Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr"

Transcript

1 Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr Εισαγωγή Στο δικτυακό τόπο (από εδώ και στο εξής Ιστοσελίδα) μπορείτε να παίζετε παιχνίδια, να εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο και να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ, όπου μπορείτε να συλλέξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και να αποθηκεύσετε τα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να συλλέξετε πόντους με πολλούς τρόπους, με τους οποίους μπορείτε στο κατάστημα της Ιστοσελίδας να αγοράσετε, εκτός των άλλων, λειτουργικότητες για το προφίλ σας. Για να επωφεληθείτε από ό,τι η Ιστοσελίδα μας έχει να σας προσφέρει, θα πρέπει να τηρήσετε ορισμένους κανόνες. Οι εν λόγω κανόνες και άλλα δικαιώματα και υποχρεώσεις της Paixnidiaxl.gr περιγράφονται παρακάτω. Επομένως, διαβάστε τους παρακάτω όρους χρήσης της Paixnidiaxl.gr προσεκτικά. Η Paixnidiaxl.gr είναι τμήμα της Admeen B.V., και έχει εγγραφεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο με τον αριθμό Οι όροι αυτοί είναι επίσης διαθέσιμοι σε μορφή αρχείου PDF, ώστε να μπορείτε εύκολα να τους αποθηκεύσετε και να τους εκτυπώσετε. Άρθρο 1. Πότε ισχύουν οι Όροι Χρήσης Οι Όροι Χρήσης ισχύουν για τη συμφωνία μεταξύ της Paixnidiaxl.gr και οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας. Αυτό περιλαμβάνει σε κάθε περίπτωση τα παιχνίδια, τη δημιουργία και χρήση ενός προφίλ και την εγγραφή για το ενημερωτικό δελτίο και τη λήψη του. Όποιος συνάπτει συμφωνία με την Paixnidiaxl.gr, όποιος παίζει παιχνίδια στην Ιστοσελίδα και ο καθένας, που επισκέπτεται το προφίλ, είναι Χρήστης της Ιστοσελίδας. Ο χρήστης μπορεί να είναι τόσο φυσικό πρόσωπο, όσο και νομικό πρόσωπο. Οι παρόντες Όροι Χρήσης δεν εφαρμόζονται σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Η Ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους, Είναι προφανές, ότι εγκαταλείπετε την Ιστοσελίδα κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο δικτυακού τόπου τρίτων. Τη στιγμή, που εγκαταλείπετε την Ιστοσελίδα οι όροι της εν λόγω ιστοσελίδας. Σας συμβουλεύομε επομένως να διαβάσετε προσεκτικά του όρους που ισχύουν εκεί. Άρθρο 2. Σύναψη συμφωνίας Η συμφωνία συνάπτεται επειδή εσείς, ως Χρήστης, εγγράφεστε μέσω της Ιστοσελίδας. Η συμφωνία επίσης συνάπτεται επειδή εσείς, ως Χρήστης, χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα. Η Paixnidiaxl.gr έχει το δικαίωμα, χωρίς να αναφέρει τους λόγους, να αρνηθεί έναν Χρήστη.

2 Άρθρο 3. Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας Για να μπορείτε να κάνετε χρήση της Ιστοσελίδας, θα πρέπει να είστε 16 ετών, ή να έχετε άδεια από τους γονείς ή τον κηδεμόνα σας (από εδώ και στο εξής Γονείς). Πάνω σε αυτό υπάρχει επίσης αναφορά στην Ιστοσελίδα. Η Paixnidiaxl.gr επομένως υποθέτει, ότι ένας χρήστης είναι 16 ετών ή μεγαλύτερος ή κάνει χρήση της Ιστοσελίδας με τη συγκατάθεση των γονέων του. Για τη δημιουργία και χρήση ενός προφίλ χρειάζεστε όνομα Χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε να κάνετε τη δική σας επιλογή. Το όνομα του Χρήστη δεν πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα ενός άλλου Χρήστη. Μετά την εγγραφή και την επαλήθευση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας με αυτό το όνομα και αυτόν τον κώδικα πρόσβασης για όσο διάστημα διαρκεί η συμφωνία. Πρέπει να κρατήσετε μυστικό τον κωδικό πρόσβασης. Η Paixnidiaxl.gr μπορεί να θεωρήσει, ότι ένας χρήστης, που συνδέεται στην Ιστοσελίδα, είναι πραγματικά και ο Χρήστης και δεν είναι υπεύθυνος για την κατάχρηση του κώδικα πρόσβασης. Πρέπει να ενημερώσετε την Paixnidiaxl.gr σε περίπτωση που έχετε την υποψία, ότι ο κωδικός πρόσβασης έχει πέσει σε αναρμόδια χέρια. Σε τέτοιες περιπτώσεις η Paixnidiaxl.gr έχει το δικαίωμα να λάβει αποτελεσματικά μέτρα. Η Paixnidiaxl.gr μπορεί να αφαιρέσει έναν Χρήστη ή να τον κρατήσει ανενεργό, χωρίς να δηλώσει τον λόγο. Η Paixnidiaxl.gr έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόσει τον προγραμματισμό με το καιρό για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και τη διόρθωση των λαθών. Εσείς θα κρατάτε το προφίλ σας ενημερωμένο. Εάν έχετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλάξτε τότε την παλιά διεύθυνση. Θα αποφεύγετε την παράνομη χρήση της Ιστοσελίδας και θα συμπεριφέρεστε και φέρεστε έτσι, όπως η Paixnidiaxl.gr θα μπορούσε να περιμένει από έναν προσεκτικό Χρήστη της Ιστοσελίδας. Αυτό σε κάθε περίπτωση σημαίνει, ότι δεν επιτρέπεται η χρήση της Ιστοσελίδας για προσωπικό κέρδος, ή να προκαλείτε ζημιά στην Ιστοσελίδα. Εάν μολαταύτα παραβιάσετε αυτούς τους Όρους Χρήσης, ή Paixnidiaxl.gr έχει το δικαίωμα να σας αρνηθεί και διαγράψει, ή να απαγορεύσει/μπλοκάρει την πρόσβασή σας στην Ιστοσελίδα και τις δυνατότητές της. Άρθρο 4. Κανόνες του προφίλ Οι κανόνες αυτοί ισχύουν για όλες τις λειτουργίες του προφίλ. Πρέπει να απέχετε από κάθε ανεπίτρεπτη χρήση του προφίλ σας στην Ιστοσελίδα, και να συμπεριφέρεστε και φέρεστε έτσι, όπως θα μπορούσε κάποιος να περιμένει από έναν προσεκτικό Χρήστη.

3 Με αυτό σε κάθε περίπτωση εννοείται ότι θα λάβετε υπόψη όλους τους κανόνες και υποδείξεις που αναφέρονται στην Ιστοσελίδα, ή που απευθύνονται σε σας σχετικά με το προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των υποδείξεων του προσωπικού/ διαμεσολαβητών της Paixnidiaxl.gr. Επιπλέον, δεν θα προκαλέσετε ενόχληση στους άλλους Χρήστες. Αυτό επίσης σημαίνει, ότι δεν θα τοποθετείτε παράνομες πληροφορίες, και ότι δεν θα τροποποιήσετε, διαγράψετε ή απενεργοποιήσετε μηνύματα της Paixnidiaxl.gr ή των Χρηστών. Παράνομες πληροφορίες είναι πληροφορίες, οι οποίες είναι αντίθετες προς την ολλανδική νομοθεσία και τους κανονισμούς, τα χρηστά ήθη, τη δημόσια τάξη ή/και τα δικαιώματα τρίτων. Αυτό περιλαμβάνει ειδικότερα, αλλά δεν περιορίζεται σε αυτό, πληροφορίες, οι οποίες προσφέρονται χωρίς την άδεια του-των κατόχου-χων των πνευματικών δικαιωμάτων, οι οποίες είναι δυσφημιστικές, απειλητικές, υβριστικές, ρατσιστικές, απεχθές ή διακριτικές, τα spam, επίσης πληροφορίες, οι οποίες περιέχουν παιδική πορνογραφία και παραβιάζουν το δικαίωμα για προσωπική ζωή τρίτων ή αποτελούν μια μορφή της καταδίωξης, καθώς και υπερσύνδεσμοι, torrents ή άλλες αναφορές σε παρόμοιες πληροφορίες στους δικτυακούς τόπους τρίτων μερών οπουδήποτε στον κόσμο (ακόμη, και αν οι πληροφορίες θα ήταν νόμιμες στο πλαίσιο της σχετικής δικαιοδοσίας). Δεδομένου ότι και τα παιδιά μπαίνουν στην Ιστοσελίδα, δεν θα πρέπει να τοποθετούνται πορνογραφικές ή με άλλο τρόπο σεξουαλικά χρωματισμένες απεικονίσεις ή κείμενα. Είστε ο ίδιος υπεύθυνος για τα μηνύματα, τα οποία τοποθετείτε μέσω του προφίλ σας. Εάν το περιεχόμενο του μηνύματός σας είναι παράνομο, μπορείτε να θεωρηθείτε εσείς ο ίδιος υπεύθυνος για αυτό. Η Paixnidiaxl.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί, ότι το περιεχόμενο των μηνυμάτων των Χρηστών θα είναι νόμιμο και/ή σωστό. Αναγνωρίζετε, ότι η Paixnidiaxl.gr δεν είναι υποχρεωμένη να ελέγχει ή να επεξεργάζεται με δικιά της πρωτοβουλία τα μηνύματα των Χρηστών με οποιονδήποτε τρόπο προτού της τοποθέτησης του μηνύματος, ή μετέπειτα. Εάν η Paixnidiaxl.gr διαπιστώσει, ότι ορισμένα μηνύματα δεν συμμορφώνονται με αυτούς τους Όρους Χρήσης, εξουσιοδοτείται να αφαιρέσει ή να τροποποιήσει αυτά τα μηνύματα κατά την κρίση της. Η Paixnidiaxl.gr έχει επίσης το δικαίωμα να προσαρμόσει τα μηνύματα για την καλυτέρευση της συνολικής ποιότητας και/ή αναγνωσιμότητας της Ιστοσελίδας και/ή της σελίδας του προφίλ. Σχετικά με αυτό, η Paixnidiaxl.gr δεν θα πειράξει τη συνολική εντύπωση και/ή σημασία των μηνυμάτων, ή θα το πράξει όσο πιο ελάχιστα γίνεται. Απαλλάζετε την Η Paixnidiaxl.gr από όλες τις αξιώσεις, που απορρέουν από την παραβίαση των δικαιωμάτων των τρίτων, που διαπράττεται από εσάς μέσω της χρήσης του προφίλ σας στην Ιστοσελίδα, ή της παραβίασης αυτών των Όρων Χρήσης.

4 Παρέχετε στην Paixnidiaxl.gr δωρεάν όλα τα δικαιώματα και/ή συναινέσεις, που είναι αναγκαίες για την τοποθέτηση των μηνυμάτων σας, Σε κάθε περίπτωση θα παρέχεται μια άδεια ελεύθερη από δικαιώματα, παγκόσμια, περαιτέρω μεταβιβάσιμη και μη αποκλειστική, για τη δημοσίευση της εργασίας. Εσείς και όλοι οι άλλοι μπορείτε να γνωστοποιείτε στην Paixnidiaxl.gr, κατά προτίμηση μέσω του , τις συμπεριφορές ή τα μηνύματα των Χρηστών, τα οποία είναι παράνομα εις βάρος σας ή των άλλων. Εάν δημιουργήσετε ένα προφίλ, αυτό θα βρίσκεται αυτομάτως σε θέση «prive». Το προφίλ σας μπορείτε να το δημοσιοποιήσετε. Η επιλογή είναι δική σας. Αλλά θα είστε ο ίδιος υπεύθυνος για τη δημοσιοποίηση των δεδομένων σας. Εάν υπάρχουν επανειλημμένες καταγγελίες και/ή παραβιάσεις των παρόντων Όρων Χρήσης, η Paixnidiaxl.gr έχει το δικαίωμα να σας αρνηθεί την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα. Εάν, παρά τα ανωτέρω, αντικρίσετε παράνομο ή ανεπιθύμητο περιεχόμενο σε μια σελίδα του προφίλ, μπορείτε να κάνετε χρήση της διαδικασίας της Paixnidiaxl.gr Καταγγελία Διαδικασία Αφαίρεσης (βλ. επίσης άρθρο 10). Άρθρο 5. Δικαίωμα Πνευματικής Ιδιοκτησίας Η Ιστοσελίδα περιέχει πολλά παιχνίδια. Τα παιχνίδια της Ιστοσελίδας της Paixnidiaxl.gr προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Τα δικαιώματα αυτά συνήθως ανήκουν στην Paixnidiaxl.gr, ή στους προμηθευτές της Paixnidiaxl.gr. Στη δεύτερη περίπτωση έχουμε την άδεια από τους προμηθευτές για την τοποθέτηση των παιχνιδιών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ωστόσο, δεν μπορούσαμε να ανακαλύψουμε των ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν είστε ο ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων ενός παιχνιδιού, γιο το οποίο δεν παραχωρήσατε άδεια, μπορείτε να κάνετε χρήση της διαδικασίας μας Καταγγελία Διαδικασία Αφαίρεσης (βλ. επίσης άρθρο 10). Η Paixnidiaxl.gr τοποθετεί επίσης απευθείας συνδέσμους (deeplinks) προς τα παιχνίδια στις ιστοσελίδες τρίτων. Εάν διαφωνείτε με τον άμεσο σύνδεσμο προς το παιχνίδι σας, τότε μπορείτε να κάνετε χρήση της διαδικασίας μας Καταγγελία Διαδικασία Αφαίρεσης. Ως Χρήστης έχετε μόνο το δικαίωμα να παίζετε παιχνίδια στην Ιστοσελίδα. Πάνω στον προηγούμενο κανόνα υπάρχει μια εξαίρεση. Η Paixnidiaxl.gr περιέχει (μεταξύ άλλων) παιχνίδια, που κατασκευάστηκαν από την Admeen B.V. Τα παιχνίδια της Admeen B.V μπορούν να αντιγραφούν και να δημοσιευτούν εκ νέου υπό τους ακόλουθους όρους: Τα παιχνίδια, που αντιγράφθηκαν, θα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα παιχνιδιών, τα παιχνίδια δεν θα τροποποιηθούν, τα εφαρμοσμένα λογότυπα δεν θα αφαιρεθούν. Η Admeen B.V. μπορεί να ανακαλέσει την προαναφερθείσα συγκατάθεση χωρίς αιτιολογία. Επίσης, και η εμφάνιση μαζί με τη σύνθεση της Ιστοσελίδας προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, που ανήκουν στην Paixnidiaxl.gr. Δεν μπορείτε να αντιγράψετε τίποτα χωρίς την άδεια της Paixnidiaxl.gr.

5 Άρθρο 6. Συντήρηση και τροποποιήσεις της Ιστοσελίδας Η Paixnidiaxl.gr διατηρεί το δικαίωμα να θέσει προσωρινά εκτός λειτουργίας την Ιστοσελίδα ή τμήματα της Ιστοσελίδας για συντήρηση, τροποποίηση ή βελτίωση της Ιστοσελίδας και των servers της Paixnidiaxl.gr. Η Paixnidiaxl.gr δεν φέρει ποτέ ευθύνη απέναντί σε σας ή άλλον Χρήστη για την αποζημίωση οποιασδήποτε ζημιάς λόγω μιας τέτοιας διακοπής της λειτουργίας της Υπηρεσίας. Άρθρο 7. Ευθύνη Η Paixnidiaxl.gr. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές του Χρήστη, για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένων των επακόλουθων ζημιών, της απώλειας του προφίλ ή/και των συναφών δεδομένων και της ηθικής βλάβης. Η Paixnidiaxl.gr. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές, που θα προκληθούν από την επίσκεψη των ιστοσελίδων τρίτων. Η Paixnidiaxl.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει, ότι δεν θα τοποθετούνται ακατάλληλα παιχνίδια, μηνύματα ή διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί τα πάντα, και η Paixnidiaxl.gr δεν έχει πάντα τον έλεγχο των διαφημίσεων. Η Paixnidiaxl.gr δεν φέρει καμιά ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί σε σας λόγω της απρόσμενης παρουσίας των εν λόγω πληροφοριών. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την Paixnidiaxl.gr, εάν βρεθείτε αντιμέτωπος με τέτοιες πληροφορίες. Κατά προτίμηση χρησιμοποιήστε το έντυπο επικοινωνίας. Άρθρο 8. Διάρκεια και λύση της συμφωνίας Η συμφωνία συνάπτεται για αόριστο χρόνο. Η συμφωνία μπορεί να καταγγελθεί από την Paixnidiaxl.gr. ή από εσάς, χωρίς λόγους και δικαιολογία. Η συμφωνία μπορεί να λυθεί με την άρση του προφίλ σας, ή εάν εσείς (ο Χρήστης) δεν έχετε προφίλ, με την εγκατάλειψη της Ιστοσελίδας. Μετά τον τερματισμό της συμφωνίας μένουν σε ισχύ τα εξής άρθρα (μέρη των άρθρων): -Παράγραφος 12 άρθρο 4: Κανονισμοί του προφίλ, η ρήτρα της άδειας -Παράγραφος 7: Ευθύνη Άρθρο 9. Τροποποιήσεις των παρόντων Όρων Χρήσης Η Paixnidiaxl.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή συμπληρώσει τους παρόντες Όρους Χρήσης. Οι τροποποιήσεις ισχύουν και για τις υφιστάμενες συμφωνίες, λαμβάνοντας υπόψη προθεσμία 30 ημερών μετά τη γνωστοποίηση της τροποποίησης στην Ιστοσελίδα. Ασήμαντες τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή.

6 Εάν δεν θέλετε να δεχθείτε μια τροποποίηση των παρόντων Όρων Χρήσης, μπορείτε να ακυρώσετε τη συμφωνία μέχρι την ημερομηνία, που οι νέοι Όροι θα μπούνε σε ισχύ. Άρθρο 10. Καταγγελία Διαδικασία Αφαίρεσης Η Paixnidiaxl.gr χρησιμοποιεί μια διαδικασία, μέσω της οποίας μπορούν οι χρήστες της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των γονέων των παιδιών κάτω των 16 ετών, των ιδιοκτήτων των πνευματικών δικαιωμάτων των παιχνιδιών και των άλλων Χρηστών της Ιστοσελίδας, να κάνουν καταγγελία σχετικά με μια προσφερόμενη ή δημοσιοποιημένη πληροφορία, που είναι κατά τη γνώμη τους παράνομη ή ανεπιθύμητη. Εάν μια καταγγελία κατά τη γνώμη της Paixnidiaxl.gr ή του νομικού συμβούλου της είναι δικαιολογημένη, η Paixnidiaxl.gr έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει το υλικό, ή να το κάνει απρόσιτο. Η Paixnidiaxl.gr έχει επίσης το δικαίωμα να παραχωρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στον καταγγέλοντα ή στις αρμόδιες αρχές σε περίπτωση, που εσείς τοποθετήσατε το υλικό, ή σε περίπτωση που φαίνεται, ότι το τοποθετήσατε. Η Paixnidiaxl.gr θα σας κρατήσει ενήμερο για την πορεία αυτής της διαδικασίας. Όταν γίνεται λόγος για πιθανή αξιόποινη πληροφορία, η Paixnidiaxl.gr έχει το δικαίωμα να το καταγγείλει. Η Paixnidiaxl.gr μπορεί να παραδώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες για εσάς και άλλους πιθανώς αναμεμειγμένους Χρήστες στις αρμόδιες αρχές, και να προβεί σε άλλες πράξεις, τις οποίες οι εν λόγω αρχές της ζητήσουν στο πλαίσιο της έρευνας. Σε περίπτωση επανειλημμένων παράπονων σχετικά με τις πληροφορίες που προσφέρονται από εσάς, η Paixnidiaxl.gr δικαιούται να καταγγείλει και/ή τερματίσει τη Συμφωνία, και να σας αποκλείσει από την Ιστοσελίδα. Απαλλάσσετε την Paixnidiaxl.gr από κάθε ζημιά, που μπορεί να προκύψει λόγω των παραπάνω. Η Paixnidiaxl.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές, που θα υποστείτε μέσω της παρέμβασης της Paixnidiaxl.gr στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής των καταγγελιών, ακόμη και αν η καταγγελία δεν θα δικαιολογείται, και η πληροφόρηση δεν θα είναι σε σύγκρουση με την ολλανδική νομοθεσία. Άρθρο 11. Τελικές διατάξεις Η συμφωνία υπόκειται στην ολλανδική νομοθεσία. Στο βαθμό που οι κανόνες του υποχρεωτικού δικαίου δεν θα ορίζουν διαφορετικά, οι τυχόν διαφορές, που μπορεί να προκύψουν από τη συμφωνία, θα υποβληθούν στο αρμόδιο ολλανδικό δικαστήριο με έδρα το Zwolle. Μερική ακυρότητα: Εάν οποιαδήποτε διάταξη της παρούσας συμφωνίας και/ή των Όρων Χρήσης κριθεί άκυρη, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα (ισχύ) ολόκληρης της συμφωνίας/όρων Χρήσης. Τα συμβαλλόμενα μέρη της συμφωνίας θα προσδιορίσουν νέα-ες διάταξη-εις, αντικαθιστώντας την-τις προηγούμενη-ες, με την

7 πρόθεση, στο μέτρο του δυνατού από νομικής πλευράς, της τήρησης του σκοπού της αρχικής συμφωνίας/όρων Χρήσης. Επικοινωνία Εάν, μετά την ανάγνωση των Όρων Χρήσης, έχετε ερωτήσεις, παράπονα ή παρατηρήσεις σχετικά με τους παρόντες Όρους Χρήσης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Χρησιμοποιήστε κατά προτίμηση το έντυπο επικοινωνίας. Είμαστε εγγεγραμμένοι στο Εμπορικό Επιμελητήριο με τον αριθμό:

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

Links to other sites ("Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες") Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα web sites τα οποία και δεν

Links to other sites (Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες) Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links (δεσμούς) προς άλλα web sites τα οποία και δεν Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site (stathiskotidis.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media Όροι Χρήσης Εχετε επισκεφθεί τη δικτυακή μας πύλη http://www.rash.gr Ελπίζουμε ότι θα επωφεληθείτε από την περιήγησή σας και θα ανακαλύψετε άφθονες προτάσεις για να μορφοποιήσετε την προσωπική ή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Η Cardlink (στο εξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ) δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.cardlink.gr για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Όροι και προϋποθέσεις χρήσης 1. Αποδοχή Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 COMPUTER STUDIO A.E.

Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 COMPUTER STUDIO A.E. Μελέτη Συμμόρφωσης στον Κανονισμό Nο 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων για την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί όροι χρήσης για την εγγραφή και τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής MyBosch (ενημέρωση: )

Γενικοί όροι χρήσης για την εγγραφή και τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής MyBosch (ενημέρωση: ) Γενικοί όροι χρήσης για την εγγραφή και τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής MyBosch (ενημέρωση: 01.02.2016) Αυτοί οι όροι χρήσης ισχύουν στην ισχύουσα κατά τη σύναψη της σύμβασης έκδοση για την εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης ασύρματο internet

Όροι χρήσης ασύρματο internet Όροι χρήσης ασύρματο internet Η υπηρεσία "Wi-Fi" θα σας μέσω του Διαδικτύου που προσφέρονται από την εταιρεία Wificentraal. Με τη χρήση του Wi-Fi είναι οι ακόλουθοι όροι. Χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Η ART-εμείς, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στην οποία ανήκει ο παρόν δικτυακός τόπος http://www.artemeis.gr/, δεσμεύεται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών Όροι χρήσης Εισαγωγή Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν τεθεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και ορίζουν τη σχέση μεταξύ επισκεπτών/χρηστών/συνδρομητών και της ιστοσελίδας www.χχχχχ.gr («ιστοσελίδα»). Οι

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr).

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr). Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.im.gr). Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Στόχος του δικτυακού αυτού τόπου είναι να ενθαρρύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ

2. - ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Catawiki. Άρθρο 1: Εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης

Όροι Χρήσης Catawiki. Άρθρο 1: Εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης Όροι Χρήσης Catawiki 2019-11-01 Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις και τα άλλα έγγραφα που αναφέρονται παρακάτω (εφεξής αναφερόμενοι ως «Όροι χρήσης») διέπουν κάθε τρόπο χρήσης της διαδικτυακής μας αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ COOKIES ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά.

Πολιτική Απορρήτου. Παρακαλούμε, διαβάστε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου προσεκτικά. Πολιτική Απορρήτου Η ιστοσελίδα μας Dietbook.gr έχει δεσμευτεί να διατηρήσει ένα υψηλό πρότυπο, ώστε να προστατεύσει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Στο τμήμα «Πολιτική Απορρήτου» θα θέλαμε να μοιραστούμε

Διαβάστε περισσότερα

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή Όροι χρήσης 1. Εισαγωγή 1.1. Ο παρών διαδικτυακός χώρος «andreasmichailos.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης δικηγορικών υπηρεσιών της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΠΕΓΚΑ Α.Ε.» που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ( ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE

ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SEAGATE ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ (Σ.Α.Χ.Τ.Χ.). ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «I AGREE» Ή

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Προοίμιο

Όροι Χρήσης. Προοίμιο Όροι Χρήσης Προοίμιο Η Mondelez Europe Services GmbH και η Mondelez Ελλάς ΑΕ, συνδεδεμένες εταιρείες του ομίλου εταιρειών Mondelēz International Inc. είναι κάτοχοι και χειριστές της παρούσας ιστοσελίδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Η εταιρεία με την διακριτική επωνυμία ES4U (Energy Solutions for You εφεξής «ES4U») δημιούργησε την παρούσα Διαδικτυακή Πύλη (εφεξής «Διαδικτυακή Πύλη») για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών. Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ

Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών. Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ Άδεια Χρήσης Λογισμικού και Εφαρμογών Η παρακάτω άδεια χρήσης ισχύει για όλες τις εφαρμογές της ΑΤΤΑΙΝ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ και ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΑΙΝ. Αυτή η Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View

Όροι και Προϋποθέσεις. HSBC Global View Όροι και Προϋποθέσεις HSBC Global View Η υπηρεσία HSBC Global View (η «Υπηρεσία») παρέχεται από την HSBC Holdings plc και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο (κάθε μια από τις οποίες θα εννοείται όταν

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR

Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Δήλωση προστασίας απορρήτου δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με τον Κανονισμό GDPR Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΒΡΥΟΜΗΤΡΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ» και τον δ.τ. COSMOTE (εφεξής COSMOTE) που εδρεύει στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 99 (ΑΦΜ 094493766,

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI 117123150.249275284 Η Catawiki επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και χρησιμοποιούν την

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ).

Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας www.amway.gr Αυτή είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Amway Hellas Ε.Π.Ε. ( Amway ). Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Amway διατηρεί την ιστοσελίδα αυτή ως υπηρεσία προς τους

Διαβάστε περισσότερα

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί.

Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone Ψηφιακό Περιεχόμενο Το Κατάστημα Kindle. Χρήση του Ψηφιακού Περιεχομένου. Περιορισμοί. Άδεια και Όροι Χρήσης του Kindle για iphone ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,, Η «AMAZON» Ή «ΕΜΕΙΣ»).

Διαβάστε περισσότερα

του διαδικτυακού τόπου τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath Mindful Living Υπηρεσίες Ψυχικής

του διαδικτυακού τόπου  τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath Mindful Living Υπηρεσίες Ψυχικής Όροι Χρήσης 1. Προοίμιο Σκοπός του παρόντος είναι η παράθεση των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τη χρήση (εφεξής Όροι Χρήσης ) του διαδικτυακού τόπου www.onebreath.eu τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath

Διαβάστε περισσότερα

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME ΣΥΜΒΑΣΗ Α ΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME ΣΥΜΒΑΣΗ Α ΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ TOTAL IMMERSION D FUSION RUNTIME ΣΥΜΒΑΣΗ Α ΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας Άδειας Χρήσης (εφεξής η «Άδεια») µεταξύ της TOTAL IMMERSION και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. εντός του εν λόγω ιστοτόπου (εφεξής ο ιστότοπος ICON FITNESS ).

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. εντός του εν λόγω ιστοτόπου (εφεξής ο ιστότοπος ICON FITNESS ). ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι παρόντες Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις διέπουν τη χρήση αυτής της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων όλων των σελίδων που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο (εφεξής συλλογικά ιστότοπος

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Δικτυακού Τόπου της Information Resources, Inc.

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Δικτυακού Τόπου της Information Resources, Inc. Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Δικτυακού Τόπου της Information Resources, Inc. Ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ IRI Στην παρούσα σελίδα (καθώς και στα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Εισαγωγή Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σκοπό να σας πληροφορήσει σχετικά την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά την επίσκεψή σας

Διαβάστε περισσότερα

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

Δικαιώματα Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Η χρήση της παρούσας «Δημοτικής Δικτυακής Πύλης» (εφεξής «ΔΔΠ») υπόκειται στους Όρους Χρήσης που παρατίθενται στη συνέχεια. Οι Όροι Χρήσης απευθύνονται σε κάθε άτομο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο (εφεξής «χρήστης»

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας.

Πολιτική απορρήτου. Το EURid είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας. Πολιτική απορρήτου Στο EURid δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία του απορρήτου σας. Στην Πολιτική Απορρήτου μας θα θέλαμε να κάνουμε σαφές ποια προσωπικά σας δεδομένα επεξεργαζόμαστε, για ποιον λόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η εταιρεία, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΜΠΡΕΣ-ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΝΕΜΕΑΣ, με σεβασμό στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας των πληροφοριών που της παρέχονται, συμμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ( ΣΥΜΦΩΝΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ MICROBIOLOGICS, INC. (Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ή MBL ) ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ή

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ SONY ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ. Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL.

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα   (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL. Όροι Χρήσης Αναθεωρήθηκαν 8 Νοεμβρίου 2018 Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα www.mikelcoffee.com (ή «Ιστοσελίδα»), της MIKEL. Από εδώ μπορείτε να λάβετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Τελευταία ενημέρωση: Μάιος 2018 Α. Η εταιρεία «DEREBU MON. IKE» είναι αφοσιωμένη στην προστασία της εμπιστευτικότητας και της ιδιωτικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Τελευταία τροποποίηση: 25 Μαΐου 2018 Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας («Υπηρεσίες»). Οι Υπηρεσίες παρέχονται από την εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ A. ΓΕΝΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ A. ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ A. ΓΕΝΙΚΑ A1. Η Εταιρεία NICTECH P.C. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς την παρούσα Πολιτική οποιαδήποτε στιγμή κριθεί απαραίτητο, ενημερώνοντας σχετικά τους Συνδρομητές

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης ιστοσελίδας / Προσωπικά δεδομένα

Όροι χρήσης ιστοσελίδας / Προσωπικά δεδομένα Όροι χρήσης ιστοσελίδας / Προσωπικά δεδομένα Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του site vlaxerna.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ Δ.Α.ΣΤΑ. Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Τ.Ε.Ι. Αθήνας http://dasta.teiath.gr. Η επίσκεψη και χρήση των

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & Προϋποθέσεις: Αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων. Παρακαλούμε διαβάστε προτού προχωρήσετε.

Όροι & Προϋποθέσεις: Αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων. Παρακαλούμε διαβάστε προτού προχωρήσετε. Όροι & Προϋποθέσεις: Αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων. Παρακαλούμε διαβάστε προτού προχωρήσετε. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις (οι "Όροι"). Η BOC Asset Management

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ / ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, είναι ένας δικτυακός τόπος διάθεσης υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η επιχείρηση με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ γίνεται σήμερα την../2013 στη Λευκωσία μεταξύ της Εταιρείας VELISTER LTD εξ Αγίου Νικολάου 41-49, Block B, 1ος όροφος,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ go4more Οι παρακάτω όροι διέπουν τη λειτουργία του προγράμματος go4more (εφεξής καλούμενο το «Πρόγραμμα») που δημιούργησε η Εθνική Τράπεζα (εφεξής καλούμενη

Διαβάστε περισσότερα

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα.

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Όροι Χρήσης XtraMath Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Λειτουργίας. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 24 Μαΐου 2018 Η i2s SA ("εμείς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί την ιστοσελίδα www.i2s.gr (η "Υπηρεσία"). Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Η Υπηρεσία Μαζικής Αποστολής Μηνυμάτων (Bulk SMS) (που στο εξής θα καλείται «η Υπηρεσία») παρέχει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε νομικό ή φυσικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Όροι Χρήσης Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος all-about-sneakers.com, οφείλετε να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και αγορών όπως αυτοί εκτίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ)

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΚΑΠ) Νοµικό Πρόσωπο Επωνυµία Εταιρείας: Άτοµο Επικοινωνίας: Αριθµός Τηλεφώνου: Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Αριθµός Κινητού: Αριθµός Εγγραφής: Αριθµός ΦΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα

CREATIVE COMMONS CC0 1.0 UNIVERSAL

CREATIVE COMMONS CC0 1.0 UNIVERSAL CREATIVE COMMONS CC0 1.0 UNIVERSAL ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ CREATIVE COMMONS CORPORATION ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ/ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΕΛΑΤΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 4 4. Διατήρηση Δεδομένων... 4 5. Δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα

Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα ΟΡΙΣΜΟΙ Η παρούσα Πολιτική Κατοχύρωσης Ονομάτων Τομέα (η «Πολιτική Κατοχύρωσης») υιοθετεί τους όρους που ορίζονται στους Όρους και τις Προϋποθέσεις ή/και στους Κανόνες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης. «Κώδικας Προµήθειας σε Πελάτες» Ο Υπουργός Ανάπτυξης

Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης. «Κώδικας Προµήθειας σε Πελάτες» Ο Υπουργός Ανάπτυξης Σχέδιο Υπουργικής Απόφασης «Κώδικας Προµήθειας σε Πελάτες» Ο Υπουργός Ανάπτυξης Έχοντας υπόψη: α) τις διατάξεις του Ν. 1558/85 (ΦΕΚ Α 137) «Κυβέρνηση και Κυβερνητικά Όργανα» σε συνδυασµό µε τις διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

Hotel Perrakis Όροι χρήσης

Hotel Perrakis Όροι χρήσης Hotel Perrakis Όροι χρήσης Ο χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του hotelperrakis.com παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχοµένου, των υπηρεσιών,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Γενικά

Όροι χρήσης. 1. Γενικά Όροι χρήσης 1. Γενικά Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.metonkyriako.gr, οι οποίοι διατυπώνονται κατά τρόπο σαφή, συγκεκριμένο και εύληπτο διέπουν τη χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον συλλέγουμε οποιαδήποτε πληροφορία την οποία υποβάλλετε σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Πολιτική Απορρήτου. Επιπλέον συλλέγουμε οποιαδήποτε πληροφορία την οποία υποβάλλετε σε εμάς όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα. Πολιτική Απορρήτου Την ιστοσελίδα αυτή διαχειρίζεται η Ava88 Jewellery (εφεξής «η εταιρία μας» ή «επιχείρησή μας»). Η εν λόγω πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων

Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Ενημερωτικό σημείωμα για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων Με το παρόν ενημερωτικό σημείωμα (εφεξής «ενημερωτικό σημείωμα») επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε:

Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου θέλουμε να σας ενημερώσουμε: Κωδικός: ΠΑ Έκδοση :1 Ημερ/νια: 16/5/2018 Σελίδα 1 από 7 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η προστασία της ασφάλειας και του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για την FIBRAN, για αυτό λειτουργούμε την επιχείρησή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Ενημέρωση Χρηστών. του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ του Δικτυακού Τόπου www.football-integrity.gr Όροι χρήσης Ενημέρωση Χρηστών Ενημέρωση Χρηστών Η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σύμφωνα με το περιεχόμενο και την εφαρμογή του ν. 2472/1997, ενημέρωνει

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Ι ΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ Ι ΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ O δικτυακός τόπος cloudlog.gr (domain) (στο εξής ο «δικτυακός τόπος») που είναι καταχωρημένος στο Μητρώο Ονομάτων Internet με αριθμό πρωτοκόλλου 1835106, καθώς και όλοι οι υποχώροι του (subdomains),

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης της εφαρμογής Home Connect

Όροι χρήσης της εφαρμογής Home Connect Όροι χρήσης της εφαρμογής Home Connect 1. Συμβατική βάση Με το παρόν, η εταιρεία Home Connect GmbH, με έδρα στη διεύθυνση Carl-Wery-Strasse 34, 81739 Μόναχο, Γερμανία (εφεξής "φορέας λειτουργίας") σας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ. Στην Αθήνα σήµερα την... του µηνός...του έτους... ηµέρα... µεταξύ των :

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ. Στην Αθήνα σήµερα την... του µηνός...του έτους... ηµέρα... µεταξύ των : ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ Στην Αθήνα σήµερα την... του µηνός...του έτους... ηµέρα... µεταξύ των : α) της εταιρείας µε την επωνυµία TELESUITE LTD», η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί δυνάµει του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Γ Ε Ν Ι Κ Α Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην ενότητα «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της ιστοσελίδας www.oeetak.gr του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (O.E.E.T.A.K.),

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ [1] Στο ΣΥΝΔΕΣΜΟ FRANCHISE ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ που εδρεύει στην Ελλάδα, στην πόλη ΑΘΗΝΑ με διεύθυνση. ΣΤΑΔΙΟΥ 7 (ΑΦΜ 099041578 /ΔΟΥ Α ΑΘΗΝΩΝ) (εφεξής «Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ»)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα HomeFix.gr του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. με ΑΦΜ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Εφόσον χρησιµοποιείτε τις υπηρεσίες του play90.gr, αυτό σηµαίνει αυτόµατα την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ µέρους σας όλων των όρων που

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32

Συντάχθηκε απο τον/την Αδμίν Τετάρτη, 04 Μάιος :07 - Τελευταία Ενημέρωση Παρασκευή, 26 Δεκέμβριος :32 Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα azores.gr. Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς (επισκέπτη ή πελάτη) μόνο εφόσον αποδεχθείτε τους όρους χρήσης που διέπουν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014)

EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) EXTERNAL PRIVACY POLICY - 4 th ISACA ATHENS CHAPTER CONFERENCE (2014) Version 1 Approved BoD 72 nd (#14) Effective from 24.09.2014 DOCUMENT HISTORY Version Effective from Approval 1 24.09.2014 BoD 72 nd

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 1. Ο παρών διαδικτυακός τόπος «Προδιαγραφές ΕΔ» ανήκει στο ΓΕΕΘΑ. Ο εν λόγω διαδικτυακός τόπος προσφέρει στους χρήστες/επισκέπτες υπηρεσίες ενημέρωσης,

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης.

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το FrontMail για τις ανάγκες της Επικοινωνίας σας! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Όροι χρήσης Με τη χρήση των υπηρεσιών FrontMail ή την δημιουργία λογαριασμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Sony Mobile Communications AB Nya Vattentornet, SE-22188 Lund της Σουηδίας για το «XPERIA ICAN» Web App. ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΣ.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) Υποδείξεις για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) Ο Endress+Hauser Όμιλος ("Endress+Hauser", "Εμείς" ή "Εμάς") δίνει μεγάλη σημασία στην

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις για την συµµετοχή στο SNFCC FENCE

Όροι και Προϋποθέσεις για την συµµετοχή στο SNFCC FENCE Όροι και Προϋποθέσεις για την συµµετοχή στο SNFCC FENCE Για τον εορτασµό της επετείου των δύο ετών από την ηµέρα που άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Ιστοσελίδας Ισχύει από 25/05/2018 Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την Ιστοσελίδα της Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης Α.Ε. που εδρεύει Νέα Μενεμένη Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Στην Εταιρεία σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.mastihashop.com. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Συντεχνία Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (εφεξής θα αναφέρεται ως ΣΥΠΕΤΕ, εμείς, εμάς ή μας, Η Συντεχνία ) αναγνωρίζει τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ηλεκτρονική Δήλωση περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Custom House Financial (UK) Limited Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Νοεμβρίου 2014 Στην Κύπρο, οι υπηρεσίες παρέχονται από την Custom House Financial

Διαβάστε περισσότερα

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5

2012 PEOPLECERT. All rights reserved Process: Physical & Information Security ID No: PIS_D_01-4ver02.2_GR/ 29.10.12 Page 1 of 5 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης και Υπηρεσιών O δικτυακός αυτός τόπος (www.peoplecert.org) και οι συσχετιζόμενες με αυτόν ηλεκτρονικές υπηρεσίες (π.χ. passport.peoplecert.org, candidate.peoplecert.org, webcandidate.peoplecert.org,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Περιεχόμενα

Εισαγωγή. Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Περιεχόμενα Περιεχόμενα Εισαγωγή... 1 Υπεύθυνος Επεξεργασίας... 1 Συλλογή και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων... 2 Γνωστοποίηση σε τρίτους... 3 Ασφάλεια... 3 Περίοδος Διατήρησης... 3 Δικαιώματα υποκειμένων... 3 Ανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Η CROMAR Μεσίτες Ασφαλειών Μονοπρόσωπη ΕΠΕ («η Εταιρία»), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο των προσώπων με

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας παρέχει στους φοιτητές των Τμημάτων της, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Mail Server της πλατφόρμας e-school. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στο ΚΕΚ/ΚΔΒΜ/ΙΕΚ «ΕΡΕΥΝΑ» η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα μας και ως εκ τούτου δεσμευόμαστε να διατηρούμε τα προσωπικά

Διαβάστε περισσότερα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα

Εάν δεν συμφωνείτε με την παρούσα Πολιτική, μη χρησιμοποιείτε,, το application ή άλλα τα Η ELASTRAK SA (και εν γένει ο όμιλος ΕΛΤΡΑΚ), δηλώνει ότι σέβεται την ιδιωτική ζωή (ιδιωτικότητα- privacy) και συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής

Διαβάστε περισσότερα