Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.



Σχετικά έγγραφα
CLA-Class. Shooting Brake.

Η νέα GLA. Η ελευθερία είναι μεταδοτική.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

H νέα C-Class. Μια κλάση πιο ψηλά.

Αναπνεύστε ελευθερία. Αποπνεύστε ελευθερία.

Υποκλινόμαστε στη δυναμική της.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle

Η ευτυχία κρύβεται στην οδήγηση.

Επιδόσεις και γοητεία: Τα μοντέλα Mercedes-AMG C 63 και AMG GT έτοιμα για την "εκκίνηση"

Η νέα S-Class Coupé. Μεγαλειώδεις επιδόσεις.

On: Άνεση. Off: Καθημερινότητα.

Γιατί τα σοβαρά πράγματα στη ζωή να μην είναι και διασκεδαστικά;

Μεγαλειώδες. Μοναδικό.

Η νέα γενιά GL - Class.

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

GLC Sport Utility Vehicle

Κατακτήστε το μέλλον.

Είναι υψηλή τέχνη να ικανοποιείς τις υψηλότερες απαιτήσεις με αφοπλιστική ευκολία. Βιώστε τη μαγεία σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο σας υποστηρίζει, σας

Κομψότητα που επιβάλλεται.

Ο ήλιος θα λάμψει περισσότερο. Δυναμική ακόμη και εν στάσει: η sport σχεδίαση του εμπρόσθιου τμήματος εκτείνεται από τη μάσκα σε όλο το καπό.

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Η νέα γενιά S - Class.

Ολοκληρωμένη κομψότητα. Οι τέλειες αναλογίες και οι καθαρές επιφάνειες συνθέτουν ένα απολύτως ξεχωριστό προφίλ και μια συναρπαστική σχεδίαση cabrio.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

GLA Sport Utility Vehicle

99000-SWIFT /2015

Το Golf GTI - Το Golf GTD

Η νέα Mercedes-Benz GLA - το πιο αγαπημένο compact SUV της ελληνικής αγοράς ήρθε ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα!

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Μαγνήτης! Δεν έχει νόημα να αντιστέκεστε!

Περισσότερη ευρυχωρία. Το Sedan γίνεται A-Class.

Στο στοιχείο της σε κάθε έδαφος.

A-Class Compact Saloon

Το Beetle Dune Το Beetle Cabriolet Dune

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Δυναμικός τόνος. Ο ρυθμός της πόλης μοιάζει ξαφνικά να επιταχύνεται. Τώρα, τον τόνο δίνει η νέα SLC. Η χαρά της ζωής κατακτά τους δρόμους: με νέα πρόσ

09/ SPLAS-012 multimedia

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Όλα όσα σε κάνουν να ξεχωρίζεις.

Ένα λαμπρό παράδειγμα της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας Mercedes-Benz.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 AIRCROSS SUV. Διαμορφωμένο 07/07/2018. Σύνολο 15.

Ενστικτωδώς εντυπωσιακή.

Το νέο Arocs Loader. Το νέο Arocs Grounder.

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

Το νέο Polo BlueMotion

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

A-Class Compact Saloon

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος E 220 d Sedan Κατασκευαστική

Never stop improving.

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

GLE Sport Utility Vehicle

Εδώ μπορείτε να είστε ο εαυτός σας.

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Γιατί να επιλέξετε την Mercedes-Benz

web site: ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

B-Class Sports Tourer

TO ΝΕΟ GOLF VARIANT. ΤΟ GOLF ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

Saloon A-Class Saloon A-Class

B-Class Sports Tourer

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Mazda6 MPS. web site:

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

Never stop improving.

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Νέα CLA. Μη συμβιβάζεσαι!

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D Rüsselsheim

Κινητήρας Διαστάσεις

λονίζει: το βλέμμα σας, την καρδιά σας, τις προσδοκίες σας από την Mercedes-Benz. Η α και δεν συμβιβάζεται. Σχεδίαση εμπνευσμένη από το μέλλον:

Never stop improving.

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΒΑΡΕΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

E-Class. Saloon και Estate.

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Γιατί να επιλέξετε τη Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η νέα C-Class. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ.

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

DUCATO NATURAL POWER

B-Class Sports Tourer

Transcript:

Η B-Class.

Προσωπική απόδραση, οικογενειακή εκδρομή ή οδηγική απόλαυση στη νέα γενιά της B-Class τα πάντα βρίσκουν άψογα τη θέση τους. Εμπνευστείτε από τις καινοτόμες τεχνολογίες. Εντυπωσιαστείτε από τις δυνατότητες που σας προσφέρει το άκρως πολυμορφικό εσωτερικό της. Ενθουσιαστείτε από τα πολυάριθμα νέα στοιχεία design. Το μέλλον μας επιφυλάσσει τα καλύτερα. Η νέα γενιά B-Class. Για τα καλύτερα που θα έρθουν.

Για όσους σχεδιάζουν το δικό τους αύριο. B όπως λέμε Best value: η αεροδυναμική της νέας γενιάς B-Class θέτει νέα πρότυπα. Με τιμή c w μόλις 0,24*, διαθέτει μία δυναμικά κομψή σιλουέτα και προσφέρει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Η αεροδυναμική αντίσταση ενός sport coupé με την ευρυχωρία και την άνεση ενός SUV τόση μηχανολογική αριστοτεχνία ταιριάζει μόνο στη νέα γενιά της B-Class. * Η τιμή αεροδυναμικής αντίστασης 0,24 ισχύει μόνο για την B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition με ζάντες R00.

Για την ψυχή και το σώμα. Στη νέα γενιά B-Class απολαμβάνετε άνεση πολλών αστέρων: επενδύσεις καθισμάτων από ύφασμα, συνθετικό δέρμα ARTICO ή όπως δείχνει η φωτογραφία από πολυτελές δέρμα. Μία μεγάλη ανεξάρτητη οθόνη. Πολύ χρώμιο, διακοσμητικά στοιχεία σε ασημί χρώμα και γαλβανισμένοι διακόπτες. Κατ επιλογή, διατίθεται ατμοσφαιρικός φωτισμός σε δώδεκα χρώματα και επενδύσεις από ευγενή ξύλα με λίγα λόγια, ό,τι θα μπορούσε να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει.

Για όλα όσα συναντούμε στο δρόμο μας. Επιλέξτε όποιον προορισμό θέλετε και μην αφήνετε τίποτε να σας σταματήσει: η νέα γενιά B-Class εξοπλίζεται με το καινοτόμο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, το οποίο σας προσφέρει μία ανώτερη οδηγική εμπειρία: αυξάνει την πρόσφυση κατά την εκκίνηση και διασφαλίζει εντυπωσιακή ευστάθεια κατά τη γρήγορη οδήγηση σε στροφές. Επίσης, κάνει την οδήγηση αισθητά ασφαλέστερη στη βροχή και το χιόνι. Και, βέβαια, «αποσύρεται» διακριτικά όταν δεν το χρειάζεστε, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση. Για να μην έχετε καμία ανησυχία: το εξελιγμένο σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS δεν σας προειδοποιεί απλώς για επικείμενη πρόσκρουση, αλλά και, εάν χρειαστεί, επιβραδύνει αυτόνομα το αυτοκίνητο.

Στο δυναμικό πίσω τμήμα κρύβονται πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε: περισσότερος χώρος αποσκευών για την οικογένεια, περισσότερες ευκαιρίες για δραστήρια ζωή, περισσότερος ελεύθερος χώρος για άνετα ταξίδια. Το προαιρετικό σύστημα EASY-VARIO-PLUS κάνει θαύματα στη διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου. Χάρη στα μετακινούμενα πίσω καθίσματα και την αναδιπλούμενη πλάτη του καθίσματος συνοδηγού, ο χώρος αποσκευών επεκτείνεται πολύ απλά και εύκολα. Για χρόνο και χώρο.

Προβολείς LED High Performance. Φωτεινή παράσταση. Μία νέα γενιά τεχνολογίας φωτισμού σας καλωσορίζει με διαφορετικό τρόπο: μόλις ξεκλειδώνετε το αυτοκίνητο, ανάβουν οι προαιρετικοί προβολείς LED High Performance αρχικά με γαλάζιο κι έπειτα με λευκό φως. Ένα σύντομο, αλλά εντυπωσιακό θέαμα, που αναδεικνύει το μοντέρνο και πολυτελή χαρακτήρα της νέας γενιάς B-Class. Η σχεδί αση είναι εντυπωσιακή, αλλά η τεχνολογία είναι σπουδαιότερη: η ιδιαίτερα ευρεία διάχυση του φωτός, ο λευκός φωτισμός που μοιάζει με το φως ημέρας και η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας είναι τα ανεκτίμητα χαρακτηριστικά που σας συνοδεύουν νύχτα και μέρα.

Ο βασικός εξοπλισμός. Χάρη στο νέο σχεδιασμό του προφυλακτήρα, το αυτοκίνητο αποκτά δυναμική και σπορτίφ μορφή. Στους προβολείς υπάρχουν ενσωματωμένα τα φώτα πορείας ημέρας LED. Το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, το νέο όργανο πολλαπλών ενδείξεων με οθόνη πολλαπλών λειτουργιών, καθώς η μεγάλη κεντρική οθόνη με διαγώνιο 17,8 cm, προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο χειρισμού ήδη από το βασικό εξοπλισμό. Απαράμιλλο στυλ: η Style Line. Η γραμμή εξοπλισμού Style, με την κομψή μάσκα ψυγείου σε ασημί «Iridium» με ένθετα χρωμίου, μακριές διακοσμητικές λωρίδες χρωμίου στον πίσω προφυλακτήρα και ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 10 ακτίνων, εγγυάται μία εμφάνιση που δεν περνά απαρατήρητη. Εσείς μπορείτε να απολαμβάνετε άνετες διαδρομές, χάρη στην αναπαυτική επένδυση από ύφασμα Vianen σε μαύρο ή γκρι «Crystal», η οποία περιβάλλεται από τα πολυτελή στοιχεία διάκοσμου με ευθύγραμμη σχεδίαση.

Η γοητεία της οδήγησης: η Urban Line. Τη γραμμή Urban θα την αναγνωρίσετε εξωτερικά από τις ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 ακτίνων σε γυαλιστερό μαύρο, τη μάσκα ψυγείου με ένθετα χρωμίου, καθώς και από τον πίσω προφυλακτήρα με τη διπλή απόληξη του σωλήνα εξάτμισης σε πλαίσιο χρωμίου. Οι επενδύσεις καθισμάτων από συνθετικό δέρμα ARTICO/ύφασμα Montfoort και τα στοιχεία διάκοσμου με καμπυλόγραμμη σχεδίαση υπογραμμίζουν την σπορτίφ εμφάνιση. Λάβετε θέση για sport επιδόσεις: η AMG Line. Η μπροστινή και η πίσω ποδιά, οι επενδύσεις των πλευρικών μαρσπιέ και οι ενσωματωμένες στον πίσω προφυλακτήρα απολήξεις του σωλήνα εξάτμισης διαμορφώνουν την εντυπωσιακά sport παρουσία της AMG Line. Την εμφάνισή ολοκληρώνουν οι ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε γυαλιστερό γκρι «Titanium». Στο εσωτερικό, την αγωνιστική καταγωγή εκφράζουν οι επενδύσεις καθισμάτων από συνθετικό δέρμα ARTICO/μικροΐνες DINAMICA σε μαύρο και το sport τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών με επίπεδο κάτω τμήμα και κόκκινες ραφές. Στη φωτογραφία εικονίζεται η γραμμή εξοπλισμού Urban με προαιρετικό πακέτο Night. Στη φωτογραφία εικονίζεται η AMG Line με προαιρετικό πακέτο Night. Η AMG Line θα διατίθεται αρχικά μόνο σε συνδυασμό με το πακέτο Exclusive ή το πακέτο AMG Exclusive. Προβλεπόμενη διάθεση της AMG Line χωρίς τα παραπάνω πακέτα από τον Ιανουάριο 2015.

Λαμπερό συμπλήρωμα: το πακέτο Night. Το προαιρετικό πακέτο Night προσθέτει, σε κάθε γραμμή εξοπλισμού, εντυπωσιακά στοιχεία design σε γυαλιστερό μαύρο. Οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων με ελαστικά 225/40 R 18, τα διπλά πτερύγια με ένθετα χρωμίου στη μάσκα ψυγείου, οι προφυλακτήρες με λεπτομέρειες χρωμίου και οι εξωτερικοί καθρέπτες αποκτούν ένα πολύ στιλπνό μαύρο χρώμα. Τα πλευρικά παράθυρα πίσω από τις κολώνες Β διαθέτουν φυμέ κρύσταλλο. Τα πακέτα Exclusive και AMG Exclusive. Το πακέτο Exclusive με δερμάτινα καθίσματα σε μαύρο, καφέ «Hazelnut» ή κόκκινο «Cranberry» και τα στοιχεία διάκοσμου από ξύλου ευκαλύπτου ή μαύρης γυαλιστερής μελιάς προσθέτουν στο εσωτερικό στυλ και κομψότητα. Το πακέτο AMG Exclusive προσθέτει στην AMG Line δερμάτινα καθίσματα σε μαύρο RED CUT. Το ταμπλό οργάνων επενδύεται με συνθετικό δέρμα ARTICO με κόκκινες διακοσμητικές ραφές.

Επενδύσεις και διάκοσμος. Βασικός εξοπλισμός Style 1 001 118 031 105 Επενδύσεις 001 031 038 111 105 118 201 204 207 611 618 661 821 Ύφασμα Venlo μαύρο Ύφασμα Vianen μαύρο Ύφασμα Vianen γκρι «Crystal» Συνθετικό δέρμα ARTICO μαύρο 1 Συνθετικό δέρμα ARTICO μπεζ «Sahara» 1 Συνθετικό δέρμα ARTICO γκρι «Crystal» 1 Δέρμα μαύρο Δέρμα καφέ «Hazelnut» Δέρμα κόκκινο «Cranberry» Συνθετικό δέρμα ARTICO/Ύφασμα Montfoort μαύρο Συνθετικό δέρμα ARTICO/Ύφασμα Montfoort γκρι «Crystal» Συνθετικό δέρμα ARTICO/Μικροΐνες DINAMICA μαύρο Δέρμα μαύρο RED CUT (δέρμα) 111 105 038 111 118 Διάκοσμος H88 H53 H81 H74 734 736 Εμφάνιση matrix Ευθύγραμμη σχεδίαση Καμπυλόγραμμα σχεδίαση Εμφάνιση ανθρακονημάτων Ξύλο ευκαλύπτου καφέ ανοικτών πόρων Ξύλο μελιάς μαύρο, γυαλιστερό 1, 2 H88 H53 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. 2 Διατίθεται με το πακέτο Exclusive προαιρετικά χωρίς επιπλέον χρέωση. 736 736

Urban 1 AMG Line 1 Πακέτο Exclusivet 1 Πακέτο AMG Exclusive 1 611 105 661 201 207 821 618 118 204 111 H81 H74 734 H74 736 736 736 736

Χρώματα εξωτερικής βαφής. Ακρυλικές βαφές Μεταλλικές βαφές 1 589 162 787 650 191 894 Ακρυλικές βαφές 589 650 696 Κόκκινο «Jupiter» Λευκό «Cirrus» Μαύρο «Night» Μεταλλικές βαφές 1 696 592 990 162 Μπλε «South Sea» 191 Μαύρο «Cosmos» 592 Μοβ «Northern light» 761 Ασημί «Polar» 787 Γκρι «Mountain» 894 Μπλε «Universe» 990 Καφέ «Orient» 1 Προαιρετικός εξοπλισμός. 761

Τεχνικά χαρακτηριστικά. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ B 160 CDI Β 180 CDI B 180 CDI Β 200 CDI B 200 CDI 4MATIC B 220 CDI B 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY Edition Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σεριά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm 3 1461 1461 1461 2143 2143 2143 2143 Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 66 (90)/2750 4000 80 (109)/4000 80 (109)/4000 100 (136)/3200 4000 100 (136)/3400 4400 130 (177)/3400 4000 130 (177)/3400 4000 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 240/1700 2500 260/1750 2500 260/1750 2500 300/1400 3000 300/1400 3000 350/1400 3400 350/1400 3400 Κιβώτια ταχυτήτων Μηχ. 6 σχέσεων [7G DCT] Μηχ. 6 σχέσεων [7G DCT] Μηχ. 6 σχέσεων [ ] Μηχ. 6 σχέσεων [7G DCT] - [7G DCT] [7G DCT] [7G DCT] Επιτάχυνση 0 100 km/h σε δευτ. [7G-DCT] 14,0 [14,3] 11,6 [11,9] 11,6 [ ] 9,9 [9,8] - [9,8] [8,3] [8,3] Τελική ταχύτητα σε περ. km/h [7G-DCT] 180 [180] 190 [190] 190 [ ] 210 [210] - [207] [224] [220] Κατανάλωση καυσίμου 2 σε l/100 km Αστικός κύκλος [7G-DCT] Υπεραστικός κύκλος [7G-DCT] Μικτός κύκλος [7G-DCT] 5,0 4,9 [4,5 4,0] 3,9 3,7 [4,0 3,7] 4,3 4,1 [4,2 4,0] 5,0 4,9 [4,5 4,0] 3,9 3,7 [4,0 3,7] 4,3 4,1 [4,2 4,0] 4,3 [ ] 3,2 [ ] 3,6 [ ] 5,5 5,4 [4,9 4,7] 3,9 3,6 [3,8 3,5] 4,5 4,3 [4,2 4,0] - [5,9 5,8] - [4,5] - [5,0] [5,0 4,9] [3,8 3,6] [4,3 4,1] [5,9 5,8] [4,5] [5,0] 2 Εκπομπές CO 2 σε g/km μικτός κύκλος [7G-DCT] 112 108 [111 104] 112 108 [111 104] 94 [ ] 117 111 [111 104] - [131 130] [111 107] [131 130] Κατηγορία εκπομπών 3 /αποδοτικότητας 4 [7G-DCT] Euro 6/A [Euro 6/A+] Euro 6/A [Euro 6/A+] Euro 5/A+ [ ] Euro 6/A [Euro 6/A+] - [Euro 6/B] [Euro 6/A+] [Euro 6/B] Βενζινοκινητήρες B 180 Β 200 Β 200 Natural Gas Drive B 220 4MATIC B 250 B 250 4MATIC Αριθμός κυλίνδρων/διάταξη 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά 4 εν σειρά Κυβισμός σε cm 3 1595 1595 1991 1991 1991 1991 Ονομαστική ισχύς 1 σε kw (hp) σε σ.α.λ. 90 (122)/5000 115 (156)/5300 115 (156)/5000 135 (184)/5500 155 (211)/5500 155 (211)/5500 Ονομαστική ροπή στρέψης 1 σε Nm σε σ.α.λ. 200/1250 4000 250/1250 4000 270/1250 4000 300/1200 4000 350/1200 4000 350/1200 4000 Κιβώτια ταχυτήτων Μηχ. 6 σχέσεων [7G-DCT] Μηχ. 6 σχέσεων [7G-DCT] Μηχ. 6 σχέσεων [7G DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Επιτάχυνση 0 100 km/h σε δευτ. [7G-DCT] 9,2 [9,1] 8,6 [8,4] 9,2 [9,1] [7,5] [6,8] [6,7] Τελική ταχύτητα σε περ. km/h [7G-DCT] 200 [200] 220 [220] 200 [200] [225] [240] [235] Κατανάλωση καυσίμου 2 σε l/100 km Αστικός κύκλος [7G-DCT] Υπεραστικός κύκλος [7G-DCT] Μικτός κύκλος [7G-DCT] 7,6 7,4 [6,9] 4,7 4,5 [4,7 4,5] 5,8 5,6 [5,5 5,4] 7,6 7,5 [6,9] 4,7 4,5 [4,7 4,5] 5,8 5,6 [5,5 5,4] 6,0 [5,7 5,6] 5 3,5 3,3 [3,5] 5 4,4 4,3 [4,3 4,2] 5 [8,4] [5,7 5,4] [6,7 6,5] [8,6 8,5] [4,7 4,6] [6,1] [8,4] [5,7 5,5] [6,7 6,6 Εκπομπές CO 2 2 σε g/km μικτός κύκλος [7G-DCT] 134 129 [129 125] 134 130 [129 125] 119 117 [117 115] [156 151] [143 141] [156 154] Κατηγορία εκπομπών 3 /αποδοτικότητας 4 [7G-DCT] Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/A [Euro 6/A] [Euro 6/C] [Euro 6/C] [Euro 6/C] Οι τιμές σε αγκύλες αφορούν κινητήρες σε συνδυασμό με το προαιρετικό κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη 7G-DCT. 1 Τα στοιχεία για την ονομαστική ισχύ και ροπή στρέψης σύμφωνα με την Οδηγία 80/1269/ΕΟΚ στην ισχύουσα έκδοση. 2 Οι μετρήσεις έγιναν με τις καθορισμένες διαδικασίες μέτρησης (Κανονισμός [ΕΚ] 715/2007 στην ισχύουσα έκδοση). Υπόδειξη σύμφωνα με την Οδηγία 1999/94/ΕΚ στην εκάστοτε ισχύουσα έκδοση: τα στοιχεία δεν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο όχημα και δεν αποτελούν μέρος της προσφοράς, αλλά εξυπηρετούν στη σύγκριση μεταξύ των διαφορετικών τύπων οχημάτων. 3 Τα στοιχεία ισχύουν μόνο εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιθανές αποκλίσεις ανάλογα με τη χώρα. 4 Αξιολόγηση με βάση τις εκπομπές CO 2 λαμβάνοντας υπόψη τη μάζα του οχήματος. 5 Τα στοιχεία ισχύουν αποκλειστικά για το σύστημα κίνησης φυσικού αερίου σε κιλά ανά 100 χλμ. Για περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.mercedes-benz.gr

Σχετικά με το περιεχόμενο του καταλόγου: το παρόν έντυπο δόθηκε για εκτύπωση στις 16.05.2014. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι δυνατό να επέλθουν διαφοροποιήσεις στο προϊόν. Ο κατασκευαστής διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές κατά τη διάρκεια του χρόνου παράδοσης στην κατασκευή ή στο σχήμα, για χρωματικές αποκλίσεις και διαφοροποιήσεις στον εξοπλισμό, εφόσον οι αλλαγές και διαφοροποιήσεις αυτές παραμένουν εντός λογικών ορίων σε ό,τι αφορά τον αγοραστή, λαμβάνοντας υπόψη και τα συμφέροντα του πωλητή. Εφόσον ο πωλητής ή ο κατασκευαστής χρειαστεί να χρησιμοποι ήσει για το χαρακτηρισμό της παραγγελίας ή του αντικείμενου αγοράς κωδικούς ή αριθμούς, δεν προκύπτουν κανενός είδους δικαιώματα από το γεγονός αυτό και μόνο. Οι εικόνες μπορεί να περιέχουν αξεσουάρ και εξαρτήματα που δεν ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Οι αποκλίσεις στο χρώμα οφείλονται στην εκτύπωση. Το παρόν έντυπο θα χρησιμοποιηθεί διεθνώς. Εντούτοις οι προδιαγραφές και οι συνέπειες σε σχέση με τη νομοθεσία, το ισχύον δίκαιο και τη φορολογία μέχρι και την ημέρα εκτύπωσης του εντύπου ισχύουν μόνο για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Για συγκεκριμένες πληροφορίες απευθυνθείτε στους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς της Mercedes-Benz. www.mercedes-benz.gr Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAC 6701 1507 12-00/0914 Printed in Germany