BMW Corporate Communications

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "BMW Corporate Communications"

Transcript

1 Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση

2 Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (Σύντομη Παρουσίαση) Με την εξαιρετική τεχνογνωσία της και μία συνεπή στρατηγική εξέλιξης, η BMW ανοίγει το δρόμο σε νέες βιώσιμες και ελκυστικές λύσεις που απαντούν στο θέμα της μελλοντικής μετακίνησης. Τα νέα μοντέλα και πρωτότυπα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 (3 13 Μαρτίου 2011), προβάλλουν την καινοτόμο δύναμη του παγκοσμίως πιο επιτυχημένου κατασκευαστή premium αυτοκινήτων. Η BMW θα παρουσιάσει στο κοινό της Γενεύης μία πλειάδα μοναδικών νέων εξελίξεων στον τομέα των συστημάτων κίνησης και της ευφυούς δικτύωσης οδηγού, αυτοκινήτου και περιβάλλοντος: όλα συμβάλλουν σε μία σταθερή, συνεχή αύξηση της απόδοσης του οχήματος και της οδηγικής απόλαυσης. Η ηγετική θέση που κατέχει η BMW στην εξέλιξη καινοτόμων συστημάτων υποστήριξης οδηγού και υπηρεσιών μετακίνησης ενισχύεται περαιτέρω στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης με την παγκόσμια πρεμιέρα ενός εξαιρετικού πρωτότυπου αυτοκινήτου. Η μελέτη BMW Vision ConnectedDrive αποκαλύπτει τις τρέχουσες και μελλοντικές μεθόδους δικτύωσης μέσω κινητής τηλεφωνίας με ένα πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Η σχεδίαση και η τεχνολογία αυτού του εντυπωσιακού roadster στοχεύουν στο να κάνουν το αυτοκίνητο αναπόσπαστο κομμάτι ενός δικτυωμένου κόσμου. Η άνεση, ασφάλεια, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία που απολαμβάνουν ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να βελτιστοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια μέσω μιας καινοτόμου λειτουργίας, που προσαρμόζεται σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες ή επιθυμίες. Οι νέες τεχνολογίες και σχεδιαστικές φιλοσοφίες προσδίδουν άλλες διαστάσεις στη μοναδική οδηγική απόλαυση BMW. Η BMW παρουσιάζει νέες πλευρές της διάσημης οδηγικής απόλαυσης BMW στο αυτοκινητιστικό κοινό με την εξέλιξη φιλοσοφιών για ηλεκτρικά οχήματα. Στο πλαίσιο του BMW EfficientDynamics, η αμιγής ηλεκτροκίνηση αναλαμβάνει ζωτικό ρόλο στο δρόμο για τις μηδενικές εκπομπές CO2. Για πρώτη φορά, η ηλεκτροκίνηση όπως την έχει φανταστεί η BMW γίνεται διαθέσιμη σε όλους, για καθημερινή χρήση. Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 θα αποτελέσει το σκηνικό για την παγκόσμια πρεμιέρα της BMW ActiveE, ενός οχήματος μηδενικών ρύπων που προσφέρει τη γνωστή σπορ αίσθηση BMW για μέχρι τέσσερα άτομα.

3 Η BMW επεκτείνει την υπεροχή της και στο χώρο των συμβατικών μοντέλων παραγωγής, με την εισαγωγή τεχνολογιών που αυξάνουν την απόδοση. Στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μία BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition. Ο τετρακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας της παράγει μέγιστη ισχύ 120 kw/163 bhp με μέση κατανάλωση μόνο 4,3 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών (CO2: 114 g/km). Στη μεσαία premium κατηγορία, η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, μαζί με την αντίστοιχη έκδοση sedan προσφέρουν μέχρι σήμερα τον καλύτερο συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και οικονομίας. Τέλος, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σηματοδοτεί την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW X1 xdrive28i που προαναγγέλλει τον ερχομό μιας νέας γενιάς δίλιτρων βενζινοκινητήρων. Για πρώτη φορά σε τετρακύλινδρο κινητήρα, η μονάδα κίνησης εφοδιάζεται με BMW TwinPower Turbo Technology με σύστημα υπερσυμπιεστή βασισμένο στη φιλοσοφία Twin Scroll σε συνδυασμό με High Precision Injection και το πλήρως μεταβλητό σύστημα ελέγχου βαλβίδων VALVETRONIC. Το αποτέλεσμα πληροί αναμφισβήτητα τους στόχους του BMW EfficientDynamics μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση με πολύ μικρότερη κατανάλωση και εκπομπές CO2. Γοητεία και καινοτομία - BMW Vision ConnectedDrive. Η πρωτοποριακή τεχνολογία αυξάνει την οδηγική απόλαυση. Η BMW Vision ConnectedDrive προβάλλει τη φιλοσοφία της με απόλυτα πειστικό τρόπο παρουσιάζοντας ευφυείς λύσεις που γοητεύουν αμέσως το κοινό. Αυτή η σχεδιαστική μελέτη με τη μορφή ενός διθέσιου roadster, είναι ένα κινητό σύστημα σε ένα δικτυωμένο κόσμο, τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά. Με αυτό το όχημα, η BMW παρουσιάζει τις μοναδικές δυνατότητες που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα από τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις του BMW ConnectedDrive, βελτιστοποιώντας την άνεση, την ασφάλεια και την απόλαυση της ενημέρωσης/ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο. Οι απεριόριστες ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση μέσω ευφυών δικτύων καταδεικνύονται εντυπωσιακά με την παγκόσμια πρεμιέρα του BMW Vision ConnectedDrive, μέσα από σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού του πρωτοτύπου, με ένα εμπνευσμένο σύστημα φώτων, μία νέα φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας αλλά και με παρουσιάσεις multimedia. Η σχεδίαση ενσαρκώνει τη σχέση μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου και το διάλογο μεταξύ του οδηγού και των επιβατών καθώς και την επικοινωνία ων επιβατών με το περιβάλλον.

4 Οι λειτουργικοί τομείς του BMW ConnectedDrive συμβολίζονται σε τρία επίπεδα άνεση, ασφάλεια και ενημέρωση/ψυχαγωγία. Η βασική ανταλλαγή δεδομένων και πληροφοριών και για τους τρεις λειτουργικούς τομείς οπτικοποιείται με μία ευφυή εγκατάσταση φωτισμού. Εκτός από το δυναμικό στυλ που αποπνέει το μακρύ καπό το οποίο βυθίζεται στο παρμπρίζ, το μακρύ μεταξόνιο και οι θέσεις οδήγησης που είναι τραβηγμένες προς τα πίσω, η σχεδίαση του πρωτοτύπου ενσαρκώνει το πάντρεμα εξωτερικού, εσωτερικού και περιβάλλοντος που είναι εφικτό μόνο χάρη στο BMW ConnectedDrive. Εντυπωσιακές και δυναμικές επιφάνειες αναδεικνύονται από χαρακτηριστικές ρέουσες γραμμές. Τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό έχει εφαρμοστεί η αρχή διαστρωμάτωσης, σύμφωνα με την οποία το κάθε στοιχείο εκτελεί διάφορα καθήκοντα. Αισθητήρες ενσωματωμένοι στους προβολείς και τα πίσω φώτα βοηθούν στην παρακολούθηση της κυκλοφορίας και του περιβάλλοντος. Κεραίες αντί εξωτερικών καθρεπτών μεταδίδουν πληροφορίες στον έξω κόσμο και συλλέγουν τα δεδομένα πλοήγησης. Μία αναβαθμισμένη Head-Up Display είναι από τις καινοτομίες στον τομέα φιλοσοφιών απεικόνισης και λειτουργιών της οικογένειας BMW Vision ConnectedDrive. Προβάλλει τρισδιάστατες πληροφορίες και εικονίδια που επιτυγχάνουν ένα οπτικό πάντρεμα της πραγματικής εικόνας του δρόμου με εικονικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα αυτή η εφαρμογή augmented reality προβάλλει πληροφορίες για τη διαδρομή ακριβώς στη θέση αλλαγής πορείας, σε σχέση με το πραγματικό πεδίο ορατότητας. Οι πληροφορίες προβάλλονται είτε σε πρώτο είτε σε δεύτερο πλάνο, ανάλογα με τη σχετικότητά τους και την τρέχουσα κυκλοφοριακή κατάσταση. Επιπλέον, το πρωτότυπο όχημα φέρει ένα προγραμματιζόμενο ταμπλό, με ενδείξεις που συμπληρώνουν τις εικόνες τις οποίες παράγει η Head-Up Display. Η γκάμα και το εύρος των λειτουργιών της υπερβαίνει κατά πολύ τις ικανότητες απεικόνισης των οργάνων ενός κλασικού cockpit. Μέσω μιας οθόνης, που επίσης παρουσιάζει πληροφορίες σε τρεις διαστάσεις, μεμονωμένες πληροφορίες μπορούν να τονίζονται οπτικά σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό ανάλογα με την οδηγική κατάσταση, για να προσελκύουν τη δέουσα προσοχή. Μέσω της λειτουργίας Passenger Information Display, ο επιβάτης ενός αυτοκινήτου με BMW Vision ConnectedDrive μπορεί επίσης να εκμεταλλεύεται τις πρόσθετες λειτουργίες που παρέχει η ευφυής δικτύωση. Σαν συνοδηγός μπορεί επίσης να αξιολογεί πληροφορίες ή να διαχειρίζεται λεπτομέρειες για το σύστημα πλοήγησης που λαμβάνει online και να τις προωθεί στο ταμπλό του οδηγού αν χρειαστεί. Επομένως, η συνεργασία μεταξύ οδηγού και συνοδηγού και επικοινωνίας με το περιβάλλον φτάνει σε νέα επίπεδα.

5 Το Emotional Browser διευρύνει ακόμα περισσότερο και εξατομικεύει την επιλογή πληροφοριών. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, το σύστημα συγκεντρώνει και φιλτράρει πρόσθετες πληροφορίες για την περιοχή από την οποία περνά το όχημα, με γνώμονα τους ανθρώπους, τη διάθεση ή την τοποθεσία. Αυτή η εξατομικευμένη προσαρμογή μπορεί να γίνεται στην αρχή του ταξιδιού, αλλά και να ρυθμίζεται καθοδόν ώστε να περιλαμβάνει περισσότερες ή λιγότερες λεπτομέρειες, ανάλογα με τις ατομικές απαιτήσεις. Έτοιμη για το δρόμο: BMW ActiveE, η πρώτη αποκλειστικά ηλεκτροκίνητη BMW. Μηδενικοί ρύποι, τέσσερα καθίσματα και η γνώριμη σπορ αίσθηση BMW. Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της BMW ActiveE της οποίας η παγκόσμια πρεμιέρα είναι ένα από τα highlights στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης. Το BMW Group παρουσιάζει το επόμενο σημαντικό ορόσημο στο δρόμο για μία βιώσιμη μετακίνηση με μηδενικές εκπομπές CO2. Μετά το MINI E, η BMW ActiveE είναι το δεύτερο ηλεκτρικό δοκιμαστικό αυτοκίνητο του BMW Group. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 9 δευτερόλεπτα και παράγει 125 kw/170 bhp και μέγιστη ροπή 250 Nm. Προσφέρει το δυναμισμό και την ευελιξία μιας BMW, ακόμα και κατά την εκκίνηση κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε καθημερινές συνθήκες οδήγησης, η νέα μονάδα αποθήκευσης ενέργειας μπαταρία ιόντων λιθίου διασφαλίζει αυτονομία περίπου 160 km. Όπως το MINI E, έτσι και η BMW ActiveE προέρχεται από μετατροπή: είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που βασίζεται στο πλαίσιο ενός μοντέλου με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Και με την BMW ActiveE, όλα τα εξαρτήματα της ηλεκτρικής κίνησης όπως η μονάδα αποθήκευσης ενέργειας, ο ηλεκτροκινητήρας και τα ηλεκτρονικά ισχύος έχουν ενσωματωθεί σε ένα αμάξωμα που δεν είχε σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό και όλα αυτά επιτεύχθηκαν χωρίς απώλεια χώρου ή μείωση της άνεσης στο εσωτερικό. Η BMW ActiveE είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα του BMW Group με τέσσερα καθίσματα κανονικών διαστάσεων και χώρο αποσκευών 200 λίτρων. Η δουλειά που έχει γίνει από τους μηχανικούς εξέλιξης της BMW είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με δεδομένο ότι πρόκειται απλά για ένα μοντέλο δοκιμών. Η BMW ActiveE χρησιμοποιεί εκδόσεις προ-παραγωγής του συστήματος κίνησης και της μονάδας αποθήκευσης ενέργειας από το μελλοντικό Megacity Vehicle, άλλοτε με ίδια, άλλοτε με παρόμοια γεωμετρία, σε ένα όχημα τελείως διαφορετικής φιλοσοφίας, για να δοκιμαστούν στο δρόμο αυτά τα εξαρτήματα για πρώτη φορά.

6 Εκτός από μία εισαγωγή αέρα στο καπό και ένα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, δεν υπάρχουν σχεδόν διαφορές στο εξωτερικό και το εσωτερικό σε σχέση με την έκδοση παραγωγής της BMW Σειράς 1 Coupe. BMW EfficientDynamics νέα μοντέλα, νέοι κινητήρες, νέες ιδέες. Με τη συμβολή της φιλοσοφίας BMW EfficientDynamics, συμβατικοί κινητήρες εσωτερικής καύσης βελτιώνονται συνεχώς σε κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Αυτό είναι κάτι που γίνεται παράλληλα με την περαιτέρω εξέλιξη της ηλεκτροκίνησης και της τεχνολογίας BMW ActiveHybrid Technology. Με την τρέχουσα γκάμα μοντέλων, η BMW επεκτείνει την αναγνωρισμένη υπεροχή της και στον τομέα αυτό με κινητήρες και κιβώτια βελτιστοποιημένης απόδοσης και πολυάριθμα άλλα μέτρα αύξησης της απόδοσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της προόδου που έχει επιτευχθεί μέσω αυτής της τεχνολογίας, και μάλιστα με τεράστιες μελλοντικές δυνατότητες είναι η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Με ένα τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 120 kw/163 bhp, το μοντέλο αυτό επιτυγχάνει μακράν την πιο οικονομική σχέση μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης καυσίμου στην κατηγορία του. Η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition επιταχύνει σε 8,3 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h και έχει μέση κατανάλωση 4.3 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών με εκπομπές CO2 114 grams / km. Η ενσωμάτωση ενός φυγοκεντρικού εκκρεμούς στο βολάν διπλής μάζας στο κιβώτιο είναι μία από τις καινοτομίες αύξησης της απόδοσης από την οποία ωφελείται ιδιαίτερα η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition καθώς διασφαλίζει μία εξαιρετικά αθόρυβη, χωρίς κραδασμούς λειτουργία κατά την οδήγηση με χαμηλές στροφές κινητήρα. Σε συνδυασμό με ένα μακρύτερο λόγο τελικής μετάδοσης, έχει επιτευχθεί σημαντική μείωση στις στροφές του κινητήρα σε όλες τις ταχύτητες στην καθημερινή οδήγηση. Επιπλέον, στην περίπτωση της BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition, οι λειτουργίες Brake Energy Regeneration, Auto Start-Stop, Gear Shift Indicator, Electric Power Steering, η ενεργοποίηση περιφερειακών εξαρτημάτων όταν είναι απαραίτητο, Air Vent Control, οι αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες αλουμινίου και τα ελαστικά χαμηλής αντίστασης κύλισης συμβάλουν στη χαμηλή κατανάλωση και τις μειωμένες εκπομπές CO2. Σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για αύξηση της απόδοσης των βενζινοκινητήρων είναι η TwinPower Turbo Technology της BMW, που διατίθεται τώρα και για τετρακύλινδρους κινητήρες.

7 Στη νέα γενιά δίλιτρων κινητήρων, ο συνδυασμός υπερσυμπιεστή Twin Scroll, η τεχνολογία άμεσου ψεκασμού βενζίνης High Precision Injection και ο πλήρως μεταβλητός έλεγχος βαλβίδων VALVETRONIC της BMW αυξάνει σημαντικά τις επιδόσεις και βελτιώνει αισθητά την απόδοση. Το πρώτο μοντέλο που θα εφοδιάζεται με το νέο κινητήρα είναι η νέα BMW X1 xdrive28i η οποία παρουσιάζεται στη Γενεύη. Ο δίλιτρος κινητήρας με BMW TwinPower Turbo Technology παράγει μέγιστη ισχύ 180 kw/245 bhp και μέγιστη ροπή 350 Nm που είναι διαθέσιμη από τις rpm. Το συγκεκριμένο μοντέλο της BMW X επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 6,1 δευτερόλεπτα μόλις. Η μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών είναι 7,9 lit./100 km με εκπομπές CO2 183 grams / km. Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο, η BMW X1 xdrive28i έχει βελτιώσει σημαντικά την οικονομία, καταναλώνοντας 16% λιγότερο καύσιμο. Με την εισαγωγή πρόσθετων καινοτομιών BMW EfficientDynamics σε άλλες σειρές της BMW έχουν μειωθεί ακόμα περισσότερο η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων. Για παράδειγμα, την άνοιξη του 2011, ο αριθμός μοντέλων BMW με Auto Start-Stop στάνταρ και σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο αυξάνεται και πάλι. Επιπλέον της νέας BMW X3 xdrive30d και της νέας BMW 640i Cabrio, τα τελευταία μοντέλα της BMW Σειράς 5 με το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xdrive - BMW 535i xdrive Sedan, BMW 530d xdrive Sedan και BMW 530d xdrive Touring εφοδιάζονται με αυτή την τεχνολογία. Το Air Curtain, μία ακόμα καινοτομία του BMW EfficientDynamics για τη βελτίωση της αεροδυναμικής θα παρουσιαστεί την άνοιξη του Η νέα BMW Σειρά 1 Coupe, η νέα BMW Σειρά 1 Cabrio και η BMW 1 Series M Coupe φέρουν νέες εμπρός ποδιές που μειώνουν την αντίσταση του αέρα. Με προσεκτική διαχείριση του αέρα, ελαχιστοποιούνται οι αεροδυναμικά ανεπιθύμητοι στροβιλισμοί που δημιουργούνται κοντά στους θόλους των τροχών. Ανάμεσα στις καινοτομίες που συμβάλλουν στη συνεχή μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων είναι και η εξέλιξη του BMW ConnectedDrive. Με τη δημιουργία προηγμένων συστημάτων υποστήριξης οδηγού, η BMW συμβάλλει σε έναν ισχυρό συνδυασμό οδηγικής απόλαυσης και απόδοσης. BMW xdrive στο δρόμο της επιτυχίας: 47 μοντέλα με ευφυή τετρακίνηση. Η δημοτικότητα του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης BMW xdrive αυξάνεται καθημερινά. Με τη συνεχή προώθηση αυτής της τεχνολογίας και της προσθήκης της σε περισσότερα μοντέλα, η BMW εξελίσσει ακόμα περισσότερο τον τομέα αυτό για το 2011.

8 Η τελευταία έκδοση του ηλεκτρονικά ελεγχόμενου συστήματος μόνιμης τετρακίνησης όχι μόνο βελτιστοποιεί την πρόσφυση και την οδηγική ευστάθεια σε ολισθηρές επιφάνειες, αλλά τώρα βελτιώνει και τη δυναμική συμπεριφορά στις στροφές. Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η BMW παρουσιάζει τέσσερα ακόμα μοντέλα με xdrive. Ο θρίαμβος του ευφυούς συστήματος τετρακίνησης της BMW συνδέεται στενά με την εκπληκτική επιτυχία που απολαμβάνουν τα μοντέλα BMW X σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, το σύστημα έχει καταδείξει τις μοναδικές ικανότητές του σε έναν αυξανόμενο αριθμό μοντέλων που ανήκουν σε άλλες σειρές. Χάρη στην ταχύτατη και ακριβή αντίδραση σε κάθε αλλαγή της κατάστασης στο δρόμο, το xdrive εγγυάται ανώτερη πρόσφυση, μέγιστη ασφάλεια και άριστη συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές και οδικές συνθήκες. Η γκάμα τετρακίνητων οχημάτων BMW θα επεκταθεί και πάλι την άνοιξη του Τελευταίες προσθήκες είναι η BMW X3 xdrive30d και τρία ακόμα 4WD μοντέλα της Σειράς 5. Η BMW προσφέρει τώρα 47 μοντέλα που ωφελούνται από τη μεταβλητή κατανομή ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών που παρέχει το xdrive. Έτσι η διάσημη οδηγική απόλαυση BMW παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Νέες προοπτικές για υψηλές επιδόσεις και προσωπική έκφραση η τρέχουσα προϊοντική γκάμα της BMW M GmbH τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW. Το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 δίνει και η BMW M GmbH με αρκετά ελκυστικά νέα προϊόντα. Πέρα από τη γκάμα μοντέλων που πρόσφατα πλαισιώθηκε από την BMW Σειρά 1 M Coupe, εκτίθενται τώρα το M Sport package για τη BMW X1 καθώς και προϊόντα της BMW Individual για τη νέα Σειρά 6 Cabrio. Με τέτοιες ειδικές επιλογές για κάθε μοντέλο, η BMW M GmbH ικανοποιεί την επιθυμία των οδηγών για μία οδηγική εμπειρία υψηλών αξιώσεων στην καθημερινότητα και έκφραση προσωπικού στυλ με αποκλειστικές προτάσεις εξατομίκευσης σε πιο πολλές κατηγορίες. Οι προϊοντικές καινοτομίες των Γνήσιων Αξεσουάρ BMW που παρουσιάζονται στη Γενεύη επικεντρώνονται κυρίως σε μία πιο έντονη και πιο σπορ οδηγική εμπειρία. Η προϊοντική γκάμα BMW Performance περιλαμβάνει τώρα νέες προτάσεις για τη BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 3, καθώς και για τις BMW X5 και BMW X6. Αξιοσημείωτα είναι το σπορ τιμόνι BMW Performance και το BMW Performance Power Kit για τις BMW120d και BMW 320d. Για τη νέα BMW 520d, διατίθεται τώρα kit αύξησης ισχύος και ροπής.

9 Επιπλέον, η σειρά σπορ σιλανσιέ BMW Performance έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει αποκλειστικές εκδόσεις για τους τετρακύλινδρους πετρελαιοκινητήρες των BMW 1 και BMW 3, καθώς και για τις BMW X5 xdrive35i και BMW X6 xdrive35i. Τέλος, οι επισκέπτες του Σαλονιού της Γενεύης θα μπορούν να δουν όλη τη γκάμα αξεσουάρ M Performance για τη νέα BMW M3.

10 2. Επισκόπηση Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW Vision ConnectedDrive. Παρουσιάζοντας τη BMW Vision ConnectedDrive concept, η BMW δίνει στο κοινό μία γεύση από το μέλλον με την ευφυή δικτύωση μεταξύ οδηγού, οχήματος και περιβάλλοντος. Εκφραστική σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες προβάλλουν το όραμα του BMW ConnectedDrive και τη δυνατότητα υλοποίησης του βέλτιστου επιπέδου άνεσης, ασφάλειας και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο μέσω στοχευμένης ανταλλαγής πληροφοριών. Μιλώντας τη μοναδική γλώσσα BMW - αισθητικά και λειτουργικά - αυτό το πρωτότυπο διθέσιο roadster εκφράζει την απόλυτη έμφαση στην οδηγική απόλαυση: ένα ελκυστικό σύστημα φωτισμού συμβολίζει τις ροές πληροφοριών που βρίσκονται στο επίκεντρο των καινοτομιών του BMW ConnectedDrive. Στο BMW Vision ConnectedDrive, πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης οδηγού, μία νέα φιλοσοφία απεικόνισης και λειτουργίας και καινοτόμες τεχνικές λύσεις για σύνδεση με τον κόσμο της ενημέρωσης/ψυχαγωγίας υπόσχονται μία πιο απολαυστική οδηγική εμπειρία για το μέλλον, που επιτυγχάνεται με την ευφυή δικτύωση. Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition. Ποτέ πριν η οδηγική απόλαυση και η απόδοση δεν ήταν τόσο στενά συνδεδεμένες και στην κορυφή των προτεραιοτήτων όσο στη BMW 320d EfficientDynamics Edition. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του sedan, η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Με την ισχύ ενός πετρελαιοκινητήρα 120 kw/163 bhp, το αυτοκίνητο αυτό συνδυάζει το σπορ ταμπεραμέντο BMW με μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό μικτό κύκλο 4,3 lit /100 km και εκπομπές CO2 114 grams / km. Η BMW 320d EfficientDynamics Touring Edition προσφέρει την άνεση ενός premium αυτοκινήτου μεσαίας κατηγορίας με χώρο αποσκευών που μπορεί να φτάσει στα λίτρα. Παγκόσμια πρεμιέρα: BMW ActiveE. Η BMW έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα προς στο στόχο των μηδενικών εκπομπών CO2 από τα αυτοκίνητα. Με την παρουσίαση της BMW ActiveE, η premium κατασκευάστρια υπογραμμίζει τη σχολαστικότητα με την οποία εργάζονται οι ομάδες εξέλιξης στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στο πλαίσιο του project i. Οι γνώσεις και τα στοιχεία που αποκομίζουν οι μηχανικοί από τις δοκιμές της BMW ActiveE σε πραγματικές συνθήκες τροφοδοτούνται στην περαιτέρω εξέλιξη του Megacity Vehicle, ενός αυτοκινήτου που ανακοίνωσε το BMW Group, και το οποίο πρόκειται να μπει στην παραγωγή του

11 2013. Η BMW ActiveE χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 125 kw/170 bhp. Η ευφυής διάταξη των εξαρτημάτων κίνησης και των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας μέσα στο αυτοκίνητο έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις τη διάσημη δυναμική συμπεριφορά και αυξημένη λειτουργικότητα των μοντέλων BMW. Το όχημα, που βασίζεται στη BMW Σειρά 1 Coupe, έχει τέσσερα καθίσματα κανονικών διαστάσεων, χώρο αποσκευών περίπου 200 lit., πίσω κίνηση και αυτονομία σχεδόν 160 km σε καθημερινές οδηγικές συνθήκες. Παγκόσμια πρεμιέρα: Η Νέα BMW X1 xdrive28i με BMW TwinPower Turbo. Η Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας BMW X1 xdrive28i στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011 σηματοδοτεί επίσης τη γέννηση μιας νέας γενιάς κινητήρων. Ο νέος δίλιτρος κινητήρας της BMW X παράγει 180 kw/245 bhp και συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο προσφέρει πιο σπορ επιδόσεις και σημαντικά μειωμένη κατανάλωση. Αυτή η διπλή βελτίωση οφείλεται στην TwinPower Turbo Technology της BMW. Για πρώτη φορά, υπερσυμπιεστής Twin Scroll, άμεσος ψεκασμός βενζίνης και μεταβλητό σύστημα ελέγχου βαλβίδων VALVETRONIC συνδυάζονται σε τετρακύλινδρο κινητήρα. Σαν αποτέλεσμα, η νέα BMW X1 xdrive28 επιταχύνει σε 6,1 δευτερόλεπτα από στάση στα 100 km/h και έχει μέση κατανάλωση 7,9 lit / 100 km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών. Καινοτομία: BMW EfficientDynamics με νέες τεχνολογίες έτοιμες για παραγωγή και φιλοσοφίες με θαυμάσιες προοπτικές. Το 2011, η BMW EfficientDynamics για μία φορά ακόμα έθεσε νέα πρότυπα με τη συνεχή μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων. Με πρόσθετες καινοτομίες και τη χρήση τεχνολογιών που αυξάνουν την απόδοση σε όλο και περισσότερα μοντέλα BMW, η σχέση μεταξύ οδηγικής απόλαυσης και κατανάλωσης καυσίμου έχει βελτιστοποιηθεί και πάλι. Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011, η BMW παρουσιάζει το Air Curtain, μία αεροδυναμική βελτίωση για τη νέα BMW Σειρά 1 Coupe και τη νέα BMW Σειρά 1 Cabrio επιπλέον του συστήματος Auto Start-Stop επίσης σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο για τη νέα BMW 640i Cabrio και τη νέα BMW X3 και τα νέα μοντέλα BMW Σειράς 5 με BMW xdrive. Η προοπτική για περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης στο μέλλον σηματοδοτείται από την εξέλιξη της BMW ActiveHybrid Technology και της ηλεκτροκίνησης, καθώς και από τις νέες λειτουργίες BMW ConnectedDrive που μειώνουν την κατανάλωση.

12 Ισχυρός πόλος έλξης: BMW xdrive ήδη σε 47 μοντέλα BMW. Το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xdrive εγγυάται μέγιστη οδηγική απόλαυση πί παντός εδάφους. Το σύστημα μόνιμης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενης τετρακίνησης δεν αποτελεί πλέον αποκλειστικότητα των μοντέλων BMW X με την ανώτερη πρόσφυση, βέλτιστη ασφάλεια και συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά που προσφέρει. Οι διάσημες ικανότητες του συστήματος xdrive διατίθενται τώρα σε έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό μοντέλων. Ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία διασφαλίζουν πρόσθετοι τύποι κινητήρων για τη νέα BMW X3 και μία εκτεταμένη γκάμα τετρακίνητων μοντέλων στη Σειρά 5. Μέχρι την άνοιξη του 2011, 47 μοντέλα BMW θα διατίθενται με xdrive, που κυμαίνονται από την BMW X1 με τη συναρπαστική σπορ συμπεριφορά της μέχρι τα πολύ προηγμένα, ελκυστικά πολυτελή Sedan της Σειράς 7.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme 10 Σεπτεμβρίου, 2007 Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Σπορ πρωτότυπο ενός όγκου λανσάρει καινοτομίες και παρουσιάζει την επαναστατική αρχιτεκτονική E-Flex Αυτονομία 55 km,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 2 Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring: Η 5 η γενιά του μοντέλου ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη 25χρονη ιστορία της Touring

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές.

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές. Η νέα οικογένεια Daily Blue Power παρουσιάζει το τέλειο όχημα για αστικές και προαστιακές αποστολές. Μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Δυναμικές επιδόσεις, υψηλή αισθητική και ευφυής λειτουργικότητα είναι αρετές που έχουν κάνει διάσημη τη BMW Σειρά 5 Touring. Τώρα, η νέα

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Σεπτέμβριος 2008 Περίληψη Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Νέα φιλοσοφία: Σπορ, μεσαίου μεγέθους sedan Πλούσια γκάμα επιλογών: Τρεις εκδόσεις αμαξώματος, επτά κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 14 Ιανουαρίου 2013 Ανανεωμένη η γκάμα μοντέλων BMW από την Άνοιξη του 2013. Νέοι και κορυφαίοι κινητήρες, BMW xdrive για την BMW Σειρά 3 Touring Intelligent all-wheel

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα»

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» Καράμπελα Καράπαπα Επιμέλεια εργασίας: Ζωή Ιωάννα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου ονομάζεται έτσι επειδή συνδυάζει δύο μορφές ενέργειας για να

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013 Media Information Σεπτέμβριος 2013 Η Opel στο 65 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept Αυτοπεποίθηση: Το Insignia OPC,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Εκτός δρόμου, κανένα άλλο αστέρι επιβατικού αυτοκινήτου δεν λάμπει τόσο επιβλητικά όσο της Mercedes-Benz G-Class, η οποία παράγεται από το

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου

Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Τα τελευταία νέα από το χώρο του αυτοκινήτου Πληροφορίες Πωλητή Όνομα: Autotrader team Ηλεκτρονικό support@autotrader.com.cy Ταχυδρομείο: Όνομα: Autotrader team Τηλέφωνο: 70 000 886 Στοιχεία καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Σεπτέμβριος 2007 Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) 2007 Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Άμεσο μέλλον: Το πρωτότυπο Corsa Hybrid και το Vectra Flexpower δείχνουν

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz Δελτίο Τύπου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz 12 Μαΐου 2017 Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που η Mercedes-Benz παρουσίασε την M-Class

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση.

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση. Σελίδα 1 Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017. Αναλυτική Παρουσίαση. 1. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής: Νέα BMW Σειρά 5 Touring.... 2 2. Νέο επίπεδο σπορ επιδόσεων και υψηλής αισθητικής:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών.

Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Δελτίο τύπου Το νέο Volvo FH αποτελεί πρόκληση για τον κλάδο των φορτηγών και εκτοξεύει στα ύψη την κερδοφορία των μεταφορικών εταιρειών. Με τη νέα σειρά Volvo FH, η Volvo Trucks διευρύνει τις ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. Νέο MINI Paceman. Προφίλ.... 2 Σπορτίφ, κομψό, δυναμικό: το νέο MINI Paceman: Νέο MINI Paceman.... 6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας.

Νέα Γενιά Toyota Taxi. Σχέση Διαρκείας. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα στοιχεία που περιέχονται στο παρόν έντυπο να είναι ακριβή την εποχή δημοσίευσής του. Οι εικόνες στο παρόν έντυπο ίσως να μην παρέχουν ακριβή αναπαράσταση των

Διαβάστε περισσότερα

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid 22 Φεβρουαρίου 2012 Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid Επιστήμες / Τεχνολογία - Έρευνα Σε υβριδική «Plug-in» έκδοση παρουσίασε το γνωστό όχημα ελευθέρου χρόνου XC60, στην έκθεση αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα.

Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Νέα BMW 740e iperformance, Νέα BMW 740Le iperformance, Νέα BMW 740Le xdrive iperformance. Περιεχόμενα. 1. Με μια ματιά....2 2. Τεχνολογία BMW i στην πολυτελή κατηγορία. Νέα BMW 740e iperformance,

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Απαράμιλλη γοητεία, πολυτέλεια και πρακτικότητα. Η BMW παρουσιάζει εκτενώς ανανεωμένη μία από τις πιο δημιουργικές αυτοκινητιστικές φιλοσοφίες των τελευταίων χρόνων.

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications 23 Μαΐου 2017 Η νέα M5 με M xdrive. Με μια ματιά. Με την άφιξη της νέας M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km), η M GmbH λανσάρει την έκτη γενιά του παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη.

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Σελίδα 1 Η νέα Σειρά 5 Sedan. Ελαφρύτερη, δυναμικότερη, οικονομικότερη και πλήρως συνδεδεμένη. Η έβδομη γενιά της Σειράς 5 Sedan θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές το Φεβρουάριο του 2017 και αναμένεται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ.

BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ. Δελτίο Τύπου 18 Σεπτεμβρίου 2012 BMW Concept Active Tourer: Άνεση, λειτουργικότητα, δυναμικές επιδόσεις και στυλ. Μόναχο. Με το νέο BMW Concept Active Tourer, η BMW παρουσιάζει στο Σαλόνι Παρισιού το πρώτο

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα.

Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). Περιεχόμενα. 1. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013 (IAA). (Περιληπτικά)... 2. Η BMW στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντικά Συμβατά Πρωτότυπα Οχήματα

Περιβαλλοντικά Συμβατά Πρωτότυπα Οχήματα Χρονολογική παρουσίαση έρευνας Περιβαλλοντικά Συμβατά Πρωτότυπα Οχήματα Από το 1971, σχεδιαστές και μηχανικοί της GM/Opel διερευνούν την αυτοκίνηση του μέλλοντος Το σημερινό πρωτότυπο Flextreme είναι το

Διαβάστε περισσότερα

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά...

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά... Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 1. Περιεχόμενα. 1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. Η νέα BMW Σειρά 1. (Περιληπτικά)... 2 2. Με μια ματιά.... 5 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Το Golf είναι μια μοναδική περίπτωση. Έχει καταφέρει με ένα μαγικό τρόπο να αποτελεί το Πρόκειται για ένα μοντέλο "σταθμό" στην κατηγορία, το μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση

Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Νέα, πιο σύγχρονη και χαρακτηριστική εμφάνιση Καινούργια μάσκα, σύμφωνη με την τελευταία οικογενειακή εικόνα της μάρκας. Νέο καπό, με πιο έντονο ανάγλυφο που τονίζει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά, Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. Το νέο MINI Countryman. Προφίλ.2 Κορυφαίο στυλ παντός εδάφους: το νέο MINI Countryman..6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 03/11/2014) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Μάρτιος 2008 Η Opel στο 78 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Φιλοσοφία: Πεντάθυρο όχημα ενός όγκου με πέντε κανονικά καθίσματα Λειτουργικότητα: Πολυμορφικό

Διαβάστε περισσότερα

SYM Wolf Café Racer 300i

SYM Wolf Café Racer 300i [ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ 2018] SYM Wolf Café Racer 300i Το Wolf Café Racer 300i είναι ένα μοντέλο πρότυπο για τους φίλους των vintage μοτοσικλετών που προστίθεται στη γκάμα της SYM. Κινείται

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Opel HydroGen3 και GM Sequel: Το Μέλλον Έχει Ξεκινήσει

Opel HydroGen3 και GM Sequel: Το Μέλλον Έχει Ξεκινήσει GM Europe General Motors Europe Product Development & Technology Communications Adam Opel Haus 65423 Rüsselsheim Germany Φεβρουάριος 2006 Η επένδυση της GM έχει ήδη ξεπεράσει το ένα δις δολάρια Opel HydroGen3

Διαβάστε περισσότερα

MINI Corporate Communications

MINI Corporate Communications Δελτίο Τύπου 04 Φεβρουαρίου 2011 Ανανεωμένο το MINI για το 2011 με ισχυρότερους κινητήρες, πιο σπορτίφ στυλ και έμφαση στην ατομικότητα. Πρεμιέρα του MINI Cooper SD με 2.0 turbodiesel και 105 kw/143 hp

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED.

Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Συνεργάτες μας είναι Γερμανικές Εταιρείες - Κατασκευαστές επαγγελματικού φωτισμού LED. Τα προϊόντα που διαθέτουμε αναπτύσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και βλέπουμε τους εαυτούς μας ως ηγέτες

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά.

Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Page 1 Το νέο BMW i8 Roadster, το νέο BMW i8 Coupe. Συνοπτικά. Ένα ακόμα συναρπαστικό κεφάλαιο ξεκινά στην ιστορία επιτυχίας του BMW i8, καθώς η ανανεωμένη έκδοση του 2+2 μοντέλου του plug-in υβριδικού,

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Το ξημέρωμα μιας νέας εποχής. BMW Σειρά 4 Πλήρης γκάμα.... 2 Εξωτερικό και φιλοσοφία φωτισμού. Αθλητές σε εξαιρετική φόρμα.... 4 Εσωτερικό και εξοπλισμός. Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. Transport Show, 1 η Ιουνίου 2014 Η τεχνολογία BlueEFFICIENCY

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση...

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση... Σελίδα 1 Νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Περιεχόμενα. Νέα BMW Σειρά 2 Coupe / Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις.... 2 Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων.

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

Το Arteon δεν είναι ακόμα ένα Volkswagen

Το Arteon δεν είναι ακόμα ένα Volkswagen Το Arteon δεν είναι ακόμα ένα Volkswagen Είμασ τε από αυτούς, που κατά καιρούς έχουμε γράψει πως η Volkswagen δεν τολμά όσο θα μας άρεσε, στον τομέα της εξωτερικής σχεδίασης τουλάχιστον. Αυτή η εικόνα,

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. GLE Coupé Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα.

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. 1. Η νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Κύρια Χαρακτηριστικά.... 2. Φιλοσοφία: Υψηλή αισθητική, ευρυχωρία, λειτουργικότητα... 3. Σχεδίαση: Καινοτόμος, συναισθηματική,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

FIAT. Fiat Group Automobiles Hellas S.A , : ,

FIAT. Fiat Group Automobiles Hellas S.A , : , FIAT Ηγετική θέση στον τομέα της πετρελαιοκίνησης H Fiat προσφέρει στην ελληνική αγορά μία ευρεία γκάμα πετρελαιοκίνητων μοντέλων (όλα προδιαγραφών Euro 5) τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στις ελληνικές συνθήκες,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΠΕΔΗΣΗ Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ηλεκτρικών κινητήρων για την κίνηση οχημάτων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της πέδησης (φρεναρίσματος) του οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Honda Mobility MOBILITY

Honda Mobility MOBILITY Υβριδική Τεχνολογία Honda Εισηγητής: Νίκος Ξυδιάς Τεχνικός Εκπαιδευτής Honda 1 Honda Mobility MOBILITY 3 3 To Όραµα της Honda Επιθυµούµε να είµαστε µία Εταιρία την Ύπαρξη της οποίας θέλει η Κοινωνία (we

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional

Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional Οφέλη της αεριοκίνησης και τάση της αγοράς. Καραβέλλας Παναγιώτης Brand Manager Fiat Professional ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ FCA ~3.4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ετήσιες δαπάνες R&D Βιώσιμη Μετακίνηση ΕΜΠΛΟΚΗ TOY ΧΡΗΣΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 01/06/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (CO2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ F21 LCI - Σειρά 1 3θυρη 116i 1.499

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Η 3 η γενιά SL έμεινε στην παραγωγή για 17 χρόνια, από το 1972 έως το 1989 σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στο αμάξωμά της και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη

Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη BMW Σειρά Τρίθυρη Πεντάθυρη www.bmw.gr Η BMW ΣΕΙΡΑ. ΤΡΙΘΥΡΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΘΥΡΗ. BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι. Μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Sheer Driving Pleasure BMW EfficientDynamics Λιγότεροι ρύποι.

Διαβάστε περισσότερα

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03 Volvo V60 D4 04/Ιαν/2019 16:03 Δυστυχ ώς στην χώρα μας η κατηγορία των wagon δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Έλληνες προτιμούν τα sedan, με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 29/02/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα