ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ"

Transcript

1 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ 2014 ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ

2 WELCOME για νεa meλη Συγκέντρωσε 350 προσωπικούς πόντους τον *πρώτο μήνα εγγραφής σου στην FM GROUP Greece & Cyprus και κάνε δικό σου ένα άρωμα 15ml ή ένα σαμπουάν (στην προσφορά δεν ισχύει το Σαμπουάν για Βαμμένα Μαλλιά με εκχύλισμα Ορχιδέας) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! *Όσοι νέοι Business Partners γράφονται στη Λέσχη της FM Group από 1η έως 15 του μηνός τότε μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα διεκδικούν τους 350 προσωπικούς πόντους. ή *Όσοι νέοι Business Partners γράφονται από 16 έως τέλος του μηνός και δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους απαιτούμενους πόντους, τότε έχουν το δικαίωμα να κάνουν 350 προσωπικούς πόντους τον αμέσως επόμενο μήνα της εγγραφής τους. Προσοχή! Οι πόντοι του μήνα εγγραφής και του επόμενου μήνα δεν αθροίζονται. Τα δώρα του Προγράμματος Welcome μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία προγενέστερη προειδοποίηση. ΛΗΞΗ: Για ΟΛΑ τα μέλη της FM GROUP Greece & Cyprus! Συγκέντρωσε 350 προσωπικούς πόντους για 2 συνεχόμενους μήνες και επέλεξε 2 αρώματα κλασικής σειράς (1 ανδρικό & 1 γυναικείο) με έκπτωση 50%! Αν συνεχίσεις να το κάνεις αυτό, εμείς θα σε ανταμείβουμε συνέχεια. Τόσο απλό! Παράδειγμα: Ιούλιος 350 πόντοι Αύγουστος 350 πόντοι Σεπτέμβριος έκπτωση σε 2 αρώματα, 350 πόντοι Οκτώβριος 350 πόντοι Νοέμβριος έκπτωση σε 2 αρώματα

3 ΛΗΞΗ: Για όλα τα μέλη της FM GROUP GREECE & CYPRUS Συγκέντρωσε προσωπικούς πόντους για 6 ή 11 συνεχόμενους ημερολογιακούς μήνες και κέρδισε φανταστικά δώρα. Επιβράβευση για τους 6 μήνες: μια κάμερα χειρός Επιβράβευση για τους 11 μήνες: T.V. Επιβράβευση για τους 11 μήνες τv Δίνεται μόνο ένα δώρο βάση των μηνών που έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενοι πόντοι. Επιβράβευση για τους 6 μήνες μια κάμερα χειρός νεο ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50 ΕΝΑΡΞΗ: ΛΗΞΗ: Για όλα τα μέλη της FM GROUP GREECE & CYPRUS Α) Κάνεις μέσα σε δύο (2) συνεχόμενους μήνες τρεις (3) νέες εγγραφές με το νέο πακέτο starter all inclusive*. Μην παραλείψεις να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου πάνω στην αίτηση στο πεδίο «Όνομα ατόμου που σας σύστησε» (Referrer)**! B) Κατακτάς (εσύ ο referrer) 350 προσωπικούς πόντους και παράλληλα κατακτούν και οι 3 νέοι σου Business Partners 350 προσωπικούς πόντους μέσα στον 1 ο ή τον 2 ο μήνα εγγραφής τους. Κερδίζεις ως Referrer ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 50! *Starter με τα δέκα (10) δημοφιλέστερα δείγματα αρωμάτων της FM GROUP, ένα (1) ανδρικό και ένα (1) γυναικείο άρωμα Κλασικής Σειράς της αρεσκείας σας, μία (1) κρέμα ημέρας Gold Regenesis, 8 δείγματα καφέ Aurile (ένα tester από κάθε ένα), και όλο το ενημερωτικό και πληροφοριακό έντυπο υλικό ( κατάλογο Aρωμάτων, Make-Up, For Home, Aurile, Τιμοκατάλογο, Έντυπο Προγραμμάτων Κινήτρων, 3 αιτήσεις Business Partner, 6 Χρώματα της Επιτυχίας, Οριζόντια Παρουσίαση, 5 πλατφόρμες προϊόντων) **Aπό 1η Ιουλίου ο Referrer κερδίζει τη Δωροεπιταγή αξίας 50,00!

4 Τα Σκαλοπάτια της Επιτυχίας ΕΝΑΡΞΗ: ΛΗΞΗ: Για όλα τα μέλη της FM GROUP GREECE & CYPRUS 18% 15% 12% 9% 6%

5 6% Σετ Ορχιδέας : Βελούδινος αφρός για το ντους Λάδι σώματος & μαλλιών Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά Μάσκα για βαμμένα μαλλιά Ειδική μάσκα αναζωογόνησης χεριών και ποδιών Ειδικό peeling AHA χεριών & ποδιών δώρο αξίας 47,90 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 1,49 Σετ skin lab : Kρέμα προσώπου Φυσικό βούτυρο σώματος Φυσική κρέμα σώμαστος Φυσικό σαπούνι Φυσικό αφρόλουτρο δώρο αξίας 48,70 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 1,49 9% 2 αρώματα Gold Collection σετ Gold Regenesis κατάλογος προϊόντων από κάθε σειρά δώρο αξίας 110,90 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 2,49

6 12% Μηχανή καφέ Έξι (6) φλιτζάνια (κλασικά ή εσπρέσσο με το λογότυπο της σειράς Aurile) Τρία (3) ροφήματα καφέ Aurile Το μοντέλο της φωτογραφίας είναι ενδεικτικό και μπορεί να διαφοροποιείται από το μοντέλο που θα επιλέξει η FM GROUP GREECE & CYPRUS δώρο αξίας 148,90 ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 3,49 Για ΝΕΑ ΜΕΛΗ (εγγεγραμμένα από και μετά)! Κατάκτησε το επίπεδο 6%, 9% και 12% για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία σου στην FM και επιβεβαίωσε το κατακτηθέν επίπεδο ή κατέκτησε υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας τον ακόλουθο ημερολογιακό μήνα! Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν το αμέσως υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας από αυτό που κατέκτησαν τον Μήνα Βάσης τους και να επιβεβαιώσουν το κατακτηθέν επίπεδο αποτελεσματικότητας τον αμέσως επόμενο ημερολογιακό μήνα της πρόκρισής τους ώστε να λάβουν τα ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ. Επιπρόσθετες προϋποθέσεις για «ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» Η κύρια γραμμή του δικτύου σου να μην υπερβαίνει το 60% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους. Τουλάχιστον το 80% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους να έχει επιτευχθεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ελάχιστο μηνιαίο ποσό της προσωπικής αγοράς σου να είναι τουλάχιστον 100,00 πόντοι. Συμμετέχουν και οι πρόσθετοι κωδικοί όχι ΟΜΩΣ οι κωδικοί που έχουν διαγραφεί και έχουν μεταβιβαστεί στον Leader (βάσει του Marketing Plan της FM Group) 1ος μήνας για τα ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ είναι ο ΙΟΥΛΙΟΣ 2014!

7 15% επαγγελματικό σετ αποτελούμενο από μία δερμάτινη θήκη σημειώσεων, επαγγελματικές κάρτες, φορητό USB αποθήκευσης δεδομένων, στυλό, θήκη καρτών και SMART PHONE. ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 4,49 18% I pad mini Για ΝΕΑ ΜΕΛΗ (εγγεγραμμένα από και μετά)! Κατάκτησε το επίπεδο 15% & 18% για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα πορεία σου στην FM και επιβεβαίωσε το τους δύο (2) ακόλουθους ημερολογιακούς μήνες! Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν το αμέσως υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας από αυτό που κατέκτησαν τον Μήνα Βάσης τους και να επιβεβαιώσουν το κατακτηθέν επίπεδο αποτελεσματικότητας τους δύο (2) αμέσως επόμενους ημερολογιακούς μήνες της πρόκρισής τους ώστε να λάβουν τα ΔΩΡΑ ΤΟΥΣ. Επιπρόσθετες προϋποθέσεις για «ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ» Η κύρια γραμμή του δικτύου σου να μην υπερβαίνει το 60% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους. Τουλάχιστον το 80% του συνολικού σου τζίρου σε πόντους να έχει επιτευχθεί σε Ελλάδα και Κύπρο. Το ελάχιστο μηνιαίο ποσό της προσωπικής αγοράς σου να είναι τουλάχιστον 100,00 πόντοι. Συμμετέχουν και οι πρόσθετοι κωδικοί όχι ΟΜΩΣ οι κωδικοί που έχουν διαγραφεί και έχουν μεταβιβαστεί στον Leader (βάσει του Marketing Plan της FM Group) 1ος μήνας για τα ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙΝΗΤΡΟΥ είναι ο ΙΟΥΛΙΟΣ 2014!

8 Ταξίδι στην Πολωνία Ανακάλυψε τη μητέρα εταιρεία, τους καταξιωμένους leaders της Πολωνίας και εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να γνωρίσεις μια ξεχωριστή κουλτούρα. Εκεί σε περιμένουν: ξενάγηση στο εργοστάσιο Perfand, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της FM GROUP WORLD, βόλτα στην πανέμορφη πόλη του ΒΡΟΤΣΛΑΒ, εντυπωσιακές δραστηριότητες στο PIC-NIC, που διοργανώνει η FM GROUP για όλους εσάς. Απευθύνεται στους Business Partners που θα κατακτήσουν το επίπεδο αποτελεσματικότητας 21% οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν το συγκεκριμένο τίτλο τους τρεις (3) αμέσως επόμενους μήνες ή θα κατακτήσουν το επίπεδο της Πορφυρένιας Ορχιδέας. Στο παρόν πρόγραμμα κινήτρου δικαίωμα συμμετοχής έχετε μόνο μία φορά.

9 Τετράτροχος Στόλος FM Bonus Διατήρησης Επιπέδου ΛΗΞΗ: Για κάθε Μέλος από το επίπεδο αποτελεσματικότητας 18% έως τον τίτλο της «Πορφυρένιας Ορχιδέας» Έλα να φτιάξουμε το επαγγελματικό σου προφίλ! Υπέγραψε τη σύμβαση συμμετοχής και κόλλησε το λογότυπο της FM GROUP στο αυτοκίνητο της κατοχής σου! Με αυτόν τον τρόπο για κάθε μήνα που θα διατηρείς το επίπεδο σου θα λαμβάνεις από την FM GROUP δωροεπιταγή για τις αγορές προϊόντων της εταιρείας μας ή μετρητά! Για 18% Για 21% 200 ΜΕΤΡΗΤΑ Για πορφυρένια Ορχιδέα Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτόν το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν το αμέσως υψηλότερο επίπεδο αποτελεσματικότητας από αυτό που κατέκτησαν τον Μήνα Βάσης τους και να επιβεβαιώσουν το κατακτηθέν επίπεδο αποτελεσματικότητας τον αμέσως επόμενο ημερολογιακό μήνα της πρόκρισής τους.

10 Εκμεταλλεύσου το μοναδικό προνόμιο των Πρόσθετων Κωδικών! Μη χάσεις την ευκαιρία! Κάθε Business Partner που κατακτά επίπεδο τουλάχιστον 15% δικαιούται πρόσθετο ή πρόσθετους κωδικούς. Ο κωδικός αυτός έχει τα ίδια ακριβώς προνόμια με τον βασικό κωδικό καθώς και δικαίωμα συμμετοχής σε πολλά κίνητρα. Εκμεταλλεύσου τον για την ανάπτυξή σου! Πιο συγκεκριμένα : ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ NEW ΕΣΥ 1 15% Το 15% δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ NEW ΕΣΥ 1 18% Το 18% δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ 1 21% Η Χρυσή Μανόλια (21%) δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό.

11 ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ 1 ΠΟΡΦΥΡΕΝΙΑ ΟΡΧΙΔΕΑ Η Πορφυρένια Ορχιδέα δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ 1 ΑΜΑΡΑΝΘΗ ΟΡΧΙΔΕΑ Η Αμάρανθη Ορχιδέα δικαιούται έναν πρόσθετο κωδικό. ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Η Xρυσή Ορχιδέα δικαιούται δύο πρόσθετους κωδικούς. ΕΣΥ 1 ΧΡΥΣΗ ΟΡΧΙΔΕΑ ΕΣΥ3 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ1 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ2 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ3 ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΣΥ 1 ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΟΡΧΙΔΕΑ Η Διαμαντένια Ορχιδέα δικαιούται τρεις πρόσθετους κωδικούς.

12 νεο VW UP & GO! Η FM GROUP θα σου προσφέρει χρηματικό bonus για την αποπληρωμή του αγαπημένου σου VOLKSWAGEN UP! Ο τίτλος της Χρυσής Μανόλιας με Βασική Δομή Δικτύου τουλάχιστον 3 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % και ο τίτλος της Πορφυρένιας Ορχιδέας με Βασική Δομή Δικτύου το ΚΥΡΙΟ ΠΟΔΙ σε επίπεδο αποτελεσματικότητας 21% και τουλάχιστον 2 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % σου χαρίζουν ένα έξυπνο αυτοκίνητο πόλης! Είτε είσαι ΙΔΙΩΤΗΣ, είτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Κάνε και ΕΣΥ δικό σου το VW UP & GO! Για εγγεγραμμένα ΜΕΛΗ πριν την ! Μήνας Βάσης: Μάιος 2014 Τα Μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτόν το Πρόγραμμα Κινήτρου οφείλουν να κατακτήσουν τη ΔΟΜΗ ΔΙΚΤΥΟΥ α) για 21%: τουλάχιστον 3 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % και β) για Πορφυρένια Ορχιδέα: το ΚΥΡΙΟ ΠΟΔΙ σε επίπεδο αποτελεσματικότητας 21% και τουλάχιστον 2 ξεχωριστά πόδια το ελάχιστο σε επίπεδο αποτελεσματικότητας στο 9 % και να επιβεβαιώσουν την ΙΔΙΑ ΔΟΜΗ ΔΙΚΤΥΟΥ και τουλάχιστον το ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ τους αμέσως 2 επόμενους ημερολογιακούς μήνες της πρόκρισής τους.

13 ΛΗΞΗ: Μόνο για Πορφυρένιες & Αμάρανθες Ορχιδέες! Θέλεις κάθε μήνα να ανταμείβεσαι επιπλέον για την ανάπτυξη του δικτύου σου; Το κίνητρο Πορφυρένιες Βάσεις και Αμάρανθες Κολώνες αναφέρεται σε όλες τις Πορφυρένιες και Αμάρανθες Ορχιδέες και τις ανταμείβει κάθε μήνα : για κάθε πόδι που απλά διατηρεί το επίπεδό του (τουλάχιστον 6%) για κάθε πόδι που αυξάνει το επίπεδό του, με ακόμα υψηλότερη προμήθεια για κάθε νέο πόδι που προσθέτεις στο δίκτυό σου (τουλάχιστον 6%) Επισκέψου την ιστοσελίδα και αφού κάνεις log in, διάβασε τα ακριβή ποσά, τους κανόνες αλλά και τα παραδείγματα των προγραμμάτων. Χτίσε τη δική σου αυτοκρατορία κοντά στην FM GROUP με τα νέα προγράμματα ανάπτυξης και εκτόξευσε το εισόδημά σου στα ύψη!

14 Γενέθλια FM GROUP WORLD agal(i)a Όλος ο κόσμος μια To πιο φαντασμαγορικό event της χρονιάς! Καλεσμένοι της FM GROUP WORLD κάθε χρόνο είναι οι καλύτεροι Leaders παγκοσμίως οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι σε απίστευτους προορισμούς! Εκεί μια σειρά από εκπλήξεις περιμένουν εσάς, τους πρωταγωνιστές μας: Ένα ξεχωριστό gala που διοργανώνει η FM GROUP WORLD με πολλές βραβεύσεις, άψογη φινέτσα και απροσδόκητα συναισθήματα και η συνέχεια εκπληκτική...γνωριμία με νέες κουλτούρες, γεύσεις και δραστηριότητες! Στο τέλος κάθε ταξιδιού οι Leaders συμμετέχουν στο επιμορφωτικό σεμινάριο από έναν ειδικά καταρτισμένο εκπρόσωπο της εταιρείας που ενδυναμώνει τις ηγετικές τους ικανότητες. Οι όροι και οι προϋποθέσεις ενδεχομένως να διαφοροποιούνται κάθε χρόνο διότι ορίζονται μόνο από την FM GROUP WORLD. Με μία Mercedes προς την Επιτυχία Ο τίτλος της Αμάρανθης, της Χρυσής και της Διαμαντένιας Ορχιδέας σου δίνει το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προνόμια μιας πολυτελέστατης Mercedes! Μπορείς να την κάνεις δικιά σου μέσω του δικού σου ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ συμβολαίου με την εταιρεία!

15 νεο Walk of Fame ΚΑΡΤΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΣ FM GROUP THE WALK OF FAME Με την FM GROUP μπορείτε να νιώθετε σαν πραγματικό ΑΣΤΕΡΙ! Η συμμετοχή σας στη Λέσχη Αστεριών συνεπάγεται όχι μόνο τεράστια χρηματικά ποσά αλλά και κύρος, πρόσβαση σε μοναδικές υπηρεσίες και προνόμια! Ο τίτλος του LEADER δεν είναι απλά τιμητικός αλλά αποτελεί και τεράστια ευθύνη και πρόκληση. Με την κατάκτηση και διατήρηση του επιπέδου οποιουδήποτε Αστεριού λαμβάνετε από εμάς μία ΚΑΡΤΑ ΛΕΣΧΗΣ ΑΣΤΕΡΙΩΝ FM GROUP, καθώς επίσης και προνόμια που ανταποκρίνονται στη θέση που έχετε στην εταιρεία μας. Το νέο κίνητρο «The Walk of Fame» θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τη δομή σας ακόμα πιο αποτελεσματικά, να κατακτήσετε τα επίπεδα αποτελεσματικότητας και, πάνω από όλα, να βοηθήσετε άλλους να ακολουθήσουν την ίδια επιτυχημένη πορεία. Η παγκόσμιας ισχύος κάρτα για το CLUB ΑΣΤΕΡΙΩΝ συνεπάγεται: Με επαγγελματικά ταξίδια και διαμονή σε ξενοδοχείο 5 αστέρων Επιπρόσθετα προνόμια κατά τη διάρκεια του προγράμματος της 10ης επετείου που περιλαμβάνουν υψηλότερα κριτήρια διαμονής (Junior σουίτα), κομμωτή και make-up artist Ετήσια επαγγελματική υποστήριξη από προσωπικό, επαγγελματικό σύμβουλο της FM GROUP World για ανάλυση δομών δικτύου και διαρκείς αναφορές Ατομική εκπαίδευση με επαγγελματικό εκπαιδευτή της FM GROUP World Αποκλειστικό σχεδιασμό των προσωπικών επαγγελματικών καρτών από την FM GROUP World Και αυτά είναι μόνο η Αρχή! Aναλυτικά οι προϋποθέσεις των κινήτρων στο

16 Βρείτε μας στο FACEBOOK: Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: (Ελλάδα) (Κύπρος) FM GROUP GREECE: ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 249 Ν. ΨΥΧΙΚΟ, Τ.Κ ΑΘΗΝΑ (πλησίον μετρό Εθνικής Άμυνας) ΤΗΛ.: , FAX: (παραγγελίες) (πληροφορίες- παράπονα) (αιτήσεις) (διοικητικά θέματα) FM GROUP CYPRUS: ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ 20Α, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ, 2020 ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΛ.: , , FAX: (επικοινωνία) (αιτήσεις-παραγγελίες)

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας :

WELCOME. 2ος μήνας : 3ος μήνας : 1ος μήνας : WELCOME Η εκκίνηση μιας επιτυχημένης πορείας αρχίζει από τον πρώτο μήνα εγγραφής σας δηλ. τον μήνα που καταχωρείται το όνομα σας στη βάση δεδομένων μας. Για τους τρεις πρώτους μήνες εγγραφής σας κάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ροσφορές Καλές γιορτές

ροσφορές Καλές γιορτές Χριστουγεννιάτικες ροσφορές Καλές γιορτές 2 εκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου w w w. f m g r o u p. g r 2 www.fmgroup.gr Φτιάξτε το δικό σας σετ Aurile! ΔΩΡΟ ΚΩΔ.: GK1 Με την αγορά 2 βιο-λειτουργικών ροφημάτων

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r Παντού μαζί σας! Απίθανο αποτέλεσμα! FM GROUP SUGGESTS! 16,00 /τμχ. ΑΡΧΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

SPECIAL DEALS by FM GROUP!

SPECIAL DEALS by FM GROUP! SPECIAL DEALS by FM GROUP! ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ w w w. f m g r o u p. g r FM GROUP SUGGESTS! 12,00 /τμχ. 34,40 40 ΠΟΝΤΟΙΟΙ Παντού μαζί σας! Πολυτελής

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε άλλους! Το κλειδί για την Επιτυχία 03. Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04

Περιεχόμενα. Βοήθησέ μας να βοηθήσουμε άλλους!  Το κλειδί για την Επιτυχία 03. Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04 FM GROUP 2014 Περιεχόμενα Το κλειδί για την Επιτυχία 03 Πριν ξεκινήσεις Γλωσσάριο 04 Άμεσες πωλήσεις και Πολυεπίπεδο Μάρκετινγκ 10 Το ΜLM και εσύ, η FM GROUP και εσύ 11 Σχετικά με το Σχέδιο Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

H Οδός μιας. επιτυχημένης καριέρας. MLM Πλεονεκτήματα και ανάπτυξη ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ

H Οδός μιας. επιτυχημένης καριέρας. MLM Πλεονεκτήματα και ανάπτυξη ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ Είσαι έτοιμος για μια νέα καριέρα; ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΡΑ 2013 ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΥΠΡΟΥ MLM Πλεονεκτήματα και ανάπτυξη ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ 2013 H Οδός μιας ΕΠΙΤΥΧΙΑ 2012 Ποιοι κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

H Οδός μιας. επιτυχημένης καριέρας. MLM Πλεονεκτήματα και ανάπτυξη ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ

H Οδός μιας. επιτυχημένης καριέρας. MLM Πλεονεκτήματα και ανάπτυξη ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ Είσαι έτοιμος για μια νέα καριέρα; ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΡΑ 2013 ΕΛΛΑΔΑΣ / ΚΥΠΡΟΥ MLM Πλεονεκτήματα και ανάπτυξη ΠΩΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΟΥ ΒΗΜΑΤΑ 2013 H Οδός μιας ΕΠΙΤΥΧΙΑ 2012 Ποιοι κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP GREECE ACCESSORIES. www.fmgroup.gr www.fmeducation.gr

FM GROUP GREECE ACCESSORIES. www.fmgroup.gr www.fmeducation.gr FM GROUP GREECE ACCESSORIES www.fmgroup.gr www.fmeducation.gr 4 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΥΛΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ XΡΗΣΙΜΑ GADGETS ΣΕΛ.3-8 ΣΕΛ.9-11 ΣΕΛ.12-14 ΣΕΛ.15-17 3 Starter

Διαβάστε περισσότερα

Η Αποστολή μας. Το όραμα μας

Η Αποστολή μας. Το όραμα μας Γνώρισε την FM WORLD την πιο δυναμική εταιρεία MLM Η Αποστολή μας H δημιουργία ολοκληρωμένης γκάμας, υψηλής ποιότητας προϊόντων και η εξασφάλιση της οικονομικής ανεξαρτησίας σας δημιουργώντας μια νέα τύπου

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αποστολή μας. Το όραμα μας

Η Αποστολή μας. Το όραμα μας Γνώρισε την FM WORLD την πιο δυναμική εταιρεία MLM Η Αποστολή μας H δημιουργία ολοκληρωμένης γκάμας, υψηλής ποιότητας προϊόντων και η εξασφάλιση της οικονομικής ανεξαρτησίας σας δημιουργώντας μια νέα τύπου

Διαβάστε περισσότερα

Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, (Ελλάδα),

Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων,  (Ελλάδα), Οι προσφορές ισχύουν για Ελλάδα & για Κύπρο από 3/01 έως 31/01 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, www.gr.fmworld.com (Ελλάδα), www.cy.fmworld.com (Κύπρος) Αγοράστε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ 2 ίδιο προϊον

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια!

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty.

LIVIOON The sense of beauty. Business Guide Livioon LIVIOON The sense of beauty. Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

only hot offers! www.fmgroup.gr Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων only hot offers! Οι προσφορές ισχύουν για ΕΛΛΑΔΑ & για ΚΥΠΡΟ έως 30/09 Μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων www.fmgroup.gr 3 βήματα Σετ ALOE VERA! Αποτελείται από αφρό καθαρισμού, τονωτική λοσιόν και κρέμα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Το Πρόγραμμα «Alpha Spend and Win» (το «Πρόγραμμα») της Alpha Bank Cyprus Ltd (η «Τράπεζα») ισχύει από την 1 η Σεπτεμβρίου 2018 έως και την

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ Πρόγραμμα Ανάπτυξης Νέων Αντιπροσώπων

ΝΕΟ Πρόγραμμα Ανάπτυξης Νέων Αντιπροσώπων ΝΕΟ Πρόγραμμα Ανάπτυξης Νέων Αντιπροσώπων Ονομασία Προγράμματος Let s Start και λογότυπο Υποδεχόμαστε το πρόγραμμα Κερδίζεις σε ΚΑΘΕ βήμα που κάνεις στο Πρόγραμμα! Για ό,τι κάνεις, κερδίζεις Για ό,τι κάνεις

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win!

Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win! Καλοκαίρι 2012 Πρόγραμμα Προνομίων Sicuro win win win! Αγαπητοί φίλοι μας, Τα προνόμια που μπορείτε να αποκομίσετε σε κάθε επαφή σας με το γραφείο μας είναι πολλά. Δημιουργήσαμε το πρόγραμμα loyalty (εμπιστοσύνης)

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens.

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens. MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: Την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera

200 ml 8 15,61 5,29 20, Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera SKIN RICH - ΞΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙ ΕΡΜΙ ΕΣ 110 Γαλάκτωμα Καθαρισμού 8 15,61 5,29 20,90 111 Τονωτική λοσιόν με Aloe Vera 8 13,17 4,33 17,50 112 Κρέμα Ημέρας 12 18,61 7,29 25,90 113 Κρέμα Νυκτός 14 19,90

Διαβάστε περισσότερα

Αφού μπορούν άλλοι FBO μπορούμε και εμείς. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ!

Αφού μπορούν άλλοι FBO μπορούμε και εμείς. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ! ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΠΑΤΗΝΙΩΤΗ ΒΑΡΒΑΡΑ Senior Eagle Managers 2018 Αφού μπορούν άλλοι FBO μπορούμε και εμείς. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς και εσύ! Ένα κίνητρο ολοκληρώθηκε το Senior Eagle Manager που αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΣ ΛΕΣΧΗ. recommended by MARKETING PLAN

ΕΑΣ ΛΕΣΧΗ. recommended by MARKETING PLAN ΣΟ ΤΗ ΡΧ D RL FM GR ΕΑΣ ΙΔ ΛΕΣΧΗ recommended by OUP WO MARKETING PLAN 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Το Πρώτο Σχέδιο Μάρκετινγκ Eισαγωγή Γνώρισε την FM GROUP Δικτυακό μάρκετινγκ Οι χρυσοί κανόνες των πωλήσεων Γιατί αξίζει

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN JAVITA COFFEE MARKETING PLAN ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1.Απευθείας πωλήσεις Τα κέρδη από τις απευθείας πωλήσεις των προϊόντων είναι ο απλός και άμεσος τρόπος να κερδίσει κάποιο μέλος εισόδημα. Αγοράζοντας από την

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard

Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Όροι και Προϋποθέσεις Προωθητικής Ενέργειας Καρτών MasterCard Το Πρόγραμμα «Alpha Spend and Win» (το «Πρόγραμμα») της Alpha Bank Cyprus Ltd (η «Τράπεζα») ισχύει από την 1 η Ιανουαρίου 2019 έως και την

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Αναπτυχθείτε και Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Eυρωπαϊκό Πρόγραμμα Κινήτρων Ανάπτυξης 2012/2013 Έτος Απόδοσης 2012/2013: η χρονιά της ανάπτυξης! «Εστιάστε στην...ανάπτυξη» είναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ στόχος

Διαβάστε περισσότερα

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ!

3. Ανεξάρτητα από το τι λέει ο κόσμος..μην τα παρατάς ποτέ! www.fmgroup.gr 1. Ποτέ μη λες «όχι» σε μια ευκαιρία Αυτός είναι ο λόγος που δεν διστάσαμε ούτε λεπτό στην ιδέα της ίδρυσης της FM GROUP GREECE. Ήταν η ευκαιρία μας να ζήσουμε τη ζωή μας όπως τη θέλαμε.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΝΙΚΗΤΉΣ 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 ΗΠΑ$749 Αυστραλία Αυστραλιανή Φύση & το Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα 5 νύχτες ΗΠΑ$929 Κροατία Πειρατική περιπέτεια για όλη την οικογένεια στην

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Φίλε Σύμμαχε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Μελών Λέσχης FM WORLD (σε ισχύ από )

Κανονισμός Μελών Λέσχης FM WORLD (σε ισχύ από ) Κανονισμός Μελών Λέσχης FM WORLD (σε ισχύ από 1.9.2016) 1. Γλωσσάριο 1.1. Business Partner οντότητα που δεσμεύεται με την FM WORLD ΕΛΛΑΔΑ ή με Υποκατάστημα μέσω της Αίτησης Μέλους της Λέσχης FM WORLD (Αίτηση,

Διαβάστε περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα Kάθε στιγμή, περισσότερα Λίγα λόγια για εμάς Είμαστε η Anytime. Η 1η επιλογή στην direct ασφάλιση. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση! Στην Anytime οραματιζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις.

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Alpha Bank Gold Business Banking. Γνωρίστε σήµερα τη νέα Υπηρεσία. Alpha Bank Gold Business Banking σηµαίνει για εσάς και για την Επιχείρησή σας αναγνώριση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

All in One Business Model Το Δώρο Μας

All in One Business Model Το Δώρο Μας 6 η ΕΝΟΤΗΤΑ All in One Business Model Το Δώρο Μας GO VIRAL Το Viral Marketing αποσκοπεί στη διαφήμιση ενός προϊόντος μέσω της διάδοσής του από τους ίδιους τους χρήστες. Αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Προσφορά Συνεργασίας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Το τριφύλλι επιστρέφει την Αγάπη σου. www.paomprosta.gr

Το τριφύλλι επιστρέφει την Αγάπη σου. www.paomprosta.gr Το τριφύλλι επιστρέφει την Αγάπη σου www.paomprosta.gr Φίλε Σύμμαχε, Με την Κάρτα Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας 2015/16 γίνεσαι μέρος μιας σπουδαίας προσπάθειας ο αγαπημένος μας Σύλλογος να πετύχει

Διαβάστε περισσότερα

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές!

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές! Drink Coffee Feel Healthy Make Money D X N Ο Υγιεινότερος καφές! DXN Marketing Plan Το Marketing Plan είναι φτιαγμένο για να μη σας πιέζει. Απλά Δείξτε σε άλλους το προϊόν και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές.

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Εκεί που θα είσαι κι εσύ, στη δική σου θέση, σε κάθε αγώνα! Μη

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγαπητέ φίλαθλε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Ηθικής των Μελών της Λέσχης της FM WORLD

Κώδικας Ηθικής των Μελών της Λέσχης της FM WORLD Κώδικας Ηθικής των Μελών της Λέσχης της FM WORLD I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1. Αντικείμενο των κανονισμών 1.1. Σκοπός του Κώδικα Ηθικής της Λέσχης της FM WORLD (εφεξής: «ο Κώδικας») είναι να εισάγει πρότυπα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Id Πρόγραμμα sed aute occaecat Ανταμοιβής aliqua Μελών id dolor SF ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Σας γνωστοποιούμε ότι το Servicefinder.gr από σήμερα 09/03/2018, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα ανταμοιβής

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

recommended by ΕΑΣ ΛΕΣΧΗ

recommended by ΕΑΣ ΛΕΣΧΗ ΣΟ ΤΗ ΡΧ D RL FM GR ΕΑΣ ΙΔ ΛΕΣΧΗ recommended by OUP WO MARKETING PLAN 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Το Πρώτο Σχέδιο Μάρκετινγκ Eισαγωγή Γνώρισε την FM GROUP Δικτυακό μάρκετινγκ Οι χρυσοί κανόνες των πωλήσεων Γιατί αξίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. www.proofinjob.weebly.com

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. www.proofinjob.weebly.com ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ GOLDBEX Η GOLDBEX προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία σε όλα τα άτομα ή σε οικογένειες που θέλουν να αποταμιεύσουν.

Διαβάστε περισσότερα

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης)

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης) DXN το marketing plan που σας ανταμοίβει (παράδειγμα ανάπτυξης) Tο marketing plan παρουσιάζεται αναλυτικά μέσα στο starter kit που σας παρέχει η εταιρεία με την ενεργοποίηση του κωδικού σας. Σκοπός αυτής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD»

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «DISNEYLAND BONUS MASTERCARD» H Τράπεζα ALPHA BANK A.Ε. (εφεξής Τράπεζα), διοργανώνει Προωθητική Ενέργεια (εφεξής «Προωθητική Ενέργεια») για τους κατόχους καρτών

Διαβάστε περισσότερα

WS-GLAMOUR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ

WS-GLAMOUR ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ Αγαπητή Κυρία, Αγαπητέ Κύριε Σ τις επόμενες σελίδες θα σας εξηγήσουμε το πρόγραμμα ανταμοιβής το οποίο θα σας κάνει παγκόσμιο νικητή. Ο συνδυασμός των υψηλών ποιοτικών προϊόντων σε

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY GIANNOULIS HOTELS AND RESORTS LOYALTY CLUB ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY Το πρόγραμμα GIANNOULIS LOYALTY προσφέρεται και διοικείται από την GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, για τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί;

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί; ΚΑΦΕΣ AURILE Γενικές Πληροφορίες Πώς καβουρδίζεται ο καφές Aurile; Ο καφές Aurile καβουρδίζεται για περίπου 20 λεπτά στους 210 C (ο τρόπος αυτός είναι γνωστός ως American Roast). Κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας 06.2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος Συνοπτικό εγχειρίδιο χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος www.sweetland.com.cy Σ ε λ ί δ α 1 Πίνακας περιεχομένων Χρήση της λειτουργίας αναζήτησης... 3 Καινούργια εγγραφή... 4 Συμπλήρωση προφίλ... 6 Υποβολή

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως:

Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Ο Πρόεδρος και Συνιδρυτής της Microsoft, Bill Gates, είχε πει προσφάτως: Στον 21ο αιώνα θα υπάρχουν δυο ειδών επιχειρήσεις: Αυτές με παρουσία στο Internet και αυτές που θα έχουν βάλει ΛΟΥΚΕΤΟ! Σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Stars ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ VISA ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC / HSBC Advance / HSBC Premier / U Start!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Stars ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ VISA ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC / HSBC Advance / HSBC Premier / U Start! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ Stars ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ VISA ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC / HSBC Advance / HSBC Premier / U Start! ΑΠΟ ΤΗΝ HSBC Η HSBC Bank plc, Ελλάδος προσφέρει το πρόγραμμα Επιβράβευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ εάν αναζητείτε έναν τρόπο για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα, ή ψάχνετε για μία αληθινή επιχείρηση η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα!

Η εταιρία. Η Care Lives σας παρέχει αυτόν τον μελλοντικό τρόπο ζωής, σήμερα! Η εταιρία H Care Lives στην προσπάθειά της να γίνει μια πρωτοπόρος εταιρία στους τομείς υγείας και ευεξίας σε όλον τον κόσμο, έχει κατασκευάσει σε συνεργασία με μια ομάδα επιστημόνων, την τελευταία 0ετία

Διαβάστε περισσότερα

OXII NOVA COMPANY Οι ιδρυτές της OXII NOVA

OXII NOVA COMPANY Οι ιδρυτές της OXII NOVA Καλώς ήλθατε Η τάση των ανθρώπων για οικονομία και καλύτερη υγεία, οδήγησε στην ίδρυση της OXII NOVA. Μιας καινοτόμου εταιρίας που σκοπός της είναι να παρέχει έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, 95% υγιεινότερο

Διαβάστε περισσότερα

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY. 2.Εγγραφή και χαρακτηριστικά κάρτας FILOS Loyalty

1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY. 2.Εγγραφή και χαρακτηριστικά κάρτας FILOS Loyalty GIANNOULIS HOTELS AND RESORTS LOYALTY CLUB ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. Χαρακτηριστικά Προγράμματος LOYALTY Το πρόγραμμα GIANNOULIS LOYALTY προσφέρεται και διοικείται από την GIANNOULIS HOTELS & RESORTS, για τους πελάτες

Διαβάστε περισσότερα

Business Roaming Promise

Business Roaming Promise Business Roaming Promise Μια νέα εποχή ξεκινάει για τους επαγγελματίες και τα ταξίδια τους στην Ευρώπη! Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρώπη, με το Vodafone Business Roaming εμείς φροντίζουμε να είσαι πάντα

Διαβάστε περισσότερα

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές

Press kit Κατάλογος IKEA 2016. Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές Press kit Κατάλογος IKEA 2016 Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές ζί ς! πορσελάνη. w.ikea.gr Ζούμε μαζί Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Marketing in E-commerce: A Competitive Landscape. Ομιλητής : Τσίγκρος Κυριάκος

Marketing in E-commerce: A Competitive Landscape. Ομιλητής : Τσίγκρος Κυριάκος Email Marketing in E-commerce: A Competitive Landscape Ομιλητής : Τσίγκρος Κυριάκος Το παραδοσιακό Marketing επικεντρώνεται στο προϊόν Τονίζει την μοναδική ποιότητα του προϊόντος Μαζικά προωθητικά μηνύματα

Διαβάστε περισσότερα

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus:

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus: Πως να ξεκινήσετε Αποφασίζοντας να γίνετε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Care-O-Lives μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μοιράζοντας σε άλλους ανθρώπους αυτήν την φανταστική και πρωτοποριακή επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

Επιθεώρηση Χρυσολόγου

Επιθεώρηση Χρυσολόγου ΕΘΝΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Επιθεώρηση Χρυσολόγου Τεύχος 30 ο Iούλιος Σεπτέμβριος 2014 0.01 Πριν λίγους μήνες ο Mπαϊρακτάρης Γιώργος Προήχθη σε unit manager. Mας παραθέτει τις Απόψεις του για το επάγγελμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2014/15 Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε. Ακόμα πιο δυνατός, ακόμα πιο αποφασισμένος, σαν μια γροθιά, σαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός είναι εδώ. Μέσα από ποδοσφαιρικές «κατακτήσεις»,

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος

Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Χαιρετισμός Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Π.Ο. Αγαπητό Μέλος Από το 2005, η Οργάνωση μας σε συνεργασία με την Alpha Ασφαλιστική, προσφέρει την ευκαιρία στα μέλη της να συμμετέχουν σε ομαδικό

Διαβάστε περισσότερα

Ότι θες να μάθεις, να συγκρίνεις ώστε να επιλέξεις πιο πρόγραμμα τακτικών επιβατών σου ταιριάζει.

Ότι θες να μάθεις, να συγκρίνεις ώστε να επιλέξεις πιο πρόγραμμα τακτικών επιβατών σου ταιριάζει. Miles & Bonus VS Travelair Club Ότι θες να μάθεις, να συγκρίνεις ώστε να επιλέξεις πιο πρόγραμμα τακτικών επιβατών σου ταιριάζει. Περιγραφή: Miles&Bonus Είναι το πρόγραμμα τακτικών επιβατών (ffp) της αεροπορίας

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017/18. Με εσένα, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός.

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ 2017/18. Με εσένα, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός. Με εσένα, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός. ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΙΚΟΣ ΝΑΘΗΝ ΠΑΕ ΠΑ Αγαπητέ φίλαθλε, ΑΙΚΟΣ ΝΑΘΗΝ ΠΑΕ ΠΑ Ξεκινάμε την πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ιστορική μας έδρα με μία προτεραιότητα:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ EUROFRESH FRUITS Η καμπάνια προώθησης φρέσκων φρούτων (κεράσι, ακτινίδιο, πορτοκάλι, καρπούζι, επιτραπέζια σταφύλια) στην Ρωσία, Ουκρανία και Κίνα αποτελεί μια πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να αρχίσω να χτίζω την Επιχείρησή μου σήμερα?

Πώς να αρχίσω να χτίζω την Επιχείρησή μου σήμερα? Πώς να αρχίσω να χτίζω την Επιχείρησή μου σήμερα? Συγχαρητήρια Για το ενδιαφέρον σας να αρχίσετε να χτίζετε την Oriflame επιχείρησή σας, προσκαλώντας και άλλους να γίνουν μέλη!! Σημερινή Ατζέντα : 1. Το

Διαβάστε περισσότερα

FM GROUP ΜΕΓΑΛΟ EVENT ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MERCEDES SMART H FIAT 500 ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΕΛΑΜΨΕ 2. SMART ή FIAT 500 KAI ΕΦΥΓΕΣ!!!

FM GROUP ΜΕΓΑΛΟ EVENT ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MERCEDES SMART H FIAT 500 ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΕΛΑΜΨΕ 2. SMART ή FIAT 500 KAI ΕΦΥΓΕΣ!!! GREECE/ CYPRUS Έκδοση 1 FM GROUP ΜΕΓΑΛΟ EVENT ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MERCEDES SMART H FIAT 500 ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΕΛΑΜΨΕ 2 SMART ή FIAT 500 KAI ΕΦΥΓΕΣ!!! 5 ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ & ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΒΗΜΑ 6

Διαβάστε περισσότερα

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό!

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Αυτό το καλοκαίρι κάντε ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την επίγνωση, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. ΤΡΙΤΗ 28

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 Ο 1ος Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*.. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Συνδιοργάνωση: Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Δ.Α.ΣΤΑ.) Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου

σκέτη γλύκα ...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου σκέτη γλύκα...χρώματα και αρώματα χειροποίητη και μοναδική η τέχνη που γεννιέται μπροστά στα μάτια σου Κατάλογος προϊόντων 2017-2018 Η Εταιρεία μας Η εταιρεία «CARAMELLA NAXOS» ιδρύθηκε το 2013 στη Χώρα

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 2017 Προσφορά για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ www.lrworld.com 2 2015 1 TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ 210 2847306 211 2002121 ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 18:30 SMS στο: 19599 FAX 210 2847309 211 2002111 E-MAIL

Διαβάστε περισσότερα

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN Εύκολο ξεκίνημα με εγγραφή 20 και με Όλες τις δυνατότητες κέρδους από την Αρχή!! Δεν μηδενίζεστε με το τελείωμα του μηνά Δεν ξεκινάτε ποτέ από την αρχή. Αθροίζονται κάθε μήνα οι πόντοι σας και τα ποσοστά

Διαβάστε περισσότερα

Η δική σας επιχείρηση!

Η δική σας επιχείρηση! Εκπαίδευση Παροχές Ο δρόμος για την επιτυχία Η δική σας επιχείρηση! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων από τα χημικά και ο όγκος των αποβλήτων που αυξανόταν

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης περιοχή της Μεσογείου Σεπτέμβριος Δεκέμβριος 2011 Καταναλωτική δαπάνη εισερχόμενου τουρισμού σε έξι Μεσογειακές χώρες, με επιμέρους στοιχεία για την Ελλάδα Φεβρουάριος 2012

Διαβάστε περισσότερα

7/8ήμερη Κρουαζιέρα από Λαύριο "Ειδυλλιακό Αιγαίο"

7/8ήμερη Κρουαζιέρα από Λαύριο Ειδυλλιακό Αιγαίο 7/8ήμερη Κρουαζιέρα από Λαύριο "Ειδυλλιακό Αιγαίο" ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 489 το άτομο Κρουαζιέρα από Λαυρίο "Ειδυλλιακό Αιγαίο" με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Crystal Επιβιβαστείτε από την πόρτα τους

Διαβάστε περισσότερα

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus

Achaia Racing Team. Sponsorship. Prospectus Achaia Racing Team Sponsorship Prospectus 2017-2018 2 Εισαγωγή F1 in Schools Το F1 In Schools είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός Τεχνολογίας στον κόσμο και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTO ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ YELLOW IN FASHION ΤΗΣ ΜΤΝ ΣΤΟ FACEBOOK 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η MTN Cyprus Ltd (περαιτέρω ο «Διοργανωτής») προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο «MTN MADWALK INVITATIONS»

Διαβάστε περισσότερα

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP Όλα τα προϊόντα καθορίζονται από δύο είδη τιμών: Το Business Volume (BV) και τα Bonus Points (BP). - Business Volume: είναι η τιμή που αγοράζει ο Consultant από την Oriflame μείον το Φ.Π.Α. και τους λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

Η GRUNDFOS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΆΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ WIN & EARN ΠΌΝΤΟΥΣ ΜΟΥ;

Η GRUNDFOS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΆΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ WIN & EARN ΠΌΝΤΟΥΣ ΜΟΥ; Η GRUNDFOS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΠΆΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ WIN & EARN ΠΌΝΤΟΥΣ ΜΟΥ; ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΟΥΣ WIN & EARN ΠΌΝΤΟΥΣ ΣΟΥ Όταν αρχίσεις να συγκεντρώνεις WIN & EARN πόντους καθώς αγοράζεις και καταχωρείς

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης.

Ermis Direct. Θα χρησιμοποιηθεί, σε περίπτωση βράβευσης, για την παρουσίαση της συμμετοχής στην τελετή απονομής και στα έντυπα της διοργάνωσης. Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ένας θησαυρός στα σκουπίδια μας

Ένας θησαυρός στα σκουπίδια μας (Το τηλεπαιχνίδι που αφορά την ανακύκλωση. Το κείμενο είναι γραμμένο από μαθητές και δάσκαλο και περιλαμβάνει 11 ρόλους. Ακούγεται μουσική σχετική με την ανακύκλωση.) Α.: Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι

Διαβάστε περισσότερα

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei

Ermis PR. Κατηγορία: Stakeholders Relations. Τίτλος Συμμετοχής: Huawei Ταξίδι Έλληνα Πρωθυπουργού στην Κίνα. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Huawei Ermis PR Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα