ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ"

Transcript

1 Η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ε.Π.Ε. (IAS Ε.Π.Ε.) αποτελεί συνέχεια του χυτηρίου μετάλλων με την επωνυμία Αθαν. Σιάγκρης & Σια Ο.Ε. που λειτουργούσε από το 1965 με εξειδίκευση στην παραγωγή χυτοσιδηρών καλυμμάτων και σχαρών. Από το 1991 σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας, βάσει ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων, αναθέτοντας την παραγωγή τους σε πιστοποιημένους οίκους του εξωτερικού. Με στόχο μας την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογικών απαιτήσεων, και τη δημιουργία σταθερών σχέσεων εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, εμπλουτίζουμε συνεχώς τις σειρές των προϊόντων μας, προσθέτοντας προϊόντα από νέα υλικά όπως το αλουμίνιο, ο ανοξείδωτος χάλυβας και το πλαστικό, αλλά και ενισχύοντας τα ήδη υπάρχοντα υλικά με προϊόντα νέων διαστάσεων και χαρακτηριστικών. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να καλύπτουμε κάθε ανάγκη που αφορά εφαρμογές αποχέτευσης και ύδρευσης, ηλεκτρομηχανολογικές και βιομηχανικές, οικοδομικές και αρχιτεκτονικές-διακοσμητικές, για δίκτυα κοινής ωφέλειας, βιομηχανίες, χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, τόσο δημόσιου όσο και ιδιωτικού χαρακτήρα. Παράλληλα διαθέτουμε ομάδα έμπειρων μηχανικών που μπορεί να προτείνει τις κατάλληλες τεχνικές λύσεις σε κάθε εφαρμογή. Η έδρα μας βρίσκεται στο Αιγάλεω Αττικής σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις άνω των 2,5 στρεμμάτων, με στεγασμένος χώρους 1500 τ.μ., οι οποίες είναι εργονομικά ταξινομημένες με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφαλή διαχείριση και διακίνηση των υλικών. Η εταιρεία μας, από το 2003 έχει πιστοποιηθεί από την SGS για το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει κατά ISO 9001, ενώ το 2010 εντάχθηκε από την ICAP στην κοινότητα Strongest Companies in Greece. Η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει τα προϊόντα της σε πολλά σημαντικά Δημόσια και Ιδιωτικά έργα. Ενδεικτικά, με τα υλικά μας έχουν κατασκευαστεί: - ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΩΝ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΙ - ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

2 Με ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υδραυλικών και διακοσμητικών δομικών συστημάτων για βιομηχανίες, χώρους μαζικής εστίασης, δημόσια έργα και οικίες, ελαφρών και βαρέων εφαρμογών, είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη με υλικά όλων των κλάσεων, βάσει ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων, από χυτοσίδηρο, αλουμίνιο, γαλβανισμένο και ανοξείδωτο χάλυβα, πλαστικό κ.α. Ακολούθως θα βρείτε μια συνοπτική παρουσίαση των προϊόντων μας ανά κατηγορία υλικού και εφαρμογής. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ Καλύμματα φρεατίων, ορθογωνικά ή στρογγυλά, από φαιό και ελατό χυτοσίδηρο, απλά ή επιγεμιζόμμενα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές των απαιτήσεων σχεδιασμού, αντοχής και ποιότητας του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ124, κλάσης Α15, Β125, C250, D400, καθώς και Ε600, F900, κατόπιν αιτήσεως. Κατασκευάζονται υπό σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, και φέρουν πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα (third partly certification), ως προς τη συμμόρφωση τους κατά ΕΝ124, (αναλόγως της κατηγορίας προϊόντος). ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ Σχάρες υδροσυλλογής, από φαιό και ελατό χυτοσίδηρο, βάσει των απαιτήσεων σχεδιασμού, αντοχής και ποιότητας του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ124, κλάσης Α15, Β125, C250, D400, καθώς και Ε600, F900, κατόπιν αιτήσεως. Κατασκευάζονται υπό σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, και φέρουν πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα (third partly certification), ως προς τη συμμόρφωση τους κατά ΕΝ124, (αναλόγως της κατηγορίας προϊόντος).

3 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΥΠΟΥ Ε.ΥΔ.Α.Π. Καλύμματα φρεατίων υδρομετρητών, σχεδιασμένα σύμφωνα με τις απαιτήσεις προδιαγραφές της Ε.ΥΔ.Α.Π. από ελατό χυτοσίδηρο, βάσει των απαιτήσεων σχεδιασμού, αντοχής και ποιότητας του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ124, κλάσης Β125. (Ελεγμένα και πιστοποιημένα ως προς τις προδιαγραφές τους, από την ΕΥΔΑΠ). Σχάρες φρεατίων υδροσυλλογής αγωγών ομβρίων, απλές ή με αντικλεπτικό μηχανισμό, (μεντεσέ), από ελατό χυτοσίδηρο, βάσει των απαιτήσεων σχεδιασμού, αντοχής και ποιότητας του Ευρωπαϊκού Προτύπου ΕΝ124, κλάσης C250 ή D400. (Προδιαγραφών ΕΥΔΑΠ από εγκεκριμένο σχέδιο). Κατασκευάζονται υπό σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, και φέρουν πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα (third partly certification), ως προς τη συμμόρφωση τους κατά ΕΝ124, (αναλόγως της κατηγορίας προϊόντος). ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Σχάρες δένδρων, φρεάτια βανών, σκαλοπάτια φρεατίων επισκέψεως, μετώπες και κολωνάκια πεζοδρομίων. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Τετράγωνα και στρογγυλά καλύμματα φρεατίων από συνθετικό υλικό, κλάσης Β125, C250, D400 Κατασκευάζονται υπό σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, και φέρουν πιστοποίηση από ανεξάρτητο φορέα (third partly certification), ως προς τη συμμόρφωση τους κατά ΕΝ124, (αναλόγως της κατηγορίας προϊόντος).

4 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ Αποχετευτικά συστήματα, ειδικές κατασκευές και υγειονομικός εξοπλισμός, από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304/316, που απαιτείται να πληρούν τις υγειονομικές προδιαγραφές (HACCP), καθώς επίσης εξειδικευμένα καλύμματα δεξαμενών που φέρουν πιστοποιητικά στεγανότητας και υγιεινής, κατάλληλα για βιομηχανίες τροφίμων, ποτών, χημικών και φαρμάκων, καθώς και χώρων υγιεινής για οικίες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, χώρους μαζικής εστίασης κ.α. ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Βιομηχανικά σιφώνια, απλά ή με φλάντζα, κανάλια σχισμής ή standard με σχάρα, ελαφρού ή βαρέως τύπου. ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Κανάλια και σχάρες για ντουζιέρες, σιφώνια και βάσεις ντουζιέρας (ΑΜΕΑ). Προϊόντα υψηλής αντοχής, αισθητικής και ποιότητας για την αποχέτευση στο μπάνιο.

5 ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ, ΗΛ-ΜΗΧ/ΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Καλύμματα φρεατίων, δεξαμενών, απλά ή με μηχανισμό ανύψωσης, με πιστοποίηση στεγανότητας και υγιεινής, φρεάτια ελέγχου και ηλ-μηχ/κού εξοπλισμού. ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΧΙΣΜΗΣ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟ Τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα καλύμματα φρεατίων σχεδιασμένα σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ124. Μπορούν να επενδυθούν με πέτρα, πλακίδια, κυβόλιθους, χλοοτάπητα, μάρμαρο, ξύλο και όποιο άλλο υλικό επιθυμείτε, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθιστώντας τα πραγματικά αόρατα! Η Σχάρα σχισμής SLOT αποτελεί καινοτομία στην επιφανειακή αποστράγγιση υδάτων αφού μετά την εγκατάσταση είναι σχεδόν αόρατη. Έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στην διάβρωση. Για περιοχές πεζών και περιοχές ήπιας και μεσαίας κυκλοφορίας (Κατηγορίες Α15 & Β125).

6 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΑΛΥΒΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ Καλύμματα επιγεμιζόμενα, με προσαρμοσμένο παρέμβυσμα στεγανοποίησης, που μπορούν να επενδυθούν με τσιμέντο, πλακίδια, πέτρα κλπ. ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο περιβάλλον. ΣΧΑΡΕΣ Τετράγωνες ή παραλληλόγραμμες σχάρες με ή χωρίς πλαίσιο, για προκατασκευασμένα κανάλια, ή για κανάλια δικής σας κατασκευής. Σχάρες δαπέδων, σκαλοπάτια και εξαρτήματα στερέωσης σχαρών αντικλεπτικού τύπου. Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του σχετικού ευρωπαϊκού προτύπου DIN 24537, και υπό σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΡΕΑΤΙΑ, ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΑΡΕΣ Πλαστικά φρεάτια σε γκρι ή πράσινο χρώμα (για χώρους πρασίνου), με δυνατότητα προσθήκης ανάλογων σχαρών ή καλυμμάτων, σύμφωνα με τον τύπο φρεατίου, για υδραυλικές ή ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΟΣΙΦΩΝΕΣ Οι πλαστικοί μηχανοσίφωνες κατασκευάζονται από πολυμερές πολυπροπυλένιο, ενώνονται εύκολα με το δίκτυο και επιτρέπουν την πλήρη και αποτελεσματική διάθεση των υδάτων από μαρκίζες και υδρορροές.

7 ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Πλαστικά κανάλια αποστράγγισης από ΡΡ με ανάλογες σχάρες από ΡΡ, γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα ελαφρού τύπου, ή βαρέως τύπου από πλαστικό ABS με ανάλογες σχάρες από ελατό χυτοσίδηρο κλάσης Β125, C250, D400, καθώς και Ε600, F900, κατόπιν αιτήσεως. ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ Πλαστικοί σωλήνες δομημένου τοιχώματος για την προστασία καλωδίων σε ηλ-μηχ/κές εγκαταστάσεις και για την αποστράγγιση εδαφών σε έργα οδοποιίας, κτηριακά ή πρασίνου. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΧΤΥΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ, ΚΩΝΟΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ, ΚΡΑΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Κατασκευάζονται από πολυαιθυλένιο και χρησιμοποιούνται για την περίφραξη και προστασία σε δημόσια και ιδιωτικά έργα.

8 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ (ΜΩΣΑΙΚΟ) Ψηφιδωτά πλακάκια από αλουμίνιο, ειδικά σχεδιασμένα για την κουζίνα, ή/και το μπάνιο. Προσδίδουν αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής σε πάγκους ή σε τοίχους. ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Προφίλ πλακιδίων από αλουμίνιο, σε διάφορα χρώματα και σχέδια, σε ματ ή γυαλιστερή όψη, σε ράγες μήκους 2,5 μέτρων. ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ ΤΟΙΧΟΥ, ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ, ΟΡΟΦΗΣ Υαλότουβλα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, σχεδιασμένα για κάθετη εφαρμογή σε τοίχους, ή οριζόντια εφαρμογή στην οροφή, ή το δάπεδο, που επιτρέπουν στο φυσικό ή τεχνητό φως να διαπερνά το χώρο, με πλαστικά πλαίσια για υαλότουβλα οριζόντιας εφαρμογής (οροφή, δάπεδο), και μεταλλικά πλαίσια (παράθυρα) για υαλότουβλα κάθετης εφαρμογής (τοίχους).

9 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ Περσίδες εξαερισμού ορθογωνικές και στρογγυλές από πλαστικό, χαλκό ή αλουμίνιο. ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ Στρογγυλές συνδέσεις σωληνώσεων απλές, ή με πώμα εξαερισμού και γωνιακές συνδέσεις 90 ο Προστατευτικά καπέλα υδρορροών από φερτά υλικά. ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Σταυροί και σφήνες τοποθέτησης πλακιδίων, ματσόλες, πιστόλια σιλικόνης, σπάτουλες, τριβεία. Εργονομικά κατασκευασμένα, εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας για επαγγελματική χρήση.

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές

Hotels & Villas. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Hotels & Villas "Αόρατες Εφαρµογές" Η νέα τάση στην κτηριακή αποχέτευση Με σταθερό µας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαινίζω το Σπίτι. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές

Ανακαινίζω το Σπίτι. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Ανακαινίζω το Σπίτι Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές DIY Applications "Αόρατες Εφαρµογές" Η νέα τάση στην κτηριακή αποχέτευση Με σταθερό µας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισµό,

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαινίζω το Σπίτι. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές

Ανακαινίζω το Σπίτι. Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές Ανακαινίζω το Σπίτι Όταν οι σύνθετες ιδέες συναντούν απλές εφαρµογές DIY Applications "Αόρατες Εφαρµογές" Η νέα τάση στην κτηριακή αποχέτευση Με σταθερό µας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη και τον εκσυγχρονισµό,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & ΣΧΑΡΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SLOT

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & ΣΧΑΡΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SLOT ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ & ΣΧΑΡΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ SLOT Οι σχάρες & τα κανάλια σχισμής από ανοδιωμένο αλουμίνιο σας παρέχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε την τελική επιφάνειά τους, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με όλα τα αρχιτεκτονικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ Τα επιγεμιζόμμενα καλύμματα από ανοξείδωτο χάλυβα, απλά ή με μηχανισμό ανύψωσης, σας παρέχουν τη δυνατότητα να επιλέξετε την τελική επιφάνειά τους, ώστε να ταιριάζουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-60 LIGHT - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-60 PRO - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-40 LIGHT RENOVATE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-60 LIGHT - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-60 PRO - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-40 LIGHT RENOVATE ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-60 LIGHT - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-60 PRO - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-40 LIGHT RENOVATE - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ DC-40 PRO RENOVATE - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΛΑΦΡΟΥ & ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΛΑΦΡΟΥ & ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΛΑΦΡΟΥ & ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΥΔΑΤΩΝ *Τα βάρη και οι διαστάσεις, υπόκεινται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ SLOT ΑΠΟ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΥΠΟΣ ALUSIDE DRAIN 75

ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ SLOT ΑΠΟ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΥΠΟΣ ALUSIDE DRAIN 75 ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ SLOT ΑΠΟ ΑΝΟΔΙΩΜΕΝΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Αόρατο κανάλι σχισμής SLOT 75 από ανοδιωμένο αλουμίνιο, που παρέχει την δυνατότητα επιλογής επένδυσης της τελικής επιφάνειας ώστε να ταιριάζει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΛΑ - ΤΥΠΟΥ STANDARD ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΤΥΠΟΥ GAS TIGHT ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ & ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ *Τα βάρη και οι διαστάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ

ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ ΑΟΡΑΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΧΑΛΥΒΑ Επιγεμιζόμμενα ανοξείδωτα κανάλια αποστράγγισης υδάτων για επίπεδες ντουζιέρες μινιμαλιστικού design, που ταιριάζουν απόλυτα στον σύγχρονο τρόπο ζωής και

Διαβάστε περισσότερα

2010 εισάγει την ιδέα των «αόρατων εφαρμογών» αόρατα. κορυφαία επιλογή. δημόσια έργα αναπλάσεων παραδοσιακό ρχιτεκτονική

2010 εισάγει την ιδέα των «αόρατων εφαρμογών» αόρατα. κορυφαία επιλογή. δημόσια έργα αναπλάσεων παραδοσιακό ρχιτεκτονική Με σταθερό μας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό και την προσαρμογή των νέων τάσεων κατασκευής στα ελληνικά δεδομένα, η εταιρία μας έχει από το 2010 εισάγει την ιδέα των «αόρατων εφαρμογών»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΔΙΔΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΣΤΑΥΡΟΙ, ΚΛΙΠΣ, ΣΦΗΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΦΙΞΕΩΣ

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΔΙΔΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΣΤΑΥΡΟΙ, ΚΛΙΠΣ, ΣΦΗΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΦΙΞΕΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΔΙΔΕΣ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ - ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ - ΧΑΛΚΙΝΕΣ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ - ΣΤΑΥΡΟΙ, ΚΛΙΠΣ, ΣΦΗΝΕΣ - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΦΙΞΕΩΣ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΣΦΥΡΙΑ - ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΒΑΝΩΝ ΣΧΑΡΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΜΕΤΩΠΕΣ ΠΑΡΕΜΒΥΣΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΔΡΑΣΗΣ - ΠΑΣΤΑ BECK

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΒΑΝΩΝ ΣΧΑΡΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΜΕΤΩΠΕΣ ΠΑΡΕΜΒΥΣΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΔΡΑΣΗΣ - ΠΑΣΤΑ BECK ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΒΑΝΩΝ ΣΧΑΡΕΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΜΕΤΩΠΕΣ ΠΑΡΕΜΒΥΣΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΔΡΑΣΗΣ - ΠΑΣΤΑ BECK - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ **Διατηρούμε το δικαίωμα οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΧΑΡΕΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΧΑΡΕΣ ΔΑΠΕΔΩΝ ΣΧΑΡΕΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΣΧΑΡΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΠΙΓΕΜΙΖΟΜΜΕΝΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ *Τα

Διαβάστε περισσότερα

2010 εισάγει την ιδέα των «αόρατων εφαρμογών» αόρατα. κορυφαία επιλογή. δημόσια έργα αναπλάσεων παραδοσιακό ρχιτεκτονική

2010 εισάγει την ιδέα των «αόρατων εφαρμογών» αόρατα. κορυφαία επιλογή. δημόσια έργα αναπλάσεων παραδοσιακό ρχιτεκτονική Με σταθερό μας κίνητρο την ποιοτική εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό και την προσαρμογή των νέων τάσεων κατασκευής στα ελληνικά δεδομένα, η εταιρία μας έχει από το 2010 εισάγει την ιδέα των «αόρατων εφαρμογών»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΣΧΑΡΕΣ STANDARD ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΧΙΣΜΗΣ SLOT *Τα βάρη και οι διαστάσεις, υπόκεινται στις συνήθεις βιομηχανικές ανοχές. **Διατηρούμε το δικαίωμα οποιασδήποτε διαφοροποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ανάγκες και τις απαιτήσεις σας µε το σωστό τρόπο.

ανάγκες και τις απαιτήσεις σας µε το σωστό τρόπο. ΔΕΛΤΑ - ΖΗΤΑ Ε.Π.Ε. περιεχόµενα ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ GG20 ΚΛΑΣΕΩΣ Α15 4 ΣΧΑΡΕΣ ΟΜΒΡΙΩΝ Υ ΑΤΩΝ GG20 ΚΛΑΣΕΩΣ Α15 4 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ GJS 500/7 ΚΛΑΣΕΩΣ Β125 5 ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ GJS 500/7 ΚΛΑΣΕΩΣ C250 6 ΣΧΑΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ & ΣΧΑΡΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ & ΣΧΑΡΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ & ΣΧΑΡΕΣ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΥΒΟΣΧΗΜΑΤΑ (ΦΡΕΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ & ΣΧΑΡΕΣ) ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΔΩΤΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ (ΜΩΣΑΙΚΟ) - ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΑ - ΠΛΑΙΣΙΑ ΥΑΛΟΤΟΥΒΛΩΝ *Τα βάρη και οι διαστάσεις, υπόκεινται στις συνήθεις βιομηχανικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ (ΕΛΑΤΟΣ) - ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ - ΟΜΑΔΑ Α15 - ΟΜΑΔΑ Β125 - ΟΜΑΔΑ C250

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ (ΕΛΑΤΟΣ) - ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ - ΟΜΑΔΑ Α15 - ΟΜΑΔΑ Β125 - ΟΜΑΔΑ C250 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 124 - ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ (ΕΛΑΤΟΣ) ΠΡΟΙΟΝΤΑ: - ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ - ΟΜΑΔΑ Α15 - ΟΜΑΔΑ Β125 - ΟΜΑΔΑ C250 - ΟΜΑΔΑ D400 - ΟΜΑΔΑ E600 (κατόπιν

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ (ΕΛΑΤΟΣ) - ΟΜΑΔΑ Α15 - ΟΜΑΔΑ Β125 - ΟΜΑΔΑ C250 - ΟΜΑΔΑ D400

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ (ΕΛΑΤΟΣ) - ΟΜΑΔΑ Α15 - ΟΜΑΔΑ Β125 - ΟΜΑΔΑ C250 - ΟΜΑΔΑ D400 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΝ 124 - ΣΦΑΙΡΟΕΙΔΗΣ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΣ (ΕΛΑΤΟΣ) ΠΡΟΙΟΝΤΑ: - ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ / ΣΧΑΡΕΣ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ - ΟΜΑΔΑ Α15 - ΟΜΑΔΑ Β125 - ΟΜΑΔΑ C250 - ΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ IAS Ε.Π.Ε.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ IAS Ε.Π.Ε. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ IAS Ε.Π.Ε. ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΕΡΓΩΝ ISO 9001:2008 Η εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ A. ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ε.Π.Ε (IAS Ε.Π.Ε.) ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό το εμπόριο χυτοσιδηρών προϊόντων, κυρίως καλυμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΙΦΩΝΙΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΙΦΩΝΙΑ ΣΙΦΩΝΙΑ ΣΙΦΩΝΙΑ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΝΙ ΣΙΦΩΝΙΑ ΜΕ ΦΛΑΝΤΖΑ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΜΙΝΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΡΕΑΤΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΡΕΑΤΙΑ ΗΛ-ΜΗΧ/ΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ *Τα βάρη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ - ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΣΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΣΙΦΩΝΙΑ ΜΕ ΣΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ - ΒΑΣΕΙΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ (ΑΜΕΑ) *Τα βάρη και οι διαστάσεις, υπόκεινται στις συνήθεις βιομηχανικές ανοχές.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PVC ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PVC ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PVC ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Ο Ο ΓΩΝΙΕΣ 45 / 90 - ΤΑΦ / ΗΜΙΤΑΦ ΕΛΟΤ EN 1329-1 6 ATM 3 ATM Ο Ο ΓΩΝΙΑ 45 /90 ΤΑΦ / ΗΜΙΤΑΦ Ø32 Ø40 Ø50 Ø63 Ø75 Ø125

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: «ΔΡΟΜΟΙ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΗΛΙΟΔΩΡΟΥ-ΡΟΥΣΒΕΛΤ)» Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020/

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Φωτισμού - Αερισμού Υπογείων

Σύστημα Φωτισμού - Αερισμού Υπογείων Σύστημα Φωτισμού - Αερισμού Υπογείων Καλύτερη Αξιοποίηση του υπογείου Σύστημα φωτισμού - αερισμού υπογείων υνατότητα επέκτασης κατά το ύψος με ειδικά τεμάχια της ACO Για την επέκταση κατά το ύψος ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ - ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Τμήμα: Συντηρήσεων Έργων & αποθήκης υλικών ΤΙΤΛΟΣ : «Προμήθεια καλυμμάτων φρεατίων και σχαρών» ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 6 / 07 Κ. Α. Ε. :

Διαβάστε περισσότερα

συστήματα αποστράγγισης δαπέδων

συστήματα αποστράγγισης δαπέδων συστήματα αποστράγγισης δαπέδων ΣΙΦΟΝΙΑ - ΚΑΝΑΛΙΑ - ΣΧΑΡΕΣ - ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ Το όνομα της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τη λειτουργικότητα, ασφάλεια και αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1:

A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: A. TEXNIKH ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΟΕΡΓΟY 1: "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ" 1.1 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.1.1. ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ενδεικτική Διάσταση : 1.60*80* 72 cm έως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος.

Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος. Ένα πρωτοποριακό σύστημα για διαχείριση λυμάτων: Wilo-Rexa FIT και Rexa PRO. Έντυπο προϊόντος. Οι σύνθετες απαιτήσεις χρειάζονται απλές λύσεις. Ώστε να γίνει πιο εύκολη όχι μόνο η δουλειά αλλά και η λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΙΦΩΝΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ & ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΙΦΩΝΙΑ

ΣΙΦΩΝΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ & ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΙΦΩΝΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ & ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Σιφώνι με μία έξοδο ø 50 και τρεις εισόδους ø με ποτήρι και λάστιχο διπλού χείλους Περιλαμβάνει βαλβίδα συγκράτησης αφρού και παρεμπόδισης εντόμων, προέκταση mm, τάπα προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ GG20 ΚΛΑΣΕΩΣ Α15 UN EN124 ΑΝΤΟΧΗ 1,5 ΤΟΝ. ΣΧΑΡΕΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ GG20 ΚΛΑΣΕΩΣ Α15 UN EN124 ΑΝΤΟΧΗ 1,5 ΤΟΝ. ΣΧΑΡΕΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΦΡΕΑΤΙΩΝ GG20 ΚΛΑΣΕΩΣ A15 UN EN124 ΑΝΤΟΧΗ 1,5 ΤΟΝ. 150Χ150Χ15 110Χ110 1,5 200Χ200Χ20 150Χ150 2 240Χ240Χ28 170Χ170 4 240Χ320Χ28 170Χ250 6 300Χ300Χ35 220Χ220 7 300Χ400Χ35 220Χ320 9 350Χ350Χ35 270Χ270

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ELECTROFUSION ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ

ΜΗΧΑΝΗ ELECTROFUSION ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗ ELECTROFUSION ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ PE/PP/PVDF - ΤΥΠΟΣ HST300 JUNIOR+ - ΟΘΟΝΗ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ - ΣΤΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ BAR-CODE - ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Έκδοση 01/2012 ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Mounting the sun's power www.profilodomi.gr Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ Αναπτύσσοντας καινοτομίες Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ δημιουργήθηκε και λειτουργεί από στελέχη που έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Σελίς 1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΣΚΑΦΩΝ 1 2. ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΓΩΓΩΝ 15 3. ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ 17 4. ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ 18 5. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ 26 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Y ΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Ηµεροµηνία: Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ

Y ΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Ηµεροµηνία: Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΚΤΙΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ KYT Ι ΙΟΚΤΗΤΗΣ: ΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΡΡΑΧΙΟΥ 89 & ΚΗΦΙΣΟΥ - 104 43 ΑΘΗΝΑ Y ΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ηµεροµηνία: Ο

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ REDI ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ

ΣΥΣΤΗΜΑ REDI ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ REDI ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ REDI ΗΤ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ (ΡΡ) ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΩΛΗΝΑΣ ΜΙΑΣ ΜΟΥΦΑΣ Φ ΜΗΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΣΚ. 32 0.15 ZT132PΡ 0.87 10 32 0.25 ZT232PΡ 1.13 10 32 0.50 ZT332PΡ 1.77 10 32 0.75 ZT432PΡ 1.98 10 32 1.00

Διαβάστε περισσότερα

Διακίνηση Ρευστών με αγωγούς

Διακίνηση Ρευστών με αγωγούς Διακίνηση Ρευστών με αγωγούς Οι αγωγοί κυκλικής διατομής ονομάζονται σωλήνες Οι σωλήνες με λεπτά και λεία τοιχώματα ονομάζονται αυλοί Οι αγωγοί μεταφοράς αέρα ονομάζονται αεραγωγοί και είναι συνήθως ορθογωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical

ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical ΚΑΘΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣVertical Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23 24-25 Παρουσίαση Εταιρίας Sterope Pleione Arge Merope Talia Horizontal Talia Screen Horizontal Acumina

Διαβάστε περισσότερα

Γιατι καθε σταγόνα μετρα

Γιατι καθε σταγόνα μετρα Κανάλια Γιατι καθε σταγόνα μετρα κανάλια από σκυρόδεμα Συμπιεσμένο με δόνηση κανάλια από πολυμερικό μπετόν Μετά από χρόνια τεχνογνωσίας, η ποιότητα των καναλιών αποστράγγισης από συμπιεσμένο σκυρόδεμα

Διαβάστε περισσότερα

KANAΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ HDPE & ΣΧΑΡΕΣ

KANAΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ HDPE & ΣΧΑΡΕΣ KANAΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ HDPE & ΣΧΑΡΕΣ Κανάλια απορροής για: Ράµπες Χώρους στάθµευσης Πεζόδροµους και πλατείες Πισίνες Αθλητικές εγκαταστάσεις Βιοµηχανικούς χώρους Σχάρες: Γαλβανισµένες

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΕΜΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : 400 06 Συκούριο Αρ. Μελ. 1/2017 Πληροφορίες : Σαΐτης Νικόλαος. Τηλ. : 24953 50520 Τελεφαχ : 24950 52130 Ε-mail : deya@dimostempon.gr

Διαβάστε περισσότερα

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος

Διαστάσεις και χρώμα Οι πισίνες διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις*: Καθαρό εσωτερικό μήκος Καθαρό εσωτερικό πλάτος Η COMPACT ΠΙΣΙΝΑ ARDEA ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Οι compact πισίνες ARDEA κατασκευάζονται από τον οίκο ASIO s.r.o. (Τσεχία) και παραδίδονται εξ ολοκλήρου έτοιμες προς τοποθέτηση. Οι πισίνες προσφέρονται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΡΤΑΣ (.Ε.Υ.Α.Α) ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: " Υ ΡΕΥΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΖΩΝΗΣ Τ.Κ. ΓΡΑΜΜΕΝΙΤΣΑΣ (Α' ΦΑΣΗ) " ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Α. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΕΡΓΟ: «Υ ΡΕΥΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΖΩΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καζανάκια/Καλύμματα JAPAR

Καζανάκια/Καλύμματα JAPAR Καζανάκια/Καλύμματα JAPAR Εντοιχισμένο καζανάκι το οποίο λειτουργεί με αισθητήρα Touch- free και ροή νερού 3/6 lt. Τα πλεονεκτήματα του Sense στο μπάνιο σας : Υγιεινή Εγγύηση διάρκειας ζωής μπαταριών :

Διαβάστε περισσότερα

11.700,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Συντήρηση & επέκταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου αθλοπαιδιών 2013 11.700,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ

11.700,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Συντήρηση & επέκταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου αθλοπαιδιών 2013 11.700,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ .ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 203 Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού οδών 203 2.700,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Συντήρηση & επέκταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου αθλοπαιδιών 203.700,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ 3 4 Συντήρηση ηλεκτ/μηχ/κων εγκαταστάσεων δημοτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 1. ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: A) Παρασκευαστές και συσκευαστές που πωλούν λιανικώς, Παραγωγικές μονάδες αρτοποιίας, Παραγωγής νωπών

Διαβάστε περισσότερα

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά

Τασκούδης Χρήστος Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Δομικά υλικά Εξαρτήματα για προφίλ αλουμινίου Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1889 και από τότε έχει κατακτήσει ηγετική θέση στην παραγωγή εξαρτημάτων για πόρτες και παράθυρα από προφίλ αλουμινίου στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΑΛΙΑ & ΣΙΦΟΝΙΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ & ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΔΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΚΑΝΑΛΙΑ & ΣΙΦΟΝΙΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ & ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΔΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΝΑΛΙΑ & ΣΙΦΟΝΙΑ ΑΠΟΡΡΟΗΣ & ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΔΗ, ΕΠΙΛΟΓΗ, ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η αποστράγγιση και απορροή των υδάτων αποτελεί καίριο ζήτημα διαχείρισης του νερού στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 25-10-2012 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, ιπλ. Χηµικός Μηχ. Ταχ. /νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Αθήνα Τηλ.: 210-5294870 Fax: 210-5294880

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα

Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα Τεχνική προδιαγραφή Πινάκων Χαμηλής Τάσης ΑΒΒ System pro E Power Περιεχόμενα 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά... 2 2. Συμμόρφωση με τα πρότυπα... 2 3. Κατασκευαστικά χαρακτηριστικά... 2 4. Μεταλλική κατασκευή...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ 4 ΣΕΛ 7 ΣΕΛ 8 ΣΕΛ 9 ΣΕΛ 10 ΣΕΛ 13 ΣΕΛ 15 ΣΕΛ 16 ΣΕΛ 17 ΣΕΛ 19

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ 4 ΣΕΛ 7 ΣΕΛ 8 ΣΕΛ 9 ΣΕΛ 10 ΣΕΛ 13 ΣΕΛ 15 ΣΕΛ 16 ΣΕΛ 17 ΣΕΛ 19 740 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ 4 ΣΕΛ 7 ΣΕΛ 8 ΣΕΛ 9 ΣΕΛ 10 ΣΕΛ 13 ΣΕΛ 15 ΣΕΛ 16 ΣΕΛ 17 ΣΕΛ 19 ΣΕΛ 20 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΓΚΡΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ 6x10 ΓΚΡΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΗΣ ΣΙΦΩΝΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στον Τομέα των Πωλήσεων» Αντωνιάδου Βαλεντίνη Διπλ. Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης

«Ο Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στον Τομέα των Πωλήσεων» Αντωνιάδου Βαλεντίνη Διπλ. Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης «Ο Μηχανικός Ορυκτών Πόρων στον Τομέα των Πωλήσεων» Αντωνιάδου Βαλεντίνη Διπλ. Μηχανικός Ορυκτών Πόρων Πολυτεχνείου Κρήτης Μάϊος 2011 Τεχνική Υποστήριξη των Προϊόντων της Βιομηχανίας Σωλήνων Polieco Hellas

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΥΜΑΤΑ 1.ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΣΥΡΤΟΥ ΕΛΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΦΡΑΞΗΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΝΙ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΘΕΩΡ. ΥΔΡ 6651.1 ΑΡΘΡΟ 13.03 Δικλείδα σύρτου ελαστικής έμφραξης φλαντζωτή, κατασκευασμένη σύμφωνα με το πρότυπο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. Κωδικός Αναθεώρησης. Είδος Εργασιών Μερική Δαπάνη Α.Τ.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. Κωδικός Αναθεώρησης. Είδος Εργασιών Μερική Δαπάνη Α.Τ. 1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ 1 Γενικές Εκσκαφές σε έδαφος γαιώδες - ημιβραχώδες 2 Εκσκαφή θεμελίων τεχνικών έργων και τάφρων πλάτους έως 5,00 3 Καθαίρεση κατασκευών από άοπλο σκυρόδεμα 4 Καθαίρεση οπλισμένων σκυροδεμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PVC ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PVC ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ PVC ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ Σ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ Σ ΓΩΝΙΕΣ 45 / 90 - ΤΑΦ / ΗΜΙΤΑΦ ΕΛΟΤ EN 1329-1 6 ATM 3 ATM Ο Ο ΓΩΝΙΑ 45 /90 ΤΑΦ / ΗΜΙΤΑΦ Ø32 Ø40 Ø Ø63 Ø75 Ø100 Ø125 Ø140 Ø160 Ø200 6

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες

περιεχόμενα προφίλ εταιρείας χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες σκάλες κατάλογος 2010 περιεχόμενα προφίλ εταιρείας 04 χυτά πάνελ αλουμινίου / ψάθες 09 κάγκελα αλουμινίου KIT-SYSTEM 17 πάνελ από προφίλ αλουμινίου / ψάθες 27 σκάλες 35 περίφραξη αλουμινίου 39 καγκελόπορτες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ CA 601/602/603/604 ΣΤΟΜΙΟ ΟΡΟΦΗΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΜΟΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ Πολύφυλλο διάφραγμα ρύθμισης παροχής αέρος (Damper) αντιθέτως κινουμένων πτερυγίων, ρυθμιζόμενο από την όψη του στομίου. (-D)

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ

ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ. ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ ΥΠΑΙΘΠΑ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑμεΑ (Με δύο όμοιους ανακλινόμενους χειρολισθήρες) ΓΕΝΙΚΑ: Απαραίτητη προϋπόθεση για να

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος :

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Τίτλος : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΤΕΜΠΩΝ Ταχ. Δ/νση : 400 06 Συκούριο Αρ. Μελ. 1/2018 Πληροφορίες : Σαΐτης Νικόλαος. Τηλ. : 24953 50520 Τελεφαχ : 24950 52130 Ε-mail : deya@dimostempon.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης επιστρώσεων σε περιοχές της βάσης του 6ου Προβλήτα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ LF 201/LF 211 ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΣ LF 201/LF 211 ΣΤΟΜΙΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα γραμμικά στόμια LF-201, LF-211 είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε αεραγωγό, τοίχο, ή ψευδοροφή. Η σειρά των στομίων LF είναι κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» ΙΟΥΝΙΟΣ 2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» ΙΟΥΝΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΩΝ ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

2007 ΒΙΕΜΕΤΑΛ, ARKHON PANEL ΑΕ,

2007 ΒΙΕΜΕΤΑΛ, ARKHON PANEL ΑΕ, η εταιρεία μας Το 1993, ιδρύεται από τον Ζαχαρόπουλο Αθανάσιο και το Βέρρα Βασίλειο η εταιρία ΒΙΕΜΕΤΑΛ που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία μεταλλικών ειδών. Το 1997, η εταιρία αποκτά ιδιόκτητες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ

ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΤΥΠΟΣ WS 101/WS 102 ΣΤΟΜΙΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΙΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Τα στόμια των σειρών WS είναι κατάλληλα για προσαγωγή αέρα, για μετωπική τοποθέτηση σε τοίχο ή αεραγωγό, με κινητά πτερύγια, σε

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΔΤΥ & ΠΟΛ/ΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Αρ. Μελ.: 11 / 2014 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Προμήθειας υλικών άρδευσηςύδρευσης-αποχέτευσης ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών LOCTITE 55 ΝΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ TANGIT ΚΟΛΛΑ PVC ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ gr X 12τεμ.

Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών LOCTITE 55 ΝΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ TANGIT ΚΟΛΛΑ PVC ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ gr X 12τεμ. 152 Κόλλες - ασφαλιστικά Υδραυλικών LCTITE 55 ΝΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ 04-180-038 150m X 48τεμ. TANGIT ΚΟΛΛΑ PVC ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ Οι συσκευασίες των 250gr και των 500gr διατίθενται με καπάκι με βουρτσάκι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 26.15 ΣΥΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΤΣΟΥΛΗΘΡΑΣ Ενδεικτικές διαστάσεις οργάνου Απαιτήσεις ασφαλείας Πλάτος 6900mm Απαιτούμενος χώρος 10150Χ10500mm Μήκος 8000mm Μέγιστο Ύψος Πτώσης 1550 mm Ύψος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα : Aρχιτ. Σχεδιασμού και Μελετών Έργων Πολίχνη, 31/08/2015 Πληροφορίες : Κυπαρίδου Ελπίδα Τηλέφωνο : 2313 302-343 Fax : 2313 302-321

Διαβάστε περισσότερα

M.Safraliotis Προϊόντα τσιμέντου. ΒΙ.ΠΕ Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ Site: http://safraliotis.gr/ e-mail :info@safraliotis.gr τηλ.6948837647 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΣ

M.Safraliotis Προϊόντα τσιμέντου. ΒΙ.ΠΕ Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ Site: http://safraliotis.gr/ e-mail :info@safraliotis.gr τηλ.6948837647 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΣ M.Safraliotis Προϊόντα τσιμέντου ΒΙ.ΠΕ Ν.ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ Site: http://safraliotis.gr/ e-mail :info@safraliotis.gr τηλ.6948837647 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΣ Ο τσιμεντόλιθος της εταιρείας M.Safraliotis παράγετε από

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕ Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

ΤΕ Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΥΠ: ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ 1. Θεμέλια και σκελετός: Με οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν) σύμφωνα με τα σχέδια και στατικούς υπολογισμούς. Η σχεδίαση και κατασκευή των κατοικιών γίνεται με πλήρη αντισεισμική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΩΛΗΝΩΝ PE, PVC Για ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΩΛΗΝΩΝ PE, PVC Για ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΩΛΗΝΩΝ PE, PVC Για ΔΙΚΤΥΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ I. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ PVC ή PE 1. Όλα τα υπό προμήθεια υλικά πρέπει να συμμορφώνονται με την Υ.Α. 14097/757/2012,

Διαβάστε περισσότερα

σύστημα κατασκευής οικοδομών Οικίες Νέων Εποχών

σύστημα κατασκευής οικοδομών Οικίες Νέων Εποχών σύστημα κατασκευής οικοδομών Οικίες Νέων Εποχών επιλογή σχεδίου στάδια κατασκευής 2 Ο χώρος ανέγερσης διαμορφώνεται με όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε εκσκαφές, επιχωματώσεις κ.λπ. μέχρι το στάδιο κατασκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ. Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com. NICOLAIDES & KOUNTOURIS Metal Company Ltd ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΡΙΟΥ Τ.Θ.: 12665, 2251 ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΚΥΠΡΟΣ Τ: +357 22 482 000 Φ: +357 22 485 380 Ε: nkm@cytanet.com.cy www.nkmetal.com.cy Ουσιαστική Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 1ος ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 1ος ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1ος ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : Τοπικές Επεμβάσεις για την απορροή ομβρίων στο Δ. Διονύσου ΑΝΑΔΟΧΟΣ : ΟΙΚΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ τιμές Β' 2017 (Π/Υ 1,5-5,0 εκ. εκατ.) μ3 Υ.1 ΥΔΡ , ,95. μ3 Υ.2 ΥΔΡ 6081.

6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ τιμές Β' 2017 (Π/Υ 1,5-5,0 εκ. εκατ.) μ3 Υ.1 ΥΔΡ , ,95. μ3 Υ.2 ΥΔΡ 6081. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΔΕΥΑ ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΡΓΟ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΠΑΡΤΗΣ Αρ. Μελέτης : 46/2018 6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ τιμές Β' 2017 (Π/Υ 1,5-5,0 εκ. εκατ.)

Διαβάστε περισσότερα

1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2015 1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ 2014

1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2015 1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΑ 2014 .ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 05 ΤΙΤΛΟΣ Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού οδών 05.700,00.000,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Συντήρηση & επέκταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδων αθλοπαιδιών 05.700,00 5.000,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Συντήρηση ηλεκτ/μηχ/κων εγκαταστάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο

Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο PAM SMU-S Σωλήνες και εξαρτήματα από φαιό χυτοσίδηρο 1. Αντικείμενο Η παρούσα προδιαγραφή αφορά στην κατασκευή σωλήνων και εξαρτημάτων από χυτοσίδηρο για ακάθαρτα, λύματα, και όμβρια ύδατα για δομικές

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Μελέτης : 84/2017 Αρ. Έργου : 17/2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη

Αρ. Μελέτης : 84/2017 Αρ. Έργου : 17/2017 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΟ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ CPV:45233260-9 ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 84/2017 Αρ. Έργου : 17/2017 Ανακατασκευή τμήματος πεζοδρόμου εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Μεγίστης Λαύρας 15 Μουρνιές 73300, Χανιά Πληρ.: Χρυσαυγή Παπαδογιάννη Τηλ.: 28210 36266 Fax.: 28210 36288 (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : 1 η ΟΜΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ. ΔΕΛΤΑ Χρηματοδότηση : ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ

ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ Υ ΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ Σελ. 1 από 8 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Υ ΡΑΥΛΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ 1.1 Αποχέτευση Οµβρίων Αποστράγγιση 1.2 Αποχέτευση Ακαθάρτων 1.3 Ύδρευση 1.4 Ισχύουσες

Διαβάστε περισσότερα

1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2016

1.ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 2016 .ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ 06 ΕΤΟΥΣ 06 3 4 5 6 7 Ηλεκτροφωτισμός κάθετων οδών Αγίου Αλεξάνδρου 80.000,00 65.000,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ Ανακατασκευή δημοτικού φωτισμού διαφόρων οδών του Δήμου 0.000,00 0.000,00 ΙΔΙΟΙ ΠΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ α/α Αριθ. Τιμολ. Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD

LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD LENTIA COURT 14 LENTIA CO LTD Office: Kostaki Pantelides 15, Lentia Court 2, Flat/Office: 102, Nicosia, Strovolos, Nicosia, 2057, Cyprus Tel: (+357) 22 45 39 33 Mob: (+357) 99 61 61 12 Fax : (+357) 22

Διαβάστε περισσότερα

ηλιακές ντουζιέρες SOL-S SOL-M SOL-N SOL-C

ηλιακές ντουζιέρες SOL-S SOL-M SOL-N SOL-C ηλιακές ντουζιέρες SOL-S SOL-M SOL-N SOL-C SOL-P3 SOL-P2 Οι επαγγελματικές ηλιακές ντουζιέρες κατασκευάζονται με πολύτιμα υλικά: τα υδραυλικά αξεσουάρ όπως ο αναμείκτης νερού,η κεφαλή της ντουζιέρας κ.λπ.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΙΜΩΝ «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ» ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΩΝ ΔΕΙΚΤΩΝ ΤΜΗΜΑ ΧΟΝΔΡΙΚΩΝ ΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΩΝ ΔΕΛΤΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1044 ΕΡΓΟ :

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1044 ΕΡΓΟ : ΔΣΣΜ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΣΣΜ-1044 ΕΡΓΟ : «Ανακαίνιση WC στα κτίρια υπηρεσιών στον ΠΤΔΜ της Διεύθυνσης Συντήρησης Συστήματος Μεταφοράς» ΤΕΥΧΟΣ 9 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ. www.synco.gr. Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Ασφαλής επιλογή, εγγυημένη ποιότητα Θωρακισμένες πόρτες Οι θωρακισμένες πόρτες δίνουν απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλειά σας. Είναι κατασκευασμένες από μονοκόμματα, διαμορφωμένα χαλύβδινα φύλλα, που καλύπτουν

Διαβάστε περισσότερα

Δεξαμενή αποθήκευσης νερού Περιμετρικός εναλλάκτης θερμότητας Θερμική μόνωση Εξωτερικό περίβλημα Καθοδική προστασία

Δεξαμενή αποθήκευσης νερού Περιμετρικός εναλλάκτης θερμότητας Θερμική μόνωση Εξωτερικό περίβλημα Καθοδική προστασία Δεξαμενή αποθήκευσης νερού από χάλυβα ψυχρής εξέλασης, με εσωτερική διπλή επίστρωση σμάλτου, ψημένου στους 860 C κατά DIN 4753. H επισμάλτωση πραγματοποιείται σε ιδιόκτητες βιομηχανικές εγκαταστάσεις υψηλής

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80

Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA. Classic Line MULTISLIDING 80 Εθνικής Αντιστάσεως 85, Καλαμαριά SMARTIA Classic Line MULTISLIDING 80 Uw

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια :

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : Α Στάδιο : Aπό εκσκαφές μέχρι την ολοκλήρωση του οικοδομικού σκελετού. Β Στάδιο : Aπό τοιχοποιίες ως τις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ (ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ΖΙΜΠΩ κλπ)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ (ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ΖΙΜΠΩ κλπ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV σελ. 1 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΦΥΛΛΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟ (ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ, ΖΙΜΠΩ κλπ) 1.1-223 2 1-223-2 3 1-228-1 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΛΑΝΤΖΑ/ΦΛΑΝΤΖΑ ΜΗΚΟΥΣ (0,30 μ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η / Μ ΕΓΚ / ΣΕΩΝ

ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η / Μ ΕΓΚ / ΣΕΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ρ Ε Θ Υ Μ Ν Η Σ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2016 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ (Κ.Α. 02.15.7331.004) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η / Μ

Διαβάστε περισσότερα

Κ.Α. 30-7332.009, 30-7332.301 30-7332,401, 30-7332.501 30-7332.502, 30-7332.701 30-7332.801, 30-7332.901. 40 LIT τεμ. 50. 35 LIT τεμ.

Κ.Α. 30-7332.009, 30-7332.301 30-7332,401, 30-7332.501 30-7332.502, 30-7332.701 30-7332.801, 30-7332.901. 40 LIT τεμ. 50. 35 LIT τεμ. ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΈΡΓΟ: «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων για κοινοχρήστους χώρους Κ.Α. 30-7332.009, 30-7332.301 30-7332,401, 30-7332.501 30-7332.502, 30-7332.701 30-7332.801,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/ 2017 Μ Ε Λ Ε Τ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΧΑΡΩΝ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: Φ.Π.Α. 24% : ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ: 8.063,45 ΕΥΡΩ 1.935,23 ΕΥΡΩ 9.998,68 ΕΥΡΩ

Διαβάστε περισσότερα