Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Lenovo TAB4 8. Οδηγός χρήστη. Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X"

Transcript

1 Lenovo TAB4 8 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με * σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB-8504X).

2 Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες και το προϊόν που αφορούν, διαβάστε τα ακόλουθα: Οδηγός ασφάλειας, εγγύησης & γρήγορης έναρξης Οδηγίες για τις κανονιστικές διατάξεις «Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και τον χειρισμό» στο «Παράρτημα» Ο Οδηγός ασφάλειας, εγγύησης & γρήγορης έναρξης και οι Οδηγίες για τις κανονιστικές διατάξεις είναι στη διάθεσή σας στην ιστοσελίδα Σημείωση Όλες οι φωτογραφίες και οι εικόνες στο παρόν έγγραφο παρέχονται αποκλειστικά για σκοπούς αναφοράς και ενδέχεται να διαφέρουν από το τελικό προϊόν. Lenovo Help Αναζητάτε βοήθεια; Η εφαρμογή Lenovo Help μπορεί να σας προσφέρει υποστήριξη ώστε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση στη διαδικτυακή βοήθεια και στα φόρουμ* της Lenovo, στις συχνές ερωτήσεις*, σε αναβαθμίσεις συστήματος*, δοκιμές λειτουργίας υλικού, ελέγχους κατάστασης εγγύησης*, αιτήματα σέρβις** και στην κατάσταση επισκευής**. Σημείωση: * Απαιτείται πρόσβαση σε δίκτυο δεδομένων. ** Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες. Υπάρχουν δύο τρόποι για να αποκτήσετε την εν λόγω εφαρμογή: Πραγματοποιήστε αναζήτηση και λήψη της εφαρμογής από την υπηρεσία Google Play. Σαρώστε τον παρακάτω κωδικό QR με μια συσκευή Android της Lenovo. Τεχνικές προδιαγραφές Μοντέλο Lenovo TB-8504F Lenovo TB-8504X CPU Qualcomm Snapdragon 425 Qualcomm Snapdragon 425 Μπαταρία mah mah Bluetooth 4.0 Bluetooth 4.0 Ασύρματη WLAN b/g/n WLAN b/g/n επικοινωνία GPS/A-GPS/GLONASS; GPS/A-GPS/GLONASS FDD-LTE/TDD-LTE/UMTS/GSM Σημείωση: Το Lenovo TB-8504X υποστηρίζει τις ζώνες LTE 1, 3, 5, 7, 8, 20, 38, 40, αλλά σε ορισμένες χώρες δεν υποστηρίζονται υπηρεσίες LTE. Για να μάθετε αν η συσκευή σας

3 λειτουργεί με δίκτυα LTE στη χώρα σας, επικοινωνήστε με τον πάροχό σας. Αρχική οθόνη Η αρχική οθόνη είναι η αφετηρία για τη χρήση της συσκευής σας. Για να σας διευκολύνουμε, στην αρχική οθόνη έχουμε ήδη εγκαταστήσει μερικές χρήσιμες εφαρμογές και ορισμένα γραφικά στοιχεία. Σημείωση: Οι δυνατότητες και η αρχική οθόνη της συσκευής σας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία, τη γλώσσα, τον πάροχο και το μοντέλο σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε την αρχική σας οθόνη ανά πάσα στιγμή. Αρχική οθόνη Στην πρώτη αρχική οθόνη, υπάρχει μια γραμμή για αναζήτηση στο Google και ορισμένες χρήσιμες εφαρμογές. Οθόνη προεπισκόπησης Πατήστε παρατεταμένα οποιοδήποτε σημείο στην αρχική οθόνη εκτός από τα εικονίδια. Στο κάτω μέρος της οθόνης υπάρχουν οι επιλογές ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ και ΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Προσθήκη γραφικού στοιχείου σε μια αρχική οθόνη Πατήστε το στο κάτω μέρος της οθόνης προεπισκόπησης, πατήστε παρατεταμένα το γραφικό στοιχείο που θέλετε να προσθέσετε και ύστερα σύρετέ το στο σημείο όπου θέλετε να το τοποθετήσετε και αφήστε το. Αλλαγή της ταπετσαρίας Πατήστε παρατεταμένα οποιοδήποτε σημείο στην αρχική οθόνη εκτός από τα εικονίδια, επιλέξτε τη δυνατότητα ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ στο κάτω μέρος της οθόνης και ύστερα επιλέξτε την ταπετσαρία της προτίμησής σας. Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > Οθόνη > Ταπετσαρία και επιλέξτε την ταπετσαρία της προτίμησής σας. Μετακίνηση μιας εφαρμογής σε μια άλλη οθόνη Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να μετακινήσετε, σύρετέ τη στο σημείο όπου θέλετε να την τοποθετήσετε και αφήστε τη. Απεγκατάσταση εφαρμογής 1. Πατήστε το και πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή που θέλετε να απεγκαταστήσετε.

4 2. Σύρετέ τη στο, αφήστε την και πατήστε την επιλογή OK. Σημείωση: Δεν μπορείτε να καταργήσετε ορισμένες από τις εφαρμογές του συστήματος. Κουμπιά οθόνης Στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης υπάρχουν τρία κουμπιά. Κουμπί επιστροφής: Πατήστε το Κουμπί αρχικής οθόνης: Πατήστε το οθόνη. για επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα., για να επιστρέψετε στην προεπιλεγμένη αρχική Κουμπί πρόσφατων εφαρμογών: Πατήστε το, για να προβάλετε τις πρόσφατες εφαρμογές. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τα εξής: Πατήστε μια εφαρμογή, για να την ανοίξετε. Πατήστε το για να κλειδώσετε την εφαρμογή ή το για να την ξεκλειδώσετε. Σαρώστε προς τα δεξιά ή τα αριστερά το παράθυρο μιας εφαρμογής, για να την κλείσετε. Πατήστε το Πατήστε το, για να κλείσετε την εφαρμογή., για να κλείσετε όλες τις εφαρμογές. Ειδοποιήσεις και Γρήγορες ρυθμίσεις Ο πίνακας "Ειδοποιήσεις" σας ενημερώνει για νέα μηνύματα, για τη σύνδεση USB και για δραστηριότητες που βρίσκονται σε εξέλιξη, π.χ. για τη διαδικασία λήψης αρχείων. Ο πίνακας «Γρήγορες ρυθμίσεις» σας επιτρέπει να αποκτάτε πρόσβαση σε συχνά χρησιμοποιούμενες ρυθμίσεις, π.χ. στον διακόπτη WLAN. Μπορείτε να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε από τις εξής ενέργειες: Για να δείτε τις ειδοποιήσεις, σαρώστε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης. Για να κλείσετε τον πίνακα "Ειδοποιήσεις", σαρώστε προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης. Για να ματαιώσετε μια ειδοποίηση, σαρώστε αριστερά ή δεξιά κατά πλάτος της. Για να ματαιώσετε όλες τις ειδοποιήσεις, πατήστε ΑΠΑΛΟΙΦΗ ΟΛΩΝ στο κάτω μέρος του πίνακα ειδοποιήσεων.

