Όροι χρήσης ασύρματο internet

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Όροι χρήσης ασύρματο internet"

Transcript

1 Όροι χρήσης ασύρματο internet Η υπηρεσία "Wi-Fi" θα σας μέσω του Διαδικτύου που προσφέρονται από την εταιρεία Wificentraal. Με τη χρήση του Wi-Fi είναι οι ακόλουθοι όροι. Χρησιμοποιώντας ασύρματη σύνδεση στο internet, ρητώς τη συγκατάθεσή σας για αυτό. Αποκλίσεις από τους γενικούς όρους αυτών είναι δεσμευτικές μόνο εάν έχουν γίνει δεκτά γραπτώς από Wificentraal. Άρθρο 1. Χρήση της υπηρεσίας 1.1 με ασύρματο internet, έχετε την επιλογή να δημοσιεύσει ένα προφίλ του εαυτού σας, και συζητήσεις με άλλους χρήστες να έρθετε σε επαφή.wificentraalδεν μεσολαβήσει όταν κάνουν πραγματικά επικοινωνίας αλλά κρατήστε μια κατάλληλη εποπτεία και νόμιμη χρήση της υπηρεσίας. 1.2 για να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο internet, θα πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, μπορείτε αμέσως για σας λογαριασμό σύνδεσης και χρήσης της υπηρεσίας. 1.3 σας πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης να προστατεύσει για μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Ειδικότερα, πρέπει να λάβετε τον κωδικό πρόσβασης αυστηρά εμπιστευτικές. Wificentraal, μπορεί να υποθέσουν ότι όλα όσα συμβαίνουν από το λογαριασμό σας αφού εισέλθετε με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, κάτω από την ηγεσία και την επίβλεψη σας. Ως εκ τούτου είστε υπεύθυνος για όλες τις πράξεις αυτές, εκτός αν σας Wificentraal έχει αναφερθεί ότι άλλο ξέρει τον κωδικό πρόσβασής σας. 1.4 με ασύρματο internet προσωπικά σας στοιχεία θα υποβληθούν σε επεξεργασία. Τη συγκατάθεσή σας για όλες τις μορφές επεξεργασίας που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της υπηρεσίας. Wificentraal, ανατρέξτε στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων του για περισσότερες πληροφορίες. Άρθρο 2. Κανόνες χρήσης 2.1 it απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε την ασύρματη σύνδεση internet για πράξεις που είναι αντίθετες προς την ολλανδική ή άλλων ισχυόντων νόμων και κανονισμών. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αποθήκευση ή να εξαπλωθεί μέσω της υπηρεσίας πληροφοριών που είναι συκοφαντικό, δυσφημιστικό ή ρατσιστική, καθώς, όπως τη δημιουργία προφίλ στο πλαίσιο κάποιου άλλου όνομα ή άλλως υποδύεστε άλλο ή μια θεματική της ασύρματη σύνδεση στο internet. 2.2 επίσης, απαγορεύεται από το ασύρματο internet να χρησιμοποιήσει το άσεμνο γλώσσας για την τοποθέτηση πληροφοριών σε μέρη, όπου αυτό είναι ανεπιθύμητη (offtopic)?

2 τη διάδοση των πληροφοριών που είναι πορνογραφικό ή ερωτικό (επίσης εάν το γεγονός αυτό είναι νόμιμο)? τη διάδοση των πληροφοριών παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα, ή να τοποθετήσει την υπερ-συνδέσεις σε αυτών των πληροφοριών άλλοι στην παραβίαση των δικαιωμάτων τρίτων, όπως με τη σύνδεση με την αμυχή εργαλεία ή Επεξήγηση σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο που προφανώς προορίζεται να επιτρέψει στον αναγνώστη για τη διάπραξη της εγκληματικής συμπεριφοράς που ορίζονται και να μην μπορούν να αμυνθούν εναντίον? να παραβιάσει το ιδιωτικό απόρρητο τρίτων, για παράδειγμα από την εξάπλωση των προσωπικών δεδομένων χωρίς άδεια ή που έχει ανάγκη από τρίτα μέρη ή το τρίτο επανειλημμένα παρενοχλούν με από αυτές τις αυτόκλητες? για εμπορικούς σκοπούς και συνεχίσει να κάνει όλα αυτά που είναι αντίθετο με τη netiquette. 2.3 ανwificentraalσημειώσεις που παραβείτε οποιουσδήποτε όρους που αναφέρονται παραπάνω, ή μια καταγγελία, θα δικαιούνταιwificentraalνα τερματίσει την παράβαση ίδια. 2.4 αν, κατά τη γνώμη τουwificentraalρύπανση, βλάβη ή ένας άλλος κίνδυνος για τη λειτουργία του υπολογιστή συστημάτων ή του δικτύουwificentraalή τρίτους ή/και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου, ιδιαίτερα από την υπερβολική αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλων δεδομένων, διαρροές προσωπικών δεδομένων ή δραστηριότητες των ιών, Trojans και παρόμοιο λογισμικό, είναιwificentraalμε τίτλο όλες τις προσπάθειες που ευλόγως κρίνει αναγκαίο να αποσοβήσει αυτόν τον κίνδυνο ή να αποτρέψει αυτό. 2.5Wificentraalείναι ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα να προσδιορίζονται τα αδικήματα. Επιπλέον, Wificentraal είναι με τίτλο για το όνομά σας, διεύθυνση, διεύθυνση IP και άλλες εντοπισμό δεδομένων σε ένα τρίτο μέρος που παραπονιέται ότι μπορείτε να διεκδικήσετε παραβιάζει τα δικαιώματά του ή αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, υπό τον όρο ότι η ορθότητα αυτή η προσφυγή είναι αρκετά εύλογο, δεν υπάρχει κανένας άλλος λογικές τρόπος να έρθει σε αυτά τα δεδομένα και ένα ξεκάθαρο ενδιαφέρον για το τρίτο ζήτημα των δεδομένων. 2.6Wificentraalμπορεί να τις ζημίες που προκύπτουν από τις παραβιάσεις αυτών των κανόνων συμπεριφοράς σε σας ιστορίες. Wificentraal συμφωνείτε να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε από όλες τις αξιώσεις από τρίτα μέρη σε σχέση με τις πληροφορίες που εσείς δημοσιεύσατε. Άρθρο 3. Διαθεσιμότητα και συντήρηση 3.1Wificentraalδεν κάνει καμία δήλωση σχετικά με τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας.

3 3.2Wificentraalδιατηρεί ενεργό ασύρματη σύνδεση στο internet. Συντήρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και αν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιορισμό της διαθεσιμότητας. Συντήρηση έτσι είναι δυνατή προηγούμενη αναγγελία. 3.3Wificentraalαπό καιρό σε καιρό μπορεί να τροποποιήσετε τη λειτουργικότητα του ασύρματο internet. Ανατροφοδότηση και τις προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτα, αλλά η απόφαση εναπόκειται τελικά Wificentraal ίδια τι προσαρμογές που ταχυδρομούν ή όχι. Άρθρο 4. Πνευματική ιδιοκτησία 4.1 η υπηρεσία ασύρματο internet, το σχετικό λογισμικό και όλες τις πληροφορίες και εικόνες στην ιστοσελίδα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τουwificentraal. Αυτό θα πρέπει με κανένα τρόπο κίνηση ανατύπωση ή χρήση χωρίς ειδική γραπτή άδεια από την Wificentraal εκτός εάν επιτρέπεται από το νόμο. 4.2 πληροφορίες που δημοσιεύετε ή αποθηκεύετε μέσω της υπηρεσίας είναι και παραμένει ιδιοκτησία σας (ή που σας προμηθευτών).wificentraalέχει ένα περιορισμένο δικαίωμα να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να ορίσετε για την υπηρεσία. 4.3 το δικαίωμα χρήσης από την προηγούμενη παράγραφο δίνεται για αόριστο χρονικό διάστημα και δεν μπορεί να αποσυρθεί. Το δικαίωμα χρήσης συνεχίζει μετά τη λύση της συμφωνίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει ένα βασικό δημό κατά τη συνέχιση της χρήσης των πληροφοριών Wificentraal μπορεί να αποφασίσει να τροποποιήσει ή αφαίρεσης. 4.4 είναι μετά την τοποθέτηση των πληροφοριών δεν είναι δυνατό να προσαρμοστούν ή να τα διαγράψετε. 4.5 αν σας στέλνει πληροφορίες ναwificentraalγια παράδειγμα, σχόλια σχετικά με το σφάλμα, ή μια πρόταση για βελτίωση, της σας δίνει μια απεριόριστη και αιώνια δικαίωμα να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες εύχρηστο για την υπηρεσία. Αυτό δεν ισχύει σε εμπιστευτικές πληροφορίες που σας χαρακτηρίζει ρητά. 4.6Wificentraalθα λαμβάνει υπόψη των ιδιωτικών πληροφοριών ότι σας σώσει ή/και εξαπλώνεται μέσω ασύρματο internet, εκτός εάν αυτό είναι αναγκαίο για την παροχή μια καλή υπηρεσία ήwificentraalαπαιτείται να το πράξει σύμφωνα με οποιαδήποτε διάταξη του νόμου ή δικαστικής αρχής. Στην περίπτωση αυτή, Wificentraal θα εργασία την ανάγνωση των δεδομένων κατά το δυνατόν, για τον περιορισμό, στο μέτρο που τούτο το παν. 4.7 ανwificentraalβρείτε ότι οι εισφορές σας έχουν αναλήφθουν από ιστότοπους τρίτων μερών σε συνδυασμό με τις συνεισφορές από τους άλλους, είναιwificentraalεγκρίνει το όνομα το δικό του κατασκευαστή ή για λογαριασμό σας από που αναπηδούν να αναλάβει νομική δράση. Όλα τα έξοδα που αφορούν Wificentraal, αλλά θα πρέπει, εάν χρειαστεί, να παράσχει αυτή τη συνεργασία. Αυτή η ρήτρα δεν απαγορεύει να μη δημοσιεύσει αλλού τη συμβολή σας, πηγαίνει μόνο για να την δράση κατά την απόκτηση (ουσιαστικά) όλων των συνεισφορών του ασύρματου Διαδικτύου.

4 Άρθρο 5. Αμοιβή για την υπηρεσία 5.1 η χρήση ασύρματη σύνδεση στο internet είναι συνδεδεμένο ένα τέλος για την χρήση του ορισμένες λειτουργίες. Θα λειτουργίες που επεσήμανε το κόστος. Το τέλος καταβάλλεται ετησίως και εκ των προτέρων. 5.2 πληρωμή μπορεί να γίνει με άμεση χρέωση, από το ίδιο στον τραπεζικό λογαριασμό το ποσό τηςwificentraalπληρώσει, ή σύμφωνα με τις οδηγίες στην ιστοσελίδα του. 5.3 επειδή η υπηρεσία παραδίδεται άμεσα, και σας το ρητό αίτημα, δεν είναι δυνατόν να αναιρέσετε μια πληρωμή με μια εργασία σχετικά με την εξ αποστάσεως σύμβαση. Άρθρο 6. Ευθύνη 6.1 εκτός σε περιπτώσεις δόλος ή σοβαρή αμέλεια, η ευθύνη τουwificentraalπεριορίζεται στο ποσό που πληρώσατε για τους τρεις μήνες πριν από την ώρα της εκδήλωσης ατυχήματος. 6.2Wificentraalρητά δεν ευθύνεται για έμμεσες ζημιές, αποθετικές ζημίες, χαμένα κέρδη, χαμένα εξοικονόμηση και ζημιές που οφείλονται σε επιχείρηση στασιμότητα. 6.3 ένας όρος για οποιοδήποτε δικαίωμα αποζημίωσης που είναι η ζημία το αργότερο εντός δύο μηνών μετά από την ανακάλυψη γραπτώςwificentraalεκθέσεις. 6.4 σε περίπτωση ανωτέρας βίαςwificentraalποτέ να κληθούν να επανορθώνουν τις ζημίες με αυτόν τον τρόπο σε σας. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ ανησυχίας σε ελαττωματική λειτουργία ή βλάβη του Διαδικτύου, την τηλεπικοινωνιακή υποδομή, διακοπές ρεύματος, εσωτερικές διαταραχές, κινητοποίηση, πόλεμος, απεργία, αποκλεισμού, απόφραξη στο μεταφορών επιχείρηση, διαταραχές, στασιμότητα της προσφοράς, πυρκαγιά και πλημμύρα. Άρθρο 7. ΔΙΑΡΚΕΙΑ και ΛΗΞΗ 7.1 η παρούσα συμφωνία αρχίζει όταν χρησιμοποιείτε αρχικά το ταξίδι και μετά τρέχει για αόριστο χρονικό διάστημα. 7.2 Εάν συμβάλλεστε ως καταναλωτής, μπορεί ανά πάσα στιγμή τερματίσετε συμφωνίας με ένα προειδοποιητικής προθεσμίας ενός μηνός, που υπολογίζονται από τη στιγμή του τερματισμού. Επιχειρηματικούς πελάτες να διαγραφείτε πάντα με ένα προειδοποιητικής προθεσμίας δύο μηνών. 7.3Wificentraalσας να τερματίσει τη συμφωνία αν 18 μήνες δεν έχουν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Πρώτα θα στείλει μια υπενθύμιση στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας είναι. Άρθρο 8. Αλλαγές τιμών και των όρων 8.1Wificentraalθα πρέπει αυτές τις συνθήκες, καθώς και οι τιμές ποτέ μια νέα περίοδο (ως ορίζεται στο 5.1) τροποποίηση πληρωμής.

5 8.2Wificentraalθα οι τροποποιήσεις ή προσθήκες να ανακοινώσει τουλάχιστον τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος μέσω της υπηρεσίας, ώστε να μπορείτε να πάρετε να σημειώσετε του. 8.3 Εάν δεν επιθυμείτε να δεχθούν μια αλλαγή ή προσθήκη, σας μπορεί να τερματίσει τη συμφωνία μέχρι την ημερομηνία έναρξης ισχύος. Χρήση της υπηρεσίας μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος θεωρείται να αποδέχεσαι τους άλλαξε ή συμπληρώθηκε όρους και προϋποθέσεις. Άρθρο 9. Άλλες διατάξεις 9.1 η συμφωνία διέπεται από την ολλανδική νομοθεσία. 9.2 για ό, τι οι κανόνες επιτακτική ανάγκη δικαίου, διαφορετικά δεν προβλέπεται, όλες τις διαφορές που σχετίζονται με το ασύρματο internet να ασκηθεί ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου ολλανδική για την περιφέρεια στην οποίαwificentraalκαθιερώνεται. 9.3 Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων χρήσης που απαιτούν ότι η ανακοίνωση πρέπει να πραγματοποιείται "γραπτώς", πληρούται επίσης αν παρέχεται η επικοινωνία μέσω e- mail ή επικοινωνίας μέσω της υπηρεσίας, εάν επαρκώς αποδειχθεί ότι το μήνυμα προέρχεται πραγματικά από το υποτιθέμενο αποστολέα και ότι η ακεραιότητα του μηνύματος δεν επηρεάστηκε. 9.4 η έκδοση των επικοινωνιών ή επεξεργασίας πληροφοριών όπως αποθηκεύονται απόwificentraalθεωρείται να είναι σωστή εκτός αν σας κατά παρέχει στοιχεία σχετικά με αυτό. 9.5 εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των όρων χρήσης έχει βρεθεί να είναι άκυρη, αυτό δεν επηρεάζει την εγκυρότητα των το σύνολο όρων χρήσης να. Συμβαλλόμενα μέρη σε αυτή την περίπτωση να αντικαταστήσει (α) νέα διάταξη (ες) για τον προσδιορισμό, με το που τόσο όσο το δυνατόν να την πρόθεση της αρχικής διάταξης νόμου διαμορφώνεται. 9.6Wificentraalέχει το δικαίωμα της δικαιώματα και τις υποχρεώσεις βάσει της συμφωνίας σε ένα τρίτο ότι ασύρματη πρόσβαση στο internet ή η σχετική δραστηριότητα της αναλαμβάνει.

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS

ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS ΟΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ BULK SMS ΤΗΣ CYTACOM SOLUTIONS 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Η Υπηρεσία Μαζικής Αποστολής Μηνυμάτων (Bulk SMS) (που στο εξής θα καλείται «η Υπηρεσία») παρέχει τη δυνατότητα σε οποιοδήποτε νομικό ή φυσικό

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 COMPUTER STUDIO A.E.

Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 COMPUTER STUDIO A.E. Μελέτη Συμμόρφωσης στον Κανονισμό Nο 679/2016 της Ευρωπαϊκής Ένωσης περί Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων για την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας Πολιτικές Ιστοσελίδας 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας Η Cardlink (στο εξής ΕΤΑΙΡΕΙΑ) δημιούργησε τον δικτυακό τόπο www.cardlink.gr για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες του. Οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Α. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ 1. Εισαγωγή : Ο παρών διαδικτυακός τόπος αποτελεί την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΩΝ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Άρθρο 1 - Εφαρμογή 1.1 Oι γενικοί όροι και προϋποθέσεις που δηλώνονται παρακάτω ( Όροι & Προϋποθέσεις ) ισχύουν και σχηματίζουν μέρος όλων των προσφορών και συναλλαγών των (πολυμεσικών)

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr

Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr Όροι Χρήσης της Paixnidiaxl.gr Εισαγωγή Στο δικτυακό τόπο www.paixnidiaxl.gr (από εδώ και στο εξής Ιστοσελίδα) μπορείτε να παίζετε παιχνίδια, να εγγραφείτε για το ενημερωτικό δελτίο και να δημιουργήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Αποκήρυξη ευθυνών. Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών Αποκήρυξη ευθυνών Του γραφείου προώθησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Δ.Καρβούνης δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να παρέχει στα μέλη του τα καλύτερα δυνατά προϊόντα και υπηρεσίες.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ A. ΓΕΝΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ A. ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ A. ΓΕΝΙΚΑ A1. Η Εταιρεία NICTECH P.C. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς την παρούσα Πολιτική οποιαδήποτε στιγμή κριθεί απαραίτητο, ενημερώνοντας σχετικά τους Συνδρομητές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Όροι Χρήσης Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου και του ηλεκτρονικού καταστήματος all-about-sneakers.com, οφείλετε να αποδεχτείτε τους όρους χρήσης και αγορών όπως αυτοί εκτίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ» και τον δ.τ. COSMOTE (εφεξής COSMOTE) που εδρεύει στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 99 (ΑΦΜ 094493766,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών

Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Όροι Παροχής Υπηρεσιών Εφαρμογών Ογκομέτρησης Δεξαμενών Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2014 Οι υπηρεσίες που σας παρέχει η Εφαρμογή Ογκομέτρησης Δεξαμενών ( ΕΟΔ ) υπόκεινται στους ακόλουθους Όρους Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr).

Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.iom.gr). Καλώς ήλθατε στο δικτυακό τόπο του Ινστιτούτου Οπτικοακουστικών Μέσων (www.im.gr). Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Στόχος του δικτυακού αυτού τόπου είναι να ενθαρρύνει την πρόσβαση του κοινού σε πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR )

Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα ( δπχ) σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό ΕΕ 2016/679 ΓΚΠΔ ( GDPR ) Χρησιμοποιούμε cookies, τα οποία προσφέρουν μια σειρά από λειτουργίες, οι οποίες ενισχύουν την εμπειρία σας στην χρήση της ιστοσελίδας μας και των microsites. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας και τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ 1. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Η εταιρεία με την διακριτική επωνυμία ES4U (Energy Solutions for You εφεξής «ES4U») δημιούργησε την παρούσα Διαδικτυακή Πύλη (εφεξής «Διαδικτυακή Πύλη») για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα HomeFix.gr του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. με ΑΦΜ

Διαβάστε περισσότερα

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα.

Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Σε περίπτωση απόκλισης ερμηνείας, υπερισχύει το κείμενο στην αγγλική γλώσσα. Όροι Χρήσης XtraMath Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Λειτουργίας. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GrandVision Hellas και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX

Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αριθμός Διακήρυξης: XXXX Αντικείμενο: Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΕΥΧΟΣ 5 ΑΠΟ 13 Αντικείμενο : «Υλοποίηση του Δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) Το απόρρητο των δεδομένων έχει μεγάλη σημασία για την GLASSDRIVE και θέλουμε να είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Επομένως,

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Προοίμιο

Όροι Χρήσης. Προοίμιο Όροι Χρήσης Προοίμιο Η Mondelez Europe Services GmbH και η Mondelez Ελλάς ΑΕ, συνδεδεμένες εταιρείες του ομίλου εταιρειών Mondelēz International Inc. είναι κάτοχοι και χειριστές της παρούσας ιστοσελίδας.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media

Όροι Χρήσης. Γενικά. Πρόσβαση στο δικτυακό τόπο της RASH Media Όροι Χρήσης Εχετε επισκεφθεί τη δικτυακή μας πύλη http://www.rash.gr Ελπίζουμε ότι θα επωφεληθείτε από την περιήγησή σας και θα ανακαλύψετε άφθονες προτάσεις για να μορφοποιήσετε την προσωπική ή επαγγελματική

Διαβάστε περισσότερα

Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας.

Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας. Όροι και κανονισμοί του site Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας. Όροι υπηρεσιών Προσφέρουμε σε εσάς τις υπηρεσίες μας που υπόκεινται

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί όροι χρήσης για την εγγραφή και τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής MyBosch (ενημέρωση: )

Γενικοί όροι χρήσης για την εγγραφή και τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής MyBosch (ενημέρωση: ) Γενικοί όροι χρήσης για την εγγραφή και τη χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής MyBosch (ενημέρωση: 01.02.2016) Αυτοί οι όροι χρήσης ισχύουν στην ισχύουσα κατά τη σύναψη της σύμβασης έκδοση για την εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΑΕΕ Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ (COPYRIGHT) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ COOKIES ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας.

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. 2. ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Ο εν Ελλάδι Όμιλος εταιρειών G4S δεσμεύεται για την προστασία του απορρήτου σας και την ασφάλεια των προσωπικών στοιχείων σας. Η παρούσα Δήλωση Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Cardlink Portal

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Cardlink Portal Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του Cardlink Portal Τελευταία τροποποίηση: 29 Ιουνίου 2018 Η εταιρία «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΡΝΤΛΙΝΚ», με διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

Όροι και προϋποθέσεις χρήσης Όροι και προϋποθέσεις χρήσης 1. Αποδοχή Η πρόσβαση και η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις και σε όλους τους νόμους που εφαρμόζονται σχετικά. Με την πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV Σύμβαση Εμπιστευτικότητας Σ σήμερα την.. μεταξύ των εδώ συμβαλλομένων, αφ ενός της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε.» (ΔΕΔΔΗΕ

Διαβάστε περισσότερα

Συμφωνητικό Κατάθεσης Πόρων. 1. Του <Οργανισμού, π.χ. Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας> με την επωνυμία., με έδρα την, οδός, με ΑΦΜ και ΔΟΥ

Συμφωνητικό Κατάθεσης Πόρων. 1. Του <Οργανισμού, π.χ. Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας> με την επωνυμία., με έδρα την, οδός, με ΑΦΜ και ΔΟΥ Συμφωνητικό Κατάθεσης Πόρων Στην Αθήνα σήμερα την μεταξύ των: 1. Του με την επωνυμία, με έδρα την, οδός, με ΑΦΜ και ΔΟΥ, όπως νομίμως εκπροσωπείται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Με το παρόν καθορίζονται οι όροι χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται διαδικτυακά µέσω της ιστοσελίδας https://client.offersaroundme.mobi (στο εξής «η Ιστοσελίδα») και της αντίστοιχης εφαρµογής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VI ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ γίνεται σήμερα την../2013 στη Λευκωσία μεταξύ της Εταιρείας VELISTER LTD εξ Αγίου Νικολάου 41-49, Block B, 1ος όροφος,

Διαβάστε περισσότερα

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων

2. Προσωπικά δεδομένα, σκοποί επεξεργασίας, νομική βάση και χρόνος διατήρησης των προσωπικών δεδομένων Πολιτική Προστασίας Δεδομένων των Επισκεπτών του Ιστοτόπου Έχουμε ως βασική προτεραιότητά την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας τα οποία επεξεργαζόμαστε και συμμορφωνόμαστε διαρκώς με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Καλωσήρθατε στον ιστότοπο www.typet.gr (εφεξής «Ιστότοπος»). Ο Ιστότοπος έχει δημιουργηθεί από το «ΤΑΜΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» (εφεξής «ΤΥΠΕΤ» ή «Ταμείο»),

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης - Πολιτική Επεξεργασίας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων - Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία

των πελατών για το κλείσιμο ραντεβού για έλεγχο όρασης στα καταστήματά μας. Αποδέκτης των προσωπικών μη ευαίσθητων δεδομένων είναι μόνο η Εταιρεία 1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY POLICY) 1.1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η Εταιρεία καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

του διαδικτυακού τόπου τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath Mindful Living Υπηρεσίες Ψυχικής

του διαδικτυακού τόπου  τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath Mindful Living Υπηρεσίες Ψυχικής Όροι Χρήσης 1. Προοίμιο Σκοπός του παρόντος είναι η παράθεση των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τη χρήση (εφεξής Όροι Χρήσης ) του διαδικτυακού τόπου www.onebreath.eu τον οποίο διαχειρίζεται η One Breath

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Γ Ε Ν Ι Κ Α Τα ακόλουθα αφορούν αποκλειστικά και μόνο στην ενότητα «ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» της ιστοσελίδας www.oeetak.gr του Περιφερειακού Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (O.E.E.T.A.K.),

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της υπηρεσίας volterraμου

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της υπηρεσίας volterraμου Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της υπηρεσίας volterraμου 1. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης αφορούν την εφαρμογή που βρίσκεται σε ειδικό πεδίο στην ιστοσελίδα www.volterra.gr, με την ονομασία «volterraμου»

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ (Alpha e-statements) Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης

Όροι χρήσης. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία. 2.Δεδομένα Παρόχου. Γενικοί όροι χρήσης Όροι χρήσης Με τη χρήση της ιστοσελίδας ( www.diagonismoi-dimosiou.gr ) και τη χρήση της υπηρεσίας "diagonismoi-dimosiou.gr", αποδέχεστε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. 1.Η προσφερόμενη υπηρεσία

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé

Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου της Nestlé Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε αυτόν τον διαδικτυακό τόπο. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης του διαδικτυακού τόπου της Nestlé που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας

Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πολιτική Απορρήτου Ιστοσελίδας Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 3 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 4 4. Διατήρηση Δεδομένων... 4 5. Δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης

Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης Kindle για PC Άδεια και όροι χρήσης ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, Η "AMAZON" Ή "ΕΜΕΙΣ"). ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Το παρόν περιγράφει τους όρους χρήσης του site και την πολιτική Απορρήτου για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ΔΠΧ) που επεξεργαζόμαστε (συλλέγουμε, αποθηκεύουμε κλπ

Διαβάστε περισσότερα

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου Safe Hunter Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου H Εταιρεία δημιούργησε τον παρόντα Διαδικτυακό Τόπο με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δύναται να προβαίνει σε χρήση συγκεκριμένων

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Εισαγωγή Η M-STAT είναι εταιρεία παρoχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (value adding services) στην Ελλάδα, με πλούσια δραστηριότητα στο χώρο

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις [FAQs]

Συχνές Ερωτήσεις [FAQs] Συχνές Ερωτήσεις [FAQs] 1. Τι είναι ο Κανονισμός GDPR; Ο Κανονισμός GDPR (General Data Protection Regulation) αναφέρεται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (Κανονισμός (EΕ) 2016/679). Ο νέος Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Υπηρεσίας e-λογαριασμός κινητής εκτός της υπηρεσίας My COSMOTE

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Υπηρεσίας e-λογαριασμός κινητής εκτός της υπηρεσίας My COSMOTE Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Υπηρεσίας e-λογαριασμός κινητής εκτός της υπηρεσίας My COSMOTE 1. Εισαγωγή Η «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε» με δ.τ. «COSMOTE», που εδρεύει στο Μαρούσι, Λεωφ. Κηφισίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ/ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1.1 Ο ιστότοπος utopiamedia.gr, αποτελεί ένα δικτυακό τόπο διάθεσης υπηρεσιών σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του Διαδικτύου και ανήκει στην

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ SITE

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ SITE ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ SITE Αυτό το έγγραφο διέπει τη σχέση σας με την ΦΟΡΤΙΣ Εμπορική ΑΕ όταν χρησιμοποιείτε τις online υπηρεσίες μας. Όροι υπηρεσιών Προσφέρουμε σε εσάς τις υπηρεσίες μας που υπόκεινται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου

Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Πολιτική ιδιωτικού απορρήτου Στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικού Απορρήτου (Πολιτική), εμείς, η Qualcomm Incorporated και οι θυγατρικές μας (συλλογικά «εμείς», «μας», «εμάς» κλπ) παρέχουμε πληροφορίες για

Διαβάστε περισσότερα

Links to other sites ("Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες") Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα web sites τα οποία και δεν

Links to other sites (Δεσμοί με άλλες ιστοσελίδες) Η ιστοσελίδας μας περιλαμβάνει links (δεσμούς) προς άλλα web sites τα οποία και δεν Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του site (stathiskotidis.gr) υπόκειται στους όρους του παρόντος κειμένου καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Εισαγωγή Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την εφαρμογή μας. Θέλουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σήμερα, αύριο και στο μέλλον. Η προστασία του απορρήτου

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 1. Εισαγωγή Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει σκοπό να σας πληροφορήσει σχετικά την χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά την επίσκεψή σας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ PLAY90.GR Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης. Εφόσον χρησιµοποιείτε τις υπηρεσίες του play90.gr, αυτό σηµαίνει αυτόµατα την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ µέρους σας όλων των όρων που

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Γενικά

Όροι χρήσης. 1. Γενικά Όροι χρήσης 1. Γενικά Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.metonkyriako.gr, οι οποίοι διατυπώνονται κατά τρόπο σαφή, συγκεκριμένο και εύληπτο διέπουν τη χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ)

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Δεκέμβριος 2011 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Alpha e-statements ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) Έχοντας υπόψη αφενός ότι η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW)

ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΜΑΘΗΜΑ 8 ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ (LAW) ΣΤΟΧΟΙ: 1. Πνευματικά Δικαιώματα 2. Συμφωνία Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη 3. Αναγνώριση Νόμιμου Λογισμικού 4. Δοκιμαστικό Λογισμικό, Δωρεάν Λογισμικό Και Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ I ACCEPT ( ΑΠΟΔΟΧΗ ), ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ MICROSOFT ( ΟΡΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ALPHA E-STATEMENTS Η Alpha Bank (εφεξής «Τράπεζα») προσφέρει στον Πελάτη κάτοχο (εφεξής «Πελάτης») των καρτών που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΑΡΠΕΔΩΝ ΙΚΕ Η ΑΡΠΕΔΩΝ δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συναλλασσόμενών μαζί της. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ο παρών ιστότοπος www.smartpark.com.gr (εφεξής «Ιστότοπος») έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία «ΓΥΑΛΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» (εφεξής η «Εταιρεία»), η οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ. Στην Αθήνα σήµερα την... του µηνός...του έτους... ηµέρα... µεταξύ των :

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ. Στην Αθήνα σήµερα την... του µηνός...του έτους... ηµέρα... µεταξύ των : ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΟΟΤΗΜΕΝΟΥ ΠΩΛΗΤΟΥ Στην Αθήνα σήµερα την... του µηνός...του έτους... ηµέρα... µεταξύ των : α) της εταιρείας µε την επωνυµία TELESUITE LTD», η οποία έχει συσταθεί και λειτουργεί δυνάµει του

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Όροι Εγγραφής & Υποχρεώσεις του Χρήστη Περιορισμός Ευθύνης Εταιρίας

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Όροι Εγγραφής & Υποχρεώσεις του Χρήστη Περιορισμός Ευθύνης Εταιρίας ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ Ο διαδικτυακός μας τόπος, δικαιούχος του οποίου είναι η εταιρία με την επωνυμία «Amaze A.E.» (εφεξής και χάριν συντομίας η "Εταιρία") προσφέρει τις υπηρεσίες του υπό τους παρόντες αναλυτικά

Διαβάστε περισσότερα

e-genius.gr 2006 All rights reserved.

e-genius.gr 2006 All rights reserved. e-genius.gr 2006 All rights reserved. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατα παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 1.Εισαγωγή Η Goldenburg Group Limited (από δω και πέρα η Εταιρία ), δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας και να διαχειρίζεται τα δεδομένα σας με διαφανή τρόπο. Η Εταιρία κατανοεί

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Υπηρεσίας e-λογαριασμός εκτός της υπηρεσίας My COSMOTE

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Υπηρεσίας e-λογαριασμός εκτός της υπηρεσίας My COSMOTE Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της Υπηρεσίας e-λογαριασμός εκτός της υπηρεσίας My COSMOTE 1. Εισαγωγή Η «COSMOTE ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε» με δ.τ. «COSMOTE», που εδρεύει στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 99 (στο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE

ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ AXIALINE 1. Συμβαλλόμενα μέρη Στην Αθήνα, σήμερα την.., τα παρακάτω πρόσωπα (στο εξής «συμβαλλόμενοι»), αφενός η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι: Οι παρόντες Όροι Χρήσης Ιστοσελίδων της Abbott Laboratories (εφεξής καλούμενοι «Όροι Χρήσης») διέπουν την πρόσβαση σας σε ιστοσελίδες που ελέγχονται από την Abbott Laboratories, συμπεριλαμβανομένων των

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων

Πολιτική Απορρήτου. Πίνακας Περιεχομένων Πολιτική Απορρήτου Πίνακας Περιεχομένων 1. Εισαγωγή... 2 2. Συλλογή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 2 3. Μεταβίβαση Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 4. Διατήρηση Δεδομένων... 3 5. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή

Όροι χρήσης. 1. Εισαγωγή Όροι χρήσης 1. Εισαγωγή 1.1. Ο παρών διαδικτυακός χώρος «andreasmichailos.gr» είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης δικηγορικών υπηρεσιών της εταιρείας με την επωνυμία «ΜΙΧΑΗΛΟΣ-ΠΕΓΚΑ Α.Ε.» που εδρεύει

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών

Όροι χρήσης. Εισαγωγή. Όροι Χρήσης. Αναστολή/Διακοπή υπηρεσιών Όροι χρήσης Εισαγωγή Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν τεθεί από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και ορίζουν τη σχέση μεταξύ επισκεπτών/χρηστών/συνδρομητών και της ιστοσελίδας www.χχχχχ.gr («ιστοσελίδα»). Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. Σχετικά µε την CORE INNOVATION 1 ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τελευταία ενημέρωση: 24.05.2018 Η CORE INNOVATION (εφεξής «Εταιρεία») δίνει ιδιαίτερη σημασία και σεβασμό στην προστασία των προσωπικών δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Σεβασμός απορρήτου και χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα Το απόρρητο και η ασφάλεια των πληροφοριών σας είναι σημαντικά για εμάς. Η πολιτική της AIR LIQUIDE ενέχει τον σεβασμό και την προστασία του

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχν. Υποστήριξης hp ( Σύμβαση )

Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχν. Υποστήριξης hp ( Σύμβαση ) Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχν. Υποστήριξης hp ( Σύμβαση ) Όροι και προϋποθέσεις Ευχαριστούμε που επιλέξατε να αγοράσετε την Παρούσα Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης HP Care Pack. Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Σχολιασµός άρθρων Η υπηρεσία του σχολιασµού των άρθρων παρέχει στους επισκέπτες χρήστες τη δυνατότητα να παραθέτουν τα σχόλια και τις απόψεις τους

Σχολιασµός άρθρων Η υπηρεσία του σχολιασµού των άρθρων παρέχει στους επισκέπτες χρήστες τη δυνατότητα να παραθέτουν τα σχόλια και τις απόψεις τους Όροι χρήσης Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας και των υπηρεσιών του politisnews.gr από τον επισκέπτη/ χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συµφωνία του µε τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και προϋποθέσεις Όροι και προϋποθέσεις 1. Η σχέση μας μαζί σας 1.1. Στους παρόντες Όρους, η δικηγορική εταιρεία Michael Kyprianou & Co LLC αναφέρεται ως «Εταιρεία» ή «εμείς». 1.2. Οι όροι και προϋποθέσεις που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16

Όροι χρήσης Σάββατο, 08 Οκτώβριος :54 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 11 Οκτώβριος :16 H Ιστοσελίδα www. xartomani. com (στο εξής XARTOMANI) αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης K ΕΠΕΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ με ΑΦΜ:103111083, ΔΟΥ: Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, και έδρα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ 49,

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Πολιτική Απορρήτου Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και να ενημερωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1

Περιεχόμενα. Πολιτική Απορρήτου Prudential Actuarial Solutions 1 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Εισαγωγή... 2 1.1 Σχετικά... 2 1.2 Τροποποιήσεις... 2 2. Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα... 3 2.1 Συλλογή... 3 2.2 Μεταβίβαση... 3 2.3 Διατήρηση... 4 3. Δικαιώματα των Υποκειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Αγόρασε & Δοκίμασε LG Πλυντήριο- Στεγνωτήριο»

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Αγόρασε & Δοκίμασε LG Πλυντήριο- Στεγνωτήριο» ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «Αγόρασε & Δοκίμασε LG Πλυντήριο- Στεγνωτήριο» ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ / ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ: ΟΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΔΕΔΟΜEΝΩΝ ΤΗΣ SGS BE DATA SAFE ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 3 Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου 4 Πεδίο εφαρμογής 5 Πολιτική Απορρήτου Δεδομένων της SGS 2 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ OFFICER

Διαβάστε περισσότερα

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης

Τροποποίηση των Όρων Χρήσης Η Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Ευγονία», εφεξής η «μονάδα» δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.eugonia.com.gr εφεξής ο «Διαδικτυακός Τόπος», και κάθε πληροφορία ή στοιχείο (π.χ. έγγραφα,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε 1 Γενικά Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις αγορών (εφεξής «Γενικοί όροι») ισχύουν για όλα τα Προϊόντα και τις Υπηρεσίες που αγοράζει η Bayer

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ 1. Εισαγωγή 1.1. Η λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου www.transparency.gr υποστηρίζεται από το σωματείο «Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς» (στο εξής: ο «Φορέας») με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS)

Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) Γενικοί Όροι Παροχής Υπηρεσίας EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) 1. H Εταιρεία ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. εφεξής «Εταιρεία» παρέχει με την ονομασία EXPRESS MAIL SERVICE (EMS) μία υπηρεσία επείγουσας διεθνούς μεταφοράς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ 1. Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή, αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με την έννοια του ελληνικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΕΣΔΥ Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας παρέχει στους φοιτητές των Τμημάτων της, υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Mail Server της πλατφόρμας e-school. Η

Διαβάστε περισσότερα

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ 2.- ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ 1. - ΠΡΟΟΙΜΙΟ Για την τήρηση όσων προβλέπονται από τον Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (ΝΟΜΟΣ 3471/2006 - ΦΕΚ 133/Α'/28.6.2006), η PRAXIS HISPANIA, S.L. (στο εξής PRAXIS) ενημερώνει τον χρήστη

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες που παρέχει ο Ιστότοπος Ο Ιστότοπος προσφέρει δωρεάν στους χρήστες τις ακόλουθες παροχές: προβολή ηλεκτρονικού

Υπηρεσίες που παρέχει ο Ιστότοπος Ο Ιστότοπος προσφέρει δωρεάν στους χρήστες τις ακόλουθες παροχές: προβολή ηλεκτρονικού Όροι χρήσης του ιστότοπου Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στον ιστότοπο. Η παρούσα σελίδα (μαζί με την Πολιτική Απορρήτου, την Πολιτική Χρήσης Cookies και την Πολιτική Απορρήτου σε σχέση με τα Βιογραφικά

Διαβάστε περισσότερα

Ιστοσελίδα: η ιστοσελίδα της Cyta για την Υπηρεσία η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Ιστοσελίδα: η ιστοσελίδα της Cyta για την Υπηρεσία η οποία βρίσκεται αναρτημένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΟΡΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ HOSTED EXCHANGE 1. ΟΡΙΣΜΟΙ Cyta: είναι η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου που ιδρύθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με τον Περί Υπηρεσίας Τηλεπικοινωνιών Νόμο ΚΕΦ.302

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε. : 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε. : 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε. : 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΡΟΙ ΙΑΘΕΣΗΣ ΣΥΝ ΕΣΗΣ ΙΚΤΥΟΥ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥ ΡΟΜΕΙΟΥ Γενικοί Όροι Το

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο Αίτησης Πρόσληψης - Ενημέρωση

Έντυπο Αίτησης Πρόσληψης - Ενημέρωση Έντυπο Αίτησης Πρόσληψης - Ενημέρωση Ενημέρωση για την Προστασία Δεδομένων Κατά την υποβολή αίτησης για να μπείτε στην ομάδα της Lanitis Bros Ltd, θα μας παράσχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕΦΟΥΣ IUCLID (IUCLID CLOUD)

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕΦΟΥΣ IUCLID (IUCLID CLOUD) ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕΦΟΥΣ IUCLID (IUCLID CLOUD) ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ IUCLID CLOUD, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19

Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002. ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Κ Π 544/2003 Ο ΠΕΡΙ ΡΥΘΜΙΣΕΩΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΧΥ ΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2002 ιάταγµα δυνάµει του άρθρου 19 Ο Επίτροπος Ρυθµίσεως Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδροµείων, ασκώντας τις εξουσίες που του

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018

Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps. Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για την εφαρμογή κινητής συσκευής Match Attax της Topps Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 Πολιτική απορρήτου για παιδιά Ποια δεδομένα συλλέγουμε και γιατί συλλέγουμε

Διαβάστε περισσότερα