Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013"

Transcript

1 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου...8 Τοίχος Προστασίας...9 Προστασία από ιούς και εξαίρεση από τη σάρωση...9 Online Safety...10 Χρήστες...12 Προστασία περιήγησης...14 Φίλτρο ιστοσελίδων...14 F-Secure...22 Κατάσταση συνδροµής...23 Έλεγχος για ενηµερώσεις...23 FAQ (frequent asked questions) F-Secure Internet Security / Antivirus

2 Εισαγωγή Το παρόν εγχειρίδιο περιλαµβάνει αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης και διαχείρισης του F- Secure Internet Security Εγκατάσταση Το πρώτο βήµα είναι η λήψη του αρχείου εγκατάστασης. Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εγκατάστασης στην ιστοσελίδα της Inter Engineering. Έτσι λοιπόν: 1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Inter Engineering στο µενου Downloads ( 2. Σε περίπτωση που επιθυµείτε να χρησιµοποιήσετε δοµικαστικά το F-Secure Internet Security 2012 τότε θα πρέπει να επιλέξετε τη περίπτωση : οκιµαστική Εγκατάσταση Σε περίπτωση που διαθέτετε κανονικό κλειδί συνδροµής και επιθυµείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας το F-Secure Internet Security 2012 τότε θα πρέπει να επιλέξετε τη περίπτωση Κανονική εγκατάσταση 3. Κάνετε κλικ πάνω στη φράση F-Secure Internet Security 2013 έτσι ώστε να το κατεβάσετε τα εκτελέσιµα αρχεία εγκατάστασης και στις 2 περιπτώσεις.

3 4. Αποθηκεύστε το εκτελέσιµο αρχείο που θα εµφανιστεί τοπικά στον υπολογιστή σας 5. ιπλό κλικ στο αρχείο έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης του F-Secure Internet Security Επιλέξτε γλώσσα (Ελληνικά είναι η προκαθορισµέη επιλογή) 7. ιαβάστε και αποδεχθείτε τους όρους χρήσης

4 8. Εισάγετε τον κωδικό εγκατάστασης 9. Ακολουθεί η λήψη των αρχείων από το διαδίκτυο και η αυτόµατη εγκατάσταση που περιλαµβάνει µεταξύ άλλων τον έλεγχο για εντοπισµό λογισµικού που προκαλεί διένεξη. Έπειτα από την εγκατάσταση απαιτείται επανεκκίνηση του υπολογιστή.

5

6 ιαχείριση Σ αυτό το κεφάλαιο θα παρουσιαστούν οι βασικές δυνατότητες του F-Secure Internet Security Launch Pad Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του προϊόντος θα εµφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας το εικονίδιο F-Secure Launch Pad. To F-Secure Launch Pad ουσιαστικά περιλαµβάνει το µενού υπηρεσιών διαχείρισης του F-Secure Internet Security Αφού κάνετε διπλό κλικ στο εικονίδιο θα εµφανιστεί το µενού επιλογών. Οι επιλογές είναι Computer Security, Online Safety και F-Secure Computer Security

7 To Computer Security περιλαµβάνει πληροφορίες σχετικά µε τη κατάσταση των λειτουργιών ασφαλείας, τις εργασίες και τα στατιστικά αλλά και δυνατότητες σάρωσης, έλεγχο ενηµερώσεων και ρυθµίσεις.

8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης: Φιλτράρισµα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου Ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να φιλτράρει την αλληλογραφία που δέχεται ενεργοποιώντας απλά τη λειτουργία.

9 Τοίχος Προστασίας Το τοίχος προστασίας θα πρέπει να είναι πάντοτε ενεργοποιηµένο για την αποτροπή εισβολών στον υπολογιστή σας. Προστασία από ιούς και εξαίρεση από τη σάρωση Ο χρήστης θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε ενεργοιποιηµένη την λειτουργία της προστασίας από ιούς

10 Ωστόσο µερικές φορές υπάρχει η ανάγκη της εξαίρεσης από σάρωση ορισµένων αρχείων ή εφαρµογών. Σε αυτή τη περίπτωση επιλέγετε «Αποκλεισµός αρχείων από τη σάρωση..» και στη συνέχεια «Εφαρµογές», «Αντικείµενα» ή «Τύπους αρχείων» προσθέτοντας το αρχείο ή την εφαρµογή που επιθυµείτε σε εξαίρεση από τη σάρωση. Online Safety Η υπηρεσία Online Safety σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε την οικογένεια αλλά και τους άλλους χρήστες που χρησιµοποιούν τον υπολογιστή σας από κακόβουλες ιστοσελίδες ή από ιστοσελίδες µε ακατάλληλο περιεχόµενο. Η λειτουργία του Online Safety του F-Secure Internet Security 2013 προϋποθέτει τη χρησιµοποίηση του υπολογιστή µε συγκεκριµένο τρόπο. Κάθε χρήστης που χρησιµοποιεί τον υπολογιστή θα πρέπει να εισάγεται στο λειτουργικό σύστηµα µε το λογαριασµό που έχει δηµιουργηθεί από τον διαχειριστή.

