ercury έμβιες M εξωλ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ercury έμβιες M εξωλ"

Transcript

1 εξωλέμβιες Mercury

2 2 3

3 καλώς ήρθατε στον κόσμο της Mercury Το να είσαι το Νο1 στην θάλασσα σημαίνει υπεροχή σε όλα τα σημεία. Από τα προιόντα, τις παροχές και την ικανοποίηση του πελάτη, η Mercury υπερέχει του ανταγωνισμού σε κάθε σημείο. Για παράδειγμα ο κινητήρας Verado. Μόνο η Mercury διαθέτει αυτή την μοναδική ιδέα που προσφέρει τις επιδόσεις ενός δίχρονου σε τετράχρονο ενώ η άνεση του χαρακτηρίζεται σαν μοναδική εμπειρία για την οδήγηση κάθε σκάφους. Εάν το πάθος σας είναι τα θαλάσσια σπορ, τότε ο κινητήρας Mercury OptiMax είναι η σωστή επιλογή. Ο κινητήρας OptiMax της Mercury βραβεύτηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από την JD Power and Associates για την ικανοποίηση που προσφέρει έχοντας επιδόσεις δίχρονου αλλά με επίπεδο ρύπων και κατανάλωση ενός τετράχρονου κινητήρα. Η Mercury είναι ο ηγέτης στην τεχνολογία τετράχρονων με την πιο σύγχρονη και μεγάλη γκάμα μοντέλων εξωλέμβιων κινητήρων. Το έντυπο αυτό είναι η πρόσκληση για να ανακαλύψετε τον κόσμο της Mercury. Έναν κόσμο ευχαρίστησης και ελευθερίας.

4 γίνετε απλοί Όπως ο αετός σχίζει τον αέρα, έτσι ο κινητήρας Verado σας δίνει την δυνατότητα να ταξιδεύετε στη θάλασσα όπως κανένας άλλος κινητήρας δεν μπορεί να κάνει. Το μοναδικό του σχέδιο αναδεικνύει την απόλυτη τελειότητα και η σταθερή του λειτουργία εναρμονίζουν την βόλτα σας με τα υπέροχα χρώματα της θάλασσας. γίνετε ο εαυτός σας Ο κινητήρας Verado σας επιτρέπει να χαρείτε τον χρόνο σας στην θάλασσα. Η τελική του ταχύτητα και η επιτάχυνσή του όταν επιθυμείτε να φθάσετε στα άκρα κόβει την ανάσα, και η υπερβολικά ομαλή λειτουργία του σας χαρίζει απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης. 4 5

5 γίνετε Verado Ο Verado είναι πολλά περισσότερα από έναν εξωλέμβιο κινητήρα, είναι τρόπος ζωής. Το να είσαι Verado σημαίνει να ξεχωρίζεις από όλους τους άλλους. Είστε ο νικητής, που ρισκάρει και προηγείται πάντα από όλους τους υπόλοιπους. Σας συναρπάζει το να φθάνετε στα άκρα και δεν αποδέχεστε την μετριότητα. Όλα αυτά υπάρχουν στον κινητήρα Verado. Και στην ανοικτή θάλασσα αλλά και μέσα στο λιμάνι.

6 η πιο εξελιγμένη δύναμη Πριν από τους κινητήρες Verado οι τετράχρονοι εξωλέμβιοι ήταν αξιόπιστοι αλλά απογοήτευαν με τις επιδόσεις τους. Η Mercury το άλλαξε αυτό με τον επαναστατικό τετράχρονο κινητήρα Verado. Ο Verado είναι ο απόλυτος τετράχρονος κινητήρας που συνδυάζει επιδόσεις με την μοναδική οδηγική εμπειρία, τον απόλυτο έλεγχο και την αξιοπιστία. Οι κινητήρες Verado της Mercury είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές περί Σκαφών Αναψυχής της Ε.Ε. σε ότι αφορά τα καυσαέρια και την στάθμη θορύβου. Χρησιμοποιώντας τον κινητήρα Verado ένα είναι βέβαιο, η θάλασσα θα είναι γαλάζια και ο αέρας καθαρός. 6 7

7 225 / 250 / 300 Υπερσυμπιεστής Εναλλάκτης υψηλής απόδοσης Σχεδιασμός σε σειρά Εσωτερικός μειωτήρας θορύβου Ψηφιακό σύστημα γκαζιού και επιλογής (DTS) Σύστημα SmartCraft με ελεγκτή κινητήρα Σινεμπλοκ βαρέως τύπου Προηγμένο μεσαίο τμήμα (AMS) Τιμόνι με ηλεκτρική-υδραυλική υποβοήθηση 5 Χρόνια εγγύηση* *5ετής εργοστασιακή εγγύηση. Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

8 δύναμη, ομορφιά και πρωτοπορία όλα σε ένα μοναδικό πακέτο Ποια η ιδέα που κρύβεται σε κάθε κινητήρα Verado; Να είναι ο ταχύτερος, ο πιο οικονομικός και ο πιο προηγμένος κινητήρας στον κόσμο. Όπως και το εξακύλινδρο μοντέλο, ο τετρακύλινδρος Verado είναι φουτουριστικός όταν αποδίδει ασύγκριτη δύναμη και μοναδική εμπειρία ταξιδιού. Απόκριση ίδια με ενός αυτοκινήτου, αξιοσημείωτη επιτάχυνση και απεριόριστη ροπή σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της Mercury και το προαιρετικό υδραυλικό σύστημα διεύθυνσης δημιουργούν μία εμπειρία αντίστοιχη με τον εξακύλινδρο Verado. Ο τετρακύλινδρος Verado είναι διαφορετικός από οποιονδήποτε άλλον εξωλέμβιο κινητήρα. Ασύγκριτη δύναμη, αθόρυβος και πανεύκολος στην χρήση του. 8 9

9 135 / 150 / 175 / 200 Υπερσυμπιεστής Εναλλάκτης υψηλής απόδοσης Ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός καυσίμου πολλαπλών οπών Εσωτερικός σιγαστήρας 2 επιπέδων Ψηφιακό σύστημα γκαζιού και επιλογής (DTS) Συμβατός με SmartCraft Κιβώτιο ταχυτήτων βαρέως τύπου Πατενταρισμένοι διπλοί αυλοί εισαγωγής νερού 5 Χρόνια εγγύηση* *5ετής εργοστασιακή εγγύηση. Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

10 ψηφιακός πίνακας οργάνων και χειριστήρια SmartCraft Η προηγμένη τεχνολογία SmartCraft συνδυάζει όλες τις λειτουργίες του σκάφους και του κινητήρα σε ένα πανεύκολο σύστημα ελέγχου και χειρισμού. Το SmartCraft μεγιστοποιεί την απόδοση και προσφέρει μεγαλύτερη σιγουριά με τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του όπως ο ελεγκτής κινητήρα ένα σύστημα προειδοποίησης το οποίο σας ενημερώνει εάν συμβεί οτιδήποτε στον κινητήρα. Το σύστημα SmartCraft της Mercury ρυθμίζει αυτόματα τον κινητήρα για την ιδανική απόδοσή του σε όλες τις καταστάσεις και παρέχει συνεχώς πληροφόρηση στον χειριστή μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Το σύστημα SmartCraft διατίθεται σε όλους τους κινητήρες της Mercury Verado και OptiMax καθώς και σε επιλεγμένους τετράχρονους κινητήρες. Οι πληροφορίες εμφανίζονται στους ψηφιακούς δείκτες και/ή στην οθόνη του GPS και του ανιχνευτή ψαριών. Το SmartCraft παρακολουθεί την ροή καυσίμου, την κατανάλωση, το υπολογιζόμενο εύρος, την θερμοκρασία νερού και κινητήρα, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την ταχύτητα, τις στροφές κινητήρα καθώς επίσης παρέχει και υποδείξεις συντήρησης. Και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο.

11 Το SmartCraft προσφέρει επίσης προηγμένα χαρακτηριστικά όπως το σύστημα ελέγχου γκαζιού κάτι ιδιαίτερα πρακτικό όταν ψαρεύετε. Ο ελεγκτής κινητήρα χρησιμοποιεί περισσότερους από 40 αισθητήρες για την διάγνωση βλαβών στον κινητήρα και είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να προστατεύει έναν υπερβολικά πιεσμένο κινητήρα μειώνοντας αυτόματα την ισχύ του. Τα αποκλειστικά χειριστήρια DTS της Mercury χρησιμοποιούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την ακαριαία και αθόρυβη αλλαγή ταχυτήτων. Το σύστημα DTS παρέχει άμεση απόκριση γκαζιού, πιο εύκολο χειρισμό στον ελλιμενισμό και όλα αυτά χωρίς την χρήση ντιζών. Το σύστημα DTS ελαχιστοποιεί την προσπάθεια που χρειάζεται για την επιλογή και ρύθμιση του γκαζιού σε σχέση με τα παλιότερα συστήματα που χρησιμοποιούσαν ντίζες. Το σύστημα DTS αποτελεί βασικό εξοπλισμό σε όλους τους κινητήρες Verado καθώς και σε ορισμένα μοντέλα OptiMax.

12 12 13

13 ιδανική απόδοση, μέγιστη φιλικότητα προς το περιβάλλον Ο κινητήρας OptiMax προσφέρει τις μέγιστες επιδόσεις με ελάχιστα καυσαέρια, ακόμα και συγκρινόμενος με τετράχρονους κινητήρες της ίδιας κατηγορίας ισχύος. Ο κινητήρας OptiMax αποδίδει υψηλή ισχύ και επιτάχυνση με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου και ρύπων και ασύγκριτη οικονομία καυσίμου.

14 απαιτήστε τα μέγιστα με τον OptiMax Κανένας άλλος κινητήρας άμεσου ψεκασμού δεν έχει περισσότερη εμπειρία, δοκιμές και επιτυχίες όσο ο OptiMax της Mercury. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο OptiMax προηγείται διαρκώς και συνεχώς στην κατηγορία DFI σε ότι αφορά την δύναμη, την αποδοτικότητα καυσίμου, την αξιοπιστία και την αντοχή. Όλα αυτά μαζί προσφέρουν περισσότερη και καλύτερη δύναμη. Ο κινητήρας OptiMax είναι οικονομικότερος σε καύσιμο, ακόμα και σε σύγκριση με αρκετούς τετράχρονους της ίδιας κατηγορίας ισχύος. Ελαφρύτεροι από άλλους τετράχρονους οι OptiMax ταιριάζουν σε κάθε σκάφος προσφέροντας άριστες επιταχύνσεις και συνολικά καλύτερη απόδοση

15 Ο κινητήρας OptiMax της Mercury για τρίτη συνεχή χρονιά κατατάχθηκε πρώτος στην ικανοποίηση του πελάτη για δίχρονους κινητήρες από την J.D. Power & Associates 75 / 90 / 115 / 135 / / 200 / 225 / 250 Νέος Δίχρονος DFΙ Καταναλώνει κατά 45% λιγότερο καύσιμο σε σχέση με άλλους δίχρονους κινητήρες, διασφαλίζοντας άμεση εκκίνηση με το γύρισμα του κλειδιού και άκαπνη λειτουργία. Άμεσος ψεκασμός χαμηλής πίεσης Λιγότερη πίεση στα εξαρτήματα από ότι σε άλλους δίχρονους κινητήρες που έχει σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και μακροζωία. Εναλλάκτης 60 Α υψηλής απόδοσης Περισσότερη ισχύς ώστε οι μπαταρίες να παραμένουν συνεχώς φορτισμένες. Συμπαγές μπλοκ κινητήρα Ελαφρύς, καλύτερες επιταχύνσεις και υψηλότερη τελική ταχύτητα. Συμπιεστής αέρα OptiMax Για ιδανική απόδοση καύσης, ελάχιστη κατανάλωση και λιγότερα καυσαέρια. Συμβατότητα με SmartCraft Συνδυάζοντας όλες τις λειτουργίες του σκάφους και του κινητήρα για καλύτερη πληροφόρηση και περισσότερη σιγουριά. Κιβώτιο ταχυτήτων σχεδιασμένο από την Mercury Βελτιώνει τον χειρισμό του σκάφους και εξασφαλίζει υψηλότερη τελική ταχύτητα. Περισσότερα ανοξείδωτα εξαρτήματα Ο OptiMax είναι κατασκευασμένος με περισσότερα ανοξείδωτα εξαρτήματα από τα ανταγωνιστικά μοντέλα, εξασφαλίζοντας μακροζωία και λιγότερη συντήρηση. Προπέλες Mercury Εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις και βελτιώνουν την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου 1. 5 Χρόνια εγγύηση* 5ετής εργοστασιακή εγγύηση. (1) στην ιστοσελίδα της Μercury υπάρχει ένας πίνακας επιλογής προπελών. Επισκεφθείτε το και στην συνέχεια το «Προπέλες». *Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

16 16 17 William Payne

17 Mercury τετράχρονοι εύκολοι να τους αποκτήσετε, εύκολοι στην λειτουργία Η Mercury προηγείται σε ότι αφορά την καθαρότητα, την αθόρυβη λειτουργία, την οικονομία στην κατανάλωση και την ισχύ. Και τώρα η διαφορά αυτή μεγαλώνει ακόμα περισσότερο. Οι μηχανικοί της Mercury συνδυάζοντας την πρωτοπορία με την προηγμένη αξιοπιστία, χαρακτηριστικά που προσφέρουν στους κινητήρες Mercury καθαρότερη, αθόρυβη και πιο ομαλή λειτουργία ενώ ταυτόχρονα μειώνουν την κατανάλωση και τα έξοδα συντήρησης. Έτσι, οι τετράχρονοι κινητήρες της Mercury με ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού είναι κατά πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό.

18 οι καλύτερες επιδόσεις από τον καλύτερο κινητήρα με EFI Η αξιοπιστία, η άμεση εκκίνηση, η άκαπνη και αθόρυβη λειτουργία καθώς και οι εκπληκτικές επιδόσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες καθιστούν τους κινητήρες Mercury EFI την ιδανική λύση για το σκάφος σας. Βασισμένοι στην σχεδιαστική πλατφόρμα του Verado, οι κινητήρες αυτοί προσφέρουν την αξιόπιστη, άμεση δύναμη που χρειάζεστε μαζί με την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου. Οι κινητήρες Mercury EFI αποτελούν την πιο σύγχρονη γενιά κινητήρων της κατηγορίας τους

19 Σειρά EFI 80 / 100 / 115 Σχεδιαστική πλατφόρμα Verado Σχεδιασμένοι να ανταπεξέρχονται και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού Άμεση εκκίνηση, μεγάλη αξιοπιστία και επιδόσεις. Εναλλάκτης 50 Α υψηλής απόδοσης Ο ισχυρότερος εναλλάκτης στην κατηγορία. Σχεδιασμός σε σειρά Εξαιρετική δύναμη και ροπή. Σχεδιασμένος για αθόρυβη λειτουργία Πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου σε όλο το φάσμα στροφών, ιδιαίτερα στις χαμηλές στροφές. Συμβατότητα με SmartCraft Συνδυάζοντας όλες τις λειτουργίες του σκάφους και κινητήρα για καλύτερη πληροφόρηση και περισσότερη σιγουριά. Σύστημα ελέγχου κινητήρα Άμεση ενημέρωση για τυχόν δυσλειτουργίες του κινητήρα. Σας προστατεύει από πολυέξοδες επισκευές. Αυλός διόδου νερού Βοηθά στην προστασία από σκουριά των εσωτερικών εξαρτημάτων. Προπέλες Mercury Εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις και βελτιώνουν την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου 1. 5 Χρόνια εγγύηση* 5ετής εργοστασιακή εγγύηση. (1) στην ιστοσελίδα της Μercury υπάρχει ένας πίνακας επιλογής προπελών. Επισκεφθείτε το και στην συνέχεια το «Προπέλες». *Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

20 αξιοπιστία για μια ζωή Ο πρωταρχικός σκοπός των τετράχρονων κινητήρων Μercury είναι η ηρεμία. Από την πρώτη φορά που θα γυρίσετε το κλειδί και μέχρι την εκατοστή και όχι μόνο εξόρμησή σας μπορείτε να βασίζεστε σε αυτούς. Η προηγμένη τεχνολογία, τα αξιόπιστα εξαρτήματα, τα έξυπνα χαρακτηριστικά καθώς και η οικονομία στην κατανάλωση και σε συνδιασμό με την αξιοπιστία και την κάλυψη από την κατασκευάστρια εταιρία σας παρέχουν την ασφάλεια και την σιγουριά που αναζητάτε για πολλά χρόνια

21 Σειρά EFI 40 / 50 / 60 Νέο κέλυφος κινητήρα Σχεδιασμένο για να καθιστά τον κινητήρα τον πιο αθόρυβο της κατηγορίας του. Ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού Άμεση εκκίνηση, μεγάλη αξιοπιστία και επιδόσεις. Σχεδιασμός σε σειρά Εξαιρετική δύναμη και ροπή. Συμβατότητα με SmartCraft και σύστημα Troll Συνδέστε τον κινητήρα με το σύστημα SmartCraft και Troll. Σας επιτρέπει να ορίζετε τις στροφές κινητήρα ακόμα και στις 550 σ.α.λ. για να απολαμβάνετε το ψάρεμα ή μια χαλαρή διαδρομή σε ήρεμα νερά. Σύστημα ελέγχου κινητήρα Άμεση ενημέρωση για τυχόν δυσλειτουργίες του κινητήρα σας προστατεύει από πολυέξοδες επισκευές. Μοντέλα BigFoot Τα μοντέλα BigFoot προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις σε μεγαλύτερα και βαρύτερα σκάφη και είναι εξοπλισμένα με μεγαλύτερα γρανάζια και μακρύτερους άξονες για χρήση σε σκληρές συνθήκες. Ευκολία επιλογής ταχυτήτων Το κιβώτιο ταχυτήτων των κινητήρων F60/50/40 είναι σχεδιασμένο για εύκολη και ομαλή αλλαγή ταχυτήτων. Προπέλες Mercury Εξασφαλίζουν καλύτερες επιδόσεις και βελτιώνουν την οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου 1. 5 Χρόνια εγγύηση* 5ετής εργοστασιακή εγγύηση. (1) στην ιστοσελίδα της Μercury υπάρχει ένας πίνακας επιλογής προπελών. Επισκεφθείτε το και στην συνέχεια το «Προπέλες». *Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

22 τα πρώτα χειροκίνητα μοντέλα EFI Η ιστορία της Mercury αποτελεί έναν διαρκή θρύλο πρωτοπορίας. Από το 1939 που ο Carl Kiekhaefer, ο πατέρας των εξωλέμβιων κινητήρων Mercury κατασκεύασε την πρώτη εξωλέμβια με έμβολα από ενισχυμένο αλουμίνιο, η Mercury καθορίζει τα δεδομένα σε κάθε θέμα σχεδιασμού και εξέλιξης. Και πάλι η Mercury καθορίζει τα δεδομένα με τους εξωλέμβιους EFI στην κατηγορία των 25/30 ίππων προσφέροντας πρώτη το χωρίς μπαταρία σύστημα EFI και στα δύο χειροκίνητα αυτά μοντέλα

23 Σειρά EFI 25 / 30 Ρυθμιζόμενη εισαγωγή κελύφους Ελαχιστοποιεί την εισροή νερού καθιστώντας τον κινητήρα ως τον πλέον αθόρυβο της κατηγορίας του. Ηλεκτρονικό σύστημα ψεκασμού Άμεση εκκίνηση, μεγάλη αξιοπιστία και επιδόσεις. Εκκίνηση με σχοινί στα ηλεκτρονικά μοντέλα Όλα τα μοντέλα με μίζα διαθέτουν και χειροκίνητο σύστημα εκκίνησης για ακόμα λιγότερο άγχος. 3 κύλινδροι σε σειρά Για καλύτερες επιδόσεις. Εναλλάκτης 15 Α Για να είναι πάντοτε φορτισμένη η μπαταρία και να λειτουργούν σωστά τα ηλεκτρικά συστήματα του σκάφους. Λαγουδέρα πολλαπλών λειτουργιών Έχετε πλήρη έλεγχο με το ένα χέρι. Μπορείτε να ανυψώσετε τον κινητήρα, να επιταχύνετε και να ελέγχετε την πορεία του σκάφους, καθώς και να ρυθμίζετε το γκάζι. Διπλοί αυλοί εισαγωγής νερού Απολαύστε τις καλύτερες επιδόσεις του κινητήρα και προστατέψτε τον από υπερθέρμανση ιδιαίτερα όταν ταξιδεύετε σε ταραγμένα νερά. Εξάτμιση με σιγαστήρα Για αθόρυβη και άκαπνη λειτουργία. 5 Χρόνια εγγύηση* 5ετής εργοστασιακή εγγύηση. * Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

24 νέα τετράχρονη δύναμη για να είναι πλήρης η σειρά Ο καινούργιος τετράχρονος Mercury 15 ίππων απευθύνεται στους κατόχους φουσκωτών, μικρών πλαστικών και αλουμινένιων σκαφών. Ήρεμη & ήσυχη λειτουργία, χαμηλές εκπομπές καυσαερίων και οικονομία στην κατανάλωση μαζί με τον μοντέρνο σχεδιασμό είναι τα χαρακτηριστικά αυτών των νέων κινητήρων. Οι κινητήρες 8, 9.9, 15 και 20 ίππων διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την χρήση τους ασφαλή και πανεύκολη. Μικρή φορητή δύναμη, για την μεγαλύτερη ευχαρίστηση

25 8 / 9.9 / 15 / 20 Νέος Δικύλινδρος Ομαλή λειτουργία με περισσότερη δύναμη. Ελαφρύς Οι ελαφρύτεροι κινητήρες της κατηγορίας για την δική σας ευκολία. Εκκίνηση με σχοινί στα ηλεκτρονικά μοντέλα Όλα τα μοντέλα με μίζα διαθέτουν και χειροκίνητο σύστημα εκκίνησης για ακόμα λιγότερο άγχος. Τσοκ εκκίνησης (8/9.9/15/20) Το μοναδικό τσοκ της Mercury που εγγυάται άμεσες εκκινήσεις. Οπτικό σύστημα προειδοποίησης χαμηλής πίεσης λαδιού Για περισσότερη προστασία και ηρεμία. Λαγουδέρα πολλαπλών λειτουργιών (8/9.9/15/20) Έχετε πλήρη έλεγχο με το ένα χέρι. Μπορείτε να ανυψώσετε τον κινητήρα, να επιταχύνετε και να ελέγχετε την πορεία του σκάφους, καθώς και να ρυθμίζετε το γκάζι. Λαβή (8/9.9/15/20) Η χειρολαβή ανυψώνεται για ευκολία στην οδήγηση και αναδιπλώνεται για την αποθήκευση. Μοντέλα BigFoot Τα μοντέλα BigFoot προσφέρουν καλύτερες επιδόσεις σε μεγαλύτερα και βαρύτερα σκάφη και είναι εξοπλισμένα με μεγαλύτερα γρανάζια και μακρύτερους άξονες για χρήση σε σκληρές συνθήκες. 5 θέσεις λειτουργίας Για να ταξιδεύετε παντού. Εξάτμιση με σιγαστήρα Για αθόρυβη και άκαπνη λειτουργία. 5 Χρόνια εγγύηση* 5ετής εργοστασιακή εγγύηση. *Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

26 έτοιμοι και φύγατε! Το μεγάλο πλεονέκτημα των φουσκωτών και μικρών σκαφών είναι ότι παρέχουν την δυνατότητα να παίρνετε την διασκέδαση μαζι σας. Η Mercury προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά φορητών τετράχρονων εξωλέμβιων οι οποίοι είναι πανάλαφροι και σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων για να επιλέξετε. Όλα τα μοντέλα έχουν πανεύκολη λειτουργία και φορητότητα καθώς και έξυπνα, ευκολόχρηστα χαρακτηριστικά. Προσθέτοντας την αθόρυβη και καθαρή λειτουργία, την οικονομία στην κατανάλωση και τις επιδόσεις είναι η καλύτερη επιλογή

27 2.5 / 3.5 / 4 / 5 / 6 Κεφαλή μεγάλης χωρητικότητας Δυνατές επιδόσεις και οικονομία στην κατανάλωση. Σύστημα αποσυμπίεσης (4/5/6) Ο αυτόματος αποσυμπιεστής κυλίνδρου εξασφαλίζει ευκολία στην εκκίνηση Πρωτοποριακό ρεζερβουάρ καυσίμου (2.5/3.5/4) Με βαλβίδα διακοπής παροχής καυσίμου και σχεδιασμό για να καταλαμβάνει μικρότερο χώρο στο σκάφος. Ηλεκτρονική ανάφλεξη (CDI) Σύστημα ανάφλεξης χωρίς συντήρηση που εξασφαλίζει ευκολία εκκίνησης. Οπτικό σύστημα προειδοποίησης Σύστημα οπτικής προειδοποίησης για χαμηλή πίεση λαδιού για περισσότερη προστασία και ηρεμία. Περιστρεφόμενη λαβή γκαζιού Για πλήρη έλεγχο με το ένα χέρι. 6/4 θέσεις ρύθμισης 6 θέσεις ρύθμισης στα μοντέλα 4/5/6 και 4 θέσεις στα 3.5/2.5 για ασφαλή οδήγηση και σε ρηχά νερά. Εξάτμιση με σιγαστήρα Για αθόρυβη και άκαπνη λειτουργία. 5 Χρόνια εγγύηση* 5ετής εργοστασιακή εγγύηση. * Δεν ισχύει για επαγγελματική και αγωνιστική χρήση.

28 προπέλες Mercury Μαζί με τον κινητήρα η επιλογή προπέλας παίζει πρωταρχικό ρόλο στις επιδόσεις του σκάφους σας. Η επιλογή της σωστής προπέλας είναι καθοριστική στον χειρισμό, την ταχύτητα, την επιτάχυνση, την μακροζωία του κινητήρα, την κατανάλωση καυσίμου και φυσικά στην ασφάλεια. Διαθέτουμε τα περισσότερα μοντέλα προπελών- ουσιαστικά πάνω από 700, κανονικές, κατόπιν παραγγελίας, υψηλών επιδόσεων και φυσικά αγωνιστικού τύπου. Οι προπέλες μας έχουν κερδίσει την φήμη υψηλής ποιότητας, μεγάλης αντοχής και επιδόσεων. Η Mercury, είναι ο μεγαλύτερος σχεδιαστής και κατασκευαστής προπελών. Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα για να επιλέξετε την σωστή προπέλα που ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας σκάφος και τις δικές σας ανάγκες. Enertia Η επαναστατική αυτή προπέλα είναι κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου Χ7. Προσφέρει την καλύτερη επιτάχυνση και τελική ταχύτητα χρησιμοποιώντας λεπτότερα πτερύγια. Αποτελεί την ιδανική προπέλα για σκάφη υψηλών επιδόσεων. Διατίθεται σε δύο βήματα, 14 και 22. Vengeance Από ανοξείδωτο χάλυβα διπλής κατεύθυνσης με βήματα από 9 έως 25. Για καλύτερες επιταχύνσεις και χειρισμό σε σχέση με τις αλουμινένιες προπέλες 3 πτερυγίων και πέντε φορές περισσότερο δύναμη. Laser II Εάν σας αρέσει η γρήγορη οδήγηση, η προπέλα αυτή είναι η κατάλληλη για σας. Τα λεπτότερα πτερύγια μειώνουν την πλαγιολίσθηση και αυξάνουν την ταχύτητα, ενώ η προπέλα διατίθεται και αριστερόστροφη σε βήματα 19 και 27. Trophy Plus 4 πτερυγίων από ανοξείδωτο χάλυβα και σε διαστάσεις από 12 έως 23, προσφέρουν βελτιωμένο χειρισμό και εξασφαλίζουν γρήγορο πλανάρισμα στο σκάφος. Είναι η ιδανική προπέλα για τους λάτρεις του θαλάσσιου σκι. Για κινητήρες από 75 ίππους και περισσότερο. Trophy Sport Ίδια χαρακτηριστικά με την προπέλα Trophy Plus αλλά κατάλληλη για σκάφη 30 και 60 ίππων. Tempest Plus Μεγαλύτερης διαμέτρου για μεγαλύτερες εξωλέμβιες. Για καλύτερες επιταχύνσεις και χειρισμό. Σε βήματα από 13 έως 29. Mirage Plus Σχεδιασμένη για μεγάλες ιπποδυνάμεις και βαρύτερους κινητήρες. Σε βήματα από 13 έως 29. Vensura Για σκάφη με διπλές εγκαταστάσεις. Αποδίδουν εκπληκτικά σε αγωνιστική χρήση και στην ανοικτή θάλασσα. Σε βήματα από 17 έως 23. Revolution 4 Για καλύτερες επιδόσεις σε μεγάλα σκάφη με εξωλέμβιους κινητήρες. Βελτιώνουν εκπληκτικά την επιτάχυνση στις μεσαίες στροφές καθώς και την τελική ταχύτητα. Σε βήματα από 19 έως 23. Highfive Μια πρωτοποριακή προπέλα πέντε πτερυγίων για ομαλή επιτάχυνση και για όσους επιδίδονται στο θαλάσσιο σκι. Σε βήματα από 17 έως

29 φροντίστε αποτελεσματικά τον κινητήρα σας Εφόσον έχετε επενδύσει σε εξωλέμβιο κινητήρα Mercury είναι λογικό να τον διατηρείτε σε άριστη κατάσταση με την χρήση αποκλειστικά γνήσιων ανταλλακτικών, αξεσουάρ και προϊόντων συντήρησης της Quicksilver. Το όνομα Quicksilver είναι διάσημο σε παγκόσμια κλίμακα για τα εξαρτήματα και ανταλλακτικά που κατασκευάζει ειδικά για τον χώρο της θάλασσας. Απαιτήστε από τον αντιπρόσωπο σας να χρησιμοποιεί στον κινητήρα σας μόνο γνήσια ανταλλακτικά Quicksilver. πριν από το καλοκαίρι >> προετοιμασία Η εποχή αυτή είναι η πιο ενδιαφέρουσα του χρόνου. Τα σκάφη και οι κινητήρες βγαίνουν από τους χώρους φύλαξης και αρχίζουν οι προετοιμασίες για το επερχόμενο καλοκαίρι. Η Quicksilver διαθέτει μία πλήρη γκάμα προϊόντων για την προετοιμασία του σκάφους και του κινητήρα ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση όλο το καλοκαίρι. Επισκεφτείτε τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Mercury για το πρόγραμμα ξεχειμωνιάσματος. το καλοκαίρι Ποιος ενδιαφέρεται να επισκέπτεται κατακαλόκαιρα τον αντιπρόσωπο; Για να διατηρείτε τον κινητήρα σας σε άριστη κατάσταση χρειάζεστε το καλύτερο λάδι. Η Quicksilver διαθέτει μία πλήρη σειρά από άριστης ποιότητας λάδια για τον κινητήρα σας. Θα θέλατε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο; Δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Mercury και να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ της Quicksilver. μετά το καλοκαίρι Μετά τους καλοκαιρινούς μήνες γεμάτους από χαρούμενες και ευχάριστες στιγμές με το σκάφος ο κινητήρας χρειάζεται ένα διάλειμμα. Το φθινόπωρο αποτελεί την ιδανική περίοδο για να προετοιμάσετε το σκάφος και τον κινητήρα σας ώστε να είναι σε άριστη κατάσταση για την χειμερινή ανάπαυλα και φύλαξη. Η Quicksilver διαθέτει μια τεράστια γκάμα προιόντων για τον σκοπό αυτό. Επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο και διαβάστε την ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα για την συντήρηση κατά τους χειμερινούς μήνες.

30 πίνακας τεχνικών χαρακτηριστικών Μοντέλα (1) Kilowatts (2) Περιοχή Μέγιστων στροφών Κύλινδροι Κυβισμός Εκκίνηση Σχέση μετάδοσης Χειριστήριο Σύστημα τιμονιού MERCURY VERADO Verado 300 Verado 250 Verado ,7 183,9 165,5 kw (σε σειρά) 2598 cc Ηλεκτρική με διακόπτη 300: 1,75: : 1,85:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) Ηλετροϋδραυλικό σύστημα τιμονιού Verado 200 Verado 175 Verado 150 Verado ,1 128,7 110,3 99,4 kw : : (σε σειρά) 1732 cc Ηλεκτρική με διακόπτη 2,08:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) Σύστημα τιμονιού MERCURY 4-ΧΡΟΝΕΣ EFI 100 EFI 80 EFI 84,6 73,6 58,8 kw 115: : (σε σειρά) 1732 cc Ηλεκτρική με διακόπτη 115: 2,07: : 2,33:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) Σύστημα τιμονιού EFI + BIGFOOT 50 EFI 44,1 36,8 kw (σε σειρά) 995 cc Ηλεκτρική με διακόπτη 1,83:1 BIGFOOT: 2,33:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) 40 EFI 29,4 kw (σε σειρά) 747 cc Ηλεκτρική με διακόπτη 2,00:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) 30 EFI 25 EFI 22,1 18,6 kw 30: : (σε σειρά) 526 cc Χειροκίνητη ή ηλεκτρική με διακόπτη 1,92:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) Σύστημα τιμονιού Σύστημα τιμονιού Λαγουδέρα ή Σύστημα τιμονιού ,7 kw 11,0 kw 20: : (σε σειρά) 351 cc Χειροκίνητη ή ηλεκτρική με διακόπτη 2,15:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) Λαγουδέρα ή Σύστημα τιμονιού BIGFOOT 8 7,3 5,9 kw (σε σειρά) 209 cc Χειροκίνητη ή ηλεκτρική με διακόπτη SAILPOWER 4,4 3,68 2,9 kw 6: : ,08:1 BIGFOOT: 2,42:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) cc Χειροκίνητη 2,15:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) 9.9: Λαγουδέρα ή Σύστημα τιμονιού 8: Λαγουδέρα Λαγουδέρα ,6 1,8 kw cc Χειροκίνητη 2,15:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) Λαγουδέρα MERCURY OPTIMAX OptiMax 183,9 165,5 147,1 kw OptiMax 128,7 110,3 99,4 kw 250: : : : V-6 (60 vee) 3032 cc Ηλεκτρική με διακόπτη 1,75:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) V-6 (60 vee) 2507 cc Ηλεκτρική με διακόπτη : 1,87:1 135: 2,00:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) Σύστημα τιμονιού Σύστημα τιμονιού OptiMax 84,6 66,2 55,2 kw (σε σειρά) 1526 cc Ηλεκτρική με διακόπτη 115: 2,07: : 2,33:1 Πρόσω (F) - Κράτει (N) - Ανάποδα (R) Σύστημα τιμονιού Για περισσότερες πληροφορίες για την καταλληλότερη προπέλα, απευθυνθείτε στον αντιπρόσωπό σας

31 Εναλλάκτης Ρεύματος (3) Σύστημα Trim οχείο καυσίµου Καύσιµο Βάρος (4) Μήκος Αξονα Τύπος Κινητήρα Αριστερόστροφοι κινητήρες 70 amp (882 watt) με ρυθμιστή τάσης SmartCraft-προγραμματιζόμενο power trim & tilt Προαιρετικό Verado 300: Αμόλυβδη 98 RON προτείνεται για μέγιστη απόδοση Verado : Αμόλυβδη 90 RON min 288 kg 508 mm (L) mm (XL) mm (XXL) SmartCraft DTS (Ψηφιακό σύστημα γκαζιού & επιλογής), υπερτροφοδοτούμενο με ψυχρό αέρα και ηλεκτρονική βαλβίδα ελέγχου πίεσης ιατίθενται σε XL και XXL µοντέλα 70 amp (882 watt) με ρυθμιστή τάσης Power trim & tilt με SmartCraft-προγραμματιζόμενο Προαιρετικό Αμόλυβδη 90 RON min 231 kg 508 mm (L) mm (XL) SmartCraft DTS (Ψηφιακό σύστημα γκαζιού & επιλογής), υπερτροφοδοτούμενο με ψυχρό αέρα και ηλεκτρονική βαλβίδα ελέγχου πίεσης ιατίθενται σε XL µοντέλα µόνο 50 amp (630 watt) με ρυθμιστή τάσης Power Trim στάνταρ Προαιρετικό Αμόλυβδη 90 RON min 181 kg : 508 mm (L) mm (XL) 80: 508 mm (L) 4-βάλβιδες με διπλούς εκκεντροφόρους επικεφαλής N/A 18 amp (223 watt) Power Trim στάνταρ Στάνταρ 25 L Αμόλυβδη 90 RON min 112 kg BIGFOOT: 120 kg 18 amp (223 watt) Μοντέλα με υποβοήθηση αερίου και Power trim 15 amp (186 watt) 30: Υποβοήθηση αερίου και Ηλεκτρικό trim 25: Χειροκίνητο ή Ηλεκτρικό trim Στάνταρ 25 L Αμόλυβδη 90 RON min 98 kg 381 mm (S) 508 mm (L) Στάνταρ 25 L Αμόλυβδη 90 RON min 30: 78 kg 25: 71 kg 508 mm (L) 2-βαλβίδες με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής 381 mm (S) 508 mm (L) 11 amp (139 watt) 5 & Με σύστημα ρηχών νερών Στάνταρ 12 L Αμόλυβδη 90 RON min 52 kg 381 mm (S) 508 mm (L) 2-βαλβίδες με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής 2-βαλβίδες με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής 2-βαλβίδες με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής N/A N/A N/A N/A 6 amp (76 watt) στα μοντέλα με ηλεκτρική εκκίνηση Προαιρετικό 4 amp (50 watt) πηνίο φωτ. 2 amp (25 watt) πηνίο ρεύμ. 4 SAILPOWER: πηνίο ρεύμ. με ρυθμιστή τάσης 5 & Με σύστημα ρηχών νερών Στάνταρ 12 L Αμόλυβδη 90 RON min 38 kg BIGFOOT: 44 kg 6 & Με σύστημα ρηχών νερών 6 5: Στάνταρ 12 L SAILPOWER: Ενσωματωμένο δοχείο καυσίμου 1,1 L N/A 4 Ενσωματωμένο δοχείο καυσίμου 0,95 litre 381 mm (S) mm (L) BIGFOOT: 508 mm (L) 635 mm (XL) Αμόλυβδη 90 RON min 25 kg 381 mm (S) 508 mm (L) 4 SAILPOWER: 508 mm (L) Αμόλυβδη 90 RON min 19 kg 3.5: 381 mm (S) 508 mm (L) 2.5: 381 mm (S) 2-βαλβίδες με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής N/A 2 βαλβίδες επικεφαλής N/A 2 βαλβίδες επικεφαλής N/A 60 amp (756 watt) με ιμάντα Power Trim στάνταρ Προαιρετικό Αμόλυβδη 90 RON min 250: 229 kg : 225 kg 508 mm (L) mm (XL) 762 mm (XXL) Απευθείας ψεκασμός δύο φάσεων ιατίθενται σε XL και XXL µοντέλα 60 amp (756 watt) με ιμάντα Power Trim στάνταρ Προαιρετικό Αμόλυβδη 90 RON min 195 kg 508 mm (L) mm (XL) Απευθείας ψεκασμός δύο φάσεων ιατίθενται σε XL µοντέλα µόνο 60 amp (756 watt) με ιμάντα Power Trim στάνταρ Προαιρετικό Αμόλυβδη 90 RON min 170 kg 115: 508 mm (L) mm (XL) 90 75: 508 mm (L) Απευθείας ψεκασμός δύο φάσεων N/A (1) Τα μοντέλα μπορεί να διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Απευθυνθείτε στον τοπικό αντιπρόσωπο για περαιτέρω πληροφορίες. (2) Μετρημένα στον άξονα της προπέλας, σύμφωνα με το πρότυπο ICOMIA 28. (3) Απαιτεί ανορθωτή για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στις χειροκίνητες εκδόσεις. Αποτελεί standard εξοπλισμό στο μοντέλο 4HP Sailpower. (4) Το βάρος αναφέρεται στο ελαφρύτερο μοντέλο και δεν περιλαμβάνει λάδι μηχανής, εξοπλισμό κινητήρα και προπέλα. SmartCraft Integrated Marine technology standard.

32 η γνώση είναι δύναμη Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά προδιαγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά, γνώμες ιδιοκτητών και πληροφοριακά στοιχεία στην ιστοσελίδα - την απόλυτη πηγή πληροφόρησης για τους εξωλέμβιους κινητήρες της Mercury. BRUNSWICK MARINE in EMEA ISO CERTIFIED Η Brunswick Marine in EMEA είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000 GR - Printed in Belgium. Part #: Brunswick Marine in EMEA. All Rights Reserved. Η Brunswick Marine in EMEA αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους βελτίωσης των προϊόντων που σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλάει. Έχουν γίνει όλες οι προσπάθειες για να παραχθεί υλικό πρόσφατο και ενημερωμένο. Οι αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητήρων, των σκαφών και των αξεσουάρ είναι συνεχείς. Αυτό το φυλλάδιο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως ακριβής οδηγός των τεχνικών χαρακτηριστικών. Το φυλλάδιο αυτό επίσης δεν αποτελεί πρόταση αγοράς κάποιου συγκεκριμένου κινητήρα, σκάφους ή αξεσουάρ. Οι διανομείς και οι αντιπρόσωποι δεν είναι πράκτορες της Brunswick Marine in EMEA, ή κάποιας εκ των θυγατρικών της και δεν έχουν καμία εξουσιοδότηση να συνδέουν τη Brunswick Marine in EMEA με οποιαδήποτε απευθείας ανάληψη ή εκπροσώπευση, συμπεριλαμβανομένης, αλλά χωρίς να περιορίζεται, της αντιπροσώπευσης προϊόντων, πωλήσεων, εφαρμογών ή υπηρεσιών. Όλα τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες και κάποια από αυτά είναι διαθέσιμα μόνο σε περιορισμένες ποσότητες. Κάποια από τα προϊόντα που δείχνει ο κατάλογος είναι εξοπλισμένα με προαιρετικά αξεσουάρ. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τον τοπικό σας αντιπρόσωπο. Επισκεφτείτε

FourStroke - Verado - OptiMax

FourStroke - Verado - OptiMax 1 FourStroke - Verado - OptiMax φροντίστε αποτελεσματικά τον κινητήρα σας Εφόσον έχετε επενδύσει σε εξωλέμβιο κινητήρα Mariner είναι λογικό να τον διατηρείτε σε άριστη κατάσταση με την χρήση αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Από 2.5 έως 300 ίππους. 4-χρονες - Verado - OptiMax

Από 2.5 έως 300 ίππους. 4-χρονες - Verado - OptiMax Από 2.5 έως 300 ίππους 4-χρονες - Verado - OptiMax Η αξιοπιστία αποκτά νέο πρόσωπο 2 Mariner Εμείς στην Μariner ποτέ δεν ξεχνούμε γιατί οι άνθρωποι επιλέγουν την θάλασσα για χόμπυ τους. Κανένα άλλο σπορ

Διαβάστε περισσότερα

Εσω-εξωλέμβιοι και Εσωλέμβιοι βενζίνης 2007

Εσω-εξωλέμβιοι και Εσωλέμβιοι βενζίνης 2007 2007 www.marinepower.com Εσω-εξωλέμβιοι και Εσωλέμβιοι βενζίνης 2007 MERCURY MERCRUISER ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ Για πάνω από 40 χρόνια η MerCruiser είναι αφοσιωμένη στο να κάνει την θαλάσσια αναψυχή μια ακόμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο Ι ΑΠΟΔΡΑΣΕ ΙΣ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο Ι ΑΠΟΔΡΑΣΕ ΙΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο Ι ΑΠΟΔΡΑΣΕ ΙΣ 555 COMMANDER 640 PILOTHOUSE 700 WEEKEND 510 CRUISER 360 FISH ΨΑΡΕΜΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ, ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ Η ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΦΟΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ

Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ Μονάδα νερού 42N ΝΈΑ ΓΕΝΙΆ ΚΟΜΨΌΤΗΤΑ, ΥΨΗΛΉ ΑΠΌΔΟΣΗ, ΆΝΕΣΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ Το IDROFAN εναρμονίζεται άριστα με τα νέα πρότυπα για κτίρια χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο Ι ΑΠΟΔΡΑΣΕ ΙΣ

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο Ι ΑΠΟΔΡΑΣΕ ΙΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Ο Ι ΑΠΟΔΡΑΣΕ ΙΣ 555 commander 640 pilothouse 700 weekend 510 cruiser 360 fish ΨΑΡΕμΑ, θαλασσια ΣΠΟΡ, βολτεσ με φιλουσ ή τήν ΟΙκΟγΕΝΕΙΑ; ΟτΙ και ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΥΠΑΡχΕΙ ΕΝΑ ΣκΑφΟΣ Quicksilver

Διαβάστε περισσότερα

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ Το απόλυτο φορτηγό μεγάλων αποστάσεων Όταν πρόκειται για οικονομία καυσίμου, το θέμα δεν είναι μόνο πόση οικονομία μπορείτε να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας

Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Ξεσηκώστε τη σκοτεινή πλευρά σας Η έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διασκέδαση, εξοικονόμηση χρημάτων και πραγματική απόλαυση! Τα πάντα σε αυτή την ευέλικτη naked μοτοσυκλέτα, από τη μεγάλη ροπή της μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Χειρισμοί. Χειριστήρια. Όρθιο διπλό χειριστήριο Α/Χ 06240-ZW5-U60

Χειρισμοί. Χειριστήρια. Όρθιο διπλό χειριστήριο Α/Χ 06240-ZW5-U60 Χειριστήρια Όρθιο διπλό χειριστήριο Δ/Χ 06240-ZW5-U60 Διπλή εγκατάσταση, μοχλοί πρόσω / ανάποδα & γκάζι, υψηλό ρελαντί, διακόπτες trim / tilt, διαστάσεις οπής 140 mm x 110 mm, λειτουργία trim με το δεξί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ΕΤΩΝ. Η περίοδος της τυπικής συμβατικής εγγύησης εξαρτάται από τη χώρα στην οποία αγοράσατε αυτόν τον εξωλέμβιο κινητήρα.

ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ΕΤΩΝ. Η περίοδος της τυπικής συμβατικής εγγύησης εξαρτάται από τη χώρα στην οποία αγοράσατε αυτόν τον εξωλέμβιο κινητήρα. ΕΓΓΥΗΣΗ 5 ΕΤΩΝ Συμβατική εγγύηση Η περίοδος της τυπικής συμβατικής εγγύησης εξαρτάται από τη χώρα στην οποία αγοράσατε αυτόν τον εξωλέμβιο κινητήρα. Η κάλυψη εγγύησης διατίθεται μόνο μετά από τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC)

Σειρά 5GL. Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) Σειρά 5GL Τρακτέρ χαμηλού προφίλ 57 kw (75 hp) 65 kw (85 hp) (97/68 EC) 2 Τρακτέρ σειράς 5GL Επισκόπηση 5G Χαμηλού προφίλ Μια καινούργια λύση από την John Deere Μπορεί να είναι μικρό σε μεγεθος και ευέλικτο,

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση! Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Μπορείτε να περνάτε το χρόνο σας καθηλωμένοι στη στάση του λεωφορείου, μέσα στο μετρό, αναζητώντας θέση να παρκάρετε ή μπορείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i

NEO. Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος. Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου. Αλυσοπρίονο STIHL MS 500i Το πρώτο αλυσοπρίονο του μέλλοντος NEO Αλυσοπρίονο STIHL MS 00i Το πρώτο αλυσοπρίονο στον κόσμο με ηλεκτρονικό σύστημα έγχυσης καυσίμου Το νέο STIHL MS 00i Ο κινητήρας που δίνει το έναυσμα για μια νέα

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr

www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Ηλεκτρικά ποδήλατα που κατασκευάζονται στην Ισπανία με την τελευταία τεχνολογία. www.ecobike.com www.lamdagreen.gr Αντιπρόσωποι για την Ελλάδα: ΛΑΜΔΑ ΑΕ Α. Μεταξά 2 & Καλυφτάκη, Κ. Κηφισιά Τηλ: 210 620

Διαβάστε περισσότερα

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV.

H MAN έδωσε την πρώτη δημόσια παρουσίαση της νέας μηχανής της ναυαρχίδας των φορτηγών της στην πρόσφατη έκθεση IAA Hanover CV. Ο κινητήρας με την κωδική ονομασία D3876 θα προσφέρει ιπποδύναμη 520 hp (390 kw), 560 hp (420 kw) και 640 hp (470 kw), ενώ η μέγιστη ροπή που θα παράγεται μεταξύ 930 και 1350 rpm, λέγεται ότι θα καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

DAYTONA EDISON 50, Πλήρης Δοκιμή

DAYTONA EDISON 50, Πλήρης Δοκιμή DAYTONA EDISON 50, Πλήρης Δοκιμή Έντισον και ηλεκτρισμός Για πρώτη φορά στην δίτροχη καριέρα μας δοκιμάζουμε επί πέντε μέρες ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Είναι το Daytona Edison 50 και λόγω του ότι είναι φθηνό

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Αυτόματος βραχίονας που καταργεί την χρήση του λεβιέ με πλήρη αυτόματες κινήσεις ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Γενική περιγραφή Υπεραυτόµατος ξεµονταριστής µε εξελιγμένο βραχίονα εργαλείων (πιάτο νύχι) ο οποίος καταργεί εντελώς την χρήση του λεβίε, ιδανικός για ελαστικά φορτηγών, λεωφορείων, χωματουργικών

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση

Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση Νέα Honda παπιά και scooters Συνοπτική προϊοντική ενημέρωση 29 Ιουνίου 2017 110 VARIO 125 BEAT 110 Το απλό δεν ήταν ποτέ τόσο εντυπωσιακό Κυβισμός: 125κ.εκ. Μέγιστη Ισχύς: 8,9 hp / 7.250 σ.α.λ. Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα. ALWAYS A BETTER WAY ΛΟΓΟΙ Χρηματοδοτικές λύσεις Ένα πλήρες πακέτο χρηματοδοτικών λύσεων, μέσω του προγράμματος ToyotaFlex με ευέλικτες επιλογές ή άλλων τυποποιημένων χρηματοδοτικών λύσεων μέσω εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125 Ιπτάμενοι αναβάτες Για να διαπρέψετε στο motocross πρέπει να έχετε 'γράψει' πολλές ώρες στους αγώνες. Έτσι, εάν πραγματικά θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, θα χρειαστείτε ικανότητες, καλή φόρμα, αποφασιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ημερολόγιο εξωλέμβιας

Ημερολόγιο εξωλέμβιας Ημερολόγιο εξωλέμβιας 90-889158M04 04/2015 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Η συντήρηση πρέπει να διενεργείται από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Mercury Marine/Brunswick Marine in EMEA. Κατά την ολοκλήρωση οποιουδήποτε ελέγχου

Διαβάστε περισσότερα

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη

Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Η επιθυμία εξισώνεται με την ανάγκη Κατασκευασμένο με το πραγματικό DNA του TMAX, το σάς προσφέρει το στυλ, το γόητρο και την υψηλή ποιότητα ενός maxi σκούτερ σε συνδυασμό με την άνεση και την οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο.

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΝΗΣΙΑ CUMMINS ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατασκευάζονται όλα τα εξαρτήματα με τον ίδιο τρόπο. Καλύτερα εξαρτήματα. Καλύτερη διαθεσιμότητα. Μια καλύτερη εγγύηση που ισχύει διαρκώς. Συχνά, αυτό που δεν μπορείτε να δείτε κάνει όλη τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP Φτιαγμένο στα μέτρα της δουλειάς σας. Φτιαγμένο στα μέτρα της πόλης σας. Ο κατάλληλος σύμμαχος για τη δουλειά σας, το νέο Doblò Work Up είναι η ιδανική λύση για όσους χρειάζονται περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw

CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Λέβητας συμπύκνωσης CITY CLASS K από 25 έως 35 kw Πρωτοποριακός σχεδιασμός Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Κορυφαία τεχνολογία καύσης Θερμική άνεση με μέγιστη οικονομία A A C συμπαγής κατασκευή 700 mm 400

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΚ ΙΙ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018

ΜΕΚ ΙΙ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 ΜΕΚ ΙΙ ΘΕΜΑ 1 ο 1. Να γράψετε στο τετράδιό σας το γράμμα καθεμιάς από τις παρακάτω προτάσεις και δίπλα τη λέξη ΣΩΣΤΟ, αν είναι σωστή ή τη λέξη ΛΑΘΟΣ, αν είναι λανθασμένη. α. Ροπή

Διαβάστε περισσότερα

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων

Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Κινητήρες Νέοι Turbo-Diesel Υπογραμμίζουν τη Γκάμα Κορυφαίων Κινητήρων Από το λανσάρισμα: Ευρεία γκάμα 7 κινητήρων, όλοι προδιαγραφών Euro 5 Νέοι κινητήρες 2.0 l Diesel: Χαμηλή κατανάλωση και αυτονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Δυνατότητα mm. Σελίδες Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Νέα σειρά Porter. euro

Νέα σειρά Porter. euro Νέα σειρά Porter euro 6 euro 6 euro 6 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ* ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΠΗ* Νέος Κινητήρας Ο νέος κινητήρας MultiTech Euro 6 είναι η τέλεια απάντηση της Piaggio στον τομέα των βενζινοκίνητων οχημάτων επαγγελματικής

Διαβάστε περισσότερα

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014

RR ENDURO 4T 350/400/350/498 MY2014 Δελτίο_Τύπου_2013_19 18/7/2013 Τα νέα Beta RR 4T του 2014 Betamotor S.p.A. authorised importer 29 Ν. Dimitrakopoulou street, ATHENS 11742,, Tel: +30 210 9211877-9225930 http://www.betamotor.gr, e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος

Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Εξοπλισμός κουρμπαρίσματος Ευρεία γκάμα για συγκεκριμένες ανάγκες κουρμπαρίσματος και διαμόρφωσης άκρων. Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Τύπος μοντέλων Σελίδα Κουρμπαδόροι Υδραυλικές εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέστε στους: Διευθυντή πωλήσεων Λογιστήριο Διευθυντή συντήρησης Τεχνικό Διευθυντή ανταλλακτικών

Διαθέστε στους: Διευθυντή πωλήσεων Λογιστήριο Διευθυντή συντήρησης Τεχνικό Διευθυντή ανταλλακτικών Δελτίο συντήρησης Αρ. δελτίου 2007-19M Aρ. OEM 2007-09 Διαθέστε στους: Διευθυντή πωλήσεων Λογιστήριο Διευθυντή συντήρησης Τεχνικό Διευθυντή ανταλλακτικών Επίσημη ειδοποίηση ανάκλησης σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό

Διαβάστε περισσότερα

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας

Στα βασικά χαρακτηριστικά τους περιλαμβάνουν: - Νέο ηλεκτρονικό χειριστήριο ελέγχου Touch Pilot - Εξαιρετικά αποδοτικούς εναλλάκτες θερμότητας Μηνιαία έκδοση Νοέμβριος 2012 τεύχος 64 Μονάδες θέρμανσης με κορυφαία ενεργειακή αποδοτικότητα Υδρόψυκτοι Ψύκτες Νερού με τεχνολογία inverter Οι υδρόψυκτες μονάδες νερού 30XW-V/ 30XWHV αποτελούν μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V

NEW FLY 125 3V / 50 4T4V NEW FLY 125 3V / 50 4T4V Η πόλη είναι το φυσικό του περιβάλλον. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μετατρέπει σε απόλαυση κάθε μετακίνησή σας. Συμπαγείς διαστάσεις και τροχοί 12 το καθιστούν εξαιρετικά ευέλικτο.

Διαβάστε περισσότερα

Εξοπλισμός αυλάκωσης

Εξοπλισμός αυλάκωσης Εξοπλισμός αυλάκωσης Εργαλεία σχεδιασμένα να βελτιώνουν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα για συστήματα πυρόσβεσης και άλλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Ευρεία επιλογή μηχανικών και υδραυλικών μονάδων

Διαβάστε περισσότερα

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν

Heating 61AF Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Heating αντλία θερμότητας 61AF Αέρα/νερού Μ Ο Ν Α Δ Α Θ Ε Ρ Μ Α Ν Σ Η Σ Υ Ψ Η Λ Ω Ν Θ Ε Ρ Μ Ο Κ Ρ Α Σ Ι Ω Ν Τεχνολογία και βιωσιμότητα SINCE 1902 Μια αξιόπιστη μάρκα Όταν ο Willis Carrier το 1902 έφηυρε

Διαβάστε περισσότερα

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ;

1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; Πώς διανέμεται το καύσιμο στους διάφορους κυλίνδρους ; Απαντήσεις στο διαγώνισμα του 6 ου κεφαλαίου 1. Από ποια μέρη αποτελείται η περιστροφική αντλία πετρελαίου ; 197 1. τον κινητήριο άξονα ( περιστρέφεται με τις μισές στροφές του στροφάλου για 4-χρονο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

microflex 933 / 936 / 13400

microflex 933 / 936 / 13400 Product Information PI 933 / 936 / 13400 _2814 microflex 933 / 936 / 13400 Σύστημα Καθαρισμού Βαλβίδων με Κόκκους ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Καθαρίζει αποτελεσματικά, με τη χρήση ειδικά κατασκευασμένων κόκκων,

Διαβάστε περισσότερα

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design

PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ. italian technology - italian design PERFECTA PERFECTA PLUS επιτοιχοι λεβητεσ συμπυκνωσησ italian technology - italian design Θέρμανση. Θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. PERFECTA Νέος εναλλάκτης ειδικά σχεδιασμένος για μέγιστη απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Στον κινητήρα VR6, αλλά και στον V R5, οι αυλοί εισαγωγής έχουν διαφορετικό μήκος.

Στον κινητήρα VR6, αλλά και στον V R5, οι αυλοί εισαγωγής έχουν διαφορετικό μήκος. Περιγραφή λειτουργίας της πολλαπλής εισαγωγής μεταβλητού μήκους του συστήματος, πλεονεκτήματα, καινοτομίες, εγκατάσταση, έλεγχος, ηλεκτρικά διαγράμματα και διάγνωση βλαβών του συστήματος. Μετά την αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα

ΠΡΕΣΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. Αρ. μοντέλων. Δυνατότητα mm. Τύπος. Σελίδα Πρέσες σύσφιξης Διαθέτουν αυτόματη ολοκλήρωση κύκλου για να διασφαλίζεται η ίδια αξιόπιστη, στεγανή σύνδεση κάθε φορά. Κατασκευασμένες με υψηλά στάνταρ για υψηλή ποιότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα συνοδευόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων

Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Επισκευή & συντήρηση σωλήνων Ευρεία γκάμα από μία πηγή. Μοναδικός ανθεκτικός σχεδιασμός. Γρήγορη και αξιόπιστη απόδοση. Τύπος μοντέλων Σελίδα Πρέσες δοκιμής κυκλωμάτων 2 9.2 Ψύκτες σωλήνων 2 9.3 Αντλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ FORD ECONETIC TECHNOLOGY ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΩΝ CO2 Νέο μοντέλο Ford Mondeo ECOnetic με εκπομπές CO 2 κάτω από 115 γραμμ./χλμ.

Διαβάστε περισσότερα

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία μοτοσυκλέτα, το ΖΧ10R. Στην πίστα ή στο δρόμο, πιέστε την εξελιγμένη από το WSBK μοτοσυκλέτα με το Κ-ΤRC traction control

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΤΟ ΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. Νοέµβριος 2013 ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Οι περισσότερες αβαρίες προέρχονται από την κακή συντήρηση, από λάθη τοποθέτησης, κακό καύσιµο και κακό έλεγχο πριν το ταξίδι. Αφιερώστε χρόνο για την

Διαβάστε περισσότερα

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης

2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης 2017 Υδραυλικά Συστήματα Διαγράμμισης www.vezos.gr FlipDrive Κάθισμα Διπλής Οδήγησης Αναδιπλούμενο Σασί XXL Μπροστινή Ρόδα Σχεδιασμός Αυξημένης Ορατότητας Χειριστήριο Τύπου Μοτοσικλέτας Κοντρόλ Επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες.

2. Ρυθμιστές Πίεσης Καυσίμου (Fuel Pressure Regulator) Ειδικά εξελιγμένος ρυθμιστής για Turbo & Ατμοσφαιρικούς κινητήρες. 1. Δοχεία Παροχής Καυσίμου (Fuel Surge Tanks) Τα κορυφαία Δοχεία καυσίμου της Nuke Performance, συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία, με τη σωστή σχεδίαση & εμφάνιση. Πίσω από την κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm.

Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Το χειμώνα ζήστε ζεστά με την Ηalcotherm. Η Halcotherm ιδρύθηκε το 1986 και η έδρα της βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες

Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες Γνήσια Ανταλλακτικά ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ Συγκριτικός Οδηγός για Πελάτες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 01 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 02 03 Φίλτρο Λαδιού 04 05 Φίλτρο Αέρα 06 07 Φίλτρο Καυσίμου 08 09 Ιμάντας Χρονισμού 10 11 Τακάκια Φρένων

Διαβάστε περισσότερα

www.facebook.com/hondamotogreece ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ Λ. ΑΘΗΝΩΝ 71, 101 73 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ.: 210 3483.300, FAX: 210 3477.003 www.honda.gr Κ λ α σ σ ι κ ή γ ο η τ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ

Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟΙ ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ Αξιόπιστη τεχνολογία που προσφέρει άμεσα ζεστό νερό χρήσης ακριβώς στη θερμοκρασία και ποσότητα που επιθυμείτε 02 2017 Ταχυθερμαντήρες

Διαβάστε περισσότερα

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS

SUPER BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER SRV 850 SRV 850 ABS BIKE SUPER SCOOTER ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΑσ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΤΟ SRV 850 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ SCOOTER ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Δημιουργήθηκε από

Διαβάστε περισσότερα

WWW.VESPA ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ. ΜΕ ΤΗΝ PRIMAVERA, Η VESPA ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΣΗΜΕΡΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Μ.Ε.Κ. Ι Μ.Ε.Κ.ΙΙ ΕΠΑΛ

Μ.Ε.Κ. Ι Μ.Ε.Κ.ΙΙ ΕΠΑΛ Μ.Ε.Κ. Ι Μ.Ε.Κ.ΙΙ ΕΠΑΛ Απαντήσεις Πανελλήνιων Εξετάσεων 2017-2018 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: ΒΑΝΤΣΗΣ Β. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ17 ΘΕΜΑ Α. Α1. Να χαρακτηρίσετε τις προτάσεις που ακολουθούν, γράφοντας στο

Διαβάστε περισσότερα

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid 22 Φεβρουαρίου 2012 Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid Επιστήμες / Τεχνολογία - Έρευνα Σε υβριδική «Plug-in» έκδοση παρουσίασε το γνωστό όχημα ελευθέρου χρόνου XC60, στην έκθεση αυτοκινήτου

Διαβάστε περισσότερα

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Super Cub 125 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ SUPER CUB 125 Το Honda Cub πωλείται μαζικά σε όλο τον κόσμο εδώ και έξι δεκαετίες. Είναι μια οικονομική και αξιόπιστη μοτοσυκλέτα που έχει γίνει κλασική χάρη στα δικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΡΟΛΟ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣΜΑΤΟΣ 0 Τα Ταχυκίνητα Βιομηχανικά Ρολά είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, που προορίζονται για την κάλυψη ανοιγμάτων και πιστοποιούνται βάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Εικόνα 1 ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ RSD ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΚΥΡΙΩΝ 0 Οι Ταχυκίνητες Πόρτες (ταχυπόρτες) είναι ηλεκτρικά κινούμενες διατάξεις, κατάλληλα κατασκευασμένες για βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες και χώρους υγειονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally

Φτάστε στα άκρα. MT-09 Street Rally Φτάστε στα άκρα Η MT-09 Street Rally διαθέτει αποκλειστικά καινούργια εξαρτήματα κουστουμιού και πλαισίου, καθιστώντας αυτή τη μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων με τρικύλινδρο κινητήρα υψηλής ροπής ακόμη πιο

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής. Τα συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής παρουσιάζουν τα

Συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής. Τα συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής παρουσιάζουν τα Συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής Τα συστήματα μεταβλητής πολλαπλής εισαγωγής παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια ραγδαία αύξηση στους κινητήρες παραγωγής. Χρησιμοποιούνται ως μέσα βελτίωσης της ροπής

Διαβάστε περισσότερα

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου

Το καλύτερο SYM. SYM Citycom 300. Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Το καλύτερο SYM ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: AUTOMAG ΜΟΤΟ ΔΟΚΙΜΕΣ 073 SYM Citycom 300 ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ Το Citycom 300i είναι το scooter που φέρνει τη SYM μπροστά από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου Τις

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης

Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Στιγμές θαλπωρής και χαλάρωσης Οι ξυλόσομπες της σειράς Buderus blueline κερδίζουν τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας ματιά, όχι μόνο για το εξαιρετικό τους design, αλλά γιατί είναι ταυτόχρονα καινοτόμα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΤΙΑ www.hella.com/brakesystems 12 1 ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ Συνδυάζουμε την μοναδική τεχνολογία φρένων με επαγγελματική υποστήριξη πελατών, έμφαση στην καινοτομία με κορυφαία τεχνική

Διαβάστε περισσότερα

Created in Barcelona.

Created in Barcelona. SEAT Mii. Created in Barcelona. 1953. Το πρώτο SEAT βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής της Βαρκελώνης και μια ολόκληρη χώρα αρχίζει να μετακινείται. Πάνω από 60 χρόνια μετά, μετακινούμε ανθρώπους σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

ell i 2012 Mercury Marine 90-8M

ell i 2012 Mercury Marine 90-8M ell i 2012 Mercury Mrine 90-8M0066067 112 ii ell Εξαρτήματα λαγουδέρας Θέση εξαρτημάτων λαγουδέρας... 1 Λειτουργία διακόπτη σβησίματος με αναδέτη Διακόπτης σβησίματος με αναδέτη... 2 Ρυθμίσεις λαγουδέρας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 DRIVE TOGETHER ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ EΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ Εμείς στη Mazda, πιστεύουμε πως ένα αυτοκίνητο πρέπει να απευθύνεται στα συναισθήματα του ανθρώπου. Έτσι, ενα Mazda ακόμη και ακίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019 MAzdA Ḃ DRIVE TOGETHER ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ EΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ Εμείς στη Mazda, πιστεύουμε πως ένα αυτοκίνητο πρέπει να απευθύνεται στα συναισθήματα του ανθρώπου. Έτσι, ενα Mazda ακόμη και

Διαβάστε περισσότερα

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM 300 IE ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛ: Η VESPA GTS ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ. Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 300 cc, Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ VESPA, ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

30AWH AquaSnap Reversible

30AWH AquaSnap Reversible Προδιαγραφές γραμμένες με πλάγια γράμματα (italic), θα πρέπει να θεωρηθούν ως κύριες απαιτήσεις. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Η αερόψυκτη αντλία θερμότητας θα είναι ενιαίου τύπου (monoblock), θα συναρμολογείται

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοί Ρ01ΧΧ και Ρ02ΧΧ

Κωδικοί Ρ01ΧΧ και Ρ02ΧΧ Κωδικοί Ρ01ΧΧ και Ρ02ΧΧ κωδικός P0010 P0011 P0012 P0013 P0014 P0015 P0020 P0021 P0022 P0023 P0065 P0066 P0067 P0100 P0101 P0102 P0103 P0105 Περιγραφή βλάβης - εξάρτημα Πλευρά 1, Ρύθμιση εκκεντροφόρου Πλευρά

Διαβάστε περισσότερα

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων

Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους. Σειρά προϊόντων Εκσκαφείς συπαγούς μεγέθους Σειρά προϊόντων Σκάψτε πιο βαθιά και ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Bobcat! n Κορυφαίες λύσεις συμπαγούς μεγέθους Αντιμετωπίστε με ευκολία εργασίες οικοδομής, κατεδάφισης ή

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

talia GREEN SYStEm hp 45-65

talia GREEN SYStEm hp 45-65 ΛΕΒΗΤΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ talia GREEN SYStEm hp 45-65 O ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΥ Με την θερμαντική ισχύ των 45 ή 65 kw, o talia Green System hp είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες κτηριακές

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ DELL ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΡΗΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ Θέλετε ένα φορητό υπολογιστή χωρίς συμβιβασμούς. Θέλετε να μειώσετε το χρόνο εκτός λειτουργίας με συστήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΔΗΓΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Η Pirelli είναι μία μάρκα με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα για τις βασικές αξίες της, κυρίως τις επιδόσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος.

Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Μεγάλη δύναμη σε μικρό μέγεθος. Expert Universal Easy New Compact Generation Easy Universal Expert Η νέα γενιά Compact κρουστικών δραπάνων της Bosch. Είτε πρόκειται για το Easy, το Universal ή το Expert

Διαβάστε περισσότερα