Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Χαρακτηριστικά. Προνόμια για την επιχείρησή σας"

Transcript

1 Ένας γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος από την Ελλάδα προς τη Βόρεια Ευρώπη. Εάν ενδιαφέρεστε για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση Logistics για τις ανάγκες της εφοδιαστικής σας αλυσίδας στη Βόρεια Ευρώπη, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στις πρωτοπόρες σιδηροδρομικές υπηρεσίες της P&O Ferrymasters που συνδέουν την Ελλάδα με τις χώρες της Β. Ευρώπης μέσω Ιταλίας. Επιπροσθέτως και συμβάλλοντας στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα της εταιρείας σας, η λύση η μόνη αυτού του είδους - προσφέρει μειωμένο χρόνο διαμετακόμισης, μεγαλύτερη αξιοπιστία και υπεροχή σε επίπεδο υπηρεσιών, γεγονός που ενισχύει την εμπορική λογική, καθώς και περιβαλλοντική άποψη για όλους μας. Η P&O Ferrymasters αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον επίσημο συνεργάτη της, την Εταιρεία Global Maritime Agency SA. για να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες προς εσάς και την επιχείρησή σας. Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία μειώνει τον παραδοσιακό χρόνο παράδοσης στις χώρες της Βορειοδυτικής Ευρώπης από την Ελλάδα, από 8 ώρες έως 7 εργάσιμες ημέρες από όλες τις μεγάλες βιομηχανικές περιοχές. Εκτελείται αποκλειστικά με ιδιωτικούς σιδηροδρομικούς παρόχους οι οποίοι προσφέρουν βελτιωμένα επίπεδα της υπηρεσίας. Μέχρι τέσσερεις υπηρεσίες την εβδομάδα, με ελάχιστο εβδομάδες ανά χρόνο Προορισμένα για πολλές χρήσεις 90 βαγόνια κατάλληλα για High Cube containers. Μέσος χρόνος παράδοσης σε κεντρικούς βιομηχανικούς κόμβους σε Ηνωμένο Βασίλειο και Benelux περίπου 7 ημέρες. Ολονύκτια πλεύση από την Πάτρα στο μέχρι 90 containers ανά εβδομάδα Εγγυημένη χωρητικότητα πλοίων κατά τη θερινή περίοδο Ένα μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 2 τόνων είναι εφικτό Ανεξάρτητοι οδηγοί και τρένα Αποκλειστική μεταφορά εμπορευμάτων από μια κεντρική πλατφόρμα Logistics στον Ασπρόπυργο Συνολικός κεντρικός συντονισμός από το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας στη Zeebrugge Εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης διαθέσιμες να διαχειριστούν τα φορτία σας σχεδόν από οπουδήποτε Τοπικό γραφείο πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα - Global Maritime Agency SA παρόχους. αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλική προς το περιβάλλον αυτή λύση. Global Maritime Agency SA. Σκουζέ 10 & Φίλωνος Πειραιάς Τηλ: Φαξ: info@glomar.gr

2 Ένας γρηγορότερος και φιλικός προς το περιβάλλον δρόμος προς την Ελλάδα Η βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων της εφοδιαστικής σας αλυσίδας είναι εξίσου σημαντική με τη μείωση του κόστους και την εξίσου μείωση του χρόνου ταξιδιού. Η πρωτοποριακή σιδηροδρομική υπηρεσία που συνδέει την Ελλάδα με τις χώρες της Ευρώπης, πληρεί όλες τις προδιαγραφές όσον αφορά τη ταχύτερη, οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εφοδιαστικής σας αλυσίδα. Η υπηρεσία intermodal της P&O Ferrymasters είναι η μόνη που συνδέει με τρένο άμεσα τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης μέσω με την Ελλάδα και μειώνει τον χρόνο ταξιδιού από 8 ώρες έως 7 εργάσιμες ημέρες από κάθε μεγάλο βιομηχανικό κέντρο προς την Αθήνα. Εκτελείται αποκλειστικά με ιδιωτικούς σιδηροδρομικούς παρόχους οι οποίοι προσφέρουν βελτιωμένα επίπεδα της υπηρεσίας. Με αυτή τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία εκτός από τα ανωτέρω εμπορικά οφέλη μπορείτε και να μειώσετε το αποτύπωμα του άνθρακα της εταιρείας σας με περιβαλλοντικό όφελος για όλους. Μέχρι τέσσερεις υπηρεσίες την εβδομάδα, με ελάχιστο εβδομάδες ανά χρόνο Προορισμένα για πολλές χρήσεις 90 βαγόνια κατάλληλα για High Cube containers. παλλετοφόρες πετρελαιο-ηλεκτροκίνητες μονάδες reefer για μεταφορά υπό θερμοκρασιακής παρακολούθησης φορτίου Ολονύκτια πλεύση από την Πάτρα στο μέχρι 90 containers ανά εβδομάδα Εγγυημένη χωρητικότητα πλοίων κατά τη θερινή περίοδο Ανεξάρτητοι οδηγοί και τρένα Αποκλειστική μεταφορά εμπορευμάτων από μια κεντρική πλατφόρμα Logistics στον Ασπρόπυργο Συνολικός κεντρικός συντονισμός από το έμπειρο Εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης διαθέσιμες να διαχειριστούν τα φορτία σας σχεδόν από οπουδήποτε Βελτιωμένοι χρόνοι ταξιδιού. Οι ώρες παράδοσης για την Ελλάδα μειώνονται, από 8 ώρες έως και 7 εργάσιμες ημέρες παρόχους. αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλική προς το περιβάλλον αυτή λύση.

3 Μία φιλικότερη προς το περιβάλλον σύνδεση της Ελλάδας με Benelux, Γαλλία και Γερμανία Η βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων της εφοδιαστικής σας αλυσίδας είναι εξίσου σημαντική με τη μείωση του κόστους και την αύξηση του χρόνου ταξιδιού. Η πρωτοποριακή σιδηροδρομική υπηρεσία που συνδέει την Ελλάδα με τις χώρες της Ευρώπης πληρεί όλες τις προδιαγραφές όσον αφορά τη ταχύτερη, οικονομικότερη και φιλικότερη προς το περιβάλλον λύση στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εφοδιαστικής σας αλυσίδα. Η υπηρεσία intermodal της P&O Ferrymasters είναι η μόνη που συνδέει με τρένο άμεσα τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης μέσω με την Ελλάδα και μειώνει τον χρόνο ταξιδιού από 8 ώρες εως 7 εργάσιμες ημέρες από κάθε μεγάλο βιομηχανικό κέντρο προς την Αθήνα. Εκτελείται αποκλειστικά με ιδιωτικούς σιδηροδρομικούς παρόχους οι οποίοι προσφέρουν βελτιωμένα επίπεδα της υπηρεσίας. Με αυτή τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία εκτός από τα ανωτέρω εμπορικά οφέλη μπορείτε και να μειώσετε το αποτύπωμα του άνθρακα της εταιρείας σας με περιβαλλοντικό όφελος για όλους. Μέχρι τέσσερεις υπηρεσίες την εβδομάδα, με ελάχιστο εβδομάδες ανά χρόνο Προορισμένα για πολλές χρήσεις 90 βαγόνια κατάλληλα για High Cube containers Σχεδόν καθημερινή σύνδεση Αθήνας και Θεσσαλονίκης με όλους τους μεγάλους βιομηχανικούς κόμβους Μέσος χρόνος ταξιδίου περίπου 7 ημέρες προς την Αθήνα Ολονύκτια πλεύση από την Πάτρα στο μέχρι 90 containers ανά εβδομάδα Εγγυημένη χωρητικότητα πλοίων κατά τη θερινή περίοδο Ανεξάρτητοι οδηγοί και τρένα Αποκλειστική μεταφορά εμπορευμάτων από μια κεντρική πλατφόρμα Logistics στον Ασπρόπυργο Συνολικός κεντρικός συντονισμός από το έμπειρο Εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης διαθέσιμες να διαχειριστούν τα φορτία σας σχεδόν από οπουδήποτε Βελτιωμένοι χρόνοι ταξιδιού. Οι ώρες παράδοσης για την Ελλάδα μειώνονται, από 8 ώρες έως 7 εργάσιμες ημέρες. παρόχους. αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλική προς το περιβάλλον αυτή λύση.

4 Φιλικότεροι προς το περιβάλλον δρόμοι προς την Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία Μειωμένο κόστος, βελτιωμένοι χρόνοι ταξιδίου, μειωμένο αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα της Εταιρείας σας. Με την καινοτόμο μοναδική στο είδος τηςσιδηροδρομική υπηρεσία της P&O Ferrymasters από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης μέσω Ιταλίας προς Ελλάδα τα τρία αυτά οφέλη είναι σε προτεραιότητα, καθώς και η μεγαλύτερη αξιοπιστία και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών για μια φιλικότερη προςτο περιβάλλον γρήγορη διαδρομή προς την επιτυχία στην Ελλάδα. Μέχρι τέσσερεις υπηρεσίες την εβδομάδα, με ελάχιστο εβδομάδες ανά χρόνο Προορισμένα για πολλές χρήσεις 90 βαγόνια κατάλληλα για High Cube containers. Μέσος χρόνος ταξιδίου από Birmingham προς Αθήνα 7 εργάσιμες ημέρες Μέσος χρόνος ταξιδίου από Δουβλίνο προς Αθήνα 9 εργάσιμες ημέρες Ολονύκτια πλεύση από την Πάτρα στο μέχρι 90 containers ανά εβδομάδα Εγγυημένη χωρητικότητα πλοίων κατά τη θερινή περίοδο Ένα μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 2 τόνων είναι εφικτό Ανεξάρτητοι οδηγοί και τρένα Αποκλειστική μεταφορά εμπορευμάτων από μια κεντρική πλατφόρμα Logistics στον Ασπρόπυργο Συνολικός κεντρικός συντονισμός από το έμπειρο Εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης διαθέσιμες να διαχειριστούν τα φορτία σας σχεδόν από οπουδήποτε Βελτιωμένοι χρόνοι ταξιδιού. Οι ώρες παράδοσης για την Ελλάδα μειώνονται από 8 ώρες παρόχους Αυξημένη συχνότητα αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλική προς το περιβάλλον αυτή λύση.

5 Φιλικότερη προς το περιβάλλον υπό θερμοκρασιακή παρακολούθηση υπηρεσία εκτός Ελλάδος Η μεταφορά ευαίσθητων θερμοκρασιακά φορτίων είναι δουλειά των ειδικών. Η P&O Ferrymasters ειδικεύεται στην εύρεση λύσεων Logistics για διατηρημένα σε ψύξη τρόφιμα. Οι λύσεις που προσφέρονται δίνουν πραγματική αξία στις επιχειρήσεις των πελατών μας βελτιώνοντας σημαντικά την αξιοπιστία, μειώνοντας τους χρόνους ταξιδίου, το κόστος και το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα. Τη μεγάλη μας εμπειρία στον τομέα της μεταφοράς υπό θερμοκρασιακής παρακολούθησης φορτίων συμπληρώνει ο υπερσύχρονος στόλος μας αποτελούμενος από 130 reefer trailers και reefer containers με δυνατότητα φορτίου μέχρι 2 τόνους. Η πρωτοποριακή αυτή σιδηροδρομική υπηρεσία μοναδική στο είδος της- μας διευκολύνει να βελτιώσουμε την περιβαλλοντική μας δραστηριότητα απέναντι στην εφοδιαστική σας αλυσίδα καθώς επίσης και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την αξιοπιστία. Η νέα αυτή υπηρεσία Intermodal αντιπροσωπεύεται επίσημα στην Ελλάδα από την Εταιρεία Global Maritime Agency SA. και παρέχει άμεση σιδηροδρομική υπηρεσία από το της Ιταλίας έως Benelux (/), με μείωση των χρόνων από Ελλάδα προς Benelux σε μόλις 7 εργάσιμες ημέρες, εφόσον χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ιδιωτικοί σιδηροδρομικοί πάροχοι με εγγυημένες τις καλύτερες δυνατές προσφερόμενες υπηρεσίες. Μέχρι τέσσερεις υπηρεσίες την εβδομάδα, με ελάχιστο εβδομάδες ανά χρόνο παλλετοφόρες πετρελαιο-ηλεκτροκίνητες μονάδες reefer για μεταφορά υπό θερμοκρασιακής παρακολούθησης φορτίου Μέσος χρόνος ταξιδίου από Ελλάδα έως Benelux 7 εργάσιμες ημέρες Ένα μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 2 τόνων είναι εφικτό Ολονύκτια πλεύση από την Πάτρα στο μέχρι 90 containers ανά εβδομάδα Εγγυημένη χωρητικότητα πλοίων κατά τη θερινή περίοδο Ανεξάρτητοι οδηγοί και τρένα Αποκλειστική μεταφορά εμπορευμάτων από μια κεντρική πλατφόρμα Logistics στον Ασπρόπυργο Συνολικός κεντρικός συντονισμός από το έμπειρο Τοπικό γραφείο πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα - Global Maritime Agency SA παρόχους Αυξημένη συχνότητα αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλική προς το περιβάλλον αυτή λύση.

6 Ένας φιλικότερος προς το περιβάλλον δρόμος από την Ιταλία προς την Ελλάδα Η ένωση των επιχειρήσεων σας με τις Ελληνικές αγορές μόλις έγινε ευκολότερη και φιλικότερη προς τον πλανήτη. Η καινοτόμος υπηρεσία της P&O Ferrymasters προς το της Ιταλίας προσφέρει αξιόπιστες και φιλικότερες προς το περιβάλλον λύσεις για την εφοδιαστική σας αλυσίδα. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ιδιωτικούς σιδηροδρομικούς παρόχους εγγυάται απαράμιλλες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Μέχρι τέσσερεις υπηρεσίες την εβδομάδα, με ελάχιστο εβδομάδες ανά χρόνο Προορισμένα για πολλές χρήσεις 90 βαγόνια κατάλληλα για High Cube containers. Μέσος χρόνος ταξιδίου 3 ημερολογιακές ημέρες από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς Βόρεια Ιταλία Ολονύκτια πλεύση από την Πάτρα στο μέχρι 90 containers ανά εβδομάδα Εγγυημένη χωρητικότητα πλοίων κατά τη θερινή περίοδο Ένα μέγιστο ωφέλιμο φορτίο των 2 τόνων είναι εφικτό Ανεξάρτητοι οδηγοί και τρένα Αποκλειστική μεταφορά εμπορευμάτων από μια κεντρική πλατφόρμα Logistics στον Ασπρόπυργο Συνολικός κεντρικός συντονισμός από το έμπειρο Εγκαταστάσεις μεταφόρτωσης διαθέσιμες να διαχειριστούν τα φορτία σας σχεδόν από οπουδήποτε Βελτιωμένοι χρόνοι ταξιδιού. Βελτιωμένη περιβαλλοντικά υπηρεσία η οποία βοηθά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα της εταιρείας σας Καλύτερη εναλλακτική για τις οδικές και θαλάσσιες Μειωμένος κίνδυνος απεργιών στους σιδηροδρόμους. Αποκλειστική λειτουργία με ιδιωτικούς σιδηροδρομικούς παρόχους Αυξημένη συχνότητα Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φιλική προς το περιβάλλον αυτή λύση.

7 collections collections week B week B 7 collections week B week B collections week B week B week B week B week B 7 week C 8 week B collections week B week B week B week B week B week C 8 week B Southern Italy Ave nr transit days Working days From Greece north (Thessaloniki area) + 1 Day

GIFT 2.0 Greece- Italy Facilities for Transport 2.0

GIFT 2.0 Greece- Italy Facilities for Transport 2.0 GIFT 2.0 Greece- Italy Facilities for Transport 2.0 Ερωτηματολόγιο Εισαγωγή: Τουριστικές Εταιρίες GIFT 2.0 Το έργο GIFT 2.0 αποσκοπεί στη βελτίωση των συνδυασμένων μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων στην

Διαβάστε περισσότερα

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 16 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές.

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 16 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές. Παρουσίαση έργου, Χανιά 10 Μαΐου 2012 H ANEK σε μια ματιά: Ο Όμιλος εταιρειών ΑΝΕΚ LINES ασχολείται, κυρίως, με τη διαχείριση ιδιόκτητων και ναυλωμένων πλοίων επιβατηγού και φορτηγού ναυτιλίας για 44 και

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Β.Ε.Π. - Δεκέμβριος 2016

Ε.Β.Ε.Π. - Δεκέμβριος 2016 ................................ Ε.Β.Ε.Π. - Δεκέμβριος 2016 v ................................ Όραμά μας Να καταστεί η Ελλάδα / Πειραιάς στρατηγικός κόμβος της εφοδιαστικής αλυσίδας για εισαγωγές /εξαγωγές

Διαβάστε περισσότερα

Oμιλητής: Παναγιώτης Παπαϊωάννου / SYNERGY A.E.

Oμιλητής: Παναγιώτης Παπαϊωάννου / SYNERGY A.E. / SYNERGY A.E. ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ COMBINED - INTERMODAL - MULTIMODAL TRANSPORTS Κρατήρας Γεωμετρικής περιόδου 800-775 π.χ. Τι είναι τι; INTERMODAL TRANSPORT Τύπος συνδυασμένης μεταφοράς κατά τον οποίο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΥΦΥΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΥΦΥΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΥΦΥΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Δρ. Άγγελος Αμδίτης Διευθυντής Έρευνας ΕΠΙΣΕΥ/ΕΜΠ Πρόεδρος του ITS Hellas ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ITS Hellas & Ρόλος ITS for

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner»

Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Ολοκληρωμένη Λύση Δρομολόγησης και Προγραμματισμού Στόλου Οχημάτων «Route Planner» Η δρομολόγηση και ο προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΛΕΩΝΙ ΑΣ ΜΟΣΧΟΣ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Η υπεροχή του σιδηρόδροµου σε ταχύτητα, οικονοµία, προστασία περιβάλλοντος, ασφάλεια κλπ. έναντι των

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα & ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών : Οφέλη και Προκλήσεις

Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα & ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών : Οφέλη και Προκλήσεις Άγγελος Αμδίτης Διευθυντής Έρευνας, ΕΠΙΣΕΥ Συνάντηση Εργασίας Αθήνα, 20 Μαΐου 2016 Ελληνική Εφοδιαστική Αλυσίδα & ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών : Οφέλη και Προκλήσεις Υπό την αιγίδα 20/5/2016 Συνάντηση Εργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικό Σημείωμα. Πάνος Μυλωνάς General Manger

Εισαγωγικό Σημείωμα. Πάνος Μυλωνάς General Manger Logistics Εισαγωγικό Σημείωμα Στις μέρες μας, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανταγωνίζεται μία επιχείρηση μέσω των προϊόντων της. Σε ένα μεγάλο βαθμό παρουσιάζεται ταύτιση τόσο στη τεχνολογία όσο και σε επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές.

H ANEK σε μια ματιά: 12 Ιδιόκτητα πλοία 13 υπό διαχείρηση. 50 Λιμάνια σε προσέγγιση. >100 διαφορετικοί προορισμοί και εξυπηρετούμενες γραμμές. Παρουσίαση έργου, Πάτρα 2 Οκτωβρίου 2012 H ANEK σε μια ματιά: Ο Όμιλος εταιρειών ΑΝΕΚ LINES ασχολείται, κυρίως, με τη διαχείριση ιδιόκτητων και ναυλωμένων πλοίων επιβατηγού και φορτηγού ναυτιλίας για 44

Διαβάστε περισσότερα

Πράσινη εφοδιαστική, ανθρακικό αποτύπωμα και αεριοκίνηση: Υφιστάμενη κατάσταση, δράσεις και προκλήσεις για τον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών

Πράσινη εφοδιαστική, ανθρακικό αποτύπωμα και αεριοκίνηση: Υφιστάμενη κατάσταση, δράσεις και προκλήσεις για τον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών ψ Πράσινη εφοδιαστική, ανθρακικό αποτύπωμα και αεριοκίνηση: Υφιστάμενη κατάσταση, δράσεις και προκλήσεις για τον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης Διευθύνων Σύμβουλος vzeimp@optilog.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΕ - ΤΚΜ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2011 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΤΕΕ - ΤΚΜ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2011 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΕΕ - ΤΚΜ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 2011 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ Πέτη Πέρκα Πολιτικός Μηχανικός Συγκοινωνιολόγος MSc Μεταφορές και Περιβάλλον Αλματώδης αύξηση των εμπορευματικών μεταφορών

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση 3: Ποιες από τις παρακάτω αρμοδιότητες πιστεύετε ότι πρέπει να περιλαμβάνει ένα τμήμα Customer Service (επιτρέπονται μέχρι 4 απαντήσεις)

Ερώτηση 3: Ποιες από τις παρακάτω αρμοδιότητες πιστεύετε ότι πρέπει να περιλαμβάνει ένα τμήμα Customer Service (επιτρέπονται μέχρι 4 απαντήσεις) Ερώτηση 1: Ποιος από τους παρακάτω 9 θεματικούς άξονες του νέου ΕΣΠΑ πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας (επιτρέπονται μέχρι 4 απαντήσεις) 1. Αγροδιατροφή

Διαβάστε περισσότερα

είναι και δική μας υπόθεση

είναι και δική μας υπόθεση H ανάπτυξη εμπορικών δικτύων είναι και δική μας υπόθεση Πάτρα, 20 Μαϊου 2019 Το όραμά μας Να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους του κλάδου μας. Στους καλύτερους αναφορικά με την προσφορά ποιοτικών και ολοκληρωμένων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. October

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. October ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Εκδήλωση ενδιαφέροντος από Βιομηχανικούς και Περιφερειακούς Κλαδικούς Συνδέσμους & clusters για συμμετοχή στα "Κουπόνια γνώσης" του PEFMED October 2018 https://pefmed.interreg-med.eu/

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Α Τρίμηνο 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Α Τρίμηνο 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 27 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Α Τρίμηνο 2017 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Γ Τρίμηνο 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πειραιάς, 30 Μαρτίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Γ Τρίμηνο 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πειραιάς, 30 Μαρτίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Μαρτίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Γ Τρίμηνο 2017 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας οδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Ενότητα 6: Μορφές Δικτύων Διανομής και κόστη Εφοδιαστικής Το περιεχόμενο του μαθήματος διατίθεται με άδεια Creative Commons

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Γ Τρίμηνο 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πειραιάς, 28 Μαρτίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Γ Τρίμηνο 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πειραιάς, 28 Μαρτίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Μαρτίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Γ Τρίμηνο Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας οδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Α Τρίμηνο 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Α Τρίμηνο 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Σεπτεμβρίου 2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ: Α Τρίμηνο 2019 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

2. Λειτουργίες και χαρακτηριστικά του Παρατηρητηρίου Πράσινων Μεταφορών

2. Λειτουργίες και χαρακτηριστικά του Παρατηρητηρίου Πράσινων Μεταφορών Άρθρο του Δρ. Β. Ζεϊμπέκη Ο Δρ. Β. Ζεϊμπέκης είναι Managing Director της OPTILOG Advisory Services, Υποδιευθυντής του Εργαστηρίου ΣυΣΠαΛ του Πανεπιστημίου Αιγαίου και μέλος Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε μια δυναμική, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας που έχει διανύσει πολύ δρόμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

Είμαστε μια δυναμική, ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία ενέργειας που έχει διανύσει πολύ δρόμο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα Μήνυμα Προέδρου Ποιοι είμαστε Από την αρχή της λειτουργίας της GREEN στην Ελλάδα, σκοπός μας ήταν η δημιουργία ενός υποδειγματικού φορέα ενέργειας με ηγετική θέση στην αγορά και χρηματοπιστωτική ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Ροδόπουλος Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data AE Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής

Νίκος Ροδόπουλος Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data AE Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής Νίκος Ροδόπουλος Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της OnLine Data AE Μέλος Εθνικού Συμβουλίου Εφοδιαστικής Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης 11% ΑΕΠ για την Ε.Α. &

Διαβάστε περισσότερα

κόμβοςστοδίαυλοορέων έως το ακρωτήρι Ταπιά ΚόμβοςστοδίαυλοΚνιμίδα μέσω των νήσων Λιχάδων

κόμβοςστοδίαυλοορέων έως το ακρωτήρι Ταπιά ΚόμβοςστοδίαυλοΚνιμίδα μέσω των νήσων Λιχάδων Ζεύξη του Μαλιακού Κόλπου μέσω Έυβοιας Δύο γέφυρες σύνδεσης Εύβοιας Ηπειρωτικής Ελλάδας. Συμβατική οδός στη Βόρεια Εύβοια με κόμβους πρόσβασης στο τοπικό δίκτυο, κόμβοςστοδίαυλοορέων έως το ακρωτήρι Ταπιά

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Πειραιάς, 23 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Πειραιάς, 23 Ιανουαρίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 23 Ιανουαρίου 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2015 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας οδικών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Πειραιάς, 19 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Πειραιάς, 19 Οκτωβρίου 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 19 Οκτωβρίου 2018 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2017 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας οδικών

Διαβάστε περισσότερα

(Πρόεδρος ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ) Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ.: Fax: Ανοιχτή γραμμή: 11721

(Πρόεδρος ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ) Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ.: Fax: Ανοιχτή γραμμή: 11721 1970-2008 38 ΧΡΟΝΙΑ Ομιλητής: Γεώργιος Λεχουρίτης (Πρόεδρος ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ) Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ.: 210 36 32 443 Fax: 210 36 33 976 Url: www.inka.gr E-mail: inka@inka.gr Ανοιχτή γραμμή: 11721 Ονομασία:

Διαβάστε περισσότερα

Εξελιγμένα συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση τερματικών σταθμών, αλυσίδων συνδυασμένων μεταφορών και επιβατικών διατροπικών μεταφορών

Εξελιγμένα συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση τερματικών σταθμών, αλυσίδων συνδυασμένων μεταφορών και επιβατικών διατροπικών μεταφορών Εξελιγμένα συστήματα τηλεματικής για την διαχείριση τερματικών σταθμών, αλυσίδων συνδυασμένων μεταφορών και επιβατικών διατροπικών μεταφορών Έλσα Κουκουλούδη Υπεύθυνη Τμήματος Μελετών Logistics Οργάνωσης-Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

INTERREG IVC EUROPE. Παρουσίαση του Προγράμματος. Δρ. Ράλλης Γκέκας

INTERREG IVC EUROPE. Παρουσίαση του Προγράμματος. Δρ. Ράλλης Γκέκας INTERREG IVC EUROPE Παρουσίαση του Προγράμματος Δρ. Ράλλης Γκέκας ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗ 2020 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Έξυπνη: αποτελεσματικότερες επενδύσεις στην εκπαίδευση, την έρευνα & την καινοτομία.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕΕ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα. ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και κατέχει την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ

ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Β: ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΟΔΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

GIFT 2.0 Greece- Italy Facilities for Transport 2.0

GIFT 2.0 Greece- Italy Facilities for Transport 2.0 GIFT 2.0 Greece- Italy Facilities for Transport 2.0 Ερωτηματολόγιο Εισαγωγή: Παραγωγοί- Εταιρίες Που μεταφέρουν Προϊόντα GIFT 2.0 Το έργο GIFT 2.0 αποσκοπεί στη βελτίωση των συνδυασμένων μεταφορών επιβατών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Α.Ε. EUROCERT ACADEMY ISO 9001:2008 ISO 9001:2008. ΕΛΟΤ 1429 Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας Οργανισμών

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Α.Ε. EUROCERT ACADEMY ISO 9001:2008 ISO 9001:2008. ΕΛΟΤ 1429 Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας Οργανισμών EUROCERT ACADEMY ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΟΣΤΟΣ Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2008 Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηράκλειο 12-13/04/2014 300 05-06/04/2014 320 15-16/03/2014 Επιθεωρητές Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εισηγήτρια: Κατερίνα Γρυμπογιάννη, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TUV Rheinland Α.Ε. 1 13/7/2012 ΗΜΕΡΙΔΑ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ Εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας στις υπηρεσίες Υγείας: Προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών. (ISO 9001 ISO 22000 ISO 14001 ISO 27001 ISO 50001 OHSAS 18001) Σχετικές

Διαβάστε περισσότερα

Προτάσεις Έργων για Πακέτο Γιούνκερ

Προτάσεις Έργων για Πακέτο Γιούνκερ Προτάσεις Έργων για Πακέτο Γιούνκερ Σιδηροδρομική Γραμμή Πάτρα Πύργος (Ολυμπία και Κατάκολο) Καλαμάτα Κατασκευή της Νέας Σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα-Πύργος-Αρχαία Ολυμπία- Κατάκολο και Πύργος-Κυπαρισσία-

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

κόμβος στο δίαυλο Ορέων έως το ακρωτήρι Ταπιά Κόμβος στο δίαυλο Κνιμίδα μέσω των νήσων Λιχάδων

κόμβος στο δίαυλο Ορέων έως το ακρωτήρι Ταπιά Κόμβος στο δίαυλο Κνιμίδα μέσω των νήσων Λιχάδων Ζεύξη του Μαλιακού Κόλπου μέσω Έυβοιας Δύο γέφυρες σύνδεσης Εύβοιας Ηπειρωτικής Ελλάδας. Συμβατική οδός στη Βόρεια Εύβοια με κόμβους πρόσβασης στο τοπικό δίκτυο, κόμβος στο δίαυλο Ορέων έως το ακρωτήρι

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Ιανουαρίου 2014 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ : 2012 Στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΛΣΤΑΤ να παρέχεται στους χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες ανάπτυξης για το Λιμένα Θεσσαλονίκης και συνεισφορά στην τοπική και περιφερειακή οικονομία

Ευκαιρίες ανάπτυξης για το Λιμένα Θεσσαλονίκης και συνεισφορά στην τοπική και περιφερειακή οικονομία Ευκαιρίες ανάπτυξης για το Λιμένα Θεσσαλονίκης και συνεισφορά στην τοπική και περιφερειακή οικονομία Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβριος 2014 Με την υποστήριξη της: Οι μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ : 2012

ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ : 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 30 Ιανουαρίου 2014 Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ : 2012 Στο πλαίσιο της πολιτικής της ΕΛΣΤΑΤ να παρέχεται στους χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Δημόσιων Χώρων: Καινοτόμες Μέθοδοι και Προοπτικές

ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Δημόσιων Χώρων: Καινοτόμες Μέθοδοι και Προοπτικές ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Δημόσιων Χώρων: Καινοτόμες Μέθοδοι και Προοπτικές Στυλιανός Διαμαντίδης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά Δήμος Πειραιά Πειραιάς, 20 Μαρτίου

Διαβάστε περισσότερα

2009R0669 EL

2009R0669 EL 2009R0669 EL 01.10.2013 014.001 17 B ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ II Κοινό έγγραφο εισόδου (ΚΕΕ) (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) C1 2009R0669 EL 01.10.2013 014.001 18 B (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11) (12)

Διαβάστε περισσότερα

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ALTERNATE MINISTER, MINISTRY OF MARITIME AFFAIRS AND INSULAR POLICY, GREECE

THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ALTERNATE MINISTER, MINISTRY OF MARITIME AFFAIRS AND INSULAR POLICY, GREECE THE ECONOMIST ΟΜΙΛΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΥ ALTERNATE MINISTER, MINISTRY OF MARITIME AFFAIRS AND INSULAR POLICY, GREECE EASTMED INFRASTRUCTURE IN THE NEXT DECADE Is Greece on its way to becoming a major

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται.

Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Τα πρότυπα στην υπηρεσία της βιώσιμης ανάπτυξης. Νέες απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις και ευκαιρίες που αναδεικνύονται. Μαρία Νομικού, Υπεύθυνη Συστημάτων Διαχείρισης Μία παρουσίαση για τον ANTIPOLLUTION

Διαβάστε περισσότερα

EcoServe. Η εξέλιξη του Μπουφέ. Βελτιώνοντας την ποιότητα και την οπτική του μπουφέ με όμορφες, έξυπνες, και ασφαλέστερες οικολογικές λύσεις

EcoServe. Η εξέλιξη του Μπουφέ. Βελτιώνοντας την ποιότητα και την οπτική του μπουφέ με όμορφες, έξυπνες, και ασφαλέστερες οικολογικές λύσεις EcoServe Powered byeco Burner Η εξέλιξη του Μπουφέ Βελτιώνοντας την ποιότητα και την οπτική του μπουφέ με όμορφες, έξυπνες, και ασφαλέστερες οικολογικές λύσεις ABOUT US Σχετικά με εμάς. Το σύστημα Eco

Διαβάστε περισσότερα

«Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & εξελίξεις στην Ελλάδα»

«Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & εξελίξεις στην Ελλάδα» Με την επίσημη υποστήριξη: Δρ Άγγελος Αμδίτης Διευθυντής Έρευνας, ΕΠΙΣΕΥ «Ευφυή Συστήματα Μεταφορών & εξελίξεις στην Ελλάδα» Αθήνα, 15-16 Δεκεμβρίου 2015 Εφοδιαστική αλυσίδα στην Ελλάδα: Ρόλος, κατάσταση,

Διαβάστε περισσότερα

Τα αποτελέσματα του LOSAMEDCHEM στο σύνολο της μεσογειακής περιοχής παρέμβασης του έργου

Τα αποτελέσματα του LOSAMEDCHEM στο σύνολο της μεσογειακής περιοχής παρέμβασης του έργου Τα αποτελέσματα του LOSAMEDCHEM στο σύνολο της μεσογειακής περιοχής παρέμβασης του έργου Ημερίδα παρουσίασης αποτελεσμάτων, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, 20.05.2013 Γιώργος Εμμανουηλίδης

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιώνοντας την Ανταγωνιστικότητα των Συστημάτων Λιμένων-Ενδοχώρας της Μεσογείου

Βελτιώνοντας την Ανταγωνιστικότητα των Συστημάτων Λιμένων-Ενδοχώρας της Μεσογείου Βελτιώνοντας την Ανταγωνιστικότητα των Συστημάτων Λιμένων-Ενδοχώρας της Μεσογείου Σύστημα υποστήριξης πληροφόρησης διακίνησης εμπορευμάτων και επιβατών για την ενίσχυση της βιωσιμότητας και της ανταγωνιστικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Πειραιάς, 28 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. Πειραιάς, 28 Ιανουαρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Πειραιάς, 28 Ιανουαρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ ΟΔΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: 2013 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της έρευνας οδικών

Διαβάστε περισσότερα

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα.

Είναι πολυσυνέδριο γιατί πλαισιώνεται και συμπληρώνεται από άλλες ΕυρωπαΪκές προσπάθειες συνεργασίας σε αυτόν τον τομέα. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Σας καλωσορίζω σε ένα ιδιαίτερο συνέδριο, το πολυ-συνέδριο του Ecopol. Ένα συνέδριο που συζητά την προώθηση των πολιτικών που ενισχύουν την πράσινη καινοτομία. Σε αυτό το τελικό

Διαβάστε περισσότερα

Βήματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Ελληνικών Επιχειρήσεων

Βήματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Ελληνικών Επιχειρήσεων Βήματα Ψηφιακού Μετασχηματισμού των Ελληνικών Επιχειρήσεων Μάγκυ Αθανασιάδη, Senior Advisor ΣΕΒ 18 Απριλίου 2019 Μια επανάσταση σε εκθετική εξέλιξη Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι τεράστια Η συνδεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014

Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Πρότυπα και Επιχειρηματικότητα Τρίτη, 19 Μάϊου 2014 Αγγελική Λοϊζου Λειτουργός Τυποποίησης Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) Αυτόνομος Οργανισμός Λειτουργεί με βάση το Ιδιωτικό Δίκαιο Πλήρως αναγνωρισμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΙΔΡΥΣΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ με τον τίτλο ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ Α.Ε. (LOGISTICS ΟΛΠ) Εισήγηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές ΥΦΑ μικρής κλίμακας Προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα

Εφαρμογές ΥΦΑ μικρής κλίμακας Προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα 6 ο Φόρουμ Ενέργειας Πάτρα, 03-04 Φεβρουαρίου 2017 Εφαρμογές ΥΦΑ μικρής κλίμακας Προοπτικές για την Δυτική Ελλάδα Γεώργιος Πολυχρονίου Συντονιστής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Στρατηγικής, Ανάπτυξης, Διοικητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια

ΙΣΤΟΡΙΚΟ χαρτοκιβωτίων πλαστικά κιβώτια πλαστικά αναδιπλούμενα κιβώτια ΙΣΤΟΡΙΚΟ Το σύστημα συσκευασίας RE-TRAY είναι αποτέλεσμα πολύχρονης έρευνας. Όπως είναι γνωστό οι συνθήκες της αγοράς διαφοροποιούνται με την πάροδο του χρόνου, τα οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

είναι και δική μας υπόθεση

είναι και δική μας υπόθεση H ανάπτυξη εμπορικών δικτύων είναι και δική μας υπόθεση Αθήνα, 17 Ιουλίου 2019 Κώστας Κιαπέκος Το όραμά μας Να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους του κλάδου μας. Στους καλύτερους αναφορικά με την προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

City Logistics Mapping The Future

City Logistics Mapping The Future Διονύσης Γρηγορόπουλος City Logistics Mapping The Future Υπό την αιγίδα: Case Study City Logistics με την Χρήση Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αθηνά 23-24/1/2018 3η Διημερίδα ITS Hellas 2018, Υπουργείο Υποδομών

Διαβάστε περισσότερα

Η σημασία των Logistics σε περίοδο οικονομικής κρίσης: Μαθήματα από τη Βόρεια Ελλάδα

Η σημασία των Logistics σε περίοδο οικονομικής κρίσης: Μαθήματα από τη Βόρεια Ελλάδα 1 Η σημασία των Logistics σε περίοδο οικονομικής κρίσης: Μαθήματα από τη Βόρεια Ελλάδα Δρ. Φωλίνας Δημήτρης dfolinas@gmail.com Θεσσαλονίκη, 9 Μαΐου 2018 Αντί εισαγωγής 2 Τα Logistics στα χρόνια της κρίσης

Διαβάστε περισσότερα

Χ Ρ Ό Ν Ι Α. στην υπηρεσία του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Χ Ρ Ό Ν Ι Α. στην υπηρεσία του θαλάσσιου περιβάλλοντος Χ Ρ Ό Ν Ι Α στην υπηρεσία του θαλάσσιου περιβάλλοντος ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Η Antipollution είναι η κορυφαία εταιρία παροχής υπηρεσιών Ευκολιών Υποδοχής Αποβλήτων και Καταλοίπων φορτίου Πλοίων. Εξειδικεύεται ανάμεσα

Διαβάστε περισσότερα

Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX

Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX Το Μοντέλο Εισαγωγών Εξαγωγών της BIC BIC VIOLEX Λίγα λόγια για εταιρία 1953 Ίδρυση της εταιρείας, από την οικογένεια ΠΟΛΙΤΗΣ, με την κατασκευή λεπίδας διπλής όψης και την επωνυμία ASTOR. 1974 η ΒΙΟΛΕΞ

Διαβάστε περισσότερα

Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων. Μαρία Μεταξογένη Channel Director

Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων. Μαρία Μεταξογένη Channel Director Xerox Print Services Καινοτόμες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων Μαρία Μεταξογένη Channel Director Τι λέει η αγορά Οι περισσότερες επιχειρήσεις ξοδεύουν περίπου 6% των ετήσιων εσόδων τους σε ενέργειες

Διαβάστε περισσότερα

Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Παρουσίαση Οικονοµικών Αποτελεσµάτων 2010 5 Μαΐου 2011 Περιεχόµενα 1.Η Εταιρεία: - Σύγχρονη ιστορία - Ενδοχώρα λιµένος - Υπηρεσίες - Πλεονεκτήµατα 2. Υποδοµή - Ανωδοµή

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση των Πανευρωπαϊκών Διαδρόμων IV, V, VIΙ & προτάσεις για Πράσινες Συνδυασμένες Μεταφορές στην Ν.Α. Ευρώπη

Αξιολόγηση των Πανευρωπαϊκών Διαδρόμων IV, V, VIΙ & προτάσεις για Πράσινες Συνδυασμένες Μεταφορές στην Ν.Α. Ευρώπη Άρθρο των Χ. Αραμπαντζή 1 και Δρ. Β. Ζεϊμπέκη 2 Αξιολόγηση των Πανευρωπαϊκών Διαδρόμων IV, V, VIΙ & προτάσεις για Πράσινες Συνδυασμένες Μεταφορές στην Ν.Α. Ευρώπη 1. Σκοπός & στόχοι της αξιολόγησης Στα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΤΙΤΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΤΙΤΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΞΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΤΙΤΡΙΑΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ 1) Η Αποθήκη που χρησιμοποιείται είναι Ιδιοκτήτη Ενοικιαζόμενη 2) Σε ποια

Διαβάστε περισσότερα

Θέτοντας το πλαίσιο για την εδραίωση του ΥΦΑ ως ναυτιλιακό καύσιμο στην Ανατολική Μεσόγειο

Θέτοντας το πλαίσιο για την εδραίωση του ΥΦΑ ως ναυτιλιακό καύσιμο στην Ανατολική Μεσόγειο Θέτοντας το πλαίσιο για την εδραίωση του ΥΦΑ ως ναυτιλιακό καύσιμο στην Ανατολική Μεσόγειο Μαρία Φωτιάδου Διευθύντρια Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΕ Poseidon Med II: Το όχημα

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0206/784. Τροπολογία. Ismail Ertug. εξ ονόματος της Ομάδας ALDE. Pavel Telička

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0206/784. Τροπολογία. Ismail Ertug. εξ ονόματος της Ομάδας ALDE. Pavel Telička 22.3.2019 A8-0206/784 784 Αιτιολογική σκέψη 9 δ (νέα) (9δ) Οι συμβαλλόμενοι θα πρέπει να ενθαρρυνθούν να ενεργούν με κοινωνική ευθύνη, χρησιμοποιώντας μεταφορείς οι οποίοι συμμορφώνονται με τους κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

Για μία αναπτυξιακή λιμενική πολιτική

Για μία αναπτυξιακή λιμενική πολιτική ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗΣ Για μία αναπτυξιακή λιμενική πολιτική Ομιλία του κ. Γιώργου Ανωμερίτη στο 1 ο Ναυτιλιακό Forum Ναυτεμπορικής ΑΘΗΝΑ 22 Ιανουαρίου 2015 Για μία αναπτυξιακή λιμενική πολιτική 1. Το κύριο

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση και Σχεδιασμός Μεταφορών Ι Ανάλυση Μεταφορικής Ζήτησης

Ανάλυση και Σχεδιασμός Μεταφορών Ι Ανάλυση Μεταφορικής Ζήτησης Ανάλυση Μεταφορικής Ζήτησης Παναγιώτης Παπαντωνίου Δρ. Πολιτικός Μηχανικός, Συγκοινωνιολόγος ppapant@upatras.gr Πάτρα, 2017 Περιεχόμενα Χαρακτηριστικά της Ζήτησης για μετακίνηση Ανάλυση καμπύλης μεταφορικής

Διαβάστε περισσότερα

Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για την προγραμματική περίοδο 2014 2020

Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για την προγραμματική περίοδο 2014 2020 Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για την προγραμματική περίοδο 2014 2020 Διαμόρφωση στρατηγικού πλαισίου αναπτυξιακής πολιτικής 2014-2020, για το Θεματικό Στόχο 7: «Προώθηση

Διαβάστε περισσότερα

Στο συνηµµένο Υπόµνηµα επισυνάπτουµε το σκεπτικό και τα βασικά θέµατα που επιθυµούµε να συζητήσουµε µαζί σας στο άµεσο µέλλον.

Στο συνηµµένο Υπόµνηµα επισυνάπτουµε το σκεπτικό και τα βασικά θέµατα που επιθυµούµε να συζητήσουµε µαζί σας στο άµεσο µέλλον. 25 Σεπτεµβρίου 2012 Α.Π. 02190 κ. Κωστή Χατζηδάκη Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδοµών, Μεταφορών και ικτύων Νίκης 5-7 101 80 Αθήνα Θέµα: «Τα Logistics µοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονοµίας»

Διαβάστε περισσότερα

Εφοδιαστική αλυσίδα και αλυσίδα αξίας. Βέλτιστες πρακτικές στην Διεύθυνση Logistics.

Εφοδιαστική αλυσίδα και αλυσίδα αξίας. Βέλτιστες πρακτικές στην Διεύθυνση Logistics. 1 ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ Παρουσίαση του Logistics Center της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Εφοδιαστική αλυσίδα και αλυσίδα αξίας. Βέλτιστες πρακτικές στην Διεύθυνση Logistics. Key Points 2 Logistics Center Διαμαντής Μασούτης

Διαβάστε περισσότερα

Το Λιµάνι της Θεσσαλονίκης. Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης. Mάϊος

Το Λιµάνι της Θεσσαλονίκης. Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης. Mάϊος Το Λιµάνι της Θεσσαλονίκης Οργανισµός Λιµένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. Mάϊος 2007 Σε αυτή την παρουσίαση ενδέχεται να περιέχονται µελλοντικές προβλέψεις, οι οποίες βασίζονται σε εκτιµήσεις και υποθέσεις σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Ένας χρόνος πριν τη Γέφυρα Ένας χρόνος µετά την Περιµετρική

Ένας χρόνος πριν τη Γέφυρα Ένας χρόνος µετά την Περιµετρική Όµιλος Καλοφωλιά - Εφηµερίδα Εξπρές Σύγχρονες Μεταφορές και Επικοινωνίες Κερδίζοντας τη µάχη της ανάπτυξης Πάτρα, 15 Νοεµβρίου 2003 Ένας χρόνος πριν τη Γέφυρα Ένας χρόνος µετά την Περιµετρική Γιώργος Γιαννής,

Διαβάστε περισσότερα

Τα αποτελέσματα του LOSAMEDCHEM στο σύνολο της μεσογειακής περιοχής παρέμβασης του έργου

Τα αποτελέσματα του LOSAMEDCHEM στο σύνολο της μεσογειακής περιοχής παρέμβασης του έργου Τα αποτελέσματα του LOSAMEDCHEM στο σύνολο της μεσογειακής περιοχής παρέμβασης του έργου Ημερίδα Προγράμματος MED Θεσσαλονίκη, 16.10.2014 Γιώργος Εμμανουηλίδης Τμήμα Μελετών και Έρευνας ΕΒΕΘ Γιατί το έργο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση Εγγύηση κατασκευαστή Η KACO new energy E παρέχει για τη σειρά μετατροπέων Powador xi εγγύηση διάρκειας επτά ετών από την ημερομηνία εγκατάστασης, με μέγιστη διάρκεια 90 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΥΔΙΑΣ ΒΟΓΔΑΝΟΥ ΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ GIOIA

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics)

ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 ΤΟΣ Εφοδιαστική Αλυσίδα (Logistics) Τομεακό Σχέδιο Αθήνα, 03.04.2014 Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια σύνθεση των απόψεων που μέχρι τώρα διατυπώθηκαν από Υπηρεσίες, Κοινωνικούς Εταίρους

Διαβάστε περισσότερα

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ. Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ

Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ. Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ΑΕ 1 O Λιμένας της Θεσσαλονίκης αποτελεί μέρος του κεντρικού δικτύου των Λιμένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κατέχει στρατηγική θέση στο Δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

2ο Γυμνάσιο Κω ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΕΝΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τσιάμης Ιωάννης Β 4

2ο Γυμνάσιο Κω ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΕΝΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τσιάμης Ιωάννης Β 4 2ο Γυμνάσιο Κω ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΕΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Τσιάμης Ιωάννης Β 4 «Στην αρχή τους φόβιζε γιατί τους θύμιζε δράκο που καλπάζει». Μαρτυρία σιδηροδρομικού για το πρώτο τρένο στην Ελλάδα... Η σημασία

Διαβάστε περισσότερα

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους

Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Συστάδες Συνεργατικών Δρ Παναγιώτης Γραμμέλης, Δ/ντής Ερευνών, Ι.Δ.Ε.Π. / Ε.ΚΕ.Τ.Α. Σχηματισμών Η Περίπτωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους Logistics Conferences Γλυφάδα Golf Gardens, 19-20 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

«Η συµβολή του τοµέα των µεταφορών στην οικονοµία της Ελλάδας και ο ρόλος της έρευνας»

«Η συµβολή του τοµέα των µεταφορών στην οικονοµία της Ελλάδας και ο ρόλος της έρευνας» ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Τοµέας : METAΦΟΡΕΣ & Logistics 1 η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ» «Η συµβολή του τοµέα των µεταφορών στην οικονοµία της Ελλάδας και ο ρόλος της έρευνας» Μαρία Μποϊλέ,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΕΕ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ Β: ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εμπορευματική σύνδεση του. Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) με το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ)

Εμπορευματική σύνδεση του. Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) με το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ) Εμπορευματική σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ) με το Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά (ΣΕΠ) Περιεχόμενα Παρουσίαση των δύο συνεργατών Σύμπλευση Στόχος Θεωρητικό υπόβαθρο Εμπειρία μέχρι σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

LIFE Clim foot Υλοποιώντας δημόσιες πολιτικές για τον υπολογισμό και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος οργανισμών

LIFE Clim foot Υλοποιώντας δημόσιες πολιτικές για τον υπολογισμό και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος οργανισμών LIFE Clim foot Υλοποιώντας δημόσιες πολιτικές για τον υπολογισμό και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος οργανισμών Λουΐζα Παπαμικρούλη- ΚΑΠΕ Αθήνα 24 Ιανουαρίου 2018 1 Εταίροι του έργου 5 Δημόσιοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

1 η Ερώτηση: Ποια πτώση / αύξηση τζίρου αναμένετε το β εξάμηνο 2015 σε σχέση με το β εξάμηνο 2014; Επιτρέπεται μόνο μια απάντηση.

1 η Ερώτηση: Ποια πτώση / αύξηση τζίρου αναμένετε το β εξάμηνο 2015 σε σχέση με το β εξάμηνο 2014; Επιτρέπεται μόνο μια απάντηση. 1 η Ερώτηση: Ποια πτώση / αύξηση τζίρου αναμένετε το β εξάμηνο 2015 σε σχέση με το β εξάμηνο 2014; Επιτρέπεται μόνο μια απάντηση. 1. Αύξηση πάνω από 20% 2. Αύξηση 10% έως και 20% 3. Αύξηση έως και 10%

Διαβάστε περισσότερα

Carbon footprint ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ TERRA NOVA

Carbon footprint ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ TERRA NOVA Carbon footprint ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ TERRA NOVA Ανδρέας Σωτηρόπουλος, Περιβαλλοντολόγος, MSc. Ωκεανογραφίας Ρούλα Χανδρινού, Περιβαλλοντολόγος, MSc.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Για χρήση σε Αυστρία, Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Ηνωμένο

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόμενα ο όμιλος εγκαταστάσεις & δίκτυο διαφορετικότητα & εξειδίκευση παρεχόμενες υπηρεσίες στρατηγικές συνεργασίες πιστοποιήσεις

περιεχόμενα ο όμιλος εγκαταστάσεις & δίκτυο διαφορετικότητα & εξειδίκευση παρεχόμενες υπηρεσίες στρατηγικές συνεργασίες πιστοποιήσεις περιεχόμενα ο όμιλος εγκαταστάσεις & δίκτυο διαφορετικότητα & εξειδίκευση παρεχόμενες υπηρεσίες στρατηγικές συνεργασίες πιστοποιήσεις ενδεικτικό πελατολόγιο ο όμιλος οι εταιρείες του ομίλου μας εξειδίκευση

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος

Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ Παράκληση να δημοσιευθεί Ημερομηνία: 28 ή 29-3-2015 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος (Σ.Β.Θ.Κ.Ε.),

Διαβάστε περισσότερα

Thessaloniki Summit 2017

Thessaloniki Summit 2017 Thessaloniki Summit 2017 Αυτοσκοπός, ένα Επιχειρηματικό Περιβάλλον που Συμπλέει με την Δυναμική της Παγκοσμιοποίησης Τάκης Αθανασόπουλος Πρόεδρος, ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεσσαλονίκη, 5 Οκτωβρίου, 2017 Οι Χώρες της

Διαβάστε περισσότερα

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business

Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Το Παγωτό -14 είναι Ready Business Xρειαζόµαστε δίπλα µας συνεργάτες που θα µας στηρίζουν σε κάθε µας ανάγκη Μάριος Απέργης Συνιδιοκτήτης Παγωτό -14 Ο Μάριος, ο Γιάννης, η Κατερίνα και η Πασχαλιά Απέργη,

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Α. Βερνίκος. Πρόεδρος, Vernicos Yachts Γενικός Γραμματέας, ΣΕΤΕ

Γιώργος Α. Βερνίκος. Πρόεδρος, Vernicos Yachts Γενικός Γραμματέας, ΣΕΤΕ Γιώργος Α. Βερνίκος Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, ΣΕΤΕ S.A. Ελληνικός Τουρισμός: Εξέλιξη Βασικών Στοιχείων Εξέλιξη Διεθνών Τουριστικών Αφίξεων (εκατ.) 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 Εξέλιξη Μέσου

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ: «Ο ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ» 2017 ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ: ΕΛΛΑΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εμπορικό Λιμάνι, Τ.Κ , Αλεξανδρούπολη, τηλ.: fax: ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Εμπορικό Λιμάνι, Τ.Κ , Αλεξανδρούπολη, τηλ.: fax: , Εμπορικό Λιμάνι, Τ.Κ. 68-100, Αλεξανδρούπολη, τηλ.: 25510-26251 fax: 25510-26485, www.olasa.gr, email: ola@otenet.gr, fd@ola-sa.gr ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 26/02/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Οργανισμός Λιμένα Αλεξανδρούπολης

Διαβάστε περισσότερα

NEWSLETTER. Το έργο SYNTHESIS ανήκει. Θαλάσσιες μεταφορές: Eναλλαγή μεταφορικών μέσων & εφοδιαστική αλυσίδα

NEWSLETTER. Το έργο SYNTHESIS ανήκει. Θαλάσσιες μεταφορές: Eναλλαγή μεταφορικών μέσων & εφοδιαστική αλυσίδα Θαλάσσιες μεταφορές: Eναλλαγή μεταφορικών μέσων & εφοδιαστική αλυσίδα NEWSLETTER Το έργο SYNTHESIS ανήκει στις Δράσεις κοινής εκμάθησης του προγράμματος και προσέφερε χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους

Διαβάστε περισσότερα

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια.

Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. www.alexandros-com.gr Βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο ειδών τζιν και πλεκτών ρούχων για περισσότερα από 40 χρόνια. Alexandros Garmet Treatments / 02 Εταιρία / Η ALEXANDROS GARMENT TREATMENTS ιδρύθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες

GLOBAL CERT. Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες GLOBAL CERT Τουριστικά Αγγλικά & άλλες γλώσσες Η PALSO με την πολυετή επιτυχημένη πορεία της στον κλάδο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης & πιστοποίησης και η GLOBAL CERT με την εμπειρία της και την άρτια τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΕΡΟΒΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Τα υγρά απόβλητα μονάδων επεξεργασίας τυροκομικών προϊόντων περιέχουν υψηλό οργανικό φορτίο και προκαλούν αυξημένα περιβαλλοντικά

Διαβάστε περισσότερα