ë Ενεργοποίηση αναμονής

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ë Ενεργοποίηση αναμονής"

Transcript

1 Σύντομη παρουσίαση Gigaset 5030 * Πλήκτρα 1 Πλήκτρα κλήσης προορισμού 2 Πλήκτρο επανάκλησης 3 Πλήκτρο παράλληλης κλήσης (R) 4 Πλήκτρο σίγασης (Mute) 5 Πλήκτρο Shift 6 Πλήκτρο μείωσης έντασης 7 Πλήκτρο ηχείου 8 Πλήκτρο αύξησης έντασης 9 Πλήκτρο SMS 10 Πλήκτρο μενού 11 Πλήκτρο μετακίνησης προς τα επάνω 12 Πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω 13 Πλήκτρο OK (κλήση εμφανιζόμενου αριθμού) Σύμβολα οθόνης Πλήκτρο Shift πατημένο y Απενεργοποίηση μικροφώνου (mute) t Ενεργοποίηση ηχείου Ενεργοποίηση Baby Call (άμεση κλήση) è *Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG (αναβοσβήνει) δεν υπάρχει παροχή τροφοδοσίας { Φραγή τηλεφώνου Πρόσθετες υπηρεσίες του δημοσίου δικτύου: Νέα κλήση στη λίστα κλήσεων Επαναληφθείσα κλήση ύπαρξη νέου μηνύματος Ύπαρξη νέου SMS Š Μνήμη SMS πλήρης ë Ενεργοποίηση αναμονής Ενεργοποίηση προώθησης κλήσης Ενεργοποίηση προώθησης κλήσης μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα Ενεργοποίηση προώθησης κλήσης σε περίπτωση που η γραμμή είναι κατειλημμένη š Ενεργοποίηση απόκρυψης ταυτότητας Υποδείξεις ασφαλείας Κατά την τοποθέτηση, τη σύνδεση και τη χρήση του τηλεφώνου, τηρήστε οπωσδήποτε τις ακόλουθες υποδείξεις: Χρησιμοποιήστε μόνο το βύσμα και τα καλώδια που παρέχονται μαζί με τη συσκευή! Χρησιμοποιήστε μόνο το τροφοδοτικό που παραδίδεται μαζί με τη συσκευή. Συνδέστε το καλώδιο σύνδεσης μόνο στην προοριζόμενη για το σκοπό αυτό πρίζα/υποδοχή. Συνδέετε μόνο εγκεκριμένα αξεσουάρ. Τοποθετήστε το καλώδιο σύνδεσης με ασφάλεια! Τοποθετήστε τη συσκευή σε μία μη ολισθηρή επιφάνεια! Για τη δική σας ασφάλεια και προστασία, δεν επιτρέπεται η χρήση του τηλεφώνου στο μπάνιο ή στο ντους (σε χώρους με υγρασία). Το τηλέφωνο δεν είναι αδιάβροχο. Μην τοποθετείτε ποτέ το τηλέφωνο κοντά σε θερμαντικές πηγές, εκτεθειμένο απευθείας στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε άλλες ηλεκτρικές συσκευές. Προστατέψτε το τηλέφωνό σας από την υγρασία, τη σκόνη, τα καυστικά υγρά και τους υδρατμούς. Μην αποσυναρμολογείτε ποτέ μόνοι σας το τηλέφωνο! Μην αγγίζετε τις επαφές σύνδεσης με αιχμηρά και μεταλλικά αντικείμενα! Μην κρατάτε το τηλέφωνο από τα καλώδια! Δώστε το Gigaset 5030 σε τρίτους πάντα μαζί με τις οδηγίες χρήσης.

2 2 Όλα τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα πρέπει να απορρίπτονται ξεχωριστά εκτός του δικτύου δημοτικών απορριμμάτων, σε ειδικούς χώρους συλλογής που ορίζονται από την κυβέρνηση ή τις τοπικές αρχές. Αυτό το σύμβολο του διαγραμμένου κάδου με ροδάκια πάνω στο προϊόν σημαίνει ότι το προϊόν υπόκειται στην Οδηγία 2002/96/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η σωστή απόρριψη και η ξεχωριστή συλλογή των παλιών σας συσκευών θα βοηθήσει στην πρόληψη τυχόν αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία. Είναι προϋπόθεση για την επαναχρησιμοποιήση και την ανακύκλωση χρησιμοποιημένου ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόρριψη των παλιών σας συσκευών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη δημοτική υπηρεσία, το φορέα αποκομιδής απορριμμάτων ή το κατάστημα από το οποίο αγοράσατε το προϊόν. Σύνδεση Συνδέστε το κοντό άκρο του ελικοειδούς καλωδίου του ακουστικού στην προβλεπόμενη υποδοχή του ακουστικού και το μακρύ άκρο στην υποδοχή της κάτω πλευράς της συσκευής με τη σήμανση a. Συνδέστε το καλώδιο του τηλεφώνου στην επιτοίχια πρίζα και με το άλλο άκρο στην υποδοχή που επισημαίνεται με Y στην κάτω πλευρά της συσκευής. Συνδέστε το τροφοδοτικό στην υποδοχή που επισημαίνεται με " και συνδέστε το στην πρίζα. Με τον τρόπο αυτό το τηλέφωνό σας είναι έτοιμο για λειτουργία. Έναρξη λειτουργίας του τηλεφώνου Σύσταση για την τοποθέτηση του τηλεφώνου Μην τοποθετείτε το τηλέφωνο εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία ή σε άλλες πηγές θερμότητας. Λειτουργία σε θερμοκρασίες από +5 C έως +40 C. Διατηρήστε μία ελάχιστη απόσταση ενός μέτρου μεταξύ του τηλεφώνου και άλλων ασύρματων συσκευών, π.χ. ασύρματα τηλέφωνα, ασύρματες προσωπικές τηλεφωνικές εγκαταστάσεις ή συσκευές τηλεόρασης. Σε αντίθετη περίπτωση, η τηλεφωνική συνομιλία ενδέχεται να επηρεαστεί. Μην τοποθετείτε το τηλέφωνο σε χώρους με σκόνη, διότι κάτι τέτοιο μειώνει τη διάρκεια ζωής του τηλεφώνου. Για τον καθαρισμό, σκουπίστε μόνο με ένα υγρό ή αντιστατικό πανί, μην χρησιμοποιείτε ποτέ στεγνό πανί (κίνδυνος ηλεκτροστατικής φόρτισης και εκφόρτισης) ή ισχυρά καθαριστικά μέσα! Βερνίκια επίπλων και λούστρα ενδέχεται να καταπονηθούν κατά την επαφή με εξαρτήματα της συσκευής (π.χ. με τα "πόδια" της συσκευής). Σκοπός παροχής τροφοδοσίας μέσω του τροφοδοτικού Εάν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο στην παροχή τροφοδοσίας μέσω του τροφοδοτικού, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε και να αποθηκεύσετε όλες τις ρυθμίσεις με κατεβασμένο το ακουστικό (ή χωρίς να πατήσετε το πλήκτρο ηχείου). Χωρίς τη συγκεκριμένη παροχή τροφοδοσίας οι ρυθμίσεις πρέπει να πραγματοποιηθούν και να αποθηκευτούν με ανοικτό το ακουστικό (ή μετά το πάτημα του πλήκτρου ηχείου). Εκτός αυτού, η χρήση της λίστας επανάκλησης και της λειτουργίας αναγνώρισης κλήσεων, καθώς και η κλήση του αριθμού είναι δυνατή, μόνο όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην παροχή τροφοδοσίας.

3 Χειρισμός τηλεφώνου Πολλές λειτουργίες του τηλεφώνου σάς προσφέρονται μέσω ενός μενού, που αποτελείται από πολλά επίπεδα. Οι λειτουργίες του βασικού μενού και των υπομενού εμφανίζονται στην οθόνη σε μορφή λίστας. Βασικό μενού (πρώτο επίπεδο του μενού) Για να ανοίξετε το βασικό μενού: F Πατήστε το πλήκτρο μενού. Πρόσβαση σε μία λειτουργία στο βασικό μενού: A / C B Με το πλήκτρο μετακίνησης κάτω/επάνω μετακινηθείτε στη λειτουργία, πατήστε το Ô > ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ Ó ΜΗΝΥΜΑ Υπομενού Πρόσβαση σε μία λειτουργία στο υπομενού: A / C B Με το πλήκτρο μετακίνησης κάτω/επάνω μετακινηθείτε στη λειτουργία, πατήστε το (Μεταβείτε, εάν χρειάζεται, με τον ίδιο τρόπο στην επόμενη βαθμίδα του υπομενού.) Μετά την τελευταία επιλογή ενός υπομενού ακολουθεί η προς ρύθμιση λειτουργία. Ένα τρίγωνο g αριστερά υποδεικνύει την τρέχουσα ρύθμιση ή τη θέση στο μενού. Εδώ μπορείτε, αφού πατήσετε το πλήκτρο OK B, να προβείτε στην οριστική επεξεργασία της λειτουργίας. Επιστροφή (χωρίς αποθήκευση), έξοδος από το μενού Κατά την πλοήγηση στο μενού ή εάν πραγματοποιείτε ρυθμίσεις, χωρίς να τις έχετε επιβεβαιώσει με το πλήκτρο OK, έχετε τη δυνατότητα να κινηθείτε προς τα πίσω ανά βαθμίδα, χωρίς να τροποποιήσετε ρυθμίσεις. ;...; Πατήστε επανειλημμένα το πλήκτρο επανάκλησης, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο του μενού ή να βγείτε από το μενού. 3 Οδηγίες βήμα προς βήμα για το χειρισμό του μενού Στις οδηγίες χρήσης περιγράφονται εν συντομία τα επιμέρους βήματα που πρέπει να εκτελέσετε κατά την πλοήγηση στο μενού, π.χ.: F ΗΧΟΙ ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΕΙΟΥ Το βέλος σημαίνει εκάστοτε: Με το πλήκτρο μετακίνησης κάτω/επάνω A / C μετακινηθείτε στη λειτουργία και στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο OK B. Τέλος, για την ανάκληση της λειτουργίας, πατήστε ξανά B. Αναλυτική επεξήγηση του παραπάνω παραδείγματος: F Πατήστε το πλήκτρο μενού. A Με το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω μετακινηθείτε στην επιλογή ΗΧΟΙ. A Με το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω μετακινηθείτε στην επιλογή ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΕΙΟΥ. Σε περίπτωση που ακολουθεί άλλο υπομενού, προβείτε ξανά με A και B ανάλογα στην ανάκληση της λειτουργίας. Πραγματοποίηση κλήσεων Κλήση αριθμού co Σηκώστε το ακουστικό, καλέστε τον αριθμό. ή... o Καλέστε τον αριθμό (μπορείτε να διαγράψετε τυχόν αριθμητικά ψηφία που έχετε πληκτρολογήσει λανθασμένα με > και στη συνέχεια να τα πληκτρολογήσετε εκ νέου) B/L Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ ή L. Μετά από 2 δευτερόλεπτα καλείται ο αριθμός. Σηκώστε το ακουστικό, εάν επιθυμείτε να συνομιλήσετε μέσω του ακουστικού. Mε ; εισάγονται κατά την κλήση από τη δεύτερη θέση παύσεις. Με => μπορείτε να προσθέσετε στον αριθμό λειτουργίες του πλήκτρου R Μετά το τέλος της συνομιλίας εμφανίζεται στην οθόνη η κατά προσέγγιση διάρκεια του τηλεφωνήματος σε λεπτά και δευτερόλεπτα.

4 4 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ανοικτής συνομιλίας Με το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχετε επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κλήσεις ακόμη και με κατεβασμένο το ακουστικό (ανοικτή συνομιλία) ή να εκτελέσετε ρυθμίσεις, όταν είναι συνδεδεμένο το τροφοδοτικό. Η βέλτιστη απόσταση ομιλίας από το μικρόφωνο είναι περίπου 50 εκατοστά. Ενεργοποίηση κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μέσω του ακουστικού: L + a Με πατημένο το πλήκτρο ηχείου κατεβάστε το ακουστικό. Ενεργοποίηση πριν την κλήση L Πριν την κλήση: Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ηχείου, έως ότου ακουστεί ο τόνος κλήσης. Απενεργοποίηση ανοικτής συνομιλίας c Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας σηκώστε το ακουστικό. Επανάκληση Οι τελευταίοι αριθμοί που κλήθηκαν (έως 32 ψηφία) αποθηκεύονται αυτόματα. Έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τους συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμούς από τη λίστα επανάκλησης και να τους καλέσετε εκ νέου: Επανάκληση του τελευταίου αριθμού που κλήθηκε c; Σηκώστε το ακουστικό, πατήστε το πλήκτρο επανάκλησης. Καλείται αμέσως ο τελευταίος αριθμός που κλήθηκε. Κλήση από τη λίστα επανάκλησης ; Με κατεβασμένο το ακουστικό: Πατήστε το πλήκτρο επανάκλησης A...C Με το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/ επάνω μετακινηθείτε στο εσωτερικό της λίστας μέχρι τον επιθυμητό αριθμό κλήσης. A...C Στο μενού επιλέξτε ΕΠΑΝΑΚΛΗΣΗ. B/L Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ ή L. Μετά από 2 δευτερόλεπτα καλείται ο αριθμός. Σηκώστε το ακουστικό, εάν επιθυμείτε να συνομιλήσετε μέσω του ακουστικού. Κλήση με τα πλήκτρα κλήσης προορισμού c Σηκώστε το ακουστικό. (Ενδεχομένως πατήστε =για πλήκτρο κλήσης προορισμού στο δεύτερο επίπεδο). : Πατήστε το πλήκτρο κλήσης προορισμού. ή... : Πατήστε το πλήκτρο κλήσης προορισμού. (Ενδεχομένως πατήστε =για πλήκτρο κλήσης προορισμού στο δεύτερο επίπεδο). B Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ ή L. Μετά από 2 δευτερόλεπτα καλείται ο αριθμός. Σηκώστε το ακουστικό, εάν επιθυμείτε να συνομιλήσετε μέσω του ακουστικού. Κλήση με τον τηλεφωνικό κατάλογο F ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ A...C Με το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/ επάνω μετακινηθείτε στο εσωτερικό της λίστας μέχρι το επιθυμητό όνομα. (Μπορείτε επίσης να εισάγετε το αρχικό γράμμα του ονόματος με τα αριθμητικά πλήκτρα και στη συνέχεια να μετακινηθείτε, εάν χρειάζεται, περαιτέρω με A...C.) L Πατήστε το πλήκτρο ηχείου. Μετά από 2 δευτερόλεπτα καλείται ο αριθμός. Σηκώστε το ακουστικό, εάν επιθυμείτε να συνομιλήσετε μέσω του ακουστικού. ή... A Στο μενού επιλέξτε ΚΛΗΣΗ. Ο αριθμός καλείται. Αποθήκευση αριθμών κλήσης Διάφορες ρυθμίσεις του τηλεφώνου πρέπει να τερματιστούν με το πλήκτρο ΟΚ B, προκειμένου να είναι μόνιμα διαθέσιμες. Για να διακόψετε μία ρύθμιση (π.χ. μετά από μία λανθασμένη εισαγωγή), χωρίς να την αποθηκεύσετε, κατεβάστε το ακουστικό, αντί ολοκληρώνοντας να πατήσετε B. Στην περίπτωση αυτή διατηρείται η προηγούμενη ρύθμιση.

5 5 Πατώντας ; είναι δυνατή η αποθήκευση παύσεων (όχι στην 1η θέση). Μετά το 15ο ψηφίο, τα ψηφία που ενδεχομένως ακολουθούν προωθούνται στην οθόνη από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αποθήκευση με λειτουργία σημειωματαρίου Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αριθμούς κλήσης με τη λειτουργία σημειωματαρίου, δηλαδή κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας. Αποθήκευση στον τηλεφωνικό κατάλογο ή ως αριθμός κλήσης προορισμού Στα δύο επίπεδα των πλήκτρων κλήσης προορισμού έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε συνολικά έως 20 αριθμούς κλήσης και έως 50 αριθμούς κλήσης στον τηλεφωνικό κατάλογο. F ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΝΕΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ o Πληκτρολογήστε τον προς αποθήκευση αριθμό κλήσης (έως 32 ψηφία). Μπορείτε να διαγράψετε αριθμητικά ψηφία που πληκτρολογήσατε λανθασμένα προς τα πίσω με >. o Εισάγετε το όνομα (ειδικοί χαρακτήρες βλέπε σελ. 18). Μπορείτε να διαγράψετε χαρακτήρες που πληκτρολογήσατε λανθασμένα προς τα πίσω με > Αποθήκευση στον τηλεφωνικό κατάλογο BB Πατήστε δύο φορές το ή... Αποθήκευση ως αριθμός κλήσης προορισμού (Πατήστε ενδεχομένως =για το δεύτερο επίπεδο αποθήκευσης.) : Πατήστε το πλήκτρο κλήσης προορισμού, στο οποίο επιθυμείτε να αποθηκεύσετε τον αριθμό κλήσης προορισμού. Αποθήκευση από τη λίστα κλήσεων ή SMS (σε περίπτωση που διατίθεται η υπηρεσία) A...C Στη λίστα κλήσεων (βλέπε σελ. 10) πατήστε επανειλημμένα το πλήκτρο μετακίνησης κάτω/ επάνω, έως ότου ο επιθυμητός αριθμός κλήσης εμφανιστεί στην οθόνη. B ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ Αποθηκεύστε στη συνέχεια τον αριθμό κλήσης στον τηλεφωνικό κατάλογο ή ως αριθμό κλήσης προορισμού, όπως περιγράφεται στη σελ. 5. Διαγραφή καταχωρήσεων του τηλεφωνικού καταλόγου F ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ A...C Με το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/ επάνω μετακινηθείτε στην προς διαγραφή καταχώρηση. A...C Στο μενού επιλέξτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ. BB Πατήστε δύο φορές το Διαγραφή τηλεφωνικού καταλόγου στο σύνολό του F ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ AB Με το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω επιλέξτε την επιθυμητή καταχώρηση. Πατήστε το A...C Στο μενού επιλέξτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ. BB Πατήστε δύο φορές το Ρύθμιση τηλεφώνου Ρύθμιση γλώσσας Για την εμφάνιση των κειμένων οθόνης διατίθενται προς επιλογή 4 γλώσσες. F ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ A...C B Επιλέξτε τη γλώσσα. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ

6 Ρύθμιση ημερομηνίας και ώρας F ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ΩΡΑ o A...C B Εισάγετε την ημερομηνία και την ώρα στη μορφή μμ/ηη ωω:λλ, π.χ Με το πλήκτρο μετακίνησης κάτω/επάνω επιλέξτε "π.μ." (πρωί) ή "μ.μ." (απόγευμα) στη 12ωρη μορφή εμφάνισης, ή " " (κενό, δηλ. 24ωρη μορφή εμφάνισης). Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. Ρύθμιση ήχου κουδουνισμού F ΗΧΟΙ ΜΕΛΩΔΙΑ ΚΛΗΣΗΣ Έχετε τώρα τη δυνατότητα να ρυθμίσετε μεμονωμένα ή διαδοχικά την ένταση του ήχου κουδουνισμού σε 4 βαθμίδες (εργοστασιακή ρύθμιση: 4) και σε "απενεργοποίηση". τη μελωδία κουδουνισμού, 10 μελωδίες (εργοστασιακή ρύθμιση: μελωδία 0). τη συχνότητα του ήχου κουδουνισμού σε 3 βαθμίδες (εργοστασιακή ρύθμιση: 3). Ρύθμιση έντασης ήχου κουδουνισμού H...I Πατήστε το πλήκτρο αύξησης ή μείωσης της έντασης. Ρύθμιση μελωδίας κουδουνισμού Πατήστε ένα από τα πλήκτρα Ρύθμιση συχνότητας ήχου κουδουνισμού A...C Πατήστε το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/επάνω. Ρύθμιση ενώ το τηλέφωνο κτυπά Πριν σηκώσετε το ακουστικό: H...I Πατήστε το πλήκτρο αύξησης ή μείωσης (ένταση) Πατήστε ένα από τα πλήκτρα (μελωδία) A...C Πατήστε το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/επάνω (συχνότητα). Η τελευταία ρύθμιση αποθηκεύεται. Ρύθμιση έντασης ακουστικού Η ρύθμιση και αποθήκευση της έντασης του ακουστικού είναι δυνατή σε 3 βαθμίδες (εργοστασιακή ρύθμιση: βαθμίδα 1). F ΗΧΟΙ ΕΝΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤ. 6 A...C Πατήστε το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/επάνω. Ρύθμιση με σηκωμένο το ακουστικό H...I Πατήστε το πλήκτρο αύξησης ή μείωσης της έντασης. Σίγαση (Mute) Έχετε τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε το ακουστικό και το μικρόφωνο του τηλεφώνου, στην περίπτωση αυτή ο συνομιλητής σας δεν σας ακούει πλέον. J Κατά τη συνομιλία: Πατήστε το πλήκτρο σίγασης. Ενεργοποίηση: Πατήστε ξανά το πλήκτρο. Ρύθμιση ηχείου Η ρύθμιση και αποθήκευση της έντασης του ηχείου είναι δυνατή σε 7 βαθμίδες (εργοστασιακή ρύθμιση: βαθμίδα 3). F ΗΧΟΙ ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΕΙΟΥ A...C Πατήστε το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/επάνω. Ρύθμιση κατά τη διάρκεια της ανοικτής συνομιλίας H...I Με το πλήκτρο αύξησης/μείωσης ρυθμίστε την ένταση. Απενεργοποίηση/ενεργοποίηση μελωδίας αναμονής Έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη μελωδία αναμονής για τη σίγαση (εργοστασιακή ρύθμιση: ενεργοποιημένη). cf19# Σηκώστε το ακουστικό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία. 0/1 0: απενεργοποίηση, 1: ενεργοποίηση. Ba Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Κατεβάστε το ακουστικό.

7 7 Αλλαγή PIN Ο κωδικός PIN απαιτείται για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της φραγής του τηλεφώνου, καθώς και για την απενεργοποίηση της λειτουργίας ελέγχου χώρου (Baby Call). F ΑΣΦΑΛΕΙΑ ob A...C B ob ob ob Εισάγετε το PIN (εργοστασιακή ρύθμιση: 0000), πατήστε το Στο μενού επιλέξτε ΑΛΛΑΓΗ PIN. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. Εισάγετε το παλαιό PIN (εργοστασιακή ρύθμιση: 0000), πατήστε το Εισάγετε το νέο PIN, πατήστε το Επαναλάβετε την εισαγωγή του νέου PIN, πατήστε το Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση άμεσης κλήσης (Baby Call) Εάν έχει ρυθμιστεί κάποιος αριθμός κλήσης για τη λειτουργία ελέγχου χώρου (Baby Call), αυτός καλείται αυτόματα με το πάτημα οποιουδήποτε πλήκτρου (με εξαίρεση τα πλήκτρα F και L). Το τηλέφωνο είναι φραγμένο για την κλήση άλλων αριθμών, οι εισερχόμενες κλήσεις γίνονται εντούτοις αποδεκτές. Με ενεργοποιημένη την άμεση κλήση και ενεργοποιημένη τη φραγή τηλεφώνου, εμφανίζεται στην οθόνη ο προσαρμοσμένος αριθμός κλήσης καιè. F ΑΣΦΑΛΕΙΑ ob Εισάγετε το PIN (εργοστασιακή ρύθμιση: 0000), πατήστε το A...C Στο μενού επιλέξτε ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ. o Εισάγετε τον αριθμό άμεσης κλήσης (έως 32 ψηφία). Απενεργοποίηση F Πατήστε το πλήκτρο μενού. o Εισάγετε το PIN (εργοστασιακή ρύθμιση: 0000) BB Πατήστε δύο φορές το Αποθήκευση/διαγραφή αριθμού έκτακτης ανάγκης Η κλήση ενός αποθηκευμένου αριθμού έκτακτης ανάγκης είναι δυνατή, ακόμη και όταν το τηλέφωνο είναι φραγμένο. F ΑΣΦΑΛΕΙΑ ob Εισάγετε το PIN (εργοστασιακή ρύθμιση: 0000), πατήστε το A...C Στο μενού επιλέξτε ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ. Αποθήκευση o Εισάγετε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (έως 32 ψηφία). Διαγραφή Σε περίπτωση που υπάρχει αποθηκευμένος αριθμός έκτακτης ανάγκης, αυτός εμφανίζεται στην οθόνη. >...> Με το πλήκτρο R διαγράψτε ανά ψηφίο τον αριθμό έκτακτης ανάγκης. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση φραγής τηλεφώνου Το τηλέφωνο φράσσεται για την κλήση αριθμών (συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ελέγχου χώρου Baby Call). Είναι δυνατή μόνο η κλήση ενός ρυθμισμένου αριθμού έκτακτης ανάγκης. Οι εισερχόμενες κλήσεις εξακολουθούν να μπορούν να γίνονται αποδεκτές. Όταν το τηλέφωνο είναι φραγμένο, εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη {. Ενεργοποίηση φραγής τηλεφώνου F ΑΣΦΑΛΕΙΑ ob Εισάγετε το PIN (εργοστασιακή ρύθμιση: 0000), πατήστε το A...C Στο μενού επιλέξτε ΚΛΕΙΔ.ΠΛΗΚΤΡΩΝ. Απενεργοποίηση φραγής τηλεφώνου F Πατήστε το πλήκτρο μενού. o Εισάγετε το PIN (εργοστασιακή ρύθμιση: 0000).

8 8 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση ένδειξης διάρκειας συνομιλίας Το τηλέφωνο μπορεί να εμφανίζει κατά προσέγγιση τη διάρκεια της συνομιλίας στην οθόνη (μέγιστη διάρκεια 99 λεπτά 59 δευτερόλεπτα). Εάν η εμφάνιση της διάρκειας της συνομιλίας είναι ενεργοποιημένη, η ένδειξη της ώρας ξεκινά 8 δευτερόλεπτα μετά από την επιλογή του τελευταίου ψηφίου. cf18# Σηκώστε το ακουστικό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία. 0/ 1 0: απενεργοποίηση, 1: ενεργοποίηση. Ba Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Κατεβάστε το ακουστικό. Επαναφορά τηλεφώνου στις εργοστασιακές ρυθμίσεις Έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε το τηλέφωνο στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. cf125 Σηκώστε το ακουστικό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία : Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων (βλέπε σελ. 18), 1: Επαναφορά μόνο των πλήκτρων κλήσης προορισμού, 2: Διαγραφή μόνο του αριθμού υπηρεσιών AKZ (βλέπε σελ. 8); 3: Επαναφορά μόνο των υπηρεσιών δικτύου. Ba Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Κατεβάστε το ακουστικό. Λειτουργία σε ιδιωτικά τηλεφωνικά κέντρα Εισαγωγή/διαγραφή αριθμών υπηρεσιών Σε περίπτωση λειτουργίας του τηλεφώνου σας σε ένα ιδιωτικό τηλεφωνικό κέντρο, απαιτείται υπό ορισμένες συνθήκες η αποθήκευση ενός ή περισσότερων αριθμών υπηρεσιών (AKZ). Με τον αριθμό AKZ εισάγεται αυτόματα μία παύση κλήσης. Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε έως 3 αριθμούς AKZ. F ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΟΥ Εάν σε κάποια θέση αποθήκευσης δεν έχει οριστεί κανένας αριθμός AKZ, αυτός αναβοσβήνει στην οθόνη με την ένδειξη "-". Εάν υπάρχουν αποθηκευμένοι περισσότεροι αριθμοί AKZ, αυτοί εμφανίζονται ο ένας δίπλα στον άλλο. Ο τρέχων αριθμός AKZ με δυνατότητα επεξεργασίας αναβοσβήνει. Με A...C προβαίνετε ενδεχομένως σε εναλλαγή μεταξύ των εμφανιζόμενων αριθμών AKZ, προκειμένου να τους επεξεργαστείτε ως εξής: Εισαγωγή ενός AKZ: o Εισάγετε ένα μονοψήφιο έως τριψήφιο AKZ. Εισαγωγή πρόσθετων AKZ: A/C o Πατήστε το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/επάνω, εισάγετε το επόμενο ΑΚΖ. Διαγραφή AKZ: >...> Με το πλήκτρο R διαγράψτε ανά ψηφίο τον αριθμό ΑΚΖ. Διαγραφή όλων των αριθμών υπηρεσιών cf1252 Σηκώστε το ακουστικό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία. Ba Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Κατεβάστε το ακουστικό. Αλλαγή τύπου κλήσης F ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΥΠΟΣ ΚΛΗΣΗΣ A...C B Στο μενού επιλέξτε ΤΟΝΙΚΟ ή ΠΑΛΜΙΚΟ. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. Αλλαγή τύπου κλήσης κατά τη διάρκεια μίας σύνδεσης Εάν το τηλέφωνο είναι ρυθμισμένο σε παλμική κλήση και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες που απαιτούν τονική κλήση (π.χ. τηλεχειρισμός ενός αυτόματου τηλεφωνητή), έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τον τύπο κλήσης κατά τη διάρκεια της σύνδεσης. * Κατά τη σύνδεση: Πατήστε το πλήκτρο αστερίσκου. o Εισάγετε τα ψηφία για τον τηλεχειρισμό/τη μεταφορά δεδομένων. Εάν κατά τη διάρκεια της τονικής κλήσης, ενώ πληκτρολογείτε τα ψηφία, πατήσετε το πλήκτρο R, πραγματοποιείται αυτόματα αλλαγή σε παλμική κλήση. Με το κατέβασμα του ακουστικού, το τηλέφωνο επανέρχεται στον προηγούμενο τύπο κλήσης.

9 9 Πλήκτρο παράλληλης κλήσης (σε ιδιωτικά τηλεφωνικά κέντρα) Κατά τη διάρκεια μίας υπηρεσιακής συνομιλίας μπορείτε να θέσετε σε αναμονή μία παράλληλη κλήση ή να προωθήσετε μία συνομιλία. Για το σκοπό αυτό πατήστε το πλήκτρο παράλληλης κλήσης >. Η περαιτέρω λειτουργία εξαρτάται από το τηλεφωνικό σας κέντρο. Κατά την παράδοση του τηλεφώνου, η λειτουργία του πλήκτρου παράλληλης κλήσης είναι προρρυθμισμένη σε ένα χρόνο Flash (χρόνο διακοπής) 90 ms, για τη χρήση νέων χαρακτηριστικών σε δημόσια τηλεφωνικά συστήματα. Κατά τη σύνδεση σε ιδιωτικά τηλεφωνικά κέντρα ενδέχεται να απαιτείται αλλαγή του χρόνου Flash (π.χ. 600 ms). Ανατρέξτε επίσης σχετικά στις οδηγίες χρήσης του τηλεφωνικού σας κέντρου. Ρύθμιση χρόνου flash του πλήκτρου παράλληλης κλήσης F ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΙ FLASH A...C B Στο μενού επιλέξτε τον επιθυμητό χρόνο Flash: 90 ms (εργοστασιακή ρύθμιση), 120 ms, 270 ms, 375 ms ή 600 ms. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. Υπηρεσίες δικτύου δημόσιων τηλεφωνικών συστημάτων Υπόδειξη: Οι υπηρεσίες δικτύου είναι λειτουργίες που σας προσφέρει το δίκτυό σας. Πρέπει να ζητήσετε την ενεργοποίηση των υπηρεσιών από το δίκτυό σας. Η διαθεσιμότητά τους μπορεί να εξαρτάται από την εκάστοτε χώρα (π.χ. "Άμεση κλήση έκτακτης ανάγκης" στη σελ. 11 ή "Αυτόματη επιστροφή κλήσης" στη σελ. 12). Σε περίπτωση προβλημάτων, απευθυνθείτε στο δίκτυό σας. Μία περιγραφή των υπηρεσιών θα βρείτε γενικά στην ιστοσελίδα του Internet ή στο παράρτημα του δικτύου σας. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες που ανακαλούνται με το πλήκτρο παράλληλης κλήσης, βεβαιωθείτε προηγουμένως ότι έχει ρυθμιστεί ο σωστός χρόνος Flash για το πλήκτρο. Πλήκτρο παράλληλης κλήσης (σε δημόσια τηλεφωνικά συστήματα) Σε δημόσια τηλεφωνικά συστήματα το συγκεκριμένο πλήκτρο απαιτείται για τη χρήση ορισμένων πρόσθετων υπηρεσιών. Ανάλογα με τη χώρα, πριν τη χρήση του πλήκτρου παράλληλης κλήσης, πρέπει να προηγηθεί η ρύθμιση του κατάλληλου χρόνου Flash (βλέπε σελ. 9): Βέλγιο, Ολλανδία, Ελβετία: 120 ms (ψηφίο 1) Γαλλία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Γερμανία, Ελλάδα: 270 ms (ψηφίο 2) υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες: 90 ms (ψηφίο 0). Χρήση της λειτουργίας αναγνώρισης κλήσεων Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις οι αριθμοί των εισερχόμενων κλήσεων (α) εμφανίζονται στην οθόνη (μέγ. τα πρώτα 32 ψηφία) και (β) όλες οι εισερχόμενες κλήσεις αποθηκεύονται αυτόματα σε μία λίστα κλήσεων: Τόσο το δικό σας δίκτυο, όσο και το δίκτυο του καλούντος προσφέρουν την υπηρεσία αναγνώρισης κλήσεων. Τόσο εσείς, όσο και ο καλών έχετε ζητήσει την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας (σε περίπτωση που αυτό είναι απαραίτητο) από το αντίστοιχο δίκτυο. Εάν οι συγκεκριμένες προϋποθέσεις υπάρχουν, αλλά ο καλών προέβη σε απενεργοποίηση της λειτουργίας μετάδοσης αριθμών κλήσης πριν την κλήση, αντί του τηλεφωνικού αριθμού (που αναβοσβήνει) εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη "ΑΠΟΚΡΥΨΗ" ή "ΑΓΝΩΣΤΟΣ". Στην οθόνη είναι δυνατή η εμφάνιση έως 16 ψηφίων ενός αριθμού κλήσης. Μεγαλύτεροι αριθμοί κλήσης εμφανίζονται κομμένοι από το τέλος του αριθμού. Εάν ο αριθμός κλήσης είναι αποθηκευμένος στον τηλεφωνικό κατάλογο, εμφανίζεται αντί του αριθμού το αντίστοιχο όνομα.

10 10 Αποδοχή κλήσης σε αναμονή Εάν κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας λάβετε μία κλήση, ακούτε στο ακουστικό τον τόνο αναμονής. Εφόσον γίνεται μετάδοση του αριθμού, αυτός (ή σε περίπτωση που υπάρχει η αντίστοιχη καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο) εμφανίζεται πρόσθετα στην οθόνη. Πατώντας τα πλήκτρα > και 2 έχετε τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ της τρέχουσας κλήσης και της κλήσης σε αναμονή. Ανάλογα με το δίκτυο, ο συγκεκριμένος συνδυασμός πλήκτρων ενδέχεται να είναι διαφορετικός. Ενημερωθείτε σχετικά από το δίκτυό σας. Λίστα κλήσεων Η λίστα κλήσεων περιλαμβάνει έως 50 καταχωρήσεις. Σε περίπτωση πολλαπλών κλήσεων από ένα συνδρομητή, εμφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη. Ακολουθία των καταχωρήσεων στη λίστα: Η πιο πρόσφατη κλήση εμφανίζεται στην πρώτη θέση (αριθμός θέσης "01"). Μετά από κάθε νέο εισερχόμενο αριθμό κλήσης, οι παλαιότερες καταχωρήσεις προωθούνται προς τα κάτω, έως ότου διαγραφούν από τη λίστα. Στη λίστα κλήσεων έχετε τη δυνατότητα να μετακινηθείτε μεταξύ των εμφανιζόμενων αριθμών κλήσης, να διαγράψετε καταχωρήσεις, να αποθηκεύσετε αριθμούς κλήσης από τη λίστα κλήσεων σε ένα πλήκτρο κλήσης προορισμού ή στον τηλεφωνικό κατάλογο (βλέπε σελ. 5), να καλέσετε απευθείας έναν εμφανιζόμενο αριθμό κλήσης. Προβολή λίστας κλήσεων και κλήση αριθμού Εάν στη λίστα κλήσεων υπάρχουν καταχωρήσεις που δεν έχετε ακόμη προβάλλει, αναβοσβήνει στην οθόνη το σύμβολο. Εμφανίζεται ο αριθμός των καταχωρήσεων στη λίστα που δεν έχετε ακόμη δει. A Πατήστε το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω. Μετακίνηση στη λίστα κλήσεων: A...C Πατήστε το πλήκτρο μετακίνησης προς τα κάτω/επάνω. Κλήση αριθμού: B Στην επιλεγμένη καταχώρηση πατήστε το πλήκτρο OK. AB Στο μενού επιλέξτε ΚΛΗΣΗ. Πατήστε το Μετά από 2 δευτερόλεπτα καλείται ο αριθμός. Σηκώστε το ακουστικό, εάν επιθυμείτε να συνομιλήσετε μέσω του ακουστικού. Διαγραφή καταχωρήσεων της λίστας κλήσεων Διαγραφή μεμονωμένων καταχωρήσεων A...C Στη λίστα κλήσεων μετακινηθείτε στην επιθυμητή καταχώρηση. AB Στο μενού επιλέξτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. Διαγραφή όλων των καταχωρήσεων ταυτόχρονα B Στη λίστα κλήσεων πατήστε το πλήκτρο ΟΚ AB Στο μενού επιλέξτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. Βγαίνετε από τη λίστα κλήσεων. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση εμφάνισης του κωδικού κλήσης Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το τηλέφωνο, έτσι ώστε σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης να μην εμφανίζεται ο κωδικός περιοχής. Αυτό μπορεί π.χ. να είναι χρήσιμο, όταν δεν μπορείτε να δείτε στην οθόνη τα τελευταία ψηφία ενός μεγάλου αριθμού κλήσης. Είναι δυνατή η απενεργοποίηση της εμφάνισης για έναν κωδικό (έως 6 ψηφίων). F SMS/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΩΔΙΚ.ΠΕΡΙΟΧΗΣ Εισαγωγή του κωδικού κλήσης: o Εισάγετε έναν κωδικό έκτασης ενός έως έξι ψηφίων (χωρίς πλήκτρο παράλληλης κλήσης). Διαγραφή του κωδικού κλήσης: >...> Με το πλήκτρο R διαγράψτε ανά ψηφίο τον αριθμό. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση εμφάνισης αριθμού εισερχόμενης κλήσης κατά τη διάρκεια της κλήσης Η ένδειξη CLIP εισερχόμενων αριθμών κλήσης κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί. F SMS/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡ.ΑΝΑΜΟΝ. AB Στο μενού επιλέξτε ΑΝΕΝΕΡΓΟ ή ΕΝΕΡΓΟ. Πατήστε το

11 11 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση εμφάνισης συμβόλων για υπηρεσίες δικτύου Ανάλογα με τις ανάγκες, είναι δυνατή η ενεργοποίηση ή η απενεργοποίηση της εμφάνισης των συμβόλων (εργοστασιακή ρύθμιση: εμφάνιση απενεργοποιημένη). cf145 Σηκώστε το ακουστικό, ενεργοποιήστε τη λειτουργία. 0/1 0: απενεργοποίηση, 1: ενεργοποίηση. Ba Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Κατεβάστε το ακουστικό. Ένδειξη "Ύπαρξη μηνύματος" Τα διάφορα δίκτυα προσφέρουν υπηρεσίες για την αποθήκευση εισερχομένων μηνυμάτων (π.χ. υπηρεσία αυτόματου τηλεφωνητή). Σε περίπτωση που υπάρχουν ένα ή περισσότερα νέα εισερχόμενα μηνύματα στο δίκτυο, αυτό μπορεί να σας ενημερώσει σχετικά μέσω του τηλεφώνου σας. Στην οθόνη η συγκεκριμένη υπόδειξη του δικτύου επισημαίνεται με το σύμβολο και τον αριθμό κλήσης. Έχετε τώρα τη δυνατότητα να καλέσετε τον αντίστοιχο αριθμό, για να ακούσετε τα μηνύματα που σας έχουν αφήσει. Στη συνέχεια το σύμβολο σβήνει. Καταχώρηση/αλλαγή αριθμού μίας υπηρεσίας δικτύου Έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε και επίσης να αλλάξετε τον αριθμό μίας υπηρεσίας δικτύου, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του δικτύου σας. F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ A=B Επιλέξτε υπηρεσία δικτύου, πατήστε το πλήκτρο Shift και στη συνέχεια πατήστε το ob Εισάγετε τον αριθμό για την υπηρεσία. Πατήστε το Για την επαναφορά της εργοστασιακής ρύθμισης του αριθμού υπηρεσίας δικτύου, βλέπε σελ. 8. Άμεση κλήση έκτακτης ανάγκης Ένας αριθμός κλήσης έκτακτης ανάγκης αποθηκευμένος στην υπηρεσία δικτύου καλείται αμέσως αυτόματα κατά το σήκωμα του ακουστικού, χωρίς να πατήσετε άλλο πλήκτρο. F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡ. Ενεργοποίηση: Επιλέξτε ABΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ. ob Εισάγετε τον αριθμό κλήσης έκτακτης ανάγκης. Πατήστε το Απενεργοποίηση: Επιλέξτε ABΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Πατήστε το Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση τόνου αναμονής Ο τόνος υπόδειξης, που ηχεί σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας, μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί. F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση: Επιλέξτε ABΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Πατήστε το Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση απόκρυψης ταυτότητας Εάν δεν επιθυμείτε να εμφανίζεται ο προσωπικός σας αριθμός κλήσης στο τηλέφωνο του συνομιλητή σας, έχετε τη δυνατότητα να το ρυθμίσετε στο τηλέφωνο για την αμέσως επόμενη κλήση: F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜ. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση: Επιλέξτε ABΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Πατήστε το o Καλέστε τον αριθμό για την ανώνυμη κλήση και πραγματοποιήστε τη συνομιλία. Μετά τον τερματισμό της κλήσης ή το κατέβασμα του ακουστικού η "Απόκρυψη ταυτότητας" απενεργοποιείται ξανά. Ενεργοποίηση προώθησης κλήσης F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Προώθηση κλήσης σε περίπτωση που η γραμμή είναι κατειλημμένη: Επιλέξτε ABΠΡΟΩΘ.ΚΑΤΕΙΛΗΜ.. Πατήστε το Προώθηση κλήσης σε περίπτωση μη απάντησης: Επιλέξτε ABΠΡΟΩΘ.ΑΝΑΠΑΝΤ.. Πατήστε το Άμεση προώθηση κλήσης:

12 Επιλέξτε ABΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ. Πατήστε το ob Εισάγετε τον αριθμό προορισμού της προώθησης για τον επιλεγμένο τύπο προώθησης. Πατήστε το Απενεργοποίηση προώθησης κλήσης F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΡΟΠΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ AB Επιλέξτε τύπο προώθησης ΠΡΟΩΘ.ΚΑΤΕΙΛΗΜ., ΠΡΟΩΘ.ΑΝΑΠΑΝΤ. ή ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ. Πατήστε το πλήκτρο OK. Αυτόματη επιστροφή κλήσης Σε περίπτωση που ένας αριθμός που καλείτε είναι κατειλημμένος, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την αυτόματη επιστροφή κλήσης. Το τηλέφωνό σας κτυπά, μόλις η γραμμή ελευθερωθεί ξανά. Μετά το σήκωμα του ακουστικού ο αριθμός καλείται αυτόματα F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΝΑΚΛΗΣΗ Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση: Επιλέξτε ABΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Πατήστε το Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αυτόματης επιστροφής κλήσης Προκειμένου ένας καλών να μπορεί να χρησιμοποιήσει την αυτόματη επιστροφή κλήσης στη γραμμή σας, ενώ τηλεφωνείτε, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία. F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΟΜ.ΕΠΑΝΑΚΛ. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση: Επιλέξτε ABΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ή ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ. Πατήστε το ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτόματου τηλεφωνητή στο δίκτυο ΟΤΕ (αριθμός κλήσης 134). F ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ Εάν υπάρχει κάποιο νέο μήνυμα για εσάς, εμφανίζεται στην οθόνη (βλέπε σελ. 11). Έχετε τη δυνατότητα ακρόασης του μηνύματος στο δίκτυο. 12 SMS (γραπτά μηνύματα) Η συσκευή αποστέλλεται έτσι ώστε να έχει άμεσα τη δυνατότητα αποστολής SMS. Προϋποθέσεις: Έχει ενεργοποιηθεί η αναγνώριση κλήσεων για την τηλεφωνική σας σύνδεση. Το δίκτυό σας στη χώρα σας υποστηρίζει την αποστολή και λήψη SMS στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας (σχετικές πληροφορίες και ενδεχομένως περισσότερες λεπτομέρειες θα προμηθευτείτε από το δίκτυό σας). Έχετε εγγραφεί στο δίκτυό σας για την αποστολή και λήψη SMS. Η ανταλλαγή SMS πραγματοποιείται μέσω κέντρων SMS δικτύων. Πρέπει να καταχωρήσετε το κέντρο SMS, μέσω του οποίου επιθυμείτε να αποστέλλετε και να λαμβάνετε μηνύματα, στη συσκευή σας. Τα SMS σας αποστέλλονται μέσω του κέντρου SMS που έχει καταχωρηθεί ως ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ. (σελ. 13). Τα SMS σας λαμβάνονται μέσω του κέντρου SMS που έχει ενδεχομένως καταχωρηθεί ως ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ. Καταχωρήστε ένα κέντρο SMS (σελ. 13). Εισάγετε το κείμενο, βλέπε σελ. 14. Κανόνες Ένα SMS μπορεί να έχει έκταση έως 640 χαρακτήρες. Ορισμένα δίκτυα υποστηρίζουν μόνο 608 έως 612 χαρακτήρες. Ενημερωθείτε σχετικά από το δίκτυό σας. Για έκταση μεγαλύτερη των 160 χαρακτήρων το SMS αποστέλλεται ως αλυσίδα SMS (έως τέσσερα SMS με 160 χαρακτήρες το καθένα). Ορισμένα δίκτυα υποστηρίζουν μόνο 608 έως 612 χαρακτήρες. Ενημερωθείτε σχετικά από το δίκτυό σας. Παρακαλούμε προσέξτε: Εάν το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο σε ένα τηλεφωνικό κέντρο, ανατρέξτε στη σελ. 16. Για τη λήψη πρέπει να έχετε εγγραφεί στο δίκτυό σας. Η εγγραφή πραγματοποιείται, μόνο εάν ο αριθμός κλήσης του δικτύου σας έχει καταχωρηθεί ως "ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ.". Εφόσον εγγραφείτε, μπορείτε εάν χρειάζεται να αλλάξετε τον αριθμό του κέντρου SMS. Σε περίπτωση που το δίκτυό σας υποστηρίζει την "Αποστολή SMS ως ", πρέπει να πραγματοποιήσετε πρόσθετες ρυθμίσεις. Σχετικές πληροφορίες θα λάβετε από το δίκτυό σας.

13 13 Καταχώρηση/αλλαγή κέντρου SMS Για την αποστολή ενός SMS πρέπει να έχει τουλάχιστον καταχωρηθεί ο αριθμός κλήσης του κέντρου αποστολής SMS. Για τη λήψη SMS πρέπει να έχει ενδεχομένως καταχωρηθεί και ο αριθμός κλήσης ενός κέντρου λήψης, εφόσον ο συγκεκριμένος αριθμός διαφέρει από αυτόν του κέντρου αποστολής SMS. Εάν επιθυμείτε να αποστείλετε ένα SMS μέσω ενός άλλου κέντρου αποστολής ή να λάβετε SMS μέσω ενός άλλου κέντρου λήψης, πρέπει να αλλάξετε τον αντίστοιχο αριθμό (αριθμούς). Σε περίπτωση που οι αριθμοί κλήσης του κέντρου αποστολής και λήψης του δικτύου σας είναι ταυτόσημοι (βλ. ακόλουθο πίνακα), απαιτείται τόσο για την αποστολή, όσο και για τη λήψη, η καταχώρηση του συγκεκριμένου αριθμού κλήσης του κέντρου SMS μόνο στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ.. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε για τη λήψη SMS να καταχωρήσετε στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ τον αριθμό κλήσης ενός πρόσθετου δικτύου. Με τον τρόπο αυτό έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε μηνύματα SMS από δύο δίκτυα. Πριν την πραγματοποίηση μίας νέας καταχώρησης ή πριν τη διαγραφή προρυθμισμένων αριθμών κλήσης θα πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις ιδιαιτερότητες του δικτύου σας. Πιθανοί αριθμοί κλήσης είναι για: Γερμανία (Anny Way) ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ. ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Γερμανία (T-Com) ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ. ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Ουγγαρία ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Ισπανία ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Ελλάδα ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Πορτογαλία ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Ιταλία ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Αυστρία ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Ελβετία (Cablecom) ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Ελβετία (Swisscom) ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Ολλανδία ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ Γαλλία ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ F SMS/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟ SMS Επιλέξτε ABΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ.. Πατήστε το o Εισάγετε τον αριθμο του κέντρου αποστολής SMS. Επιλέξτε ABΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ. Πατήστε το o Εισάγετε τον αριθμο του κέντρου λήψης SMS. Ανάκληση μενού SMS F ΜΗΝΥΜΑ ή πατήστε το πλήκτρο SMS G.

14 14 Σύνταξη/αποστολή SMS G ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ o Συντάξτε το SMS (ειδικοί χαρακτήρες βλέπε σελ. 18). Μπορείτε να διαγράψετε χαρακτήρες που πληκτρολογήσατε λανθασμένα προς τα πίσω με >. είτε... o Εισάγετε απευθείας τον αριθμό με πρόθεμα (ακόμη και στο τοπικό δίκτυο). ή... Επιλογή αριθμού από τον τηλεφωνικό κατάλογο ή από τη λίστα κλήσεων: Επιλέξτε ABΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ή ΛΙΣΤΑ ΚΛΗΣΕΩΝ. Πατήστε το Επιλέξτε καταχώρηση από τον τηλεφωνικό κατάλογο ή τη λίστα κλήσεων με B. Για SMS σε μία προσωπική θυρίδα SMS: Επισυνάψτε την ταυτότητα (ID) θυρίδας (π.χ. 1) στο τέλος του αριθμού. Η ταυτότητα (ID) πρέπει να είναι έγκυρη, διαφορετικά το SMS δεν παραδίδεται. B Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ AB Για ΑΝΑΦΟΡΑ: επιλέξτε ΝΑΙ ή OXI. Πατήστε το Επιλέξτε ABΑΠΟΣΤΟΛΗ. Πατήστε το Το SMS αποστέλλεται και αποθηκεύεται στη λίστα εξερχομένων, βλέπε σελ. 14. Υπόδειξη: Σε περίπτωση που η σύνταξη ενός SMS διακοπεί από μία εισερχόμενη κλήση, το συγκεκριμένο SMS αποθηκεύεται αυτόματα στη λίστα προτύπων μηνυμάτων. Εάν ένα SMS δεν μπορεί να αποσταλεί για μερικά δευτερόλεπτα, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος. Το SMS επιπρόσθετα επισημαίνεται στη λίστα εξερχομένων με ένα x. Μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε να αποστείλετε το SMS. Διακοπή σύνταξης SMS/εκκένωση πεδίου κειμένου Για να διακόψετε τη σύνταξη, χωρίς να αποθηκεύσετε το SMS: ; Πατήστε το πλήκτρο επανάκλησης. Για να απορρίψετε το μήνυμα που συντάξατε προηγουμένως και να αδειάσετε το πεδίο κειμένου για μία νέα καταχώρηση: > Πατήστε το πλήκτρο R για περίπου 2 δευτερόλεπτα. Αναφορά κατάστασης SMS Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη ρύθμιση ΑΝΑΦΟΡΑ:, λαμβάνετε μετά την αποστολή ένα SMS με μία επιβεβαίωση, το οποίο μπορείτε να προβάλλετε στη λίστα εισερχομένων και ενδεχομένως να το διαγράψετε. Σχετικές πληροφορίες θα λάβετε απο το δίκτυο σας. Λίστα των αποθηκευμένων SMS και λίστα προτύπων μηνυμάτων Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε ένα SMS στη λίστα των αποθηκευμένων SMS, να το τροποποιήσετε και να το αποστείλετε αργότερα. Στη λίστα προτύπων μηνυμάτων αποθηκεύονται αυτόματα όλα τα SMS, η σύνταξη των οποίων διακόπηκε από μία εισερχόμενη κλήση. Αποθήκευση μηνυμάτων SMS Μετά τη σύνταξη ενός SMS (σελ. 13): B Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Επιλέξτε ABΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Πατήστε το πλήκτρο OK. Άνοιγμα λίστας των αποθηκευμένων SMS G ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ Εμφανίζεται η πρώτη καταχώρηση της λίστας. Άνοιγμα λίστας προτύπων μηνυμάτων G ΠΡΟΧΕΙΡΑ Εμφανίζεται η πρώτη καταχώρηση της λίστας. Ανάγνωση/διαγραφή SMS από τη λίστα Ανοίξτε τη λίστα. Ανάγνωση SMS AB Επιλέξτε το SMS. Πατήστε το Μετακινηθείτε στο εσωτερικό του SMS με A και C. Διαγραφή SMS B Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ ABB Στο μενού επιλέξτε ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Πατήστε δύο φορές το Διαγραφή λίστας στο σύνολό της Ανοίξτε τη λίστα. B Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Επιλέξτε ABBΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ. Πατήστε δύο φορές το

15 15 Περαιτέρω επεξεργασία/αποστολή SMS Διαβάζετε ένα SMS από τη λίστα. Έχετε τη δυνατότητα περαιτέρω σύνταξης/αποστολής του συγκεκριμένου SMS ως νέου SMS, βλέπε σελ. 14. Λίστα εξερχομένων μηνυμάτων Στη λίστα εξερχομένων μηνυμάτων βρίσκονται όλα τα SMS που έχετε αποστείλει, ακόμη και αν η αποστολή δεν υπήρξε επιτυχής. Άνοιγμα λίστας εξερχομένων μηνυμάτων G ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ Τα SMS της λίστας εξερχομένων μηνυμάτων μπορούν να υποβληθούν σε περαιτέρω επεξεργασία, όπως τα της λίστας προτύπων. Λίστα εισερχομένων μηνυμάτων (ληφθέντα SMS) Όλα τα εισερχόμενα SMS αποθηκεύονται στη λίστα εισερχομένων μηνυμάτων. Η λίστα εισερχομένων μηνυμάτων περιλαμβάνει: Όλα τα ληφθέντα SMS, ταξινομημένα σύμφωνα με το χρόνο άφιξης. Αναφορές κατάστασης. Τα νέα SMS σηματοδοτούνται στην οθόνη με το σύμβολο και με το πλήκτρο SMS G που αναβοσβήνει και επισημαίνονται στη λίστα εισερχομένων μηνυμάτων με την κατάσταση NEO. Οι αλυσίδες SMS υποδεικνύονται ως ένα SMS. Εάν αυτό είναι ιδιαίτερα μακροσκελές ή μεταφέρεται μη ολοκληρωμένο, κατανέμεται σε περισσότερα επιμέρους SMS. Προκειμένου ένα SMS να παραμείνει στη λίστα και μετά την ανάγνωσή του, θα πρέπει να διαγράφετε τακτικά SMS από τη λίστα(βλέπε σελ. 15). Εάν η μνήμη αποθήκευσης SMS είναι πλήρης, εμφανίζεται μία σχετική υπόδειξη. Άνοιγμα λίστας εισερχομένων μηνυμάτων G ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ Ανάγνωση ή διαγραφή SMS/αναφορών κατάστασης SMS Ανοίξτε τη λίστα εισερχομένων μηνυμάτων. Συνεχίστε όπως περιγράφεται στην ενότητα "Ανάγνωση/ διαγραφή SMS από τη λίστα", σελ. 14. Μετά την ανάγνωση ενός νέου SMS, το μήνυμα χάνει την κατάσταση "NEO". Διαγραφή λίστας εισερχομένων μηνυμάτων Ανοίξτε τη λίστα εισερχομένων μηνυμάτων. Συνεχίστε όπως περιγράφεται στην ενότητα "Διαγραφή λίστας στο σύνολό της", σελ. 14. Απάντηση, προώθηση, αποθήκευση SMS Διαβάζετε ένα SMS (σελ. 15). B Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Απάντηση: Επιλέξτε ABΑΠΑΝΤΗΣΗ. Πατήστε το Σύνταξη και αποστολή ενός απαντητικού SMS (σελ. 14). Προώθηση: Επιλέξτε ABΠΡΟΩΘΗΣΗ. Πατήστε το Αποθήκευση, σύνταξη/αποστολή SMS (σελ. 14). Αποθήκευση: Επιλέξτε ABΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Πατήστε το πλήκτρο OK. Ένα SMS αποθηκευμένο από τη λίστα εισερχομένων μηνυμάτων προωθείται στη λίστα των αποθηκευμένων SMS και δεν διαγράφεται αυτόματα, όπως τα SMS της λίστας εισερχομένων μηνυμάτων, σε περίπτωση που κατά την άφιξη ενός νέου SMS η μνήμη είναι πλήρης. Μεταφορά αριθμού του αποστολέα στον τηλεφωνικό κατάλογο Διαβάζετε ένα SMS (σελ. 15). B Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ Επιλέξτε ABΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ. Πατήστε το πλήκτρο OK. Για τη συνέχεια βλέπε σελ. 5. Ρύθμιση διάρκειας ισχύος Τα αποστελλόμενα SMS αποθηκεύονται ενδιάμεσα στο κέντρο SMS. Εάν η παράδοση ενός SMS δεν είναι δυνατή, π.χ. επειδή το τηλέφωνο του παραλήπτη δεν είναι ενεργοποιημένο, το SMS αποθηκεύεται για τη χρονική διάρκεια ισχύος στο κέντρο SMS και επιχειρείται κατ επανάληψη η παράδοσή του. Σε περίπτωση που η παράδοση του SMS δεν πραγματοποιηθεί εντός της χρονικής διάρκειας ισχύος, διαγράφεται από το κέντρο SMS και δεν παραδίδεται. F SMS/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΞΗΣ AB Επιλέξτε χρονικό διάστημα ισχύος (1, 12, 24 ή 72 ώρες). Πατήστε το

16 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αυτόματης απάντησης Εάν στη γραμμή σας δεν γίνεται μετάδοση CLIP, έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε, η επιχειρούμενη παράδοση ενός SMS μετά από έναν ορισμένο αριθμό κουδουνισμάτων να απαντάται αυτόματα από το κέντρο SMS (εργοστασιακή ρύθμιση: ΑΝΕΝΕΡΓΟ). F SMS/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΟΜ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ AB Επιλέξτε τη συχνότητα του κουδουνίσματος (ΑΝΕΝΕΡΓΟ, 2, 3, 4, 5, 8 ή 9). Πατήστε το SMS σε τηλεφωνικά κέντρα Η λήψη ενός μηνύματος SMS είναι δυνατή, μόνο εάν γίνεται προώθηση (CLIP) της λειτουργίας αναγνώρισης κλήσης στις εσωτερικές γραμμές του τηλεφωνικού κέντρου. Η αξιοποίηση CLIP του αριθμού του κέντρου SMS λαμβάνει χώρα στο τηλέφωνό σας. Ενδεχομένως να πρέπει να προτάξετε στον αριθμό του κέντρου SMS τον κωδικό (AKZ) (ανάλογα με το τηλεφωνικό σας κέντρο). Ο κωδικός κλήσης μπορεί να αποθηκευτεί στο τηλέφωνό σας. Ελέγξτε σε περίπτωση αμφιβολίας το τηλεφωνικό σας κέντρο, αποστέλλοντας π.χ. ένα SMS στον προσωπικό σας τηλεφωνικό αριθμό: μία φορά με κωδικό και μία φορά χωρίς. Κατά την αποστολή μηνυμάτων SMS, ο αριθμός αποστολέα ενδεχομένως αποστέλλεται χωρίς τον αριθμό κλήσης της εσωτερικής τηλεφωνικής γραμμής. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι δυνατή μία άμεση απάντηση του παραλήπτη. Η αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS σε τηλεφωνικές εγκαταστάσεις ISDN είναι δυνατή μόνο μέσω του αριθμού MSN που έχει οριστεί στο τηλέφωνό σας. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση λειτουργίας SMS Μετά την απενεργοποίηση δεν είναι πλέον δυνατή η λήψη μηνυμάτων SMS και η συσκευή σας δεν αποστέλλει πλέον SMS. Οι ρυθμίσεις που έχετε πραγματοποιήσει για την αποστολή και λήψη των μηνυμάτων SMS (οι αριθμοί κλήσης των κέντρων SMS), καθώς και οι καταχωρήσεις στη λίστα εισερχομένων και στη λίστα προτύπων μηνυμάτων, παραμένουν αποθηκευμένες, ακόμη και μετά την απενεργοποίηση. F SMS/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS 16 Ενεργοποίηση A/C: Επιλέξτε ΝΑΙ (εργοστασιακή ρύθμιση), απενεργοποίηση: Επιλέξτε OXI. Αντιμετώπιση σφαλμάτων από το χρήστη Ο ακόλουθος πίνακας παραθέτει καταστάσεις σφάλματος και τις πιθανές αιτίες τους και παρέχει υποδείξεις για την αντιμετώπιση σφαλμάτων. Η αποστολή δεν είναι δυνατή. 1. Δεν έχει ζητηθεί η ενεργοποίηση της λειτουργίας "αναγνώρισης κλήσης (CLIP). Ζητήστε την ενεργοποίηση της λειτουργίας από το δίκτυό σας. 2. Η μετάδοση του SMS διακόπηκε (π.χ. από μία κλήση). Επαναλάβετε την αποστολή του SMS. 3. Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο. 4. Για το κέντρο SMS που έχει ενεργοποιηθεί ως κέντρο αποστολής δεν έχει καταχωρηθεί αριθμός κλήσης ή ο αριθμός έχει καταχωρηθεί λανθασμένα. Καταχωρήστε τον αριθμό κλήσης (σελ. 13). Λαμβάνετε ένα SMS, το κείμενο του οποίου δεν είναι πλήρες. 1. Ο χώρος αποθήκευσης του τηλεφώνου σας είναι πλήρης. Διαγράψτε παλαιά SMS (σελ. 14). 2. Το δίκτυο δεν έχει ακόμη μεταφέρει το υπόλοιπο SMS. Δεν λαμβάνετε πλέον μηνύματα SMS. Η προώθηση κλήσεων (εκτροπή) είναι ενεργοποιημένη με ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝή για τον τηλεφωνητή δικτύου (T-NetBox) είναι ενεργοποιημένη η προώθηση κλήσεων ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ. Αλλάξτε την προώθηση κλήσεων. Το SMS αναπαράγεται. 1. Δεν έχει ρυθμιστεί η λειτουργία "εμφάνιση του αριθμού κλήσης. Ζητήστε την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας από το δίκτυό σας (υπόκειται σε χρέωση). 2. Ο φορέας του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και ο φορέας SMS του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας δεν συνεργάζονται. Ενημερωθείτε σχετικά από το φορέα SMS του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας. 3. Η τερματική συσκευή είναι καταχωρημένη στο φορέα SMS ως συσκευή χωρίς δυνατότητα αποστολής και λήψης SMS σταθερού δικτύου, δηλαδή δεν είστε πλέον εγγεγραμμένοι σε αυτήν. Προβείτε σε (εκ νέου) εγγραφή της συσκευής για τη λήψη SMS. Λήψη μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας. 1. Η τερματική συσκευή είναι καταχωρημένη στη βάση δεδομένων του φορέα SMS ως συσκευή χωρίς δυνατότητα αποστολής και λήψης SMS σταθερού δικτύου, δηλαδή δεν είστε πλέον εγγεγραμμένοι σε αυτήν. Προβείτε σε (εκ νέου) εγγραφή της συσκευής για τη λήψη SMS (βλ. παραπάνω.).

17 Επισκόπηση του μενού 17 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΝΕΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ [Όνομα] ΚΛΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ / ΕΞΟΔΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ / ΠΡΟΩΘΗΣΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ / ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ / ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ / ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ / ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΕΥΘ. NEΟ PIN ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔ.ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗ ΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗ PIN ΓΛΩΣΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ/ΩΡΑ ΤΥΠΟΣ ΚΛΗΣΗΣ ΧΡΟΝΟΙ FLASH ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΝΙΚΟ / ΠΑΛΜΙΚΟ SMS/ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡ.ΑΝΑΜΟΝ. ΕΝΕΡΓΟ/ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΚΩΔΙΚ.ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ SMS ΝΑΙ/OXI ΚΕΝΤΡΟ SMS ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΕΡΧΟΜ. / ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΣΕΡΧΟΜ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΥΤΟΜ.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΕΝΕΡΓΟ 2 / 3 / 4 / 5 / 8 / 9 ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΟΙ ΗΧΟΙ ΜΕΛΩΔΙΑ ΚΛΗΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗ ΑΚΟΥΣΤ. ΕΝΤΑΣΗ ΗΧΕΙΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΟΛΩΝ / ΠΡΟΩΘ.ΑΝΑΠΑΝΤ. / ΠΡΟΩΘ.ΚΑΤΕΙΛΗΜ. ΣΗΜΑΝΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΡΙΘΜ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΜ.ΕΠΑΝΑΚΛ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ

18 Παράρτημα Εισαγωγή χαρακτήρων *# A a D d G g J j M m P p T t W w * # 2x 0 1 B b E e H h K k N n Q q U u X x ( 3x +, C c F f I i L l O o R r V v Y y ) 4x -. Ä ä É è Ì 5 Ñ ñ S s Ü ü Z z _ $ 5x < : à é 4 Ö ö ß ù 9 / 6x = ; 2 3 ò 7 8 % Ç 7x >! 6 & Ø 8x? ø 9x Δ 10x Φ 11x Γ 12x Λ 13x Ω 14x Π 15x Ψ 16x Σ 17x Θ 18x Ξ 19x Æ 20x æ 21x 22x 23x! 24x 25x Για να εισάγετε κεφαλαία γράμματα: πατήστε =. 18 Εργοστασιακή ρύθμιση Λίστα επανάκλησης: κενή Λίστα κλήσεων: κενή AKZ: κενό Παύση κλήσης: 3 δευτερόλεπτα Εμφάνιση συμβόλων για υπηρεσίες απενεργοποιημένη δικτύου: Ώρα: 24ωρη μορφή, (00:00) Ένδειξη διάρκειας συνομιλίας: ενεργοποιημένη Αναγνώριση κλήσεων: Hz Πλήκτρο R χρόνου Flash: 90 ms Χρόνος παύσης παλμικής κλήσης 85/85ms DTMF: Μέθοδος σηματοδότησης: DTMF Ένταση ήχου κουδουνισμού: Βαθμίδα 6 Συχνότητα ήχου κουδουνισμού: Βαθμίδα 3 Μελωδία κουδουνισμού: Μελωδία 0 Ένταση ακουστικού: Βαθμίδα 1 Λίστες SMS: κενές Κωδικοί PIN και θυρίδας SMS: κενοί Αριθμός έκτακτης ανάγκης: κενός Αριθμός άμεσης κλήσης (Baby Call): κενός

19 19 Φροντίδα Για τον καθαρισμό, σκουπίστε μόνο με ένα υγρό ή αντιστατικό πανί, μην χρησιμοποιείτε ποτέ στεγνό πανί (κίνδυνος ηλεκτροστατικής φόρτισης και εκφόρτισης) ή ισχυρά καθαριστικά μέσα! Εάν το τηλέφωνό σας δεν λειτουργεί άψογα Δεν ακούγεται ήχος: Η ένταση του ήχου κουδουνισμού ενδέχεται να είναι ρυθμισμένη στο 0. Σηκώνοντας το ακουστικό δεν ακούγεται ήχος κλήσης: Το καλώδιο σύνδεσης είναι συνδεδεμένο σωστά στο τηλέφωνο και στην τηλεφωνική πρίζα; Ό ήχος κλήσης ακούγεται, αλλά το τηλέφωνο δεν καλεί: Η σύνδεση είναι σωστή. Έχει ρυθμιστεί σωστά ο τύπος κλήσης (βλέπε σελ. 8); Μόνο σε τηλεφωνικά κέντρα: Καμία σύνδεση ή λανθασμένη σύνδεση κατά την κλήση από τη μνήμη (π.χ. επανάκληση, ταχεία κλήση): Προγραμματίστε τον αριθμό υπηρεσίας. Ο συνομιλητής σας δεν σας ακούει: Μήπως είναι πατημένο το πλήκτρο σίγασης; Πατήστε ξανά το πλήκτρο. Το βύσμα του καλωδίου σύνδεσης του ακουστικού είναι σωστά συνδεδεμένο; Το πλήκτρο παράλληλης κλήσης δεν λειτουργεί: Ρυθμίστε τον κατάλληλο χρόνο Flash. Ο αριθμός κλήσης του καλούντος και η λίστα κλήσεων δεν εμφανίζονται: Είναι συνδεδεμένο το τροφοδοτικό (βλέπε σελ. 2); Είναι δυνατή η χρήση της λειτουργίας αναγνώρισης κλήσεων (βλέπε σελ. 9); Επισυναπτόμενες ετικέτες Επισυναπτόμενες ετικέτες χωρίς χαρακτηρισμό για τα πλήκτρα κλήσης προορισμού θα βρείτε στο Internet, στη διεύθυνση Εξουσιοδοτημένος σύμβουλος Σε περίπτωση που, κατά τη λειτουργία στο συνδεδεμένο σύστημα επικοινωνίας με αναλογική πρόσβαση δικτύου, παρουσιαστούν προβλήματα, απευθυνθείτε στο αρμόδιο δίκτυό σας ή στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα. Εξουσιοδότηση Η συγκεκριμένη συσκευή είναι σχεδιασμένη για την αναλογική τηλεφωνική σύνδεση στο ελληνικό δίκτυο τηλεφωνίας. Έχουν ληφθεί υπόψη οι ιδιαιτερότητες που αφορούν σε κάθε χώρα. Με το παρόν η Gigaset Communications GmbH διευκρινίζει ότι η συγκεκριμένη συσκευή συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις και τους υπόλοιπους σχετικούς κανονισμούς της οδηγίας 1999/5/EC. Αντίγραφο της δήλωσης συμμόρφωσης με την οδηγία 1999/5/EC θα βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση του Internet:

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 8 7 6 Πλήκτρα 1 Πλήκτρα κλήσης προορισμού 2 Πλήκτρο επανάκλησης 3 Πλήκτρο παράλληλης κλήσης 4 Πλήκτρο σίγασης (Mute) 5 Πλήκτρο Shift 6 Πλήκτρο μείωσης έντασης 7 Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset 5005* Connections Υποδοχές σύνδεσης Připojeníi EN / EL / CZ

Gigaset 5005* Connections Υποδοχές σύνδεσης Připojeníi EN / EL / CZ EN / / CZ Gigaset 5005* 1 8 7 2 3 6 5 4 1 Repertory keys 2 Recall key 3 Redial key 4 Handset volume control key 5 Pause key 6 Speed dial key 7 Set key 8 Mute key 1 Πλήκτρα προορισμού 2 Πλήκτρο παράλληλης

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη παρουσίαση Gigaset DA310

Σύντομη παρουσίαση Gigaset DA310 1 Σύντομη παρουσίαση Gigaset DA310 1 2 3 4 5 6 7 8 1 Πλήκτρα άμεσης κλήσης 2 Ετικέτα για τη σημείωση της αντιστοίχισης των πλήκτρων άμεσης κλήσης και ταχείας κλήσης 3 Πλήκτρο ταχείας κλήσης 4 Πλήκτρο αποθήκευσης

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset 5010* Connections Υποδοχές σύνδεσης Připojení EN / EL / CZ

Gigaset 5010* Connections Υποδοχές σύνδεσης Připojení EN / EL / CZ EN / / CZ Gigaset 5010* 1 6 7 2 3 5 4 1 Repertory keys 2 Recall key 3 Last number redial key (and pause key) 4 Direct call key 5 Shift key 6 Set key 7 Mute key 1 Πλήκτρα κλήσης προορισμού 2 Πλήκτρο παράλληλης

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη παρουσίαση Gigaset DA510

Σύντομη παρουσίαση Gigaset DA510 Σύντομη παρουσίαση Gigaset DA50 3 4 5 6 7 8 Πλήκτρα Πλήκτρα άμεσης κλήσης Ετικέτα για τη σημείωση της αντιστοίχισης των πλήκτρων άμεσης κλήσης 3 Πλήκτρο εναλλαγής 4 Πλήκτρο αποθήκευσης 5 Πλήκτρο επανάκλησης/

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρματο Τηλέφωνο DECT με αναγνώριση κλήσης Σύντομη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ακουστικού Συνδυασμός πλήκτρων Μενού Κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset. Gigaset C380

Gigaset. Gigaset C380 s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - συσκευή τηλεφώνου x 1 - δέκτης x 1 - καλώδιο Helix x 1 - καλώδιο τηλεφωνικής σύδνεσης x 1 - μπαταρίες ΑΑΑ x 2 - Οδηγίες χρήσης x 1 1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset. Gigaset C470

Gigaset. Gigaset C470 s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset C470 Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού

Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26 1 I. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στις οδηγίες που ακολουθούν, οι επεξηγήσεις δίνονται με την παρακάτω μορφή. Επικεφαλίδα Δίνεται η λειτουργία και ο κωδικός ενεργοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD190 CD195

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD190 CD195 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD190 CD195 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Καλώς ήλθατε Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός βάσης CD140 Ή Ακουστικό CD140/CD145 Σταθμός βάσης CD145 Μονάδα παροχής ισχύος για το σταθμό βάσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI 1/10 Επεξήγηση συμβόλων Έναρξη / λήξη χρονομέτρησης διάρκειας τηλεφωνήματος. Αποθήκευση αριθμού στη μνήμη. Έλεγχος αριθμού που βρίσκεται αποθηκευμένος

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση MOTOROLA CD3 Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304 Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση 1 Καλωσορίσατε Στο νέο σας ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Motorola CD301 100 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR TG7301_7321GR(gr_gr)_QG.fm Page 1 Tuesday, May 27, 2008 4:07 PM Σύντοµος οδηγός Συνδέσεις Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR Μονάδα βάσης Κάντε κλικ στο Στο τηλεφωνικό δίκτυο Φίλτρο DSL/ADSL (για χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε. CD191 CD196

Οδηγός γρήγορης έναρξης. 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε.  CD191 CD196 Μπορείτε να καταχωρίσετε το προϊόν σας και να λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD191 CD196 Οδηγός γρήγορης έναρξης 1 Σύνδεση 2 Έναρξη 3 Απολαύστε Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχο Γκονγκ

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχο Γκονγκ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Επίτοιχο Γκονγκ 1200.. 1 Περιγραφή συσκευής Το επίτοιχο γκονγκ είναι μία προκατασκευασμένη μονάδα και ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira. Εξυπηρετεί στην πρόσθετη

Διαβάστε περισσότερα

C470 IP. Εγκατάσταση με λίγα βήματα

C470 IP. Εγκατάσταση με λίγα βήματα C470 IP Εγκατάσταση με λίγα βήματα 2 Υποδείξεις ασφαλείας Προσοχή: Διαβάστε πριν τη χρήση τις υποδείξεις ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσης στο CD. Ενημερώστε τα παιδιά σας για το περιεχόμενό τους και για

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE240/SE245

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset. Gigaset SL370

Gigaset. Gigaset SL370 s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset SL370 Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας 1280.. Περιγραφή συσκευής Η μονάδα κατοικίας ανοικτής συνομιλίας ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας NICE Για μέγιστη κάλυψη και τη μείωση των παρεμβολών, αυτά είναι μερικά κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την Τοποθετήστε τη μονάδα βάσης, - Τοποθετήστε τον σε μια βολική, υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

PowerTel Οδηγίες χρήσης

PowerTel Οδηγίες χρήσης PowerTel 30 PowerTel Οδηγίες χρήσης User Guide Με Übersicht μια ματιά Bitte klappen Sie diese Seite aus U2 3 me mia matia +30dB 1 Πλήκτρο επιστροφής κλήσης 2 Άμεση κλήση αποθηκευμένου αριθμού Μ1 3 Διαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση Motorola C6 Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604 Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

C590 C590. www.gigaset.com GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

C590 C590. www.gigaset.com GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. C590 C590 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the trademark

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Επίτοιχη Μονάδα Κατοικίας Ανοικτής Συνομιλίας 1250.. Περιγραφή συσκευής Η επίτοιχη μονάδα κατοικίας ανοικτής συνομιλίας είναι μία προκατασκευασμένη μονάδα και ανήκει στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888

Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Οδηγός γρήγορης έναρξης SE888 Τι περιέχεται στη συσκευασία Συσκευή χειρός * Σταθμός βάσης Βάση φόρτισης * Τροφοδοτικό * Καλώδιο τηλεφώνου ** Οδηγός γρήγορης έναρξης CD ROM Εγγύηση Σημείωση * Σε σετ πολλών

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Motorola S12 Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset C300 Ο αξιόπιστος σύντροφός σας

Gigaset C300 Ο αξιόπιστος σύντροφός σας Gigaset C300 Ο αξιόπιστος σύντροφός σας Gigaset C300 Ο αξιόπιστος σύντροφός σας Συγχαρητήρια Έχετε στα χέρια σας μία συσκευή Gigaset τελευταίας γενιάς. Το Gigaset που διαθέτετε έχει περισσότερες δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

E290. Τις σχετικές περιγραφές θα βρείτε στη διεύθυνση

E290. Τις σχετικές περιγραφές θα βρείτε στη διεύθυνση E290 Τις σχετικές περιγραφές θα βρείτε στη διεύθυνση www.gigaset.com/manuals Περιεχόμενα Περιεχόμενα Συνοπτική παρουσίαση............................................. 5 Υποδείξεις ασφαλείας...............................................

Διαβάστε περισσότερα

S790 S790. www.gigaset.com GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

S790 S790. www.gigaset.com GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. S790 S790 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the trademark

Διαβάστε περισσότερα

CD140. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD140.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD140 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Τηλεφωνητής Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Χρήσιμες Συμβουλές: Τηλεφωνητής Η Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία Vodafone Business Connect Voicemail ώστε όποιος σε καλεί στον επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση Motorola D1O Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr 8 FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Μπλε Πράσινο Βομβητής Κανονική λειτουργία On Κατάσταση προγραμματισμού είσοδος Κατάσταση On προγραμματισμού Ανάγνωση κάρτας On Παρατεταμένος ήχος Ανάγνωση καταχωρημένης On

Διαβάστε περισσότερα

DL580 / SUG EL el / A30350-M216-T D43 / Cover_front_bw.fm / 11/30/18 DL n 1, rsio e, V O r NE fo 6 A e mplat Te

DL580 / SUG EL el / A30350-M216-T D43 / Cover_front_bw.fm / 11/30/18 DL n 1, rsio e, V O r NE fo 6 A e mplat Te DL580 Συνοπτική παρουσίαση Συνοπτική παρουσίαση 2 1 6 3 4 7 8 9 10 11 12 13 5 0 Συνοπτική παρουσίαση 1 Ακουστικά 2 Οθόνη Δείχνει την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα καθώς και επιπλέον πληροφορίες ανάλογα με

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset. Gigaset SL37H

Gigaset. Gigaset SL37H s Issued by Gigaset Communications GmbH Schlavenhorst 66, D-46395 Bocholt Gigaset Communications GmbH is a trademark licensee of Siemens AG Gigaset Communications GmbH 2008 All rights reserved. Subject

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset DE380 IP R: Νέες και εκτεταμένες λειτουργίες

Gigaset DE380 IP R: Νέες και εκτεταμένες λειτουργίες Περιεχόμενο Gigaset DE380 IP R: Νέες και εκτεταμένες λειτουργίες Το παρόν εγχειρίδιο συμπληρώνει τις οδηγίες χρήσης του τηλεφώνου VoIP Gigaset: Gigaset DE380 IP R Μετά τη έκδοση των οδηγιών χρήσης, το

Διαβάστε περισσότερα

FT Οδηγίες χρήσεως

FT Οδηγίες χρήσεως FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο 1. Εγχειρίδιο χρήσης

Τηλέφωνο 1. Εγχειρίδιο χρήσης Τηλέφωνο 1 Εγχειρίδιο χρήσης GR Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου σας τηλεφώνου JACOB JENSEN TM. Το τηλέφωνο αυτό σχεδιάζεται στη Δανία από τον Jacob Jensen. Τα προϊόντα του έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού

Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 ¼ ½ V Εσωτ. 1 01.10.0909:45 Εσωτ. SMS 1 2 1 Οθόνη στην κατάσταση αναμονής 2 Κατάσταση φόρτισης των

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C42. Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο. Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204

Motorola C42. Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο. Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204 Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο Motorola C42 Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... Στο

Διαβάστε περισσότερα

VOLTE-TEL communications /

VOLTE-TEL communications  / 1 2 Σύντομος Οδηγός Χρήσης Σχετικά με το έντυπο που έχετε στα χέρια σας. Ο συγκεκριμένος οδηγός χρήσης έχει ως σκοπό να σας επεξηγήσει τις βασικές λειτουργίες του τηλεφωνικού συστήματος τις AGFEO του οποίου

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D230 D235 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. www.philips.com/welcome CD290 CD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. www.philips.com/welcome CD290 CD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD290 CD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 3 2 Το τηλέφωνό σας 4 Τι περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

DL380 / SUG EL el / A30350-M217-T D43 / Cover_front_bw.fm / 11/19/18 DL n 1, rsio e, V O r NE fo 6 A e mplat Te

DL380 / SUG EL el / A30350-M217-T D43 / Cover_front_bw.fm / 11/19/18 DL n 1, rsio e, V O r NE fo 6 A e mplat Te DL380 Συνοπτική παρουσίαση Συνοπτική παρουσίαση 2 1 6 3 4 5 7 8 9 10 11 12 13 0 Συνοπτική παρουσίαση 1 Ακουστικά 2 Οθόνη Δείχνει την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα καθώς και επιπλέον πληροφορίες ανάλογα με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) H Attica Bank, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Στάνταρ μονάδα κατοικίας με ακουστικό

Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. Στάνταρ μονάδα κατοικίας με ακουστικό Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Στάνταρ μονάδα κατοικίας με ακουστικό 1281.. Περιγραφή συσκευής Η στάνταρ μονάδα κατοικίας με ακουστικό ανήκει στο σύστημα επικοινωνίας εισόδου Gira και αποτελείται από

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Πληροφορίες ασφαλείας Παρακαλούµε διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών λειτουργίας προσεκτικά. Σύνδεση του τηλεφώνου Συνδέστε το τηλεφωνικό καλώδιο που περιλαµβάνεται µε µία τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ. Οδηγίες Χρήσης. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών χωρίς προειδοποίηση

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ. Οδηγίες Χρήσης. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών χωρίς προειδοποίηση ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΗΣ 1310 Οδηγίες Χρήσης Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για μελλοντική αναφορά Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τυπογραφικά λάθη και διατηρεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης

Οδηγίες συναρμολόγησης Οδηγίες συναρμολόγησης εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου 0315.. 1 Χειρισμός Εικόνα 1: Στοιχείο χειρισμού Ο έλεγχος των λειτουργιών του εντοιχιζόμενου ραδιοφώνου πραγματοποιείται μέσω των πλήκτρων του στοιχείου

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204

Motorola C12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Motorola C12 Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-5963 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: υνατότητα ανοικτής ακρόασης & οµιλίας υνατότητα κλήσης τριών αριθµών µε το πάτηµα ενός κουµπιού υνατότητα κλίσης 10 αριθµών µε το πάτηµα δύο κουµπιών

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome D200 D205 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Πληκτρολόγιο Κωδικού 2605..

Οδηγίες χρήσης. Πληκτρολόγιο Κωδικού 2605.. Οδηγίες χρήσης Πληκτρολόγιο Κωδικού 605.. Περιεχόμενα Περιγραφή συσκευής... 4 Παρουσίαση συσκευής... 5 Πεδία εφαρμογής... 6 Χειρισμός... 8 Σήματα επιβεβαίωσης... 10 Διαδικασία έναρξης λειτουργίας... 11

Διαβάστε περισσότερα

CD145. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD145.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD145 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 3

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome D150 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D120 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη www.philips.com/support M550 M555 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση. Οδηγίες χρήσης τηλεφωνικών κέντρων ΤC-416, TC-208 & TC-312 1.1 Οδηγίες Προφύλαξης ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D450 D455 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset DL500A Νέες και τροποποιημένες λειτουργίες

Gigaset DL500A Νέες και τροποποιημένες λειτουργίες Gigaset DL500A Νέες και τροποποιημένες λειτουργίες Gigaset DL500A Νέες και τροποποιημένες λειτουργίες Το παρόν έγγραφο συμπληρώνει τις οδηγίες χρήσης για την τηλεφωνική συσκευή Gigaset DL500A: Μετά την

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome D400 D405 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D4550 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος

Περιεχόμενα συσκευασίας. Επισκόπηση προϊόντος Εισαγωγή Ευχαριστούμε που αγοράσατε τη συσκευή ανοικτής συνομιλίας Prestigio - Ηλιακά φορτιζόμενο Bluetooth Hands Free. Κάνατε μια εξαιρετική επιλογή και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Mira Κομψό ασύρματο τηλέφωνο (M560) Κομψό ασύρματο τηλέφωνο με τηλεφωνητή (M565) Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Προετοιµασία τηλεφώνου Πληροφορίες για την ασφάλεια Προσοχή: Είναι σηµαντικό να διαβάσετε τις υποδείξεις ασφαλείας πριν από την εκκίνηση. Έλεγχος των περιεχοµένων της συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. DX600 A ISDN A ISDN

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. DX600 A ISDN A ISDN GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. DX600 A ISDN A ISDN DX600 Gigaset DX600A ISDN Ο ισχυρός σας συγκάτοικος Gigaset DX600A ISDN Ο ισχυρός σας συγκάτοικος... με αξιόπιστες εσωτερικές και εξωτερικές αξίες.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης PL-320

Οδηγίες Χρήσης PL-320 Οδηγίες Χρήσης PL-320 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

E500. GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

E500.  GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. E500 Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the trademark

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Konftel 100

Εγχειρίδιο Χρήσης Konftel 100 Εγχειρίδιο Χρήσης Konftel 100 ΕΛΛΗΝΙΚΑ Conference phones for every situation Περιεχόμενα Περιγραφή 4 Σύνδεση, Αξεσουάρ, Ανταλλακτικά 5 Κλήσεις 6 Εισερχόμενες Κλήσεις 6 Εξερχόμενες Κλήσεις 6 Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

E500 H. GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

E500 H.  GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. E500 H Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011 Gigaset products bearing the trademark

Διαβάστε περισσότερα

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά

Ηχείο HP Roar Plus. Άλλα χαρακτηριστικά Ηχείο HP Roar Plus Άλλα χαρακτηριστικά Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα στις Η.Π.Α. του ομίλου εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα