BMW Corporate Communications

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BMW Corporate Communications"

Transcript

1 BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 14 Ιανουαρίου 2013 Ανανεωμένη η γκάμα μοντέλων BMW από την Άνοιξη του Νέοι και κορυφαίοι κινητήρες, BMW xdrive για την BMW Σειρά 3 Touring Intelligent all-wheel drive και για άλλα μοντέλα BMW Σειράς 3 και BMW Σειράς 6 Προδιαγραφές EU6 στάνταρ για περισσότερες εκδόσεις BMW Σειράς 1 & 3, X3 και Z4 Λανσάρισμα της νέας BMW Z4 και των μοντέλων Limited Edition Lifestyle για την BMW Σειρά 1 Coupe και BMW Σειρά 1 Cabrio Νέα γενιά συστήματος πλοήγησης Professional διατίθεται τώρα και για την BMW Σειρά 1, Σειρά 6 και X3 Intelligent Emergency Call στάνταρ για την BMW Σειρά 3 και Σειρά 6. Μόναχο. Η BMW θα προσφέρει στους πελάτες της ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση και ποικιλία μοντέλων από την Άνοιξη του 2013, με πρόσθετες εκδόσεις κινητήρων και συστημάτων κίνησης, πλούσια γκάμα εξοπλισμού και ελκυστικές, νέες λειτουργίες BMW ConnectedDrive. Η γκάμα βενζινοκινητήρων που διατίθεται για την BMW Σειρά 3 Touring θα περιλαμβάνει από την entry έκδοση BMW 316i Touring (100 kw/136 hp), μέχρι τη ναυαρχίδα BMW 335i Touring (225 kw/306 hp). Στη γκάμα θα προστεθούν δύο ακόμα εκδόσεις diesel, μεταξύ των οποίων η πολύ αποδοτική BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring. Οι πελάτες θα μπορούν να παραγγείλουν τη νέα BMW Σειρά 3 Touring με ευφυές σύστημα AWD από την Άνοιξη του 2013: αρχικά θα διατίθενται πέντε εκδόσεις xdrive. Επίσης, η BMW διευρύνει την παρουσία της στο χώρο της τετρακίνησης (AWD). Έξι εκδόσεις xdrive θα προστεθούν συνολικά στη γκάμα της Σειράς 3, ενώ η Σειρά 6 θα υποδεχθεί τέσσερα ακόμα μοντέλα AWD. Εν τω μεταξύ, ο αριθμός μοντέλων που πληρούν τις προδιαγραφές EU6 οι οποίες πρόκειται να τεθούν σε ισχύ το Σεπτέμβριο του 2014 αναμένεται να αυξηθεί. Με το αποκλειστικό πακέτο εξοπλισμού Limited Edition Lifestyle, τα μοντέλα 2013 Coupe και Cabrio της BMW Σειράς 1 θα μπορούν να ξεχωρίσουν. Η νέα γενιά συστήματος πλοήγησης Professional θα διατίθεται προαιρετικά για όλες τις εκδόσεις BMW Σειράς 6, BMW X3 και Σειράς 1 σε 5θυρη και 3θυρη.

2 Ο στάνταρ εξοπλισμός όλων των μοντέλων της Σειράς 6 και της νέας Σειράς 3 θα περιλαμβάνει τώρα Intelligent Emergency Call με αυτόματο εντοπισμό οχήματος και ανίχνευση σφοδρότητας σύγκρουσης, ενώ η νέα BMW Σειρά 3 θα προσφέρει hands-free σύστημα και διεπαφή USB στάνταρ στο μέλλον. Νέα BMW Σειρά 3 Touring: τέσσερις νέες εκδόσεις κινητήρων, μεταξύ των οποίων η BMW 320d EfficientDynamics Edition. Δύο νέοι βενζινοκινητήρες και δύο σύνολα diesel προστίθενται στη γκάμα της νέας BMW Σειράς 3 Touring από την Άνοιξη του Η νέα BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring προσφέρει το πιο εντυπωσιακό μίγμα οδηγικής απόλαυσης και οικονομίας. Την ισχύ παράγει ένας νέος τετρακύλινδρος 120 kw/163 hp diesel. Η αποδοτική φύση του κινητήρα και η τεχνολογία EfficientDynamics που προσφέρονται στάνταρ σε όλη τη γκάμα της Σειράς 3 πλαισιώνονται από αρετές όπως η βελτιστοποιημένη αεροδυναμική. Η BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring διατίθεται με εξατάχυτο μηχανικό και οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ενώ και οι δύο εκδόσεις έχουν μέση κατανάλωση 4,3 lit. / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών και εκπομπές CO2, 112 g / km. Η άριστη απόδοση συνοδεύεται από τα σπορ χαρακτηριστικά που οι πελάτες έχουν μάθει να περιμένουν από την BMW. Έτσι, η BMW 320d EfficientDynamics Edition Touring επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 8,3 δευτερόλεπτα (αυτόματο: 8,2 δευτερόλεπτα). Η δεύτερη νέα έκδοση diesel της γκάμας είναι η BMW 325d Touring. Ο τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας υιοθετεί τεχνολογία BMW TwinPower Turbo με υπερσυμπιεστή δύο σταδίων, αποδίδει 160 kw/218 hp και μέγιστη ροπή 450 Nm. Η BMW 325d Touring επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 6,9 δεύτερα, ενώ η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών είναι 5,1 lit. / 100 km (Εκπομπές CO2 : 134 g/km). Η νέα έκδοση κινητήρα θα λανσαριστεί ταυτόχρονα για τη νέα BMW 325d Sedan. Η νέα entry βενζινοκίνητη έκδοση BMW 316i Touring αντλεί ισχύ από έναν τετρακύλινδρο 1.6 BMW TwinPower Turbo και αποδίδει 100 kw/136 hp. Ο κινητήρας συνδυάζεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο στάνταρ, αλλά προαιρετικά διατίθεται με οκτατάχυτο αυτόματο. Η BMW 316i Touring επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 9,4 δεύτερα (αυτόματο: 9,3 δεύτερα). Η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών είναι 5,9 / 6,2 lit. / 100 km ενώ οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται μεταξύ g/km, ανάλογα με τον τύπο ελαστικών.

3 Η πιο σπορ έκδοση της BMW Σειράς 3 Touring είναι η BMW 335i Touring, που χρησιμοποιεί τον κορυφαίο straight-six τεχνολογίας BMW TwinPower, με απόδοση 225 kw/306 hp. Η επιτάχυνση km/h ολοκληρώνεται σε 5,5 δευτερόλεπτα και πέφτει στα 5,2 δεύτερα σε συνδυασμό με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το σπορ ταμπεραμέντο του τολμηρού Touring εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο λαμβάνοντας υπόψη την κατανάλωση, μόλις 8,1 lit. / 100 km (αυτόματο: 7,6 l/100 km) στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών με εκπομπές CO2 μέχρι 189 g/km (αυτόματο: 177 g/km). Επέλαση μοντέλων BMW xdrive: αρχικά, πέντε εκδόσεις της νέας BMW Σειράς 3 Touring με ευφυή τετρακίνηση. Η BMW 335i Touring θα μπορεί επίσης να διατίθεται από το λανσάρισμά της με BMW xdrive. Η έκδοση αυτή προσφέρεται στάνταρ με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και θα κάνει ντεμπούτο με τέσσερα ακόμα μένα μοντέλα BMW Σειράς 3 Touring εφοδιασμένα με ευφυές σύστημα AWD. Για παράδειγμα, τα τετρακύλινδρα βενζινοκίνητα μοντέλα BMW 320i xdrive Touring (135 kw/184 hp) και BMW 328i xdrive Touring (180 kw/245 hp) και η τετρακύλινδρη BMW 320d xdrive Touring (135 kw/184 hp) diesel θα λανσαριστούν την Άνοιξη του Και τα τρία διατίθενται στάνταρ με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή οκτατάχυτο αυτόματο προαιρετικά. Και η επίθεση στην αγορά AWD συνεχίζεται με το λανσάρισμα της BMW 330d xdrive σε εκδόσεις Touring και Sedan. Στην περίπτωση αυτή, το σύστημα xdrive συνδυάζεται με έναν εξακύλινδρο εν σειρά 190 kw/258 hp diesel και οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τέσσερα νέα μοντέλα BMW Σειράς 6 με xdrive αυξάνουν τον αριθμό των AWD εκδόσεων BMW στις 74. Οι AWD εκπρόσωποι της νέας BMW Σειράς 6 προστίθενται στη γκάμα από την Άνοιξη του Νέα στην αυτοκινητιστική σκηνή θα είναι τα μοντέλα BMW 640i xdrive Cabrio, BMW 640i xdrive Coupe και BMW 640i xdrive Gran Coupe όλα με εξακύλινδρο εν σειρά βενζινοκινητήρα 235 kw/320 hp και το BMW 640d xdrive Gran Coupe με straight-six diesel που αποδίδει 230 kw/313 hp. Οι νέες all-wheel-drive εκδόσεις της Σειράς 6 εφοδιάζονται στάνταρ με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το BMW xdrive αυξάνει την πρόσφυση, την κατευθυντική ευστάθεια και τις δυναμικές επιδόσεις στις στροφές, μεταβάλλοντας ηλεκτρονικά την κατανομή κινητήριας ισχύος μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα. Έτσι ο αριθμός μοντέλων BMW από απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα αυτού του συστήματος θα αυξηθεί στα 74 την Άνοιξη του Η γκάμα xdrive περιλαμβάνει από τις εκδόσεις της μικρομεσαίας BMW Σειράς 1 και τα μοντέλα BMW X μέχρι την πολυτελή BMW Σειρά 7.

4 Βελτιστοποιημένες εκπομπές ρύπων: 35 μοντέλα BMW ήδη πληρούν τις προδιαγραφές EU6 στάνταρ. Την Άνοιξη του 2013 αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός μοντέλων BMW που θα πληρούν στάνταρ τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6. Τόσο οι 5θ όσο και οι 3θ εκδόσεις των BMW 114i, BMW 116i και BMW 118i συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα που θα τεθούν σε ισχύ το Στην οικογένεια της Σειράς 3, οι BMW 316i, BMW 320i xdrive και BMW 328i xdrive πληρούν τις προδιαγραφές σε έκδοση Touring. Η BMW X3 xdrive20i και η BMW X3 xdrive28i, όπως επίσης και οι BMW Z4 sdrive18i, BMW Z4 sdrive20i και BMW Z4 sdrive28i Roadsters, θα πληρούν επίσης τις προδιαγραφές EU6 από την Άνοιξη του Έτσι ο συνολικός αριθμός μοντέλων EU6 της BMW ανεβαίνει στα 35. Νέα BMW Z4 προ των πυλών: το Roadster τώρα ακόμα πιο γοητευτικό. Με νέα εξωτερικά χαρακτηριστικά, βελτιώσεις στις λεπτομέρειες εσωτερικού, νέο πακέτο εξοπλισμού και entry έκδοση κινητήρα, η BMW Z4 ετοιμάζεται για πιο δυναμική είσοδο την Άνοιξη του Τρεις νέες εξωτερικές αποχρώσεις διατίθενται με το νέο ειδικό πακέτο εξοπλισμού Design Pure Traction. Μαύροι και πορτοκαλί τόνοι στο εσωτερικό δημιουργούν μία άκρως γοητευτική αντίθεση. Περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης προσφέρουν οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 και 18 ιντσών και το προαιρετικό πακέτο M Sport. Νέο entry μοντέλο θα είναι η BMW Z4 sdrive18i, με δίλιτρο κινητήρα τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo που αποδίδει 115 kw/156 hp. Η εισαγωγική έκδοση της σειράς Z4 θα διατίθεται κατόπιν παραγγελίας και με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αποκλειστική αισθητική: Limited Edition Lifestyle για την BMW Σειρά 1 Coupe και BMW Σειρά 1 Cabrio. Η απαράμιλλη οδηγική απόλαυση και μία ξεχωριστή γοητεία χάρισαν στη BMW Σειρά 1 Coupe και την BMW Σειρά 1 Cabrio μία μοναδική θέση στην premium μικρομεσαία κατηγορία. Και το λανσάρισμα εκδόσεων Limited Edition Lifestyle θα αναδείξει ακόμα περαιτέρω την ατομικότητα κάθε μοντέλου από την Άνοιξη του Μία έξυπνα δομημένη γκάμα εξωτερικών και εσωτερικών χαρακτηριστικών υπογραμμίζει την προηγμένη αισθητική και των δύο μοντέλων. Οι πελάτες μπορούν να παραγγέλνουν τις μεταλλικές αποχρώσεις Sapphire Black και Space Grey αντί της αποκλειστικής Mineral White metallic. Ανεξάρτητα από την επιλογή, μάσκες BMW αποκλειστικής σχεδίασης φέρουν μπάρες λευκές στο πλάι, με χρωμιωμένο φινίρισμα μπροστά.

5 Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του εσωτερικού είναι υποδοχές παραθύρων σε Chrome Line και πλαίσια πλαϊνών παραθύρων, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών σε σχεδίαση διπλών ακτίνων και δίχρωμη βαφή Ferric Grey και matt chrome ή black chrome (BMW 135i και BMW 123d) διακοσμητικά απολήξεων εξαγωγής. Ένα καφέ soft top με ασημί κόκκους αποτελεί για την BMW Σειρά 1 Cabrio ένα ακόμα αποκλειστικό στοιχείο Limited Edition Lifestyle. Η φιλοσοφία εσωτερικού Limited Edition Lifestyle περιλαμβάνει καφέ δέρμα Tobacco με λευκές ραφές που δημιουργούν μία εντυπωσιακή αντίθεση στην καφέ επιφάνεια, σε συνδυασμό με θερμαινόμενα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού. Ένα καφέ, σπορ δερμάτινο τιμόνι με λευκή αντίθετη ραφή συνεχίζει το θέμα. Τελικές πινελιές στο ποιοτικό εσωτερικό είναι τα διακοσμητικά στα μαρσπιέ με λογότυπο BMW Limited Edition, αποκλειστικές ξύλινες διακοσμητικές λωρίδες Fineline Stream, μία ανθρακί επένδυση οροφής (για την BMW Σειρά 1 Coupe) και πατάκια με ασορτί μπορντούρα. Οι εκδόσεις Limited Edition Lifestyle της BMW Σειράς 1 Coupe και BMW Σειράς 1 Cabrio παραγγέλνονται προαιρετικά με το ειδικό πακέτο M Sport. Αυτός ο συνδυασμός περιλαμβάνει μαύρο, δερμάτινο τιμόνι M. Νέα γενιά συστήματος πλοήγησης Professional διατίθεται τώρα για την BMW Σειρά 6, BMW X3 και τη νέα BMW Σειρά 1. Η τελευταία γενιά του συστήματος πλοήγησης Professional λειτουργεί ταχύτερα χάρη σε ένα πολύ ισχυρό επεξεργαστή, προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες απεικόνισης διαδρομής και εντυπωσιάζει με τρισδιάστατα γραφικά με υψηλή ανάλυση για όλα τα μενού. Απολαύστε ένα νέο επίπεδο οδηγικής απόλαυσης από την Άνοιξη του 2013 με όλα τα μοντέλα BMW Σειράς 6, τη νέα BMW Σειρά 1 και την X3. Για την αποθήκευση της προσωπικής μουσικής συλλογής του οδηγού, η χωρητικότητα σκληρού δίσκου του συστήματος Professional έχει αυξηθεί στα 20 GB. Όπως στην BMW Σειρά 6, η νέα BMW Σειρά 3 διατίθεται τώρα στάνταρ με λειτουργία hands-free ενώ με Bluetooth και διεπαφή USB ο χρήστης μπορεί να συνδέσει music players και USB στο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. Η τελευταία γενιά του συστήματος πλοήγησης Professional είναι πιο πρακτική. Με απευθείας επιλογή της μπάρας λειτουργίας ο χρήστης μπορεί να αλλάξει απεικονίσεις χαρτών, ενώ τα καιρικά δελτία και οι προειδοποιήσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο προβάλλονται απευθείας. Εξάλλου, η διαιρούμενη οθόνη επιτρέπει τώρα στους οδηγούς να βλέπουν προειδοποιήσεις High Guiding με λεπτομερή απεικόνιση διασταυρώσεων και ακριβή Καθοδήγηση Λωρίδας.

6 Η δυνατότητα 3D απεικόνισης μοντέλου πόλης έχει επεκταθεί και προσφέρει μία προοπτική και ρεαλιστική απεικόνιση δρόμων και σπιτιών μέσω ενσωματωμένης οθόνης για να μπορούν οι οδηγοί να περνούν από την κίνηση με ελάχιστες καθυστερήσεις. Η νέα γενιά του συστήματος πλοήγησης Professional προσθέτει επίσης νέες λειτουργίες αναγνώρισης φωνής στη γκάμα Mobile Office Services του BMW ConnectedDrive. Οι οδηγοί μπορούν ήδη να βλέπουν καταχωρήσεις ημερολογίου, μηνύματα κειμένων (SMS, ), καθήκοντα και σημειώσεις στην οθόνη και να τα ακούνε μέσω της λειτουργίας Ανάγνωσης Κειμένου (Text to Speech), ώστε να ενημερώνονται για τα μηνύματα και τις πληροφορίες χωρίς να διασπάται η προσοχή τους από το δρόμο. Ωστόσο, η τελευταία καινοτομία περιλαμβάνει επιπλέον μία λειτουργία απαγγελίας που χρησιμοποιεί σύστημα πλήρους αναγνώρισης φωνής για να μεταφέρει τα λόγια του οδηγού. Το κείμενο που υπαγορεύεται θα αποστέλλεται στη συνέχεια μέσω SMS ή . Από την Άνοιξη του 2013, μοντέλα BMW Σειράς 6 θα εφοδιάζονται με ταμπλό οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Αυτή η προγραμματιζόμενη οθόνη του cockpit έχει τα χαρακτηριστικά του επιλεγμένου Driving Experience Control mode. Οι πληροφορίες διαφοροποιούνται με σαφήνεια με τη χρήση ποικίλων γραφικών και χρωμάτων στο ταμπλό. Στο COMFORT mode, το ταμπλό οργάνων τεχνολογίας black panel απεικονίζει κλασικά τέσσερα όργανα. Στο ECO PRO mode, το στροφόμετρο μετατρέπεται σε ένδειξη EfficientDynamics για τον αποδοτικό τρόπο οδήγησης. Στο SPORT mode, το ταχύμετρο δείχνει την ταχύτητα ψηφιακά με τη μορφή ενός μεγάλου, κεντρικά τοποθετημένου αριθμού, ενώ η επιλεγμένη σχέση προβάλλεται στη μέση του στροφόμετρου. Η νέα BMW Head-Up Display θα πλαισιώσει τις λειτουργίες ConnectedDrive που προορίζονται για την BMW X3 από την Άνοιξη του Η τελευταία γενιά του συστήματος που προβάλλει σχετικές πληροφορίες στο άμεσο πεδίο ορατότητας του οδηγού στο παρμπρίζ, χρησιμοποιεί ένα πλήρες φάσμα χρωμάτων για την απεικόνιση γραφικών και συμβόλων που σημαίνει ότι οδικά σήματα, για παράδειγμα, μπορούν να απεικονίζονται άκρως ρεαλιστικά. Η νέα BMW Head-Up Display διατίθεται για την BMW X3 σε συνδυασμό με τον αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων. Η χρωμιωμένη απόληξη χαρίζει πρόσθετη γοητεία στο όχημα και τώρα διατίθεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις BMW X3.

7 Intelligent Emergency Call από την BMW ConnectedDrive: στάνταρ στη νέα BMW Σειρά 3 και BMW Σειρά 6 από τον Άνοιξη του Η BMW είναι επίσης πρωτοπόρος στα συστήματα ενεργοποίησης κλήσης επείγουσας ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος και θα ισχυροποιήσει τη θέση της από φέτος την άνοιξη. Το 1997 στις ΗΠΑ και το 1999 στην Ευρώπη, η BMW ήταν η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο που λανσάρισε αναβαθμισμένο σύστημα κλήσης επείγουσας ανάγκης με αυτόματο εντοπισμό οχήματος. Τώρα, αυτό το σύστημα της BMW ConnectedDrive, στην τελευταία του έκδοση περιλαμβάνει λειτουργία ανίχνευσης σφοδρότητας σύγκρουσης και προσφέρεται στάνταρ με όλα τα μοντέλα BMW Σειράς 6 και της νέας Σειράς 3. Σε περίπτωση σύγκρουσης, η λειτουργία Intelligent Emergency Call με αυτόματο εντοπισμό οχήματος και ανίχνευση σφοδρότητας σύγκρουσης στέλνει πληροφορίες που επιτρέπουν την ταχεία και αποτελεσματική υποστήριξη στον τόπο του ατυχήματος. Τα δεδομένα, που μεταφέρονται αυτόματα στο τηλεφωνικό κέντρο μέσω τεχνολογίας κινητού τηλεφώνου, περιλαμβάνουν εντοπισμό του οχήματος κατά μεγάλη προσέγγιση, αριθμό πλαισίου, περιγραφή μοντέλου και χρώμα αμαξώματος καθώς και πληροφορίες από τους αισθητήρες. Έτσι διαπιστώνεται πόσοι άνθρωποι υπάρχουν στο αυτοκίνητο και ποιοι αερόσακοι έχουν ενεργοποιηθεί. Οι αισθητήρες καταγράφουν επίσης τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, ώστε να αναγνωρίζεται η διαφορά μεταξύ μετωπικών, οπίσθιων, πλευρικών και πολλαπλών συγκρούσεων και να ανιχνεύεται πιθανή ανατροπή. Έτσι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης λαμβάνουν λεπτομερείς πληροφορίες για τον τύπο της σύγκρουσης. Η κλήση μπορεί να ενεργοποιηθεί και μηχανικά για άμεση κινητοποίηση ώστε να παρασχεθούν πρώτες βοήθειες για κάποιον άλλο χρήστη του δρόμου, για παράδειγμα. Η λειτουργία TeleServices θα διατίθεται επίσης για την BMW Σειρά 6 και τη νέα Σειρά 3 στάνταρ από την Άνοιξη του Η τηλεματική υπηρεσία επιτρέπει την αυτόματη μεταφορά σημαντικών δεδομένων σχετικών με το service σε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της προτίμησης του πελάτη. Η εποχή του service και οι απαιτούμενες εργασίες αναγνωρίζονται αυτόματα από το όχημα και τα σχετικά δεδομένα αποστέλλονται στον Επισκευαστή τηλεφωνικά. Η TeleServices μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το κλείσιμο ραντεβού στο συνεργείο.

8 Νέα πακέτα εξοπλισμού, ελκυστικές τιμές. Από την Άνοιξη του 2013 μία σειρά νέων πακέτων εξοπλισμού θα προσφέρεται με διάφορα μοντέλα BMW. Άλλα πακέτα αναβαθμίζονται με πρόσθετα χαρακτηριστικά που θα παρέχουν οικονομικά πλεονεκτήματα έναντι των μεμονωμένων επιλογών. Από την Άνοιξη του 2013, το Comfort Package που διατίθεται για την BMW Σειρά 5 Sedan και την BMW Σειρά 5 Touring θα περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο κλιματισμού με πρόσθετα χαρακτηριστικά, Park Distance Control (PDC), θέρμανση καθισμάτων και οσφυϊκή υποστήριξη για τον οδηγό και το συνοδηγό, αυτόματο αντιθαμβωτικό μεσαίο καθρέπτη, φωτισμό περιβάλλοντος και σύστημα ηχείων HiFi. Για την BMW X3, δύο νέα πακέτα εξοπλισμού θα προστεθούν στον κατάλογο. Το Comfort Package για το Sports Activity Vehicle περιλαμβάνει αυτόματη λειτουργία πίσω πόρτας, κλιματικό παρμπρίζ, πακέτο αποθηκευτικών χώρων, διζωνικό αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, cruise control με λειτουργία πέδησης και τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών όπως και Professional radio. Το Innovation Package περιλαμβάνει προβολείς xenon, Adaptive Headlights, High Beam Assistant, Lane Departure Warning, BMW Head-Up Display και Speed Limit Info. Ένα νέο Innovation Package θα διατίθεται επίσης για την BMW X6 Sports Activity Coupe από την Άνοιξη του 2013 με Adaptive LED Headlights, BMW Head-Up Display και Speed Limit Info. Επισκόπηση: Τα νέα μοντέλα BMW για την Άνοιξη του 2013: BMW 3 Series Touring Κυβισμός (kw/hp) Ε. Κύκλος (l/100 km) Εκπομπές CO2 225/ BMW 316i Touring 100/ BMW 325d Touring 160/ BMW 320d Efficient Dynamics Edition Touring 120/ BMW 335i xdrive Touring 225/ BMW 328i xdrive Touring 180/ BMW 320i xdrive Touring 135/ BMW 330d xdrive Touring 190/ BMW 320d xdrive Touring 135/

9 BMW 3 Series Sedan Κυβισμός (kw/hp) Ε. Κύκλος (l/100 km) Εκπομπές CO2 BMW 325d Sedan 160/ BMW 330d xdrive Sedan 190/ BMW 6 Series range BMW 640i xdrive Coupe 235/ BMW 640i xdrive Convertible 235/ BMW 640i xdrive Gran Coupe 235/ BMW 640d xdrive Gran Coupe 230/ BMW Z4 BMW Z4 sdrive 18i 115/ Overview: Μοντέλα BMW με EU6 στανταρ BMW 1 Series 3-door BMW 114i (από την Άνοιξη του 2013) BMW 116i (από την Άνοιξη του 2013) BMW 118i (από την Άνοιξη του 2013) BMW 125i BMW 1 Series 5-door BMW 114i (από την Άνοιξη του 2013) BMW 116i (από την Άνοιξη του 2013) BMW 118i (από την Άνοιξη του 2013) BMW 125i BMW 3 Series Sedan BMW 316i (από την Άνοιξη του 2013) BMW 320i BMW 320i EfficientDynamics Edition BMW 320i xdrive (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW 328i BMW 328i xdrive BMW 125i

10 BMW 3 Series Touring BMW 316i (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW 320i BMW 320i xdrive (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW 328i BMW 328i xdrive (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW 5 Series Sedan BMW M550d xdrive BMW 5 Series Touring BMW M550d xdrive BMW 7 Series BMW 750d xdrive BMW 750Ld xdrive BMW 760i (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW 760Li (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW X1 BMW X1 sdrive18i BMW X1 sdrive20i BMW X1 xdrive20i BMW X1 xdrive28i Μοντέλα BMW με ανανεώσεις για την Άνοιξη του BMW X3 BMW X3 xdrive20i (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW X3 xdrive28i (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW Z4 BMW Z4 sdrive18i (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW Z4 sdrive20i (νέα από την Άνοιξη του 2013) BMW Z4 sdrive28i (νέα από την Άνοιξη του 2013) -Τέλος Δελτίου Τύπου-

