«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche"

Transcript

1 Η M - Class.

2

3 «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το καλύτερο.» Δр. Dieter Zetsche

4 Περιεχόμενα. H νέα γενιά M - Class. 4 Εξωτερική σχεδίαση 8 Ευελιξία 16 Αποδοτικότητα 16 Πετρελαιοκινητήρες 18 Βενζινοκινητήρες 20 Κιβώτια ταχυτήτων 22 Ανάρτηση 24 Άνεση 26 Εσωτερικό 26 Πολυμορφικότητα 32 Δυνατότητες εκτός δρόμου 34 Ασφάλεια 38 Ενεργητική ασφάλεια 38 Παθητική ασφάλεια 40 AMG 42 ML 63 AMG 42 Προαιρετικός εξοπλισμός AMG 46 H δική σας Μ - Class. 50 Εξοπλισμός 52 Sport πακέτο 52 Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 54 Βασικός εξοπλισμός 58 Προαιρετικός εξοπλισμός 60 Πακέτα εξοπλισμού 62 Ζάντες αλουμινίου 64 Γνήσια αξεσουάρ 66 designo 68 Χρωματισμοί και υλικά 72 Χρώματα εξωτερικής βαφής 72 Επενδύσεις και διάκοσμος 74 Δυνατότητες συνδυασμών 76 Τεχνικά χαρακτηριστικά 78 Υπηρεσίες 82

5 Σχεδιασμένη για τις διαδρομές των ονείρων σας. Είτε βρίσκεστε σε μία πολυσύχναστη πόλη είτε σε μία περιπετειώδη εκτός δρόμου διαδρομή : η M-Class είναι έτοιμη για κάθε είδους περιπέτεια. Θα απολαύσετε τη δυναμική οδηγική της συμπεριφορά, ακόμη και εκτός ασφαλτοστρωμένων δρόμων. Η Μ - Class είναι πλέον στην κορυφή των SUVs χάρη στον τέλειο συνδυασμό των απίστευτων δυνατοτήτων εκτός δρόμου με την κομψή, ιδιαίτερα δυναμική εξωτερική της σχεδίαση κάτι που συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Υψηλής ποιότητας υλικά, άριστα επεξεργασμένα καθώς και πρωτοποριακή τεχνολογία και άνετα καθίσματα συνθέτουν την εικόνα του εσωτερικού. Έτσι, η M - Class επιδεικνύει πολυπλευρικότητα υψηλού επιπέδου κάτι που δεν οφείλεται μόνο στην απόσταση του αμαξώματός της από το έδαφος.

6 H νέα γενιά M - Class.

7

8 Κινηθείτε μεταξύ καθημερινότητας και περιπέτειας.

9

10 8 Εξωτερική σχεδίαση Η πιο ωραία μορφή άγριας ελευθερίας βρίσκεται μπροστά στην πόρτα σας. Το κυνήγι των προκλήσεων ανέκαθεν ήταν συναρπαστικό. Ειδικά όταν γίνετε μέσα από μία Μ - Class. Ήδη το εμπρόσθιο τμήμα της με τη μάσκα του ψυγείου με τις μαύρες γρίλιες και τις λεπτομέρειες χρωμίου δηλώνει την αποφασιστικότητά της. Χαρακτηριστικοί είναι και οι εξωτερικοί καθρέπτες καθώς και η ασημένια προστατευτική ποδιά. Ο πλατύς εμπρόσθιος προφυλακτήρας με ενσωματωμένους προβολείς ομίχλης και η σύνδεση με τα φωτιστικά σώματα ολοκληρώνουν το χαρακτήρα της M - Class. Έτσι, ακόμη και η πρώτη ματιά αποτελεί μία πρόκληση να ενδώσετε στην περιέργειά σας και να ανακαλύψετε νέες, πιο συναρπαστικές διαδρομές.

11

12 10 Εξωτερική σχεδίαση Το όνειρο της οδήγησης χρειάζεται γερές βάσεις. Η M - Class δεν έχει μόνο μία δυναμική πλευρά αλλά τουλάχιστον δύο. Η εμφάνισή τους προσδιορίζεται από τα χαρακτηριστικά, μυώδη φτερά. Προσδίδουν το περίγραμμα στη δυναμική σιλουέτα με τις ρέουσες γραμμές από το εμπρόσθιο τμήμα έως τον πρόβολο και τις χαρακτηριστικές κεκλιμένες κολώνες Γ. Την πολυπλευρικότητά της εκφράζουν και οι standard ράγες οροφής. Τη δυναμική βάση όμως στην εμφάνιση της M - Class προσφέρουν οι standard δυναμικές ζάντες αλουμινίου 17 ή 19 ιντσών, 20 ιντσών στην ML 63 AMG. Συνεπώς η όμορφη εμφάνιση είναι πλέον εγγυημένη, ακόμη και εν στάσει. Όχι όμως για πολύ, μιας και τον πραγματικό της χαρακτήρα δεν τον αποκαλύπτει με την πρώτη ματιά, αλλά με την πρώτη σας βόλτα.

13

14 Υπάρχει πιο όμορφος λόγος για να έχετε τον κόσμο στα πόδια σας ;

15

16 14 Εξωτερική σχεδίαση Υπάρχουν διαδρομές που σας μένουν αξέχαστες. Και άλλες που είναι στο αίμα σας. Από την εκκίνηση του κινητήρα έως και την ενεργοποίηση του χειρόφρενου κατά την άφιξη στον προορισμό σας μία από τις ιδιότητες της M - Class θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση : ο ενθουσιασμός. Ήδη η εμφάνισή της υπόσχεται πολυπλευρικότητα, δυναμισμό και ιδιαιτερότητα από το εμπρόσθιο τμήμα της, στην τυπική σφηνοειδή πλευρική γραμμή της έως τον πρόβολο. Σχεδόν ανάλαφρα μοιάζουν το πανοραμικό πίσω παρμπρίζ και το διακριτικό spoiler. Τα πίσω φυμέ φωτιστικά σώματα προσφέρουν sport χαρακτήρα, προαιρετικά και με τεχνολογία LED. Την καλή οπτική αντίληψη εξασφαλίζουν οι ανακλαστήρες στον προφυλακτήρα που διατίθεται στο χρώμα του αμαξώματος. Στο φως της ημέρας η ματιά σας σίγουρα θα πέσει στην διπλή εξάτμιση με απολήξεις από ανοξείδωτο ατσάλι. Θυμίζει sport αυτοκίνητο όπως και ο ενθουσιασμός που αισθάνεστε μετά την οδήγησή της.

17

18 16 Καινοτομίες για αποδοτική κινητικότητα. Οι κλιματικές αλλαγές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του 21 ου αιώνα. Η διαρκώς αυξανόμενη κατανάλωση πρώτων υλών αλλάζει τον πλανήτη μας δραστικά. Ως εφευρέτης του αυτοκινήτου, η Mercedes - Benz αισθάνεται υπεύθυνη να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων, εξελίσσοντας πρωτοποριακές τεχνολογίες που δεν θα απαιτούν συμβιβασμούς στην ασφάλεια, την άνεση και την οδηγική απόλαυση. Ο στόχος μας είναι η αντιρρυπαντική κινητικότητα. Για να τον πετύχουμε, εξελίξαμε διάφορες τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα τις τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Αυτά το προσαρμοσμένα πακέτα μέτρων μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου έως και 12 % : σε κάθε μοντέλο εφαρμόζονται διαφορετικές βελτιώσεις της αεροδυναμικής και της διαχείρισης ενέργειας, για να επιτύχουμε τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση καυσίμου. Σε αυτές περιλαμβάνονται ελαστικά με χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης, ελαφριά υλικά κατασκευής, αεροδυναμικές αλλαγές BlueTEC. Η καθαρότερη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο. Από το Φθινόπωρο 2009 διαθέσιμη στις M -, R- και GL - Class. του αμαξώματος και η αυτόματη λειτουργία ECO Start-Stop. Στους κινητήρες diesel, η Mercedes - Benz εισήγαγε στην αγορά την τεχνολογία BlueTEC, η οποία βασίζεται στον άμεσο ψεκασμό Common - Rail ( CDI ). Η τεχνολογία αυτή αποτελεί τον ορισμό της καθαρότερης τεχνολογίας πετρελαιοκινητήρων στον κόσμο, διότι μειώνει τα οξείδια του αζώτου έως και 95 %. Πολλά υποσχόμενη είναι και η τεχνολογία HYBRID, ο συνδυασμός ενός αποδοτικότατου κινητήρα εσωτερικής καύσης με ηλεκτροκινητήρα. Οχήματα με αυτήν την τεχνολογία φθάνουν ένα νέο επίπεδο σε θέματα εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης καυσίμου, όπως θα αποδείξει από το 2009 η S - Class. BlueTEC HYBRID ονομάζεται στη Mercedes - Benz η αντίστοιχη τεχνολογία για πετρελαιοκινητήρες. Με αυτήν μπορούμε να συνδυάσουμε τα πλεονεκτήματα ενός υβριδικού οχήματος με αυτά της τεχνολογίας BlueTEC : έξυπνη διαχείριση ενέργειας και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Μεγάλες δυνατότητες βλέπουμε και στην έρευνα ηλεκτροκινητήρων καθημερινής χρήσης βασισμένους σε μπαταρίες υψηλής τάσης Volt ιόντων λιθίου. Με την τεχνολογία Concept BlueZERO η Mercedes - Benz παρουσιάζει τρεις συνδυασμούς κινητήρων : ηλεκτροκινητήρας μπαταρίας, ηλεκτροκινητήρας Τεχνολογίες BlueEFFICIENCY. Διάφορα μοντέλα, διαφορετικά μέτρα, ένας στόχος : η μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα.

19 Ευελιξία Αποδοτικότητα 17 μπαταρίας με κινητήρα εσωτερικής καύσης για την παραγωγή ρεύματος και με ενεργειακές κυψέλες ο οποίος θα διατίθεται στην B - Class F - CELL από το 2010 στα πλαίσια μίας μικρής παραγωγής. Τα ολοκληρωτικά μέτρα αποδοτικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος δεν περιλαμβάνουν μόνο νέες κινητήριες τεχνολογίες. Με τον όρο Design for Environment ( σχεδιασμός για το περιβάλλον ) μελετάμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος από τη σχεδίαση έως και την ανακύκλωση. Το ίδιο ισχύει για την κατασκευή και λειτουργία νέων εργοστασίων. Εξοικονομούμε ενέργεια, αποφεύγουμε τις ρυπογόνες ουσίες και χρησιμοποιούμε αυξανόμενα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Επίσης η Mercedes - Benz είναι ο μοναδικός κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που διαθέτει περιβαλλοντικά πιστοποιητικά από τον ανεξάρτητο φορέα TÜV 1. H TrueBlueSolutions εννοεί και την ενεργή συμβολή της εταιρείας και των συνεργατών σε μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος μέσα και έξω από τα εργοστάσια. Ή και την συμμετοχή στην εξέλιξη εναλλακτικών καυσίμων της δεύτερης γενιάς ( BTL - / Biomass - to - Liquid ) όπως το SunDiesel, το οποίο δεν βρίσκεται σε ανταγωνισμό με την παραγωγή τροφίμων. Μία ακόμη πτυχή της φιλοσοφίας TrueBlueSolutions αποτελεί ο ερευνητικός τομέας της βιονικής, η οποία, μελετώντας τις δομές και τρόπους κατασκευής στη φύση, βγάζει συμπεράσματα, π.χ. για την αεροδυναμική και τη μείωση βάρους στην κατασκευή αμαξωμάτων. 1 TÜV SÜD Management Service Ε.Π.Ε., Mόναχο. Τεχνολογία HYBRID. Από το Καλοκαίρι του 2009 στην S - Class. Απολαύστε ένα από τα πιο οικονομικά πολυτελή αυτοκίνητα. Concept BlueZERO. Τρεις τρόποι για οχήματα μηδενικών ρύπων στην καθημερινότητα του μέλλοντος. F - CELL. Αντιρρυπαντική κινητικότητα με την κινητήρια τεχνολογία του μέλλοντος : από το 2010 η B - Class F - CELL στην παραγωγή.

20

21 Ευελιξία Πετρελαιοκινητήρες 19 Common Rail κυριολεκτικά, πηγή ενέργειας. Η πιο σύγχρονη τεχνολογία Diesel. Σε όποιον αρέσει η φύση, προσέχει να μην την βλάψει. Το ίδιο ισχύει και για την M - Class. Οι πετρελαιοκινητήρες της με Φίλτρο Σωματιδίων (standard ML 450 CDI) δεν λειτουγούν μόνο αθόρυβα, αλλά και με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και χαμηλές εκπομπές ρύπων, χωρίς να χάνουν κάτι από τον εξαιρετικό δυναμισμό τους. H ML 300 CDI BlueEFFICIENCY αποδίδει ισχύ 190 hp και μέγιστη ροπή στρέψης 440 Nm. Στην ML 350 BlueTEC έχετε στη διάθεσή σας 211 hp ισχύ και μέγιστη ροπή στρέψης 540 Nm. Στην ML 450 CDI εργάζεται ένας αποδοτικός κινητήρας V8 με 306 hp ισχύ και ροπή στρέψης έως και 700 Nm. Η βελτιωμένη τεχνολογία Common - Rail καθιστά τους πετρελαιοκινητήρες ιδιαίτερα οικονομικούς. Αυτό σημαίνει πως η πίεση παροχής του καυσίμου παραμένει συνεχώς σταθερή μέσα στον κεντρικό αγωγό καυσίμου. Αποθηκεύεται στον αγωγό και χρησιμοποιείται, εν ανάγκη, μέσω ανεξάρτητα λειτουργούντων βαλβίδων. Αυτά φυσικά δεν τα βλέπετε, άλλα τα αισθάνεστε με την πολιτισμένη λeιtουργίa κaι οικονομίa κaυsίμου. ML 300 CDI BlueEFFICIENCY ML 350 BlueTEC ML 450 CDI kw Nm kw 155 kw 700 Nm Nm Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

22 20 Ευελιξία Βενζινοκινητήρες Ο ενθουσιασμός χρειάζεται μία ισχυρή κινητήρια δύναμη. Οι δυναμικοί βενζινοκινητήρες. Οι βενζινοκινητήρες είναι ιδιαίτερα αποδοτικοί και με χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου εν συγκρίσει με τα περισσότερα οχήματα αυτής της κατηγορίας. Ο 6κύλινδρος στην ML 350 χαρακτηρίζεται, επιπλέον, από την πολιτισμένη λειτουργία του. Με ισχύ 272 hp και ροπή 350 Nm από τις 2400 έως τις 5000 σ.α.λ., επιταχύνει από τα 0 στα 100 km / h σε 8,4 δεύτερα. Η δυναμική ML 500 με 8κύλινδρο μηχανικό σύνολο χαρακτηρίζεται από την ελαστικότητά και το χαρακτηριστικό ήχο V8. Με ισχύ 388 hp στις 6000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή στρέψης 530 Nm από τις 2800 έως τις 4800 σ.α.λ., επιταχύνει από τα 0 στα 100 km / h σε μόλις 5,8 δεύτερα. Όμως και ο ήχος του 8κύλινδρου κινητήρα AMG προκαλεί, ακόμη και εν στάσει, ευτυχία, η οποία μετατρέπεται σε αγνό ενθουσιασμό κατά την οδήγηση, χάρη σε 510 hp την καθηλωτική ροπή 630 Nm στις 5200 σ.α.λ. ML Nm 200 kw ML Nm 285 kw ML 63 AMG Nm 375 kw Με τα αποθέματα ισχύος του 6- ή 8κύλινδρου κινητήρα θα είστε άριστα προετοιμασμένοι για κάθε διαδρομή για παράδειγμα μετακινήσεις σε κακό οδόστρωμα σε υψόμετρο εκατοντάδων μέτρων Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw ) Στροφές ( σ.α.λ. ) Poπή ( Nm ) lσχύς ( kw )

23

24

25 Ευελιξία Κιβώτια ταχυτήτων 23 Πίσω από κάθε δυναμική επιτάχυνση κρύβεται ένα ευφυές κιβώτιο ταχυτήτων. Το 7G - TRONIC με πολλαπλή υπερπήδηση σχέσεων. Για να αποδώσει όλη του τη δύναμη, ο κινητήρας χρειάζεται ένα ευφυές κιβώτιο ταχυτήτων. Εάν συνεργάζονται άψογα όπως στην M - Class, τότε δημιουργείται οδηγικός πολιτισμός υψηλής ποιότητας. Τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Η συμμετοχή του εξελιγμένου αυτόματου κιβωτίου 7G-TRONIC είναι ιδιαίτερα καθοριστική. Κάνει ταχύτατες και άμεσες αλλαγές ταχυτήτων, εξασφαλίζοντας αυξημένη ροπή και ιδανική επιτάχυνση. Το 7G - TRONIC διαθέτει επτά σχέσεις εμπρόσθιας μετάδοσης. Τα διαστήματα στροφών μεταξύ των αλλαγών σχέσεων είναι πολύ μικρά, κάτι που βελτιώνει την οδηγική άνεση και τη δυναμική. Οι αλλαγές είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, οι χρόνοι αλλαγής μικρότεροι και οι θόρυβοι ελάχιστοι. Ακόμη και στο κατέβασμα σχέσεων, το 7G - TRONIC προσφέρει βέλτιστη πολιτισμένη λειτουργία χάρη στην πολλαπλή υπερπήδηση σχέσεων. Το σύνολο αγγίζει το τέλειο οδηγικό συναίσθημα. Από σχέση σε σχέση.

26 24 Ευελιξία Ανάρτηση Η ανομοιογένεια προσφέρει ελευθερία. Επαφές στενού τύπου με το έδαφος : 4MATIC, 4ETS και αερανάρτηση AIRMATIC. Πάγος και χιόνι, λάσπη και σκόνη, γρασίδι και χώμα : διαφορετικές επιφάνειες δεν μπορούν να επηρεάσουν την οδηγική άνεση και ασφάλειά σας. Η συνεργασία της μόνιμης τετρακίνησης 4MATIC με το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 4ΕΤS και την αερανάρτηση AIRMATIC με προσαρμοζόμενο σύστημα απόσβεσης κραδασμών και ταλαντώσεων προσφέρει διαρκώς εξαιρετική πρόσφυση. Το 4MATIC κατανέμει την ισχύ ισόποσα σε άξονες και τροχούς. Αντί για διαφορικά περιορισμένης ολίσθησης χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης. Εάν ένας τροχός αρχίσει να ολισθαίνει, το 4ETS τον επιβραδύνει. Η ροπή που περισσεύει αναδιανέμεται στους υπόλοιπους τροχούς. Το αποτέλεσμα : ιδανική πρόσφυση και υψηλή οδηγική άνεση. Ο βασικός εξοπλισμός των ML 500, ML 450 CDI και ML 63 AMG περιλαμβάνει το σύστημα αερανάρτησης AIRMATIC. Οι αισθητήρες του προσαρμοζόμενου συστήματος απόσβεσης κραδασμών και ταλαντώσεων ADS ελέγχουν την ανάρτηση και τις οδηγικές συνθήκες και προσαρμόζουν αυτόματα την αερανάρτηση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε sport και άνετη ρύθμιση. Τέλος, με το standard διακόπτη Off - road, μπορείτε να ρυθμίσετε όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα για οδήγηση εκτός δρόμου. Το 4ETS μεταφέρει αυτόματα την ισχύ στους τροχούς με επαρκή πρόσφυση.

27

28

29 Άνεση Εσωτερικό 27 Με την M - Class θα γνωρίσετε τα ωραιότερα μέρη. Ας αρχίσουμε από το εσωτερικό της. Το εσωτερικό πολυτέλεια και πρακτικότητα. Είναι στη φύση μας να δενόμαστε συναισθηματικά με τα μέρη που μας δίνουν ένα συναίσθημα οικειότητας : το cockpit της νέας γενιάς M - Class. Για το χειρισμό πολλών ηλεκτρονικών λειτουργιών, το μόνο που χρειάζεστε είναι το ένστικτό σας, χάρη στην εργονομική διάταξη των οργάνων και των χειριστηρίων. Και για να μην ψάχνετε για πολύ τη σωστή διαδρομή, διατίθεται, αντί του standard ηχοσυστήματος Audio 20, εκτός άλλων, και το σύστημα πολυμέσων COMAND APS με πλοήγηση* από σκληρό δίσκο. Μπορείτε λοιπόν να καθίσετε στα εργονομικά σχεδιασμένα, ηλεκ- τρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, τα οποία μετατρέπουν κάθε διαδρομή σε απόλαυση. Προαιρετικά μπορείτε να εξοπλίσετε τη δική σας M - Class με ορθοπεδικά καθίσματα, κλιματιζόμενα καθίσματα ή ακόμη και καθίσματα με λειτουργίες μνήμης. Με αυτά θα μπορείτε να επιλέξετε έως και τρεις αποθηκευμένες ρυθμίσεις με το πάτημα ενός διακόπτη. Έτσι, κάθε σας αναζήτηση τελειώνει με την επιβίβαση. Ακόμη και η αναζήτηση της ιδανικής στήριξης. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών.

30 28 Άνεση Εσωτερικό Η φύση σάς περιβάλλει και στην μεγαλούπολη. Πλεονασμός κομψότητας χωρίς να περιττεύει κάτι : το cockpit. Μερικές φορές αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας, χωρίς καν να έχετε φτάσει εκεί. Στο εσωτερικό της M - Class για παράδειγμα. Σας υποδέχεται μόλις ανοίξετε την πόρτα με κομψό και sport σχεδιασμό, ζεστές και οικείες αποχρώσεις και προκλητική άνεση. Η ματιά σας πέφτει αμέσως στο standard δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με λεπτομέρειες χρωμίου και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων. Για ακόμη περισσότερη κομψότητα και πολυτέλεια, μπορείτε να επιλέξετε το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επένδυση δέρματος και ξύλου «Pappel» ανθρακί ή καρυδιάς. Τα κεντρικά panels των θυρών διαθέτουν υψηλής ποιότητας επένδυση συνθετικού δέρματος ARTICO, καθώς επίσης προαιρετικά και το πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας ( στην ML 63 AMG με δέρμα Nappa ), πάνω από το οποίο θα βλέπετε με άλλο μάτι το δρόμο. Από τη μία λόγω του αυξημένου ύψους θέσης οδήγησης και από την άλλη λόγω του μεγάλου, κεκλιμένου παρμπρίζ με λεπτή κολώνα Α. Εάν θέλετε να νιώσετε ακόμη πιο κοντά στη φύση, επιλέξτε μία από τις αποχρώσεις της πολυτελούς δερμάτινης επένδυσης. Για παράδειγμα με πλούσιες αντιθέσεις σε μπεζ «Cashmere» για ιδιαίτερες σχεδιαστικές απαιτήσεις.

31

32

33 Άνεση Εσωτερικό 31 Σχεδιασμένο για να χωράει όλα τα όνειρά σας. Άπλετοι χώροι και υψηλή άνεση στο χώρο επιβατών. Άνεση ; Πλέον είναι αυτονόητη στη νέα γενιά M - Class. Οι πίσω επιβάτες, ακόμη και μεγαλόσωμοι, θα απολαύσουν κάθε διαδρομή, ακόμη και μεγάλη, σαν έναν απλό περίπατο. Τα πίσω καθίσματα είναι εργονομικά σχεδιασμένα και συμβάλλουν στη σωστή θέση του σώματος και στη σωστή στήριξη, για παράδειγμα σε στροφές. Το μόνο που θα πρέπει να αφήσετε εκτός είναι η ανία, χάρη στην καλή ορατότητα που προσφέρει η M - Class καθώς και το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών. Το σύστημα περιλαμβάνει : οθόνες 8 ιντσών στα προσκέφαλα καθώς και ασύρματα ακουστικά. Μέσω της θύρας Aux - in μπορείτε να συνδέσετε παιχνιδομηχανές και τηλεοπτικούς δέκτες. Οι τρεις πίσω θέσεις της M - Class καλύπτουν κάθε επιθυμία. Εκτός από μία, την οδήγηση της M - Class.

34 32 Άνεση Πολυμορφικότητα Η ευελιξία αποτελεί ένδειξη ευφυίας. Ο χώρος αποσκευών της νέας γενιάς M - Class. Η ελευθερία του να μεταφέρετε ό,τι θέλετε είναι αυτονόητη. Οι δυνατότητες αποθήκευσης, οι θήκες και τα δίχτυα στο cockpit αλλά και στο χώρο επιβατών προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο για οτιδήποτε. Για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και επιμήκη αντικείμενα μπορείτε να διαιρέσετε τα πίσω καθίσματα σε σχέση 1 / 3 προς 2 / 3 ή να τα αναδιπλώσετε εντελώς. Αναδιπλώνοντας τις έδρες των καθισμάτων, θα έχετε στη διάθεσή σας έως και 2050 λίτρα χωρητικότητας. Ήδη κατά τη φόρτωση η M - Class σάς διευκολύνει με τη μεγάλη πόρτα χώρου αποσκευών, η οποία έχει μεγάλο άνοιγμα και, προαιρετικά, ανοίγει και ηλεκτρικά. Το χαμηλό ύψος φόρτωσης διεκολύνει τη φόρτωση βαριών αντικειμένων. Προαιρετικά μπορείτε να τον εξοπλίσετε με τις ράγες ασφάλισης φορτίου του συστήματος EASY - PACK - Fixkit. Στις ράγες μπορείτε να τοποθετήσετε άγγιστρα ασφάλισης, έναν τηλεσκοπικό βραχίονα και ζώνες ασφάλισης. Βασικό εξοπλισμό αποτελούν έξι κρίκοι ασφάλισης, με τους οποίους μπορείτε να ασφαλίσετε το φορτίο σας στο χώρο αποσκευών. Εκτός αυτού έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε ένα μέρος του φορτίου κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών. Έτσι στην Μ - Class μπορείτε να αποθηκεύσετε όλα αυτά που έχουν χώρο στη ζωή σας όλα εκτός από συμβιβασμούς.

35

36 3 4 Δυνατότητες εκτός δρόμου Τεχνικό πακέτο Off - road Pro Για άλλους αποτελεί εμπόδιο. Για εσάς τη συντομότερη διαδρομή. Αυξημένες εκτός δρόμου δυνατότητες χάρη στο μηχανικό πακέτο Off - road Pro. Οι ωραιότερες περιπέτειες σάς περιμένουν σε μέρη, όπου κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να φτάσει. Για να ξεπερνάτε δύσκολες εκτός δρόμου διαδρομές διατίθεται το μηχανικό πακέτο Off - road ( δεν διατίθεται για την ML 63 AMG ). Η απόσταση από το έδαφος μπορεί να αυξηθεί ως και κατά 80 χιλιοστά, για να φτάσει τη μέγιστη δυνατότητα διέλευσης από νερό 600 χιλιοστών χάρη στην ευφυή συνεργασία του τεχνικού πακέτου Off - Road με την αερανάρτηση AIRMATIC ( βασικός εξοπλισμός ML 450 CDI και ML 500 ). Η προστατευτική ποδιά του πακέτου είναι ιδιαίτερα ανθεκτική ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Η νέα γενιά M - Class με τεχνικό πακέτο Off - Road, ξεπερνά εύκολα κλίσεις προσέγγισης 31 καθώς και πλευρικές κλίσεις ως και 35. Ακόμη και αναβάσεις που για άλλους φαντάζουν απίθανες, είναι πλέον εφικτές χάρη στο κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού ( Low Range ). Στο μηχανικό πακέτο Off - road μπορείτε να επιλέξετε εν κινήσει ή εν στάσει την χειροκίνητη λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου 7 G - TRONIC. Οι ταχύτητες επιλέγονται πλέον από τα χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι. Όλα αυτά συμβάλλουν στο να αισθάνεστε παντού σαν στο σπίτι σας με το τεχνικό πακέτο Off - road Pro. Ακόμη και αν πρέπει να περάσετε πολλές ορεινές διαδρομές για να φτάσετε εκεί. Μέγιστη ικανότητα διέλευσης από νερό : 600 mm. Απόσταση από το έδαφος : έως και 299 mm. Γωνία προσέγγισης : έως και 31.

37

38

39 Δυνατότητες εκτός δρόμου 4ETS και ESP 37 Δεν μας αρέσει η αστάθεια : 4MATIC με ESP. Τετρακίνηση και σταθεροποίηση ρυμουλκούμενου μία σταθερή σχέση. Η M - Class δεν μπορεί να διασχίσει τη θάλασσα, μπορεί όμως να σας πάει εκεί. Προπάντων όταν ρυμουλκείτε και το σκάφος σας. Από τη μία λόγω του μηχανικά αναδιπλούμενου κοτσαδόρου και από την άλλη λόγω τεχνολογικών πλεονεκτημάτων. Έτσι, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 4ETS και το ESP διαθέτουν ABS, σύστημα αντιολίσθησης τροχών και έλεγχο εγκάρσιας περιστροφής του αμαξώματος. Αυτά, σε συνδυασμό με τη μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC, εξασφαλίζουν ιδανική πρόσφυση σε σχεδόν κάθε οδόστρωμα. Ακόμη περισσότερες δυνατότητες προσφέρει το προαιρετικό μηχανικό πακέτο Off - road. Προπάντων σε ολισθηρά οδοστρώματα όπως βρεγμένο γρασίδι και ψιλή άμμο, ή σε ορεινές διαδρομές. Σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις σάς υποστηρίζει η σταθεροποίηση ρυμουλκούμενου ESP. Μέσω πεδητικών επεμβάσεων σε μεμονωμένους τροχούς μπορεί να σταθεροποιήσει το ρυμουλκούμενο και να μειώσει τις ταλαντώσεις.

40

41 Ασφάλεια Ενεργητική ασφάλεια 39 Υπάρχουν διαδρομές που η M-Class γνωρίζει πριν από εσάς. Οδήγηση και μετακινήσεις με ασφάλεια συστήματα προληπτικής προστασίας επιβατών. Μία δυνατή διαίσθηση για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει : έτσι θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει την ενεργητική ασφάλεια της M - Class. Έξυπνοι αισθητήρες, προληπτική τεχνολογία και γρήγορες αντιδράσεις βοηθούν στην αποφυγή και αντιμετώπιση κρίσιμων οδηγικών καταστάσεων. Εκτός από το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας και το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 4ETS καθώς και 4MATIC, ένα σύνολο αισθητήρων ελέγχου οδηγικής συμπεριφοράς και καταστάσεων εξασφαλίζει την ασφάλειά σας. Εφόσον διαπιστώσουν έναν κίνδυνο ατυχήματος, μπορούν να κλείσουν αυτόματα τα παράθυρα και την συρόμενη / ανυψούμενη ηλιοροφή και να συσφίξουν τις ζώνες στα εμπρόσθια καθίσματα. Εάν τα ελαστικά έχουν απώλεια πίεσης, το σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών θα το διαπιστώσει και θα σας ενημερώσει. Προαιρετικά διατίθεται και ένα σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Μόνο ένα γνωρίζει το υποσυνείδητό σας πολύ καλύτερα από κάθε αισθητήρα : τον λόγο, για τον οποίο αισθάνεστε ασφάλεια όταν κάθεστε σε ένα από τα ασφαλέστερα Off - Roader της κατηγορίας σας, ακόμη και χωρίς να ανακαλύψετε τα περιθώρια ασφάλειας που προσφέρει.

42 4 0 Ασφάλεια Παθητική ασφάλεια Για την ασφάλειά σας ψάχνουμε τις καλύτερες λύσεις. Προετοιμασμένοι για σχεδόν κάθε περίπτωση εξοπλισμός της παθητικής ασφάλειας. Για την προστασία των επιβατών στην περίπτωση που συμβεί κάτι απρόοπτο, η M - Class είναι εξοπλισμένη με τον ανθεκτικότερο κλωβό ασφαλείας στην κατηγορία της. Επιπλέον διαθέτει ζώνες παραμόρφωσης που απορροφούν μεγάλη ενέργεια σύγκρουσης καθώς και ενισχυμένες πόρτες. Στο σημαντικό αίσθημα ασφάλειας συμβάλλει και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος. Συνεπώς η M - Class θα σας προστατέψει ιδανικά στην περίπτωση κάποιου ατυχήματος. Οι αερόσακοι προσαρμοζόμενης ενεργοποίησης και τα εμπρόσθια προσκέφαλα NECK - PRO κινούνται αυτόματα προς την κεφαλή για την ενεργή πρόληψη ενός τραυματισμού του αυχένα. Προαιρετικά η Μ - Class διατίθεται σε συνδυασμό με το πακέτο μνήμης με υποβοήθηση αποβίβασης. Standard διατίθενται αερόσακοι παραθύρου και πλευρικοί αερόσακοι για οδηγό και συνοδηγό. Standard είναι επίσης και ειδικές προστατευτικές επενδύσεις στο χώρο ποδιών οδηγού. Καλούς δρόμους!

43

44 42 AMG ML 63 AMG Ένα supercar με δυνατότητες εκτός δρόμου. Η ML 63 AMG. Η ιδιαιτερότητα δεν ξεκινάει στις διαδρομές, τις οποίες μπορείτε να καλύψετε με την ML 63 AMG. Ήδη η εμφάνισή της μαρτυράει το πόσο ξεχωριστή είναι. Διαθέτει έναν ιδιαίτερα δυναμικό εμπρόσθιο προφυλακτήρα AMG με χρωμιωμένη προστατευτική ποδιά. Αλλά η ML 63 AMG δεν αντικατοπτρίζει μόνο εν στάσει δύναμη και οδηγική απόλαυση : πρωτοποριακή τεχνολογία, σχεδίαση και κορυφαίες επιδόσεις κάνουν την οδήγησή της μία εκπληκτική εμπειρία. Ο ήχος του 8κύλινδρου μηχανικού συνόλου AMG με 510 hp και ροπή στρέψης 630 Nm στις 5200 σ.α.λ. δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Σε συνδυασμό με τη sport ανάρτηση AMG που βασίζεται στο πακέτο AIRMATIC, και το AMG SPEEDSHIFT 7G - TRONIC δημιουργεί ενθουσιασμό σε κάθε διαδρομή μέτρο με μέτρο.

45

46

47 AMG ML 63 AMG 4 5 Αρκετή δύναμη για να διατηρεί την κομψότητά της ακόμη και σε δύσκολες διαδρομές. ML 63 AMG ο εξοπλισμός AMG. Πηγαίος δυναμισμός μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια ακόμη και το πίσω μέρος της ML 63 AMG εντυπωσιάζει. Η ακτινοβολία του χαρακτηρίζεται από τον πίσω προφυλακτήρα AMG και τη sport εξάτμιση AMG με δύο διπλές χρωμιωμένες απολήξεις. Στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου AMG 20 ιντσών σε γκρι «Titan», σχεδίασης 5 ακτίνων με ελαστικά διαστάσεων 295 / 40 ολοκληρώνουν την εικόνα. Προαιρετικά διατίθενται αποκλειστικά για την ML 63 AMG, στιλβωμένες ζάντες αλουμινίου AMG 21 ιντσών σε γκρι «Titan», σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων και ελαστικά διαστάσεων 295 / 35. και στοιχεία Alcanatara στην περιοχή των ώμων. Το νέο flat bottomed sport τιμόνι AMG με ασημί χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων και η οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων AMG με RACETIMER σάς προϊδεάζουν για τις επιδόσεις της. Στο εσωτερικό σάς περιμένουν sport καθίσματα AMG με πολυτελή επένδυση δέρματος Nappa

48 4 6 AMG Προαιρετικός εξοπλισμός AMG Μερικοί κάνουν εντύπωση. Εσείς προκαλείτε το θαυμασμό. Το οπτικό πακέτο AMG. Η εντύπωση μετατρέπεται σε θαυμασμό μόνο μέσω της εκφραστικότητας με το οπτικό πακέτο AMG για την M - Class. Ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας AMG με προστατευτική ποδιά από matt αλουμίνιο τονίζει τον ιδιαίτερο sport χαρακτήρα της. Θαυμασμό προκαλεί και ο μεγάλος κεντρικός αεραγωγός, ο οποίος παραπέμπει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο. Έτσι δημιουργείται μία εμφάνιση που δεν αφήνει αναπάντητα ερωτήματα. Εκτός από ένα : Τι θα μπορούσε να είναι πιο εντυπωσιακό ;

49

50

51 AMG Προαιρετικός εξοπλισμός AMG 49 Φανταστείτε όμορφες στιγμές που δεν τελειώνουν ποτέ. Οπτικό πακέτο AMG με ζάντες αλουμινίου AMG 21 ιντσών. Κομψή πολυτέλεια εκφραστικός δεν είναι μόνο ο εμπρόθιος αλλά και ο πίσω προφυλακτή ρας AMG με προστατευτική ποδία από matt αλουμίνιο. Ακόμη πιο δυναμική εντύπωση θα προκαλέσετε με μεγάλες, στιλβωμένες ζάντες αλουμινί ου AMG 21 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων και ελαστικά διαστάσεων 265 / 40. Οι οβάλ, χρωμιωμένες απολήξεις με επιγραφή AMG ολοκληρώνουν τελικά την εντυπωσιακή εικόνα της M - Class σας.

52 H δική σας Μ - Class.

53

54 52 Εξοπλισμός Sport πακέτο Λαμπερές επιδόσεις. Επιταχύνει το αποτέλεσμα : το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Sport πακέτο. Εάν θέλετε να δηλώνετε το πάθος σας για sport σε κάθε διαδρομή, τότε θα σας ενθουσιάσει το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Sport πακέτο. Μετατρέπει την M - Class σε μία κινητή δήλωση δυναμισμού. Στοιχεία χρωμίου την καθιστούν ακόμη πιο ξεχωριστή, μπλε φυμέ κρύσταλλα και παραλληλόγραμμες, χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης την καθιστούν ακόμη πιο εκφραστική. Η προστατευτική ποδιά από ανοξείδωτο ατσάλι λάμπει όπως και οι ράγες οροφής σε εμφάνιση αλουμινίου. Η μάσκα ψυγείου σε ασημί «Sterling» γυαλίζει με λεπτομέρειες χρωμίου. Εντυπωσιακή είναι η εμφάνιση της M - Class - ήδη με τις ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Ακόμη πιο χαρακτηριστική και επιθετική είναι η εμφάνιση της M - Class με τις προαιρετικές ζάντες ειδικής σχεδίασης 20 ιντσών ή τις ζάντες AMG 21 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων. Sport φιλοδοξίες εκφράζει και το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Sport πακέτο, ξεκινώντας από τα sport αντιολισθητικά pedals από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ρυθμίσετε τα ηλεκτρικά sport καθίσματα με επένδυση συνδυασμού Alcantara και συνθετικού δέρματος ARTICO και μία απλή διαδρομή μετατρέπεται σε μια απολαυστικά δυναμική οδηγική εμπειρία εντός ή και εκτός δρόμου.

55

56

57 Εξοπλισμός Συστήματα ήχου και επικοινωνίας 5 5 Μιλήστε της. Θα σας ακούσει. COMAND APS σύγχρονη τεχνολογία για ενστικτώδη χειρισμό. Στην M - Class το σύστημα πολυμέσων COMAND APS με την εύχρηστη τεχνολογία τηλεματικής ΝΤG 2.5, συνδυάζει σε ένα κεντρικό σύστημα τις λειτουργίες ψυχαγωγίας και πλοήγησης*. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή την παρουσία - ση διαδρομών στην μεγαλοπρεπή, εργονομικά τοποθετημένη έγχρωμη οθόνη 6,5 ιντσών. Με τον προαιρετικό τηλεοπτικό δέκτη μπορείτε να δείτε ακόμη και τηλεόραση. Η πανευρωπαϊκή πλοήγηση* λειτουργεί από τον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, στον οποίο έχετε και χώρο αποθήκευσης 4 GB για αρχεία ήχου σε μορφή MP3 ή WMA. To CD / DVD - Player για αρχεία ήχου ή εικόνας βρίσκεται εργονομικά τοποθετημένο για άμεση πρόσβαση, ενώ η προαιρετική θύρα Media Interface σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε το COMAND APS μέσω σύνδεσης με πληθώρα συσκευών ήχου και εικόνας. Για παράδειγμα, για να ακούσετε μουσική από το ΜΡ3 - Player. Και αν δεν διασκεδάζετε με μουσική, τότε αναλαμβάνει να σας διασκεδάσει η M - Class. Το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC, βασικός εξοπλισμός για το COMAND APS, δίνει στην M - Class τη δυνατότητα να επιλέγει λειτουργίες όπως ραδιόφωνο ή τηλέφωνο με μία σας λέξη. Μιλήστε της θα σας ακούσει. * Χαρτογράφηση με σημαντική κάλυψη της Αττικής και των κύριων εθνικών οδών.

58 5 6 Εξοπλισμός Συστήματα ήχου και επικοινωνίας Πάρτε μαζί όλη την αγαπημένη σας μουσική. Τα ηχοσυστήματα για την M - Class. Τα διαθέσιμα ηχοσυστήματα ενθουσιάζουν με την αυξημένη ευκολία χειρισμού, υψηλές επιδόσεις και πολυάριθμες λειτουργίες. Βασικό εξοπλισμό αποτελεί η ανοικτή ακρόαση με ασύρματη σύνδεση Bluetooth. Ενσωματωμένη είναι και μία θύρα Aux - in για τη σύνδεση φορητών πηγών ήχου για παράδειγμα ενός ipod. Προαιρετικά διατίθεται και η θύρα σύνδεσης φορητών συσκευών ήχου και εικόνας Media Interface, με την οποία μπορείτε να συνδέσετε μία εξωτερική μνήμη μουσικών αρχείων με το ηχοσύστημα της M - Class ( εξαιρείται το Audio 20 CD χωρίς CD - Changer ). Οι τίτλοι θα προβάλλονται στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων ή / και στην έγχρωμη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, ενώ ο χειρισμός γίνεται εύκολα από το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Το Audio 20 CD διαθέτει standard CD - ROM, το Audio 50 APS DVD - ROM, ενώ και τα δύο διαθέτουν αυτόματη ρύθμιση έντασης εξαρτώμενη από την ταχύτητα, έγχρωμη οθόνη, διπλό Tuner για καλύτερη λήψη ραδιοφωνικών σταθμών και πληκτρολόγιο τηλεφώνου. Κρυστάλλινο, δυναμικό ήχο surround θα απολαύσετε με το προαιρετικό ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 νέας γενιάς. Με συνολική απόδοση 610 Watt, 12 ηχεία και ψηφιακό επεξεργαστή σήματος ( DSP ) εξασφαλίζει αξεπέραστη ποιότητα ακουστικής. Στρατηγικά τοποθετημένα ηχεία υψηλής απόδοσης προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου.

59

60 5 8 Η ιδιαιτερότητα αποτελεί βασικό εξοπλισμό. Ο βασικός εξοπλισμός. Όπως και οι διαδρομές, έτσι και η M - Class είναι πολύ ιδιαίτερη. Αυτό θα το διαπιστώσετε ήδη με το διακόπτη οδήγησης εκτός δρόμου στην κεντρική κονσόλα. Την ιδανική θερμοκρασία εξασφαλίζει το σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC. Ακόμη και οι αλλαγές ταχυτήτων είναι πολύ άνετες μέσω του DIRECT SELECT με χειριστήρια αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι. Τα εμπρόσθια καθίσματα διαθέτουν για την ασφάλειά σας ενεργά προσκέφαλα NECK - PRO. Για την ψυγαγωγία σας απλά ενεργοποιήστε το ηχοσύστημα Audio 20. Καλή διασκέδαση! Το σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC εξασφαλίζει την ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Επιλογέας και χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων DIRECT SELECT.

61 Εξοπλισμός Βασικός εξοπλισμός 59 ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ( ΕΠΙΛΟΓΕΣ ) Adaptive Brake Lights προσαρμοζόμενος φωτισμός πέδησης Audio 20 CD ( με έγχρωμη οθόνη, συμβατό με MP3 και σύστημα ανοικτής ακρόασης μέσω Bluetooth ) Αερόσακοι παραθύρων για οδηγό, συνοδηγό και πίσω επιβάτες Αισθητήρας ανατροπής Αισθητήρας φώτων Aυτόματο κιβώτιο 7G - TRONIC Διαιρούμενο και αναδιπλούμενο οπίσθιο κάθισμα ( 1 / 3 : 2 / 3 ) Εμπρόσθια προσκέφαλα NECK - PRO Εμπρόσθιο υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο Ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας Ένδειξη ζωνών ασφαλείας εμπρός Εξάτμιση δύο απολήξεων Εξωτερικοί καθρέπτες, θερμαινόμενοι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και αναδιπλούμενοι με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία Επιλογέας DIRECT SELECT με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών ( ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, ML 350 CDI, ML 350 BlueTEC, ML 350 ) Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών ( ML 450 CDI, ML 500 ) Ζάντες αλουμινίου AMG 20 ιντσών ( ML 63 AMG ) Ηλεκτρικά παράθυρα, 4, με λειτουργία αυτόματης ανύψωσης / βύθισης Ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP και σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου πρόσφυσης 4ΕΤS για τετρακίνηση Θύρα σύνδεσης εξωτερικών πηγών ήχου Aux - In στο ντουλαπάκι συνοδηγού Κάλυμμα χώρου αποσκευών Κεντρική επένδυση θυρών σε συνθετικό δέρμα ARTICO Μετωπικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού δύο βαθμίδων Μόνιμη τετρακίνηση Παραμετρικό σύστημα διεύθυνσης Πίσω φωτιστικά σώματα φυμέ Πλευρικοί αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού Προβολείς ομίχλης Προστατευτικό δαπέδου εμπρός σε ασημί Ράγες οροφής / προεγκατάσταση για συστήματα μεταφοράς Σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ΑΒS Σύστημα ασφάλειας PRE - SAFE Σύστημα αυτόματου κλιματισμού THERMATIC Σύστημα ελέγχου ταχύτητας κατάβασης DSR Σύστημα προειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επένδυση δέρματος Nappa Τρίτο φως φρένων LED Φωτισμός επι / αποβίβασης στις θύρες, 4

62 6 0 Έχουμε ήδη συμπεριλάβει τις επιθυμίες σας. Ο προαιρετικός εξοπλισμός. ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ( ΕΠΙΛΟΓΕΣ ) ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αντικλεπτικό σύστημα EDW με προστασία κατά τηç ρυμούλκησης Ενεργή υποβοήθηση αποβίβασης ( σε συνδυασμό με πακέτο μνήμης ) Πίσω πλευρικοί αερόσακοι Προβολείς Bi - Xenon με σύστημα φωτισμού στροφών, σύστημα πλύσης фανών, δυναμική ρύθμιση δέσμης, και πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED με διάφανο κρύσταλλο Σύστημα πλύσης φανών ΑΝΕΣΗ EASY - PACK - Fixkit με ράγες ασφάλισης φορτίου και αποσπώμενες έδρες οπίσθιων καθισμάτων PARKTRONIC Εμπρόσθια καθίσματα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα, με πακέτο μνήμης ( κάθισμα οδηγού, κολόνα τιμονιού και εξωτερικοί καθρέπτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα με λειτουργία μνήμης ) Ηλεκτρικά ανοιγόμενη / ανυψούμενη γυάλινη ηλιοροφή Θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού ( βασικός εξοπλισμός στην ML 63 AMG ) Θερμαινόμενο σύστημα πλύσης κρυστάλλων με θερμαινόμενα ακροφύσια Καθίσματα ορθοπεδικά οδηγού και συνοδηγού ( βασικός εξοπλισμός στην ML 63 AMG ) Κοτσαδόρος αναδιπλούμενος Οσφυϊκή στήριξη στα τέσσερα καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη Σύστημα προηγμένου αυτόματου κλιματισμού THERMOTRONIC Σύστημα προθέρμανσης καμπίνας επιβατών Υαλοκαθαριστήρας με αισθητήρα βροχής ( standard στις ML 450 CDI, ML 500, ML 63 AMG ) ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ / ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Audio 50 APS ( επιπλέον με πλοήγηση DVD, απεικόνιση με βέλη και zoom ) CD - Changer για 6 CD, με δυνατότητα αναπαραγωγής MP3 COMAND APS, σύστημα κεντρικού ελέγχου και ενδείξεων για ηχοσύστημα, πλοήγηση και τηλέφωνο, με οθόνη υψηλής ανάλυσης 6,5 ιντσών, πλοήγηση από σκληρό δίσκο, MUSIC REGISTER και σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC DVD - Changer 6 δίσκων Ηχοσύστημα surround Harman Kardon Logic 7 με 12 ηχεία Σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών ΣΧΕΔΙΑΣΗ Ζάντες αλουμινίου AMG 21 ιντσών, σχεδιασμού 5 ακτίνων, με γυαλιστερό φινίρισμα Οπτικό πακέτο AMG ( βασικός εξοπλισμός στην ML 63 AMG ) Πίνακας οργάνων σε συνθετικό δέρμα ARTICΟ Σκαλοπάτια επιβίβασης με εμφάνιση αλουμινίου ( standard στην ML 63 AMG ) Σύστημα ελέγχου / προειδοποίησης πίεσης των ελαστικών Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επένδυση δέρματος Nappa και ξύλου Φυμέ κρύσταλλα για τα πίσω παράθυρα και το πίσω παρμπρίζ Σύστημα διαχείρισης χώρου αποσκευών EASY - PACK ( περιλ. αυτόματο χειρισμό της θύρας του χώρου αποσκευών )

63 Εξοπλισμός Προαιρετικός εξοπλισμός 61 Κάθε επιθυμία σας εκπληρώνεται : εξοπλίστε την M - Class ακόμη πιο ξεχωριστά. Για παράδειγμα με το σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών με οθονες 8 ιντσών, ασύρματα ακουστικά και τηλεχειρισμό. Ή με δίχρωμη δερμάτινη επένδυση εσωτερικού, και επένδυση οροφής σε μαύρο. Επίσης, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει τα πλεονεκτήματα του ρυθμιστή εγγύτητας DISTRONIC και την άνεση της υποβοήθησης στάθμευσης PARKTRONIC. Το σύστημα ψυχαγωγίας πίσω επιβατών με δύο οθόνες στα εμπρόσθια προσκέφαλα. Η ηλεκτρικά ανοιγόμενη / ανακλινόμενη γυάλινη ηλιοροφή.

64 62 Εξοπλισμός Πακέτα εξοπλισμού Άνω μέρος κεντρικής κονσόλας με επένδυση ARTICO. Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επένδυση δέρματος Nappa και ξύλου. Ακόμη και εάν θέλετε να αποκτήσετε μία πολύ ξεχωριστή Mercedes, δεν έχετε όμως χρόνο να ασχοληθείτε με τις εξοπλιστικές λεπτομέρειες, η M - Class έχει την ιδανική λύση. Με βάση τις υψηλότερες απαιτήσεις σας συνθέσαμε πακέτα εξοπλισμού και τα Sport πακέτα. Τώρα μένει να επιλέξετε όποιο πακέτο σάς εκφράζει καλύτερα. Πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED με καθαρό κρύσταλλο. Σκαλοπάτια επιβίβασης με όψη αλουμινίου.

65 Εξοπλισμός Πακέτα εξοπλισμού 6 3 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Μηχανικό πακέτο Off - road Pro 2 Κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού σχέσεων ( Low Range ), αυτόματα ή χειροκίνητα ενεργοποιούμενο κλείδωμα κεντρικού διαφορικού έως και 100 %, χειροκίνητο κλείδωμα 100 % πίσω διαφορικού, αυτόματο κλείδωμα όταν χρειαστεі του εμπρόσθιου άξονα μέσω πεδητικών επεμβάσεων του ETS, εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης του συστήματος αερανάρτησης ( πρόγραμμα ελεύθερης οδήγησης + 30 mm αύξηση απόσταση από το έδαφος επιπλέον του πακέτου AIRMATIC ), επιλέξιμος χειρισμός κιβωτίου ( στάνταρντ «S» ή χειροκίνητα «Μ»), πυξίδα, ενισχυμένη προστατευτική ποδιά. Sport πακέτο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 2 Εμπρόσθια sport καθίσματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα με οσφυϊκή στήριξη 4 δρόμων για το κάθισμα οδηγού, sport οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων, πακέτο εσωτερικού φωτισμού ( φωτιζόμενες χειρολαβές εμπρός / πίσω, φωτιζόμενο ντουλαπάκι στην κεντρική κονσόλα εμπρός, φωτιζόμενος χώρος ποδιών πίσω ), επένδυση συνδυασμού Alcantara /συνθετικού δέρματος ARTICO με αντιθετικές ραφές σε σχεδιασμό 5 εγκάρσιων αυλακώσεων, sport αντιολισθητικά pedals από βουρτσισμένο ανοιξείδωτο ατσάλι ( και pedal χειρόφρενου ). Οπτικό πακέτο AMG 1 Εμπρός και πίσω προφυλακτήρας με χρωμιωμένη προστατευτική ποδιά και oval, χρωμιωμένες απολήξεις εξάτμισης AMG ( σελίδες 46 έως 49 ). designo 1 Δείτε σελίδες 68 έως 71. Πακέτο AIRMATIC ( βασικός εξοπλισμός στις ML 450 CDI, ML 500 και ML 63 AMG ) Αερανάρτηση εμπρός / πίσω με ρύθμιση ύψους και προσαρμοζόμενο σύστημα απόσβεσης ταλαντώσεων ADS. Sport πακέτο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 2 Χρωμιωμένες, παραλληλόγραμμες απολήξεις εξάτμισης, ράγες οροφής με εμφάνιση αλουμινίου, διάκοσμος αλουμινίου ( προστατευτικά προφυλακτήρα, λωρίδα περιμέτρου ), χρωμιωμένη λωρίδα χώρου αποσκευών στον προφυλακτήρα πίσω, μάσκα ψυγείου σε ασημί «Sterling» με στοιχεία χρωμίου, 4 ζάντες αλουμινίου, σχεδιασμού 5 διπλών ακτίνων, 8 J x 19 ET 60, διαστάσεις ελαστικών 255 / 50 R 19, προστατευτική ποδιά εμπρός και πίσω ( ανοξείδωτο ατσάλι ), θερμομονωτικά κρύσταλλα μπλε. 1 Standard στην ML 63 AMG με εμπρόσθιο και πίσω προφυλακτήρα ειδικής σχεδίασης. 2 Δεν διατίθεται για την ML 63 AMG.

66 6 4 Διάκοσμος παντός εδάφους. Ανάλογα με την έκδοση κινητήρα διατίθενται διάφορες ζάντες αλουμινίου για τη νέα γενιά M-Class. Μία έκδοση 17 ιντσών, μία 18, δύο 20 και 21 ιντσών, και τρεις 19 ιντσών υπογραμμίζουν την εμφάνιση του πολυτελούς Off-Roader. Ζάντες αλουμινίου AMG 21 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, απόχρωσης γκρι «Titan», στιλβωμένες ( προαιρετικά για ML 63 AMG ).

67 Εξοπλισμός Ζάντες αλουμινίου 6 5 Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σχεδίασης 7 ακτίνων ( standard εκδόσεις V6 ). Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων συμπ. στο Sport πακέτο. Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( standard για εκδόσεις V8 ). Ζάντες αλουμινίου AMG 20 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( standard για ML 63 AMG ). Ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων. Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( προαιρετικά ). Ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων ( προαιρετικά ). Ζάντες αλουμινίου AMG 21 ιντσών, σχεδίασης 5 ακτίνων ( δεν διατίθεται για την ML 63 AMG ).

68

69 Γνήσια αξεσουάρ 67 Ευφυής πρακτικότητα. Η νέα γενιά M-Class επιδεικνύει ευφυή πρακτικότητα. Χάρη σε χρήσιμα αξεσουάρ, όπως την αεροδυναμική βαλίτσα οροφής ή το σύστημα μεταφοράς ski και snowboard. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε κάποιες από τις ζάντες incenio. Όπως και πολλά άλλα αξεσουάρ, τα οποία προσφέρουν χαρά αλλά και πολυπλευρικότητα : σε μία Mercedes - Benz ταιριάζει μόνο ένα γνήσια αξεσουάρ από τη Mercedes - Benz. Περαιτέρω πληροφορίες θα βρείτε στους καταλόγους αξεσουάρ ή στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς. Η πρακτική βαλίτσα οροφής σε τρία μεγέθη, η οποία σταθεροποιείται στις ράγες οροφής. Περισσότερος χώρος για εξατομικευμένες επιθυμίες : ζάντες incenio, πλευρικά προστατευτικά με σκαλοπάτια, ράγες οροφής καθώς και συστήμα μεταφοράς ski και snowboard. Το προστατευτικό δαπέδου χώρου αποσκευών ( ψηλό ) προστατεύει το χώρο αποσκευών από τη βρωμιά. Κατάλληλο για τη μεταφορά τροφίμων.

70 6 8 designo Κάθε εκατοστό ένα έργο τέχνης. Το πρόγραμμα designo. Η ιδιαιτερότητα δημιουργείται με μοναδικές λεπτομέρειες. Έτσι και στο πρόγραμμα designo. Πολυτελέστατα υλικά μετατρέπονται σε κομψό διάκοσμο ξύλου και μοναδικές δερμάτινες επενδύσεις. Κάθε κομμάτι τυγχάνει προσεκτικής επιλογής και επεξεργασίας από έμπειρα χέρια. Κάθε άγγιγμα μίας ραφής, κάθε ματιά στις λείες επιφάνειες κάνουν το πρόγραμμα designo να ξεχωρίζει. Η μυρωδιά του πολυτελούς δέρματος είναι μοναδική. Και δεν είναι τυχαίο, μιάς και εσείς το δημιουργήσατε, το προσωπικό σας έργο τέχνης, η M - Class designo.

71

72

73 designo Δερμάτινο τμήμα, εμπρόσθια καθίσματα 71 Αγγίξτε τις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας! Οι λεπτομέρειες designo. Ο εξοπλισμός designo σάς διευκολύνει να πραγματοποιήσετε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό αποτελεί, φυσικά, μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων. Και οι τέσσερις αποχρώσεις δέρματος έχουν, εντούτοις, έναν κοινό στόχο : χαρακτήρα. Τα sport καθίσματα σε υψηλής ποιότητας δέρμα designo διατίθενται στις αποχρώσεις designo μαύρο, designo μπεζ «Cashmere», designo «Porcelain» και designo καφέ ανοικτό. Τα άνετα καθίσματα διαθέτουν κομψή, sport σχεδίαση με επτά οριζόντιες αυλακώσεις και το matt χρωμιωμένο μεταλλικό έμβλημα designo. Σε αναλογία διαθέτουν την επιλεγμένη απόχρωση δέρματος designo το καπάκι του εμπρόσθιου υποβραχιονίου καθώς και οι κεντρικές επενδύσεις θυρών. Ο διάκοσμος εσωτερικού αποτελείται από ξύλο «Pappel» designo καφέ ή σφένδαμο Maser designo umbra. Η εικόνα ολοκληρώνεται με υψηλής ποιότητας πατάκια Velour με μεταλλική πλακέτα designo και περίγραμμα σε μαύρο δέρμα designo. Η χαρακτηριστική δίχρωμη σχεδίαση. Το πρόγραμμα designo βασίζεται στην προσεκτική επιλογή υλικών.

74 72 ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Η βαφή της M - Class σχηματίζει το λαμπερό επίλογο του «έξυπνου» συστήματος αντισκωριακής προστασίας της Mercedes - Benz. Έτσι, το αμάξωμα βάφεται εκτός των άλλων με φωσφορικό ψευδάργυρο και ηλεκτροφόρτιση, τεχνικές, οι οποίες προσφέρουν αντισκωριακή προστασία μεγάλης χρονικής διάρκειας. Εκτός αυτού, για περιβαλλοντολογικούς λόγους, χρησιμοποιούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους βαφές υδατικής βάσης. 040 Μαύρο 197 Μαύρο «Obsidian» 650 Λευκό «Calcite» 359 Μπλε «Tansanite» 544 Κόκκινο «Carneol»

75 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Χρώματα εξωτερικής βαφής 73 ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ 755 Γκρι «Tenorite» 798 Μπεζ «Sanidine» 349 Μπλε «Lasurite» 775 Ασημί «Iridium» 474 Καφέ «Peridot» 792 Ασημί «Palladium»

76 74 ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO / ΥΦΑΣΜΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO / ΥΦΑΣΜΑ ASPEN 1 ALCANTARA 2 3 ARTICO 4, 5 ΔΕΡΜΑ 001 Μαύρο 911 Μαύρο 151 Μαύρο 221 Μαύρο Γκρι «Alpaca» 154 Μπεζ «Cashmere» 224 Μπεζ «Cashmere» Γκρι «Alpaca» 228 Γκρι «Alpaca»5 1 Βασικός εξοπλισμός για τις ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, ML 350 CDI, ML 350 BlueTEC, ML 350 ) 2 Προαιρετικός εξοπλισμός, μόνο σε συνδυασμό με το εσωτερικό πακέτο Sport. 3 Προαιρετικός εξοπλισμός, βασικός εξοπλισμός στις ML 450 CDI, ML Προαιρετικός εξοπλισμός. 5 ML 63 AMG στο βασικό εξοπλισμό με επένδυση σε δέρμα Nappa ( διαθέσιμο στις αποχρώσεις μαύρο, μπεζ «Cashmere» και γκρι «Alpaca» ). 6 Δεν διατίθεται για την ML 63 AMG.

77 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Επενδύσεις και διάκοσμος 75 designo ΔΕΡΜΑ NAPPA 6 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ 264 Μπεζ «Cashmere» / μαύρο X11 μαύρο 739 Αλουμίνιο ασημί / μαύρο 268 Γκρι «Alpaca» / μαύρο Χ25 Μπεζ «Cashmere» / μαύρο Η04 Ξύλο «Pappel» με εμφάνιση σφενδάμου Χ27 «Porcelain» / μαύρο 729 Ξύλο «Pappel» ανθρακί με λεπτομέρειες χρωμίου X35 Καφέ ανοικτό / μαύρο 731 Ξύλο καρυδιάς με λεπτομέρειες χρωμίου

78

79 Χρωματισμοί και υλικά επενδύσεων Δυνατότητες συνδυασμών 7 7 Δυνατότητες συνδυασμού εξωτερικών βαφών και επενδύσεων εσωτερικού. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO / ΥΦΑΣΜΑ ASPEN 1 ΑΚΡΥΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO / ALCANTARA 2 Μαύρο Γκρι «Alpaca» ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ ARTICO 3 Μαύρο Μπεζ «Cashmere» Γκρι «Alpaca» ΔΕΡΜΑ 4, 5 Μαύρο Μπεζ «Cashmere» Γκρι «Alpaca» Μπεζ «Cashmere» / μαύρο Γκρι «Alpaca» / μαύρο Μαύρο O O O O O O O O O O O Λευκό «Calcite» O O O O o O O o O o O ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μαύρο «Obsidian» O O O O O O O O O O O Μπλε «Tansanite» O O O O o O O o O o O Κόκκινο «Carneol» O O O O O O O O O O O Γκρι «Tenorite» O O O O O O O O O O O Ασημί «Iridium» O O O O o O O o O o O Ασημί «Palladium» O O O O t O O t O t O Μπεζ «Sanidine» O O t O O t O O t O t ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ Μπλε «Lasurite» O O O O t O O t O t O Μπλε «Peridot» O O o O O o O O o O o O Προτείνεται o Πιθανός συνδυασμός t Δεν προτείνεται 1 Βασικός εξοπλισμός για τις ML 300 CDI BlueEFFICIENCY, ML 350 CDI, ML 350 BlueTEC, ML 350 ). 2 Προαιρετικός εξοπλισμός, μόνο σε συνδυασμό με το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ πακέτο Sport. 3 Προαιρετικός εξοπλισμός, βασικός εξοπλισμός στις ML 450 CDI, ML Προαιρετικός εξοπλισμός. 5 ML 63 AMG στο βασικό εξοπλισμό με επένδυση σε δέρμα Nappa ( διαθέσιμο στις αποχρώσεις μαύρο, μπεζ «Cashmere» και γκρι «Alpaca» ).

80 78 Τεχνικά χαρακτηριστικά ML 300 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY ML 350 CDI 4MATIC ML 350 BlueTEC 4MATIC ML 450 CDI 4MATIC ML 350 4MATIC ML 500 4MATIC ML 63 AMG 4MATIC Αριθμός κυλίνδρων / διάταξη 6 / V 6 / V 6 / V 8 / V 6 / V 8 / V 8 / V Κυβισμός ( cm 3 ) Ονομαστική ισχύς ( hp σε 1 / min ) / / / / / / / 6800 Ονομαστική ροπή στρέψης ( Nm σε 1 / min ) / / / / / / / 5200 Τελική ταχύτητα ( km / h ) Επιτάχυνση km / h ( sec. ) 9,8 8,6 8,7 6,5 8,4 5,8 5,0 Διαστάσεις ελαστικών 235 / 65 R / 65 R / 65 R / 50 R / 65 R / 50 R / 40 R 20 Καύσιμο Diesel Diesel Diesel Diesel Super Αμόλυβδη Super Αμόλυβδη Super Plus Αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου 3 ( l / 100 km ) Αστικός κύκλος Υπεραστικός κύκλος Μικτός κύκλος 10,8 11,8 6,9 7,9 8,4 9,3 10,8 12,0 7,4 8,0 8,9 9,5 11,9 12,2 6,7 7,2 8,7 9,1 14,2 14,6 8,5 9,1 10,6 11,0 15,2 15,7 9,2 9,9 11,4 12,0 18,0 10,2 13,1 24,1 12,2 16,5 Εκπομπές 3 CO 2 ( g / km ) Χωρητικότητα δοχείου καυσίμων ( l )/ ρεζέρβα περ. 95 / / / / / / / 15 Κύκλος στροφής ( m ) 11,6 11,6 11,6 11,6 11,6 11,6 11,6 Κενό βάρος 4 ( kg ) Μικτό βάρος ( kg ) Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 80 / 1269 / ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός περιορισμός. 3 Οι μετρήσεις έγιναν σύμφωνα με τις καθορισμένες διαδικασίες μέτρησης ( Οδηγία 80 / 1268 / ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση ). Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών οχημάτων. Περαιτέρω πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσημες εκπομπές CO2 νέων επιβατικών οχημάτων μπορείτε να βρείτε στον «Οδηγό για την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO 2 νέων επιβατικών οχημάτων», ο οποίος διατίθεται στα σημεία πώλησης νέων επιβατικών αυτοκινήτων. 4 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92 / 21 / ΕΕ στην έκδοση 95 / 48 / ΕΕ ( όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών ) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ.

81 Τεχνικά χαρακτηριστικά 79 ML 300 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY ML 350 CDI 4MATIC ML 350 BlueTEC 4MATIC ML 450 CDI 4MATIC ML 350 4MATIC ML 500 4MATIC ML 63 AMG 4MATIC Επιτρεπόμενο φορτίο εφελκυσμού 1 ( kg ) με φρένα / χωρίς φρένα 3500 / / / / / / / 750 Χωρητικότητα χώρου αποσκευών ( l ) Πίσω από 2 η σειρά καθισμάτων Πίσω από 1 η σειρά καθισμάτων ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ικανότητα διέλευσης από νερό Standard / Off - Road Pro ( mm ) 500 / / / / / / / Γωνία προσέγγισης 2 εμπρός / πίσω ( μοίρες ) 26 / / / / / / / Ελάχιστη απόσταση από έδαφος εμπρός / πίσω 2 ( mm ) με ανάρτηση βασικού 201 / / / / / / / εξοπλισμού με μηχανικό πακέτο Off - road Pro / / / / / / Ικανότητα ανάβασης 2, 4 (%) Μεγ. γωνία ράμπας ( μοίρες ) Με ανάρτηση βασικού εξοπλισμού με μηχανικό πακέτο Off - road Pro Εκτός δρόμου μετάδοση 5 2,93 : 1 2,93 : 1 2,93 : 1 2,93 : 1 2,93 : 1 2,93 : 1 Μόνιμη τετρακίνηση, κατανομή ισχύος 50 : : : : : : : 60 1 Με φορτίο στήριξης 140 kg. 2 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 70 / 156 / EΟΚ στην έκδοση 2000 / 40 / ΕΕ. 3 Βασική ρύθμιση εμπρόσθιου / πίσω άξονα ( mm ): 201 / Toυλάχιστον 60 % ( = 31 ) ανάλογα με το έδαφος και τις συνθήκες πρόσφυσης. 5 Μόνο με μηχανικό πακέτο Off - road Pro.

82 8 0 Οι διαστάσεις της M - Class διθέσια τριθέσια τετραθέσια Πενταθέσια

83 Τεχνικά χαρακτηριστικά Διαστάσεις Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι απεικονιζόμενες διαστάσεις αποτελούν μέσους όρους. Ισχύουν για οχήματα με οπτικό πακέτο Off - road και χωρίς φορτίο.

84

85 Υπηρεσίες 8 3 Mercedes - Benz Mobility. Στη νέα σας Mercedes αισθάνεστε εξαρχής ευχάριστα και ασφαλής. Στην απίθανη περίπτωση μίας βλάβης, το Mercedes - Benz Service24h βρίσκεται στη διάθεσή σας στον αριθμό Service Ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση εγγυάται η νέα ενσωματωμένη υπηρεσία τηλεματικής Mercedes - Benz Contact 1. Με το πάτημα ενός πλήκτrου εξασφαλίζει άμεση τηλεφωνική σύνδεση με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών Mercedes - Benz. Προαιρετικά μεταφέρονται αυτόματα όλα τα στοιχεία του οχήματος και της τοποθεσίας στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι εγγυόμαστε ταχύτερη εξυπηρέτηση, εξατομικευμένο Service και ταχύτερη βοήθεια επί τόπου. Standard και χωρίς επιπλέον χρέωση : το πακέτο κινητικότητας Mercedes - Benz Mobilo 2. Η απώλεια ενός κλειδιού ή προβλήματα εκκίνησης έως και μία βλάβη το Mobilo σάς εγγυάται την ασφαλή άφιξη στον προορισμό σας. Και μάλιστα σε όλη την Ευρώπη. Ακόμη και σε περιπτώσεις ζημιών από ένα ατύχημα ή βανδαλισμούς. Ότι πρόβλημα και αν έχετε, ένα είναι σίγουρο : θα συνεχίσετε ευχαριστημένοι και ιδιαίτερα σύντομα το ταξίδι σας. Mercedes - Benz Bank. Αν έχετε ήδη επιλέξει το αυτοκίνητο των ονείρων σας και θέλετε να παραμείνετε χρηματοοικονομικά ευέλικτοι, τότε οι προσφορές μας για Leasing, χρηματοδότηση και ασφάλιση αποτελούν την πιο σωστή λύση. Με το Private - Leasing plus έχετε στη διάθεσή σας ένα πλήρες πακέτο χρονομίσθωσης, ασφάλισης και επιλογής αγοράς. Και με τη χρηματοδότηση Plus3 συνδυάζετε μικρές δόσεις με μεγάλη ευελιξία. Διότι στο τέλος του συμβολαίου αποφασίζετε εσείς εάν θα κρατήσετε το όχημα, θα το πουλήσετε ή θα το επιστρέψετε έναντι της εγγυημένης αξίας. Επιπλέον σάς προσφέρουμε ενδιαφέροντα επενδυτικά προϊόντα. Περαιτέρω πληροφορίες στο διαδίκτυο στη σελίδα - benz.gr / mb - bank 1 Προϋπόθεση : εργοστασιακό ηχοσύστημα σε συνδυασμό με ενεργοποιημένο κινητό τηλέφωνο. Χρέωση κλήσης από κινητό σε σταθερό. 2 Η εγγύηση Mobilo μπορεί να ανανεώνεται κάθε φορά μετά τη λήξη της για ένα χρόνο. Μέγιστη διάρκεια 30 χρόνια. Προϋπόθεση : τακτική συντήρηση σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes - Benz.

Η νέα γενιά GL - Class.

Η νέα γενιά GL - Class. Η νέα γενιά GL - Class. Φροντίζει τις αισθήσεις, οξύνει την αντίληψη. Η νέα GL - Class συνδυάζει την ελευθερία και την πολυτέλεια με έναν ανεπανάληπτο τρόπο. Πολυτελή υλικά και λαμπερές λεπτομέρειες χρωμίου

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! E - Class Coupé. Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε! Η μηχανή ξύπνησε. Η νέα E - Class Coupé δείχνει το πρόσωπό της. Επιδεικνύει την ομορφιά της. Τεντώνει τους μύες της. Επαναπροσδιορίζει την κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική 213.004.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 39 724,38 Χρώμα βαφής: 149 Μη μεταλλικό "polar" λευκό 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31

Χρωματισμοί και υλικά 28 Χρώματα εξωτερικής βαφής 28 Επενδύσεις και διάκοσμοι εσωτερικού 29 Δυνατότητες συνδυασμών 30. Τεχνικά χαρακτηριστικά 31 GLK - Class. Περιεχόμενα. H GLK. 1 Σχεδίαση 2 Άνεση 6 Cockpit 6 Εσωτερικό 8 Ευελιξία 10 Δυνατότητες εκτός δρόμου 10 Αποδοτικότητα 12 Κινητήρες 14 Ασφάλεια 16 Εξοπλισμός 18 Οπτικό πακέτο Off - road 18 Εξωτερικό

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class. On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα. Η M-Class μπαίνει σε «λειτουργία άνεσης» πριν ακόμη εκκινήσετε τον κινητήρα. Χάρη στη μεγάλη ευρυχωρία και τα πολυτελή υλικά, νιώθετε αμέσως την αίσθηση άνεσης.

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32

Εσωτερικό designo 24. Εξοπλισμός 26 Βασικός εξοπλισμός 26 Προαιρετικός εξοπλισμός 28 Ζάντες αλουμινίου 32 CLS - Class. Περιεχόμενα. H CLS - Class 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 6 Αποδοτικότητα 6 Πετρελαιοκινητήρες 8 Βενζινοκινητήρες 10 AIRMATIC 12 Κιβώτια ταχυτήτων 14 Ασφάλεια 16 Σύστημα φωτισμού στροφών

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. E-Class Cabrio. Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό. Προκαλεί δέος και ξυπνάει όλες τις αισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά S - Class.

Η νέα γενιά S - Class. Η νέα γενιά S - Class. Ισχύς Χαρακτηριστικό μίας ανώτερης κλάσης. Εντύπωση προκαλεί η επίτευξη υψηλών στόχων με μικρή προσπάθεια κάτι το οποίο στο άμεσο μέλλον θα αποτελεί μέτρο σύγκρισης και για την κινητικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz.

Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. SLK - Class. Από την παραγωγή ονείρων της Mercedes - Benz. Περιεχόμενα. H SLK.4 Ευελιξία6 Σχεδίαση εξωτερικού6 Δυναμική οδήγησης14 Μεταλλική οροφή16 Αποδοτικότητα18 Βενζινοκινητήρες20 Κιβώτια ταχυτήτων24

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. C-Class. H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 1 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Πετρελαιοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. GLE. Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία. Δυναμισμός. Πυγμή. Η τέχνη της ανεξαρτησίας. Όποιος συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά αποπνέει μία ηρεμία, ξέρει να εκτιμά όσα έχει καταφέρει και να απολαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

C - Class Saloon και Estate.

C - Class Saloon και Estate. C - Class Saloon και Estate. «Οδηγική απόλαυση, σχεδίαση, ασφάλεια. Η C - Class είναι μία πραγματική Mercedes. Ζήστε την εμπειρία.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H C - Class. 3 Ευελιξία 12 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Visia (Pro) STD SPECS

Visia (Pro) STD SPECS Visia (Pro) Εξοπλισµός Ατσάλινες ζάντες 16" µε ελαστικά 205 R16C (Chassis, KC), 255/70 R16 (DC) Μαύρος εµπρός προφυλακτήρας (KC, DC Chassis) Εµπρός προφυλακτήρας στο χρώµα του αµαξώµατος (DC) Μη προεξέχοντα

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. Το νέο Golf Variant 02 ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT ΤΟ ΝΕΟ GOLF VARIANT 03 TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. 100% Golf. Μεγαλύτερη φιλοφρόνηση δεν μπορεί να υπάρξει για ένα μοντέλο της κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0420 0440 0442 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 15 Επικοινωνία: 2 / 15 Επικοινωνία:

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H A - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H A - Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 6 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της. GLE. Coupé. Έντονο στυλ με πολιστισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Γνωρίστε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει ο κόσμος της αυτοκίνησης σε μία νέα συναρπαστική μορφή: τη μοντέρνα πολυτέλεια μιας Mercedes-Benz. Το

Διαβάστε περισσότερα

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό.

10 Το δεύτερό σας σπίτι. 16 Mazda2 Core. 21 Mazda2 Sport. 22 Δύο φορές μοναδικό. Mazda2 Mazda2. 5 Αποκτήστε το καλύτερο κι από τους δύο κόσμους. Ευέλικτοι χώροι σε ένα κομψό εξωτερικό. 6 Γνωρίστε τον άλλο σας εαυτό. Προετοιμαστείτε για μια δυναμική οδηγική εμπειρία. 8 Χώροι και ευελιξία

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0280 02U1 02U8 03U1 0421 0474 0475 0502 0513 051U 0531 0581 0682 06P5 0724 0807 0815 0877 0887 08U8 0913 0927 0968 099B 0B03 0B09 0B51 0K11 0K13 0L 0LS2

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ

Προσφορά Επιβατικού. Επίσηµος ιανοµέας... ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ Όνοµα Πωλητη... ΣΕΒΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ VSQ 1 Βασικός Εξοπλισµός Οχήµατος (1) Κωδικός 014B 0258 0294 0440 0474 0475 0520 058U 0620 0682 0913 0919 0968 0B03 0B51 0B59 0K11 0L 0P75 0P76 0R05 0U01 0U10 0U60 0U77 0U98 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης"

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Η CLC - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που απαιτούν το τέλειο.» Δρ. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H CLC. 3 Σχεδίαση 4 Ευελιξία 12 Βενζινοκινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 16 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 18 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup)

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04 ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPLASH SPORT Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Έτοιμη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,3h Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Έτοιμες για βαφή, δεν απαιτείται προεργασία. 0,5h Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Διαβάστε περισσότερα

Κατακτήστε το μέλλον.

Κατακτήστε το μέλλον. Η S-Class. Κατακτήστε το μέλλον. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά μόλις αφήσετε τη θέση στάθμευσης. Η επιβλητική μάσκα της νέας S-Class ξεπροβάλλει και οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται πάνω στο μυώδες καπό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L2H1 1.6 BlueHDi 95hp ETG6 S&S L3H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L2H1 1.6 BlueHDi 115hp S&S L3H1 Τροφοδοσία Τύπος καυσίμου Αρ. Κυλίνδρων Κυβισμός (cm3) Αμεσος ψεκασμός, Turbo,

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche

«Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche H B - Class. «Η φιλοσοφία μας είναι πολύ απλή : δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για ανθρώπους που ψάχνουν το τέλειο.» Dr. Dieter Zetsche Περιεχόμενα. H B-Class. 1 Εξωτερική σχεδίαση 4 Ευελιξία 14 Αποδοτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36.

Εξοπλισμός 28 CL 500 28 CL 500 4MATIC 30 CL 600 32 Βασικός εξοπλισμός 34 Προαιρετικός εξοπλισμός 35 Ζάντες αλουμινίου 36. CL - Class. Περιεχόμενα. H CL. 1 Ευελιξία 2 Αποδοτικότητα 4 Κινητήρας V8 6 Κινητήρας V12 8 Ανάρτηση 10 Μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC 12 Άνεση 14 Cockpit 14 Άνεση καθισμάτων 16 Ασφάλεια 18 Ασφαλής οδήγηση 18

Διαβάστε περισσότερα

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό. V-Class. Μεγαλειώδες. Μοναδικό. Δυναμικό μπροστινό τμήμα και υποδειγματική σχεδίαση. Έχοντας αναπτυχθεί με πάθος για τις χαρές και τις απαιτήσεις της ζωής, η νέα V-Class προσφέρει έναν πολυμορφικό σχεδιασμό

Διαβάστε περισσότερα

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle Από σοβαρή μέχρι περιπετειώδης. Η Mercedes-Benz GLC είναι το SUV που θέλετε για κάθε περίσταση. Και πάντα με εξαιρετική άνεση και κορυφαία ποιότητα. Μπροστά μοντέρα πολυτέλεια.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. GLA-Class. Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική. Με την πρώτη ματιά, η νέα GLA αποκαλύπτει τις δυνατότητές της. Από πού ν αρχίσει κανείς; Καλύτερα ίσως από την παρόρμηση για κίνηση που προκαλεί η μυώδης

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21) Yaris Hybrid e-nergy Μοντέλο Yaris Hybrid e-nergy 19.330,00 Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00 Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00 Ταπετσαρίες Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι

Διαβάστε περισσότερα

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. E-Class. Saloon. Προσωπικός απολογισμός: Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση. Από την εντύπωση της πρώτης ματιάς μέχρι το ρίγος στις άκρες των δαχτύλων από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της γνωριμίας

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Ibiza

Καινούργια - Seat - Ibiza Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza Body Type: Κόμπακτ Fuel: Φυσικό Αέριο Exterior Color: Λευκό Price: 16,800 1 / 17 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) Καινούργια - Seat - Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

CLA-Class. Shooting Brake.

CLA-Class. Shooting Brake. CLA-Class. Shooting Brake. Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle Η νέα ελαφρότητα του είναι. Με το χρόνο, με τα επιτεύγματα και με την εμπειρία δεν μειώθηκαν οι στόχοι μας. Απλώς η διαδρομή μας έγινε ομορφότερη. Πιο σίγουρη. Πιο ασφαλής. Όλα

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης

Περιγραφή Κωδικός Εικόνα Αξεσουάρ Νέου ALTO. Χρόνος Τοποθέτησης Αξεσουάρ Νέου ALTO Εξωτερικό Στυλ Εµπρός κάτω αεροτοµή 990E0-68K02 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h Πίσω κάτω αεροτοµή 990E0-68K04 Έτοιµη για βαφή, δεν απαιτεί προεργασία. 0,5 h * εν µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924

ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Press2017. Έτος Ιδρύσεως 1924 ΝΙΚ. Ι. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη Τηλ. : 2310

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 1.3L COMFORT PLUS MAZDA2 3HB 1.3L COMFORT PLUS 1.3L TOURING 1.3L TOURING ALLOY 1.3L EXCLUSIVE 1.5L EXCLUSIVE ΚΥΒΙΣΜΟΣ/CC 1.349 1.349 1.349 1.349 1.498 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ (PS / σ.α.λ) 75 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000 86 / 6.000

Διαβάστε περισσότερα