C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle



Σχετικά έγγραφα
Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

GLS Sport Utility Vehicle

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

CLA-Class. Shooting Brake.

GLC Sport Utility Vehicle

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

GLA Sport Utility Vehicle

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D Rüsselsheim

Κατακτήστε το μέλλον.

99000-SWIFT /2015

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Κομψότητα που επιβάλλεται.

A-Class Compact Saloon

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

NISSAN. e-nv200 EVALIA

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

09/ SPLAS-012 multimedia

GLA Sport Utility Vehicle

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

Το νέο Polo BlueMotion

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Η νέα γενιά GL - Class.

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

A-Class Compact Saloon

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

SANDERO WLTP hp LIFE hp STYLE

DUCATO NATURAL POWER

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Η νέα γενιά S - Class.

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Το Transporter Van. Van με μακρύ μεταξόνιο και απλή υπερύψωση. Van με κοντό μεταξόνιο και κανονική οροφή. Van με μακρύ μεταξόνιο και

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

GLE Sport Utility Vehicle

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

ΝΕΟ. renault. clio ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. drive the change

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Never stop improving.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!


S-Class Cabrio και Coupé

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Νέο υβριδικό αυτοκίνητο: Volvo XC60 Plug-in Hybrid

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Never stop improving.

Νέα σειρά Porter. euro

Πρoηγμένες Λύσεις Φυσικού Αερίου από τη Mercedes-Benz. Αντώνης Ευαγγελούλης, Γενικός Διευθυντής Επαγγελματικών Οχημάτων Mercedes Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Never stop improving.

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

Never stop improving.

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Touareg Hybrid Οδηγός συμπεριφοράς υβριδικού συστήματος

Χρώμα αμαξώματος Bi-tone Cyan Μεταλλικό 460,00. Έκπτωση Προωθητικό Όφελος 800,00. Εσωτερική επένδυση καθισμάτων σε μαύρο χρώμα με γκρι ραφές (FC21)

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Transcript:

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell

Πιο ψηλά. Πιο μακριά. Ζήστε κάθε διαδρομή σας σε ένα νέο επίπεδο: με τη νέα GLC. Πιο προηγμένη και πιο αθλητική από ποτέ και ταυτόχρονα σχεδόν αθόρυβη και αποδοτική όλα αυτά επειδή είναι το πιο προηγμένο SUV της κατηγορίας της. Κατ επιλογή διατίθεται, με σύστημα κίνησης PLUG-IN HYBRID και αερανάρτηση AIR BODY CONTROL. Επιβιβαστείτε: σας περιμένει ένα εξίσου πολιτισμένο και ευρύχωρο εσωτερικό. Η νέα GLC. Συλλέγει τα καλύτερα στοιχεία από κάθε κατηγορία.

Ξεχωρίζει. Παντού.

Πόλη. Ύπαιθρος. Plus. Άνετη στα ταξίδια, σπορτίφ στους επαρχιακούς δρόμους και αποδοτική στην καθημερινότητα η νέα GLC κινείται με υπεροχή στον κόσμο της αυτοκίνησης. Το χειριστήριο του DYNAMIC SELECT στην κεντρική κονσόλα σας επιτρέπει να επιλέγετε μεταξύ πέντε προγραμμάτων οδήγησης, επηρεάζοντας, έτσι, τα συστήματα κίνησης, ανάρτησης και διεύθυνσης. Θα σας εντυπωσιάσει πόσο μπορεί να αλλάζει ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου, πόσο διαφορετικά συναισθήματα μπορεί να προκαλεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, απολαμβάνετε το καλύτερο από κάθε διαδρομή σας.

Εξουδετερώστε τις διαφορές ύψους με το νέο AIR BODY CONTROL. Το προαιρετικά διαθέσιμο συνεχώς ρυθμιζόμενο σύστημα απόσβεσης με αερανάρτηση μείωσης των στρέψεων προσφέρει στους επιβάτες όλα τα επιτεύγματα της μηχανικής. Για ασυναγώνιστη εμπειρία δυναμικής οδήγησης, έχετε στη διάθεσή σας ένα ειδικά ρυθμισμένο πρόγραμμα σπορ οδήγησης. Επιπλέον, οι ανωμαλίες του οδοστρώματος απορροφούνται σχεδόν πλήρως. Η αυτόματη ρύθμιση ύψους εξασφαλίζει, ανάλογα με την ταχύτητα, περισσότερη ευστάθεια και μικρότερη κατανάλωση. Σε ανηφορικές διαδρομές ή με βαρύ φορτίο, το ύψος του οχήματος μπορεί να ρυθμίζεται χειροκίνητα μέσω του διακόπτη ρύθμισης ύψους οχήματος. Ξεκούραστη αναχώρηση ακόμη πιο ξεκούραστη άφιξη: με τη νέα GLC. Γνήσια οδηγική κουλτούρα.

Κάθε έδαφος είναι κατάλληλο για τη νέα GLC.

Μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια: το σύστημα κίνησης PLUG-IN HYBRID. Η νέα GLC 350 e 4MATIC συλλέγει τα καλύτερα στοιχεία από κάθε σύστημα κίνησης: ισχύ, αθόρυβη λειτουργία και αποδοτικότητα. Η μονάδα μετάδοσης κίνησης αποτελείται από έναν 4κύλινδρο κινητήρα με στροβιλοσυμπιεστή ισχύος 155 kw (211 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 350 Nm καθώς και μία υβριδική μονάδα ισχύος 85 kw (116 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 340 Nm. Αμιγώς ηλεκτροκίνητη οδήγηση είναι εφικτή με ταχύτητα έως και 140 km/h για απόσταση έως 34 km. Κατά την ταχύτερη οδήγηση ή την οδήγηση σε απότομες ανηφόρες, η νέα GLC περνάει αυτόματα στη λειτουργία με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Η τεχνολογία PLUG-IN HYBRID επιτρέπει επιπλέον τη φόρτιση σε συνηθισμένη πρίζα με 3,0 kw από 0 σε 100 % σε τέσσερις ώρες. Μόλις τραβήξετε το πόδι από το πεντάλ γκαζιού κατά την οδήγηση, η μπαταρία φορτίζεται αυτόματα με τη βοήθεια μίας έξυπνης στρατηγικής λειτουργίας, και το αυτοκίνητο μπορεί έτσι να κινείται τοπικά με 0 g/km εκπομπές CO 2. GLC 350 e 4MATIC Η τεχνολογία PLUG-IN HYBRID επιτρέπει τη γρήγορη εξωτερική επαναφόρτιση από 20 σε 100 % 1 μέσω ενός wallbox σε δύο μόνο ώρες, ενώ σε κανονική πρίζα σε τεσσέρις ώρες. 1 Τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας. 2 Σύστημα πέδησης με ανάκτηση ενέργειας. 3 Ηλεκτροκινητήρας. 4 Μπαταρία υψηλής τάσης ιόντων λιθίου. 5 Υποδοχή φόρτισης. 1 Ο χρόνος φόρτισης 20 100 % ποικίλει ανάλογα με την πηγή ρεύματος από 1,9 έως 4 ώρες (400 V/16 A 230 V/8 A).

Έχει τον τρόπο του: το πακέτο τεχνολογίας Offroad. Σε συνδυασμό με το προαιρετικό πακέτο τεχνολογίας Offroad, το DYNAMIC SELECT περιλαμβάνει έως και πέντε επιπλέον προδιαμορφωμένα προγράμματα οδήγησης για περισσότερες δυνατότητες οδήγησης εκτός δρόμου. Ο χειρισμός των προγραμμάτων οδήγησης γίνεται από το πλήκτρο Offroad, την κεντρική μονάδα χειρισμού και το προαιρετικό touchpad. Οι ρυθμίσεις Offroad επιτρέπουν τη βέλτιστη διαμόρφωση του αυτοκινήτου ακόμη και σε αντίξοες συνθήκες. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ των εξής προγραμμάτων: «Πάγος», «Offroad», «Ρυμούλκηση», «Ανάβαση» καθώς και το προαιρετικό πρόγραμμα «Αποκόλλησης» σε συνδυασμό με Air Body Control. Ολοκληρωμένο. Το βασικό μοντέλο. Η νέα GLC διατίθεται εργοστασιακά με το σύστημα DYNAMIC SELECT, προβολείς αλογόνου, συμπεριλαμβανομένων ενσωματωμένων φώτων πορείας ημέρας LED και φώτων θέσης, καθώς και ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων. Ο εσωτερικός χώρος με διάκοσμο σε εμφάνιση βαφής πιάνου και δερμάτινο τιμόνι σας προσκαλεί να μπείτε για να μείνετε. Το σύστημα πολυμέσων Audio 20 USB περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό, όπως άλλωστε και η λειτουργία εξοικονόμησης καυσίμου ECO Start-Stop, το προνοητικό σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS και το άγρυπνο ATTENTION ASSIST.

Επιβλητική. Η Exclusive Line. Το πακέτο εξωτερικού EXCLUSIVE Line 1 εξοπλίζει το αυτοκίνητο με προστασία υποδαπέδου μπροστά και πίσω σε χρώμιο, δύο χρωμιωμένες απολήξεις συστήματος εξάτμισης, ράγες οροφής από ανοδιωμένο αλουμίνιο, καθώς και διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων και πλαίσια παραθύρων από στιλβωμένο αλουμίνιο. Η εντυπωσιακή σχεδίαση ολοκληρώνεται με ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων. Το πακέτο εσωτερικού EXCLUSIVE Line 1 περιλαμβάνει επενδύσεις καθισμάτων σε ύφασμα/συνθετικό δέρμα ARTICO, καθώς και επένδυση του ταμπλό και της βάσης των παραθύρων από συνθετικό δέρμα και ξύλινο διάκοσμο σε καφέ γυαλιστερό ξύλο φλαμουριάς linestructure. Προοδευτική. Η AMG Line. Το πακέτο εξωτερικού AMG Line 1 αναδεικνύει τη δυναμική της νέας GLC με μπροστινή και πίσω ποδιά AMG και εργοστασιακές ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων. Και χάρη στη σπορ ρύθμιση της ανάρτησης, η δυναμική της γίνεται ακόμη πιο αισθητή. Η διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων είναι από στιλβωμένο αλουμίνιο ενώ η εμφανής προστασία υποδαπέδου μπροστά και πίσω από χρώμιο. Οι ράγες οροφής από ανοδιωμένο αλουμίνιο κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το πακέτο εσωτερικού AMG Line 1 εγγυάται την τέλεια φόρμα του εσωτερικού χώρου με επενδύσεις καθισμάτων Dinamica/συνθετικό δέρμα Artico καθώς και 3άκτινο σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και σπορ πεντάλ. 1 Τα πακέτα EXCLUSIVE Line και AMG Line διατίθενται προαιρετικά και συνδυάζονται ελεύθερα μεταξύ τους.

Περιπετειώδης. Η Line OFF-ROAD. Σε συνδυασμό με την Line OFF-ROAD, η νέα GLC εκπέμπει γνήσια διάθεση για περιπέτεια. Ο μπροστινός προφυλακτήρας με γωνία ανάβασης 28 εξασφαλίζει εντυπωσιακή εμφάνιση για τη νέα GLC. Η διακοσμητική λωρίδα στη βάση των παραθύρων καθώς και οι ράγες οροφής είναι από στιλβωμένο αλουμίνιο ενώ η εμφανής προστασία υποδαπέδου από χρώμιο. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Line OFF-ROAD είναι επίσης οι ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων και οι χρωμιωμένες απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Ελκυστικό. Το πακέτο Night. Το προαιρετικό πακέτο Night υπογραμμίζει τον εκφραστικό σπορτίφ χαρακτήρα της νέας GLC. Η εμφανής προστασία υποδαπέδου εμπρός και πίσω είναι σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Highlights αποτελούν επίσης οι ζάντες αλουμινίου σχεδίαση 5 ακτίνων σε συνδυασμό με την EXCLUSIVE Line ή οι ζάντες αλουμινίου AMG σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων, σε μαύρο γυαλιστερό, σε συνδυασμό με την AMG Line. Εκλεκτή κι εντυπωσιακή εμφάνιση εξασφαλίζουν η μάσκα ψυγείου, οι εξωτερικοί καθρέπτες, τα πλαίσια των παραθύρων και οι διακοσμητικές λωρίδες στη βάση των παραθύρων σε μαύρο χρώμα, καθώς και τα σκούρα φιμέ τζάμια στις πίσω πόρτες και το πίσω παρμπρίζ και οι ράγες οροφής σε μαύρο ματ.

Επενδύσεις και διάκοσμος. Εξοπλισμός EXCLUSIVE 1 001 301 Επενδύσεις 001 Ύφασμα Αμπερντίν 101 Συνθετικό δέρμα ARTICO μαύρο 1 105 Συνθετικό δέρμα ARTICO μπεζ σατινέ/καφέ εσπρέσσο 1 114 Συνθετικό δέρμα ARTICO καφέ εσπρέσσο/μαύρο 1 115 Συνθετικό δέρμα ARTICO μπεζ σατινέ/μαύρο 1 221 Δέρμα μαύρο 1 224 Δέρμα καφέ εσπρέσο/μαύρο 1 225 Δέρμα μπεζ σατινέ/καφέ εσπρέσσο 1 234 Δέρμα καφέ σάγματος/μαύρο 1 235 Δέρμα μπεζ σατινέ/μαύρο 1 301 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Γκρενόμπλ μαύρο 1, 3 314 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Γκρενόμπλ καφέ εσπρέσσο/μαύρο 1, 3 651 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα μικροϊνών Dinamica μαύρο 1, 2 971 Δέρμα nappa designo μαύρο 1 975 Δέρμα nappa designo λευκό πλατίνας περλέ/μαύρο 1 Διάκοσμος H80 Εμφάνιση βαφής πιάνου μαύρο H07 Ξύλο φλαμουριάς linestructure καφέ γυαλιστερό 1, 4 736 Ξύλο μελιάς μαύρο με ανοικτούς πόρους 1 H09 Ξύλο μελιάς καφέ με ανοικτούς πόρους 1 731 Ξύλο καρυδιάς καφέ γυαλιστερό 1 H24 Ξύλο φλαμουριάς linestructure ανοικτό καφέ γυαλιστερό 1 739 Αλουμίνιο διαμήκους λείανσης ανοικτόχρωμο 1, 2 H73 Διάκοσμος AMG ανθρακονημάτων/αλουμίνιο με γραμμές λείανσης 1 101 115 221 314 101 105 1 2 Προαιρετικός εξοπλισμός. Βασικός εξοπλισμός για το πακέτο εσωτερικού AMG Line. 3 4 Βασικός εξοπλισμός για EXCLUSIVE Line. Βασικός εξοπλισμός για το πακέτο εσωτερικού EXCLUSIVE Line και εσωτερικό σε μαύρο designo. 235 114

AMG Line 1 designo 1 Διάκοσμος H80 221 651 971 H07 224 101 975 736 H09 225 221 731 H24 234 739 H73

Χρώματα εξωτερικής βαφής. Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές 1 Βαφές designo 1 040 197 890 271 149 755 988 799 Ακρυλικές βαφές 040 Μαύρο 149 Λευκό πολικό Μεταλλικές βαφές 1 197 Μαύρο οψιδιανού 755 Γκρι τενορίτη 775 Ασημί ιριδίου 796 890 Καφέ κιτρίνης Μπλε καβανσίτη 775 992 996 988 Ασημί αδαμάντινο 992 Γκρι σελενίτη Βαφές designo 1 271 799 996 Καφέ κιτρίνης magno designo Λευκό αδαμάντινο bright designo Κόκκινο υάκινθου μεταλλικό designo 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. Περισσότερες ειδικές βαφές designo θα βρείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς Mercedes-Benz. 796

Τεχνικά χαρακτηριστικά. Πετρελαιοκινητήρες Βενζινοκινητήρες GLC 220 d 4MATIC GLC 250 d 4MATIC GLC 250 4MATIC GLC 350 e 4MATIC 8 Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm 3 2143 2143 1991 1991 Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. Ονομαστική ισχύς 1 ηλεκτροκινητήρα σε kw (hp) σε σ.α.λ. Ισχύς συστήματος 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 125 (170)/3000 4200 150 (204)/3800 155 (211)/5500 155 (211)/5500 85 (116)/3500 235 (320)/5000 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 400/1400 2800 500/1600 1800 350/1200 4000 350/1200 1400 340/0 2000 Κιβώτια ταχυτήτων 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7G-TRONIC Επιτάχυνση 0 100 km/h σε δευτ. 8,3 7,6 7,3 5,9 Τελική ταχύτητα σε km/h 210 222 222 235 Διαστάσεις ελαστικών εμπρός, πίσω άξονας 235/65 R 17 235/65 R 17 235/65 R 17 235/60 R 18 Καύσιμο Diesel Diesel Αμόλυβδη βενζίνη Αμόλυβδη βενζίνη Κατανάλωση καυσίμου 2 l/100 km αστικός κύκλος υπεραστικός κύκλος μικτός κύκλος 6,3 5,5 5,1 4,7 5,5 5,0 6,3 5,5 5,1 4,7 5,5 5,0 8,5 8,1 6,3 5,6 7,1 6,5 2,6 Κατανάλωση ενέργειας κατά NEDC σε kwh/100 km 9 20 Ηλεκτρική αυτονομία σε km 9 34 Εκπομπές CO 2 μικτές 2 σε g/km 143 129 143 129 166 152 60 Κατηγορία εκπομπών 3 /αποδοτικότητας 4 Euro 6/A Euro 6/A Euro 6/B Euro 6/A+ Χωρητικότητα ρεζερβουάρ σε l/ρεζέρβα περ. 50/7,0 50/7,0 66/7,0 50/7,0 Χωρητικότητα χώρου 5 σε l 550 550 550 395 Κύκλος στροφής σε m 11,80 11,80 11,80 11,80 Κενό βάρος 6 σε kg 1845 1845 1735 2025 Επιτρεπόμενο μεικτό βάρος σε kg 2500 2500 2400 2605 Μήκος 7 /πλάτος συμπ. καθρεπτών 7 σε mm 4656/2096 4656/2096 4656/2096 4656/2096 Μεταξόνιο 7 σε mm 2873 2873 2873 2873 Μετατρόχιο εμπρός 7 /πίσω 7 σε mm 1621/1617 1621/1617 1621/1617 1614/1605 Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Οι μετρήσεις έγιναν με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (Κανονισμός [ΕΚ] 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Υπόδειξη σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΟΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση: Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. 3 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιθανές αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 4 Αξιολόγηση με βάση τις εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. 5 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 70/156/ΕΟΚ στην έκδοση 2000/40/EΚ. 6 Στοιχεία σύμφωνα με την Οδηγία 92/21/ΕΕ στην έκδοση 95/48/ΕΕ (όχημα σε κατάσταση εκκίνησης, πλήρωση δοχείου καυσίμου κατά 90 %, με οδηγό 68 κιλών και αποσκευές 7 κιλών) για οχήματα με βασικό εξοπλισμό. Ο προαιρετικός εξοπλισμός και τα αξεσουάρ αυξάνουν το βάρος, μειώνοντας, κατά κανόνα, το ωφέλιμο φορτίο. 7 Οι αναφερόμενες διαστάσεις αποτελούν μέσες τιμές. Ισχύουν για οχήματα με βασικό εξοπλισμό και χωρίς φορτίο. 8 Διαθέσιμο από το Δεκέμβριο 2015. 9 Τα στοιχεία αφορούν τον ηλεκτροκινητήρα. Περαιτέρω τεχνικά χαρακτηριστικά θα βρείτε στη διεύθυνση www.mercedes-benz.gr

Η Mercedes-Benz είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ιδρύματος «Laureus Sport for Good Foundation». Από την ίδρυσή του το 2000, η Mercedes-Benz υποστηρίζει και προάγει τους σκοπούς και τις αξίες αυτού του παγκόσμιου κοινωφελούς προγράμματος: με στόχο να βελτιώνεται η ζωή μειονεκτούντων και άρρωστων παιδιών και νέων μέσω κοινωνικών έργων αθλητισμού. Το ίδρυμα «Laureus» αποτελεί βασικό τμήμα της εταιρικής ευθύνης της Mercedes-Benz. Κάθε νέα Mercedes αποτελεί συνεπώς πρεσβευτή αυτής της αξίας. Με την αγορά μίας Mercedes υποστηρίζετε το ίδρυμα «Laureus Sport for Good Foundation». Σχετικά με το περιεχόμενο αυτού του εντύπου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις 20.02.2015. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται στην εκτύπωση. Το έντυπο αυτό θα έχει διεθνή χρήση. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα της εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. www.mercedes-benz.gr Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAC 6701 1630 12-00/0615 Printed in Germany