web edition quick guide

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "web edition quick guide"

Transcript

1 web edition quick guide

2 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές πληροφορίες με όλες τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες ασφαλείας. Η σημασία των παρακάτω συμβόλων είναι η εξής: Διαφορετικά μέρη επισημαίνονται στις εικόνες επισκόπησης. Οδηγίες βήμα προς βήμα. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε το εγχειρίδιο κατόχου. Σημαντικές πληροφορίες, προειδοποιήσεις και οδηγίες ασφαλείας που πρέπει να διαβάσετε παρατίθενται στην τελευταία σελίδα. Τα εξαρτήματα προαιρετικού εξοπλισμού συνοδεύονται από έναν αστερίσκο *. Επίσης, μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητό σας στη διεύθυνση 01 Εκκίνηση και οδήγηση Τηλεχειριστήριο-κλειδί Σύστημα κλειδιού Keyless* Εκκίνηση και σβήσιμο του κινητήρα Χειροφρενο Υαλοκαθαριστήρες 02 Υποστήριξη του οδηγού στο αυτοκίνητό σας Park Assist Pilot* Lane Keeping Aid* BLIS* και CTA* Λειτουργία Start/Stop* Προστασία πεζών* Λειτουργίες στο αυτοκίνητό σας Χειριστήρια συστήματος κλιματισμού Διακόπτης προβολέων Πίνακας οργάνων Σύστημα Infotainment Τηλέφωνο* Διαδίκτυο* Εξωτερική συσκευή ήχου Κουμπιά στην κεντρική κονσόλα Ρυθμίσεις στο σύστημα του μενού 05 Συμβουλές Ανεφοδιασμός καυσίμου Φροντιδα του αυτοκινητου Αποθηκευτικοί χώροι AUX/USB* και ρευματοδότες 12 V 03 Το προσωπικό σας περιβάλλον οδήγησης Ρύθμιση του καθίσματος Ρύθμιση του τιμονιού

3 Πώς λειτουργεί το τηλεχειριστήριο-κλειδί; 01 Ξεκλειδώνει τις πόρτες και την πόρτα του χώρου αποσκευών και αφοπλίζει το συναγερμό*. Μπορεί να ρυθμιστεί στο MY CAR. Κλειδώνει τις πόρτες και την πόρτα του χώρου αποσκευών και οπλίζει το συναγερμό. Φωτισμός προσέγγισης. Ξεκλειδώνει μόνο την πόρτα του χώρου αποσκευών. Πληροφορίες* για το αυτοκίνητο. Λειτουργία πανικού. Στο τηλεχειριστήριο-κλειδί μπορούν να αποθηκευτούν ρυθμίσεις π.χ. για τους εξωτερικούς καθρέπτες και το ηλεκτροκίνητο κάθισμα του οδηγού* βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Τι δείχνουν οι ενδεικτικές λυχνίες* στο τηλεχειριστήριο-κλειδί; 01 Πράσινη σταθερή φωτεινή ένδειξη: Το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο. Κίτρινη σταθερή φωτεινή ένδειξη: Το αυτοκίνητο είναι ξεκλείδωτο. Κόκκινη σταθερή φωτεινή ένδειξη: Ο συναγερμός έχει ενεργοποιηθεί. Κόκκινη φωτεινή ένδειξη που αναβοσβήνει εναλλάξ και στις δύο ενδεικτικές λυχνίες: Ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε εντός των τελευταίων 5 λεπτών. Πώς λειτουργεί το σύστημα κλειδιού Keyless*; 01 Μπορείτε να αφήσετε το κλειδί, για παράδειγμα, στην τσέπη σας. Κλείδωμα και όπλιση του συναγερμού Αγγίξτε το πίσω τμήμα της εξωτερικής λαβής μιας πόρτας ή πιέστε ελαφρά το μικρότερο από τα δυο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Ξεκλείδωμα και αφόπλιση του συναγερμού Πιάστε τη λαβή μιας πόρτας και ανοίξτε την πόρτα ως συνήθως ή πιέστε ελαφρά το μεγαλύτερο από τα δύο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

4 Πώς θέτω σε λειτουργία τον κινητήρα; 01 Πιέστε το τηλεχειριστήριο-κλειδί μέσα στο διακόπτη ανάφλεξης. Πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη ή το πεντάλ φρένου. Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE και αφήστε το ο κινητήρας τίθεται σε λειτουργία. Πώς σβήνω τον κινητήρα; 01 Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE ο κινητήρας σβήνει. Βγάλτε το τηλεχειριστήριο-κλειδί από το διακόπτη ανάφλεξης. Πώς χρησιμοποιώ το χειρόφρενο; 01 Για ενεργοποίηση Πατήστε το πεντάλ φρένων. Πατήστε το διακόπτη PUSH LOCK/PULL RELEASE - η προειδοποιητική λυχνία στον πίνακα οργάνων αρχίζει να αναβοσβήνει. Όταν παραμείνει σταθερά αναμμένη, σημαίνει ότι το χειρόφρενο είναι ενεργοποιημένο. Αφήστε το πεντάλ φρένων. Για απενεργοποίηση Πατήστε το πεντάλ φρένων. Τραβήξτε το διακόπτη PUSH LOCK/PULL RELEASE.

5 Πώς θέτω σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και τον αισθητήρα βροχής*; 01 Μετακινήστε το μοχλό προς τα κάτω για να θέσετε σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και προς τα πάνω για να εκτελέσουν μία διαδρομή στο παρμπρίζ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αισθητήρα βροχής. Ρυθμίζει την ευαισθησία του αισθητήρα ή το χρονικό διάστημα της διακοπτόμενης λειτουργίας. Υαλοκαθαριστήρας, πίσω παρμπρίζ διακοπτόμενη/κανονική λειτουργία. Πώς χρησιμοποιώ το Park Assist Pilot PAP*; 02 Το PAP ελέγχει εάν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και στη συνέχεια κατευθύνει το αυτοκίνητο σε αυτό το χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε σχέση και να πατάτε τα πεντάλ γκαζιού και φρένων. Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα PAP, πατήστε μία φορά το κουμπί. Μην οδηγείτε με ταχύτητα πάνω από 30 km/h. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων. Να είστε έτοιμοι να σταματήσετε το αυτοκίνητο όταν εμφανιστεί σχετική υπόδειξη με γραφικά και κείμενο στην οθόνη. Πώς λειτουργεί το σύστημα Lane Keeping Aid LKA*; 02 Εάν ο αυτοκίνητο τείνει να διασχίσει μια πλευρική διαγράμμιση, το LKA κατευθύνει ενεργά το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του ασκώντας μια ελαφρά ροπή στρέψης στο τιμόνι. Εάν το αυτοκίνητο διασχίσει την πλευρική διαγράμμιση, τότε το LKA σας προειδοποιεί μέσω παλλόμενων κραδασμών στο τιμόνι. Για να ενεργοποιήσετε το LKA, πατήστε μία φορά το κουμπί.

6 Πώς λειτουργεί το BLIS* και το CTA*; 02 Blind Spot Information System (Το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων) σας ειδοποιεί για οχήματα στα τυφλά σημεία και οχήματα που πλησιάζουν με μεγάλη ταχύτητα. Η λειτουργία Cross Traffic Alert σας προειδοποιεί για διασταυρούμενη κυκλοφορία κατά την όπισθεν. Οι λειτουργίες BLIS και CTA ενεργοποιούνται με την εκκίνηση του κινητήρα. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση BLIS. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση CTA λειτουργεί με το ίδιο κουμπί που χρησιμοποιείται για τους αισθητήρες στάθμευσης*. Αισθητήρες στάθμευσης - βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς χρησιμοποιώ τη λειτουργία Start/Stop*; 02 Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Σβήστε τον κινητήρα: Πατήστε συμπλέκτη, μετακινήστε το μοχλό ταχυτήτων στη νεκρά και αφήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία: Πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Σβήστε τον κινητήρα: Σταματήστε το αυτοκίνητο πατώντας το ποδόφρενο και κρατήστε το πατημένο. Θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία: Αφήστε το ποδόφρενο. Η αναμμένη λυχνία στο κουμπί δείχνει ότι η λειτουργία είναι ενεργή. Πώς λειτουργεί το σύστημα προστασίας πεζών*; 02 Το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργία Προειδοποίησης σύγκρουσης με Αυτόματη πέδηση & Ανίχνευση δικυκλιστών και πεζών, που μπορεί να προειδοποιήσει, να φρενάρει ή/και να σταματήσει το αυτοκίνητο εάν εντοπίσει οχήματα, δικυκλιστές και πεζούς. Η λειτουργία είναι απλώς επιβοηθητική και δεν επενεργεί σε όλες τις περιπτώσεις για παράδειγμα, δεν μπορεί να "δει" δικυκλιστές από το πλάι, πεζούς με ύψος κάτω από 80 cm ή άτομα που δεν διακρίνονται καλά. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πολύ καλά αυτή τη λειτουργία βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

7 Πώς ρυθμίζω το κάθισμα; 03 Ανέβασμα/Κατέβασμα του μπροστινού άκρου της έδρας του καθίσματος. Ανύψωση/κατέβασμα καθίσματος. Μετακινήστε το κάθισμα προς τα εμπρός/πίσω. Κατεβάστε την πλάτη του καθίσματος. Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις για το ηλεκτρικό κάθισμα*. Κουμπιά μνήμης για το ηλεκτρικό κάθισμα*. Αποθήκευση ρύθμισης: Κρατήστε το κουμπί πατημένο για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις ενώ πατάτε ένα από τα κουμπιά μνήμης. Στο τηλεχειριστήριο-κλειδί* μπορούν επίσης να αποθηκευτούν ρυθμίσεις για το ηλεκτροκίνητο κάθισμα - βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς ρυθμίζω το τιμόνι; 03 Απασφαλίστε το μοχλό. Ρυθμίστε το τιμόνι προς τα εμπρός/πίσω και πάνω/ κάτω. Ενεργοποιήστε την ασφάλεια.

8 Πώς ρυθμίζω τη θερμοκρασία; Περιστρέψτε το για να ρυθμίσετε ξεχωριστά τη θερμοκρασία στην αριστερή/δεξιά πλευρά του χώρου επιβατών. Στην οθόνη εμφανίζεται η επιλεγμένη θερμοκρασία. Πατήστε AUTO για την αυτόματη ρύθμιση της κατανομής αέρα και των υπόλοιπων λειτουργιών. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη AUTO CLIMATE. Πώς ξεπαγώνω το παρμπρίζ; Πατήστε το για να ενεργοποιηθεί το ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης του παρμπρίζ* - ανάβει η λυχνία (1) στην οθόνη. Με ένα δεύτερο πάτημα, ενεργοποιείται επίσης η μέγιστη ροή αέρα προς το παρμπρίζ και τα παράθυρα - ανάβουν οι λυχνίες (1) και (2). Με το επόμενο πάτημα, απενεργοποιούνται και οι δύο λειτουργίες δεν ανάβει καμία λυχνία. Χωρίς ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης: Πατήστε το για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της ροής αέρα. Πώς λειτουργεί η αυτόματη λειτουργία του διακόπτη προβολέων; Η λειτουργία AUTO παρέχει τις παρακάτω επιλογές: Τα φώτα μεταβαίνουν αυτόματα μεταξύ των φώτων πορείας ημέρας και της μεσαίας σκάλας. Μπορείτε να ανάψετε τη μεγάλη σκάλα όταν η μεσαία σκάλα είναι αναμμένη. Η ενεργή μεγάλη σκάλα (AHB)* που μειώνει την ένταση και ενεργοποιεί τη μεγάλη σκάλα αυτόματα ή προσαρμόζει τη δέσμη της μεγάλης σκάλας στις κυκλοφοριακές συνθήκες μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η λειτουργία ανίχνευσης σήραγγας* είναι ενεργοποιημένη.

9 Πώς λειτουργεί ο υπολογιστής ταξιδίου; Το OK εμφανίζει το μενού του υπολογιστή ταξιδίου, ενεργοποιεί τη μαρκαρισμένη επιλογή και σβήνει τα μηνύματα. Περιστροφικός ρυθμιστής για κύλιση στις επιλογές του υπολογιστή ταξιδίου. RESET, μηδενίζει τα δεδομένα στο επιλεγμένο βήμα του υπολογιστή ταξιδίου και σας μετακινεί προς τα πίσω στη δομή του μενού. Πώς μηδενίζω το χιλιομετρητή; Γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή στον αριστερό μοχλοδιακόπτη για να εμφανιστεί ο χιλιομετρητής T1 ή T2. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί RESET για να μηδενιστεί ο χιλιομετρητής που εμφανίζεται. Πώς λειτουργεί η ένδειξη αυτονομίας/"km to empty tank"; Ο πίνακας οργάνων δείχνει κατά προσέγγιση την πιθανή απόσταση που μπορεί να διανύσει το αυτοκίνητο με βάση τις προηγούμενες οδηγικές συνθήκες και την ποσότητα καυσίμου που απομένει στο ρεζερβουάρ. Η αυτονομία του ρεζερβουάρ δεν είναι εγγυημένη όταν εμφανιστεί η ένδειξη "---- km". Συμπληρώστε καύσιμο το συντομότερο δυνατόν. Η εικόνα δείχνει τον ψηφιακό* πίνακα οργάνων. Αναλογικός πίνακας οργάνων βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

10 Πώς ενεργοποιώ και απενεργοποιώ το Σύστηµα Infotainment? Με ένα στιγμιαίο πάτημα, το σύστημα ενεργοποιείται. Με ένα παρατεταμένο πάτημα (μέχρι να σβήσει η οθόνη), το σύστημα απενεργοποιείται. Για σίγαση του συστήματος (MUTE): Πατήστε το στιγμιαία - εάν το πατήσετε ξανά, ο ήχος ενεργοποιείται ξανά. Λάβετε υπόψη σας ότι ολόκληρο το σύστημα Sensus (συμπ. του συστήματος πλοήγησης* και των λειτουργιών του τηλεφώνου*) ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ταυτόχρονα. Πώς περιηγούμαι στο σύστημα Infotainment; Πατήστε RADIO, Media, My CAR, NAV*, TEL* ή * για να επιλέξετε την κύρια πηγή. Πατήστε OK/MENU ή τον περιστροφικό ρυθμιστή* στο τιμόνι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βασικό μενού της επιλεγμένης πηγής. Περιστρέψτε το TUNE ή τον περιστροφικό ρυθμιστή για να περιηγηθείτε στα μενού. Πατήστε το OK/MENU ή τον περιστροφικό ρυθμιστή για να κάνετε μια επιλογή στα μενού. Πατήστε στιγμιαία το EXIT για να μετακινηθείτε προς τα πίσω στο σύστημα του μενού, να ακυρώσετε μια λειτουργία ή να διαγράψετε χαρακτήρες που έχετε εισάγει. Με ένα παρατεταμένο πάτημα στο EXIT, επιστρέφετε στην κανονική προβολή ή, εάν βρίσκεστε στην κανονική προβολή, στην προβολή της κύριας πηγής. Συμβουλές: Για να μεταβείτε στο μενού συντομεύσεων στη λειτουργία NAV ή TEL, πατήστε μία φορά το NAV ή TEL. Πατήστε ξανά για να επιστρέψετε στην κανονική προβολή.

11 Πώς συνδέω ένα τηλέφωνο Bluetooth και πώς συνδέομαι στο διαδίκτυο*; Πατήστε το TEL* στην κεντρική κονσόλα. Βεβαιωθείτε ότι το κινητό τηλέφωνο είναι αναζητήσιμο/ορατό μέσω Bluetooth. Πατήστε το OK/MENU και ακολουθήστε τις οδηγίες στη οθόνη. Το τηλέφωνο είναι πλέον συνδεδεμένο και μπορείτε να το χειριστείτε από το αυτοκίνητο. Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαδικτύου του αυτοκινήτου. Στο εξής, το τηλέφωνο θα συνδέεται στο αυτοκίνητο αυτόματα. Εάν η σύνδεση αποτύχει βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Τι υπηρεσίες απολαμβάνω με το Volvo ID*; Το Volvo ID είναι ο προσωπικός σας κωδικός που έχει καταχωρηθεί στο αυτοκίνητο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες όπως 'My Volvo web' και η δυνατότητα να αποσταλεί μια διεύθυνση από την υπηρεσία χαρτών στο διαδίκτυο απευθείας στο όχημα. Η καταχώριση ή η διαχείριση του Volvo ID σας γίνεται ως εξής: Πατήστε το κουμπί σύνδεσης. Επιλέξτε Apps > Settings (ρυθμίσεις) και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Volvo ID - ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου. Πώς χρησιμοποιώ τις εφαρμογές (apps) όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο*; Όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για υπηρεσίες μουσικής, διαδικτυακό ραδιόφωνο, υπηρεσίες πλοήγησης και απλές εφαρμογές περιήγησης στο διαδίκτυο. Πατήστε το κουμπί σύνδεσης. Επιλέξτε Apps και πατήστε OK/MENU για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες εφαρμογές. Επιλέξτε την εφαρμογή και επιβεβαιώστε με το OK/MENU. Ορισμένες εφαρμογές προϋποθέτουν σύνδεση από ξεχωριστό λογαριασμό από τον πάροχο της εφαρμογής/ υπηρεσίας. Χρησιμοποιήστε τον υπάρχοντα λογαριασμό ή εγγραφείτε ξανά. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

12 Πώς πραγματοποιώ μια κλήση; Πατήστε το TEL* στην κεντρική κονσόλα. Εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό ή γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή στο τιμόνι προς τα κάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο, και προς τα πάνω για το μητρώο κλήσεων. Πατήστε τον περιστροφικό ρυθμιστή για να κάνετε την κλήση. Η κλήση διακόπτεται εάν πατήσετε το EXIT. Για περισσότερους τρόπους πραγματοποίησης κλήσης με το τηλέφωνο βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς απαντώ στο τηλέφωνο*; Πατήστε τον περιστροφικό ρυθμιστή για να απαντήσετε σε εισερχόμενες κλήσεις. Η κλήση απορρίπτεται/διακόπτεται εάν πατήσετε το EXIT. Για περισσότερους τρόπους να απαντήσετε στο τηλέφωνο βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς συνδέω μια εξωτερική συσκευή ήχου; Συνδέστε μια εξωτερική συσκευή μέσω της υποδοχής AUX In ή της θύρας USB* στην κεντρική κονσόλα. Πατήστε MEDIA. Περιστρέψτε το TUNE μέχρι την πηγή ήχου που θέλετε. Πατήστε OK/MENU. Για άλλες συνδέσεις εξωτερικής συσκευής βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

13 Πώς ορίζω έναν προορισμό GPS*; Πατήστε NAV για να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα πλοήγησης - εμφανίζεται ένας χάρτης. Πατήστε άλλη μια φορά το NAV και επιλέξτε Enter address (Εισαγωγή διεύθυνσης) με το OK/ MENU. Εισάγετε ένα ή περισσότερα κριτήρια αναζήτησης χρησιμοποιώντας το περιστροφικό κουμπί ή το αριθμητικό πληκτρολόγιο της κεντρικής κονσόλας. Στη συνέχεια επιλέξτε Set single destination (Ορισμός μονού προορισμού) ή Add as waypoint (Προσθήκη ως ενδιάμεσος προορισμός) και πατήστε OK/MENU. Για περισσότερες πληροφορίες και διαφορές στην πλοήγηση ανάλογα με την αγορά - βλ. ξεχωριστό συμπληρωματικό έντυπο*. Ποιες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν στο σύστημα του μενού; Ο χειρισμός πολλών από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από το μενού MY CAR, π.χ. ρυθμίσεις για το ρολόι, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τις κλειδαριές. Ανατρέξτε στην προηγούμενη κεφαλίδα "Πώς περιηγούμαι στο σύστηµα Infotainment;" για να δείτε ποια κουμπιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Πώς ρυθμίζω το ρολόι; Μεταβείτε στις Settings (Ρυθμίσεις) > System options (Ρυθμίσεις συστήματος) > Time settings (Ρυθμίσεις ώρας) στο MY CAR. Γυρίστε το TUNE στην επιλογή Auto time (Αυτόματη ρύθμιση ώρας) και πατήστε OK/MENU για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ρύθμιση της ώρας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την τρέχουσα θέση για να ρυθμιστεί η σωστή ώρα στο αυτοκίνητο.

14 Πώς ανεφοδιάζω το αυτοκίνητο με καύσιμο; 05 Πατήστε το κουμπί στον πίνακα φώτων για να ανοίξει το πορτάκι του ρεζερβουάρ - το πορτάκι ανοίγει όταν αφήσετε το κουμπί. Το βέλος στην ενδεικτική λυχνία στον πίνακα οργάνων δείχνει σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου βρίσκεται η τάπα του ρεζερβουάρ. Πώς πρέπει να πλένω το αυτοκίνητο; 05 Για τις βαμμένες επιφάνειες ενδείκνυται το πλύσιμο με το χέρι αντί του αυτόματου πλυντηρίου αυτοκινήτων. Οι βαμμένες επιφάνειες είναι επίσης περισσότερο ευπαθείς όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου με το χέρι για μερικούς μήνες όταν το αυτοκίνητό σας είναι καινούργιο. Χρησιμοποιήστε καθαρό νερό και σφουγγάρι. Πρέπει να θυμάστε ότι η βρομιά μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές στη βαμμένη επιφάνεια. Πώς πρέπει να καθαρίζω τη δερμάτινη ταπετσαρία*; 05 Το δέρμα χρειάζεται τακτική φροντίδα για να διατηρήσει την εμφάνισή του. Για το λόγο αυτό, πρέπει να φροντίζετε τη δερμάτινη ταπετσαρία με το κιτ φροντίδας δερμάτινων επιφανειών της Volvo (Volvo Leather Care) 1-4 φορές το χρόνο. Το κιτ φροντίδας δερμάτινων επιφανειών της Volvo διατίθεται προς πώληση από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς Volvo.

15 Πού βρίσκονται οι αποθηκευτικοί χώροι; 05 Εδώ απεικονίζονται ορισμένοι από τους αποθηκευτικούς χώρους του αυτοκινήτου. Στο εγχειρίδιο κατόχου απεικονίζεται η θέση περισσότερων αποθηκευτικών χώρων. Πού βρίσκεται η υποδοχή AUX/θύρα USB* και οι ρευματοδότες 12V; 05 Το τηλεχειριστήριο-κλειδί πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον στη θέση I για να λειτουργήσουν οι ρευματοδότες 12V στο χώρο επιβατών. Ο ρευματοδότης 12 V* στο χώρο αποσκευών είναι πάντοτε ενεργός.

16 Πώς λειτουργεί το σύστημα κλειδιού Keyless*; Εάν φοράτε γάντια, η λειτουργία Keyless στις λαβές των θυρών μπορεί να παρεμποδιστεί. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή τα συστήματα ελέγχου μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές στη λειτουργία Keyless. Μην τοποθετείτε/φυλάσσετε το τηλεχειριστήριο-κλειδί κοντά σε κινητό τηλέφωνο ή μεταλλικό αντικείμενο. Πώς θέτω σε λειτουργία τον κινητήρα; Μετά από κρύα εκκίνηση, οι στροφές ρελαντί είναι υψηλές ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Αποτελούν μέρος του αποτελεσματικού συστήματος ελέγχου εκπομπών της Volvo. Κατά την κρύα εκκίνηση, ορισμένοι πετρελαιοκινητήρες αργούν να τεθούν σε λειτουργία λόγω της προθέρμανσης. Πώς χρησιμοποιώ το Park Assist Pilot PAP*; Το PAP δεν λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις, έχει σχεδιαστεί απλώς ως συμπληρωματικό βοήθημα. Ο οδηγός φέρει πάντοτε την απόλυτη ευθύνη να διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο οδηγείται σωστά και να έχει αντίληψη του γύρω χώρου και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου που πλησιάζουν ή διέρχονται, ενώ σταθμεύει το αυτοκίνητο. Πώς χρησιμοποιώ το Lane Keeping Aid LKA*; Το LKA αποτελεί απλώς ένα 'εργαλείο' για τον οδηγό, δεν λειτουργεί σε όλες τις οδηγικές, κυκλοφοριακές, καιρικές και οδικές συνθήκες. Ο οδηγός φέρει πάντοτε την ευθύνη να οδηγεί το αυτοκίνητο με ασφάλεια και να τηρεί τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς οδικής κυκλοφορίας. Πώς λειτουργεί το BLIS* και το CTA*; Τα BLIS και CTA επικουρούν δεν υποκαθιστούν την ασφαλή οδήγηση και τη χρήση των καθρεπτών. Η επιβοηθητική λειτουργία των BLIS και CTA δεν μπορεί ποτέ να υποκαταστήσει την ευθύνη και την προσοχή του οδηγού. Την ευθύνη για την αλλαγή λωρίδας και την κίνηση με την όπισθεν με ασφάλεια έχει πάντοτε ο οδηγός. Το σύστημα BLIS δεν λειτουργεί σε απότομες στροφές. Επίσης δεν λειτουργεί κατά την όπισθεν. Πώς λειτουργεί το σύστημα προστασίας πεζών*; Η λειτουργία δεν μπορεί να ανιχνεύσει όλους τους πεζούς σε όλες τις περιπτώσεις και δεν μπορεί να "δει", για παράδειγμα, πεζούς που δεν διακρίνονται καλά, άτομα των οποίων η φιγούρα δεν διαγράφεται πλήρως λόγω ρούχων ή πεζούς με ύψος κάτω από 80 cm. Η λειτουργία δεν μπορεί να ανιχνεύσει όλους τους δικυκλιστές σε όλες τις περιπτώσεις και δεν μπορεί να "δει", για παράδειγμα, δικυκλιστές που δεν διακρίνονται καλά, δικυκλιστές των οποίων η φιγούρα δεν διαγράφεται πλήρως ή δικυκλιστές που πλησιάζουν από το πλάι. Ο οδηγός είναι πάντοτε υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου με το σωστό τρόπο και για την τήρηση απόστασης ασφαλείας η οποία πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στη σωστή ταχύτητα. Πώς ρυθμίζω το κάθισμα; Ρυθμίστε το κάθισμα του οδηγού στη σωστή θέση πριν ξεκινήσετε, ποτέ ενώ οδηγείτε. Βεβαιωθείτε ότι ο κάθισμα έχει ασφαλίσει για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος ή ατυχήματος. Πώς ρυθμίζω το τιμόνι; Ρυθμίστε το τιμόνι (αφότου ρυθμίσετε το κάθισμα) πριν ξεκινήσετε, ποτέ ενώ οδηγείτε. Πώς λειτουργεί η ένδειξη αυτονομίας/"km to empty tank"; Υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί λανθασμένη ένδειξη αν αλλάξει το οδηγικό στυλ. Πώς συνδέω ένα τηλέφωνο Bluetooth και πώς συνδέομαι στο διαδίκτυο*; Η χρήση του διαδικτύου ενέχει μεταφορά δεδομένων (κυκλοφορία δεδομένων) που συνεπάγεται χρέωση από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου που χρησιμοποιείτε. Απευθυνθείτε στον πάροχο υπηρεσιών δικτύου που χρησιμοποιείτε για το κόστος της κυκλοφορίας δεδομένων. Πώς πρέπει να καθαρίζω τη δερμάτινη ταπετσαρία*; Ορισμένα βαμμένα ρούχα (π.χ. τζιν και σουέντ) μπορεί να προκαλέσουν χρωματικές αλλοιώσεις στην ταπετσαρία. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ισχυρά διαλυτικά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην ταπετσαρία. Πού βρίσκεται η υποδοχή AUX/θύρα USB* και οι ρευματοδότες 12V; Η μέγιστη απαίτηση ισχύος είναι 10 A (120 W) σε κάθε ρευματολήπτη. Μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητό σας στη διεύθυνση TP (Greek) AT Printed in Sweden, Göteborg 2013, Copyright Volvo Car Corporation

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition s80 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide Καλώς ήλθατε στο νέο σας Volvo! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε γρήγορα και

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει εκτενείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90 Twin Engine. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει πλήρεις

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός Σχετικά με αυτό τον «Οδηγό γρήγορης αναφοράς» Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε γρήγορα με ορισμένες λειτουργίες του οχήματός σας. Περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση.

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Εγχειρίδιο χρήστη Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Μονάδα By-me 1 2. Περιγραφή 2 3. Κύριο μενού 2 3.1 Ρυθμίσεις 3 3.1.1 Ρυθμίσεις συστήματος οικιακού αυτοματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 60 Όργανα και χειριστήρια... 71 Φωτισμός... 107 Σύστημα Infotainment... 115 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Φωνητική Αναγνώριση. 5. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να µεταβαίνω διαδοχικά από το ηχοσύστηµα στις πηγές πολυµέσων, π.χ. από το ραδιόφωνο FM

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VÄLKOMMEN! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις λειτουργίες του πίσω καθίσματος στο Volvo σας XC90 Excellence. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο, στην εφαρμογή και

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός FORD FOUS Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση ήταν σωστές κατά την εκτύπωση. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας που αποσκοπεί στη συνεχή ανάπτυξη, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 40 Αποθήκευση... 71 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 46 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual

DICENTIS. Wireless Conference System. User manual DICENTIS Wireless Conference System el User manual DICENTIS Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Κοινό 5 2.2 Πνευματικά δικαιώματα και δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5".

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5. Εγχειρίδιο χρήστη Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5". 2 Περιεχόμενα 1. ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... 4 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ... 6 2.1 Απάντηση κλήσεων 6 2.2 Λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης 7 2.3 Απόρρητο συνομιλίας

Διαβάστε περισσότερα

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III

3 x 4. Illustration II. 8.Option 2. 7. Option 1 8.1 7.1 8.2 9.1. a SM3. 9.Option 3. Illustration I. Illustration III BC m CZ SK EST 1 3 4 2 3 x 4 1 2 6 5 4 Illustration II 7. Option 1 8.Option 2 8.1 b 7.1 8.2 9.1 9.Option 3 a SM3 10 Illustration I Illustration III ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΑ Ι GR 1. Μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 23 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Φίλτρο σωματιδίων καυσίμου ντίζελ

Φίλτρο σωματιδίων καυσίμου ντίζελ Φίλτρο σωματιδίων καυσίμου ντίζελ 12.07 - Οδηγίες χρήσης g 51145780 DFG 316-320 08.10 DFG 316s-320s DFG 425-435 DFG 425s-435s Πρόλογος Για την ασφαλή χρήση του μεταφορέα διαδρόμου απαιτούνται γνώσεις που

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOKKA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 36 Αποθήκευση... 54 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή

Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή...1 Εν συντομία...3 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα...19 Καθίσματα, προσκέφαλα...53 Αποθήκευση...89 Όργανα και χειριστήρια...101 Φωτισμός...143 Σύστημα Infotainment...155 Χειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100

Ελληνική έκδoση. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Κατάλογος ορολογίας. GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 GA310 Vibration Steering Wheel RS-100 Παρακαλούμε σημειώστε! Μην εκθέτετε τον Vibration Steering Wheel RS-100 σε ακραίες θερμοκρασίες. Μην τοποθετείτε τη συσκευή σε άμεση επαφή με το φως του ηλίου ή σε

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15

Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 Εγχειρίδιο Οδηγιών rapidcount E15 1 Γενικές προφυλάξεις: Παρακαλείσθε να λάβετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις κατά το χειρισμό του μετρητή. Μην χρησιμοποιείτε τον μετρητή σε πολύ ζεστούς ή υγρούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500

ICP-CP500. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP500 ICP-CP500 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP-CP500 EL 2 1.0 Επισκόπηση σειράς πληκτρολογίων ICP- CP500 Το πληκτρολόγιο είναι το μέσο

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 72 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL AMPERA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL AMPERA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL AMPERA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 38 Αποθήκευση... 58 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7

Οδηγίες ασφάλειας 3. Θερμοστάτης Χώρου 4. Εικονίδιο οθόνης LCD 5. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6. Ρύθμιση ρολογιού 7 Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας 3 Θερμοστάτης Χώρου 4 Εικονίδιο οθόνης LCD 5 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ/ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Θερμοστάτη 6 Ρύθμιση ρολογιού 7 Ρύθμιση θερμοκρασίας δωματίου 8 Έλεγχος θερμοκρασίας παροχής 9 Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750. Μοντέλο EX3700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi AC750 Μοντέλο EX3700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση

Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Συναγερμός μοτοσυκλέτας με τηλεειδοποίηση Με επιφύλαξη κάθε δικαιώματος. Το εμπορικό σήμα, η ευρεσιτεχνία και τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στη Steelmate Co., Ltd. Διατηρείται το δικαίωμα αλλαγής σχεδίων

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CORSA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 57 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 39 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομες οδηγίες χρήσης

Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύντομες οδηγίες χρήσης Σύστημα ρύθμισης R1 Σύστημα ρύθμισης R2/R3 Μονάδα χειρισμού BM Wolf GmbH Ταχ. θυρίδα 1380 84048 Mainburg Τηλ. 08751/74-0 Φαξ 08751/741600 Ηλεκτρονική τοποθεσία: www.wolf-heiztechnik.de

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr

DVR-422. DVR 422 ver 1.1 www.tele.gr Συσκευή καταγραφής εικόνας DVR-422 Οδηγίες χρήσης 1 Χειριστήρια και µέρη της συσκευής Ενδεικτικό φόρτισης Ενδεικτικό λειτουργίας Οθόνη Έναρξη λειτουργίας Ακροδέκτης τροφοδοσίας Κουµπί ΟΚ Κουµπί Μενού Μικρόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure 320i 325i 325xi 330i 330xi 335i 335xi 320d 325d 330d 330xd 335d Εγχειρίδιο οδηγιών αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Όσο καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης

Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Σημείο πρόσβασης WiFi Powerline 500 XWN5001 Οδηγός εγκατάστασης Τεχνική υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον αριθμό σειράς στην

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MERIVA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MERIVA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MERIVA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα