Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος."

Transcript

1 ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ τις παρακάτω παροχές: Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό. Συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών και Εθνικών λαχείων. Αφιερώστε μερικά λεπτά για να δείτε ΠΩΣ γίνετε!!! Εάν ΕΜΕΙΣ δεν κάνουμε κάτι για ΜΑΣ, ΠΟΙΟΣ θα κάνει; Και τα άτομα που δεν θα κάνουν συστάσεις έχουν όλες τις ΔΩΡΕΑΝ παροχές, εκτός από το Bonus σύστασης.

2 Ας δούμε πως γίνετε. Κάνοντας την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων, παίρνετε ένα ΤΑΛΑΝΤΟ στον πρώτο από τους τρεις πίνακες παροχών του συστήματος. Πίνακας 1 Πίνακας 2 Πίνακας 3 Κάθε Πίνακας αποτελείται ΜΟΝΟ από 1,3 και 9 Τάλαντα. Τα Τάλαντα δεν είναι άτομα. Κάθε άτομο θα «δημιουργεί» δεκάδες Τάλαντα κάθε χρόνο. Τα Τάλαντα δημιουργούνται από: ασφάλειες, (αγορές ) από Bonus από εισόδημα, από κέρδη λαχείων.

3 Παροχές με την ολοκλήρωση του Πίνακα 1. Ολοκλήρωση σημαίνει ότι υπάρχουν Τάλαντα σε κάθε Πίνακα και δεν λείπει κανένα. Μια πεντάδα Λαϊκού λαχείου και συμμετέχετε πάντα με το 50% των κερδών της. Δικαιούστε το 10% των κερδών από τα λαχεία του κάθε μέλους που έχετε μέχρι το τέταρτό σας επίπεδο. Πρώτο επίπεδο λέμε τα μέλη που συστήσατε. Δεύτερο επίπεδο είναι οι δικές τους συστάσεις κλπ. 1 Τάλαντο στον ίδιο Πίνακα. 1 Τάλαντο στο Πίνακα Μονάδες (Μηνιαία αμοιβή από την κάθε ολοκλήρωση και των τριών Πινάκων)

4 Παροχές Πίνακα 2. 5 πεντάδες Λαϊκού λαχείου. 3 Τάλαντα στον Πίνακα 1. 1 Τάλαντο στον Πίνακα 2. 1 Τάλαντο στον Πίνακα Μονάδες (Μ.Α.Τ.)

5 Παροχές Πίνακα πεντάδες Λαϊκών λαχείων. Δύο Εθνικά λαχεία (ολόκληρα, τα 10/10 από έναρξη κληρώσεων) 30 Τάλαντα στον Πίνακα 1. Τρία Τάλαντα στον Πίνακα 2. Ένα Τάλαντο στον Πίνακα μετρητά. Bonus δημιουργίας ομάδας: Α) 300 μετρητά κάθε φορά που πληρώνετε κάποιο μέλος της ομάδας σας, μέχρι και το έβδομό σας επίπεδο. Β) Μηνιαία αμοιβή Ταλάντων, βάσει πίνακα (Μ.Α.Τ.) Εφ άπαξ bonus με την πρώτη ολοκλήρωση του Πίνακα 3. Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό με λειτουργία του μέσω της Master card.

6 BONUS Τάλαντα. Κάθε Τάλαντο, ανεξάρτητα πως δημιουργείτε, όταν «περάσει» και από τους τρεις Πίνακες δίνει συνολικά τα εξής Bonus Τάλαντα. 34 Τάλαντα στον Πίνακα 1. 5 Τάλαντα στον Πίνακα 2. 2 Τάλαντα στον Πίνακα 3. Πίνακας 1 Πίνακας 2 Πίνακας 3 Με την Ολοκλήρωση έχετε: πέντε πεντάδες Λαϊκού 50 Λαϊκά & 2 Εθνικά λαχεία 1 Τάλαντο Σε Π1 3 Τάλαντα σε Π 1 30 Τάλαντα σε Π 1 1 Τάλαντο σε Π2 (μετάβαση) 1 Τάλαντο σε Π 2 3 Τάλαντα σε Π 2 Μια πεντάδα Λαϊκού λαχείου 1 Τάλαντο σε Π 3 1 Τάλαντο σε Π 3 10 Μονάδες 100 Μονάδες 1000 Μονάδες

7 Bonus συστάσεων Όσα περισσότερα μέλη συστήσετε, τόσο περισσότερα μέλη θα έχει η ομάδα σας μέχρι και το έβδομό σας επίπεδο. Πρώτο επίπεδο είναι τα μέλη που συστήσατε εσείς, δεύτερό σας επίπεδο είναι οι συστάσεις που έκαναν τα μέλη που συστήσατε κλπ. Παίρνετε 300 για κάθε μέλος σας μέχρι και το έβδομό σας επίπεδο, όταν ολοκληρώνει τον Πίνακα 3. Εάν συστήσετε 2 ή 3 μέλη και όλοι κάνουν το ίδιο, τότε στην ομάδα σας θα έχετε: ΕΣΥ ΕΣΥ Σύνολο μελών 254 Χ 300 = Σύνολο μελών Χ 300 = Από εσάς εξαρτάται πόσα χρήματα και πότε θα τα πάρετε Όσα περισσότερα μέλη συστήσετε και γρηγορότερα, τόσο περισσότερα χρήματα θα πάρετε. Ένα μεγάλο μέρος από το παραπάνω ποσό ή και ΟΛΟ, μπορείτε να το πάρετε σε διάστημα 2 με 5 χρόνια. Κάθε φορά που θα πληρώνεστε το bonus συστάσεων, το 10% θα κρατείτε και θα γίνετε Τάλαντα στους δικούς σας Πίνακες.

8

9 Μηνιαία Αμοιβή Ταλάντων (Μ.Α.Τ) Η αμοιβή σας υπολογίζετε βάσει του παρακάτω Πίνακα. Οι μονάδες συγκεντρώνονται από την κάθε ολοκλήρωση και των τριών Πινάκων. Ο πίνακας 1 δίνει 10 Μονάδες, ο Πίνακας 2 δίνει 100 Μονάδες και ο Πίνακας 3 δίνει 1000 Μονάδες. Καμία γραμμή σας δεν θα έχει πάνω από το 40% της συνολικής σας παραγωγής μονάδων. ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΣΟ 501 έως έως έως έως έως έως & άνω

10 Τρόπος διαχείρισης κερδών του Ομαδικού συστήματος λαχείων. Εάν το λαχείο σας κερδίζει πάνω από 360, τότε παίρνετε το ποσό που αντιστοιχεί στο 50%. Από αυτό το ποσό κρατείται το 20% και δημιουργούνται δικά σας Τάλαντα στους τρεις Πίνακες. Εάν το λαχείο σας κερδίζει κάτω από 360, τότε όλο το ποσό που σας αναλογεί (50%) πηγαίνει στο προσωπικό σας Ταμείο για αγορά «δικών σας» λαχείων. Εάν τα λαχεία των μελών της ομάδας σας (μέχρι και τέταρτό σας επίπεδο) κερδίζουν πάνω από 360, τότε πληρώνεστε το 10%. Όλα τα μικρότερα ποσά πηγαίνουν στο προσωπικό σας Ταμείο για αγορά δικών σας λαχείων Εάν συστήσετε 3 μέλη και αυτά κάνουν το ίδιο, τότε θα δικαιούστε το 10% από 120 μέλη. Το κάθε μέλος θα συμμετέχει με πολλές δεκάδες λαχείων κάθε χρόνο

11 Έναντι παροχών Επειδή η δημιουργία του ηλεκτρονικού προγράμματος Software, που θα δίνει την δυνατότητα σε κάθε μέλος να βλέπει αλλά και να ελέγχει τα πάντα απαιτεί αρκετό χρόνο, γι αυτό μέχρι τότε θα έχετε μόνο συμμετοχή σε ομαδικά συστήματα Λαϊκών λαχείων, με τον παρακάτω τρόπο και θα τον βλέπετε στο site. Με κάθε 2 μέλη που συστήνετε εσείς αλλά και τα μέλη που συστήσατε θα παίρνετε μια πεντάδα Λαϊκού λαχείου και θα δικαιούστε το 50%. Για κάθε 5 μέλη στο τρίτο σας επίπεδο θα παίρνετε 1 Τάλαντο & 1 Λαϊκό λαχείο, δηλαδή θα το προπληρώνεστε. Θα δικαιούστε το 10% από τα λαχεία της ομάδα σας μέχρι και το τέταρτό σας επίπεδο. Παράδειγμα με 2 ή 3 ή 4 μέλη που όλα τα νέα μέλη κάνουν το ίδιο: 2,4,8,16, Θα πάρετε 3 πεντάδες, σύνολο μελών που θα παίρνετε το 10% 30. 3,,9, 27,81, θα πάρετε 6 πεντάδες, σύνολο μελών ,16, 64,256, θα πάρετε 10 πεντάδες σύνολο μελών 340. Οι έναντι παροχές θα ισχύουν για δύο μήνες από την εγγραφή σας. Η μετάβαση στο κανονικό σύστημα παροχών θα γίνει όταν ισοσκελισθούν οι έναντι παροχές που πήρατε εσείς (λαχεία), αλλά και των μελών σας.

12 Ερωτήσεις - Απαντήσεις Θα μπορώ να επιλέξω ασφαλιστική εταιρεία; Θα σας δώσουμε προσφορά για τρεις εταιρείες. Έχουμε τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς, εκτός από τις ασφαλίσεις που γίνονται μέσω Internet. Αργότερα πιθανόν να έχουμε και αυτή την δυνατότητα. Ασφαλίζομαι μέσω internet με λιγότερα ασφάλιστρα ή δεν θέλω να αλλάξω ασφαλιστή ή δεν έχω αυτοκίνητο. Κανένα πρόβλημα. Δίνετε 15 έναντι ασφαλίστρων, για ασφαλιστήριο Πυρός ή προσωπικού ατυχήματος αξίας τουλάχιστον140 και θα έχετε όλες τις παροχές του συστήματος. Τι θα βλέπω στο site; Όλα τα μέλη της ομάδας σας, τι χρήματα έχετε να παίρνετε και το προσωπικό σας Ταμείο λαχείων. Φυσικά και τους αριθμούς των λαχείων σας πριν από κάθε κλήρωση. Ποιος θα έχει τα λαχεία; Θα είναι στον πράκτορα προμηθευτή. Εάν θέλετε να τα έχετε πριν την κλήρωση, μπορούμε να σας τα στέλνουμε με courier με χρέωσή σας. Με ενδιαφέρει αλλά δεν ξέρω τον σωστό τρόπο προώθησης. Θα σου δοθούν όλες οι πληροφορίες. Έχετε την δυνατότητα με λίγο χρόνο να κερδίσετε πολλά ή ακόμη να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία. Από εσάς εξαρτάται. Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτώνται Δεν θέλω να κάνω συστάσεις, τι θα παίρνω; Όλες τις παροχές, εκτός του Bonus συστάσεων. Απλά αυτοί που θα κάνουν συστάσεις θα πληρώνονται περισσότερα και γρηγορότερα. Πως γίνετε το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο εξωτερικό; Με δικαιολογητικά: Ταυτότητα, ή διαβατήριο, άδεια οδήγησης νέα, και λογαριασμός ΔΕΚΟ. Σε αυτόν θα καταθέτονται οι αμοιβές σου και θα πάρεις και την χρεωστική Master card για να κάνεις αναλήψεις πληρωμές. Είναι νόμιμο; Από πότε απαγορεύονται οι Δωρεάν παροχές από τους επιχειρηματίες; Δεν δίνεις χρήματα για κάτι, ασφαλίζεις το αυτοκίνητό σου και όπως είναι γνωστό η ασφάλιση είναι υποχρεωτική και για αυτό υπάρχουν μεγάλα πρόστιμα στους παραβάτες. Η ασφάλιση δίνει προμήθεια (αμοιβή) η οποία φορολογείται και ο ασφαλιστής έχει κρατική άδεια την οποία πήρε με εξετάσεις. Είναι πυραμίδα και τα συστήματα αυτά καταρρέουν. Είναι marketing συστάσεων. Στις πυραμίδες διακινούνται χρήματα χωρίς την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών. Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί ξεκίνησαν με κάποια εταιρεία δικτυακού marketing αλλά απέτυχαν. Οι λόγοι πολλοί Υπάρχουν και πολλές χιλιάδες άτομα που συνεχίζουν να κερδίσουν σημαντικά ποσά. Αλλά ξανά, Τίποτα δεν χαρίζεται, ΟΛΑ κατακτώνται Δηλαδή, θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο συστήνοντας μερικά μέλη και να τους βοηθήσετε να κάνουν και αυτά το ίδιο. Πότε κάνω εγγραφή; Όταν ασφαλίσεις το αυτοκίνητό σου ή όταν καταθέσεις 15 έναντι ασφαλίστρων. Με την εφορία τι γίνετε; Τα κέρδη από τα λαχεία έχουν ήδη φορολογηθεί. Οι αμοιβές δηλώνονται ως εισοδήματα στο Ε1, στο σημείο που λέει: από «Άλλες πηγές»

13 Οι συνηθισμένες αντιρρήσεις δικαιολογίες. Δεν έχω χρόνο. Είναι πυραμίδα. Δεν με ενδιαφέρει. Όταν κάποιος διαβάσει με προσοχή την παρουσίαση και πει μια από τις παραπάνω απαντήσεις, δεν λέει τον πραγματικό λόγο κατά 99%. Όλοι μας έχουμε ΧΡΟΝΟ για να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Όταν θέλεις να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης βρίσκεις τον χρόνο και 700. Αν πραγματικά «Πιστέψουμε» ότι με αυτόν τον τρόπο μας δίνετε η δυνατότητα να βγάλουμε χρήματα, τότε θα βρούμε τον ΧΡΟΝΟ. Σήμερα η εργασία είναι δυσεύρετη αλλά και με χαμηλή αμοιβή. Και όμως χιλιάδες άνεργοι δεν αφιερώνουν λίγο από τον χρόνο τους να ασχοληθούν με κάποια σοβαρή εταιρεία Δικτυακού marketing. Άλλοι πραγματικοί λόγοι που δεν λέγονται ή και να μην έχουν συνειδητοποιηθεί είναι η Απόρριψη ή ο φόβος της αποτυχίας ή και της προκατάληψης. Τα Πυραμοειδή συστήματα ή το marketing συστάσεων έχουν έρθει από το Πάρα πολλοί έχουν ασχοληθεί μία ή και περισσότερες φορές με κάποια εταιρεία Δικτυακού marketing και έχασαν χρήμα και χρόνο. Πολλοί από αυτούς ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!! (δικαιολογημένα; ΌΧΙ) Και ο κυριότερος λόγος που απέτυχαν είναι ότι δεν ξέρανε τι να κάνουνε και ότι η πρόθεσή τους ήταν να βάλουν άλλους για να δουλεύουν για αυτούς. Πολλοί νομίζουν ότι ΟΛΑ τα πυραμοειδή συστήματα ή marketing συστάσεων είναι απάτη. Απάτη είναι ΜΟΝΟΝ εάν δίνετε χρήματα και δεν παίρνετε προϊόν ή υπηρεσία. Εδώ είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απλά όλες οι παροχές δίνονται ΔΩΡΕΑΝ, αλλά με προϋποθέσεις. Ένας άλλος σημαντικός λόγος που αρκετές φορές λέγετε ή υπονοείτε είναι η εμπιστοσύνη. Είτε προς το άτομο που κάνει την παρουσίαση, είτε προς την εταιρεία. Έχουν συμβεί πολλά Μέχρι και τα ομόλογα του Δημοσίου κατέρρευσαν Χώρια οι απάτες από ιδιώτες Πολλοί είναι επιφυλακτικοί για να μην εκτεθούν (παρασύρουν) γνωστούς Εδώ έχουμε έναν ακόμη σοβαρό λόγο που αφορά την εμπιστοσύνη. Είναι τα λαχεία!!! Ποιος τα κρατά; Τι θα γίνει αν κερδίσουν μεγάλα ποσά; Εδώ η απάντηση είναι απλή, αλλά σπάνια να την αποδεχθούν ΟΛΟΙ!!! Ποιος πατέρας σκοτώνει το παιδί του; Γιατί σε περίπτωση μεγάλου κέρδους, θα γίνει τόοοση διαφήμιση που το σύστημα θα έχει τεράστια επιτυχία Άρα, και αρκετά χρήματα για την επιχείρηση. Και όπως λέει και το ρητό: Τα χρήματα πολλοί μίσησαν, την δόξα ουδείς!!! Τώρα έχετε σχεδόν όλες τις πληροφορίες για να πάρετε την απόφασή σας. Ή δώστε αυτήν την συνοπτική παρουσίαση να την διαβάσουν τουλάχιστον 10 άτομα και μετά αποφασίζετε