Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Τι είναι σημαντικό για εσάς;"

Transcript

1 CROP BOTTOM GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά προνόμια CROP TOP Μην τα ονειρεύεστε απλώς. Κάνετε κάτι για να τα πραγματοποιήσετε! Γεγονός: Ως μία από τις! μεγαλύτερες εταιρίες απευθείας πωλήσεων παγκοσμίως, η Amway σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκινήσετε μία χαμηλού κόστους και χαμηλού ρίσκου δική σας επιχείρηση. FULL Ξεκινήστε με την Επιχείρηση

2 Πού θέλετε να φτάσετε με την Amway; Να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα Μπορείτε! Εμείς θα αναλάβουμε τα προϊόντα, εσείς φροντίστε τους πελάτες σας. Να αναπτύξετε την επιχείρησή σας Τώρα έχετε μία επιχείρηση! Με αφοσίωση, η επιχείρησή σας μπορεί να επεκταθεί και να μεγαλώσει, μαζί με το εισόδημά σας. Να ξεπεράσετε τον εαυτό σας Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα! Εμπνεύστε τους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway της ομάδας σας ώστε να δώσουν όλο τον εαυτό τους. Γεγονός: Υπάρχουν! περισσότεροι από Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway (ΑΒΟ) παγκοσμίως.

3 έχετε τον έλεγχο της πορείας σας Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα! Εισόδημα = κέρδος λιανικής αμοιβές απόδοσης στο 21% * Τώρα έχετε μία επιχείρηση! Εισόδημα = κέρδος λιανικής αμοιβές απόδοσης από 12%-18% * Μπορείτε! Εισόδημα = κέρδος λιανικής αμοιβές απόδοσης από 3%-9% * * Βάσει του όγκου πωλήσεων.! Γεγονός: Από το 1959, η Amway έχει καταβάλει τις περισσότερες αμοιβές και κίνητρα μετρητών στους διανομείς της διεθνώς, από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία απευθείας πωλήσεων στον κόσμο.

4 Μπορείτε! * Τι κάνετε: παρέχετε στους πελάτες προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και γίνεστε ανάδοχοι νέων Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway Τι κερδίζετε: απολαμβάνετε ένα ανεξάρτητο εισόδημα Το σύνολο των παραγγελιών σας στην Amway 316 2x(316 )= 948 Οι πελάτες σας 2 Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Οι Αμοιβές Απόδοσής σας 6% x 948 = 56,88 3% x 316 = 9,48 9,48 x 2 = 18,96 Οι Αμοιβές Απόδοσης της ομάδας σας Το κέρδος λιανικής** 30% x 316 = 94,80 Γεγονός: Ως νέος Ιδιοκτήτης! Επιχείρησης Amway δικαιούστε μία έκπτωση λόγω έναρξης κατά τις πρώτες 30 ημέρες της επιχείρησής σας η ιδανική στιγμή για να παραγγείλετε τα πρώτα σας προϊόντα και τα εργαλεία εκκίνησης. Το μηνιαίο σας εισόδημα 56,88-18,96 94,80 = 132, ,64 / χρόνο * Ο υπολογισμός σε αυτό το παράδειγμα και στα υπόλοιπα παραδείγματα που ακολουθούν γίνεται μόνο για λόγους εκτίμησης. Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις πραγματικές συνθήκες και μπορεί να μην περιέχει τα πλέον πρόσφατα στοιχεία. Τα στοιχεία είναι μόνο για επεξήγηση και δεν αποτελούν υπόσχεση, εγγύηση, ούτε άλλη υποχρέωση καταβολής αμοιβών από την Amway. Το αποτέλεσμα του υπολογισμού του εισοδήματος είναι το ακαθάριστο εισόδημα και δεν περιλαμβάνει έξοδα και φόρους που σχετίζονται με την επιχείρηση Amway. ** Αυτός ο υπολογισμός βασίστηκε σε προτεινόμενες τιμές λιανικής και ο κάθε ΑΒΟ έχει 200 ΒΑ. Όλα τα προϊόντα έχουν Βαθμούς Αξιολόγησης (ΒΑ) που καθορίζουν το επίπεδο των αμοιβών απόδοσης. Αυτό το παράδειγμα: 600 ΒΑ = 948, βασίστηκε στην αναλογία ΒΑ/ ίση με 1,58. Επίπεδο αμοιβών απόδοσης 6%.

5 Τώρα έχετε μία επιχείρηση! * Τι κάνετε: γίνεστε ανάδοχος περισσότερων νέων Ιδιοκτητών Επιχείρησης Amway Τι κερδίζετε: αύξηση του εισοδήματός σας μέσω των αμοιβών απόδοσης 6 Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Οι πελάτες σας με 4 ο καθένας Οι Αμοιβές Απόδοσής σας 15% x = 1.469,40 6% x = 94,80 94,80 x 6 = 568,80 Οι Αμοιβές Απόδοσης της ομάδας σας Το κέρδος λιανικής** 30% x 316 = 94,80! Γεγονός: Περισσότεροι από Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway συμμετέχουν κάθε χρόνο στα προγράμματα κατάρτισης της Amway Academy, μαθαίνοντας πώς να αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους. Το σύνολο των παραγγελιών σας στην Amway Το μηνιαίο σας εισόδημα 316 6x(1.580 ) = ,40-568,80 94,80 = 995, ,80 / χρόνο Σε αυτό το παράδειγμα: ΒΑ = Επίπεδο αμοιβών απόδοσης 15%. Όλοι οι ΑΒΟ έχουν 200 προσωπικούς ΒΑ και το παράδειγμα έχει υπολογιστεί με σχέση ΒΑ/ΟΣ 1 προς 1,58.

6 Μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα! * Τι κάνετε: εκπαιδεύετε άλλους να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους Τι κερδίζετε: εισόδημα και δυνατότητα μεγάλης ανάπτυξης 6 Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Οι πελάτες σας με 4 ο καθένας Οι Αμοιβές Απόδοσής σας 21% x = 5.242,44 Οι Αμοιβές Απόδοσης της ομάδας σας 12% x = 492,96 492,96 x 6 = 2.957,76 Το κέρδος λιανικής** 30% x 316 = 94,80 Γεγονός: Αναπτύξτε την! επιχείρησή σας πέρα από το 21% και θα δικαιούστε πολλές άλλες προσοδοφόρες αμοιβές και κίνητρα Το σύνολο των παραγγελιών σας στην Amway με 2 ο καθένας x (4.108) = Το μηνιαίο σας εισόδημα 5.242, ,76 94,80 = 2.379, ,76 / χρόνο Αυτό το παράδειγμα: ΒΑ = Επίπεδο αμοιβών απόδοσης 21%. Όλοι οι ΑΒΟ έχουν 200 προσωπικούς ΒΑ και το παράδειγμα έχει υπολογιστεί με σχέση ΒΑ/ΟΣ 1 προς 1,58.

7 Προσπαθήστε για ακόμη περισσότερα Οι ΑΒΟ υψηλών επιπέδων μπορούν να κερδίσουν επιπλέον ειδικές αμοιβές και κίνητρα, που συμπεριλαμβάνουν επιχειρηματικό σεμινάριο (LTS) που πραγματοποιείται σε καταπληκτικούς προορισμούς πολλές πρόσθετες αμοιβές απόδοσης και δελεαστικές αμοιβές σε μετρητά Τα όνειρά σας μπορούν να έχουν όλα τα μεγέθη. Ξεκινήστε σήμερα για να τα κάνετε πραγματικότητα! Γεγονός: Κάθε χρόνο, χιλιάδες ηγέτες υψηλών! επιτευγμάτων συμμετέχουν σε Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ηγετών (LTS).

8 Προϊόντα που οι άνθρωποι αγαπούν Ξεκινήστε με προϊόντα FULL Σας παρουσιάζουμε ένα κόσμο με επωνυμίες που ξεχωρίζουν για τα υψηλότατα πρότυπα ποιότητας την κορυφαία απόδοση την έρευνα τεχνολογίας αιχμής την ποιότητα ζωής! Γεγονός: Η Amway σήμερα κατέχει περίπου 1000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προϊόντων. CROP BOTTOM

9 Εξαιρετικής απόδοσης, ευαίσθητα προς το περιβάλλον προϊόντα, που θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της οικιακής καθαριότητας.! Γεγονός: Ένα λίτρο από το Υγρό Απορρυπαντικό Πιάτων DISH DROPS μπορεί να πλύνει περισσότερα από πιάτα!

10 Από απαλή περιποίηση της επιδερμίδας μέχρι υψηλής απόδοσης προϊόντα για τα μαλλιά και την οδοντόκρεμα πολλαπλής δράσης, η σειρά προϊόντων προσωπικής περιποίησης διαθέτει τα πάντα.! Γεγονός: Όλα τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης ελέγχονται για να διασφαλιστεί ότι πληρούν τις υψηλές μας προδιαγραφές ποιότητας και απόδοσης.

11 Προϊόντα περιποίησης επιδερμίδας και μακιγιάζ. Από εύχρηστα, απλά και ζωηρά μέχρι προηγμένα, πολυτελή και εκλεπτυσμένα. Γεγονός: Η ARTISTRY είναι μεταξύ των! πέντε κορυφαίων επώνυμων εταιριών σε πωλήσεις ποιοτικών προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας. * * Πηγή: Euromonitor International Limited, Ομορφιά και Προσωπική Περιποίηση 2011, κατηγορία και υποκατηγορία εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης επιδερμίδας, global 2010 value RSP.

12 Η επωνυμία beautycycle διαθέτει πέντε ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικών προϊόντων. Εμπνευσμένες από τα στοιχεία της φύσης προσφέρουνε απλές λύσεις ομορφιάς για ορατά αποτελέσματα. Γεγονός: Η συστηνόμενη λειτουργία! (Αpp) για την περιποίηση της επιδερμίδας δείχνει σε εσάς και τους πελάτες σας το ιδανικό στοιχείο για την επιδερμίδα σας - και μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν!

13 Πρωτοποριακή τεχνολογία που 'κλειδώνει' τα θρεπτικά συστατικά στο φαγητό σας και φέρνει καθαρό και υπέροχα εύγευστο νερό μέσα στο σπίτι σας.! Γεγονός: Το Σύστημα Επεξεργασίας Νερού espring είναι η μεγαλύτερη επωνυμία στον κόσμο, σε πωλήσεις οικιακών συστημάτων επεξεργασίας νερού. * *Βάσει μελέτης των πωλήσεων των επαληθευμένων Αγορών του 2009.

14 Ο καθένας μπορεί να τα καταφέρει Εάν είμαστε πεπεισμένοι για την ποιότητα ενός προϊόντος, το πουλάμε. Εάν είστε πεπεισμένοι, μπορείτε κι εσείς να προωθήσετε τα προϊόντα μας! Για τη δική σας υποστήριξη η Amway σας παρέχει: εκκίνηση με επένδυση χαμηλού κόστους εγγύηση επιστροφής χρημάτων * ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο δωρεάν εκπαίδευση με την Amway Academy Καταστήματα Amway και Επιχειρηματικά Κέντρα σε όλη την Ευρώπη Γεγονός: Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το υπόβαθρό σας,! μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιχείρηση Amway, μόνο για εσάς. * Για το αντίτιμο της εγγραφής. Ισχύει για τις πρώτες 90 ημέρες.

15 Σας υποστηρίζουμε διαρκώς Η Amway είναι Ευυπόληπτη σε όλο τον κόσμο για τα βραβευμένα προϊόντα της Ακμάζουσα Έμπνευση Αισιόδοξη για πάνω από 50 χρόνια και έπεται συνέχεια! για εκαταμμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο γιατί ανταμείβει την προσωπική προσπάθεια για το κοινό μας μέλλον! Γεγονός: Η Amway ιδρύθηκε το 1959 από τον Rich DeVos και τον Jay Van Andel και εξακολουθεί μέχρι σήμερα να ανήκει στις ίδιες οικογένειες, με παρουσία σε 80 διεθνείς αγορές.

16 Γίνετε ένας Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway Η επιχείρησή σας Amway ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας αναπτύσσεται μαζί με εσάς προσφέρει μεγάλες δυνατότητες κέρδους Ρωτήστε τον ανάδοχό σας σχετικά με τις επιλογές σας στο ξεκίνημα τα οφέλη των προσφορών Best of Amway συμβουλές επιτυχίας για να χτίσετε το μέλλον σας Γεγονός: Στην Amway, οι προσωπικές σχέσεις είναι! σημαντικές. Καθώς θα γνωρίζετε άλλους Ιδιοκτήτες Επιχείρησης Amway που διευθύνουν ήδη μία επιτυχημένη επιχείρηση, σας προτείνουμε να συζητάτε μαζί τους και να μαθαίνετε από τις εμπειρίες τους.

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY Κατανοώντας το πλάνο 1 ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM Άψογη κάλυψη λεία επιδερμίδα Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2014. Η καθημερινότητά μας είναι πολύ πιεστική και σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, είτε είμαστε στο

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Αναπτυχθείτε και Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Eυρωπαϊκό Πρόγραμμα Κινήτρων Ανάπτυξης 2012/2013 Έτος Απόδοσης 2012/2013: η χρονιά της ανάπτυξης! «Εστιάστε στην...ανάπτυξη» είναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ στόχος

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ. Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013 ANOIΞΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΔΩΡΟΥ Ότι καλύτερo για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΩΡΑ Οι προσεχείς μήνες είναι γεμάτοι από εξαιρετικές ευκαιρίες που θα

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

Η δική σας επιχείρηση!

Η δική σας επιχείρηση! Εκπαίδευση Παροχές Ο δρόμος για την επιτυχία Η δική σας επιχείρηση! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων από τα χημικά και ο όγκος των αποβλήτων που αυξανόταν

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ

Επιχειρηματικότητα. Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια. Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Επιχειρηματικότητα Εισαγωγή σε μια γνωστή άγνωστη έννοια Δημήτρης Βέργαδος Συντονιστής Επικοινωνίας ΣΕΒ Τι είναι επιχειρηματικότητα; Επιχειρηματικότητα είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις UNDER MY WING ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014

Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις UNDER MY WING ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014 UNDER MY WING SUPPORTING GRADUATE ENTREPRENEURS Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014 Ο επιχειρηματίας πάντα αναζητά την αλλαγή, ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα

Kάθε στιγμή, περισσότερα Kάθε στιγμή, περισσότερα Λίγα λόγια για εμάς Είμαστε η Anytime. Η 1η επιλογή στην direct ασφάλιση. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε περισσότερη ασφάλεια και λιγότερη ασφάλιση! Στην Anytime οραματιζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι

αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι Ίσως να συνειδητοποιείτε ότι τώρα είναι η ώρα για αλλαγή Χάνουμε τη σύνταξη Χρέη Ανεργία/ Εργασία εφήμερη Πολλές ώρες εργασίας Στρες αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν δεν αλλάξεις τον τρόπο που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ

ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Αν διαβάζετε αυτό το έντυπο τότε έχετε φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο στην πορεία σας με την Oriflame, αυτό του Χορηγού. Από τη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 27/03/09 1 Υπεύθυνος Καθηγητής: ΣΚΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20 Ομάδα Μαθητών: 1. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2. ΔΙΟΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 3. ΖΟΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02

NEWS TICKET GO TO ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 TICKET NEWS Αγαπητοί συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2010 Το 2010 αποτέλεσε μία πρόκληση για όλους μας. Η παγκόσμια οικονομική κρίση επέβαλλε σε πολλές επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Νο.1 σε Aloe Vera στον κόσμο! επιχειρηματική ευκαιρία

Νο.1 σε Aloe Vera στον κόσμο! επιχειρηματική ευκαιρία Νο.1 σε Aloe Vera στον κόσμο! επιχειρηματική ευκαιρία Μήπως αυτές οι καταστάσεις σας εκφράζουν; OIKOΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Xρέη Δάνεια Kαμία προοπτική για αποταμίευση ή σύνταξη EΛΛΕΙΨΗ ΧΡOΝΟΥ Κάνετε 2 ή περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη Διεθνούς Αναδοχής ΡΟΛΟΙ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Ανάπτυξη Διεθνούς Αναδοχής ΡΟΛΟΙ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Ανάπτυξη Διεθνούς Αναδοχής ΡΟΛΟΙ & ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΙΕΘΝΉΣ ΑΝΆΔΟΧΟΣ Ορισμός: Ένας Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Amway ο οποίος εισάγει στην επιχειρηματική ευκαιρία της Amway έναν υποψήφιο ABO από άλλη αγορά της

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Νο.1 σε Aloe Vera στον κόσμο! επιχειρηματική ευκαιρία

Νο.1 σε Aloe Vera στον κόσμο! επιχειρηματική ευκαιρία Νο.1 σε Aloe Vera στον κόσμο! επιχειρηματική ευκαιρία Μήπως αυτές οι καταστάσεις σας εκφράζουν; OIKOΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Xρέη Δάνεια Kαμία προοπτική για αποταμίευση ή σύνταξη EΛΛΕΙΨΗ ΧΡOΝΟΥ Κάνετε 2 ή περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη

CHIN ΡΑΔΙΟ. Dr. Love. Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας. Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη CHIN ΡΑΔΙΟ Dr. Love Για τον Σπύρος Πήτερ Γούδας Μετάφραση στα Ελληνικά απο την Ασπασια Κουρτεσιωτη Ο Dr. LOVE ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CHIN 1993 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κ. ΣΠΥΡΟ-ΠΗΤΕΡ ΓΟΥΔΑ Tο

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΟΛΎ ΣΥΧΝΆ Η ΖΩΉ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΆΖΕΙ Εμείς στην Stamper για περισσότερα από 45 χρόνια είμαστε στο πλευρό σας για όλες αυτές τις εκπλήξεις. Ο στόχος μας πάντοτε ίδιος. Να στηρίξουμε,

Διαβάστε περισσότερα

Altius Επιλογές Σύνταξης. Γιατί το μέλλον είναι κοντά!

Altius Επιλογές Σύνταξης. Γιατί το μέλλον είναι κοντά! Altius Επιλογές Σύνταξης Γιατί το μέλλον είναι κοντά! Altius Επιλογές Σύνταξης Η Altius Insurance έχοντας ως γνώμονα εσάς και τις ανάγκες σας από τη στιγμή που θα σταματήσετε να εργάζεστε, δημιουργεί με

Διαβάστε περισσότερα

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση αγοραστές άνοδος στόχοι πτώση προϊόντα επιτυχίες μερίδιο αγοράς αγορές καινοτομία επιδιώξεις πώληση ιδέες στρατηγική επιτυχίες αστοχίες γκάμα πωλήσεις ρεκόρ 5 ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 7 ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Η Θεωρία των Διεθνών Μετακινήσεων Κεφαλαίου

Η Θεωρία των Διεθνών Μετακινήσεων Κεφαλαίου Η Θεωρία των Διεθνών Μετακινήσεων Κεφαλαίου Περιεχόμενα Κεφαλαίου Η Ανάπτυξη της Διεθνούς Επιχειρηματικής Δραστηριότητας Τρόποι Άσκησης της Διεθνούς Επιχειρηματικής Δραστηριότητας και Ανάλυση των Πλεονεκτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές, που κυλούν μέσα στο χρόνο. Κάποιες διαρκούν ελάχιστα και κάποιες μια ολόκληρη ζωή. Όλες αξίζουν τη φροντίδα μας. Γι αυτό κι εμείς στη EuroLife,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νέα προϊόντα με μεγάλες καινοτομίες από τη NIVEA Η Νο1 μάρκα περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας παγκοσμίως* διευρύνει με πρωτοποριακά λανσαρίσματα τις κατηγορίες αποσμητικού, καθαρισμού

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Μία σχέση εμπιστοσύνης, μία σχέση γεμάτη ενέργεια!

Μία σχέση εμπιστοσύνης, μία σχέση γεμάτη ενέργεια! ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Μία σχέση εμπιστοσύνης, μία σχέση γεμάτη ενέργεια! Οικιακά και επαγγελματικά Καλωσορίστε στο σπίτι σας Τα 65 χρόνια διαδρομής ευθύνης και επιτυχούς παρουσίας της ΕΛΙΝΟΙΛ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία

Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης Η διοίκηση εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, όπως ήταν πάντα άλλωστε. Όποιος ηγείται

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα. Δρ. Ασπασία Βλάχβεη Καθηγήτρια Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου

Επιχειρηματικότητα. Δρ. Ασπασία Βλάχβεη Καθηγήτρια Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου Επιχειρηματικότητα Δρ. Ασπασία Βλάχβεη Καθηγήτρια Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου Περισσότεροι από 2 στους 3 Έλληνες (69%) διατηρούν θετική στάση απέναντι στην επιχειρηματικότητα, ποσοστό που παραμένει στα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια!

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 2: : Διαχείριση επιχειρήσεων βιολογικών προϊόντων

Ενότητα 2: : Διαχείριση επιχειρήσεων βιολογικών προϊόντων Ενότητα 2: : Διαχείριση επιχειρήσεων βιολογικών προϊόντων Διάλεξη 2.6: Διαχείριση πωλήσεων σε επιχειρήσεις βιολογικών προϊόντων Εργαστήριο Πληροφορικής Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών http://infolab.aua.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ολιστική Εμπειρία Πελάτη Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel 08:30 17:00

Ολιστική Εμπειρία Πελάτη Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel 08:30 17:00 Ολιστική Εμπειρία Πελάτη Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel 08:30 17:00 www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης Οι επιχειρήσεις κάνουν ότι είναι δυνατόν για να παρέχουν μοναδικές εμπειρίες στους πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα

Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας. Η μοναδικότητά σου!

Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας. Η μοναδικότητά σου! Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας Ε- book Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας Η μοναδικότητά σου! 2 Συνήθης ή μοναδικός; Είναι ο καθένας μας ξεχωριστός

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο. Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο. Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019 Ενδεικτικό ερωτηματολόγιο Προφίλ Μεγαλώσατε σε επιχειρηματικό/εμπορικό περιβάλλον;

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

ORLANE HYDRALANE. 03/07/2018, Αθήνα Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ORLANE HYDRALANE. 03/07/2018, Αθήνα Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ 03/07/2018, Αθήνα ORLANE HYDRALANE Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλες τις ηλικίες. Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα χάνει

Διαβάστε περισσότερα

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ ,

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ , 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σήμερα θεωρούνται από τις πιο σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

«Marketing Management»

«Marketing Management» ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ «Marketing Management» Δρ. Δημήτρης Πανόπουλος Καθ. Δημήτρης Ασκούνης Παίγνια Αποφάσεων 2016-2017 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ «Επιχειρηματικό Σχέδιο ΙΙ» Οργάνωση της νέας Δραστηριότητας / Σχέδιο MarkeMng / Το ανθρώπινο δυναμικό / Οικονομικό Σχέδιο / Ανάλυση Κινδύνων

Διαβάστε περισσότερα

The e C o C -Fo F o o d o d H a H ll l s l

The e C o C -Fo F o o d o d H a H ll l s l The Co-Food Halls Πως δημιουργείται το παράθυρο ευκαιρίας πολλά, ποιοτικά Όπως παρατηρείτε καθημερινά υπάρχει μια έντονη κινητικότητα γύρω από τον πρωτογενή τομέα και τις προοπτικές που δημιουργεί με πολλά

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP Όλα τα προϊόντα καθορίζονται από δύο είδη τιμών: Το Business Volume (BV) και τα Bonus Points (BP). - Business Volume: είναι η τιμή που αγοράζει ο Consultant από την Oriflame μείον το Φ.Π.Α. και τους λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ;

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΑΣ ΖΩΗ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ εάν αναζητείτε έναν τρόπο για να αποκτήσετε ένα έξτρα εισόδημα, ή ψάχνετε για μία αληθινή επιχείρηση η οποία

Διαβάστε περισσότερα

Η τεχνολογία σύμμαχος στις προκλήσεις του σήμερα

Η τεχνολογία σύμμαχος στις προκλήσεις του σήμερα Η τεχνολογία σύμμαχος στις προκλήσεις του σήμερα Δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς δυσκολότερο ρόλο σήμερα από αυτό των Πωλήσεων. Μέσα σε αγορές που - πολλές φορές ζητούμενο έχει γίνει ο περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός της Στρατηγικής 'Εμπειρία Εξυπηρέτησης του Πελάτη'

Σχεδιασμός της Στρατηγικής 'Εμπειρία Εξυπηρέτησης του Πελάτη' Σχεδιασμός της Στρατηγικής 'Εμπειρία Εξυπηρέτησης του Πελάτη' Κερδίστε το μυαλό και την καρδιά των πελατών σας! Προσφέρετε τους μια ξεχωριστή, επιθυμητή και απρόσκοπτη εμπειρία εξυπηρέτησης! Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗ Σ ΕΠ ΤΗΝ ΙΤ ΟΜΟΡ ΥΧ ΦΙΑ ΙΑ Σ ΑΝ ΑΚ ΑΛ ΥΨ ΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ H CREAM TEAM ΑΒΕΕ, είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000, με αντικείμενο την παραγωγή, εμπορία και διάθεση καλλυντικών και προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO

Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας με τη χρήση VIDEO. Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας...με τη χρήση VIDEO Πως να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας....με τη χρήση VIDEO E-BOOK 2 Περιεχόμενα Ηλεκτρονικού Οδηγού 03 04 05 06 07 08 09 Editorial Εισαγωγή Χρησιμοποιώντας το βίντεο για εκπαίδευση Τι είδη εκπαιδεύτικων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. Ενότητα 10: Επενδυτικά Κεφάλαια Κυριαζόπουλος Γεώργιος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. Ενότητα 10: Επενδυτικά Κεφάλαια Κυριαζόπουλος Γεώργιος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ενότητα 10: Επενδυτικά Κεφάλαια Κυριαζόπουλος Γεώργιος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

StarNetwork. Πρόγραμμα

StarNetwork. Πρόγραμμα Το StarNetwork Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Βρισκόμαστε στον δέκατο χρόνο μιας τεράστιας επιτυχίας! 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει πάνω από $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές.

Διαβάστε περισσότερα

Η Αγορά του Φυσικού Αερίου στην Αττική. Νοέμβριος 2011

Η Αγορά του Φυσικού Αερίου στην Αττική. Νοέμβριος 2011 Η Αγορά του Φυσικού Αερίου στην Αττική Νοέμβριος 2011 1 Σύγχρονη Φιλοσοφία, Δυναμική Αποστολή H Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. (ΕΠΑ Αττικής) ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2001 και είναι ο αποκλειστικός

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας Γυναικεία Επιχειρηματικότητα Αποτελέσματα Έρευνας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 Η διαδρομή στον επιχειρηματικό στίβο Αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 183 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ ΚΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 183 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ ΚΙΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ. ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 183 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ. 210 9213445 ΚΙΝ 6945303931 ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο.Λ.Π Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. ιδρύθηκε το 1977, είναι

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας Λίγα λόγια για εμάς Η Επιθεώρηση πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου (A Team) αποτελεί μία εκ των 11 Επιθεωρήσεων (πανελλαδικά) της Εθνικής Ασφαλιστικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα

Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα Πρόγραμμα Eξ Aποστάσεως Eκπαίδευσης (E learning) Επιχειρηματικό τητα Δημιουργία Νέων Επιχειρήσεων Επιχειρηματικά Μοντέλα Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκή Πολιτική Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού και Πρότυπα Διασφάλισης Ποιότητας

Ευρωπαϊκή Πολιτική Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού και Πρότυπα Διασφάλισης Ποιότητας Ευρωπαϊκή Πολιτική Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού και Πρότυπα Διασφάλισης Ποιότητας Ευρωπαϊκή Πολιτική Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού και Πρότυπα Διασφάλισης Ποιότητας Η παρούσα Πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Επιβράβευσης Sales Leadership 3 ου τριμήνου 2013

Προγράμματα Επιβράβευσης Sales Leadership 3 ου τριμήνου 2013 Προγράμματα Επιβράβευσης Sales Leadership 3 ου τριμήνου 2013 Και αυτό το καλοκαίρι. Κερδίστε με την Avon! 1. Δημιουργία νέων Sales Leaders Κερδίζω 50 για κάθε νέο SL (LOA 1) που θα κάνω στην πρώτη μου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος σας τρόπος ζωής!

Ο νέος σας τρόπος ζωής! Ο νέος σας τρόπος ζωής! Χαιρετισμούς σε όλους! Пαρακαλώ Διατηρήστε τη σιωπή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Αποσυνδέστε το τηλέφωνο Кάνετε ερωτήσεις σας μετά την παρουσίαση Νομική Διεύθυνση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Σας απασχολεί το Φ.Π.Α.;

Σας απασχολεί το Φ.Π.Α.; Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευση Εκπαίδευση Γραφιστικές Εφαρμογές Κατασκευή Ιστοσελίδων Σας απασχολεί το Φ.Π.Α.; ανησυχείτε για τη νέα σεζόν... Φ.Π.Α. Η διαρκώς επιδεινούμενη οικονομική κατάσταση των ελλήνων και

Διαβάστε περισσότερα

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών.

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ελληνική εταιρία Tast Group, με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ).

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας www.amway.gr Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Amway διατηρεί την ιστοσελίδα αυτή ως υπηρεσία προς τους

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ημερομηνία και ώρα εξέτασης: Τρίτη 5 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

YOUR BUSINESS B EAUTY. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού HOME NUTRITION

YOUR BUSINESS B EAUTY. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού HOME NUTRITION NUTRITION HOME B EAUTY YOUR BUSINESS ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Επιχειρηματικού Υποστηρικτικού Υλικού Η παρούσα Πολιτική ισχύει και ερμηνεύεται σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Εγγραφή νομικού προσώπου και άλλες νομικές υποχρεώσεις

Εγγραφή νομικού προσώπου και άλλες νομικές υποχρεώσεις Εισαγωγή Εγγραφή νομικού προσώπου και άλλες νομικές υποχρεώσεις Κάθε νέα προσπάθεια χρειάζεται όραμα, θέληση και πάθος. Το ίδιο ισχύει και με το ξεκίνημα μιας νέας επιχείρησης. Βρέστε τον τομέα που σας

Διαβάστε περισσότερα

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή

Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Τα «μικρά» της Renault που αγαπήθηκαν σε κάθε εποχή Καθώς πλησιάζει το λανσάρισμα του νέου Twingo, ας θυμηθούμε τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, που όλα ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις ξεχωριστές ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Στέρεες βάσεις για ένα δυνατό ξεκίνημα! H Generali, με το πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΛΕΞΤΕ, ΜΥΡΙΣΤΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ!

ΕΠΙΛΕΞΤΕ, ΜΥΡΙΣΤΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ! ΕΠΙΛΕΞΤΕ, ΜΥΡΙΣΤΕ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Χρησιμοποιήστε το Starter Kit και τα χαρτάκια δοκιμής.................4 2. Ακούστε προσεκτικά....................................................5 3. Ξεκινήστε

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ 11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια

Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Ether Applications (ΑΙΘΗΡ) όλη σας η ενέργεια Δραστηριότητα στον χώρο της ενέργειας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο Γραφεία Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις Έμφαση στις ανάγκες του πελάτη Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Μέσα στα πλαίσια των οικονοµικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων της

ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Μέσα στα πλαίσια των οικονοµικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων της ΓΙΑΤΙ ; Ράνια Λέχου ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΕΛΑΤΗ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ Μέσα στα πλαίσια των οικονοµικών, πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων της χώρας, παρατηρείται αλλαγή στάσης ζωής και αγοραστικής συµπεριφοράς

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty.

LIVIOON The sense of beauty. Business Guide Livioon LIVIOON The sense of beauty. Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

paysafecard: ασφαλείς online πληρωμές

paysafecard: ασφαλείς online πληρωμές Η ασφάλεια στο διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό θέμα για κάθε χρήστη, αλλά είναι εξίσου σημαντική και για την paysafecard. Με αυτό το ενημερωτικό δελτίο περί ασφάλειας θα θέλαμε να δείξουμε πόσο διαφανής

Διαβάστε περισσότερα

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος!

N.S.E. Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! N.S.E Ltd Networking System Exellence Συνθέστε το δικό σας υβριδικό σύστημα, βάσει των δικών σας μοναδικών αναγκών και χτίστε το κομμάτι κομμάτι για να μοιράσετε το κόστος! Copyright NSE Ltd. 2011 Hybrid

Διαβάστε περισσότερα

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM

NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM NOURISH YOUR DREAMS NUTRITIVE 8H MAGIC NIGHT SERUM 3 ΗΜαγεία τηςνύχτας ΣΑΣ Π ΑΡ ΟΥ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Μ Ε ΤΟ 8H M AG I C N I G H T S E R U M, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΝΥΧ ΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ Ξ ΗΡΑ Μ ΑΛ Λ Ι Α. Το 2019,

Διαβάστε περισσότερα

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 Το BitClub Network έχει κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα mining pool στον κόσμο και συνεχίζει την ανάπτυξη του κάθε μήνα, καθώς συνεχώς νέα μέλη αγοράζουν εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε :

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΑΪΚΑ & ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Πως λειτουργεί το σύστημα: Ασφαλίζετε το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση Ευκαιριών Χρηματοδότησης για εταιρείες και ιδιώτες μέσω HORIZON 2020 και ERASMUS+

Αξιοποίηση Ευκαιριών Χρηματοδότησης για εταιρείες και ιδιώτες μέσω HORIZON 2020 και ERASMUS+ Αξιοποίηση Ευκαιριών Χρηματοδότησης για εταιρείες και ιδιώτες μέσω HORIZON 2020 και ERASMUS+ Ανάπτυξη και Διαχείριση Ανταγωνιστικών Προτάσεων για Ευρωπαϊκά Επιδοτούμενα Έργα Διοργάνωση: Τι περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ START-UP ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

ΟΙ START-UP ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΙ START-UP ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΑΠΗ Α.Μ.7560 ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: Κα. ΒΡΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ, 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα