MINI Corporate Communications

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MINI Corporate Communications"

Transcript

1 Δελτίο Τύπου 04 Φεβρουαρίου 2011 Ανανεωμένο το MINI για το 2011 με ισχυρότερους κινητήρες, πιο σπορτίφ στυλ και έμφαση στην ατομικότητα. Πρεμιέρα του MINI Cooper SD με 2.0 turbodiesel και 105 kw/143 hp John Cooper Works Pack για τα MINI και MINI Convertible Ντεμπούτο για τη σειρά MINI Yours στην ειδική έκδοση MINI Clubman Hampton. Μόναχο. Λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία της νέας οικογένειας MINI και του MINI Countryman, το ξεκίνημα του 2011 έφερε ένα νέο κύμα οδηγικής απόλαυσης και ατομικότητας με το γνώριμο, premium στυλ ΜΙΝΙ. Το MINI Cooper SD, το οποίο αναμένεται την άνοιξη του 2011, θα είναι η ισχυρότερη έκδοση diesel της γκάμας. Ο νέος δίλιτρος κινητήρας με 105 kw/143 hp διατίθεται για τα MINI, MINI Clubman, MINI Cabrio και MINI θα παράγει αυξημένη ισχύ αλλά με εξαιρετικά μικρή κατανάλωση. Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα ενθουσιαστούν με το νέο John Cooper Works Pack που επίσης θα προσφέρεται με τα MINI και MINI Cabrio. Τέλος, οι επιλογές εξατομίκευσης που επιτρέπουν στους οδηγούς να διαμορφώσουν το ΜΙΝΙ τους σύμφωνα με το προσωπικό τους στυλ επεκτείνονται με νέες προτάσεις. Η νέα προϊοντική γκάμα MINI Yours περιλαμβάνει πολύ ελκυστικά προϊόντα. Ο πρώτος πρεσβευτής του αποκλειστικού και καινοτόμου στυλ MINI Yours θα είναι η ειδική έκδοση MINI Clubman Hampton. MINI Cooper SD: Εντυπωσιακή ισχύς, μειωμένες απαιτήσεις καυσίμου. Το νέο MINI Cooper SD κατατάσσεται πάνω από το MINI One D με 66 kw/90 hp και το MINI Cooper D με 82 kw/112 hp ως το ισχυρότερο diesel MINI. Ο δίλιτρος, τετρακύλινδρος turbodiesel παράγει μέγιστη ισχύ 105 kw/143 hp στις rpm. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του νέου πετρελαιοκινητήρα είναι η ελκτική ισχύς και οι υψηλές επιδόσεις ακόμα και υπό μεγάλα φορτία. Η μέγιστη ροπή των 305 Nm είναι διαθέσιμη μεταξύ and rpm. Προσθέτοντας την άριστη ισορροπία ισχύος και κατανάλωσης - γνωστή από άλλα μοντέλα ΜΙΝΙ - και την εξαιρετική καμπύλη ισχύος για τετρακύλινδρο κινητήρα, τότε το MINI Cooper SD έχει όλα τα διαπιστευτήρια που απαιτεί ο σπορ οδηγός.

2 Στη βασική δομή του, ο νέος δίλιτρος diesel θυμίζει τις μονάδες 1.6-λίτρων των MINI One D και το MINI Cooper D. Ο αλουμινένιος στροφαλοθάλαμος διατηρεί το βάρος του αυτοκινήτου σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ο υπερσυμπιεστής με μεταβλητή γεωμετρία εισαγωγής παράγει βέλτιστη ισχύ σε όλες τις στροφές. Ο κινητήρας του MINI Cooper SD έχει έναν πολύ ισχυρό υπερσυμπιεστή που ελέγχεται από το σύστημα διαχείρισης του κινητήρα. Το σύστημα άμεσου ψεκασμού common-rail με ηλεκτρομαγνητικά μπεκ που τοποθετούνται κεντρικά την κυλινδροκεφαλή διασφαλίζουν την ακριβή και αποδοτική τροφοδοσία καυσίμου. Το σύστημα ψεκασμού λειτουργεί με μέγιστη πίεση bar και επιτυγχάνει άριστη προετοιμασία μίγματος στο θάλαμο καύσης. Το νέο MINI Cooper SD εφοδιάζεται επίσης με πολλές τεχνολογίες MINIMALISM. Πέρα από την απόδοση του κινητήρα, λειτουργίες όπως Brake Energy Regeneration, Auto Start/Stop function, Shift Point Display, Electric Power Steering και λειτουργία περιφερειακών εξαρτημάτων ανάλογα με τις ανάγκες συμβάλλουν στην επίτευξη βέλτιστης κατανάλωσης καυσίμου γι αυτή την κατηγορία ισχύος. Το MINI Cooper SD φέρει φίλτρο σωματιδίων diesel και έναν οξειδωτικό καταλυτικό μετατροπέα για μείωση των εκπομπών ρύπων. Δεν απαιτούνται πρόσθετοι ψεκασμοί καυσίμου για τον καθαρισμό του φίλτρου. Και όπως σε όλα τα σημερινά μοντέλα MINI, οι νέες εκδόσεις diesel πληρούν τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU5. Τα επίπεδα άνεσης στο ταξίδι αναβαθμίζονται χάρη στους μειωμένους κραδασμούς και τα αρμονικά ακουστικά χαρακτηριστικά του τετρακύλινδρου κινητήρα. Όμως, ο μπάσος ήχος του MINI Cooper SD κατά την επιτάχυνση σε υψηλές στροφές είναι σαφώς πιο απολαυστικός σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα diesel της οικογένειας. Η δίλιτρη μονάδα προβάλλει τις σπορ δυνατότητές της στο MINI Cooper SD με επιτάχυνση km/h σε 8,1 δεύτερα και τελική ταχύτητα 215 km/h. Η εξαιρετική απόδοση αντανακλάται στη μέση κατανάλωση στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών των 4,3 lit. / 100 km και στα 114 gr εκπομπών CO2 / km. Το νέο MINI Cooper SD Clubman επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 8,6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 215 km/h. Η μέση κατανάλωση του MINI Cooper SD Clubman είναι 4,4 lit. / 100 km, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι μόλις 115 g/km. Το MINI Cooper SD Cabrio επιταχύνει από km/h σε 8,7 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 210 km/h. Οι αυξημένες δόσεις οδηγικής απόλαυσης συνδυάζονται με μέση κατανάλωση 4,5 lit. / 100 km και εκπομπές CO2 118 g/km.

3 Στο MINI Countryman ο σπορ πετρελαιοκινητήρας συνδυάζεται είτε με FWD ή με το σύστημα AWD MINI ALL4. Το MINI Cooper SD Countryman επιταχύνει από km/h σε 9,3 δευτερόλεπτα, το MINI Cooper SD Countryman ALL4 σε 9,4 δευτερόλεπτα, μέχρι τις τελικές ταχύτητες των 198 και 195 km/h αντίστοιχα. Το FWD MINI Cooper SD Countryman καταναλώνει 4,6 lit. / 100 km, ενώ η AWD έκδοση 4,9 lit. / 100 km. Οι εκπομπές CO2 είναι 122 και 130 g/km αντίστοιχα. Το μοντέλα με το νέο πετρελαιοκινητήρα διατίθενται στάνταρ με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Οι σχέσεις μετάδοσης έχουν προσαρμοστεί με ακρίβεια στα χαρακτηριστικά επιδόσεων του κινητήρα για ισχυρότερη και παράλληλα βελούδινη επιτάχυνση. Το βάρος του σε πλήρη λειτουργική ετοιμότητα είναι μόλις 44,8 km το ελαφρύτερο κιβώτιο του είδους του. Επιπλέον αυτού, αποτελεί νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία ΜΙΝΙ με τις κοντές διαδρομές και την εντυπωσιακή ακρίβεια του επιλογέα. Προαιρετικά, θα διατίθεται ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, ήδη από το λανσάρισμα. Οι πολύ σύντομοι χρόνοι αλλαγής και τα άμεσα κατεβάσματα σχέσεων λόγω ευφυούς αλγόριθμου προσδιορισμού επιθυμητής σχέσης, ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του MINI Cooper SD. Το εξατάχυτο αυτόματο θα διατίθεται επίσης με τα MINI Cooper D, MINI Cooper D Clubman, MINI Cooper D Convertible και MINI Cooper D Countryman από την άνοιξη το Με στόχο το βέλτιστο συνδυασμό κινητήρα και κιβωτίου, τα μοντέλα αυτά θα εφοδιάζονται επίσης με δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα. Το MINI Cooper SD υιοθετεί κάποια αποκλειστικά χαρακτηριστικά που δίνουν έμφαση στο σπορ ταμπεραμέντο του. Το ισχυρότερο πετρελαιοκίνητο μοντέλο της γκάμας ξεχωρίζει όπως η βενζινοκίνητη ναυαρχίδα MINI Cooper S με την πολύ μεγάλη εισαγωγή αέρα στην εμπρός ποδιά και μία εισαγωγή αέρα στο καπό. Όπως το MINI Cooper S, απεικονίζει την ταυτότητά του στα πλαίσια των πλαϊνών φλας (στην περίπτωσή του με τα γράμματα SD ) ενώ έχει διπλές απολήξεις εξαγωγής στο κέντρο της ποδιάς του πίσω προφυλακτήρα. Τα MINI Cooper SD, MINI Cooper SD Clubman και MINI Cooper SD Countryman φέρουν επίσης μια εντυπωσιακή αεροτομή οροφής. Αγωνιστικό DNA από το εργοστάσιο: John Cooper Works Pack για το MINI και το MINI Cabrio. Με τα προϊόντα John Cooper Works οι πελάτες ΜΙΝΙ βιώνουν υψηλή οδηγική απόλαυση και εκφράζουν το πάθος τους για τους αγώνες. Ένα John Cooper Works Pack δημιουργήθηκε τώρα για τα MINI και MINI Cabrio με αξεσουάρ που χαρίζουν μία εντυπωσιακή σπορ γοητεία τεχνικά και στιλιστικά.

4 Με αποκλειστικό εξοπλισμό εσωτερικού και εξωτερικού, πέρα από την αναβάθμιση της συμπεριφοράς του ΜΙΝΙ, επιτυγχάνεται ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Το John Cooper Works Pack θα είναι διαθέσιμο από το δεύτερο τρίμηνο του 2011 σαν επιλογή εργοστασιακής τοποθέτησης. Το αεροδυναμικό πακέτο που περιλαμβάνεται στο John Cooper Works Pack είναι το μυστικό της επιβλητικής εμφάνισης και της αδιαμφισβήτητα σπορ αίσθησης που αποπνέουν τα MINI και MINI Cabrio. Η μαύρη μπορντούρα γύρω από το κάτω τμήμα του αμαξώματος υπογραμμίζεται με ιδιαίτερη σαφήνεια μπροστά και πίσω από μία κεντρικά τοποθετημένη εσοχή. Το εσωτερικό τμήμα των πλαισίων για τα φώτα στάθμευσης ή τους προβολείς ομίχλης στα εξωτερικά άκρα της εμπρός ποδιάς φέρει οριζόντιες γρίλιες. Επιπλέον, η μάσκα έχει την ίδια κυψελοειδή δομή όπως ο κάτω αεραγωγός. Οι πλαϊνές ποδιές συνεχίζουν τη δυναμική αισθητική με αρμονικές καμπύλες και ένα κομψό άνοιγμα πίσω. Άλλο ένα στοιχείο του αεροδυναμικού πακέτου, ο δυναμικός πίσω προφυλακτήρας περιλαμβάνει εξοχές στα εξωτερικά άκρα που αντιγράφουν αισθητικά τα πλαίσια των φώτων στάθμευσης και προβολέων ομίχλης. Οι βελτιστοποιημένου βάρους 17άρες ζάντες αλουμινίου σε ντιζάιν John Cooper Works Cross Spoke CHALLENGE διασφαλίζουν βέλτιστη επαφή με το δρόμο. Επιπλέον, το John Cooper Works Pack περιλαμβάνει το traction mode DTC (Dynamic Traction Control) εκτός από το στάνταρ σύστημα ελέγχου ευστάθειας DSC (Dynamic Stability Control), καθώς και το EDLC (Electronic Differential Lock Control) την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη λειτουργία εμπλοκής για το διαφορικό του κινητήριου άξονα. Το DTC mode, που ενεργοποιείται με το πάτημα ενός μπουτόν, αυξάνει τα όρια παρέμβασης του συστήματος ελέγχου ευστάθειας, διευκολύνοντας την εκκίνηση στην άμμο ή στο χιόνι με ένα βαθμό ελεγχόμενης ολίσθησης των τροχών. Το σύστημα επιτρέπει ελεγχόμενη ολίσθηση των κινητήριων τροχών όταν ο οδηγός στρίβει δυναμικά. Το σύστημα EDLC υποστηρίζει το σπορ οδηγικό στυλ κατά την επιτάχυνση στην έξοδο των στροφών και σε απότομες καμπές. Σε κλειστές στροφές φρενάρει έναν κινητήριο τροχό που σπινάρει ανάλογα με τις ανάγκες για να αυξήσει την πρόσφυση του αυτοκινήτου χωρίς αυτό να επηρεάσει αρνητικά τα χαρακτηριστικά αυτοδιεύθυνσής του. Έτσι το όχημα βγαίνει από στις στροφές πιο ομαλά και με μεγαλύτερη ταχύτητα. Τα αξεσουάρ εσωτερικού του John Cooper Works Pack συντελούν στη συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Μεταξύ αυτών είναι διακοσμητικές λωρίδες εισόδου θυρών John Cooper Works και το σπορ δερμάτινο τιμόνι John Cooper Works με κόκκινη ραφή για τη δημιουργία αντίθεσης.

5 Για αυτοκίνητα με μηχανικό κιβώτιο διατίθεται επιλογέας ταχυτήτων John Cooper Works με κόκκινο διάγραμμα αλλαγών και δερμάτινο κάλυμμα με κόκκινη ραφή. Οι πελάτες που παραγγέλνουν μηχανικό κιβώτιο θα μπορούν αποκτούν και ένα κάλυμμα χειρόφρενου με κόκκινη ραφή. Το John Cooper Works Pack προσφέρεται με όλες τις εκδόσεις των MINI και MINI Cabrio και μπορεί να συνδυαστεί με οκτώ αποχρώσεις αμαξώματος. Το αεροδυναμικό πακέτο διατίθεται και μεμονωμένα για το MINI John Cooper Works και το MINI John Cooper Works Cabrio. Αποκλειστικό στο MINI Cooper S: Κιτ Βελτίωσης John Cooper Works. Η συλλογή προϊόντων John Cooper Works θα πλαισιωθεί με ελκυστικές νέες προτάσεις την άνοιξη του Όσοι ενδιαφέρονται να γευθούν μία ακόμα πιο σπορ οδηγική εμπειρία με τα MINI Cooper S, MINI Cooper S Clubman και MINI Cooper S Convertible θα μπορούν να παραγγέλνουν το Κιτ Βελτίωσης John Cooper Works Tuning Kit. Βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης κινητήρα και ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα φίλτρου αέρα επιτρέπουν στον twin-scroll turbo κινητήρα να παράγει ακόμα περισσότερη ισχύ. Πραγματικά, η μέγιστη ισχύς της τετρακύλινδρης μονάδας αυξάνεται κατά 12 kw στα 147 kw/200 hp, στις rpm. Επιπλέον, ο οδηγός μπορεί να βασιστεί στη μέγιστη ροπή των 250 Nm μεταξύ και rpm όταν χρειάζεται δυναμική επιτάχυνση ενώ η τιμή αυτή φτάνει στα 270 Nm μεταξύ και rpm με τη λειτουργία Overboost. Σαν αποτέλεσμα, το MINI Cooper S επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 6,8 δευτερόλεπτα και μέχρι την τελική ταχύτητα των 234 km/h. Το Κιτ Βελτίωσης John Cooper Works Tuning Kit περιλαμβάνει ένα αποκλειστικό σπορ σιλανσιέ με χρωμιωμένες απολήξεις εξαγωγής, που βελτιστοποιεί τη ροή καυσαερίων και χαρίζει στον κινητήρα μία σπορ χροιά ήχου. Διατίθεται για εκ των υστέρων τοποθέτηση σε όλα τα σχετικά μοντέλα με μηχανικό κιβώτιο που κατασκευάζονται από το Μάρτιο του Πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας ΜΙΝΙ ως προς τη σχεδίαση και την κατασκευή, ενώ τοποθετείται εκ των υστέρων, όπως όλα τα αξεσουάρ John Cooper Works, από Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές ΜΙΝΙ. Αυτό σημαίνει ότι η εγγύηση του αυτοκινήτου δεν επηρεάζεται καθόλου. Μία ακόμα νέα προσθήκη στη γκάμα John Cooper Works είναι η ζάντα αλουμινίου Cross Spoke Red Stripe 18-ιντσών που επίσης θα διατίθεται από την άνοιξη του Η μαύρη ζάντα φέρει μία προηγμένη κόκκινη λωρίδα στη στεφάνη της που επιτυγχάνεται μέσω ειδικής διαδικασίας βαφής, ενώ η απόχρωση είναι ίδια με αυτή που έχουν οι δαγκάνες φρένων John Cooper Works.

6 Πρεμιέρα για τη σειρά MINI Yours με πρωταγωνιστή το MINI Clubman Hampton. Πρωτοποριακό και μοναδικό στην premium κατηγορία, το ΜΙΝΙ προσφέρει μία απαράμιλλη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μία πλούσια συλλογή εξωτερικών αποχρώσεων, ζαντών αλουμινίου, εκδόσεων ταπετσαριών, εσωτερικού διάκοσμου και Colour Lines, επιλογών αποκλειστικών για ΜΙΝΙ όπως καλύμματα καθρεπτών και γραφικά και πολυάριθμα ακόμα προαιρετικά στοιχεία και αξεσουάρ. Έτσι το κάθε ΜΙΝΙ αποτελεί ένα μοναδικό δημιούργημα, μία έκφραση προσωπικού στυλ. Από την άνοιξη του 2011 το MINI θα ανοίξει νέους δρόμους στον τομέα της στυλιστικής εξατομίκευσης. Η σειρά προϊόντων MINI Yours περιλαμβάνει αποκλειστικές σχεδιαστικές επιλογές από το εργοστάσιο για το εξωτερικό και εσωτερικό της τρέχουσας σειράς MINI. Η κολεξιόν MINI Yours περιλαμβάνει ασυνήθιστες εξωτερικές αποχρώσεις, εκδόσεις ταπετσαριών και χρώματα εσωτερικού, θεματικά πακέτα εξοπλισμού και περιορισμένες εκδόσεις βασισμένες στις τέσσερις σειρές μοντέλων ΜΙΝΙ. Η σειρά MINI Yours αρχικά θα περιλαμβάνει τις δύο εξωτερικές αποχρώσεις Highclass Grey metallic και Laguna Green metallic. Από εκεί και μετά οι πελάτες θα μπορούν να προσθέσουν κάποιες κομψές πινελιές με τα γραφικά MINI Yours Tattoo Funky και MINI Yours Tattoo Glorious και χρωματικούς συνδυασμούς από λευκό, γκρι και μαύρο. Οι αλουμινένιες ζάντες 17-ιντσών σε σχεδίαση Twin Blade Spoke μπορούν να αποκτήσουν μία ιδιαίτερη πινελιά με ένα λευκό διακοσμητικό δακτύλιο στη στεφάνη. Αλλού, μία προηγμένη μεμβράνη σχεδίασης Soda Mirror δημιουργεί στο κάλυμμα του καθρέπτη την εικόνα ενός ολογράμματος. Για το εσωτερικό, η σειρά MINI Yours περιλαμβάνει Δερμάτινα Καθίσματα Lounge σε απόχρωση Satellite Grey με Highclass Grey και ένα κομψό σχέδιο κορώνας που είναι ασορτί με τη διακοσμητική λωρίδα στο ταμπλό. Για το ταμπλό διατίθεται επίσης πλήρως δερμάτινη ταπετσαρία Walknappa. Το πάνω τμήμα του ταμπλό είναι μαύρο και ανάλογα με την ταπετσαρία των καθισμάτων το κεντρικό τμήμα είναι Polar Beige ή Satellite Grey. Η ίδια απόχρωση διατίθεται για το Colour Line. Ασορτί είναι ένα δερμάτινο κάλυμμα επιλογέα ταχυτήτων με ραφή σε Polar Beige ή Satellite Grey, και ένα δίχρωμο δερμάτινο τιμόνι με ασορτί χρωματικό συνδυασμό για το κέντρο του. Μία αποκλειστική έκδοση του MINI Clubman πρωταγωνιστεί στην πρεμιέρα της σειράς MINI Yours. Το MINI Clubman Hampton ενσαρκώνει άριστα τη φιλοσοφία MINI Yours με την υποστήριξη της ασυμβίβαστης κορυφαίας ποιότητας και των στοιχείων ταυτότητας της μάρκας. Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του παραπέμπουν στη Βρετανική κληρονομιά της μάρκας και στη μοναδική αισθητική της ειδικής έκδοσης που είναι εμπνευσμένη από το νοτιοδυτικό προάστιο του Λονδίνου.

7 Η πρώτη έκδοση περιορισμένης παραγωγής του MINI Clubman συνεχίζει μία παράδοση που καθιερώθηκε από επιτυχημένες προηγούμενες editions. Για παράδειγμα, τα υπέρκομψα Park Lane, Seven, Checkmate και Sidewalk του MINI προσέφεραν στους κατόχους τους απόλυτη αποκλειστικότητα. Το MINI Clubman Hampton βάφεται σε μεταλλική απόχρωση Reef Blue που δημιουργήθηκε ειδικά για το μοντέλο. Η οροφή και τα πλαίσια των πίσω θυρών είναι ασημί, όπως και οι τροχοί και το πακέτο Colour Line. Οι εξωτερικές αποχρώσεις Pepper White, Midnight Black και Eclipse Grey παραγγέλνονται προαιρετικά, ενώ οι Black και Reef Blue προορίζονται για την οροφή και τις κολόνες C με στόχο την επίτευξη οπτικής αντίθεσης. Οι ζάντες αλουμινίου σχεδίασης Twin Blade Spoke παραγγέλνονται σε ασημί ή μαύρο με μαύρο διακοσμητικό δακτύλιο. Οι προβολείς φέρουν μαύρα κάτοπτρα αν υπάρχουν προαιρετικές μονάδες xenon. Ένα λογότυπο στην κολόνα B και γράμματα Hampton στα πλαίσια των πλαϊνών φλας και τη μάσκα προδίδουν την ξεχωριστή καταγωγή του αυτοκινήτου. Το λογότυπο MINI 50 Hampton στις λωρίδες εισόδου θυμίζει μία έκδοση του κλασικού ΜΙΝΙ που είχε λανσαριστεί πριν από πέντε δεκαετίες και σήμερα θεωρείται ο ιστορικός πρόγονος του MINI Clubman. Το εσωτερικό του MINI Clubman Hampton διακρίνεται για το ξεχωριστό στυλ του. Ένα H στα καθίσματα, οι κόκκινες μπορντούρες και οι πορτοκαλί ραφές είναι τα αναγνωριστικά στοιχεία των μαύρων Δερμάτινων Καθισμάτων Lounge. Η ανθρακί επένδυση οροφής και οι ανθρακί ενδείξεις του στροφόμετρου και του ταχύμετρου στο Centre Speedo συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ξεχωριστής ατμόσφαιρας. Το Centre Speedo πλαισιώνεται από ένα διακοσμητικό δακτύλιο σε ματ κόκκινο σκούρο, όπως στους τροχούς. Το Chilli Pack περιλαμβάνεται στο MINI Clubman Hampton, προσθέτοντας στοιχεία όπως σπορ δερμάτινο τιμόνι, προβολείς ομίχλης, αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, υπολογιστή ταξιδιού, πακέτο φώτων, πακέτο αποθηκευτικών χώρων και ειδικά βελούδινα πατάκια στο στυλ της ειδικής έκδοσης. Η αποκλειστική special edition θα διατίθεται για τα MINI Cooper Clubman, MINI Cooper S Clubman, MINI Cooper D Clubman και MINI Cooper SD Clubman. Η παραγωγή του MINI Clubman Hampton θα είναι περιορισμένη στον ένα χρόνο. -Τέλος Δελτίου Τύπου-

8 Το BMW Group Το BMW Group είναι από τους πιο επιτυχημένους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο με τις μάρκες BMW, MINI και Rolls-Royce. Σαν μία παγκόσμια εταιρία, το BMW Group λειτουργεί 24 μονάδες παραγωγής σε 13 χώρες και έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων σε περισσότερες από 140 χώρες. Το οικονομικό έτος 2009, το BMW Group πούλησε περισσότερα από 1.29 εκατομμύρια αυτοκίνητα και πάνω από 87,000 μοτοσικλέτες. Τα κέρδη προ φόρων για το 2009 ανήλθαν στα 413 εκατομμύρια Ευρώ, ενώ τα έσοδα ανήλθαν στα δις Ευρώ. Στις 31 Δεκεμβρίου 2009, η εταιρία είχε παγκόσμιο έμψυχο δυναμικό περίπου ατόμων. Η επιτυχία του BMW Group ανέκαθεν βασιζόταν στη μακροπρόθεσμη συλλογιστική και υπεύθυνη δράση. Ως εκ τούτου, η εταιρία έχει εδραιώσει την οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα σε όλη την αλυσίδα αξιών, ολοκληρωμένη προϊοντική ευθύνη και μία σαφή δέσμευση για τη διατήρηση των φυσικών πόρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της. Σαν επιστέγασμα των προσπαθειών του, το BMW Group κατέχει την πρώτη θέση στη βιομηχανία, στους Δείκτες Βιωσιμότητας Dow Jones τα τελευταία έξι χρόνια. Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας BMW Group Hellas. Νίκος Ταγκούλης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας. Τηλέφωνο: , Fax: Βιβή Δαλάκου, Βοηθός Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας. Τηλέφωνο: , Fax:

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Countryman. Περιεχόμενα. Το νέο MINI Countryman. Προφίλ.2 Κορυφαίο στυλ παντός εδάφους: το νέο MINI Countryman..6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα.

Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. page 1 Νέο MINI Paceman. Περιεχόμενα. Νέο MINI Paceman. Προφίλ.... 2 Σπορτίφ, κομψό, δυναμικό: το νέο MINI Paceman: Νέο MINI Paceman.... 6 Σημείωση: Οι τιμές για επιδόσεων, κατανάλωσης και ρύπων που εμφανίζονται

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 14 Ιανουαρίου 2013 Ανανεωμένη η γκάμα μοντέλων BMW από την Άνοιξη του 2013. Νέοι και κορυφαίοι κινητήρες, BMW xdrive για την BMW Σειρά 3 Touring Intelligent all-wheel

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. 1. Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη Παρουσίαση) 2. Επισκόπηση Η BMW στο 81 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2011. (Σύντομη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013

Media Information. Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept. Σεπτέμβριος 2013 Media Information Σεπτέμβριος 2013 Η Opel στο 65 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης Επτά Παγκόσμιες Πρεμιέρες: Από το Opel Insignia OPC μέχρι το Monza Concept Αυτοπεποίθηση: Το Insignia OPC,

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr

Mazda6 MPS. e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωµα τροποποίησης των προδιαγραφών και του εξοπλισµού λόγω της εξελισσόµενης ανάπτυξης της παραγωγής. Τα χρώµατα και τα δείγµατα των διακοσµητικών του φυλλαδίου µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03 ΝΕΟ FIESTA FORD FIESTA Παρουσίαση των μοντέλων Επιλέξτε το Fiesta που σας ταιριάζει. Διαθέσιμο σε μια σειρά από διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές, το νέο Ford Fiesta μπορεί να σας ικανοποιήσει, όποιες

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications Δελτίο Τύπου 08 Ιανουαρίου 2013 Νέα BMW Z4: Ένα roadster με άποψη και σπορ αίσθηση. Συνδυασμός κλασικών αναλογιών και προηγμένης τεχνολογίας, σύγχρονη ερμηνεία της παραδοσιακής

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications 23 Μαΐου 2017 Η νέα M5 με M xdrive. Με μια ματιά. Με την άφιξη της νέας M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km), η M GmbH λανσάρει την έκτη γενιά του παγκοσμίως

Διαβάστε περισσότερα

Η MINI ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ.

Η MINI ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Η στο Σαλόνι Η ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ 2016. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. σελίδα 1 1. Η στο Σαλόνι. (Συνοπτικά)... 2 2. Πάθος για αγωνιστική οδήγηση: Νέο John Cooper Works Clubman.... 4 3 Πρωτότυπο μίγμα παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά...

1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. (Περιληπτικά) Με μια ματιά... Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 1. Περιεχόμενα. 1. Premium οδηγική απόλαυση στη μικρή κατηγορία αποδοτική, πρωτοποριακή, μοναδική στο είδος της. Η νέα BMW Σειρά 1. (Περιληπτικά)... 2 2. Με μια ματιά.... 5 3.

Διαβάστε περισσότερα

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την εκκίνηση Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση" Η Mercedes-AMG GmbH επιταχύνει δυναμικά φέτος το φθινόπωρο: τα αστέρια του Paris Motor Show, η νέα Mercedes-AMG

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια

Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Σεπτέμβριος 2008 Περίληψη Opel Insignia: Η ανάγλυφη σχεδίαση συναντά τη Γερμανική ακρίβεια Νέα φιλοσοφία: Σπορ, μεσαίου μεγέθους sedan Πλούσια γκάμα επιλογών: Τρεις εκδόσεις αμαξώματος, επτά κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Polo BlueMotion

Το νέο Polo BlueMotion Το νέο Polo BlueMotion ΣΕ ΠΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ. TO NEO POLO BLUEMOTION ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ CO₂.

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός

Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός 7 Αυγούστου, 2007 Η Opel στο 62 ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) Model Year 2008: Περισσότερες Επιλογές και Εξοπλισμός Vectra και Signum: Σημαντικά βελτιωμένος στάνταρ εξοπλισμός Vectra OPC:

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune Το eetle Dune Το eetle Cabriolet Dune Stage driving. Το eetle Dune και το eetle Cabriolet Dune μετατρέπουν τον δρόμο σε θεαματική πίστα, χάρη στις σπορ αναρτήσεις και το διευρυμένο μετατρόχιο αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA MXḅ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρες Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.998 1.998 1.759 /AT Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 97 (132) / 7.000 97 (132) / 7.000 135 (184)

Διαβάστε περισσότερα

OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra

OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra Σεπτέμβριος 2007 OPC: Εκδόσεις Υψηλών Επιδόσεων Corsa, Meriva, Astra, Zafira και Vectra Corsa OPC και Meriva OPC: υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1.6-λίτρων με 192/180 hp Astra OPC και Zafira OPC: υπερτροφοδοτούμενος

Διαβάστε περισσότερα

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE SANDERO WLTP 1.0 75hp LIFE 1.0 75hp STYLE ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH * 9.980 10.780 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΜΩΝ * 7.772,59 8.395,64 Κατανάλωση (μικτή) lt/100χλμ Εκπομπές CO 2 (g/χλμ)

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο

Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Μάρτιος 2008 Η Opel στο 78 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Νέο Opel Agila: Φιλικό, Δυναμικό, Ευέλικτο Φιλοσοφία: Πεντάθυρο όχημα ενός όγκου με πέντε κανονικά καθίσματα Λειτουργικότητα: Πολυμορφικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 03/11/2014) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Κινητήρες Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Από το λανσάρισμα: Ευρεία γκάμα 7 κινητήρων, όλοι προδιαγραφών Euro 5 Νέοι κινητήρες 2.0 l Diesel: Χαμηλή κατανάλωση και αυτονομία

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Διαστάσεις

Κινητήρας Διαστάσεις MAZDA2 Επίπεδα Εξοπλισμού Τεχνικά Χαρακτηριστικά EMOTION CHALLENGE ATTRACTION Κινητήρας G75 Χωρητικότητα 1.496 1.496 1.496 1.496 /AT G115 Μέγιστη Ισχύς [kw (PS) / rpm] 55 (75) / 6,000 66 (90) / 6,000 66

Διαβάστε περισσότερα

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept

Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Σεπτέμβριος 2007 Παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (IAA) 2007 Η Opel Παρουσιάζει το Corsa Hybrid Concept Άμεσο μέλλον: Το πρωτότυπο Corsa Hybrid και το Vectra Flexpower δείχνουν

Διαβάστε περισσότερα

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26 ECOSPORT Δημιουργήστε το ιδανικό για σας Ford EcoSport. Ποιος είναι ο δικός σας συνδυασμός; Το Ford EcoSport σας επιτρέπει να επιλέξετε από μία ευρεία συλλογή χρωματικών συνδυασμών. Χρησιμοποιήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV Διαμορφωμένο 07/07/2018 Σύνολο 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 15.300 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 AIRCROSS SUV συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο έκδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση.

Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης Αναλυτική Παρουσίαση. Σελίδα 1 Η BMW στο 87 ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017. Αναλυτική Παρουσίαση. 1. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής: Νέα BMW Σειρά 5 Touring.... 2 2. Νέο επίπεδο σπορ επιδόσεων και υψηλής αισθητικής:

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011. MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. BE MINI. ΙΟΥΛΙΟΣ 2011 MINI. MINI cabrio. MINI Clubman. MINI. mini cabrio. mini clubman. ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ MINI ΣΕ 8 ΒΗΜΑΤΑ. TO mini ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. 1. ΜοντΕλο 06 MINI, MINI Cabrio, MINI Clubman:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 01/06/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (CO2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ F21 LCI - Σειρά 1 3θυρη 116i 1.499

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο 5θυρο ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα.

Το νέο 5θυρο ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. page 1 Το νέο 5θυρο ΜΙΝΙ. Περιεχόμενα. Το νέο 5θυρο MINI. Προφίλ... 2 Περισσότερο ΜΙΝΙ, περισσότερες δυνατότητες: Το νέο 5θυρο ΜΙΝΙ.... 7 Τεχνικές προδιαγραφές.... 23 Καμπύλες ισχύος και ροπής.... 35 Εξωτερικές

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

MINI John Cooper Works Countryman. Περιεχόμενα.

MINI John Cooper Works Countryman. Περιεχόμενα. Page 1 MINI John Cooper Works Countryman. Περιεχόμενα. 1. Υπέρτατη οδηγική απόλαυση ανεξαρτήτως εδάφους. To MINI John Cooper Works Countryman. (Περιληπτικά) 2. Με μια ματιά. 3. Ισχύς, ευρυχωρία, ατομικότητα

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 16/12/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (CO2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

BMW Corporate Communications

BMW Corporate Communications BMW Corporate Communications ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ BMW (Ισχύει από 29/02/2016) ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ (HP) ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΡΥΠΩΝ (Co2) ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ME ΟΦΕΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το SsangYong Tivoli "ECO" LPG

Οδηγούμε το SsangYong Tivoli ECO LPG Οδηγούμε το SsangYong Tivoli "ECO" LPG Θυμάστε τον χαμό που είχε γίνει, όταν και επετράπη η μετατροπή των βενζινοκίνητων αυτοκινήτων σε υγραέριο? Όπως και σήμερα με τα πετρελαιοκίνητα, έτσι και τότε ο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότητα: Chevrolet Matiz Ανανέωση. Κατηγορία: µίνι Στη γκάµα µοντέλου από το: Πωλήσεις στην Ευρώπη µέχρι σήµερα:

Ταυτότητα: Chevrolet Matiz Ανανέωση. Κατηγορία: µίνι Στη γκάµα µοντέλου από το: Πωλήσεις στην Ευρώπη µέχρι σήµερα: Ταυτότητα: Chevrolet Matiz Ανανέωση Κατηγορία: µίνι Στη γκάµα µοντέλου από το: 2005 Πωλήσεις στην Ευρώπη µέχρι σήµερα: 229.000 µονάδες Μήκος/πλάτος/ύψος (mm) 3.495/1.495/1.500 Μεταξόνιο (mm) 2.345 Χωρητικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA6 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ATTRACTION Θερμαινόμενα καθίσματα μπροστά Θερμαινόμενο τιμόνι Αισθητήρες παρκαρίσματος (Εμπρός/Πίσω) Σύστημα προσαρμοστικών προβολέων μπροστά Κάμερα οπισθοπορείας

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής. Δυναμικές επιδόσεις, υψηλή αισθητική και ευφυής λειτουργικότητα είναι αρετές που έχουν κάνει διάσημη τη BMW Σειρά 5 Touring. Τώρα, η νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Αργυρούπολη, 22 Ιανουαρίου 2013 Θέμα: «Το Polo BlueGT ενώνει την δύναμη με την οικονομία» 0 100 km/h σε 7,9 δευτερόλεπτα με μέση κατανάλωση 4,6 l/100km Αθήνα, Ιανουάριος 2013. Το νέο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση...

Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων. Νέο εμπρός τμήμα με προβολείς LED τονίζει τη σπορ εμφάνιση... Σελίδα 1 Νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Περιεχόμενα. Νέα BMW Σειρά 2 Coupe / Νέα BMW Σειρά 2 Cabrio. Οδηγική απόλαυση μέσα από συμπαγείς διαστάσεις.... 2 Σχεδιασμός εξωτερικού και φώτων.

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ MAZDA CX-5 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ EMOTION Ζάντες 17'' Μπροστά φώτα LED Cruise Control Ηλεκτρικά παράθυρα (Ε/Π) Εξυπνη υποβοήθηση πέδησης πόλης (SCBS) Tire Pressure Monitoring System (TPMS) Εξελιγμένο

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά. Σελίδα 2 Πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 5 Touring: Η 5 η γενιά του μοντέλου ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη 25χρονη ιστορία της Touring

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα.

Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 4. Περιεχόμενα. Το ξημέρωμα μιας νέας εποχής. BMW Σειρά 4 Πλήρης γκάμα.... 2 Εξωτερικό και φιλοσοφία φωτισμού. Αθλητές σε εξαιρετική φόρμα.... 4 Εσωτερικό και εξοπλισμός. Έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα.

Νέα BMW Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. Page 1 Νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Περιεχόμενα. 1. Η νέα Σειρά 3 Gran Turismo. Κύρια Χαρακτηριστικά.... 2. Φιλοσοφία: Υψηλή αισθητική, ευρυχωρία, λειτουργικότητα... 3. Σχεδίαση: Καινοτόμος, συναισθηματική,

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑ NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R Press2018 ΝΙΚ. Ι. ΘΕ ΟΧΑΡΑ ΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented DOWNTOWN 350i ABS Sport Touring Reinvented Με το αρχικό μοντέλο να έχει πετύχει πωλήσεις πάνω από 100.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο, η KYMCO παρουσιάζει το εντελώς νέο Downtown 350, στοχεύοντας στην άνεση

Διαβάστε περισσότερα