Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Σχετικά έγγραφα
Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

GLC Sport Utility Vehicle

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Κομψότητα που επιβάλλεται.

GLA Sport Utility Vehicle

Never stop improving.

Never stop improving.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Never stop improving.

A-Class Compact Saloon

Never stop improving.

GLE Sport Utility Vehicle

Never stop improving.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

A-Class Compact Saloon

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

GLS Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

GLA Sport Utility Vehicle

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

CLA-Class. Shooting Brake.

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Η νέα γενιά GL - Class.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Κατακτήστε το μέλλον.

S-Class Cabrio και Coupé

Το νέο Polo BlueMotion

DUCATO NATURAL POWER

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Mazda6 MPS. web site:

Η νέα γενιά S - Class.

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

99000-SWIFT /2015

GLC Sport Utility Vehicle και Coupé

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

09/ SPLAS-012 multimedia

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!

Η νέα X-Class. Συνενώνει διαφορετικούς κόσμους.

V40 CROSS COUNTRY Design

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Mercedes-Benz Vans. Born to run. Το Sprinter

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

DOWNTOWN 350i ABS. Sport Touring Reinvented

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

Τεχνογνωσία Έμπειροι και πλήρως καταρτισμένοι τεχνικοί, με ειδικότητα στα Toyota και στα υβριδικά οχήματα.

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Στη Μάνη με τη νέα Mercedes- Benz E-Class

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Transcript:

E-Class Cabrio

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Οι προοπτικές: αισθαντικές και καθαρές. Οι οργανικές μορφές και οι μυώδεις επιφάνειες συνθέτουν την αισθαντική καθαρότητα που αντιπροσωπεύει τη Mercedes-Benz.

Απολαύστε την ανοικτή οδήγηση με απόλυτη άνεση.

Κομψή από πεποίθηση. Η ασυνήθιστη ευρυχωρία και η στιλάτη σχεδίαση με τις κομψές, σπορτίφ λεπτομέρειες εντυπωσιάζουν τους επιβάτες εξίσου κατά την ανοικτή και την κλειστή οδήγηση.

Σας προκαλεί να την κοιτάξετε. Η λαμπερή μάσκα ψυγείου diamond προσφέρει ένα μικρό, αποκλειστικό θέαμα με κάθε ακτίνα του ήλιου. Τα power domes στο καπό του κινητήρα δίνουν έναν δυναμικό τόνο.

Αποκάλυψη. Η απουσία οροφής κάνει τη σιλουέτα της να δείχνει ακόμα πιο ανάλαφρη και πιο επιμηκυμένη.

Κόκπιτ με ευρεία οθόνη. Στην οθόνη οργάνων του κόκπιτ με ευρεία οθόνη οι πληροφορίες του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων μπορούν να προβάλλονται μεταβλητά. Η υψηλής ανάλυσης οθόνη με διαγώνιο 31,2 cm (12,3") και τρία στυλ ενδείξεων εμφανίζει τις λειτουργίες του οχήματος ακόμη πιο ζωντανά. Τα κουμπιά ελέγχου αφής στο τιμόνι προσφέρουν, σε συνδυασμό με το προαιρετικό κόκπιτ με ευρεία οθόνη, μια διαισθητική εμπειρία από τον κόσμο της ψηφιακής αυτοκίνησης.

Οθόνη Head-up. Η οθόνη Head-up εμφανίζει στον οδηγό σημαντικές πληροφορίες, χωρίς να αποσπά το βλέμμα του από την κυκλοφορία. Προβάλλει στο οπτικό πεδίο του οδηγού μία εικονική οθόνη διαστάσεων περ. 21 x 7 cm, την οποία αντιλαμβάνεται σαν να αιωρείται περίπου 2 μέτρα μπροστά του, πάνω από το καπό του κινητήρα. COMAND Online. Το σύστημα COMAND Online δεν αφήνει καμία επιθυμία ανικανοποίητη ως προς το infotainment, την πλοήγηση και την επικοινωνία. Οι ενδείξεις προβάλλονται με υψηλή ανάλυση στην οθόνη πολυμέσων 31,2 cm (12,3"). Η πλοήγηση από σκληρό δίσκο σας καθοδηγεί γρήγορα στον προορισμό σας με τη βοήθεια του Live Traffic Information, των δεδομένων κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας. Το πακέτο στάθμευσης με κάμερα οπισθοπορείας διευκολύνει την αναζήτηση και επιλογή θέσης στάθμευσης, καθώς και την είσοδο και έξοδο από παράλληλες και κάθετες θέσεις. Το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης διευθύνει το αυτοκίνητο στις θέσεις στάθμευσης σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ρύθμιση της ταχύτητας κίνησης και αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων. Πακέτο αποθηκευτικών χώρων. Το πακέτο αποθηκευτικών χώρων προσφέρει πολλές χρηστικές αποθηκευτικές δυνατότητες, όπως διπλή ποτηροθήκη στην κεντρική κονσόλα, ιμάντας στερέωσης στη θήκη μικροαντικειμένων της κεντρικής κονσόλας, 2 δίχτυα για επίπεδα αντικείμενα κάτω από τις έδρες των πίσω καθισμάτων, πτυσσόμενο κουτί στο πορτμπαγκάζ και δίχτυ πάνω στο δάπεδο του πορτμπαγκάζ.

MULTIBEAM LED. Οι προβολείς MULTIBEAM LED προσφέρουν συνεχή φωτισμό μεγάλης σκάλας, χωρίς να ενοχλούν τους άλλους οδηγούς. Ξεχωριστά ελεγχόμενες LED φωτίζουν έντονα το περιβάλλον εξαιρώντας με ακρίβεια τα άλλα οχήματα. Άλλο ένα σχεδιαστικό highlight: ο γαλάζιος φωτισμός στους προβολείς. Πακέτο AIR-BALANCE. Με το πακέτο AIR-BALANCE μπορείτε να αρωματίζετε τον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου εντελώς εξατομικευμένα. Μπορείτε να επιλέγετε ανάμεσα σε διάφορα αρωματικά χώρου υψηλής ποιότητας, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τη διάθεσή σας. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώνεται η ποιότητα του αέρα με τη λειτουργία ιοντισμού, καθώς και με το βελτιστοποιημένο φιλτράρισμα του εξωτερικού και εσωτερικού αέρα.

Η γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE. Εξωτερικά η γραμμή AVANTGARDE είναι σπορτίφ και εκφραστική. Περιλαμβάνει μεγάλες ζάντες αλουμινίου, μάσκα diamond με μαύρα στοιχεία καθώς και σχεδιαστικά στοιχεία χρωμίου και αλουμινίου. Επιπλέον, η χαμηλωμένη ανάρτηση AGILITY CONTROL υπογραμμίζει τη σπορ εμφάνιση. Η σπορτίφ πολυτέλεια της γραμμής AVANTGARDE στο εσωτερικό αναδεικνύεται με ένα σπορ συγκρότημα καθισμάτων σε ενιαία εμφάνιση και επενδύσεις από συνθετικό δέρμα ARTICO / ύφασμα Νόργουιτς, ένα τριάκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα και διάκοσμο από ανοιχτόχρωμο αλουμίνιο με λείανση κρυστάλλου. Η γραμμή εξοπλισμού AMG Line. Η AMG Line εξωτερικού αναβαθμίζει την σπορτίφ εξωτερική εμφάνιση με τέλεια συνδυασμένα στοιχεία εξοπλισμού από το AMG Styling και τη μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία σε χρώμιο μέχρι τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου AMG. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία AMG προσφέρουν σε αυτή τη σειρά ορατά και αισθητά περισσότερο σπορτίφ και πολυτελή χαρακτήρα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, το συγκρότημα καθισμάτων με ενιαία εμφάνιση, τα σπορ πεντάλ AMG και τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

designo Η εξατομίκευση στην ωραιότερη μορφή της. Το πρόγραμμα designo προσφέρει ασύγκριτα υψηλής ποιότητας χρώματα εξωτερικής βαφής. Εσείς χρειάζεται να επιλέξετε απλώς ανάμεσα στις εντυπωσιακές μεταλλικές βαφές, τις σατινέ ματ επιφάνειες magno και τις βαφές bright με υψηλής ποιότητας χρωστικές. Όποια απόχρωση κι αν επιλέξετε, με designo θα αποκτήσετε σίγουρα το σωστό τόνο. Κορυφαία άνεση καθισμάτων και εκλεπτυσμένη αισθητική βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας για τη σχεδίαση στο εσωτερικό. Έμπειροι ταπετσιέρηδες επεξεργάζονται το δέρμα designo τηρώντας όλα τα πρότυπα της χειροποίητης τέχνης τους. Όποια έκδοση κι αν επιλέξετε, οι επενδύσεις designo είναι πάντα εντυπωσιακές.

AIR BODY CONTROL. Το σύστημα αερανάρτησης, σε συνδυασμό με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη απόσβεση, προσφέρει άνεση κύλισης και δυναμική οδήγηση πολύ υψηλού επιπέδου. Η απόσβεση προσαρμόζεται συνεχώς ξεχωριστά για κάθε τροχό στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης και αποκτά άνετα ή σπορτίφ χαρακτηριστικά ανάλογα με την επιθυμία σας. ΑΝΆΡΤΗΣΗ DYNAMIC BODY CONTROL ΜΕ ΜΕΤΑΒΑΛΛΌΜΕΝΗ ΑΠΌΣΒΕΣΗ Μέσω του διακόπτη DYNAMIC SELECT ο οδηγός μπορεί να μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά απόσβεσης του αυτοκινήτου. Έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ανάμεσα στον τρόπο λειτουργίας «Comfort» με χαρακτηριστικά άνετης απόσβεσης και 2 τρόπους λειτουργίας «Sport» για σπορ σφιχτή ρύθμιση της απόσβεσης.

Κιβώτιο ταχυτήτων ήρεμη δύναμη. Η Mercedes-Benz E-Class Cabrio περιλαμβάνει στο βασικό εξοπλισμό το 9G-TRONIC ένα ορόσημο στους τομείς απόδοσης, άνεσης και δυναμικής. Το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων εντυπωσιάζει με τις ομαλές, σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές των ταχυτήτων ενώ συγχρόνως μειώνει την κατανάλωση. ΤΕΤΡΑΚΊΝΗΣΗ Η τετρακίνηση 4MATIC εξασφαλίζει δυναμική και ασφαλή συμπεριφορά για την E-Class Cabrio στο δρόμο σε απότομες στροφές, σε βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και στο χιόνι. Έτσι, σε συνδυασμό με τους πανίσχυρους κινητήρες και το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 9G-TRONIC, επιτυγχάνεται απίστευτη ευστάθεια και οδηγική άνεση.

Επιδόσεις με στυλ. Κάθε Mercedes-AMG είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με ασύγκριτο χαρακτήρα. Αυτό που ενώνει όλα τα αυτοκίνητα performance και τα σπορ αυτοκίνητά μας, είναι το αδάμαστο αγωνιστικό πνεύμα τους. Το πάθος τους για κορυφαίες επιδόσεις. Γεννιέται εκεί όπου η μηχανολογική τέχνη συναντά μία εντελώς ιδιαίτερη φιλοσοφία: το πνεύμα της AMG. Πιστεύουμε, ότι πρέπει να εξωθούμε διαρκώς τα όρια, προκειμένου να επιτυγχάνουμε νέους στόχους. Δεν δεχόμαστε τίποτα ως δεδομένο. Διότι τα όρια τα θέτουν οι άνθρωποι και μόνο αυτοί μπορούν να τα καταρρίπτουν. Με αυτή την πεποίθηση παρέχουμε κορυφαίες επιδόσεις για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το δρόμο. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της AMG. www.mercedes-amg.com

Τεχνικά χαρακτηριστικά. Πετρελαιοκινητήρες E 220 d E 220 d 4MATIC E 300 d E 400 d 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) 1950 1950 1950 2925 Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) 143[194]/3800 143[194]/3800 180[245]/4200 250[340]3600-4400 Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) 7,7 7,9 6,6 5,2 Τελική ταχύτητα (km/h) 237 234 250 3 250 3 Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 6,1-5,9 4,8-4,5 5,3-5,0 6,4-6,0 5,0-4,8 5,4-5,2 6,9-6,8 4,8-4,5 5,6-5,4 7,3-7,1 5,5-5,3 6,2-6,0 Εκπομπές CO 2 4 σε μικτό κύκλο (g/km) 139-133 142-138 147-142 162-158 Κατηγορία εκπομπών 5 /κατηγορία αποδοτικότητας 6 Euro 6d-TEMP/ A Euro 6d-TEMP/A Euro 6d-TEMP/ A Euro 6d-TEMP/ B Βενζινοκινητήρες Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 5 /κατηγορία αποδοτικότητας 6 E 200 E 200 4MATIC E 300 E 350 E 450 4MATIC Mercedes-AMG E 53 4MATIC+ 1991 135[184]/5500 8,1 234 1991 135[184]/5500 8,3 230 1991 180[245]5500 6,6 250 3 1991 220[299]5800-6100 6,1 250 3 2996 270[367]5500-6000 5,8 250 3 2999 320[435]/6100 4,5 250 3 9,8-9,5 6,5-6,0 7,7-7,2 10,3-9,7 6,6-6,4 7,9-7,7 10,0-10,0 6,7-6,7 7,9-7,9 9,4-9,3 5,8-5,6 7,1-7,0 12,3-12,2 6,8-6,6 8,9-8,7 11,6-11,5 7,3-7,1 8,9-8,8 176-165 Euro 6d-TEMP/ C 181-175 Euro 6d-TEMP/ C 181-181 Euro 6d-TEMP/ D 163-159 Euro 6d-TEMP/ B 202-198 Euro 6d-TEMP/ D 204-200 Euro 6d-TEMP/ D Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 2 3 4 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Προσωρινή διαθεσιμότητα. Ηλεκτρονικός έλεγχος. Οι τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «Τιμές CO2 NEDC» σύμφωνα με το άρθ. 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO2 των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις «Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων», οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην Deutsche Automobil Treuhand GmbH στην ιστοσελίδα www.dat.de. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα 5 και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό. Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής 6 Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. Ισχύει μόνο για τη Γερμανία. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mercedes-benz.com.cy

Διαστάσεις. 1034 925 1428 430 508 632 463 272 342 1605 1860 841 2873 4826 1112 1492 1308 1424 1228 1609 2055 Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι εικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

Η Mercedes-Benz είναι συνεργάτης του διεθνούς ιδρύματος Laureus Sport for Good Foundation από το έτος ίδρυσής του το 2000. Αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πρωτοβουλία της εταιρείας Mercedes-Benz. Το ίδρυμα Laureus Sport for Good υποστηρίζει μέσω κοινωνικών αθλητικών προγραμμάτων παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, τους ανοίγει νέους ορίζοντες και προάγει σημαντικές αξίες, όπως το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός και η αποφασιστικότητα. Σύνθημά μας είναι «Change the Game for Kids» και θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: Το παρόν εκδόθηκε για εκτύπωση στις 19 Σεπτεμβρίου 2018. Μετά την ημερομηνίααυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο όχημα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές ή οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. CYPRUS IMPORT CORPORATION LTD., 65/67 Kantaras Street, 1027 NICOSIA, Cyprus 12-0618 www.mercedes-benz.com.cy