ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις"

Transcript

1 Κ.Δ.Π. 315/2002 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 2ας ΙΟΥΑΙΟΥ 2002 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 315 Οι περί Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Όροι Υπηρεσίας Υπαλλήλων) Κανονισμοί του 2002, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα 49, 55 και 56 του περί Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Σύσταση και Αρμοδιότητες) Νόμου του 2001, κατατεθέντες στη Βουλή των Αντιπροσώπων, εγκρίθηκαν από αυτή και δημοσιεύονται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας. Ο ΠΕΡΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΣ 64(1) ΤΟΥ 2001) Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 49, 55 και 56 Το Υπουργικό Συμβούλιο ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχουν τα άρθρα 4955 και 56 του περί Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Σύσταση και Αρμοδιότητες) Νόμου του 2001, εγκρίνει τους ακόλουθους Κανονισμούς 64(ΐ)του200ΐ. που καταρτίστηκαν από το Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και υποβλήθηκαν προς αυτό για έγκριση κατά τις διατάξεις του πιο πάνω Νόμου. ΜΕΡΟΣ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ 1. Οι Κανονισμοί αυτοί θα αναφέρονται ως οι περί Επιτροπής Κεφάλαια Συνοπτικός τιτ γοράς Κύπρου (Όροι Υπηρεσίας Υπαλλήλων) Κανονισμοί του ος " 2. Στους Κανονισμούς αυτούς, εκτός αν προκύπτει από το κείμενο διαφο Ερμηνεία, ρετική έννοια "αναβολή προσαύξησης" σημαίνει την αναβολή της ημερομηνίας κατά την οποία η επόμενη προσαύξηση είναι πληρωτέα και περιλαμβάνει τις αντίστοιχες αναβολές στα επόμενα χρόνια "Αντιπρόεδρος" σημαίνει τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "Δημοκρατία" σημαίνει την Κυπριακή Δημοκρατία "διακοπή προσαύξησης" σημαίνει τη διακοπή της προσαύξησης για ορισμένο χρονικό διάστημα, χωρίς μεταβολή της ημερομηνίας χορήγησης της προσαύξησης (3217)

2 64(ΐ) του Εφαρμογή. Θέσεις. Κ.Δ.Π. 315/ "Διευθυντής" σημαίνει το Γενικό Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ή τη ελλείψει ή στην απουσία αυτού τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ή στην απουσία αυτού τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "Επιτροπή" σημαίνει τη συσταθείσα δυνάμει του άρθρου 5 του Νόμου Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "θέση" σημαίνει θέση στην υπηρεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "ιατρικό συμβούλιο", σημαίνει συμβούλιο από ιατρούς που ορίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "ιατρός" σημαίνει τον ιατρό που ορίζεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "κατακράτηση προσαύξησης" σημαίνει την καθυστέρηση της χορήγησης μίας προσαύξησης για ορισμένο χρονικό διάστημα "Νόμος" σημαίνει τον περί Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου Νόμο του 2001, ή οποιοδήποτε άλλο Νόμο που τον τροποποιεί ή τον αντικαθιστά "Πρόεδρος" σημαίνει τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "Προϊστάμενος" σημαίνει τον υπεύθυνο λειτουργό τμήματος ή τη ελλείψει, ή στην απουσία αυτού, το Γενικό Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ή τη ελλείψει ή στην απουσία αυτού τον Πρόεδρο ή στην απουσία αυτού τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου "προϋπολογισμός" σημαίνει τον κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 48 του Νόμου ετήσιο προϋπολογισμό της Επιτροπής "προσαύξηση" σημαίνει το καθορισμένο ποσό αύξησης που χορηγείται στον υπάλληλο, σύμφωνα με τους όρους υπηρεσίας του, μέχρι να φθάσει στο ανώτατο όριο της κλίμακας της θέσης του* "υπάλληλος" σημαίνει άτομο που κατέχει θέση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επί μονίμου βάσης "Υπουργός" σημαίνει τον Υπουργό Οικονομικών. 3. Οι παρόντες Κανονισμοί ισχύουν και εφαρμόζονται για όλους τους υπαλλήλους. ΜΕΡΟΣ II ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 4. (1) Τηρουμένων των διατάξεων των παραγράφων (2) και (3) του Κανονισμού αυτού, μόνιμη θέση δημιουργείται από την Επιτροπή σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες της. (2) Ο αριθμός των μόνιμων θέσεων καθώς και οι μισθολογικές κλίμακες τους, καθορίζονται εκάστοτε από την Επιτροπή διά του Προϋπολογισμού της Επιτροπής. (3) Η Επιτροπή μπορεί, αν οι συνθήκες το απαιτούν και εφόσον υπάρχουν οι σχετικές προβλέψεις για δαπάνες στον προϋπολογισμό, να απασχολεί προσωπικό πάνω σε έκτακτη βάση, με όρους οι οποίοι θα καθορίζονται από την Επιτροπή. (4) Η υπηρεσία έκτακτου υπαλλήλου μπορεί να τερματιστεί χωρίς δικαιολογία εφόσον δοθεί στον υπάλληλο αυτό προειδοποίηση ενός μηνός ή καταβληθεί σε αυτό μισθός ενός μηνός αντί προειδοποίησης, νοουμένου ότι ο εκάστοτε περί Τερματισμού Απασχολήσεως Νόμος που ισχύει στη Δημοκρατία δεν προβλέπει μεγαλύτερη προειδοποίηση.

3 3219 Κ.Δ.Π. 315/ Τα καθήκοντα και οι ευθύνες μίας θέσης και τα απαιτούμενα προσόντα Σχέδια για διορισμό ή προαγωγή σε αυτή καθορίζονται στα οικεία σχέδια υπηρεσίας. υπτ οεσι αζ 6. (1) Για σκοπούς διορισμού ή προαγωγής, οι θέσεις ταξινομούνται στις κατηγορίες ακόλουθες κατηγορίες: θέσεων. (α) Θέσεις πρώτου διορισμού, στις οποίες μπορούν να διορίζονται πρόσωπα που δεν είναι στην υπηρεσία της Επιτροπής ή είναι στην υπηρεσία της Επιτροπής και των οποίων η πράξη διορισμού δεν αποτελεί προαγωγή, (β) Θέσεις πρώτου διορισμού και προαγωγής, οι οποίες μπορούν να πληρώνονται με διορισμό προσώπου που δεν υπηρετεί στην Επιτροπή ή με το διορισμό ή προαγωγή υπαλλήλου που υπηρετεί σε αυτή. (γ) Θέσεις προαγωγής, στις οποίες μπορούν να προάγονται υπάλληλοι που υπηρετούν στην Επιτροπή στην αμέσως κατώτερη τάξη ή θέση οποιουδήποτε κλάδου ή τμήματος της Επιτροπής, ανάλογα με την περίπτωση. (2) Η κατηγορία κάθε θέσης ορίζεται στο οικείο Σχέδιο υπηρεσίας, το οποίο καθορίζεται στον επισυνημμένο Πίνακα. πίνακας. ΜΕΡΟΣ III ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ 7. Για τους σκοπούς του Μέρους αυτού, εκτός αν από το κείμενο προκύ Ερμηνεία, πτει διαφορετική έννοια "διορισμός" σημαίνει την παραχώρηση μόνιμης θέσης σε πρόσωπο που δεν είναι υπάλληλος της Επιτροπής ή την παραχώρηση σε υπάλληλο θέσης άλλης από αυτή που κατέχει μόνιμα και που δεν αποτελεί προαγωγή. "προαγωγή" σημαίνει την προαγωγή υπαλλήλου που υπηρετεί στην αμέσως κατώτερη τάξη ή θέση. 8. (1) Κενή θέση πρώτου διορισμού ή πρώτου διορισμού και προαγωγής, Ενέργειες προς 011 κενων δημοσιεύεται στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και περιέχει επαρκή ^^, στοιχεία σε σχέση με τα προσόντα, τα καθήκοντα, τις ευθύνες, τη μισθοδοσία και την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. (2) Οι θέσεις προαγωγής δε δημοσιεύονται, αλλά πληρούνται με την προαγωγή υπαλλήλων που υπηρετούν στην αμέσως κατώτερη τάξη ή θέση. 9. Μόνιμη θέση πληρώνεται μόνιμα. Τρόπος Πλήρωσης θέσεων. 10. Ουδείς διορίζεται σε θέση υπαλλήλου στην Επιτροπή, εκτός αν Προσόντα,.. r,,..,,, c προς διορισμό. (α) Κατέχει τα απαιτούμενα προσόντα που καθορίζονται στο σχέδιο υπηρεσίας, για τη συγκεκριμένη θέση, (β) έχει συμπληρώσει την ηλικία των δεκαεπτά χρόνων και έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νομίμως από αυτές, (γ) δεν έχει καταδικαστεί για αδίκημα που ενέχει έλλειψη τιμιότητας ή ηθική αισχρότητα, (δ) δεν έχει απολυθεί ή δεν έχουν τερματιστεί οι υπηρεσίες του από τη Δημόσια Υπηρεσία, ή οποιαδήποτε υπηρεσία της Δημοκρατίας ή οργανισμού δημοσίου δικαίου ή την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εξαιτίας διάπραξης από αυτόν πειθαρχικού παραπτώματος, (ε) είναι πολίτης της Δημοκρατίας:

4 Διορισμοί επί δοκιμασία. Προαγωγές. Αναπληρωτικός διορισμός. Κ.Δ.Π. 315/ Νοείται ότι η Επιτροπή μπορεί να προβαίνει σε πρόσληψη με σύμβαση για ορισμένο χρονικό διάστημα προσώπου που δεν είναι πολίτης της Δημοκρατίας, εφόσον με την πρόσληψη του κρίνεται από την Επιτροπή ότι εξυπηρετούνται οι σκοποί της. (στ) Παρουσιάσει σχετικό ιατρικό πιστοποιητικό υγείας. 11. (1) Διορισμοί σε μόνιμες θέσεις γίνονται με διετή δοκιμασία: Νοείται ότι η Επιτροπή μπορεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σύμφωνα με κριτήρια τα οποία καθορίζονται με απόφαση της Επιτροπής να μην απαιτήσει χρονική περίοδο δοκιμασίας ή να τη μειώσει. (2) Ο διορισμός υπαλλήλου που υπηρετεί επί δοκιμασία μπορεί να τερματιστεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου, αλλά πριν γίνει τέτοιος τερματισμός, πρέπει να δοθεί στον υπάλληλο ειδοποίηση της πρόθεσης για τερματισμό, η οποία να περιέχει τους λόγους και να τον καλεί να προβεί σε οποιεσδήποτε παραστάσεις, τις οποίες θα επιθυμούσε κατά του τερματισμού του διορισμού αυτού. Με βάση τις παραστάσεις που θα εξετάσει, η Επιτροπή μπορεί είτε να τερματίσει το διορισμό είτε να παρατείνει τη χρονική περίοδο δοκιμασίας για χρονική περίοδο μέχρι ένα ακόμα χρόνο, όπως η Επιτροπή θα κρίνει σε κάθε περίπτωση. Οι διατάξεις του εδαφίου αυτού εφαρμόζονται σε κάθε περίοδο δοκιμασίας που παρατάθηκε: Νοείται ότι ο συνολικός χρόνος παράτασης της περιόδου δοκιμασίας δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να υπερβαίνει τα τρία χρόνια. (3) Μέσα σε ένα μήνα από τη λήξη της χρονικής περιόδου δοκιμασίας η Επιτροπή αποφασίζει κατά πόσο ο διορισμός υπαλλήλου που υπηρετεί επί δοκιμασία θα επικυρωθεί, παραταθεί ή τερματιστεί. 12. (1) Ουδείς υπάλληλος προάγεται σε ανώτερη θέση εκτός αν (α) Υπάρχει κενή τέτοια θέση: Νοείται ότι στην περίπτωση συνδυασμένων θέσεων είναι δυνατό να γίνει προαγωγή από την κατώτερη στην ανώτερη θέση της ίδιας θέσης, ανεξαρτήτως του αν υπάρχει κενή θέση στην ανώτερη θέση ή τάξη. Νοείται περαιτέρω ότι μία θέση προαγωγής μπορεί να πληρωθεί πριν αυτή κενωθεί, όταν ο κάτοχος της βρίσκεται με άδεια αφυπηρέτησης. (β) Κατέχει τα προσόντα που προβλέπονται στο οικείο σχέδιο υπηρεσίας. (γ) Δεν έχει τιμωρηθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διετίας για πειθαρχικό παράπτωμα σοβαρής, φύσης. (δ) Στις υπηρεσιακές του εκθέσεις των τελευταίων δύο ετών δεν υπάρχει αναφορά ότι είναι ακατάλληλος για προαγωγή. (2) Οι υπάλληλοι κρίνονται για προαγωγή με βάση την αξία, τα προσόντα και την αρχαιότητα τους. (3) Η Επιτροπή κατά τη λήψη απόφασης για προαγωγή λαμβάνει δεόντως υπόψη τις υπηρεσιακές εκθέσεις των υπαλλήλων. (4) Η προαγωγή γίνεται με έγγραφη προσφορά από την Επιτροπή προς τον υποψήφιο υπάλληλο η οποία καθορίζει μεταξύ άλλων την ημερομηνία προαγωγής, τον πληρωτέο μισθό και τους λοιπούς όρους υπηρεσίας της θέσης και ολοκληρώνεται με έγγραφη αποδοχή από τον υποψήφιο. 13. (1) Όταν κενούται ανώτερη θέση για οποιοδήποτε λόγο ή ο κάτοχος της απουσιάζει με άδεια ή δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα της θέσης του η Επιτροπή δύναται να διορίσει άλλο πρόσωπο για να ενεργεί αναπληρωτικά στη θέση αυτή σύμφωνα με τα ισχύοντα στη δημόσια υπηρεσία. (2) Υπάλληλος που διορίζεται να εκτελεί αναπληρωτικά καθήκοντα άλλης θέσης λαμβάνει επίδομα αναπληρωτικού διορισμού.

5 3221 Κ.Δ.Π. 315/ (1) Οι υπηρεσιακές εκθέσεις των μόνιμων υπαλλήλων συντάσσονται Υπηρεσιακές κάθε χρόνο πάνω σε ειδικό έντυπο το οποίο θα αποφασισθεί από την Επι Εκθεσει ζ τροπή από τριμελή ομάδα αξιολόγησης στην οποία μετέχουν ο άμεσα προϊστάμενος του υπαλλήλου κάτω από τον οποίο ο υπάλληλος υπηρέτησε για περίοδο όχι μικρότερη από έξι μήνες, από υπάλληλο ιεραρχικά ανώτερο του προϊσταμένου και το Διευθυντή ή τη ελλείψει ή τη απουσία αυτού τον Πρόεδρο ή τη απουσία αυτού τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής. (2) Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό να συσταθεί τριμελής ομάδα αξιολόγησης οι εκθέσεις συντάσσονται από τον άμεσα προϊστάμενο του υπαλλήλου κάτω από τον οποίο ο υπάλληλος υπηρέτησε για περίοδο όχι μικρότερη από έξι μήνες και από το Διευθυντή ή τη ελλείψει ή απουσία αυτού τον Πρόεδρο ή τη απουσία αυτού τον Αντιπρόεδρο της Επιτροπής. (3) Σε περιπτώσεις όπου είναι πρακτικά αδύνατη η εφαρμογή των παραγράφων (1) και (2) πιο πάνω, η υπηρεσιακή έκθεση συντάσσεται από τον άμεσα προϊστάμενο του υπαλλήλου ή το Διευθυντή. (4) Ο άμεσα προϊστάμενος του αξιολογούμενου υπαλλήλου ετοιμάζει προσχέδιο αξιολόγησης το οποίο συζητείται από την τριμελή ομάδα αξιολόγησης. Η ομάδα αξιολόγησης προεδρεύεται από το μέλος που είναι ιεραρχικά ανώτερο. Οι αποφάσεις λαμβάνονται κατά πλειοψηφία. Σε περίπτωση που δε σχηματίζεται πλειοψηφία υπερισχύει η άποψη του ιεραρχικά ανώτερου. Το μέλος ή τα μέλη τα οποία διαφωνούν με την απόφαση μπορούν να διατυπώσουν τους λόγους διαφωνίας τους σε κατάλληλο μέρος της έκθεσης. Η ίδια διαδικασία ισχύει στην περίπτωση που η ομάδα είναι διμελής. (5) Σε περίπτωση που ο άμεσα προϊστάμενος του αξιολογούμενου υπαλλήλου αφυπηρετήσει ή μετατεθεί κατά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου, ετοιμάζει και υποβάλλει προσχέδιο αξιολόγησης σε ειδικό έντυπο προς το Διευθυντή για να ληφθεί υπόψη κατά την αξιολόγηση του υπαλλήλου. (6) Οι υπηρεσιακές εκθέσεις των υπαλλήλων που τελούν επί δοκιμασία συντάσσονται κάθε έξι μήνες σε ειδικό έντυπο με τον ίδιο τρόπο όπως οι υπηρεσιακές εκθέσεις των μόνιμων υπαλλήλων. (7) Αν υπάρχει πρόθεση να διατυπωθούν στην υπηρεσιακή έκθεση οποιαδήποτε δυσμενή σχόλια, παρέχεται η ευκαιρία στον υπάλληλο να ακουστεί και να υποβάλει παραστάσεις προτού ληφθεί η τελική απόφαση. (8) Η υπηρεσιακή έκθεση κοινοποιείται προς τον υπάλληλο τον οποίο αφορά μετά τη σύνταξη της από τον άμεσα προϊστάμενο του και ακολούθως υποβάλλεται προς το Συμβούλιο. (9) Η υπηρεσιακή έκθεση του Διευθυντή συντάσσεται από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο και επικυρώνεται από το Συμβούλιο της Επιτροπής. (10) Δε μετέχει στην αξιολόγηση ενός υπαλλήλου πρόσωπο που του είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και του τέταρτου βαθμού: Νοείται ότι αν λόγω του κωλύματος της συγγένειας δεν καθίσταται δυνατή η σύνταξη υπηρεσιακής έκθεσης για ένα υπάλληλο οι διατάξεις του εδαφίου αυτού δεν εφαρμόζονται. Σε μια τέτοια περίπτωση σημειώνεται η ύπαρξη της συγγένειας στην υπηρεσιακή έκθεση. (11) Η Επιτροπή με απόφαση της μπορεί να καθορίζει οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με υπηρεσιακές εκθέσεις και την αξιολόγηση των υπαλλήλων που δεν προβλέπεται στους παρόντες Κανονισμούς. 15. (1) Η αρχαιότητα μεταξύ υπαλλήλων που κατέχουν την ίδια μόνιμη Αρχαιότητα, θέση ή τάξη της ίδιας θέσης, είτε μόνιμα, είτε προσωρινά, είτε από μήνα σε

6 Κ.Δ.Π. 315/ μήνα, είτε με απόσπαση, είτε με σύμβαση, κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ισχύος του διορισμού, της προαγωγής ή απόσπασης τους στη συγκεκριμένη θέση ή τάξη, ανάλογα με την περίπτωση, ανεξάρτητα από τον τρόπο κατοχής της. (2) Σε περίπτωση ταυτόχρονου διορισμού, προαγωγής ή απόσπασης στη συγκεκριμένη θέση ή τάξη της ίδιας θέσης, η αρχαιότητα κρίνεται σύμφωνα με την προηγούμενη αρχαιότητα των υπαλλήλων. (3) Η αρχαιότητα μεταξύ υπαλλήλων που κατέχουν διαφορετικές θέσεις με τους ίδιους μισθοδοτικούς όρους κρίνεται σύμφωνα με τις ημερομηνίες της ισχύος των διορισμών, προαγωγών ή αποσπάσεων τους στις παρούσες θέσεις τους ανεξάρτητα από τον τρόπο κατοχής τους ή αν οι ημερομηνίες είναι ίδιες, σύμφωνα με την προηγούμενη αρχαιότητα τους. (4) Η αρχαιότητα μεταξύ υπαλλήλων που κατέχουν θέσεις με διαφορετικούς μισθοδοτικούς όρους κρίνεται σύμφωνα με τους μισθοδοτικούς όρους των αντίστοιχων θέσεων. (5) Η αρχαιότητα υπαλλήλων που κατέχουν την ίδια θέση ή τάξη της ίδιας θέσης ή διαφορετικής θέσης με τους ίδιους μισθοδοτικούς όρους, ο μισθός και ο τίτλος της οποίας ή των οποίων άλλαξαν ως συνέπεια αναθεώρησης μισθών ή αναδιοργάνωσης κρίνεται σύμφωνα με την αμέσως πριν από την τέτοια αναθεώρηση ή αναδιοργάνωση αρχαιότητα των υπαλλήλων. (6) Η αρχαιότητα υπαλλήλου που επαναδιορίστηκε στην ίδια θέση ή τάξη της ίδιας θέσης ύστερα από διακοπή υπηρεσίας κρίνεται, τηρουμένων των υπόλοιπων διατάξεων του άρθρου αυτού και των διατάξεων κάθε άλλου νόμου με βάση την ημερομηνία της ισχύος του επαναδιορισμού του. (7) Στο άρθρο αυτό "μισθοδοτικοί όροι" σε σχέση με κάποιες θέσεις σημαίνει τον πάγιο μισθό των θέσεων ή προκειμένου περί μισθοδοτικών κλιμάκων, το ανώτατο σημείο των κλιμάκων και σε περίπτωση κλιμάκων του ίδιου ανώτατου σημείου, το κατώτατο σημείο των κλιμάκων και προκειμένου περί συνδυασμένων μισθοδοτικών κλιμάκων θέσης ή τάξης κάποιας θέσης το ανώτατο σημείο της ψηλότερης κλίμακας κάθε θέσης ή τάξης και σε περίπτωση κλιμάκων του ίδιου ανώτατου σημείου, το κατώτατο σημείο της χαμηλότερης κλίμακας κάθε θέσης ή τάξης. "προηγούμενη αρχαιότητα" σημαίνει αρχαιότητα των υπαλλήλων στη θέση ή τάξη που κατεχόταν από αυτούς αμέσως πριν από τη κατοχή της παρούσας θέσης τους ή τάξης και αν η αρχαιότητα αυτή είναι η ίδια, η προηγούμενη αρχαιότητα κρίνεται με την ίδια μέθοδο, αφού εφαρμοστεί αναδρομικά μέχρι τους πρώτους διορισμούς των υπαλλήλων στην υπηρεσία. "τάξη της ίδιας θέσης" σημαίνει τάξη κάποιας θέσης, η οποία είναι συνδυασμένη με άλλη τάξη στην ίδια θέση, και οι οποίες τάξεις έχουν ενιαίο τον ανώτατο αριθμό θέσεων. (8) Στην περίπτωση υπαλλήλων οι οποίοι μονιμοποιήθηκαν με βάση τους 20(ΐ) του2000 περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Τροποποιητικούς) (Αρ. 2) 50(ΐ) του x(u ^A^ ^ Νόμους του 2000, η αρχαιότητα τους υπολογίζεται με βάση την ημερομηνία πρόσληψης τους στην Επιτροπή με σύμβαση απασχόλησης. Μετακινήσεις. 16. Ο Διευθυντής έχει εξουσία να μετακινεί τους υπαλλήλους σε άλλα τμήματα της Επιτροπής. Οι μετακινήσεις αυτές καθορίζονται αναλόγως των εκάστοτε αναγκών, αφού ο Διευθυντής πληροφορήσει ανάλογα εκ των προτέρων την Επιτροπή. Σε περιπτώσεις προϊσταμένων τμημάτων, μία τέτοια μετακίνηση θα πρέπει να τυγχάνει της προηγούμενης έγκρισης της Επιτροπής.

7 3223 Κ.Δ.Π. 315/ (1) Η ηλικία υποχρεωτικής αφυπηρέτησης όλων των υπαλλήλων είναι Αφυπηρέτηση. τα εξήντα έτη. (2) Τηρουμένων των διατάξεων της παραγράφου (1) και ανεξάρτητα από τις διατάξεις οποιουδήποτε άλλου νόμου, η Επιτροπή έχει αρμοδιότητα να αποφασίζει την αφυπηρέτηση μόνιμου συντάξιμου υπαλλήλου από την υπηρεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Όταν συμπληρώνεται η ηλικία υποχρεωτικής αφυπηρέτησης του υπαλλήλου (β) όταν απαιτηθεί από υπάλληλο που έχει συμπληρώσει την ηλικία των πενήντα πέντε ετών να αφυπηρετήσει (γ) μετά από αίτηση υπαλλήλου για οικειοθελή πρόωρη αφυπηρέτηση (δ) για λόγους υγείας (ε) λόγω πτωχεύσεως του υπαλλήλου (στ) όταν η αφυπηρέτηση γίνεται για να αναλάβει ο υπάλληλος δημόσιο λειτούργημα ασυμβίβαστο με τη θέση που κατέχει ή για να διοριστεί σε άλλο οργανισμό δημοσίου δικαίου ή αρχή τοπικής διοίκησης (ζ) σε περίπτωση αναίτιας υπηρεσιακής ανεπάρκειας ή ακαταλληλότητας του υπαλλήλου (η) ως πειθαρχική ποινή, σύμφωνα με τις διατάξεις των Κανονισμών αυτών (3) Στις περιπτώσεις των υποπαραγράφων (β), (δ) και (στ) της παραγράφου (2) η Επιτροπή αποφασίζει την αφυπηρέτηση υπαλλήλου μετά από πρόταση του Διευθυντή. (4) Στις περιπτώσεις των υποπαραγράφων (γ) (στ) και (ζ), ο Διευθυντής, πριν υποβάλει την πρόταση του προς την Επιτροπή βεβαιώνεται ότι (α) Ο υπάλληλος δεν έχει οικονομικές υποχρεώσεις έναντι της Επιτροπής ή, αν έχει, θα τις εξοφλήσει, και (β) δεν εκκρεμεί πειθαρχική ή ποινική υπόθεση εναντίον του. (5) Η απόφαση για αφυπηρέτηση υπαλλήλου, σύμφωνα με τις υποπαραγράφους (β), (δ) και (ζ) της παραγράφου (2), λαμβάνεται αφού δοθεί στον υπάλληλο η ευκαιρία να ακουστεί. 18. Η ημερομηνία γεννήσεως υπαλλήλου αποδεικνύεται με προσκόμιση επί Ημερομηνία σημου πιστοποιητικού γεννήσεως που εκδόθηκε από την αρμόδια για την ν ενντ ι στ ΐζ έκδοση τέτοιων πιστοποιητικών αρχή. Αν μόνο το έτος ή ο μήνας και το έτος γεννήσεως μπορούν να αποδειχθούν σύμφωνα με τον Κανονισμό αυτό, ο υπάλληλος θεωρείται ότι γεννήθηκε την τελευταία ημέρα του εν λόγω έτους ή μήνα, ανάλογα με την περίπτωση. 19. Τηρουμένων των διατάξεων οποιουδήποτε άλλου νόμου, σε περίπτωση κατάργηση κατάργησης θέσης ο κάτοχος αυτής θεωρείται ότι εξακολουθεί να την κατέχει θεσεων μαζί με όλα τα προνόμια και ωφελήματα της μέχρις ότου αφυπηρετήσει ή διοριστεί ή προαχθεί, είτε σε θέση που δημιουργήθηκε, είτε σε άλλη θέση. ΜΕΡΟΣ IV ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 20. Η μισθοδοσία κάθε θέσης καθορίζεται στον ετήσιο προϋπολογισμό της Μισθοί. Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 21. Οι απολαβές των υπαλλήλων περιλαμβάνουν τιμαριθμικό επίδομα, Απολαβές, δέκατο τρίτο μισθό και οποιοδήποτε άλλο μη συντάξιμο επίδομα αποφασίσει τ Η αριθμικο η Επιτροπή και τυχόν εγκριθεί στον προϋπολογισμό. δέκατος τρίτος μισθός.

8 Κ.Δ.ΙΪ. 315/ Ε,πιοομα παραστάσεως. Καταβολές. Ιατρική περίθαλψη και άλλα ωφελήματα. Αδειες απουσίας. Θεμελιώδη καθήκοντα υπαλλήλων. Διαγωγή. Χρόνος εργασίας υπαλλήλων. 22. Στο Διευθυντή είναι δυνατό, με απόφαση της Επιτροπής, να χορηγείται επίδομα για κάλυψη εξόδων παραστάσεως. 23. Οι μηνιαίοι μισθοί και επιδόματα είναι πληρωτέα στο τέλος κάθε μήνα. 24. Η Επιτροπή δύναται να ιδρύσει Ταμείο Προνοίας ή/και Ταμείο Υγείας, ή/και Ταμείο Ευημερίας, ή/και οποιοδήποτε άλλο Ταμείο με όρους, οι οποίοι θα καθοριστούν με σχετική απόφαση. Στην περίπτωση αυτή οι υπάλληλοι θα συμμορφώνονται με τους όρους αυτούς. 25. (1) Η Επιτροπή καθορίζει το ύψος και τους όρους με βάση τους οποίους παραχωρείται ετήσια άδεια, αναρρωτική άδεια και άδεια λοχείας (μητρότητας), οι οποίοι θα είναι οι αντίστοιχοι εκείνων που παραχωρούνται στους δημόσιους υπαλλήλους. (2) Εκπαιδευτική άδεια για προετοιμασία εξετάσεων ή για σπουδές στην Κύπρο ή σε άλλη χώρα ή άλλη άδεια χωρίς απολαβές μπορεί να παραχωρηθεί κατά την κρίση της Επιτροπής, με βάση όρους καθοριζόμενους με απόφαση της Επιτροπής ΜΕΡΟΣ V ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΑΛΑΗΑΩΝ 26. (1) Ο υπάλληλος οφείλει (α) Να είναι πιστός και να σέβεται τον Νόμο και τους Κανονισμούς που διέπουν τη λειτουργία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (β) να εκτελεί πάντα πιστά και ανελλιπώς τα καθήκοντα του και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την προαγωγή των συμφερόντων της Επιτροπής (γ) να μην ενεργεί ή να συμπεριφέρεται με τρόπο που μπορεί να δυσφημίσει την Επιτροπή γενικά ή τη θέση του ειδικά και να κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού προς την Επιτροπή (δ) να εκτελεί οποιεσδήποτε εντολές και οδηγίες που εκδίδονται από τους προϊσταμένους και να συμμορφώνεται με αυτές (ε) να συμπεριφέρεται με ευγένεια, ευπρέπεια και ειλικρίνεια (στ) να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση του κοινού με τρόπο αντικειμενικό, δίκαιο, απροσωπόληπτο και αμερόληπτο. (2) Τα καθήκοντα ενός υπαλλήλου είναι τα καθορισμένα καθήκοντα της θέσης του, όπως εκτίθενται στο οικείο σχέδιο υπηρεσίας, ώς επίσης και οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα τα οποία είναι δυνατό να ανατίθενται σε αυτόν. 27. (1) Η διαγωγή υπαλλήλου πρέπει να είναι σύμφωνη με τις διατάξεις των Κανονισμών αυτών και σύμφωνα με οποιεσδήποτε εγκυκλίους και οδηγίες που είναι δυνατό να εκδίδονται από καιρό σε καιρό από την Επιτροπή ή το Διευθυντή. (2) Μη συμμόρφωση προς τους παρόντες Κανονισμούς αποτελεί λόγο για τη λήψη πειθαρχικών μέτρων. 28. (1) Ο χρόνος εργασίας των υπαλλήλων καθορίζεται από την Επιτροπή από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή και δε δύναται να υπερβαίνει τις τριάντα επτά και μισή ώρες εβδομαδιαίως: Νοείται ότι το ωράριο μπορεί να διαφοροποιείται κατά υπάλληλο ή κατηγορία υπαλλήλων, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας τους χωρίς όμως να υπερβαίνουν τις τριάντα επτά και μισή ώρες εβδομαδιαίως. (2) Όλοι οι υπάλληλοι οφείλουν να προσέρχονται στο χώρο εργασίας τους με ακρίβεια και στις καθοριζόμενες ώρες εργασίας της Επιτροπής.

9 3225 Κ.Δ.Π. 315/2002 (3) Οι υπάλληλοι δεν πρέπει να απουσιάζουν από το χώρο εργασίας τους με σκοπό να επιλαμβάνονται ιδιωτικών υποθέσεων τους κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, χωρίς άδεια του προϊσταμένου τους. 29. Υπάλληλος ο οποίος απουσιάζει χωρίς άδεια ή που θεληματικά αρνείται ή Απουσία χωρίς παραλείπει να εκτελέσει τα καθήκοντα του υπόκειται σε πειθαρχική δίωξη. πογάλείψη εκτέλεσης καθηκόντων. 30. Η Επιτροπή τηρεί ως αργίες τις ημέρες εκείνες που ορίζονται ως επί Δημόσιες σημες αργίες για τη Δημόσια Υπηρεσία. Αργίες. 31. (1) Κάθε γραπτή ή προφορική πληροφορία που λαμβάνεται ή αποκτά Απόρρητο, ται ή περιέρχεται σε γνώση υπαλλήλου κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του είναι εμπιστευτική και δεν αποκαλύπτεται ή κοινοποιείται σε οποιοδήποτε πρόσωπο καθ' οιονδήποτε χρόνο παρά μόνο για τη δέουσα εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων του. (2) Η Επιτροπή έχει τη δυνατότητα να απαιτήσει από όλους ή από ομάδα υπαλλήλων όταν διορίζονται ή οποτεδήποτε μετά το διορισμό τους να κληθούν να υπογράψουν δήλωση τήρησης του απορρήτου, όπως η Επιτροπή ήθελε καθορίσει. (3) Οι υπάλληλοι λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην παρέχεται σε κανένα πρόσωπο είτε κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στα Γραφεία τους είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, οποιαδήποτε πληροφορία για υπηρεσιακά έγγραφα ή να γίνεται δυνατή η εξασφάλιση από το πρόσωπο αυτό πληροφοριών για χρηματιστηριακά θέματα, τα οποία θα καθοριστούν από την Επιτροπή ως εμπιστευτικά. 32. Δεν επιτρέπεται σε υπάλληλο να παρέχει τεχνική ή επιστημονική συμβουλή Παροχή σχετικά με τα χρηματιστηριακά θέματα σε οποιοδήποτε πρόσωπο κατά την εκτέ ^XX^, V λεση υπηρεσιακού του καθήκοντος, χωρίς την προηγούμενη άδεια της Επιτροπής. κ.λ.π. 33. Απαγορεύεται σε υπάλληλο να δεχθεί οποιαδήποτε αμοιβή, προμήθεια, Απαγόρευση δώρο ή άλλο προσωπικό ωφέλημα για υπηρεσία σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα απ οδοχής με τα καθήκοντα του, όπως δυνατό να ορίσει με απόφαση της η Επιτροπή. προμήθειας κ.λ.π. 34. Απαγορεύεται σε υπάλληλο να συνάπτει χρέος σε βάρος της Επιτροπής Σύναψη χρέους για αγορά ειδών ή να δημιουργεί οποιαδήποτε χρηματική υποχρέωση για ε βάροςτης λογαριασμό της Επιτροπής, χωρίς την προηγούμενη εξουσιοδότηση του Διευθυντή ή του προϊσταμένου του. 35. (1) Απαγορεύεται σε υπάλληλο της Επιτροπής να διεξάγει άμεσα ή Συμφέρον σε έμμεσα ή μέσω άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου χρηματιστηριακές συναλ πικέ ζ λαγές είτε για δικό του λογαριασμό είτε κατ' εντολή άλλου, εκτός αν έχει εταιρείες κ.λ.π. λάβει σχετική γραπτή άδεια από το Διευθυντή ή τον προϊστάμενο του. (2) Κανένας υπάλληλος δεν επιτρέπεται να συμμετέχει άμεσα ή έμμεσα στη διοίκηση οποιασδήποτε εταιρείας, συνεταιρισμού, ή άλλης επιχείρησης ιδιωτικής φύσεως χωρίς προηγούμενη σχετική άδεια της Επιτροπής. (3) Κατά το χρόνο διορισμού του, ο υπάλληλος οφείλει να αποκαλύπτει στο Διευθυντή ή στον προϊστάμενο του οποιαδήποτε στοιχεία επενδύσεων ή συμφέροντος του με βάση τον Κανονισμό αυτό, τα οποία κατέχονται, άμεσα ή έμμεσα από αυτόν όπως καθορίζεται με απόφαση της Επιτροπής. (4) Αφότου διοριστεί ο υπάλληλος και κατά τη διάρκεια της εργοδότησής του στην υπηρεσία της Επιτροπής, οφείλει να αναφέρει στον Διευθυντή ή τον προϊστάμενο του, τους χρηματιστηριακούς τίτλους που κατέχει, θα αποκτήσει, ή θα διαθέσει προς πώληση, σε εισηγμένες εταιρείες στο Χρηματιστήριο.

10 Πολιτικά δικαιώματα. Συνδικαλιστικό δικαίωμα. Πειθαρχικά αδικήματα. Κανένας υπάλληλος δε διώκεται δύο φορές για το ίδιο παράπτωμα. Μια μόνο πειθαρχική ποινή για ένα πειθαρχικό αδίκημα. Ποινική δίωξη. Πειθαρχική δίωξη κατόπιν ποινικής δίωξης. Κ.Δ.Π. 315/ (1) Τηρουμένων των διατάξεων των Κανονισμών αυτών κάθε υπάλληλος δικαιούται να εκφράσει ελεύθερα τα πολιτικά του φρονήματα και τις πολιτικές απόψεις και πεποιθήσεις του, είτε δημόσια είτε κατ' ιδίαν. (2) Επιτρέπεται σε υπάλληλο να είναι μέλος πολιτικού κόμματος της εκλογής του. (3) Κάθε υπάλληλος δικαιούται να παρευρίσκεται σε πολιτικές συγκεντρώσεις ή άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. (4) Σε υπάλληλο που επιθυμεί να υποβάλει υποψηφιότητα για εκλογή σε αξίωμα του οποίου η κατοχή είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του υπαλλήλου, χορηγείται άδεια για χρονική περίοδο διάρκειας σαράντα ημερών πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών και, τη αιτήσει του υπαλλήλου, άδεια για χρονική περίοδο διάρκειας ενός μηνός μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εκλογών η άδεια για την περίοδο πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών μπορεί να επεκταθεί μέχρι τις σαράντα πέντε ημέρες, αν ο υπάλληλος το επιθυμεί η χορηγούμενη άδεια μπορεί να είναι είτε χωρίς απολαβές είτε κανονική άδεια από αυτή που ο υπάλληλος έχει σε πίστη του, ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο υπάλληλος. 37. Κάθε υπάλληλος είναι ελεύθερος να ασκεί συνδικαλιστική δράση και όλα τα συναφή με αυτή δικαιώματα. ΜΕΡΟΣ VI ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 38. (1) Υπάλληλος υπόκειται σε πειθαρχική δίωξη (α) Αν έχει διαπράξει αδίκημα που αφορά έλλειψη τιμιότητας ή ηθική αισχρότητα, (β) Έχει ενεργήσει ή έχει παραλείψει να ενεργήσει κατά τρόπο ισοδύναμο με παράβαση καθήκοντος ή υποχρέωσης του. (2) Για τους σκοπούς του Κανονισμού αυτού ο όρος "καθήκον ή υποχρέωση", περιλαμβάνει οποιοδήποτε καθήκον ή υποχρέωση βάσει των Κανονισμών αυτών, ή δυνάμει οποιασδήποτε απόφασης της Επιτροπής ή άλλης εντολής ή οδηγίας που εκδίδεται από τα αρμόδια όργανα. 39. Πειθαρχική δίωξη εναντίον υπάλληλου για το ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο αθωώθηκε ή βρέθηκε ένοχος δεν μπορεί να ασκηθεί εκ νέου. 40. Για το ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα δεν επιβάλλονται περισσότερες από μία πειθαρχικές ποινές: Νοείται ότι επίπληξη ή αυστηρή επίπληξη μπορεί να επιβληθεί μαζί με κάθε ποινή που ορίζεται στις υποπαραγράφους (β), (γ) ή (δ) της παραγράφου (1) του Κανονισμού Στην περίπτωση που ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά υπαλλήλου, καμιά πειθαρχική δίωξη δεν επιτρέπεται να ασκηθεί ή να συνεχιστεί για λόγους σχετιζομένους με την ποινική δίωξη, μέχρις ότου αυτή τερματιστεί οριστικά. 42. Υπάλληλος που διώχθηκε για ποινικό αδίκημα και δε βρέθηκε ένοχος δεν μπορεί να διωχθεί πειθαρχικά για την ίδια κατηγορία. Ο υπάλληλος όμως αυτός μπορεί να διωχθεί για πειθαρχικό παράπτωμα που προκύπτει από τη διαγωγή του, η οποία σχετίζεται με την ποινική υπόθεση, αλλά δεν εγείρει το ίδιο επίδικο θέμα, όπως εκείνο της κατηγορίας κατά την ποινική δίωξη.

11 3227 Κ.Δ.Π. 315/ (1) Όταν υπάλληλος καταδικαστεί από το Δικαστήριο για αδίκημα Καταδίκη για που ενέχει έλλειψη τιμιότητας ή ηθική αισχρότητα και είτε η καταδίκη επικυ e iti^y a ρωθεί κατ' έφεση είτε δεν ασκηθεί έφεση, η Επιτροπή λαμβάνει το ταχύτερο αδικήματα. αντίγραφο των πρακτικών του Δικαστηρίου το οποίο εκδίκασε την υπόθεση ή του Δικαστηρίου στο οποίο ασκήθηκε η έφεση, ανάλογα με την περίπτωση. Η Επιτροπή, χωρίς περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης, και το αργότερο εντός δύο εβδομάδων από τη λήψη του αντιγράφου του πρακτικού του Δικαστηρίου αφού παράσχει στον υπάλληλο την ευκαιρία να υποβάλει οποιαδήποτε στοιχεία, προβαίνει στην επιβολή πειθαρχικής ποινής, η οποία θα αρμόζει υπό τις περιστάσεις. (2) Υπάλληλος που καταδικάστηκε για αδίκημα δε δικαιούται να λαμβάνει, από την ημερομηνία της καταδίκης του μέχρι τη συμπλήρωση της εξέτασης της υπόθεσης του από την Επιτροπή, οποιοδήποτε μέρος των απολαβών του. 44. (1) Πειθαρχικές ποινές που επιβάλλονται με βάση τις διατάξεις του Πειθαρχικές Μέρους αυτού, είναι οι ακόλουθες: ποινές. (α) Επίπληξη ή αυστηρά επίπληξη, (β) Πειθαρχική μετακίνηση, (γ) Κατακράτηση, διακοπή ή αναβολή προσαύξησης, (δ) Χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τις απολαβές των τριών μηνών, (ε) Υποβιβασμός στη μισθοδοτική κλίμακα, (στ) Υποβιβασμός σε κατώτερη θέση, (ζ) Αναγκαστική αφυπηρέτηση, (η) Απόλυση. (2) Η επίπληξη γίνεται προφορικά και σημειώνεται στο φάκελο του υπαλλήλου. Η αυστηρά επίπληξη γίνεται εγγράφως και αντίγραφο της δίνεται στον υπάλληλο και καταχωρείται στον προσωπικό του φάκελο. 45. (1) Στην περίπτωση που καταγγελθεί γραπτώς στην Επιτροπή ή υπο Πειθαρχική πέσει στην αντίληψη της ότι υπάλληλος ενδεχομένως να έχει διαπράξει πει διαδικασια θαρχικό παράπτωμα, τότε (α) Αν το παράπτωμα εμπίπτει στα οριζόμενα στην παράγραφο (2) του παρόντος Κανονισμού ως συνοπτικά εκδικαζόμενο παράπτωμα, η Επιτροπή μεριμνά για τη διεξαγωγή ενδοϋπηρεσιακής έρευνας το ταχύτερο δυνατό και μετά από εισήγηση του Διευθυντή διορίζει υπάλληλο που είναι ανώτερος σε βαθμό από τον επηρεαζόμενο υπάλληλο ως ερευνώντα λειτουργό, για τη διεξαγωγή της δέουσας έρευνας: Νοείται ότι αν ο Διευθυντής πιστεύει ότι λόγω της σοβαρότητας του παραπτώματος ή λόγω των περιστάσεων κατά τις οποίες αυτό διαπράχθηκε θα έπρεπε να συνεπάγεται σοβαρότερη ποινή, έχει την εξουσία να παραπέμψει την υπόθεση στην Επιτροπή. (β) Σε κάθε άλλη περίπτωση η Επιτροπή μεριμνά για να διεξαχθεί έρευνα με βάση την παράγραφο (5) του παρόντος Κανονισμού και καθορίζει τον τρόπο για παραπομπή της υπόθεσης στην Επιτροπή. (2) Τα ακόλουθα πειθαρχικά αδικήματα υπαλλήλου εκδικάζονται συνοπτικά: (α) Εγκατάλειψη του τόπου εργασίας χωρίς άδεια του προϊσταμένου του, (β) Καθυστέρηση προσέλευσης στον τόπο εργασίας, (γ) Αμέλεια, αδιαφορία ή αδράνεια στην εκτέλεση των καθηκόντων του, (δ) Απρεπής συμπεριφορά προς τους ανωτέρους, τους συναδέλφους του και το κοινό,

12 Κ.Δ.Π. 315/ (ε) Παράλειψη ή άρνηση συμμόρφωσης προς εντολές ή οδηγίες, (στ) Παράλειψη ή άρνηση εκτέλεσης των καθηκόντων του. (3) Όταν η έρευνα διεξαχθεί σύμφωνα με την υποπαράγραφο (α) της παραγράφου (1) του παρόντος Κανονισμού και η Επιτροπή κρίνει ότι διαπράχθηκε παράπτωμα το οποίο μπορεί να εκδικαστεί συνοπτικά, ο ενδιαφερόμενος ενημερώνεται ανάλογα αφού του δοθούν, εάν υπάρχουν οιαδήποτε σχετικά έγγραφα και παρέχεται σε αυτόν η ευκαιρία να ακουστεί. Ο Διευθυντής αφού ακούσει τον υπάλληλο μπορεί να επιβάλει σε αυτόν οποιεσδήποτε από τις ποινές της παραγράφου (4). (4) Πειθαρχικές ποινές που μπορεί να επιβάλλονται από το Διευθυντή σε περιπτώσεις συνοπτικής εκδίκασης υποθέσεων είναι οι ακόλουθες: (α) Επίπληξη, (β) Αυστηρά επίπληξη, (γ) Διακοπή προσαύξησης για χρονική περίοδο που δεν υπερβαίνει τους έξι μήνες. (5) Σε περίπτωση που απαιτείται η διεξαγωγή έρευνας με βάση την υποπαράγραφο (β) της παραγράφου (1) του παρόντος Κανονισμού, η Επιτροπή ορίζει έναν ή περισσότερους υπαλλήλους (με τους Κανονισμούς αυτούς θα αναφέρονται ως "ερευνών λειτουργός") να διεξάγει την έρευνα. Ο ερευνών λειτουργός πρέπει να είναι ανώτερος σε βαθμό από τον επηρεαζόμενο υπάλληλο: Νοείται ότι σε οποιαδήποτε υπόθεση όπου η Επιτροπή θεωρεί ότι δε θα ήταν εφικτό, πρακτικό ή εφαρμόσιμο να διεξαγάγει ο Διευθυντής ο ίδιος την έρευνα ή να ορίσει άλλο ερευνώντα υπάλληλο της Επιτροπής, η Επιτροπή επαναφέρει το ζήτημα και ορίζει τον Πρόεδρο ή άλλο μέλος της ως ερευνώντα λειτουργό: Νοείται περαιτέρω ότι σε περίπτωση όπου η καταγγελία αφορά το Διευθυντή, αυτή διεξάγεται από ερευνώντα λειτουργό οριζόμενο από την Επιτροπή. Ο οριζόμενος ερευνών λειτουργός μπορεί να είναι ο Πρόεδρος ή μέλος της Επιτροπής. Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος ή μέλος της Επιτροπής ενεργεί ως ερευνών λειτουργός, αυτός δε συμμετέχει στη σύνθεση της Επιτροπής κατά την εκδίκαση της υπόθεσης. (6) Μετά τη συμπλήρωση της έρευνας και αφού διαπιστωθεί η διάπραξη πειθαρχικού αδικήματος, η Επιτροπή καλεί ενώπιον της τον υπάλληλο που διώκεται πειθαρχικά. Μετά την ακρόαση της υπόθεσης και αφού δοθεί η ευκαιρία στον διωκόμενο υπάλληλο να ακουστεί, η Επιτροπή απαλλάσσει τον υπάλληλο από τις κατηγορίες ή το βρίσκει ένοχο και του επιβάλλει ποινή. Διαθεσιμότητα. 46. (1) Στην περίπτωση όπου το αδίκημα για το οποίο διώκεται ο υπάλληλος πειθαρχικά ή ποινικά είναι τέτοιας φύσεως ώστε για το συμφέρον της Επιτροπής να απαιτείται να σταματήσει να προσφέρει οποιαδήποτε υπηρεσία ή να προσέρχεται στον τόπο εργασίας του, ο υπάλληλος αυτός τίθεται με απόφαση της Επιτροπής σε διαθεσιμότητα μέχρι το πέρας της εκδίκασης της υπόθεσης. (2) Ο υπάλληλος που τίθεται σε διαθεσιμότητα ειδοποιείται για αυτό εγγράφως το συντομότερο. Κατά τη διάρκεια της περιόδου της διαθεσιμότητας του παρέχεται σε αυτόν μέρος των απολαβών του, το οποίο δεν είναι λιγότερο από το ήμισυ τούτων, όπως αποφασίζει η Επιτροπή. (3) Αν ο υπάλληλος απαλλαγεί η διαθεσιμότητα του τερματίζεται και δικαιούται το πλήρες ποσό των απολαβών του το οποίο θα ελάμβανε αν δεν ετίθετο σε διαθεσιμότητα. Αν βρεθεί ένοχος και η ποινή είναι διαφορετική από την απόλυση η Επιτροπή αποφασίζει κατά πόσο δε θα του_επιστοαφεί_ή

13 3229 Κ.Δ.Π. 315/2002 θα του επιστραφεί ολόκληρο ή οποιοδήποτε μέρος του ποσού που είχε κατακρατηθεί από τις απολαβές του. Αν βρεθεί ένοχος και η ποινή είναι απόλυση δεν επιστρέφεται σε αυτόν το μέρος των απολαβών του που παρακρατήθηκε. (4) Η διάρκεια της διαθεσιμότητας στην οποία τίθεται ο υπάλληλος κατά τη διάρκεια της έρευνας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις μήνες, μπορεί όμως να παραταθεί, αν συντρέχει σοβαρός λόγος, για άλλους τρεις μήνες. 47. Κάθε πρόσωπο το οποίο, ενώ καλείται να εμφανισθεί ενώπιον της Επι Αδικήματα, τροπής, παραλείψει να προσέλθει κατά το χρόνο και στον τόπο όπως αναφέρεται στην κλήση ή αρνείται να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση που νόμιμα τίθεται σε αυτό στην πειθαρχική δίκη, είναι ένοχο αδικήματος και σε περίπτωση καταδίκης υπόκειται σε χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τις τριακόσιες λίρες. ΜΕΡΟΣ VII ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 48. Η Επιτροπή καμιά ευθύνη δε φέρει για οποιαδήποτε απώλεια περιου Απώλεια σιακού στοιχείου των υπαλλήλων της, ή για ζημιά που προξενείται από ^^^v*" οποιαδήποτε αιτία σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία των υπαλλήλων της, υπαλλήλων. τα οποία βρίσκονται εκτός ή εντός των ακινήτων ή οχημάτων της Επιτροπής. 49. Κάθε υπάλληλος που εγκαταλείπει την υπηρεσία της Επιτροπής δύνα Πιστοποιητικό ται, αν το επιθυμεί, να λαμβάνει πιστοποιητικό υπηρεσίας. Υπηρεσίας. 50. Η Επιτροπή μπορεί να εκδίδει οδηγίες ή εγκυκλίους για την καλύτερη οδηγίες σε εφαρμογή το>ν Κανονισμών αυτών μετά από συνεννόηση με τους εκπροσώ ^ανονισ ^ πους των υπαλλήλων. αυτούς. 51. Τηρουμένων των διατάξεων του Κανονισμού 53 θέματα που αφορούν Θέματα που δεν τους Όρους Υπηρεσίας και τα Ωφελήματα Υπαλλήλων τα οποία δεν αναφέ ^να ε^^ται ρονται ειδικά στους Κανονισμούς αυτούς, ανάγονται στην αρμοδιότητα της Επιτροπής και μπορούν να καθορισθούν με απόφαση της. Η Επιτροπή εξετάζει τέτοια θέματα είτε αυτεπάγγελτα, είτε κατόπιν σχετικής εισήγησης του Διευθυντή. 52. Για οποιαδήποτε ζητήματα στα οποία δε γίνεται ρητή πρόνοια ή ανα Γενικές φορά στο Νόμο ή στους παρόντες Κανονισμούς εφαρμόζονται τηρουμένων LaTO^ των αναλογιών οι εκάστοτε για τους δημόσιους υπαλλήλους εφαρμοζόμενες διατάξεις. 53. Αντίγραφο των Κανονισμών αυτών παρέχεται σε όλους τους υπαλλή Διανομή *.,» ' >, ' τ Κανονισμών. λους κατά την ημερομηνία πρόσληψης τους στη υπηρεσία της Επιτροπής και Προσυπογραμμένο από τον υπάλληλο αντίγραφο, κρατείται στο αρχείο της Επιτροπής. ΠΙΝΑΚΑΣ (Κανονισμός 6) Σχέδια Υπηρεσίας για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ (Θέση Πρώτου Διορισμού) Εγκεκριμένη Μισθολογική Κλίμακα Α8: 2.272X Α10: 3.180X Συνδυασμένες Κλίμακες. All: 3.759X > Α. Καθήκοντα και Ευθύνες: Βοηθά στην εποπτεία και παρακολούθηση της κεφαλαιαγοράς, διεξάγει σχετικές μελέτες και έρευνες, συλλέγει και αναλύει στοιχεία και διεξάγει

14 Κ.Δ.Π. 315/ άλλες ομοειδείς εργασίες και υποβάλλει εκθέσεις και εισηγήσεις ή βοηθά σε οποιαδήποτε από τις εργασίες αυτές. Αναλαμβάνει διοικητικά καθήκοντα και εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα ανατεθούν σ' αυτόν. Β. Απαιτούμενα Προσόντα: (1) (α) Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλος ή ισότιμο προσόν σε ένα από τα ακόλουθα θέματα ή συνδυασμό των θεμάτων αυτών: Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Λογιστική, Δημόσια Διοίκηση, Νομικά (περιλαμβανομένου του Barrister at Law), Πληροφορική, Στατιστική, Δημόσιες Σχέσεις, Διεθνείς Σχέσεις. (Σημ.: Ο όρος πανεπιστημιακό δίπλωμα, ή τίτλος καλύπτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλο) ή (β) μέλος ενός από τα πιο κάτω Σώματα Επαγγελματιών Λογιστών ή οποιουδήποτε άλλου σώματος που θα έχει εγκριθεί ως ισότιμο από τον Υπουργό Οικονομικών: The Institute of Chartered Accountants in England and Wales The Institute of Chartered Accountants in Scotland The Institute of Chartered Accountants in Ireland The Chartered Association of Certified Accountants The Chartered Institute of Management Accountants (προηγουμένως καλούμενο «The Institute of Costs and Management Accountants») The Institute of Chartered Accountants in Australia The Canadian Institute of Chartered Accountants The New Zealand Society of Accountants The American Institute of Certified Public Accountants και τριετής τουλάχιστο λογιστική/ελεγκτική πείρα σε εγκεκριμένο Ελεγκτικό Γραφείο ή σε ανώτερη θέση Δημόσιας Εταιρείας The Institute of Chartered Accountants in South Africa και τριετής απασχόληση σε λογιστικό ή ελεγκτικό οίκο του οποίου ο διευθυντής ή ένας από τους διευθυντές είναι μέλος ενός από τα ήδη αναγνωρισμένα Σώματα Επαγγελματιών Λογιστών The Association of International Accountants υπό την προϋπόθεση ότι ο υποψήφιος απέκτησε την ιδιότητα του μέλους του Α.Ι.Α. αφού έχει επιτύχει σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις που οδηγούν στην απόκτηση του τίτλου του Α.Ι.Α. κατά ή μετά τον Ιούνιο του 1991 και αφού ικανοποιήσει συγκεκριμένες απαιτήσεις για λογιστική και ελεγκτική πείρα που καθορίζει το Σώμα αυτό (2) Πολύ καλή γνώση της σχετικής με τις αρμοδιότητες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς νομοθεσίας. (3) Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, εχεμύθεια, πρωτοβουλία και ευθυκρισία. (4) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. (5) Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος μετά από σπουδές ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους σε θέμα/θέματα που αναφέρονται στο (1)(α) πιο πάνω ή/και εγγραφή ως Δικηγόρος στην Κύπρο ή/και πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης που αποκτήθηκε μετά την απόκτηση των στο (1)(α) ή (β) πιο πάνω προσόντων, θα αποτελεί πλεονέκτημα. (6) Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, και στην περίπτωση των αρρένων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές.

15 3231 Κ.Δ.Π. 315/2002 Γ. Σημειώσεις: (1) Οι υποψήφιοι για τη θέση αυτή θα πρέπει να επιτύχουν σε γραπτό ή/και προφορικό διαγωνισμό, όπως ήθελε αποφασισθεί και κατά τα οριζόμενα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. (2) Τα στην παράγραφο (1) του Μέρους Β απαιτούμενα προσόντα θα καθορίζονται κατά τη δημοσίευση της θέσης, ανάλογα με τις ανάγκες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. (3) Σε κάθε περίπτωση, ο διοριζόμενος δυνατό να τοποθετείται σε οποιαδήποτε βαθμίδα της Κλίμακας Α8 ή της Κλίμακας Α10 ή της Κλίμακας All, με βάση τα προσόντα και την πείρα του, κατά την κρίση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. (4) Ο κάτοχος της θέσης τοποθετείται ή μετακινείται σε οποιοδήποτε τμήμα ή υπηρεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. (5) Λειτουργοί που κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος Σχεδίου Υπηρεσίας υπηρετούσαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με σύμβαση καθορισμένης περιόδου και εκτελούσαν τα καθήκοντα της θέσης αυτής, τοποθετούνται, σε περίπτωση διορισμού τους στη μόνιμη θέση, στην πλησιέστερη βαθμίδα της κλίμακας της θέσης, με βάση το μισθό τους κατά την ημερομηνία του διορισμού τους. 2. ΓΡΑΦΕΑΣ (Θέση ΙΙρώτου Διορισμού) Εγκεκριμένη Μισθολογική Κλίμακα: Α2: 1.072X Α5: 1.415X Συνδυασμένες Κλίμακες. Α7: 2.100X J Α. Καθήκοντα και Ευθύνες: (α) Εκτελεί γενικά γραφειακά και λογιστικά καθήκοντα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, (β) Αναλαμβάνει την τήρηση αρχείου ή/και βιβλιοθήκης καθώς και μητρώου περιουσιακών στοιχείων, (γ) Δακτυλογραφεί ή/και στενογραφεί στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα με ταχύτητα και ακρίβεια, (δ) Ετοιμάζει απλές ή/και τυποποιημένες επιστολές και φροντίζει για την αποστολή τους. (ε) Συλλέγει, επεξεργάζεται και κατατάσσει στατιστικά και άλλα στοιχεία και πληροφορίες και προβαίνει στην ετοιμασία και υποβολή εκθέσεων, όπου τούτο χρειάζεται, (στ) Εκτελεί καθήκοντα ιδιαίτερης γραμματέως, (ζ) Βοηθά στην εκτέλεση ή/και αναλαμβάνει την εκτέλεση εργασίας, εντός και εκτός γραφείου, σχετικά με τις αρμοδιότητες και δραστηριότητες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, (η) Εκτελεί οποιαδήποτε άλλα καθήκοντα του ανατεθούν. Β. Απαιτούμενα προσόντα: (1) Απολυτήριο αναγνωρισμένης σχολής μέσης εκπαίδευσης. (2) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. (3) Ακεραιότητα χαρακτήρα, εχεμύθεια, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

16 Κ.Δ.Π. 315/ (4) Όταν οι ανάγκες της υπηρεσίας το απαιτούν οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επιτύχει (α) Στην ανώτερη (Higher) εξέταση στη Λογιστική του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λονδίνου ή σε οποιαδήποτε άλλη εξέταση που θα έχει εγκριθεί ως ισότιμη από τον Υπουργό Οικονομικών, ή/και (β) σε εξετάσεις που διεξάγονται ή αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (i) στην ελληνική και αγγλική δακτυλογραφία με ταχύτητα 35 τουλάχιστο λέξεις κατά λεπτό, ή/και (ii) στην ελληνική και αγγλική στενογραφία με ταχύτητα 80 τουλάχιστο λέξεις κατά λεπτό, ή/και (γ) σε κατάλληλες κατά την κρίση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς εξετάσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και λογισμικών προγραμμάτων. (5) Πείρα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης θα αποτελεί πλεονέκτημα. (6) Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, να έχουν συμπληρώσει την ηλικία των δεκαεπτά ετών και στην περίπτωση των αρρένων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές. Γ. Σημειώσεις: (1) Τα προσόντα που αναφέρονται στην παράγραφο Β(4) πιο πάνω θα καθορίζονται κατά τη δημοσίευση της θέσης ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας. (2) Οι υποψήφιοι για τη θέση αυτή θα πρέπει να επιτύχουν σε γραπτό και προφορικό διαγωνισμό, κατά τα οριζόμενα από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. (3) Ο κάτοχος της θέσης τοποθετείται ή μετακινείται σε οποιοδήποτε τμήμα ή υπηρεσία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. (4) Υπάλληλοι που κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος Σχεδίου Υπηρεσίας υπηρετούσαν στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με σύμβαση καθορισμένης περιόδου και εκτελούσαν τα καθήκοντα της θέσης αυτής, τοποθετούνται, σε περίπτωση διορισμού τους στη μόνιμη θέση, στην πλησιέστερη βαθμίδα της κλίμακας της θέσης, με βάση το μισθό τους κατά την ημερομηνία του διορισμού τους. Τυπώθηκε στο Τυπογραφείο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Λευκωσία.

13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ 13 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Α. Καθήκοντα και Ευθύνες: Βοηθά στην εποπτεία και παρακολούθηση της κεφαλαιαγοράς και διεξάγει σχετικές μελέτες και έρευνες, συλλέγει και αναλύει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις K.AJI. 162/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2522 της 13ης ΙΟΥΛΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 162 Οι περί Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Διοικητικό Προσωπικό Κανονισμοί 1990 και 1992

Διοικητικό Προσωπικό Κανονισμοί 1990 και 1992 Διοικητικό Προσωπικό Κανονισμοί 1990 και 1992 Κ.Δ.Π. 162/90 Κ.Δ.Π. 256/92 Οι περί Πανεπιστημίου Κύπρου (Διοικητικό Προσωπικό) Κανονισμοί του 1990 και (Διοικητικό Προσωπικό) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. 32(1) του (1) του 1995

Συνοπτικός τίτλος. Ερμηνεία. 32(1) του (1) του 1995 Ε.Ε. Παρ. III(I) 751 ΚΛ.Π. 174/99 Αρ. 3341, 30.7.99 Αριθμός 174 Οι περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Όροι Υπηρεσίας Υπαλλήλων) Κανονισμοί του 1999, που εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΑΙΟΪΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΑΙΟΪΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 883/2003 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3780 της 5ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2003 ΑΙΟΪΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 883 Οι περί του Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

832 Κ.Λ.Ι1. 314/94. (β) (γ) (δ) (ε) KJ.IL. ιιαρ. III(i) Αρ. 2939, Συνοπτικός τίτλος. Σχέδια Υητιρεσίας. Πίνακας.

832 Κ.Λ.Ι1. 314/94. (β) (γ) (δ) (ε) KJ.IL. ιιαρ. III(i) Αρ. 2939, Συνοπτικός τίτλος. Σχέδια Υητιρεσίας. Πίνακας. KJ.IL. ιιαρ. III(i) Αρ. 2939,30.12.94 832 Κ.Λ.Ι1. 314/94 Αριθμός 314 Οι περί Οργανισμού Νεολαίας (Σχέδια Υπηρεσίας) Κανονισμοί τον 1994, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των άρθρων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3051 της 11ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3051 της 11ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 43(Ι)/96 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3051 της 11ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1996 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 1996 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ (Κανονισμός 2) Σχέδια Υπηρεσίας Θέσεων του Κεντρικού Φορέα

ΠΙΝΑΚΑΣ (Κανονισμός 2) Σχέδια Υπηρεσίας Θέσεων του Κεντρικού Φορέα E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 954 K.AJI. 204/95 Αρ. 2990, 21.7.95 Αριθμός 204 Οι περί του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών (Σχέδια Υπηρεσίας) Κανονισμοί τον 1995, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο του Κεντρικού

Διαβάστε περισσότερα

Πειθαρχία και Διαχείριση Παραπόνων στην Επιχείρηση

Πειθαρχία και Διαχείριση Παραπόνων στην Επιχείρηση Υγιείς Εργασιακές Σχέσεις - Σύγχρονες Επιχειρήσεις Πειθαρχία και Διαχείριση Παραπόνων στην Επιχείρηση 3 η Ημέρα 12/6/2014 Πειθαρχικός Κώδικας Η πειθαρχία είναι ουσιώδης παράμετρος σε κάθε επιχείρηση για

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε.Παρ.ΠΙ(Ι) 3023 Κ.Δ.Π. 281/96 Αρ. 3088, Αριθμός 281 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1995

Ε.Ε.Παρ.ΠΙ(Ι) 3023 Κ.Δ.Π. 281/96 Αρ. 3088, Αριθμός 281 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1995 Ε.Ε.Παρ.ΠΙ(Ι) 3023 Κ.Δ.Π. 281/96 Αρ. 3088,20.9.96 Αριθμός 281 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1995 Κανονισμοί δυνάμει των άρθρων 13 και 17 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ 1980

ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1960 ΕΩΣ 1980 E.E. Παρ. ΠΙ (I) Αρ. 2567, 29.12.90 1603 Κ.Δ.Π. 387/90 Αριθμός 387 Οι περί Εξωτερικής Υπηρεσίας της Δημοκρατίας (Απαιτούμενα Προσόντα Διορισμού ή Προαγωγής, Καθήκοντα και Αρμοδιότητες κάθε θέσης) (Τροποποιητικοί)

Διαβάστε περισσότερα

(1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Σημ.: Αναφορικά με τους υποψηφίους -

(1) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Σημ.: Αναφορικά με τους υποψηφίους - Αριθμός 151 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο κενές μόνιμες θέσεις Βοηθού Διευθυντή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5223 Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 5223 Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 5223 Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 1209 Aριθμός 730 ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ Ο κ. Αλέξανδρος Στυλιανίδης διορίζεται με δοκιμασία στη μόνιμη θέση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 3. Επισυνάπτονται: (α) Νομοσχέδιο με τίτλο: «ο περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2019».

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. 3. Επισυνάπτονται: (α) Νομοσχέδιο με τίτλο: «ο περί Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2019». ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Θέμα: Οι περί Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Αναγνώριση Υπηρεσίας, Προϋπηρεσίας και Τεχνικής Πείρας για Σκοπούς Διορισμού, Προαγωγής και Προσαυξήσεων) Κανονισμοί του 2019 και Νομοσχέδιο με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 99(I)/2015 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4520 Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 979 Ο περί Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (Αξιολόγηση, Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα

1438 Κ.Δ.Π. 215/2004

1438 Κ.Δ.Π. 215/2004 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3834, 8.4.2004 1438 Κ.Δ.Π. 215/2004 Αριθμός 215 Οι περί Αστυνομίας (Πειθαρχικοί) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 2004, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει των άρθρων

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4520,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4520, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4520, 10.7.2015 Ν. 102(Ι)/2015 102(I)/2015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΏΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3451, 24/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3451, 24/11/2000 Ο περί της Προστασίας του Ανταγωνισμού (Τροποποιητικός) (Αρ. 2) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 155(Ι)

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟΥ 1995-2007 Βασικός Κανονισμός ΚΔΠ 278/1995 Τροποποιητικός Κανονισμός ΚΔΠ 68/2007 Οκτώβριος 2009 Ο ΠΕΡΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008 5385 Αριθμός 6401 ΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τη μόνιμη θέση Διευθυντή Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών, η οποία αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005)

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005) Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2003 Ν.122(Ι)/2003 (25/07/2003) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ Κ.Δ.Π. 570/2005 (16/12/2005) Ε.Ε. Παρ. ΙΙΙ(Ι) 4353 Κ.Δ.Π. 570/2005 Αρ. 4058, 16.12.2005 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

Η παρούσα Σύμβαση Εργασίας έγινε σήμερα στις.

Η παρούσα Σύμβαση Εργασίας έγινε σήμερα στις. ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Η παρούσα Σύμβαση Εργασίας έγινε σήμερα στις. ΜΕΤΑΞΥ:- της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (που πιο κάτω θ αναφέρεται ως «η Αρχή») ενεργώντας δια του Προέδρου του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ Από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση της θέσης του Γενικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝίΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝίΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 27ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 ΤΜΗΜΑ Α 1301 Αριθμός 975 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΓΕΝίΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις νια

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3780, 5/12/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2003

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3780, 5/12/2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2003 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 2003 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 64(Ι) του 2003... του 2003. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ KΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ KΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ KΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος 1.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 27(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4558 Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016 293 Ο περί Τμήματος Φορολογίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 8(Ι)/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3124 της 14ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Ιδιωτικών Γραφείων Εξεύρεσης Εργασίας Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3649, 1/11/2002 Ο περί Υδατοκαλλιέργειας (Τροποποιητικός) Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 189(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3459, 29/12/2000. ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3459, 29/12/2000. ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3459 της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2000 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ I Ο περί Εγγραφής Επαγγελματιών Κοινωνικών Λειτουργών Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην

Διαβάστε περισσότερα

817 Ν. 65/87. E.E., Παρ. I, Αρ. 2226, 8.5.87

817 Ν. 65/87. E.E., Παρ. I, Αρ. 2226, 8.5.87 E.E., Παρ. I, Αρ. 2226, 8.5.87 817 Ν. 65/87 Ο περί Δημοσίας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (Τροποποιητικός) Νόμος του 1987 εκδίδεται με δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3823, 19/3/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟYΣ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3823, 19/3/2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟYΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟYΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως.ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 10 του 1969 67 του 1978 53 του 1979 4 του 1985 100 του 1985 168

Διαβάστε περισσότερα

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 55(Ι)/2018 Αρ. 4656, 13.6.2018 Ο περί της Εφαρμογής του Κανονισμού (Ε.Ε.) αριθ. 910/2014, σχετικά με την Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση και τις Υπηρεσίες Εμπιστοσύνης για τις Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 332/99 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3376 της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 332 Οι περί θεατρικού Οργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

164 Ν. 44(Ι)/96. E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96

164 Ν. 44(Ι)/96. E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96 E.E. Παρ. 1(1) Αρ. 3051,11.4.96 164 Ν. 44(Ι)/96 Ο περί Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (Τροποποιητικός) Νόμος του 1996 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ

ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ Διορισμός Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου δυνάμει του άρθρου 7 του περί της Σύστασης και Λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης

Διαβάστε περισσότερα

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ

909 Κ.Δ.Π. 185/95 Ο ΠΕΡΙ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΝΟΜΟΣ E.E. Παρ. ΠΙ(Ι) Αρ. 2988, 7.7.95 909 Κ.Δ.Π. 185/95 Αριθμός 185 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Συμβούλιο του Κεντρικού Σφαγείου Κοφίνου και εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο με βάση τα άρθρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Ν. 16(Ι)/92 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2686 της 6ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1992 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Ρυθμίσεως της Άσκησης του Επαγγέλματος των Οπτικών Νόμος του 1992 εκδίδεται με

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4615,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4615, 974 Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4615, 24.7.2017 Ν. 117(Ι)/2017 Ο περί Προστασίας της Πατρότητας Νόμος του 2017 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3101

Ε.Ε. Παρ. III(I) 3101 Ε.Ε. Παρ. III(I) 3101 Κ.Δ.Π. 549/2003 Αρ. 3731, 4.7.2003 Αριθμός 549 Οι περί Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων(Όροι Υπηρεσίας Υπαλλήλων) Κανονισμοί του 2003, που εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ Αριθμός 4183 Παρασκευή, 20 Απριλίου 2007 2337 Αριθμός 2361 ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο διόρισε την κα Δώρα Πούννα,

Διαβάστε περισσότερα

764 Κ.Δ.Π. 175/99 ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1977 ΕΩΣ 1998

764 Κ.Δ.Π. 175/99 ΟΙ ΠΕΡΙ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1977 ΕΩΣ 1998 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3341, 30.7.99 764 Κ.Δ.Π. 175/99 Αριθμός 175 Οι περί Οργανισμού Γεωργικής Ασφάλισης (Διάρθρωση και Όροι Υπηρεσίας) Κανονισμοί του 1999, οι οποίοι εκδόθηκαν από τον Οργανισμό Γεωργικής

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4272, 4/3/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4272, 4/3/2011 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών

Διαβάστε περισσότερα

H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

H Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: 192(I)/2011 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

(Π.Φ ) Aριθμός 226 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

(Π.Φ ) Aριθμός 226 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ 435 Η απόσπαση της κ. Βασιλείας-Αφροδίτης Ιωάννου, μόνιμου Διοικητικού Λειτουργού, Γενικό Διοικητικό Προσωπικό, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, ως Εθνικού Εμπειρογνώμονα στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3496, 4/5/2001

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3496, 4/5/2001 Ο περί Εταιρειών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2001 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 76(Ι) του 2001 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Ε.Δ. ΥΠ ΑΡ. 24/2007 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΣ: ΑΠΟ : ΘΕΜΑ: Όλο το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό Προσωπικό Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών «ΟΡΟΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

28(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

28(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4558, 28.3.2016 Ν. 28(Ι)/2016 28(Ι)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 233/2004 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3840 της 23ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 233 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Το Συμβούλιον Αποχετεύσεων Λευκωσίας δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση της μόνιμης θέσης Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών με μισθοδοτική κλίμακα Α14 (ii). Απαιτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 11ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 11ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 114/0 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3141 της 11ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1997 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 114 Οι περί Αρχής Λιμένων Κύπρου

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3611, 14/6/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3611, 14/6/2002 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3611 της 14ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2002 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ I ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4158, 11/4/2008 NOMOΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4158, 11/4/2008 NOMOΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ NOMOΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ.Π. 384/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3210 της 23ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΑΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 384 Οι περί Αρχής Κρατικών Εκθέσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 3(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4550 Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016 9 Ο περί Αποβλήτων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ν. 83(Ι)/97 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3196 της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1997 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕΡΟΣ Ι Ο περί Αξιών και Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου (Τροποποιητικός) (Αρ. 4) Νόμος τον 1997

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3629, 9/8/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3629, 9/8/2002 Ο περί Παροχής Επιδόματος Τέκνου Νόμος του 2002, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 167(Ι) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

83(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

83(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΩΝ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4342, 29.6.2012 Ν. 83(Ι)/2012 83(Ι)/2012 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΑΓΩΝ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 88/2000 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3397 της 31ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2000 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 88 Οι περί Επιστημονικού Τεχνικού

Διαβάστε περισσότερα

Επαναπροκήρυξη κενών θέσεων λειτουργών στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ)

Επαναπροκήρυξη κενών θέσεων λειτουργών στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ) Επαναπροκήρυξη κενών θέσεων λειτουργών στην Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ) Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (AAEK) δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο θέσεων λειτουργών. (Θέση Πρώτου

Διαβάστε περισσότερα

1165 KAH. 304/91 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1991

1165 KAH. 304/91 ΟΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ 1991 E.E. Παρ. ΠΙ (Ι) Αρ. 2640, 25.10.91 1165 KAH. 304/91 Αριθμός 304 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Μέσα Γειτονιάς εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4085, 28/4/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4085, 28/4/2006 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟ. Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟN ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1 του 1990 71 του 1991 211 του 1991 27(Ι) του 1994 83(Ι) του 1995 60(Ι) του 1996

Διαβάστε περισσότερα

E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, Ν. 4/92

E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, Ν. 4/92 E.E., Παρ. I (I), Αρ. 2673, 24.1.92 15 Ν. 4/92 Ο περί Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων (Τροποποιητικός) Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 138(Ι) του 2002 166(I) του 2003 34(I) του 2007

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4845 Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 213

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A. Αριθμός 4845 Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 213 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ A Αριθμός 4845 Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 213 Aριθμός 207 ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ Οι πιο κάτω, οι οποίοι είχαν διοριστεί με δοκιμασία από τις 3 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Σχέδιο Υπηρεσίας της θέσης που ισχύει, τα καθήκοντα και οι ευθύνες, καθώς και τα απαιτούμενα προσόντα έχουν ως εξής: 1320 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 12ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 Αριθμός 795 ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΒΟΗΘΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ/ΤΜΗΜΑΤΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ. Γίνονται δεκτές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 278/95 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 3017 της 17ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 278 Ο ΠΕΡΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 29ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008 1295 Αριθμός 1146 ΑΦΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ Ο κ. Αντώνης Καστανός, μόνιμος Βοηθός Διευθυντής Κλινικής/Τμήματος (Πρώτες Βοήθειες), Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ

ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός [ ] Οι περί Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (Μητρώο Μελετητών και Επιβλεπόντων Μηχανικών) Κανονισμοί του 2015 που κατατέθηκαν στη Βουλή των

Διαβάστε περισσότερα

3815 Κ.Δ.Π. 382/97. E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3207,

3815 Κ.Δ.Π. 382/97. E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3207, E.E. Παρ. ΙΙΙ(Ι) Αρ. 3207,19.12.97 3815 Κ.Δ.Π. 382/97 Αριθμός 382 Οι περί Εκπαιδευτικών Λειτουργών (Καθορισμός Αναγνωρισμένης Υπηρεσίας για Σκοπούς Διορισμού, Προαγωγής και Προσαυξήσεων) Κανονισμοί του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 259/86 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αριθμός 259 Αρ. 2186 της 7ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1986 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Ο* irapi Επιτροπής Σιτηρών

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΞΙ (6) ΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΡΙΚ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΤΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ) Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου δέχεται αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 16ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 16ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Κ.Δ.Π. 166/95 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2981 της 16ης ΙΟΥΝΙΟΥ 1995 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 166 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4315, 27/1/2012 ΟΙ ΠΕΡΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1988 ΜΕΧΡΙ 2011 1(I)/2012

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4315, 27/1/2012 ΟΙ ΠΕΡΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1988 ΜΕΧΡΙ 2011 1(I)/2012 ΟΙ ΠΕΡΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1988 ΜΕΧΡΙ 2011 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 214 του 1988 131 του 1991 154(Ι) του 2003 217(Ι) του 2004 249(Ι) του 2004

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016

Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, Ν. 30(IΙ)/2016 659 Ε.Ε. Παρ. Ι(IΙ) Αρ. 4305, 15.3.2016 Ν. 30(IΙ)/2016 Ο περί Προϋπολογισμού του Οργανισμού Χρηματοδοτήσεως Στέγης του 2016 Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3629, 9/8/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3629, 9/8/2002 Ο περί Νομικής Αρωγής Νόμος του 2002 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 165(I) του 2002 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 145 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ (ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΡΟΣ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Αριθμός 145 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ (ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΡΟΣ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3336, 2.7.99 570 Κ.Δ.Π. 145/99 Αριθμός 145 ΟΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΜΑΘΟΥΝΤΑΣ (ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1999 ΜΕΡΟΣ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4282, 29/4/2011

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4282, 29/4/2011 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4447,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4447, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4447, 20.6.2014 Ν. 73(Ι)/2014 73(Ι)/2014 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΩΝ ΑΥΞΗΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3449, 17/11/2000 Ο περί Μέτρων και Σταθμών (Τροποποιητικός) Νόμος του 2000 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 150(Ι) του 2000 ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994

1422 Κ.Δ.Π. 303/95. Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 E.E. Παρ. ΙΠ(Ϊ) Αρ. 3024,15.12.95 1422 Κ.Δ.Π. 303/95 Αριθμός 303 ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1963 ΕΩΣ 1994 48 του 1963 10 του 1979 35 του 1990 233 του 1991 74(1) του 1992 66(1) του

Διαβάστε περισσότερα

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως:

3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι), Αρ. 4550, 5.2.2016 Ν. 3(I)/2016 3(I)/2016 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΕΩΣ 2015 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 185(Ι) του

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 81 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31,34,35,36 ΚΑΙ 39 ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ

Αριθμός 81 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31,34,35,36 ΚΑΙ 39 ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ Ε.Ε. Παρ. 111(1) 580 Κ.Δ.Π. 81/2005 Αρ. 3959, 25.2.2005 Αριθμός 81 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31,34,35,36 ΚΑΙ 39 ΤΩΝ ΠΕΡΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 10ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 751 Αριθμός 459 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για τέσσερις κενές μόνιμες θέσεις Νομικού Λειτουργού, Δικαστική Υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1969 ΕΩΣ 1999

ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1969 ΕΩΣ 1999 Ε.Ε. Παρ. III(I) 132 Κ.Δ.Π. 37/99 Αρ= 3308, 12.3,99 Αριθμός 37 Οι περί Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (Διάρθρωσις και Όροι Υπηρεσίας) (Τροποποιητικοί) Κανονισμοί του 1999, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός 73(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Αριθμός 73(Ι) του 2018 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 73(Ι)/2018 Αρ. 4661, 9.7.2018 Ο περί της Ίδρυσης και Λειτουργίας Δικαστηρίου Διεθνούς Προστασίας Νόμος του 2018 εκδίδεται με δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4019, 29/7/2005 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ---------------------- Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 1. Ο παρών Νόμος θα αναφέρεται ως ο

Διαβάστε περισσότερα

547 Κ.Δ.Π. 143/87 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, Ι, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987)

547 Κ.Δ.Π. 143/87 Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 111 ΤΟΥ 1985, Ι, 8, 25, 39, 50, 114, 121 ΚΑΙ 149 ΤΟΥ 1986, 14 ΚΑΙ 63 ΤΟΥ 1987) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2228, 15.5.87 547 Κ.Δ.Π. 143/87 Αριθμός 143 Κανονισμοί οι οποίοι εξεδόθησαν από τη Δημοτική Επιτροπή Μόρφου, εγκρίθησαν από το Υπουργικό Συμβούλιο σύμφωνα με το εδάφιο (1) του άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

22670101) 10 Αυγούστου 2015 Αριθμός 472

22670101) 10 Αυγούστου 2015 Αριθμός 472 Αριθμός 471 499 ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο κενές μόνιμες θέσεις Πρώτου Λειτουργού Δημόσιας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Κ.Δ JL 386/90 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Αρ. 2567 της 29ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1990 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Ι Κανονιστικές Διοικητικές Πράξεις Αριθμός 386 Οι περί Δημόσιας Υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ IV ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 35. Απολαβές υπαλλήλου 36. Ωφελήματα αφυπηρέτησης

ΜΕΡΟΣ IV ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 35. Απολαβές υπαλλήλου 36. Ωφελήματα αφυπηρέτησης Ε.Ε. Παρ. III(I) 2789 Κ.Δ.Π. 278/2002 Αρ. 3610, 7.6.2002 Αριθμός 278 Ο ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΝΟΜΟΙ 86(1) ΤΟΥ 1999, 5(1) ΤΟΥ 2000 ΚΑΙ 5(1) ΤΟΥ 2001) ΟΙ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

KAJI. 328/ Εξουσία του Επιτρόπου προς είσοδο και έρευνα. Διαδικασία εισόδου και έρευνας και επιβολή διοικητικού προστίμου.

KAJI. 328/ Εξουσία του Επιτρόπου προς είσοδο και έρευνα. Διαδικασία εισόδου και έρευνας και επιβολή διοικητικού προστίμου. Ε.Ε. Παρ. III(I) 1943 Κ.Δ.Π. 328/2003 Αρ. 3707, 24.4.2003 Αριθμός 328 Οι περί Συλλογής Πληροφοριών και Επιβολής Διοικητικών Προστίμων Κανονισμοί του 2003, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4565,

Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4565, Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Αρ. 4565, 28.4.2016 781 Ν. 70(Ι)/2016 Ο περί της Ρύθμισης της Απασχόλησης Εργοδοτουμένων Αορίστου και Εργοδοτουμένων Ορισμένου Χρόνου στη Δημόσια Υπηρεσία Νόμος του 2016 εκδίδεται με δημοσίευση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 1382 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 22ας ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 Ο διορισμός της κας Μαρίας Φιάκκου από την 1η Σεπτεμβρίου 2008 στη θέση Εργοθεραπεύτριας, Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας, επικυρώνεται. (Π.Φ. 33441} Οι διορισμοί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 826 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ 16ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 Ο κ. Ιωάννης Τριανταφυλλίδης, μόνιμος Βοηθός Γραφείου Α', Γενικό Βοηθητικό Προσωπικό, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, αφυπηρέτησε από τη δημόσια υπηρεσία,

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3610, 7/6/2002

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3610, 7/6/2002 Ο περί Γονικής Άδειας και Άδειας για λόγους Ανωτέρας Βίας Νόμος του 2002, εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το Άρθρο 52 του Συντάγματος. Αριθμός 69(I)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 68 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 18 ΤΟΥ I960, 54 ΤΟΥ 1962, 27 ΤΟΥ 1963, 30 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 83 ΤΟΥ 1966)

Ο ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΙΤΗΡΩΝ ΝΟΜΟΣ (ΚΕΦ. 68 ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ 18 ΤΟΥ I960, 54 ΤΟΥ 1962, 27 ΤΟΥ 1963, 30 ΤΟΥ 1964 ΚΑΙ 83 ΤΟΥ 1966) Ε.Ε. Παρ. Ill (I) Αρ. 2278, 11.12.87 1185 Κ.Δ.Π. 311/87 Αριθμός 311 Κανονισμοί οι οποίοι εκδόθηκαν από την Επιτροπή Σιτηρών Κύπρου με βάση το άρθρο 21 του περί Ελέγχου Σιτηρών Νόμου Κεφάλαιο 68, και εγκρίθηκαν

Διαβάστε περισσότερα

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Αντιμετώπιση Παραπτωμάτων

ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. Εσωτερικός Κανονισμός. Αντιμετώπιση Παραπτωμάτων ΣΩΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΥΠΡΟΥ Εσωτερικός Κανονισμός Αντιμετώπιση Παραπτωμάτων Λευκωσία 30 Μαρτίου 2015 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΩΝ 1. Καταγγελίες, διαφωνίες και διαφορές πρέπει να επιλύονται στο σύνολο τους με προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 2990, K.AJI. 206/95

E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 2990, K.AJI. 206/95 E.E. Παρ. ΙΠ(Ι) Αρ. 2990,21.7.95 962 K.AJI. 206/95 Αριθμός 206 Οι περί του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών (Όροι Πρόσληψης και Υπηρεσίας Υπαλλήλων) Κανονισμοί του 1995, οι οποίοι εκδόθηκαν από

Διαβάστε περισσότερα