web edition quick guide

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "web edition quick guide"

Transcript

1 web edition quick guide Καλώς ήλθατε στο νέο σας Volvo! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε γρήγορα και εύκολα ορισμένες από τις πιο συνήθεις λειτουργίες. Όλα τα προειδοποιητικά κείμενα και οι υπόλοιπες σημαντικές και λεπτομερείς πληροφορίες παρατίθενται μόνο στο εγχειρίδιο κατόχου αυτός ο φάκελος περιλαμβάνει μόνο μια μικρή επιλογή. Επίσης, το εγχειρίδιο κατόχου περιέχει τις πιο πρόσφατες και τρέχουσες πληροφορίες. Τα εξαρτήματα προαιρετικού εξοπλισμού συνοδεύονται από έναν αστερίσκο (*). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση

2 τηλεχειριστηριο-κλειδι Κλειδώνει τις πόρτες, την πόρτα του χώρου αποσκευών και την τάπα καυσίμου και επίσης οπλίζει το συναγερμό*. Ξεκλειδώνει τις πόρτες A, την πόρτα του χώρου αποσκευών και το πορτάκι του ρεζερβουάρ, και επίσης αφοπλίζει το συναγερμό. Ξεκλειδώνει την πόρτα του χώρου αποσκευών η πόρτα του χώρου αποσκευών δεν ανοίγει. Φωτισμός προσέγγισης. Ανάβει τον εσωτερικό φωτισμό, τα φώτα θέσης/ στάθμευσης, το φωτισμό πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας και τις λυχνίες* στους εξωτερικούς καθρέπτες. Λειτουργία πανικού. Κρατήστε το πατημένο επί 3 δευτερόλεπτα περίπου ή πατήστε το δύο φορές σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Απενεργοποιείται με οποιοδήποτε από τα κουμπιά ή αυτόματα μετά από 25 δευτερόλεπτα. Α Το αυτόματο επανακλείδωμα ενεργοποιείται εάν δεν ανοίξει καμία πόρτα/η πόρτα χώρου αποσκευών εντός 2 λεπτών από το ξεκλείδωμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αποσπώμενο κλειδί για να κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε το ντουλαπάκι του συνοδηγού. κρυα εκκινηση ΣΗΜΕΙΩΣΗ Οι στροφές ρελαντί μπορεί να είναι υψηλές για ένα μικρό διάστημα μετά από κρύα εκκίνηση. Αυτό συμβαίνει προκειμένου το σύστημα εκπομπών καυσαερίων να μπορέσει να φθάσει γρήγορα σε κανονική θερμοκρασία λειτουργίας και να λειτουργεί βέλτιστα. ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Βενζινοκινητήρας 3.2: Πατήστε το πεντάλ φρένων και γυρίστε το τηλεχειριστήριο-κλειδί στη θέση III και αφήστε το αμέσως ο κινητήρας τίθεται αυτόματα σε λειτουργία. Όλοι οι υπόλοιποι κινητήρες: Πατήστε το πεντάλ φρένων, γυρίστε το τηλεχειριστήριο-κλειδί στη θέση III και αφήστε το όταν ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία. Πετρελαιοκινητήρας: Προθερμάνετε τον κινητήρα γυρίζοντας το κλειδί στη θέση II και κρατήστε το σε αυτή τη θέση μέχρι να σβήσει η λυχνία στον πίνακα οργάνων στη συνέχεια γυρίστε το απευθείας στη θέση III και αφήστε το όταν ο κινητήρας τεθεί σε λειτουργία. υαλοκαθαριστηρεσ παρμπριζ και αισθητηρασ βροχησ* A Μονή διαδρομή 0 Απενεργοποίηση B Διακοπτόμενη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, βλ. επίσης (2). C Κανονική ταχύτητα. 1 Ενεργ./Απενεργ. αισθητήρα βροχής, με το μοχλό στη θέση 0. 2 Ρυθμίζει την ευαισθησία του αισθητήρα ή το χρονικό διάστημα της διακοπτόμενης λειτουργίας. 3 Υαλοκαθαριστήρας, πίσω παρμπρίζ διακοπτόμενη/κανονική λειτουργία. D E F Υψηλή ταχύτητα. Ψεκαστήρας, παρμπρίζ και προβολείς. Ψεκαστήρας, πίσω παρμπρίζ. Στο κουμπί (1) ανάβει μια πράσινη λυχνία LED όταν ο αισθητήρας βροχής είναι ενεργοποιημένος.

3 ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΦΩΤΩΝ Τα φώτα πορείας ημέρας είναι αναμμένα κατά την οδήγηση. Μεσαία σκάλα σβηστή. Το σινιάλο προβολέων λειτουργεί, χωρίς οι προβολείς να μένουν σταθερά αναμμένοι. Φώτα πορείας ημέρας όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται σε κίνηση. Αυτόματη μετάβαση στα φώτα στάθμευσης όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο. Ενεργοποιεί τη μεσαία σκάλα και τη λειτουργία για τη μεγάλη σκάλα ή το σινιάλο προβολέων. Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους δέσμης προβολέων (αυτόματη για προβολείς Xenon*). Φωτισμός οθόνης και οργάνων. A B Αυτόματη λειτουργία φώτων πορείας ημέρας και μεσαίας σκάλας. Φως ομίχλης πίσω (μόνο στην πλευρά του οδηγού). Σινιάλο προβολέων. Εναλλαγή μεταξύ μεγάλης/μεσαίας σκάλας και φωτισμός απομάκρυνσης. φρενο σταθμευσησ Για ενεργοποίηση 1. Πατήστε το πεντάλ φρένου μέχρι τέρμα στη συνέχεια πατήστε το πεντάλ του φρένου στάθμευσης (1). 2. Αφήστε το πεντάλ φρένου. Εάν το αυτοκίνητο κυλίσει πατήστε το πεντάλ του φρένου στάθμευσης πιο δυνατά. 3. Για στάθμευση - επιλέξτε τη θέση P. Για απενεργοποίηση 1. Πατήστε το πεντάλ φρένου μέχρι τέρμα και στη συνέχεια τραβήξτε τη λαβή (2) το πεντάλ του χειρόφρενου ανεβαίνει. 2. Το ποδόφρενο δεν μπορεί να απασφαλίσει. "αναγεννηση" φιλτρου (diesel) Σε ορισμένες περιπτώσεις, στην οθόνη του πίνακα οργάνων μπορεί να εμφανιστεί η ένδειξη SOOT FILTER FULL (Φίλτρο αιθάλης γεμάτο). Αυτό σημαίνει ότι το φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων του συστήματος εξαγωγής χρειάζεται καθαρισμό. Αυτό γίνεται αυτόματα, εάν οδηγήσετε επί 20 λεπτά περίπου με σταθερή ταχύτητα σε ομαλό δρόμο. Όταν το μήνυμα σταματήσει να εμφανίζεται, σημαίνει ότι η διαδικασία "αναγέννησης" του φίλτρου έχει ολοκληρωθεί. ταπα καυσιμου Κρεμάστε την τάπα του ρεζερβουάρ στην εσωτερική πλευρά στο πορτάκι του ρεζερβουάρ κατά τον ανεφοδιασμό.

4 ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ 1 Πατήστε το για ενεργ./απενεργ. Περιστρέψτε το για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου. 2 Χαρακτηριστικά ήχου: πατήστε το για να επιλέξετε π.χ. BASS, Dolby Pro Logic II* περιστρέψτε το για να κάνετε τη ρύθμιση. Πηγή ήχου: περιστρέψτε το για να επιλέξετε π.χ. CD, ήχο streaming μέσω Bluetooth ή AUX/USB* A. CD PLAYER B 3 Αλλαγή CD C ή επιλογή με τα πλήκτρα Με ένα στιγμιαίο πάτημα, εξάγεται το τρέχον CD. Με ένα παρατεταμένο πάτημα εξάγονται όλα τα C. 6 Αλλάζει το μουσικό κομμάτι στο CD. ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 5 Πατήστε το επί 2 δευτερόλεπτα περίπου για να αποθηκευτούν αυτόματα οι 10 σταθμοί με το ισχυρότερο σήμα. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη AUTOSTORE στη διάρκεια της αναζήτησης.επιλέξτε τον αποθηκευμένο σταθμό με το Πατήστε το στιγμιαία για αναζήτηση του επόμενου σταθμού με ισχυρό σήμα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε έως 20 σταθμούς κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα 0 9 στο FM1 ή FM2 στο σταθμό που θέλετε μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη επιβεβαίωση της επιλογής. A Σύνδεση AUX/USB π.χ. για MP3 player. Ρυθμίστε την ένταση ήχου της μονάδας στη μεσαία στάθμη για βέλτιστη ποιότητα ήχου. Εάν στη θύρα USB υπάρχει συνδεδεμένο ipod, θα φορτιστεί. B Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναπαραγωγής CD με αρχεία MP3 και WMA. C Μόνο CD changer*. ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ Ανύψωση 1. Τραβήξτε τη λαβή στο μπροστινό άκρο του βοηθητικού παιδικού καθίσματος προς τα εμπρός και στη συνέχεια προς τα πάνω για να ανυψωθεί το βοηθητικό παιδικό κάθισμα. 2. Ανασηκώστε το πίσω άκρο της έδρας και, με τα δύο σας χέρια, πιέστε την έδρα προς τα πίσω και κάτω μέχρι να ασφαλίσει. Σπρώξτε στο πλάι την πόρπη της ζώνης ασφαλείας εάν χρειαστεί. Κατέβασμα 1. Τραβήξτε τη λαβή στο μπροστινό άκρο του βοηθητικού παιδικού καθίσματος προς τα εμπρός για να απασφαλίσει το κάθισμα. 2. Τραβήξτε την έδρα προς τα εμπρός και πέστε την προς τα κάτω στη μέση μέχρι να ασφαλίσει. Το βοηθητικό παιδικό κάθισμα πρέπει να ασφαλίσει στην τέρμα κάτω θέση για να μπορεί να αναδιπλωθεί η πλάτη του πίσω καθίσματος προς τα εμπρός.

5 Ηλεκτρονικο συστημα κλιματισμου ecc ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Στη λειτουργία AUTO, η μονάδα ECC ελέγχει όλες τις λειτουργίες αυτόματα και καθιστά ευκολότερη την οδήγηση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα αέρα. 4 Περιστρέψτε το για μεμονωμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας στην αριστερή και δεξιά πλευρά του χώρου επιβατών. 6 Πατήστε για την αυτόματη ρύθμιση της επιλεγμένης θερμοκρασίας και άλλων λειτουργιών. ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 1 Περιστρέψτε το για να αλλάξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. 2 MAN Ενεργ./Απενεργ. ανακυκλοφορίας αέρα. AUT Ενεργ./Απενεργ. συστήματος ποιότητας αέρα*. 3 AC Ενεργ./Απενεργ. συστήματος κλιματισμού. Ψύχει το χώρο επιβατών και ξεθαμπώνει τα παράθυρα. 5 Κατανομή αέρα. Κατευθύνετε τη ροή του αέρα προς π.χ. το δάπεδο, τους αεραγωγούς στο ταμπλό, το παρμπρίζ, κ.λπ. 7 Ενεργ./Απενεργ. μπροστινών θερμαινόμενων καθισμάτων. 8 Μέγιστη αποθάμβωση. Κατευθύνει όλο τον αέρα προς το παρμπρίζ και τα παράθυρα, με τη μέγιστη ένταση. 9 Συστήματα αποθάμβωσης πίσω παρμπρίζ και εξωτερικών καθρεπτών. ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΑΚΟΥ PACOS* ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Τυχόν εσφαλμένη χρήση μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του συνοδηγού. Ανατρέξτε στο Εγχειρίδιο Κατόχου ακόμη και εάν έχετε την παραμικρή αμφιβολία σχετικά με τη χρήση του. PACOS (Διακόπτης απενεργοποίησης αερόσακου συνοδηγού) Χρησιμοποιείτε το αποσπώμενο κλειδί για τη ρύθμιση ON/OFF. OFF Ο αερόσακος είναι απενεργοποιημένος. Η ένδειξη PASSENGER AIRBAG OFF εμφανίζεται στην προειδοποιητική λυχνία επάνω από τον εσωτερικό καθρέπτη. Στο μπροστινό κάθισμα μπορεί να καθίσει ένα παιδί σε βοηθητικό παιδικό κάθισμα ή παιδικό κάθισμα αλλά ποτέ άτομα με ύψος μεγαλύτερο από 140 cm. ON Ο αερόσακος είναι ενεργοποιημένος. Στο μπροστινό κάθισμα μπορούν να καθίσουν άτομα με ύψος μεγαλύτερο από 140 cm αλλά ποτέ ένα παιδί σε παιδικό κάθισμα ή βοηθητικό παιδικό κάθισμα.

6 ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ 1 Υπολογιστής ταξιδίου στην οθόνη. Επιλέξτε τη λειτουργία με το (9). 2 Εναλλαγή μεταξύ T1 & T2 με ένα στιγμιαίο πάτημα. Με ένα παρατεταμένο πάτημα μηδενίζεται ο ενεργός μετρητής. 3 Σειρά ενδείξεων 1: Χιλιομετρητής. Σειρά ενδείξεων 2: T1 & T2 ανεξάρτητοι χιλιομετρητές, που είναι συνεχώς ενεργοί. 4 Σειρά ενδείξεων 1: Ρολόι. Σειρά ενδείξεων 2: Εξωτερική θερμοκρασία. 5 Ρύθμιση του ρολογιού: Περιστρέψτε το δεξιά/αριστερά μέχρι την τερματική θέση και κρατήστε το για να ρυθμίσετε το ρολόι (4). 6 Δείκτης στάθμης καυσίμου 7 Χαμηλή στάθμη καυσίμου. Όταν ανάψει η ενδεικτική λυχνία, συμπληρώστε καύσιμο το συντομότερο δυνατό. 8 Πατήστε το για να εμφανιστεί/διαγραφεί το μήνυμα. 9 Περιστρέψτε το για να δείτε τις επιλογές του υπολογιστή ταξιδίου. 10 Με ένα στιγμιαίο πάτημα μηδενίζεται η τρέχουσα λειτουργία του υπολογιστή ταξιδίου. Με ένα παρατεταμένο πάτημα επαναρυθμίζονται όλες οι λειτουργίες του υπολογιστή ταξιδίου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ένδειξη στην οθόνη KILOMETRES TO EMPTY TANK αποτελεί μια εκτίμηση της απόστασης που μπορεί να διανύσει το όχημα βάσει των προηγούμενων συνθηκών οδήγησης. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ Κίτρινη λυχνία: Σημείωση - ακολουθήστε το μήνυμα στην οθόνη. Κόκκινη λυχνία: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Σταματήστε σε ασφαλές σημείο μακριά από την κυκλοφορία, ακολουθήστε το μήνυμα στην οθόνη. Χαμηλή στάθμη λαδιού. Σταματήστε σε ασφαλές σημείο και ελέγξτε τη στάθμη λαδιού A. Βλάβη στο σύστημα φρένων. Σταματήστε σε ασφαλές σημείο, ελέγξτε το υγρό φρένων A. Σύστημα ευστάθειας DSTC* αναβοσβήνει όταν το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία. Σύστημα προθέρμανσης κινητήρα (πετρελαιοκινητήρες). Για να θέσετε τον κινητήρα σε λειτουργία, πρέπει πρώτα να σβήσει η λυχνία. A Το αυτοκίνητο πρέπει να ρυμουλκηθεί εάν η λυχνία παραμείνει αναμμένη.

7 ΦΛΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ A Σύντομη ενεργ/ση αναβοσβήνουν 3 φορές. B Ενεργοποίηση με συνεχές αναβοσβήσιμο. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ρυθμίζετε το τιμόνι πριν ξεκινήσετε ποτέ ενώ οδηγείτε. BLIS ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ* Εάν η ενδεικτική λυχνία 'BLIS' ανάβει παρότι δεν υπάρχει άλλο όχημα στα τυφλά σημεία, αυτό μπορεί για παράδειγμα να οφείλεται στην αντανάκλαση από το γυαλιστερό βρεγμένο οδόστρωμα, στη σκιά του ίδιου του οχήματος στο οδόστρωμα ή στην αντανάκλαση του ήλιου πάνω στην κάμερα. Σε περίπτωση βλάβης στο σύστημα, στην οθόνη εμφανίζεται το κείμενο BLIND-SPOT SYST SERVICE REQUIRED. εισοδοσ στην τριτη σειρα καθισματων φροντιδα του αυτοκινητου Για τις βαμμένες επιφάνειες ενδείκνυται το πλύσιμο με το χέρι αντί του αυτόματου πλυντηρίου αυτοκινήτων. Οι βαμμένες επιφάνειες είναι επίσης περισσότερο ευπαθείς όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου με το χέρι για μερικούς μήνες όταν το αυτοκίνητό σας είναι καινούργιο. Χρησιμοποιήστε καθαρό νερό και σφουγγάρι. Πρέπει να θυμάστε ότι η βρομιά μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές στη βαμμένη επιφάνεια. ΒΑΣΗ ΣΑΚΙΔΙΩΝ* Αναδίπλωση της πλάτης ακριανών καθισμάτων στη δεύτερη σειρά καθισμάτων 1. Τραβήξτε προς τα πάνω τη λαβή (1) ενώ αναδιπλώνετε την πλάτη του καθίσματος προς τα εμπρός, για να μετακινήσετε το κάθισμα. 2. Τραβήξτε προς τα πάνω τη λαβή (1) και αναδιπλώστε προς τα πίσω την πλάτη του καθίσματος στην όρθια θέση για να μετακινήσετε το κάθισμα προς τα πίσω.

8 ρυθμιση του μπροστινου ηλεκτρικου καθισματοσ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ 1 Ποτηροθήκη. 2 Λαβή για την ανύψωση του πίσω τμήματος της κεντρικής κονσόλας (δεν υπάρχει στα μοντέλα με σύστημα ψυχαγωγίας πίσω καθισμάτων*). 1 Μηχανισμός στήριξης οσφυϊκής χώρας. 2 Ανέβασμα/Κατέβασμα του μπροστινού άκρου της έδρας του καθίσματος. 3 Ρύθμιση μπροστά/πίσω. 4 Ανύψωση/κατέβασμα καθίσματος. 5 Κλίση της πλάτης καθίσματος. τηλεχειριστηριο-κλειδι και ηλεκτρικο καθισμα οδηγου* Όλα τα τηλεχειριστήρια-κλειδιά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από διαφορετικούς οδηγούς για να αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις για το κάθισμα οδηγού. Προχωρήστε ως εξής: Ρυθμίστε το κάθισμα όπως σας εξυπηρετεί. Κλειδώστε το αυτοκίνητο πατώντας το κουμπί κλειδώματος στο τηλεχειριστήριο-κλειδί που χρησιμοποιείτε συνήθως. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύεται η θέση του καθίσματος στη μνήμη του τηλεχειριστηρίου-κλειδιού A. Ξεκλειδώστε το αυτοκίνητο (πατώντας το κουμπί ξεκλειδώματος στο ίδιο τηλεχειριστήριο-κλειδί) και ανοίξτε την πόρτα του οδηγού. Το κάθισμα του οδηγού μετακινείται αυτόματα στη θέση που έχει αποθηκευτεί στη μνήμη του τηλεχειριστηρίου-κλειδιού (εάν το κάθισμα μετακινήθηκε από τη στιγμή που κλειδώθηκε το αυτοκίνητο). A Αυτή η ρύθμιση δεν επηρεάζει τις ρυθμίσεις που έχουν αποθηκευτεί στη λειτουργία μνήμης* του ηλεκτρικού καθίσματος*. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου για περισσότερες πληροφορίες. TP (Greek). AT Printed in Sweden, Göteborg Copyright Volvo Car Corporation.

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C30 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition s80 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIEST Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές, στο σχεδιασμό ή

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός Σχετικά με αυτό τον «Οδηγό γρήγορης αναφοράς» Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε γρήγορα με ορισμένες λειτουργίες του οχήματός σας. Περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 85 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 40 Αποθήκευση... 71 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια... 84 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 60 Όργανα και χειριστήρια... 71 Φωτισμός... 107 Σύστημα Infotainment... 115 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 51 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 99

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 46 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 64 Όργανα και χειριστήρια... 84

Διαβάστε περισσότερα

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 44 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 84

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA GTC. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA GTC. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA GTC Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 26 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 23 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ Οι παρακάτω πληροφορίες θα πρέπει να διαβαστούν σε συνδυασμό με το Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Range Rover (LRL 34 02 61 131). Πρόκειται για συμπληρωματικές πληροφορίες που δεν ήταν διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFocus Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 80 Όργανα και χειριστήρια... 92 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 39 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή

Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή...1 Εν συντομία...3 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα...19 Καθίσματα, προσκέφαλα...53 Αποθήκευση...89 Όργανα και χειριστήρια...101 Φωτισμός...143 Σύστημα Infotainment...155 Χειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VÄLKOMMEN! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις λειτουργίες του πίσω καθίσματος στο Volvo σας XC90 Excellence. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο, στην εφαρμογή και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια... 77 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 41 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MERIVA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MERIVA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MERIVA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 87

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Το ηλεκτρονικό πάνελ της Ατμοκαμπίνας-Υδρομασάζ Perseo-Circe - Danae BF0-K Δέκτης του σήματος του τηλεκοντρόλ. Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια... 90 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 72 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOKKA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 36 Αποθήκευση... 54 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CORSA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CORSA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 57 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 37 Αποθήκευση... 65 Όργανα και χειριστήρια... 75 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 45 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 88 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 0405GN Περιμετρικός οπτικός έλεγχος. Είναι απαραίτητο πριν οδηγήσουμε το αστικό λεωφορείο να κάνουμε ένα οπτικό έλεγχο γύρω από το όχημα.αυτός ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει εκτενείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

OPEL COMBO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL COMBO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL COMBO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 36 Αποθήκευση... 64 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL AMPERA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL AMPERA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL AMPERA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 38 Αποθήκευση... 58 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Opel Agila Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Opel Agila Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Opel Agila Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 19 Καθίσματα, προσκέφαλα... 30 Αποθήκευση... 47 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου. Sheer Driving Pleasure Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη αυτοκινήτου Sheer Driving Pleasure 320i 325i 325xi 330i 330xi 335i 335xi 320d 325d 330d 330xd 335d Εγχειρίδιο οδηγιών αυτοκινήτου Συγχαρητήρια που διαλέξατε μια BMW. Όσο καλύτερα

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Opel Agila 08/2011 Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 19 Καθίσματα, προσκέφαλα... 30 Αποθήκευση... 47 Όργανα και χειριστήρια... 55 Φωτισμός... 72 Σύστημα Infotainment...

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12.

Εγχειρίδιο Χρήσης Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Σ Υ Σ Τ Η Μ Α Τ Α. Τηλεχειριστήριο L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12. Α Τ Α Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Τ Ι Κ Α Μοντέλα: L2VI-09 / L2VO-09 L2VI-12 / L2VO-12 Σ Υ Σ Τ Η Μ Τηλεχειριστήριο Εγχειρίδιο Χρήσης Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τη μονάδα κλιματισμού της INVENTOR. Για τη σωστή

Διαβάστε περισσότερα

ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SIMPLY CLEVER Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ŠKODA Octavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ŠKODA Octavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ŠKODA Octavia Tour ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εισαγωγή Αγοράσατε ένα Skoda σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας Skoda έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και

Διαβάστε περισσότερα

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός FORD FOUS Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση ήταν σωστές κατά την εκτύπωση. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας που αποσκοπεί στη συνεχή ανάπτυξη, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 26 Συσκευή αναπαραγωγής CD... 34 Υποδοχή AUX In... 38 Θύρα USB... 40 Φωνητική αναγνώριση... 46 Τηλέφωνο... 57 Ευρετήριο... 72

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα