Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη"

Transcript

1 Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-X103F

2 Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν τα εξής έγγραφα: Οδηγός ασφάλειας, εγγύησης & γρήγορης έναρξης Οδηγίες για τις κανονιστικές διατάξεις «Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και τον χειρισμό» στο «Παράρτημα» Ο Οδηγός ασφάλειας, εγγύησης & γρήγορης έναρξης και οι Οδηγίες για τις κανονιστικές διατάξεις είναι στη διάθεσή σας στην ιστοσελίδα Lenovo Companion Ψάχνετε για βοήθεια; Η εφαρμογή Lenovo Companion είναι σε θέση να σας προσφέρει υποστήριξη για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στη βοήθεια και στα φόρουμ της Lenovo στον Ιστό*, σε συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις*, σε αναβαθμίσεις συστημάτων*, σε δοκιμές των λειτουργιών υλισμικού, σε ελέγχους για την κατάσταση της εγγύησης*, σε αιτήματα εξυπηρέτησης** και στην κατάσταση επισκευών**. Σημείωση: * Απαιτείται πρόσβαση σε δίκτυο δεδομένων. ** Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε την εν λόγω εφαρμογή: Πραγματοποιήστε αναζήτηση και λήψη της εφαρμογής από την υπηρεσία Google Play. Σαρώστε τον κωδικό QR που ακολουθεί με συσκευή Android της Lenovo.

3 Τεχνικές προδιαγραφές Μοντέλο CPU Μπαταρία Ασύρματη επικοινωνία Lenovo TB-X103F APQ mah Bluetooth 4.0, WLAN b/g/n, GPS Αρχική οθόνη Η αρχική οθόνη είναι η αφετηρία για τη χρήση της συσκευής σας. Για να σας διευκολύνουμε, στην αρχική οθόνη έχουμε ήδη εγκαταστήσει μερικές χρήσιμες εφαρμογές και ορισμένα γραφικά στοιχεία. Σημείωση: Οι δυνατότητες και η αρχική οθόνη της συσκευής σας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, τη γλώσσα, την εταιρεία και το μοντέλο σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε την αρχική σας οθόνη ανά πάσα στιγμή. Αρχική οθόνη Στην πρώτη αρχική οθόνη υπάρχει μια γραμμή για Αναζήτηση στο Google. Οθόνη προεπισκόπησης Πιέστε παρατεταμένα οποιοδήποτε σημείο στην αρχική οθόνη εκτός από τα εικονίδια. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν οι επιλογές ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ,

4 ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΟΘΟΝΗΣ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ, ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Προσθήκη γραφικού στοιχείου σε αρχική οθόνη Πατήστε το εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης προεπισκόπησης, πιέστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε και ύστερα σύρετέ το ως το σημείο όπου θέλετε να το τοποθετήσετε και αφήστε το. Αλλαγή της ταπετσαρίας Πηγαίνετε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Προβολή > Ταπετσαρία και επιλέξτε την ταπετσαρία που σας αρέσει. Πιέστε παρατεταμένα οποιοδήποτε σημείο στην αρχική οθόνη εκτός από τα εικονίδια, επιλέξτε τη δυνατότητα ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ στο κάτω μέρος της οθόνης και ύστερα επιλέξτε την ταπετσαρία που σας αρέσει. Μετακίνηση εφαρμογής σε άλλη οθόνη Πιέστε παρατεταμένα μια εφαρμογή που θέλετε να μετακινήσετε και ύστερα σύρετέ την ως το σημείο όπου θέλετε να την τοποθετήσετε και αφήστε την. Απεγκατάσταση εφαρμογής 1. Πατήστε το εικονίδιο και ύστερα πιέστε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να απεγκαταστήσετε. 2. Σύρετέ την ως το εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης μέχρι να κοκκινίσει και ύστερα αφήστε την και πατήστε την επιλογή OK. Σημείωση: Δεν μπορείτε να απεγκαταστήσετε ορισμένες από τις εφαρμογές του συστήματος. Κουμπιά οθόνης Στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης υπάρχουν τέσσερα κουμπιά. Κουμπί επιστροφής: Πατήστε το εικονίδιο για επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα. Κουμπί αρχικής οθόνης: Πατήστε το εικονίδιο για επιστροφή στην προεπιλεγμένη αρχική οθόνη. Κουμπί πρόσφατων εφαρμογών: Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε τις πρόσφατες εφαρμογές. Ύστερα μπορείτε να προχωρήσετε ως εξής: Πατήστε μια εφαρμογή για να την ανοίξετε. Πατήστε το εικονίδιο για να κλειδώσετε την εφαρμογή ή το εικονίδιο για να την ξεκλειδώσετε. Πατήστε το εικονίδιο για να διακοπεί η εκτέλεση της εφαρμογής. Πατήστε το εικονίδιο για να διακοπεί η εκτέλεση όλων των εφαρμογών πλην των κλειδωμένων.

5 Ειδοποιήσεις και Γρήγορες ρυθμίσεις Σαρώστε την οθόνη από το επάνω μέρος προς τα κάτω για να δείτε τα μηνύματα ειδοποιήσεων του συστήματος και τις γρήγορες ρυθμίσεις. Πατώντας κάποια δυνατότητα εναλλαγής μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε γρήγορα αρκετές συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες. Επιβολή τερματισμού λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης μέχρι να σβήσει η οθόνη. Περιστροφή της συσκευής σας Αν ενεργοποιήσετε την περιστροφή της οθόνης, όλες οι εφαρμογές θα περιστρέφονται αυτόματα προς τα επάνω ή προς τα κάτω. Πηγαίνετε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Προβολή > Κατά την περιστροφή της συσκευής για να ανοίξετε τη λειτουργία περιστροφής της οθόνης. Περιστροφή των περιεχομένων της οθόνης Ο προσανατολισμός της οθόνης αλλάζει αυτόματα. Παραμονή στον τρέχοντα προσανατολισμό Ο προσανατολισμός κλειδώνεται.

6 Φωτογραφική μηχανή Για να ανοίξετε την εφαρμογή Φωτογραφική μηχανή πηγαίνετε στην επιλογή Φωτογραφική μηχανή. Λήψη φωτογραφιών και βίντεο Με την ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή της συσκευής σας έχετε τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και καταγραφής βίντεο. Πατήστε το εικονίδιο για να επιλέξετε μία από τις δυνατότητες βίντεο, πανόραμα, Έξυπνος ή Shot δράση. Πατήστε το εικονίδιο Πατήστε το εικονίδιο Πατήστε το εικονίδιο φωτογραφικής μηχανής. Πατήστε το εικονίδιο φωτογραφικής μηχανής. για λήψη φωτογραφιών. για να καθορίσετε τη λειτουργία σκηνής. για εναλλαγή μεταξύ της μπροστινής και της πίσω για να διαρθρώσετε τις υπόλοιπες ρυθμίσεις της

7 Λήψη στιγμιότυπων οθόνης Πιέστε παρατεταμένα και ταυτόχρονα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και το κουμπί μείωσης της ακουστικής έντασης. Προβολή εικόνων και βίντεο Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας τις εξής μεθόδους: Πατήστε τη μικρογραφία ενόσω χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Φωτογραφική μηχανή. Πηγαίνετε στην επιλογή Συλλογή. Πηγαίνετε στην επιλογή Φωτογραφίες. Τα στιγμιότυπα οθόνης αποθηκεύονται στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στη συσκευή σας. Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπά σας ως εξής: Πηγαίνετε στην επιλογή Συλλογή. Πηγαίνετε στην επιλογή Φωτογραφίες.

8 Δίκτυο Προτού συνδεθείτε στο Ίντερνετ, χρειάζεται να ρυθμίσετε ένα ασύρματο δίκτυο. Ρύθμιση WLAN Πηγαίνετε στις επιλογές Ρυθμίσεις > WLAN. Ενεργοποιήστε το WLAN (ασύρματο τοπικό δίκτυο), πατήστε ένα ενεργό σημείο WLAN στη λίστα και ύστερα θα μπορέσετε να συνδεθείτε στο Ίντερνετ. Όταν αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποια ασφαλή σύνδεση, θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε. Ρύθμιση VPN Τα εταιρικά VPN σας επιτρέπουν την ασφαλή μετάδοση ιδιωτικών πληροφοριών μέσω ενός μη ιδιωτικού δικτύου. Ίσως χρειαστεί να διαρθρώσετε κάποιο VPN ώστε να μπορείτε, για παράδειγμα, να έχετε πρόσβαση στα επαγγελματικά σας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ζητήστε από τον διαχειριστή του δικτύου τις ρυθμίσεις που χρειάζεστε για να διαρθρώσετε ένα VPN για το δίκτυό σας. Πηγαίνετε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Περισσότερα > VPN. Σημείωση: Προτού χρησιμοποιήσετε ένα VPN, χρειάζεται να καθορίσετε PIN ή κωδικό πρόσβασης για το κλείδωμα της οθόνης. Πηγαίνετε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Κλείδωμα οθόνης για να επιλέξετε κάποια δυνατότητα κλειδώματος της οθόνης και να ρυθμίσετε τον τρόπο κλειδώματος της οθόνης. Πατήστε το εικονίδιο για να επεξεργαστείτε το προφίλ του VPN, καθώς και το όνομα, τον τύπο και τη διεύθυνση του διακομιστή, και ύστερα πατήστε την επιλογή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Επιλέξτε το όνομα του διακομιστή του VPN, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και ύστερα πατήστε την επιλογή ΣΥΝΔΕΣΗ για να συνδεθείτε στο VPN.

9 Πατήστε το εικονίδιο να διαγράψετε το προφίλ του VPN. και ύστερα πατήστε την επιλογή ΔΙΑΓΡΑΦΗ για

10 Ίντερνετ Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Ίντερνετ αν η συσκευή σας έχει συνδεθεί σε κάποιο ασύρματο δίκτυο. Για να ανοίξετε την εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης, πηγαίνετε στην επιλογή Chrome. Επισκέψεις σε ιστοτόπους Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Chrome για να επισκεφτείτε ιστοτόπους. Πληκτρολόγηση διεύθυνσης ιστοτόπου Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάποιον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε την πλήρη διεύθυνσή του με το πρόθεμα « Για να επισκεφτείτε τον ιστότοπο « απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση « στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε το. Αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά

11 Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε λέξεις-κλειδιά στη γραμμή διευθύνσεων για αναζήτηση ιστοσελίδων. Μπορείτε να καθορίσετε κάποια μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιώντας τις επιλογές > Ρυθμίσεις > Μηχανή αναζήτησης. Προσθήκη νέας ιστοσελίδας Πατήστε τις επιλογές > Νέα καρτέλα για να προσθέσετε καρτέλα νέας ιστοσελίδας. Πατήστε τις επιλογές > Νέα καρτέλα αν. περιήγησης για να επισκεφτείτε κάποιον ιστότοπο χωρίς να αφήσετε ίχνος. Κλείσιμο ιστοσελίδας Πατήστε το εικονίδιο για να κλείσετε την καρτέλα κάποιας ιστοσελίδας. Ανανέωση ιστοσελίδας Πατήστε το εικονίδιο για ανανέωση κάποιας ιστοσελίδας. Πατήστε το εικονίδιο Πατήστε το εικονίδιο ιστοσελίδα. για επιστροφή στην προηγούμενη ιστοσελίδα. για να προχωρήσετε στην επόμενη πρόσφατη Αποθήκευση ιστοσελίδων Μπορείτε να αποθηκεύετε εικόνες και ιστοσελίδες στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Αποθήκευση εικόνων Πιέστε παρατεταμένα την εικόνα και ύστερα πατήστε την επιλογή Λήψη εικόνας. Προσθήκη σελιδοδείκτη σε ιστοσελίδες Πατήστε το εικονίδιο για να προσθέσετε Σελιδοδείκτες. Πατήστε τις επιλογές > Σελιδοδείκτες για να δείτε Σελιδοδείκτες. Καθορισμός προτιμήσεων προσβασιμότητας Πατήστε τις επιλογές > Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα για να καθορίσετε την κλιμακοθέτηση του κειμένου και τη μεταβλητή εστίαση (ζουμ) στην ιστοσελίδα.

12 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Μπορείτε να λάβετε και να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν η συσκευή σας έχει συνδεθεί σε κάποιο ασύρματο δίκτυο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Google, πηγαίνετε στην εφαρμογή Gmail. Ρύθμιση λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αν έχετε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να συνδεθείτε στην εφαρμογή «Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο». Αν όχι, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail θα χρειαστεί να ρυθμίσετε κάποιον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πατήστε την επιλογή Προσθήκη διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιλέξτε τον τύπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε την επιλογή ΕΠΟΜΕΝΟ. Ρυθμίστε τον λογαριασμό με βάση τις προτροπές που θα παρουσιαστούν στη σελίδα.

13 Χρήση της εφαρμογής «Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο» Αφού ρυθμίσετε κάποιο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail για να στείλετε και να λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

14 Χάρτες Προτού χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Χάρτες, χρειάζεται να επιλέξετε τις ρυθμίσεις που ακολουθούν. Πηγαίνετε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Τοποθεσία και ενεργοποιήστε την πρόσβαση στην τοποθεσία για τις εφαρμογές της Google. Εύρεση τοποθεσίας Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση που θέλετε να βρείτε και ύστερα πατήστε το εικονίδιο. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το εικονίδιο και ύστερα να μιλήσετε.

15 Τρέχουσα τοποθεσία Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Ύστερα πατήστε την επιλογή Εξερεύνηση γύρω σας για να εξακριβώσετε τι υπάρχει κοντά σας στην περιοχή. Σχεδιασμός διαδρομής Πατήστε το εικονίδιο και πληκτρολογήστε τις διευθύνσεις στα πεδία «από Η τοποθεσία σας» και «Επιλέξτε προορισμό» ή απλώς κρατήστε τη διεύθυνση που παρατίθεται στην επιλογή «Η τοποθεσία σας». Επιλέξτε τον τρόπο μετακίνησης, δηλαδή με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με τα πόδια.

16

17 Επικοινωνία Με την εφαρμογή «Επαφές» μπορείτε να διαχειριστείτε τις επαφές σας. Μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία, στην εισαγωγή και στην εξαγωγή επαφών. Δημιουργία επαφής Πηγαίνετε στην επιλογή Επαφές. Πατήστε το εικονίδιο για να δημιουργήσετε μια επαφή. Καταχωρίστε τα στοιχεία της επαφής, π.χ. «Όνομα», «Τηλέφωνο», «Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο» και ούτω καθεξής. Όταν τελειώσετε, πατήστε το εικονίδιο. Εισαγωγή και εξαγωγή επαφών Πηγαίνετε στην επιλογή Επαφές. Πατήστε τις επιλογές > Εισαγωγή/Εξαγωγή. Επιλέξτε τη δυνατότητα Εισαγωγή από αρχείο.vcf. Επιλέξτε τα αρχεία vcard που θα εισαχθούν. Ή επιλέξτε τη δυνατότητα Εξαγωγή σε αρχείο.vcf και πατήστε την επιλογή ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ.

18 Συγχρονισμός Μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα από τη συσκευή στον υπολογιστή σας και αντίστροφα. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία μουσικής, εικόνες, βίντεο, έγγραφα, αρχεία πακέτων εφαρμογών Android (APK) και ούτω καθεξής. Σύνδεση της συσκευής σας σε υπολογιστή Συνδέστε τη συσκευή σας σε υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Σαρώστε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης οπότε στη γραμμή ειδοποιήσεων θα δείτε την επιλογή «USB για φόρτιση». Πατήστε την επιλογή USB για φόρτιση οπότε θα μπορέσετε να δείτε και άλλες επιλογές. Επιλογή τρόπου σύνδεσης σε υπολογιστή Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εξής δυνατότητες: Φόρτιση σε εξέλιξη: Επιλέξτε τη λειτουργία αυτή αν θέλετε μόνο να

19 φορτίσετε το tablet σας. Μεταφορές αρχείων: Επιλέξτε τη λειτουργία αυτή αν θέλετε να μεταφέρετε αρχεία πολυμέσων, π.χ. φωτογραφίες, βίντεο και τόνους κουδουνίσματος, μεταξύ του tablet σας και του υπολογιστή. Μεταφορά φωτογραφιών (PTP): Επιλέξτε τη λειτουργία αυτή αν θέλετε να μεταφέρετε μόνο φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ του tablet σας και του υπολογιστή. MIDI: Επιλέξτε τη λειτουργία αυτή αν θέλετε να λειτουργούν με λογισμικό MIDI στον υπολογιστή όσες εφαρμογές της συσκευής σας διαθέτουν τη δυνατότητα MIDI. Εντοπισμός σφαλμάτων USB: Επιλέξτε τη λειτουργία αυτή για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αποσφαλμάτωσης, δηλαδή ο εντοπισμός σφαλμάτων. Μπορείτε ύστερα να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το Idea Tool στον υπολογιστή για να διαχειριστείτε τα δεδομένα του tablet σας. Εγκατάσταση APK Ακολουθήστε τα εξής βήματα: Χρειάζεται να ρυθμίσετε τη συσκευή έτσι ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών που έχουν ληφθεί από άγνωστες πηγές. Πηγαίνετε στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια, ενεργοποιήστε την επιλογή Άγνωστες πηγές και πατήστε την επιλογή OK. Αντιγράψτε το αρχείο APK από τον υπολογιστή στη συσκευή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία «Μεταφορές αρχείων».

20 Παράρτημα Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και τον χειρισμό Προς αποφυγή τραυματισμού, υλικής ζημιάς ή τυχαίας ζημιάς στο προϊόν, προτού το χρησιμοποιήσετε διαβάστε όλες τις πληροφορίες τις οποίες περιλαμβάνει η τρέχουσα ενότητα. Πρόσθετες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στον ασφαλή χειρισμό της συσκευής θα βρείτε στην ιστοσελίδα Μεταχειριστείτε τη συσκευή σας με προσοχή Προσέξτε να μην πέσει, να μη λυγίσει ή να μην τρυπηθεί η συσκευή σας. Δεν πρέπει να βάλετε ξένα αντικείμενα μέσα στη συσκευή σας ούτε να τοποθετήσετε βαριά αντικείμενα πάνω της. Υπάρχει κίνδυνος να πάθουν ζημιά τα ευαίσθητα εσωτερικά της εξαρτήματα. Η οθόνη της συσκευής σας είναι από γυαλί. Αν η συσκευή πέσει πάνω σε σκληρή επιφάνεια, αν δεχτεί ισχυρό πλήγμα ή αν χτυπηθεί από κάποιο βαρύ αντικείμενο, υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το γυαλί. Αν σπάσει ή ραγίσει το γυαλί, δεν πρέπει να το αγγίξετε ούτε να επιχειρήσετε να το αφαιρέσετε από τη συσκευή. Αμέσως πρέπει να πάψετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και να επικοινωνήσετε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Lenovo για να ζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την επισκευή, την αντικατάσταση ή την απόρριψή της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σε περιβάλλον με υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή τάση, π.χ. κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικό εξοπλισμό θέρμανσης ή ηλεκτρικό εξοπλισμό μαγειρέματος. Για να μην πάθει ζημιά η συσκευή σας, φροντίστε να τη χρησιμοποιείτε σε θερμοκρασία 0 C (32 F) έως 40 C (104 F) (-20 C (-4 F) έως 60 C (140 F) κατά την αποθήκευσή της). Μην αφήσετε τη συσκευή σας εκτεθειμένη σε νερό, βροχή, ακραία υγρασία, ιδρώτα ή άλλα υγρά. Δεν πρέπει να αποσυναρμολογήσετε ούτε να τροποποιήσετε τη συσκευή σας Η συσκευή σας είναι μια σφραγισμένη μονάδα. Δεν έχει εσωτερικά εξαρτήματα που να επιδέχονται επισκευές από τον τελικό χρήστη. Όλες οι επισκευές των εσωτερικών εξαρτημάτων πρέπει να εκτελούνται από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της

21 Lenovo ή από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Lenovo. Αν επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να τροποποιήσετε τη συσκευή σας, η εγγύηση θα καταστεί άκυρη. Οδηγίες για την ενσωματωμένη επαναφορτίσιμη μπαταρία Μην επιχειρήσετε να αντικαταστήσετε την εσωτερική επαναφορτίσιμη μπαταρία ιόντων λιθίου. Αν την αντικαταστήσετε με μπαταρία λανθασμένου τύπου, υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης της Lenovo και ζητήστε αντικατάσταση της μπαταρίας με εργοστασιακό προϊόν. Οδηγίες για τις πλαστικές σακούλες ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Οι πλαστικές σακούλες ενέχουν κινδύνους. Φυλάξτε τες μακριά από μωρά και παιδιά στα οποία υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ασφυξία. Πληροφορίες για τον προσαρμογέα Η συσκευή σας και ο προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) δεν πρέπει να βραχούν. Δεν πρέπει να βάλετε τη συσκευή σας μέσα στο νερό ούτε να την τοποθετήσετε σε σημείο όπου ενδέχεται να έλθει σε επαφή με νερό ή άλλα υγρά. Χρησιμοποιήστε μόνο τις εγκεκριμένες μεθόδους φόρτισης. Για την ασφαλή επαναφόρτιση της εσωτερικής μπαταρίας της συσκευής σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις εξής μεθόδους: Μέθοδος φόρτισης Προσαρμογέας AC Σύνδεση USB μεταξύ του συνδέσμου DC-in (της εισόδου συνεχούς ρεύματος) της συσκευής και ενός συνδέσμου USB υπολογιστή ή άλλης συσκευής που συμμορφώνεται προς τα πρότυπα USB 2.0. Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί σε διεπαφή USB έκδοσης 2.0 ή ανώτερης. Ενεργοποιημένη οθόνη Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα φορτίζεται με αργό ρυθμό. Υποστηρίζεται, αλλά θα αντισταθμίζεται η κατανάλωση ισχύος και η μπαταρία θα φορτίζεται με πιο αργό ρυθμό από τον συνηθισμένο. Απενεργοποιημένη οθόνη Υποστηρίζεται Υποστηρίζεται, αλλά η μπαταρία θα φορτίζεται με αργό ρυθμό. Σημειώσεις: Ενεργοποιημένη οθόνη: Η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.

22 Απενεργοποιημένη οθόνη: Η συσκευή είναι απενεργοποιημένη ή είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία κλειδώματος της οθόνης. Η θερμοκρασία των συσκευών φόρτισης ενδέχεται να αυξηθεί κατά την κανονική χρήση. Διασφαλίστε τον επαρκή εξαερισμό στον χώρο γύρω από τη συσκευή φόρτισης. Αποσυνδέστε τη συσκευή φόρτισης αν προκύψει κάποια από τις εξής περιπτώσεις: Η συσκευή φόρτισης έχει μείνει εκτεθειμένη στη βροχή, σε κάποιο υγρό ή σε υπερβολική υγρασία. Η συσκευή φόρτισης παρουσιάζει σημάδια φυσικής φθοράς. Θέλετε να καθαρίσετε τη συσκευή φόρτισης. Προειδοποίηση: Η Lenovo δεν ευθύνεται για τις επιδόσεις ή για την ασφάλεια προϊόντων που δεν έχουν κατασκευαστεί ούτε έχουν εγκριθεί από τη Lenovo. Πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο προσαρμογείς εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) και μπαταρίες που έχουν εγκριθεί από τη Lenovo. Προσοχή όσον αφορά τη χρήση της συσκευής με υψηλή ακουστική ένταση Προειδοποίηση: Η έκθεση σε έντονο θόρυβο από οποιαδήποτε πηγή για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα υπάρχει κίνδυνος να επηρεάσει την ακοή σας. Όσο δυνατότερος είναι ο ήχος τόσο συντομότερα υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστεί η ακοή σας. Για την προστασία της ακοής σας: Περιορίστε τη διάρκεια χρήσης κεφαλοσυσκευών ή ακουστικών με υψηλή ακουστική ένταση. Αποφύγετε να αυξάνετε την ακουστική ένταση ως λύση για να μη σας ενοχλούν οι θόρυβοι στο περιβάλλον σας. Μειώστε την ακουστική ένταση αν δεν μπορείτε να ακούσετε τι λένε όσοι βρίσκονται κοντά σας. Αν νιώσετε δυσφορία στην ακοή σας, π.χ. αν έχετε την αίσθηση πίεσης στα αφτιά σας ή ότι βουλώνουν ή βουίζουν τα αφτιά σας ή ότι ακούτε πνιχτή τη φωνή σας, πρέπει να πάψετε να χρησιμοποιείτε την κεφαλοσυσκευή ή τα ακουστικά της συσκευής σας και να επισκεφτείτε γιατρό για να εξετάσει την ακοή σας. Πρέπει να προσέχετε όποτε χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας σε μηχανοκίνητο όχημα ή την ώρα που κάνετε ποδήλατο Πάντα προέχει η ασφάλεια, τόσο η δική σας όσο και των άλλων. Πρέπει να τηρείτε πιστά τους νόμους. Ενδέχεται να ισχύουν τοπικοί νόμοι και κανονισμοί για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως η συσκευή σας, ενώ οδηγείτε μηχανοκίνητο όχημα ή ποδήλατο. Για την απόρριψη της συσκευής πρέπει να τηρείτε τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς

23 Όταν η συσκευή σας φτάσει το τέλος της ωφέλιμης ζωής της, μην προχωρήσετε σε σύνθλιψη, αποτέφρωση, βύθιση σε νερό ή απόρριψή της με τρόπους που αντίκεινται στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Ορισμένα εσωτερικά εξαρτήματα περιέχουν ουσίες που υπάρχει κίνδυνος να εκραγούν, να υποστούν διαρροή ή να έχουν επιβλαβείς συνέπειες στο περιβάλλον αν η απόρριψή τους δεν γίνει σωστά. Για πρόσθετες πληροφορίες ανατρέξτε στην ενότητα «Πληροφορίες για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος». Η συσκευή σας και τα παρελκόμενά της πρέπει να φυλάσσονται μακριά από σημεία όπου ενδέχεται να τα βρει ένα μικρό παιδί Η συσκευή σας περιέχει μικρά εξαρτήματα που υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ασφυξία στα μικρά παιδιά. Επιπλέον, η γυάλινη οθόνη υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ή να ραγίσει αν πέσει ή αν χτυπήσει με δύναμη πάνω σε σκληρή επιφάνεια. Προστασία των δεδομένων και του λογισμικού σας Δεν πρέπει να διαγράψετε άγνωστα αρχεία ούτε να αλλάξετε τα ονόματα αρχείων ή καταλόγων που δεν έχετε δημιουργήσει εσείς. Αλλιώς, υπάρχει κίνδυνος να μη λειτουργήσει το λογισμικό της συσκευής σας. Επισημαίνεται ότι με την πρόσβαση σε δικτυακούς πόρους, η συσκευή σας ενδέχεται να καταστεί ευάλωτη σε ιούς, χάκερ, προγράμματα υποκλοπής και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες που υπάρχει κίνδυνος να προξενήσουν ζημιά στη συσκευή σας, στο λογισμικό της ή στα δεδομένα της. Εσείς έχετε την ευθύνη να διασφαλίζετε την επαρκή προστασία της συσκευής σας με τείχη προστασίας, λογισμικό προστασίας από ιούς και λογισμικό προστασίας από προγράμματα υποκλοπής και τη διαρκή ενημέρωση των εν λόγω λογισμικών. Η συσκευή σας πρέπει να βρίσκεται πάντα μακριά από ηλεκτρικές συσκευές. Στις συσκευές αυτές περιλαμβάνονται ηλεκτρικοί ανεμιστήρες, ραδιόφωνα, ηχεία υψηλής ισχύος, κλιματιστικά και φούρνοι μικροκυμάτων. Τα ισχυρά μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από ηλεκτρικές συσκευές υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη και στα δεδομένα της συσκευής. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η συσκευή σας παράγει θερμότητα Όταν είναι ενεργοποιημένη η συσκευή σας ή όταν φορτίζεται η μπαταρία της, ορισμένα εξαρτήματα ενδέχεται να θερμανθούν. Η θερμοκρασία που αναπτύσσουν εξαρτάται από τον όγκο της δραστηριότητας του συστήματος και από τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας. Σε περίπτωση παρατεταμένης επαφής της με το σώμα σας, ακόμη και πάνω από τα ρούχα, υπάρχει κίνδυνος να νιώσετε δυσφορία ή ακόμα και να πάθετε κάποιο έγκαυμα. Τα θερμά τμήματα της συσκευής δεν πρέπει να ακουμπούν στα χέρια, στους μηρούς ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Οδηγίες για τις ηλεκτρονικές εκπομπές

24 Δήλωση συμμόρφωσης προς τους κανόνες της FCC This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class B digital device, pursuant to Part 15 of the FCC Rules. These limits are designed to provide reasonable protection against harmful interference in a residential installation. This equipment generates, uses, and can radiate radio frequency energy and, if not installed and used in accordance with the instructions, may cause harmful interference to radio communications. However, there is no guarantee that interference will not occur in a particular installation. If this equipment does cause harmful interference to radio or television reception, which can be determined by turning the equipment off and on, the user is encouraged to try to correct the interference by one or more of the following measures: Reorient or relocate the receiving antenna. Increase the separation between the equipment and receiver. Connect the equipment into an outlet on a circuit different from that to which the receiver is connected. Consult an authorized dealer or service representative for help. Lenovo is not responsible for any radio or television interference caused by unauthorized changes or modifications to this equipment. Unauthorized changes or modifications could void the user's authority to operate the equipment. This device complies with Part 15 of the FCC Rules. Operation is subject to the following two conditions: (1) this device may not cause harmful interference, and (2) this device must accept any interference received, including interference that may cause undesired operation. Responsible Party: Lenovo (United States) Incorporated 1009 Think Place - Building One Morrisville, NC Telephone: Επισήμανση IC Η συσκευή συμμορφώνεται προς τα πρότυπα RSS του καναδικού Υπουργείου Βιομηχανίας για χρήση χωρίς άδεια. Η λειτουργία της συσκευής διέπεται από τις εξής δύο προϋποθέσεις: (1) Η συγκεκριμένη συσκευή δεν επιτρέπεται να προκαλέσει παρεμβολή και (2) η συγκεκριμένη συσκευή πρέπει να δέχεται κάθε παρεμβολή, συμπεριλαμβανομένης παρεμβολής που ενδέχεται να προκαλέσει την ανεπιθύμητη λειτουργία της. Le présent appareil est conforme aux CNR d'industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes: (1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même

25 si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement Ευρωπαϊκή Ένωση - Συμμόρφωση προς την οδηγία περί ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας Το συγκεκριμένο προϊόν συμμορφώνεται προς όλες τις απαιτήσεις και όλα τα ουσιώδη πρότυπα που ισχύουν με βάση την Οδηγία 1999/5/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Η Οδηγία 1999/5/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παραμένει σε ισχύ κατά την μεταβατική περίοδο της Οδηγίας 2014/53/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ως τις 12 Ιουνίου του Η Lenovo ουδεμία ευθύνη μπορεί να αποδεχθεί για περιπτώσεις μη συμμόρφωσης προς τις απαιτήσεις προστασίας λόγω μη συνιστώμενης τροποποίησης του προϊόντος, όπου περιλαμβάνεται η εγκατάσταση προαιρετικών καρτών άλλων κατασκευαστών. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει υποβληθεί σε δοκιμές και διαπιστώθηκε η συμμόρφωσή του προς τα όρια για εξοπλισμό τεχνολογίας πληροφοριών Κατηγορίας B σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN Τα όρια για εξοπλισμό Κατηγορίας Β θεσπίστηκαν για τυπικό οικιακό περιβάλλον ώστε να παρέχεται εύλογη προστασία από παρεμβολή κατά τη χρήση αδειοδοτημένων συσκευών επικοινωνιών. Στοιχεία επικοινωνίας για την ΕΕ: Lenovo, Einsteinova 21, Bratislava, Slovakia Δήλωση συμμόρφωσης για συσκευές της Κατηγορίας Β στη Γερμανία Deutschsprachiger EU Hinweis: Hinweis für Geräte der Klasse B EU-Richtlinie zur Elektromagnetischen Verträglichkeit Dieses Produkt entspricht den Schutzanforderungen der EU-Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EC) zur Angleichung der Rechtsvorschriften über die elektromagnetische Verträglichkeit in den EU-Mitgliedsstaaten und hält die Grenzwerte der Klasse B der Norm gemäß Richtlinie. Um dieses sicherzustellen, sind die Geräte wie in den Handbüchern beschrieben zu installieren und zu betreiben. Des Weiteren dürfen auch nur von der Lenovo empfohlene Kabel angeschlossen werden. Lenovo übernimmt keine Verantwortung für die Einhaltung der Schutzanforderungen, wenn das Produkt ohne Zustimmung der Lenovo verändert bzw. wenn Erweiterungskomponenten von Fremdherstellern ohne Empfehlung der Lenovo gesteckt/eingebaut werden. Deutschland: Einhaltung des Gesetzes über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln Dieses Produkt entspricht dem Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln EMVG (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten ). Dies ist die Umsetzung der EMV EU-Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EWG) in der Bundesrepublik Deutschland. Zulassungsbescheinigung laut dem Deutschen Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Betriebsmitteln, EMVG vom 20. Juli 2007 (früher Gesetz über die elektromagnetische Verträglichkeit von Geräten), bzw. der EMV EU Richtlinie 2014/30/EU (früher 2004/108/EC), für Geräte der Klasse B. Dieses Gerät ist berechtigt, in Übereinstimmung mit dem Deutschen EMVG das EG-

26 Konformitätszeichen - CE - zu führen. Verantwortlich für die Konformitätserklärung nach Paragraf 5 des EMVG ist die Lenovo (Deutschland) GmbH, Meitnerstr. 9, D Stuttgart. Informationen in Hinsicht EMVG Paragraf 4 Abs. (1) 4: Das Gerät erfüllt die Schutzanforderungen nach EN und EN Klasse B. Πληροφορίες για το περιβάλλον, την ανακύκλωση και την απόρριψη Γενική δήλωση για την ανακύκλωση Η Lenovo συνιστά στους κατόχους εξοπλισμού τεχνολογίας πληροφοριών (IT) να μεριμνούν για την υπεύθυνη ανακύκλωση του εξοπλισμού τους όταν δεν τον χρειάζονται πλέον. Η Lenovo προσφέρει ποικιλία προγραμμάτων και υπηρεσιών για να βοηθήσει τους κατόχους εξοπλισμού πληροφορικής σε ό,τι αφορά την ανακύκλωση των προϊόντων τους. Για πληροφορίες όσον αφορά την ανακύκλωση προϊόντων της Lenovo επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Σημαντικές πληροφορίες για μπαταρίες και ΑΗΕΕ Οι μπαταρίες και τα είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού που φέρουν σήμανση με το σύμβολο διαγραμμένου τροχήλατου κάδου απορριμμάτων δεν επιτρέπεται να απορρίπτονται ως αταξινόμητα αστικά απορρίμματα. Η διαχείριση των μπαταριών και των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΕΕ) πρέπει να γίνεται χωριστά σύμφωνα με το πλαίσιο συλλογής που έχουν στη διάθεσή τους οι πελάτες για την επιστροφή, την ανακύκλωση και την επεξεργασία μπαταριών και ΑΗΕΕ. Όποτε είναι εφικτό, αφαιρέστε και απομονώστε τις μπαταρίες από τα ΑΗΕΕ προτού τα τοποθετήσετε στη ροή αποκομιδής αποβλήτων. Οι μπαταρίες πρέπει να συλλέγονται χωριστά μέσω του διαθέσιμου πλαισίου για την επιστροφή, την ανακύκλωση και την επεξεργασία μπαταριών και συσσωρευτών. Συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε χώρα υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στη Βραζιλία Declarações de Reciclagem no Brasil Descarte de um Produto Lenovo Fora de Uso Equipamentos elétricos e eletrônicos não devem ser descartados em lixo comum, mas enviados à pontos de coleta, autorizados pelo fabricante do produto para que sejam encaminhados e processados por empresas especializadas no manuseio de resíduos industriais, devidamente certificadas pelos orgãos ambientais, de acordo com a legislação local. A Lenovo possui um canal específico para auxiliá-lo no descarte desses produtos. Caso você possua um produto Lenovo em situação de descarte, ligue para o nosso SAC ou encaminhe um para: reciclar@lenovo.com, informando o modelo, número de série e cidade, a fim de enviarmos as instruções para o correto descarte do seu

27 produto Lenovo. Πληροφορίες για την ανακύκλωση στην Ιαπωνία Πληροφορίες για την ανακύκλωση και την απόρριψη στην Ιαπωνία υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Πληροφορίες για την ανακύκλωση στην Ινδία Πληροφορίες για την ανακύκλωση και την απόρριψη στην Ινδία υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Σήματα ανακύκλωσης μπαταριών Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στην Ταϊβάν Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στις ΗΠΑ και στον Καναδά Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σήμα ενεργειακής απόδοσης Πληροφορίες για το μοντέλο ENERGY STAR Το ENERGY STAR είναι ένα κοινό πρόγραμμα της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ και του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ με στόχο την

28 εξοικονόμηση χρημάτων και την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της χρήσης ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων και πρακτικών. Η Lenovo είναι υπερήφανη που προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR. Το Lenovo TB-X103F έχει σχεδιαστεί και έχει υποβληθεί σε δοκιμές με στόχο τη συμμόρφωσή του προς τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR για υπολογιστές. Χρησιμοποιώντας προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του υπολογιστή σας για τη διαχείριση ισχύος, μπορείτε να συμβάλετε στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρισμού. Η μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων, στη δημιουργία καθαρότερου περιβάλλοντος και στη μείωση της εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πρόγραμμα ENERGY STAR επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Γνωστοποίηση για την κατηγορία εξαγωγών Το συγκεκριμένο προϊόν υπόκειται στους Κανονισμούς περί Διαχείρισης Εξαγωγών (EAR) των ΗΠΑ και έχει Αριθμό Ελέγχου Κατηγορίας Εξαγωγών (ECCN) 5A992.c. Επιτρέπεται να επανεξαχθεί σε οποιαδήποτε χώρα εκτός από αυτές που περιλαμβάνονται στη λίστα EAR E1 των χωρών για τις οποίες ισχύει οικονομικός αποκλεισμός. Αντιμετώπιση προβλημάτων Κατά την εγκατάσταση εφαρμογών εμφανίζεται προτροπή για αντιμετώπιση προβλήματος λόγω ανεπαρκούς μνήμης Αποδεσμεύστε χώρο στη μνήμη και προσπαθήστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση. Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί ή δεν έχει ευαισθησία. Πιέστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης επί περίπου 8 δευτερόλεπτα για τερματισμό της λειτουργίας της συσκευής ή κρατήστε το πατημένο επί περίπου 10 δευτερόλεπτα για επανεκκίνησή της. Η συσκευή δεν τίθεται σε λειτουργία ή το σύστημα καταρρέει Φορτίστε την μπαταρία επί μισή ώρα και ύστερα κρατήστε πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης επί περίπου 8 δευτερόλεπτα για τερματισμό της λειτουργίας της συσκευής ή επί περίπου 10 δευτερόλεπτα για επανεκκίνησή της. Δεν υπάρχει ήχος ή ο συνομιλητής σας δεν μπορεί να σας ακούσει στη διάρκεια μιας κλήσης Ρυθμίστε την ακουστική ένταση χρησιμοποιώντας το κουμπί ακουστικής έντασης.

29 Η συσκευή δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω ασύρματου δικτύου Επανεκκινήστε τον ασύρματο δρομολογητή ή πηγαίνετε στην επιλογή «Ρυθμίσεις» και επανεκκινήστε το WLAN. Δεν είναι δυνατή η αφύπνιση της συσκευής από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης επί περίπου 8 δευτερόλεπτα για τερματισμό της λειτουργίας της συσκευής ή κρατήστε το πατημένο επί περίπου 10 δευτερόλεπτα για επανεκκίνησή της.

Οδηγός χρήστη. USB Charger UCH20

Οδηγός χρήστη. USB Charger UCH20 Οδηγός χρήστη USB Charger UCH20 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Πληροφορίες για το φορτιστή USB Charger...3 Χρήση του φορτιστή USB...4 Φόρτιση της συσκευής σας... 4 Νομικές πληροφορίες...5 Declaration of Conformity...6

Διαβάστε περισσότερα

Κάλυμμα τροφοδοσίας CP12

Κάλυμμα τροφοδοσίας CP12 Οδηγός χρήστη Κάλυμμα τροφοδοσίας CP12 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...3 Προδιαγραφές...3 Χρήση της θήκης τροφοδοσίας...4 Φόρτιση του τηλεφώνου σας...4 Νομικές πληροφορίες...7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia P TV Dock DK21

Οδηγός χρήστη. Xperia P TV Dock DK21 Οδηγός χρήστη Xperia P TV Dock DK21 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση πίσω πλευράς του TV Dock...3 Οδηγός έναρξης...4 Διαχείριση LiveWare...4 Αναβάθμιση της εφαρμογής Διαχείριση LiveWare...4 Χρήση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. MHL to HDMI Adapter IM750

Οδηγός χρήστη. MHL to HDMI Adapter IM750 Οδηγός χρήστη MHL to HDMI Adapter IM750 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση του MHL to HDMI Adapter...3 Οδηγός έναρξης...4 Smart Connect...4 Αναβάθμιση της εφαρμογής Smart Connect...4 Χρήση του MHL to

Διαβάστε περισσότερα

Magnetic Charging Dock DK48

Magnetic Charging Dock DK48 Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock DK48 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Πληροφορίες για τη μαγνητική βάση φόρτισης...3 Χρήση της μαγνητικής βάσης φόρτισης...4 Επιλογή προσάρτησης για το τηλέφωνό σας...4 Φόρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Magnetic Charging Dock DK30/DK31

Magnetic Charging Dock DK30/DK31 Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock DK30/DK31 Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock...3 Εισαγωγή...4 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...4 Χρήση της μαγνητικής βάσης φόρτισης...5 Χρήση των προσαρτήσεων...5

Διαβάστε περισσότερα

SmartDock for Xperia ion Οδηγός χρήστη

SmartDock for Xperia ion Οδηγός χρήστη SmartDock for Xperia ion Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση του SmartDock...3 Φόρτιση του SmartDock...3 Οδηγός έναρξης...5 Διαχείριση LiveWare...5 Αναβάθμιση της εφαρμογής Διαχείριση LiveWare...5

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH20

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH20 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH20 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση αξεσουάρ...3 Βασικά στοιχεία...4 Κλήσεις...6 Ακρόαση μουσικής...7 Τεχνολογία πολλαπλών σημείων...7 Αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Bluetooth Keyboard BKB10

Οδηγός χρήστη. Bluetooth Keyboard BKB10 Οδηγός χρήστη Bluetooth Keyboard BKB10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση...3 Φόρτιση του πληκτρολογίου...4 Ενεργοποίηση του πληκτρολογίου...5 Ρύθμιση του πληκτρολογίου...6 Υποστήριξη στο web...7

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Δέκτης μουσικής Bluetooth BM10

Οδηγός χρήστη. Δέκτης μουσικής Bluetooth BM10 Οδηγός χρήστη Δέκτης μουσικής Bluetooth BM10 Περιεχόμενα Επισκόπηση αξεσουάρ...3 Βασικά στοιχεία...4 Αντιστοίχιση και σύνδεση...5 Αποσύνδεση και επανασύνδεση...6 Smart Connect...7 Νομικές πληροφορίες...8

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Μονοφωνικό ακουστικό

Οδηγός χρήστη. Μονοφωνικό ακουστικό Οδηγός χρήστη Μονοφωνικό ακουστικό Περιεχόμενα Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση αξεσουάρ...4 Βασικά στοιχεία...5 Φόρτιση της μπαταρίας...5 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ακουστικού...5 Αντιστοίχιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Ασύρματη συσκευή προβολής Miracast IM10

Οδηγός χρήστη. Ασύρματη συσκευή προβολής Miracast IM10 Οδηγός χρήστη Ασύρματη συσκευή προβολής Miracast IM10 Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη ασύρματης συσκευής προβολής Miracast...3 Ρύθμιση ασύρματης συσκευής προβολής Miracast...4 Επισκόπηση υλικού...4 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. LiveDock multimedia station DK10

Οδηγός χρήστη. LiveDock multimedia station DK10 Οδηγός χρήστη LiveDock multimedia station DK10 Περιεχόμενα Επισκόπηση του LiveDock multimedia station...4 Επισκόπηση πίσω πλευράς... 5 Επισκόπηση της κάτω πλευράς...5 Εισαγωγή... 6 Φόρτιση...7 Ξεκινώντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Style Cover Window SCR24

Οδηγός χρήστη. Style Cover Window SCR24 Οδηγός χρήστη Style Cover Window SCR24 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση...3 Φόρτιση...3 Ρύθμιση λειτουργίας One-touch...4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών...5 Αλληλεπίδραση με το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. SmartTags

Οδηγός χρήστη. SmartTags Οδηγός χρήστη SmartTags Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...3 Χρήση ετικετών SmartTags...4 Νομικές πληροφορίες...5 2 Εισαγωγή Τι είναι οι ετικέτες SmartTags; Οι ετικέτες SmartTags χρησιμοποιούν τις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Quick Charger UCH10

Οδηγός χρήστη. Quick Charger UCH10 Οδηγός χρήστη Quick Charger UCH10 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση είναι πλέον εύκολη...3 Χρήση της βάσης Quick Charger...4 Φόρτιση της συσκευής σας...4 Νομικές πληροφορίες...5 Declaration of Conformity

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου AN420

Οδηγός χρήστη. Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου AN420 Οδηγός χρήστη Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου AN420 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση είναι πλέον εύκολη υπόθεση...3 Χρήση της βάσης Γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου...4 Φόρτιση των συσκευών σας...4 Νομικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH60

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH60 Οδηγός χρήστη Stereo Bluetooth Headset SBH60 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Βασικά στοιχεία...5 Φόρτιση της μπαταρίας...5 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

Presenter SNP6000. Register your product and get support at Εγχειρίδιο χρήσης

Presenter SNP6000. Register your product and get support at  Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome Presenter SNP6000 EL Εγχειρίδιο χρήσης 1 a b c d e 2 3 4 Federal Communication Commission Interference Statement This equipment has been

Διαβάστε περισσότερα

Magnetic Charging Dock

Magnetic Charging Dock Οδηγός χρήστη Magnetic Charging Dock Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...3 Χρήση της μαγνητικής βάσης φόρτισης...4 Χρήση των προσαρτήσεων...4 Φόρτιση του τηλεφώνου σας...4 Νομικές

Διαβάστε περισσότερα

Wireless Charging Plate WCH10

Wireless Charging Plate WCH10 Οδηγός χρήστη Wireless Charging Plate WCH10 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Η φόρτιση έγινε εύκολη υπόθεση...3 Χρήση της βάσης ασύρματης φόρτισης...4 Φόρτιση της συσκευής σας...4 Κατάσταση λυχνίας ειδοποίησης...4

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη VH410 VH410VH410

Οδηγός χρήστη VH410 VH410VH410 Οδηγός χρήστη VH410 VH410VH410 Περιεχόμενα Γενική επισκόπηση ακουστικού...4 Εισαγωγή... 5 Φόρτιση... 5 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση... 5 Αντιστοίχιση του ακουστικού... 5 Λειτουργία πολλαπλών σημείων...6

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH80

Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH80 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό ακουστικό Bluetooth SBH80 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Βασικά στοιχεία...5 Φόρτιση της μπαταρίας...5 Κατάσταση μπαταρίας...5 Ενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Smart Imaging Stand IPT-DS10M

Οδηγός χρήστη. Smart Imaging Stand IPT-DS10M Οδηγός χρήστη Smart Imaging Stand IPT-DS10M Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη έξυπνης βάσης για φωτογραφίες...3 Εισαγωγή...4 Επισκόπηση λειτουργίας...4 Επισκόπηση υλικού...4 Βασικά στοιχεία...5 Συναρμολόγηση...5

Διαβάστε περισσότερα

Πληκτρολόγιο Bluetooth BKB50

Πληκτρολόγιο Bluetooth BKB50 Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγιο Bluetooth BKB50 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Γενική επισκόπηση...3 Επισκόπηση πληκτρολογίου...3 Φόρτιση του πληκτρολογίου...4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...5 Οδηγός έναρξης...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Συσκευή Smart

Οδηγός χρήστη. Συσκευή Smart Οδηγός χρήστη Συσκευή Smart Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη Συσκευή Smart Bluetooth...3 Εισαγωγή...4 Επισκόπηση λειτουργίας...4 Επισκόπηση υλικού...4 Επισκόπηση εικονιδίου κατάστασης...5 Βασικά στοιχεία...6

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH50

Οδηγός χρήστη. Stereo Bluetooth Headset SBH50 Οδηγός χρήστη Stereo Bluetooth Headset SBH50 Περιεχόμενα Οδηγός χρήστη Stereo Bluetooth Headset...3 Εισαγωγή...4 Επισκόπηση λειτουργίας...4 Επισκόπηση υλικού...4 Επισκόπηση εικονιδίου κατάστασης...5 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Οδηγός χρήστη Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλισμικού...3 Βασικά στοιχεία... 4 Φόρτιση... 4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...4 Επαναφορά της

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60

Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Οδηγός χρήστη Ηχείο Smart Bluetooth BSP60 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλισμικού... 3 Βασικά στοιχεία...4 Φόρτιση... 4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...4 Επαναφορά της

Διαβάστε περισσότερα

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη YOGA BOOK Οδηγός χρήστη Lenovo YB1-X90F Lenovo YB1-X90L Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Mono Bluetooth Headset MBH20

Οδηγός χρήστη. Mono Bluetooth Headset MBH20 Οδηγός χρήστη Mono Bluetooth Headset MBH20 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση αξεσουάρ...3 Βασικά στοιχεία...4 Φόρτιση της συσκευής...4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του ακουστικού...4

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L

Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Lenovo TAB 2 A10-30 Οδηγός χρήστη Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB2-X30L). Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X

Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X Lenovo TAB4 8 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με * σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB-8504X). Βασικές πληροφορίες Προτού

Διαβάστε περισσότερα

Bluetooth Speaker with Magnetic Charging Pad BSC10

Bluetooth Speaker with Magnetic Charging Pad BSC10 Οδηγός χρήστη Bluetooth Speaker with Magnetic Charging Pad BSC10 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Επισκόπηση...3 Κατάσταση λυχνίας ειδοποίησης...3 Χρήση των προσαρτήσεων...5 Φόρτιση...6 Οδηγός έναρξης...7 Αποσύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να φορέσετε το ακουστικό...10 Κλήσεις...11 Μεταφορά του ήχου...11

Πώς να φορέσετε το ακουστικό...10 Κλήσεις...11 Μεταφορά του ήχου...11 VH110 Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Γενική επισκόπηση ακουστικού...5 Εισαγωγή...6 Φόρτιση...7 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...8 Αντιστοίχιση του ακουστικού...9 Αντιστοίχιση του ακουστικού με ένα τηλέφωνο...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo TAB S8-50 Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo TAB S8-50 1-1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη VH110 VH110VH110

Οδηγός χρήστη VH110 VH110VH110 Οδηγός χρήστη VH110 VH110VH110 Περιεχόμενα Γενική επισκόπηση ακουστικού...4 Εισαγωγή... 4 Φόρτιση... 4 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...4 Αντιστοίχιση του ακουστικού... 4 Πώς να φορέσετε το ακουστικό...5

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo P/N: 147501226-1.1 Εκτυπώθηκε στην Κίνα Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo L505-0010-02 08/2011 Η παρούσα Δήλωση Περιορισμένης Εγγύησης της Lenovo αποτελείται από τα εξής μέρη: Μέρος 1 Γενικοί Όροι Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR42

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR42 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR42 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση...3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"... 3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση... 3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"...3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών...5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR46 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση...3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"... 3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44

Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση... 3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"...3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών...5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44

Οδηγός χρήστη. Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Οδηγός χρήστη Κομψό κάλυμμα με παράθυρο SCR44 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση...3 Ρύθμιση λειτουργίας "Με ένα άγγιγμα"... 3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 5 Αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo P/N: 147502102 Rev. AA00 L505-0010-02 08/2011 Η παρούσα Δήλωση Περιορισμένης Εγγύησης της Lenovo αποτελείται από τα εξής μέρη: Μέρος 1 Γενικοί Όροι Μέρος 2 Όροι που εμπίπτουν στο Δίκαιο κάθε Κράτους Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo

Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo el-gr Rev. AA00 Περιορισμένη Εγγύηση της Lenovo L505-0010-02 08/2011 Η παρούσα Δήλωση Περιορισμένης Εγγύησης της Lenovo αποτελείται από τα εξής μέρη: Μέρος 1 Γενικοί Όροι Μέρος 2 Όροι που εμπίπτουν στο

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Style Cover Window SCR26

Οδηγός χρήστη. Style Cover Window SCR26 Οδηγός χρήστη Style Cover Window SCR26 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης...3 Εισαγωγή... 3 Επισκόπηση...3 Ρύθμιση λειτουργίας One-touch...3 Φόρτιση... 4 Εκμάθηση των βασικών λειτουργιών... 6 Αλληλεπίδραση με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. SmartWatch 2 SW2

Οδηγός χρήστη. SmartWatch 2 SW2 Οδηγός χρήστη SmartWatch 2 SW2 Περιεχόμενα Οδηγός έναρξης... 3 Εισαγωγή...3 Επισκόπηση... 3 Φόρτιση... 3 Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση...4 Ρύθμιση του SmartWatch 2... 4 Λουράκι καρπού... 6 Εκμάθηση των

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s

n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο N I - 7 0 7 5 4 7 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ά n e t w o r k r e p e a t e r w i r e l e s s 3 0 0 n 3 0 0 m b p s Αρχικά, θα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0 Lenovo TAB 2 A7 Lenovo TAB 2 A7-10F Lenovo TAB 2 A7-20F - Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

Εξάρτημα επίπεδης επιφάνειας για έγγραφα μεγέθους A3 για σαρωτές Kodak

Εξάρτημα επίπεδης επιφάνειας για έγγραφα μεγέθους A3 για σαρωτές Kodak Εξάρτημα επίπεδης επιφάνειας για έγγραφα μεγέθους A3 για σαρωτές Kodak Οδηγός χρήσης A-61793_el 5K3028 Ασφάλεια Προφυλάξεις για τους χρήστες Χρησιμοποιείτε το σαρωτή και το τροφοδοτικό μόνο σε εσωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

Βάση φόρτισης Micro USB DK52

Βάση φόρτισης Micro USB DK52 Οδηγός χρήστη Βάση φόρτισης Micro USB DK52 Περιεχόμενα Βάση φόρτισης Micro USB Οδηγός χρήστη...3 Εισαγωγή...4 Πληροφορίες για τη βάση Βάση φόρτισης Micro USB...4 Χρήση της βάσης Βάση φόρτισης Micro USB...5

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Βάση φόρτισης USB Type- C DK60

Βάση φόρτισης USB Type- C DK60 Οδηγός χρήστη Βάση φόρτισης USB Type- C DK60 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Πληροφορίες για τη βάση Βάση φόρτισης USB Type-C DK60...3 Χρήση της βάσης Βάση φόρτισης USB Type-C DK60...4 Χρήση των προσαρτήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH TPC-703 3G HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta BIH Garantni list / Servisna mjesta AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points EN User manual SR Garantni list / Servisna mesta

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth SBH70

Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth SBH70 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth SBH70 Περιεχόμενα Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth Οδηγός χρήστη... 3 Εισαγωγή... 4 Επισκόπηση λειτουργίας...4 Επισκόπηση υλικού...4 Βασικά στοιχεία...6 Φόρτιση

Διαβάστε περισσότερα

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή Findlapa.com Περιεχόμενα συσκευασίας: Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Τεχνικά χαρακτηριστικά: Bluetooth 4.0 υποστήριξη χαμηλής ενέργειας Εύρος μέχρι 60m με οπτική

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY SISTEM ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ BLUETOOTH SPORT 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που αγοράσατε τα BT1 ασύρματα ακουστικά bluetooth της Energy Sistem. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε. Με αυτά τα 3.0 Bluetooth

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών

powerpackpoint Οδηγίες χρήσης Σετ επαναφορτιζόμενων μπαταριών HOFFRICHTER GmbH Mettenheimer Strasse 12 / 14 19061 Schwerin Germany Τηλέφωνο: +49 385 39925-0 Φαξ: +49 385 39925-25 E-Mail: info@hoffrichter.de www.hoffrichter.de powerpackpoint powerpackpoint-ell-0310-01

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ TV-DEX

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ TV-DEX ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ TV-DEX 2 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑΣ... 5 ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΉΣ... 7 ΧΕΙΡΙΣΤΉΡΙΟ TV II... 9 ΒΆΣΗ TV... 10 ΔΊΟΔΟΙ ΦΩΤΟΕΚΠΟΜΠΉΣ... 12 ΕΚΚΊΝΗΣΗ... 13 Σύνδεση των μονάδων:....13 Όταν

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο παρών οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του

Διαβάστε περισσότερα

Μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth MBH10

Μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth MBH10 Οδηγός χρήστη Μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth MBH10 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Βασικά στοιχεία...3 Χρήση του ακουστικού σας...5 Αντιμετώπιση προβλημάτων...6 Νομικές πληροφορίες...7 2 Εισαγωγή Επισκόπηση λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth MBH10

Μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth MBH10 Οδηγός χρήστη Μονοφωνικό ακουστικό Bluetooth MBH10 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 3 Βασικά στοιχεία...3 Χρήση του ακουστικού σας...5 Αντιμετώπιση προβλημάτων...6 Νομικές πληροφορίες...7 2 Εισαγωγή Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα