Η DIAGEO Hellas με μια ματιά

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Η DIAGEO Hellas με μια ματιά"

Transcript

1 Η DIAGEO Hellas με μια ματιά

2 1

3 2 Ποιοι είμαστε Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη γη Έχουμε πάθος για τους πελάτες και τους καταναλωτές Εκτιμάμε ο ένας τον άλλον Δημιουργούμε τις συνθήκες για τη διεκδίκηση της επιτυχίας Είμαστε περήφανοι για ό,τι κάνουμε και για το πώς το κάνουμε Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι Στη DIAGEO, σκοπός μας είναι να «Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη γη». Με οδηγό το σκοπό μας, φροντίζουμε να απολαμβάνουμε καθημερινά τη ζωή και να λειτουργούμε ως υπεύθυνα και αξιόπιστα άτομα τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικογενειακό και φιλικό μας περιβάλλον, ώστε να αποτελούμε άξια και παραγωγικά μέλη του κοινωνικού συνόλου. Οι μάρκες μας θέλουμε να αποτελούν μέρος κάθε γιορτής, μικρής ή μεγάλης, ενώ για την εταιρεία μας φιλοδοξούμε να αποτελεί, παγκοσμίως, μια από τις εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις, κορυφαία αξιοπιστία και φήμη. Έτσι, εργαζόμαστε καθημερινά με διαφάνεια, αυθεντικότητα και κοινωνική υπευθυνότητα, διασφαλίζοντας ότι η δραστηριότητά μας προσθέτει αξία στην οικονομία και στην κοινωνία καθώς και ότι οι μάρκες μας αποτελούν μέρος ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής των καταναλωτών. Οι εταιρικές μας αξίες, μάς ενθαρρύνουν να εργαζόμαστε συνεργατικά και με ήθος. Έχουμε πάθος για τους πελάτες και τους καταναλωτές και θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι. Δημιουργούμε κατάλληλες συνθήκες για την επιτυχία, ενώ την ίδια στιγμή αναγνωρίζουμε την συμβολή του κάθε ατόμου. Εργαζόμαστε με όρεξη και είμαστε περήφανοι για ό,τι κάνουμε καθώς και για τον τρόπο που το κάνουμε.

4 Η Ιστορία μας 3 Η DIAGEO, με έδρα το Λονδίνο, προήλθε από την συγχώνευση των εταιρειών Grand Metropolitan και Guinness το Το 2002 εξαγόρασε την Seagram και σήμερα δραστηριοποιείται σε 180 χώρες του κόσμου με περισσότερους από εργαζόμενους και ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών. Το όνομα DIAGEO προέρχεται από τη λατινική λέξη Dia (ημέρα) και την λέξη Geo (γαία) και αντικατοπτρίζει το σκοπό της εταιρείας «γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σε όλη τη γη». Η DIAGEO Hellas είναι θυγατρική της DIAGEO Plc και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, με αυτή την επωνυμία, από το Η εταιρεία έχει έδρα στην Αθήνα, γραφεία στη Θεσσαλονίκη και ομάδες πωλήσεων σε ολόκληρη τη χώρα. Οι μάρκες μας Στη DIAGEO παράγουμε και διαθέτουμε, στην παγκόσμια αγορά, μια μοναδική σειρά αλκοολούχων ποτών, μπίρας, κρασιού και σαμπάνιας, τα οποία φέρουν μακρόχρονη παράδοση και πλούσια κληρονομιά. Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να επιλέγουν μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία τους προσφέρει εναλλακτικές επιλογές για κάθε περίσταση κατανάλωσης, κάνοντας τις στιγμές τους ξεχωριστές. Στην Ελλάδα διακινούμε με υπευθυνότητα μια μοναδική συλλογή από μάρκες, οι οποίες κατέχουν υψηλή θέση στην εκάστοτε κατηγορία αλλά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ουίσκι Johnnie Walker Βότκα Smirnoff **RTS Parrot Bay Haig Cîroc Smirnoff Ice Dimple Ketel One Gordon's Space Cardhu Belvedere J&B Λικέρ Bailey's Bulleit Τζιν Gordon's Bell s Tanqueray Τεκίλα Don Julio Black and White White Horse Ρούμι Captain Morgan Σαμπάνια Veuve Clicquot VAT 69 Pampero Mackenzie Zacapa Ursus (αλκοολούχο Classic Malts* ποτό με βάση τη βότκα) Pimm's *Τα Classic Malts περιλαμβάνουν: Dalwhinnie, Glenkinchie, Lagavulin, Oban, Talisker, Gragganmore **RTS: Ready-to-serve (έτοιμα προς κατανάλωση)

5 4 Οι άνθρωποί μας Δημιουργούμε τις συνθήκες για την επιτυχία των ανθρώπων μας Στην DIAGEO επιδιώκουμε να αποτελούμε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο τα στελέχη μας έχουν την ευκαιρία να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους και να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους. Αναγνωρίζουμε τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι άνθρωποί μας στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και για αυτό επενδύουμε συστηματικά στην προσωπική τους ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, η διαδικασία αξιολόγησης και ανάπτυξης των εργαζομένων -Partners for Growth (P4G)- συμβάλλει ουσιαστικά στην ευθυγράμμιση προσωπικών και εταιρικών στόχων, σφυρηλατεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ εργαζομένων και προϊσταμένων, προσφέροντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Ενημερώνουμε και κινητοποιούμε τους ανθρώπους μας Μέσα από μια σειρά θεσμοθετημένων συναντήσεων (π.χ. ετήσιο συνέδριο εργαζομένων), καθώς και αξιοποιώντας τις εταιρικές πλατφόρμες ψηφιακής επικοινωνίας (π.χ. διεθνές intranet -Mosaic-, ενδοεταιρικό κανάλι κοινωνικής δικτύωσης -Yammer-), οι εργαζόμενοι ενημερώνονται, μοιράζονται τις επιτυχίες τους και ανταλλάσσουν ιδέες με τους συναδέλφους τους από όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται το αίσθημα της αναγνώρισης και της ενεργής συμμετοχής τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων. Αναγνωρίζουμε το ρόλο και τη συνεισφορά των ανθρώπων μας στην επιτυχία Το ηγετικό πρότυπο και οι αξίες της DIAGEO αντανακλούν τις συμπεριφορές εκείνες που μας οδηγούν στην επιτυχία, στην άρτια συνεργασία και στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας ως ομάδα και ως άτομα. Η συνεισφορά των ανθρώπων μας αναγνωρίζεται μέσα από ένα σύστημα αμοιβών και παροχών, καθώς και από εσωτερικούς θεσμούς αναγνώρισης. Αξιολογούμε την επιτυχία μας Χρησιμοποιούμε, την ετήσια έρευνα αξιών (Values Survey), ως κύριο μέσο αξιολόγησης, προκειμένου να αποτυπωθεί αφενός η ικανοποίηση των εργαζομένων ως προς τον τρόπο που βιώνουμε τις εταιρικές μας αξίες στην καθημερινότητα και αφετέρου ο βαθμός δέσμευσης όλων μας στην υλοποίηση των στόχων της εταιρείας.

6 Οι πελάτες μας 5 Στη DIAGEO θέτουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο της στρατηγικής μας. Προωθητικές ενέργειες σε καταστήματα λιανικής πώλησης Προτεραιότητά μας είναι να κατανοήσουμε τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκριθούμε σε αυτές. Το 60% των εργαζομένων μας ασχολείται αποκλειστικά με τους πελάτες μας. Στη DIAGEO όλοι ασχολούμαστε με την πώληση, άμεσα ή έμμεσα. Εργαζόμαστε αδιάκοπα, προκειμένου να διασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στα σημεία όπου τα επιθυμούν οι καταναλωτές μας. Έχουμε αναπτύξει το πρωτοποριακό Customer Collaboration Centre της DIAGEO στο Λονδίνο, όπου συγκεντρώνουμε καλές πρακτικές από όλο τον κόσμο και τις μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας, προκειμένου να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και τις δυνατότητες ανάπτυξής μας από κοινού. Μέσω της περιοδικής Έρευνας Ικανοποίησης Πελατών, αξιολογούμε την πρόοδό μας στην ικανοποίηση των πελατών και τη περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεών μας μαζί τους. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα η DIAGEO κατέχει την κορυφαία θέση, σε ό,τι αφορά την ποιότητα των σχέσεων με τους πελάτες, τόσο στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών όσο και ευρύτερα. Ερευνούμε και παρακολουθούμε διαρκώς τις καταναλωτικές τάσεις και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Διαμορφώνουμε προωθητικά προγράμματα που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες των bars σε θέματα που αφορούν στις διαφορετικές κατηγόριες ποτών, στο bartending, στο bar management και στις τάσεις στο χώρο του bar, το υπεύθυνο σερβίρισμα και την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης.

7 6 Εταιρεία με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη Η φιλοδοξία μας για την DIAGEO είναι να κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό όλων των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή μαζί μας. Προς αυτή τη κατεύθυνση, επιδεικνύουμε κοινωνική υπευθυνότητα κάθε μέρα, σε όλη τη γη. Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό μέσα από τις πράξεις μας και εργαζόμαστε με συνέπεια, για να διασφαλίζουμε ότι η DIAGEO μένει πιστή στις υποσχέσεις της. Ενημερώνουμε τους καταναλωτές και προάγουμε την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ Στην DIAGEO, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας την ανάγκη να προωθούμε τις μάρκες μας με υπευθυνότητα. Για αυτό ενημερώνουμε τους καταναλωτές για τις επιπτώσεις του αλκοόλ και τους καλούμε να αποφασίζουν, αφού πρώτα ενημερωθούν επαρκώς, για το εάν και κατά πόσο είναι ασφαλές να το καταναλώσουν. Προς αυτό τον σκοπό, υποστηρίζουμε εκατοντάδες προγράμματα υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ σε όλο τον κόσμο, προγράμματα που ξέρουμε ότι κάνουν τη διαφορά. Κώδικας Marketing της DIAGEO Ο Κώδικας Marketing της DIAGEO θέτει σαφείς, αυστηρούς κανόνες για όλες τις δραστηριότητες διαφήμισης και προώθησης, έρευνας αγοράς και καινοτομίας, ώστε να προάγει μια υπεύθυνη στάση απέναντι στο αλκοόλ. DRINKiQ.com Το 2008, στη DIAGEO δημιουργήσαμε το μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία με ευχάριστο και διαδραστικό τρόπο επιτρέπει στους επισκέπτες της να μάθουν περισσότερα για τις επιδράσεις του ποτού στο σώμα, στην υγεία, στη διατροφή και στην καθημερινότητα τους, ενώ παράλληλα τους βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα και τις ίδιες τους τις συνήθειες. Επιπλέον, το κοινό μπορεί να χρησιμοποιήσει τον «αλκοολομετρητή» και σε πραγματικό χρόνο να μάθει πόσο αλκοόλ, και πόσες θερμίδες περιέχει το ποτό του, καθώς και πόσο χρόνο χρειάζεται ο οργανισμός του μέχρι να το επεξεργαστεί και στη συνέχεια να το αποβάλλει. Mέσα από την περιήγηση του στην ιστοσελίδα του DRINKiQ, ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα, να αντλήσει σημαντικές συμβουλές σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση και να ενημερωθεί για τις καλές πρακτικές που ακολουθεί η DIAGEO σε όλο τον κόσμο.

8 Εταιρεία με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη 7 Συμμαχίες Κύρους Από το 2013, στη DIAGEO συνεργαζόμαστε με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, μέσω του οποίου ενημερώνουμε τους πολίτες σε όλη τη χώρα, προάγοντας την υπεύθυνη κατανάλωση μέσα από τη διανομή έντυπου υλικού σε περισσότερους από 25 δήμους σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, οι διαδικτυακοί τόποι 112 ακόμα δήμων φιλοξενούν τα ηλεκτρονικά banners του DRINKiQ και της πρωτοβουλίας «Αλκοόλ μετά τα 18 (Α18+), εξηγώ στο παιδί μου γιατί», καλώντας τους επισκέπτες να περιηγηθούν στις ειδικά διαμορφωμένες ιστοσελίδες και να ενημερωθούν για σημαντικά θέματα γύρω από το αλκοόλ. Για τις ανάγκες αυτής της δράσης, στη DIAGEO συνεργαστήκαμε με το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το Κέντρο Έρευνας και Πρόληψης Ατυχημάτων, προκειμένου να δημιουργήσουμε το πρακτικό και φιλικό προς τον αναγνώστη φυλλάδιο «Μαθαίνω για το αλκοόλ». Το εν λόγω φυλλάδιο ενημερώνει τους καταναλωτές για την περιεκτικότητα αλκοόλ στους διαφορετικούς τύπους ποτού, για τις οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) σχετικά με τη κατανάλωση αλκοόλ καθώς και για τις επιπτώσεις της υπερβολικής κατανάλωσης. Επίσης, στο φυλλάδιο περιλαμβάνονται πληροφορίες αναφορικά με τα πρόστιμα για τις παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας που σχετίζονται με την οδήγηση μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Αλκοόλ και Οδήγηση Από το 2007, υλοποιούμε προγράμματα και δράσεις με στόχο την προώθηση προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση. Συγκεκριμένα, από το 2010, υποστηρίζουμε το διαδραστικό και βιωματικό κέντρο εκπαίδευσης για την οδική ασφάλεια AVENUE (Actions for Vulnerable, Elderly, Novice drivers and road Users in Europe) ( ένα πρόγραμμα που δημιούργησε Με τη βοήθεια του ειδικευμένου προσωπικού του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», πολίτες εκπαιδεύονται βιωματικά σε όλα τα θέματα της οδικής ασφάλειας, έτσι ώστε να υιοθετούν ασφαλή συμπεριφορά ως οδηγοί, συνεπιβάτες ή πεζοί.

9 8 Εταιρεία με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη Το κινητό κέντρο εκπαίδευσης AVENUE θεωρείται ένας πρωτοποριακός και βιωματικός τρόπος εκπαίδευσης στην οδική ασφάλεια. Οι καταναλωτές βιώνουν μέσω προσομοιωτών διάφορες συνθήκες οδήγησης. το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών. Από το 2010 έως το 2017, στο πλαίσιο του προγράμματος και μέσω των κινητών και σταθερών κέντρων εκπαίδευσης (NESTs), περισσότεροι από πολίτες σε όλη την Ελλάδα έχουν συμμετάσχει στη μοναδική βιωματική εμπειρία εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια. Στην DIAGEO είμαστε περήφανοι για την συμβολή μας στην υλοποίηση του AVENUE, το οποίο αναγνωρίζεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο ως μια πρωτοπόρος πρωτοβουλία τόσο για την αποτελεσματικότητα όσο και για τη βιωσιμότητα των αποτελεσμάτων που προσφέρει. Αντίστοιχα, η DIA- GEO έχοντας πλήρη επίγνωση για την αξία που προσθέτουν οι συνέργειες, ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες εταιρείες, προκειμένου να κλιμακώσει τις δράσεις που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια. H πρωτοβουλία «Δρόμοι στο Μέλλον» ( με συντονιστή το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συνδέει ιδιωτικές εταιρείες που εργάζονται από κοινού, με στόχο να προάγουν την οδική ασφάλεια. Ανήλικοι και Αλκοόλ: Αναγνωρίζοντας την ανάγκη να προστατευθούν οι ανήλικοι από την κατανάλωση αλκοόλ, στη DIAGEO υποστηρίξαμε την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας, ώστε να δημιουργήσει τον ανανεωμένο ιστότοπο και τη θεματική σελίδα «Αλκοόλ μετά τα 18 (Α18+), εξηγώ στο παιδί μου γιατί». Η ιστοσελίδα παρέχει συμβουλές σε γονείς και εκπαιδευτικούς, ώστε να προλαμβάνουν αποτελεσματικά ή να καταφέρουν να καθυστερήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την κατανάλωση αλκοόλ από τα ανήλικα παιδιά τους.

10 Εταιρεία με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη 9 DIAGEO Bartenders Institute: Οι προσπάθειές μας στην εταιρεία να καταπολεμήσουμε την αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ δεν θα είχαν τα ίδια αποτελέσματα αν δεν είχαμε εξασφαλίσει τη συνεργασία των πελατών μας και, πρωτίστως, των επαγγελματιών σε κέντρα διασκέδασης όπου πωλούνται αλκοολούχα ποτά. Έτσι δημιουργήσαμε ένα κινητό ινστιτούτο εκπαίδευσης για επαγγελματίες bartenders (DIA- GEO Bartenders Institute), στο οποίο οι ιδιοκτήτες bar και οι εργαζόμενοι μπορούν να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες στο ποιοτικό και υπεύθυνο σερβίρισμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από το 2012, στη DIAGEO εκπαιδεύουμε επαγγελματίες bartenders και στην ασφαλή οδήγηση με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και του κινητού κέντρου εκπαίδευσης «AVENUE». Το Diageo Bartender Institute εν δράσει: εκπαιδεύοντας επαγγελματίες Bartenders στο υπεύθυνο σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών Στρατηγικές Συνεργασίες Η προσπάθειά μας στη DIAGEO για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης ενισχύεται σημαντικά και μέσα από ουσιαστικές συνεργασίες, που έχουμε αναπτύξει ως εταιρεία με πελάτες στον κλάδο του λιανεμπορίου. Αυτές οι συνεργασίες αυξάνουν σημαντικά τον αριθμό των καταναλωτών που ενημερώνονται για την Υπεύθυνη Κατανάλωση, είτε μέσω των καναλιών επικοινωνίας των λιανεμπόρων, είτε μέσω κοινών δράσεων που υλοποιούνται στα σημεία πώλησης. Επιπλέον, η DIAGEO μαζί με άλλες εταιρείες του κλάδου ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της Συμμαχίας για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών, η οποία ονομάζεται «Responsibility Alliance». Στόχος της Συμμαχίας είναι να συμβάλλει ενεργά και αποφασιστικά στην προαγωγή της υπεύθυνης διάθεσης και πώλησης αλκοόλ στην ελληνική αγορά και κατά επέκταση στην ενθάρρυνση της υπεύθυνης κατανάλωσης. Η Ένωση Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝ.Ε.Α.Π.), ο θεσμικός εκπρόσωπος των διανομέων αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, της οποίας ιδρυτικό μέλος είναι η DI- AGEO, προάγει την υπεύθυνη κατα- νάλωση μέσα από μια σειρά δράσεων. Οι δράσεις αυτές αποσκοπούν πρωτίστως να ευαισθητοποιήσουν σε θέματα υπεύθυνου marketing και καινοτομίας των αλκοολούχων ποτών, να προάγουν πρότυπα λελογισμένης κατανάλωσης αλκοόλ και να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση των αρνητικών προτύπων κατανάλωσης. Η προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αποτελεί βασικό πυλώνα της πολιτικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΝ.Ε.Α.Π., καθώς και αναπόσπαστο μέρος των αξιών και της δεοντολογίας της.

11 10 Εταιρεία με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη Περήφανοι για αυτό που κάνουμε #DiageoEuropeHelps Η Diageo συνεχίζει να διοργανώνει δράσεις, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» και την υποστήριξη των προσφύγων. Christmas Bazaar Στις 21 Δεκεμβρίου ( ) διοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικο Βazaar και υποδεχόμαστε στα γραφεία μας πελάτες, συνεργάτες, την οικογένεια και τους φίλους μας (η πρόσκληση θα σας αποσταλλεί ξεχωριστά ώστε να την προωθήσετε στους καλεσμένους σας). Στο bazaar θα πωλούνται αντικείμενα της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», ωστόσο καθ ένας από εμάς μπορεί να φέρει εποχιακά δώρα και λιχουδιές ώστε να ενισχύσουμε τις επιλογές των επισκεπτών! Μαζί με τις προσφορές σας, ζητάμε και την εθελοντική σας διάθεση να γίνετε «πωλητές» του Bazaar. Λεπτομέρειες ακολουθούν σε ξεχωριστή επικοινωνία από την Άννα Ρουμελιώτη. SMS προσφοράς Από τις 17 έως τις 23 Δεκεμβρίου, αποστέλλοντας ένα κενό SMS στο 19059, βοηθάμε την Οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» να συγκεντρώσει πόρους. Το SMS θα κοστίζει 1 (συν ΦΠΑ) και θα διατεθεί εξολοκλήρου στην υποστήριξη του προγράμματος. Η ενημέρωση Θα αποσταλεί στο κινητό σας για να την προωθήσετε στη λίστα των επαφών σας. Δημοπρασία Από τις 17 έως τις 21 Δεκεμβρίου (11:00 π.μ.) μπορείτε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία μοναδικών έργων τέχνης, τα οποία δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τα προϊόντα μας. Δυνατότητα αγοράς σε προνομιακή τιμή έχουν μόνο οι εργαζόμενοι. Η τιμή αγοράς κάθε έργου θα αποδοθεί απευθείας στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Για περισσότερες πληροφορίες, θα λάβετε ενημέρωση μέσω του Diageo events app. Δεν ξεχνάμε να ενημερώνουμε τον κοινωνικό και επαγγελματικό μας περίγυρο ότι ο ηλεκτρονικός κουμπαράς περιμένει τη συνεισφορά όλων μας, στο σημειώνοντας πάντα «Έρανος Diageo» ως αιτιολογία. H DIΑGEO θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί! Ο σκοπός μας, να Γιορτάζουμε τη ζωή, μας οδηγεί να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στα άτομα και στην κοινωνία όπου δραστηριοποιούμαστε. Με οδηγό τον σκοπό μας, στη DIA- GEO Ευρώπης αποφασίσαμε να συμβάλλουμε στη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση των προσφυγικών ροών από εμπόλεμες ζώνες, συνεισφέροντας στην παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και στην κάλυψη των τεράστιων αναγκών που έχει δημιουργήσει η μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού στον κόσμο, μετά τον ΙΙ Παγκόσμιο πόλεμο. Καθώς, η Ελλάδα είναι η κύρια χώρα εισόδου των προσφυγικών ροών στην Ευρώπη, αποφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Γιατροί χωρίς Σύνορα» συγκεντρώνοντας χρήματα και προσφέροντάς τα για τη διάσωση και περίθαλψη των συνανθρώπων μας. Έτσι, οι εργαζόμενοι της DIAGEO ενεργοποιηθήκαμε μέσα από μια σειρά δράσεων, όπως η δημιουργία ηλεκτρονικού κουμπαρά, το sms προσφοράς, η διοργάνωση δημοπρασίας σπάνιων αποσταγμάτων και προωθητικών υλικών ιδιαίτερης αξίας καθώς και ένα bazaar στο οποίο συμμετείχαν, μαζί με τους εργαζόμενους και τις οικογένειές μας, οι πελάτες και οι προμηθευτές της DIA- GEO στην Ελλάδα. Η συνολική ανταπόκριση είχε εξαιρετικά αποτελέσματα καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν κάλυψαν την αξία για την αγορά: 100 kit έκτακτης ανάγκης, τα οποία ισοδυναμούν σε προσφορά ιατρικής βοήθειας για άτομα 500 σκηνές τεσσάρων ατόμων, οι οποίες αποτέλεσαν καταφύγιο για άτομα ισοθερμικές κουβέρτες και αδιάβροχα.

12 11 Εταιρική Διακυβέρνηση και Επιχειρηματική Δεοντολογία Στη DIAGEO πιστεύουμε ότι η ισχυρότερη δέσμευση είναι η αυτοδέσμευση. Είμαστε σε θέση να αποφασίζουμε, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, για τα σημαντικά ζητήματα και διλήμματα που αντιμετωπίζουμε στο πλαίσιο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Ο Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας της εταιρείας μας δεσμεύει όλους όσοι εργαζόμαστε στην DIAGEO παγκοσμίως, ανεξαρτήτως τόπου, ρόλου ή επιπέδου στην ιεραρχία. Ο Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας της εταιρείας, καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, τις δεσμεύσεις μας, αλλά και τις προσδοκίες μας. Ο Κώδικάς είναι ένα εργαλείο που μας βοηθάει να μεταφράζουμε τις αξίες μας σε πράξεις και καθοδηγεί στην καθημερινή μας δραστηριότητα. Τι είναι ο Κώδικας Επιχειρηματικής Δεοντολογίας της εταιρείας μας; Είναι μια σειρά κανονισμών διαφάνειας και ακεραιότητας, τους οποίους δεσμευόμαστε να τηρούμε όλοι οι εργαζόμενοι της DIAGEO σε όλο τον κόσμο. Δεν καλύπτει κάθε κατάσταση που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε, αλλά μας προσφέρει καθοδήγηση και συμβουλές για το πού μπορούμε να απευθυνόμαστε για βοήθεια και πώς να θέτουμε θέματα που μας προβληματίζουν. Γιατί έχουμε Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας; Μας παρέχει έναν ενιαίο τρόπο συμπεριφοράς παγκοσμίως και μας δεσμεύει όλους στις ίδιες αρχές και στα ίδια πρότυπα, ώστε να μπορούμε να επιτυγχάνουμε το στόχο μας που είναι να είμαστε μια εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη στον κόσμο. Τηρώντας όλοι τον Κώδικά μας, συμβάλλουμε στην προστασία της φήμης της DIAGEO. Τίνος ευθύνη είναι η τήρηση του Κώδικα; Είναι προσωπική ευθύνη καθενός μας, ανεξαρτήτως του ρόλου ή της θέσης μας στην εταιρεία. Κύρια μηνύματα που υποστηρίζουν τον Κώδικά μας: Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε και για το πώς το κάνουμε. Ενδιαφερόμαστε για την εταιρεία μας και έχουμε δεσμευτεί στα υψηλότερα πρότυπα επιχειρηματικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς. Στόχος μας είναι να διασφαλίζουμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι της DIAGEO Hellas και οι τρίτοι με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία (πελάτες & προμηθευτές) λειτουργούν με ακεραιότητα και έχουν υποδειγματική συμπεριφορά σε όλες τις επαγγελματικές τους συναλλαγές. Όλοι οι εργαζόμενοι αισθάνονται ότι σχετίζονται προσωπικά με τη φήμη μας και φροντίζουν ώστε να την προστατεύουν. Ο Κώδικάς μας αποτελεί μια διαρκή προσπάθεια να βιώνουμε τις αξίες μας, επιτυγχάνοντας παράλληλα σπουδαία επιχειρηματική απόδοση. Επιπλέον, από το 2016 εκπαιδευόμαστε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα «Master the Code», ενώ κάθε χρόνο συμφωνείται ένα σύνολο δράσεων, προκειμένου να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο Master the Code.

13 12 Διακρίσεις Η DIAGEO αναδείχθηκε στο πλαίσιο του θεσμού Corporate Superbrands, ως κορυφαία εταιρική επωνυμία για το 2016, ξεχωρίζοντας ως μια από τις 7 καλύτερες εταιρείες στον κλάδο των οινοπνευματωδών ποτών. Η διάκριση αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς πλέον η εταιρεία για τα επόμενα δύο χρόνια θα φέρει τη σφραγίδα διαρκούς αριστείας των Superbrands, ενός διεθνούς οργανισμού που εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο. Τα αποτελέσματα της ετήσιας μελέτης του Great Place to Work ανέδειξαν την DIAGEO στην 19η θέση στην κατηγορία «World's Best Multinational Workplaces» για το 2016, αναγνωρίζοντας το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο. Η διάκριση αυτή αντικατοπτρίζει τις αξίες της DIAGEO και τη δέσμευσή της για ένα εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο οι εργαζόμενοί έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσονται, να δημιουργούν, να νιώθουν επαγγελματική ικανοποίηση και να εισπράττουν αναγνώριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η DIAGEO στην Ελλάδα έχει λάβει σχετικές διακρίσεις για το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον στο πλαίσιο της ετήσιας μελέτης του Great Place to Work Institute Hellas. Η ικανότητα της DIAGEO να αναπτύσσει τις ικανότητες πωλήσεων αναγνωρίστηκε επίσης από το Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών, λαμβάνοντας το Gold «Sales Excellence Award 2017» για το πρόγραμμα «Comarch» στην κατηγορία Τεχνολογίες Οργάνωσης & Διαχείρισης του Τμήματος Πωλήσεων και το Βronze «Sales Excellence Award 2017» για το καμπάνια Below the Line Johnnie Walker & Ginger στην κατηγορία Προωθητική Ενέργεια σε τελικό σημείο Πώλησης. Από τότε που θεσπίστηκε ο θεσμός του Sales Excellence Award, η Diageo δημιούργησε παράδοση στην επιτυχία, έχοντας κερδίσει αντίστοιχες διακρίσεις και τις προηγούμενες χρονιές. Η DIAGEO απέσπασε τριπλή διάκριση για την «Ωδή στη Λέσβο», η οποία είναι μέρος της πρωτοβουλίας του Storyline του Johnnie Walker και αναδεικνύει ξεχωριστές ανθρώπινες ιστορίες που προβάλουν την πρόοδο, την ειρήνη και την ανθρώπινη αλληλεγγύη. Η «Ωδή στη Λέσβο» είναι μια ιστορία αναγνώρισης και θαυμασμού για τις ξεχωριστές πράξεις των κατοίκων της που έσωσαν και υποδέχθηκαν χιλιάδες πρόσφυγες. Για αυτή την πρωτοβουλία της η DIAGEO βραβεύτηκε με «Corporate Affairs Excellence Award» στην κατηγορία «Έμμεση Επικοινωνία Προϊόντος». Τα βραβεία Corporate Affairs Excellence απονέμονται από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων κάθε δύο χρόνια. Στο πλαίσιο της τελετής Ermis Awards 2017, η DIAGEO απέσπασε ακόμα μια διάκριση για την καμπάνια «Ωδή στη Λέσβο», την ειδική διάκριση «Ermis Creative Bravery», η οποία αναγνωρίζει την τόλμη της εταιρείας να συνδεθεί με την προσφυγική κρίση. Επίσης, η Communications Effect, εταιρεία Δημοσίων Σχέσεων, στην οποία ανατέθηκε η προσαρμογή και προβολή της καμπάνιας διακρίθηκε με Ermis Gold, για το πρόγραμμα δημοσιότητας και καλύτερης προσαρμογής διεθνούς καμπάνιας.

14 Στοιχεία επικοινωνίας DIAGEO Hellas S.A. Αγίου Θωμά 27, Μαρούσι Τηλ.: , Φαξ: Νικολάου Πλαστήρα Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ.: DRINKiQ: DIAGEO Careers:

Αλκοόλ μετά τα 18 Εξηγώ στο παιδί μου γιατί

Αλκοόλ μετά τα 18 Εξηγώ στο παιδί μου γιατί Αλκοόλ μετά τα 18 Εξηγώ στο παιδί μου γιατί Δουλεύοντας μαζί για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των αλκοολούχων ποτών Εκστρατεία για την υπεύθυνη κατανάλωση από τη Diageo Μάρτιος 2014 Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Δυο λόγια σχετικά με το DRINKiQ και το αλκοόλ Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το DRINKiQ

Δυο λόγια σχετικά με το DRINKiQ και το αλκοόλ Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το DRINKiQ Δυο λόγια σχετικά με το DRINKiQ και το Πώς μπορεί να σε βοηθήσει το DRINKiQ Το DRINKiQ είναι το κατεξοχήν μέρος να επισκεφτείς εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το αγαπημένο ποτό σου. Ο ιστότοπος DRINKiQ

Διαβάστε περισσότερα

«Η σημασία των συμμαχιών με στόχο την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των οινοπνευματωδών ποτών»

«Η σημασία των συμμαχιών με στόχο την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των οινοπνευματωδών ποτών» «Η σημασία των συμμαχιών με στόχο την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης των οινοπνευματωδών ποτών» 13o Πανελλήνιο Συνέδριο Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων «Υγιείς Πόλεις: Ανθεκτικές Βιώσιμες

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση

Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση 2 3 Η νέα καμπάνια της Diageo για την Υπεύθυνη Κατανάλωση 4 1 Αγαπητέ Αναγνώστη, Σε όλο τον κόσμο, η Diageo έχει ένα σκοπό όλοι οι άνθρωποι να γιορτάζουν τη ζωή κάθε μέρα, σ όλη τη γη είτε είναι καταναλωτές,

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνική συνεισφορά & Υπευθυνότητα του κλάδου - Ενέργειες

Κοινωνική συνεισφορά & Υπευθυνότητα του κλάδου - Ενέργειες Κοινωνική συνεισφορά & Υπευθυνότητα του κλάδου - Ενέργειες Ημερίδα: «Αποστάγματα και Ποτά αγνώστου προελεύσεως- Μύθοι & Αλήθειες» στο πλαίσιο της Ετήσιας Συνέλευσης ΣΕΑΟΠ 2017 1 Λάμπρος Πάσχος Αντιπρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Η Diageo Hellas με μια ματιά

Η Diageo Hellas με μια ματιά Η Diageo Hellas με μια ματιά Στοιχεία επικοινωνίας DIAGEO Hellas S.A. Αγίου Θωμά 27, 151 24 Μαρούσι Τηλ.: 210 6801620, Φαξ: 210 6801622 Νικολάου Πλαστήρα 99 55132 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη Τηλ.: 2310 444143

Διαβάστε περισσότερα

Corporate Affairs Excellence Awards

Corporate Affairs Excellence Awards Corporate Affairs Excellence Awards Κατηγορία: Έμμεση προώθηση προϊόντος υπηρεσίας (Brand communications & P.R.) Εταιρεία: Diageo Hellas Τίτλος Συμμετοχής: Καμπάνια υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ «City Walkers»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΕΔΕ ΑΘΗΝΑ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Εισαγωγικό Σημείωμα Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) είναι μη κερδοσκοπικό Σωματείο, που ως σκοπό έχει τη «διάδοση των αρχών και της σωστής

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ...

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A. Η Δέσμευση της Διοίκησης...3. Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4. Εταιρικές Αξίες Ομίλου ΤΙΤΑΝ... «ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ & ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ» Μάιος 2008 1 Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν A Η Δέσμευση της Διοίκησης......3 Κυρίαρχος Στόχος του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και Κώδικας Δεοντολογίας...4 Εταιρικές Αξίες Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ LEASEPLAN.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ LEASEPLAN. ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ LEASEPLAN WWW.LEASEPLAN.gr οκτωβριοσ 2012 ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Πώς δουλεύουμε...03 Οι αξίες μας στην πράξη...04 Γενικές αρχές του Κώδικα...05 Οι πελάτες,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER

ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER ΔΉΛΩΣΗ ΠΕΡΊ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ ΤΗΣ UNILEVER Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματικότητα ανθεί μόνο σε κοινωνίες όπου υπάρχει προστασία και σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αναγνωρίζουμε ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. Ηγεσία

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ. Ηγεσία ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Ηγεσία Διδάσκουσα: Αφροδίτη Δαλακούρα ΔΙΟΙΚΗΣΗ: ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗΣ MANAGER COACH 1 Κλασική-μηχανιστική αντίληψη Το παλιό μοντέλο διοίκησης: οικονομικές-υλικές

Διαβάστε περισσότερα

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist.

2005 Αντιπροσωπεία με Heinz, Lotus, και συμφωνία Διανομής με το τοπικό brand Star Kist. Diplomat Group Ιστορικό: Η Diplomat ήταν Οικογενειακή Επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1963. Ξεκίνησε την πορεία της στο Ισραήλ με Κατασκευές & Εξαγωγές και κατάφερε να γίνει πρωτοπόρος στον χώρο των πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Δεοντολογίας. Αφοσίωση στη θεραπευτική πρόοδο προς όφελος των ασθενών

Κώδικας Δεοντολογίας. Αφοσίωση στη θεραπευτική πρόοδο προς όφελος των ασθενών Κώδικας Δεοντολογίας Αφοσίωση στη θεραπευτική πρόοδο προς όφελος των ασθενών Μήνυμα του Προέδρου Ο Όμιλος SERVIER είναι ένας διεθνής φαρμακευτικός όμιλος, ο οποίος διοικείται από ένα Ίδρυμα. Η δομή αυτή

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Άρθρο του Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. και Διευθύνοντα Συμβούλου της Dale Carnegie Training Hellas Μια εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες:

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες: Η προσδοκία μας Στο επίκεντρο της δραστηριότητας της ασφαλιστικής βιομηχανίας εντοπίζεται η αντίληψη, η διαχείριση και η ανάληψη κινδύνων. Με γνώμονα την πρόληψη και την μείωση της έκθεσης στον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ.

Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡικήΣ κοινωνικήσ υπευθυνοτητασ Κοινωνία. Παιδεία. Περιβάλλον. Εργαζόμενοι. (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) (σελ. Συνοπτική ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υπευθυνοτητασ 2016 Περιβάλλον Παιδεία Κοινωνία Εργαζόμενοι (σελ. 6) (σελ. 8) (σελ. 10) (σελ. 14) 2 3 Όραμα & Στρατηγική Η εταιρεία Μπάρμπα Στάθης, αξιοποιώντας συστηματικά

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρική υπευθυνότητα ως αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας και στρατηγικής. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος

Η εταιρική υπευθυνότητα ως αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας και στρατηγικής. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Η εταιρική υπευθυνότητα ως αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής κουλτούρας και στρατηγικής Κωνσταντίνος Ευριπίδης, Διευθύνων Σύμβουλος 4 ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Λευκωσία, 01.07.2011 Η GENESIS

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ, ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ & ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, PROLEPSIS Η ΑΝΑΓΚΗ Η οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2014-2016. Εύη Χριστοφιλοπούλου Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2014-2016. Εύη Χριστοφιλοπούλου Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 2014-2016 Εύη Χριστοφιλοπούλου Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαφανής Αποτελεσματική Υπεύθυνη Διακυβέρνηση Ζήτημα πρωτεύουσας

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ

Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Π4.2.1 ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Αριθμός Έκδοσης: ΕΚΕΤΑ ΙΜΕΤ ΕΜ Β 2013 9 Παραδοτέο ΙΜΕΤ Τίτλος Έργου: «Ολοκληρωμένο σύστημα για την ασφαλή μεταφορά μαθητών» Συγγραφέας: Δρ. Μαρία Μορφουλάκη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν

Αγορά. Η βιώσιµη ανάπτυξη της εταιρείας µας είναι άρρηκτα συνδεδεµένη µε το υπεύθυνο επιχειρείν Αγορά 12 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ 16 ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ 17 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΙΚΑΙΟΣΥΝΗ & ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικός Απολογισμός 2007-2009. Είσοδος

Κοινωνικός Απολογισμός 2007-2009. Είσοδος Είσοδος Αγαπητέ αναγνώστη, Με μεγάλη χαρά αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, εκδίδουμε σε ψηφιακό δίσκο (CD) τον τρίτο εν σειρά στον οποίο παρουσιάζονται αναλυτικά οι δράσεις μας σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο.

Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο. Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει μία ιδέα; Το πάθος σας για δημιουργία ανοίγει τον δρόμο. Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2019 Ενδεικτικό ερωτηματολόγιο Προφίλ Μεγαλώσατε σε επιχειρηματικό/εμπορικό περιβάλλον;

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚ ΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙ ΑΣ

ΚΩΔΙΚ ΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙ ΑΣ ΚΩΔΙΚ ΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙ ΑΣ 1 Η Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. (εφεξής η «Εταιρία»), από την ίδρυσή της, πιστεύει ακράδαντα ότι η επιτυχία της είναι αποτέλεσμα της συμπεριφοράς κάθε μέλους της. Η Εταιρία

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα

Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Κώδικας Επαγγελματικής Ηθικής και Δεοντολογίας Μέλους Σ.Ε.Σ.Α.Ε. Υπηρετούμε και βιώνουμε τις Αξίες: Σεβασμός, Εμπιστοσύνη, Συνέπεια, Ακεραιότητα, Εντιμότητα Προς τον σκοπό αυτό, αυτοδεσμευόμαστε σε όλα

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE)

Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE) Αναφορά Δέσμευσης (Communication on Engagement - COE) του QualityNet Foundation (QNF) στο Οικονομικό Σύμφωνο του ΟΗΕ (UN Global Compact - UNGC) Περίοδος Αναφοράς: 2010-2015 Χώρα Αναφοράς: Ελλάδα Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη 21/03/2018 Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη Δελτίο Τύπου Η Generali παρουσιάζει το νέο τριετές της στρατηγικό σχέδιο στους επενδυτές. MARKETING & COMMUNICATIONS DEPARTMENT Generali

Διαβάστε περισσότερα

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ

Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Ομιλία Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη Έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης ΑΜΕΑ Κυρίες και κύριοι Αγαπητοί εργαζόμενοι Φίλες και φίλοι Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας σήμερα εδώ, στο

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Καλημέρα σας. Αξιότιμοι Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι Με μεγάλη χαρά το Ελληνικό Δίκτυο του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ υποδέχεται σήμερα, στην Πρώτη Περιφερειακή

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Η βάση της επιτυχίας μας

Η βάση της επιτυχίας μας Κώδικας Συμπεριφοράς Οι Αξίες και τα Πρότυπά μας Η βάση της επιτυχίας μας Έκδοση IV Η εταιρεία μας Από την αρχή, η πορεία της MSD τροφοδοτούνταν από την πεποίθηση ότι υπηρετεί έναν καλό σκοπό. Ο George

Διαβάστε περισσότερα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα

Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Δημόσια Αξία & Κοινωνική Υπευθυνότητα Η για την κοινωνία Παρουσιάζει : Ζωή Παχούντη Προϊσταμένη του Τμήματος ΚΕΕΠ και Συντονίστρια της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ Δημόσια αξία Ο ρόλος των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΠΡΟΪΟΝΤΑ TICKET NEWS Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012 Μέσα σε μια χρονιά με ιδιαίτερες δυσκολίες στην ελληνική αγορά, η Edenred συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξατε το σήμερα. Διαμορφώνετε το αύριο.

Αλλάξατε το σήμερα. Διαμορφώνετε το αύριο. Αλλάξατε το σήμερα. Διαμορφώνετε το αύριο. Το όραμά σας έχει αξία. Ενδεικτικό ερωτηματολόγιο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017 Ενδεικτικό ερωτηματολόγιο Προφίλ Μεγαλώσατε σε επιχειρηματικό/εμπορικό

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές.

Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές. Συνεργασία σχολείου με φορείς και οργανισμούς για την εκπαίδευση για το περιβάλλον και την αειφορία στην κοινότητα. Διαπιστώσεις και προοπτικές. Αναστασία Δημητρίου Αν. Καθηγήτρια Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης

Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Κανονισμός Αξιολόγησης Απόδοσης Εισαγωγή Άρθρο 1. Γενικές πληροφορίες Άρθρο 2. Αρχές συστήματος αξιολόγησης Άρθρο 3. Πλαίσιο και διαστάσεις αξιολόγησης Α. Προσωπική Συνεισφορά: αξιολόγηση ως προς το ΤΙ

Διαβάστε περισσότερα

6 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας

6 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας 6 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδικής Ασφάλειας Ενέργειες της Αττικής Οδού για την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα Οδικής Ασφάλειας Βασίλης Χαλκιάς Διευθύνων Σύμβουλος, ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. Άννα Πετρίδου

Διαβάστε περισσότερα

12 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2019)

12 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας (18-24 Μαρτίου 2019) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 14/03/2019 12 η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ)

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) 1 ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΟΥΛΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΟΜΙΛΟΥ 3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΜΙΛΟΥ (ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ) 2 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο

Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο 2 παρουσίαση Το δικό σας Sinialo στο έπιπλο Ένας συνεταιρισμός, μία φιλοσοφία και 70 καταστήματα μέλη σε όλη την Ελλάδα. Τι σημαίνουν αυτά; Όμιλος Sinialo! Γνωρίστε τον! Επιμέλεια Γεωργία Αλεξίου Στη σημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών

Natech CRM. Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech CRM Ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης σχέσεων επιχειρήσεων-πελατών Natech.CRM Σύνοψη Το Natech.CRM αποτελεί μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή η οποία ενοποιεί: τις πωλήσεις την οργάνωση εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Ιανουάριος 2018

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ. Ιανουάριος 2018 ΒΑΚΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. - Ε: Ζησίου 14-16, Αθήνα ΤΚ: 111 45 Τ.: 210 8327008/F.:2114114963, e-mail: info@vakon.gr/s:www.vakon.gr ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Ιανουάριος 2018 Εισαγωγή Ο Κώδικας Δεοντολογίας της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ «ΤΟΠΣΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» Εισηγητές: Αντιγόνη Κατσάρα, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Επιχειρήσεων Κατερίνα Σκλαβενίτη, Υπεύθυνη συντονισμού & υλοποίησης της δράσης Σπύρος

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της FREI

Η Φιλοσοφία της FREI Η Φιλοσοφία της FREI Αυτό που αποκαλούμε έμπνευση είναι απλά το αποτέλεσμα της σωστής συνεργασίας ενός ολόκληρου κόσμου. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πληθώρα δυνατοτήτων και εικόνων, η αφθονία των

Διαβάστε περισσότερα

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς

Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς Οδική Ασφάλεια & Υπεύθυνη Κατανάλωση Αλκοόλ στην Ελλάδα «Οδική Ασφάλεια & Αλκοόλ - Δράσεις του Ι.Ο.ΑΣ.» Β. Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος.Σ. Αίγλη Ζαππείου,

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1

CEO & CSR Money Conference CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 CEO & CSR Money Conference 2010 - CSR 2.0: Η εποχή της Εταιρικής Αειφορίας 1 ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΩΝ... 3 Α. FOUNDING SPONSOR ( 45.000)... 3 Β. PLATINUM SPONSOR ( 30.000)... 5 Γ.

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Συντονισμού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

Επιτροπή Συντονισμού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Επιτροπή Συντονισμού της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Σχέδιο Κειμένου Βασικών Αρχών και Κατευθύνσεων Εθνική Στρατηγική για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση 22 Μαΐου 2013 1 "Δεν μπορεί να υπάρξει διοικητική μεταρρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Μικρός Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

Ξενοδοχειακή. Πολιτική

Ξενοδοχειακή. Πολιτική Ξενοδοχειακή Πολιτική 1. Περιβαλλοντική πολιτική 2. Πολιτική βιωσιμότητας 3. Πολιτική προσωπικού 4. Πολιτική υγείας και ασφάλειας 5. Πολιτική για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των παιδιών 6.

Διαβάστε περισσότερα

Η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών είναι από τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα.

Η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών είναι από τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα. Η χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών είναι από τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα. Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψη Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, λειτουργεί με σκοπό την πρόληψη της χρήσης ψυχοδραστικών

Διαβάστε περισσότερα

[ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ] ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ Α

[ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ] ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ Α ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑ Α Στις παρακάτω προτάσεις, από Α.1. μέχρι και Α.5, να γράψετε στο τετράδιό σας τον αριθμό της καθεμιάς και δίπλα του την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΛ , FAX Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ. 213.131.3636, 213.131.3605 FAX. 210.3389197 Αθήνα 28 Μαΐου 2008 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Οι βασικές αρχές και οι στόχοι του Ελληνικού Δικτύου για την καταπολέμηση των διακρίσεων»

«Οι βασικές αρχές και οι στόχοι του Ελληνικού Δικτύου για την καταπολέμηση των διακρίσεων» «Οι βασικές αρχές και οι στόχοι του Ελληνικού Δικτύου για την καταπολέμηση των διακρίσεων» Ημερίδα: «Το Δικαίωμα στην Εργασία και η καταπολέμηση των διακρίσεων: Η σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα και

Διαβάστε περισσότερα

Profile 2014. Communication Dept_Sept 2014

Profile 2014. Communication Dept_Sept 2014 Profile 2014 Communication Dept_Sept 2014 Περιεχόμενα Ιστορική αναδρομή Όμιλος AkzoNobel Vivechrom σήμερα Αγορά Προϊόντα Vivechrom Vivechrom Profile 2 Ιστορική Αναδρομή: Νίκαια 1932 Ιδρύεται από τον Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ηγεσία. Ενότητα 2: Ηγετική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Ηγεσία. Ενότητα 2: Ηγετική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα. Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Ηγεσία Ενότητα 2: Ηγετική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα Δρ. Καταραχιά Ανδρονίκη Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ:

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΙΔΡΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ: H πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται από το QualityNet Foundation, H πρωτοβουλία «Sustainable Greece 2020» διοργανώνεται από το QualityNet Foundation,

Διαβάστε περισσότερα

Οι διακρίσεις στην απασχόληση παραμένουν μεγάλες σήμερα παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι διακρίσεις στην απασχόληση παραμένουν μεγάλες σήμερα παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια. Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Οι διακρίσεις στην απασχόληση παραμένουν μεγάλες σήμερα παρά τις σημαντικές προσπάθειες που έχουν γίνει στη χώρα μας τα τελευταία 30 χρόνια. Οι διακρίσεις συνδέονται άμεσα με

Διαβάστε περισσότερα

Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ

Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ Κώδικας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων & Κοινωνικών Αρχών Ομίλου ΟΤΕ Η δέσμευσή μας για το σεβασμό και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των κοινωνικών αρχών, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος ΟΤΕ: Ο Όμιλος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Έρευνας Εθνικής Υπηρεσίας Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» για τον αντίκτυπο του Προγράμματος στην Κύπρο

Αποτελέσματα Έρευνας Εθνικής Υπηρεσίας Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» για τον αντίκτυπο του Προγράμματος στην Κύπρο Αποτελέσματα Έρευνας Εθνικής Υπηρεσίας Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» για τον αντίκτυπο του Προγράμματος στην Κύπρο Η έρευνα αυτή διεξήχθη από την Υπηρεσία του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νέα

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 07 Καθώς καλωσορίζουμε το νέο έτος, όλοι ως συνήθως κάνουμε τον απολογισμό μας για τη χρονιά που πέρασε, ενώ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές αρχές διοίκησης. μιας μικρής επιχείρησης

Γενικές αρχές διοίκησης. μιας μικρής επιχείρησης Γενικές αρχές διοίκησης μιας μικρής επιχείρησης Η επιχείρηση αποτελεί μια παραγωγική - οικονομική μονάδα, με την έννοια ότι συνδυάζει και αξιοποιεί τους συντελεστές παραγωγής (εργασία, κεφάλαιο, γνώση,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ H αντίληψή μας για τον εθελοντισμό Τι προσφέρουν οι εθελοντές Δούναι και λαβείν Στόχοι

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ημερίδα Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας Λευκωσία, 22 Νοεμβρίου 2018 Όμιλος ΕΛΠΕ με μια ματιά 01 02 03 πρωταγωνιστής των ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ της WIND ως best practice εφαρμογής του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ της WIND ως best practice εφαρμογής του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ της WIND ως best practice εφαρμογής του Ελληνικού Κώδικα Βιωσιμότητας ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Εξειδικευμένοι συνεργάτες του QualityNet Foundation μπορούν να σας υποστηρίξουν στη διαδικασία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

Ψυχική Υγεία και Κοινωνική Στήριξη. home

Ψυχική Υγεία και Κοινωνική Στήριξη. home Ψυχική Υγεία και Κοινωνική Στήριξη home 1 Τιμητική διάκριση και βράβευση της ΑΝΙΜΑ αμκε-μκο από το Εθνικό Δίκτυο Προαγωγής της Ψυχικής Υγείας σε Χώρους Εργασίας (ΕΔΠΥΧΕ) - Νational branch του Ευρωπαϊκού

Διαβάστε περισσότερα

Oπου υπάρχουν άνθρωποι

Oπου υπάρχουν άνθρωποι Oπου υπάρχουν άνθρωποι Η Ταυτότητα Η ACT4 PEOPLE αποτελεί μια νέα Ελληνική Μη Κυβερνητική οργάνωση που παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε όλους εκείνους «που δεν έχουν δικαίωμα στη Ζωή» όποιοι και αν είναι

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία

SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία SAME WORLD Μοιραζόμαστε σχολικές πρακτικές για την αειφορία Κλιματική Αλλαγή Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη Περιβαλλοντική Μετανάστευση Φεβρουάριος - Ιούλιος 2017 1ος Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καλών Εκπαιδευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής

Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής Του κ. Κωνσταντίνου Γαγλία Γενικού Διευθυντή του BIC Αττικής ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΩΝ CLUSTERS Με σκοπό τον εντοπισμό των βασικών παραγόντων επιτυχίας

Διαβάστε περισσότερα

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 27 18 2. Ουσιαστικά Θέματα και Ενδιαφερόμενα Μέρη Προσεγγίζουµε και αξιολογούµε υπεύθυνα τα ουσιαστικά θέµατα που αφορούν στην εταιρεία µας και επηρεάζουν άµεσα

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ. 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΕΚ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ 24-25 Μαϊου 2008, Χόρινχεμ Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, Κυρίες και κύριοι, Θέλω κατ αρχάς να σας ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική

Διαβάστε περισσότερα

8361/17 ΜΑΚ/νικ 1 DG B 2B

8361/17 ΜΑΚ/νικ 1 DG B 2B Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βρυξέλλες, 25 Απριλίου 2017 (OR. en) 8361/17 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αποστολέας: Γενική Γραμματεία του Συμβουλίου Με ημερομηνία: 25 Απριλίου 2017 Αποδέκτης: Αντιπροσωπίες

Διαβάστε περισσότερα

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός)

1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) 1. Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελάτη (Customer Service Training) (Οργανισμός) Περιγραφή Βραβείου Βραβεύονται συγκεκριμένες δράσεις ή προγράμματα που επιδρούν στη σκέψη, το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S15/2018. Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S15/2018. Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S15/2018 Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων αποσκοπεί στην υλοποίηση της προπαρασκευαστικής ενέργειας με τίτλο «Ανταλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009

ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009 ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ CSR 2009 Στην Ελλάδα η έρευνα για την «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Υπεύθυνη Κατανάλωση» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε για 5 η φορά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΟΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΟΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Κυπριακή Δημοκρατία ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΕΦΟΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ «Ο Ρόλος και η Σημαντικότητα του Εκπαιδευτικού Συστήματος στην Ανάπτυξη της Συνεργατικής Κουλτούρας» Εκπρόσωπε του Υπουργού

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής Επενδυτές (αυτοί που διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία). Στελέχη με ειδικές δεξιότητες (κλειδιά). Εξωτερικοί Συνεργάτες Κύριοι Χρηματοδότες καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

CIM Marketing Qualifications

CIM Marketing Qualifications CIM Marketing Qualifications CERTIFICATE IN PROFESSIONAL MARKETING - LEVEL 4 Authorised Cambridge Professional Academy Distributor ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στη ΣΤΗ 360U BETTER SKILLS BETTER BUSINESS πιστεύουµε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Η αλληλεπίδραση. µεταξύ. Επιχειρήσεων & Κοινωνίας

Η αλληλεπίδραση. µεταξύ. Επιχειρήσεων & Κοινωνίας Η αλληλεπίδραση µεταξύ Επιχειρήσεων & Κοινωνίας Μάρτιος 2013 Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την ΕΚΕ Τονίζει H σηµερινή παγκόσµια οικονοµική κρίση οφείλεται στην έλλειψη διαφάνειας, λογοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice»

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 14 ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (WCIT 2004) ΜΕ ΘΕΜΑ «IT: Excellence in Practice» Αγαπητοί φίλοι

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτοντας θεραπείες που βελτιώνουν και σώζουν τις ζωές των ανθρώπων

Ανακαλύπτοντας θεραπείες που βελτιώνουν και σώζουν τις ζωές των ανθρώπων Ανακαλύπτοντας θεραπείες που βελτιώνουν και σώζουν τις ζωές των ανθρώπων Περισσότερο από έναν αιώνα, ανακαλύπτουμε θεραπείες που σώζουν ζωές σε ολόκληρο τον κόσμο... και συνεχίζουμε Στην MSD, πάντοτε ανακαλύπταμε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΑΑ. Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση. του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Ο.Η.Ε.

ΑΑΑ. Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση. του Προγράμματος Περιβάλλοντος του Ο.Η.Ε. ΑΑΑ Αρχές για την Αειφόρο Ασφάλιση A global sustainability framework and initiative of the United Nations Environment Programme Finance Initiative Ένα παγκόσμιο πλαίσιο και μια πρωτοβουλία της Πρωτοβουλίας

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου

Γιώργος Πατούλης Δήμαρχος Αμαρουσίου 1 Ο Δήμος Αμαρουσίου προσφέρει καθημερινά, μια σειρά από χρήσιμες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, σε χιλιάδες πολίτες. Αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες, που βελτιώνουν την καθημερινότητα τους. Διεκδικεί

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα