CLA-Class. Shooting Brake.



Σχετικά έγγραφα
Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

GLS Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

GLC Sport Utility Vehicle

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Κατακτήστε το μέλλον.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

GLA Sport Utility Vehicle

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Το νέο Polo BlueMotion

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

99000-SWIFT /2015

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Η νέα γενιά GL - Class.

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

A-Class Compact Saloon

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Mazda6 MPS. web site:

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

A-Class Compact Saloon

Προσφορά Επιβατικού ΕΚΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Α.Ε ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 169 ΓΕΡΑΚΑΣ EKKA AYTOKINHTA

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

S-Class Cabrio και Coupé

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

09/ SPLAS-012 multimedia

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Never stop improving.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Με την πρώτη επαφή όλα αλλάζουν. Το βλέμμα αιχμαλωτίζεται από την αισθητική καθαρότητα, από την εμβληματική σχεδίαση. Και ξαφνικά αυτό το συναίσθημα:

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Η νέα γενιά S - Class.

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Lancia.gr. Lancia Marketing S - 02/ Printed in Italy - Arti Grafi che GIACONE - Chieri (TO)

ΝΕΟ FIESTA B479_Fiesta_Main_V4_Image_Master.indd BC86-B B479_Fiesta_Main_V4_GRC_GR.indd BC86-BC88 C88 24/05/ :36:22 01/06/ :46:03

Κινητήρας Διαστάσεις

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D Rüsselsheim

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον:

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

GLE Sport Utility Vehicle

CLA Coupé και Shooting Brake

CLA Coupé και Shooting Brake

1.4 T-Jet 180hp Rivale 175th Anniversary

Περιγραφή Χρόνος Εικόνα Κωδικός Τοποθέτησης Εμπρός κάτω αεροτομή 990E0-51K02 Πλαϊνές αεροτομές 990E0-51K03 Πίσω κάτω αεροτομή 990E0-51K04

Τα επίπεδα εξοπλισμού και τα προαιρετικά χαρακτηριστικά εξοπλισμού ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εκάστοτε αγορά ή τις κατά τόπους νομικές

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

E-Class. Saloon και Estate.

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ VOLKSWAGEN ΝΕΟΥ CRAFTER VAN

MEET THE NEW VESPA GTS. DOYOUVESPA.COM

Transcript:

CLA-Class. Shooting Brake.

Designed for urban hunting. Η νέα CLA Shooting Brake. Η ζωή στη μεγαλούπολη είναι μια περιπέτεια. Τα κτίρια φτάνουν μέχρι τον ουρανό. Νέες περιοχές ξεπετιούνται ξαφνικά, και περιμένουν να τις γνωρίσετε. Η νέα CLA Shooting Brake νιώθει την πρόκληση. Το sport compact παράστημά της κινείται χαμηλά κοντά στην άσφαλτο με έναν εσωτερικό χώρο φτιαγμένο για περιπέτεια. Η νέα CLA Shooting Brake κατακτά νέους ορίζοντες. Ακολουθήστε την.

Η έλξη της νύχτας. Η πόλη δεν κοιμάται. Η μακριά γραμμή της οροφής είναι τόσο χαρακτηριστική, όσο η γραμμή του ορίζοντα στην πόλη. Τα φώτα της νύχτας παιχνιδίζουν στις επιφάνειες της μυώδους σιλουέτας της. Αποκλειστικά χρώματα βαφής πραγματοποιούν την επιθυμία για εξατομίκευση και διαφορετικότητα. Για όσους προτιμούν να ξεχωρίζουν παρά να ακολουθούν τις τάσεις. Ειδικά τη νύχτα.

Μια νέα δημοφιλής περιοχή. Club, εστιατόρια, αίθουσες τέχνης, είναι χώροι που δίνουν στην πόλη το χαρακτήρα σας. Ανακαλύψτε τώρα άλλον έναν ιδιαίτερο χώρο, αυτόν της νέας CLA Shooting Brake. Τα καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα και τα πολυτελή καλύμματα, λόγου χάρη σε δέρμα γκρι «Crystal», δίνουν ένα αποκλειστικό στυλ. Ακόμη και οι διακοσμητικές ραφές είναι χρωματικά εναρμονισμένες.

Κάθε διαδρομή μία περιπέτεια. Οι δρόμοι είναι οι αρτηρίες της πόλης. Σφύζουν από ζωή. Η CLA 45 AMG 4MATIC δίνει ενδιαφέρον στην κυκλοφορία τους: με τον ισχυρότερο 4κύλινδρο κινητήρα σε σειρά παραγωγής. Εντυπωσιακή δύναμη, χειροποίητης ποιότητας με τη σφραγίδα του Affalterbach: «One man, one engine». Απόλυτη οδηγική εμπειρία χάρη στο sport κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT DCT και το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC AMG Performance με πλήρως μεταβλητή κατανομή της ροής.

Μάσκα ψυγείου AMG με διπλή γρίλια σε γκρι «Titanium» και επιγραφή «AMG», δυναμική εμφάνιση AMG Styling με στοιχεία σε ματ γκρι «Titanium» χαρακτηριστικά που κόβουν την ανάσα κάθε φορά που περνά η CLA 45 AMG 4MATIC Shooting Brake. Η ανάρτηση AMG χαμηλώνει το αμάξωμα. Η πίσω ποδιά AMG με εμφανή διαχύτη αέρα σηματοδοτεί τις αγωνιστικές φιλοδοξίες της. Η σχε δίαση αναδεικνύει τις υψηλότερες επιδόσεις και τρία γράμματα δηλώνουν την καταγωγή της: AMG. Δεν ενσωματώνεται στο αστικό τοπίο. Το χαρακτηρίζει.

Τα καλύτερα από την αρχή. Ο βασικός εξοπλισμός. Η νέα CLA Shooting Brake τραβά όλα τα βλέμματα: η μάσκα ψυγείου με ασημί γρίλια βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο εσωτερικός χώρος αποδεικνύεται εξαιρετικά ελκυστικός με τα sport καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα. Επίσης, το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών επιτρέπει το χειρισμό πολλών λειτουργιών του πλούσιου βασικού εξοπλισμού, όπως το ηχοσύστημα Audio 20 USB. Τα playlist του κινητού ή του ipod προβάλλονται μέσω Bluetooth ή θύρας USB στην ανεξάρτητη οθόνη TFT. Ικανοποιεί κάθε επιθυμία. Ο προαιρετικός εξοπλισμός. Με τον σπορτίφ χαρακτήρα ενός coupé, αλλά πιο ευρηματική. Η πρώτη Shooting Brake της κατηγορίας της δίνει νέες δυνατότητες: στο εσωτερικό, για παράδειγμα, η μεγάλη πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή προσφέρει περισσότερο φως και μια εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση ευρυχωρίας. Προαιρετικά, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με δώδεκα αποχρώσεις και πέντε βαθμίδες έντασης δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Το κάλυμμα στο δάπεδο του χώρου αποσκευών μπορεί, προαιρετικά, να αναβαθμιστεί με τρεις ράβδους με επένδυση από αλουμίνιο.

Street Art. Η Urban Line. Η νέα CLA Shooting Brake συναρπάζει με το εκπληκτικό στυλ της και παρουσιάζει ενδιαφέροντα στοιχεία από κάθε οπτική γωνία: η μάσκα ψυγείου diamond σε γυαλιστερό μαύρο αποκτά ιδιαίτερη κομψότητα με την ασημί γρίλια. Το αμάξωμα αποπνέει εξαιρετικό δυναμισμό με ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε γκρι «Himalaya». Η πίσω ποδιά με ένθετα χρωμίου και χρωμιωμένο πλαίσιο απολήξεων εξάτμισης συμπληρώνουν με λάμψη την εμφάνιση. Επιταχύνει τους ρυθμούς της πόλης. Η AMG Line. Η εμφάνιση AMG Styling αναπτερώνει την καθημερινότητα: τα καθίσματα με ενσωματωμένα προσκέφαλα αποκτούν ακόμη πιο σπορτίφ χαρακτήρα χάρη στο συνδυασμό συνθετικού δέρματος ARTICO/μικροϊνών DINAMICA. Το ταμπλό οργάνων με διακοσμητικά στοιχεία σε ανοικτόχρωμο αλουμινίου με ευθύγραμμη λείανση τονίζει αυτή την εντύπωση. Οι κόκκινες διακοσμητικές ραφές δημιουργούν μία γενικά εντυπωσιακή αντίθεση. Εξωτερικά, η μπροστινή και πίσω ποδιά AMG, οι επενδύσεις των πλευρικών μασπιέ, οι ζάντες αλουμινίου AMG, η μάσκα diamond και η εξάτμιση με διπλή απόληξη μεταδίδουν ένα «αθλητικό πνεύμα».

Η πόλη δεν κοιμάται. Το πακέτο Night. Ανάλογα με τη γραμμή εξοπλισμού, το πακέτο Night με την ειδική μάσκα diamond και τη γρίλια σε γυαλιστερό μαύρο, καθώς και τις ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων (η φωτογραφία επάνω δείχνει τη ζάντα σε συνδυασμό με τη γραμμή Urban, κάτω σε συνδυασμό με την AMG Line). Οι εξωτερικοί καθρέπτες, οι διακοσμητικές λωρίδες στη βάση των παραθύρων και τα πλαίσια των παραθύρων είναι σε μαύρο χρώμα. Σε συνδυασμό με τα φιμέ τζάμια στα παράθυρα πίσω από τις κολώνες Β, υπογραμμίζουν την εντυπωσιακή εμφάνιση. Ό,τι καλύτερο. Τα πακέτα Exclusive και AMG Exclusive. Η εμφάνιση είναι μοναδική με οποιοδήποτε από τα δύο πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού. Το πακέτο Exclusive με τα δερμάτινα sport καθίσματα, για παράδειγμα σε καφέ «Nut» με διακοσμητικές ραφές, και διάκοσμο σε αλουμίνιο με τραπεζοειδείς γραμμές λείανσης προσφέρει έναν πολυτελή χώρο. Το πακέτο AMG Exclusive εντυπωσιάζει με τις επενδύσεις σε μαύρο δέρμα RED CUT με κόκκινες διακοσμητικές ραφές και το διάκοσμο σε ανοικτόχρωμο αλουμίνιο με ευθείες γραμμές λείανσης.

Ένα θρυλικό sport αυτοκίνητο. Η CLA 250 Sport 4MATIC Shooting Brake. Engineered by AMG η sport ανάρτηση AMG, ο ειδικός μπροστινός άξονας και ο εξίσου sport συνδυασμός κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, εξασφαλίζουν μοναδική δυναμική οδήγηση. Οι κόκκινες διακοσμητικές λωρίδες και δαγκάνες φρένων υπογραμμίζουν την ισχύ που κρύβει μέσα της. Την κινητήρια δύναμη της υπογραμμίζουν οι συνδυασμένες κόκκινες λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό της, όπως διακοσμητικές λωρίδες, δαγκάνες φρένων και κόκκινες ζώνες ασφαλείας (η επάνω φωτογραφία δείχνει την προαιρετική ζάντα, κωδικός 693). Η κινητήρια δύναμη. Η CLA 45 AMG 4MATIC Shooting Brake. High Performance στην πιο αδάμαστη έκδοσή της: με ισχύ 265 kw (360 hp) και μέγιστη ροπή στρέψης 450 Nm. Η CLA 45 AMG 4MATIC Shooting Brake επιταχύνει από 0 σε 100 km/h σε 4,7 δεύτερα. Το σύστημα πέδηση υψηλής ισχύος AMG φροντίζει για μέγιστη επιβράδυνση. Στο εσωτερικό, το όργανο πολυλειτουργικών ενδείξεων AMG, η AMG DRIVE UNIT καθώς και το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα υπονοούν τις εξαιρετικές επιδόσεις της.

Επενδύσεις και διάκοσμος. Βασικός εξοπλισμός 351 111 151 Επενδύσεις 111 Συνθετικό δέρμα ARTICO μαύρο 2, 4 118 Συνθετικό δέρμα ARTICO γκρι «Crystal» 2, 4 151 Συνθετικό δέρμα ARTICO μαύρο 3, 4 155 Συνθετικό δέρμα ARTICO μπεζ «Sahara» 3, 4 158 Συνθετικό δέρμα ARTICO γκρι «Crystal» 3, 4 351 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Coari μαύρο 3 358 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Coari γκρι «Crystal» 3 361 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Corumba μαύρο 3 363 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Corumba μαύρο/πορτοκαλί 3 368 Συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Corumba γκρι «Crystal» 3 3, 5, 6 651 Συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες DINAMICA μαύρο 801 Δέρμα μαύρο 3 804 Δέρμα καφέ «Nut» 3 808 Δέρμα γκρι «Crystal» 3 811 Δέρμα μαύρο RED CUT 3 Διάκοσμος H14 Ξύλο καρυδιάς καφέ γυαλιστερό 1 H19 Ξύλο λεύκας ανοικτό καφέ σατινέ 1 H50 Κυματοειδής εμφάνιση σε ασημί H51 Κυματοειδής εμφάνιση σε ανθρακί H73 AMG Carbon 1 1, 5, 6, 7 H79 Αλουμίνιο με ευθείες γραμμές λείανσης ανοικτόχρωμο H88 Εμφάνιση matrix 736 Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό 1 739 Αλουμίνιο με τραπεζοειδείς γραμμές λείανσης 358 H88 118 158 1 2 3 4 5 Προαιρετικός εξοπλισμός. Κάθισμα άνεσης. Sport κάθισμα. Μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο καθισμάτων άνεσης. Βασικός εξοπλισμός 6 7 για το μοντέλο AMG. Βασικό εξοπλισμός για το Sport μοντέλο. Βασικός εξοπλισμός για τα πακέτα AMG Line και AMG Exclusive. H73

Urban 1 AMG Line 1 Πακέτο Exclusive 1 Πακέτο AMG Exclusive 1 111 361 151 651 801 811 118 368 158 808 363 155 804 739 H50 736 H51 H14 H79 H79 H19 H79 H73 H73 H73 H73

Χρώματα εξωτερικής βαφής. Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές 1 Ειδική βαφή 1 589 191 787 991 Ακρυλικές βαφές 589 650 696 Κόκκινο «Jupiter» Λευκό «Cirrus» Μαύρο «Night» 650 592 990 Μεταλλικές βαφές 1 191 592 761 787 990 Μαύρο «Cosmos» Μοβ «Northern light» Ασημί «Polar» Γκρι «Mountain» Καφέ «Orient» Ειδική βαφή 1 991 designo magno ασημί «Polar» 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. 696 761

Τεχνικά χαρακτηριστικά. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ CLA 200 CDI CLA 200 CDI 4MATIC 6 CLA 220 CDI CLA 220 CDI 4MATIC 6 Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm 3 2143 2143 2143 2143 Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 100 (136)/3200 4000 100 (136)/3400 4400 130 (177)/3600 3800 130 (177)/3600 3800 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 300/1400 3000 300/1400 3000 350/1400 3400 350/1400 3400 Κιβώτια ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων [7G-DCT] 7G-DCT 7G-DCT 7G-DCT Επιτάχυνση 0 100 km/h σε δευτ. 9,5 [9,9] 9,8 8,3 8,3 Τελική ταχύτητα σε km/h 215 [215] 212 228 225 Κατανάλωση καυσίμου 3 σε l/100 km μικτός κύκλος 4,4 4,1 [4,2 3,9] 5,0 4,6 4,3 4,0 5,0 4,6 Εκπομπές CO 3 2 σε g/km μικτές 115 108 [111 101] 131 121 112 105 131 121 Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/A+ Euro 6/A Euro 6/A+ Euro 6/A ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ CLA 180 CLA 200 CLA 250 CLA 250 4MATIC CLA 250 Sport 4MATIC CLA 45 AMG 4MATIC Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm 3 1595 1595 1991 1991 1991 1991 Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 90 (122)/5000 115 (156)/5300 155 (211)/5500 155 (211)/5500 155 (211)/5500 265 (360)/6000 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 200/1250 4000 250/1250 4000 350/1200 4000 350/1200 4000 350/1200 4000 450/2250 5000 Κιβώτια ταχυτήτων Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων [7G-DCT] Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων [7G-DCT] 7G-DCT 7G-DCT 7G-DCT Σπορ κιβώτιο 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT DCT Επιτάχυνση 0 100 km/h σε δευτ. 9,4 [9,3] 8,8 [8,7] 6,9 6,8 6,8 4,7 Τελική ταχύτητα σε km/h 210 [210] 225 [225] 240 240 240 250 2 Κατανάλωση καυσίμου 3 σε l/100 km μικτός κύκλος 6,0 5,5 [5,6 5,3] 6,0 5,6 [5,6 5,3] 5,7 5,5 6,8 6,6 6,8 6,8 7,1 6,9 Εκπομπές CO 3 2 σε g/km μικτές 140 128 [132 124] 140 130 [132 124] 132 128 156 152 158 158 165 161 Κατηγορία εκπομπών 4 /αποδοτικότητας 5 Euro 6/B Euro 6/B Euro 6/B Euro 6/C Euro 6/C Euro 6/C Ό,τι καλύτερο για τον κινητήρα: Γνήσια λάδια κινητήρα Mercedes-Benz. 1 Στοιχεία σχετικά με την ονομαστική ισχύ και την ονομαστική ροπή στρέψης σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Ηλεκτρονικός έλεγχος. 3 Οι μετρήσεις έγιναν με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης (Κανονισμός [ΕΚ] 715/2007 στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση). Υπόδειξη σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΟΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση: Τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν τη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών οχημάτων. 4 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι πιθανό να υπάρχουν αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 5 Τα στοιχεία υπολογίστηκαν με βάση τις μετρημένες τιμές εκπομπών CO 2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. 6 Θα διατίθεται από το 4 ο τρίμηνο 2015. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.mercedes-benz.gr

Σχετικά με το περιεχόμενο του καταλόγου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις 26.09.2014. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό, τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποιήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται στην εκτύπωση. Το παρόν έντυπο θα χρησιμοποιηθεί διεθνώς. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. www.mercedes-benz.gr Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAC 6701 1730 12-00/0115 Printed in Germany