Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Χρήση συσκευής. Οδηγός διαχειριστή"

Transcript

1 Χρήση συσκευής Οδηγός διαχειριστή Φεβρουάριος

2 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 5 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 6 Πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης για την εφαρμογή... 6 Lexmark Print Management On-Premises... 6 Lexmark Print Management Cloud...7 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή...10 Δεν είναι δυνατή η εύρεση αναφορών Σημειώσεις Ευρετήριο...13

3 Ιστορικό αλλαγών 3 Ιστορικό αλλαγών Φεβρουάριος 2018 Αρχική έκδοση εγγράφου

4 Επισκόπηση 4 Επισκόπηση Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να παρακολουθείτε τη χρήση ενός εκτυπωτή από έναν χρήστη. Διαμορφώστε την εφαρμογή για να δουλεύει με έναν από τους παρακάτω διακομιστές: Lexmark TM Print Management On Premises Μια λύση για την εκτύπωση εγγράφων από μια κεντρική ουρά εκτύπωσης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή του Lexmark Print Management On Premises. Lexmark Print Management Cloud Μια υπηρεσία cloud που φιλοξενείται από τους διακομιστές που συντηρεί και παρακολουθεί η Lexmark. Μεγιστοποιεί τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της υπολογιστικής τεχνολογίας στο cloud, χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της εξόδου εγγράφων σε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή του Lexmark Print Management Cloud. Αυτό το έγγραφο παρέχει οδηγίες σχετικά με τον τρόπο διαμόρφωσης και αντιμετώπισης των προβλημάτων της εφαρμογής. Προτιμάται η πρακτική γνώση των παρακάτω λύσεων: Lexmark Print Management On Premises Lexmark Print Management Cloud Lexmark Document Distributor (LDD) Έλεγχος ταυτότητας cloud Card Authentication Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της λύσης.

5 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης 5 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης Για το περιβάλλον στις εγκαταστάσεις σας, βεβαιωθείτε ότι: Η έκδοση του Device Usage είναι η 1.9. Έχει διαμορφωθεί το Lexmark Print Management On Premises. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στoν Οδηγό διαμόρφωσης του Lexmark Print Management On Premises. Για το περιβάλλον cloud, βεβαιωθείτε ότι: Η έκδοση του Device Usage είναι η 2.0 ή νεότερη. Έχουν διαμορφωθεί τα παρακάτω: Lexmark Print Management Cloud Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό διαμόρφωσης του Lexmark Print Management Cloud. Έλεγχος ταυτότητας Cloud ή κάρτας Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή για την εφαρμογή.

6 Διαμόρφωση της εφαρμογής 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής Μπορεί να χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή για να διαμορφώσετε την εφαρμογή. Πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης για την εφαρμογή 1 Εξασφαλίστε τη διεύθυνση IP του εκτυπωτή. Κάντε ένα από τα εξής: Εντοπίστε τη διεύθυνση IP στην αρχική οθόνη του εκτυπωτή. Στην αρχική οθόνη του εκτυπωτή, αγγίξτε τις επιλογές Ρυθμίσεις > Δίκτυο/Θύρες > Επισκόπηση δικτύου. 2 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης web και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ΙΡ του εκτυπωτή. 3 Ανάλογα με το μοντέλο εκτυπωτή, κάντε ένα από τα παρακάτω: Πατήστε Εφαρμογές. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Διαχείριση εφαρμογών. Πατήστε Ρυθμίσεις > Λύσεις συσκευής > Λύσεις (esf). Πατήστε Διαμόρφωση > Embedded Solutions. 4 Πατήστε Χρήση συσκευής > Διαμόρφωση. Lexmark Print Management On-Premises Διαμόρφωση της εφαρμογής 1 Αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης της εφαρμογής από τον Embedded Web Server. 2 Στο πεδίο "Αναγνωριστικό τοποθεσίας", πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό του διακομιστή που αποθηκεύει τις αναφορές. 3 Στο μενού "Τύπος διακομιστή", ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματός σας, επιλέξτε είτε Υπηρεσία Web είτε LDD. 4 Στο πεδίο "Διεύθυνση URL διακομιστή", πληκτρολογήστε ένα από τα παρακάτω: μόνο Όπου hostname είναι το όνομα του υπολογιστή δικτύου ή η διεύθυνση IP του διακομιστή. 5 Επιλέξτε τις ρυθμίσεις παρακολούθησης. 6 Αν ως τύπος διακομιστή έχει επιλεγεί το LDD, διαμορφώστε τις ρυθμίσεις στην ενότητα "Ρυθμίσεις LDD". 7 Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε ρύθμιση, δείτε τη βοήθεια που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο.

7 Διαμόρφωση της εφαρμογής 7 Προβολή αναφορών Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι: Για το Lexmark Document Distributor έκδοσης 4.0 ή παλαιότερης, έχετε το Adobe Flash Player έκδοσης 10 ή νεότερης. Αν οι ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης Web δεν επιτρέπουν τη λειτουργία των στοιχείων ελέγχου ActiveX, ενημερώστε το πρόσθετο με μη αυτόματο τρόπο μέσω της τοποθεσίας Web της Adobe. Είναι ενεργοποιημένα τα cookies του προγράμματος περιήγησης στο Web. 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε ένα από τα εξής: μόνο Όπου hostname είναι το όνομα του υπολογιστή δικτύου ή η διεύθυνση IP του διακομιστή. 2 Συνδεθείτε ως διαχειριστής. Σημειώσεις: Το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης είναι admin. Αν οι παράμετροι της Lexmark Management Console έχουν ρυθμιστεί για σύνδεση σε διακομιστή LDAP, χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης LDAP. Κατά την πρώτη εκκίνηση του διακομιστή, ίσως χρειαστούν αρκετά λεπτά για την έναρξη όλων των υπηρεσιών. Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε αμέσως πρόσβαση στην Lexmark Management Console μετά την εκκίνηση του συστήματος, περιμένετε λίγα λεπτά και προσπαθήστε ξανά. 3 Από την Lexmark Management Console, κάντε κλικ στην καρτέλα Σύστημα. 4 Στην ενότητα "Σύστημα", επιλέξτε Αναφορές. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των αναφορών, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή του Lexmark Print Management. Lexmark Print Management Cloud Ασφαλής πρόσβαση στην εφαρμογή Για πληροφορίες σχετικά με την έκδοση Embedded Solutions Framework (esf) που είναι εγκατεστημένη στον εκτυπωτή σας, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση πληροφοριών βοήθειας. Για esf έκδοσης 5.0 ή μεταγενέστερης 1 Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στις επιλογές Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Μέθοδοι σύνδεσης. 2 Στην ενότητα "Πρόσθετες μέθοδοι σύνδεσης", κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση δικαιωμάτων δίπλα στην περιοχή "Έλεγχος ταυτότητας Cloud" ή "Έλεγχος ταυτότητας κάρτας". 3 Κάντε κλικ στην επιλογή Όλοι οι χρήστες. 4 Αναπτύξτε την επιλογή Πρόσβαση στη λειτουργία και επιλέξτε τις λειτουργίες που θέλετε να παρακολουθείτε. 5 Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση.

8 Διαμόρφωση της εφαρμογής 8 Για esf έκδοσης 4.0 ή προγενέστερης 1 Από τον Embedded Web Server, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις ή Ρύθμιση παραμέτρων. 2 Κάντε τα εξής: Δημιουργία προτύπου ασφαλείας Ένα πρότυπο ασφαλείας αποτελείται από δομικά στοιχεία ασφαλείας, π.χ. εσωτερικούς λογαριασμούς, Kerberos, LDAP, LDAP+GSSAPI και Active Directory. Αυτά τα πρότυπα εφαρμόζονται για τον έλεγχο πρόσβασης σε ασφαλείς λειτουργίες και εφαρμογές του εκτυπωτή. α Ανάλογα με το μοντέλο του εκτυπωτή σας, κάντε ένα από τα εξής: Κάντε κλικ στις επιλογές Ασφάλεια > Ρυθμίσεις ασφαλείας > Πρότυπο ασφαλείας > Προσθήκη προτύπου ασφαλείας. Κάντε κλικ στις επιλογές Ασφάλεια > Επεξεργασία ρυθμίσεων ασφαλείας > Πρότυπα ασφαλείας > Προσθήκη προτύπου ασφαλείας. β Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το πρότυπο ασφαλείας και κατόπιν επιλέξτε μία από τις παρακάτω ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας: Για έλεγχο ταυτότητας βάσει εκτυπωτή σε μια αυτόνομη ρύθμιση, επιλέξτε ένα δομικό στοιχείο εσωτερικού λογαριασμού. Για έλεγχο ταυτότητας βάσει εκτυπωτή με ρύθμιση Lexmark Print Management (LPM) Serverless Print Release σε ρύθμιση Active Directory, επιλέξτε ένα δομικό στοιχείο LDAP+GSSAPI. Για έλεγχο ταυτότητας LDAP, επιλέξτε ένα δομικό στοιχείο LDAP. γ Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση προτύπου. Διαμόρφωση ελέγχων πρόσβασης α Ανάλογα με το μοντέλο του εκτυπωτή σας, κάντε ένα από τα εξής: Κάντε κλικ στις επιλογές Ασφάλεια > Ρυθμίσεις ασφαλείας > Στοιχεία ελέγχου πρόσβασης. Κάντε κλικ στις επιλογές Ασφάλεια > Επεξεργασία ρυθμίσεων ασφαλείας > Στοιχεία ελέγχου πρόσβασης. β Κάντε κλικ στις επιλογές Εφαρμογές συσκευής ή Λύσεις συσκευής και κατόπιν κάντε τα παρακάτω: Καθορίστε το στοιχείο "Εφαρμογή 1" ή "Λύση 1" σε ένα πρότυπο ασφαλείας εσωτερικού λογαριασμού ή LDAP+GSSAPI ή Active Directory. Καθορίστε το στοιχείο "Εφαρμογή 2" ή "Λύση 2" στο πρότυπο ασφαλείας εφαρμογής. Σημ.: Το πρότυπο ασφαλείας της εφαρμογής είναι το πρότυπο με το CardAuth ή το CloudAuth ως ρύθμιση ελέγχου ταυτότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε Δημιουργία προτύπου ασφαλείας στη σελίδα 8. Καθορίστε το στοιχείο "Εφαρμογή 3" ή "Λύση 3" σε ένα πρότυπο ασφαλείας LDAP. Σημειώσεις: Εάν είναι εγκατεστημένο το LPM Print Release, καθορίστε τον έλεγχο πρόσβασης Print Release στο πρότυπο ασφαλείας εφαρμογής. Για τους εκτυπωτές esf έκδοση 2.x, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή "Διαχείριση ασφαλείας esf" για τη διαμόρφωση του ελέγχου πρόσβασης. γ Κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή.

9 Διαμόρφωση της εφαρμογής 9 Διαμόρφωση της εφαρμογής 1 Αποκτήστε πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης της εφαρμογής από τον Embedded Web Server. 2 Στο μενού "Τύπος διακομιστή", επιλέξτε SaaS. 3 Στο πεδίο "Διεύθυνση URL διακομιστή", πληκτρολογήστε όπου company είναι το μοναδικό όνομα ή το αναγνωριστικό που έχει αντιστοιχιστεί στην εταιρεία σας. 4 Στην ενότητα "Ρυθμίσεις SaaS", διαμορφώστε τις ρυθμίσεις. 5 Επιλέξτε τις ρυθμίσεις παρακολούθησης. 6 Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε ρύθμιση, δείτε τη βοήθεια που εμφανίζεται όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο. Προβολή αναφορών 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και πληκτρολογήστε όπου company είναι το μοναδικό όνομα ή το αναγνωριστικό που έχει αντιστοιχιστεί στην εταιρεία σας. 2 Συνδεθείτε στη διαδικτυακή πύλη. 3 Στην επάνω γραμμή περιήγησης, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην επιλογή Λογιστική καταγραφή εγγράφων και κάντε κλικ στις Αναφορές. Σημ.: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατανόηση των αναφορών που δημιουργούνται, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή του Lexmark Print Management Cloud.

10 Αντιμετώπιση προβλημάτων 10 Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλμα εφαρμογής Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής διαγνωστικών 1 Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης Web και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε IP/se, όπου IP είναι η διεύθυνση IP του εκτυπωτή. 2 Κάντε κλικ στο στοιχείο Embedded Solutions, και, στη συνέχεια, κάντε τα παρακάτω: α Διαγράψτε το αρχείο καταγραφής. β Ρυθμίστε το επίπεδο καταγραφής στην ένδειξη Ναι. γ Δημιουργήστε το αρχείο καταγραφής. 3 Αναλύστε το αρχείο καταγραφής και κατόπιν επιλύστε το πρόβλημα. Σημ.: Αφού επιλύσετε το πρόβλημα, ορίστε το επίπεδο καταγραφής στην ένδειξη Όχι. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Αν ως τύπος διακομιστή έχει επιλεγεί το LDD, χρησιμοποιήστε τη μορφή Για παράδειγμα: Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark Δεν είναι δυνατή η εύρεση αναφορών Εφαρμόστε μία ή περισσότερες από τις εξής λύσεις: Φροντίστε να εκχωρήσετε μια μέθοδο ελέγχου ταυτότητας στο πρότυπο ασφαλείας των ροών εργασιών που παρακολουθείτε Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρότυπο ασφαλείας για τον εκτυπωτή σας, ανατρέξτε στον Οδηγό ασφαλείας του Embedded Web Server. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας μέσω cloud ή κάρτας, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή για την εφαρμογή.

11 Αντιμετώπιση προβλημάτων 11 Για esf έκδοσης 4.0 ή παλαιότερης, φροντίστε να απαιτείται από τους χρήστες να συνδέονται χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας Cloud ή κάρτας Οι εργασίες δεν παρακολουθούνται όταν το κλείδωμα οθόνης είναι απενεργοποιημένο και οι χρήστες δεν έχουν συνδεθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση esf του εκτυπωτή σας, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση των πληροφοριών βοήθειας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας μέσω cloud ή κάρτας, ανατρέξτε στον Οδηγό διαχειριστή για την εφαρμογή. Επικοινωνήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Lexmark

12 Σημειώσεις 12 Σημειώσεις Σημείωση για την έκδοση Φεβρουάριος 2018 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις οποίες οι εν λόγω όροι είναι ασύμβατοι με το εθνικό δίκαιο: Η LEXMARK INTERNATIONAL, INC. ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΣΙΩΠΗΡΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ. Ορισμένες χώρες δεν επιτρέπουν την αποποίηση ρητών ή σιωπηρών εγγυήσεων σε συγκεκριμένες συναλλαγές και, συνεπώς, η παρούσα δήλωση μπορεί να μην έχει ισχύ για εσάς. Το παρόν εγχειρίδιο είναι πιθανό να περιέχει ανακριβή τεχνικά στοιχεία ή τυπογραφικά σφάλματα. Οι περιεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε περιοδικές αλλαγές. Οι δε αλλαγές ενσωματώνονται σε μεταγενέστερες εκδόσεις. Βελτιώσεις ή αλλαγές στα προϊόντα ή στα προγράμματα που περιγράφονται μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε. Οι αναφορές στην παρούσα έκδοση σε προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες δεν υποδηλώνουν την πρόθεση του κατασκευαστή να διαθέσει τα παραπάνω σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται. Οποιαδήποτε αναφορά του κατασκευαστή σε κάποιο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν γίνεται για να δηλώσει ή να υπονοήσει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το συγκεκριμένο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία. Στη θέση αυτών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε λειτουργικά ισότιμο προϊόν, πρόγραμμα ή υπηρεσία δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η αξιολόγηση και η επαλήθευση της λειτουργίας σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα, προγράμματα ή υπηρεσίες, εκτός αυτών που έχει καθορίσει ρητά ο κατασκευαστής, αποτελεί ευθύνη του χρήστη. Για την τεχνική υποστήριξη της Lexmark, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Για πληροφορίες σχετικά με αναλώσιμα και λήψεις, επισκεφτείτε τη διεύθυνση Lexmark International, Inc. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Εμπορικά σήματα Η ονομασία Lexmark και το λογότυπο Lexmark είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Lexmark International, Inc. στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Η ονομασία Adobe Flash Player αποτελεί σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα της Adobe Systems Incorporated στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Η ονομασία ActiveX αποτελεί σήμα κατατεθέν ή εμπορικό σήμα του ομίλου εταιρειών Microsoft στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Όλα τα λοιπά εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

13 Ευρετήριο 13 Ευρετήριο L Lexmark Print Management Cloud προβολή αναφορών 9 ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής 9 Lexmark Print Management On Premises προβολή αναφορών 7 ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής 6 Α αναφορές προβολή από Lexmark Print Management Cloud 9 προβολή από Lexmark Print Management On Premises 7 αντιμετώπιση προβλημάτων δεν είναι δυνατή η εύρεση αναφορών 10 δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή 10 σφάλμα εφαρμογής 10 ασφαλής πρόβαση στην εφαρμογή 7 Δ δεν είναι δυνατή η εύρεση αναφορών 10 δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τον διακομιστή 10 δημιουργία προτύπου ασφαλείας 7 διαμόρφωση ελέγχων πρόσβασης 7 διαμόρφωση ρυθμίσεων LDD 6 Λ λίστα ελέγχων ετοιμότητα ανάπτυξης 5 λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης 5 Π προβολή αναφορών Lexmark Print Management Cloud 9 Lexmark Print Management On Premises 7 πρόσβαση στη σελίδα διαμόρφωσης για την εφαρμογή 6 πρότυπο ασφαλείας δημιουργία 7 Ρ ρυθμίσεις LDD διαμόρφωση 6 ρυθμίσεις SaaS διαμόρφωση 9 ρύθμιση παραμέτρων SaaS 9 ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής Lexmark Print Management Cloud 9 Lexmark Print Management On Premises 6 Σ σελίδα διαμόρφωσης εφαρμογής πρόσβαση 6 σφάλμα εφαρμογής 10 Ε έλεγχοι πρόσβασης διαμόρφωση 7 επισκόπηση 4 Ι ιστορικό αλλαγών 3

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Shortcut Center. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Shortcut Center Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και αγαπημένα. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και αγαπημένα Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή

Κέντρο συντόμευσης. Έκδοση 5.1. Οδηγός διαχειριστή Κέντρο συντόμευσης Έκδοση 5.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση των ρυθμίσεων εκτυπωτή...5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Διαχείριση των ρυθμίσεων εξοικονόμησης

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή

Αντιγραφή κάρτας. Έκδοση 4.1. Οδηγός διαχειριστή Αντιγραφή κάρτας Έκδοση 4.1 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή

Αποστολή προγράμματος οδήγησης. Οδηγός διαχειριστή Αποστολή προγράμματος οδήγησης Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2013 www.lexmark.com Επισκόπηση 2 Επισκόπηση Η επιλογή Αποστολή προγράμματος οδήγησης σάς επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα ένα πρόγραμμα οδήγησης

Διαβάστε περισσότερα

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή

Card Authentication. Οδηγός διαχειριστή Card Authentication Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση προαπαιτούμενων... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5 Προσθήκη εσωτερικού λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή. Οδηγός διαχειριστή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Οδηγός διαχειριστή Απρίλιος 2013 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Επισκόπηση... 3 Διαμόρφωση ασφαλών εργασιών εκτύπωσης σε αναμονή...4 Διαμόρφωση και ασφάλιση

Διαβάστε περισσότερα

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco

Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Ρυθμίσεις λειτουργίας Eco Έκδοση 5.1 Οδηγός χρήσης Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Χρήση της εφαρμογής... 5 Χρήση της λειτουργίας Eco-Mode...

Διαβάστε περισσότερα

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή

Scan Center. Έκδοση 1.1. Οδηγός διαχειριστή Scan Center Έκδοση 1.1 Οδηγός διαχειριστή Σεπτέμβριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας ανάπτυξης... 6 Διαμόρφωση της εφαρμογής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2012 www.lexmark.com Σημείωση για την έκδοση Ιανουάριος 2012 Η ακόλουθη παράγραφος δεν ισχύει στις χώρες στις

Διαβάστε περισσότερα

Display Customization

Display Customization Display Customization Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 2015 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις...4 Lexmark CS310, CS410

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA

Εγκατάσταση. Σημείο ασύρματης πρόσβασης NETGEAR ac WAC120. Περιεχόμενα συσκευασίας. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA USA Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ

Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης. Εκτυπωτές λέιζερ Οδηγός συμβατότητας εκτυπωτή, προαιρετικού εξαρτήματος και βάσης Εκτυπωτές λέιζερ Ιανουάριος 207 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Μέγιστες υποστηριζόμενες διαμορφώσεις... 4 Lexmark CS30, CS40

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5

Οδηγός σύνδεσης. Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα. Σελίδα 1 από 5 Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή

Προσαρμογή προβολής. Έκδοση 4.5. Οδηγός διαχειριστή Προσαρμογή προβολής Έκδοση 4.5 Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ρύθμιση παραμέτρων της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0

Πλατφόρμα Cloud. Οδηγός διαχειριστή. Λογαριασμοί χρηστών. Διαμόρφωση εκτυπωτή. Διαχείριση εκτύπωσης. Έκδοση 1.0 Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός διαχειριστή Λογαριασμοί χρηστών Διαμόρφωση εκτυπωτή Διαχείριση εκτύπωσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...4 Επισκόπηση...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 7 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Xerox WorkCentre 9/9 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα επάνω στο δίσκο εισόδου του τροφοδότη εγγράφων. Ρυθμίστε τον. Πατήστε το

Διαβάστε περισσότερα

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμβατότητα του λογισμικού με άλλα λειτουργικά συστήματα, επικοινωνήστε με το τμήμα υποστήριξης πελατών. Σελίδα 1 από 5 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγκατάσταση του λογισμικού του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD Λογισμικό και τεκμηρίωση για τα ακόλουθα λειτουργικά

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology

Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Εφαρμογή Xerox App Gallery Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03997 Για χρήση στους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) με δυνατότητα Xerox ConnectKey Technology Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Xerox App Gallery

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο

Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Xerox WorkCentre 8/8/8/87/890 Πώς να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο Αρχική σελίδα υπηρεσιών Κατάσταση εργασίας Οθόνη αφής Έναρξη Καθαρισμός όλων Τερματισμός. Τοποθετήστε τα έγγραφά σας με την όψη προς τα

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

ρομολογητής WiFi N300 (N300R)

ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης ρομολογητής WiFi N300 (N300R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Προϊόντα περιορισμένης κατανάλωσης ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σεχνικό έγγραφο για προϊόντα HP LaserJet Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 1 Λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας... 1 Προδιαμορφωμένες ρυθμίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και κρατήστε το πρόχειρο για μελλοντική αναφορά. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο WN3000RPv3 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο WN3000RPv3 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R)

Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Easy, Reliable & Secure Οδηγός εγκατάστασης Δρομολογητής WiFi N150 (N150R) Εμπορικά σήματα Οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα των αντίστοιχων κατόχων τους.

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600

Δρομολογητής Smart WiFi AC1600 Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR

Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Εφαρμογή κωδικού QR της Xerox Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 702P03999 Για χρήση με εφαρμογές σάρωσης/ανάγνωσης κωδικού QR Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή κωδικού QR (Ταχείας απόκρισης) με τις ακόλουθες εφαρμογές:

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης

Δρομολογητής Wifi Smart R6300v2 Οδηγός εγκατάστασης Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N600. Μοντέλο WN3500RP Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N600 Μοντέλο WN3500RP Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες λειτουργίες

Κορυφαίες λειτουργίες Κορυφαίες λειτουργίες Περιεχόμενα Κοινή χρήση συσκευής USB στο δίκτυο...3 Κοινή χρήση εκτυπωτή USB...5 Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του υπολογιστή Mac με το Time Machine...6 Εφαρμογή NETGEAR genie...8

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN

Γρήγορη έναρξη. NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN Γρήγορη έναρξη NETGEAR Trek Δρομολογητής ταξιδίου N300 και Επέκταση εμβέλειας Μοντέλο PR2000 NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Έναρξη χρήσης Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Δρομολογητή

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ

Κέντρο υποστήριξης HP. Εισαγωγή. Τι χρειάζεται να γνωρίζετε. Λήψη και εγκατάσταση της λύσης Vista στα Windows 8. 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ http://h2056wwwhp.com/portal/site/hpsc/template.page/public/psi... 1 of 5 1/7/2014 2:09 μμ Για το σπίτι Για την επιχείρηση Υποστήριξη Είσοδος Εγγραφή Βοήθεια ιστότοπου HP Color LaserJet 3600 Printer series

Διαβάστε περισσότερα

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015

Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Σηµειώσεις εγκατάστασης του συστήµατος εκτύπωσης HP LaserJet σειράς P2015 Πνευµατικά δικαιώµατα και Άδεια χρήσης 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, προσαρµογή

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline

Οδηγός χρήσης. Linksys PLEK500. Προσαρμογέας δικτύου Powerline Οδηγός χρήσης Linksys PLEK500 Προσαρμογέας δικτύου Powerline Πίνακας περιεχομένων Επισκόπηση.............. 3 Χαρακτηριστικά.................. 3 Πώς λειτουργεί το δίκτυο Powerline........... 4 Παράδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης

Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος P Xerox App Gallery Οδηγός χρήσης Έκδοση 4.0 Φεβρουάριος 2017 702P04690 2017 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα Xerox, Xerox and Design, ConnectKey, VersaLink, AltaLink, Xerox Extensible Interface Platform, CentreWare

Διαβάστε περισσότερα

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή

AccuRead OCR. Οδηγός διαχειριστή AccuRead OCR Οδηγός διαχειριστή Ιούλιος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Απαιτήσεις συστήματος...4 Υποστηριζόμενες εφαρμογές...4 Υποστηριζόμενες μορφές

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης

Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Σύστημα διαχείρισης λογαριασμών Εγχειρίδιο Χρήσης Πνευματικά δικαιώματα Copyright 2018 BenQ Corporation. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, μετάδοση, αντιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής

Πίνακας ελέγχου. Xerox AltaLink B8045/B8055/B8065/B8075/B8090 Πολυλειτουργικός εκτυπωτής Πίνακας ελέγχου Οι διαθέσιμες εφαρμογές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη ρύθμιση του εκτυπωτή σας. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις εφαρμογές και τις λειτουργίες, ανατρέξτε στον Οδηγό χρήσης. 5 9 8 7 6

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Internet Service. Οδηγός χρήστη BlackBerry Internet Service Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2014-01-08 SWD-20140108171026083 Περιεχόμενα 1 Γρήγορα αποτελέσματα... 7 Πληροφορίες για τα σχέδια υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων της υπηρεσίας BlackBerry

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου

Έκδοση /10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Υπηρεσίες ιαδικτύου Έκδοση 1.0 09/10 Xerox ColorQube 9301/9302/9303 2010 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Τα μη δημοσιευμένα δικαιώματα προστατεύονται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας των Ηνωμένων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών

Οδηγίες Λειτουργίας. Ιστοσελίδα εφαρμογών Οδηγίες Λειτουργίας Ιστοσελίδα εφαρμογών ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...2 Σύμβολα που χρησιμοποιούνται στα εγχειρίδια... 2 Αποποίηση ευθυνών... 3 Σημειώσεις... 3 Τι μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας

Περιεχόμενα συσκευασίας Εμπορικά σήματα Το NETGEAR, το λογότυπο NETGEAR και το Connect with Innovation είναι εμπορικά σήματα ή/και σήματα κατατεθέντα της NETGEAR, Inc. ή/και των θυγατρικών της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής

Διαβάστε περισσότερα

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης

Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Προσαρμογέας USB N150 Wireless Micro WNA1000M Οδηγός εγκατάστασης Αυτός ο οδηγός περιγράφει την γρήγορη εγκατάσταση με τον οδηγό Smart Wizard της NETGEAR καθώς και την εγκατάσταση μεμονωμένου προγράμματος

Διαβάστε περισσότερα

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες.

Τα Apple, Bonjour, Macintosh, Mac OS και Safari αποτελούν εµπορικά σήµατα της Apple Computer, Inc. στις Ηνωµένες Πολιτείες ή/και σε άλλες χώρες. Copyright 2007 Xerox Corporation. Με επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Τα µη δηµοσιευµένα δικαιώµατα προστατεύονται από το νόµο περί πνευµατικής ιδιοκτησίας των Ηνωµένων Πολιτειών. Τα XEROX, CentreWare, ControlCentre,

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWNB5201 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1)

Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Οδηγός χρήστη για την υπηρεσία IM και Presence στο Cisco Unified Communications Manager, Έκδοση 9.0(1) Πρώτη έκδοση: May 25, 2012 Americas Headquarters Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose,

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο N I

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο N I Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ί Δ Ι Ο N I - 7 0 7 5 1 3 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α Τ Η Σ Σ Υ Σ Κ Ε Υ Α Σ Ί Α Σ 4 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Ά Χ Α Ρ Α Κ Τ Η Ρ Ι Σ Τ Ι Κ Ά 4 Χ Ρ Ή Σ Η 4 Ε Γ Κ Α Τ Ά Σ Τ Α Σ Η Ε Ξ Ο Π Λ Ι Σ Μ Ο Ύ 5 Δ Ι Α Μ Ό

Διαβάστε περισσότερα

b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / m b p s

b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / m b p s b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / 1 0 0 m b p s ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ N I - 7 0 7 5 3 2 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Ά b r o a d b a n d r o u t e r 4 p o r t s 1 0 / 1 0 0 m b p s Κατ αρχήν, σας ευχαριστούμε για

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4

Τεχνική υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Οδηγός εγκατάστασης δρομολογητή μόντεμ ασύρματου δικτύου ADSL2+ N300 DGN2200v4 Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Η NETGEAR συνιστά να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τους επίσημους πόρους υποστήριξης της NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Περιεχόμενα Καλωσορίσατε Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Arlo. Η έναρξη χρήσης είναι εύκολη. 100% ασύρματη κάμερα Μαγνητική βάση επιτοίχιας τοποθέτησης Μπαταρίες λιθίου 123

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης

Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Βασικές οδηγίες ασύρματης δικτύωσης Το εγχειρίδιο αυτό σας βοηθά να εγκαταστήσετε μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του εκτυπωτή και των υπολογιστών σας. Ανατρέξτε στον "Οδηγό Δικτύωσης" στις ηλεκτρονικές Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions

Οδηγός χρήσης του SmartSolutions Οδηγός χρήσης του SmartSolutions 2009 www.lexmark.com Περιεχόμενα Πληροφορίες για το SmartSolutions...4 Τι είναι οι λύσεις SmartSolutions;...4 Συνιστώμενες απαιτήσεις συστήματος...6 Κατανόηση του Κέντρου

Διαβάστε περισσότερα

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος

Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος Για τους Χρήστες του RICOH Smart Device Connector: Διαμόρφωση του Μηχανήματος ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Για όλους τους χρήστες Εισαγωγή... 3 Τρόπος ανάγνωσης του παρόντος εγχειριδίου...3 Εμπορικά σήματα...4

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε περισσότερα. Δρομολογητής Smart WiFi Nighthawk X10 AD7200. Μοντέλο R9000

Κάντε περισσότερα. Δρομολογητής Smart WiFi Nighthawk X10 AD7200. Μοντέλο R9000 Κάντε περισσότερα Δρομολογητής Smart WiFi Nighthawk X10 AD7200 Μοντέλο R9000 Όνομα και κωδικός πρόσβασης δικτύου WiFi Το προκαθορισμένο όνομα δικτύου WiFi (SSID) και το κλειδί δικτύου (κωδικός πρόσβασης)

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Δρομολογητής μόντεμ Wi-Fi DSL D6200 Οδηγός εγκατάστασης

Υποστήριξη. Περιεχόμενα συσκευασίας. Δρομολογητής μόντεμ Wi-Fi DSL D6200 Οδηγός εγκατάστασης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα