Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Σχετικά έγγραφα
GLC Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Never stop improving.

Never stop improving.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

GLE Sport Utility Vehicle

Never stop improving.

Never stop improving.

Never stop improving.

A-Class Compact Saloon

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

A-Class Compact Saloon

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

GLA Sport Utility Vehicle

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

GLS Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

DUCATO NATURAL POWER

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

CLA-Class. Shooting Brake.

Αποβίβαση 36 // 37 Εξοπλισμοί 38 // 47 Τεχνικά χαρακτηριστικά, Διαστάσεις 48 // 49

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D Rüsselsheim

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Mazda6 MPS. web site:

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

Κατακτήστε το μέλλον.

Η νέα γενιά GL - Class.

Νέα σειρά Porter. euro

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Volvo fh με i-save ΠΟΤΈ Η ΕΞΟΙΚΟΝΌΜΗΣΗ ΚΑΥΣΊΜΟΥ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΌΣΟ ΑΠΛΉ

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Κύρια Χαρακτηριστικά.

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

S-Class Cabrio και Coupé

V40 CROSS COUNTRY Design

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Daily Blue Power: η νέα βιώσιμη σειρά για διανομές χωρίς περιορισμούς σε αστικές περιοχές.

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Ηλεκτρικά ελεγχόμενη πνευματική (:με αέρα) ανάρτηση. Στη φωτό δεξιά φαίνεται ο κινητήρας που τροφοδοτεί με αέρα τις αναρτήσεις.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Κάντε τον τρόπο που μετακινείστε απόλαυση!

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_Master.indd BC66-FC67 Ecosport_17.5MY_MAIN_V5_GRC_GR.indd BC66-BC68 08/12/ :54:50 17/01/ :30:26

Η νέα γενιά S - Class.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Το νέο Polo BlueMotion

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

B-Class Σειρά Ισχύς Κυβισμός

Τιμοκατάλογος Mercedes-Benz & smart 2019

web site: ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

Η νέα BMW Σειρά 5 Touring. Δυναμική, ευέλικτη, ευφυής.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Ε. Ισχύει από 13/02/2019

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Κινητήρες που δουλεύουν για σας.

Created in Barcelona.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

Τιμοκατάλογος Mercedes-Benz & smart 2019

Transcript:

GLE Coupé

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος. Η Mercedes-Benz GLE Coupé συνδυάζει το παράστημα ενός SUV με τη δυναμική και την ευελιξία ενός coupé. Ανακαλύψτε τα στοιχεία SUV και coupé σε ένα αυτοκίνητο, που όμοιο του δεν υπάρχει.

Άνεση που προάγει τις επιδόσεις και υποδειγματική ασφάλεια. Σε ώρα αιχμής, σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές ή σε άγνωστους δρόμους η GLE Coupé σάς ξεκουράζει αισθητά, ειδικά σε αγχώδεις καταστάσεις. Από πίσω κρύβεται ένα σύστημα, το οποίο κάνει κάθε διαδρομή με μια Mercedes-Benz ασφαλή και μοναδική: το Mercedes-Benz Intelligent Drive. Διότι ο χρόνος που περνάτε στο αυτοκίνητο είναι δικός σας. Χρόνος για να χαλαρώνετε. Χρόνος για να αναπληρώνετε την ενέργειά σας. Για να φτάνετε στον προορισμό σας πρωτίστως με ασφάλεια, αλλά και ξέγνοιαστα.

Μιλάει τη γλώσσα της πόλης. Το πίσω τμήμα της GLE Coupé ενθουσιάζει με τη θεαματική του σχεδίαση: οι οριζόντιες σχεδιαστικές γραμμές αναδεικνύονται από τα φαρδιά πίσω φώτα.

Αυτές οι αναλογίες εξάπτουν. Χαμηλωμένο αμάξωμα, επίπεδη οροφή αυτή είναι η χαρακτηριστική σιλουέτα της GLE Coupé. Στοιχεία που, αν και συναντά κανείς μάλλον σε οχήματα SUV, της χαρίζουν ιδιαίτερη εκφραστικότητα.

Τα καλύτερα στοιχεία από δύο κόσμους. Στο εσωτερικό της GLE Coupé συναντιέται ο σπορ χαρακτήρας ενός coupé με τη γενναιόδωρη ευρυχωρία ενός SUV. Πολυτελή στοιχεία εξοπλισμού εξασφαλίζουν την αποκλειστικότητα μίας Mercedes-Benz.

Ενεργό σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας. Το σύστημα αισθητήρων ραντάρ του ενεργού συστήματος υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας επιβλέπει την περιοχή περιορισμένης ορατότητας δίπλα και πίσω από το αυτοκίνητο. Πακέτο στάθμευσης. Το πακέτο στάθμευσης κάνει πιο εύκολη και άνετη τη στάθμευση και τους ελιγμούς με τη Mercedes-Benz GLE Coupé.

MAGIC VISION CONTROL. Το προσαρμοζόμενο σύστημα υαλοκαθαριστήρων MAGIC VISION CONTROL προσφέρει στον οδηγό βέλτιστη ορατότητα ακόμη και κατά τη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων. Οθόνη Head-up. Η οθόνη Head-up προβάλλει μία εικονική οθόνη με τις σημαντικές πληροφορίες αυτοκινήτου κατευθείαν στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Έξοδος για ψώνια, εξόρμηση για σπορ ή ένα ενδιαφέρον τριήμερο. Με το χώρο φόρτωσης της GLE Coupé είστε άριστα εξοπλισμένοι για όλες (σχεδόν) τις απαιτήσεις της ζωής. Η ευρυχωρία της είναι εντελώς ασυνήθιστη ειδικά για coupé. Επιπλέον, διακρίνεται για την εύκολη προσβασιμότητα και πολυμορφικότητα: προσφέρει διάφορες πρακτικές δυνατότητες φόρτωσης και διαμπερούς φόρτωσης. Με πλήρως αναδιπλωμένη την πλάτη του πίσω καθίσματος, δημιουργείται στη Mercedes-Benz GLE Coupé χωρητικότητα 1720 λίτρων.

Πακέτο μνήμης. Το πακέτο μνήμης της Mercedes-Benz GLE Coupé αποθηκεύει τις εξατομικευμένες ρυθμίσεις έως τριών διαφορετικών ατόμων. COMAND Online. Πλοήγηση, τηλέφωνο, ήχος, βίντεο ή διαδίκτυο: με το COMAND Online έχετε τον απόλυτο έλεγχο και άμεση πρόσβαση σε όλα τα μέσα στη Mercedes-Benz GLE Coupé.

Ο βασικός εξοπλισμός. Συναρπαστική από το βασικό εξοπλισμό: Ανακαλύψτε τα στοιχεία βασικού εξοπλισμού στο εξωτερικό της Mercedes-Benz GLE Coupé. Ο εσωτερικός χώρος γοητεύει με ασυνήθιστες λεπτομέρειες: Ανακαλύψτε το βασικό εξοπλισμό στο εσωτερικό της Mercedes-Benz GLE Coupé. Η γραμμή εξοπλισμού AMG Line. Ακόμα πιο δυναμική εμφάνιση προσφέρει η AMG Line: ανακαλύψτε εντυπωσιακές λεπτομέρειες εξοπλισμού για το εξωτερικό της Mercedes-Benz GLE Coupé. Η AMG Line προσφέρει εντυπωσιακές αντιθέσεις και ένα σπορτίφ περιβάλλον στο εσωτερικό της Mercedes-Benz GLE Coupé.

Πακέτο Night. Το πακέτο Night για τη Mercedes-Benz GLE Coupé: εντυπωσιακά στοιχεία σχεδίασης σε Μαύρο υπογραμμίζουν τον σπορτίφ, εκφραστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Πακέτο Exclusive designo. Το πακέτο designo Exclusive υπογραμμίζει την αποκλειστικότητα του εσωτερικού με το συνδυασμό χρώματος Πορσελάνης και Μαύρου. Τα καθίσματα με αποκλειστική ρομβοειδή ραφή, ευγενές δέρμα νάπα designo και πλακέτες «designo» αποπνέουν πολυτέλεια.

4MATIC. Εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά σε κάθε έδαφος τα εξασφαλίζει η μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC σε συνδυασμό με τα συστήματα ABS, ESP και το ηλεκτρονικό σύστημα πρόσφυσης 4ETS. Offroad ή onroad, με βροχή, πάγο ή χιόνι, το 4MATIC βελτιώνει την πρόσφυση, τη δυναμική οδήγηση και την οδηγική ευστάθεια. Επίσης, το σύστημα τετρακίνησης καταργεί τα συνηθισμένα μπλοκέ διαφορικά. Οι τροχοί με ανεπαρκή πρόσφυση στο οδόστρωμα επιβραδύνονται στοχευμένα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η κινητήρια ροπή στους τροχούς με καλή πρόσφυση. Με αυτούς τους γρήγορους αυτόματους παλμούς πέδησης επιτυγχάνεται η απόδοση σχεδόν 3 μπλοκέ διαφορικών. Κεντρικό στοιχείο του συστήματος 4MATIC είναι το κιβώτιο διανομής μονής σχέσης με ανοικτό κεντρικό διαφορικό με δομή πλανητών, το οποίο αναλαμβάνει την αντιστάθμιση του αριθμού στροφών μεταξύ των αξόνων. Η καθορισμένη κατανομή ισχύος 50 : 50 μεταξύ του μπροστινού και του πίσω άξονα εγγυάται κυρίαρχη και πάντα ελεγχόμενη οδηγική συμπεριφορά.

DYNAMIC SELECT. Το χειριστήριο του DYNAMIC SELECT στην κεντρική κονσόλα επιτρέπει την επιλογή άνετης, σπορ, βελτιωμένης χειμερινής ή εντελώς εξατομικευμένης ρύθμισης του αυτοκινήτου. Με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης αλλάζετε παραμέτρους, όπως τα χαρακτηριστικά του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων, της ανάρτησης ή του συστήματος διεύθυνσης. Η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι το γνωστό πρόγραμμα χαμηλής κατανάλωσης «Comfort». Περισσότερη ευελιξία και δυναμισμό προσφέρει το πρόγραμμα οδήγησης «Sport», το οποίο χαρακτηρίζεται από σπορτίφ χαρακτηριστικά του συστήματος διεύθυνσης και τροποποιημένους χρόνους αλλαγής ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου. Το πρόγραμμα οδήγησης «Ολισθηρότητα» προσφέρει βελτιωμένη οδική συμπεριφορά σε παγωμένους και χιονισμένους δρόμους. Είναι εφικτό χάρη στη μειωμένη κλιμάκωση του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων, η οποία εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προώθηση. Σε αυξημένη οδηγική ευστάθεια συμβάλλει μια βελτιωμένη ρύθμιση του ESP, καθώς και ο ακριβέστερος έλεγχος των δυνάμεων μετάδοσης κίνησης. Το πρόγραμμα οδήγησης «Individual» επιτρέπει στον οδηγό να μεταβάλλει τις επιμέρους παραμέτρους σύμφωνα με τις επιθυμίες του από το σύστημα διεύθυνσης και το σύστημα μετάδοσης κίνησης μέχρι το σύστημα ανάρτησης. Σε περίπτωση επανεκκίνησης του οχήματος, παραμένει ενεργό το πρόγραμμα οδήγησης που επιλέχθηκε τελευταία (για χρονικό διάστημα περ. 4 ωρών), έπειτα ρυθμίζεται το πρόγραμμα «Comfort».

Refinement unleashed. Η Mercedes-AMG GLE Coupé. Κάθε Mercedes-AMG είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με ασύγκριτο χαρακτήρα. Αυτό που ενώνει όλα τα αυτοκίνητα performance και τα σπορ αυτοκίνητά μας, είναι το αδάμαστο αγωνιστικό πνεύμα τους. Το πάθος τους για κορυφαίες επιδόσεις. Γεννιέται εκεί όπου η μηχανολογική τέχνη συναντά μία εντελώς ιδιαίτερη φιλοσοφία: το πνεύμα της AMG. Πιστεύουμε, ότι πρέπει να εξωθούμε διαρκώς τα όρια, προκειμένου να επιτυγχάνουμε νέους στόχους. Δεν δεχόμαστε τίποτα ως δεδομένο. Διότι τα όρια τα θέτουν οι άνθρωποι και μόνο αυτοί μπορούν να τα καταρρίπτουν. Με αυτή την πεποίθηση παρέχουμε κορυφαίες επιδόσεις για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και το δρόμο. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της AMG. www.mercedes-amg.com

Τεχνικά χαρακτηριστικά. Πετρελαιοκινητήρας GLE 350 d 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) Τελική ταχύτητα (km/h) Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 4 Εκπομπές CO 2 σε μικτό κύκλο (g/km) Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 2987 190[258]3400 7,0 226 8,8-8,8 7,2-7,2 7,8-7,8 205-205 Euro 6c/ C Βενζινοκινητήρες GLE 400 4MATIC Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC Κυβισμός (cm 3 ) 2996 2996 5461 5461 Ονομαστική ισχύς 1 (kw [hp] σε σ.α.λ.) 245[333]5250-6000 287[390]/6100 410[557]/5750 430[585]/5500 Επιτάχυνση από 0 στα 100 km/h (δευτ.) 5,9 5,7 4,3 4,2 Τελική ταχύτητα (km/h) 247 250 3 250 3 250 3 Κατανάλωση καυσίμου 4 (l/100 km) αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 14,0-14,0 8,5-8,5 10,5-10,5 13,7-13,7 8,7-8,7 10,5-10,5 17,6-17,6 11,9-11,9 14,0-14,0 17,6-17,6 11,9-11,9 14,0-14,0 Εκπομπές CO 2 4 σε μικτό κύκλο (g/km) 240-240 239-239 319-319 320-320 Κατηγορία εκπομπών 5 /αποδοτικότητας 6 Euro 6d-TEMP/ E Euro 6d-TEMP/ E Euro 6d-TEMP/ G Euro 6d-TEMP/ G Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 2 3 4 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΚ) 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση. Προσωρινή διαθεσιμότητα. Ηλεκτρονικός έλεγχος. Οι τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις «μετρηθείσες τιμές CO2 NEDC2» κατά σύμφωνα με το άρθ. 2 παρ. 1 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1153. Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτές τις τιμές. Περισσότερες πληροφορίες για την επίσημη κατανάλωση καυσίμου και τις επίσης ειδικές εκπομπές CO2 των καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στις «Οδηγίες για την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση ρεύματος καινούριων επιβατικών αυτοκινήτων», οι οποίες είναι διαθέσιμες δωρεάν σε όλα τα σημεία πώλησης και στην Deutsche Automobil Treuhand GmbH στην ιστοσελίδα www.dat.de. Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο 5 όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον επιλεγμένο προαιρετικό εξοπλισμό. Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός 6 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. Υπολογισμός με βάση τις μετρημένες εκπομπές CO2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. Ισχύει μόνο για τη Γερμανία. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mercedes-benz.com.cy

Διαστάσεις. 1731 468 511 1020 729 501 959 762 930 1675 1132 613 365 372 931 757 1658 2129 897 2915 4900 1088 1540 1524 1485 1482 1725 2003 Όλα τα στοιχεία δίδονται σε χιλιοστά. Οι εικονιζόμενες διαστάσεις είναι μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο.

Η Mercedes-Benz είναι συνεργάτης του διεθνούς ιδρύματος Laureus Sport for Good Foundation από το έτος ίδρυσής του το 2000. Αποτελεί τη σημαντικότερη κοινωνική πρωτοβουλία της εταιρείας Mercedes-Benz. Το ίδρυμα Laureus Sport for Good υποστηρίζει μέσω κοινωνικών αθλητικών προγραμμάτων παιδιά και νέους που έχουν ανάγκη, τους ανοίγει νέους ορίζοντες και προάγει σημαντικές αξίες, όπως το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός και η αποφασιστικότητα. Σύνθημά μας είναι «Change the Game for Kids» και θα θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Σχετικά με το περιεχόμενο του εντύπου: Το παρόν εκδόθηκε για εκτύπωση στις 21.09.2018. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο όχημα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές ή οι διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. CYPRUS IMPORT CORPORATION LTD., 65/67 Kantaras Street, 1027 NICOSIA, Cyprus 12-0618 www.mercedes-benz.com.cy