5 Για να ανοίξετε τον πίνακα «Γρήγορες ρυθμίσεις», σαρώστε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης δύο φορές. Για να κλείσετε τον πίνακα "Γρήγορες ρυθμίσεις", σαρώστε προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης. Επιβολή τερματισμού λειτουργίας/επανεκκίνησης Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για περίπου 8 δευτερόλεπτα μέχρι να απενεργοποιηθεί η συσκευή ή πατήστε το κουμπί λειτουργίας για περίπου 10 δευτερόλεπτα για επανεκκίνηση.

6 Λειτουργία διαχωρισμού οθόνης Χρήση της λειτουργίας διαχωρισμού οθόνης Μέθοδος 1 1. Ανοίξτε μια εφαρμογή και πατήστε το. 2. Πατήστε παρατεταμένα την πρώτη εφαρμογή, σύρετέ τη στην περιοχή "Σύρετε εδώ για να χρησιμοποιήσετε τον διαχωρισμό οθόνης" και κατόπιν αφήστε τη. Αυτή η εφαρμογή θα κλειδώσει στη θέση της. 3. Πατήστε >, επιλέξτε τη δεύτερη εφαρμογή που θέλετε να ανοίξετε και κατόπιν οι δύο εφαρμογές θα εμφανίζονται στη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης. Μέθοδος 2 1. Ανοίξτε μια εφαρμογή και πατήστε παρατεταμένα το. Αυτή η εφαρμογή θα κλειδώσει στη θέση της. 2. Πατήστε > και επιλέξτε τη δεύτερη εφαρμογή που θέλετε να ανοίξετε. Κατόπιν, οι δύο εφαρμογές θα εμφανιστούν στη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης. Σημείωση: Δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης. Ρυθμίσεις διαχωρισμού οθόνης Στη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης μπορείτε να κάνετε τα εξής: Αντικατάσταση της δεύτερης εφαρμογής Πατήστε το, για να επιλέξετε μια άλλη εφαρμογή. Προσαρμογή του μεγέθους της διαχωρισμένης οθόνης Σύρετε το " " στο κέντρο των δύο οθονών, για να προσαρμόσετε το μέγεθος της διαχωρισμένης οθόνης. Κλείσιμο της λειτουργίας διαχωρισμού οθόνης Μπορείτε να κλείσετε τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης: Επιλέγοντας μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζει τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης. Πατώντας παρατεταμένα το για μετάβαση στη λειτουργία πλήρους οθόνης.

7 Πολλοί χρήστες Πολλοί χρήστες Υπάρχουν τρεις τύποι χρήστη: Κάτοχος: Ένας κάτοχος έχει τον πλήρη έλεγχο όλων των δικαιωμάτων χρήστη και διαχειρίζεται όλους τους λογαριασμού χρήστη. Επισκέπτης: Υπάρχει μόνο ένας λογαριασμός Επισκέπτη. Ένας Επισκέπτης έχει περιορισμένη πρόσβαση στη συσκευή. Για παράδειγμα, ένας Επισκέπτης δεν μπορεί να ανοίξει Άγνωστες πηγές. Νέος χρήστης: Μπορούν να υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί χρήστη, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών για τυπικούς χρήστες και θυγατρικούς χρήστες. Ένας τυπικός χρήστης μπορεί να διαχειρίζεται λογαριασμούς θυγατρικών χρηστών. Στους λογαριασμούς θυγατρικών χρηστών, είναι διαθέσιμες πολλές εφαρμογές που είναι φιλικές για τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων βίντεο, παιχνιδιών, μουσικής, ενώ είναι δυνατή η διαχείριση άλλου περιεχομένου στην περιοχή Γονικός έλεγχος. Δημιουργία νέων λογαριασμών χρήστη Πατήστε > Ρυθμίσεις > Χρήστες > ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΧΡΗΣΤΗ, για να δημιουργήσετε λογαριασμούς χρήστη. Πατήστε > ΣΥΝΕΧΕΙΑ, για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό τυπικού χρήστη. Πατήστε > ΣΥΝΕΧΕΙΑ, για να δημιουργήσετε έναν θυγατρικό χρήστη. Εναλλακτικά, πατήστε το στην πρώτη αρχική οθόνη, για να δημιουργήσετε έναν θυγατρικό χρήστη. Σημείωση Προτού προσθέσετε ένα λογαριασμό θυγατρικού χρήστη, θα πρέπει να ορίσετε ένα κλείδωμα οθόνης για προστασία των εφαρμογών και των προσωπικών δεδομένων σας. Εναλλαγή μεταξύ λογαριασμών χρήστη Στην αρχική οθόνη, σαρώστε προς τα κάτω από την κορυφή της οθόνης και κατόπιν πατήστε τις φωτογραφίες των χρηστών, για να κάνετε εναλλαγή ανάμεσα σε διαφορετικούς λογαριασμούς χρήστη.

8 Στο περιβάλλον εργασίας οθόνης κλειδώματος, επιλέξτε τις φωτογραφίες των χρηστών μεταξύ των οποίων θέλετε να κάνετε εναλλαγή, πατήστε τις και σαρώστε προς τα πάνω, για να αλλάξετε στο λογαριασμό χρήστη. Διαγραφή ενός λογαριασμού χρήστη Πατήστε > Ρυθμίσεις > Χρήστες, πατήστε το εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στο λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε και κατόπιν πατήστε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΗ > ΔΙΑΓΡΑΦΗ.

9 Κάμερα Για να ανοίξετε την εφαρμογή «Κάμερα», μεταβείτε στην επιλογή Κάμερα. Λήψη φωτογραφιών και βίντεο Με την ενσωματωμένη κάμερα της συσκευής σας μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και να εγγράφετε βίντεο. Πατήστε το, για να τραβήξετε μια φωτογραφία. Πατήστε το, για να εγγράψετε ένα βίντεο. Πατήστε το, για να κάνετε μετατροπή στην πανοραμική λειτουργία. Πατήστε το /, για να κάνετε εναλλαγή ανάμεσα στην μπροστινή και την πίσω κάμερα. Πατήστε το /, για να ανοίξετε ή να κλείσετε το HDR. Πατήστε το, για να διαμορφώσετε τις υπόλοιπες ρυθμίσεις της κάμερας. Λήψη στιγμιότυπων οθόνης

10 Πατήστε παρατεταμένα και ταυτόχρονα τα κουμπιά Λειτουργίας και Μείωσης της έντασης. Προβολή εικόνων και βίντεο Οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας χρησιμοποιώντας τις εξής μεθόδους: Πατήστε τη μικρογραφία ενώ χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Κάμερα. Μεταβείτε στην επιλογή Φωτογραφίες. Μεταβείτε στην επιλογή Διαχείριση αρχείων. Τα στιγμιότυπα αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπά σας ως εξής: Μεταβείτε στην επιλογή Φωτογραφίες. Μεταβείτε στην επιλογή Διαχείριση αρχείων.

11 Δίκτυο Προτού συνδεθείτε στο Internet, θα πρέπει να ρυθμίσετε ένα ασύρματο δίκτυο. Ρυθμίστε ένα δίκτυο WLAN. *Ρυθμίστε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας Ρυθμίστε ένα δίκτυο VPN. Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σας με άλλα άτομα. *Ρυθμίστε ένα ενεργό σημείο πρόσβασης. Ρύθμιση δικτύου WLAN Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > WLAN. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη WLAN και πατήστε ένα ενεργό σημείο WLAN στη λίστα, για να συνδεθείτε στο Internet. Όταν συνδέεστε σε ένα ασφαλές ενεργό σημείο πρόσβασης, πρέπει να πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε. *Ρύθμιση δικτύου κινητής τηλεφωνίας Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > Χρήση δεδομένων. Σημείωση: Χρειάζεστε μια έγκυρη κάρτα SIM με υπηρεσία δεδομένων. Αν δεν έχετε κάρτα SIM, επικοινωνήστε με τον πάροχό σας. Ρύθμιση VPN Τα δίκτυα VPN χρησιμοποιούνται από τους οργανισμούς για την ασφαλή διαβίβαση ιδιωτικών πληροφοριών μέσω ενός μη ιδιωτικού δικτύου. Μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ενός δικτύου VPN ώστε να μπορείτε, για παράδειγμα, να έχετε πρόσβαση στον εταιρικό σας λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απευθυνθείτε στο διαχειριστή του δικτύου για τις ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες για τη ρύθμιση παραμέτρων ενός δικτύου VPN. Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > Περισσότερα > VPN. Πατήστε το για να επεξεργαστείτε το προφίλ VPN, καθώς και το όνομα, τον τύπο και τη διεύθυνση του διακομιστή, και ύστερα πατήστε ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Επιλέξτε το όνομα του διακομιστή VPN, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και ύστερα πατήστε ΣΥΝΔΕΣΗ για να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN. Πατήστε το, για να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε το δίκτυο VPN. Σημείωση: Προτού χρησιμοποιήσετε ένα δίκτυο VPN, θα πρέπει να καθορίσετε μοτίβο, PIN ή κωδικό πρόσβασης για το κλείδωμα της οθόνης. Μεταβείτε στην περιοχή Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Κλείδωμα οθόνης, για να επιλέξετε ένα κλείδωμα οθόνης και να το ορίσετε ως επιλογή. *Ρύθμιση ενεργού σημείου πρόσβασης

12 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα προσωπικό ενεργό σημείο πρόσβασης για κοινή χρήση μιας σύνδεσης στο Internet με έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή. Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > Περισσότερα > Πρόσδ. και φορητό σημ. πρόσβ. και κάντε τα εξής: Ενεργοποιήστε την επιλογή Φορητό σημείο πρόσβασης WLAN. Πατήστε την επιλογή Ρύθμιση φορητού σημείου πρόσβασης WLAN, για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του ενεργού σημείου πρόσβασης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Πρόσδεση Bluetooth ή Πρόσδεση USB. Σημείωση: Δώστε στους φίλους σας το όνομα του δικτύου και τον κωδικό πρόσβασης και θα έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιείτε.

13 Internet Μπορείτε να περιηγείστε στο Internet συνδέοντας τη συσκευή σας σε ένα ασύρματο δίκτυο ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Για να ανοίξετε την εφαρμογή του προγράμματος περιήγησης, μεταβείτε στην επιλογή Chrome. Επίσκεψη σε ιστοτόπους Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Chrome, για να επισκέπτεστε ιστοτόπους. Πληκτρολόγηση διεύθυνσης ιστοτόπου Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο, δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε την πλήρη διεύθυνσή του με το πρόθεμα " Για να επισκεφτείτε τον ιστότοπο " απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση " στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε Μετάβαση. Αναζήτηση λέξεων-κλειδιών Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε λέξεις-κλειδιά στη γραμμή διευθύνσεων για αναζήτηση ιστοσελίδων. Μπορείτε να καθορίσετε μια μηχανή αναζήτησης στην περιοχή αναζήτησης. Προσθήκη νέας ιστοσελίδας > Ρυθμίσεις > Μηχανή Πατήστε > Νέα καρτέλα, για να προσθέσετε μια νέα καρτέλα ιστοσελίδας. Πατήστε > Νέα καρτέλα αν. περιήγησης, για να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο χωρίς να αφήσετε ίχνη. Κλείσιμο ιστοσελίδας Πατήστε το, για να κλείσετε την καρτέλα μιας ιστοσελίδας. Ανανέωση ιστοσελίδας

14 Πατήστε το Πατήστε το Πατήστε το, για να ανανεώσετε μια ιστοσελίδα., για να επιστρέψετε στην προηγούμενη ιστοσελίδα., για να μεταβείτε στην επόμενη πρόσφατη ιστοσελίδα. Αποθήκευση ιστοσελίδων Μπορείτε να αποθηκεύετε εικόνες και ιστοσελίδες στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σας. Αποθήκευση εικόνων Πατήστε παρατεταμένα την εικόνα και ύστερα πατήστε την επιλογή Λήψη εικόνας. Προσθήκη σελιδοδείκτη σε ιστοσελίδες Πατήστε το Πατήστε, για να προσθέσετε μια ιστοσελίδα στην επιλογή Σελιδοδείκτες. > Σελιδοδείκτες, για να προβάλετε τους σελιδοδείκτες. Καθορισμός προτιμήσεων προσβασιμότητας Πατήστε > Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα, για να ορίσετε την κλίμακα του κειμένου και τη μεγέθυνση ή σμίκρυνση της ιστοσελίδας.

15 Gmail Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνδέοντας τη συσκευή σας σε ένα ασύρματο δίκτυο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Gmail, μεταβείτε στην επιλογή Gmail. Ρύθμιση λογαριασμού Gmail Μπορείτε να συνδεθείτε στο Gmail, αν έχετε λογαριασμό Gmail. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Gmail. Επίσης, μπορείτε να συνδεθείτε με λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχονται από άλλες εταιρείες. Χρήση του Gmail Αφού ρυθμίσετε το λογαριασμό Gmail, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Gmail για την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

16 Χάρτες Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Χάρτες, θα πρέπει να επιλέξετε τις ακόλουθες ρυθμίσεις. Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > Τοποθεσία και ενεργοποιήστε την πρόσβαση στην τοποθεσία για τις εφαρμογές Google. Εύρεση τοποθεσίας Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση που θέλετε να βρείτε και ύστερα πατήστε Αναζήτηση εδώ. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το και ύστερα να εκφωνήσετε τη διεύθυνση που θέλετε. Τρέχουσα τοποθεσία Πατήστε το, για να δείτε την τρέχουσα τοποθεσία σας. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Εξερεύνηση γύρω σας, για να ελέγξετε τι υπάρχει κοντά σας. Σχεδιασμός διαδρομής Πατήστε το και πληκτρολογήστε τις διευθύνσεις στα πεδία "Η τοποθεσία σας" και "Επιλογή προορισμού" ή απλώς επιλέξτε το σημείο έναρξης ως "Η τοποθεσία σας". Επιλέξτε τον τρόπο μετακίνησης, δηλαδή με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με τα πόδια.

17

18 Συγχρονισμός Μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ της συσκευής σας και του υπολογιστή σας, π.χ. αρχεία μουσικής, εικόνες, βίντεο, έγγραφα, αρχεία πακέτων εφαρμογών Android (APK) και ούτω καθεξής. Σύνδεση της συσκευής σας στον υπολογιστή Συνδέστε τη συσκευή σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Σύρετε την οθόνη από το επάνω μέρος προς τα κάτω και στη γραμμή ειδοποιήσεων θα δείτε το μήνυμα "Σύνδεση υπολογιστή μέσω USB". Πατήστε την επιλογή "Σύνδεση υπολογιστή μέσω USB", για να εμφανιστούν και άλλες επιλογές. Επιλογή τρόπου σύνδεσης στον υπολογιστή Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις εξής δυνατότητες: Συσκευή πολυμέσων (MTP): Επιλέξτε αυτήν τη λειτουργία, αν θέλετε να μεταφέρετε αρχεία πολυμέσων, όπως φωτογραφίες, βίντεο και ήχους κλήσης, ανάμεσα στο tablet και τον υπολογιστή. Φωτογραφική μηχανή (PTP): Επιλέξτε αυτήν τη λειτουργία, αν θέλετε να μεταφέρετε μόνο φωτογραφίες και βίντεο ανάμεσα στο tablet και τον υπολογιστή. Μόνο φόρτιση: Επιλέξτε αυτήν τη λειτουργία, αν θέλετε μόνο να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. MIDI: Επιλέξτε αυτήν τη λειτουργία, αν θέλετε οι εφαρμογές της συσκευής σας που διαθέτουν τη δυνατότητα MIDI να λειτουργούν με λογισμικό MIDI στον υπολογιστή. Εγκατάσταση των APK

19 Ακολουθήστε τα εξής βήματα: Ρυθμίστε τη συσκευή έτσι ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών που έχουν ληφθεί από άγνωστες πηγές. Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > Ασφάλεια, πατήστε Άγνωστες πηγές και πατήστε το OK. Αντιγράψτε το αρχείο APK από τον υπολογιστή στη συσκευή στη λειτουργία "Συσκευή πολυμέσων". Ανοίξτε την κατηγορία των εφαρμογών στη Διαχείριση αρχείων.

20 Ρυθμίσεις Αρχική οθόνη ρυθμίσεων Πατήστε > Ρυθμίσεις, για να μεταβείτε στην αρχική οθόνη ρυθμίσεων. Όταν ρυθμίζετε άλλες λειτουργίες (εκτός των λειτουργιών Google, προγραμματισμένη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση και ούτω καθεξής) για τη συσκευή, σύρετε προς τα δεξιά κατά μήκος της οθόνης ή πατήστε το, για να ανοίξετε τον πίνακα συντομεύσεων ρυθμίσεων. Ρύθμιση της γλώσσας Μεταβείτε στην περιοχή > Ρυθμίσεις > Γλώσσες & εισαγωγή > Γλώσσες > Προσθήκη γλώσσας. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να προσθέσετε. Πατήστε το για να σύρετε τη γλώσσα που προσθέσατε στην πρώτη σειρά.

21 Παράρτημα Σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια και το χειρισμό Προς αποφυγή τραυματισμού, υλικής ζημιάς ή τυχαίας ζημιάς στο προϊόν, προτού το χρησιμοποιήσετε διαβάστε όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα. Πρόσθετες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στον ασφαλή χειρισμό της συσκευής θα βρείτε στην ιστοσελίδα Χειρίζεστε τη συσκευή σας με προσοχή. Μην ρίχνετε, μην λυγίζετε και μην τρυπάτε τη συσκευή σας. Μην εισάγετε ξένα σώματα στο εσωτερικό της συσκευής σας μην τοποθετείτε βαριά αντικείμενα πάνω σε αυτήν. Τα ευαίσθητα εξαρτήματα στο εσωτερικό της ενδέχεται να υποστούν ζημιά. Η οθόνη της συσκευής είναι κατασκευασμένη από γυαλί. Αν η συσκευή πέσει πάνω σε σκληρή επιφάνεια, υποστεί ισχυρές κρούσεις ή χτυπηθεί από κάποιο βαρύ αντικείμενο, το γυαλί ενδέχεται να σπάσει. Αν το γυαλί σπάσει ή ραγίσει, μην αγγίξετε το σπασμένο γυαλί και μην επιχειρήσετε να το αφαιρέσετε από τη συσκευή. Σταματήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Lenovo, για να λάβετε πληροφορίες σχετικά με την επισκευή, την αντικατάσταση ή την απόρριψή της. Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή, διατηρείτε τη μακριά από σημεία με υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή τάση, όπως ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικό εξοπλισμό θέρμανσης ή ηλεκτρικό εξοπλισμό μαγειρέματος. Για να μην πάθει ζημιά η συσκευή σας, φροντίστε να τη χρησιμοποιείτε σε θερμοκρασία 0 C έως 40 C (-20 C έως 60 C κατά την αποθήκευσή της). Μην εκθέτετε τη συσκευή σε νερό, βροχή, ακραία υγρασία, ιδρώτα ή άλλα υγρά. Μην αποσυναρμολογείτε και μην τροποποιείτε τη συσκευή σας. Η συσκευή σας είναι μια σφραγισμένη μονάδα. Στο εσωτερικό της δεν υπάρχουν εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο τελικός χρήστης. Όλες οι επισκευές των εσωτερικών εξαρτημάτων πρέπει να εκτελούνται από εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευών της Lenovo ή από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της Lenovo. Αν επιχειρήσετε να ανοίξετε ή να τροποποιήσετε τη συσκευή σας, η εγγύηση θα καταστεί άκυρη. Οδηγίες για την ενσωματωμένη επαναφορτίσιμη μπαταρία Μην επιχειρήσετε να αντικαταστήσετε την εσωτερική επαναφορτίσιμη μπαταρία ιόντων λιθίου. Αν την αντικαταστήσετε με μπαταρία λανθασμένου τύπου, υπάρχει κίνδυνος έκρηξης. Επικοινωνήστε με το Τμήμα υποστήριξης της Lenovo και ζητήστε αντικατάσταση της μπαταρίας στο εργοστάσιο. Οδηγίες για τις πλαστικές σακούλες ΚΙΝΔΥΝΟΣ: Οι πλαστικές σακούλες ενέχουν κινδύνους. Κρατάτε τις πλαστικές σακούλες μακριά από μωρά και παιδιά, για να αποφύγετε τον κίνδυνο ασφυξίας.

22 Πληροφορίες για τον προσαρμογέα Η συσκευή σας και ο προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) δεν πρέπει να βραχούν. Μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό και μην την αφήνετε σε σημεία όπου μπορεί να έρθει σε επαφή με νερό ή άλλα υγρά. Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά εγκεκριμένες μεθόδους φόρτισης. Σημείωση: Χρησιμοποιείτε μόνο τυπικούς προσαρμογείς ρεύματος της Lenovo. Η χρήση προσαρμογέων ρεύματος τρίτων κατασκευαστών θα επηρεάσει την ταχύτητα φόρτισης, έχοντας ως αποτέλεσμα μη φυσιολογική φόρτιση και πιθανή πρόκληση βλάβης στον εξοπλισμό. Συνδέστε έναν τυπικό προσαρμογέα ρεύματος σε μια κατάλληλη πρίζα. Χρησιμοποιήστε ένα τυπικό καλώδιο δεδομένων, για να συνδέσετε τη συσκευή σε έναν υπολογιστή ή μια συσκευή που υποστηρίζει USB 2.0 ή ανώτερη έκδοση. Η θερμοκρασία των συσκευών φόρτισης ενδέχεται να αυξηθεί κατά την κανονική χρήση. Διασφαλίστε τον επαρκή εξαερισμό στον χώρο γύρω από τη συσκευή φόρτισης. Αποσυνδέστε τη συσκευή φόρτισης αν συμβεί οποιοδήποτε από τα εξής: Η συσκευή φόρτισης έχει εκτεθεί σε βροχή, σε υγρό ή σε υπερβολική υγρασία. Η συσκευή φόρτισης παρουσιάζει σημάδια φυσικής φθοράς. Θέλετε να καθαρίσετε τη συσκευή φόρτισης. Προειδοποίηση: Η Lenovo δεν ευθύνεται για την απόδοση ή για την ασφάλεια των προϊόντων που δεν έχουν κατασκευαστεί ή εγκριθεί από τη Lenovo. Χρησιμοποιείτε μόνο προσαρμογείς εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) και μπαταρίες που έχουν εγκριθεί από τη Lenovo. Προφυλάξεις για τη χρήση σε υψηλή ένταση Προειδοποίηση η έκθεση σε έντονο θόρυβο από οποιαδήποτε πηγή για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα ενδέχεται να επηρεάσει την ακοή σας. Όσο δυνατότερος είναι ο ήχος τόσο συντομότερα υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστεί η ακοή σας. Για την προστασία της ακοής σας: Περιορίστε τη διάρκεια χρήσης κεφαλοσυσκευών ή ακουστικών σε υψηλή ακουστική ένταση. Αποφύγετε να αυξάνετε την ακουστική ένταση ως λύση για να μη σας ενοχλούν οι θόρυβοι στο περιβάλλον σας. Μειώστε την ακουστική ένταση αν δεν μπορείτε να ακούσετε τι λένε όσοι βρίσκονται κοντά σας. Αν νιώσετε δυσφορία στην ακοή σας, π.χ. αν έχετε την αίσθηση πίεσης στα αφτιά σας, ή ότι βουλώνουν ή βουίζουν τα αφτιά σας ή ότι ακούτε πνιχτή τη φωνή σας, πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την κεφαλοσυσκευή ή τα ακουστικά της συσκευής σας και να επισκεφτείτε γιατρό για να εξετάσει την ακοή σας. Προσέχετε όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας σε μηχανοκίνητο όχημα ή την ώρα που κάνετε ποδήλατο. Πάντα προέχει η ασφάλεια, τόσο η δική σας όσο και των άλλων. Τηρείτε τους νόμους. Ενδέχεται να ισχύουν τοπικοί νόμοι και κανονισμοί για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε κινητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως η συσκευή σας, ενώ οδηγείτε μηχανοκίνητο όχημα ή ποδήλατο. Απορρίψτε τη συσκευή σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς.

23 Όταν η συσκευή σας φτάσει το τέλος της ωφέλιμης ζωής της, μην προχωρήσετε σε σύνθλιψη, αποτέφρωση, βύθιση σε νερό ή απόρριψή της με τρόπους που αντίκεινται στους τοπικούς νόμους και κανονισμούς. Ορισμένα εσωτερικά εξαρτήματα περιέχουν ουσίες που υπάρχει κίνδυνος να εκραγούν, να υποστούν διαρροή ή να έχουν επιβλαβείς συνέπειες στο περιβάλλον αν η απόρριψή τους δεν γίνει σωστά. Για πρόσθετες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα "Πληροφορίες για την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος". Διατηρείτε τη συσκευή σας και τα παρελκόμενά της μακριά από μικρά παιδιά. Η συσκευή σας περιέχει μικρά εξαρτήματα που υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ασφυξία στα μικρά παιδιά. Επιπλέον, η γυάλινη οθόνη υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ή να ραγίσει αν πέσει ή αν χτυπήσει με δύναμη πάνω σε σκληρή επιφάνεια. Προστατεύετε τα δεδομένα και το λογισμικό σας. Μην διαγράφετε άγνωστα αρχεία και μην αλλάζετε το όνομα των αρχείων ή των καταλόγων που δεν δημιουργήθηκαν από εσάς, διαφορετικά το λογισμικό της συσκευής σας ενδέχεται να σταματήσει να λειτουργεί. Επισημαίνεται ότι με την πρόσβαση σε δικτυακούς πόρους, η συσκευή σας ενδέχεται να καταστεί ευάλωτη σε ιούς, χάκερ, προγράμματα υποκλοπής και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες που υπάρχει κίνδυνος να προξενήσουν ζημιά στη συσκευή σας, στο λογισμικό της ή στα δεδομένα της. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίζετε την επαρκή προστασία της συσκευής σας με τείχη προστασίας, λογισμικό προστασίας από ιούς και λογισμικό προστασίας από προγράμματα υποκλοπής, καθώς και τη διαρκή ενημέρωση των εν λόγω λογισμικών. Διατηρείτε τη συσκευή σας μακριά από ηλεκτρικές συσκευές. Στις συσκευές αυτές περιλαμβάνονται ηλεκτρικοί ανεμιστήρες, ραδιόφωνα, ηχεία υψηλής ισχύος, κλιματιστικά και φούρνοι μικροκυμάτων. Τα ισχυρά μαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τις ηλεκτρικές συσκευές υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουν ζημιά στην οθόνη και στα δεδομένα της συσκευής. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η συσκευή σας παράγει θερμότητα. Όταν είναι ενεργοποιημένη η συσκευή σας ή όταν φορτίζεται η μπαταρία της, ορισμένα εξαρτήματα ενδέχεται να θερμανθούν. Η θερμοκρασία που αναπτύσσουν εξαρτάται από τον όγκο της δραστηριότητας του συστήματος και από τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας. Σε περίπτωση παρατεταμένης επαφής της με το σώμα σας, ακόμα και πάνω από τα ρούχα, υπάρχει κίνδυνος να νιώσετε δυσφορία ή ακόμα και να προκληθεί έγκαυμα. Τα θερμά τμήματα της συσκευής δεν πρέπει να ακουμπούν στα χέρια, στους μηρούς ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματός σας για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Οδηγίες για τις ηλεκτρονικές εκπομπές Δήλωση συμμόρφωσης προς τους κανόνες της FCC Ο παρών εξοπλισμός έχει υποβληθεί σε δοκιμές και έχει διαπιστωθεί η συμμόρφωσή του προς τα όρια για ψηφιακή συσκευή Κατηγορίας Β σύμφωνα με το Τμήμα 15 των Κανόνων της FCC. Τα εν λόγω όρια έχουν καθοριστεί ώστε να παρέχουν εύλογη προστασία από επιβλαβείς παρεμβολές σε οικιακή εγκατάσταση. Ο παρών εξοπλισμός παράγει, χρησιμοποιεί και μπορεί να εκπέμπει ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων και, αν η εγκατάσταση και η χρήση του δεν γίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στις ραδιοεπικοινωνίες. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα προκληθούν παρεμβολές σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Αν ο παρών εξοπλισμός όντως προκαλέσει επιβλαβείς παρεμβολές στη λήψη ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σημάτων, πράγμα που μπορείτε να

24 εξακριβώσετε απενεργοποιώντας τον και ενεργοποιώντας τον ξανά, συνιστούμε στον χρήστη να επιχειρήσει να διορθώσει τις παρεμβολές λαμβάνοντας ένα ή περισσότερα από τα εξής μέτρα: Μπορεί να αλλάξει τον προσανατολισμό ή τη θέση της κεραίας λήψης. Μπορεί να αυξήσει την απόσταση μεταξύ του εξοπλισμού και του δέκτη. Μπορεί να συνδέσει τον εξοπλισμό σε πρίζα που ανήκει σε διαφορετικό κύκλωμα από αυτό στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο δέκτης. Μπορεί να αποταθεί σε εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή συνεργείο συντήρησης για να ζητήσει βοήθεια. Η Lenovo δεν ευθύνεται για παρεμβολές στη λήψη ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών σημάτων οι οποίες οφείλονται σε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές ή τροποποιήσεις στον εξοπλισμό. Αν γίνουν μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές ή τροποποιήσεις στον εξοπλισμό, υπάρχει κίνδυνος να καταστεί άκυρη η εξουσιοδότηση που έχει δοθεί στον χρήστη για τη χρήση του εξοπλισμού. Η συγκεκριμένη συσκευή συμμορφώνεται προς το Τμήμα 15 των Κανόνων της FCC. Η λειτουργία της συσκευής διέπεται από τις εξής δύο προϋποθέσεις: (1) η συσκευή αυτή δεν πρέπει να προκαλεί επιβλαβείς παρεμβολές και (2) η συσκευή αυτή πρέπει να αποδέχεται τις τυχόν λαμβανόμενες παρεμβολές, συμπεριλαμβανομένων και των παρεμβολών που ενδέχεται να προκαλέσουν ανεπιθύμητη λειτουργία. Υπεύθυνο μέρος: Lenovo (United States) Incorporated 1009 Think Place - Building One Morrisville, NC Τηλέφωνο: Επισήμανση IC Η συσκευή συμμορφώνεται προς τα πρότυπα RSS του καναδικού Υπουργείου Βιομηχανίας για χρήση χωρίς άδεια. Η λειτουργία της συσκευής διέπεται από τις εξής δύο προϋποθέσεις: (1) Η συγκεκριμένη συσκευή δεν επιτρέπεται να προκαλεί παρεμβολές και (2) η συγκεκριμένη συσκευή πρέπει να δέχεται κάθε παρεμβολή, συμπεριλαμβανομένης παρεμβολής που ενδέχεται να προκαλέσει την ανεπιθύμητη λειτουργία της. Le présent appareil est conforme aux CNR d'industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L'exploitation est autorisée aux deux conditions suivantes: (1) l'appareil ne doit pas produire de brouillage, et (2) l'utilisateur de l'appareil doit accepter tout brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d'en compromettre le fonctionnement. Δήλωση συμμόρφωσης προς τις προδιαγραφές του οργανισμού VCCI για συσκευές Κατηγορίας Β στην Ιαπωνία この装置は クラスB 情報技術装置です この装置は 家庭環境で使用することを目的としていますが この装置がラジオやテレビジョン受信機に近接して使用されると 受信障害を引き起こすことがあります 取扱説明書に従って正しい取り扱いをして下さい VCCI-B Δήλωση συμμόρφωσης στην Ιαπωνία για συσκευές που συνδέονται στο κύριο δίκτυο με ονομαστικό ρεύμα έως και 20 A ανά φάση 日本の定格電流が 20A/ 相以下の機器に対する高調波電流規制高調波電流規格 JIS C 適合品 Πληροφορίες για το περιβάλλον, την ανακύκλωση και την απόρριψη

25 Γενική δήλωση για την ανακύκλωση Η Lenovo ενθαρρύνει τους κατόχους εξοπλισμού τεχνολογίας πληροφορικής (IT) να μεριμνούν για την υπεύθυνη ανακύκλωση του εξοπλισμού τους, όταν δεν τον χρειάζονται πλέον. Η Lenovo προσφέρει ποικιλία προγραμμάτων και υπηρεσιών για να βοηθήσει τους κατόχους εξοπλισμού πληροφορικής σε ό, τι αφορά την ανακύκλωση των προϊόντων τους. Για πληροφορίες όσον αφορά την ανακύκλωση προϊόντων της Lenovo, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Σημαντικές πληροφορίες για τις μπαταρίες και τα ΑΗΗΕ Οι μπαταρίες και τα είδη ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού που φέρουν σήμανση με το σύμβολο διαγραμμένου τροχήλατου κάδου απορριμμάτων δεν επιτρέπεται να απορρίπτονται ως αταξινόμητα αστικά απορρίμματα. Η διαχείριση των μπαταριών και των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) πρέπει να γίνεται χωριστά σύμφωνα με το πλαίσιο συλλογής που έχουν στη διάθεσή τους οι πελάτες για την επιστροφή, την ανακύκλωση και την επεξεργασία των μπαταριών και των ΑΗΗΕ. Όποτε είναι εφικτό, αφαιρέστε και απομονώστε τις μπαταρίες από τα ΑΗΗΕ προτού τοποθετήσετε τα ΑΗΗΕ στη ροή αποκομιδής αποβλήτων. Οι μπαταρίες πρέπει να συλλέγονται χωριστά μέσω του διαθέσιμου πλαισίου για την επιστροφή, την ανακύκλωση και την επεξεργασία μπαταριών και συσσωρευτών. Συγκεκριμένες πληροφορίες για κάθε χώρα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στη Βραζιλία Declarações de Reciclagem no Brasil Descarte de um Produto Lenovo Fora de Uso Equipamentos elétricos e eletrônicos não devem ser descartados em lixo comum, mas enviados à pontos de coleta, autorizados pelo fabricante do produto para que sejam encaminhados e processados por empresas especializadas no manuseio de resíduos industriais, devidamente certificadas pelos orgãos ambientais, de acordo com a legislação local. A Lenovo possui um canal específico para auxiliá-lo no descarte desses produtos. Caso você possua um produto Lenovo em situação de descarte, ligue para o nosso SAC ou encaminhe um para: reciclar@lenovo.com, informando o modelo, número de série e cidade, a fim de enviarmos as instruções para o correto descarte do seu produto Lenovo. Πληροφορίες για την ανακύκλωση στην Ιαπωνία Πληροφορίες για την ανακύκλωση και την απόρριψη στην Ιαπωνία είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Πληροφορίες για την ανακύκλωση στην Ινδία Πληροφορίες για την ανακύκλωση και την απόρριψη στην Ινδία είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα Σήματα ανακύκλωσης μπαταριών Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στην Ταϊβάν

26 Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στις ΗΠΑ και στον Καναδά Πληροφορίες για την ανακύκλωση μπαταριών στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πληροφορίες για το μοντέλο ENERGY STAR Το ENERGY STAR είναι ένα κοινό πρόγραμμα της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ και του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων και την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της χρήσης ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων και πρακτικών. Η Lenovo είναι υπερήφανη που προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR. Η σήμανση ENERGY STAR μπορεί να είναι κολλημένη στον υπολογιστή ή μπορεί να εμφανίζεται στο περιβάλλον εργασίας ρυθμίσεων παροχής ενέργειας. Τα tablet Lenovo με το ακόλουθο όνομα μοντέλου, αν φέρουν σήμανση ENERGY STAR, έχουν σχεδιαστεί και έχουν υποβληθεί σε δοκιμές, προκειμένου να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR για tablet. Lenovo TB-8504F Χρησιμοποιώντας προϊόντα που πληρούν τις απαιτήσεις του προγράμματος ENERGY STAR και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του tablet για τη διαχείριση ισχύος, μπορείτε να συμβάλετε στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρισμού. Η μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων, στη δημιουργία καθαρότερου περιβάλλοντος και στη μείωση της εκπομπής αερίων του θερμοκηπίου. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το πρόγραμμα ENERGY STAR επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Γνωστοποίηση για την κατηγορία εξαγωγών Το συγκεκριμένο προϊόν υπόκειται στους Κανονισμούς περί Διαχείρισης Εξαγωγών (EAR) των ΗΠΑ και έχει Αριθμό Ελέγχου Κατηγορίας Εξαγωγών (ECCN) 5A992.c. Επιτρέπεται να επανεξαχθεί σε οποιαδήποτε χώρα εκτός από αυτές που περιλαμβάνονται στη λίστα EAR E1 των χωρών για τις οποίες ισχύει οικονομικός αποκλεισμός. Αντιμετώπιση προβλημάτων Κατά την εγκατάσταση εφαρμογών, εμφανίζεται ένα μήνυμα που σας ενημερώνει ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη μνήμη.

27 Ελευθερώστε χώρο στη μνήμη και προσπαθήστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση. Η οθόνη αφής δεν λειτουργεί ή δεν έχει ευαισθησία. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα μέχρι να απενεργοποιηθεί η συσκευή. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή με τον κανονικό τρόπο. Η συσκευή δεν τίθεται σε λειτουργία ή το σύστημα καταρρέει. Φορτίστε την μπαταρία για μισή ώρα και ύστερα πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα μέχρι να απενεργοποιηθεί η συσκευή. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή με τον κανονικό τρόπο. Η συσκευή δεν μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Internet μέσω ασύρματου δικτύου. Επανεκκινήστε τον ασύρματο δρομολογητή ή πηγαίνετε στην επιλογή «Ρυθμίσεις» και επανεκκινήστε το WLAN. Δεν είναι δυνατή η επαναφορά της συσκευής από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα μέχρι να απενεργοποιηθεί η συσκευή. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή με τον κανονικό τρόπο.

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L

Lenovo TAB 2 A Οδηγός χρήστη. Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Lenovo TAB 2 A10-30 Οδηγός χρήστη Lenovo TB2-X30F Lenovo TB2-X30L Όλες οι πληροφορίες που επισημαίνονται με αστερίσκο (*) σε αυτόν τον οδηγό αφορούν μόνο το μοντέλο WLAN+LTE (Lenovo TB2-X30L). Βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo A5500. Οδηγός χρήστηv1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo A5500 Οδηγός χρήστηv1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές σημειώσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo A5500 1-1 Εμφάνιση 1-2 Κουμπιά

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη

YOGA BOOK Οδηγός χρήστη YOGA BOOK Οδηγός χρήστη Lenovo YB1-X90F Lenovo YB1-X90L Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle

Smart TV stick D2. GR Εγχειρίδιο χρήστη. Android HDMI SmartTV dongle Smart TV stick D2 Android HDMI SmartTV dongle Διπύρηνο έως 1.6 GHz - RAM: 1 GB, ROM: 4 GB - Android JellyBean 4.2 - WiFi 802.11 b/g/n - Υποστήριξη για κάρτα microsdhc - Google Play - Υποστήριξη ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0

Lenovo TAB 2 A7. Lenovo TAB 2 A7-10F. Lenovo TAB 2 A7-20F. Οδηγός χρήστη V1.0 Lenovo TAB 2 A7 Lenovo TAB 2 A7-10F Lenovo TAB 2 A7-20F - Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM

Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1 Εισαγωγή Επαφών από την κάρτα SIM 1. Πατήστε το Πλήκτρο Κεντρικής Σελίδας > > Επαφές. 2. Πατήστε το Πλήκτρο Μενού > Εισαγωγή / Εξαγωγή > Εισαγωγή από κάρτα SIM. Η συσκευή σας ZTE-RACER θα διαβάσει αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo.

Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον Οδηγό ασφαλείας και γενικών πληροφοριών της Lenovo. Διαβάστε τις ειδοποιήσεις ασφαλείας και τις σημαντικές συμβουλές στα εγχειρίδια που παρέχονται προτού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας. Σημειώσεις Προτού χρησιμοποιήσετε το προϊόν, διαβάστε πρώτα τον

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά

Περιεχόμενα συσκευασίας. Το τηλέφωνο με μια ματιά Περιεχόμενα συσκευασίας Κινητό τηλέφωνο Φορτιστής Μπαταρία Σετ ακουστικών κεφαλής Καλώδιο USB Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το τηλέφωνο με μια ματιά Όλες οι εικόνες στο παρόν εγχειρίδιο προορίζονται μόνο για

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 2 A Εγχειρίδιο χρήσης V1.0

Lenovo TAB 2 A Εγχειρίδιο χρήσης V1.0 Lenovo TAB 2 A10-70 Εγχειρίδιο χρήσης V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo TAB 2 A10-70

Διαβάστε περισσότερα

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ VOYAGER2 DG310 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone

Αρχίστε εδώ BlackBerry Torch 9800 Smartphone Καλωσήρθατε στο BlackBerry! Γνωρίστε το νέο σας smartphone BlackBerry Torch 9800. Εξερεύνηση πλήκτρων 2010 Research In Motion Limited. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα BlackBerry, RIM, Research In Motion,

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ DAGGER DG550 Τα περιεχόμενα αυτού του οδηγού ενδέχεται να διαφέρουν λίγο από την περιγραφή της συσκευής σας ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και τον πάροχό σας. Γνωριμία με

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη

Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη Lenovo TAB 10 Οδηγός χρήστη Lenovo TB-X103F Βασικές πληροφορίες Προτού χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες αυτές και το προϊόν που αφορούν, φροντίστε να διαβάσετε τις οδηγίες τις οποίες περιλαμβάνουν τα εξής

Διαβάστε περισσότερα

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες

Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή. Findlapa.com. Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Κρατήστε τα πράγματά σας ασφαλή Findlapa.com Περιεχόμενα συσκευασίας: Lapa Μπαταρία CR1632 Αυτοκόλλητο Οδηγίες Τεχνικά χαρακτηριστικά: Bluetooth 4.0 υποστήριξη χαμηλής ενέργειας Εύρος μέχρι 60m με οπτική

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά

Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec. Μοντέλο: Fantec SB-200BT. Εγχειρίδιο Αγγλικά Ηχοσύστημα Soundbar με Bluetooth της Fantec Μοντέλο: Fantec SB-200BT Εγχειρίδιο Αγγλικά Τεχνικές προδιαγραφές: Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 340 x 110 x 110 mm Ισχύς εξόδου: 24W (2 x 12W) RMS Έκδοση Bluetooth:

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο παρών οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Εγχειρίδιο Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή 2 Προειδοποιήσεις ασφάλειας 3 Γενική όψη 3.1 Πλήκτρα 3.2 Ενεργοποίηση/ Απενεργοποίηση της συσκευής 3.3 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N

Eγχειρίδιο χρήσης VF-995N Eγχειρίδιο χρήσης Όμιλος Vodafone 2015. Τα Vodafone και Vodafone λογότυπα είναι εμπορικά σήματα του Ομίλου Vodafone. Τυχόν ονόματα προϊόντων ή εταιρεία ποθ αναφέρονται στο παρόν έντυπο ενδέχεται να αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID.

Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 1 2 9 4 3 5 6 7 8 Internet 1. Ρυθµίσεις ικτύου Η MID διαθέτει ενσωµατωµένο Wi-Fi module. Κάντε κλικ στο, στο µενού ρυθµίσεων θα εµφανιστεί στο MID. 6.3 Επιλέξτε µια εικόνα. Κάντε κλικ στο "Wallpaper"

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SBM100. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SBM100 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 3 2 Φορητό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ ΣΕΙΡΑΣ ΧΜ ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η εγγύηση παύει να ισχύει αν η συσκευή χρησιμοποιηθεί με τρόπο ή σκοπό διαφορετικό από αυτόν που αναφέρεται στις

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100

Οδηγός χρήστη. Owner s Guide. December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Οδηγός χρήστη Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 2 2 Νομικές πληροφορίες Legal Πνευματικά δικαιώματα 2011 Google Inc. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Copyright 2010 Google Inc. All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας

Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Ενημέρωση του Υλικολογισμικού για Επιλεγμένες Φωτογραφικές Μηχανές με Υποστήριξη Δεδομένων Τοποθεσίας Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο παρών οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση

Περιεχόμενα. Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας. Έναρξη. Οθόνη και Εμφάνιση. Δίκτυο και Κοινή χρήση Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Πρόλογος Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Διαδικασία τοποθέτησης κάρτας SIM και κάρτας microsd 2 Φόρτιση της συσκευής σας 3 Προβολή της κατάστασης μπαταρίας 5 Έναρξη Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-PT04 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD200. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD200. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD200 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Το ηχείο σύνδεσης 3 Εισαγωγή 3 Περιεχόμενα συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Smart TV box

Οδηγός χρήσης. Smart TV box Smart TV box CPU: Τετραπύρηνη έως 1.6 GHz RAM: 2 GB, ROM: 8 GB μνήμη flash Android Jelly Bean 4.2 OS Wi-Fi 802.11b/g/n + LAN RJ45 Τηλεχειριστήριο υπερύθρων Υποστήριξη για κάρτα microsdhc Google Play Υποστήριξη

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΟΔΗΓΟΣ Πίνακας Περιεχομένων Ενεργοποίηση και Αρχικοποίηση Συσκευής... 4 1 Περιεχόμενα συσκευασίας ipad... 5 2 Εξοικείωση με την συσκευή... 6 3 Αρχικοποίηση και ρυθμίσεις ipad... 7 4

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows

Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows Κεφάλαιο 2.3: Ρυθμίσεις των Windows 2.3.1 Βασικές πληροφορίες συστήματος Για να δούμε βασικές πληροφορίες για τον υπολογιστή μας, πατάμε το κουμπί «Έναρξη» και επιλέγουμε διαδοχικά «Πίνακας Ελέγχου», «Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Connect 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet. Εγχειρίδιο χρήστη

Connect 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet. Εγχειρίδιο χρήστη Connect 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet Εγχειρίδιο χρήστη 1 8 Προσωπικός υπολογιστής τύπου tablet με Windows 10 Ξεκινώντας τη χρήση Θέλετε να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν, έτσι δεν είναι; Το

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH

TPC-703 3G. AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points. HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta. EN User manual BIH TPC-703 3G HR Upute za uporabu Jamstveni list / Servisna mjesta BIH Garantni list / Servisna mjesta AL Udhëzime për shfrytëzim User manual / Service points EN User manual SR Garantni list / Servisna mesta

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Dell Latitude E5410/E5510

Dell Latitude E5410/E5510 Dell Latitude E5410/E5510 Πληροφορίες για την εγκατάσταση και τα χαρακτηριστικά Σχετικά με τις προειδοποιήσεις ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ επισημαίνει ενδεχόμενο κίνδυνο για βλάβη στον εξοπλισμό, τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510

Smart E8. Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Smart E8 Εγχειρίδιο χρήσης VFD 510 Πληροφορίες για το παρόν εγχειρίδιο Ευχαριστούμε που επιλέξατε αυτήν την κινητή συσκευή. Για να διατηρηθεί η συσκευή σας σε άριστη κατάσταση, διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

QW8000 Windows Tablet PC

QW8000 Windows Tablet PC QW8000 Windows Tablet PC Γρήγορος V1.0 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Περιεχόμενα Συσκευασίας Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τα παρακάτω περιλαμβάνονται στη συσκευασία της συσκευής. Σε περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R209-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής

Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Ενημέρωση του υλικολογισμικού της φωτογραφικής μηχανής Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόν της Nikon. Ο οδηγός περιγράφει τον τρόπο ενημέρωσης του υλικολογισμικού αυτού. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου

Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Αναπαραγωγή με αρχεία ήχου Ανοίγει η παρουσίαση και εμφανίζεται η διαφάνεια τίτλου, "Πειράματα με αρχεία ήχου". Άσκηση 1: Εισαγωγή ήχου για συνεχή αναπαραγωγή Βήμα 1: Εισαγωγή ήχου Στη διαφάνεια 1, με

Διαβάστε περισσότερα

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera

Παραμυθιάς 4 Γλυκά Νερά Τηλ YI 4K+ Action camera. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera YI 4K+ Action camera Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την YI 4K+ Action Camera 1 1. Πακέτο μηχανής 2 2. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε τη κάμερα 3 4.Μεγάφωνο 8.Κάλυμα μπαταρίας 5.Δείκτης λειτουργίας μηχανής 6.Κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση.

Lenovo TAB S8-50. Οδηγός χρήστη V1.0. Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Lenovo TAB S8-50 Οδηγός χρήστη V1.0 Διαβάστε τις προφυλάξεις ασφαλείας και τις σημαντικές παρατηρήσεις στο παρεχόμενο εγχειρίδιο πριν από τη χρήση. Κεφάλαιο 01 Επισκόπηση του Lenovo TAB S8-50 1-1 Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FWS710 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σχετικά με την ευθύνη του κατασκευαστή Ο προμηθευτής δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τη χρήση του λογισμικού ή εφαρμογών τρίτων στη συσκευή, ή τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα