Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L"

Transcript

1 Lenovo TAB 2 A10-30 Οδηγός χρήστη Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB2-X30L).

2 Βασικές πληροφορίες Σημειώσεις: Πριν προχωρήσετε σε αυτές τις πληροφορίες και ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το σχετικό προϊόν, διαβάστε τα παρακάτω: Ασφάλεια, εγγύηση και συνοπτικός οδηγός βασικών λειτουργιών Γνωστοποίηση κανονιστικού περιεχομένου "Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας και χειρισμού" στο "Παράρτημα". Τα έγγραφα Ασφάλεια, εγγύηση και συνοπτικός οδηγός βασικών λειτουργιών και Γνωστοποίηση κανονιστικού περιεχομένου είναι διαθέσιμα στη διαδικτυακή τοποθεσία Τεχνικά χαρακτηριστικά CPU APQ 8009, *MSM 8909 Μπαταρία Ασύρματη επικοινωνία 7000 mah Bluetooth 4.0, WLAN b/g/n, GPS+GLONASS, *LTE/WCDMA/GSM ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Lenovo TB2-X30L υποστηρίζει τις Ζώνες LTE 1, 3, 7, 8 και 20. Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες δεν υποστηρίζεται το LTE. Για να μάθετε εάν το Lenovo TB2-X30L λειτουργεί με δίκτυα LTE στη χώρα σας, επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών σας. Αρχική οθόνη Η αρχική οθόνη λειτουργεί ως αφετηρία κατά τη χρήση της συσκευής. Για τη δική σας διευκόλυνση, στην αρχική οθόνη είναι ήδη εγκατεστημένες μερικές χρήσιμες εφαρμογές και γραφικά στοιχεία.

3 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες της συσκευής σας και η αρχική οθόνη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, τη γλώσσα, τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας και το μοντέλο της συσκευής σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη ανά πάσα στιγμή. Αρχική οθόνη Στην πρώτη αρχική οθόνη, υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης Google. Οθόνη προεπισκόπησης Πατήστε παρατεταμένα σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης εκτός από τα εικονίδια. Στο κάτω μέρος της οθόνης βλέπετε ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ, ΟΘΟΝΗ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ, ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Προσθήκη γραφικού στοιχείου σε μια αρχική οθόνη Πατήστε στο κάτω μέρος της οθόνης προεπισκόπησης, πατήστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε, στη συνέχεια σύρετέ το στο σημείο που θέλετε να το τοποθετήσετε και αφήστε το. Αλλαγή ταπετσαρίας Πατήστε Ρυθμίσεις > Οθόνη > Ταπετσαρία και επιλέξτε την ταπετσαρία που θέλετε. Μετακίνηση εφαρμογής σε άλλη οθόνη Πατήστε παρατεταμένα μια εφαρμογή που θέλετε να μετακινήσετε, μεταφέρετέ την προς την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά της οθόνης και, στη συνέχεια, αφήστε την στο σημείο όπου θέλετε να την τοποθετήσετε. Κατάργηση εγκατάστασης εφαρμογής 1. Πατήστε και, στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να απεγκαταστήσετε. 2. Σύρετε την εφαρμογή στο στο επάνω μέρος της οθόνης έως ότου το χρώμα της γίνει κόκκινο και στη συνέχεια αφήστε την και πατήστε OK.

4 Κουμπιά οθόνης Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν τρία κουμπιά. Κουμπί επιστροφής: Πατήστε για να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα. Κουμπί αρχικής οθόνης: Πατήστε για να επιστρέψετε στην προεπιλεγμένη αρχική οθόνη. Κουμπί πρόσφατων: Πατήστε για να δείτε τις πρόσφατες εφαρμογές. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τα εξής: Πατήστε μια εφαρμογή για να την ανοίξετε. Πατήστε για να διακόψετε την εκτέλεση της εφαρμογής. Πατήστε για να διακόψετε την εκτέλεση όλων των εφαρμογών εκτός των κλειδωμένων. Ειδοποιήσεις και Γρήγορες ρυθμίσεις Μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε από τα εξής: Για να δείτε τις ειδοποιήσεις, σύρετε με το ένα δάχτυλο από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω. Για να κλείσετε το πλαίσιο ειδοποιήσεων, σύρετε με το ένα δάχτυλο από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα επάνω. Για να διαγράψετε μια ειδοποίηση, σύρετε την προς τα αριστερά ή τα δεξιά. Για να ανοίξετε τις Γρήγορες ρυθμίσεις, σύρετε δύο φορές με το ένα δάχτυλο από το επάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω ή μία φορά και με τα δύο δάχτυλα. Για να κλείσετε τις Γρήγορες Ρυθμίσεις, σύρετε από το κάτω μέρος της οθόνης προς τα επάνω με το ένα δάχτυλο ή μία φορά και με τα δύο δάχτυλα.

5 Επιβολή τερματισμού λειτουργίας Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μέχρι η οθόνη να σβήσει.

6 Κάμερα Για να ανοίξετε την εφαρμογή κάμερας, επιλέξτε Κάμερα. Λήψη φωτογραφιών και βίντεο Με την ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής σας μπορείτε να βγάζετε φωτογραφίες και να τραβάτε βίντεο. Πατήστε για να επιλέξετε τη λειτουργία λήψης. Πατήστε το Πατήστε Πατήστε Πατήστε για να βγάλετε μια φωτογραφία. για να επιλέξετε τη λειτουργία σκηνής. για εναλλαγή μεταξύ μπροστινής και πίσω κάμερας. για να διαμορφώσετε τις άλλες ρυθμίσεις της κάμερας. Λήψη στιγμιότυπων οθόνης Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και το κουμπί μείωσης έντασης ήχου ταυτόχρονα. Προβολή φωτογραφιών και βίντεο

7 Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τους εξής τρόπους: Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή της κάμερας, πατήστε το κουμπί επισκόπησης. Ανοίξτε τη Συλλογή. Τα στιγμιότυπα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης στη Συλλογή.

8 Δίκτυο Πριν συνδεθείτε στο Internet, πρέπει να ρυθμίσετε ένα ασύρματο δίκτυο. Ρύθμιση δικτύου WLAN *Ρύθμιση δικτύου κινητής τηλεφωνίας Ρύθμιση δικτύου VPN Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που διαθέτετε με άλλους. *Ρύθμιση hotspot Ρύθμιση δικτύου WLAN Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > WLAN. Ενεργοποιήστε το WLAN και επιλέξτε ένα WLAN hotspot από τη λίστα, για να συνδεθείτε στο Internet. Όταν ανοίγετε έναν ασφαλή σύνδεσμο, πρέπει να εισαγάγετε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να υπάρχουν έγκυρα hotspot WLAN για να συνδεθείτε. *Ρύθμιση δικτύου κινητής τηλεφωνίας Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Χρήση δεδομένων και ενεργοποιήστε τα Δεδομένα κινητού. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Απαιτείται έγκυρη κάρτα SIM με υπηρεσία δεδομένων. Εάν δεν έχετε κάρτα SIM, επικοινωνήστε με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Ρύθμιση δικτύου VPN Τα εταιρικά VPN επιτρέπουν την ασφαλή μετάδοση ιδιωτικών πληροφοριών μέσω ενός μη ιδιωτικού δικτύου. Πιθανόν να χρειαστεί να ρυθμίσετε ένα δίκτυο VPN για να μπορείτε, για παράδειγμα, να έχετε πρόσβαση στο εταιρικό σας . Ζητήστε από το διαχειριστή του δικτύου τα στοιχεία που χρειάζονται για να ρυθμίσετε ένα δίκτυο VPN. Όταν έχουν καθοριστεί μία ή περισσότερες ρυθμίσεις VPN, μπορείτε να κάνετε τα εξής: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Περισσότερα > VPN.

9 Πατήστε για να επεξεργαστείτε το προφίλ του VPN, όπως το όνομα του διακομιστή, τον τύπο και τη διεύθυνση του διακομιστή και στη συνέχεια πατήστε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Πατήστε το όνομα διακομιστή VPN, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, πατήστε ΣΥΝΔΕΣΗ για να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN. Πατήστε παρατεταμένα το όνομα του διακομιστή VPN για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε το VPN. *Ρύθμιση hotspot Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Tethering και φορητό hotspot για να μοιραστείτε μια σύνδεση Internet με έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις >Περισσότερα > Tethering και φορητό hotspot και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Ενεργοποιήστε το Φορητό WLAN hotspot. Πατήστε Ρύθμιση WLAN hotspot για να ρυθμίσετε το hotspot. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Bluetooth tethering και USB tethering. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πείτε στους φίλους σας το SSID του δικτύου και τον κωδικό πρόσβασης, ώστε να μπορέσουν να συνδεθούν στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σας.

10 Internet Για να περιηγηθείτε στο Internet, η συσκευή σας πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε ένα ασύρματο δίκτυο. Για να ανοίξετε την εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης, επιλέξτε Chrome. Επίσκεψη διαδικτυακών τοποθεσιών Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chrome για να επισκεφθείτε διαδικτυακές τοποθεσίες. Εισαγωγή διεύθυνσης Web Δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ολόκληρη τη διεύθυνση Web μιας διαδικτυακής τοποθεσίας " για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή. Για να επισκεφθείτε τη διαδικτυακή τοποθεσία " πληκτρολογήστε απλώς " στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε. Αναζήτηση λέξης-κλειδί Για να αναζητήσετε μια ιστοσελίδα, μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε λέξειςκλειδιά στη γραμμή διευθύνσεων. Μπορείτε να ορίσετε μια μηχανή αναζήτησης επιλέγοντας > Ρυθμίσεις > Μηχανή αναζήτησης.

11 Προσθήκη νέας ιστοσελίδας Πατήστε την κενή καρτέλα, ή πατήστε > Νέα καρτέλα για να προσθέσετε μια νέα καρτέλα ιστοσελίδας. Πατήστε > Νέα καρτέλα ανώνυμης περιήγησης για να επισκεφθείτε μια διαδικτυακή τοποθεσία χωρίς να αφήσετε ίχνη. Κλείσιμο ιστοσελίδας Πατήστε για να κλείσετε μια καρτέλα ιστοσελίδας. Ανανέωση ιστοσελίδας Πατήστε για να ανανεώσετε μια ιστοσελίδα. Πατήστε Πατήστε για να επιστρέψετε στην προηγούμενη ιστοσελίδα. για να προωθηθείτε σε μια πρόσφατη ιστοσελίδα. Αποθήκευση ιστοσελίδων Μπορείτε να αποθηκεύετε εικόνες και ιστοσελίδες στην εσωτερική μνήμη της συσκευής. Αποθήκευση εικόνων Πατήστε παρατεταμένα την εικόνα και επιλέξτε Αποθήκευση εικόνας. Σελιδοδείκτες ιστοσελίδων Πατήστε και, στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση για να προσθέσετε μια ιστοσελίδα στους Σελιδοδείκτες. Πατήστε > Σελιδοδείκτες, για να προβάλετε τους Σελιδοδείκτες κινητών συσκευών. Ρύθμιση προτιμήσεων προσβασιμότητας Πατήστε >Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα, για να ρυθμίσετε την κλίμακα του κειμένου και τη μεγέθυνση/σμίκρυνση της ιστοσελίδας.

12 Για να μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε , η συσκευή σας πρέπει να είναι συνδεδεμένη σε ένα ασύρματο δίκτυο. Για να ανοίξετε την εφαρμογή , επιλέξτε . Για να ανοίξετε την εφαρμογή Google , επιλέξτε Gmail. Ρύθμιση λογαριασμού Εάν έχετε λογαριασμό , μπορείτε να συνδεθείτε στο . Διαφορετικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό . Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή , θα πρέπει να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό . Στη σελίδα Ρύθμιση λογαριασμού, πληκτρολογήστε τη διεύθυνση σας και τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, πατήστε ΕΠΟΜΕΝΟ. Χρήση της εφαρμογής Αφού δημιουργήσετε ένα λογαριασμό , μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να στέλνετε και να λαμβάνετε .

13 Προσθήκη λογαριασμού Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους λογαριασμούς . Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί > Προσθήκη λογαριασμού και στη συνέχεια πατήστε .

14 Χάρτες Για να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες, πατήστε Ρυθμίσεις > Προσωπικές> Τοποθεσία και ενεργοποιήστε την πρόσβαση σε δεδομένα τοποθεσίας για τις εφαρμογές Google. Εύρεση τοποθεσίας Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση που θέλετε και πατήστε τη γραμμή αναζήτησης Google. Μπορείτε επίσης να πατήσετε και, στη συνέχεια, να μιλήσετε.

15 Τρέχουσα τοποθεσία Πατήστε για να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Στη συνέχεια πατήστε Εξερεύνηση γύρω σας για να δείτε τι βρίσκεται κοντά σας. Σχεδιασμός διαδρομής Πατήστε και πληκτρολογήστε τις διευθύνσεις στα πεδία "Η θέση σας" και "Επιλέξτε προορισμό", ή απλά διατηρήστε την επιλογή "Η θέση σας". Επιλέξτε τρόπο μετάβασης, π.χ. με αυτοκίνητο, με λεωφορείο, με τα πόδια ή με ποδήλατο.

16 Επικοινωνία Με την εφαρμογή Επαφές μπορείτε να διαχειρίζεστε τις επαφές σας. Μπορείτε να δημιουργείτε, να εισάγετε και να εξάγετε επαφές. Δημιουργία επαφής Επιλέξτε Επαφές. Πατήστε για να δημιουργήσετε μια επαφή. Πληκτρολογήστε τα στοιχεία της επαφής, όπως "Όνομα", "ΚΙΝΗΤΟ", " " και ούτω καθεξής. Όταν τελειώσετε, πατήστε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να προσθέσετε μια συσκευή ή μια επαφή από το λογαριασμό σας. Εισαγωγή και εξαγωγή επαφών Επιλέξτε Επαφές. Πατήστε >Εισαγωγή/εξαγωγή. Επιλέξτε Εισαγωγή από χώρο αποθήκευσης και, στη συνέχεια, πατήστε OK. Εναλλακτικά, επιλέξτε Εξαγωγή στο χώρο αποθήκευσης και πατήστε OK.

17 Συγχρονισμός Μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα από τη συσκευή στον υπολογιστή σας και αντίστροφα. Μεταφέρετε μουσική, φωτογραφίες, βίντεο, έγγραφα, αρχεία Android application package (APK) κ.λπ. Σύνδεση της συσκευής με υπολογιστή Συνδέστε τη συσκευή με τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Αν σύρετε το δάχτυλό σας από πάνω προς τα κάτω στην οθόνη, θα εμφανιστεί το μήνυμα "Σύνδεση ως συσκευή πολυμέσων" στη γραμμή ειδοποιήσεων. Πατήστε το μήνυμα Σύνδεση ως συσκευή πολυμέσων, για να δείτε άλλες επιλογές. Χειρισμός του υπολογιστή Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Βρείτε το νέο δίσκο στη συσκευή. Αντιγράψτε τα αρχεία. Εγκατάσταση APK

18 Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: Πρέπει να ρυθμίσετε τη συσκευή, ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές. Πατήστε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια, επιλέξτε Άγνωστες πηγές και πατήστε OK. Αντιγράψτε το αρχείο APK από τον υπολογιστή στη συσκευή σε λειτουργία "Συσκευή πολυμέσων (MTP)".

19 Παράρτημα Σημαντικές πληροφορίες ασφάλειας και χειρισμού Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα, ώστε να αποφύγετε ενδεχόμενους τραυματισμούς, υλικές βλάβες ή τυχαίες ζημιές στο προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ασφαλή χειρισμό της συσκευής, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Χειριστείτε τη συσκευή με προσοχή Μην ρίχνετε, μην λυγίζετε και μην τρυπάτε τη συσκευή. Μην βάζετε ξένα σώματα στο εσωτερικό της συσκευής και μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα επάνω της. Τα ευαίσθητα εξαρτήματα στο εσωτερικό της ενδέχεται να υποστούν ζημιά. Η οθόνη της συσκευής είναι κατασκευασμένη από γυαλί. Εάν η συσκευή πέσει σε σκληρή επιφάνεια, υποστεί ισχυρή πρόσκρουση ή χτυπηθεί από κάποιο βαρύ αντικείμενο, το γυαλί ενδέχεται να σπάσει. Σε περίπτωση που το γυαλί σπάσει ή ραγίσει, μην το αγγίξετε και μην επιχειρήσετε να το αφαιρέσετε από τη συσκευή. Σταματήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Lenovo, για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την επισκευή, την αντικατάσταση ή την απόρριψη της συσκευής. Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή, διατηρείτε την μακριά από σημεία με υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή τάση, όπως ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικό εξοπλισμό θέρμανσης ή ηλεκτρικό εξοπλισμό μαγειρέματος. Χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε θερμοκρασίες από 0 C (32 F) έως 40 C (104 F) [και για αποθήκευση από -20 C (-4 F) έως 60 C (140 F)], ώστε να αποφύγετε τυχόν ζημιές. Μην αποσυναρμολογείτε και μην τροποποιείτε τη συσκευή Η συσκευή σας είναι μια σφραγισμένη μονάδα. Στο εσωτερικό της δεν υπάρχουν εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο τελικός χρήστης. Όλες οι επισκευές στο εσωτερικό της συσκευής πρέπει να πραγματοποιούνται από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Lenovo ή από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Lenovo. Εάν επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να τροποποιήσετε τη συσκευή, η εγγύηση θα καταστεί άκυρη.

20 Σημείωση για την ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Μην επιχειρήσετε να αντικαταστήσετε την εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου. Κίνδυνος έκρηξης εάν η μπαταρία αντικατασταθεί με άλλη μπαταρία λανθασμένου τύπου. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Lenovo για αντικατάσταση στο εργοστάσιο. Σημείωση για τις πλαστικές σακούλες ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Οι πλαστικές σακούλες μπορεί να είναι επικίνδυνες. Φυλάξτε τες μακριά από μωρά και παιδιά στα οποία υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ασφυξία. Πληροφορίες για τον προσαρμογέα Μην αφήνετε τη συσκευή σας και τον προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος να βραχούν. Μη βυθίζετε τη συσκευή σας σε νερό και μην την αφήνετε σε χώρους όπου μπορεί να εμποτιστεί με νερό ή άλλα υγρά. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά εγκεκριμένες μεθόδους φόρτισης. Για να επαναφορτίσετε την εσωτερική μπαταρία της συσκευής σας με ασφάλεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω μεθόδους: Οθόνη Μέθοδος φόρτισης Οθόνη ενεργοποιημένη απενεργοποιημένη Προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος Σύνδεση USB ανάμεσα στην υποδοχή DC-in (είσοδος συνεχούς ρεύματος) της συσκευής και την υποδοχή USB ενός υπολογιστή ή άλλης συσκευής, η οποία συμμορφώνεται με το πρότυπο USB 2.0. Πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή με διασυνδέσεις USB 2.0 ή νεότερης έκδοσης. Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα φορτίζεται αργά. Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα αντισταθμίζει την κατανάλωση ισχύος και θα φορτίζεται πιο αργά από ό,τι συνήθως. Υποστηρίζεται Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα φορτίζεται αργά. Σημειώσεις: Οθόνη ενεργοποιημένη: Συσκευή ενεργοποιημένη Οθόνη απενεργοποιημένη: Συσκευή απενεργοποιημένη ή σε λειτουργία κλειδώματος οθόνης Η θερμοκρασία των συσκευών φόρτισης ενδέχεται να αυξηθεί κατά την κανονική