11 To F-Secure Online Safety περιλαµβάνει πληροφορίες σχετικά µε τους χρήστες, τις εργασίες και τα στατιστικά.

12 Χρήστες Μέσα από το µενού «Χρήστες» ο διαχειριστής του υπολογιστή µπορεί να καθορίσει το τρόπο και το περιεχόµενο πλοήγησης για τους χρήστες που χρησιµοποιούν τον υπολογιστή. Στα αριστερά εµφανίζονται οι χρήστες που χρησιµοποιούν τον υπολογιστή και όπως βλέπουµε υπάρχει η δυνατότητα της δηµιουργίας νέου χρήστη επίσης.

13 Όπως βλέπουµε ο διαχειριστής του υπολογιστή µπορεί να καθορίσει 3 παραµέτρους που αφορούν τη πλοήγηση των άλλων χρηστών στο διαδίκτυο: - Προστασία περιήγησης - Φίλτρο ιστοσελίδων - Χρονικοί περιορισµοί Όλες οι παραπάνω παράµετροι µπορούν να είναι ενεργοποιηµένοι ή όχι για κάθε χρήστη.

14 Προστασία περιήγησης Ο διαχειριστής µπορεί να καθορίσει µέσα από την «Προστασία περιήγησης» τον τρόπο που θα προστατεύεται ο χρήστης. Φίλτρο ιστοσελίδων Μέσα από το φίλτρο των ιστοσελίδων ο διαχειριστής καθορίζει για κάθε χρήστη που χρησιµοποιεί τον υπολογιστή τη κατηγορία των ιστοσελίδων που µπορεί να πλοηγηθεί ή ακόµα και να ορίσει συγκεκριµένες ιστοσελίδες προς πλοήγηση. Παράδειγµα 1 Ο διαχειριστής επιθυµεί όταν ο χρήστης Silencer χρησιµοποιεί τον υπολογιστή να µπορεί να πλοηγηθεί σε όλες τις ιστοσελίδες εκτός από κάποιες µε συγκεκριµένο περιεχόµενο.

15 Βήµα 1. Επιλέγουµε τις «Ρυθµίσεις» από το «Φίλτρο ιστοσελίδων», επιλέγουµε το χρήστη και «Επόµενο» Βήµα 2. Επιλέγουµε το «Περιορισµό περιήγησης στο web βάσει περιεχοµένου» και «Επόµενο» Βήµα 3. Επιλέγουµε το είδος του περιεχοµένου που θέλουµε να αποκλειστεί και «Επόµενο»

16 Βήµα 4. Οι ρυθµίσεις µας για το χρήστη Silencer έχουν ολοκληρωθεί και πλέον η πλοήγηση του θα είναι περιορισµένη όσον αφορά το περιεχόµενο των ιστοσελίδων. Παράδειγµα 2 Ο διαχειριστής επιθυµεί όταν ο χρήστης Silencer χρησιµοποιεί τον υπολογιστή να µπορεί να πλοηγηθεί σε συγκεκριµένες ιστοσελίδες.

17 Βήµα 1. Επιλέγουµε τις «Ρυθµίσεις» από το «Φίλτρο ιστοσελίδων», επιλέγουµε το χρήστη και «Επόµενο» Βήµα 2. Επιλέγουµε «Να επιτρέπονται µόνο οι επιλεγµένες τοποθεσίες Web» και «Επόµενο» Βήµα 3. Επιλέγουµε τη «Προσθήκη» έτσι ώστε να προσθέσουµε συγκεκριµένες ιστοσελίδες Βήµα 4. Προσθέστε την διεύθυνση της ιστοσελίδας της επιλογής σας και «Επόµενο»

18 Βήµα 5. Οι ρυθµίσεις µας για το χρήστη Silencer έχουν ολοκληρωθεί και πλέον η πλοήγηση του θα είναι περιορισµένη καθώς θα µπορεί να πλοηγηθεί σε συγκεκριµένες ιστοσελίδες. Παράδειγµα 3 Ο διαχειριστής επιθυµεί να προσδιορίσει συγκεκριµένες ιστοσελίδες που ο χρήστης «Silencer» µπορεί να πλοηγηθεί αλλά και άλλες που δεν θα µπορεί.

19 Βήµα 1. Από το µενού επιλογών για τους «Χρήστες» επιλέγουµε «Άνοιγµα λίστας τοποθεσιών web». Βήµα 2. Όπως παρατηρούµε στα δεξιά υπάρχει η δυνατότητα του προσδιορισµού του χρήστη στον οποίο θα εφαρµοστεί η συγκεκριµένη ρύθµιση. Στην περίπτωση µας επιλέγουµε το χρήστη «Silencer». Αφού επιλέξουµε το χρήστη, µπορούµε πλέον να προσθέσουµε τις ιστοσελίδες που επιθυµούµε να µπορεί να πλοηγηθεί κ αυτές που δε θα µπορεί. Έτσι λοιπόν επιλέγουµε αντίστοιχα «Επιτρέπονται» ή «εν επιτρέπονται» και «Προσθήκη»

20 Βήµα 3. Τέλος αφού επιλέξουµε τη «Προσθήκη» καταχωρούµε την ηλεκτρονική διεύθυνση της επιλογής µας Παράδειγµα 4 Ο διαχειριστής επιθυµεί ο χρήστης Silencer να µπορεί να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο σε συγκεκριµένες ηµέρες αλλά και χρονικές στιγµές. Βήµα 1. Επιλέγουµε τους «Χρήστες», ελέγχουµε αν η λειτουργία «Χρονικοί Περιορισµοί» είναι ενεργοποιηµένη και επιλέγουµε «Ρυθµίσεις».

21 Βήµα 2. Από την λίστα των χρηστών που χρησιµοποιούν τον υπολογιστή επιλέγουµε τον Silencer και «Επόµενο» Βήµα 3. Παρακάτω εµφανίζεται ένας πίνακας µε τις ηµέρες και τις ώρες της εβδοµάδας. Επιλέγουµε τη χρονική στιγµή κάθε ηµέρας που θα απαγορεύεται η πλοήγηση στον χρήστη «Silencer». Η επιλογή της χρονικής στιγµής πραγµατοποιείται µε απλό αριστερό κλικ εντός του τετραγώνου που αντιστοιχεί σε συγκεκριµένη ώρα. Με κρατηµένο το αριστερό κλικ µπορούµε να σύρουµε και να επιλέξουµε και τα διπλανά χρονικά περιθώρια. Βλέπουµε πως µόλις επιλέξουµε κάποιο χρονικό σηµείο τότε το κουτάκι αλλάζει το χρώµα του σε «πράσινο». Αν θέλουµε να αποεπιλέξουµε µια χρονική στιγµή τότε πρέπει να κάνουµε απλό αριστερό κλικ πάνω στο «πράσινο» κουτάκι έτσι ώστε να µετατραπεί σε «λευκό» Τέλος επιλέξτε «Επόµενο» και θα εµφανιστεί το παράθυρο µε τη πληροφορία πως ο χρόνος περιήγησης για τον χρήστη «Silencer» είναι πλέον περιορισµένος.

22 F-Secure Από το εικονίδιο της F-Secure, επιλέγοντας το κάτω βέλος δίπλα στο εικονίδιο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αντλήσει πληροφορίες σχετικά µε τη κατάσταση συνδροµής του «Προβολή Συνδροµών», να κάνει τον «Έλεγχο για ενηµερώσεις», να προβεί στην «Εκτέλεση εργαλείου υποστήριξης», «Άνοιγµα ιστορικού ειδοποιήσεων», «Άνοιγµα κοινών ρυθµίσεων».

23 Κατάσταση συνδροµής Έλεγχος για ενηµερώσεις

24 FAQ (frequent asked questions) F-Secure Internet Security / Antivirus Μόλις προµηθεύτηκα το F-Secure Anti-Virus/Internet Security Που εισάγω τον κωδικό ενεργοποίησης Τον κωδικό ενεργοποίησης τον εισάγετε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης µόλις σας ζητηθεί είτε αν µεταβείτε στη «Προβολή συνδροµών» και επιλέξετε «Ενεργοποίηση συνδροµής» 2. Χρειάζοµαι σύνδεση µε το Internet για να εγκαταστήσω την εφαρµογή; Ναι απαιτείται σύνδεση µε το Internet έτσι ώστε να γίνει η επαλήθευση του κλειδιού συνδροµής και να γίνει η λήψη των αρχείων εγκτατάστασης 3. ιαθέτω το F-Secure Anti-Virus 2012 και θα ήθελα να ανανεώσω την άδεια χρήσης του προϊόντος. Ο καινούργιος κωδικός θα λειτουργήσει; Ναι θα λειτουργήσει. Εφόσον ο κωδικός είναι ο αντίστοιχος µε το προϊόν που έχετε εγκαταστήσει στον Υπολογιστή σας. AV 2013 θα δουλέψει µε κλειδί AV 2012, IS 2013 θα δουλέψει µε κλειδί IS Ανανέωσα την άδεια χρήσης, θα πρέπει να απεγκαταστήσω και να εγκαταστήσω εκ νέου την εφαρµογή για να εισάγω τον καινούργιο κωδικό; Όχι, δε χρειάζεται να εγκαταστήσετε ξανά το προϊόν. Μπορείτε απλά να µεταβείτε στη κατάσταση συνδροµής και να εισάγετε το νέο κλειδί. 5. Θέλω να ανανεώσω την άδεια χρήσης πριν λήξει η προηγούµενη άδεια, χάνω έτσι το χρόνο που αποµένει; Όχι δεν χάνετε τον εναποµείναντα χρόνο. Η χρονική περίοδος για την οποία αγοράσατε την άδεια χρήσης θα προστεθεί στον εναποµείναντα χρόνο της προηγούµενης άδειάς σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες της προηγούµενης ερωταπάντησης αφού συµβουλευτείτε την 3.

25 6. Λόγω προβληµάτων στο λειτουργικό µου σύστηµα (ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο) αναγκάστηκα να κάνω format τον δίσκο µου και/ή να επανεγκαταστήσω την εφαρµογή. Θα λειτουργήσει ο υπάρχον κωδικός ενεργοποίησης; Θα επηρεαστεί η ηµεροµηνία λήξεως; Ναι θα λειτουργήσει χωρίς κανένα πρόβληµα εφόσον δεν έχετε εγκαταστήσει το προϊόν πάνω από 3 φορές. Η ηµεροµηνία λήξεως δε µετράται βάσει της ηµεροµηνίας του συστήµατός σας αλλά συµφώνως µε την βάση δεδοµένων της F-Secure. Ακόµα και όταν ο υπολογιστής είναι εκτός σύνδεσης ή/και απενεργοποιηµένος η χρόνος της άδειας συνεχίζει να κυλά. Σε περίπτωση που δεν δέχεται το κωδικό σας επικοινωνήστε µε το Τµήµα Τεχνικής Υποστήριξης της Inter Engineering (support@inter-datasecurity.com) 7. Είµαι έξυπνος και θέλω να αλλάξω την ηµεροµηνία συστήµατος έτσι ώστε η άδειά µου να µη λήξει ποτέ. Θα δουλέψει; Όχι δε θα δουλέψει. Ο χρόνος λειτουργίας που δικαιούστε σύµφωνα µε την εκάστοτε άδειά σας θα παραµείνει ανεπηρέαστος από τις αλλαγές. Παρ όλ αυτά θα αντιµετωπίσετε προβλήµατα µε ενοχλητικές προειδοποιήσεις για παλιά virus definitions. 8. Αγόρασα µία άδεια χρήσης για τον υπολογιστή µου στο γραφείο αλλά θέλω να την χρησιµοποιήσω και στο σπίτι, θα λειτουργήσει; Η άδεια χρήσης της εφαρµογής είναι για 3 υπολογιστές. Έχετε το δικαίωµα να εγκαταστήσετε την εφαρµογή σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές 9. Το F-Secure Internet Security µπορεί να λειτουργεί παράλληλα µε άλλα προγράµµατα antivirus ή Firewall software εγκατεστηµένα στον ίδιο υπολογιστή; Όχι. εν είναι δυνατόν να έχετε δύο προγράµµατα antivirus εγκατεστηµένα στον ίδιο υπολογιστή. Πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα προγράµµατα antivirus και firewall και µετά να κάνετε εγκατάσταση του Internet Security. To Internet Security θα βρει και θα αφαιρέσει όλα τα προγράµµατα antivirus και firewall µεγάλων εταιριών κατά την εγκατάστασή του. 10. Ποιά είναι τα λειτουργικά συστήµατα που υποστηρίζονται από το F-Secure Internet Security 2013; To F-Secure Internet Security 2012 υποστηρίζει τα παρακάτω λειτουργικά συστήµατα: Windows 7 (όλες τις εκδόσεις) Windows Vista (όλες τις εκδόσεις) Windows XP Home Edition Windows XP Professional Windows XP Media Center Edition 12. Ποια έκδοση των Windows έχω εγκατεστηµένη στον υπολογιστή µου; Για να δείτε ποια έκδοση έχετε εγκατεστηµένη στον υπολογιστή σας κάνετε τα παρακάτω: 1. Πατήστε δεξί κλικ στον Υπολογιστή µου. 2. Επιλέξτε Ιδιότητες. Κάτω από την καρτέλα γενικά θα δείτε ποια έκδοση windows έχετε.

26 13. Πώς µπορώ να διαπιστώσω αν ο υπολογιστής µου έχει 32bit ή 64bit λειτουργικό σύστηµα. Βλέπε παράγραφο 12. (Ποια έκδοση των Windows έχω εγκατεστηµένη στον υπολογιστή µου) 14. Ποιες είναι οι χαµηλότερες απαιτήσεις σε υλικό για να εγκαταστήσω το Internet Security 2013? Επεξεργαστής: Ικανός να υποστηρίξει Windows 7 ή Windows Vista Απαιτήσεις µνήµης: 512 MB (1 GB συνιστάται) Χώρος δίσκου: Μέγιστο 600 MB κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης Πλοηγητής: Τουλάχιστον Internet Explorer 6.0 CD-ROM & Υψηλή ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο 15. Μετά την εγκατάσταση του Internet Security και την επανεκκίνηση ο υπολογιστής µου δεν αποκρίνεται. Τι µπορώ να κάνω; Το πιθανότερο είναι ότι εγκαταστήσατε το προϊόν χωρίς να απεγκαταστήσετε κάποιο άλλο antivirus ή κάποιο firewall. Κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή και επιλέξτε την ασφαλή λειτουργία. Επιλέξτε τον πίνακα ελέγχου και µετά το προσθαφαίρεση προγραµµάτων, από εκεί επιλέξτε τα προγράµµατα antivirus ή firewall και αφαιρέστε τα από τον υπολογιστή σας. 16. Γιατί ο υπολογιστής µου είναι αργός µετά την εγκατάσταση; Το F-Secure Internet Security 2013 χρησιµοποιεί πόρους του συστήµατος, αυτό µπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα του υπολογιστή. Παρόλα αυτά δεν θα επηρεαστεί η καθηµερινή λειτουργία των εργασιών σας στον υπολογιστή. 17. Μετά την εγκατάσταση δεν έχω πρόσβαση στο Internet ή στα µου. Μία πιθανότητα είναι ότι έχετε αποκλείσει το πρόγραµµα περιήγησης στο Internet στον έλεγχο εφαρµογών. Επιλέξτε διαδοχικά: Launch Pad Computer Security Ρυθµίσεις Έλεγχος εφαρµογών Εφαρµογές. Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπετε η πρόσβαση στα προγράµµατα περιήγησης στο Internet και στα προγράµµατα που χρησιµοποιείτε για την αποστολή και παραλαβή Εγκατέστησα το Internet Security 2013 χωρίς να κάνω απεγκατάσταση του Internet Security 2012 ή Antivirus 2012 και ο υπολογιστής µου είναι πολύ αργός. Τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να περιµένετε να τελειώσουν οι ενηµερώσεις του προϊόντος από το Internet και το πρόβληµα θα διορθωθεί από µόνο του. 19. Γιατί δεν υπάρχει η περιγραφή όλων των ιών και των κατασκοπευτικών προγραµµάτων στην βάση της F-Secure; Λεπτοµερείς περιγραφές για όλους τους ιούς και τα κατασκοπευτικά προγράµµατα δεν υπάρχουν, παρόλα αυτά το Internet Security και το Antivirus τα ανιχνεύουν και προστατεύουν τον υπολογιστή σας. 20. Κάθε φορά που κάνω έλεγχο του υπολογιστή µου βρίσκω πολλά spyware. Γιατί; Το πιθανότερο είναι όλα αυτά να είναι cookies. Τα cookies είναι αντικείµενα στα προγράµµατα περιήγησης που χρησιµοποιούνται για να αποθηκεύουν πληροφορίες στην µεριά του χρήστη. Μερικά cookies µπορεί να αποθηκεύουν προσωπικά δεδοµένα, για το λόγω αυτό θεωρούνται spyware.

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...7 Computer Security...8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...9 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2012 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...1 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης F-Secure Internet Security / Antivirus 2011. 2. Στην Επιλογή Γλώσσας Εγκατάστασης επιλέξτε το «Ελληνικά» και επιλέξετε «Επόµενο».

Οδηγίες Εγκατάστασης F-Secure Internet Security / Antivirus 2011. 2. Στην Επιλογή Γλώσσας Εγκατάστασης επιλέξτε το «Ελληνικά» και επιλέξετε «Επόµενο». Subject : F-Secure Installation Guide and FAQ Product: F-Secure Anti-Virus/Internet Security 2011 Author : Michael Samarinas Last Change : 21/9/2010 Anti Virus Content Security Firewalls Authentication

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. 2. Ανοίξτε τον Internet Explorer και πληκτρολογήστε την διεύθυνση www.learnsoft.gr/agsetup.exe 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global

Εγχειρίδιο εγκατάστασης. Αθηνά Global Εγχειρίδιο εγκατάστασης Αθηνά Global 1. Κατεβάστε το αρχείο εγκατάστασης ανοίγοντας τη σελίδα www.learnsoft.gr/agsetup.exe 2. 3. 4. Πατήστε το κουμπί Εκτέλεση 5. Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ηµιουργίας Εξετάσεων Adobe Περιεχόµενα:

Οδηγός ηµιουργίας Εξετάσεων Adobe Περιεχόµενα: Οδηγός ηµιουργίας Εξετάσεων Adobe Περιεχόµενα: 1. ιαδικασία δηµιουργίας Ηλεκτρονικών εξετάσεων Adobe...2 2. ηµιουργία Συντόµευσης Ηλεκτρονικών Εξετάσεων Adobe...2 2.1 Login µε δικαιώµατα διαχειριστή....2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip.

Στο παράθυρο που θα εµφανιστεί πατήστε το κουµπί Unzip. Το αρχείο EstateWeb 4.0.2.exe περιέχει την εγκατάσταση της εφαρµογής σε συµπιεσµένη µορφή. Για αυτό το λόγο θα πρέπει πρώτα να αποσυµπιέσετε τα αρχεία της εγκατάστασης στον σκληρό σας δίσκο. Κάντε διπλό

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6

Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6 Ενεργοποίηση SSL στο ελληνικό Outlook Express 6 Προκειμένου η επικοινωνία του υπολογιστή σας με τον εξυπηρετητή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να είναι ασφαλής (κρυπτογραφημένη), χρειάζεται να κάνετε μια επιπλέον

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. για την υπηρεσία. Antispamming. (στα windows XP) Περιεχόµενα

Οδηγίες. για την υπηρεσία. Antispamming. (στα windows XP) Περιεχόµενα Οδηγίες για την υπηρεσία Antispamming (στα windows XP) Περιεχόµενα Ενεργοποίηση της υπηρεσίας (µέσω Internet Explorer)... σελ. 2 ηµιουργία φακέλου για spam στο Outlook Express... σελ. 5 ηµιουργία Κανόνα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο

Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ξεκινήστε από αυτό το σηµείο Ευθυγράµµιση των κασετών εκτύπωσης χωρίς υπολογιστή Ολοκληρώστε την εγκατάσταση του υλικού εξοπλισµού σύµφωνα µε τα βήµατα που περιγράφονται στο Φυλλάδιο εγκατάστασης. Συνεχίστε

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Βήµα 1 ο : Απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χρήστη των Windows 7 & Vista. Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP προχωρήστε στο 2 ο βήµα). Αν το λειτουργικό σας είναι

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

K9 Γονικός έλεγχος. Εισαγωγή

K9 Γονικός έλεγχος. Εισαγωγή Εισαγωγή Το Κ9 αποτελεί ένα εύχρηστο πρόγραμμα γονικού ελέγχου με το οποίο μπορούμε να φιλτράρουμε τις δραστηριότητες του παιδιού μας στο Διαδίκτυο. Το παρόν αποτελεί ένα συνοπτικό οδηγό για την εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του 1992 Enterprise

Εγκατάσταση του 1992 Enterprise Εγκατάσταση του 1992 Enterprise Απαιτήσεις συστήµατος Η εγκατάσταση του 1992 έχει αλλάξει ολοκληρωτικά στην έκδοση 8 του προγράµµατος. Πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι υπάρχει

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης

Οδηγίες Εγκατάστασης Οδηγίες Εγκατάστασης Εισάγετε το DVD στη μονάδα ανάγνωσης DVD του υπολογιστή σας. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα να εμφανιστεί το παράθυρο εγκατάστασης. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει αυτόματα, από την

Διαβάστε περισσότερα

Σηµαντικές παρατηρήσεις σχετικά µε το backround:

Σηµαντικές παρατηρήσεις σχετικά µε το backround: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ SOFTWARE SAE10 Το software της αναγγελίας ορόφων είναι απαραίτητο για τη δηµιουργία των USB flash που θα χρησιµοποιηθούν στην πλακέτα SAE10. Προσφέρει ταχύτητα, ευελιξία και πολλές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. για την υπηρεσία. Antispamming. (στα Windows Vista) Περιεχόµενα

Οδηγίες. για την υπηρεσία. Antispamming. (στα Windows Vista) Περιεχόµενα Οδηγίες για την υπηρεσία Antispamming (στα Windows Vista) Περιεχόµενα Ενεργοποίηση της υπηρεσίας (µέσω Internet Explorer)... σελ. 2 ηµιουργία Κανόνα Αλληλογραφίας για spam στην Ηλεκτρ. Αλληλ σελ. 5 α.

Διαβάστε περισσότερα

Data Focus Business Solutions σελ. 1/10

Data Focus Business Solutions σελ. 1/10 Data Focus Business Solutions σελ. 1/10 1. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Data Focus Κάθε εφαρµογή της Data Focus, δεδοµένου του ότι είναι πλήρως ανεπτυγµένη σε παραθυρικό περιβάλλον, συνοδεύεται από ένα CD εγκατάστασης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MSSQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MS SQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X.

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές BT100. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές ΒΤ100 S W E E X. BT100 - Sweex Bluetooth Class II Adapter USB BT110 - Sweex Bluetooth Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Εγκατάσταση πιστοποιητικού

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ. Εγκατάσταση πιστοποιητικού Εγκατάσταση πιστοποιητικού ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Η εγκατάσταση του πιστοποιητικού ασφαλείας είναι απαραίτητη γιατί περιλαµβάνει πληροφορίες που χρησιµοποιούνται για να προστατέψουν τα δεδοµένα και για ασφαλή σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές προδιαγραφές. Πρόσθετες τεχνικές προδιαγραφές BT210 - Sweex Bluetooth 2.0 Class I Adapter USB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex Bluetooth 2.0 Adapter. Με αυτό τον προσαρμογέα μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε μια άλλη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ALTEC SOFTWARE

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ALTEC SOFTWARE Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ALTEC SOFTWARE Περιεχόµενα Σύνδεση στον προσωπικό χώρο...2 Το κεντρικό παράθυρο...3 ιαδροµή φακέλου...3 ιαχείριση αρχείων και φακέλων...4 Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete.

Αν παρ όλα αυτά αντιμετωπίζετε πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Κέντρο Δικτύου της ΑΣΠΑΙΤΕ Τηλ 210 2896709, 210 2896722, 210 2896721, noc@aspete. H υπηρεσία VPN προσφέρει τη δυνατότητα σε χρήστες της ΑΣΠΑΙΤΕ που συνδέονται στο Internet από άλλους φορείς (πχ ISP, άλλα ιδρύματα, κτλ) να αποκτούν ασφαλή πρόσβαση στο δίκτυο και στις υπηρεσίες της Σχολής.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Εγκατάσταση του Wamp

Εγκατάσταση. Εγκατάσταση του Wamp Εγκατάσταση Εγκατάσταση του Wamp Η εγκατάσταση χωρίζεται σε δύο µέρη. Πρώτα θα εγκαταστήσουµε το Wamp, ώστε να µετατρέψουµε τον υπολογιστή µας σε Web Server και µετά θα εγκαταστήσουµε το Joomla. Η εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ESCHOOL 1 Βεβαιωθείτε ότι το μηχάνημα έχει τουλάχιστον 1 GB μνήμη RAM (2GB μνήμη RAM αν χρησιμοποιηθεί σαν λειτουργικό σύστημα τα WindowsVista ή Windows 7).

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8 Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18 Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 Γονικός έλεγχος σε PC και tablet 44 Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για Ασφάλεια στo

Συμβουλές για Ασφάλεια στo Συμβουλές για Ασφάλεια στo 1 Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, SaferInternet4Kids.gr, υλοποείται από το Ιδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Την αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM

A B C D. 3 εν απαιτείται καµία ενέργεια 4 MD-3100 USB ADSL MODEM MD-300 USB ADSL MODEM Πληροφορίες προϊόντος A B C D A. Λυχνία ισχύος (on:) συνδεδεµένο σε USB και ανοιχτός υπολογιστής / off: αποσυνδεδεµένο ή κλειστός υπολογιστής B. Ένδειξη ADSL LINK (αναβοσβήνει: αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή.

Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Οδηγίες Εγκατάστασης της εφαρμογής Readium και Readium για μαθητές με αμβλυωπία για την ανάγνωση βιβλίων epub σε Υπολογιστή. Βήμα 1 ο : Εγκατάσταση εφαρμογής ανάγνωσης Readium και Readium για μαθητές με

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11

Περιεχόμενα. Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13. Πρόλογος... 11 Περιεχόμενα Πρόλογος... 11 Μέρος 1: Βασικές έννοιες της πληροφορικής... 13 1.1 Windows XP... 15 1.2 Επιφάνεια εργασίας... 19 1.3 Γραμμή εργασιών... 24 1.4 Χειρισμός παραθύρων... 30 1.5 Μενού... 36 1.6

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής

Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Εκπαιδευτικής Εφαρμογής Εγχειρίδιο Εγκατάστασης και Χρήσης Πίνακας Περιεχομένων. Πριν την εγκατάσταση... 3. Ελάχιστες απαιτήσεις σε εξοπλισμό... 3 2. Εγκατάσταση... 4

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής

Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Ασφάλειες Database Οδηγίες Χρήσης Εφαρµογής Εφαρµογή ιαχείρισης Ασφαλιστικού Γραφείου-Πρακτορείου ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1.Γενικά Ταξινόµηση Εναλλαγή µεταξύ των ανοικτών παραθύρων Εξαγωγή εδοµένων Συνηµµένα Αρχεία

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Mobile Broadband

Vodafone Mobile Broadband Βήµα Βήµα Εγκατάσταση λογισµικού Vodafone Mobile Broadband έκδοση 10.2 Ιούλιος 2011 Σηµαντική σηµείωση Προσοχή! Οι νεότεροι εξοπλισµοί (USB modem) περιλαµβάνουν την εφαρµογή 10.x (στηνσύντοµηέκδοση- lite

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Photo Album Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Photo Album Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail & web

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία COSMOTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.cosmotetvgo.gr. Για τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης

Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Συνοπτικές οδηγίες εγκατάστασης Βήμα 1 ο : Απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χρήστη των Windows 8, Windows 7 & Vista. Αν το λειτουργικό σας είναι Windows XP προχωρήστε στο 2 ο βήμα). Αν το λειτουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών

Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση. 3.1 Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών Μέθοδος κατά την πρώτη χρήση Κεφάλαιο 1. Αφαίρεση παλαιών οδηγών και συσκευών (3.1) 2. Σύνδεση (3.2) 3. Εγκατάσταση σε Windows (3.3) 4. Έλεγχος µετά την εγκατάσταση (4.0) 1 Εισαγωγή Αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ

Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ Οδοραµα mobile ADD-ON ΑΓΟΡΕΣ Όπως βλέπετε, η αρχική οθόνη της εφαρµογής διαθέτει 9 κουµπιά τα οποία σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε σε αυτό. Αρχίζοντας από πάνω αριστερά βλέπετε τα εξής: 1. Τιµολόγηση: Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για το Βιβλίο Κοστολογίου στα Γ κατηγορίας βιβλία

Οδηγίες για το Βιβλίο Κοστολογίου στα Γ κατηγορίας βιβλία Οδηγίες για το Βιβλίο Κοστολογίου στα Γ κατηγορίας βιβλία Για τις οικοδοµικές εταιρίες στις οποίες τηρούµε βιβλίο Κοστολογίου θα πρέπει να ακολουθήσουµε τα παρακάτω βήµατα: 1. Από το menu Παράµετροι &

Διαβάστε περισσότερα

support@displaynote.com +44-2890-730-482

support@displaynote.com +44-2890-730-482 Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Ρύθμιση... 3 Λήψη του λογισμικού... 3 Εγκατάσταση του λογισμικού... 3 Λήψη της εφαρμογής... 4 Ρύθμιση της σύνδεσης... 5 Χρήση του DisplayNote... 6 Δημιουργία λογαριασμού DisplayNote...

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης Εφαρμογής. Extra Λογιστική Διαχείριση & Extra Μισθοδοσία. (School Edition)

Οδηγίες Εγκατάστασης Εφαρμογής. Extra Λογιστική Διαχείριση & Extra Μισθοδοσία. (School Edition) Οδηγίες Εγκατάστασης Εφαρμογής Extra Λογιστική Διαχείριση & Extra Μισθοδοσία (School Edition) Περιεχόμενα I. Εγκατάσταση Extra Λογιστική Διαχείριση (School Edition)... 3 A. Εγκατάσταση εφαρμογών Σειράς

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr

Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Εθνική Πύλη ermis.gov.gr Έκδοση και εγκατάσταση ψηφιακών πιστοποιητικών χαλαρής αποθήκευσης Έκδοση 1.1 Εγκατάσταση Ψηφιακών Πιστοποιητικών Χαλαρής Αποθήκευσης σελίδα 1 / 31 Πίνακας Περιεχομένων 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μαθαίνω τα Νοήματα. Περιβάλλον Διδασκαλίας Βασικού Λεξιλογίου της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Οδηγός Εγκατάστασης. Ευίτα Φωτεινέα, Ελένη Ευθυμίου

Μαθαίνω τα Νοήματα. Περιβάλλον Διδασκαλίας Βασικού Λεξιλογίου της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Οδηγός Εγκατάστασης. Ευίτα Φωτεινέα, Ελένη Ευθυμίου Μαθαίνω τα Νοήματα Περιβάλλον Διδασκαλίας Βασικού Λεξιλογίου της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας Οδηγός Εγκατάστασης Ευίτα Φωτεινέα, Ελένη Ευθυμίου Ανάδοχος: Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου / Ε.Κ. «Αθηνά»

Διαβάστε περισσότερα

Smart Notebook Software Installer 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Smart Notebook Software Installer 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Smart Notebook Software Installer 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Εφόσον έχετε κάνει δήλωση του SMART προϊόντος σας, θα σας ενηµερώσουµε για νέα χαρακτηριστικά και καινούριες ενηµερώσεις του

Διαβάστε περισσότερα

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003

MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 MICROSOFT OFFICE 2003 MICROSOFT WORD 2003 Εµφάνιση των γραµµών εργαλείων "Βασική" και "Μορφοποίηση" σε δύο γραµµές Από προεπιλογή, οι γραµµές εργαλείων Βασική και Μορφοποίηση εµφανίζονται µε αγκύρωση (σταθεροποίηση:

Διαβάστε περισσότερα

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών

Stellarium Εγχειρίδιο Οδηγιών Προϋποθέσεις συστήματος: Windows (XP, Vista, 7) με DirectX 9.x και τελευταίες ServicePack ή MacOS X 10.3.x (ή υψηλότερη), κάρτα γραφικών 3D με υποστήριξη OpenGL, ελάχ. 512 MB RAM, 1 GB διαθέσιμος χώρος

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

FAQ. της OTEplus. Έκδοση 1.0

FAQ. της OTEplus. Έκδοση 1.0 FAQ Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις για τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρµας κατά την διαδικασία nline αξιολόγησης υποψηφίων της OTEplus Έκδοση 1.0 Αθήνα, εκέµβριος 2013 1 FAQ - Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής

Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής Οδηγίες Για Τη Δημιουργία Ψηφιακής Υπογραφής Για να δημιουργήσετε τη δική σας Ψηφιακή Υπογραφή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία που σας παρέχει το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.sch.gr/

Διαβάστε περισσότερα

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Academia Financials Γενική Λογιστική ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 05010103/03/12 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Α. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 1 1. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1.1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΣ DATA COMMUNICATION... 1 1.2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 1 1.3. ΤΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 2

Σελίδα 2 Περιεχόμενα Ασφαλής Πλοήγηση... 3 Internet Cookies... 3 Τι είναι τα cookies του internet;... 3 Πως μπορώ να αποκλείσω τα cookies;... 3 Ιδιωτική Περιήγηση... 9 Tι δεν αποθηκεύει η Ιδιωτική Περιήγηση;...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Λογισμικό Content Manager για HP ipaq 310 Series Travel Companion. Ελληνική Δεκέμβριος Part number:

Εγχειρίδιο χρήσης. Λογισμικό Content Manager για HP ipaq 310 Series Travel Companion. Ελληνική Δεκέμβριος Part number: Εγχειρίδιο χρήσης Λογισμικό Content Manager για HP ipaq 310 Series Travel Companion Ελληνική Δεκέμβριος 2007 Part number: 467721-151 Ανακοίνωση για τα πνευματικά δικαιώματα Το προϊόν και οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα