ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ;"

Transcript

1 ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; Στο φετινό PoP ταξιδεύουμε! Έτσι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την νίκη στον Tελικό, δεν θα μπορούσαν να στοχεύουν παρά σε ένα μεγάλο, μεγάλο «ταξίδι». Νικήτρια στο τέλος θα είναι αυτή η ομάδα που θα καταφέρει να διανύσει τα περισσότερα μίλια. Συμμετέχοντας στα 4 παιχνίδια του τελικού θα συγκεντρώνουν μίλια, ικανά να κάνουν το γύρο του Ισημερινού της γης σχεδόν τριάντα έξι φορές (θα προσφέρονται από τους κριτές ανάλογα με την επίδοση στο κάθε παιχνίδι). Στο τέλος όλοι θα «απογειωθούν» και η ομάδα που θα φτάσει πιο μακριά (δηλαδή αυτή που θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα μίλια από τα παιχνίδια) θα αναδειχθεί νικήτρια. Το κάθε ένα από τα παιχνίδια έχει διαφορετική βαρύτητα στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος (βλέπε παρακάτω). Για πρακτικούς λόγους κατά την πραγματοποίηση των παιχνιδιών η επίδοση της κάθε ομάδας θα μετριέται με πόντους που θα μετατρέπονται σε μίλια από το κεντρικό υπολογιστικό σύστημα του Τελικού και με την αναλογία που αναφέρεται παρακάτω. Στο τέλος θα ανακοινωθεί η κατάταξη των 6 πρώτων ομάδων. Η αναλυτική κατάταξη όλων θα αναρτηθεί στο site του PoP.

2 Τα δώρα του φετινού Τελικού θα τα διεκδικήσουν οι 12 ομάδες: Για ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες : ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ SONY MDRXB200V Για την πρώτη Ομάδα : TABLET SAMSUNG ATIV SMART PC 3G Για την δεύτερη Ομάδα : H/S SONY EXPERIA Z WHITE H/S SONY EXPERIA Z BLACK Για την Τρίτη Ομάδα : K/T HTC DESIRE X WHITE K/T HTC DESIRE X BLACK Τα παιχνίδια του τελικού είναι:

3 Πρωτότυπο παιχνίδι γνώσεων. Οι ομάδες θα πρέπει να αποδείξουν τις γνώσεις, την παρατηρητικότητα, και την ψυχραιμία τους απαντώντας σωστά και γρήγορα σε ερωτήσεις που θα προκύψουν μετά από την προβολή 6 video. Τα video θα έχουν τα παρακάτω θέματα: o ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ o ΡΕΚΟΡ GUINNESS o CINEMA o ΕΞΩΤΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ o ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ o ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ Πριν την εκκίνηση του παιχνιδιού κάθε ομάδα θα κληθεί να ορίσει έναν εκπρόσωπό της για κάθε ένα από τα παραπάνω θέματα. Σε κάθε ένα από τα θέματα θα πρέπει να οριστεί διαφορετικός εκπρόσωπος από την ομάδα. Προετοιμαστείτε!! Η αναλογία πόντων - μιλίων είναι μίλια/πόντο, με άριστη επίδοση η πρώτη ομάδα μπορεί να συγκεντρώσει έως και μίλια. Η δοκιμασία αυτή συμμετέχει με βαρύτητα ~10% στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Στο τέλος του παιχνιδιού θα ανακοινωθεί μόνο το όνομα της πρώτης ομάδας. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου τελικού).

4 Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο γαλάζιο και το πράσινο του πλανήτη μας. Σε αυτή την δοκιμασία γυρνώντας τον κόσμο συμμετέχετε σε 16 δραστηριότητες (!) και θα συλλέξετε πόντους - μίλια. Δύναμη, οργάνωση, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό χρειάζονται σε αυτό το τρίωρο, καθοριστικό για την τελική νίκη στο μεγάλο παιχνίδι του Τελικού. Μην τρέχετε πριν καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε. Αφιερώστε χρόνο για να οργανωθείτε και να θέσετε στόχους. Η αναλογία πόντων - μιλίων είναι μίλια/πόντο, η άριστη επίδοση μπορεί να χαρίσει στις ομάδες έως και μίλια. Κάθε μίλι είναι πολύτιμο και σε αυτή την δοκιμασία που συμμετέχει με βαρύτητα ~40% θα έχετε την ευκαιρία να συγκεντρώσετε πολλά μίλια που μπορούν να καλύψουν τις διαφορές από την δοκιμασία της Παρασκευής ή να σας δώσουν σημαντικό προβάδισμα για να κατακτήσετε την πρώτη θέση του φετινού τελικού. Στο τέλος της δοκιμασίας δεν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του παιχνιδιού. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου τελικού).

5 Διαγωνισμός τραγουδιού και σκηνικής παρουσίας. Η πιο λαμπερή στιγμή του Τελικού. Η ανάδειξη του νικητή και η κατάταξη των υπολοίπων θα γίνει με σύστημα Eurovision, βαθμολογώντας οι ίδιες οι ομάδες τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Η κάθε ομάδα θα βαθμολογεί όλες τις άλλες εκτός από τον εαυτό της. Επιπλέον όλες τις ομάδες θα τις αξιολογήσει τριμελής κριτική επιτροπή που το κάθε μέλος της θα βαθμολογεί ανεξάρτητα με συντελεστή βαρύτητας τρία. Η κριτική επιτροπή θα βαθμολογεί και την σκηνική παρουσία των ομάδων (θα δίνει 2 βαθμούς που θα αθροίζονται) ενώ όλοι οι άλλοι θα βαθμολογούν με ένα ενιαίο βαθμό την συνολική παρουσία της κάθε ομάδας. Πριν τον διαγωνισμό θα προηγηθεί συνάντηση 20 λεπτών για κάθε ομάδα με τον σκηνοθέτη του Τελικού ο οποίος θα προτείνει πως θα μπορούσε η ομάδα να παρουσιάσει το τραγούδι της. Οι προτάσεις του σκηνοθέτη δεν είναι δεσμευτικές και η παρουσία της ομάδας στην συνάντηση, δεν είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην εν λόγω συνάντηση θα πρέπει να το δηλώσετε πριν την αναχώρηση σας από το ξενοδοχείο για το πρωινό παιχνίδι του Σαββάτου, στον συνοδό του λεωφορείου που θα επιβιβαστείτε. Θα ακολουθήσει πρόβα αυστηρά 20 λεπτών στην κεντρική σκηνή του τελικού όπου η κάθε ομάδα θα μπορεί να συντονιστεί με τους μουσικούς που θα συνοδεύουν την παρουσίαση τους και να επιλέξουν σκηνικό (από τις διαθέσιμες για όλους επιλογές) και εφέ. Η παρουσία της ομάδας στην πρόβα δεν είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να παρευρεθείτε στην εν λόγω συνάντηση θα πρέπει να το δηλώσετε πριν την αναχώρηση σας από το ξενοδοχείο για το πρωινό παιχνίδι του Σαββάτου, στον συνοδό του λεωφορείου που θα επιβιβαστείτε.

6 Στην παρουσίαση η κάθε ομάδα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι επιλογές θέλει: ένα ή περισσότερους ερμηνευτές, χορευτικό ή όχι, μπορεί να παραλλάξει τους στίχους του τραγουδιού και γενικά να ορίσει ελεύθερα την παρουσία της. Οι ομάδες θα αξιολογηθούν από όλους του βαθμολογητές (λοιπές ομάδες και κριτική επιτροπή) τόσο ως προς την ερμηνεία αλλά και την σκηνική τους παρουσία τους. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!! Σκεφθείτε, ψάξτε, φέρτε μαζί σας ό,τι χρειάζεται για να κάνετε την παρουσίαση σας καλύτερη. Είναι η πρώτη φορά που γνωρίζετε το τραγούδι που θα ερμηνεύσετε αλλά και τα μέλη της ομάδας σας, πριν φτάσετε στον τόπο διεξαγωγής του Τελικού. Πιθανόν φέτος, ο διαγωνισμός τραγουδιού αλλά και όλος ο Τελικός να κριθεί σε αυτό το σημείο! Η πρώτη ομάδα μπορεί να συγκεντρώσει έως και μίλια. Η αναλογία πόντων μιλίων σε αυτή την δοκιμασία, που συμμετέχει κατά ~30% στην συνολική βαθμολογία του φετινού τελικού, είναι μίλια/πόντο. Όλοι οι βαθμοί δίνουν αναλογικά μίλια, συνεπώς κάθε πόντος μπορεί να σας στείλει και πιο μακριά να σας στείλει πιο κοντά στην κατάκτηση της πολυπόθητης πρώτης θέσης του φετινού Τελικού! Στο τέλος, θα ανακοινωθεί μόνο το όνομα της πρώτης ομάδας. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού Τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου Τελικού).

7 Άλματα στον χωρόχρονο, σε μία δοκιμασία με διαδοχικές, εξωγήινες δραστηριότητες, με την χρήση καθημερινών γήινων αντικειμένων, θα ολοκληρώσουν τον φετινό Τελικό. Για κάθε δοκιμασία θα κληθείτε να ορίσετε τον εκπρόσωπο σας, για τις ατομικές δοκιμασίες πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Οι ομάδες θα δοκιμαστούν σε ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες. Οι δοκιμασίες αυτές μπορούν να χαρίσουν πόντους στην ομάδα μόνο με την πλήρη & επιτυχή ολοκλήρωση τους με μία και μόνο προσπάθεια. Η αναλογία πόντων - μιλίων είναι μίλια/πόντο. Μία αναλογία που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα ακόμη και την τελευταία στιγμή και να καθορίσει τον φετινό νικητή του Τελικού του PoP Η άριστη επίδοση σε αυτή την δοκιμασία μπορεί να χαρίσει στις ομάδες έως και μίλια. Με βαρύτητα της δοκιμασίας αυτής που φτάνει το ~20% μπορείτε λίγο πριν την λήξη του φετινού Τελικού, να κατακτήσετε την κορυφή. Στο τέλος της δοκιμασίας δεν θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του παιχνιδιού. Τα μίλια όλων των ομάδων θα προσμετρηθούν στην γενική βαθμολογία τους που θα κρίνει το αποτέλεσμα του φετινού Τελικού (στο site του PoP θα αναρτηθούν αναλυτικά οι επιδόσεις όλων των ομάδων λίγες μέρες μετά την λήξη του μεγάλου τελικού).

8 Όπως προκύπτει από τα παραπάνω και για πρώτη φορά στους Τελικούς του PoP, το φετινό σύστημα βαθμολογίας είναι απόλυτα αναλογικό. Η πρώτη ομάδα του κάθε παιχνιδιού ΔΕΝ λαμβάνει τίποτε παραπάνω από αυτά που κατάφερε να συγκεντρώσει παίζοντας. Δεν παίρνει κανένα πριμ επειδή νίκησε. Έτσι οι διαφορές πρώτου δεύτερου ή και πρώτου τελευταίου σε κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι ελάχιστες και δεν θα το ξέρετε αφού η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί παρά μόνο στο τέλος. Ακόμα, λοιπόν κι αν δεν έχετε πρωταγωνιστήσει κάπου, μπορεί να είστε πολύ κοντά στην κορυφή ή και σε αυτήν. Μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια η πρώτη θέση σας περιμένει!

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 1 ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΛΑΙΑΣ - ΧΟΡΤΙΑΤΗ. 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30 ΟΥ ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΑΜ. ΠΡΟΗΓ. B ΑΝΤΙ Γ ΑΝΤΙ 30ος ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΛΕΣΧΕΣ LIONS ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ-ΟΘΕΛΛΟΣ-ΑΡΣΙΝΟΗ-LEO-ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 30

Διαβάστε περισσότερα

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών.

Η κάθε εκδήλωση είναι ανεξάρτητη και οι παραστάσεις παρουσιάζονται ζωντανά κατά τη διάρκεια 2 ημερών. Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απευθύνεται σε μαθητές

Διαβάστε περισσότερα

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Πεύκα, 31-10-2014 Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Δημοτικό Σχολείο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προκηρύσσει Διαγωνισμό Ορθογραφίας για τους μαθητές της Ε και της ΣΤ

Διαβάστε περισσότερα

«Νοτιοανατολικό Δίχτυ Προστασίας: Πρόληψη της εμπορίας παιδιών και προστασία ασυνόδευτων ανηλίκων στα ελληνοτουρκικά σύνορα»

«Νοτιοανατολικό Δίχτυ Προστασίας: Πρόληψη της εμπορίας παιδιών και προστασία ασυνόδευτων ανηλίκων στα ελληνοτουρκικά σύνορα» ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ 4ΗΜΕΡΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΥΤΟ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Γενικές Οδηγίες - Σκοπός του εργαστηρίου και της εκπαίδευσης είναι να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι ανήλικοι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition 2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Chefs Competition με τη συμμετοχή των Chefs των σκαφών που λαμβάνουν μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας 2015 1 1. Περιγραφή δοκιμασίας Το φετινό όνομα της δοκιμασίας του διαγωνισμού στην κατηγορία του Πανεπιστημίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ» Τ. Θ. 06 Τ.Κ. 57010, Πεύκα Θεσσαλονίκης Γυμνάσιο Λύκειο Τηλ. 2310 673252, 673191 Fax 2310 673348 mail@lyk-delas.thess.sch.gr mail@gym-delas.thess.sch.gr www.gymlyk.delasalle.gr 4 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας

Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Παράλληλη πιλοτική κατηγορία για αρχάριες ομάδες Γυμνασίου: Πρωτέας Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολογία Α έκδοση Επιμέλεια: Τούρλος Ιωάννης Τσατσαρώνης

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 22 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ «ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ» Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Μεγάλος Διαγωνισμός Φωτογραφίας LE MONDE sponsored by ION ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Στη Αθήνα σήμερα 10 Φεβρουαρίου 2017 ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί διαγωνισμός φωτογραφίας για τους εν ενεργεία σπουδαστές κι

Διαβάστε περισσότερα

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική

Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων. Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική Νέο πρόγραµµα ανάδειξης ταλέντων Ερµηνεία τραγουδιού Ερµηνεία µουσικού οργάνου Χορός Υποκριτική 1 PERFORMANCE Όροι συµµετοχής Το Ραδιοφωνικό Ίδρυµα Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για συµµετοχή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ 2ο ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΑΒΒΑΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την Εθνική Ομάδα, τον Τρόπο πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα και την Επετηρίδα Εθνικών Ομάδων

ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την Εθνική Ομάδα, τον Τρόπο πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα και την Επετηρίδα Εθνικών Ομάδων Προς τα Σωματεία Ε.Ο.Τ. Αθήνα, 27/03/2018 Αρ. Πρωτ.:763/18 ΘΕΜΑ: Ενημέρωση για την Εθνική Ομάδα, τον Τρόπο πρόκρισης στην Εθνική Ομάδα και την Επετηρίδα Εθνικών Ομάδων Σας ενημερώνουμε για τον τρόπο συγκρότησης

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου

Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου Κανονισμοί Διαγωνισμού Σύνθεσης Κυπριακού Τραγουδιού Αποδήμων Κυπρίων Hνωμένου Βασιλείου Ο Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Λονδίνου LGR σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩ

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΥ JUNIOR U10 U 18 ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ: «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ JUNIOR 2o TΟΥΡΝΟΥΑ ΑΙΓΑΙΟΥ JUNIOR 2013». ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 5 & 6 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα

από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής "η Διοργανώτρια").

από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής η Διοργανώτρια). Κανονισμός διαγωνισμού υπό τον τίτλο Το Στήθος των Ονείρων Σου Προκήρυξη όρων διαγωνισμού υπό τον τίτλο Το Στήθος των Ονείρων Σου από την εταιρεία ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΣ A.E. (στο εξής "η Διοργανώτρια"). 1. ΤΙΤΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής στο νέο εξεταστικό σύστημα

Σημεία προσοχής στο νέο εξεταστικό σύστημα Σημεία προσοχής στο νέο εξεταστικό σύστημα του Στράτου Στρατηγάκη Το νέο εξεταστικό σύστημα, που θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στις προσεχείς εξετάσεις του Ιουνίου 2016, παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί Κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2018 2019 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης

Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Προκήρυξη Παιδικού πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, υπό την αιγίδα της Ε Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα Οδηγός για τους Καθηγητές

Ελληνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα Οδηγός για τους Καθηγητές Ελληνικός Διαγωνισμός Γνώσεων για το Χρήμα Οδηγός για τους Καθηγητές Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2018 Σχετικά με τον Διαγωνισμό Το European Money Quiz είναι ένα παιχνίδι γνώσεων για το Χρήμα και έχει διαμορφωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν σχολεία από όλη την Ελλάδα με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Η δράση Η δράση «Μαθαίνοντας επιστήμη μέσα από το θέατρο» είναι μια πρωτοβουλία της Science View σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο.Β.Θ. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Τη ευτέρα, 8 Σεπτεµβρίου 2014 και ώρα 18:30, όσοι αθλητές & αθλήτριες επιθυµούν, θα αγωνιστούν σε 6 παιχνίδια σύνολο κορινών. Οι επτά πρώτοι/ες θα αποτελέσουν την οµάδα που θα λάβει µέρος στο ιασυλλογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΡΑ ΙΟΦΩΝΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ JUNIOR EUROVISION SONG CONTEST 2009 Το Τµήµα Προγραµµάτων Τηλεόρασης του Ραδιοφωνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ROBOLEAGUE EXPO» ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ STEAM FESTIVAL

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ROBOLEAGUE EXPO» ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ STEAM FESTIVAL ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ROBOLEAGUE EXPO» ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ STEAM FESTIVAL 2019 Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα STEAMCenter (εφεξής «ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΑΡΧΗ»)

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΣΕΙΣ KNOCK OUT ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΛΟ KNOCK OUT

ΚΙΝΗΣΕΙΣ KNOCK OUT ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΛΟ KNOCK OUT ΚΙΝΗΣΕΙΣ KNOCK OUT ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο μηχανισμός των κινήσεων αυτών είναι ο απλούστερος όλων. Όπως φαίνεται και από το όνομά τους, κάθε ομάδα που χάνει μια φορά, αποκλείεται (Knock Out). ΑΠΛΟ KNOCK OUT Όπως και

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα

Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κατηγορία Γυμνασίου: Οι δρόμοι του κρασιού στη Βόρεια Ελλάδα - Η διαδικασία του αγώνα - Βαθμολόγηση και κατάταξη - Έξτρα δοκιμασία - Board βαθμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ

Η ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ Η ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ Γιορτάζοντας την τρίτη του έκδοση, το BIC Design On Fire σε προσκαλεί να δημιουργήσεις ένα σχέδιο FROM FLAME TO FAME που θα κυκλοφορήσει σε 1 εκατομμύρια αντίτυπα σε ολόκληρη

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων Ο Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ. 100 Χρόνια Αριστείας

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ. 100 Χρόνια Αριστείας ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ 100 Χρόνια Αριστείας ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ Δημοτικό ΣΤΗΝ Α & Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Διατηρούνται τα αναμνηστικά διπλώματα Δημοτικό ΣΤΗ Γ & Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIOUS ME TΙΤΛΟ MUSIC KNOWS NO BOUNDARIES

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIOUS ME TΙΤΛΟ MUSIC KNOWS NO BOUNDARIES ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIOUS ME TΙΤΛΟ MUSIC KNOWS NO BOUNDARIES Στα πλαίσια της Πολυμερούς ΣχολικήςΣύμπραξης του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης Comenius

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ 2015 Διοργανωτής: Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1. Σκοπός Διαγωνισμού: Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού

Διαβάστε περισσότερα

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη

5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη 5ος Μαραθώνιος Ολυµπίας Προκήρυξη Διοργάνωση Το σωµατείο «Μαραθώνιος Ολυµπίας» διοργανώνει στις 30 και 31 Μαρτίου 2019 τον 5 ο Μαραθώνιο Ολυµπίας, σε συνδιοργάνωση µε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1.Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΜΕΤΡΟΜΗΝΤΙΑ Α.Ε.», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ, όπως εκπροσωπείται νόμιμα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER Θεσσαλονίκη 23 Μαρτίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 5άδων BAKER ΑΣΜΘ Ο Μέγας Αλέξανδρος 2015-2016 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Πρωταθλήματος Ομάδων τύπου Baker για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics

Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τίτλος δράσης: Λανσάρισμα HAIR COLOR Avon Cosmetics Τα Social Media της εταιρίας Καλλυντικών Avon «γεννήθηκαν» τον Απρίλιο του 2010. Δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα της Avon στο facebook και ταυτόχρονα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗΣ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2013 Η ανώνυµη Εταιρεία µε την επωνυµία «KICK A.E ΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.», που εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο, Χάλκης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. H Μονοπρόσωπη Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΜΕΛΩΔΙΚΟΣ Μον. ΕΠΕ», που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Κ. Παλαμά αρ. 6Γ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ BATTLEGROUNDS

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ BATTLEGROUNDS Τα Battlegrounds είναι μια νέα εμπειρία τουρνουά του League of Legends που σας φέρνει αντιμέτωπους με άλλες από τη χώρα σας. Αν βρίσκεστε στο επίπεδο 30, απλώς δημιουργήστε μια ομάδα πέντε ατόμων στον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΕΨΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ, ΔΡΑΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ START-UP ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CONTENT ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ 4 Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 6 Χρονοδιάγραμμα 9 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ 10

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 21 ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ Το Ραδιοφωνικό Ιδρυμα Κύπρου, έχοντας στόχο την ενθάρρυνση και προβολή της κυπριακής δημιουργίας στη

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακές ταινίες των φοιτητών Σκηνοθεσίας στο 39ο ιεθνές Φεστιβάλ Μικρού Μήκους της ράµας Συνεχίζεται η επιτυχία των πτυχιακών ταινιών των τελειόφοιτων του Τµήµατος Σκηνοθεσίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016

Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Αίτηση συμμετοχής στο Dance Days 6, Χανιά 2016 Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να σας ανακοινώνουμε την έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Dance Days 6! Για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος,

Διαβάστε περισσότερα

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη

Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Παμε στοιχημα με τα κύπελλα σε όλη την Ευρώπη Καλημέρα σας, εκτός από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αυτή την εβδομάδα διεξάγονται παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλλου σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Οδηγός διαγωνισµού ζωγραφικής µε θέµα την ηλιακή ενέργεια Όροι και προϋποθέσεις Γεώργιος Σταθόπουλος ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

23/02/2014 11/05/2014

23/02/2014 11/05/2014 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 23/02/2014 11/05/2014 Η FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και με τους Δήμους Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηλιούπολης και Παλαιού

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) Γενικοί κανόνες για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό στη Στατιστική που διοργανώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) 2017 2018 1. Στόχοι Οι γενικοί στόχοι του Πανελλήνιου Διαγωνισμού στη Στατιστική

Διαβάστε περισσότερα

Η Ιστορία. Προετοιμασία του παιχνιδιού. Μια περιπετειώδης αποστολή στον παράδεισο.

Η Ιστορία. Προετοιμασία του παιχνιδιού. Μια περιπετειώδης αποστολή στον παράδεισο. Η Ιστορία Μια περιπετειώδης αποστολή στον παράδεισο. Ένα στρατηγικό τυροπαιχνίδι με ζάρια για 2-4 παιδία ηλικίας 4 ετών και άνω. Είδος Παιχνιδιού: Οικογενειακό Παίκτες: 2-4 παίκτες 4 ετών και άνω Περιεχόμενα:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ / TRADE FAIR 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ / TRADE FAIR 2013 ΟΔΗΓΙΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ / TRADE FAIR 2013 Η Εμπορική Έκθεση-Trade Fair διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον οργανισμό Junior Achievement πανευρωπαϊκά και αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες-διαγωνισμούς,

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία θα διανείμει στους καταναλωτές πέντε διαφορετικά έντυπα σε σχήμα κινητού τηλεφώνου. Κάθε έντυπο θα έχει τυπωμένο ένα μοναδικό αριθμό.

Η Εταιρεία θα διανείμει στους καταναλωτές πέντε διαφορετικά έντυπα σε σχήμα κινητού τηλεφώνου. Κάθε έντυπο θα έχει τυπωμένο ένα μοναδικό αριθμό. «Όροι συμμετοχής σε Πρόγραμμα προωθητικών Ενεργειών με διαδικασία άμεσης νίκης και τίτλο «Επίλεξε smart @ Wind stores» H ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.Β.Ε.» που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Εποικοδομητική κριτική Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; Ευθυγραμμιζόμενη με μία προπαρασκευαστική

Διαβάστε περισσότερα

6η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών και νέων ηθοποιών/καλλιτεχνών σωματικού θεάτρου

6η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών και νέων ηθοποιών/καλλιτεχνών σωματικού θεάτρου 6η Συνάντηση Νέων Ελλήνων Κουκλοπαικτών και νέων ηθοποιών/καλλιτεχνών σωματικού θεάτρου Στόχοι της Συνάντησης νέων κουκλοπαικτών είναι: Η προώθηση του νέου ελληνικού κουκλοθέατρου και του σωματικού θεάτρου

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου

Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού. Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου World Robot Olympiad 2016 Πρόκληση κατηγορίας Δημοτικού Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολόγηση Clean Road to School Καθαρίζω την διαδρομή προς το σχολείο μου Έκδοση: 15/01/2016 Προσαρμογή στα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Ευρωπαϊκή Cheer League (ECL) είναι ένα εικονικό πρωτάθλημα με ειδικό σύστημα βαθμολόγησης το οποίο προσφέρει στους αθλητές την επιπρόσθετη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017»

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ 2017» Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr

Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Ελληνικό Παιδικό Μουσείο Κυδαθηναίων 14, 105 58 Αθήνα Τηλ.: 2103312995, Fax: 2103241919 E-Mail: info@hcm.gr, www.hcm.gr Το έργο υλοποιείται με δωρεά από το ΕΠΜ_2014 Εκπαιδευτικό Έργο «Το Κινητό Μουσείο»

Διαβάστε περισσότερα

4. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ».

4. ΧΩΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ξενοδοχείο «ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ». ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΣΣΘΧ: 26/12.11.2015 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Site: http://theschess.wordpress.com e-mail: saeakeam@hotmail.com Β. ΌΛΓΑΣ 285-546 55 ΤΗΛ : 2310-419 269, ΦΑΞ: 2310-417

Διαβάστε περισσότερα

Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ

Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ Προβάδισμα στις έδρες στο Τσάμπιονς Λιγκ Καλημέρα σε όλους σας, σήμερα Τρίτη, διεξάγονται δύο παιχνίδια για την φάση των 16 του Champions League και θα μας δώσουν τις δύο προτελευταίες ομάδες της τελικής

Διαβάστε περισσότερα

1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα

1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 1. H σύμφωνα με τους παρόντες όρους (εφεξής «Όροι») διεξαγόμενη ενέργεια «Ώρα για απόδραση!, διοργανώνεται από την εταιρεία METRO ΑΕΒΕ, Σώρου 1 Μεταμόρφωση, 14410 εφεξής ο «διοργανωτής»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «COLOUR PICKING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «COLOUR PICKING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «COLOUR PICKING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Στόχος... 3 3. Η Ομάδα - Δικαίωμα Συμμετοχής... 3 4. Η Πίστα... 4 5. Το Ρομπότ...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Τα σχολεία, που δείχνουν ενδιαφέρον για τη Μαθητική Συνάντηση, «Conseil des Jeunes Citoyens», υποχρεούνται : Πρώτα, να στείλουν ηλεκτρονικά τη Δήλωση Συμμετοχής στη Δ.Δ.Ε στην οποία

Διαβάστε περισσότερα

Εκτός έδρας αποστολές για Ντόρτμουντ και Ίντερ

Εκτός έδρας αποστολές για Ντόρτμουντ και Ίντερ Εκτός έδρας αποστολές για Ντόρτμουντ και Ίντερ Τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζουν και σήμερα Παρασκευή, καθώς ξεκινούν αγωνιστικές μεταξύ άλλων σε Μπουντεσλίγκα, Ιταλία και Ισπανία. Μάλιστα στις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ Θεσσαλονίκη 6 Οκτωβίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 4ΑΔΩΝ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Κυπέλλου για τις ομάδες που μετέχουν στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα 4άδων για την περίοδο

Διαβάστε περισσότερα

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού.

Η συμμετοχή συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού. Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό H δύναμη των Χριστουγέννων 1. Η εταιρία με την επωνυμία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. που εδρεύει στο Περιστέρι, οδός Λεωφ. Κηφισού 130 (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») διοργανώνει προωθητική

Διαβάστε περισσότερα

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες

EMOJITO! 7 Δίσκοι Ψηφοφορίας. 100 Κάρτες Συναισθημάτων. 1 Ταμπλό. 7 Πιόνια παικτών. 2-7 Παίκτες o Emojito! είναι ένα παιχνίδι παρέας, για 2 έως 14 άτομα, όπου οι παίκτες προσπαθούν να εκφράσουν συναισθήματα που απεικονίζονται σε κάρτες, είτε χρησιμοποιώντας το πρόσωπό τους, είτε ήχους ή και τα 2.

Διαβάστε περισσότερα

1ο Φύλλο Εργασίας. της παλέτας Ήχος. Πώς μπορούμε να εισάγουμε και να αναπαράγουμε έναν ήχο;

1ο Φύλλο Εργασίας. της παλέτας Ήχος. Πώς μπορούμε να εισάγουμε και να αναπαράγουμε έναν ήχο; 1ο Φύλλο Εργασίας της παλέτας Ήχος Πώς μπορούμε να εισάγουμε και να αναπαράγουμε έναν ήχο; Για να εισάγουμε ένα ή περισσότερα μουσικά κλιπ σε ένα αντικείμενο, επιλέγουμε από το μεσαίο παράθυρο του Scratch

Διαβάστε περισσότερα

Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ»

Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» Όροι διαγωνισμού 31/10/2017 «ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ με έδρα το Μαρούσι Αττικής (Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27) (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «COSMOTE SMARTPHONES»

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «COSMOTE SMARTPHONES» ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «COSMOTE SMARTPHONES» Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.» (εφεξής «COSMOTE» ή/και «Διοργανώτρια Εταιρεία») που

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού Sfera Quiz

Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού Sfera Quiz Όροι και προϋποθέσεις Διαγωνισμού Sfera Quiz H ανώνυμη εταιρεία με την «SFERA RADIO ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εν συντομία «Διοργανώτρια») που εδρεύει στο νομό Αττικής, στους Αγίους Αναργύρους

Διαβάστε περισσότερα

Π α ν ε λ λ ή ν ι ε ς

Π α ν ε λ λ ή ν ι ε ς Πανελλήνιες 2016 σημεία που χρήζουν προσοχής από τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν πανελλαδικώς οι μαθητές των ΓΕΛ θα τα εξεταστούν υποχρεωτικά και στις

Διαβάστε περισσότερα

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα μ. αποτελεί οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2006 και πριν, ενώ για να ε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16/5/18 Ο 6ος αγώνας του 5ου πανελληνίου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays με την ονομασία «Βίκος Street Relays Κοζάνη 2018» θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στην

Διαβάστε περισσότερα

Στοίχημα με Serie A και La Liga

Στοίχημα με Serie A και La Liga Στοίχημα με Serie A και La Liga Το μεγαλύτερο μέρος της πέμπτης εμβόλιμης αγωνιστικής της Serie A, διεξάγεται σήμερα, με επτά αναμετρήσεις. Αυτή που ξεχωρίζει είναι η Ίντερ Λάτσιο, με την πρωτοπόρο Ίντερ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι Ιουλίου

Καλοκαίρι Ιουλίου Καλοκαίρι 2017 21-30 Ιουλίου Hoop Group Academic Elite Camp 25-28 Ιουλίου Γενικές πληροφορίες για το ταξίδι στις Η.Π.Α. 21-30 Ιουλίου 2017 Μάιος 2017 Αγαπητοί γονείς, Με χαρά το σας ανακοινώνει το πρώτο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού "ERGO Drive&Win Autumn Rally"

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού ERGO Drive&Win Autumn Rally Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού "ERGO Drive&Win Autumn Rally" Η ERGO Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία (καλουμένη εφεξής η «ERGO») διοργανώνει Διαγωνισμό (εφεξής «Διαγωνισμός») για τους χρήστες της Υπηρεσίας ERGO

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ 1 of 18 4/16/2015 4:11 PM ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει διάφορες ενότητες για τα ψηφιακά παιχνίδια που παίζονται σε συσκευές κινητής τεχνολογίας και ειδικότερα

Διαβάστε περισσότερα

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America

Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Δύο μονομαχίες στα προημιτελικά του Copa America Συνεχίζονται οι προημιτελικοί του Copa America, όπου με την ολοκλήρωση τους θα προκύψει η τελική τετράδα του θεσμού, διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο. Σήμερα,

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ»

«ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΑΒ» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ STRATEGY & MARKETING ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΠΡΟΣ : ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΒ & FRANCHISE ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑΜΕΙΩΝ KOIN : ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ένας θησαυρός στα σκουπίδια μας

Ένας θησαυρός στα σκουπίδια μας (Το τηλεπαιχνίδι που αφορά την ανακύκλωση. Το κείμενο είναι γραμμένο από μαθητές και δάσκαλο και περιλαμβάνει 11 ρόλους. Ακούγεται μουσική σχετική με την ανακύκλωση.) Α.: Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

3. ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ 17ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ 2019 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Φάρσαλα, 30/01/2019 Καναδά 9 Φάρσαλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Αθλητικός Σύλλογος «Η ΕΥΕΞΙΑ» ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ! Ο αγώνας αφιερώνεται σε καλό σκοπό (Μέρος των εσόδων) Τρέχουμε μαζί για τα Παιδικά Χωριά SOS ( 1 από την συμμετοχή σας πηγαίνει για τα παιδιά των Χωριών

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Παρακινώντας τους άλλους Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Συναυλίας Thirty Seconds to Mars powered by Vodafone CU Η ανώνυµη εταιρεία µε την επωνυµία «Vodafone - Panafon Ανώνυµη Ελληνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών» (περαιτέρω η VODAFONE ), που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνητική Εργασία (Project)

Ερευνητική Εργασία (Project) Ερευνητική Εργασία (Project) Ερευνητικές Εργασίες (Project) Τι είναι ερευνητική εργασία Σκοπός της ερευνητικής εργασίας Εκπαιδευτική Αξία Προϋποθέσεις επιτυχίας του project Ρόλος του μαθητή Ρόλος του Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ LEAGUE ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ M.V. TEAM 2014/15 2 Η εταιρεία M.V. TEAM European Football Activities ανακοινώνει την έναρξη της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης πρωταθλήματος Ακαδημιών για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ 2018 Ζ' ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑIΡIΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Μέλος της Ελληνικής Φίλαθλης Οµοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Ζ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΩΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΕΦΟΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή Εσωτερικού Ατομικού Πρωταθλήματος για την περίοδο 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα