Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και"

Transcript

1

2

3 Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και έχουν αλλάξει την αντίληψη που επικρατεί για το μακιγιάζ. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως λόγω των πλεονεκτημάτων τους έναντι του συμβατικού μακιγιάζ και της ιδιότητάς τους να καλύπτουν σχεδόν κάθε ατέλεια του δέρματος με τον πιο φυσικό τρόπο. Το μακιγιάζ Jane Iredale είναι γνωστό ως The Skin Care Make Up και είναι συγχρόνως βάση, concealer, πούδρα και αντηλιακό, όλα σε ένα. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα αποτελεί μεροσ τησ λύσης και όχι του προβλήματος. ΚΑΛΥΨΗ Τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούμε είναι συμπυκνωμένες φυσικές χρωστικές - μη αραιωμένα με ταλκ και γι αυτό το λόγο δίνουν αξεπέραστη κάλυψη καθώς επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί κανονικά. Επίσης περιέχουν εκχυλίσματα άλγης που βοηθούν στην ενυδάτωση, ηρεμούν το δέρμα και του παρέχουν τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά. ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Οι βάσεις μας είναι πολύ σταθερές. Δεν αλλοιώνονται, δεν χάνουν το χρώμα τους, ούτε δημιουργούν πτυχώσεις πάνω στο δέρμα. Γίνονται ένα με το δέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή αποτελλούνται από μία ποικιλία σωματιδίων διαφόρων μεγεθών τα οποία προσκολλούνται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ανάλαφρο στρώμα στην επιφάνεια που υπερβαίνει την βαρύτητα. Βραβεύτηκαν με τη διάκριση «Πολύ Ανθεκτικά στο Νερό» από εξειδικευμένο εργαστήριο ανανωρισμένο από τον οργανισμό FDA, γιατί αντιστάθηκαν επί 80 λεπτά σε κινούμενο νερό και διατήρησαν επίσης το αρχικό τους επίπεδο SPF αντηλιακής προστασίας! Το SPF που έχουν οι βάσεις μας είναι φυσικό και όχι χημικό. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν αμεση προστασία και δεν απορροφούνται από το SPF 20 με ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για UVA ΚΑΙ UVB δέρμα. Καθώς εφαρμόζετε την βάση σας, εφαρμόζετε επίσης ένα αποτελεσματικό, ευρέως φάσματος αντηλιακό! Χρησιμοποιήστε Αmazing Base ή PurePressed Base για προστασία που διαρκεί αλλά που είναι και εύκολο να την ανανεώσετε αν χρειαστεί.

4 ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Με την κατάλληλη εφαρμογή, οι βάσεις μας δίνουν ένα ελαφρύ αποτέλεσμα στο δέρμα. Η όψη του είναι σατινέ και λαμπερή, ποτέ βαριά και ανομοιόμορφη. Το αποτέλεσμα θυμίζει την όψη μίας νεανικής υγιούς επιδερμίδας. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ Τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία είναι απλά στην εφαρμογή, αν από την αρχή μάθετε ότι - όσο λιγότερο προϊόν, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα! Είναι εύκολο να το παρακάνετε όταν εφαρμόζετε για πρώτη φορά βάσεις από ορυκτά μέταλλα γιατί έχουν συμπυκνωμένες χρωστικές και Η ικανότητα της εργαζόμενης γυναίκας βρίσκεται πάντα σε συνάρτηση με τα εργαλεία που διαθέτει. Το σωστό πινέλο αποτελεί βασικό παράγοντα για μία τέλεια εφαρμογή. χρειάζεστε λιγότερη ποσότητα απ ότι έχετε συνηθήσει να χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές βάσεις στην σειρά Jane Iredale: η Amazing Base, η PurePressed Base και η βάση Liquid Minerals. Η επιλογή της βάσης είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε ελεύθερη μορφή, Αmazing Base, δίνει μία απαλή όψη στην επιδερμίδα που ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε συμπιεσμένη μορφή PurePressed Base είναι ελαφρώς πιο ματ και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε υγρή μορφή Liquid Minerals, (η οποία αφού απλωθεί γίνεται πούδρα), διασφαλίζει τα οφέλη μίας περιποίησης με ορό σε συνδυασμό με την κάλυψη που προσφέρει μία βάση σε υγρή μορφή. Διαφορετικές τεχνικές εφαρμογής χρησιμοποιούνται για την κάθε μία. Για να επιλέξετε την σωστή απόχρωση βάσης, δοκιμάστε λίγο στη περιοχή του σαγονιού σας σε φυσικό φως. Μία πολύ σκούρα βάση, θα τονίσει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους. Για σκούρο δέρμα, διαλέξτε μία βάση που θα είναι ένας τόνος πιο ανοιχτός από τον τόνο του δέρματός σας. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει την τάση για γκρι αποχρώσεις. Λόγω του τρόπου με τον οποίο τα ορυκτά μέταλλα αντιδρούν με το φως, έχουν περισσότερη κάλυψη από το συνηθισμένο μακιγιάζ. Θα ανακαλύψετε πως υπάρχει ποικιλία χρωμάτων τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να επιτύχετε. Μετά απο σωστή εφαρμογή, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα όρια κάλυψης της βάσης.

5 Η τέλεια εφαρμογή ξεκινά με ένα καθαρό, καλά ενυδατωμένο πρόσωπο. Σιγουρευτείτε ότι η κρέμα ενυδάτωσής σας έχει απορροφηθεί καλά από το δέρμα και αφαιρέστε ταμποναριστά, εάν υπάρχει περίσσια λιπαρότητα, πριν εφαρμόσετε τη βάση σας από ορυκτά μέταλλα. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Πολύ γυαλιστερό αποτέλεσμα - Είναι εύκολο να το αποφύγετε χρησιμοποιώντας το σωστό πινέλο, εφαρμόζοντας τα ορυκτά μέταλλα σε λεπτές στρώσεις και τελειώνοντας με πινελιές προς τα κάτω. Συνεχίστε να προσθέτετε στρώσεις μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή κάλυψη. Έντονοι πόροι και λεπτές γραμμές Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση primer Absence και ύστερα τη βάση από ορυκτά μέταλλα, σε συμπιεσμένη ή ελεύθερη μορφή. Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε το Liquid Minerals αντί για τις πούδρες. Για να φωτισετε το πρόσωπό σας και να πετύχετε μία κολακευτική όψη, χρησιμοποιήστε μία πιο ανοιχτόχρωμη βάση στο κέντρο του προσώπου σας και μία πιο σκούρα στην περίμετρό του. Ανομοιομορφίες και κηλίδες Αυτό συμβαίνει όταν οι βάσεις από ορυκτά μέταλλα εφαρμοστούν πριν απορροφηθεί τελείως η ενυδατική κρέμα ή επειδή η κρέμα σας έχει φράξει τους πόρους. Πάντα να περιμένετε να απορροφηθεί η κρέμα και ταμποναριστά αφαιρέστε αν υπάρχει περίσσια λιπαρότητα.

6

7 ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Λόγω της συμπυκνωμένης χρωστικής στα ορυκτά μας μέταλλα, το καμουφλάζ μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, ειδικά όταν έχετε να καλύψετε οποιοδήποτε είδος ερυθρότητας ή ερεθισμού. Προβλήματα του δέρματος όπως η ροδόχρους νόσος, η ακμή, ή ακόμη και επεμβάσεις όπως το χημικό πίλινγκ και η μικροδερμοαπόξεση συχνά δημιουργούν κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα. Μία κίτρινη βάση όπως τα Warm Silk, Amber, Warm Sienna ή το Golden Glow είναι το κλειδί για να καλύψετε και να εξουδετερώσετε την έντονη κόκκινη απόχρωση στο δέρμα σας. Δεν χρειάζεστε πράσινο, το οποίο δίνει μια χλωμή-γκρίζα όψη στην επιδερμίδα σας. Ίσως να χρειαστείτε μεγαλύτερη κάλυψη, με concealer από ορυκτά μέταλλα, για περιπτώσεις με μελανιές, ουλές, υπερμελαχρώσεις και λεύκη στο δέρμα. Ποτέ μην επιχειρείτε καμουφλάζ ύστερα από ιατρική επέμβαση χωρίς την ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Είναι καλύτερα να απλώνετε τα ορυκτά μέταλλα σε διαδοχικές στρώσεις παρά έγκριση του θεράποντος ιατρού. να προσπαθείτε να πετύχετε από την αρχή την τέλεια κάλυψη. Εάν οι βάσεις φαίνονται σαν να έχετε βάλει πούδρα, περιμένετε λίγα λεπτά για να αναδυθούν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας σας ή επιταχύνετε την διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα από τα ενυδατικά μας σπρέι προσώπου. Ταμπονάρετε ελαφρά το πρόσωπό σας ώστε να εισχωρήσει στο δέρμα. Ένα ανομοιογενές αποτέλεσμα μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνηθισμένων σφουγγαριών μακιγιαρίσματος, τα οποία απλά απλώνουν το προϊόν στο δέρμα αντί να το προσαρμόζουν. Εάν χρησιμοποιείτε σφουγγάρι, προτείνουμε το σφουγγαράκι Flocked Sponge, είναι το τέλειο εργαλείο που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε το προϊόν σας. Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα προβάλουν και αναδεικνύουν, ενώ τα σκούρα χρώματα σκιάζουν και απομακρύνουν την προσοχή.

8 ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΝΟΣΟΣ πριν μετά Το μακιγιάζ Jane Iredale δεν περιέχει ουσίες που προκαλούν ευαισθησία όπως χρωστικές FD&C, άρωμα και parabens, κι έτσι είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Μάλιστα το διοξείδιο του τιτανίου, το οξείδιο του ψευδάργυρου, τα θαλασσινά μεταλλικά στοιχεία και τα αντιοξειδωτικά στις βάσεις μας μπορούν να καταπραΰνουν την ερυθρότητα που προκαλεί η ροδόχρους νόσος. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τη ροδόχρου νόσο του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν τα Liquid Minerals, Amazing Base και το D 2 O.

9 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΧΡΟΥ ΝΟΣΟΥ Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση Liquid Minerals δοκιμάζοντάς το πάνω στην γραμμή του σαγονιού σας και αφήστε το να στεγνώσει. Εάν το δέρμα σας είναι πολύ κόκκινο, επιλέξτε μία απόχρωση με βάση το κίτρινο, όπως τα Warm Silk, Amber, Warm Sienna ή Golden Glow σε αντίστοιχη ένταση χρώματος. Τοποθετήστε ποσότητα δύο πιέσεων της αντλίας από το Liquid Minerals στο πίσω μέρος της παλάμης σας και αναμείξτε με το πινέλο Foundation Brush. Πάρτε λίγη βάση με το πινέλο σας και απλώστε απαλά στο πρόσωπο ώστε να απλωθεί To Μagic Mitt αφαιρεί όλο το μακιγιάζ χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό, μόνο με χλιαρό νερό. Αφού πλυθεί και στεγνώσει έχει αποστειρωθεί. Συνιστάται ειδικά για αυτούς που έχουν ακμή ή ροδόχρου νόσο. ομοιόμορφα στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε το Flocked Sponge για να αναμίξετε καλύτερα το προϊόν, εάν χρειαστεί. Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση του Amazing Base, βάση σε μορφή ελεύθερης πούδρας, και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώντας ελαφριές, με κατεύθυνση προς τα κάτω κινήσεις. Εάν χρειαστείτε επιπλέον κάλυψη, χρησιμοποιήστε επιπλέον Amazing Base με το σφουγγαράκι Flocked Sponge και ταμποναριστά εφαρμόστε το πάνω στο δέρμα. Ψεκάστε με D 2 O για την γρήγορη σταθεροποίηση των ορυκτών μετάλλων.

10 ΑΚΜΗ πριν μετά Επιπρόσθετα προϊόντα, όπως το Absence, Disappear και Balance δημιουργήθηκαν ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που υποφέρουν από την ακμή. Το Absence είναι μία μη λιπαρή κρέμα που μετατρέπεται σε πούδρα, που βοηθά να μειωθεί η υπερέκκριση της λιπαρότητας και να ρυθμιστεί το ph της επιδερμίδας. Το Disappear είναι ένα συμπυκνωμένο concealer που περιέχει ωφέλιμα βότανα και προσφέρει την μέγιστη κάλυψη. Το Balance είναι αντιοξειδωτικό σπρέι ενυδάτωσης με απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν την ακμή του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν τα Absence, Disappear, Pure- Pressed Base, Balance και πούδρα φινιρίσματος Pure- Matte finish powder.

11 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση Absence με το πινέλο Foundation Brush. Με το πινέλο Camouflage Brush εφαρμόστε μία πολύ λεπτή στρώση Disappear στις περιοχές που είναι πολύ κόκκινες. Δουλέψτε τις άκρες ώστε να μην έχει έντονη διαφορά το χρώμα του μακιγιάζ με το δέρμα σας. Επαναλάβετε και δεύτερη στρώση Disappear εάν χρειάζεται. Όταν το Disappear στεγνώσει, χρησιμοποιήστε το πινέλο The Handi για να Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε ποσοστό 3% έχει αποδειχθεί πως βοηθά στη μείωση των ατελειών που προκαλεί η ακμή. Και το Balance όπως και το Disappear περιέχουν αυτό το ωφέλιμο βότανο. εφαρμόσετε τη κατάλληλη βάση PurePressed Base σε ολόκληρο το πρόσωπο. Ψεκάστε ελαφρά το πρόσωπο με σπρέι Balance για να σταθεροποιήσει τα ορυκτά μέταλλα και να διασφαλιστεί η ενυδάτωση χωρίς να προστεθεί λιπαρότητα στο δέρμα. Εάν το δέρμα είναι πολύ λιπαρό, τελειώστε με ένα απαλό πέρασμα με την πούδρα PureMatte Finish Powder. Χρησιμοποιήστε τα Blotting Papers (φτιαγμένα από 100% λιναρόσπορο) κατά την διάρκεια της μέρας, όποτε χρειάζονται, για να απορροφήσουν την επιπλέον λιπαρότητα και να κρατήσουν το δέρμα χωρίς γυαλάδα.

12 ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ πριν μετά Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν εφιάλτη για άνδρες και γυναίκες, διότι ακόμα και σε πολύ όμορφα πρόσωπα μπορεί να προσθέσουν χρόνια και να δημιουργήσουν μια κουρασμένη όψη. Συνεπώς, η επιλογή του σωστού concealer είναι πολύ σημαντική. Πάντα να εφαρμόζετε το concealer με το πινέλο μας Camouflage Brush. Θα σας δώσει την πιο φυσική κάλυψη ενώ την ίδια στιγμή συγχρόνως σας επιτρέπει να φτάσετε στα πιο δύσκολα σημεία, όπως η εσωτερική γωνία των ματιών. Επειδή η περιοχή κάτω από τα μάτια δεν έχει καθόλου σμηγματογόνους αδένες, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν με ενυδατικές ιδιότητες, όπως το Circle\Delete, Active Light Under-eye Concealer ή Enlighten Concealer. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν τα Circle\Delete, Pure- Pressed Base και Active Light.

13 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας ή που είναι ελαφρώς πιο ανοιχτό. Πάρτε μία μικρή ποσότητα προϊόντος με το πινέλο Camouflage Brush και εφαρμόστε ταμπονάροντας στο δέρμα σας. Εφαρμόστε το προϊόν στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, κάτω από τις βλεφαρίδες και σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια. Εφαρμόζοντας το προϊόν χιαστί θα διασφαλίσετε πως το προϊόν έχει καλύψει όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων και των κοιλωμάτων. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να λειάνετε και να μαλακώσετε τις άκρες. Η θερμότητα του δάχτυλού σας θα λειώσει το προϊόν αφήνοντας το να διεισδύσει στο δέρμα και να σταθεροποιηθεί. Για να μειώσουμε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια Αλλάξτε σταδιακά το χρώμα από ανοιχτό στις άκρες σε πιο σκούρο στην μέση. Έτσι θα Οι βάσεις μας καλύπτουν τόσο αποτελεσματικά που μπορεί να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα concealer μας. Εφαρμόστε την βάση πρώτα μέχρι και κάτω από το μάτι, ώστε να δείτε εάν σας παρέχει αρκετή κάλυψη. Αν όχι, τότε εφαρμόστε Circle\Delete, Active Light ή Enlighten Concealer. φαίνεται πως τραβιούνται προς τα έξω οι άκρες των ματιών εξαλείφοντας το πρήξιμο στο κέντρο. Για να ελαχιστοποιήσετε την σκιά που δημιουργείται από την σακούλα, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο σκιάς ματιών, ώστε για να εφαρμόσετε βάση σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση της βάσης που έχετε χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο, ακριβώς κάτω από την σακούλα, εκεί όπου εμφανίζεται η σκιά. Η ιδιότητα των ορυκτών μετάλλων να διαχέουν το φως θα βοηθήσει να καλυφτεί η σκιά. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν διαλέγουμε ένα concealer είναι να διαλέξουμε ένα πιο ανοιχτόχρωμο προϊόν από όσο πρέπει. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σας μία γκρίζα, μη ελκυστική απόχρωση, και αν υπάρχει και πρήξιμο θα το τονίσει ακόμη περισσότερο. Για να το αποφύγετε αυτό, δοκιμάστε την απόχρωση του concealer πάνω από την βάση σας. Εάν εξαφανιστεί, είναι το σωστό χρώμα.

14 ΜΕΛΑΝΙΕΣ πριν μετά Όταν προσπαθείτε να καλύψετε μελανιές στο πρόσωπο, να είστε προετοιμασμένοι να δοκιμάσετε διαφορετικές τεχνικές μέχρι να βρείτε τον σωστό συνδυασμό προϊόντων. Τα κρεμώδη concealer, με ροδακινί απόχρωση είναι τα καλύτερα για να καλύψετε τις μπλε και μωβ μελανιές. Τα Circle\Delete 2 και Enlighten Concealer είναι εξαιρετικές επιλογές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τις μελανιές του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν Circle\ Delete 2, PurePressed Base και Copper Wind Pure- Pressed Blush.

15 AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΙΩΝ Πάρτε λίγο concealer με το πινέλο Camouflage Brush ή το σφουγγαράκι Flocked Sponge και πιέστε το ελαφρά πάνω στην μελανιά. Ύστερα με το Flocked Sponge πάρτε λίγη βάση PurePressed Base και απλώστε ταμποναριστά πάνω στην περιοχή που καλύπτετε. Οι μελανιές τείνουν να εξωτερικεύουν μία πράσινη απόχρωση μέσα από το καμουφλάζ. Εάν συμβεί αυτό, Μερικές μελανιές ανταποκρίνονται επίσης καλά στις τεχνικές που περιγράφονται στο παράδειγμα κάλυψης υπερμελαχρώσης. προσπαθήστε να εφαρμόσετε το concealer και τη βάση ξανά, σε στρώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσετε τα προϊόντα σε στρώσεις αρκετές φορές μέχρι να καλυφθεί επαρκώς. Μην φοβηθείτε να βάλετε πολλές στρώσεις. Εάν η διαφορά χρώματος είναι ακόμη ορατή, εφαρμόστε, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι, ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση όπως το Copper Wind PurePressed Blush, και πιέστε το ελαφρώς πάνω στο σημείο. Αυτό συνήθως εξουδετερώνει την γκρι πράσινη απόχρωση. Τελειώστε εφαρμόζοντας PurePressed Base στο υπόλοιπο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το πινέλο The Handi. Όταν η μελανιά είναι στο τελικό στάδιο, τείνει να κιτρινίζει. Ένα concealer με απόχρωση λιλά σαν αυτό που βρίσκεται μέσα στο Corrective Colors Kit, μπορεί συχνά να είναι χρήσιμο. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, αντικαθιστώντας το ροδακινί concealer με το λιλά. Εφαρμόζοντας το λιλά concealer σε στρώσεις και μία από τις πούδρες μας σε ροζ απόχρωση θα βοηθήσει επίσης στην εξουδετέρωση του κίτρινου χρώματος της μελανιάς.

16 ΥΠΕΡΜΕΛΑΧΡΩΣΗ πριν μετά Η υπερμελάχρωση αποτελείται από πολλά χρώματα που συνδυασμένα μοιάζουν καφέ ή γκρι. Μπορεί να καταφέρετε να καλύψετε μερικές από τις υπερχρωματισμένες περιοχές καθώς άλλες θα διαπεράσουν το καμουφλάζ. Είναι σημαντικό να πειραματιστείτε και να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να μην τα καταφέρετε με την πρώτη φορά. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν την υπερμελάχρωση του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν Pure- Pressed Base, Enlighten Concealer, και Pommisst

17 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΥΠΕΡΜΕΛΑΧΡΩΣΕΙΣ Πρώτα ταιριάξτε τον τόνο του δέρματός σας με την σωστή απόχρωση του Pure- Pressed Base για να δείτε την κάλυψη που σας δίνει η βάση των ορυκτών μετάλλων από μόνη της. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, πάρτε λίγο Enlighten Concealer με το πινέλο Camouflage Brush. Δουλέψτε το ώστε να απορροφηθεί στο πινέλο και πιέστε ελαφρά με το πινέλο στα σημεία του προσώπου με τις πιο σκούρες βλάβες. Πάντα να δουλεύετε και να σβήνετε τις άκρες της περιοχής που μακιγιάρετε ώστε να μην έχει έντονη διαφορά το χρώμα του μακιγιάζ με το υπόλοιπο δέρμα. Με το σφουγγαράκι Flocked Sponge πάρτε λίγη βάση από ορυκτά μέταλλα, και περάστε ελαφρά πάνω από τα σημεία που καμουφλάρετε. Με το The Handi απλώστε σε στρώσεις τη βάση σε όλο το πρόσωπο. Σταθεροποιήστε το μακιγιάζ σας με ένα σπρέι προσώπου, όπως το POMMISST. Εάν χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη στις δυσχρωμίες σας, προσθέστε κι άλλη στρώση Enlighten Concealer και εφαρμόστε πάλι ταμποναριστά τη βάση από ορυκτά μέταλλα. Αυτή η τεχνική των στρώσεων είναι πιο αποτελεσματική από το να προσπαθείτε να τα καλύψετε όλα με την πρώτη εφαρμογή και θα έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική για την κάλυψη της λεύκης που περιγράφεται στο επόμενο τμήμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις δυσχρωμίες. Εάν υπάρχει ακόμη μια όψη γκρίζας απόχρωσης, δοκιμάστε concealer σε ροδακινί απόχρωση, όπως τα Circle\ Delete 2 ή το Enlighten Concealer, τα οποία συχνά μπορούν να εξουδετερώσουν αποτελεσματικά τις σκούρες δυσχρωμίες.

18 ΛΕΥΚΗ πριν μετά Όταν καλύπτουμε λεύκη, είναι καλύτερα να βρούμε ένα ενδιάμεσο χρώμα μεταξύ των σκούρων και λευκών περιοχών και να εφαρμοστεί έτσι ώστε να βγει μία ενδιάμεση απόχρωση. Αυτό είναι προτιμητέο από το να προσπαθούμε να ταιριάξουμε τις λευκές περιοχές με τις πιο σκούρες, το οποίο είναι χρονοβόρο και σχεδόν πάντα αφήνει μία σκούρα γραμμή γύρω από τις λευκές περιοχές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν την λεύκη του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν το Αmazing Base και το D 2 O.

19 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ Bάλτε μία μικρή ποσότητα της κατάλληλης απόχρωσης Αmazing Base μέσα στο καπάκι της συσκευασίας του ή σε μια μικρή επιφάνεια. Ψεκάστε ένα Flocked Sponge με D 2 O μέχρι να γίνει υγρό αλλά όχι βρεγμένο (τρία ψεκάσματα είναι συνήθως αρκετά) Πιέστε το υγρό σφουγγάρι πάνω στην πούδρα από ορυκτά μέταλλα στο καπάκι, δημιουργώντας έτσι ένα κρεμώδες μείγμα. Με μακριές, προς τα κάτω κινήσεις, περάστε σε στρώσεις τα ορυκτά μέταλλα στις περιοχές που πρέπει να καλυφθούν. Λειάνετε χρωματικά τις περιοχές που έχουν γραμμές ή χρωματική διαφορά με το σφουγγαράκι και αφήστε να στεγνώσει. Η βάση θα φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμη στην αρχή, αλλά στεγνώνοντας θα αλλάξει προς το σωστό της χρώμα. Οδηγός για να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση: Το ροδακινί καλύπτει τους μπλε και μωβ τόνους. Το κίτρινο καλύπτει τους κόκκινους τόνους. Το γκρι και το καφέ είναι συνδυασμοί χρωμάτων, οπότε θα χρειαστείτε μείξη διαφόρων αποχρώσεων concealer για τα καλύψετε. Χρησιμοποιώντας το Chisel Powder Brush, εφαρμόστε τη κατάλληλη πούδρα Αmazing Base στο χρώμα του δέρματός σας σε όλο το πρόσωπο. Εάν υπάρχουν ακόμη περιοχές που χρειάζονται κι άλλη κάλυψη, πάρτε μία μικρή ποσότητα πούδρας με την στεγνή πλευρά του Flocked Sponge και περάστε πιέζοντας πάνω σε αυτές τις περιοχές. Όταν έχετε επαρκή κάλυψη, περάστε το πινέλο ή το σφουγγάρι με κινήσεις προς τα κάτω, σε ολόκληρο το πρόσωπο για να αφαιρέσετε τις επιπλέον ποσότητες. Ψεκάστε με D 2 O για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ.

20 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΑΣΕΙΣ PurePressed Base - Ευρεία Αντηλιακή Προστασία SPF 20 To αποτέλεσμα του είναι σατινέ και ημι-ματ και χαρίζει φυσική και ελαφριά αίσθηση. Η ιδιότητά του να αντανακλά φώς, κάνει το δέρμα σας να φαίνεται αψεγάδιαστο, υγιές και πιο νεανικό. Θα ξεχάσετε πως φοράτε μακιγιάζ! Στριφογυρίστε το The Handi πάνω στη βάση και αρχίστε την εφαρμογή εκεί που χρειάζεστε την πιο πολύ κάλυψη. Έπειτα εφαρμόστε σε στρώσεις τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Αmazing Base - Ευρεία Αντηλιακή Προστασία SPF 20 Το αποτέλεσμα είναι απαλό και εκθαμβωτικό. Η αίσθηση είναι μεταξένια. Βυθίστε ελαφρά όλες τις μεριές του Chisel Powder Brush στη πούδρα που έχετε βάλει στο καπάκι. Δουλέψτε το πινέλο μέχρι να απορροφηθούν μέσα του όλα τα μεταλλικά στοιχεία και απομακρύνετε ό,τι επιπλέον προϊόν υπάρχει, χτυπώντας το πινέλο στο καπάκι της συσκευασίας. Ξεκινήστε την εφαρμογή εκεί όπου θέλετε την μέγιστη κάλυψη, έπειτα εφαρμόστε μία ελαφριά στρώση στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μην ξεχάσετε τον λαιμό σας. LIQUID MINERALS - ΟΡΥΚΤΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ Το αποτέλεσμα είναι ενυδατικό και ελαφρύ, η δε αίσθηση είναι σαν δεύτερο δέρμα. Βάση και φροντίδα του δέρματος σε ένα μπουκάλι. Ορυκτά μεταλλικά στοιχεία με ενεργά συστατικά όπως Συνένζυμο Q10, βιταμίνη C, βιταμίνη K, φύκια και υαλουρονικό οξύ. Για ένα σατινέ αποτέλεσμα, ψεκάστε το πινέλο Foundation Brush με D 2 O, και εφαρμόστε το Liquid Minerals. Για πιο μεγάλη κάλυψη, χρησιμοποιήστε το πινέλο στεγνό.

21 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ Αbsence Oil Control Primer - Ευρεία Αντηλιακή Προστασία SPF 15 Αυτή η μη λιπαρή κρέμα που μετατρέπεται σε πούδρα, εξουδετερώνει την γυαλάδα και προετοιμάζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη με μία λεία επιφάνεια για την εφαρμογή των βάσεων με ορυκτά. Μειώνει την επιπλέον παραγωγή λιπαρότητας και βοηθάει στην ρύθμιση του ph της επιδερμίδας. Διατηρεί το χρώμα της βάσης, ελέγχοντας την λιπαρότητα και δημιουργώντας ένα «φράγμα» μεταξύ της επιδερμίδας και της βάσης. Το μακιγιάζ παραμένει σταθερό για περισσότερο χρόνο, και η επιδερμίδα δεν γυαλίζει. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Foundation Brush και εφαρμόστε μία ελαφριά στρώση πάνω στις λιπαρές περιοχές, ή χρησιμοποιήστε σε ολόκληρο το πρόσωπο σαν προϊόν primer για όλους τους τύπους δέρματος. ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΣΩΠΟΥ D 2 O ΣΠΡΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΑΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ) BALANCE ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΑΡΩΜΑ ΚΙΤΡΟΥ) POMMIST ΣΠΡΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΑΡΩΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ) Δεν είναι όλα τα σπρέι ίδια. Εμείς σχεδιάσαμε τα δικά μας για να δίνουν ενυδάτωση, αντιοξειδωτικά και άλλα οφέλη στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα προστατεύουν την από την αφυδάτωση. Ψεκάστε ελαφρά το πρόσωπό σας από απόσταση περίπου 12 εκατοστών. Πιέστε ελαφρά με τα δάχτυλά σας το πρόσωπο έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα και να μειωθούν οι λεπτές γραμμές και οι πόροι. CONSEALERS CIRCLE\DELETE Ένα κρεμώδες concealer που όχι μόνο καλύπτει, αλλά ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Camouflage Brush για να εφαρμόσετε μία λεπτή στρώση, όπου χρειάζεται, στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

22 ΠΡΟΪΟΝΤΑ CONSEALERS ACTIVE LIGHT UNDER-EYE CONSEALER ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Δεν έχετε δοκιμάσει άλλο προϊόν σαν κι αυτό! Τα μοναδικά του συστατικά δημιουργούν ένα απαλά εστιασμένο αποτέλεσμα, το οποίο καλύπτει ενώ παράλληλα φωτίζει. Τα εκχυλίσματα από λευκό τσάι και αγγούρι καταπραΰνουν τα κουρασμένα μάτια. Το κερί φαγόπυρου που περιέχει μπορεί ακόμη και να μειώσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Έχει το δικό του πινέλο που είναι ενσωματωμένο στην συσκευασία απ όπου ρέει το προϊόν. Εφαρμόστε ελαφρά στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε ή να φωτίσετε. DISAPPEAR με ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ Αυτό το υπέροχο προϊόν έχει τόσο υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές από ορυκτά μέταλλα που καλύπτει ακόμα και τατουάζ. Περιέχει ευεργετικά βότανα για να καταπραΰνουν τις φλεγμονές και τις ατέλειες. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Camouflage Brush. Για να καλύψετε τις προβληματικές περιοχές, βάλτε μία μικρή ποσότητα στο πινέλο και απλώστε μία λεπτή στρώση πάνω στην περιοχή. Εάν χρειάζεστε κι άλλη κάλυψη, εφαρμόστε άλλη μία στρώση. ENLIGHTEN CONCEALER Η ροδακινί/πορτοκαλί κρέμα θα εξουδετερώσει τους καφέ λεκέδες. Περιέχει το φυσικό λευκαντικό Αrbutin. Πάρτε μία μικρή ποσότητα με το πινέλο Camouflage Brush. Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση Αmazing Base ή PurePressed Base από πάνω, με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι.

23 ΠΙΝΕΛΑ 1. FLOCKED SPONGE 2. THE HANDI BRUSH (ΑΠΟ ΤΡΙΧΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ) CHISEL POWDER BRUSH (ΑΠΟ ΤΡΙΧΑ ΠΟΝΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑΣ) 4. FOUNDATION BRUSH ( ΝΑΪΛΟΝ TAKLON) 5. CAMOUFLAGE BRUSH ( ΝΑΪΛΟΝ TORAY)

24 Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος & Υπεύθυνος Διανομής για την Ελλάδα Αθήνα: Κωνσταντινουπόλεως 29, Νέα Σμύρνη, Τηλ.: , Fax: Θεσσαλονίκη: Κορομηλά 24, περιοχή Μαρτίου, Τηλ./Fax: website:

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους EYE BEAUTY GUIDE t e y x o σ 0 1 BEAUTY TEARS ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους δακρυα ομορφιασ & μακε up ματιων EYE BEAUTY GUIDE 2 Η ομορφιά των ματιών. Τα μάτια αποκαλούνται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ. ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 18, 19, 20. Τα hot χρώµατα µαλλιών. Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ. ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 18, 19, 20. Τα hot χρώµατα µαλλιών. Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς TELIKES SELIDES 11-12-14 12:32 ÂÏ 1 ª π ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 4ος ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ σ30 Τα hot χρώµατα µαλλιών 18, 19, 20 Μάσκες οµορφιάς από το συρτάρι της γιαγιάς 22, 23, 24 Πώς να κάνετε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

Πατήστε (αριστερά) Πατήστε (δεξιά)

Πατήστε (αριστερά) Πατήστε (δεξιά) ΚΩ : ΒΚΕΡΑΜ VELFORM ROTAIR CERAMIC BRUSH Οδηγίες Συγχαρητήρια για την αγορά της Velform Rotair Ceramic Brush. Για να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτού του προϊόντος και να αποφύγετε την κακή χρήση,

Διαβάστε περισσότερα

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ

Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Το 1Χ1 ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ Αγαπητοί Συνεργάτες, Πρόλογος Σκοπός αυτού του εγχειριδίου είναι να σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα της LR Health & Beauty Systems, τη χρήση και τα συστατικά τους,

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων No. 6 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Κατάλογος προϊόντων No. 6 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων No. 6 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ Βάση μακιγίαζ Fb01 Βάση σιλικόνης 10,80 Cc04 Kρέμα CC genius nude 16,90 Cc05 Kρέμα CC smart beige 16,90 Fb02 Bάση για

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων αρ. 2 Ν Ε Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Ε Λ Λ Α Δ Α - Κ Υ Π Ρ Ο Σ

Κατάλογος προϊόντων αρ. 2 Ν Ε Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Ε Λ Λ Α Δ Α - Κ Υ Π Ρ Ο Σ Κατάλογος προϊόντων αρ. 2 Ν Ε Α Ε Κ Δ Ο Σ Η Ε Λ Λ Α Δ Α - Κ Υ Π Ρ Ο Σ Οι αναφερόμενες στο Κατάλογο τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ Η προσφορά σχετικά με την τιμή και τα προϊόντα που αναφέρονται στο Κατάλογο

Διαβάστε περισσότερα

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους.

Στόχος του μακιγιάζ των ματιών είναι να τους δοθεί ζωντάνια, φωτεινότητα, και να φαίνονται ομορφότερα διορθώνοντας τυχόν ατέλειές τους. ΜΑΤΙΑ Γενικά Τα μάτια αποτελούν ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προσώπου. Αυτά δίνουν έκφραση και ζωντάνια. Πολλές φορές έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τις προθέσεις κάποιου άλλου από το βλέμμα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ

Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ Κατάλογος προϊόντων Νο 4 ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΤΙΜΗ Βάση Σιλικόνης Fb01 Βάση Σιλικόνης 10,80 Make-up advanced foundation K001 K002 K003 K004 K008 K005 K006 K007 K009 Ivory

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός. αντιηλιακής προστασίας ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009

Οδηγός. αντιηλιακής προστασίας ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009 Οδηγός αντιηλιακής προστασίας ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 2009 οδηγός αντιηλιακής προστασίας περιεχόμενα σελίδα 04 Χαρείτε τον ήλιο με μέτρο! σελίδα 06 Ήλιος: ο καλύτερος φίλος των παιδιών! σελίδα 08 Όλα όσα θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news Αδιάβροχο Μακιγιάζ

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news Αδιάβροχο Μακιγιάζ 6 12 14 16 20 22 24 26 36 38 περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news # 40 MAΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ - ΜΑΪΟΣ 2014 Αδιάβροχο Μακιγιάζ Dermatude: Οι πελάτες απαιτούν πιο πολλά! HappySun: Νέα καινοτόμα σειρά αντηλιακών προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25

NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25 NOME DA RÚBRICA 00 ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ ΑΡΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟΝ ΚΙ ΕΚΕΊΝΗ 05 ALOE VERA 09 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΆΝΔΡΕΣ 19 ΑΝΤΙΓΉΡΑΝΣΗ Q10 25 ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΙΣΑΤΙΣ (WOAD) 35 ΦΡΟΝΤΊΔΑ ΤΗΣ ΕΥΑΊΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ 41 ΠΑΙΔΙΚΉ COLLECTION

Διαβάστε περισσότερα

MAGAZINE. Issue 01 10. New Era!

MAGAZINE. Issue 01 10. New Era! MAGAZINE Issue 01 10 New Era! Περιεχόμενα Νέο Αντιγήρανση Platinum Μακιγιάζ Στιγμιότυπα Ετήσιος Χορός 2009 LR Kids Fund LR Porsche η Πρώτη Παράδοση στη Γερμανία LR Polo Η πρώτη παράδοση για το 2010 ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Το άρωμα άνθους Κερασιάς. Περιεχόμενα

ΝΕΟ! Το άρωμα άνθους Κερασιάς. Περιεχόμενα Το άρωμα του Ιαπωνικού άνθους Κερασιάς ΝΕΟ! 04 06 16 22 30 32 38 42 Περιεχόμενα SAKURA To άρωμα της άνοιξης ΟΜΟΡΦΙΑ Άψογη φροντίδα για όμορφο δέρμα ΑΝΔΡΑΣ Προϊόντα για τον κόσμο του άνδρα ΓΥΝΑΙΚΑ Προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα

Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Τα ελιξιρια Ομορφιας Της Δημητρας Γουλα Μυστικά από τη φύση Περιεχόμενα Δέρμα...12 Πρόσωπο... 68 Μάτια...100 Χείλη...122 Δόντια... 126 Μακιγιάζ... 130 Ανδρική περιποίηση...152 Λαιμός...154 Μαλλιά...158

Διαβάστε περισσότερα

Wet Make-up Body Make-up Face and Body Painting

Wet Make-up Body Make-up Face and Body Painting Wet Make-up Body Make-up Face and Body Painting H ζωγραφική σώματος με μέικ απ, γνωστή ως Body Painting έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και έχει αποκτήσει ένα υψηλό επίπεδο γοητείας. Ειδικότερα το Body

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news 6 10 12 16 18 22 24 30 34 46 περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news Μακιγιάζ για σκουρόχρωμες γυναίκες Global Lift [ProGEN-in] H θεραπεία βήμα-βήμα Biozone Γλυπτική σώματος με ενεργό όζον Neogenesis System Complex Θεραπεία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ PHYTO SINTESI 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΕΛ. ΣΕΙΡΑ VITA C 4 ΣΕΙΡΑ IDROLIFE 6 ΣΕΙΡΑ LINEA VITA E 10 ΣΕΙΡΑ CALENTULA COUPEROSE RANGE 12 ΣΕΙΡΑ LINEA AHA 14 ΣΕΙΡΑ LINEA ACNEIS 18

Διαβάστε περισσότερα

Μύρισε καλοκαίρι! link. ιακοπές. Ήλιος & Θάλασσα

Μύρισε καλοκαίρι! link. ιακοπές. Ήλιος & Θάλασσα ιακοπές Οι ανεπιθύµητοι... επισκέπτες του καλοκαιριού: κολπικές µολύνσεις, διάρροια των ταξιδιωτών, επιχείλιος έρπης, σελ. 12 Ήλιος & Θάλασσα Αντηλιακή προστασία και πρόληψη, after sun και πρώτες βοήθειες

Διαβάστε περισσότερα

More Quality for your life. ΝΕΟ. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού!

More Quality for your life. ΝΕΟ. Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού! More Quality for your life. world06/2015 ΝΕΟ Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Περισσότερη ομορφιά Με το πάτημα ενός κουμπιού! Ανακαλύψτε τα highlights του μήνα! ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ Καλή διάθεση και σίγουρη προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο!

Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! www.lrworld.com LR Health & Beauty Systems 5 2012 Το πιο φωτεινό LR world Βγείτε στον Ήλιο! Ήλιος και Προστασία Αντηλιακή Προστασία και Περιποίηση με τα Προϊόντα Aloe Vera Sun Care by LR! 40 % Aloe Vera

Διαβάστε περισσότερα

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς

GARRAUD PARIS. Η πηγή της Garraud Paris. Μην ξεχνάτε: το δέρμα σας είναι τόσο μοναδικό όσο και εσείς GARRAUD PARIS Tο 1950 ο Rene Garraud πρωτοπόρος για την εποχή του, δημιούργησε στο Παρίσι ένα πρότυπο κέντρο ομορφιάς συνολικής περιποίησης, το οποίο παρείχε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε καλλυντικές αγωγές,

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάζει την αποτρίχωση με επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας

Αλλάζει την αποτρίχωση με επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι σας i-light_2012.ai 5/14/12 10:42:13 AM ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΟΝΟΥ ΠΑΛΜΙΚΟΥ ΦΩΤΟΣ Μοντέλο IPL 4000 Αποτρίχωση βασισμένη στο φως με τη χρήση της τεχνολογίας IPL (Έντονου παλμικού φωτός) Γρήγορη ταχύτητα

Διαβάστε περισσότερα

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους

Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους beauty does matter Κατάλογος Λιανικών Προϊόντων LABORATORY CLARENA Προϊοντα περιποίησης που βασίζονται σε επαγγελματικές φόρμουλες Διαθέσιμα μόνο σε επαγγελματικούς χώρους Clarena Laboratory Η γραμμή παραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

Real Skincare Real Visible Results. www.ultraceuticals.com

Real Skincare Real Visible Results. www.ultraceuticals.com Real Skincare Real Visible Results www.ultraceuticals.com Το 1999 ο Dr. Heber, ιδρύει την Ultraceuticals με το όραμα να φέρει την δύναμη της αισθητικής δερματολογίας και των ιατρικών θεραπειών πιο κοντά

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ! Absolutely. private

ΝΕΟ! Absolutely. private WORLD 01 2014 ΝΕΟ! Absolutely private PERSONAL EDITION ΝΕΟ! WORLD Ιανουάριος Αγαπητοί Συνεργάτες, με την έναρξη του νέου έτους σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο LR world! Νέο Look, νέο Design, νέα προϊόντα!

Διαβάστε περισσότερα

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news # 39 Eκπαιδεύοντας τις γυναίκες στο μακιγιάζ APILUS 3G: Ο πιο απαλός τρόπος για 100% μόνιμη αποτρίχωση

περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news # 39 Eκπαιδεύοντας τις γυναίκες στο μακιγιάζ APILUS 3G: Ο πιο απαλός τρόπος για 100% μόνιμη αποτρίχωση 6 12 16 20 24 26 28 30 34 36 40 51 52 περιεχόµενα ÐÓÁÌÊÁ news Eκπαιδεύοντας τις γυναίκες στο μακιγιάζ APILUS 3G: Ο πιο απαλός τρόπος για 100% μόνιμη αποτρίχωση SKEYNDOR Οδηγίες για τον ήλιο 10 συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα