H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.



Σχετικά έγγραφα
Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Κατακτήστε το μέλλον.

GLS Sport Utility Vehicle

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

CLA-Class. Shooting Brake.

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Η νέα γενιά GL - Class.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D Rüsselsheim

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

GLC Sport Utility Vehicle

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Η νέα γενιά S - Class.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

GLA Sport Utility Vehicle

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ.

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

A-Class Compact Saloon

09/ SPLAS-012 multimedia

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

DUCATO NATURAL POWER

99000-SWIFT /2015

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Το νέο Polo BlueMotion

Το Golf GTI - Το Golf GTD

A-Class Compact Saloon

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

S-Class Cabrio και Coupé

Seat 1500 (1963) Written by cordova

GLA Sport Utility Vehicle

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

GLE Sport Utility Vehicle

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Created in Barcelona.

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

E-Class. Saloon και Estate.

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

NISSAN. e-nv200 EVALIA

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Never stop improving.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Νέα σειρά Porter. euro

Λαμπτήρας LED, με αισθητήρα φωτός ημέρας και νύκτας

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

ΝΕΟ OPEL CORSA 5 VAN

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

V40 CROSS COUNTRY Design

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Transcript:

C-Class.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά. Δίνει τον ορισμό της προόδου και κυριαρχεί. Με αεροδυναμική που καταλύει την έννοια της αντίστασης. Βασισμένη σε ένα πλαίσιο που ακολουθεί μόνο τα υψηλότερα πρότυπα. Κατ επιλογή με πλήρως αυτόματη αερανάρτηση, η οποία λειτουργεί τόσο έξυπνα και βελτιστοποιημένα που η οδήγηση αποκτά μία νέα αίσθηση. Παίρνει κίνηση από πανίσχυρους και αποδοτικούς κινητήρες. Ευέλικτη και δυναμική, θα χαράξει τη δική της πορεία. Η νέα C-Class.

Ακολουθεί ένα πρότυπο. Το δικό της! Η νέα C-Class κινείται με τέτοια αυτοκυριαρχία που δεν χρειάζεται εξαντλητική προσοχή, αντιθέτως φροντίζει αυτή για εσάς. Καινοτόμα συστήματα, διατηρούν τον έλεγχο και, όταν χρειάζεται, τηρούν τις αποστάσεις. Προνοητική, απόλυτα ψύχραιμη, απόλυτα κυρίαρχη.

Περιβάλλον αισθήσεων. Επικοινωνία σε μία Mercedes-Benz σημαίνει την ευφυή δικτύωση με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. Με ένα άγγιγμα οι πληροφορίες εμφανίζονται μπροστά στα μάτια του οδηγού. Ενστικτωδώς, γίνεται ένα παιχνίδι των αισθήσεων. Σε έναν εσωτερικό χώρο με τόσο στυλ, που ικανοποιεί κάθε επιθυμία: η νέα C-Class.

Φωτεινό παράδειγμα. Μία σχεδίαση που όμοιά της δεν υπάρχει. Ένα πρόσωπο που είναι αδιαμφισβήτητα Mercedes-Benz. Κομψές γραμμές που δηλώνουν ορμή και πολιτισμένο σπορτίφ χαρακτήρα. Κι όλα αυτά αποκαλύπτονται υπό ένα νέο φως. Ευφυές και προνοητικό, όταν μειώνει αυτόματα την έντασή του, για να μην ενοχλεί τους οδηγούς στο αντίθετο ρεύμα. Δελεαστικά όμορφο, όταν φωτίζει ακόμη και την ημέρα.

Μάτια ορθάνοικτα.

Είναι ζήτημα προτίμησης. Πώς είναι να οδηγείς ένα αυτοκίνητο του οποίου η ανάρτηση νέας σχεδίασης μεταδίδει την ισχύ συνεχώς δυναμικά στο δρόμο; Όπως κανένα άλλο! Με την προαιρετική αερανάρτηση AIRMATIC που λειτουργεί πλήρως αυτόματα και ρυθμίζει ξεχωριστά σε κάθε τροχό τη δύναμη απόσβεσης και με τη δυνατίτητα επιλογής μεταξύ πέντε προγραμμάτων οδήγησης μέσω του διακόπτη AGILITY SELECT, η συμπεριφορά του διαμορφώνεται όπως ακριβώς θέλετε, από άνετη μέχρι σπορτίφ, χάρη σε πέντε προγράμματα οδήγησης. Η νέα C-Class με προαιρετικό πακέτο ευελιξίας AIRMATIC.

Ένας τέλειος συνδυασμός. Το Mercedes-Benz Connect περιλαμβάνει διάφορες προαιρετικές τεχνολογίες με τις οποίες συνδέουμε το αυτοκίνητο με τον έξω κόσμο. Με το σύστημα πολυμέσων COMAND Online και τις εφαρμογές Mercedes-Benz, mobile υπηρεσίες*, όπως διαδικτυακό ραδιόφωνο ή Live Traffic Information, ενεργοποιούνται εύκολα κι απλά μέσω του νέου touchpad. Η νέα οθόνη head-up εμφανίζει τις σημαντικές πληροφορίες ακριβώς στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Η δική μας άποψη για τα πράγματα. Κάναμε το προαιρετικό Intelligent Light System τεχνολογίας LED ακόμη πιο ευφυές. Όλες οι λειτουργίες, όπως ο ενεργός φωτισμός στροφών, ο φωτισμός αλλαγής κατεύθυνσης ή η προαιρετική υποβοήθηση προσαρμοζόμενης μεγάλης σκάλας φώτων, εξασφαλίζουν τώρα ακόμη καλύτερο φωτισμό του δρόμου με τεχνολογία LED εξοικονόμησης ενέργειας. Με ευχάριστο λευκό φως για περισσότερη ασφάλεια. Και το κάναμε ομορφότερο με μοναδικούς, φακούς καθαρού κρυστάλλου. * Οι υπηρεσίες αυτές δεν διατίθενται στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερος. Ο βασικός εξοπλισμός. Η νέα C-Class, μία Mercedes-Benz στην αυθεντική μορφή της. Αυτό φαίνεται ήδη από τη μάσκα ψυγείου με το ενσωματωμένο αστέρι της Mercedes και τις δύο γρίλιες. Η σιλουέτα της αναδίδει σπορτίφ χαρακτήρα και υψηλή ποιότητα. Όπως, άλλωστε, και το εσωτερικό της με τα νέα καθίσματα και τα τέλεια συνδυασμένα πολυτελή υλικά: επενδύσεις του βασικού εξοπλισμού σε ύφασμα Aberdeen και διάκοσμος σε μαύρη βαφή piano. Προαιρετικά οι επενδύσεις διατίθενται και σε δέρμα σε συνδυασμό με τα καθίσματα άνεσης. Εκπληκτική. Η γραμμή εξοπλισμού AVANTGARDE. Η νέα C-Class αφήνει έντονες εντυπώσεις. Με ενθέματα χρωμίου στις γρίλιες της μάσκας ψυγείου και πλευρικά σχεδιαστικά στοιχεία σε χρώμιο και αλουμίνιο. Κατ επιλογή μάλιστα με γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου. Ο χαρακτήρας της συνεχίζεται στο εσωτερικό με μία δίχρωμη σχεδίαση. Με 3άκτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα nappa και αναπαυτικά sport καθίσματα σε συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Norwich στο βασικό εξοπλισμό και διάκοσμο σε ανοικτόχρωμο, λειασμένο αλουμίνιο. Προαιρετικά διατίθενται τα καθίσματα σε συνθετικό δέρμα ARTICO ή φυσικό δέρμα και υψηλής ποιότητας διάκοσμο από ξύλο.

Γοητευτική. Η γραμμή εξοπλισμού EXCLUSIVE. Η νέα C-Class εκπέμπει μοντέρνα πολυτέλεια. Εξωτερικά με την τρισδιάστατη μάσκα ψυγείου με γρίλιες και κάθετη λωρίδα σε χρώμιο. Εσωτερικά χάρη στην ενιαία κεντρική κονσόλα σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η οποία εναρμονίζεται άψογα με την ομοιόχρωμη σχεδίαση. Τα αναπαυτικά sport καθίσματα του βασικού εξοπλισμού προσφέρονται με επένδυση που συνδυάζει συνθετικό δέρμα ARTICO, ύφασμα μικροινών DINAMICA και ύφασμα Nottingham, ενώ και ο διάκοσμος σε ξύλο φλαμουριάς linestructure ανοικτό καφέ γυαλιστερό. Προαιρετικά: οι επενδύσεις διατίθενται σε συνθετικό δέρμα ARTICO ή δέρμα. Αθλητική. Η AMG Line. AMG. Η συντομογραφία που δηλώνει δυναμική σχεδίαση. Η δυναμική AMG Line δείχνει επιβλητική από κάθε άποψη. Εξωτερικά, για παράδειγμα, με το εντυπωσιακό πακέτο AMG Styling, τη χαμηλωμένη sport ανάρτηση και τις μεγάλες ζάντες αλουμινίου AMG. Εσωτερικά με τα sport καθίσματα σε συνθετικό δέρμα ARTICO, το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα, διάκοσμο από ανοικτόχρωμο λειασμένο αλουμίνιο και sport πεντάλ AMG. Προαιρετικά: διατίθενται οι επενδύσεις σε δέρμα και άλλα εκλεκτά στοιχεία διάκοσμου.

Επενδύσεις και διάκοσμος εσωτερικού. Επενδύσεις Βασικός εξοπλισμός ΑVANTGARDE 2 001 018 101 105 115 118 128 141 201 215 218 221 225 248 251 267 268 301 318 601 605 628 Ύφασμα Aberdeen μαύρο/μαύρο Ύφασμα Aberdeen γκρι Crystal/μαύρο ARTICO1 μαύρο/μαύρο ARTICO1 μπεζ Silk/καφέ Espresso ARTICO1 μπεζ Silk/μαύρο ARTICO1 γκρι Crystal/μαύρο ARTICO1 γκρι Crystal/μπλε Deep sea ARTICO1 μαύρο/μαύρο Δέρμα μαύρο/μαύρο2 Δέρμα μπεζ Silk/μαύρο Δέρμα γκρι Crystal/μαύρο 2 Δέρμα μαύρο/μαύρο Δέρμα μπεζ Silk/καφέ Espresso Δέρμα γκρι Crystal/μπλε Deep sea Δέρμα μαύρο/μαύρο Δέρμα κόκκινο Cranberry/μαύρο Δέρμα γκρι Crystal/μαύρο ARTICO1 /ύφασμα Norwich μαύρο/μαύρο ARTICO1 /ύφασμα Norwich γκρι Crystal/μαύρο ARTICO1 /DINAMICA 3 /ύφασμα Nottingham μαύρο/μαύρο ARTICO1 /DINAMICA 3 /ύφασμα Nottingham μπεζ Silk/καφέ Espresso ARTICO1 /DINAMICA 3 /ύφασμα Nottingham γκρι Crystal/μπλε Deep sea 001 018 201 301 318 101 118 201 215 Διάκοσμος H07 H09 H24 H80 731 736 739 Ξύλο φλαμουριάς linestructure σκούρο καφέ γυαλιστερό 2 Ξύλο μελιάς, καφέ με νερά2 Ξύλο φλαμουριάς linestructure ανοικτό καφέ γυαλιστερό βερνίκι piano μαύρο Βαφή piano μαύρη Ξύλο καρυδιάς καφέ γυαλιστερό2 Ξύλο μελιάς, μαύρο με νερά2 Αλουμίνιο λειασμένο ανοικτόχρωμο 218 H80 115 739 218 731 1 Συνθετικό δέρμα ARTICO. 2 Προαιρετικός εξοπλισμός. 3 Μικροΐνες DINAMICA. 731 H07

EXCLUSIVE 2 AMG Line 2 601 105 248 141 605 128 251 628 221 267 101 225 268 H24 H09 739 H07 H07 731 736

Χρώματα εξωτερικής βαφής. Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές1 Βαφή designo1 040 197 796 799 149 755 890 Ακρυλικές βαφές 040 149 Μαύρο Λευκό «Polar» Μεταλλικές βαφές1 197 755 775 792 796 890 896 988 Μαύρο «Obsidian» Γκρι «Tenorite» Ασημί «Iridium» Ασημί «Palladium» Καφέ «Citrine» Μπλε «Cavansite» Μπλέ «Brillant»2 Ασημί «Diamond» 775 896 Βαφή designo1 799 designo λευκό «Diamond bright» 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. 2 Προβλεπόμενη διάθεση από τον 6/2014. 792 988

Τεχνικά χαρακτηριστικά. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ C 220 BlueTEC C 180 C 200 Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm3 2143 1595 1991 Ονομαστική ισχύς1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 125 [170]/3000 4200 115 [156]/5300 135 [184]/5500 Ονομαστική ροπή στρέψης1 σε Nm σε σ.α.λ. 400/1400 2800 250/1200 4000 300/1200 4000 Κιβώτια ταχυτήτων Μηχ. κιβώτιο 6 σχέσεων [7G-TRONIC PLUS] Μηχ. κιβώτιο 6 σχέσεων [7G-TRONIC PLUS] Μηχ. κιβώτιο 6 σχέσεων [7G-TRONIC PLUS] Επιτάχυνση 0 100 km/h (δευτ.) [αυτόματο κιβώτιο] 8,1 [7,8] 8,2 [8,5] 7,5 [7,3] Τελική ταχύτητα σε km/h [αυτόματο κιβώτιο] 234 [233] 225 [223] 237 [235] Διαστάσεις ελαστικών εμπρός, πίσω άξονας 205/60 R 16 205/60 R 16 205/60 R 16 Καύσιμο Diesel Super αμόλυβδη Super αμόλυβδη Κατανάλωση καυσίμου2 σε l/100 km Αστικός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο] Υπεραστικός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο] Μικτός κύκλος [αυτόματο κιβώτιο] 5,0 4,8 [5,5 5,3] 3,7 3,4 [3,9 3,6] 4,2 4,0 [4,5 4,3] 6,8 6,4 [7,4 6,8] 4,7 4,2 [5,0 4,6] 5,5 5,0 [5,8 5,4] 7,3 6,8 [7,2 6,8] 4,7 4,4 [4,7 4,4] 5,7 5,3 [5,6 5,3] Εκπομπές CO 2 σε g/km) σε μικτό κύκλο [αυτόματο κιβώτιο] 109 103 [117 109] 127 116 [135 126] 132 123 [131 123] Κατηγορία εκπομπών 3 /Κατηγορία αποδοτικότητας 4 Euro 6/A+ Euro 6/A [Euro 6/B] Euro 6/B Χωρητικότητα ρεζερβουάρ σε l/ρεζέρβα περ. 41/7,0 41/7,0 41/7,0 Όγκος χώρου αποσκευών5 σε l 480 480 480 Κύκλος στροφής σε m 11,22 11,22 11,22 Κενό βάρος 6 σε kg [αυτόματο κιβώτιο] 1550 [1570] 1395 [1425] 1445 [1465] Μικτό βάρος σε kg [αυτόματο κιβώτιο] 2115 [2135] 1960 [1990] 2010 [2030] Μήκος 7 /Πλάτος με καθρέπτες 7 σε mm 4686/2020 4686/2020 4686/2020 Μεταξόνιο 7 σε mm 2840 2840 2840 Πλάτος ίχνους τροχών εμπρός 7 /πίσω7 σε mm 1584/1566 1588/1570 1584/1566 1 Στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Οι μετρήσεις έγιναν με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (Κανονισμός [ΕΚ] 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Υπόδειξη σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση: τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν είναι μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν τη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών οχημάτων. 3 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 4 Βάσει των εκπομπών CO 2 που μετρήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. 5 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 70/156/EΟΚ στην έκδοση 2000/40/ΕΕ. 6 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΚ στην έκδοση 95/48/ΕK (όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν κατά κανόνα αυτή την τιμή, με αποτέλεσμα να μειώνεται αντίστοιχα το ωφέλιμο φορτίο. 7 Οι αναφερόμενες διαστάσεις αποτελούν μέσους όρους. Οι τιμές ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mercedes-benz.gr

Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις 20.08.2013. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατόν να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. O κατασκευαστής διατηρεί τo δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια τoυ χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικειμένου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Oι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Oι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται στην εκτύπωση. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Oμοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. www.mercedes-benz.gr Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart BC/MC 6701 0021 12-00/1213