου 3. Από ποια ηλικία χρησιμοποιείς το

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Επαγγελματικής Αποκατάστασης Διδακτόρων και Αποφοίτων Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Έρευνα Επαγγελματικής Αποκατάστασης Διδακτόρων και Αποφοίτων Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Έρευνα Επαγγελματικής Αποκατάστασης Διδακτόρων και Αποφοίτων Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Στοιχεία Έρευνας, Δεκέμβριος 2018 Μάρτιος 2019. Ένταξη αποφοίτων του Τμήματος στην αγορά εργασίας Ταυτότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WEBMAIL ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WEBMAIL ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WEBMAIL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. URL Διεύθυνση WebMail... 3 2. Εγκατάσταση Πιστοποιητικού Ασφάλειας... 3 2.1 Εγκατάσταση Πιστοποιητικού στον Internet Explorer... 3 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Ανθρωπίνων Πόρων. Η έρευνα γίνεται στα πλαίσια της διπλωµατικής εργασίας για την απόκτηση ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ανθρωπίνων Πόρων. Η έρευνα γίνεται στα πλαίσια της διπλωµατικής εργασίας για την απόκτηση ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ .Π.Μ.Σ. ΣΤΗ ΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ µε εξειδίκευση στη ιοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων Η έρευνα γίνεται στα πλαίσια της διπλωµατικής εργασίας για την απόκτηση µεταπτυχιακού τίτλου. Σκοπό έχει τη µελέτη του θέµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Εργασία 1 η Ενεργή παρακολούθηση του Διεθνούς Συνεδρίου SCinTE

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά...3. Απαραίτητο λογισμικό...3. Είσοδος στην πλατφόρμα Τηλεκατάρτησης...3. Πλοήγηση στην πλατφόρμα Τηλεκατάρτησης...6

Γενικά...3. Απαραίτητο λογισμικό...3. Είσοδος στην πλατφόρμα Τηλεκατάρτησης...3. Πλοήγηση στην πλατφόρμα Τηλεκατάρτησης...6 Περιεχόμενα Γενικά...3 Απαραίτητο λογισμικό...3 Είσοδος στην πλατφόρμα Τηλεκατάρτησης...3 Πλοήγηση στην πλατφόρμα Τηλεκατάρτησης...6 Οργάνωση της περιοχής του μαθήματος...7 Χρόνος Εκπαίδευσης...9 Έξοδος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Συνοπτική Παροσουσίαση η κατάρτιση πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ειδικά θέματα και εφαρμογές της Πληροφορικής και της Τηλεματικής κυρίως στα πεδία των δικτυοκεντρικών πληροφοριακών

Διαβάστε περισσότερα

219 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

219 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης 219 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης Το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ιδρύθηκε με το ΒΔ.400/72 και άρχισε να λειτουργεί το 1972-73. Το ΑΠΘ είχε τότε ήδη 28.000 φοιτητές. Η ακριβής

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 1: Καταχώρηση Ειδικοτήτων

Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 1: Καταχώρηση Ειδικοτήτων ΦΟΡΕΑΣ: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΕΡΓΟ: «Υλοποίηση Πληροφοριακού συστήματος για την Υποστήριξη του Έργου Διαχείρισης των Δημοσίων Ι.Ε.Κ.» Εγχειρίδιο Χρήστη Φάση 1: Καταχώρηση Ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Υλικό & Συστήματα Υποστήριξης της Εκπαίδευσης του ΕΑΠ. Βασίλειος Βερύκιος Αν. Καθηγητής ΕΑΠ Διευθυντής ΕΕΥΕΜ

Εκπαιδευτικό Υλικό & Συστήματα Υποστήριξης της Εκπαίδευσης του ΕΑΠ. Βασίλειος Βερύκιος Αν. Καθηγητής ΕΑΠ Διευθυντής ΕΕΥΕΜ Εκπαιδευτικό Υλικό & Συστήματα Υποστήριξης της Εκπαίδευσης του ΕΑΠ Βασίλειος Βερύκιος Αν. Καθηγητής ΕΑΠ Διευθυντής ΕΕΥΕΜ Εκπαιδευτικό Υλικό στο ΕΑΠ Αναπτύσσεται για τους φοιτητές του ΕΑΠ (ενήλικες, μαθαίνουν

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence. Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence

Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence. Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence Η χρήση της υπηρεσίας e:presence είναι δυνατή μέσω browser ή μέσω της εφαρμογής Vidyo Desktop Client. Προς διευκόλυνσή σας, προτείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Η Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eclass

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Η Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eclass Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου Η Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eclass ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΔΟΣΘΕΝΟΥΣ CHR I STOS.RODOSTHENOU S@OU C. AC.CY 02/12/2017 Ποιοι είμαστε ΔΕΔΟΜΕΝΑ Δημόσιο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΒΗΜΑ 1 Ο Εγγραφή νέου μέλους Αν είστε νέος χρήστης και εισέρχεστε για πρώτη φορά στο MapShop, δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό με τα προσωπικά στοιχεία που θα σας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ. Παρουσίαση Εργαστηρίων Πληροφορικής

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ. Παρουσίαση Εργαστηρίων Πληροφορικής ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ Παρουσίαση Εργαστηρίων Πληροφορικής e-mail: dmst-elab@aueb.gr site: http://www.dmst.aueb.gr Αναπλ. Καθηγ. Κατερίνα Πραματάρη Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας k.pramatari@aueb.gr

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ

Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ Μάιος 2012 Είναι ένα πρόγραμμα που φέρνει κοντά τα πεδία της επιστήμης των υπολογιστών και της τεχνολογίας της πληροφορίας με τη διοίκηση και την

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλιοθήκη. Ωράριο Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 8:00 15:00 Tρίτη Πέμπτη 8:00 20:00

Βιβλιοθήκη. Ωράριο Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 8:00 15:00 Tρίτη Πέμπτη 8:00 20:00 Βιβλιοθήκη Ωράριο Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή 8:00 15:00 Tρίτη Πέμπτη 8:00 20:00 Προσωπικό βιβλιοθήκης Αριστείδης Μπαζμαδέλης (Βιβλιοθηκονόμος) Σοφία Τσοπάνη (Βιβλιοθηκονόμος ΜΑrts) Τηλέφωνα βιβλιοθήκης

Διαβάστε περισσότερα

Day 1 Internet & (Browsers)

Day 1 Internet & (Browsers) ιαδίκτυο Day 1 Internet ιαδίκτυο & Υπηρεσίες Φυλλοµετρητές (Browsers) Μηχανές Αναζήτησης ΕκπαιδευτικοίΣτόχοιΗµέρας Να κατανοήσουµε τι είναι δίκτυο υπολογιστών Να γνωρίσουµε τις βασικές υπηρεσίες του διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση»

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. στο Σχέδιο Δράσης. «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Σχέδιο Δράσης «Στήριξη ανέργων περιφερειακής ενότητας Ηλείας για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης των Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση ΕΛ/ΛΑΚ από το ΚΕΔ του Π. Κρήτης. Case Study Υπηρεσίες βίντεο

Αξιοποίηση ΕΛ/ΛΑΚ από το ΚΕΔ του Π. Κρήτης. Case Study Υπηρεσίες βίντεο Αξιοποίηση ΕΛ/ΛΑΚ από το ΚΕΔ του Π. Κρήτης. Case Study Υπηρεσίες βίντεο Γιάννης Φραγκιαδάκης, Εμμανουήλ Ζουράρης Κέντρο Επικοινωνιών & Δικτύων Π.Κ 16 Μαϊου 2010 ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ/ΛΑΚ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κλέτσας Αλέξανδρος Τεχνικός ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Σερρών 24/10/2014 ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. ΣΕΡΡΩΝ 1

Κλέτσας Αλέξανδρος Τεχνικός ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Σερρών 24/10/2014 ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. ΣΕΡΡΩΝ 1 Κλέτσας Αλέξανδρος Τεχνικός ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. Σερρών 24/10/2014 ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. ΣΕΡΡΩΝ 1 Το Joomla! είναι λογισμικό ανοικτού κώδικα (open source) το οποίο υλοποιεί τη λειτουργικότητα Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου

Διαβάστε περισσότερα

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch

BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch BEYOND: Two Souls Εφαρμογή BEYOND Touch ΕΦΑΡΜΟΓΗ BEYOND Touch Για να απολαύσετε μια πλήρη, χωρίς προβλήματα εμπειρία στο BEYOND: Two Souls, συνιστούμε να παίξετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 1. Για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα τηλεκατάρτισης θα πρέπει να διαθέτετε: ένα Η/Υ με εγκατεστημένο ένα internet browser (λ.χ. Internet Explorer, Mozilla Firefox,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΘΗΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ : Δ. ΓΡΟΥΖΗΣ ΤΗΛ. 210-3332990 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Μ. ΜΕΣΣΑΡΗ ΤΗΛ.210-3332468 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

Προς την Οργανωτική Επιτροπή

Προς την Οργανωτική Επιτροπή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΕΥΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ, ΑΠΘ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : «ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014. Διευκρινήσεις επί της ανωτέρω διακήρυξης

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014. Διευκρινήσεις επί της ανωτέρω διακήρυξης ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ υπ αριθμ. 2311/5-9-2014 «e-master: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΣΔΥ» Αθήνα 8.10.2014 Προς κάθε ενδιαφερόμενο 1 Διευκρινήσεις

Διαβάστε περισσότερα

1. Δράση Πιλοτικής Λειτουργίας του συστήματος e-counseling του ΙΝΣΕΤΕ

1. Δράση Πιλοτικής Λειτουργίας του συστήματος e-counseling του ΙΝΣΕΤΕ Οδηγίες για την Αίτησή μου στην πιλοτική λειτουργία του συστήματος διαδραστικών υπηρεσιών συμβουλευτικής του ΙΝΣΕΤΕ Υποέργο 6: Μηχανισμός υποστήριξης της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού του τουριστικού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Η ΠΡΥΤΑΝΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Τροποποίηση της υπ αριθμ. 124472/Β7/4-8-2014 (ΦΕΚ 2221/13-8-2014, τ. Β ) Υπουργικής Απόφασης που αφορά στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών» του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. ΤΜΗΜΑ - Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. ΤΜΗΜΑ - Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία. Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΑΝΑΦΟΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ΤΜΗΜΑ - Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία ΕΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ: 2017 ΕΤΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 2015/16, 2016 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΑΡΟ46941Δ-Ε. Συνολικός Προϋπολογισμός Έργου : 8.962.200 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 137/26-01-2011

ΑΔΑ: 4ΑΡΟ46941Δ-Ε. Συνολικός Προϋπολογισμός Έργου : 8.962.200 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 137/26-01-2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 137/26-01-2011 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΕΑΙΤΥ Το Ερευνητικό Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΑΙΤΥ), (ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εποπτευόμενο από

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του Προγράμματος Τηλεϊατρικής Vodafone

Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του Προγράμματος Τηλεϊατρικής Vodafone Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του Προγράμματος Τηλεϊατρικής Vodafone Ερωτηματολόγιο προς Εξεταζόμενους Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Εργαστήριο ISEB lab Ερευνητές Γιώργος Ευθυμιάδης, Γιάννης Νικολαΐδης Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

Edmodo Σύντομος οδηγός για εκπαιδευτικούς

Edmodo Σύντομος οδηγός για εκπαιδευτικούς Edmodo Σύντομος οδηγός για εκπαιδευτικούς Δημήτρης Συμεωνίδης (www.demsym.com) Τι είναι το Edmodo Το Edmodo είναι μια δωρεάν και ασφαλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικής μάθησης ειδικά σχεδιασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ 1ο: «Καταγραφή και αντιμετώπιση της μαθητικής διαρροής»

ΘΕΜΑ 1ο: «Καταγραφή και αντιμετώπιση της μαθητικής διαρροής» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 23-4-2015 Αριθ. Εγκ.: Φ. 34.1/21/3162 ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ: Σχολικές

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 1. Για να χρησιμοποιήσετε το σύστημα τηλεκατάρτισης θα πρέπει να διαθέτετε: ένα Η/Υ με εγκατεστημένο ένα internet browser (λ.χ. Internet Explorer, Mozilla Firefox,

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές;

Γιατί να κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές; Γιατί να κάνω Μεταπτυχιακές Σπουδές; Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και πολύτιμη εμπειρία σε τεχνολογίες αιχμής γύρω από το αντικείμενο σπουδών Απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων Απόκτηση επιπλέον προσόντων

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι. 6 η Διάλεξη. Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι. 6 η Διάλεξη. Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι 6 η Διάλεξη Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου Περιεχόμενα 6 η διάλεξη Browsers Θέματα σχεδιασμού web σελίδων Browsers Οι δημοφιλέστεροι Internet

Διαβάστε περισσότερα

Our Mobile Planet: Ελλάδα

Our Mobile Planet: Ελλάδα Our Mobile Planet: Ελλάδα Κατανόηση της χρήσης των κινητών από τους καταναλωτές Σεπτέµβριος 2013 1 Σύνοψη Τα smartphone έχουν γίνει αναπόσπαστο µέρος της καθηµερινής µας ζωής. Το ποσοστό εξάπλωσης των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΕΤΩΝ Υπεύθυνοι Έρευνας Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΜΒΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

TEC410 Ανάπτυξη Δικτυακών Τόπων (Δ εξάμηνο)

TEC410 Ανάπτυξη Δικτυακών Τόπων (Δ εξάμηνο) TEC410 Ανάπτυξη Δικτυακών Τόπων (Δ εξάμηνο) Διδάσκων: Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος Επιστημονικός συνεργάτης Εργαστηρίου: Στέλλα Λάμπουρα Εαρινό εξάμηνο Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα Παρουσίασης

Περιεχόμενα Παρουσίασης 1 Περιεχόμενα Παρουσίασης Σπουδές και εκπαίδευση Ποιοί είμαστε Τι προσφέρουμε: Προγράμματα σπουδών Προπτυχιακές σπουδές Επαγγελματικά δικαιώματα Μεταπτυχιακές σπουδές και έρευνα Διδακτορικές σπουδές Μεταδιδακτορική

Διαβάστε περισσότερα

Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Οδηγίες κατάθεσης εργασίας στο σύστημα διαχείρισης αποθετηρίου «Απόθεσις»

Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας. Οδηγίες κατάθεσης εργασίας στο σύστημα διαχείρισης αποθετηρίου «Απόθεσις» Ιδρυματικό Αποθετήριο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας Οδηγίες κατάθεσης εργασίας στο σύστημα διαχείρισης αποθετηρίου «Απόθεσις» Κατάθεση εργασίας στο «Απόθεσις» 1. Είσοδος στο σύστημα 1. Ανοίγουμε ένα γνωστό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Η ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑ Α ιάγραµµα1 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ - 1 Τύπος και µέθοδος: Περιοχή: Πληθυσµός: Ποσοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟ.ΔΙ.Π. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Διασφάλιση Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ερωτηματολόγιο Αξιολόγησης των Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (το ερωτηματολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

στο δικό σου προσωπικό χώρο my Cyta

στο δικό σου προσωπικό χώρο my Cyta ADB P.RG AV4202N Καλώς όρισες στη Cyta! Ευχαριστούμε που επέλεξες τις υπηρεσίες μας. Ακολούθησε τον οδηγό βήμα-βήμα και σύντομα θα νιώσεις την ελευθερία της επικοινωνίας που σου προσφέρουν οι υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Word 2. Excel 3. Powerpoint 4. Access 5. SPSS

Word 2. Excel 3. Powerpoint 4. Access 5. SPSS Πανεπιστήµιο Κρήτης Τµήµα Κοινωνιολογίας Πρακτική Άσκηση Επιστηµονικά Υπεύθυνος: Γιάννης Ζαϊµάκης Τηλ. επικοινωνίας: 28310 77495 Email: zaimakis@social.soc.uoc.gr Σε παρακαλώ πολύ να αφιερώσεις λίγο χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Συμμετοχής - Απογραφικό Δελτίο Εκπαιδευόμενου

Έντυπο Συμμετοχής - Απογραφικό Δελτίο Εκπαιδευόμενου Επώνυμο: Όνομα: Τηλ.: Κιν.: Email: Αρ. Πρωτ.*: Προς: *Συμπληρώνεται από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) Θέμα: Αίτηση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης Α/Α ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μαρία Μπιλιώνη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας

Μαρία Μπιλιώνη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Μαρία Μπιλιώνη Σύμβουλος Σταδιοδρομίας Λειτούργησε για πρώτη φορά το 2006-2008. Επαναλειτουργεί από την 1 η Σεπτεμβρίου του 2011. Η χρηματοδότηση του Γραφείου γίνεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημερωτικού Δελτίου Μαθήματος Ο.Π.Σ

Εγχειρίδιο Χρήσης Ενημερωτικού Δελτίου Μαθήματος Ο.Π.Σ ΜΟΝΑΔΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ Άξονας Προτεραιότητας 1 «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 8 περιφέρειες σύγκλισης» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου

Διαβάστε περισσότερα