WEB EDITION QUICK GUIDE

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "WEB EDITION QUICK GUIDE"

Transcript

1 WEB EDITION QUICK GUIDE

2 ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας και όλες τις επισημάνσεις Σημαντικό, Προειδοποίηση και Σημείωση. Η σημασία των παρακάτω συμβόλων είναι η εξής: Διαφορετικά μέρη επισημαίνονται στις εικόνες επισκόπησης. Οδηγίες βήμα προς βήμα. Είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε το εγχειρίδιο κατόχου. Οι επισημάνσεις Προειδοποίηση, Σημαντικό και Σημείωση, τις οποίες πρέπει να διαβάσετε, παρατίθενται στην τελευταία σελίδα. Τα εξαρτήματα προαιρετικού εξοπλισμού συνοδεύονται από έναν αστερίσκο *. Το εγχειρίδιο κατόχου διατίθεται σε έντυπη μορφή, και σε ψηφιακή μορφή στην οθόνη του αυτοκινήτου, στο διαδίκτυο και ως εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Η εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα περιέχει ολόκληρο το εγχειρίδιο κατόχου καθώς και βίντεο με οδηγίες και επίσης διαθέτει αρκετούς καταλόγους αναζήτησης με κείμενο και εικόνες. Μπορείτε να κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά από το App Store ή το Google play. Επίσης, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητό σας στη διεύθυνση www. volvocars.com 01 Εκκίνηση και οδήγηση Τηλεχειριστήριο-κλειδί Σύστημα κλειδώματος Keyless* Εκκίνηση και σβήσιμο του κινητήρα Χειροφρενο Υαλοκαθαριστήρες Επιτήρηση πίεσης ελαστικών* 02 Υποστήριξη του οδηγού στο αυτοκίνητό σας Park Assist Pilot* Lane Keeping Aid* Λειτουργία Start/Stop* Προστασία πεζών* 03 Το προσωπικό σας περιβάλλον οδήγησης Ρύθμιση του καθίσματος Ρύθμιση του τιμονιού Λειτουργίες στο αυτοκίνητό σας Χειριστήρια συστήματος κλιματισμού Διακόπτης προβολέων Πίνακας οργάνων Σύστημα Infotainment Τηλέφωνο* Διαδίκτυο* Εξωτερική συσκευή ήχου Κουμπιά στην κεντρική κονσόλα Ρυθμίσεις στο σύστημα του μενού Συνεργείο/υπηρεσία κρατήσεων* ECO* 05 Συμβουλές Ανεφοδιασμός καυσίμου Φροντιδα του αυτοκινητου Αποθηκευτικοί χώροι AUX/USB* και ρευματοδότες 12 V

3 Πώς λειτουργεί το τηλεχειριστήριο-κλειδί; 01 Ξεκλειδώνει τις πόρτες και το καπό του χώρου αποσκευών και αφοπλίζει τον συναγερμό. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία στο MY CAR. Κλειδώνει τις πόρτες και το καπό του χώρου αποσκευών και οπλίζει τον συναγερμό. Φωτισμός προσέγγισης. Με ένα πάτημα το καπό του χώρου αποσκευών ξεκλειδώνει, με δύο πατήματα ανοίγει ελαφρά. Πληροφορίες*. Λειτουργία πανικού. Στο τηλεχειριστήριο-κλειδί μπορούν να αποθηκευτούν ρυθμίσεις, μεταξύ άλλων, για τους εξωτερικούς καθρέπτες και το ηλεκτροκίνητο κάθισμα του οδηγού* βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς λειτουργεί το σύστημα κλειδώματος Keyless*; 01 Μπορείτε να αφήσετε το τηλεχειριστήριο-κλειδί, για παράδειγμα, στην τσέπη σας. Κλείδωμα και όπλιση του συναγερμού Αγγίξτε το πίσω τμήμα της εξωτερικής λαβής μιας πόρτας ή πιέστε ελαφρά το μικρότερο από τα δυο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στο καπό του χώρου αποσκευών. Ξεκλείδωμα και αφόπλιση του συναγερμού Πιάστε τη λαβή μιας πόρτας και ανοίξτε την πόρτα ως συνήθως ή πιέστε ελαφρά το μεγαλύτερο από τα δύο κουμπιά με τη λαστιχένια επένδυση στο καπό του χώρου αποσκευών. Πώς θέτω σε λειτουργία ή σβήνω τον κινητήρα; 01 Εκκίνηση Πιέστε το τηλεχειριστήριο-κλειδί μέσα στο διακόπτη ανάφλεξης (δεν ισχύει για το σύστημα Keyless drive*). Πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη ή το πεντάλ φρένων. Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE. Σβήσιμο Πατήστε στιγμιαία το κουμπί START/STOP ENGINE. Βγάλτε το τηλεχειριστήριο-κλειδί από τον διακόπτη ανάφλεξης (δεν ισχύει για το σύστημα Keyless drive*).

4 Πώς χρησιμοποιώ το χειρόφρενο; 01 Ενεργοποίηση Πατήστε τον διακόπτη PUSH LOCK/PULL RELEASE η λυχνία αρχίζει να αναβοσβήνει. Όταν παραμείνει σταθερά αναμμένη, σημαίνει ότι το χειρόφρενο είναι ενεργοποιημένο. Για απενεργοποίηση Πατήστε το πεντάλ φρένων. Τραβήξτε τον διακόπτη PUSH LOCK/PULL RELEASE. Αυτόματη απενεργοποίηση Ξεκινήστε το αυτοκίνητο (στα αυτοκίνητα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, η ζώνη ασφαλείας πρέπει να είναι προσδεδεμένη). Πώς θέτω σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και τον αισθητήρα βροχής*; 01 Μετακινήστε το μοχλό προς τα κάτω για να θέσετε σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες του παρμπρίζ και προς τα πάνω για να εκτελέσουν μία διαδρομή στο παρμπρίζ. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση αισθητήρα βροχής. Ρυθμίζει την ευαισθησία του αισθητήρα ή το χρονικό διάστημα της διακοπτόμενης λειτουργίας. Για να ανασηκώσετε τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων, πρέπει να βρίσκονται στη θέση ρύθμισης βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς βαθμονομώ το σύστημα επιτήρησης πίεσης ελαστικών (TM)*; 01 Μετά από την αλλαγή ελαστικών ή αλλαγή της πίεσης των ελαστικών απαιτείται βαθμονόμηση. Αν ανάψει η λυχνία, το σύστημα πρέπει να βαθμονομηθεί. Προχωρήστε ως εξής: Με τον διακόπτη ανάφλεξης κλειστό, φουσκώστε όλα τα ελαστικά σύμφωνα με την ετικέτα πιέσεων ελαστικών στην κολόνα της πόρτας οδηγού. Θέστε το αυτοκίνητο σε λειτουργία. Στην κανονική προβολή για την πηγή MY CAR, πατήστε OK/ MENU. Επιλέξτε Tyre pressure > Calibrate tyre pressure και πατήστε OK/MENU. Η επαναβαθμονόμηση πραγματοποιείται ενώ οδηγείτε το αυτοκίνητο.

5 Πώς χρησιμοποιώ το Park Assist Pilot PAP*; 02 Το PAP ελέγχει αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος και στη συνέχεια κατευθύνει το αυτοκίνητο σε αυτό τον χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε σχέση και να πατάτε τα πεντάλ γκαζιού και φρένων. Για να ενεργοποιήσετε το σύστημα PAP, πατήστε μία φορά το κουμπί. Μην οδηγείτε με ταχύτητα πάνω από 30 km/h. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στον πίνακα οργάνων. Να είστε έτοιμοι να σταματήσετε το αυτοκίνητο όταν εμφανιστεί σχετική υπόδειξη με γραφικά και κείμενο στην οθόνη. Πώς λειτουργεί το σύστημα Lane Keeping Aid LKA*; 02 Αν ο αυτοκίνητο τείνει να διασχίσει μια πλευρική διαγράμμιση, το LKA κατευθύνει ενεργά το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του στρίβοντας ελαφρά το τιμόνι. Αν το αυτοκίνητο διασχίσει την πλευρική διαγράμμιση, τότε το LKA σας προειδοποιεί με παλλόμενες δονήσεις στο τιμόνι. Για να ενεργοποιήσετε το LKA, πατήστε μία φορά το κουμπί. Πώς χρησιμοποιώ τη λειτουργία Start/Stop*; 02 Μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων Σβήστε τον κινητήρα: Πατήστε συμπλέκτη, μετακινήστε το μοχλό ταχυτήτων στη νεκρά και αφήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία: Πατήστε το πεντάλ του συμπλέκτη. Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Σβήστε τον κινητήρα: Σταματήστε το αυτοκίνητο πατώντας το ποδόφρενο και κρατήστε το πατημένο. Θέστε τον κινητήρα σε λειτουργία: Αφήστε το ποδόφρενο. Η αναμμένη λυχνία στο κουμπί δείχνει ότι η λειτουργία είναι ενεργή.

6 Πώς λειτουργεί το σύστημα προστασίας πεζών*; 02 Το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργία Προειδοποίησης σύγκρουσης με Αυτόματη πέδηση & Ανίχνευση δικυκλιστών και πεζών, που μπορεί να προειδοποιήσει, να φρενάρει ή/και να σταματήσει το αυτοκίνητο εάν εντοπίσει οχήματα, δικυκλιστές και πεζούς. Η λειτουργία είναι απλώς επιβοηθητική και δεν επενεργεί σε όλες τις περιπτώσεις για παράδειγμα, δεν μπορεί να "δει" δικυκλιστές από το πλάι και πεζούς με ύψος κάτω από 80 cm ή άτομα που δεν διακρίνονται καλά. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτή τη λειτουργία βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς ρυθμίζω το κάθισμα; 03 Ανέβασμα/Κατέβασμα του μπροστινού άκρου της έδρας του καθίσματος. Ανεβάστε/κατεβάστε το κάθισμα. Μετακινήστε το κάθισμα προς τα εμπρός/πίσω. Κατεβάστε την πλάτη του καθίσματος. Ρύθμιση του μηχανισμού στήριξης οσφυϊκής χώρας*. Αποθήκευση ρυθμίσεων για το ηλεκτροκίνητο κάθισμα*. Κουμπιά μνήμης για το ηλεκτροκίνητο κάθισμα*. Αποθήκευση ρύθμισης: Κρατήστε το κουμπί πατημένο για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις ενώ πατάτε ένα από τα κουμπιά μνήμης. Κρατήστε τα κουμπιά πατημένα μέχρι να ακούσετε το σήμα και να εμφανιστεί κείμενο στον πίνακα οργάνων. Με αυτό τον τρόπο αποθηκεύεται η θέση του καθίσματος καθώς και των εξωτερικών καθρεπτών. Η θέση του μηχανισμού στήριξης οσφυϊκής χώρας δεν αποθηκεύεται. Η θέση των εξωτερικών καθρεπτών και οι ρυθμίσεις μνήμης (όχι για τον μηχανισμό στήριξης οσφυϊκής χώρας) του ηλεκτροκίνητου καθίσματος μπορούν να επίσης να αποθηκευτούν στο τηλεχειριστήριο-κλειδί* βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

7 Πώς ρυθμίζω το τιμόνι; 03 Ξεκλειδώστε το τιμόνι. Ρυθμίστε το τιμόνι προς τα εμπρός/πίσω και πάνω/ κάτω. Κλειδώστε το τιμόνι. Πώς ρυθμίζω τη θερμοκρασία; Περιστρέψτε το για να ρυθμίσετε ξεχωριστά τη θερμοκρασία στην αριστερή/δεξιά πλευρά του χώρου επιβατών. Στην οθόνη εμφανίζεται η επιλεγμένη θερμοκρασία. Πατήστε AUTO για την αυτόματη ρύθμιση της κατανομής αέρα και των υπόλοιπων λειτουργιών. Στην οθόνη εμφανίζεται η ένδειξη AUTO CLIMATE. Συμβουλή: Η λειτουργία AUTO συνιστάται για την καλύτερη δυνατή θερμοκρασία. Όταν ρυθμίζετε την ταχύτητα του ανεμιστήρα και την κατανομή αέρα, η λειτουργία AUTO απενεργοποιείται. Πώς ξεπαγώνω το παρμπρίζ; Πατήστε το για να ενεργοποιηθεί το ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης του παρμπρίζ* - ανάβει η λυχνία (1) στην οθόνη. Με ένα δεύτερο πάτημα, ενεργοποιείται επίσης η μέγιστη ροή αέρα προς το παρμπρίζ και τα παράθυρα - ανάβουν οι λυχνίες (1) και (2). Με το επόμενο πάτημα, απενεργοποιούνται και οι δύο λειτουργίες δεν ανάβει καμία λυχνία. Χωρίς ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης: Πατήστε το για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της ροής αέρα.

8 Πώς λειτουργεί η αυτόματη λειτουργία του διακόπτη προβολέων; Η λειτουργία AUTO παρέχει τις παρακάτω επιλογές: Τα φώτα μεταβαίνουν αυτόματα μεταξύ των φώτων πορείας ημέρας και της μεσαίας σκάλας. Μπορείτε να ανάψετε τη μεγάλη σκάλα όταν η μεσαία σκάλα είναι αναμμένη. Η ενεργή μεγάλη σκάλα (AHB)* που μειώνει την ένταση και ενεργοποιεί τη μεγάλη σκάλα αυτόματα ή προσαρμόζει τη δέσμη της μεγάλης σκάλας στις κυκλοφοριακές συνθήκες μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η λειτουργία ανίχνευσης σήραγγας* είναι ενεργοποιημένη. Πώς λειτουργεί ο υπολογιστής ταξιδίου; Το OK εμφανίζει το μενού του υπολογιστή ταξιδίου, ενεργοποιεί τη μαρκαρισμένη επιλογή και σβήνει τα μηνύματα. Περιστροφικός ρυθμιστής για κύλιση στις επιλογές του υπολογιστή ταξιδίου. Το RESET μηδενίζει τα δεδομένα στο επιλεγμένο βήμα του υπολογιστή ταξιδίου και σας μετακινεί προς τα πίσω στη δομή του μενού. Πώς μηδενίζω το χιλιομετρητή; Γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή στον αριστερό μοχλοδιακόπτη για να εμφανιστεί ο χιλιομετρητής T1 ή T2. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί RESET για να μηδενιστεί ο χιλιομετρητής που εμφανίζεται.

9 Πώς ενεργοποιώ και απενεργοποιώ το σύστημα Infotainment; Με ένα στιγμιαίο πάτημα, το σύστημα ενεργοποιείται. Με ένα παρατεταμένο πάτημα (μέχρι να σβήσει η οθόνη), το σύστημα απενεργοποιείται. Για απενεργοποίηση του συστήματος: Πατήστε το στιγμιαία - εάν το πατήσετε ξανά, ο ήχος ενεργοποιείται ξανά. Λάβετε υπόψη σας ότι ολόκληρο το σύστημα Sensus (συμπ. του συστήματος πλοήγησης* και των λειτουργιών του τηλεφώνου*) ενεργοποιείται/απενεργοποιείται ταυτόχρονα. Πώς περιηγούμαι στο σύστημα Infotainment; Πατήστε RADIO, MEDIA, MY CAR, NAV*, TEL* ή * για να επιλέξετε την κύρια πηγή. Σε αυτή τη θέση εμφανίζεται η κανονική προβολή για την πηγή που ήταν ενεργή την τελευταία φορά. Πατήστε OK/MENU ή τον περιστροφικό ρυθμιστή* στο τιμόνι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο βασικό μενού της επιλεγμένης πηγής. Περιστρέψτε το TUNE ή τον περιστροφικό ρυθμιστή για να περιηγηθείτε στα μενού. Πατήστε το OK/MENU ή τον περιστροφικό ρυθμιστή για να κάνετε μια επιλογή στα μενού. Πατήστε στιγμιαία το EXIT για να μετακινηθείτε προς τα πίσω στο σύστημα του μενού, να ακυρώσετε μια λειτουργία ή να διαγράψετε χαρακτήρες που έχετε εισάγει. Με ένα παρατεταμένο πάτημα στο EXIT επιστρέφετε στην κανονική προβολή ή, αν βρίσκεστε στην κανονική προβολή, στην προβολή της κύριας πηγής. Συμβουλές: Για να μεταβείτε στο μενού συντομεύσεων από την κανονική προβολή, πατήστε μία φορά το κουμπί κύριας πηγής. Πατήστε ξανά για να επιστρέψετε στην κανονική προβολή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό του συστήματος βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

10 Πώς συνδέω ένα τηλέφωνο Bluetooth *; Στην κανονική προβολή για την πηγή τηλεφώνου, πατήστε OK/MENU. Επιλέξτε Make car discoverable και επιβεβαιώστε την επιλογή σας με το OK/MENU. Ενεργοποιήστε το Bluetooth στο κινητό τηλέφωνο. Αναζητήστε και συνδέστε το αυτοκίνητο στο τηλέφωνο. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο κινητό τηλέφωνο και την οθόνη. Το τηλέφωνο είναι πλέον συνδεδεμένο και μπορείτε να το χειριστείτε από το αυτοκίνητο. Αν η καταχώριση του τηλεφώνου δεν είναι επιτυχής βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς συνδέομαι στο διαδίκτυο*; Συνδέστε το κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth ή ενεργοποιήστε τη λειτουργία tethering στο τηλέφωνο για τη σύνδεση Wi-Fi. Για τη σύνδεση του μόντεμ του αυτοκινήτου, τοποθετήστε την κάρτα SIM στη μονάδα ανάγνωσης στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Στην κανονική προβολή για την πηγή MY CAR, πατήστε OK/MENU, επιλέξτε Settings > Internet settings > Connect through. Μαρκάρετε μια επιλογή σύνδεσης. Wi-Fi: πραγματοποιήστε σύνδεση σε ένα δίκτυο και εισάγετε τον σχετικό κωδικό πρόσβασης. Μόντεμ αυτοκινήτου: εισάγετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση - βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Τι υπηρεσίες απολαμβάνω με το Volvo ID*; Το Volvo ID είναι ο προσωπικός σας κωδικός που έχει καταχωρηθεί στο αυτοκίνητο, με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες όπως το My Volvo web και τη δυνατότητα αποστολής μιας διεύθυνσης από την υπηρεσία χαρτών στο διαδίκτυο απευθείας στο αυτοκίνητο. Η καταχώριση ή η διαχείριση του Volvo ID σας γίνεται ως εξής: Πατήστε το κουμπί σύνδεσης. Επιλέξτε Apps > Settings και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Volvo ID - βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

11 Πώς χρησιμοποιώ τις εφαρμογές (apps) όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο*; Όταν το αυτοκίνητο είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές για υπηρεσίες μουσικής, διαδικτυακό ραδιόφωνο, υπηρεσίες πλοήγησης και απλές εφαρμογές περιήγησης στο διαδίκτυο (web browser). Πατήστε το κουμπί σύνδεσης. Επιλέξτε Apps και πατήστε OK/MENU για να εμφανιστούν οι διαθέσιμες εφαρμογές. Επιλέξτε την εφαρμογή και επιβεβαιώστε με το OK/MENU. Ορισμένες εφαρμογές προϋποθέτουν σύνδεση από ξεχωριστό λογαριασμό από τον πάροχο της εφαρμογής/υπηρεσίας. Χρησιμοποιήστε τον υπάρχοντα λογαριασμό ή εγγραφείτε ξανά. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Πώς πραγματοποιώ μια κλήση*; Στην κανονική προβολή για την πηγή τηλεφώνου, εισάγετε τον απαιτούμενο αριθμό ή γυρίστε τον περιστροφικό ρυθμιστή στο τιμόνι προς τα κάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο, και προς τα πάνω για το μητρώο κλήσεων. Πατήστε τον περιστροφικό ρυθμιστή για να κάνετε την κλήση. Η κλήση διακόπτεται αν πατήσετε το EXIT. Για περισσότερους τρόπους πραγματοποίησης κλήσης με το τηλέφωνο βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς απαντώ στο τηλέφωνο*; Πατήστε τον περιστροφικό ρυθμιστή για να απαντήσετε σε εισερχόμενες κλήσεις. Η κλήση απορρίπτεται/διακόπτεται αν πατήσετε το EXIT. Για περισσότερους τρόπους να απαντήσετε στο τηλέφωνο βλ. εγχειρίδιο κατόχου.

12 Πώς συνδέω μια εξωτερική συσκευή ήχου; Συνδέστε μια εξωτερική συσκευή μέσω της υποδοχής AUX ή της θύρας USB* στον αποθηκευτικό χώρο της κεντρικής κονσόλας. Στην κανονική προβολή για την πηγή (πολυ)μέσων, πατήστε MEDIA στην κεντρική κονσόλα. Περιστρέψτε το TUNE στην πηγή ήχου που θέλετε και πατήστε OK/MENU. Για άλλες συνδέσεις εξωτερικής συσκευής βλ. εγχειρίδιο κατόχου. Πώς ορίζω έναν προορισμό GPS*; Πατήστε NAV για να τεθεί σε λειτουργία το σύστημα πλοήγησης* - εμφανίζεται ένας χάρτης. Πατήστε άλλη μία φορά το NAV και επιλέξτε Set address με το OK/MENU. Εισάγετε ένα ή περισσότερα κριτήρια αναζήτησης χρησιμοποιώντας τον περιστροφικό επιλογέα χαρακτήρων ή το αριθμητικό πληκτρολόγιο της κεντρικής κονσόλας. Στη συνέχεια επιλέξτε Set single destination ή Add as waypoint και πατήστε OK/MENU. Για περισσότερες πληροφορίες και διαφορές στην πλοήγηση ανάλογα με την αγορά - βλ. ξεχωριστό συμπληρωματικό έντυπο. Ποιες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν στο σύστημα του μενού; Ο χειρισμός πολλών από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από το μενού MY CAR, π.χ. ρυθμίσεις για το ρολόι, τους εξωτερικούς καθρέπτες και τις κλειδαριές. Ανατρέξτε στην προηγούμενη κεφαλίδα "Πώς περιηγούμαι στο σύστημα Infotainment;" για να δείτε ποια κουμπιά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

13 Πώς ρυθμίζω το ρολόι; Στην κανονική προβολή για την πηγή MY CAR, πατήστε OK/MENU. Επιλέξτε Settings > System settings > Time settings. Περιστρέψτε το TUNE στην επιλογή Auto time και πατήστε OK/MENU για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη ρύθμιση της ώρας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την τρέχουσα θέση για να ρυθμιστεί η σωστή ώρα στο αυτοκίνητο. Πώς πραγματοποιώ κλήση στο συνεργείο μου ή κάνω κράτηση για σέρβις*; Στην κανονική προβολή για την πηγή MY CAR, πατήστε OK/MENU και επιλέξτε Service & repair. Στην επιλογή Service & repair μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το συνεργείο που έχετε επιλέξει και που έχετε δηλώσει στη διαδικτυακή πύλη My Volvo. Στην επιλογή Dealer information έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε και να στείλετε αίτημα κράτησης στο συνεργείο (αυτό είναι επίσης εφικτό μέσω της διαδικτυακής πύλης My Volvo). Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ενημερώσετε τις πληροφορίες για το συνεργείο και να ορίσετε το συνεργείο ως προορισμό. Ισχύει μόνο για ορισμένες αγορές. Τι κάνει το ECO*; Πατώντας μία φορά το ECO, ενεργοποιείται ένα πρόγραμμα βέλτιστης οικονομικής οδήγησης που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις παρακάτω αλλαγές: Start/Stop ο κινητήρας μπορεί να σβήνει αυτόματα πριν το αυτοκίνητο έρθει σε στάση. Eco Coast η πέδηση από τον κινητήρα σταματά και το αυτοκίνητο κυλά με νεκρά. Απενεργοποίηση ή μειωμένη χρήση ορισμένων λειτουργιών κλιματισμού.

14 Πώς ανεφοδιάζω το αυτοκίνητο με καύσιμο; 05 Πατήστε το κουμπί στον πίνακα φώτων για να ανοίξει το πορτάκι του ρεζερβουάρ - το πορτάκι ανοίγει όταν αφήσετε το κουμπί. Το βέλος στην ενδεικτική λυχνία στον πίνακα οργάνων δείχνει σε ποια πλευρά του αυτοκινήτου βρίσκεται η τάπα του ρεζερβουάρ. Πώς πρέπει να πλένω το αυτοκίνητο; 05 Για τις βαμμένες επιφάνειες ενδείκνυται το πλύσιμο με το χέρι αντί του αυτόματου πλυντηρίου αυτοκινήτων. Οι βαμμένες επιφάνειες είναι επίσης περισσότερο ευπαθείς όταν το αυτοκίνητο είναι καινούργιο. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε το πλύσιμο του αυτοκινήτου με το χέρι για μερικούς μήνες όταν το αυτοκίνητό σας είναι καινούργιο. Χρησιμοποιήστε καθαρό νερό και σφουγγάρι. Πρέπει να θυμάστε ότι η βρομιά μπορεί να προκαλέσει γρατσουνιές στη βαμμένη επιφάνεια. Πώς πρέπει να καθαρίζω τη δερμάτινη ταπετσαρία*; 05 Το δέρμα χρειάζεται τακτική φροντίδα για να διατηρήσει την εμφάνισή του. Για το λόγο αυτό, πρέπει να φροντίζετε τη δερμάτινη ταπετσαρία με το κιτ φροντίδας δερμάτινων επιφανειών της Volvo (Volvo Leather Care) 1-4 φορές το χρόνο. Το κιτ φροντίδας δερμάτινων επιφανειών της Volvo διατίθεται προς πώληση από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς Volvo.

15 Πού βρίσκονται οι αποθηκευτικοί χώροι; 05 Εδώ απεικονίζονται ορισμένοι από τους αποθηκευτικούς χώρους του αυτοκινήτου. Στο εγχειρίδιο κατόχου απεικονίζεται η θέση περισσότερων αποθηκευτικών χώρων. Πού βρίσκεται η υποδοχή AUX/θύρα USB* και οι ρευματοδότες 12 V; 05 Το τηλεχειριστήριο-κλειδί πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον στη θέση I για να λειτουργήσουν οι ρευματοδότες 12V στον χώρο επιβατών. Ο ρευματοδότης 12 V* στον χώρο αποσκευών είναι πάντοτε ενεργός.

16 Πώς λειτουργεί το σύστημα κλειδώματος Keyless*; Εάν φοράτε γάντια, η λειτουργία Keyless στις λαβές των θυρών μπορεί να παρεμποδιστεί. Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή τα συστήματα ελέγχου μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές στη λειτουργία Keyless. Μην τοποθετείτε/φυλάσσετε το τηλεχειριστήριο-κλειδί κοντά σε κινητό τηλέφωνο ή μεταλλικά αντικείμενα. Πώς θέτω σε λειτουργία ή σβήνω τον κινητήρα; Μετά από κρύα εκκίνηση, οι στροφές ρελαντί είναι υψηλές ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία. Αποτελούν μέρος του αποτελεσματικού συστήματος ελέγχου εκπομπών της Volvo. Κατά την κρύα εκκίνηση, ορισμένοι πετρελαιοκινητήρες αργούν να τεθούν σε λειτουργία λόγω της προθέρμανσης. Πώς χρησιμοποιώ το Park Assist Pilot PAP*; Το PAP δεν λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις, έχει σχεδιαστεί απλώς ως συμπληρωματικό βοήθημα. Ο οδηγός φέρει πάντοτε την απόλυτη ευθύνη να διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο οδηγείται σωστά και να έχει αντίληψη του γύρω χώρου και των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου που πλησιάζουν ή διέρχονται, ενώ σταθμεύει το αυτοκίνητο. Πώς λειτουργεί το σύστημα Lane Keeping Aid LKA*; Το LKA αποτελεί απλώς ένα 'εργαλείο' για τον οδηγό, δεν λειτουργεί σε όλες τις οδηγικές, κυκλοφοριακές, καιρικές και οδικές συνθήκες. Ο οδηγός φέρει πάντοτε την ευθύνη να οδηγεί το αυτοκίνητο με ασφάλεια και να τηρεί τους ισχύοντες νόμους και τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Πώς λειτουργεί το σύστημα προστασίας πεζών*; Η λειτουργία δεν μπορεί να ανιχνεύσει όλους τους πεζούς σε όλες τις περιπτώσεις και δεν μπορεί να "δει", για παράδειγμα, πεζούς που δεν διακρίνονται καλά, άτομα των οποίων η φιγούρα δεν διαγράφεται πλήρως λόγω ρούχων ή πεζούς με ύψος κάτω από 80 cm. Η λειτουργία δεν μπορεί να ανιχνεύσει όλους τους δικυκλιστές σε όλες τις περιπτώσεις και δεν μπορεί να "δει", για παράδειγμα, δικυκλιστές που δεν διακρίνονται καλά, δικυκλιστές των οποίων η φιγούρα δεν διαγράφεται πλήρως ή δικυκλιστές που πλησιάζουν από το πλάι. Ο οδηγός είναι πάντοτε υπεύθυνος για την οδήγηση του αυτοκινήτου με το σωστό τρόπο και για την τήρηση απόστασης ασφαλείας η οποία πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στη σωστή ταχύτητα. Πώς ρυθμίζω το κάθισμα; Ρυθμίστε το κάθισμα του οδηγού στη σωστή θέση πριν ξεκινήσετε ποτέ ενώ οδηγείτε. Βεβαιωθείτε ότι το κάθισμα έχει ασφαλίσει για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός σε περίπτωση δυνατού φρεναρίσματος ή ατυχήματος. Πώς ρυθμίζω το τιμόνι; Ρυθμίστε το τιμόνι (αφότου ρυθμίσετε το κάθισμα) πριν ξεκινήσετε ποτέ ενώ οδηγείτε. Πώς συνδέομαι στο διαδίκτυο*; Η χρήση του διαδικτύου ενέχει μεταφορά δεδομένων (κυκλοφορία δεδομένων) που συνεπάγεται χρέωση από τον πάροχο υπηρεσιών δικτύου που χρησιμοποιείτε. Απευθυνθείτε στον πάροχο υπηρεσιών δικτύου που χρησιμοποιείτε για το κόστος της κυκλοφορίας δεδομένων. Σύνδεση μέσω του μόντεμ του αυτοκινήτου: για να μη χρειάζεται να εισάγετε τον κωδικό PIN κάθε φορά που θέτετε το αυτοκίνητο σε λειτουργία, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κλείδωμα με κωδικό PIN από την επιλογή Car modem αποεπιλέγοντας το Lock SIM card. Πώς πρέπει να καθαρίζω τη δερμάτινη ταπετσαρία*; Ορισμένα βαμμένα ρούχα (π.χ. τζιν και σουέντ) μπορεί να προκαλέσουν χρωματικές αλλοιώσεις στην ταπετσαρία. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ισχυρά διαλυτικά μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην ταπετσαρία. Πού βρίσκεται η υποδοχή AUX/θύρα USB* και οι ρευματοδότες 12V; Η μέγ. απαίτηση ισχύος είναι 10 A (120 W) κάθε φορά που χρησιμοποιείται ένας ρευματοδότης 12 V στην επιμήκη κονσόλα. Αν χρησιμοποιηθούν και οι δύο ρευματοδότες στην επιμήκη κονσόλα ταυτόχρονα, τότε η ισχύς είναι 7,5 A (90 W) ανά ρευματοδότη. Η μέγ. απαίτηση ισχύος είναι 10 A (120 W) για τον ρευματοδότη 12 V στον χώρο αποσκευών. Μάθετε περισσότερα για το αυτοκίνητό σας στη διεύθυνση TP (Greek) AT 1524, MY16. Printed in Sweden, Göteborg 2015, Copyright Volvo Car Corporation

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Αυτός ο φάκελος περιέχει τις πιο κοινές λειτουργίες που διαθέτει το αυτοκίνητό σας. Το εγχειρίδιο κατόχου και τα υπόλοιπα εγχειρίδια περιέχουν οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V70/XC70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

quick guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 quick guide WE EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition XC60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition V60 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition s80 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S60 VOLVO S60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO!

WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να εξοικειωθείτε γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C70 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO S40 VOLVO S40 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90

Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Σύντομων Οδηγιών για να

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO V70 & XC70 VOLVO V70 & XC70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS

SENSUS Web edition. Infotainment guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Infotainment guide SENSUS Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ INFOTAINMENT SENSUS Ο σκοπός αυτού του συμπληρωματικού εντύπου είναι να παράσχει μια σύντομη παρουσίαση των πιο συνήθων λειτουργιών του συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFiesta Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFiesta Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC60 VOLVO XC60 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C30 VOLVO C30 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε

Διαβάστε περισσότερα

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70

QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! VOLVO C70 VOLVO C70 QUICK GUIDE WEB EDITION ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Quick GUIDE Web edition

Quick GUIDE Web edition C30 Quick GUIDE Web edition ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ VOLVO! Η εξοικείωση με νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide Καλώς ήλθατε στο νέο σας Volvo! Η εξοικείωση με το νέο σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία. Ανατρέξτε σε αυτό το φυλλάδιο Quick Guide για να μάθετε γρήγορα και

Διαβάστε περισσότερα

web edition quick guide

web edition quick guide web edition quick guide VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει εκτενείς πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIEST Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές, στο σχεδιασμό ή

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από λειτουργίες που υπάρχουν στο νέο σας XC90 Twin Engine. Το εγχειρίδιο κατόχου στην κεντρική οθόνη περιέχει πλήρεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart

Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Οδηγό γρήγορης έναρξης Vodafone 858 Smart Προφυλάξεις ασφαλείας Πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, διαβάστε προσεκτικά αυτές τις προφυλάξεις ασφαλείας. Διαβάστε τον οδηγό "Πληροφορίες ασφαλείας"

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΉ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΆ ΤΗΛΈΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΌΣ ΤΌΠΟΣ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ VOLVO ΈΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο,

Διαβάστε περισσότερα

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός

FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός FORD FIESTA Γρήγορος οδηγός Σχετικά με αυτό τον «Οδηγό γρήγορης αναφοράς» Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε γρήγορα με ορισμένες λειτουργίες του οχήματός σας. Περιέχει

Διαβάστε περισσότερα

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu

ομή οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα 5 Πλήκτρο ενεργοποίησης/κλειδώματος 11 Ηχείο 6 Menu Γρήγορος Οδηγός, ομή 1 2 3 4 5 9 10 6 7 8 11 12 13 1 Πλήκτρο αυξομείωσης έντασης ήχου 8 Επιστροφή στην προηγούμενη 2 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm οθόνη 3 Αισθητήρας εγγύτητας 9 Φλας 4 Μπροστινή κάμερα 10 Κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια... 85 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας microsιμ Γρήγορος Οδηγός ομή 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 1 Reset 2 Θήρα Micro USB 3 Προστατευτιό κάλυμμα καρτών 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πίσω Κάμερα 8 Φλας 13 14 9 Πλήκτρα αυξομείωσης

Διαβάστε περισσότερα

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Radio R 4.0 IntelliLink Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) Περιεχόµενα 1. Audio. 2. Σύστηµα Πλοήγησης... 3. Τηλέφωνο.... 4. Φωνητική Αναγνώριση. 5. Λοιπά. 1. Audio Πώς µπορώ να µεταβαίνω διαδοχικά από το ηχοσύστηµα στις πηγές πολυµέσων, π.χ. από το ραδιόφωνο FM

Διαβάστε περισσότερα

WEB EDITION QUICK GUIDE

WEB EDITION QUICK GUIDE WEB EDITION QUICK GUIDE VÄLKOMMEN! Σε αυτόν τον οδηγό Quick Guide περιγράφεται μια σειρά από τις λειτουργίες που υπάρχουν στο Volvo σας. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες για τον κάτοχο είναι διαθέσιμες

Διαβάστε περισσότερα

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference

FordFocus Γρήγορος οδηγός. Feel the difference FordFocus Γρήγορος οδηγός Feel the difference Οι πληροφορίες που περιέχει η παρούσα έκδοση ήταν ορθές κατά το χρόνο της εκτύπωσης. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός μας να κάνουμε αλλαγές στις προδιαγραφές,

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL

Γρήγορη έναρξη. Model: 5800d-1. Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Γρήγορη έναρξη Model: 5800d-1 Nokia 5800 XpressMusic 9211300, Τεύχος 1 EL Πλήκτρα και µέρη 9 ευτερεύουσα κάµερα 10 Πλήκτρο Έντασης/Ζουµ 11 Πλήκτρο πολυµέσων 12 ιακόπτης κλειδώµατος οθόνης και πλήκτρων

Διαβάστε περισσότερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα

Δομή. 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση. 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB. 9 Είσοδος Κάρτας SD. 6 Μπροστινή κάμερα Γρήγορος Οδηγός, Δομή 1 2 3 4 5 6 7 7 8 6 10 11 1 Πλήκτρα αυξομείωσης έντασης ήχου 7 Ηχεία 2 Θύρα Φόρτιση 8 Πλήκτρο Home 3 Θύρα MicroUSB 9 Είσοδος Κάρτας SD 4 Υποδοχή ακουστικών 3.5mm 10 Πίσω κάμερα 5

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

VÄLKOMMEN! Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ VOLVO ΕΝΤΥΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ VÄLKOMMEN! Εδώ μπορείτε να διαβάσετε για τις λειτουργίες του πίσω καθίσματος στο Volvo σας XC90 Excellence. Περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες κατόχου είναι διαθέσιμες στο αυτοκίνητο, στην εφαρμογή και

Διαβάστε περισσότερα

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B

1. Περιεχόμενα συσκευασίας. 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής. Τα πρώτα βήματα. ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΗΣΗΣ Prestigio Nobile PER3162B Τα πρώτα βήματα EL 1. Περιεχόμενα συσκευασίας 1. Συσκευή ανάγνωσης ηλ. βιβλίων 2. Καλώδιο USB 3. Ακουστικά 4. Οδηγός για σύντομη έναρξη χρήσης 5. Κάρτα εγγύησης 2. Γενική επισκόπηση της συσκευής 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000

MASTER-MID GPS. Εγχειρίδιο. Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 MASTER-MID GPS Mobility, Versatility, Flexibility MT7000 Εγχειρίδιο GR Εισαγωγή...2 Περιεχόμενα συσκευασίας...2 Επισκόπηση...2 Κουμπιά...3 Ενεργοποίηση συσκευής...3 Απενεργοποίηση συσκευής...3 Κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB

MΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Περιεχόμενα πακέτου Ξεκινώντας Περιγραφή συσκευής Εισαγωγή κάρτας SIM & MicroSD Συνδέσεις 3G και Wi-Fi Το περιβάλλον Android Εργασία με το Android Επίλυση προβλημάτων για περισσότερες

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 29 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση.

Εγχειρίδιο χρήστη. Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Εγχειρίδιο χρήστη Μονάδα αυτοματισμού By-me για θυροτηλεόραση. Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Μονάδα By-me 1 2. Περιγραφή 2 3. Κύριο μενού 2 3.1 Ρυθμίσεις 3 3.1.1 Ρυθμίσεις συστήματος οικιακού αυτοματισμού

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 74 Όργανα και χειριστήρια... 84 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή

2 Εισαγωγή. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 42 Αποθήκευση... 60 Όργανα και χειριστήρια... 71 Φωτισμός... 107 Σύστημα Infotainment... 115 Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ

Εισαγωγή & Αφαίρεση κάρτας SΙΜ Γρήγορο Οδηγό 4G ομή Ε 1 2 3 4 5 6 7 Γ χ σ ε η Γ α Ε 8 9 10 11 12 13 14 15 1 Συρτάρι υποδοχή SIM 2 Πίσω Κάμερα 3 Πίσω Φλα 4 Μπροστά Φλα 5 Ακουστικό 6 Μπροστινή κάμερα 7 Πλήκτρα αυξομείωση ένταση ήχου 8

Διαβάστε περισσότερα

PRESTIGIO GEOVISION 150/450

PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΛΛΗΝΙΚΑ PRESTIGIO GEOVISION 150/450 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Prestigio GeoVision 150 - Θέση των στοιχείων χειρισμού 1. Κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης 2. Υποδοχή κάρτας SD 3. Οθόνη αφής 4. Κουμπί Menu (Μενού)

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5".

Εγχειρίδιο χρήστη. Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5. Εγχειρίδιο χρήστη Θυροτηλεόραση με μόνιτορ 3,5". 2 Περιεχόμενα 1. ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ... 4 2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ... 6 2.1 Απάντηση κλήσεων 6 2.2 Λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης 7 2.3 Απόρρητο συνομιλίας

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL ZAFIRA TOURER. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL ZAFIRA TOURER Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 40 Αποθήκευση... 71 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 46 Αποθήκευση... 68 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL INSIGNIA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 50 Αποθήκευση... 76 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης

DCN multimedia. Συνεδριακό σύστημα. el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Συνεδριακό σύστημα el Εγχειρίδιο χρήσης DCN multimedia Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Ασφάλεια 4 2 Πληροφορίες για το εγχειρίδιο 5 2.1 Ενδιαφερόμενοι 5 2.2 Πνευματικά

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft Corporation

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας CROSSLAND X Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 21 Καθίσματα, προσκέφαλα... 44 Αποθήκευση... 67 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL VIVARO Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 47 Αποθήκευση... 73 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός

FORD FOCUS Γρήγορος οδηγός FORD FOUS Γρήγορος οδηγός Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση ήταν σωστές κατά την εκτύπωση. Στο πλαίσιο της πολιτικής μας που αποσκοπεί στη συνεχή ανάπτυξη, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματός

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές δείκτη και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft και Windows είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη

Εγχειρίδιο οδηγιών. Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Εγχειρίδιο οδηγιών Θερμοστάτης 02950 Εγχειρίδιο χρήστη Πίνακας περιεχομένων 1. Θερμοστάτης 02950 2 2. Οθόνη 2 2.1 Λειτουργίες πλήκτρων 2 2.2 Σύμβολα 3 2.3 Ecometer 3 2.4 Κλείδωμα interface μέσω PIN 4

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL MOKKA. Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL MOKKA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 36 Αποθήκευση... 54 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας OPEL CASCADA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 49 Αποθήκευση... 75 Όργανα και χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας ASTRA Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 22 Καθίσματα, προσκέφαλα... 51 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 99

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης και Λειτουργίας Περιεχόμενα Εισαγωγή... 2 Εν συντομία... 6 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα... 20 Καθίσματα, προσκέφαλα... 48 Αποθήκευση... 79 Όργανα και χειριστήρια... 95 Φωτισμός...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΙΧΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ AHI CARRIER ΝΟΤΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ Α.Ε. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ 18, ΑΘΗΝΑ 10442, ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΛ: +30-210-6796300.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή

Εισαγωγή. Χρήση του παρόντος εγχειριδίου. Εισαγωγή Περιεχόμενα Εισαγωγή...1 Εν συντομία...3 Κλειδιά, πόρτες και παράθυρα...19 Καθίσματα, προσκέφαλα...53 Αποθήκευση...89 Όργανα και χειριστήρια...101 Φωτισμός...143 Σύστημα Infotainment...155 Χειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT

Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Οδηγός εγκατάστασης της επέκτασης εμβέλειας WiFi WN2000RPT Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα