ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. www.proofinjob.weebly.com"

Transcript

1 ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

2 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ GOLDBEX Η GOLDBEX προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία σε όλα τα άτομα ή σε οικογένειες που θέλουν να αποταμιεύσουν. Ο δικός μας στόχος ήταν πάντα να προωθούμε την αποταμίευση σε χρυσό, για μεγαλύτερη ασφάλεια και αποδοτικότητα. Με τα δικά μας προγράμματα αποταμίευσης προσφέρεται η δυνατότητα σε όλους να μπορούν να αγοράσουν χρυσό και να πληρώσουν σε δόσεις.

3 Η εταιρεία

4 GOLDBEX Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Η GOLDBEX είναι μια ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ αφιερωμένη στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο (E-COMMERCE), και αποτελείται από διαφορετικές εταιρείες νόμιμα εγγεγραμμένες σε διάφορες χώρες. Η κύρια εταιρεία "Wiin International Group Ltd" έχει έδρα τη Γενεύη (Ελβετία) στρατηγική θέση για όλα τα είδη δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα οικονομικά και τον επενδυτικό χρυσό. Η εταιρεία διαθέτει επαγγελματίες του τομέα με πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στην αγορά επενδυτικού χρυσού και 25 χρόνια που ηγούνται και εκπαιδεύουν ανθρώπους σε διάφορα δίκτυα Network Marketing

5 INTERNATIONAL ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Πού γνωρίζεις κόσμο ; Η GOLDBEX διαθέτει χιλιάδες πελάτες που δραστηριοποιούνται σήμερα σε περισσότερες από 60 χώρες.. Ισπανία Γαλλία Ιταλία Βέλγιο Ελβετία Πορτογαλία Ολλανδία Σουηδία Ρωσία Ουκρανία Λευκορωσια Λετονία Βραζιλία Μεξικό Κολομβία ΗΠΑ Αργεντινή Χιλή Βολιβία Περού Εκουαδόρ κτλ... "Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σε παγκόσμιο επίπεδο από την άνεση του σπιτιού σας"

6 Ας μιλήσουμε για χρυσό...

7 Ο ΧΡΥΣΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ θεωρούνταν ανέκαθεν ως συνώνυμο του πλούτου σε όλο τον κόσμο. Ο ΧΡΥΣΟΣ είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμος και μπορεί να ανταλλάσσεται με χρήματα ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στον κόσμο. Διαθέτοντας επενδυτικό χρυσό, είναι η εγγύηση σταθερότητας και οικονομικής ασφάλειας, όπως αποδείχθηκε τα τελευταία δέκα χρόνια, με υψηλή κερδοφορία εν μέσο κρίσης. Βρίσκεται σε ένα από τους τομείς υψηλής ζήτησης, είναι απαραίτητος για την διατήρηση της οικονομικής επιτυχίας.

8 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤOΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟ Κατά τα τελευταία 10 χρόνια Ο ΧΡΥΣΟΣ έχει αυξήσει την αξία του περισσότερο από 500%. Ο χρυσός έκλεισε για το έτος 2011 με αύξηση του 15%. Ο χρυσός αυξάνεται για 10 συναπτά έτη και η πρόβλεψη είναι σαφώς ανοδική. Επί του παρόντος, λόγω της αστάθειας του δολαρίου και του ευρώ, ο χρυσός θεωρείται ως το πιο ασφαλές και σημαντικότερο καταφύγιο για όλων ειδών των επενδυτών.

9 ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΡΑΒΔΟΙ Η GOLDBEX εμπορεύεται ράβδους πολύτιμων μετάλλων "London Good Delivery. Αυτές οι ράβδοι με έγκριση της London Bullion Market Association, είναι αποδεκτοί τίτλοι στις διεθνείς συναλλαγές χωρίς κανένα περιορισμό. Η ονομασία "London Good Delivery" πιστοποιεί ότι το χυτήριο πληρεί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας για να μπορεί να εμπορεύεται ράβδους χρυσού 24 Καράτια προτύπου σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Οι ράβδοι χρυσού "London Good Delivery" διαθέτουν μια καθαρότητα που κυμαίνεται απο 995 έως 999,9 μέρη ανά 1000 από καθαρό χρυσό και έχουν ανάγλυφα στη ράβδο: Τον σειριακό αριθμό, την σφραγίδα του ραφιναριστή, την καθαρότητα και το έτος κατασκευής.

10 Σύστησε και κέρδισε...

11 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ... Η GOLDBEX όπως και άλλες καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου επιβραβεύει τους πελάτες της για τη σύσταση των υπηρεσιών της σε άλλους πελάτες, ώστε να επωφελούνται από τις απίστευτες εκπτώσεις και δώρα. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ GOLDBEX και άλλων εταιρειών είναι ότι εφαρμόζει τις εκπτώσεις στο προϊόν της, ράβδοι 24 καρατίων καθαρό χρυσό. Με αυτό το τρόπο η εταιρεία δεν ξοδεύει χρήματα για τη διαφήμιση. Αυτή η δαπάνη επανεπενδύεται σε εκπτώσεις στους πελάτες της, που με την επικοινωνία στόμα με στόμα συστήνουν νέους πελάτες στην εταιρία και ανταμείβονται με μείωση του ποσού της αγοράς τους σε επενδυτικό χρυσό..

12 Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Υπάρχει μια αγορά και πώληση χρυσού σε αυτήν την περίπτωση. Ο πελάτης κάνει μια σύμβαση για μια μοναδική αγορά που μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές εκείνος επιθυμεί. Ο πελάτης δεν κερδίζει χρήματα με την εισαγωγή άλλων ανθρώπων. Ο πελάτης παίρνει μια έκπτωση επί της αξίας των αγορών του σε σχέση με τις συστάσεις. Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το συμβόλαιο ανά πάσα στιγμή. Μόλις ολοκληρωθεί η συμβατική σχέση ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να ανοίξει νέα σύμβαση..

13 ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ Παρέχεται σε όλους τους πελάτες με κάθε αγορά του χρυσού. Κάθε αγορά είναι μοναδική και υπάρχει μια ανεξάρτητη σύμβαση για κάθε αγορά. Ο πελάτης δίνει προκαταβολή το 25% της αξίας αγοράς. Ο πελάτης έχει 18 μήνες για να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό. Να προτείνει 6 πελάτες με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Να τακτοποίησει το υπόλοιπο ποσό όταν ο πελάτης το κρίνει σκόπιμο. Μπορεί να έχει μόνο μια σύμβαση για κάθε πρόγραμμα συσσώρευσης.

14 Προγράμματα Συσσώρευσης με χρυσό GOLDBEX Μιλάμε Επιχειρηματικά...

15 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ GOLDBEX H Συσσώρευση χρυσού είναι πιο προσοδοφόρα από τη συσσώρευση χρήματος. Το χρήμα χάνει την αξία του καθημερινά. Η επένδυση σε χρυσό πάντα είναι ασφαλής. Ο χρυσός είναι ένα ασφαλές καταφύγιο. Ο χρυσός αυξάνει την αναπροσαρμογή του ετησίως. Με το σύστημα της "συσσώρευσης" αγοράζουν χρυσό με μεγάλες εκπτώσεις. Μπορείτε να συσσωρεύεται όσο χρυσό εσείς θέλετε, δεν υπάρχει όριο. Ο χρυσός είναι πάντα εξαργυρώσιμος με μετρητά.

16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΧΡΥΣΟΥ GOLDBEX GBP 100 GBP 300 GBP 500 GPP GPP GPP GPL GPL GPL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣHΣ

17 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GOLDBEX BASIC PLAN 100 GBP100 Αξία της αγοράς 400 Προκαταβολή 100 Συστάσεις 6 Επιβράβευση 300 Έξοδα διαχείριση (25%) 100 Συνολικη απόδοση 300 Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Οι συστάσεις σας, σας ακολουθούν. Όταν εκείνοι κάνουν μια νέα σύμβαση θα τοποθετούνται εκ νέου στον πίνακα σας.

18 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GOLDBEX PREMIUM PLAN 1000 GPP1000 Αξία της αγοράς Προκαταβολή Συστάσεις 6 Επιβράβευση Έξοδα διαχείριση (25%) Συνολικη απόδοση Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Οι συστάσεις σας, σας ακολουθούν. Όταν εκείνοι κάνουν μια νέα σύμβαση θα τοποθετούνται εκ νέου στον πίνακα σας.

19 ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GOLDBEX PREMIUM PLAN 5000 GPP1000 Αξία της αγοράς Προκαταβολή * Συστάσεις 6 Επιβράβευση Έξοδα διαχείριση (25%) Συνολικη απόδοση Μπορείτε να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Οι συστάσεις σας, σας ακολουθούν. Όταν εκείνοι κάνουν μια νέα σύμβαση θα τοποθετούνται εκ νέου στον πίνακα σας.

20 Πίνακες 2x2 Η δύναμη της ομαδικής εργασίας

21 Πίνακες 2x2 Η δύναμη της ομαδικής εργασίας Όταν εγγραφόμαστε σε ένα πρόγραμμα συσσώρευσης GOLDBEX, η εταιρεία ανοίγει σε εμάς ένα εικονικό πινάκα, όπου πηγαίνουν και τοποθετούνται οι συμβάσεις από τους πελάτες που συστήνουμε στην εταιρεία. Για να κλείσει η σύμβαση μας οφείλουμε να γεμίσουμε τα διαθέσιμα κενά 6 συμβάσεις σε σύνολο, συστάσεις έμμεσες ή άμεσες. Οι έμμεσες συστάσεις είναι αυτές που εισάγουν οι δικοί μας προσωπικοί πελάτες και η τοποθέτηση τους στο πινάκα επίσης λογίζεται σε μας. Με το κλείσιμο της σύμβασης μπορούμε να επαναλάβουμε ανοίγοντας ένα νέο πινάκα (σύμβαση).

22 Πίνακες 2x2 Η δύναμη της ομαδικής εργασίας Χρησιμοποιώντας τη δική μας «στρατηγική 2x2» και λειτουργώντας σαν ομάδα, μπορούμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία το κλείσιμο ενός πινάκα, κάτι που μπορεί να γίνει όσες φορές θέλετε, διότι δεν υπάρχει κανένα όριο κερδών στο σύστημα. Με αυτό το τρόπο χρησιμοποιώντας αυτή τη στρατηγική μπορούμε να συστήσουμε δυο αμέσους πελάτες στην εταιρεία και αφού αυτοί οι δύο κάνουν το ίδιο θα έχουμε κλείσει.. Σε ποσό χρόνο ήμαστε ικανοί να το ολοκληρώσουμε ; Σε ένα μήνα, μια εβδομάδα, μια μέρα, μια ώρα... ΠΟΣΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΟΥΜΕ;

23 Διασύνδεση με τους συστημένους Η διασύνδεση των συστημένων πελατών από εσάς θα είναι μόνιμη. Κάθε φορά που ένας από τους πελάτες σας ανοίγει μια νέα σύμβαση αυτός θα εντάσσεται στο δικό σας ενεργό συμβόλαιο. Η Goldbex επιβραβεύει σε μόνιμη βάση τις συστάσεις. Όσο περισσότερους άμεσους προτεινόμενους έχουμε, το σύστημα λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα. Κάθε φορά θα γίνεται πολύ πιο εύκολο και πιο γρήγορο το κλείσιμο. Είναι αυτό που ονομάζουμε «follow me», όλοι οι άμεσα προτεινόμενοι σας ακολουθούν πάντα στο νέο πινάκα. 2x2 STRATEGY

24 Άλλα προϊόντα

25 GOLDBEX FRANCHISING Άδεια για την εμπορία Goldbex. Επίσημο website Goldbex. Virtual Office για την διαχείρηση της επιχείρησης. Ένταξη στον παγκόσμιο χάρτη των Franchisors. 5 Δωρεάν μαθήματα χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης. Πλάνο καριέρας με απεριόριστο μπόνους από τον τζίρο της ομάδας. Τεχνογνωσία άνω των

26 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Online μαθήματα χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης από το Wiin Club. Άνοιγμα Offshore Εταιρειών. Άνοιγμα λογαριασμών στην Ελβετία. Καταθέσεις χρυσού στο εξωτερικό, με το πρόγραμμα συσσώρευσης χρυσού VIPGOLDBEX.

27 ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ GOLDBEX Ομαδική δουλειά Προσωπική ανάπτυξη Δημιουργία επιπλέον εισοδήματος Απόκτηση μιας Διεθνούς Επιχείρησης Ταξίδια και γνωριμίες με νέους ανθρώπους Βοήθεια σε χιλιάδες οικογένειες σε όλο τον κόσμο Καριέρα σε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία Την ηγεσία μας μέσα στον κόσμο

28 ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ GOLDBEX Μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, πιάνοντας του στόχους από το Bonus Οργάνωσης, κατακτώντας ένα ένα τα teams.

29 Εργαλεία Υποστήριξης Δεν είσαι μόνος...

30 Δεν είσαι μόνος... Χρησιμοποιώντας Virtual αίθουσες συνεδριάσεων, το Skype και άλλα εργαλεία Internet, η εταιρεία διατηρεί ένα σύστημα υποστήριξης και κατάρτιση για τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο. Διασκέψεις και κατάρτιση σχετικά με τις επιχειρήσεις μέσω του Internet, αποτελούν τμήμα της πολιτικής για την επέκταση που έχει ως στόχο τη θέση της εταιρείας σε περισσότερες από 50 χώρες κατά το δεύτερο έτος λειτουργίας της και μπορείς να είσαι μέρος της επιτυχίας μας. Έχουμε, επίσης, την ανεκτίμητη βοήθεια των διευθυντών μας και τοπικών ηγετών για να σας βοηθήσου να κάνετε τα πρώτα σας βήματα.

31 Εργαλεία για την Επιχείρηση σας Virtual Office (έλεγχο της επιχείρησής σας). Επίσημη Ιστοσελίδα εξατομικευμένη Goldbex. Εγχειρίδιο χρήσεις Goldbex. Υλικό κατάρτισης και συμβουλών σε 5 γλώσσες. Ημερολόγιο των συσκέψεων σε διαφορετικές γλώσσες μέσω internet. Μαθήματα κατάρτισης και online εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις Goldbex.

32 Ξεκίνα από σήμερα Αύριο είναι πάντα αργά...

33 Ξεκίνα από σήμερα Να ξεκινήσετε είναι πολύ απλό, πρέπει απλώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα χρυσού. συσσώρευσης Μόλις γίνετε πελάτης, μπορείτε να συστήσετε την GOLDBEX και να συσσωρεύσετε χρυσό. Σκεφτείτε δύο άτομα κοντινά που θέλετε να μοιραστείτε το "χρυσωρυχείο" σας. Μην ξεγελιέστε, αύριο πάντα είναι αργά. Εγγραφείτε σήμερα και γράψτε δύο φίλους ή πολύ στενούς συγγενείς. Αυτοί συστήνουν τη Goldbex σε δυο φίλους και εσείς κλείνετε τη σύμβαση σας. "Εγώ είμαι ο κυρίαρχος της μοίρας μου: Εγώ είμαι ο καπετάνιος της ψυχής μου" William Ernest Henley

34 ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του προσώπου που σας προσκάλεσε για να δείτε παρουσίαση. Από το Μενού, πατήστε Accumulation Plans Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας αντιπροσωπεύει και πατήστε Contract Ακολουθήστε τα βήματα, στο τελευταίο θα βρείτε τον τρόπο πληρωμής. Διαθέτει αρκετούς διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Επιλέξτε αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. αυτήν την

Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN

Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN Καλώς ήρθατε στο VIPGOLDPLAN Ο Robert T. Kiyosaki επιφανής γκουρού των χρηματοοικονομικών προέβλεψε χρόνια πριν ότι τα χαρτονομίσματα θα μετατρέπονταν σε σκουπίδια, trash. Επίσης ότι μόνο αξίες όπως ο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Χρυσός και Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Χρυσός και Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Χρυσός και Χρηματοοικονομική Εκπαίδευση Καλωσορίσατε στην Goldbex Η GOLDBEX προσφέρει μια απίστευτη ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ σε οποιοδήποτε άτομο θέλει να εισαχθεί σε έναν κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

Научитесь секретам создания богатства

Научитесь секретам создания богатства Научитесь секретам создания богатства ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ WIIN CLUB Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την παρουσίαση. Το Wiin Club δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στη διδασκαλία διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα!

Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Kaloudia Το No1 ηλεκτρονικό εργαλείο αναζήτησης και προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα! Περιεχόμενα Ενότητα Σελίδες Εισαγωγή 3 Εγγραφή στο Σύστημα 4 10 Είσοδος στο Σύστημα 11 12 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ

Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ Οι ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Μουντιάλ στην Ελλάδα από τη ΝΕΡΙΤ Πέμπτη 12 Ιουνίου «Ώρα Μουντιάλ» 23:00 00:30 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΝΕΡΙΤ και ΝΕΡΙΤ HD) 00:45 02:00 Post game εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ»

Διαβάστε περισσότερα

13/6/2014 17:45 18:30 Εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο 2014» Στιγμιότυπα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

13/6/2014 17:45 18:30 Εκπομπή «Παγκόσμιο Κύπελλο 2014» Στιγμιότυπα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/6/2014 22:00-22:55 Pre Game ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ & ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:55 00:55 ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ 00:55-01:20 Post Game ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ 13/6/2014 18:30-18:55 Pre Game ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ 18:55 20:55 ΜΕΞΙΚΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Star Network. Πρόγραμμα

Star Network. Πρόγραμμα Το Star Network Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Πληρώνουμε καταπληκτικές προμήθειες από το 2007. 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει σχεδόν $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές από

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης περιοχή της Μεσογείου Σεπτέμβριος Δεκέμβριος 2011 Καταναλωτική δαπάνη εισερχόμενου τουρισμού σε έξι Μεσογειακές χώρες, με επιμέρους στοιχεία για την Ελλάδα Φεβρουάριος 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Για χρήση σε Αυστρία, Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Ηνωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις!

Για να κάνετε το τέλος του χρόνου όσο πιο δυνατό γίνεται και να κερδίσετε το Χριστουγεννιάτικό σας bonus, πρέπει να προλάβετε τις εξελίξεις! Τι όμορφη εποχή του χρόνου! Πολύ νωρίς για να μιλάμε για γιορτές; Ξανασκεφτείτε το! Επιθυμείτε να ολοκληρώσετε αυτήν τη χρονιά έχοντας δημιουργήσει ισχυρές και σταθερές βάσεις για το ξεκίνημά σας το 2014;

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές, που κυλούν μέσα στο χρόνο. Κάποιες διαρκούν ελάχιστα και κάποιες μια ολόκληρη ζωή. Όλες αξίζουν τη φροντίδα μας. Γι αυτό κι εμείς στη EuroLife,

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικό Περιβάλλον

Οικονομικό Περιβάλλον Το Οικονομικό Περιβάλλον Γκίκας Χαρδούβελης* Θεσσαλονίκη, 12 Φεβρουαρίου,, 29 * Οικονομικός Σύμβουλος,, Eurobank EFG Group Καθηγητής, Τμήμα Χρηματοοικονομικής & Τραπεζικής Διοικητικής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

WWW.MLMNET.GR GOLDBEX

WWW.MLMNET.GR GOLDBEX WWW.MLMNET.GR GOLDBEX ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ 1. Για να προσκαλέσουμε έναν καινούριο αγοραστή να μπει στην ομάδα μας του στέλνουμε το προσωπικό μας λινκ. Το λινκ αυτό το βρίσκουμε στο e-mail που μας έστειλε η εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας Στοιχεία της Επετηρίδας για την Παγκόσμια Ανταγωνιστικότητα του International Institute for Management Development - IMD World Competitiveness Yearbook 2015

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου

Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Δείκτης Τουριστικής Δαπάνης στην περιοχή της Μεσογείου Ιανουάριος - Απρίλιος Καταναλωτική δαπάνη εισερχόμενου τουρισμού σε έξι Μεσογειακές χώρες, με επιμέρους στοιχεία για την Ελλάδα Αύγουστος 2 Αύξηση

Διαβάστε περισσότερα

StarNetwork. Πρόγραμμα

StarNetwork. Πρόγραμμα Το StarNetwork Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Βρισκόμαστε στον δέκατο χρόνο μιας τεράστιας επιτυχίας! 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει πάνω από $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές.

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Από 01/06/2017

Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Από 01/06/2017 Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Από 01/06/2017 Νέος Ευρωπαϊκός Κανονισμός Τι αλλάζει από 01/06/2017 «ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ» Καταναλώνεις το πρόγραμμά σου ή μιλάς με εθνικές χρεώσεις όταν ταξιδεύεις

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το citybeez.gr;

Τι είναι το citybeez.gr; Τι είναι το citybeez.gr; Το citybeez.gr είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής και αποστολής στοχευμένων προσφορών. Ποιος είναι ο στόχος; Να έρθει κοντά ο τοπικός

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το όραμα του παγκοσμίως πρώτουreversed ICO! Η VERWAY Crypto αποτελεί την πρώτη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κρυπτονομίσματος και προσφέρει μια καινοτόμο ψηφιακή παγκόσμια πρωτιά: το

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN

Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN Επιχειρηματικό σχέδιο BUSINESS PLAN Τι είναι το επιχειρηματικό σχέδιο Είναι η οργανωμένη καταγραφή ιδεών, στόχων και σχεδίων δράσεων. Μια νέα επιχείρηση είναι δύσκολο να πετύχει αν είναι «ανοργάνωτη»,

Διαβάστε περισσότερα

SYNLAB CYPRUS LTD. Μέλος του Νο.1 Ομίλου Εργαστηρίων της Ευρώπης

SYNLAB CYPRUS LTD. Μέλος του Νο.1 Ομίλου Εργαστηρίων της Ευρώπης SYNLAB CYPRUS LTD Μέλος του Νο.1 Ομίλου Εργαστηρίων της Ευρώπης EUROPE'S NUMBER ONE Ποιοί είμαστε στην Ευρώπη: Ιστορική αναδρομή Η synlab ιδρύθηκε από ένα μικρό σύνδεσμο εργαστηριακών γιατρών στο Augsburg

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ. WorldVentures Marketing, LLC

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ. WorldVentures Marketing, LLC ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 2 Σεπτέμβριος, 2017 Ισχύει από 2 Σεπτέμβριος 2017 έως 31 Οκτώβριος 2017 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο Αποζημιώσεών

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια έρευνα ΕΥ για την εταιρική απάτη Global Fraud Survey 2018 Ευρήματα για την Ελλάδα Ιούλιος 2018

Παγκόσμια έρευνα ΕΥ για την εταιρική απάτη Global Fraud Survey 2018 Ευρήματα για την Ελλάδα Ιούλιος 2018 Παγκόσμια έρευνα ΕΥ για την εταιρική απάτη 2018 Ευρήματα για την Ελλάδα Ταυτότητα έρευνας Μεταξύ Οκτωβρίου 2017 και Ιανουαρίου 2018, οι ερευνητές μας διεξήγαγαν 2.550 συνεντεύξεις με υψηλόβαθμα στελέχη,

Διαβάστε περισσότερα

επιχειρηματικό ΠΡΟΣΦΟΡΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα Ταχύτητα έως 24Μbps στην τιμή των 4Mbps μόνο 25 /μήνα για 1 χρόνο!

επιχειρηματικό ΠΡΟΣΦΟΡΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα Ταχύτητα έως 24Μbps στην τιμή των 4Mbps μόνο 25 /μήνα για 1 χρόνο! επιχειρηματικό ΠΡΟΣΦΟΡΑ για περιορισμένο χρονικό διάστημα Ταχύτητα έως 24Μbps στην τιμή των 4Mbps μόνο /μήνα για 1 χρόνο! 2 ο κανάλι φωνής -50% για 1 χρόνο! επιχειρηματικό για ευέλικτη επικοινωνία, με

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις UNDER MY WING ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014

Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις UNDER MY WING ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014 UNDER MY WING SUPPORTING GRADUATE ENTREPRENEURS Επιχειρηματικότητα για απόφοιτους και Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης σε Επιχειρήσεις ΚΑΛΟΚΑΊΡΙ 2014 Ο επιχειρηματίας πάντα αναζητά την αλλαγή, ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services 1 WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US 155 Minories Street, Office 137, EC3N 1AD London, UK LTD 2 Ποιοι είμαστε Η Creative αποτελείτε από μια ομάδα νέων ατόμων με φιλοδοξία και όραμα στοχεύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Επιβράβευσης Sales Leadership 3 ου τριμήνου 2013

Προγράμματα Επιβράβευσης Sales Leadership 3 ου τριμήνου 2013 Προγράμματα Επιβράβευσης Sales Leadership 3 ου τριμήνου 2013 Και αυτό το καλοκαίρι. Κερδίστε με την Avon! 1. Δημιουργία νέων Sales Leaders Κερδίζω 50 για κάθε νέο SL (LOA 1) που θα κάνω στην πρώτη μου

Διαβάστε περισσότερα

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης.

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Bonus σύστασης. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 10 ως έναντι ασφαλίστρων έχετε ΔΩΡΕΑΝ τις παρακάτω παροχές: Άνοιγμα τραπεζικού

Διαβάστε περισσότερα

Τα καλύτερα αρχεία για τα πρότζεκτ σας

Τα καλύτερα αρχεία για τα πρότζεκτ σας Τα καλύτερα αρχεία για τα πρότζεκτ σας Αυτός ο κόσμος μπορεί να είναι ανεκτός μόνο γιατί υπάρχουν οι Τέχνες. Bernard Werber Περιεχόμενα: Οι Συλλογές μας 4 Φωτογραφίες 6 Διανυσματικές Εικόνες 8 Εκδοτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Συνδέοντας το Ethereum με τον Κόσμο Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Εκδ. 1.02 Steven Kelly (steven@ethereum.link) Εισαγωγή Το Ethereum.link είναι μια αναπτυσσόμενη πλατφόρμα που συνδέει τις παραδοσιακές

Διαβάστε περισσότερα

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP Όλα τα προϊόντα καθορίζονται από δύο είδη τιμών: Το Business Volume (BV) και τα Bonus Points (BP). - Business Volume: είναι η τιμή που αγοράζει ο Consultant από την Oriflame μείον το Φ.Π.Α. και τους λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

5 + 1 Βήματα για να ιδρύσω τη δική μου επιχείρηση εν μέσω κρίσης

5 + 1 Βήματα για να ιδρύσω τη δική μου επιχείρηση εν μέσω κρίσης 5 + 1 Βήματα για να ιδρύσω τη δική μου επιχείρηση εν μέσω κρίσης Δημήτρης Κατσαρέλλος Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project Πολλοί όταν αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραµµα Εξουσιοδοτηµένων Εγκαταστατών της PROINSO ξεπέρασε τις 2.000 συµβεβληµένες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσµο Εδραιώνοντας έτσι την ηγετική της θέση διεθνώς Από την έναρξή του το 2010, συνολικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2011 και η Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2011 και η Ελλάδα Παραρτήματα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2011 και η Ελλάδα Πίνακας Α1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΪΟΝ (ετήσια εκατοστιαία μεταβολή όγκου) Σταθμίσεις με ΑΕΠ 2011* 2006 2007 2008 2009 2010 2011

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Chapter 4: Financial Markets. 1 of 32

ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Chapter 4: Financial Markets. 1 of 32 ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 Copyright 2009 Pearson Education, Inc. Publishing as Prentice Hall Macroeconomics, 5/e Olivier Blanchard 1 of 32 4-1 Η Ζήτηση Χρήματος Το χρήμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ....3 ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1. Ακαθάριστος κύκλος εργασιών....4 2. Λειτουργικό Κέρδος....7 3. Άποψη για την οικονομική κρίση... 10 4. Τα περισσότερο σημαντικά επιχειρησιακά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ;

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ; ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ; Οικονοµική είναι η µελέτη του τρόπου µε τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν να κατανείµουν τους σπάνιους πόρους τους. Λόγω της σπανιότητας δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν όλες

Διαβάστε περισσότερα

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018

Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018 Σφραγίζονται τα τελευταία εισιτήρια του Μουντιάλ 2018 Γεία χαρά σε όλους, ολοκληρώνεται σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018, όπου θα σφραγιστούν τα τελευταία εισιτήρια

Διαβάστε περισσότερα

Η PROINSO επεκτείνει σε όλη την Ευρώπη το πρόγραµµα επιβράβευσης PROINSO PLUS για εγκαταστάτες Πρόκειται για ένα πρόγραµµα το οποίο η εταιρεία εγκαινίασε σε πιλοτική µορφή το 2011 και που τώρα, µετά την

Διαβάστε περισσότερα

The Economist Events The 17th Roundtable with the Government of Greece

The Economist Events The 17th Roundtable with the Government of Greece Π. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κυρίες και κύριοι χαίρετε. Στα επόμενα λεπτά της παρουσίασής μου πρόκειται να εστιάσω κυρίως στο εμπορικό κομμάτι, στην εμπορική διάσταση που έχουν οι εξελίξεις στην περιοχή μας όσον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Jaipur... ελπίζετε να γίνετε ο προσωπικός έμπορος του Μαχαραγιά καταφέρνοντας να είστε πλουσιότερος από τον αντίπαλό σας, στο τέλος κάθε βδομάδας (γύρου). Για να τα καταφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2010 και η Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2010 και η Ελλάδα Παραρτήματα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2010 και η Ελλάδα Πίνακας Α1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΪΟΝ (ετήσια εκατοστιαία μεταβολή όγκου) Σταθμίσεις με ΑΕΠ 2010* 2005 2006 2007 2008 2009 2010

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε :

Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας έχετε : ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΛΑΪΚΑ & ΕΘΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ, ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Πως λειτουργεί το σύστημα: Ασφαλίζετε το αυτοκίνητό

Διαβάστε περισσότερα

Dojo", Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά)

Dojo, Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά) Σύντομη Εισαγωγή Η μελέτη περίπτωσης χωρίζεται σε τρία τμήματα. Τα δύο πρώτα (ορισμοί και παρουσίαση της κοινωνικής καινοτομίας) παρουσιάζονται στους μαθητές από τον καθηγητή (ή τον εθελοντή). Το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2012 και η Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2012 και η Ελλάδα Παραρτήματα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2012 και η Ελλάδα Πίνακας Α1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΪΟΝ (ετήσια εκατοστιαία μεταβολή όγκου) Σταθμίσεις με ΑΕΠ 2012* 2007 2008 2009 2010 2011 2012

Διαβάστε περισσότερα

Σπανιότητα ή στενότητα των πόρων

Σπανιότητα ή στενότητα των πόρων ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΡΙΣΜΟΣ Οικονοµική είναι η µελέτη του τρόπου µε τον οποίο οι άνθρωποι επιλέγουν να κατανείµουν τους σπάνιους πόρους τους. Λόγω της σπανιότητας δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν όλες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ιούλιος 2018

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ιούλιος 2018 ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΛΛΑΚΤΩΡ Ιούλιος 2018 Φέρνουμε απτές προτάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των πλεονεκτημάτων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Η πρόταση μας Ποιο είναι το σχέδιο μας; Κατά την περυσινή Ετήσια Γενική Συνέλευση,

Διαβάστε περισσότερα

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship)

Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Δίπλωμα στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Diploma of Social Entrepreneurship) Οι αιτήσεις ξεκίνησαν (1ος κύκλος εγγραφών μέχρι 20 Ιουνίου 2015) Έναρξη μαθημάτων: 29 Σεπτεμβρίου 2015 Επιστημονικές υπεύθυνες:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY Κατανοώντας το πλάνο 1 ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που

Διαβάστε περισσότερα

Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές

Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές 7.1 Τι είναι το χρήμα; Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές 1) Ένα μειονέκτημα του συστήματος του αντιπραγματισμού είναι ότι Α) δεν υπάρχει εμπόριο. Β) οι άνθρωποι πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Greece

ZA6284. Flash Eurobarometer 413 (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Greece ZA8 Flash Eurobarometer (Companies Engaged in Online Activities) Country Questionnaire Greece FL - Companies engaged in online activities EL A Πουλάει η εταιρεία σας μέσω ίντερνετ ή/και χρησιμοποιεί συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Ο νέος σας τρόπος ζωής!

Ο νέος σας τρόπος ζωής! Ο νέος σας τρόπος ζωής! Χαιρετισμούς σε όλους! Пαρακαλώ Διατηρήστε τη σιωπή κατά τη διάρκεια της παρουσίασης Αποσυνδέστε το τηλέφωνο Кάνετε ερωτήσεις σας μετά την παρουσίαση Νομική Διεύθυνση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

Precious Metals Greece. Starter Kit 1. Gold & Silver guide. Precious Metals Greece www.preciousmetalsgreece.com info@preciousmetalsgreece.

Precious Metals Greece. Starter Kit 1. Gold & Silver guide. Precious Metals Greece www.preciousmetalsgreece.com info@preciousmetalsgreece. Starter Kit 1 Precious Metals Greece Gold & Silver guide. Precious Metals Greece www.preciousmetalsgreece.com info@preciousmetalsgreece.com Αγαπητέ επενδυτή, Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου προς

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) για τις Οδηγίες του ΟΟΣΑ για τις Πολυεθνικές Επιχειρήσεις. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 Αίθουσα 305Β Νίκης 5-7, Αθήνα

Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) για τις Οδηγίες του ΟΟΣΑ για τις Πολυεθνικές Επιχειρήσεις. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 Αίθουσα 305Β Νίκης 5-7, Αθήνα Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) για τις Οδηγίες του ΟΟΣΑ για τις Πολυεθνικές Επιχειρήσεις Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 Αίθουσα 305Β Νίκης 5-7, Αθήνα Εθνικό Σημείο Επαφής (ΕΣΕ) για τις Οδηγίες του ΟΟΣΑ για τις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ Έχουμε δημιουργήσει μερικές απίστευτες ενημερώσεις στα επίπεδα των Συνδρομών μας DreamTrips που επιτρέπουν στους πελάτες να συνεχίσουν να μοιράζονται μοναδικές εμπειρίες με την οικογένεια και τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Περιθώριο (margin)

Οδηγός για το Περιθώριο (margin) Οδηγός για το Περιθώριο (margin) Ορισμός του περιθωρίου: Οι συναλλαγές με περιθώριο σας επιτρέπουν να εκταμιεύετε ένα μικρό ποσοστό μόνο της αξίας της επένδυσης που θέλετε να κάνετε, αντί να χρειάζσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό μας εταιρικό στιλ περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία όπως:

Το δικό μας εταιρικό στιλ περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία όπως: Ο Τουριστικός Οργανισμός TEZ TOUR ιδρύθηκε το 1994, και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα του εξερχόμενου τουρισμού από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Δρ. Κυριαζόπουλος Γεώργιος ΤΜΗΜΑ: Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής 1 Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual

Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. Trade Direct Manual Παντελάκης Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ: Trade Direct manual Page 1 of 28 Copyright. ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ 2013. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Περιεχόμενα Σκοπός...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Creating my own company ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Creating my own company Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα με τίτλο «Δημιουργώντας την Δική μου Επιχείρηση» είναι μα πλήρης, αυτόνομη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2013 και η Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2013 και η Ελλάδα Παραρτήματα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2013 και η Ελλάδα Πίνακας Α1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΪΟΝ (ετήσια εκατοστιαία μεταβολή όγκου) Σταθμίσεις με ΑΕΠ 2013* 2008 2009 2010 2011 2012 2013

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων

Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Χρήσιμα Εργαλεία για την Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας των Μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων Αγνή Παγούνη Σύμβουλος του Κέντρου Παροχής Υπηρεσιών Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, ΚΕΠΑ the microstars Project

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΗΜΕΔΑΠΕΣ Α.Ε. ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ Σ.Α.Δ.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΗΜΕΔΑΠΕΣ Α.Ε. ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ Σ.Α.Δ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΗΜΕΔΑΠΕΣ Α.Ε. ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΨΕΙ Σ.Α.Δ.Φ. ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ Δ.Ο.Σ. (Α ) Σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Attica Gift Card Visa

Attica Gift Card Visa ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε3 : Attica Gift Card Visa Νικόλαος Τσαµπατσάς Υπεύθυνος Καρτών ιεύθυνσης Marketing ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗ E-mail: tsabatsas.nickolaos@atticabank.gr Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Αθηνών Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 Το BitClub Network έχει κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα mining pool στον κόσμο και συνεχίζει την ανάπτυξη του κάθε μήνα, καθώς συνεχώς νέα μέλη αγοράζουν εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Οδικα οχήματα. Μονάδα : Χιλιάδες. Drill Down to Area. Μηχανοκίνητο όχημα για μεταφορά προϊόντων. Μοτοσικλέτες (>50cm3)

Οδικα οχήματα. Μονάδα : Χιλιάδες. Drill Down to Area. Μηχανοκίνητο όχημα για μεταφορά προϊόντων. Μοτοσικλέτες (>50cm3) Μονάδα : Χιλιάδες Αυστρία 1978 661.30 2,040.10 8.40 162.40 84.00 3,188.00 208.40 1,139.30 315.70 1979 594.60 2,244.60 8.70 172.50 87.20 3,343.90 179.10 1,090.50 323.60 1980 37.30 2,301.90 9.00 183.70 91.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή ευρέως γνωστό ως e- commerce, είναι το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας

Λίγα λόγια για εμάς. Η αποστολή μας Λίγα λόγια για εμάς Η Επιθεώρηση πωλήσεων Δημήτρη Αναστασίου (A Team) αποτελεί μία εκ των 11 Επιθεωρήσεων (πανελλαδικά) της Εθνικής Ασφαλιστικής με έδρα τη Θεσσαλονίκη και υποκαταστήματα στην Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Τα αναλυτικά αποτελέσματα από την Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας του IMD

Τα αναλυτικά αποτελέσματα από την Παγκόσμια Επετηρίδα Ανταγωνιστικότητας του IMD Η Ελλάδα, για το 2015, κατέγραψε σημαντική υποχώρηση στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας και πλέον βρίσκεται στην 56 η θέση μεταξύ 61 χωρών, από την 50 η θέση την οποία είχε καταλάβει κατά το προηγούμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ-ΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΒΟΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΗ ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΕ 10 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

H ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 40 & 43

H ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 40 & 43 H ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 40 & 43 H Ευρωπαϊκή βιομηχανία είναι συγκεντρωμένη σε: Ολλανδία, Βέλγιο Γαλλία Αυστρία Βρετανία Τσεχία Βόρεια Ιταλία Βόρεια Ισπανία

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα:

Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Καλωσορίσατε στην MLM Online Εκπαίδευση ανοιχτή για όλες τις εταιρίες Δικτυακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα µε θέµα: Κλείσιµο τόσο απλό που µπορεί να το κάνει και το 8χρονο παιδί σας Τί είναι το κλείσιµο; Το

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2014 και η Ελλάδα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2014 και η Ελλάδα Παραρτήματα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Το διεθνές οικονομικό περιβάλλον κατά το 2014 και η Ελλάδα Πίνακας Α1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΪΟΝ (ετήσια εκατοστιαία μεταβολή όγκου) Σταθμίσεις με ΑΕΠ 2014** 2009 2010 2011 2012 2013 2014*

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ 2016 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΚΙΤ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Οι ταξιδιώτες παγκοσμίως εμπιστεύονται το TripAdvisor Με περισσότερες από 320 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, INTERNET MARKETING EXPERTS) ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SHARE&WIN ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες

Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Προοπτικές τουρισμού γκολφ στην Ελλάδα σε σύγκριση με άλλες χώρες Ονοματεπώνυμο: Γεωργίου Παναγιώτης 113125 Σειρά: 11 Επιβλέπων Καθηγητής: Γιωργής Κριτσωτάκης Δεκέμβριος 2014 Γκολφ - Τουρισμός Readman

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Id Πρόγραμμα sed aute occaecat Ανταμοιβής aliqua Μελών id dolor SF ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Σας γνωστοποιούμε ότι το Servicefinder.gr από σήμερα 09/03/2018, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα ανταμοιβής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της βελγικής στατιστικής υπηρεσίας, το εμπορικό ισοζύγιο του Βελγίου κατά το έτος υπήρξε ελλειμματικό κατά 6,64 δις., σημειώνοντας αξιόλογη

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise

1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ. Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 1 ο ΕΠΑΛ ΑΘΗΝΩΝ Δημιουργία και Ανάπτυξη Δικτύων Franchise 27/03/09 1 Υπεύθυνος Καθηγητής: ΣΚΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ20 Ομάδα Μαθητών: 1. ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 2. ΔΙΟΝΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ 3. ΖΟΡΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

LYCONET COMPENSATION PLAN

LYCONET COMPENSATION PLAN YOUR SHOPPING NETWORK LYCONET COMPENSATION PLAN (LYCONET ΠΊΝΑΚΑΣ ΑΜΟΙΒΏΝ) Παράρτημα 1 της Lyconet σύμβασης για ανεξάρτητους Lyconet Marketer Ιδιοκτήτης μέσων ενημέρωσης και εκδότης: Lyoness Europe AG Bahnhofstrasse

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τον ιδανικό συνεργάτη. Εμείς έχουμε 25. Όσους και τα χρόνια μας!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τον ιδανικό συνεργάτη. Εμείς έχουμε 25. Όσους και τα χρόνια μας! Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις τον ιδανικό συνεργάτη. Εμείς έχουμε 25. Όσους και τα χρόνια μας! Εμπειρία. Είναι μεγάλη όσα και τα χρόνια μας στο χώρο της επικοινωνίας. Στρατηγική. Είναι η φιλοσοφία

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων e-commerce Project Manager Ακαδημαϊκό Έτος 2015 2016 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα