Printer Administration Utility 4.2

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Printer Administration Utility 4.2"

Transcript

1 Printer Administration Utility 4.2 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ PRINTER ADMINISTRATION UTILITY (PAU) Εκδοση 2.1 ήλωση Αν και έχουν καταβληθεί οι βέλτιστες προσπάθειές µας ώστε το παρόν έγγραφο να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβές και να παρέχει βοήθεια, η εταιρεία SHARP δεν αναλαµβάνει καµία ευθύνη όσον αφορά στο περιεχόµενό του. Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν δύνανται να τροποποιηθούν χωρίς προηγούµενη ειδοποίηση. Η SHARP δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζηµία ή απώλεια, άµεση ή έµµεση, που µπορεί να προκύψει από ή σε σχέση µε τη χρήση αυτού του εγχειριδίου λειτουργίας. Copyright SHARP Corporation All rights reserved. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή ή µετάφραση χωρίς την προηγούµενη έγγραφη άδεια, εκτός από τις περιπτώσεις που επιτρέπει ο νόµος περί πνευµατικής ιδιοκτησίας. Αναγνώριση Εµπορικών Σηµάτων Τα Microsoft Windows, MS-DOS, και Windows NT είναι εµπορικά σήµατα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Και τις άλλες χώρες. Τα IBM και PC/AT είναι εµπορικά σήµατα της International Business Machines Corporation. Το Pentium είναι καταχωρηµένο εµπορικό σήµα της Intel Corporation. Όλα τα υπόλοιπα εµπορικά σήµατα και πνευµατικά δικαιώµατα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Παρακαλούµε διαβάστε τα ακόλουθα έγγραφα προτού χρησιµοποιήσετε το Printer Administration Utility. Θα τα βρείτε στον κατάλογο εγκατάστασης. [ReadMe] - Περιγράφει τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά µε το Printer Administration Utility. [UserGuide] Περιγράφει πώς να χρησιµοποιηθεί το Printer Administration Utility. [Ηλεκτρονικό Σύστηµα Βοήθειας] Μετά την εγκατάσταση, περιγράφει λεπτοµερώς πώς να χρησιµοποιηθεί το Printer Administration Utility.

2 Κεφάλαιο 1 Εισαγωγή Περίληψη Το Printer Administration Utility (PAU) δίνει τη δυνατότητα διαχείρισης συσκευής για τις Περιφεριεακές Συσκευές Πολλαπλών Λειτουργιών (MFP) της Sharp. Το Printer Administration Utility είναι µια εφαρµογή βασισµένο στο web που τρέχει σε έναν web server. Ο web browser είναι ο µηχανισµός διασύνδεσης για τους τελικούς χρήστες. Οι προηγούµενες εκδόσεις του Printer Administration Utility ήταν οι εφαρµογές MS Windows που δεν απαιτούσαν web-browser. Απαιτούµενα αντικείµενα για τη χρήση του Printer Administration Utility.NET Framework Εκδοση 2.0 Windows Installer 3.1 ή µεταγενέστερο MDAC Εκδοση ή µεταγενέστερο Ελάχιστοι πελάτες Browser: Ο Internet Explorer 6.0 ορίζεται σε "µεσαίο" επίπεδο ασφάλειας Στο Netscape 8.1 ενεργοποιούνται η javascript και τα cookies Ελάχιστες Απαιτήσεις του Web Server: Microsoft IIS Εκδοση 5.0, 6.0 ή 7.0 Microsoft VBScript 5.0 Υλικό: Windows Advanced Server 2000 µε Service Pack 4 ή Windows 2000 Server µε Service Pack 4 ή Windows 2000 Professional µε Service Pack 4 ή Windows XP Professional µε Service Pack 2 ή Windows Server 2003 µε Service Pack 1 ή Windows Server 2003 x64 µε Service Pack 1 ή Windows XP Professional x64 µε Service Pack 1 Windows Vista Business ή Windows Vista Business x64 ή Windows Vista Enterprise ή Windows Vista Enterprise x64 ή Windows Vista Ultimate ή Windows Vista Ultimate x64 Για Λειτουργικό Σύστηµα 32-bit Pentium III 600MHz

3 512 MB RAM Για Λειτουργικό Σύστηµα 64-bit Υπολογιστή µε βάση αρχιτεκτονικής x64, µε Intel 64-bit Xeon, 64-bit Pentium, AMD Opteron, AMD Athlon 64 ή συµβατός επεξεργαστής. RAM Για Έκδοση Windows 2003 Server x64: 512 ΜΒ RAM ή µεγαλύτερη συνιστάται Για Έκδοση Windows XP Professional x64: 512 ΜΒ RAM ή µεγαλύτερη συνιστάται Απαιτούνται 850 MB συνολικού ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο. Οι απαιτήσεις υλικού θα εξαρτηθούν από τη χρήση. Μεγάλος αριθµός των MFP µπορεί να χρειαστούν επιπλέον πηγές συστήµατος. Αν λειτουργεί βοηθητικό πρόγραµµα προστασίας από ιούς, τότε πρέπει να απενεργοποιηθεί η δυνατότητα αποκλεισµού της δέσµης ενεργειών.

4 Κεφάλαιο 2 Εγκατάσταση και Απεγκατάσταση Πριν την εγκατάσταση του PAU, πρέπει να εκτελεστούν τα ακόλουθα βήµατα: Βήµα 1. Εγκατάσταση Microsoft IIS (Internet Information Services - Υπηρεσίες Πληροφοριών ιαδικτύου) έκδοση 5.0, 6.0 ή 7.0. Το Microsoft IIS µπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν, από τον Πίνακα Ελέγχου χρησιµοποιώντας τα Στοιχεία Βοήθειας Πρόσθεσης/ Αφαίρεσης των Windows. Να σηµειωθεί ότι είναι σηµαντικό να εγκατασταθούν οι πιο πρόσφατες ενηµερωµένες IIS ασφάλειας από την ιστοσελίδα της Microsoft µετά την εγκατάσταση του IIS. Αν το IIS 6.0 ή 7.0 είναι εγκατεστηµένο σε ένα σύστηµα, βεβαιωθείτε ότι η κατάσταση των Ενεργών Σελίδων ιακοµιστή(asp) (στον φάκελο επέκτασης διαδικτυακής υπηρεσίας στο IIS Manager) ορίζεται στο Επιτρεπόµενο. Ακολουθήστε τα βήµατα που περιγράφονται παρακάτω για να εγκαταστήσετε το IIS: IIS 5.0 ή 6.0 σε Windows 2000, Windows 2003 ή Windows XP. 1. Κάντε κλικ στο πλήκτρο Έναρξη των Windows, µετά Ρυθµίσεις και µενού Πίνακας Ελέγχου. 2. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο "Προσθαφαίρεση Προγραµµάτων" 3. Επιλέξτε "Προσθαφαίρεση στοιχείων των Windows" που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του Βοηθού Στοιχείων Windows. 4. Επιλέξτε "Εφαρµογές ιακοµιστή" στην περίπτωση Windows 2003 και "Internet Information Services (IIS)" στην περίπτωση άλλων λειτουργικών συστηµάτων από το Βοηθό Στοιχείων Windows. 5. Κάντε κλικ στο Επόµενο για να ξεκινήσει η διαδικασία διαµόρφωσης και εγκατάστασης. Έχετε διαθέσιµο το CD του Λειτουργικού Συστήµατος όταν σας ζητηθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης. IIS 7.0 σε Windows Vista. 1.Κάντε κλικ στο πλήκτρο Έναρξη των Windows, και έπειτα στο µενού Ρυθµίσεις και Πίνακας Ελέγχου. 2.Επιλέξτε το εικονίδιο Κλασική Προβολή που εµφανίζεται στο αριστερό πλαίσιο. 3.Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο ''Προγράµµατα και υνατότητες'' που εµφανίζεται στο δεξιό πλαίσιο. 4.Επιλέξτε το εικονίδιο ''Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των δυνατοτήτων των Windows'' που εµφανίζεται στο αριστερό πλαίσιο, αν εµφανιστεί κάποιο πλαίσιο διαλόγου µε τον τίτλο ''Έλεγχος Λογαριασµού Χρήστη'' κάντε κλικ στο πλήκτρο ''Συνέχεια'' για να συνεχίσετε µε την εγκατάσταση. Θα εµφανιστεί το πλαίσιο διαλόγου υνατότητες των Windows. 5.Κάντε διπλό κλικ (ή επεκτείνετε) τις υπηρεσίες Internet Information Services. 6.Κάντε διπλό κλικ (ή επεκτείνετε) τα εργαλεία Web Management Tools, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο IIS 6 Management Compatibility, και έπειτα επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου IIS Metabase και IIS 6 Configuration Compatibility.

5 7.Κάντε διπλό κλικ (ή επεκτείνετε) τις υπηρεσίες World Wide Web Services και έπειτα κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Application Development Features και έπειτα επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου ASP. Τα σχετικά πεδία ''ISAPI Extensions'' και ''Request Filtering'' υπό την κεφαλίδα Security που είναι απαραίτητα για το ASP θα επιλεχθούν αυτόµατα. 8.Κάντε διπλό κλικ (ή επεκτείνετε) το πλαίσιο Common Http Features υπό την κεφαλίδα World Wide Web Services, και έπειτα επιλέξτε τα πλαίσια ελέγχου Default Document, Directory Browsing, HTTP Errors και Static Content.

6 9.Κάντε διπλό κλικ (ή επεκτείνετε) το πλαίσιο Security υπό την κεφαλίδα World Wide Web Services και έπειτα επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Basic Authentication. 10.Κάντε κλικ στο πλήκτρο OK για να ξεκινήσετε τη διαδικασία διαµόρφωσης και εγκατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε την εγκατάσταση IIS ανατρέξτε σε διάφορες σελίδες Βοήθειας της Microsoft κάτω από την "Εγκατάσταση IIS 6.0/7.0" στην ιστοσελίδα της Microsoft. Βήµα 2. ιαµορφώστε το αντιβιοτικό λογισµικό: Αν τρέχετε ένα αντιβιοτικό λογισµικό µε ενεργοποιηµένο φραγµό Script στους υπολογιστές πελάτες, τότε το PAU δεν θα λειτουργήσει στους πελάτες. Βήµα 3. Προσδιορίστε ή ηµιουργήστε µια Οµάδα Ασφαλείας Windows: ηµιουργήστε ή προσδιορίστε µια οµάδα ασφαλείας Windows που θα έχει πρόσβαση στα προστατευµένα χαρακτηριστικά του Printer Administration Utility. Ορισµένα χαρακτηριστικά του Printer Administration Utility επιτρέπουν στους χρήστες να τροποποιήσουν τις ρυθµίσεις συστήµατος µε τρόπους που µπορεί να επιδράσουν στους άλλους χρήστες του Printer Administration Utility. Αυτά τα χαρακτηριστικά ονοµάζονται προστατευµένα χαρακτηριστικά. Κατά

7 το χρόνο εγκατάστασης, µια ή περισσότερες οµάδες ασφάλειας MS Windows διαµορφώνονται για να έχουν πρόσβαση στα προστατευµένα χαρακτηριστικά του Printer Administration Utility. Μόνο χρήστες που είναι µέλη των επιλεγµένων οµάδων θα µπορούν να χρησιµοποιήσουν τα προστατευµένα χαρακτηριστικά. 1. Τοµέας Το Κουτί λίστας περιέχει τα ονόµατα των τοµέων που είναι επί του παρόντος διαθέσιµα. Συνήθως αυτό είναι το όνοµα του υπολογιστή (τοπικός τοµέας) και το όνοµα του τοµέα στον οποίο ο υπολογιστής είναι µέλος. Τυπικά η οµάδα που χρησιµοποιείται για προστατευµένα χαρακτηριστικά του PAU θα είναι µια οµάδα τοµέα, οπότε η επιλογή του ονόµατος τοµέα θα είναι η πιο χρήσιµη επιλογή. 2. Ονόµατα Οµάδων Αυτή η λίστα περιέχει τα ονόµατα των οµάδων που είναι διαθέσιµα στον τοµέα που επί του παρόντος επιλέχθηκε. 3. Μέλη Οµάδων Όταν κάνετε κλικ στο όνοµα µιας οµάδας, η λίστα περιέχει τα ονόµατα χρηστών των µελών της οµάδας αυτής. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε ποιοι χρήστες έχουν πρόσβαση στα προστατευµένα χαρακτηριστικά του PAU µε βάση την οµάδα που επιλέχθηκε επί του παρόντος. 4. Πλήκτρο Πρόσθεσης Οµάδων Αυτό προσθέτει την τέχουσα επιλεγµένη οµάδα(-ες) στις οµάδες που έχουν πρόσβαση στα προστατευµένα χαρακτηριστικά του PAU.

8 5. Πλήκτρο ΟΚ Το πλήκτρο αυτό είναι απενεργοποιηµένο έως ότου τουλάχιστον µια οµάδα έχει επιλεγεί. Όταν κάνετε κλικ στο πλήκτρο ΟΚ, οι χρήστες που είναι µέλη των οµάδων που εµφανίζονται στο κουτί Επιλεγµένες Οµάδες θα έχουν πρόσβαση στα προστατευµένα χαρακτηριστικά του PAU. Windows Firewall (XP Service Pack 2) Το Τείχος Προστασίας των Windows δίνει ένα προειδοποιητικό µήνυµα όταν καλείται το Printer Administration Utility από το µενού Έναρξης. Το µήνυµα προειδοποίησης δεν έχει επίδραση στις κανονικές λειτουργίες. Η προειδοποίηση µπορεί να γνωστοποιηθεί και µετά το Printer Administration Utility ξεκινά. Για απενεργοποίηση του µηνύµατος προειδοποίησης του Τείχους Προστασίας Windows όταν καλείται το PAU, µπορεί να δηµιουργήσετε µια συντόµευση στην επιφάνεια εργασίας ή στο φάκελο των αγαπηµένων στον Internet Explorer. Οι λειτουργίες SNMP, όπως Εύρεση, Ενηµέρωση Κατάστασης κλπ δεν πραγµατοποιούνται σε Windows Vista OS αν το τείχος προστασίας είναι ενεργοποιηµένο Κάντε την ακόλουθη ενέργεια για να ανοίξετε τις σχετικές θύρες και να επιτρέψετε τα πρωτόκολλα 1. Τρέξτε το mmc (Κονσόλα ιαχείρισης της Microsoft) 2. Κάντε κλικ στο Αρχείο - Πρόσθεση/ Αφαίρεση κίνηση/ µέσα, επιλέξτε Τείχος Προστασίας Windows µε Προηγµένη Ασφάλεια και κάντε κλικ στην Προσθήκη 3. Επιλέξτε Τοπικό υπολογιστή και κάντε κλικ στο Τέλος 4. Κάντε κλικ στο ΟΚ 5. Ανοίξτε την καρτέλα "Τείχος Προστασίας Windows µε Προηγµένη Ασφάλεια" και επιλέξτε Κανόνες Εισερχόµενων 6. Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Νέος Κανόνας, κατόπιν επιλέξτε Θύρα, µετά προσθέστε UDP θύρες 161,162 και ολοκληρώστε τη βοήθεια µε τις προκαθορισµένες επιλογές αφού πρώτα ορίσετε κάποιο όνοµα για τον κανόνα αυτό. 7. Κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Νέος Κανόνας, κατόπιν επιλέξτε Θύρα, µετά προσθέστε αριθµό θύρας και ολοκληρώστε τη βοήθεια µε τις προκαθορισµένες επιλογές αφού πρώτα ορίσετε κάποιο όνοµα για τον κανόνα αυτό. 8. Κάντε δεξί κλικ στον κανόνα που προστέθηκε στο βήµα 7 και κατόπιν επιλέξτε Ιδιότητες, µετά επιλέξτε την καρτέλα "Πρωτόκολλα και Θύρες", επιλέξτε ICMPx4 στην αναδιπλούµενη λίστα τύπου Πρωτοκόλλου και κάντε κλικ στην Εφαρµογή Σηµειώσεις Εγκατάστασης: Η εγκατάσταση του Printer Administration Utility συχνά απαιτεί την επανεκκίνηση του υπολογιστή. Αυτό εξαρτάται από το λειτουργικό σύστηµα και από τα στοιχεία που είχαν εγκατασταθεί προγενέστερα. Μην εγκαταστήσετε το πρόγραµµα PAU σε υπολογιστές στους οποίους δεν µπορεί να γίνει επανεκκίνηση ή επιλέξτε την εγκατάσταση όταν η επανεκκίνηση δεν επηρεάζει κανονικές λειτουργίες. Τοποθεσία λογισµικού Από πριν, το λογισµικό του Printer Administration Utility είναι εγκατρστηµένο στον προκαθορισµένο οδηγό επανεκκίνησης (συνήθως στο C:\) σε ένα φάκελο που ονοµάζεται ''C:\Program Files\Sharp\DSMC'' εκτός αν προσδιορίσετε άλλο οδηγό και/ ή φάκελο κατά την εγκατάσταση. Για να εκκινήστετε το Printer Administration Utility από τον server στον οποίο είναι εγκατεστηµένο, χρησιµοποιήστε τη συντόµευση του PAU που είναι εγκατεστηµένη στην Έναρξη- >Programs->Printer Administration Utility menu. Για αποµονωµένη πρόσβαση στο Printer Administration Utility, χρησιµοποιήστε την URL του web server και την τοποθεσία της κεντρικής ιστοσελίδας της εφαρµογής του Printer Administration Utility.

9 Για παράδειγµα, Το PAU εγκαθιστά τα ακόλουθα στοιχεία ως µέρος της Εγκατάστασης PAU. 1. MICROSOFT SQL SERVER Express 2005 SERVICE PACK 2. Το στοιχείο αυτό εγκαθιστά δύο ΝΤ Υπηρεσίες µε το όνοµα SQL Server (DSMC) και SQL Server Active Directory Helper. 2. MSXML εκδ. 3.0 (χρησιµοποιείται για την ανάλυση αρχείων XML). 3. Αντιγράφει τα MSVCRT.dll και MSVCP60.Dll στον κατάλογο συστήµατος των windows. (Αυτά αντιγράφονται µόνο αν το σύστηµα δεν τα περιέχει ήδη.) 4. Αντιγράφει την Ενεργή Παράδοση εκδ.3.0 Dlls στην <PAU Τοποθεσία Στόχος>\DSMC\Bin (Εργαλείο για τη δηµιουργία Αυτό-εξαγόµενο αρχείο EXE) 5. Αντιγράφει το Dynazip εκδ Dlls στην <PAU Τοποθεσία Στόχος>\DSMC\Bin ( Εργαλείο για τη δηµιουργία αρχείου zip) 6. SNMPTRAP NT Υπηρεσία για ακοή των παγίδων SNMP από τους MFP. 7. Εγκαθιστά την PAUService NT Υπηρεσία για την εκτέλεση εργασιών υποβάθρου για το Printer Administration Utility. Κατά την εγκατάσταση ο Printer Administration Utility εκτελεί αναζήτηση των εκτυπωτών που είναι διαθέσιµοι στο δίκτυο. Μόνο οι εκτυπωτές που είναι ορατοί στο ίδιο υποδίκτυο µε τον διακοµιστή στον οποίο είναι εγκατεστηµένος ο PAU θα βρεθούν. Η διαδικασία αναζήτησης µπορεί να χρειαστεί κάποια ώρα για να ολοκληρωθεί ανάλογα µε τον αριθµό των συσκευών που θα εντοπιστούν. Ο χρόνος της "Τελευταίας Αναζήτησης Συσκευής" θα εµφανίσει το µήνυµα "Σε εξέλιξη" για τη διάρκεια που η διαδικασία εκτελείται στο υπόβαθρο. Τα χαρακτηριστικά του PAU µπορούν να χρησιµοποιηθούν κατά τη διάρκεια αυτή αλλά δεν θα είναι ορατές όλες οι συσκευές. Η διαµόρφωση αναζήτησης δεν µπορεί να αλλάξει χωρίς να σταµατήσει η αναζήτηση. Ηλεκτρονική βοήθεια Η ηλεκτρονική βοήθεια δίνει πληροφορίες και οδηγίες για την εκτέλεση των εργασιών του Printer Administration Utility. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική Βοήθεια ενώ χρησιµοποιείτε το Printer Administration Utility κάνοντας κλικ στη σύνδεση 'Βοήθεια ' που βρίσκεται στην κεντρική οθόνη. FAT και NTFS συστήµατα αρχείου Ο Printer Administration Utility υποστηρίζει και τους δύο τύπους συστηµάτων αρχείων της Microsoft. Η SHARP συνιστά το σύστηµα αρχείου NTFS να χρησιµοποιείται για να αυξήσει την απόδοση του συστήµατος και για µεγαλύτερη ασφάλεια. Όταν χρησιµοποιείται το σύστηµα αρχείου FAT θα σας ζητηθεί η ταυτότητα σύνδεσης στα Windows και ο κωδικός πρόσβασης όταν θέλετε πρόσβαση σε προστατευµένο χαρακτηριστικό. Εφόσον συνδεθείτε, θα έχετε πρόσβαση στα προστατευµένα χαρακτηριστικά. Αν χρησιµοποιείτε το σύστηµα αρχείου NTFS η τρέχουσα περίοδος σύνδεσης ελέγχεται και δεν εµφανίζεται παράθυρο που ζητά τον κωδικό πρόσβασης όταν επιθυµείτε πρόσβαση στα προστατευµένα χαρακτηριστικά. Απεγκατάσταση του Printer Administration Utility: Για την απεγκατάσταση του Printer Administration Utility, ακολουθείστε τη διαδικασία των Windows για την απεγκατάσταση λογισµικού.

10 1. Κάντε κλικ στο πλήκτρο των Windows Έναρξη, µετά στα µενού Ρυθµίσεις και Πίνακας Ελέγχου. 2. Επιλέξτε το εικονίδιο Προσθαφαίρεση προγραµµάτων. 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να αφαιρέσετε το Printer Administration Utility. Η απεγκατάσταση του Printer Administration Utility θα απαιτήσει επανεκκίνηση του υπολογιστή για να ολοκληρωθεί η διαδικασία απεγκατάστασης. Αναβάθµιση του Printer Administration Utility: Για αναβάθµιση από την προηγούµενη έκδοση του Printer Administration Utility (µεγαλύτερη ή ίση µε την έκδοση 4.0) χωρίς να χάσετε τις τρέχουσες διαµορφώσεις και τα δεδοµένα της συσκευής, ακολουθήστε την κανονική διαδικασία εγκατάστασης και προσδιορίστε την επιλογή εγκατάστασης αναβάθµισης. Η υποβάθµιση από µεγαλύτερη έκδοση δεν υποστηρίζεται.

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. MS SQL Server Για τις ανάγκες των εφαρµογών της

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. MS SQL Server Για τις ανάγκες των εφαρµογών της Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MS SQL Server 2014 Για τις ανάγκες των εφαρµογών της Νοέµβριος 2015 1.Γενικές Πληροφορίες Οι οδηγίες που ακολουθούν περιγράφουν την διαδικασία εγκατάστασης του MS SQL Server 2014 σύµφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Smart Notebook Software Installer 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Smart Notebook Software Installer 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Smart Notebook Software Installer 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Εφόσον έχετε κάνει δήλωση του SMART προϊόντος σας, θα σας ενηµερώσουµε για νέα χαρακτηριστικά και καινούριες ενηµερώσεις του

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat

Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Οδηγίες εγκατάστασης Δορυφορικής κάρτας Technisat Απαιτήσεις συστήματος IBM συμβατό PC με επεξεργαστή Pentium III 700 MHz ή ανώτερο Τουλάχιστον 256 MB RAM Τουλάχιστον 30 MB ελεύθερος χώρος στον σκληρό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ Τμήμα Τηλεπληροφορικής & Διοίκησης ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ INTERNET INFORMATION SERVER (IIS) ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (WEB SERVICES) ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ:Μπάρδα Μαρία ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Τσιαντής

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. MS SQL Server 2005 Για τις ανάγκες των εφαρµογών της SingularLogic

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. MS SQL Server 2005 Για τις ανάγκες των εφαρµογών της SingularLogic Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MS SQL Server 2005 Για τις ανάγκες των εφαρµογών της SingularLogic Ιούλιος 2007 Γενικές Πληροφορίες Οι οδηγίες που ακολουθούν περιγράφουν την διαδικασία εγκατάστασης του MS SQL Server

Διαβάστε περισσότερα

ιαδικασία εγκατάστασης - αναβάθµισης MS SQL Server 2014 Express Edition για SingularLogic Control, Accountant, Λογιστικά

ιαδικασία εγκατάστασης - αναβάθµισης MS SQL Server 2014 Express Edition για SingularLogic Control, Accountant, Λογιστικά ιαδικασία εγκατάστασης - αναβάθµισης MS SQL Server 2014 Express Edition για SingularLogic Control, Accountant, Λογιστικά SingularLogic εκέµβριος 2015 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικές πληροφορίες... 3 1.1 Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows

Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows Για τους πελάτες που πραγματοποιούν συνδέσεις δικτύου σε λειτουργικό σύστημα Windows Όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικό λειτουργικό σύστημα ή αρχιτεκτονική για τον server και τον client, οι συνδέσεις δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Printer Administration Utility 4.2 Οδηγός χρήστη

Printer Administration Utility 4.2 Οδηγός χρήστη Εκδοση 2.3 Printer Administration Utility 4.2 Οδηγός χρήστη Πνευµατικά δικαιώµατα Copyright 2006-2008 SHARP Corporation. All rights reserved. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή ή µετάφραση χωρίς την

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 Ευπάθεια στον διακοµιστή http στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 Η ευπάθεια του διακοµιστή διαδικτύου MicroServer της Xerox ενδέχεται να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Copyright 2007 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα µη δηµοσιευµένα δικαιώµατα προστατεύονται από το νόµο περί πνευµατικής ιδιοκτησίας των Ηνωµένων Πολιτειών. Τα XEROX, CentreWare, ControlCentre,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης

Οδηγός Εγκατάστασης www.athenaschool.net Οδηγός Εγκατάστασης Αθηνά 2012 Μάρτιος 2013 Copyright Πόλυς Γεωργίου, 2013 Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. All rights reserved. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή διανομή του παρόντος εγχειριδίου,

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA WIN APPLICATION SERVER. ιαχείριση υπηρεσιών στοιχείων (COM+) Οδηγός διαχείρισης δικαιωµάτων πρόσβασης & εκκίνησης PRISMA Win Application Server

PRISMA WIN APPLICATION SERVER. ιαχείριση υπηρεσιών στοιχείων (COM+) Οδηγός διαχείρισης δικαιωµάτων πρόσβασης & εκκίνησης PRISMA Win Application Server PRISMA WIN APPLICATION SERVER ιαχείριση υπηρεσιών στοιχείων (COM+) Οδηγός διαχείρισης δικαιωµάτων πρόσβασης & εκκίνησης PRISMA Win Application Server Πέντε βασικά βήµατα για τη ρύθµιση δικαιωµάτων πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 1 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1.1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ DATA COMMUNICATION... 1 1.2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 1.3. ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. 2. Ανοίξτε τον Internet Explorer και πληκτρολογήστε την διεύθυνση www.learnsoft.gr/agsetup.exe 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. USB 2.0 Adaptor. για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ USB 2.0 Adaptor για συσκευές SATA ή IDE 2.5-ιντσών / 3.5-ιντσών / 5.25-ιντσών ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Επιτρέπει σύνδεση στο PC συσκευών που διαθέτουν υποδοχές SATA/ IDE μέσω USB2.0

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP

Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Κοινή χρήση πόρων με τα Windows XP Α. Κοινή χρήση αρχείων και φακέλων Θα μάθετε: Να θέτετε σε κοινή χρήση ένα αρχείο ή ένα φάκελο του υπολογιστή με τα Windows XP. Να θέτετε σε κοινή χρήση στο δίκτυο μουσική,

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία( Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία( Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία( Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WEBMAIL ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WEBMAIL ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ WEBMAIL ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. URL Διεύθυνση WebMail... 3 2. Εγκατάσταση Πιστοποιητικού Ασφάλειας... 3 2.1 Εγκατάσταση Πιστοποιητικού στον Internet Explorer... 3 2.2

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα της εταιρίας Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης

Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Boot Camp Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης Περιεχόμενα 3 Εισαγωγή 4 Επισκόπηση εγκατάστασης 4 Βήμα 1: Έλεγχος για ενημερώσεις 4 Βήμα 2: Προετοιμασία του Mac για τα Windows 4 Βήμα 3: Εγκατάσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX Ευπάθεια στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου, που θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση.

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX Ευπάθεια στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου, που θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX04-005 Ευπάθεια στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου, που θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8

Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Δραστηριότητα 3: Ρυθμίσεις Oικιακής Ομάδας Τοπικού Δικτύου Η/Υ σε WINDOWS 7 & 8 Βιβλιογραφία: https://support.microsoft.com/el-gr/help/17145/windows-homegroup-from-start-to-finish ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων. Πριν την εγκατάσταση... 3. Ελάχιστες απαιτήσεις σε εξοπλισμό... 3 2. Εγκατάσταση... 4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Εγκατάσταση πιστοποιητικού

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Εγκατάσταση πιστοποιητικού Εγκατάσταση πιστοποιητικού ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η εγκατάσταση του πιστοποιητικού ασφαλείας είναι απαραίτητη γιατί περιλαµβάνει πληροφορίες που χρησιµοποιούνται για να προστατέψουν τα δεδοµένα και για ασφαλή σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως:

Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: 1. Υπηρεσία ClassWeb 1.1. Γενικά Η εφαρµογή ClassWeb δίνει στους διδάσκοντες χρήστες του συστήµατος τη δυνατότητα πρόσβασης µέσω του ιαδικτύου σε ποικίλες υπηρεσίες, όπως: εµφάνιση στατιστικών στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις Υλικού Απαιτήσεις Λογισμικού Εγκατάσταση Αρχικές ρυθμίσεις Πρόσθετες λειτουργίες. Περιεχόμενα

Απαιτήσεις Υλικού Απαιτήσεις Λογισμικού Εγκατάσταση Αρχικές ρυθμίσεις Πρόσθετες λειτουργίες. Περιεχόμενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ Απαιτήσεις Υλικού Απαιτήσεις Λογισμικού Εγκατάσταση Αρχικές ρυθμίσεις Πρόσθετες λειτουργίες Περιεχόμενα Ελάχιστες απαιτήσεις Υλικού Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 / AMD

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και βασικής παραμετροποίησης σεναρίου εστίασης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και βασικής παραμετροποίησης σεναρίου εστίασης Εγχειρίδιο εγκατάστασης και βασικής παραμετροποίησης σεναρίου εστίασης Σε αυτό το εγχειρίδιο θα καλύψουμε τη μεθοδολογία εγκατάστασης ενός σεναρίου εστίασης από την αρχή έως το σημείο των βασικών ρυθμίσεων

Διαβάστε περισσότερα

IDIKA eprescription SignMed Authentication & Digital Signature Client για Windows

IDIKA eprescription SignMed Authentication & Digital Signature Client για Windows IDIKA eprescription SignMed Authentication & Digital Signature Client για Windows Λήψη αρχείου εγκατάστασης, Οδηγίες Εγκατάστασης, Αλλαγή ΡΙΝ, Ειδικές Ρυθμίσεις για Firefox Λήψη αρχείου εγκατάστασης Για

Διαβάστε περισσότερα

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 Εµφάνιση των γραµµών εργαλείων "Βασική" και "Μορφοποίηση" σε δύο γραµµές Από προεπιλογή, οι γραµµές εργαλείων Βασική και Μορφοποίηση εµφανίζονται µε αγκύρωση (σταθεροποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...1 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Σενάριο Εστίασης Win XP:

Σενάριο Εστίασης Win XP: Σενάριο Εστίασης Win XP: Υλικό: 1 Η/Υ (backoffice), 1 POS, 1 router Motorola, 1 PDA. Σενάριο: Sync του backoffice με το POS και merge του POS με το PDA. Προϋποθέσεις Software: 1) BACK OFFICE : WIN XP pro,.net

Διαβάστε περισσότερα

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 A I - 7 0 7 9 4 4

H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 A I - 7 0 7 9 4 4 H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2. 0 o n e t o u c h b a c k u p Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο A I - 7 0 7 9 4 4 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ά H A R D D I S K A D A P T E R I D E / S A T A T O U S B 2.

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα. Μέρος I Βασικά στοιχεία των Microsoft Windows XP Professional. Ευχαριστίες... 17 Εισαγωγή... 19

Περιεχόµενα. Μέρος I Βασικά στοιχεία των Microsoft Windows XP Professional. Ευχαριστίες... 17 Εισαγωγή... 19 Περιεχόµενα Ευχαριστίες... 17 Εισαγωγή... 19 Μέρος I Βασικά στοιχεία των Microsoft Windows XP Professional 1 Εισαγωγή στη διαχείριση των Microsoft Windows XP Professional... 25 Ξεκίνηµα µε τα Windows XP

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Online Åêêßíçóç

Εγχειρίδιο Χρήσης Online Åêêßíçóç Εγχειρίδιο Χρήσης Online Åêêßíçóç Κάντε click στο πλήκτρο "Εκκίνηση". Εισαγωγή Το εγχειρίδιο χρήσης περιγράφει τις λειτουργίες εκτύπωσης του ψηφιακού πολυµηχανήµατος e-studio6. Για περισσότερες πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠ.ΕΣ. -.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ

ΥΠ.ΕΣ. -.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ ΥΠ.ΕΣ. -.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟΥ V 1.3 εκέµβριος 2012 Πίνακας Περιεχοµένων 1. Εισαγωγή.. σελ. 3 2. Σύνδεση για πρώτη φορά µε την εφαρµογή 4 3. Είσοδος στην εφαρµογή 9 4. Αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

ARTius με PostgreSQL

ARTius με PostgreSQL ARTius με PostgreSQL 9.3.5.1 Features: Δεν υπάρχει License και κόστος αγοράς / αναβάθμισης του PostgreSQL. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Ταχύτερη παραλληλία (row locking) σε σχέση με άλλα dbms (SQLite,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓO ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝO ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ «Δράσεις Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΧΡΗΣΗΣ «ΓΛΩΣΣΑ Α-Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ»

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ KAI ΧΡΗΣΗΣ «ΓΛΩΣΣΑ Α-Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ» ΥΠΕΠΘ / ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ» Γ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓO ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΟΥΜΕΝO ΚΑΤΑ 80% ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 20% ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ «ράσεις Υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη

Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery. Οδηγός χρήστη Ανάκτηση του SupportAssist OS Recovery Οδηγός χρήστη Σημείωση, προσοχή και προειδοποίηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα το προϊόν σας.

Διαβάστε περισσότερα