QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70"

Transcript

1 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα και εύκολα με ορισμένες από τις πιο συνήθεις λειτουργίες. Όλα τα προειδοποιητικά κείμενα και οι υπόλοιπες σημαντικές και λεπτομερείς πληροφορίες παρατίθενται μόνο στο εγχειρίδιο κατόχου αυτός ο φάκελος περιλαμβάνει μόνο μια μικρή επιλογή. Επίσης, το εγχειρίδιο κατόχου περιέχει τις πιο πρόσφατες και τρέχουσες πληροφορίες. Τα εξαρτήματα προαιρετικού εξοπλισμού συνοδεύονται από έναν αστερίσκο (*). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητό σας μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση

2 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ PCC* PERSONAL CAR COMMUNICATOR PCC* 1 Πράσινη φωτεινή ένδειξη: Το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο. 2 Κίτρινη φωτεινή ένδειξη: Το αυτοκίνητο είναι ξεκλείδωτο. 3 Κόκκινη φωτεινή ένδειξη: Ο συναγερμός έχει ενεργοποιηθεί. 4 Κόκκινες φωτεινές ενδείξεις που αναβοσβήνουν εναλλάξ: ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε εντός των τελευταίων 5 λεπτών. Κλειδώνει τις πόρτες και την πόρτα του χώρου αποσκευών και οπλίζει το συναγερμό*. Ξεκλειδώνει τις πόρτες A και την πόρτα του χώρου αποσκευών και αφοπλίζει το συναγερμό. Ξεκλειδώνει την πόρτα του χώρου αποσκευών η πόρτα του χώρου αποσκευών δεν ανοίγει B. Φωτισμός προσέγγισης. Ανάβει τις λυχνίες στους εξωτερικούς καθρέπτες*, τα φλας και τα φώτα στάθμευσης, στην πινακίδα κυκλοφορίας, το χώρο επιβατών και το δάπεδο. Λειτουργία πανικού. Κρατήστε το πατημένο επί 3 δευτ. περίπου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης για να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Οι πληροφορίες για το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμες σε ακτίνα 100 μέτρων. Πατήστε το κουμπί και περιμένετε 7 δευτερόλεπτα. Εάν πατήσετε το κουμπί όταν βρίσκεστε εκτός εμβέλειας, εμφανίζεται η τελευταία κατάσταση που έχει αποθηκευτεί στη μνήμη. Α Το αυτόματο επανακλείδωμα ενεργοποιείται εάν δεν έχει ανοίξει καμία πόρτα/η πόρτα του χώρου αποσκευών εντός 2 λεπτών από το ξεκλείδωμα. B Η ηλεκτρική πόρτα* χώρου αποσκευών ανοίγει. ΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 1. Εισάγετε το τηλεχειριστήριο-κλειδί στο διακόπτη ανάφλεξης και πιέστε το προς τα μέσα μέχρι την τερματική του θέση. 3. Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START STOP ENGINE για να θέσετε τον κινητήρα σε λειτουργία. 2. Πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη ή το πεντάλ φρένου. ΚΡΎΑ ΕΚΚΊΝΗΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μετά από κρύα εκκίνηση, οι στροφές ρελαντί είναι υψηλές ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Στο πλαίσιο του αποτελεσματικού συστήματος ελέγχου εκπομπών της Volvo, οι στροφές ρελαντί αυξάνονται για ένα χρονικό διάστημα. Κατά την κρύα εκκίνηση, οι πετρελαιοκινητήρες παρουσιάζουν μια ορισμένη καθυστέρηση κατά την εκκίνηση διότι οι θάλαμοι καύσης πρέπει να προθερμανθούν.

3 ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕ- ΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΚΛΕΙΔΙ 1. Πατήστε στιγμιαία το κουμπί ο κινητήρας σβήνει. 2. Τραβήξτε το τηλεχειριστήριο-κλειδί έξω από το διακόπτη ανάφλεξης. BLIS ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΥΦΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ* Εάν η ενδεικτική λυχνία του συστήματος BLIS ανάβει παρότι δεν υπάρχει άλλο όχημα στα τυφλά σημεία, αυτό μπορεί για παράδειγμα να οφείλεται στην αντανάκλαση από το βρεγμένο οδόστρωμα ή στην αντανάκλαση του ήλιου πάνω στην κάμερα. Σε περίπτωση βλάβης στο σύστημα, στην οθόνη εμφανίζεται το κείμενο Πληροφ.Τυφλ. Σημ. Απαιτ. σερβις. ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ Για να γυρίσει το κλειδί στις παρακάτω θέσεις χωρίς ο κινητήρας να τεθεί σε λειτουργία: Μην πατήσετε το πεντάλ φρένου/συμπλέκτη. 0 Ξεκλειδώνει το αυτοκίνητο. I Με το τηλεχειριστήριο-κλειδί τοποθετημένο μέχρι μέσα στο διακόπτη ανάφλεξης: Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE. II Με το τηλεχειριστήριο-κλειδί τοποθετημένο μέχρι μέσα στο διακόπτη ανάφλεξης: Πατήστε το κουμπί START/STOP ENGINE επί 2 δευτερόλεπτα περίπου. Στη θέση κλειδιού II καταναλώνεται μεγάλη ποσότητα ρεύματος από την μπαταρία και για το λόγο αυτό πρέπει να την αποφεύγετε! Ανατρέξτε επίσης στον πίνακα στην ενότητα "Θέσεις κλειδιού" στο κανονικό εγχειρίδιο κατόχου του αυτοκινήτου για πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες/συστήματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον κινητήρα σβηστό σε διαφορετικές θέσεις κλειδιού. Για να επαναφέρετε το κλειδί στη θέση 0 από τη θέση II και I: Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/ STOP ENGINE. ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΙΔΙ* Μπορείτε να αφήσετε το κλειδί, για παράδειγμα, στην τσέπη σας. ΚΛΕΙΔΩΜΑ & ΟΠΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Αγγίξτε το πίσω τμήμα των εξωτερικών λαβών των θυρών (βλ. εικόνα) ή πιέστε ελαφρά το μικρότερο από τα δυο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στην πόρτα του χώρου αποσκευών. ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ & ΑΦΟΠΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ Πιάστε τη λαβή μιας πόρτας και ανοίξτε την πόρτα ως συνήθως (εάν φοράτε γάντια, η λειτουργία ίσως παρεμποδιστεί) ή πιέστε ελαφρά το μεγαλύτερο από τα δύο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στην πόρτα του χώρου αποσκευών. ΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Πατήστε το πεντάλ φρένου/συμπλέκτη και πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE. ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου, ενότητα "Κλειδαριές και συναγερμός", για περισσότερες πληροφορίες.

4 ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΒΡΟΧΗΣ* A Μονή διαδρομή 0 Απενεργοποιημένοι B C Διακοπτόμενη λειτουργία υαλοκαθαριστήρων, βλ. επίσης (2). Κανονική ταχύτητα. 1 Ενεργ./Απενεργ. αισθητήρα βροχής, με το μοχλό στη θέση 0. 2 Ρυθμίζει την ευαισθησία του αισθητήρα ή το χρονικό διάστημα της διακοπτόμενης λειτουργίας. 3 Υαλοκαθαριστήρας, πίσω παρμπρίζ διακοπτόμενη/κανονική λειτουργία. D E F Υψηλή ταχύτητα. Ψεκαστήρας, παρμπρίζ και προβολείς. Ψεκαστήρας, πίσω παρμπρίζ. Ανάβει όταν ο αισθητήρας βροχής είναι ενεργός. ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ A Υποδοχή AUX In π.χ. για MP3 player (ρυθμίστε την ένταση ήχου στη μεσαία στάθμη για βέλτιστη αναπαραγωγή ήχου). Η ένταση της πηγής ήχου AUX ρυθμίζεται με το TUNE (6). B Το εμπορικό σήμα ipod ανήκει στην Apple Computer Inc. 1 Περιστρέψτε το για να ρυθμίσετε την ένταση ήχου. 2 Παρατεταμένο πάτημα για ενεργ./απενεργ. Στιγμιαίο πάτημα για απενεργ./ενεργ. του ηχοσυστήματος 3 Πατήστε το για να επιλέξετε AM, FM1, FM2, DAB1*, DAB2*. 4 Πατήστε το για να επιλέξετε Disc, USB*, ipod *, AUX A, Bluetooth*, TV*. ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 6 Περιστρέψτε το για να επιλέξετε το σταθμό. 7 Αναζήτηση σταθμού με το αριστερό/δεξί βέλος. Με παρατεταμένο πάτημα περνάτε διαδοχικά από τους σταθμούς με ισχυρό σήμα, με στιγμιαίο πάτημα περνάτε διαδοχικά από τους αποθηκευμένους σταθμούς. Για να αποθηκεύσετε ένα σταθμό, πατήστε ένα από τα αριθμητικά πλήκτρα 0 9 μέχρι στην οθόνη να εμφανιστεί επαλήθευση της αποθήκευσης. 8 Πατήστε το για να επιλέξετε τα χαρακτηριστικά ήχου, όπως Bass, Treble ή Surround* - Περιστρέψτε το VOL (1) για να κάνετε τη ρύθμιση. CD/DVD* player 5 Πατήστε το για εξαγωγή του δίσκου. 6 Περιστρέψτε το για να αλλάξετε μουσικό κομμάτι στο CD από τη λίστα μουσικών κομματιών. 7 Αλλάξτε μουσικό κομμάτι στο CD χρησιμοποιώντας το αριστερό/δεξί βέλος - γρήγορη μετακίνηση μπροστά/πίσω με παρατεταμένο πάτημα. Περιστροφικός διακόπτης* στο τιμόνι: περιήγηση στα μενού. Με ένα πάτημα στον περιστροφικό διακόπτη επιβεβαιώνετε μια επιλογή (OK) στο σύστημα του μενού. Μπορείτε να συνδέσετε ένα ipod B ή MP3 player στο ηχοσύστημα μέσω της υποδοχής AUX ή της θύρας USB στην κεντρική κονσόλα. Εάν στη θύρα USB υπάρχει συνδεδεμένο ipod, θα φορτιστεί. ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ DAB* Το σύστημα ψηφιακής μετάδοσης Digital Audio Broadcasting παρέχει ραδιόφωνο υψηλής ποιότητας και ακόμη περισσότερα κανάλια.

5 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ECC* ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ 2 Θέρμανση αριστερού/δεξιού καθίσματος. 3 Μέγιστη αποθάμβωση. Διοχετεύει όλο τον αέρα προς το παρμπρίζ και τα παράθυρα, με τη μέγιστη ροή αέρα. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Στη λειτουργία AUTO, η μονάδα ECC ελέγχει όλες τις λειτουργίες αυτόματα και καθιστά ευκολότερη την οδήγηση με την καλύτερη δυνατή ποιότητα αέρα. 1 Περιστρέψτε το για να ρυθμίσετε ξεχωριστά τη θερμοκρασία στην αριστερή/δεξιά πλευρά του χώρου επιβατών. Στην οθόνη εμφανίζεται η επιλεγμένη θερμοκρασία. 8 Πατήστε για αυτόματη ρύθμιση της επιλεγμένης θερμοκρασίας και άλλων λειτουργιών. 4 Περιστρέψτε το για να αλλάξετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα. 5 Κατανομή αέρα. 6 Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του συστήματος αποθάμβωσης πίσω παρμπρίζ και εξωτερικών καθρεπτών. 7 Ανακυκλοφορία αέρα. 9 AC Ενεργ./Απενεργ. συστήματος κλιματισμού. Ψύχει το χώρο επιβατών και ξεθαμπώνει τα παράθυρα. ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΡΕΥΜΑΤΟΛΗΠΤΗΣ 12 V & AUX/USB* Οι ρευματολήπτες 12 V στο χώρο επιβατών λειτουργούν στη θέση 0 ή I. Ο ρευματολήπτης 12 V* στο χώρο αποσκευών είναι πάντοτε ενεργός. Το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μπορεί να αναπαράγει μουσική από MP3 player κ.λπ. μέσω της εξόδου AUX/USB*. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Εάν χρησιμοποιήσετε το ρευματολήπτη 12 V στο χώρο αποσκευών όταν ο κινητήρας είναι σβηστός, μπορεί να αποφορτιστεί η μπαταρία. ECO DRIVe* Η λειτουργία DRIVe ενεργοποιεί ένα πρόγραμμα το οποίο βοηθά τον οδηγό να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές καυσαερίων. Με το σύστημα Start/Stop, ο κινητήρας μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να σβήνει/τίθεται σε λειτουργία αυτόματα όταν το αυτοκίνητο σε σταματημένο σε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία DRIVe. Η αναμμένη λυχνία στο κουμπί δείχνει ότι η λειτουργία είναι ενεργή.

6 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΗΤΕΣ 1 Χαμηλή στάθμη καυσίμου. Όταν ανάψει η ενδεικτική λυχνία, συμπληρώστε καύσιμο το συντομότερο δυνατό. 2 T1 & T2 ανεξάρτητοι χιλιομετρητές, οι οποίοι είναι συνεχώς ενεργοί. 3 Δείκτης στάθμης καυσίμου. Το βέλος της ενδεικτικής λυχνίας είναι στραμμένο προς την πλευρά στην οποία βρίσκεται η τάπα του ρεζερβουάρ. 4 Οθόνη, υπολογιστής ταξιδίου. Επιλέξτε τη λειτουργία με το (8). 5 Ρολόι. Η ρύθμιση γίνεται στο σύστημα του μενού MY CAR ή με το (6). 6 Εναλλαγή μεταξύ T1 & T2 με ένα στιγμιαίο πάτημα. Με ένα παρατεταμένο πάτημα, μηδενίζεται ο ενεργός μετρητής. Ρύθμιση του ρολογιού: γυρίστε το μέχρι την τερματική θέση και στη συνέχεια πέρα από την τερματική θέση με ένα "κλικ". 7 Πατήστε το για να εμφανίσετε/διαγράψετε ένα μήνυμα. 8 Περιστρέψτε το για να δείτε τις επιλογές του υπολογιστή ταξιδίου. 9 Με ένα στιγμιαίο πάτημα μηδενίζεται η τρέχουσα λειτουργία του υπολογιστή ταξιδίου. Με ένα παρατεταμένο πάτημα επαναρυθμίζονται όλες οι λειτουργίες του υπολογιστή ταξιδίου. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η ένδειξη στην οθόνη _ km με υπολ. καυσιμο αποτελεί μια εκτίμηση της απόστασης που μπορεί να διανύσει το όχημα βάσει των προηγούμενων συνθηκών οδήγησης. ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ BLUETOOTH* 1. Καθιστά το κινητό τηλέφωνο αναζητήσιμο/ ορατό. 2. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο TEL στο ηχοσύστημα. 3. Επιλέξτε Add phone από την οθόνη του ηχοσυστήματος. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ρυθμίστε το τιμόνι πριν ξεκινήσετε ποτέ ενώ οδηγείτε. 1. Απασφαλίστε το μοχλό. 2. Κάντε τη ρύθμιση. 4. Επιλέξτε το τηλέφωνο που θέλετε να συνδέσετε. 5. Πληκτρολογήστε τα ψηφία που εμφανίζονται στην οθόνη του ηχοσυστήματος χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα του κινητού τηλεφώνου.

7 ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ Το City Safety αποτελεί ένα εργαλείο για τον οδηγό και δεν πρέπει να υποκαθιστά την προσοχή του οδηγού στην κυκλοφορία ή την ευθύνη του να οδηγεί το όχημα με ασφάλεια. City Safety και Προειδοποίηση σύγκρουσης με Αυτόματη πέδηση & Pedestrian detection* Αυτές οι λειτουργίες βοηθούν τον οδηγό να αποφύγει τυχόν σύγκρουση σε περιπτώσεις κατά τις οποίες οι αλλαγές στην κυκλοφορία των προπορευόμενων οχημάτων, σε συνδυασμό με την έλλειψη προσοχής, μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα. Η λειτουργία είναι ενεργή σε ταχύτητες κάτω από 30 km/h και βοηθά τον οδηγό επιτηρώντας την κυκλοφορία των προπορευόμενων οχημάτων με έναν αισθητήρα λέιζερ που βρίσκεται στο επάνω μέρος του παρμπρίζ. Το σύστημα City Safety μπορεί να συμβάλλει στην αποφυγή μιας σύγκρουσης εάν η διαφορά ταχύτητας ανάμεσα στο αυτοκίνητό σας και το προπορευόμενο όχημα είναι μικρότερη από 15 km/h. Εάν η διαφορά ταχύτητας είναι μεγαλύτερη, τότε τυχόν σύγκρουση δεν μπορεί να αποφευχθεί, ωστόσο μειώνεται η ταχύτητα της αρχικής πρόσκρουσης. Το City Safety έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να ενεργοποιείται όσο το δυνατόν πιο αργά ώστε να αποτρέπονται οι περιττές παρεμβάσεις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Ο οδηγός είναι πάντοτε υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου με το σωστό τρόπο και για την τήρηση απόστασης ασφαλείας προσαρμοσμένη στη σωστή ταχύτητα. Η λειτουργία Pedestrian detection (σύστημα ανίχνευσης πεζών μπροστά από το αυτοκίνητο) δεν προειδοποιεί και δεν ενεργοποιεί την παρέμβαση πέδησης όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα πάνω από 80 km/h, και επίσης δεν λειτουργεί στο σκοτάδι ή μέσα σε σήραγγες. Η λειτουργία δεν μπορεί να ανιχνεύσει ένα πεζό: που δεν διακρίνεται καλά με ύψος μικρότερο από 80 cm η φιγούρα του οποίου δεν διαγράφεται πλήρως λόγω ρούχων. Άλλα συστήματα υποβοήθησης οδηγού Για να βοηθήσει τον οδηγό π.χ. να φρενάρει έγκαιρα, να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τα υπόλοιπα οχήματα και να προσέχει τα οχήματα που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση, στα επονομαζόμενα τυφλά σημεία, ή να διατηρεί καλή θέση στο οδόστρωμα, το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα συστήματα: Adaptive cruise control (χειροκ.)* Adaptive cruise control με Queue Assist (αυτόμ.)* Λειτουργία προειδοποίησης απόστασης* BLIS (Σύστημα πληροφοριών τυφλών σημείων)* Driver Alert Control* Lane Departure Warning*. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου, ενότητα "Άνεση και οδηγική απόλαυση", για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις λειτουργίες και τους περιορισμούς τους. EBA ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ Η έκτακτη υποβοήθηση πέδησης (EBA) συμβάλλει στην αύξηση της δύναμης πέδησης και, συνεπώς, στη μείωση της απόστασης φρεναρίσματος. Το σύστημα EBA ενεργοποιείται όταν ο οδηγός φρενάρει απότομα. Όταν το EBA είναι ενεργοποιημένο, η διαδρομή του πεντάλ φρένου είναι λίγο μεγαλύτερη απ' ό,τι συνήθως. Πατήστε (και κρατήστε πατημένο) το πεντάλ φρένου τόσο όσο χρειαστεί εάν αφήσετε το πεντάλ, δεν εφαρμόζεται πέδηση. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Για τις βαμμένες επιφάνειες ενδείκνυται το πλύσιμο με το χέρι αντί του αυτόματου πλυντηρίου αυτοκινήτων. Οι βαμμένες επιφάνειες είναι επίσης περισσότερο ευπαθείς όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου με το χέρι για μερικούς μήνες όταν το αυτοκίνητό σας είναι καινούργιο. Χρησιμοποιήστε καθαρό νερό και σφουγγάρι. Πρέπει να θυμάστε ότι η βρομιά μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές στη βαμμένη επιφάνεια.

8 ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ A B Σινιάλο προβολέων Εναλλαγή μεταξύ μεγάλης/μεσαίας σκάλας και φωτισμός απομάκρυνσης Φωτισμός οθόνης και οργάνων Μπροστινά φώτα ομίχλης Πίσω φως ομίχλης - το φως ανάβει μόνο στην πλευρά του οδηγού Αυτόματη επιλογή μεσαίας σκάλας. Λειτουργεί το σινιάλο προβολέων, χωρίς οι προβολείς να μένουν σταθερά αναμμένοι Φώτα στάθμευσης Μεσαία σκάλα. Σβήνει όταν σβήνει ο κινητήρας. Μπορείτε να ανάψετε τη μεγάλη σκάλα Ανοίγει το πορτάκι του ρεζερβουάρ βενζίνης Χειροκίνητη ρύθμιση ύψους δέσμης προβολέων (αυτόματη για προβολείς Xenon*) Ξεκλείδωμα πόρτας χώρου αποσκευών ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ 1 Μηχανισμός στήριξης οσφυϊκής χώρας 2 Κλίση της πλάτης καθίσματος. 3 Ανύψωση/κατέβασμα καθίσματος. 4 Ανέβασμα/Κατέβασμα του μπροστινού άκρου της έδρας του καθίσματος. 5 Ρύθμιση μπροστά/πίσω. 6 Αναδίπλωση πλάτης καθίσματος συνοδηγού Για ενεργοποίηση Πατήστε το κουμπί. Η προειδοποιητική λυχνία αναβοσβήνει μέχρι το χειρόφρενο να ενεργοποιηθεί πλήρως στη συνέχεια η λυχνία παραμένει αναμμένη. Για απενεργοποίηση 1. Θέση κλειδιού 0 ή I. 2. Πατήστε το πεντάλ φρένου και τραβήξτε απαλά το κουμπί. Αυτόματη απενεργοποίηση Ξεκινήστε το αυτοκίνητο. (Στα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η ζώνη ασφαλείας πρέπει να είναι ασφαλισμένη). TP (Greek). AT Printed in Sweden, Göteborg Copyright Volvo Car Corporation.

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition s80 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C30 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide Καλώς ήλθατε στο νέο σας Volvo! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε γρήγορα και

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIEST Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές, στο σχεδιασμό ή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 85 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια... 84 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 51 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 99

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός Σχετικά με αυτό τον «Οδηγό γρήγορης αναφοράς» Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε γρήγορα με ορισμένες λειτουργίες του οχήματός σας. Περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFocus Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει εκτενείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 44 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός FORD FOUS Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση ήταν σωστές κατά την εκτύπωση. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας που αποσκοπεί στη συνεχή ανάπτυξη, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 46 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια... 77 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας MOKKA X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 64 Όργανα και χειριστήρια... 84

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 80 Όργανα και χειριστήρια... 92 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης

Calisto Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB. Εγχειρίδιο χρήσης Calisto 7200 Ηχείο ανοικτής ακρόασης USB Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση 3 Σύνδεση με υπολογιστή 4 Καθημερινή χρήση 5 Λειτουργία 5 Ένταση ήχου 5 Σίγαση/Κατάργηση σίγασης 5 Απάντηση ή τερματισμός

Διαβάστε περισσότερα

MOVANO / VIVARO Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

MOVANO / VIVARO Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment MOVANO / VIVARO Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 53 Συσκευή αναπαραγωγής CD... 63 Υποδοχή AUX In... 68 Θύρα USB... 71 Μουσική Bluetooth... 75 Εξωτερικές συσκευές...

Διαβάστε περισσότερα

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας

Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας της Ατμοκαμπίνας Το ηλεκτρονικό πάνελ της Ατμοκαμπίνας-Υδρομασάζ Perseo-Circe - Danae BF0-K Δέκτης του σήματος του τηλεκοντρόλ. Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 78 Όργανα και χειριστήρια... 90 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90 Twin Engine. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει πλήρεις

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 51 Συσκευή αναπαραγωγής CD... 61 Υποδοχή AUX In... 66 Θύρα USB... 69 Μουσική Bluetooth... 73 Εξωτερικές συσκευές... 80 Πλοήγηση...

Διαβάστε περισσότερα

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Οδηγίες χρήσης Εισαγωγή Αγοράσατε ένα ŠKODA. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Το νέο σας ŠKODA έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 60 Όργανα και χειριστήρια... 71 Φωτισμός... 107 Σύστημα Infotainment... 115 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM )

Be.Be.Be.Be. ήχος, ραδιόφωνο ( FM / AM ) AKAI AR321 S ΘΕΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ 1. Πλήκτρο τροφοδοσίας 2. Πλήκτρο χρονοδιακόπτη 3. Πλήκτρο λειτουργίας 4. Πλήκτρο ήχου 5. Έλεγχος περιστροφής 6. Ρύθμιση φωτισμού 7. Οθόνη LCD 8. Κλίμακα περιστροφής 9. Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 40 Αποθήκευση... 71 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment

Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Εγχειρίδιο συστήματος Infotainment Περιεχόμενα Εισαγωγή... 4 Ραδιόφωνο... 26 Συσκευή αναπαραγωγής CD... 34 Υποδοχή AUX In... 38 Θύρα USB... 40 Φωνητική αναγνώριση... 46 Τηλέφωνο... 57 Ευρετήριο... 72

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 84

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 23 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 87

Διαβάστε περισσότερα

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι

Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Media player Bluetooth ηχείο Ραδιόφωνο FM Ρολόι-ξυπνητήρι Μοντέλο: PBT2125 Οδηγίες χρήσης www.fandu.gr 1. Υποδοχή Micro SD 2. Υποδοχή SD 3. Pause/Play 6 1 3 2 7 4 8 5 10 11 15 12 13 14 9 4. Ένταση 5. Προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού

ΕΛΛΗΝΙΚA. Εισαγωγή: Συστήματα συναγερμού Συστήματα συναγερμού Εισαγωγή: ΕΛΛΗΝΙΚA Ασύρματο σύστημα συναγερμού Plug and Play πολλαπλών λειτουργιών. Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Λειτουργεί με μπαταρίες, χωρίς προσαρμογείς και καλώδια. Ασφαλίζει

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία

SRM Γνωρίζοντας τη συσκευή σας. Μπαταρία SRM-8340 Γνωρίζοντας τη συσκευή σας Μπαταρία Η μπαταρία είναι πλήρης στα 3.8V. Όσο περνάει ο χρόνος η χωρητικότητα της ένδειξης θα εξαντλείται. Η ένδειξη είναι κενή όταν η μπαταρία έχει σχεδόν τελειώσει.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟΥ Οι παρακάτω πληροφορίες θα πρέπει να διαβαστούν σε συνδυασμό με το Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Range Rover (LRL 34 02 61 131). Πρόκειται για συμπληρωματικές πληροφορίες που δεν ήταν διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOVANO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 43 Αποθήκευση... 72 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 45 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια... 88 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ASTRA GTC. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ASTRA GTC. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ASTRA GTC Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 26 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 63 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180

Το δικό σας μοντέλο C-Class: C 180 Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή C 180 Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μεταλλικό ασημί "diamond" Τροχός Ζάντες αλουμινίου [17"] 43.2 cm, σχεδιασμός 5 διπλών ακτινών Επένδυση

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VÄLKOMMEN! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις λειτουργίες του πίσω καθίσματος στο Volvo σας XC90 Excellence. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο, στην εφαρμογή και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση:

Εγχειρίδιο Οδηγιών. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και κρατήστε για μελλοντική χρήση. Προσοχή: Προειδοποίηση: Χαρακτηριστικά: Εγχειρίδιο Οδηγιών Κατάλληλη Ηλικία χρονών Ταχύτητα χλμ/ώρα Κωδικός/code: 412175 Επιτρεπόμενο βάρος κιλά Κινητήρας Ισχύς Επαναφόρτιση Διαστάσεις Καθαρό βάρος Μπαταρία Χρόνος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα