Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και"

Transcript

1

2

3 Οι βάσεις από κονιοπτοποιημένα ορυκτά της Jane Iredale έφεραν την επανάσταση και έχουν αλλάξει την αντίληψη που επικρατεί για το μακιγιάζ. Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι φροντίδας του δέρματος παγκοσμίως λόγω των πλεονεκτημάτων τους έναντι του συμβατικού μακιγιάζ και της ιδιότητάς τους να καλύπτουν σχεδόν κάθε ατέλεια του δέρματος με τον πιο φυσικό τρόπο. Το μακιγιάζ Jane Iredale είναι γνωστό ως The Skin Care Make Up και είναι συγχρόνως βάση, concealer, πούδρα και αντηλιακό, όλα σε ένα. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το μακιγιάζ από ορυκτά μέταλλα αποτελεί μεροσ τησ λύσης και όχι του προβλήματος. ΚΑΛΥΨΗ Τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία που χρησιμοποιούμε είναι συμπυκνωμένες φυσικές χρωστικές - μη αραιωμένα με ταλκ και γι αυτό το λόγο δίνουν αξεπέραστη κάλυψη καθώς επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει και να λειτουργεί κανονικά. Επίσης περιέχουν εκχυλίσματα άλγης που βοηθούν στην ενυδάτωση, ηρεμούν το δέρμα και του παρέχουν τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά. ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Οι βάσεις μας είναι πολύ σταθερές. Δεν αλλοιώνονται, δεν χάνουν το χρώμα τους, ούτε δημιουργούν πτυχώσεις πάνω στο δέρμα. Γίνονται ένα με το δέρμα. Αυτό συμβαίνει επειδή αποτελλούνται από μία ποικιλία σωματιδίων διαφόρων μεγεθών τα οποία προσκολλούνται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ανάλαφρο στρώμα στην επιφάνεια που υπερβαίνει την βαρύτητα. Βραβεύτηκαν με τη διάκριση «Πολύ Ανθεκτικά στο Νερό» από εξειδικευμένο εργαστήριο ανανωρισμένο από τον οργανισμό FDA, γιατί αντιστάθηκαν επί 80 λεπτά σε κινούμενο νερό και διατήρησαν επίσης το αρχικό τους επίπεδο SPF αντηλιακής προστασίας! Το SPF που έχουν οι βάσεις μας είναι φυσικό και όχι χημικό. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν αμεση προστασία και δεν απορροφούνται από το SPF 20 με ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ για UVA ΚΑΙ UVB δέρμα. Καθώς εφαρμόζετε την βάση σας, εφαρμόζετε επίσης ένα αποτελεσματικό, ευρέως φάσματος αντηλιακό! Χρησιμοποιήστε Αmazing Base ή PurePressed Base για προστασία που διαρκεί αλλά που είναι και εύκολο να την ανανεώσετε αν χρειαστεί.

4 ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Με την κατάλληλη εφαρμογή, οι βάσεις μας δίνουν ένα ελαφρύ αποτέλεσμα στο δέρμα. Η όψη του είναι σατινέ και λαμπερή, ποτέ βαριά και ανομοιόμορφη. Το αποτέλεσμα θυμίζει την όψη μίας νεανικής υγιούς επιδερμίδας. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ Τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία είναι απλά στην εφαρμογή, αν από την αρχή μάθετε ότι - όσο λιγότερο προϊόν, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα! Είναι εύκολο να το παρακάνετε όταν εφαρμόζετε για πρώτη φορά βάσεις από ορυκτά μέταλλα γιατί έχουν συμπυκνωμένες χρωστικές και Η ικανότητα της εργαζόμενης γυναίκας βρίσκεται πάντα σε συνάρτηση με τα εργαλεία που διαθέτει. Το σωστό πινέλο αποτελεί βασικό παράγοντα για μία τέλεια εφαρμογή. χρειάζεστε λιγότερη ποσότητα απ ότι έχετε συνηθήσει να χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές βάσεις στην σειρά Jane Iredale: η Amazing Base, η PurePressed Base και η βάση Liquid Minerals. Η επιλογή της βάσης είναι θέμα προσωπικής προτίμησης. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε ελεύθερη μορφή, Αmazing Base, δίνει μία απαλή όψη στην επιδερμίδα που ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε συμπιεσμένη μορφή PurePressed Base είναι ελαφρώς πιο ματ και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων. Η βάση από ορυκτά μέταλλα σε υγρή μορφή Liquid Minerals, (η οποία αφού απλωθεί γίνεται πούδρα), διασφαλίζει τα οφέλη μίας περιποίησης με ορό σε συνδυασμό με την κάλυψη που προσφέρει μία βάση σε υγρή μορφή. Διαφορετικές τεχνικές εφαρμογής χρησιμοποιούνται για την κάθε μία. Για να επιλέξετε την σωστή απόχρωση βάσης, δοκιμάστε λίγο στη περιοχή του σαγονιού σας σε φυσικό φως. Μία πολύ σκούρα βάση, θα τονίσει τις λεπτές γραμμές και τους πόρους. Για σκούρο δέρμα, διαλέξτε μία βάση που θα είναι ένας τόνος πιο ανοιχτός από τον τόνο του δέρματός σας. Αυτό θα ελαχιστοποιήσει την τάση για γκρι αποχρώσεις. Λόγω του τρόπου με τον οποίο τα ορυκτά μέταλλα αντιδρούν με το φως, έχουν περισσότερη κάλυψη από το συνηθισμένο μακιγιάζ. Θα ανακαλύψετε πως υπάρχει ποικιλία χρωμάτων τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ανάλογα με την εμφάνιση που θέλετε να επιτύχετε. Μετά απο σωστή εφαρμογή, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα όρια κάλυψης της βάσης.

5 Η τέλεια εφαρμογή ξεκινά με ένα καθαρό, καλά ενυδατωμένο πρόσωπο. Σιγουρευτείτε ότι η κρέμα ενυδάτωσής σας έχει απορροφηθεί καλά από το δέρμα και αφαιρέστε ταμποναριστά, εάν υπάρχει περίσσια λιπαρότητα, πριν εφαρμόσετε τη βάση σας από ορυκτά μέταλλα. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Πολύ γυαλιστερό αποτέλεσμα - Είναι εύκολο να το αποφύγετε χρησιμοποιώντας το σωστό πινέλο, εφαρμόζοντας τα ορυκτά μέταλλα σε λεπτές στρώσεις και τελειώνοντας με πινελιές προς τα κάτω. Συνεχίστε να προσθέτετε στρώσεις μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή κάλυψη. Έντονοι πόροι και λεπτές γραμμές Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση primer Absence και ύστερα τη βάση από ορυκτά μέταλλα, σε συμπιεσμένη ή ελεύθερη μορφή. Εάν δεν λυθεί το πρόβλημα, χρησιμοποιήστε το Liquid Minerals αντί για τις πούδρες. Για να φωτισετε το πρόσωπό σας και να πετύχετε μία κολακευτική όψη, χρησιμοποιήστε μία πιο ανοιχτόχρωμη βάση στο κέντρο του προσώπου σας και μία πιο σκούρα στην περίμετρό του. Ανομοιομορφίες και κηλίδες Αυτό συμβαίνει όταν οι βάσεις από ορυκτά μέταλλα εφαρμοστούν πριν απορροφηθεί τελείως η ενυδατική κρέμα ή επειδή η κρέμα σας έχει φράξει τους πόρους. Πάντα να περιμένετε να απορροφηθεί η κρέμα και ταμποναριστά αφαιρέστε αν υπάρχει περίσσια λιπαρότητα.

6

7 ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ ΜΕ ΟΡΥΚΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑ Λόγω της συμπυκνωμένης χρωστικής στα ορυκτά μας μέταλλα, το καμουφλάζ μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, ειδικά όταν έχετε να καλύψετε οποιοδήποτε είδος ερυθρότητας ή ερεθισμού. Προβλήματα του δέρματος όπως η ροδόχρους νόσος, η ακμή, ή ακόμη και επεμβάσεις όπως το χημικό πίλινγκ και η μικροδερμοαπόξεση συχνά δημιουργούν κόκκινο, ερεθισμένο δέρμα. Μία κίτρινη βάση όπως τα Warm Silk, Amber, Warm Sienna ή το Golden Glow είναι το κλειδί για να καλύψετε και να εξουδετερώσετε την έντονη κόκκινη απόχρωση στο δέρμα σας. Δεν χρειάζεστε πράσινο, το οποίο δίνει μια χλωμή-γκρίζα όψη στην επιδερμίδα σας. Ίσως να χρειαστείτε μεγαλύτερη κάλυψη, με concealer από ορυκτά μέταλλα, για περιπτώσεις με μελανιές, ουλές, υπερμελαχρώσεις και λεύκη στο δέρμα. Ποτέ μην επιχειρείτε καμουφλάζ ύστερα από ιατρική επέμβαση χωρίς την ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Είναι καλύτερα να απλώνετε τα ορυκτά μέταλλα σε διαδοχικές στρώσεις παρά έγκριση του θεράποντος ιατρού. να προσπαθείτε να πετύχετε από την αρχή την τέλεια κάλυψη. Εάν οι βάσεις φαίνονται σαν να έχετε βάλει πούδρα, περιμένετε λίγα λεπτά για να αναδυθούν τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας σας ή επιταχύνετε την διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα από τα ενυδατικά μας σπρέι προσώπου. Ταμπονάρετε ελαφρά το πρόσωπό σας ώστε να εισχωρήσει στο δέρμα. Ένα ανομοιογενές αποτέλεσμα μπορεί να προκληθεί από την χρήση συνηθισμένων σφουγγαριών μακιγιαρίσματος, τα οποία απλά απλώνουν το προϊόν στο δέρμα αντί να το προσαρμόζουν. Εάν χρησιμοποιείτε σφουγγάρι, προτείνουμε το σφουγγαράκι Flocked Sponge, είναι το τέλειο εργαλείο που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε το προϊόν σας. Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα προβάλουν και αναδεικνύουν, ενώ τα σκούρα χρώματα σκιάζουν και απομακρύνουν την προσοχή.

8 ΡΟΔΟΧΡΟΥΣ ΝΟΣΟΣ πριν μετά Το μακιγιάζ Jane Iredale δεν περιέχει ουσίες που προκαλούν ευαισθησία όπως χρωστικές FD&C, άρωμα και parabens, κι έτσι είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα. Μάλιστα το διοξείδιο του τιτανίου, το οξείδιο του ψευδάργυρου, τα θαλασσινά μεταλλικά στοιχεία και τα αντιοξειδωτικά στις βάσεις μας μπορούν να καταπραΰνουν την ερυθρότητα που προκαλεί η ροδόχρους νόσος. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τη ροδόχρου νόσο του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν τα Liquid Minerals, Amazing Base και το D 2 O.

9 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΧΡΟΥ ΝΟΣΟΥ Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση Liquid Minerals δοκιμάζοντάς το πάνω στην γραμμή του σαγονιού σας και αφήστε το να στεγνώσει. Εάν το δέρμα σας είναι πολύ κόκκινο, επιλέξτε μία απόχρωση με βάση το κίτρινο, όπως τα Warm Silk, Amber, Warm Sienna ή Golden Glow σε αντίστοιχη ένταση χρώματος. Τοποθετήστε ποσότητα δύο πιέσεων της αντλίας από το Liquid Minerals στο πίσω μέρος της παλάμης σας και αναμείξτε με το πινέλο Foundation Brush. Πάρτε λίγη βάση με το πινέλο σας και απλώστε απαλά στο πρόσωπο ώστε να απλωθεί To Μagic Mitt αφαιρεί όλο το μακιγιάζ χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό, μόνο με χλιαρό νερό. Αφού πλυθεί και στεγνώσει έχει αποστειρωθεί. Συνιστάται ειδικά για αυτούς που έχουν ακμή ή ροδόχρου νόσο. ομοιόμορφα στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε το Flocked Sponge για να αναμίξετε καλύτερα το προϊόν, εάν χρειαστεί. Επιλέξτε την κατάλληλη απόχρωση του Amazing Base, βάση σε μορφή ελεύθερης πούδρας, και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποιώντας ελαφριές, με κατεύθυνση προς τα κάτω κινήσεις. Εάν χρειαστείτε επιπλέον κάλυψη, χρησιμοποιήστε επιπλέον Amazing Base με το σφουγγαράκι Flocked Sponge και ταμποναριστά εφαρμόστε το πάνω στο δέρμα. Ψεκάστε με D 2 O για την γρήγορη σταθεροποίηση των ορυκτών μετάλλων.

10 ΑΚΜΗ πριν μετά Επιπρόσθετα προϊόντα, όπως το Absence, Disappear και Balance δημιουργήθηκαν ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων που υποφέρουν από την ακμή. Το Absence είναι μία μη λιπαρή κρέμα που μετατρέπεται σε πούδρα, που βοηθά να μειωθεί η υπερέκκριση της λιπαρότητας και να ρυθμιστεί το ph της επιδερμίδας. Το Disappear είναι ένα συμπυκνωμένο concealer που περιέχει ωφέλιμα βότανα και προσφέρει την μέγιστη κάλυψη. Το Balance είναι αντιοξειδωτικό σπρέι ενυδάτωσης με απόσταγμα πράσινου τσαγιού. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν την ακμή του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν τα Absence, Disappear, Pure- Pressed Base, Balance και πούδρα φινιρίσματος Pure- Matte finish powder.

11 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση Absence με το πινέλο Foundation Brush. Με το πινέλο Camouflage Brush εφαρμόστε μία πολύ λεπτή στρώση Disappear στις περιοχές που είναι πολύ κόκκινες. Δουλέψτε τις άκρες ώστε να μην έχει έντονη διαφορά το χρώμα του μακιγιάζ με το δέρμα σας. Επαναλάβετε και δεύτερη στρώση Disappear εάν χρειάζεται. Όταν το Disappear στεγνώσει, χρησιμοποιήστε το πινέλο The Handi για να Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε ποσοστό 3% έχει αποδειχθεί πως βοηθά στη μείωση των ατελειών που προκαλεί η ακμή. Και το Balance όπως και το Disappear περιέχουν αυτό το ωφέλιμο βότανο. εφαρμόσετε τη κατάλληλη βάση PurePressed Base σε ολόκληρο το πρόσωπο. Ψεκάστε ελαφρά το πρόσωπο με σπρέι Balance για να σταθεροποιήσει τα ορυκτά μέταλλα και να διασφαλιστεί η ενυδάτωση χωρίς να προστεθεί λιπαρότητα στο δέρμα. Εάν το δέρμα είναι πολύ λιπαρό, τελειώστε με ένα απαλό πέρασμα με την πούδρα PureMatte Finish Powder. Χρησιμοποιήστε τα Blotting Papers (φτιαγμένα από 100% λιναρόσπορο) κατά την διάρκεια της μέρας, όποτε χρειάζονται, για να απορροφήσουν την επιπλέον λιπαρότητα και να κρατήσουν το δέρμα χωρίς γυαλάδα.

12 ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ πριν μετά Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν εφιάλτη για άνδρες και γυναίκες, διότι ακόμα και σε πολύ όμορφα πρόσωπα μπορεί να προσθέσουν χρόνια και να δημιουργήσουν μια κουρασμένη όψη. Συνεπώς, η επιλογή του σωστού concealer είναι πολύ σημαντική. Πάντα να εφαρμόζετε το concealer με το πινέλο μας Camouflage Brush. Θα σας δώσει την πιο φυσική κάλυψη ενώ την ίδια στιγμή συγχρόνως σας επιτρέπει να φτάσετε στα πιο δύσκολα σημεία, όπως η εσωτερική γωνία των ματιών. Επειδή η περιοχή κάτω από τα μάτια δεν έχει καθόλου σμηγματογόνους αδένες, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν με ενυδατικές ιδιότητες, όπως το Circle\Delete, Active Light Under-eye Concealer ή Enlighten Concealer. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τους μαύρους κύκλους του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν τα Circle\Delete, Pure- Pressed Base και Active Light.

13 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους Διαλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας ή που είναι ελαφρώς πιο ανοιχτό. Πάρτε μία μικρή ποσότητα προϊόντος με το πινέλο Camouflage Brush και εφαρμόστε ταμπονάροντας στο δέρμα σας. Εφαρμόστε το προϊόν στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, κάτω από τις βλεφαρίδες και σε όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια. Εφαρμόζοντας το προϊόν χιαστί θα διασφαλίσετε πως το προϊόν έχει καλύψει όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένων και των κοιλωμάτων. Χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να λειάνετε και να μαλακώσετε τις άκρες. Η θερμότητα του δάχτυλού σας θα λειώσει το προϊόν αφήνοντας το να διεισδύσει στο δέρμα και να σταθεροποιηθεί. Για να μειώσουμε το πρήξιμο κάτω από τα μάτια Αλλάξτε σταδιακά το χρώμα από ανοιχτό στις άκρες σε πιο σκούρο στην μέση. Έτσι θα Οι βάσεις μας καλύπτουν τόσο αποτελεσματικά που μπορεί να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα concealer μας. Εφαρμόστε την βάση πρώτα μέχρι και κάτω από το μάτι, ώστε να δείτε εάν σας παρέχει αρκετή κάλυψη. Αν όχι, τότε εφαρμόστε Circle\Delete, Active Light ή Enlighten Concealer. φαίνεται πως τραβιούνται προς τα έξω οι άκρες των ματιών εξαλείφοντας το πρήξιμο στο κέντρο. Για να ελαχιστοποιήσετε την σκιά που δημιουργείται από την σακούλα, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πινέλο σκιάς ματιών, ώστε για να εφαρμόσετε βάση σε έναν τόνο πιο ανοιχτό από την απόχρωση της βάσης που έχετε χρησιμοποιήσει στο πρόσωπο, ακριβώς κάτω από την σακούλα, εκεί όπου εμφανίζεται η σκιά. Η ιδιότητα των ορυκτών μετάλλων να διαχέουν το φως θα βοηθήσει να καλυφτεί η σκιά. Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη όταν διαλέγουμε ένα concealer είναι να διαλέξουμε ένα πιο ανοιχτόχρωμο προϊόν από όσο πρέπει. Αυτό θα δώσει στο δέρμα σας μία γκρίζα, μη ελκυστική απόχρωση, και αν υπάρχει και πρήξιμο θα το τονίσει ακόμη περισσότερο. Για να το αποφύγετε αυτό, δοκιμάστε την απόχρωση του concealer πάνω από την βάση σας. Εάν εξαφανιστεί, είναι το σωστό χρώμα.

14 ΜΕΛΑΝΙΕΣ πριν μετά Όταν προσπαθείτε να καλύψετε μελανιές στο πρόσωπο, να είστε προετοιμασμένοι να δοκιμάσετε διαφορετικές τεχνικές μέχρι να βρείτε τον σωστό συνδυασμό προϊόντων. Τα κρεμώδη concealer, με ροδακινί απόχρωση είναι τα καλύτερα για να καλύψετε τις μπλε και μωβ μελανιές. Τα Circle\Delete 2 και Enlighten Concealer είναι εξαιρετικές επιλογές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν τις μελανιές του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν Circle\ Delete 2, PurePressed Base και Copper Wind Pure- Pressed Blush.

15 AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΜΕΛΑΝΙΩΝ Πάρτε λίγο concealer με το πινέλο Camouflage Brush ή το σφουγγαράκι Flocked Sponge και πιέστε το ελαφρά πάνω στην μελανιά. Ύστερα με το Flocked Sponge πάρτε λίγη βάση PurePressed Base και απλώστε ταμποναριστά πάνω στην περιοχή που καλύπτετε. Οι μελανιές τείνουν να εξωτερικεύουν μία πράσινη απόχρωση μέσα από το καμουφλάζ. Εάν συμβεί αυτό, Μερικές μελανιές ανταποκρίνονται επίσης καλά στις τεχνικές που περιγράφονται στο παράδειγμα κάλυψης υπερμελαχρώσης. προσπαθήστε να εφαρμόσετε το concealer και τη βάση ξανά, σε στρώσεις. Μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσετε τα προϊόντα σε στρώσεις αρκετές φορές μέχρι να καλυφθεί επαρκώς. Μην φοβηθείτε να βάλετε πολλές στρώσεις. Εάν η διαφορά χρώματος είναι ακόμη ορατή, εφαρμόστε, χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι, ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση όπως το Copper Wind PurePressed Blush, και πιέστε το ελαφρώς πάνω στο σημείο. Αυτό συνήθως εξουδετερώνει την γκρι πράσινη απόχρωση. Τελειώστε εφαρμόζοντας PurePressed Base στο υπόλοιπο πρόσωπο χρησιμοποιώντας το πινέλο The Handi. Όταν η μελανιά είναι στο τελικό στάδιο, τείνει να κιτρινίζει. Ένα concealer με απόχρωση λιλά σαν αυτό που βρίσκεται μέσα στο Corrective Colors Kit, μπορεί συχνά να είναι χρήσιμο. Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, αντικαθιστώντας το ροδακινί concealer με το λιλά. Εφαρμόζοντας το λιλά concealer σε στρώσεις και μία από τις πούδρες μας σε ροζ απόχρωση θα βοηθήσει επίσης στην εξουδετέρωση του κίτρινου χρώματος της μελανιάς.

16 ΥΠΕΡΜΕΛΑΧΡΩΣΗ πριν μετά Η υπερμελάχρωση αποτελείται από πολλά χρώματα που συνδυασμένα μοιάζουν καφέ ή γκρι. Μπορεί να καταφέρετε να καλύψετε μερικές από τις υπερχρωματισμένες περιοχές καθώς άλλες θα διαπεράσουν το καμουφλάζ. Είναι σημαντικό να πειραματιστείτε και να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να μην τα καταφέρετε με την πρώτη φορά. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν την υπερμελάχρωση του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν Pure- Pressed Base, Enlighten Concealer, και Pommisst

17 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΥΠΕΡΜΕΛΑΧΡΩΣΕΙΣ Πρώτα ταιριάξτε τον τόνο του δέρματός σας με την σωστή απόχρωση του Pure- Pressed Base για να δείτε την κάλυψη που σας δίνει η βάση των ορυκτών μετάλλων από μόνη της. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, πάρτε λίγο Enlighten Concealer με το πινέλο Camouflage Brush. Δουλέψτε το ώστε να απορροφηθεί στο πινέλο και πιέστε ελαφρά με το πινέλο στα σημεία του προσώπου με τις πιο σκούρες βλάβες. Πάντα να δουλεύετε και να σβήνετε τις άκρες της περιοχής που μακιγιάρετε ώστε να μην έχει έντονη διαφορά το χρώμα του μακιγιάζ με το υπόλοιπο δέρμα. Με το σφουγγαράκι Flocked Sponge πάρτε λίγη βάση από ορυκτά μέταλλα, και περάστε ελαφρά πάνω από τα σημεία που καμουφλάρετε. Με το The Handi απλώστε σε στρώσεις τη βάση σε όλο το πρόσωπο. Σταθεροποιήστε το μακιγιάζ σας με ένα σπρέι προσώπου, όπως το POMMISST. Εάν χρειάζεστε περισσότερη κάλυψη στις δυσχρωμίες σας, προσθέστε κι άλλη στρώση Enlighten Concealer και εφαρμόστε πάλι ταμποναριστά τη βάση από ορυκτά μέταλλα. Αυτή η τεχνική των στρώσεων είναι πιο αποτελεσματική από το να προσπαθείτε να τα καλύψετε όλα με την πρώτη εφαρμογή και θα έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα. Η τεχνική για την κάλυψη της λεύκης που περιγράφεται στο επόμενο τμήμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις δυσχρωμίες. Εάν υπάρχει ακόμη μια όψη γκρίζας απόχρωσης, δοκιμάστε concealer σε ροδακινί απόχρωση, όπως τα Circle\ Delete 2 ή το Enlighten Concealer, τα οποία συχνά μπορούν να εξουδετερώσουν αποτελεσματικά τις σκούρες δυσχρωμίες.

18 ΛΕΥΚΗ πριν μετά Όταν καλύπτουμε λεύκη, είναι καλύτερα να βρούμε ένα ενδιάμεσο χρώμα μεταξύ των σκούρων και λευκών περιοχών και να εφαρμοστεί έτσι ώστε να βγει μία ενδιάμεση απόχρωση. Αυτό είναι προτιμητέο από το να προσπαθούμε να ταιριάξουμε τις λευκές περιοχές με τις πιο σκούρες, το οποίο είναι χρονοβόρο και σχεδόν πάντα αφήνει μία σκούρα γραμμή γύρω από τις λευκές περιοχές. Τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για να καλύψουν την λεύκη του μοντέλου μας συμπεριλαμβάνουν το Αmazing Base και το D 2 O.

19 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ Bάλτε μία μικρή ποσότητα της κατάλληλης απόχρωσης Αmazing Base μέσα στο καπάκι της συσκευασίας του ή σε μια μικρή επιφάνεια. Ψεκάστε ένα Flocked Sponge με D 2 O μέχρι να γίνει υγρό αλλά όχι βρεγμένο (τρία ψεκάσματα είναι συνήθως αρκετά) Πιέστε το υγρό σφουγγάρι πάνω στην πούδρα από ορυκτά μέταλλα στο καπάκι, δημιουργώντας έτσι ένα κρεμώδες μείγμα. Με μακριές, προς τα κάτω κινήσεις, περάστε σε στρώσεις τα ορυκτά μέταλλα στις περιοχές που πρέπει να καλυφθούν. Λειάνετε χρωματικά τις περιοχές που έχουν γραμμές ή χρωματική διαφορά με το σφουγγαράκι και αφήστε να στεγνώσει. Η βάση θα φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμη στην αρχή, αλλά στεγνώνοντας θα αλλάξει προς το σωστό της χρώμα. Οδηγός για να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση: Το ροδακινί καλύπτει τους μπλε και μωβ τόνους. Το κίτρινο καλύπτει τους κόκκινους τόνους. Το γκρι και το καφέ είναι συνδυασμοί χρωμάτων, οπότε θα χρειαστείτε μείξη διαφόρων αποχρώσεων concealer για τα καλύψετε. Χρησιμοποιώντας το Chisel Powder Brush, εφαρμόστε τη κατάλληλη πούδρα Αmazing Base στο χρώμα του δέρματός σας σε όλο το πρόσωπο. Εάν υπάρχουν ακόμη περιοχές που χρειάζονται κι άλλη κάλυψη, πάρτε μία μικρή ποσότητα πούδρας με την στεγνή πλευρά του Flocked Sponge και περάστε πιέζοντας πάνω σε αυτές τις περιοχές. Όταν έχετε επαρκή κάλυψη, περάστε το πινέλο ή το σφουγγάρι με κινήσεις προς τα κάτω, σε ολόκληρο το πρόσωπο για να αφαιρέσετε τις επιπλέον ποσότητες. Ψεκάστε με D 2 O για να σταθεροποιήσετε το μακιγιάζ.

20 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΑΣΕΙΣ PurePressed Base - Ευρεία Αντηλιακή Προστασία SPF 20 To αποτέλεσμα του είναι σατινέ και ημι-ματ και χαρίζει φυσική και ελαφριά αίσθηση. Η ιδιότητά του να αντανακλά φώς, κάνει το δέρμα σας να φαίνεται αψεγάδιαστο, υγιές και πιο νεανικό. Θα ξεχάσετε πως φοράτε μακιγιάζ! Στριφογυρίστε το The Handi πάνω στη βάση και αρχίστε την εφαρμογή εκεί που χρειάζεστε την πιο πολύ κάλυψη. Έπειτα εφαρμόστε σε στρώσεις τα ορυκτά μεταλλικά στοιχεία σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό. Αmazing Base - Ευρεία Αντηλιακή Προστασία SPF 20 Το αποτέλεσμα είναι απαλό και εκθαμβωτικό. Η αίσθηση είναι μεταξένια. Βυθίστε ελαφρά όλες τις μεριές του Chisel Powder Brush στη πούδρα που έχετε βάλει στο καπάκι. Δουλέψτε το πινέλο μέχρι να απορροφηθούν μέσα του όλα τα μεταλλικά στοιχεία και απομακρύνετε ό,τι επιπλέον προϊόν υπάρχει, χτυπώντας το πινέλο στο καπάκι της συσκευασίας. Ξεκινήστε την εφαρμογή εκεί όπου θέλετε την μέγιστη κάλυψη, έπειτα εφαρμόστε μία ελαφριά στρώση στο υπόλοιπο πρόσωπο. Μην ξεχάσετε τον λαιμό σας. LIQUID MINERALS - ΟΡΥΚΤΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ Το αποτέλεσμα είναι ενυδατικό και ελαφρύ, η δε αίσθηση είναι σαν δεύτερο δέρμα. Βάση και φροντίδα του δέρματος σε ένα μπουκάλι. Ορυκτά μεταλλικά στοιχεία με ενεργά συστατικά όπως Συνένζυμο Q10, βιταμίνη C, βιταμίνη K, φύκια και υαλουρονικό οξύ. Για ένα σατινέ αποτέλεσμα, ψεκάστε το πινέλο Foundation Brush με D 2 O, και εφαρμόστε το Liquid Minerals. Για πιο μεγάλη κάλυψη, χρησιμοποιήστε το πινέλο στεγνό.

21 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ Αbsence Oil Control Primer - Ευρεία Αντηλιακή Προστασία SPF 15 Αυτή η μη λιπαρή κρέμα που μετατρέπεται σε πούδρα, εξουδετερώνει την γυαλάδα και προετοιμάζει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη με μία λεία επιφάνεια για την εφαρμογή των βάσεων με ορυκτά. Μειώνει την επιπλέον παραγωγή λιπαρότητας και βοηθάει στην ρύθμιση του ph της επιδερμίδας. Διατηρεί το χρώμα της βάσης, ελέγχοντας την λιπαρότητα και δημιουργώντας ένα «φράγμα» μεταξύ της επιδερμίδας και της βάσης. Το μακιγιάζ παραμένει σταθερό για περισσότερο χρόνο, και η επιδερμίδα δεν γυαλίζει. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Foundation Brush και εφαρμόστε μία ελαφριά στρώση πάνω στις λιπαρές περιοχές, ή χρησιμοποιήστε σε ολόκληρο το πρόσωπο σαν προϊόν primer για όλους τους τύπους δέρματος. ΣΠΡΕΪ ΠΡΟΣΩΠΟΥ D 2 O ΣΠΡΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΑΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ) BALANCE ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΑΡΩΜΑ ΚΙΤΡΟΥ) POMMIST ΣΠΡΕΙ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ (ΑΡΩΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ) Δεν είναι όλα τα σπρέι ίδια. Εμείς σχεδιάσαμε τα δικά μας για να δίνουν ενυδάτωση, αντιοξειδωτικά και άλλα οφέλη στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα προστατεύουν την από την αφυδάτωση. Ψεκάστε ελαφρά το πρόσωπό σας από απόσταση περίπου 12 εκατοστών. Πιέστε ελαφρά με τα δάχτυλά σας το πρόσωπο έτσι ώστε να απορροφηθεί καλύτερα και να μειωθούν οι λεπτές γραμμές και οι πόροι. CONSEALERS CIRCLE\DELETE Ένα κρεμώδες concealer που όχι μόνο καλύπτει, αλλά ενυδατώνει την περιοχή κάτω από τα μάτια. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Camouflage Brush για να εφαρμόσετε μία λεπτή στρώση, όπου χρειάζεται, στην περιοχή κάτω από τα μάτια.

22 ΠΡΟΪΟΝΤΑ CONSEALERS ACTIVE LIGHT UNDER-EYE CONSEALER ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Δεν έχετε δοκιμάσει άλλο προϊόν σαν κι αυτό! Τα μοναδικά του συστατικά δημιουργούν ένα απαλά εστιασμένο αποτέλεσμα, το οποίο καλύπτει ενώ παράλληλα φωτίζει. Τα εκχυλίσματα από λευκό τσάι και αγγούρι καταπραΰνουν τα κουρασμένα μάτια. Το κερί φαγόπυρου που περιέχει μπορεί ακόμη και να μειώσει τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Έχει το δικό του πινέλο που είναι ενσωματωμένο στην συσκευασία απ όπου ρέει το προϊόν. Εφαρμόστε ελαφρά στην περιοχή που θέλετε να καλύψετε ή να φωτίσετε. DISAPPEAR με ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ Αυτό το υπέροχο προϊόν έχει τόσο υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές από ορυκτά μέταλλα που καλύπτει ακόμα και τατουάζ. Περιέχει ευεργετικά βότανα για να καταπραΰνουν τις φλεγμονές και τις ατέλειες. Χρησιμοποιήστε το πινέλο Camouflage Brush. Για να καλύψετε τις προβληματικές περιοχές, βάλτε μία μικρή ποσότητα στο πινέλο και απλώστε μία λεπτή στρώση πάνω στην περιοχή. Εάν χρειάζεστε κι άλλη κάλυψη, εφαρμόστε άλλη μία στρώση. ENLIGHTEN CONCEALER Η ροδακινί/πορτοκαλί κρέμα θα εξουδετερώσει τους καφέ λεκέδες. Περιέχει το φυσικό λευκαντικό Αrbutin. Πάρτε μία μικρή ποσότητα με το πινέλο Camouflage Brush. Εφαρμόστε μία λεπτή στρώση Αmazing Base ή PurePressed Base από πάνω, με ένα πινέλο ή ένα σφουγγαράκι.

23 ΠΙΝΕΛΑ 1. FLOCKED SPONGE 2. THE HANDI BRUSH (ΑΠΟ ΤΡΙΧΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ) CHISEL POWDER BRUSH (ΑΠΟ ΤΡΙΧΑ ΠΟΝΥ ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑΣ) 4. FOUNDATION BRUSH ( ΝΑΪΛΟΝ TAKLON) 5. CAMOUFLAGE BRUSH ( ΝΑΪΛΟΝ TORAY)

24 Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος & Υπεύθυνος Διανομής για την Ελλάδα Αθήνα: Κωνσταντινουπόλεως 29, Νέα Σμύρνη, Τηλ.: , Fax: Θεσσαλονίκη: Κορομηλά 24, περιοχή Μαρτίου, Τηλ./Fax: website:

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

FM GROUP MAKE-UP ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣΗ ΜΑΚΙΓΙΑΖ CC Τι είναι η Βάση CC; Είναι ένα προϊόν, το οποίο συνδυάζει πολλές λειτουργίες: περιποιείται τέλεια και χαρίζει ομοιομορφία στο δέρμα, προετοιμάζει για την εφαρμογή του make up, προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου

Κατάλογος Προϊόντων. Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κατάλογος Προϊόντων Κατηγορία: Περιποίηση προσώπου Κρέμα προσώπου για τη φροντίδα και την αναπλήρωση του πολύ ξηρού και ατοπικού δέρματος με δραστικά μόρια του φυτού καλέντουλα, γάλα βρώμης & μελισσοκέρι

Διαβάστε περισσότερα

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α

Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α Caviar Skincare Caviar. Προηγμένη σύνθεση που βασίζεται στο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά χαβιάρι, σε πεπτίδια που προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου και στο συνένζυμο Α που αναπλάθει τα κύτταρα. Αυτή η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ALOE VERA Η FM GROUP δημιουργεί για εσάς μια μοναδική σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας με βασικό συστατικό την Aloe Vera από βιολογικές καλλιέργειες, με την εγγύηση ποιότητας του Οργανισμού Ecocert και των πιστοποιητικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ;

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Ανομοιομορφίες του τόνου του δέρματός σας; Σκούρες κηλίδες ή σημάδια γήρανσης; Έναν ωχρό, υποκίτρινο τόνο στην επιδερμίδα σας; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές;

Τα προϊόντα της σειράς Hello Honey έχουν περάσει τις απαιτούμενες δοκιμές; Σειρά Hello Honey ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Τι είναι η σειρά Hello Honey; Η σειρά Hello Honey αποτελείται από υψηλής ποιότητας καλλυντικά που έχουν δημιουργηθεί για την περιποίηση της επιδερμίδας.

Διαβάστε περισσότερα

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist

MONTIBELLO. Soothing Refreshing Mist Soothing Refreshing Mist Δοχείο: 125 ml spray Για χρήση από επαγγελματία ή για μεταπώληση. Υφή: Υγρή, να ψεκάζεται σαν ελαφριά ομίχλη (εκνέφωμα). Άρωμα: Χωρίς άρωμα. Συμπύκνωμα θερμικού ιατρικού μεταλλικού

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους

BEAUTY GUIDE. & μακε up ματιων. δακρυα ομορφιασ. Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους EYE BEAUTY GUIDE t e y x o σ 0 1 BEAUTY TEARS ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Πως να μαγέψετε στις βραδινές σας εξόδους δακρυα ομορφιασ & μακε up ματιων EYE BEAUTY GUIDE 2 Η ομορφιά των ματιών. Τα μάτια αποκαλούνται

Διαβάστε περισσότερα

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser

Στοχευμένη Λύση. Complete Daily Cleanser Correcting Skincare Στοχευμένη Λύση Στη ζωή, οι προκλήσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν και οι στόχοι να επιτευχθούν με τη σωστή εστίαση. Το ίδιο ισχύει για τη φροντίδα της επιδερμίδας. Η Kerstin Florian

Διαβάστε περισσότερα

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ!

NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! NEO H ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ! KAINOTOMIA: ΝΕΑ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΦΗ ΚΟLESTON ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΦΡΟΥ Τώρα η µόνιµη βαφή αφρός της Koleston σας δίνει την ακαταµάχητη δύναµη του έντονου χρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Εξειδίκευση ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ERIC FAVRE ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ Ο ERIC FAVRE και η εξειδικευμένη ομάδα του στηρίχτηκαν στις κλινικές μελέτες και

Διαβάστε περισσότερα

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης

Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΛΑΙΜΟΥ LANYARDS TRENDY BUSINESS Σατινέ Κορδόνια Ψηφιακής εκτύπωσης Τα σατινέ κορδόνια έχουν γίνει το πιο δημοφιλές είδος κορδονιού. Η απαλή σαν μετάξι επιφάνειά τους είναι ιδανική για ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λουκ για τη σεζόν

Νέα λουκ για τη σεζόν Νέα λουκ για τη σεζόν Γίνετε δημιουργικοί με την ανοιξιάτικη συλλογή χρωμάτων περιορισμένης διάρκειας της Amway και ξεκινήστε τη σεζόν με μια νέα εμφάνιση. Ά νοιξη: ο ουρανός είναι γαλανός και τα λουλούδια

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ 1 2 3 Αποτροπή μόλυνσης Καθαρισμός (εξίδρωση) Κοκκιοποίηση - Προστασία της κοκκιοποίησης (κοκκίδωσης) Επιθηλίωση 1η ΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml

ENERGIA C ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Γαλάκτωμα 200/500ml Λοσιόν 200/500ml Κρέμα 50/250ml Μάσκα 50/250ml Ορός 30ml ENERGIA C Τελευταίες επιστημονικές έδειξαν ότι πολλά οφέλη σε κοσμητικό επίπεδο μπορεί να έχει το δέρμα από την βιταμίνη C. Εκτός της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής δράσης ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ARTISTRY EXACT FIT Powder Foundation TM Άψογη κάλυψη λεία επιδερμίδα Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2014. Η καθημερινότητά μας είναι πολύ πιεστική και σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, είτε είμαστε στο

Διαβάστε περισσότερα

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ.

Pedi Jet TM Άλατα για το πεντικιούρ που δεν δημιουργούν αφρό, ιδανικά για χρήση σε λεκανάκια με υδρομασάζ. Pedi Soak TM Ένα έξτρα συμπυκνωμένο αφρόλουτρο για το πεντικιούρ. Πλούσιος αφρός με τις ιδιότητες του Tea Tree Oil για να καθαρίσει και να μαλακώσει και το πιο ξηρό σκληρό δέρμα. Pedi Jet TM Άλατα για

Διαβάστε περισσότερα

Συνταγές ομορφιάς με καφέ

Συνταγές ομορφιάς με καφέ Συνταγές ομορφιάς με καφέ καφές έχει αποδειχτεί ότι ασκεί θετική επίδραση στο δέρμα. Περιέχει δυνατά αντιοξειδωτικά στοιχεία, προστατεύοντας το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας τον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA

ΣΕΙΡΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ALOE VERA Ρύπανση του περιβάλλοντος, δυσμενείς εξωτερικές συνθήκες, κακή διατροφή αποτελούν μόνο κάποιους από τους παράγοντες που αποδυναμώνουν τις λειτουργίες προστασίας και αναδόμησης της επιδερμίδας. Το δέρμα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ να ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος, τον τύπο του και τις

Διαβάστε περισσότερα

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ total matte foundation 1) Σε τι διαφέρει το Foundation για ματ αποτέλεσμα από τα άλλα foundations που προσφέρει η FM GROUP MAKE UP; Το νέο foundation είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN

Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Η Φιλοσοφία της Herbalife SKIN Κλινικά-ελεγμένα προϊόντα για καθαρισμό, τόνωση, θεραπεία, στοχευμένη ενυδάτωση της επιδερμίδας. Πολυτελής υφές και μεταξένια και απαλά στρώματα, με ακτινοβόλα σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ

ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΗΛΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ήλιος µπορεί να είναι φίλος... ευθύνεται για την παραγωγή µελανίνης, το φυσικό µαύρισµα και την προστασία από τα ηλιακά εγκαύµατα ενεργοποιεί τη σύνθεση της βιταµίνης D, που

Διαβάστε περισσότερα

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α

GOLD REGENESIS. Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Η ο μ ο ρ φ ι ά δ ε ν έ χ ε ι η λ ι κ ί α Πολυτελής σειρά περιποίησης για την ώριμη επιδερμίδα με βάση τον κολλοειδή χρυσό αποτελείται από κρέμα ημέρας, κρέμα νύχτας και κρέμα ματιών Κολλοειδής χρυσός

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE MOISTURE KICK

BC BONACURE MOISTURE KICK BC BONACURE MOISTURE KICK BC MOISTURE KICK Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη BB Beauty Balm Shampoo Spray Conditioner Treatment Defining Cream Η ASK Education για Κομμωτές

Διαβάστε περισσότερα

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ!

BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! BEAUTY SPECIAL V.I.B. ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΔΈΡΜΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΠΑΡΕΛΘΌΝ. ΏΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΆΔΑΣ! 16 ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΊΟ ΠΡΟΪΌΝ ΜΑΣ! V.I.B. Very Intensive Booster Κρέμα προσώπου Αναζωογονητική κρέμα για νεανική λάμψη Κοκτέιλ φροντίδας

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer.

Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο να αφαιρέσετε τη γυαλάδα από την επιφάνεια του νυχιού με ένα buffer. Stp-by-Stp Color Shllac Εφαρμογή & Αφαίρεση Καλωσορίστε το ΠΡΩΤΟ υβριδικό βερνίκι νυχιών. Η νέα, κατοχυρωμένη πατέντα UV 3 συνδυάζει την ευκολία εφαρμογής του βερνικιού με τις επιδόσεις του gl. Μια καινοτομία

Διαβάστε περισσότερα

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8

OSiS+ GLAMINATION. 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION 1 of 8 OSiS+ GLAMINATION Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Prime Prep Spray Plumping Shine Mousse Smooth Polish Elixir Light Glossy Holdspray Strong Glossy

Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ

Οφέλη. Pre-Lift Kera Protector. Ξανοιχτική Κρέμα. Μόνιμη Κρέμα Βαφή. Πρόσθετα Παστέλ BLONDME - ΧΡΩΜΑ Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Pre-Lift Kera Protector Ξανοιχτική Κρέμα Μόνιμη Κρέμα Βαφή Ξανοιχτική Κρέμα Κάλυψης Λευκών Σκόνη Για Προηγμένο Ξάνοιγμα 9+

Διαβάστε περισσότερα

MASCARA από την FM GROUP

MASCARA από την FM GROUP 1 3 2 phenomenal mascara ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑΡΑ 10 ml FM z000 Intense Black new dimension lash mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ 7 ml FM z001 Hypnotic Black volume designer mascara ΜΑΣΚΑΡΑ ΓΙΑ ΟΓΚΟ 11 ml FM

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ SET ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ αποτελείται από: Αντηλιακό λάδι SPF 15 Αντηλιακή λοσιόν SPF 30 Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βήμα προς βήμα

Οδηγός βήμα προς βήμα SPAMANICURETM Μια αρμονική σύνθεση κίτρου, από βασικά έλαια, Vitamin και αντιοξειδωτικά, σχεδιασμένη για να διεγείρει τις αισθήσεις καθώς καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα. Το ζωηρό του άρωμα θα δραστηριοποιήσει,

Διαβάστε περισσότερα

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014

Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα πολύ υψηλής προστασίας - SPF 50+ Κωδικός: 3760075070014 Αντηλιακό γαλάκτωμα που προστατεύει τη ισορροπία της χλωρίδας του δέρματος και ενεργοποιεί τη φυσική άμυνα της βρεφικής και παιδικής

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE OLIVE OIL LINE Οι αρχαίοι Έλληνες θεωρούσαν το λάδι ως υγρό χρυσάφι, τις ελιές ως σύμβολο της καλοσύνης και της ευγένειας, ενώ ακόμη και σήμερα τα κλαδιά της ελιάς συμβολίζουν την ειρήνη. Το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL

2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL CRAZY 2014: ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ UNCONVENTIONAL Μια μόδα που ξεκίνησε από τις αγγλοσαξονικές χώρες έχει γίνει ήδη μανία και trendy τάση και στην Ελλάδα, με έντονους χρωματισμούς που εκπλήσσουν, αλλά χαρίζουν επίσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: επ 38ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ-ΒΑΣΩ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΗΝΑ 2009-2010 ΟΜΟΡΦΙΑ Οµορφιά

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά περιποίησης σώματος

Σειρά περιποίησης σώματος Σειρά περιποίησης σώματος Τι είναι η σειρά Θρίαμβος των Ορχιδέων; Ο Θρίαμβος των Ορχιδέων αποτελεί μία σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος τα οποία περιέχουν,

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑ 3 ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΡΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ

Διαβάστε περισσότερα

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών.

LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. LAVISH HAIR CARE FOR MEN: Τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες που προσφέρουν έξτρα δυνατό κράτημα και απόλυτο έλεγχο της τρίχας σε κάθε τύπο μαλλιών. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ελληνική εταιρία Tast Group, με έδρα την

Διαβάστε περισσότερα

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel

Επίστρωση Φυσικού Νυχιού με UV Gel ENHANCEMENTS 1 ώρα Μία επιλογή υπηρεσίας, που είναι ιδανική για υγιή, φυσικά νύχια των χεριών και των ποδιών, που χρειάζονται προστασία και ενίσχυση του χρώματος. Βήμα 1: Καθαρισμός 1. Παρακινήστε τον

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ PEELINGS EASY TCA PEEL ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ Χωρίς στερήσεις και υπερβολές, χαρίζει: ΛΑΜΨΗ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ Το Easy TCA peel είναι ένα απαλό peeling

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Φροντίδα, Θεραπεία, Στάιλινγκ από τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών SATINIQUE Η AMWAY φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση των μαλλιών Αθήνα, Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η AMWAY HELLAS παρουσίασε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΘΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΕ1804 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ 1 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Καλλυντικά : Γαλακτώματα, λοσιόν, κρέμες, μάσκες, πήλινγκ, αμπούλες, ορούς κ.τ.λ. Κεριά αποτρίχωσης Ειδικά λάδια Γάζες Βαμβάκια Σφουγγαράκια Γάντια Μάσκες οδοντιατρικές Σπάτουλες μεταλλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος

ΣΕΙΡΑ BODY SIGN. Φυσικός αφρός για το σώμα. Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη. Φυσικό βούτυρο σώματος body sign. Φυσικό σαπούνι σώματος ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Φυσικό peeling σώματος με ζάχαρη Φυσικό βούτυρο σώματος body sign Φυσικό σαπούνι σώματος Φυσικός αφρός για το σώμα ΣΕΙΡΑ BODY SIGN Περιέχει βούτυρο

Διαβάστε περισσότερα

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax

OSiS Υφή. ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It. Mess Up Aqua Slide. G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax. Rock Hard Gelastic Flexwax OSiS Υφή Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Refresh Dust Shape Dust It Mess Up Aqua Slide G-Force Thrill Rough Rubber Whipped Wax Rock Hard Gelastic Flexwax Η ASK Education

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΤΩΝ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΝΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ STD.01.002

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΤΩΝ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΝΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ STD.01.002 INCHEM ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΑΝΤ ΤΩΝ 5 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΑΝΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ STD.01.002 ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΥΓΡΗ PIGMENT MIX 80 ml INCHEM ΣΕ 29 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ INC.01.* 80 ML I N C H E M 25.*ακολουθεί ο κωδικός της απόχρωσης ΜΠΛΕ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ Τ Ι Σ Α Ν Α Γ Κ Ε Σ Τ Η Σ Ε Π Ι Δ Ε Ρ Μ Ι Δ Α Σ Σ Α Σ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΡΕΜΑ; Πάντα να λαμβάνετε υπόψη την ηλικία του δέρματος,

Διαβάστε περισσότερα

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies.

Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Ανδρική οργανική σειρά φροντίδας της Neal s Yard Remedies. Με οργανικά βότανα, αποστάγματα και έλαια για αναζωογόνηση και ανανέωση κάθε τύπου ανδρικού δέρματος Χαρίστε στον εαυτό σας την αγνή φροντίδα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO:

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Οι Senscience φόρμουλες των προϊόντων δημιουργήθηκαν από τα εργαστήρια SHISHEIDO: που σημαίνει ότι οι Senscience φόρμουλες είναι αποκλειστικές και δημιουργήθηκαν για μια σημαντική αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας

Aloe VerA Sun CAre Ο/Η LR Συνεργάτης σας Aloe Vera Sun Care Ο ήλιος είναι απαραίτητος για την υγεία και επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη σε σχέση με τους σκοτεινούς

Διαβάστε περισσότερα

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42

SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Montreal São Paulo Sydney Barcelona MILAN London moscow Hong Kong TEL AVIV SC_ConsBroch_ZSM13019_talen.indd 1 27-11-13 08:42 Τα μυστικά για θεσπέσια μαλλιά αποκαλύφθηκαν Το Vitalock-6 Complex είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ομορφιάς lavera

Οδηγός Ομορφιάς lavera Οδηγός Ομορφιάς lavera Στον οδηγό ομορφιάς lavera μπορείτε να βρείτε εξειδικευμένες συμβουλές περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, για δέρμα απαλό και φυσικά φροντισμένο. Περιεχόμενα 1. lavera skin

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις

Χαρακτηριστικά : 100 gr μέγεθος Νεοί Στόχοι Εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού 79 αποχρώσεις COLOR CREAM 1:1 79 ΒΑΦΕΣ 100gr Mood βαφή, εμπλουτισμένη με ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα βοτάνων και χαμομηλιού. Το Χρώμα είναι Χρώμα. Ωστόσο, η τεχνική της βαφής, για να πετύχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν

Διαβάστε περισσότερα

RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RIO PROFESSIONAL NAIL ART ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΝΥΧΙΩΝ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΑΡΤ-ΜΕ, ΑΡΤ-ΡΑ, ΑΡΤ-ΡΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ εν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών. ΜΗΝ το χρησιµοποιείτε αν έχετε: ανοιχτές πληγές

Διαβάστε περισσότερα

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL

FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL FOR MAN ΑΠΟ ΤΗΝ SELECTIVE PROFESSIONAL Από την άσκηση µέχρι τη διατροφή, από το ντύσιµο µέχρι την εργασία, από τις σχέσεις µέχρι τη διασκέδαση, ο σύγχρονος αθλητικός άντρας oφείλει να απολαµβάνει ένα υγιεινό,

Διαβάστε περισσότερα

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast

FACTSHEET. Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast FACTSHEET Γενικές πληροφορίες για τη μάρκα Hansaplast Ο Ιδρυτής της Beiersdorf, Paul Carl Beiersdorf, ήταν ο άνθρωπος που έθεσε τα θεμέλια για το σημερινή επιτυχημένη μάρκα Hansaplast και τα συνδεδεμένα

Διαβάστε περισσότερα

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά

BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS Φυτικά Καλλυντικά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα: Άσσηρος Θεσ/νίκης στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριότητα: Εξαγωγή βιολογικών προϊόντων της ελληνικής γης. Όνομα: "BIOPHELIA" = "ΒΙΟΣ" + "ΩΦΕΛΕΙΑ",

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ. STIEFOTREX Ισοτρετινοίνη 0,05% w/w

ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ. STIEFOTREX Ισοτρετινοίνη 0,05% w/w ΦΥΛΛΟ ΟΔΗΓΙΩΝ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ STIEFOTREX Ισοτρετινοίνη 0,05% w/w Διαβάστε προσεκτικά ολόκληρο το φύλλο οδηγιών χρήσης προτού αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο, διότι περιέχει σημαντικές

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Ομάδας:... Μέλη της ομάδας :...... Τάξη:... Ημερομηνία επίσκεψης:...

Όνομα Ομάδας:... Μέλη της ομάδας :...... Τάξη:... Ημερομηνία επίσκεψης:... Φυτά της Αλυκής και προσαρμογές στην Ξηρασία Όνομα Ομάδας:... Μέλη της ομάδας :...... Σχολείο:... Τάξη:... Ημερομηνία επίσκεψης:... Καταγραφή Περιβαλλοντικών συνθηκών Καλή σας μέρα. Ονομάζομαι Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης

Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης Νέες υπηρεσίες λείανσης μαλλιών με κερατίνη Οδηγίες χρήσης ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Αν τα μαλλιά του πελάτη σας είναι βαμμένα, η υπηρεσία της βαφής θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν.

Διαβάστε περισσότερα

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ BEAUTY ALOE VERA Box ΓΝΩΡΊΣΤΕ ΤΟ ALOE VERA BOX ΚΑΊ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΕΡΔΊΣΤΕ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΤ Aloe Vera Box Κωδ. 10 084 Το σετ άμεσης φροντίδας με 3 προϊόντα Συμπύκνωμα ενυδάτωσης 100 ml 12,95 Κρέμα εντατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!!

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!!! Η ΜΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ 2014-2015 ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΝΥΧΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΝΕΕΣ PASTEL ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ TREND!!! * Τα Lacquer Pastel έχουν διάρκεια έως

Διαβάστε περισσότερα

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια.

BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. BLEACHING SYSTEM: Ικανοποιεί τις ανάγκες σου για αποχρωματισμό με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Ένα σύστημα αποχρωματισμού που ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια στις

Διαβάστε περισσότερα

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί

Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί Για τον άνθρωπο, η φύση υπήρξε πάντα η πλουσιότερη δεξαμενή και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εκπληκτικών θεραπευτικών ουσιών. Γι αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι, κατά την αναζήτησή τους για νέα,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ LIFT UP EYE ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Aqua, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Ammonium Acroyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hydrolyzed Manihot Esculenta Tuber

Διαβάστε περισσότερα

TRIDIO 190016 TRIDIO 1

TRIDIO 190016 TRIDIO 1 TRIDIO 190016 1 Τι είναι το Tridio; Το Tridio είναι μια ανεξάρτητη μέθοδος εργασίας με σκοπό να υποστηρίξει τις τρέχουσες μεθόδους διδασκαλίας μαθηματικών στους τομείς της ανάπτυξης της χωρικής ικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Metallic Base Coat / Clear Coat

Metallic Base Coat / Clear Coat 1. Εισαγωγή Το ALEXSEAL Metallic Base Coat έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αντέχει στο σκληρό θαλασσινό περιβάλλον. Αποτελείται από µία στρώση βάσης δύο συστατικών που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση µεταξύ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ& ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 2760/ 29.05.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν.4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS

ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS ïñüìáôá áéóèçôéêþò FACIAL ARTS Ένα ελκυστικό χαμόγελο χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλά όμορφα δόντια. Naturelize φυσική θεραπεία των ρυτίδων Για να γίνει όσο το δυνατόν πιο εύκολο για εσάς να εκπληρώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar!

Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Χριστουγεννιάτικο Μενού Ομορφιάς Λαχταριστά Σετ Περιποίησης από το Fresh Beauty Bar! Η Fresh Line μεταμόρφωσε τις πιο γλυκές και φρουτένιες συνταγές ζαχαροπλαστικής σε εντυπωσιακά γιορτινά σετ περιποίησης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ /ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Τι είναι ο τύπος δέρµατος; Οι διάφοροι τύποι δέρµατος κατατάσσονται σύµφωνα µε τις διαταραχές που συµβαίνουν κυρίως στον µεταβολισµό του νερού και τον µεταβολισµό των λιπών

Διαβάστε περισσότερα

Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά

Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά Η σειρά eco.kid σέβεται το περιβάλλον και είναι φιλική προς τα παιδιά Η eco.kid είναι ιδανική για καθημερινή χρήση(για υγιεινό life style) και είναι ειδικά σχεδιασμένο για την πρόληψη και αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά

Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά Αρωματοπωλείον Αναστασία Κάμτση Φυσικά Καλλυντικά ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Πράσινη άργιλος: Δίνει στο δέρμα άμεση σφριγηλότητα και λάμψη. Την αναμειγνύετε με νερό ή με φυσικό χυμό λεμονιού, την απλώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Όνομα Ομάδας:... Μέλη της ομάδας :...... Τάξη:... Ημερομηνία επίσκεψης:...

Όνομα Ομάδας:... Μέλη της ομάδας :...... Τάξη:... Ημερομηνία επίσκεψης:... Φυτά του Θαμνώνα και προσαρμογές στην Ξηρασία Όνομα Ομάδας:... Μέλη της ομάδας :...... Σχολείο:... Τάξη:... Ημερομηνία επίσκεψης:... Καταγραφή Περιβαλλοντικών συνθηκών Καλή σας μέρα. Ονομάζομαι Άγγελος

Διαβάστε περισσότερα

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η Νεκρά θάλασσα ή Αλμυρά θάλασσα ή Θάλασσα Αραβά κατά την Παλαιά Διαθήκη, ονομάζεται η μεγάλη λίμνη, που βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ. Η λωρίδα αυτή της θάλασσας είναι διαφορετική απ' όλες

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Η σειρά προϊόντων Gerovital H3 Evolution δημιουργήθηκε ειδικά για να επιβραδύνει τους μηχανισμούς της γήρανσης μετά την ηλικία

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος προϊόντων αρ. 2

Κατάλογος προϊόντων αρ. 2 Κατάλογος προϊόντων αρ. 2 Οι αναφερόμενες στο Κατάλογο τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ Η προσφορά σχετικά με την τιμή και τα προϊόντα που αναφέρονται στο Κατάλογο είναι δεσμευτική μέχρι εξαντλήσεως των

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά

Κωδικός ιστοσελίδας ΟΟΣΑ: 53000000 ομορφιά ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 29-30-31-32-36-38-39(εβδομάδα)/20 Report 30-20 Κοινοποιούσα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα 1 A12/0731 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ Φυσική βαφή μαλλιών Μάρκα: ArtKolor

Διαβάστε περισσότερα

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων

Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων Για τι είδους χρήση προορίζεται το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων; Το εκθαμβωτικό υγρό πλυντηρίου πιάτων προορίζεται για εσωτερική χρήση στο πλυντήριο πιάτων. Πώς

Διαβάστε περισσότερα

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916

beautiful www.more-beautiful.gr - info@more-beautiful.gr Τηλ. 697 885 6916 Τα προϊόντα απευθύνονται σε κάθε τύπο δέρματος, συμπεριλαμβανομένων και των ευαίσθητων. Καινοτομία Farmec: Η πρώτη σειρά προϊόντων με τη σύνθεση gatuline Άργιλου, ένα μοναδικό φυσικό αντιρυτιδικό με άμεσο

Διαβάστε περισσότερα

BC BONACURE OIL MIRACLE

BC BONACURE OIL MIRACLE BC BONACURE OIL MIRACLE start BC Oil Miracle Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: Οφέλη Shampoo Liquid Oil Conditioner Gold Shimmer Conditioner Gold Shimmer Treatment Light Finishing

Διαβάστε περισσότερα

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING

WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Italy Sensual Collection WONDER FIX ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΧΕΙΛΗ NO TRANSFER ULTRA LONG LASTING Λεπτό, ρευστό, εύκαμπτο και τέλειο σαν ένα δεύτερο δέρμα, αλλά καλυπτικό σαν κραγιόν. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS

ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος FM GROUP GREECE & CYPRUS ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ Σύγχρονη περιποίηση προσώπου και σώματος Ενυδατική κρέμα προσώπου βρώμη β-γλυκάνης: συμβάλλει στη σύνθεση κολλαγόνου, στην ανάπλαση του δέρματος και δρα κατά των ρυτίδων γαλακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία...

ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. με ένα πανάκι... και στη συνέχεια το κερί για τα δερμάτινα για προστασία... ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 1. καθαριστικό τζαμιών στα κουμπιά άσπρης κουζίνας... ψεκασμό γύρο από τα κουμπιά...και η οποιαδήποτε βρωμιά η λαδιά βγαίνει στην επιφάνεια. 2. καθαριστικό φούρνου σε προβληματική λεκάνη

Διαβάστε περισσότερα

UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση

UV Gel με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση Επιπρόσθετα UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση ENHANCEMENTS UV Gl με Tip & Προσαρμοσμένη Επίστρωση 90 λεπτά Μία υπηρεσία σχεδιασμένη για προβληματικά νύχια χωρίς ελεύθερο άκρο, τα οποία απαιτούν επιμήκυνση

Διαβάστε περισσότερα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα

No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ RAPEX REPORTS 24-30 / 2011 Report 28-2011 No. Κοινοποιούσα χώρα Προϊόν Φύση κινδύνου Μέτρα που έχουν ληφθεί από την Κοινοποιούσα χώρα 0640/11 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Αποσμητικά "Anhidrol" Μάρκα: IOOX HYGIENE

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003

Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 Περιοδικό: Αισθητική Σήμερα Τεύχος: 24, Οκτώβριος Δεκέμβριος 2003 O ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ (AHA) ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Α Δρ. Des Fernandes (πλαστικός χειρουργός, ιδρυτής της Environ Skin Care και

Διαβάστε περισσότερα

επιδερμίδα & ήλιος ΌΛΑ ΌΣΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΡΙΝ «ΕΚΤΕΘΕΊΤΕ» ΣΤΟΝ ΉΛΙΟ

επιδερμίδα & ήλιος ΌΛΑ ΌΣΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΡΙΝ «ΕΚΤΕΘΕΊΤΕ» ΣΤΟΝ ΉΛΙΟ επιδερμίδα & ήλιος ΌΛΑ ΌΣΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΠΡΙΝ «ΕΚΤΕΘΕΊΤΕ» ΣΤΟΝ ΉΛΙΟ Το Καλοκαίρι έφτασε και όλοι ανυπομονούμε να πάμε στην παραλία. Καλοκαίρι + Παραλία σημαίνει Ήλιος και ο Ήλιος χρειάζεται προσοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis)

Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Αμυγδαλέλαιο (Prunus Dulcis) Το Αμυγδαλέλαιο εξάγεται από τους πυρήνες των γλυκών αμυγδάλων κι έχει χρησιμοποιηθεί από αρχαιοτάτων χρόνων για διάφορες θεραπευτικές χρήσεις και ενυδάτωση του δέρματος. Στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ ΤΟΝΟ TONER ΞΑΝΘΟ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ Το ξανθό είναι ένα σύμπαν που συναρπάζει: δεν αποτελεί μια απλή βαφή, αλλά χαρίζει ευέλικτους, νεανικούς και πάντα εντυπωσιακούς τόνους Υπάρχει ένα ξανθό για κάθε γυναίκα. Από τις

Διαβάστε περισσότερα

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo

[3D]MEN CARE ΟΦΕΛΗ. Hair & Body Shampoo. Deep Cleansing Shampoo. Anti-Dandruff Shampoo. Anti-Dandruff Tonic. Root Activator Shampoo [3D]MEN CARE Κάντε κλικ για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: ΟΦΕΛΗ Hair & Body Shampoo Deep Cleansing Shampoo Anti-Dandruff Shampoo Anti-Dandruff Tonic Root Activator Shampoo Root Activator Serum

Διαβάστε περισσότερα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα

Ενυδάτωση & Αντιγήρανση. Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση & Αντιγήρανση Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα Για Πάντα Ενυδάτωση Με οδηγό: τις ανάγκες της ηλικίας 20+, 30+ και 45+ τον βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος όπως αυτός συνδέεται με την ηλικία και τον τρόπο ζωής

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς. Κατάλογος προϊόντων αρ. 1

Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς. Κατάλογος προϊόντων αρ. 1 Καινούργιες αποχρώσεις ομορφιάς Κατάλογος προϊόντων αρ. 1 Οι αναφερόμενες στο Κατάλογο τιμές συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 19%. Η προσφορά σχετικά με την τιμή και τα προϊόντα που αναφέρονται στο Κατάλογο είναι

Διαβάστε περισσότερα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα

HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ. ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα HYALURΟNIC MOIST ENTATIKH ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Το κλειδί για νεανικό δέρμα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ + ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ σε προηγμένο σύστημα μεταφοράς ΔΟΜΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ροσφορές Καλές γιορτές

ροσφορές Καλές γιορτές Χριστουγεννιάτικες ροσφορές Καλές γιορτές 2 εκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου w w w. f m g r o u p. g r 2 www.fmgroup.gr Φτιάξτε το δικό σας σετ Aurile! ΔΩΡΟ ΚΩΔ.: GK1 Με την αγορά 2 βιο-λειτουργικών ροφημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 2015 ΤΕΟ MLM ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΡΙΣΜΟΣ Το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο όπως και η καρδιά και αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Συνδέεται στενά με τα

Διαβάστε περισσότερα

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr

ROSELIA.GR / 17,SARANDA EKKLISION ST. PERISTERI,ATHENS /GREECE TEL: +30 210 5725000 www.roselia.gr THE ROSE OIL OF BULGARIA SUPER ANTI AGING LINE Η βιολογική ποικιλία Rosa Damascena Oil (Rose Otto),λαμβάνεται με απόσταξη σε πιστοποιημένα βιολογικά εργαστήρια, σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του National

Διαβάστε περισσότερα