21 χρήση. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει επαρκής αερισμός γύρω από τη συσκευή φόρτισης. Αποσυνδέστε τη συσκευή φόρτισης στις παρακάτω περιπτώσεις: Η συσκευή φόρτισης έχει εκτεθεί σε βροχή, υγρά ή υπερβολική υγρασία. Η συσκευή φόρτισης εμφανίζει σημάδια φθοράς. Θέλετε να καθαρίσετε τη συσκευή φόρτισης. Προειδοποίηση: Η Lenovo δεν φέρει καμία ευθύνη για την απόδοση ή την ασφάλεια προϊόντων που δεν έχουν κατασκευαστεί ή εγκριθεί από την ίδια. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά μπαταρίες και προσαρμογείς συνεχούς ρεύματος που έχουν εγκριθεί από τη Lenovo. Προστατευτείτε από βλάβες στην ακοή Η συσκευή διαθέτει υποδοχή σύνδεσης για ακουστικά. Χρησιμοποιείτε πάντα την υποδοχή σύνδεσης για τα ακουστικά σας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η υπερβολική ακουστική πίεση από τα ακουστικά μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής. Η ρύθμιση του ενισχυτή στη μέγιστη ένταση αυξάνει την τάση εξόδου των ακουστικών και το επίπεδο της ακουστικής πίεσης. Επομένως, για την προστασία της ακοής σας, ρυθμίστε τον ενισχυτή στην κατάλληλη ένταση. Η εκτεταμένη χρήση ακουστικών για μεγάλο χρονικό διάστημα σε υψηλή ένταση ήχου μπορεί να είναι επικίνδυνη, εάν η τάση εξόδου της υποδοχής των ακουστικών δεν συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές του προτύπου EN Η υποδοχή εξόδου των ακουστικών της συσκευής σας συμμορφώνεται προς το πρότυπο EN , άρθρο 7. Η εν λόγω προδιαγραφή περιορίζει τη μέγιστη πραγματική τάση της ευρυζωνικής εξόδου RMS της συσκευής στα 150 mv. Για να προστατευτείτε από ενδεχόμενη απώλεια ακοής, βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά που χρησιμοποιείτε συμμορφώνονται επίσης με το πρότυπο EN (όρια του άρθρου 7) για μια χαρακτηριστική τάση ευρείας ζώνης των 75 mv. Η χρήση ακουστικών που δεν συμμορφώνονται με το πρότυπο EN μπορεί να είναι επικίνδυνη λόγω πιθανής έκθεσης σε υψηλά επίπεδα ηχητικής πίεσης. Εάν στο πακέτο της συσκευής σας περιλαμβάνονται και ακουστικά, ως σετ, τότε ο συνδυασμός των ακουστικών και της συσκευής συμμορφώνεται ήδη προς τις προδιαγραφές του προτύπου EN Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικά ακουστικά, βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές του προτύπου EN (όρια του άρθρου 6.5). Η χρήση ακουστικών που δεν συμμορφώνονται με το πρότυπο EN μπορεί να είναι επικίνδυνη λόγω πιθανής έκθεσης σε υψηλά επίπεδα ηχητικής πίεσης. Δήλωση προειδοποίησης για την ηχητική πίεση Για συσκευή που έχει δοκιμαστεί σύμφωνα με το πρότυπο EN : 2006+A11:2009+A1:2010+A12:2011, είναι υποχρεωτική η διεξαγωγή ηχητικών δοκιμών για το πρότυπο EN Αυτή η συσκευή έχει δοκιμαστεί ως προς τη συμμόρφωσή

22 της με την απαίτηση για το επίπεδο ηχητικής πίεσης, που περιλαμβάνεται στα σχετικά πρότυπα EN ή/και EN Η χρήση ακουστικών σε υψηλή ένταση ήχου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα ενδέχεται να προκαλέσει απώλεια ακοής. Δήλωση προειδοποίησης Για να προστατευτείτε από πιθανές βλάβες στην ακοή, αποφύγετε την ακρόαση σε υψηλή ένταση ήχου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε μηχανοκίνητο όχημα ή ποδήλατο Προτεραιότητα έχει πάντα η ασφάλειά σας και η ασφάλεια των άλλων. Τηρείτε τους νόμους. Ενδέχεται να ισχύουν τοπικοί νόμοι και κανονισμοί για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κινητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως αυτή η συσκευή, ενώ οδηγείτε μηχανοκίνητο όχημα ή ποδήλατο. Απορρίψτε τη συσκευή σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς Όταν το διάστημα ωφέλιμης ζωής της συσκευής παρέλθει, μην διαλύσετε, μην αποτεφρώσετε και μην βυθίσετε αυτή τη συσκευή σε νερό και μην την απορρίψετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αντιβαίνει στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Ορισμένα εσωτερικά εξαρτήματα περιέχουν ουσίες που μπορεί να εκραγούν, να διαρρεύσουν ή να έχουν επιπτώσεις στο περιβάλλον, εάν δεν απορριφθούν με σωστό τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες, βλ. "Ανακύκλωση και περιβαλλοντικές πληροφορίες". Διατηρείτε τη συσκευή και τα αξεσουάρ μακριά από μικρά παιδιά Η συσκευή περιλαμβάνει μικρά εξαρτήματα, που μπορεί να προκαλέσουν πνιγμό σε μικρά παιδιά. Επιπλέον, η γυάλινη οθόνη μπορεί να σπάσει ή να ραγίσει εάν πέσει ή εάν χτυπήσει με δύναμη σε σκληρή επιφάνεια. Προστατεύστε τα δεδομένα και το λογισμικό σας Μην διαγράφετε άγνωστα αρχεία και μην αλλάζετε τα ονόματα αρχείων ή καταλόγων που δεν έχετε δημιουργήσει εσείς. Διαφορετικά, το λογισμικό της συσκευής ενδέχεται να μην λειτουργήσει. Επισημαίνεται ότι με την πρόσβαση σε δικτυακούς πόρους, η συσκευή σας μπορεί να καταστεί ευάλωτη σε ιούς, χάκερ, λογισμικό spyware και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες, που μπορεί να βλάψουν τη συσκευή, το λογισμικό ή τα δεδομένα σας. Αποτελεί δική σας ευθύνη να εξασφαλίζετε ότι η συσκευή σας προστατεύεται επαρκώς με τείχη προστασίας, λογισμικό προστασίας από ιούς και λογισμικό προστασίας από spyware, καθώς και να διατηρείτε το εν λόγω λογισμικό ενημερωμένο. Διατηρείτε τη συσκευή σας μακριά από ηλεκτρικές συσκευές, όπως ηλεκτρικούς ανεμιστήρες, ραδιόφωνα, ηχεία υψηλής ισχύος, κλιματιστικά και φούρνους μικροκυμάτων. Τα ισχυρά μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από ηλεκτρικές συσκευές πιθανόν να βλάψουν την οθόνη ή τα δεδομένα στη συσκευή. Προσέχετε τη θερμότητα της συσκευής

23 Όταν ενεργοποιείτε τη συσκευή ή φορτίζετε την μπαταρία, ορισμένα εξαρτήματα ενδέχεται να θερμανθούν. Η θερμοκρασία που αναπτύσσουν εξαρτάται από τον όγκο δραστηριότητας του συστήματος και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας. Η παρατεταμένη επαφή με το σώμα, ακόμα και μέσα από τα ρούχα, μπορεί να προκαλέσει δυσφορία ή ακόμα και έγκαυμα. Τα θερμά μέρη της συσκευής δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με τα χέρια, τους μηρούς ή άλλο μέρος του σώματός σας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Σημείωση για τα καλώδια από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Ο χειρισμός του καλωδίου αυτού του προϊόντος ή των καλωδίων των αξεσουάρ που πωλούνται με αυτό το προϊόν, θα σας εκθέσει σε μόλυβδο, χημική ουσία που η Πολιτεία της Καλιφόρνιας θεωρεί ότι προκαλεί καρκίνο και γενετικές ανωμαλίες ή άλλες αναπαραγωγικές βλάβες. Πλένετε τα χέρια σας μετά το χειρισμό των καλωδίων. Σημειώσεις για τις ηλεκτρονικές εκπομπές Δήλωση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές FCC This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to Part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates, uses, and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications. However, there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user is encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures: Reorient or relocate the receiving antenna. Increase the separation between the equipment and receiver. Connect the equipment into an outlet on a circuit different from that to which the receiver is connected. Consult an authorized dealer or service representative for help. Lenovo is not responsible for any radio or television interference caused by unauthorized changes or modifications to this equipment. Unauthorized changes or modifications could void the user s authority to operate the equipment. This device complies with Part 15 of the FCC Rules. Operation is subject to the following two conditions: (1) this device may not cause harmful interference, and (2) this device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation. Responsible Party: Lenovo (United States) Incorporated

24 1009 Think Place - Building One Morrisville, NC Telephone: Επισήμανση IC Αυτή η συσκευή συμμορφώνεται με τα πρότυπα RSS του καναδικού Υπουργείου Ενέργειας (Industry Canada) για ζώνες ραδιοσυχνοτήτων χωρίς υποχρέωση άδειας. Η λειτουργία της συσκευής διέπεται από τις δύο παρακάτω προϋποθέσεις: (1) Αυτή η συσκευή δεν πρέπει να προκαλεί παρεμβολές. (2) Αυτή η συσκευή πρέπει να δέχεται οποιαδήποτε παρεμβολή, ακόμα και παρεμβολές που ενδέχεται να έχουν ανεπιθύμητες συνέπειες στη λειτουργία της. Le présent appareil est conforme aux CNR d'industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes: (1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en Ευρωπαϊκή Ένωση - Συμμόρφωση με την οδηγία περί ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας Αυτό το προϊόν πληροί τις προδιαγραφές προστασίας της οδηγίας 2004/108/ΕΚ του Συμβουλίου της Ε.Ε. για την προσέγγιση των νομοθεσιών των κρατών µελών σχετικά µε την ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Η Lenovo δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για περιπτώσεις μη συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις προστασίας λόγω μη συνιστώμενης τροποποίησης του προϊόντος, όπως η εγκατάσταση προαιρετικών καρτών άλλων κατασκευαστών. Αυτό το προϊόν δοκιμάστηκε και διαπιστώθηκε ότι συμμορφώνεται με τα όρια για τον εξοπλισμό τεχνολογίας πληροφοριών της Κατηγορίας Β, τα οποία αναφέρονται στο ευρωπαϊκό πρότυπο EN Τα όρια για εξοπλισμό της Κατηγορίας Β αφορούν οικιακές εγκαταστάσεις και αποσκοπούν στην εύλογη προστασία από παρεμβολές συσκευών επικοινωνίας με άδεια. Στοιχεία επικοινωνίας για την Ε.Ε.: Lenovo, Einsteinova 21, Bratislava, Slovakia Δήλωση συμμόρφωσης για συσκευές της Κατηγορίας Β για τη Γερμανία Deutschsprachiger EU Hinweis: Hinweis für Geräte der Klasse B EU-Richtlinie zur Elektromagnetischen Verträglichkeit Dieses Produkt entspricht den Schutzanforderungen der EU-Richtlinie 2004/108/EG (früher 89/336/EWG) zur Angleichung der Rechtsvorschriften über die elektromagnetische Verträglichkeit in den EU-Mitgliedsstaaten und hält die Grenzwerte der EN Klasse B ein. Um dieses sicherzustellen, sind die Geräte wie in den

25 Handbüchern beschrieben zu installieren und zu betreiben. Des Weiteren dürfen auch nur von der Lenovo empfohlene Kabel angeschlossen werden. Lenovo übernimmt keine Verantwortung für die Einhaltung der Schutzanforderungen, wenn das Produkt ohne Zustimmung der Lenovo verändert bzw. wenn Erweiterungskomponenten von Fremdherstellern ohne Empfehlung der Lenovo gesteckt/eingebaut werden. Deutschland: Einhaltung des Gesetzes über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln Dieses Produkt entspricht dem Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln EMVG (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten ). Dies ist die Umsetzung der EU-Richtlinie 2004/108/EG (früher 89/336/EWG) in der Bundesrepublik Deutschland. Zulassungsbescheinigung laut dem Deutschen Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln, EMVG vom 20. Juli 2007 (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten), bzw. der EMV EG Richtlinie 2004/108/EC (früher 89/336/EWG), für Geräte der Klasse B. Dieses Gerät ist berechtigt, in Übereinstimmung mit dem Deutschen EMVG das EG- Konformitätszeichen - CE - zu führen. Verantwortlich für die Konformitätserklärung nach Paragraf 5 des EMVG ist die Lenovo (Deutschland) GmbH, Gropiusplatz 10, D Stuttgart. Informationen in Hinsicht EMVG Paragraf 4 Abs. (1) 4: Das Gerät erfüllt die Schutzanforderungen nach EN und EN Klasse B. Δήλωση συμμόρφωσης για συσκευές της Κατηγορίας Β για την Κορέα B급기기 ( 가정용방송통신기자재 ) 이기기는가정용 (B급) 전자파적합기기로서주로가정에서사용하는것을목적으로하며모든지역에서사용할수있습니다. Δήλωση συμμόρφωσης με τις προδιαγραφές του φορέα VCCI για συσκευές της Κατηγορίας Β για την Ιαπωνία この装置は クラス B 情報技術装置です この装置は 家庭環境で使用することを目的として いますが この装置がラジオやテレビジョン受信機に近接して使用されると 受信障害を引 き起こすことがあります 取扱説明書に従って正しい取り扱いをして下さい VCCI-B Δήλωση συμμόρφωσης για την Ιαπωνία για συσκευές που συνδέονται στο κύριο δίκτυο με ονομαστικό ρεύμα έως και 20 A ανά φάση 日本の定格電流が 20A/ 相以下の機器に対する高調波電流規制 高調波電流規格 JIS C 適合品 Πληροφορίες για το περιβάλλον, την ανακύκλωση και την απόρριψη Γενική δήλωση για την ανακύκλωση

26 Η Lenovo ενθαρρύνει τους κατόχους εξοπλισμού τεχνολογίας πληροφορικής (IT) να μεριμνούν για την υπεύθυνη ανακύκλωση του εξοπλισμού τους όταν δεν τον χρειάζονται πλέον. Η Lenovo προσφέρει ποικιλία προγραμμάτων και υπηρεσιών για να βοηθήσει τους κατόχους εξοπλισμού πληροφορικής σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση των προϊόντων τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακύκλωση των προϊόντων Lenovo, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Σημαντικές πληροφορίες για τον ηλεκτρικό και τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό (WEEE) Ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός που επισημαίνεται με το σύμβολο του διαγραμμένου τροχήλατου κάδου ενδέχεται να μην απορρίπτεται κατά τον ίδιο τρόπο με τα αταξινόμητα αστικά απόβλητα. Τα απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (WEEE) θα πρέπει να υποβάλλονται σε διαχείριση ξεχωριστά, με τη χρήση του πλαισίου εργασιών το οποίο είναι διαθέσιμο για τους πελάτες αναφορικά με την επιστροφή, ανακύκλωση και διαχείριση των αποβλήτων αυτών. Πληροφορίες για την κάθε χώρα θα βρείτε στη διεύθυνση: Πληροφορίες ανακύκλωσης μπαταριών για τη Βραζιλία Declarações de Reciclagem no Brasil Descarte de um Produto Lenovo Fora de Uso Equipamentos elétricos e eletrônicos não devem ser descartados em lixo comum, mas enviados à pontos de coleta, autorizados pelo fabricante do produto para que sejam encaminhados e processados por empresas especializadas no manuseio de resíduos industriais, devidamente certificadas pelos orgãos ambientais, de acordo com a legislação local. A Lenovo possui um canal específico para auxiliá-lo no descarte desses produtos. Caso você possua um produto Lenovo em situação de descarte, ligue para o nosso SAC ou encaminhe um para: reciclar@lenovo.com, informando o modelo, número de série e cidade, a fim de enviarmos as instruções para o correto descarte do seu produto Lenovo. Πληροφορίες ανακύκλωσης για την Ιαπωνία Οι πληροφορίες ανακύκλωσης και απόρριψης για την Ιαπωνία είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση: Πληροφορίες ανακύκλωσης για την Ινδία Πληροφορίες ανακύκλωσης και απόρριψης για την Ινδία θα βρείτε στη διεύθυνση: Σήματα ανακύκλωσης μπαταριών Πληροφορίες ανακύκλωσης μπαταριών για την Ταϊβάν

27 Πληροφορίες ανακύκλωσης μπαταριών για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά Πληροφορίες ανακύκλωσης μπαταριών για την Ευρωπαϊκή Ένωση Πληροφορίες για το μοντέλο ENERGY STAR Το ENERGY STAR είναι ένα κοινό πρόγραμμα της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ και του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ. Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων και η προστασία του περιβάλλοντος μέσω της χρήσης ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων και πρακτικών. Η Lenovo είναι υπερήφανη που προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα που καλύπτουν τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR. Το Lenovo TB2-X30F έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί ώστε να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR για υπολογιστές. Με τη χρήση προϊόντων που καλύπτουν τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR και αξιοποιώντας τις λειτουργίες διαχείρισης ενέργειας του υπολογιστή σας, μπορείτε να συμβάλετε στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Η μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια μείωση των δαπανών σας, ένα καθαρότερο περιβάλλον και τη μείωση των εκπομπών αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ENERGY STAR, μεταβείτε στη διεύθυνση:

28 Σημείωση ταξινόμησης εξαγωγής Αυτό το προϊόν tablet υπόκειται στους Κανονισμούς περί Διαχείρισης Εξαγωγών (EAR) των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και έχει τον Αριθμό Ελέγχου Κατηγοριοποίησης Εξαγωγής (ECCN) 5A992.c. Το tablet μπορεί να εξαχθεί ξανά, εκτός εάν η χώρα προς την οποία σκοπεύετε να εξαγάγετε το προϊόν περιλαμβάνεται στη λίστα EAR E1 των χωρών για τις οποίες ισχύει οικονομικό εμπάργκο. Αντιμετώπιση προβλημάτων Ένα μήνυμα ανεπαρκούς μνήμης εμφανίζεται κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής Ελευθερώστε ένα μέρος της μνήμης και δοκιμάστε να πραγματοποιήσετε ξανά εγκατάσταση. Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί ή δεν ανταποκρίνεται Πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, ώστε να γίνει επανεκκίνηση. Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση ή παρουσιάστηκε σφάλμα στο σύστημα Φορτίστε την μπαταρία για μισή ώρα και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο λειτουργίας για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα, ώστε να γίνει επανεκκίνηση. Δεν παράγεται ή δεν ακούγεται ήχος όταν με καλούν Ρυθμίστε την ένταση ήχου χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα έντασης ήχου. Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο Ιnternet μέσω του ασύρματου δικτύου Επανεκκινήστε τον ασύρματο δρομολογητή ή μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και επανεκκινήστε το WLAN. Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση του tablet από τη λειτουργία αναμονής Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας, ώστε να γίνει επανεκκίνηση.

Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X

Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X Lenovo TAB4 8 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με * σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB-8504X). Βασικές πληροφορίες Προτού

Διαβάστε περισσότερα

Κάλυμμα τροφοδοσίας CP12

Κάλυμμα τροφοδοσίας CP12 Οδηγός χρήστη Κάλυμμα τροφοδοσίας CP12 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...3 Προδιαγραφές...3 Χρήση της θήκης τροφοδοσίας...4 Φόρτιση του τηλεφώνου σας...4 Νομικές πληροφορίες...7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia P TV Dock DK21

Οδηγός χρήστη. Xperia P TV Dock DK21 Οδηγός χρήστη Xperia P TV Dock DK21 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση πίσω πλευράς του TV Dock...3 Οδηγός έναρξης...4 Διαχείριση LiveWare...4 Αναβάθμιση της εφαρμογής Διαχείριση LiveWare...4 Χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. USB Charger UCH20

Οδηγός χρήστη. USB Charger UCH20 Οδηγός χρήστη USB Charger UCH20 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Πληροφορίες για το φορτιστή USB Charger...3 Χρήση του φορτιστή USB...4 Φόρτιση της συσκευής σας... 4 Νομικές πληροφορίες...5 Declaration of Conformity...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. MHL to HDMI Adapter IM750

Οδηγός χρήστη. MHL to HDMI Adapter IM750 Οδηγός χρήστη MHL to HDMI Adapter IM750 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση του MHL to HDMI Adapter...3 Οδηγός έναρξης...4 Smart Connect...4 Αναβάθμιση της εφαρμογής Smart Connect...4 Χρήση του MHL to

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη

Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-X103F Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν τα εξής

Διαβάστε περισσότερα

SmartDock for Xperia ion Οδηγός χρήστη

SmartDock for Xperia ion Οδηγός χρήστη SmartDock for Xperia ion Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση του SmartDock...3 Φόρτιση του SmartDock...3 Οδηγός έναρξης...5 Διαχείριση LiveWare...5 Αναβάθμιση της εφαρμογής Διαχείριση LiveWare...5

Διαβάστε περισσότερα

Magnetic Charging Dock DK48

Magnetic Charging Dock DK48 Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock DK48 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Πληροφορίες για τη μαγνητική βάση φόρτισης...3 Χρήση της μαγνητικής βάσης φόρτισης...4 Επιλογή προσάρτησης για το τηλέφωνό σας...4 Φόρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Magnetic Charging Dock DK30/DK31

Magnetic Charging Dock DK30/DK31 Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock DK30/DK31 Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock...3 Εισαγωγή...4 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...4 Χρήση της μαγνητικής βάσης φόρτισης...5 Χρήση των προσαρτήσεων...5

Διαβάστε περισσότερα

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη YOGA BOOK Οδηγός χρήστη Lenovo YB1-X90F Lenovo YB1-X90L Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0 Lenovo TAB 2 A7 Lenovo TAB 2 A7-10F Lenovo TAB 2 A7-20F - Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. LiveDock multimedia station DK10

Οδηγός χρήστη. LiveDock multimedia station DK10 Οδηγός χρήστη LiveDock multimedia station DK10 Περιεχόμενα Επισκόπηση του LiveDock multimedia station...4 Επισκόπηση πίσω πλευράς... 5 Επισκόπηση της κάτω πλευράς...5 Εισαγωγή... 6 Φόρτιση...7 Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH20

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH20 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH20 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση αξεσουάρ...3 Βασικά στοιχεία...4 Κλήσεις...6 Ακρόαση μουσικής...7 Τεχνολογία πολλαπλών σημείων...7 Αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Bluetooth Keyboard BKB10

Οδηγός χρήστη. Bluetooth Keyboard BKB10 Οδηγός χρήστη Bluetooth Keyboard BKB10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση...3 Φόρτιση του πληκτρολογίου...4 Ενεργοποίηση του πληκτρολογίου...5 Ρύθμιση του πληκτρολογίου...6 Υποστήριξη στο web...7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Ασύρματη συσκευή προβολής Miracast IM10

Οδηγός χρήστη. Ασύρματη συσκευή προβολής Miracast IM10 Οδηγός χρήστη Ασύρματη συσκευή προβολής Miracast IM10 Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη ασύρματης συσκευής προβολής Miracast...3 Ρύθμιση ασύρματης συσκευής προβολής Miracast...4 Επισκόπηση υλικού...4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Μονοφωνικό ακουστικό

Οδηγός χρήστη. Μονοφωνικό ακουστικό Οδηγός χρήστη Μονοφωνικό ακουστικό Περιεχόμενα Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση αξεσουάρ...4 Βασικά στοιχεία...5 Φόρτιση της μπαταρίας...5 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ακουστικού...5 Αντιστοίχιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Δέκτης μουσικής Bluetooth BM10

Οδηγός χρήστη. Δέκτης μουσικής Bluetooth BM10 Οδηγός χρήστη Δέκτης μουσικής Bluetooth BM10 Περιεχόμενα Επισκόπηση αξεσουάρ...3 Βασικά στοιχεία...4 Αντιστοίχιση και σύνδεση...5 Αποσύνδεση και επανασύνδεση...6 Smart Connect...7 Νομικές πληροφορίες...8

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A Εγχειρίδιο χρήσης V1.0

Lenovo TAB 2 A Εγχειρίδιο χρήσης V1.0 Lenovo TAB 2 A10-70 Εγχειρίδιο χρήσης V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo TAB 2 A10-70

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Style Cover Window SCR24

Οδηγός χρήστη. Style Cover Window SCR24 Οδηγός χρήστη Style Cover Window SCR24 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση...3 Φόρτιση...3 Ρύθμιση λειτουργίας One-touch...4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών...5 Αλληλεπίδραση με το

Διαβάστε περισσότερα

Presenter SNP6000. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Presenter SNP6000. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Presenter SNP6000 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c d e 2 3 4 Federal Communication Commission Interference Statement This equipment has been

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου AN420

Οδηγός χρήστη. Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου AN420 Οδηγός χρήστη Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου AN420 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση είναι πλέον εύκολη υπόθεση...3 Χρήση της βάσης Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου...4 Φόρτιση των συσκευών σας...4 Νομικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. SmartTags

Οδηγός χρήστη. SmartTags Οδηγός χρήστη SmartTags Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...3 Χρήση ετικετών SmartTags...4 Νομικές πληροφορίες...5 2 Εισαγωγή Τι είναι οι ετικέτες SmartTags; Οι ετικέτες SmartTags χρησιμοποιούν τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Quick Charger UCH10

Οδηγός χρήστη. Quick Charger UCH10 Οδηγός χρήστη Quick Charger UCH10 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση είναι πλέον εύκολη...3 Χρήση της βάσης Quick Charger...4 Φόρτιση της συσκευής σας...4 Νομικές πληροφορίες...5 Declaration of Conformity

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH60

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH60 Οδηγός χρήστη Stereo Bluetooth Headset SBH60 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Βασικά στοιχεία...5 Φόρτιση της μπαταρίας...5 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo TAB S8-50 Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo TAB S8-50 1-1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Magnetic Charging Dock

Magnetic Charging Dock Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...3 Χρήση της μαγνητικής βάσης φόρτισης...4 Χρήση των προσαρτήσεων...4 Φόρτιση του τηλεφώνου σας...4 Νομικές

Διαβάστε περισσότερα

Wireless Charging Plate WCH10

Wireless Charging Plate WCH10 Οδηγός χρήστη Wireless Charging Plate WCH10 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...3 Χρήση της βάσης ασύρματης φόρτισης...4 Φόρτιση της συσκευής σας...4 Κατάσταση λυχνίας ειδοποίησης...4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Smart Imaging Stand IPT-DS10M

Οδηγός χρήστη. Smart Imaging Stand IPT-DS10M Οδηγός χρήστη Smart Imaging Stand IPT-DS10M Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη έξυπνης βάσης για φωτογραφίες...3 Εισαγωγή...4 Επισκόπηση λειτουργίας...4 Επισκόπηση υλικού...4 Βασικά στοιχεία...5 Συναρμολόγηση...5

Διαβάστε περισσότερα

Πληκτρολόγιο Bluetooth BKB50

Πληκτρολόγιο Bluetooth BKB50 Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγιο Bluetooth BKB50 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Γενική επισκόπηση...3 Επισκόπηση πληκτρολογίου...3 Φόρτιση του πληκτρολογίου...4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...5 Οδηγός έναρξης...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη VH410 VH410VH410

Οδηγός χρήστη VH410 VH410VH410 Οδηγός χρήστη VH410 VH410VH410 Περιεχόμενα Γενική επισκόπηση ακουστικού...4 Εισαγωγή... 5 Φόρτιση... 5 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση... 5 Αντιστοίχιση του ακουστικού... 5 Λειτουργία πολλαπλών σημείων...6

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH80

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH80 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH80 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Βασικά στοιχεία...5 Φόρτιση της μπαταρίας...5 Κατάσταση μπαταρίας...5 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Συσκευή Smart

Οδηγός χρήστη. Συσκευή Smart Οδηγός χρήστη Συσκευή Smart Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη Συσκευή Smart Bluetooth...3 Εισαγωγή...4 Επισκόπηση λειτουργίας...4 Επισκόπηση υλικού...4 Επισκόπηση εικονιδίου κατάστασης...5 Βασικά στοιχεία...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH50

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH50 Οδηγός χρήστη Stereo Bluetooth Headset SBH50 Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη Stereo Bluetooth Headset...3 Εισαγωγή...4 Επισκόπηση λειτουργίας...4 Επισκόπηση υλικού...4 Επισκόπηση εικονιδίου κατάστασης...5 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Mono Bluetooth Headset MBH20

Οδηγός χρήστη. Mono Bluetooth Headset MBH20 Οδηγός χρήστη Mono Bluetooth Headset MBH20 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση αξεσουάρ...3 Βασικά στοιχεία...4 Φόρτιση της συσκευής...4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ακουστικού...4

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Οδηγός χρήστη Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλισμικού...3 Βασικά στοιχεία... 4 Φόρτιση... 4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...4 Επαναφορά της

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Οδηγός χρήστη Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλισμικού... 3 Βασικά στοιχεία...4 Φόρτιση... 4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...4 Επαναφορά της

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD343 EL Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Το δικό σας ηχείο σύνδεσης 4 Εισαγωγή 4 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση.

Βεβαιωθείτε ότι το ακουστικό είναι πλήρως φορτισμένο πριν τη χρήση. BTCLIPARDP ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1-Bluetooth Ακουστικό 2-Πλήκτρο αναδίπλωσης καλωδίου ακουστικού 3-LED φως ένδειξης 4-Πλήκτρο πολλαπλών χρήσεων 5- Πλήκτρα + και της έντασης 6-Μικρόφωνο 7-Υποδοχή φόρτισης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Speaker with Magnetic Charging Pad BSC10

Bluetooth Speaker with Magnetic Charging Pad BSC10 Οδηγός χρήστη Bluetooth Speaker with Magnetic Charging Pad BSC10 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση...3 Κατάσταση λυχνίας ειδοποίησης...3 Χρήση των προσαρτήσεων...5 Φόρτιση...6 Οδηγός έναρξης...7 Αποσύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo P/N: 147501226-1.1 Εκτυπώθηκε στην Κίνα Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo L505-0010-02 08/2011 Η παρούσα Δήλωση Περιορισμένης Εγγύησης της Lenovo αποτελείται από τα εξής μέρη: Μέρος 1 Γενικοί Όροι Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-460 PS-465 PS-470 www.sven.fi Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα εμπορικού σήματος SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2017. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0). Το παρόν Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να φορέσετε το ακουστικό...10 Κλήσεις...11 Μεταφορά του ήχου...11

Πώς να φορέσετε το ακουστικό...10 Κλήσεις...11 Μεταφορά του ήχου...11 VH110 Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Γενική επισκόπηση ακουστικού...5 Εισαγωγή...6 Φόρτιση...7 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...8 Αντιστοίχιση του ακουστικού...9 Αντιστοίχιση του ακουστικού με ένα τηλέφωνο...9

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη VH110 VH110VH110

Οδηγός χρήστη VH110 VH110VH110 Οδηγός χρήστη VH110 VH110VH110 Περιεχόμενα Γενική επισκόπηση ακουστικού...4 Εισαγωγή... 4 Φόρτιση... 4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...4 Αντιστοίχιση του ακουστικού... 4 Πώς να φορέσετε το ακουστικό...5

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. AP-B250MV

Ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ.   AP-B250MV ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ AP-B250MV www.sven.fi Lietotāja Εγχειρίδιο rokasgrāmata χρήσης AP-B250MV MS-302 Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα στερεοφωνικά ακουστικά ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE.

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo P/N: 147502102 Rev. AA00 L505-0010-02 08/2011 Η παρούσα Δήλωση Περιορισμένης Εγγύησης της Lenovo αποτελείται από τα εξής μέρη: Μέρος 1 Γενικοί Όροι Μέρος 2 Όροι που εμπίπτουν στο Δίκαιο κάθε Κράτους Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352

Εγχειρίδιο Έναρξης. Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband Hotspot Vodafone MiFi 2352 Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 1 Απαιτήσεις συστήματος 2 Γενική επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS

DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS DigiFrame 1091 Ψηφιακή κορνίζα Full HD IPS Εγχειρίδιο χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Προφυλάξεις ασφαλείας... 2 Χαρακτηριστικά... 3 Περιεχόμενα συσκευασίας... 4 Χειριστήρια και συνδέσεις... 5 Τηλεχειριστήριο...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR42

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR42 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR42 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση...3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"... 3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση... 3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"...3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών...5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση...3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"... 3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση... 3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"...3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών...5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση...3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"... 3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo el-gr Rev. AA00 Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo L505-0010-02 08/2011 Η παρούσα Δήλωση Περιορισμένης Εγγύησης της Lenovo αποτελείται από τα εξής μέρη: Μέρος 1 Γενικοί Όροι Μέρος 2 Όροι που εμπίπτουν στο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72.

Φορητό σύστημα ηχείων με Bluetooth και ραδιόφωνο FM ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72. Φορητό σύστημα ηχείων με ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ PS-72 www.sven.fi Φορητό σύστημα ηχείων με Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το ηχοσύστημα ТМ SVEN! ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 2015. SVEN PTE. LTD. Έκδοση 1.0 (V 1.0).

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα