HP Sprocket App. PPT προϊόντος HP Sprocket App. 4AA7-1972ELE, Απρίλιος 2018

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "HP Sprocket App. PPT προϊόντος HP Sprocket App. 4AA7-1972ELE, Απρίλιος 2018"

Transcript

1 Απλή εκτύπωση από φορητές συσκευές Εκτυπώστε γρήγορα φωτογραφίες από το smartphone και τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το δωρεάν HP Sprocket. 1 HP Sprocket App PPT προϊόντος HP Sprocket App 4AA7-1972ELE, Απρίλιος 2018

2 HP Sprocket App Εκτυπώστε εύκολα φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Σαρώστε εκτυπωμένες φωτογραφίες και δώστε ζωή στις αναμνήσεις σας Εκτυπώσεις με προσωπικότητα Παραμείνετεενημερωμένοι με το κέντρο μηνυμάτων Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

3 HP Sprocket App Εκτυπώστε εύκολα φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Χρησιμοποιήστε το HP Sprocket App για να εκτυπώσετε γρήγορα τις αγαπημένες σας φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 1 3 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

4 HP Sprocket App Σαρώστε εκτυπωμένες φωτογραφίες για να ξαναζήσετε τη στιγμή Απολαύστε τις εμπειρίες σας στο μέγιστο. Σαρώστε εκτυπωμένες φωτογραφίες για να προβάλετε συλλογές φωτογραφιών βάσει ημερομηνίας και τοποθεσίας αλλά και για να ξεκλειδώσετε περιεχόμενο επαυξημένης πραγματικότητας συμπεριλαμβανομένων πλαισίων, βίντεο και πολλών άλλων. 2 4 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

5 HP Sprocket App Εκτυπώσεις με προσωπικότητα Χρησιμοποιήστε το HP Sprocket App για να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας πριν τις εκτυπώσετε. 1 Δείξτε τη δημιουργικότητά σας προσθέτοντας πλαίσια, emoji, κείμενο, αυτοκόλλητα, φίλτρα και πολλά άλλα. 1 5 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

6 HP Sprocket App Παραμείνετε ενημερωμένοι με το κέντρο μηνυμάτων Διατηρήστε το Sprocket App και τον εκτυπωτή Sprocket ενημερωμένους διαβάζοντας εισερχόμενα μηνύματα, ειδοποιήσεις εφαρμογών, συμβουλές και επισημάνσεις σχετικά με νέα χαρακτηριστικά καθώς και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις του Sprocket App. 2 6 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

7 HP Sprocket App Ευρετήριο Τι νέο υπάρχει Εγκατάσταση HP Sprocket App Δώστε ζωή στις αναμνήσεις σας με τη λειτουργία Χαρακτηριστικά του μενού σάρωσης Χρήση του μενού Συνδεθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Περιγραφή επεξεργασίας φωτογραφιών Περιηγηθείτε στις τοποθεσίες Χαρτοφυλάκιο οικογένειας HP Sprocket Δημιουργήστε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα Φωτογραφικό χαρτί HP Sprocket Προσθέστε μαγικά πλαίσια Αξεσουάρ HP Sprocket Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας Λειτουργία φωτογραφικού θαλάμου Εκτύπωση πλακιδίων Κοινόχρηστη ουρά εκτύπωσης Λάβετε εισερχόμενα μηνύματα και ειδοποιήσεις 7 Copyright Copyright 2018 HP Development 2018 Company, HP Development L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται Company, στο παρόν L.P. μπορεί Οι να αλλάξουν πληροφορίες χωρίς προειδοποίηση. που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρ

8 Τι νέο υπάρχει Τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά και δυνατότητες του HP Sprocket App Δώστε ζωή στις αναμνήσεις σας με τη λειτουργία σάρωσης Χρησιμοποιήστε την κάμερα της εφαρμογής για να σαρώσετε εκτυπωμένες φωτογραφίες και να δώσετε ζωή στις αναμνήσεις σας μέσα από τις προσωπικές σας εμπειρίες Συνδεθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Περιηγηθείτε σε συλλογές και μοιραστείτε φωτογραφίες Περιηγηθείτε στις τοποθεσίες Εξερευνήστε την περιοχή και φωτογραφίες βάσει τοποθεσίας Δημιουργήστε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα Μετατρέψτε ζωγραφιές και σκίτσα σε αυτοκόλλητα για τις φωτογραφίες σας Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας με φίλτρα, αυτοκόλλητα και άλλα Προσαρμόστε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και άλλες διασκεδαστικές ρυθμίσεις των φωτογραφιών Επιλέξτε λειτουργία Τραβήξτε σειρά φωτογραφιών με τη λειτουργία φωτογραφικού θαλάμου και μετατρέψτε μία φωτογραφία σε μωσαϊκό με την εκτύπωση πλακιδίων Κοινόχρηστη ουρά εκτύπωσης Προγραμματίστε να εκτυπώσετε αργότερα και μοιραστείτε τον εκτυπωτή σας Sprocket με άλλους Λάβετε εισερχόμενα μηνύματα και ειδοποιήσεις Παραμείνετε ενημερωμένοι με τα πιο πρόσφατα χαρακτηριστικά του Sprocket App Προσθέστε μαγικά πλαίσια Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας με θεματικά πλαίσια 8 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

9 Δυνατότητες του HP Sprocket App Δώστε ζωή στις αναμνήσεις σας με τη λειτουργία σάρωσης Επιλέξτε πλαίσιο βίντεο και εκτυπώστε το! Ανοίξτε το βίντεο στην προεπισκόπηση εικόνας, πατήστε το εικονίδιο επιλογής πλαισίου βίντεο για να επιλέξετε ένα πλαίσιο και, στη συνέχεια, πατήστε απλά "Εκτύπωση" είναι τόσο εύκολο! Αφού εκτυπώσετε το πλαίσιο, σαρώστε την εκτύπωσή σας μέσω της κάμερας του Sprocket App και παρακολουθήστε να αναπαράγεται ολόκληρο το βίντεο απευθείας από την εκτύπωσή σας. Προκαλέστε την εμπειρία Στη συλλογή φωτογραφιών του Sprocket App, πατήστε το εικονίδιο κάμερας/σάρωσης. Κεντράρετε την εκτύπωση Sprocket μπροστά από την κάμερα και πατήστε παρατεταμένα στο κέντρο της κάμερας για να σαρώσετε τη φωτογραφία. Περάστε το δάχτυλό σας προς τα δεξιά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τοποθεσία. Περάστε ξανά το δάχτυλό σας για να εμφανίσετε το Google Street View της τοποθεσίας. Σημείωση: Για να αποκαλύψετε περιεχόμενο με τη λειτουργία σάρωσης, οι φωτογραφίες θα πρέπει να εκτυπώνονται με ενεργοποιημένη την επιλογή "Ενσωματωμένες εμπειρίες" στην εφαρμογή. 9 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

10 Δυνατότητες του HP Sprocket App Συνδεθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Εκτύπωση φωτογραφιών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 1. Συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 2. Περιηγηθείτε στις συλλογές φωτογραφιών 3. Επιλέξτε φωτογραφία για επεξεργασία ή εκτύπωση 4. Εκτυπώστε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα Κοινοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 1. Συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 2. Τραβήξτε φωτογραφία πατώντας το εικονίδιο της κάμερας 3. Μοιραστείτε την στη στιγμή στους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 10 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

11 Δυνατότητες του HP Sprocket App Μοιραστείτε μια φωτογραφία Πατήστε το εικονίδιο κοινής χρήσης για να δημοσιεύσετε τη φωτογραφία σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να την στείλετε σε άλλες εφαρμογές Αφού πατήσετε το εικονίδιο, μπορείτε να στείλετε τη φωτογραφία σας με SMS, , αποθήκευση στο cloud ή σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Όταν επιλέξετε τον επιθυμητό τρόπο κοινής χρήσης, θα φορτωθεί στην κατάλληλη εφαρμογή για το συγκεκριμένο μέσο 11 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

12 Δυνατότητες του HP Sprocket App Περιηγηθείτε στις τοποθεσίες Περιηγηθείτε στις φωτογραφίες σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τη συλλογή της φωτογραφικής σας μηχανής Περάστε το δάχτυλό σας προς τα δεξιά για ταξινόμηση βάσει τοποθεσίας Περάστε το δάχτυλό σας ξανά προς τα δεξιά για να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη περιοχή Με ένα τελευταίο πέρασμα εμφανίζεται το Google Street View της τοποθεσίας. 12 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

13 Δυνατότητες του HP Sprocket App Δημιουργήστε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα Σαρώστε μια ζωγραφιά ή ένα σκίτσο για να το προσθέσετε στην εκτύπωση Sprocket Στο μενού "Επεξεργασία", επιλέξτε το εικονίδιο του αστεριού για είσοδο στη συλλογή αυτοκόλλητων Επιλέξτε το σύμβολο του συν (+) στην κάτω αριστερή γωνία Γεμίστε το πλαίσιο με τη ζωγραφιά ή το σκίτσο σας Το νέο σας αυτοκόλλητο θα αποθηκευτεί στη συλλογή προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων Πατήστε παρατεταμένα ένα αυτοκόλλητο για να το διαγράψετε από τη συλλογή προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων Πατήστε παρατεταμένα στη συλλογή προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων για να διαγράψετε ολόκληρο τον φάκελο 13 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

14 Δυνατότητες του HP Sprocket App Προσθέστε μαγικά πλαίσια και δείτε τις φωτογραφίες σας να ζωντανεύουν Επιλέξτε ένα μαγικό πλαίσιο από την ενότητα "Πλαίσιο" του προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών και προσθέστε το σε μια φωτογραφία από τη συλλογή σας Τα μαγικά πλαίσια διαθέτουν το εικονίδιο μαγικού πλαισίου Εκτυπώστε μια φωτογραφία αφού προσθέσετε το μαγικό πλαίσιο Σαρώστε τη φωτογραφία και δείτε να αποκαλύπτονται κρυμμένα χαρακτηριστικά και κινούμενα σχέδια Σημείωση: Για την αποκάλυψη περιεχομένου με μαγικά πλαίσια, οι φωτογραφίες πρέπει να εκτυπωθούν με ενεργοποιημένη τη λειτουργία "Ενσωματωμένες εμπειρίες" στην εφαρμογή 14 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

15 Δυνατότητες του HP Sprocket App Ζωντανέψτε τις φωτογραφίες σας με φίλτρα, αυτοκόλλητα και άλλα Πατήστε "Επεξεργασία" για να προσαρμόσετε την εμφάνιση της φωτογραφίας, να προσθέσετε κείμενο ή αυτοκόλλητα και να εφαρμόσετε φίλτρα Δείξτε πόσο δημιουργικοί είστε με πλαίσια, emoji και πολλά άλλα Αποθηκεύστε τη δημιουργία σας όταν τελειώσετε με την επεξεργασία πατώντας το σημάδι ελέγχου στην πάνω δεξιά γωνία 15 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

16 Δυνατότητες του HP Sprocket App Λειτουργία φωτογραφικού θαλάμου ή εκτύπωση πλακιδίων η επιλογή είναι δική σας Λειτουργία φωτογραφικού θαλάμου Ανοίξτε την κάμερα του Sprocket App Στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης της κάμερας, πατήστε το ορθογώνιο εικονίδιο Επιλέξτε "Λειτουργία φωτογραφικού θαλάμου". Όταν πατήσετε το εικονίδιο του κλείστρου, η κάμερα θα τραβήξει τέσσερις φωτογραφίες στη σειρά, με καθυστέρηση μεταξύ τους Το περιστρεφόμενο εικονίδιο σάς ειδοποιεί πότε η κάμερα πρόκειται να τραβήξει την επόμενη φωτογραφία Οι τέσσερις φωτογραφίες που τραβήξατε θα εμφανιστούν σε πλακίδια στην ενότητα "Προεπισκόπηση", στην ίδια εκτύπωση 16 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

17 Δυνατότητες του HP Sprocket App Λειτουργία φωτογραφικού θαλάμου ή εκτύπωση πλακιδίων η επιλογή είναι δική σας Εκτύπωση πλακιδίων Στην οθόνη προεπισκόπησης, πατήστε στην ανοιχτή γκρίζα γραμμή κάτω από τη φωτογραφία για να εμφανίσετε ένα κρυφό μενού Στην ενότητα "Πλακίδια", επιλέξτε το μοτίβο που θέλετε. Οι φωτογραφίες σε πλακίδια μπορούν να εκτυπωθούν σε εκτυπώσεις 2 x 2 ή 3 x 3 Μαζέψτε τις εκτυπωμένες φωτογραφίες σας για να δημιουργήσετε μια μεγάλη εκτύπωση μωσαϊκού από πλακίδια 17 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

18 Δυνατότητες του HP Sprocket App Χρήση της ουράς εκτύπωσης Στείλτε εκτυπώσεις στη συσκευή σας HP Sprocket ενώ βρίσκεστε εν κινήσει Βάλτε στην ουρά φωτογραφίες για μελλοντική εκτύπωση Όταν είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε, πηγαίνετε στην ουρά εκτύπωσης από το κύριο μενού και πατήστε ΕΚΤΥΠΩΣΗ στην πάνω δεξιά γωνία για να ξεκινήσετε την εκτύπωση Σημείωση: Πατήστε τις τρεις γραμμές στην πάνω αριστερή γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κύριο μενού. 18 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

19 Δυνατότητες του HP Sprocket App Χρήση της κοινόχρηστης ουράς εκτύπωσης Πολλά άτομα μπορούν να στέλνουν εικόνες σε έναν μόνο εκτυπωτή HP Sprocket Στο κύριο μενού, επιλέξτε "Ουρά εκτύπωσης" Μεταβείτε στην επιλογή "Φιλοξενία κοινόχρηστης ουράς εκτύπωσης" ή "Συμμετοχή σε κοινόχρηστη ουρά εκτύπωσης" Απλά συνδεθείτε και εκτυπώστε 19 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

20 Δυνατότητες του HP Sprocket App Εκτύπωση φωτογραφίας Πατήστε το εικονίδιο εκτύπωσης για να στείλετε τη φωτογραφία σας στο HP Sprocket Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης μαζί με μια γραμμή προόδου, που θα σας ενημερώσει για την κατάσταση εκτύπωσης Η φωτεινή ένδειξη LED κατάστασης θα αναβοσβήσει με λευκό χρώμα, θα ακουστεί ένας ελαφρύς θόρυβος από τη συσκευή και η εικόνα θα αρχίσει να εκτυπώνεται Αφαιρέστε την πίσω επικάλυψη από το φωτογραφικό χαρτί και κολλήστε την φωτογραφία σας όπου θέλετε σε φάκελο, ντοσιέ ή οπουδήποτε αλλού 20 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

21 Δυνατότητες του HP Sprocket App Λάβετε εισερχόμενα μηνύματα και ειδοποιήσεις Με τη λειτουργία εισερχομένων και ειδοποιήσεων, μπορείτε εύκολα: Να παραμείνετε ενημερωμένοι σχετικά τις νεότερες λειτουργίες της εφαρμογής Να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις απευθείας στο τηλέφωνό σας Να μαθαίνετε χρήσιμες συμβουλές και να λαμβάνετε ενημερώσεις και επισημάνσεις νέων λειτουργιών στην εφαρμογή Να ενεργοποιείτε τις ενημερώσεις και το Sprocket App να σας στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις σχετικά με ενημερώσεις και νέες λειτουργίες της εφαρμογής Όταν έχετε μια μη αναγνωσμένη ειδοποίηση, εμφανίζεται μια κόκκινη κουκκίδα στην καρτέλα "Εισερχόμενα" 21 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

22 Εγκατάσταση HP Sprocket App 1. Ανοίξτε το App Store (iphone /ipad ) ή το Google Play (Android ) 2. Πατήστε το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην πάνω γωνία 3. Πληκτρολογήστε "HP Sprocket" στο πλαίσιο κειμένου 4. Πατήστε το εικονίδιο του HP Sprocket App 5. Πατήστε "Λήψη" (App Store) ή "Εγκατάσταση" (Google Play) 6. Παρότι η εφαρμογή είναι δωρεάν, οι ρυθμίσεις σας μπορεί να απαιτούν την εισαγωγή του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείτε 7. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί "Άνοιγμα", ή να κλείσετε το App Store ή το Google Play, και να ανοίξετε την εφαρμογή από την αρχική σας οθόνη Σημείωση: Ενδέχεται να είναι απαραίτητη η σύνδεση σε Wi- Fi για να εκτελέσετε επιτυχή λήψη της εφαρμογής των 100 MB στο smartphone σας 22 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

23 Λειτουργίες μενού HP Sprocket App Sprocket Δείτε πληροφορίες για τον συνδεδεμένο εκτυπωτή (όπως η κατάσταση της μπαταρίας) και εκτελέστε ενημερώσεις υλικολογισμικού Εισερχόμενα Λάβετε συμβουλές, ιδέες και ενημερώσεις. Ουρά εκτύπωσης Οδηγίες & Βοήθεια Αποκτήστε πρόσβαση σε έγγραφα και υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο για τον εκτυπωτή και την εφαρμογή. Συμμετέχετε στην έρευνα Πείτε μας τι πιστεύετε για το HP Sprocket App. Πόροι μέσων κοινωνικής δικτύωσης Στείλτε φωτογραφίες στον εκτυπωτή και δείτε τι Συνδεθείτε στους εκτυπώνεται ήδη. λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να Αγορά χαρτιού έχετε αυτόματα πρόσβαση σε Αγοράστε αυτοκόλλητο χαρτί φωτογραφίες. HP ZINK. Σημείωση: Πατήστε τις τρεις γραμμές στην πάνω αριστερή γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στο κύριο μενού. 23 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

24 Χρήση του μενού του HP Sprocket App Πατήστε την επιλογή "Sprocket" για να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον συνδεδεμένο εκτυπωτή. Ελέγξτε την κατάσταση της μπαταρίας και αλλάξτε τις ρυθμίσεις αυτόματης απενεργοποίησης για τη συσκευή. Εμφανίστε τη διεύθυνση MAC, την έκδοση υλικολογισμικού και την έκδοση υλικού. Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα σε περίπτωση επικοινωνίας με την υποστήριξη του HP Sprocket. Η οθόνη αυτή θα εμφανίζει επίσης τις αναβαθμίσεις υλικολογισμικού όταν είναι διαθέσιμες. Το βασικό μενού σάς επιτρέπει: Να εμφανίζετε πληροφορίες σχετικά με τον συνδεδεμένο εκτυπωτή Να λαμβάνετε μηνύματα και ειδοποιήσεις από την ομάδα Sprocket Να προσθέτετε και να εμφανίζετε εικόνες προς εκτύπωση Να αγοράζετε φωτογραφικό χαρτί HP Sprocket και HP Sprocket Plus Να έχετε πρόσβαση στη βοήθεια και την υποστήριξη του εκτυπωτή 24 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

25 Παρουσίαση επεξεργασίας φωτογραφιών στο HP Sprocket App Μαγικό ραβδί Αυτόματη βελτίωση των φωτογραφιών σας (μόνο για ios). Μη αυτόματα στοιχεία ελέγχου φωτεινότητας, αντίθεσης και κορεσμού Φίλτρα Εφαρμόστε διαφορετικές προκαθορισμένες ρυθμίσεις χρωμάτων και στιλ στις φωτογραφίες σας και δώστε τους ξεχωριστή προσωπικότητα. Πλαίσια Προσθέστε διακοσμητικά περιγράμματα γύρω από τις φωτογραφίες σας. Αυτοκόλλητα Προσθέστε αυτοκόλλητα στις φωτογραφίες σας. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα. Γραφή σε ελεύθερη μορφή Χρησιμοποιήστε τον δικό σας γραφικό χαρακτήρα στις φωτογραφίες σας. Κείμενο Προσθέστε μηνύματα ή λεζάντες στις φωτογραφίες σας. Περικοπή Επιλέξτε το καλύτερο τμήμα κάθε φωτογραφίας για εκτύπωση. 25 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

26 Χαρτοφυλάκιο HP Sprocket Ζήστε το. Αγαπήστε το. Εκτυπώστε το. HP Sprocket Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm από το smartphone σας HP Sprocket 2 σε 1 Φωτογραφίες 5 x 7,6 cm από τον εκτυπωτή και την κάμερα άμεσης εκτύπωσης του smartphone HP Sprocket Plus Φωτογραφίες στη στιγμή από το smartphone, τώρα 30% μεγαλύτερες HP Sprocket Plus HP Sprocket HP Sprocket 2 σε 1 26 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

27 Φωτογραφικό χαρτί HP Sprocket Γρήγορες. Διαθέσιμες σε όλους. Διασκεδαστικές. Εκτυπώστε φωτογραφίες γεμάτες χρώμα χωρίς τη φασαρία των δοχείων μελάνης! 3 Φωτογραφίες σε διασκεδαστικά μεγέθη Μέγεθος 5 x 7,6 cm με τον HP Sprocket και τον HP Sprocket 2 σε 1, 5,8 cm x 8,6 cm (30% μεγαλύτερες) με τον HP Sprocket Plus Εκτυπώστε, ξεκολλήστε και κολλήστε Ξεκολλήστε το πίσω μέρος και γεμίστε το περιβάλλον σας με αυτοκόλλητα των αγαπημένων σας αναμνήσεων Στεγνώνουν αμέσως Φωτογραφίες ανθεκτικές στις μουτζούρες, στο νερό και στο σκίσιμο φτιαγμένες για να αντέχουν 27 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

28 Αξεσουάρ HP Sprocket Άλμπουμ φωτογραφιών HP Sprocket Θήκη-πορτοφόλι HP Sprocket 28 Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

29 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 1. Απαιτείται το HP Sprocket App. 2. Απαιτείται το HP Sprocket App. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας. 3. Η τεχνολογία ZINK και τα εμπορικά σήματα της ZINK χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας. Copyright 2018 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP αναφέρονται στις ρητές δηλώσεις εγγύησης που συνοδεύουν αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Κανένα στοιχείο του παρόντος δεν πρέπει να ερμηνεύεται ως πρόσθετη εγγύηση. Η HP δεν φέρει ευθύνη για τεχνικά ή συντακτικά σφάλματα ή παραλείψεις του παρόντος. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από την HP κατόπιν άδειας. Οι ονομασίες Google και Google Cloud Print είναι εμπορικά σήματα της Google Inc. Η τεχνολογία ZINK και τα εμπορικά σήματα της ZINK χρησιμοποιούνται κατόπιν άδειας.

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket

HP Sprocket Plus. Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket HP Sprocket Plus Εκτυπώστε στη στιγμή από το smartphone σας φωτογραφίες έως και 30% μεγαλύτερες απ' ό,τι με το απλό HP Sprocket Απαιτείται το HP Sprocket App. Παρουσίαση HP Sprocket Plus HP Sprocket Plus

Διαβάστε περισσότερα

Εκτυπωτής HP Sprocket 200

Εκτυπωτής HP Sprocket 200 Φύλλο δεδομένων Εκτυπωτής HP Sprocket 00 Εκτυπώστε στη στιγμή φωτογραφίες 5 7,6 cm ( x 3 ίντσες) από το smartphone σας. Εκτυπώστε τις ευχάριστες στιγμές. Μοιραστείτε το παρόν με φωτογραφίες στη στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

HP Workspace. Οδηγός χρήσης

HP Workspace. Οδηγός χρήσης HP Workspace Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. 2016 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Η ονομασία Google Drive είναι εμπορικό σήμα της Google Inc. Η ονομασία Windows είναι

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Τοποθέτηση του Moto Mod

Τοποθέτηση του Moto Mod 360 CAMERA Τοποθέτηση του Moto Mod Ευθυγραμμίστε το φακό της κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με την 360 Camera. Στη συνέχεια, ευθυγραμμίστε τη δεξιά, την αριστερή και την κάτω πλευρά του τηλεφώνου

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση.

Η εφαρμογή είναι βελτιστοποιημένη για όλες τις συσκευές ios και Android, με ios 9.x ή νεότερη έκδοση και Android 4.4 ή νεότερη έκδοση. Οδηγίες βήμα προς βήμα για την εφαρμογή Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακά βιβλία (e-books) σε μορφή «Adobe Digital Editions epub» και «Adobe Digital Editions PDF», αρχεία ήχου (e-audios),

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET PRO CM1410 COLOR ΣΕΙΡΑ MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης Εκτύπωση σε ειδικό χαρτί, ετικέτες ή διαφάνειες 1. Στο μενού File (Αρχείο) του προγράμματος λογισμικού, κάντε κλικ στο Print (Εκτύπωση). 2.

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276

LASERJET PRO 200 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 LASERJET PRO 200 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M276 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Το Microsoft Word 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης. Γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2017 HP Development Company, L.P.

Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2017 HP Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της HP είναι

Διαβάστε περισσότερα

Eκτυπωτής φωτογραφιών

Eκτυπωτής φωτογραφιών Eκτυπωτής φωτογραφιών HP Sprocket Εξαρτήματα και στοιχεία ελέγχου Στοιχεία που παρέχονται Σύνοψη προϊόντος Φωτεινές ενδείξεις LED Έναρξη χρήσης Εγκατάσταση εφαρμογής για φορητές συσκευές Φόρτιση μπαταρίας

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

CJB1JM0LCAKA. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης CJB1JM0LCAKA Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Γνωριμία με το ρολόι σας Ηχείο Θύρα φόρτισης Πλήκτρο λειτουργίας Πιέστε παρατεταμένα για 3 δευτ. για ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση. Πιέστε παρατεταμένα για 10 δευτ.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας

Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Οδηγίες Χρήσης Ασύρματης Φορητής WiFi Κάμερας Κομβίο Επαναφοράς RESET Θύρα κάρτας SD Πίσω κάλυμμα Διακόπτης λειτουργίας Θυρα Φόρτισης Οπή Βάσης στήριξης Ένδειξη λειτουργίας Μικρόφωνο Αισθητήρας στάθμης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425

LASERJET PRO 400 MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 LASERJET PRO 400 MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M425 Βελτιστοποίηση ποιότητας αντιγραφής Διατίθενται οι ακόλουθες ρυθμίσεις ποιότητας αντιγράφων: Αυτόματη επιλογή: Χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση αυτή όταν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR)

Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) SB7J01(1J)/ 6MB4121J-01 Οδηγός Σύνδεσης (για Φωτογραφικές Μηχανές D-SLR) Gr Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή...2 Το Περιβάλλον Εργασίας...2 Προβλήματα με τη Σύνδεση;...2 Περισσότερα για το SnapBridge...2

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Java αποτελεί εμπορικό σήμα της Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Το λογότυπο SD αποτελεί εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Εγχειρίδιο Χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με tablet Android μέσω Καλωδίου 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό Android μέσω Bluetooth 0 Οδηγίες διασύνδεσης με Κινητό

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εµπορικό σήµα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft OneNote 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX)

Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Οδηγός Σύνδεσης (για COOLPIX) Στο παρόν έγγραφο περιγράφεται η διαδικασία σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής SnapBridge (Έκδοση 2.0) για τη δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ μιας φωτογραφικής μηχανής

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο παρόν ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10

Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Οδηγός χρήστη Στερεοφωνικό μικρόφωνο STM10 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία...3 Επισκόπηση λειτουργίας...3 Επισκόπηση υλικού...3 Συναρμολόγηση...4 Χρήση του μικροφώνου σας...5 Ηχογράφηση...5 Ηχογράφηση για

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios

Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες για smartphone ή tablet με λογισμικό ios Οδηγίες εγκατάστασης της εφαρμογής Gitden Reader για την ανάγνωση βιβλίων epub σε smartphone ή tablet. Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής ανάγνωσης epub

Διαβάστε περισσότερα

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές

Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές Δουλεύοντας με τον Ήχο Πώς να ηχογραφήσετε με διαφορετικές συσκευές 1 Πίνακας Περιεχομένων Αν χρησιμοποιείτε Υπολογιστή... 3 Αν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Android ή IOS (iphone or ipad)... 3 Ηχογραφώντας

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης

Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Κάρτες εξωτερικών μέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Το λογότυπο SD είναι εμπορικό σήμα του κατόχου του. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP

Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP Οδηγός χρήσης για την κάμερα web της HP v4.3.el Part number: 5992-4251 Copyright 2008 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Οδηγός χρήσης Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard Company κατόπιν άδειας.

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z

Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Σύντομος οδηγός χρήσης Vodafone Mobile Wi-Fi R216-Z Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 Καλώς ήρθατε 2 Επισκόπηση συσκευής 3 Γρήγορο ξεκίνημα 5 Εφαρμογή Mobile Wi-Fi Web 6 Επισκόπηση εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση

Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης - Παρουσίαση Novel Tech «Μέλος του Επιστημονικού & Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης» http://www.noveltech.gr info@noveltech.gr Ολοκληρωμένες Δράσεις προβολής δημοσιότητας για το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων Εγχειρίδιο Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης

Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Μονάδες μνήμης Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης

Μονάδες µνήµης. Οδηγός χρήσης Μονάδες µνήµης Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

support@displaynote.com +44-2890-730-482

support@displaynote.com +44-2890-730-482 Οδηγίες χρήσης Περιεχόμενα Ρύθμιση... 3 Λήψη του λογισμικού... 3 Εγκατάσταση του λογισμικού... 3 Λήψη της εφαρμογής... 4 Ρύθμιση της σύνδεσης... 5 Χρήση του DisplayNote... 6 Δημιουργία λογαριασμού DisplayNote...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2

Οδηγός χρήστη. Xperia SmartTags NT1/NT2 Οδηγός χρήστη Xperia SmartTags NT1/NT2 Περιεχόμενα Εισαγωγή...3 Οδηγός έναρξης...4 Ενεργοποίηση της λειτουργίας NFC...4 Περιοχή εντοπισμού NFC...4 Χρήση του Smart Connect για τη διαχείριση των ετικετών

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη

Olive_QS_SL.book Page 1 Wednesday, September 25, :10 PM Γρήγορη έναρξη Γρήγορη έναρξη ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι λειτουργίες μπορεί να διαφέρουν ανά μοντέλο και ανά χώρα/περιοχή. Εγκατάσταση του tablet 1 2 3 Αφού φορτίσετε την μπαταρία, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας για 5

Διαβάστε περισσότερα

2

2 1 2 1.1 1.2 3 2.1 2.2 2.3 4 3.1 3.2 5 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ Μάθετε για τα κουµπιά, την οθόνη και τα εικονίδια του νέου σας τηλεφώνου. Κουµπιά Στην µπροστινή όψη του τηλεφώνου σας θα παρατηρήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη.

Σειρά εκτυπωτών EcoTank. εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1. Περιλαμβάνονται μελάνια για έως. και 3 έτη. Σειρά εκτυπωτών EcoTank Περιλαμβάνονται μελάνια για έως 2 και 3 έτη www.epson.gr/ecotank #1 εκτυπωτής με δοχεία μελανιών στον κόσμο 1 Γιατί να επιλέξετε εκτυπωτή EcoTank; Περιλαμβάνονται μελάνια για έως

Διαβάστε περισσότερα