Χέρια και Δέρµα Απολύµανση και αντιµικροβιακός καθαρισµός

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χέρια και Δέρµα Απολύµανση και αντιµικροβιακός καθαρισµός"

Transcript

1 Κτηνιατρική Υγιεινή

2 Χέρια και Δέρµα Απολύµανση και αντιµικροβιακός καθαρισµός Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών Διαθέσιµο και µε χωρίς άρωµα & χρώµα ASEPTOMAN PERFUME FREE Εξαιρετικά φιλικό πρός το δέρµα Δεν περιέχει συστατικά που να ερεθίζουν το δέρµα Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για προστασία του δέρµατος Αλκοολούχο αντισηπτικό για επάλειψη στα χέρια. Το ASEPTOMAN είναι εξαιρετικά φιλικό πρός το δέρμα και δεν περιέχει ουσίες που παραμένουν στο δέρμα και να το ερεθίζουν. Επιπρόσθετα, το ASEPTOMAN περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την προστασία του δέρματος αποτρέποντας έτσι την ξηρότητα του. Είναι αποτελεσματικό ενάντια σε όλους τους κεκαλυμμένους ιούς όπως και τους Rota ιούς τους ιούς του καταρροϊκού πυρετού. Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών και δέρµατος Δερµατολογικά ελεγµένο. Ενδείκνυται για άτοµα µε αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρµα Δεν περιέχει έκδοχα Δεν περιέχει αλλεργιογόνους παράγοντες Αλκοολούχο, χωρίς άρωμα, αντισηπτικό χεριών και δέρματος. Το DESCODERM δεν περιέχει ουσίες που παραμένουν στο δέρμα με αθροιστική δράση ή άλλα έκδοχα που να ερεθίζουν το δέρμα. Έτσι, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αντισηπτικό με ψεκασμό ή με τρίψιμο στο δέρμα του ζώου. Δερματολογικά ελεγμένο. Ενδείκνυται για άτομα ή ζώα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα. Αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών Δραστικό ενάντια στην πλειονότητα των παθογόνων µικροοργανισµών που προέρχονται από τα ζώα Ευρύ αντιµικροβιακό φάσµα δράσης Περιέχει ενυδατικούς παράγοντες για την προστασία του δέρµατος. Το SEPTOMAN είναι ένα εξαιρετικά φιλικό πρός το δέρμα αντισηπτικό χεριών. Η φιλική πρός τον χρήστη σύνθεση του προσφέρει ευρύτατο φάσμα δράσης, σε συνδυασμό με εξαιρετικές ιδιότητες φροντίδας και προστασίας του δέρματος. Το SEPTOMAN είναι δραστικό ενάντια σε όλους τους μικροοργανισμούς που σχετίζονται με την κτηνιατρική, βακτήρια, μύκητες, κεκαλυμμένους ιούς αλλά και κάποιους μη-κεκαλυμμένους ιούς, όπως Adeno ιούς και ιούς Rota. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάσμα δράσης του SEPTOMAN βλ. τελευταία σελίδα. Το SEPTOMAN δεν περιέχει δραστικές ουσίες που να παραμένουν στο δέρμα και να το ερεθίζουν. Επιπρόσθετα, το SEPTOMAN περιέχει υψηλής ποιότητας ενυδατικούς παράγοντες για την φροντίδα του δέρματος, προστατεύοντας το έτσι από την ξηρότητα. Είναι συμβατό με όλα τα κρεμοσάπουνα και δεν περιέχει αλδεϋδες, φαινόλες και τεταρτοταγή αμμωνιακά άλατα. Το SEPTOMAN είναι κατάλληλο για όλα τα πεδία της κτηνιατρικής, άλογα, μικρά και μεγάλα ζώα, όπως επίσης και πουλιά όπως γεράκια και πουλερικά. Το SEPTOMAN διατίθεται και σε μορφή τζέλ με την ονομασία SEPTOMAN GEL. Λόγω της ύπαρξης τζέλ στη σύνθεση του, εξασφαλίζεται η ακριβής δοσολογία και χωρίς να στάζει.

3 Αντιµικροβιακό κρεµοσάπουνο για τον άνθρωπο και τα ζώα Ταχεία δράση και φιλικό πρός το δέρµα Περιέχει Πολυεξανίδη Δραστικό ενάντια σε βακτήρια, µύκητες και κεκαλυµµένους ιούς Το DECONTAMAN είναι ένα αντισηπτικό κρεμοσάπουνο για τα χέρια, το δέρμα και τα μαλλιά με εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες, για τον άνθρωπο και τα ζώα. Καθαρίζει και ταυτόχρονα κάνει αντισηψία χεριών και δέρματος, διακόπτοντας έτσι αποτελεσματικά την μετάδοση μολύνσεων. Έτσι το DECONTAMAN μπορεί να αντικαταστήσει ένα κοινό σαπούνι ή κρεμοσάπουνο σε κλινικές, εγκαταστάσεις περιποίησης ζώων, ιατρικών υποδομών και στάβλων. Το DECONTAMAN είναι ιδανικό στη χρήση του σε περιπτώσεις οργανικού ρύπου με πρωτείνη, αίμα και λίπος. Έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το πλύσιμο των ζώων, όπως επίσης για προφύλαξη από μολύνσεις στα νοσοκομεία, κλινικές, στάβλους και χώρους περιποίησης ζώων. Ειδικά πρίν και μετά από ιατρικές εξετάσεις, ή άλλες πράξεις για την φροντίδα του ζώου, η εφαρμογή του DECONTAMAN διακόπτει με επιτυχία την μετάδοση μολύνσεων. Χάρη στην φιλική πρός το δέρμα σύνθεση του με ουδέτερο ph, οι ιδιότητες του για την φροντίδα του δέρματος και η κύρια ουσία Πολυεξανίδη, που είναι εξαιρετικά συμβατή με το δέρμα και το βλεννογόνο, κάνει το DECONTAMAN φροντίζει το δέρμα όπως και τα υπόλοιπα απαλά κρεμοσάπουνα. Έτσι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί π.χ για τον καθαρισμό και την υγιεινή του ουρογεννητικού συστήματος των αλόγων πρίν την γέννα. Πλύσεις με DECONTAMAN θα μπορούσαν να απομακρύνουν την πιτυρίδα ή ψώρα σε περίπτωση λειχήνας ή θα μπορούσαν ακόμη να είναι μέρος προεγχειριτικής πρακτικής σε ζώα με ανθεκτικούς παθογόνους μικροοργανισμούς στο δέρμα τους. Σε 30 δευτερόλεπτα, το DECONTAMAN είναι δραστικό ενάντια σε βακτήρια και μύκητες σύμφ. με ΕΝ 1499 και δραστικό ενάντια κεκαλυμμένων ιών όπως Herpes, Flavi, Paramyxovirus και άλλους ιούς. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το φάσμα δράσης βλ. τελευταία σελίδα. Αντιµικροβιακός καθαρισµός δέρµατος και βλενογόνου Έτοιµο πρός χρήση Εξαιρετική συµβατότητα µε το δέρµα και το βλενογόνο Περιέχει πολυεξανίδη Το DECONTAMAN LIQUID είναι ένα έτοιμο πρός χρήση αντιμικροβιακό καθαριστικό διάλυμα για το δέρμα και το βλενογόνο. Περιέχει πολυεξανίδη και παρουσιάζει εξαιρετική συμβατότητα με το δέρμα και το βλεννογόνο. Η πολυεξανίδη είναι γνωστή για την δραστικότητα της στην θεραπεία των ανθρώπινων πληγών, όπου απομακρύνει τα βακτήρια και το βιοφίλμ κατά τη διάρκεια των πλύσεων των τραυμάτων κάνοντας την επούλωση των πληγών πιο εύκολη και γρήγορη. Το DECONTAMAN LIQUID μειώνει τον αριθμό των μικροβίων ειδικά των βακτηρίων που είναι ανθεκτικά σε αντιβιώσεις. Σταθεροποιεί τη φυσιολογική χλωρίδα του δέρματος και ελλατώνει τις όποιες δυσοσμίες του σώματος. Το DECONTAMAN LIQUID μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινή χρήση, αν κριθεί απαραίτητο, πχ για τον καθαρισμό πληγών και την υγιεινή των κάτω άκρων, ή να βοηθήσει στην απομάκρυνση πιτυρίδας ή ψώρας σε περίπτωση λειχήνας και σε πολλές άλλες εφαρμογές.

4 Επιφάνειες Απολύµανση Απολυµαντικό πολλαπλών χρήσεων Πολλαπλών χρήσεων Εξαιρετική συµβατότητα υλικών Άριστη αποτελεσµατικότητα ενάντια σε βακτήρια, ιούς και µύκητες Το ALL DES είναι ένα απολυμαντικό σε σκόνη για την απολύμανση όλων των ειδών επιφανειών, ειδικά στην κτηνιατρική πρακτική, κλινικές, στάβλους, εγκαταστάσεις που φυλάσσονται ζώα, κατάλληλο για ευαίσθητες επιφάνειες και υλικά. Το ALL DES μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ψεκασμό ή νεφελοποίηση ή ακόμη και σε μορφή αφρού με το έτοιμο διάλυμα, αρκεί το πρόσθετο έκδοχο για αφρό να είναι κατάλληλο. Για αυτό τον σκοπό προτείνουμε το HANSA CLEAN POWDER CLEANER. Για την απολύμανση μικρών επιφανειών, το ALL DES μπορεί να συνδυαστεί με τα μαντήλια DESCO WIPES τα οποία πρέπει να εμποτιστούν με το έτοιμο πρός χρήση διάλυμα. Χάρη στην άριστη συμβατότητα υλικών, το προϊόν αυτό είναι κατάλληλο για εμποτισμό ταπέτων εισόδου, λουτρού εμβάπτισης μερών αυτοκινήτων, όπως επίσης και για αυτόματα απολυμαντικά συστήματα. Φυσικά, το ALL DES είναι κατάλληλο για την απολύμανση αυτοκινήτων, εσωτερικά και εξωτερικά. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του ALL DES είναι ότι έχει σταθερότητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ακόμη ένα πεδίο εφαρμογής του προϊόντος είναι η απολύμανση σωληνώσεων (είτε νερού είτε τροφής) σε αχυρώνες και η υγιενή του νερού σε χώρους όπου φυλάσσονται άλογα και άλλα ζώα. Το κύριο συστατικό του ALL DES, Chloramine-T, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις υδατοκαλλιέργειες, με επιτυχία ενάντια σε βακτήρια, μύκητες, ιούς και σε μερικά παράσιτα, όπως Gyrodactylus και αμοιβάδες. Έτσι, το ALL DES είναι ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει σε χώρους παραγωγής υδατοκαλλιέργειας συμπεριλαμβανομένου χώρων επεξεργασίας τροφίμων Μια λίστα με τους πιο σημαντικούς παθογόνους μικροοργανισμούς, χρόνο δράσης, αραίωση/δοσολογία υπάρχει στην τελευταία σελίδα. Το ALL DES είναι συμμορφούμενο με τον Γερμανικό Σύλλογο Κτηνιάτρων (DVG) και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για απολύμανση στον χώρο της κτηνοτροφίας. Πυκνό διάλυµα για τον καθαρισµό και απολύµανση επιφανειών δαπέδων Ταυτόχρονη απολύµανση και καθαρισµός Άριστη αποτελεσµατικότητα ενάντια σε βακτήρια, σπόρους ιούς και µύκητες. Το OPTISEPT είναι ένα πολύ αποτελεσματικό πυκνό διάλυμα για την ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμό επιφανειών δαπέδων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού σε όλους τους χώρους υγείας, κτηνιατρείων και στάβλων. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιφάνειες και υλικά. Το OPTISEPT είναι πολύ αποτελεσματικό ενάντια σε όλα τα βακτήρια που έχουν σχέση με την κτηνιατρική, συμπεριλαμβανομένου μυκοβακτηρίου της φυματίωσης, όπως επίσης σπόρους βακτηριδίων, ανθεκτικά στις αντιβιώσεις στελέχη βακτηριδίων, στελέχη από μύκητες και ιούς, όπως Retrocorona-, calici- και ιούς parvo.

5 Αλκοολούχο διάλυµα ταχείας απολύµανσης Eλεύθερο αλδεϋδών απολυµαντικό ταχείας δράσης µε ευχάριστο άρωµα Εκτεταµένη δράση ενάντια σε βακτήρια, µύκητες και στους περισσότερους ιούς που σχετίζονται µε την κτηνιατρική ιατρική Δερµατολογικά ελεγµένο Το DESCOSEPT PUR είναι έτοιμο προς χρήση, ελεύθερο αλδεϋδών, απολυμαντικό ταχείας δράσης βασισμένο σε αιθανόλη και τεταρτοταγή αμμωνιακά άλατα. Έχει ευχάριστο άρωμα και είναι συμβατό με το δέρμα και δερματολογικά ελεγμένο. Αποχρωματισμός υλικών δεν παρατηρείται λόγω της ελεύθερης από αλδεΰδες σύνθεσης του. Είναι αποτελεσματικό ενάντια σε όλα τα βακτήρια, μύκητες, συμπ. του περονόσπορου και γενικά στους περισσότερους ιούς που σχετίζονται με την κτηνιατρική ιατρική, συμπ. Αδενο ιών και Reovirus που ευθύνεται για την Αφρικανική ασθένεια των αλόγων και την διάρροια που προκαλείται από ιούς Rota. Κατάλληλο επίσης και χώρους επεξεργασίας τροφίμων. Μια λίστα με τους πιο σημαντικούς παθογόνους μικροοργανισμούς, χρόνο δράσης, αραίωση/δοσολογία υπάρχει στην τελευταία σελίδα.. Το DESCOSEPT AF είναι το σύνηθες απολυμαντικό ταχείας δράσης για ιατρικά κρεβάτια, τροχήλατους κάδους μικρά και μεγάλα κομμάτια από στάβλους, κλουβιά (π.χ αυλούς τροφοδότησης τροφής, ράβδους, δίσκους popper), εργαλεία καθαρισμού ζώων και άλλων επιφανειών. Το DESCOSEPT PUR μπορεί να χρησιμοποιηθεί άριστα για εμποτισμό μαντηλιών DESCO WIPES. Μαντήλια non-woven για εµπότιση µε απολυµαντικά επιφανειών Κατάλληλο για χρήση µε όλα τα απολυµαντικά δαπέδων και επιφανειών. Δοχείο µε σύστηµα αναπλήρωσης Εξαιρετική απελευθέρωση απολυµαντικού διαλύµατος Στεγνά μαντήλια, για εμποτισμό με απολυμαντικά διαλύματα ταχείας δράσης για την εύκολη απολύμανση και καθαρισμό επιφανειών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Τα μαντήλια DESCO WIPES κατασκευάζονται από υλικό non-woven, με σχεδόν καθόλου χνούδι. Χάρη στη δομή του πλέγμαμτος τους είναι εξαιρετικά ανθεκτικά. Τα μαντήλια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με έτοιμο πρός χρήση διάλυμα αλλά και με πυκνά διαλύματα πρός αραίωση. Τα μαντήλια DESCO WIPES είναι ειδικά κατασκευασμένα για απολύμανση επιφανειών. Κατασκευάζονται από υλικό nonwoven και εξασφαλίσουν εξαιρετική απελευθέρωση του απολυμαντικού διαλύματος απ' αυτά και εγγυάται μια άριστη απολύμανση των επιφανειών στις οποίες χρησιμοποιούνται. Τα μαντήλια DESCO WIPES μπορούν εύκολα να βγούν από το ειδικά σχεδιασμένο δοχείο DESCO WIPES DISPENSER SYSTEM - με καπάκι ασφαλείας. Το δοχείο αυτό εγγυάται τη συνεχή προστασία του διαλύματος από μόλυνση ή εξάτμιση.

6 Εργαλεία Απολύµανση Απολυµαντικό εργαλείων και ενδοσκοπίων Ιοκτόνο σύµφ. µε το RKI Εξαιρετική συµβατότητα µε όλα τα υλικά κατάλληλο για την απολύµανση όλων των τύπων ενδοσκοπίων Περιέχεται στη λίστα του RKI συµφ. µε το IfSG για την απολύµανση κατά την διάρκεια επιδηµιών Το DESCOTON FORTE είναι ένα πολύ αποτελεσματικό, ιοκτόνο, πυκνό απολυμαντικό διάλυμα για την ταυτόχρονη απολύμανση ενδοσκοπίων και όλων των χειρουργικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην κτηνιατρική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χειρονακτικό ή ημι-αυτόματο καθαρισμό και απολύμανση των εργαλείων. Το DESCOTON FORTE καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δράσης συμπ. Όλα τα βακτήρια που σχετίζονται με την κτηνιατρική, μύκητες και ιούς με τη χαμηλότερη δυνατή αραίωση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν δυσάρεστες οσμές και να είναι φιλικό πρός τον χρήστη. Η λίστα με τους σημαντικότερους παθογόνους μικροοργανισμούς, αραίωση και χρόνος δράσης περιλαμβάνεται στην τελευταία σελίδα. Το DESCOTON FORTE συνδυάζει ισχυρές ιδιότητες καθαρισμού με εξαιρετική συμβατότητα υλικών και αντιδιαβρωτικούς παράγοντες. Χάρη στις εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες που διαθέτει, η ταυτόχρονη απολύμανση και καθαρισμός είναι πλέον εφικτός σε ένα μόνο στάδιο και η σταθεροποίηση πρωτεϊνών αποφεύγεται. Όσον αφορά την ασφάλεια του προσωπικού, δεν χρειάζεται να προηγηθεί ξεχωριστός καθαρισμός πρίν την απολύμανση. Εξασφαλίστε την µακρόχονη λειτουργία των ενδοσκοπίων σας! Η μη σωστή χρήση των ενδοσκοπίων όσον αφορά τον καθαρισμό και την απολύμανση τους έχει σαν αποτέλεσμα να μην λειτουργούν σωστά για πολύ καιρό. Τα ενδοσκόπια που χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς ασθενείς συχνά καθαρίζονται και απολυμαίνονται με φυσιολογικό (αλατούχο) ορό, νερό βρύσης και αλκοόλες. Αυτή η διαδικασία μπορεί να βλάψει το ενδοσκόπιο. Η αλκοόλη και τα επίπεδα χλωρίου ενός διαλύματος φυσιολογικού ορού ή νερού βρύσης μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση και αποχρωματισμό. Επίσης, η ελλιπής συντήρηση τους και η λάθος διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης τους προκαλούν διόγκωση και βλάβη στη πηγή του φωτός. Η συμβουλή μας για τα ενδοσκόπια μετά την εξέταση τους σε εξωτερικούς ασθενείς: χρησιμοποιείστε μαντήλια DESCO WIPES εμποτισμένα με διάλυμα από DESCOTON FORTE για τον προ-καθαρισμό και την προ-απολύμανση τους. Ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει μια άνετη εφαρμογή με άριστη αποτελεσματικότητα και εξαιρετική συμβατότητα υλικών για εργαλεία και ενδοσκόπια. Έπειτα τα ενδσοκόπια μπορούν να απολυμανθούν στη κλινική με ασφάλεια και χωρίς κανένα κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών.

7 Προϊόντα και φάσµα δράσης

8

Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα

Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα Οδοντιατρικά προϊόντα Απολύµανση, Υγιεινή και Φροντίδα Ποιότητα και καινοτομία στην Υγιεινή Για περισσότερο από 30 χρόνια επιδιώκουμε τον στόχο της προστασίας του προσωπικού και των ασθενών από λοιμώξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ» ΘΕΜΑ: «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ» ΘΕΜΑ: «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ» ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 18845/14-7-16 ΑΘΗΝΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΘΕΜΑ: «ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:319/12-01-2015 Γ.Ο.Ν.Κ.«ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΑΛΥΦΤΑΚΙ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ,ΤΚ 14564 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡ.:Α. ΠΑΡΜΑΞΙΔΗ ΤΗΛ.: 2132028514 FAX: 210 5551515 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ (CPV:24455000-8) ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 17.000 ΕΥΡΩ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ Παρατηρητήριο Τιμών 1 28.1.2 2 28.1.44 3 28.1.16 4 28.1.33 5 28.1.31 6 Δεν ανευρέθει Είδος Σκευάσματα που απελευθερώνουν χλώριο σε στερεά

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών

Επιτροπή Σύνταξης Τεχνικών Προδιαγραφών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Αθήνα 23 Απριλίου 2019 ΠΡΟΣ: Γενική ιαχείριση ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ. 210 7201173 / Fax 210 7254767

ΤΗΛ. 210 7201173 / Fax 210 7254767 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΗΛ. 210 7201173 / Fax 210 7254767 Αρ. Πρ. 1140/15

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β

Γενικές εξετάσεις 2015. Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Φροντιστήρια δυαδικό 1 ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ δυαδικό Γενικές εξετάσεις 2015 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Γ ΕΠΑ.Λ ΟΜΑΔΑ Α & Β Τα θέματα επεξεργάστηκαν οι καθηγητές των Φροντιστηρίων «δυαδικό» Μπουρδούνη Κ. ΘΕΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 19/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΟΥ Γ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 19/2012 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΤΟΥ Γ Ν. ΔΡΑΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4 η Υ.ΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δράμα 14 09-2012 Πληροφορίες :Αλεξιάδου Μαρία Αρ.Πρωτ./ 7666 Τηλέφωνο : 2521350222 FAX:2521025997 ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Τα Aπολυµαντικά νέας γενιάς για µία ασφαλή εργασία

Τα Aπολυµαντικά νέας γενιάς για µία ασφαλή εργασία Τα Aπολυµαντικά νέας γενιάς για µία ασφαλή εργασία Επιφάνειες Εργαλεία Ειδικές εφαρµογές Κατάλογος προϊόντων επαγγελµατιών υγείας www.medalkan.gr - E-κατάστηµα: store.medalkan.gr 05 06 07 08 10 Σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( διάφορα απολυμαντικά ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών ( διάφορα απολυμαντικά ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ. 8444 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 24-05-2018 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΠΑΡΓΙΑΤΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γ) ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ: προϋπολογισμός 20.155,71 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (CPV 24455000-8)

Γ) ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ: προϋπολογισμός 20.155,71 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (CPV 24455000-8) Γ) ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ: προϋπολογισμός 20.155,71 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (CPV 24455000-8) ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟ ΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΏΝ ΓΕΝΙΚΟ Ι Ο ΡΟ Ι ΓΙΑ Ο ΛΑ ΤΑ ΠΡΟ ΪΟ ΝΤΑ 1. Πιστοποιητικό

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Α Φάση Διαβούλευσης Προδιαγραφών για την προμήθεια Απολυμαντικών ΠΠΥΥ 2019

Θέμα: Α Φάση Διαβούλευσης Προδιαγραφών για την προμήθεια Απολυμαντικών ΠΠΥΥ 2019 Αθήνα, 01/04/2019 Προς Γ.Ν.ΑΘ.ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 45-47, Τ.Κ. 10676 ΑΘΗΝΑ Υπ' όψη: Γραφείο Προμηθειών - κ. Ι. Θεόκλητος email: gdiax@evaggelismos-hosp.gr Θέμα: Α Φάση Διαβούλευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ Η ποιότητα του νερού στο υδρομασάζ επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Οι υψηλές θερμοκρασίες, η έντονη κυκλοφορία του νερού και ο υψηλός βαθμός οργανικών μολυσματικών

Διαβάστε περισσότερα

57/2014 , CPV: 24455000-8 5.000,00 . 2014 13:00

57/2014 , CPV: 24455000-8 5.000,00 . 2014 13:00 ιακήρυξη 57/201 1. Το 01 ΓΣΝΑ/Γραφείο Προµηθειών ανακοινώνει, σε εκτέλεση της Φ.81/191/17907/Σ.661/30 Μαϊ. 201/ΑΣ ΥΣ/ ΥΓ/2 ο, τη διενέργεια προµήθειας υλικών (Απολυµαντικά, CPV: 255000-8) όπως φαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal

Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ Προϊόντα καθαρισμού με Προβιοτικά της Care Lives από την Chrisal Τα μοναδικά προϊόντα μας καθαρισμού, είναι ιδανικά για γενικό καθαρισμό, συμπεριλαμβανομένων των οικιακών,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Αθήνα,27/04/2017 Προς το Γ.Ν. ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Συνημμένα σας αποστέλλουμε τις παρατηρήσεις μας επί των τεχνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ. Η Υγιεινή των Χεριών είναι η «καθαριότητα των χεριών», η οποία πραγματοποιείται με:

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ. Η Υγιεινή των Χεριών είναι η «καθαριότητα των χεριών», η οποία πραγματοποιείται με: ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Τι είναι η Υγιεινή των Χεριών; Η Υγιεινή των Χεριών είναι η «καθαριότητα των χεριών», η οποία πραγματοποιείται με: 1. Νερό και κοινό σαπούνι

Διαβάστε περισσότερα

Υγειονομικά προϊόντα Stalosan

Υγειονομικά προϊόντα Stalosan Υγειονομικά προϊόντα Stalosan Τρία προϊόντα με αυξανόμενη αποτελεσματικότητα STALOSAN DRY Η απορρόφηση υγρασίας/αφύγρανση είναι η κύρια δράση του Stalosan Dry. Με την απορρόφηση υγρασίας οι μικροοργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

«Διενέργεια Β Φάσης Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια του είδους : «Απολυμαντικά - Χημικά», (CPV 24455000-8)

«Διενέργεια Β Φάσης Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών για την προμήθεια του είδους : «Απολυμαντικά - Χημικά», (CPV 24455000-8) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 21/7/15 Τ.Κ.: 115

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ emc ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΑ 100% ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ..ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ Σελίδα 1 από 10 Αθήνα, 3 Μαΐου 2017 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 1, Τ.Κ. 16673 ΒΟΥΛΑ Υπ' όψη: Γραφείο Προμηθειών Θέμα: Υποβολή τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια Αντιδραστήρια

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ 1-9-2016 Α/Α ΕΙΔΟΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣ ΗΣ Υγρό απολύμανσης επιφανειών και δαπέδων με αντιμικροβιακή δράση έναντι μυκήτων, βακτηριοκτόνο, αντιοξειδωτικό,

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή τροφίμων. Καθαρισμός και Απολύμανση χώρων, επιφανειών, συσκευών που σχετίζονται με τρόφιμα. Καθαρισμός & απολύμανση: στόχοι

Υγιεινή τροφίμων. Καθαρισμός και Απολύμανση χώρων, επιφανειών, συσκευών που σχετίζονται με τρόφιμα. Καθαρισμός & απολύμανση: στόχοι Υγιεινή τροφίμων Καθαρισμός και Απολύμανση χώρων, επιφανειών, συσκευών που σχετίζονται με τρόφιμα Καθαρισμός & απολύμανση: στόχοι Καταστροφή επικίνδυνων και αλλοιογόνων μικροοργανισμών Απομάκρυνση υπολειμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Κηφισιά 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ.πρωτ.: 3173/ Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Κηφισιά 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ.πρωτ.: 3173/ Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν. Κηφισιά 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθ.πρωτ.: 3173/18-2-2016 Γ.Ο.Ν.Κ. «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση: Νουφάρων και Τιμίου Σταυρού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ 1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ STERILLIUM, Δερματικό διάλυμα 2. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ Τα 100 g διαλύματος περιέχουν: Ισοπροπανόλη Ισοπροπανόλη Mecetronium

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Τεχνικές Προδιαγραφές Ειδικών Απολυµαντικών για ηµόσια ιαβούλευση»

ΚΑΘΕ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ Ο ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΛΑΣ ΠΡΟΣ: ΘΕΜΑ: «Τεχνικές Προδιαγραφές Ειδικών Απολυµαντικών για ηµόσια ιαβούλευση» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Πληρ. Σ. Μαλινδρέτος Πειραιάς

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα για κέντρα tattoo

Προϊόντα για κέντρα tattoo Προϊόντα για κέντρα tattoo Πολλά από τα προϊόντα της Bournas Medicals χρησιμοποιούνται σε κέντρα δερματοστιξίας ή αλλιώς τα γνωστά σε όλους μας στούντιο τατουάζ. Ανακαλύψτε τη γκάμα των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού

Σειρά MAXX2. Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Σειρά 2 Ο ασφαλής τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση καθαρισμού Προκλήσεις και έξοδα για τη φροντίδα εγκαταστάσεων Οι προκλήσεις σας: Διαχείριση και ασφάλεια προσωπικού Διατήρηση της απόδοσης καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC 16PROC0000037 16-08-29 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ A 07/16 ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 37321/29-8-16 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ EΠΑΝΑΛΗΨΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. Aγγελική Διπλού Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας»

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. Aγγελική Διπλού Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας» ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Aγγελική Διπλού Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας» Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Η υγιεινή των χεριών αποτελεί βασικό παράγοντα για την: Ασφάλεια ασθενών Πρόληψη

Διαβάστε περισσότερα

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών Για Απολυμαντικά-Χημικά. Χημικά» (CPV

«Διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης των Τεχνικών Προδιαγραφών Για Απολυμαντικά-Χημικά. Χημικά» (CPV ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 Η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση: Βασ. Σοφίας 114 Αθήνα, 25/05/2015 Τ.Κ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ε. Τόμπρου Π.Ε Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν.Α «ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» Αντικείμενα & επιφάνειες σπάνια είναι υπεύθυνα για άμεση

Διαβάστε περισσότερα

Χλωρίδα των χεριών Μόνιμη Παροδική Σκοπός της η μείωση της μικροβιακής χλωρίδας των χεριών Υγιεινό πλύσιμο (απομάκρυνση των ρύπων και της παροδικής χλωρίδας) Υγιεινή με αντισηπτικό (απομάκρυνση ή καταστροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ- ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ: 7729/4-4-2018 ΠΛΗΡ: Α. ΝΤΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΜ: 2/4/2018 ΤΗΛ: 2132058558 FAX: 2132058614 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ A 07/2016

ΑΡ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ A 07/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:7538 ΑΡ.ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ A 07/016 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Με την κλίμακα ph μετράμε το πόσο όξινο ή βασικό είναι ένα διάλυμα.

Με την κλίμακα ph μετράμε το πόσο όξινο ή βασικό είναι ένα διάλυμα. Ουδέτερα Οξέα Με την κλίμακα ph μετράμε το πόσο όξινο ή βασικό είναι ένα διάλυμα. Βάσεις Για να δείτε περίπου πως μετριέται η ποσότητα οξέος ή βάσης στα διαλύματα, σε σχέση με το ph, δείτε αυτό τον πινάκα!!!

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 1 η ΥΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΗΛ. 213204-5831-5833/ Fax 213204-1173 e-mail:enl@evaggelismos-hosp.gr

Διαβάστε περισσότερα

απορρίπτει την παραπάνω πρόταση καθώς κρίνει ότι για την επίτευξη της µικροβιοκτόνου δράσης, που απαιτείται, η περιεκτικότητα σε αλκοόλη πρέπει να είν

απορρίπτει την παραπάνω πρόταση καθώς κρίνει ότι για την επίτευξη της µικροβιοκτόνου δράσης, που απαιτείται, η περιεκτικότητα σε αλκοόλη πρέπει να είν ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ης ΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Τεχνικών Προδιαγραφών του συνοπτικού διαγωνισµού για την προµήθεια απολυµαντικών για τις ανάγκες των Μονάδων και Κέντρων Υγείας ΠΕ Υ της 3ης ΥΠΕ- CPV: 24455000-8 Στη Θεσσαλονίκη,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ενότητα 12: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ι Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με

Διαβάστε περισσότερα

Κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης.

Κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης. Κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης. Η κλινική συµπτωµατολογία της γρίπης περιλαµβάνει ένα ή περισσότερα συµπτώµατα από τα ακόλουθα: Πυρετό Βήχα Πονόλαιµο Μυαλγίες Συνάχι Πονοκέφαλο Ρίγος Αίσθηµα κόπωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ. Μαρία Τσερώνη Νοσηλεύτρια ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ. Μαρία Τσερώνη Νοσηλεύτρια ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΩΝ Μαρία Τσερώνη Νοσηλεύτρια ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Δεκαετία 1950: σκέψη για κατασκευή εύκαμπτων ενδοσκοπίων Δεκαετία 1960: εφαρμογή εύκαμπτων ενδοσκοπίων στη γαστρεντερολογική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα: 9-5-14 Αριθμ. Πρωτ.: 15278

Αθήνα: 9-5-14 Αριθμ. Πρωτ.: 15278 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔ/ΝΣΗ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ Σελίδα : 1/5 I - ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι οδηγίες αυτές θεωρούνται ως συστάσεις: για όλες τις υπόλοιπες οδηγίες αποκλειστική ευθύνη φέρει ο τελικός χρήστης. Οι παρούσες συστάσεις αναφέρονται σε επιμολυσμένα μέρη και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. β. Η μόλυνση των φυτικών προϊόντων από γεωργικά φάρμακα μπορεί να είτε άμεση είτε έμμεση. ΣΩΣΤΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. β. Η μόλυνση των φυτικών προϊόντων από γεωργικά φάρμακα μπορεί να είτε άμεση είτε έμμεση. ΣΩΣΤΟ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Γ ΤΑΞΗ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α ) & ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΤΕΤΑΡΤΗ 15/04/2015 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΕΞΙ (6) ΘΕΜΑ Α ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Α1. Να γράψετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. Τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. Τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ Μέτρα πρόληψης και ελέγχου γαστρεντερίτιδας σε βρεφονηπιακό/παιδικό σταθμό (Απευθύνεται σε εργαζόμενους βρεφονηπιακών / παιδικών σταθμών) Μέτρα πρόληψης 1. Ακολουθούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001:2008 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΛΑΜΙΑ Αριθμός Πιστοποιητικού 91215 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Το παρόν πιστοποιητικό απονέμεται στον Οργανισμό: Ημερομηνία Αρχικής Πιστοποίησης 23/03/2012 ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ε.Ε. «ΚΑΘΑΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΩΣΤΟΡΙΖΟΥ» Σ.Σ. ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ 31/5/2019 1) ΚΩΔ : ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ

Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ 31/5/2019 1) ΚΩΔ : ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ Α. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΒΑΛΑ 31/5/2019 1) ΚΩΔ : 37984 ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΝΕΦΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΗ Να είναι βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο, ιοκτόνο, σποροκτόνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΟΙΚΗΣΗ 3 ης ΥΠΕ. (ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» - Ψ.Ν.Θ. Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκοµείο Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη 22-09-2017 02-08-

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκαθαριστές SE 5.100

Πολυκαθαριστές SE 5.100 Πολυκαθαριστές SE 5.100 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ECTOPOR 1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ECTOPOR 1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ECTOPOR 1. ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ECTOPOR 2. Ποιοτική και Ποσοτική σύνθεση Δραστικό συστατικό Cypermethrin high cis 2% (w/v) Έκδοχα Βλ. πλήρη κατάλογο εκδόχων στο κεφάλαιο 6.1.

Διαβάστε περισσότερα

GR Version. Staldren. Παγκοσμίως διαδεδομένο. Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku

GR Version. Staldren.   Παγκοσμίως διαδεδομένο. Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku GR Version Staldren www.jorenku.dk Παγκοσμίως διαδεδομένο Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku Staldren Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku Ένα πολύ αποτελεσματικό ξηρό απολυμαντικό προϊόν. Το Staldren είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

Staldren. Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku. Παγκοσμίως διαδεδομένο. GR Version

Staldren. Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku.   Παγκοσμίως διαδεδομένο. GR Version GR Version Staldren www.jorenku.dk Παγκοσμίως διαδεδομένο Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku Ι.Γ.ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Αθήνα: Γαρδένιας 32 136 72 Αχαρναί-Αθήνα Τηλ. (210) 94.16.183, (210) 94.18.356 Fax. (210)

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλείο συµµόρφωσης: Παρατηρήσεις καθετηριασµού fistula (Αυτόχθονη αρτηριοφλεβική επικοινωνία)

Εργαλείο συµµόρφωσης: Παρατηρήσεις καθετηριασµού fistula (Αυτόχθονη αρτηριοφλεβική επικοινωνία) Εργαλείο συµµόρφωσης: Παρατηρήσεις καθετηριασµού fistula (Αυτόχθονη αρτηριοφλεβική επικοινωνία) (Χρησιµοποιήστε ένα " " αν η δράση εκτελείται σωστά, µια " " αν δεν εκτελείται. Εάν δεν παρατηρηθεί, αφήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. Aγγελική Διπλού Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας»

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. Aγγελική Διπλού Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας» ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Aγγελική Διπλού Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ.Ν. «Ασκληπιείο Βούλας» ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ Χλωρίδα των χεριών Μόνιμη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΓΟΣ 4/03/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1890 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΓΟΣ 4/03/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1890 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΓΟΣ 4/03/2016 ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 1890. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΡΓΟΥΣ ΤΜΗΜΑ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘ.: ΚΟΡΙΝΘΟΥ 191 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ. ΕΙΔΟΣ : ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΞΙΑΣ) CPV : 33191100-6

1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ. ΕΙΔΟΣ : ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΞΙΑΣ) CPV : 33191100-6 1η Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Κ. Α. Τ. ΕΙΔΟΣ : ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΕΣ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΞΙΑΣ) CPV : 33191100-6 1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΛΙΒΑΝΩΝ ΑΤΜΟΥ BOWIE DICK, ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΟΡΩΔΗ ΦΥΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ - ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ - ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ Σελίδα 1 από 12 Αθήνα, 21 Μαΐου 2018 Προς ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΠΑΥΛΟΥ 1, Τ.Κ. 16673 ΒΟΥΛΑ Υπ' όψη: κα. Α. Κοντογιάννη - Γραφείο Προμηθειών Θέμα: 2η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ Ο χώρος του νοσοκομείου είναι ένας ιδιόμορφος χώρος, ο οποίος εξ ορισμού επιβάλλει αυστηρότερα μέτρα, αναφορικά με την υγιεινή των τροφίμων. Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς

Διαβάστε περισσότερα

Kολλοειδής Άργυρος δολοφόνος των μικροβίων χωρίς παρενέργειες

Kολλοειδής Άργυρος δολοφόνος των μικροβίων χωρίς παρενέργειες Kολλοειδής Άργυρος δολοφόνος των μικροβίων χωρίς παρενέργειες Κολλοειδής Άργυρος ο καλύτερος φίλος του ανοσοποιητικού συστήματος και εχθρός των μικροβίων Γράφει η Τυλλιανάκη Δήμητρα Ομοιοπαθητικός Ο κολλοειδής

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου

Καθαριστικά - Χρηστικά Αυτοκινήτου Mannol Super Cleaner Super καθαριστικό πολλαπλών εφαρμογών Mannol Carburetor Cleaner Kαθαριστικό σπρέι καρπυρατέρ αυτοκινήτου Πανίσχυρο καθαριστικό & απολιπαντικό σπρέι για: κινητήρα, καρπυρατερ, πεταλούδες,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Προϊόντος. 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Σελίδα 1/7 1 Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης Όνομα προϊόντος: berill Εφαρμογή προϊόντος: Υγρό καθαριστικό για ανοξείδωτες επιφάνειες Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Δ.Γ. ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ TEXNIKEΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡ.ΠΡΩΤ.1745/2-2-18 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ 1 ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΛΑΤΩΝ (WC) 4L Ειδικό καθαριστικό ισχυρό για χώρους υγιεινής W.C. Να απομακρύνει αποτελεσματικά

Διαβάστε περισσότερα

Ορθή Διαχείριση Τροφίμων. Μαριέττα Κονταρίνη Ημερίδα ΕΣΔΥ για Ασφάλεια τροφίμων 27/4/2015

Ορθή Διαχείριση Τροφίμων. Μαριέττα Κονταρίνη Ημερίδα ΕΣΔΥ για Ασφάλεια τροφίμων 27/4/2015 Ορθή Διαχείριση Τροφίμων Μαριέττα Κονταρίνη Ημερίδα ΕΣΔΥ για Ασφάλεια τροφίμων 27/4/2015 Κανόνες Ορθής Διαχείρισης των Τροφίμων Προληπτικοί κανόνες-μέτρα που απαιτούνται για να έχουμε ασφαλή τρόφιμα. Σκοπός

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ FISTULA (ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ)

ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ FISTULA (ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) ΛΙΣΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ: ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟΣ FISTULA (ΑΥΤΟΧΘΟΝΗ ΑΡΤΗΡΙΟΦΛΕΒΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) Καθαρισµός της περιοχής µε σαπούνι και νερό Εφαρµογή αντισηπτικού δέρµατος και διάθεση χρόνου για να στεγνώσει Καµία επαφή µε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με την 91/155/ΕΚ & 93/112/ΕΚ)

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με την 91/155/ΕΚ & 93/112/ΕΚ) ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με την 91/155/ΕΚ & 93/112/ΕΚ) 1. Στοιχεία του παρασκευάσματος και της επιχείρησης 1.1 Εμπορική ονομασία: DALCO-QUAT Aπολυμαντικό χώρων τροφίμων με βάση τεταρτοταγή

Διαβάστε περισσότερα

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα!

διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! διαβήτης & υγεία στα πόδια Aκολουθήστε τα σωστά βήματα! www.menarinidiabetes.gr www.glucomen.gr Τα πόδια μας είναι ένα από τα πιο ζωτικής σημασίας σημεία του σώματος και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη

Διαβάστε περισσότερα

: Αυτή το προϊόν περιέχει επικίνδυνα συστατικά.

: Αυτή το προϊόν περιέχει επικίνδυνα συστατικά. Ταυτότητα του προϊόντος Εμπορική επωνυμία Κωδικός Προϊόντος Τύπος προϊόντος Χρήση Προσδιορισμός εταιρείας Σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης : Gel : Guardian EVO 3 GEL : 9831 : Καθαριστικό προϊόν. : Επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Drain Free

Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Drain Free Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Drain Free Το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ σύστημα καθαρισμού των οικιακών αποχετεύσεων και των σηπτικών βόθρων. Ε : Ποια είναι η καλύτερη χρήση του Drain Free στις αποχετεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα: Αριθμ. Πρωτ.:25224 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Αθήνα: Αριθμ. Πρωτ.:25224 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 29-10-15 Αριθμ. Πρωτ.:25224 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ - OIK/KH ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ( 91 / 155 / ΕΚ & 93 / 112 ΕΚ ) 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ονομασία προϊόντος : LEKKERA - C Υγρό καθαριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΝΟΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΔΗΜΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΔΕΣΚΑΤΗ :04/12/2015 Αρ. Πρωτ :9613 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Nivo 40 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: NIVO 40 Κωδικός: 2.40.010 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Υψηλής τεχνολογίας κρέμα καθαρισμού χεριών των εργαζομένων στα συνεργεία. Η υψηλή καθαριστική

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg

Cromopav. ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ Δοχείο των 12 και 25 Kg ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Δημόσια ανοικτή διαδικασία συλλογής προσφορών υλικών ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ - ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Πρωτ.: 9476 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Πειραιάς: 11-07-2017 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ» ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΜΕΜΕΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αρ. 69/2014

Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Αρ. 69/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΙΚΗΣΗ 2 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Α.Ν.Π. «ΜΕΤΑΞΑ» ΜΠΟΤΑΣΗ 51-18537 ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τηλ: 213 2079100 ΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες για την πρόληψη και τον αποτελεσματικό χειρισμό εμφάνισης γαστρεντερίτιδας σε κατασκήνωση Η εμφάνιση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας σε κατασκηνώσεις δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα

4. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ

4. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ 4.1 Ομοιόσταση 4.2 Ασθένειες 4. ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ 4.3 Αμυντικοί μηχανισμοί του ανθρώπινου οργανισμού 4.4 Τρόποι ζωής και ασθένειες Μάρθα Καρβουνίδου ΠΕ1404

Διαβάστε περισσότερα

Written by Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Οδοντίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Thursday, 27 December :18 -

Written by Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Ιατρός, Οδοντίατρος, Ωτορινολαρυγγολόγος, Thursday, 27 December :18 - Betadine Betadine[Ιωδιούχος Ποβιδόνη, Povidone iodine (Mundidone)] Τα σκευάσματα Betadine δρουν επιφανειακά και ασκούν τις αντισηπτικές ιδιότητες του ιωδίου. Το δραστικό τους συστατικό, το Povidone Ιodine,

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας

Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας Σελίδα 1 από 5 ΤΜΗΜΑ 1: Στοιχεία ουσίας/παρασκευάσματος και εταιρείας/επιχείρησης 1.1. Αναγνωριστικός κωδικός προϊόντος 1.2. Συναφείς προσδιοριζόμενες χρήσεις της ουσίας ή του μείγματος και αντενδεικνυόμενες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 7Ε Μ-Ν67 Αγρίνιο, 19 Ιουλίου 2016

ΑΔΑ: 7Ε Μ-Ν67 Αγρίνιο, 19 Ιουλίου 2016 ΑΔΑ: 7Ε1246904Μ-Ν67 Αγρίνιο, 19 Ιουλίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Aριθµ. Πρωτ. 10494 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑ Α ΑΓΡΙΝΙΟΥ Γραφείο : Προµηθειών

Διαβάστε περισσότερα

Καθαριστικά -Γυαλιστικά

Καθαριστικά -Γυαλιστικά Καθαριστικά -Γυαλιστικά ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ισχυρό καθαριστικό για μάρμαρα 1ltr ανά 30-90m 2 Σε γυαλισμένα μάρμαρα ή δάπεδα, χρησιμοποιήστε το προϊόν διαλυμένο. Καθαριστικό και γυαλιστικό για μάρμαρα *Αδιάλυτο

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος 2017 Ho.re.ca

Κατάλογος 2017 Ho.re.ca Κατάλογος 2017 Ho.re.ca SOFT - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ HYPER series -Airlaid Ρολά και πετσέτες ΠΛΑΤΟΣ ΜΗΚΟΣ ΚΙΒΩΤΙΟΥ 108.113.AIR 50cm 25m 12 Air laid εξεταστικά ρολά 50DS 108.115.AIR 58cm 25m 12 108.151.AIR

Διαβάστε περισσότερα

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων

❷ Η εµφάνιση και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των τροφίµων. ❸ Η θρεπτική αξία των τροφίµων. ❻ Η προσαρµογή στο νέο προφίλ των τροφίµων Ποιότητα Ορισµός Η έννοια της ποιότητας όπως αυτή ορίζεται από τον ιεθνή Οργανισµό Τυποποίησης (ISO) αναφέρεται στο σύνολο των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος τα οποία του προσδίδουν τη

Διαβάστε περισσότερα

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ Cromopav ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΘΑΛΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Το CROMOPAV απομακρύνει τα άλατα από τα τζάμια και τις βαμμένες επιφάνειες στις σήραγγες των πλυντηρίων αυτοκινήτων,

Διαβάστε περισσότερα

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού

Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα. Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού Οργανικά Βιοτεχνολογικά Προϊόντα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού 2016 Περιεχόμενα Κατάλογος Προϊόντων Καθαρισμού BIOTEV Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Υγρό Χλωριούχο Σαπουνούχο Καθαριστικό Extra

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή στην κουζίνα του σπιτιού

Υγιεινή στην κουζίνα του σπιτιού Υγιεινή στην κουζίνα του σπιτιού H κουζίνα είναι ένας κοινόχρηστος χώρος του σπιτιού µε συνεχή χρήση, σε όλη την διάρκεια της ηµέρας. Είναι ο χώρος του σπιτιού όπου προετοιµάζονται τα γεύµατα. Το φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Graph ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: GRAPH Κωδικός: 2.40.050 Intrastat Code: 3403.19.19 Περιγραφή: Το προϊόν είναι εξαιρετικά διεισδυτικό αντισκωριακό με γραφίτη, για μπουλόνια, παξιμάδια, πύρους, σούστες

Διαβάστε περισσότερα

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας

Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας Ιατρική Σχολή ΑΠΘ Οι 5 στιγµές ΥΓΙΕΙΝΗΣ των ΧΕΡΙΩΝ σας κατά τη διάρκεια της φροντίδας 1 2 3 4 ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΣΗΠΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΥΓΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ 5

Διαβάστε περισσότερα

Μικροοργανισμοί. Οι μικροοργανισμοί διακρίνονται σε: Μύκητες Πρωτόζωα Βακτήρια Ιούς

Μικροοργανισμοί. Οι μικροοργανισμοί διακρίνονται σε: Μύκητες Πρωτόζωα Βακτήρια Ιούς Μικροοργανισμοί Οι μικροοργανισμοί διακρίνονται σε: Μύκητες Πρωτόζωα Βακτήρια Ιούς Παθογόνοι μικροοργανισμοί Παθογόνοι μικροοργανισμοί ονομάζονται οι μικροοργανισμοί που χρησιμοποιούν τον άνθρωπο ως ξενιστή

Διαβάστε περισσότερα

Καραΐσκου Α. Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ. Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο»

Καραΐσκου Α. Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ. Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο» Καραΐσκου Α. Νοσηλεύτρια Επιτήρησης Λοιμώξεων Γ. Ν. Ελευσίνας «Θριάσιο» ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ε.Ν.Λ. στα πλαίσια ενασχόλησής της με την πρόληψη λοιμώξεων στο χώρο του Νοσοκομείου, δίδει σαφείς οδηγίες για την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ

ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΜΟΛΥΝΣΗ : Η είσοδος ενός παθογόνου μικροοργανισμού στον οργανισμό του ανθρώπου. ΛΟΙΜΩΞΗ : Η εγκατάσταση και ο πολλαπλασιασμός του παθογόνου μικροοργανισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010

ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 Ημερομηνία Έκδοσης: 07/02/2013 Αριθμός Έκδοσης: 0 ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Σύμφωνα με το Παρ.2 του Καν. 1907/2006) Όπως τροποποιήθηκε από τον Καν. 453/2010 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

GR Version. Staldren. Παγκοσμίως διαδεδομένο. Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku

GR Version. Staldren.   Παγκοσμίως διαδεδομένο. Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku GR Version Staldren www.jorenku.dk Παγκοσμίως διαδεδομένο Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku Staldren Ένα προϊόν από τη J.N. Jorenku Ένα πολύ αποτελεσματικό ξηρό απολυμαντικό προϊόν. Το Staldren είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ζητήματα Ατομικής Υγιεινής στην Βιομηχανία των Τροφίμων. Γενικά

ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ζητήματα Ατομικής Υγιεινής στην Βιομηχανία των Τροφίμων. Γενικά ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ζητήματα Ατομικής Υγιεινής στην Βιομηχανία των Τροφίμων Γενικά Τα υψηλά κριτήρια ατομικής υγιεινής είναι απολύτως απαραίτητα στην μείωση του κινδύνου εμφάνισης τροφογενών λοιμώξεων. Ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com.

ΒΟΥΛΗΣ ΧΗΜΙΚΑ 2 Ο ΧΛΜ ΝΑΟΥΣΑ-Σ.Σ.Ν ΝΑΟΥΣΑ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΤΛΦ:0030-23320-26446/25047 FAX: 0030-23320-28249 www.voulis.com info@voulis.com. Patoma ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Προϊόν: PATOMA Κωδικός: 2.03.050 Intrastat Code: 3402.20.90 Περιγραφή: Εφαρμογή: Κάνει καλή απολάδωση, στεγνώνει γρήγορα, είναι χαμηλού αφρισμού και δεν χρειάζεται ξέπλυμα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ Σχης (ΥΝ) ε.α. M.Sc.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ Σχης (ΥΝ) ε.α. M.Sc. ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΠΑΘΕΙΕΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ Σχης (ΥΝ) ε.α. M.Sc. Πρόλογος - Εισαγωγή Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του ανθρωπίνου σώματος και αποτελεί περίπου το 16% του συνολικού βάρους του. Η

Διαβάστε περισσότερα

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.

Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Πολυκαθαριστές SE 4001 Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών. Βασικός εξοπλισμός: Εύκαμπτος σωλήνας πλύσης - απόπλυσης

Διαβάστε περισσότερα