11 Το BMW Group Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI, Husqvarna Motorcycles και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 29 μονάδες παραγωγής σε 14 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες. Το οικονομικό έτος 2012, το BMW Group πούλησε 1.85 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 117,000 μοτοσικλέτες παγκοσμίως. Το κέρδος προ φόρων για το 2011 ήταν 7.38 δισεκατομμύρια ευρώ, με έσοδα που ανήλθαν στα δισεκατομμύρια ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2011, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου 100,000 ατόμων. Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει δημιουργήσει οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία οχτώ χρόνια. Facebook: Twitter: YouTube: BMW Group Hellas Corporate Communications Βιβή Δαλάκου, Τηλέφωνο: Fax:

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 03/11/2014) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 01/06/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (CO2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ F21 LCI - Σειρά 1 3θυρη 116i 1.499

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 29/02/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 16/12/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (CO2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 08 Ιανουαρίου 2013 Νέα BMW Z4: Ένα roadster με άποψη και σπορ αίσθηση. Συνδυασμός κλασικών αναλογιών και προηγμένης τεχνολογίας, σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Δυναμικές επιδόσεις, υψηλή αισθητική και ευφυής λειτουργικότητα είναι αρετές που έχουν κάνει διάσημη τη BMW Σειρά 5 Touring. Τώρα, η νέα

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 2 Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring: Η 5 η γενιά του μοντέλου ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη 25χρονη ιστορία της Touring

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. 1. Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

MINI Corporate Communications

MINI Corporate Communications Δελτίο Τύπου 04 Φεβρουαρίου 2011 Ανανεωμένο το MINI για το 2011 με ισχυρότερους κινητήρες, πιο σπορτίφ στυλ και έμφαση στην ατομικότητα. Πρεμιέρα του MINI Cooper SD με 2.0 turbodiesel και 105 kw/143 hp

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση.

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση. Σελίδα 1 Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017. Αναλυτική Παρουσίαση. 1. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής: Νέα BMW Σειρά 5 Touring.... 2 2. Νέο επίπεδο σπορ επιδόσεων και υψηλής αισθητικής:

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Σεπτέμβριος 2008 Περίληψη Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Νέα φιλοσοφία: Σπορ, μεσαίου μεγέθους sedan Πλούσια γκάμα επιλογών: Τρεις εκδόσεις αμαξώματος, επτά κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά...

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά... Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 1. Περιεχόμενα. 1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. Η νέα BMW Σειρά 1. (Περιληπτικά)... 2 2. Με μια ματιά.... 5 3.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Η BMW παρουσιάζει εκτενώς ανανεωμένη μία από τις πιο δημιουργικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση...

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση... Σελίδα 1 Νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Περιεχόμενα. Νέα BMW Σειρά 2 Coupe / Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις.... 2 Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων.

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη.

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Σελίδα 1 Η νέα Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Η έβδομη γενιά της Σειράς 5 Sedan θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές το Φεβρουάριο του 2017 και αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Το ξημέρωμα μιας νέας εποχής. BMW Σειρά 4 Πλήρης γκάμα.... 2 Εξωτερικό και φιλοσοφία φωτισμού. Αθλητές σε εξαιρετική φόρμα.... 4 Εσωτερικό και εξοπλισμός. Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013 Media Information Σεπτέμβριος 2013 Η Opel στο 65 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept Αυτοπεποίθηση: Το Insignia OPC,

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. Το νέο MINI Countryman. Προφίλ.2 Κορυφαίο στυλ παντός εδάφους: το νέο MINI Countryman..6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός

Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός 7 Αυγούστου, 2007 Η Opel στο 62 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός Vectra και Signum: Σημαντικά βελτιωμένος στάνταρ εξοπλισμός Vectra OPC:

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications 23 Μαΐου 2017 Η νέα M5 με M xdrive. Με μια ματιά. Με την άφιξη της νέας M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km), η M GmbH λανσάρει την έκτη γενιά του παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. Νέο MINI Paceman. Προφίλ.... 2 Σπορτίφ, κομψό, δυναμικό: το νέο MINI Paceman: Νέο MINI Paceman.... 6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW X3. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW X3. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW X3. Περιεχόμενα. Εκδόσεις κινητήρων στο λανσάρισμα. Αποδοτικοί τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel.... 2 Εξωτερική σχεδίαση. Χαρακτηριστική εμφάνιση και ποικίλη

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW X3. Περιεχόμενα.

Νέα BMW X3. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα BMW X3. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW X3. Κύρια χαρακτηριστικά... 2. Σχεδίαση και λειτουργικότητα. Δυναμική, αποκλειστική εμφάνιση και μέγιστη ευελιξία.... 3. Συστήματα κίνησης. Οδηγική απόλαυση και

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα.

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. 1. Με μια ματιά....2 2. Τεχνολογία BMW i στην πολυτελή κατηγορία. Νέα BMW 740e iperformance,

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα.

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. 1. Η νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Κύρια Χαρακτηριστικά.... 2. Φιλοσοφία: Υψηλή αισθητική, ευρυχωρία, λειτουργικότητα... 3. Σχεδίαση: Καινοτόμος, συναισθηματική,

Διαβάστε περισσότερα

BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN. BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά 3 Sedan Touring

BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN. BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW Σειρά 3 Sedan Touring BMW Σειρά 3 Sedan Touring www.bmw.gr Sheer Driving Pleasure BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN. BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING. BMW EFFICIENTDYNAMICS. ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΡΥΠΟΙ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. BMW ΣΕΙΡΑ 3 SEDAN. BMW ΣΕΙΡΑ 3 TOURING.

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Μία νέα γενιά μοντέλων στην αυτοκινητιστική σκηνή Σχεδίαση. Η cool X Εκδόσεις μοντέλου. Βασική, M Sport και M Sport X...

Μία νέα γενιά μοντέλων στην αυτοκινητιστική σκηνή Σχεδίαση. Η cool X Εκδόσεις μοντέλου. Βασική, M Sport και M Sport X... Σελίδα 1 Η νέα BMW X2. Περιεχόμενα. Η νέα BMW X2. Μία νέα γενιά μοντέλων στην αυτοκινητιστική σκηνή... 2 Σχεδίαση. Η cool X.... 3 Εκδόσεις μοντέλου. Βασική, M Sport και M Sport X.... 7 Εσωτερικό και εξοπλισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ.

BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ. Δελτίο Τύπου 18 Σεπτεμβρίου 2012 BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ. Μόναχο. Με το νέο BMW Concept Active Tourer, η BMW παρουσιάζει στο Σαλόνι Παρισιού το πρώτο

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα.

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. 1. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). (Περιληπτικά)... 2. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

ΕπιλΕξετε απο τα διαθεσιμα πακετα εξοπλισμού

ΕπιλΕξετε απο τα διαθεσιμα πακετα εξοπλισμού ΝΕΟ Mazda3 ΝΕΟ mazda3 HATCHBACK ΝΕΟ mazda3 SEDAN Ισχύς Κινητήρα kw / HP Ροπή μέγιστη σε Nm ΕπιλΕξετε απο τα διαθεσιμα πακετα εξοπλισμού Ισχύς Κινητήρα kw / HP Ροπή μέγιστη σε Nm ΕπιλΕξετε απο τα διαθεσιμα

Διαβάστε περισσότερα

BMW Σειρά 4 Cabrio. Περιεχόμενα.

BMW Σειρά 4 Cabrio. Περιεχόμενα. Page 1 BMW Σειρά 4 Cabrio. Περιεχόμενα. 1. BMW Σειρά 4 Cabrio: Κύρια Χαρακτηριστικά. 2. Σχεδίαση και Λειτουργικότητα: Υψηλή αισθητική, συναρπαστική εμπειρία Cabrio και καθημερινή αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς.

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) Περιεχόμενα.

Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) 2015. Περιεχόμενα. 1. Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (ΙΑΑ) 2015. (Με μια ματιά)... 2 2. Η BMW στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα.

Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. 1. Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. (Εισαγωγή) 2. Νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού. (Λεπτομερής παρουσίαση) 2.1 head-up display. 2.2 Προειδοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016

Golf ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ. Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Ισχύει από 23/12/2016 Golf Active Advance Allstar Exclusive R-Line BLUEMOTION Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15. Ζάντες αλουμινίου ''Toronto'' 6 1/2 J X 16 με ελαστικά 205 /55 / R16 με αντικλεπτικά

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Καινούργια μάσκα, σύμφωνη με την τελευταία οικογενειακή εικόνα της μάρκας. Νέο καπό, με πιο έντονο ανάγλυφο που τονίζει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν. Η B-Class. Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα Σειρά 5 Sedan. Περιεχόμενα. Εκδόσεις μοντέλου στο λανσάρισμα. Αποδοτικοί τετρακύλινδροι και εξακύλινδροι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες.... 2 Σχεδίαση και εξοπλισμός. Στυλ, άποψη

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Alhambra. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής μας στη Βαρκελώνη και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Περιεχόμενα.

Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016. Περιεχόμενα. 1. Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2016. (Με μια ματιά)... 2 2. Η BMW στο 86 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 6,6 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD A/T FWD FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 16.400

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Sheer Driving Pleasure BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι.

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας

VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας ΤΟ ΝΕΟ VOLVO S60 CROSS COUNTRY Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός: στιβαρή εμφάνιση και τολμηρός χαρακτήρας Το νέο Volvo S60 Cross Country διαθέτει ένα κομψό στυλ που ξεχωρίζει, με δυνατότητα τετρακίνησης και

Διαβάστε περισσότερα