e-systems forum 2009

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "e-systems forum 2009"

Transcript

1 e-systems forum 2009 Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009 Yacht Club of Greece - Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος

2 10:00 Προσέλευση καφές Πρόγραμμα 10:30 Έναρξη εργασιών 10:45 Το BCS στην Ελλάδα Στέφανος Στεφάνου, Γραμματέας Δ.Σ. BCS - Hellenic Section 11:00 Business Continuity Miles Milner, SwiftBase International 11:30 Παρουσίαση Swiftbase CM Χρήστος Σταυρουλάκης, Δ/ντής Προϊόντων E-SYSTEMS 12:00 Παρουσίαση SwiftBase CM-Power II & III Bob Fiander, Πρόεδρος SwiftBase International 12:30 Διάλλειμα καφέ Προσέλευση Β Μέρους 13:00 Unified messaging Thierry Navarrete, AVM Informatique 13:30 Παρουσίαση AVM GlobalComServer Χ. Σταυρουλάκης, Δ/ντής Προϊόντων E-SYSTEMS 14:00 I T I L Φίλιππος Φραντζολάς, Πρόεδρος BCS - Hellenic Section 14:30 Δεξίωση γεύμα Σημείωση: Όσοι από τους προσκεκλημένους μας, αδυνατούν να προσέλθουν από την αρχή της εκδήλωσης, μπορούν να προσέλθουν στο B μέρος αυτής, στις 12:30 μμ.

3 E-SYSTEMS H E-SYSTEMS, πρωτοπορεί από το 1999 στον χώρο της Πληροφορικής, εισάγοντας στην Ελλάδα κορυφαία προϊόντα, που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και προσφέρουν άμεσα οφέλη σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. H E-SYSTEMS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα κορυφαίους οίκους Πληροφορικής: Έχοντας ιδρυθεί στην Αμερική το 1968, η CINCOM είναι μία από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες εταιρίες λογισμικού στον κόσμο. Διαθέτει κορυφαία προϊόντα στους τομείς του Document Management, Workflow, Knowledge Management, Sales / financial / manufacturing configurator και call / contact centers. Έχοντας ιδρυθεί στην Γαλλία το 1983, η AVM θεωρείται η εμπειρότερη εταιρία στον χώρο του Unified Messaging. To προϊόν της GlobalComServer, είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα Fax / SMS / telex / voice Server. Η AVM είναι Golden Partner της Microsoft και Software Partner της SAP AG. Έχοντας ιδρυθεί στην Αγγλία το 1991, η SwiftBase είναι η κορυφαία εταιρία στον χώρο των συστημάτων Computer Room Monitoring and Alert. Τα προϊόντα της κατασκευάζον ται στην Αμερική από την GEIST, η οποία έχει ιδρυθεί το 1948 και είναι η παλαιότερη και μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο, στον χώρο του Data Centers Monitoring and Alert. Φέτος η E-SYSTEMS εορτάζει τη συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυσή της. Τα κορυφαία προϊόντα, το ήθος και η μοναδική συνέπεια και αποτελεσματικότητα της E-SYSTEMS, την έχουν καταξιώσει στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής και της έχουν εξασφαλίσει ένα εξαίρετο πελατολόγιο, που αποτελεί πλέον τη σύστασή της: ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ!!!

4 SwiftBase CM Τα συστήματα SwiftBase CM είναι τα κορυφαία παγκοσμίως συστήματα Computer Room Monitoring and Alert. Είναι απαραίτητα για την επίβλεψη, προστασία και έλεγχο, κάθε μεγέθους data centers, computer rooms, server rooms και γενικά οποιουδήποτε ευαίσθητου και σημαντικού εξοπλισμού. Κατέχουν το 95% της ελληνικής αγοράς, με εγκαταστάσεις σε εκατοντάδες εταιρίες. Ελέγχουν συνεχώς όλες τις συνθήκες λειτουργίας του εξοπλισμού και ειδοποιούν αμέσως με , sms, snmp trap, ηχητική και οπτική ένδειξη, μόλις κάποια ένδειξη βγει εκτός ορίων ασφαλείας, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε μέσω internet και να δείτε όλες τις ενδείξεις (τρέχουσες και ιστορικές), καθώς και ζωντανή εικόνα του χώρου, μέσω των καμερών IP που διαθέτουν. Έτσι μπορείτε να λάβετε γνώση και να επιληφθείτε άμεσα για οποιοδήποτε πρόβλημα, ό,τι ώρα κι αν προκύψει (βράδυ, Σαββατοκύριακο, κλπ) και να προλάβετε την καταστροφή του πολύτιμου εξοπλισμού σας και τις συνέπειες που αυτό θα έχει στη λειτουργία της εταιρίας σας. Τα συστήματα SwiftBase CM διαθέτουν μεγάλη γκάμα αισθητήρων, όπως θερμοκρασίας, υγρασίας, ροής αέρα, διακοπής ηλ. ρεύματος, πλημμύρας, φωτιάς, ανοίγματος πόρτας, τάσης έντασης ποιότητας ηλ. ρεύματος, κλπ. Στο E-SYSTEMS Forum 2009, θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα, των μεγαλύτερων μοντέλων της σειράς, τα οποία διαθέτουν επιπλέον την δυνατότητα remote power-off / power-on των συσκευών των racks, μέσω internet.

5 AVM GlobalComServer Το σύστημα AVM GlobalComServer είναι το κορυφαίο παγκοσμίως σύστημα fax / sms / telex / voice server. Έχει χιλιάδες εγκαταστάσεις σε 30 χώρες, καθώς και σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες και οργανισμούς. Με το σύστημα AVM GlobalComServer, μία επιχείρηση μπορεί να λαμβάνει και να αποστέλλει όλα τα είδη μηνυμάτων (fax, sms, telex, voice), όπως ακριβώς και τα (δηλαδή μέσα από Microsoft Outlook, Lotus Notes, client, web, κλπ), καθώς επίσης και μέσα από τις εφαρμογές της (SAP R/3, ERP, windows applications), είτε μεμονωμένα, είτει αυτόματα (μαζική αποστολή). Είναι ένα εξαιρετικά modular σύστημα, ικανό να καλύψει κάθε είδους απαιτήσεις, σε εταιρίες κάθε μεγέθους, με χαμηλό κόστος. Διαθέτει κορυφαίες δυνατότητες, όπως workflow εγκρίσεων αποστολής, λειτουργία υψηλής διαθεσιμότητας clustering, υποστήριξη SQL server, automatic incoming routing, least-cost routing, fax over ip, κ.π.ά. Είναι πιστοποιημένο από την Microsoft για τον Exchange Server, από την SAP AG για το SAP R/3 και από την IBM για το Lotus Notes. Υποστηρίζει όλα τα είδη γραμμών fax και voice (PSTN, ISDN BRI, ISDN PRI) και τις κορυφαίες κάρτες fax και voice Brooktrout και EICOΝ της Dialogic. H E-SYSTEMS παρέχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο λειτουργίας και διαθέτει πρόγραμμα απόσυρσης παλαιών συστημάτων fax server, με έκπτωση 50%!

6 Έχοντας ιδρυθεί το 1957, το British Computer Society (BCS) - το Βρετανικό Επιμελητήριο Επιστημόνων Πληροφορικής - είναι παγκοσμίως ο ηγετικός φορέας, των επαγγελματιών στον χώρο της Πληροφορικής. Με μέλη σε 100 χώρες, το BCS είναι ο διεθνής φορέας πιστοποίησης Chartered IT Professionals (CITP), ενώ διεξάγει τις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL, ISEB, ΙΤQ και BCS Professional Examinations. To motto του BCS είναι It s about setting standards και πράγματι το BCS, στα πάνω από 50 έτη λειτουργίας του, έχει ηγηθεί στην ανάπτυξη των σημαν τικότερων παγκόσμιων προτύπων στον χώρο της Πληροφορικής, όπως το ITIL, το ISO και το Green IT. Το ITIL είναι η βέλ τιστη πρακ τική στις υπηρεσίες IT. Παρέχει μία συστηματική και επαγγελματικού επιπέδου προσέγγιση στη διοίκηση της παροχής υπηρεσιών πληροφορικής. Η υιοθέτησή του, παρέχει τεράστια πλεονεκτήματα και οφέλη, όπως μείωση κόστους, βελτιωμένες υπηρεσίες πληροφορικής μέσα από αποδεδειγμένα βέλτιστες πρακτικές, βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών μέσω μίας περισσότερο επαγγελματικής προσέγγισης στην παροχή υπηρεσιών πληροφορικής, παροχή standards και καθοδήγησης, βελτίωση της παραγωγικότητας, καλύτερη αξιοποίηση ικανοτήτων και εμπειρίας, εξασφάλιση βελτιωμένων υπηρεσιών από τρίτους μέσω της χρήσης του ISO στις προμήθειες υπηρεσιών πληροφορικής. Το ITIL έχει υιοθετηθεί από χιλιάδες οργανισμούς διεθνώς Στο E-SYSTEMS Forum 2009, το BCS Hellenic Section θα παρουσιάσει το ITIL και τις συνιστώσες του.

7 Θέλοντας να ευχαριστήσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Πελάτες της, η E-SYTEMS επέλεξε να πραγματοποιήσει το E-SYSTEMS Forum 2009 στον πλέον διακεκριμένο χώρο εκδηλώσεων, στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος Yacht Club of Greece. Ο Ναυτικός Όμιλος ιδρύθηκε το 1933 από τον Αντώνιο Μπενάκη και άλλους διακεκριμένους Έλληνες. Βρίσκεται στην κορυφή του σημαντικής αρχαιολογικής αξίας λόφου Κουμουνδούρου (οχυρωματικά τείχη Κόνωνος, αρχαίος ναός της Αρτέμιδος), στην βορειοδυτική πλευρά του Μικρολίμανου και περιβάλλεται από κήπους και την θάλασσα του Σαρωνικού. Ο επισκέπτης του Ομίλου ενθουσιάζεται από την μοναδική και περίβλεπτη θέα, αντικρίζοντας ταυτόχρονα τον Σαρωνικό, την Πειραϊκή ακτή, τη μαρίνα Ζέας, το Μικρολίμανο, την Ακρόπολη, τον λόφο του Λυκαβηττού και τα όρη που περιστοιχίζουν το λεκανοπέδιο. Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, κυριαρχούν η πολυτέλεια και η κλασσική διακόσμηση. Οι ιδιαίτερα προσεγμένοι κήποι που περιστοιχίζουν τις εγκαταστάσεις, γαληνεύουν το βλέμμα και προσφέρουν έναν από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου στον Πειραιά. Η πασίγνωστη κουζίνα του Ομίλου, είναι διαχρονικά ποιοτική, με αυστηρή επιλογή κατάλληλου και έμπειρου προσωπικού, ώστε να ικανοποιεί τόσο τα Μέλη του, όσο και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες. Η είσοδος στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, επιτρέπεται κανονικά μόνο στα μέλη του. Στα 1400 εκλεκτά μέλη του Ομίλου, συμπεριλαμβάνονται εξέχουσες προσωπικότητες, διαπρεπείς επιχειρηματίες, πολιτικοί και οι εκάστοτε διαπιστευμένοι πρέσβεις στην χώρα μας.

8 Οδηγίες μετάβασης στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος Ερχόμενοι προς Πειραιά, είτε από τη Λεωφ. Πειραιώς, είτε από τη Λεωφ. Ποσειδώνος, στρίβετε στη Λεωφ. Γρ. Λαμπράκη και κατευθύνεστε προς Ζέα / Πασαλιμάνι. Σ.Ε.Φ. Μόλις φτάσετε στο Πασαλιμάνι, στρίβετε αριστερά προς Καστέλα και οδηγείτε παραλιακά, όλο ευθεία, επί της οδού Ακτής Μουτσοπούλου, που στη συνέχεια γίνεται οδός Κουντουριώτου και ακολούθως γίνεται οδός Βασιλέως Παύλου. Στρίβε τε δεξιά στην οδό Καραγεώργη Σερβίας (στο σημείο αυτό υπάρχει φανάρι και πινακίδα προς τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος). Στο τέλος του δρόμου στρίβετε δεξιά και εισέρχεστε στο parking του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος. Πασαλιμάνι Μικρολίμανο Parking: Μπορείτε να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας δωρεάν στο Parking Μελών, εντός του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, όπου θα υπάρχουν παρκαδόροι για να σας εξυπηρετήσουν.

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.

SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben. SiEBEN Innovative Solutions Μαρίνου Αντύπα 28, 141 21, Ν. Ηράκλειο, Aθήνα Τηλ: +30 210 2725350, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ... 3 1.1. EXCHANGE

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου

Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Οικονομική και Τεχνική Προσφορά Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου Εισαγωγή Προς : ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Υπ όψιν : Κου Σωκράτη Μάρκου ΘΕΜΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση

Orthology Ltd Όλα γίνονται πιο εύκολα με τα κατάλληλα εργαλεία. Εταιρική Παρουσίαση Orthology Ltd Εταιρική Παρουσίαση Ποιοί είμαστε H Orthology Ltd ιδρύθηκε το 1996 και έχει έδρα την Αθήνα. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα λογισμικού και υπηρεσίες, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

e-systems ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε.

e-systems ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ CINCOM SYSTEMS Inc, USA - Contact centers, Workflow systems, Document Automation ΑΠΟΚΛ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ AVM INFORMATIQUE, France - Fax, SMS, telex, voice Servers, Unified Messaging

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30

Συντάχθηκε απο τον/την Σεραφείμ Τουρλίδας Τρίτη, 19 Οκτώβριος :35 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 22 Μάρτιος :30 Η εταιρία Ι. ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1996 από τον κύριο Ιωάννη Παπαχριστόπουλο και από την πρώτη στιγμή πλαισιώθηκε από ικανά στελέχη, δημιουργώντας έτσι έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό

Διαβάστε περισσότερα

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Cloud ERP. Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Cloud ERP Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας για µια ανοικτή επιχείρηση... Με τις προκλήσεις της αγοράς να αυξάνονται διαρκώς, κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης,

Διαβάστε περισσότερα

e-systems Τηλ: 210-569-98-98 Fax: 210-569-98-97 www.e-systems.gr email: info@e-systems.gr

e-systems Τηλ: 210-569-98-98 Fax: 210-569-98-97 www.e-systems.gr email: info@e-systems.gr e-systems Ηροδότου 8, Αθήνα 12244 Τηλ: 210-569-98-98 Fax: 210-569-98-97 www.e-systems.gr email: info@e-systems.gr Αγαπητοί Πελάτες, Σας συγχαίρουµε και σας ευχαριστούµε για την προτίµησή σας στο προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα

Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Cloud ERP Για να φτάσεις ψηλά, στοχεύεις ψηλότερα Για µια «ανοικτή» επιχείρηση Μπροστά στις σηµερινές απαιτήσεις και προκλήσεις Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: "Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού".

Θέμα: Διευκρινήσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν για την διακήρυξη με αρ. πρωτ. 156/ Συνοπτικού διαγωνισμού. Αρμόδιος: Τσαμπουράκης Ευάγγελος Δ/ντής Λιμενικών Υπηρεσιών ΟΛΗ ΑΕ Υ.Α.Λ.Ε. Τηλ: 2810 284202, 2810 338115 Fax: 2810 226110 e-mail: inf@prtheraklin.gr Ηράκλειο: 23/01/2017 Αρ. Πρωτ: 245/20-1-2017 Σχετ:

Διαβάστε περισσότερα

MY FLEET. Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων

MY FLEET. Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων MY FLEET Σύστημα Αδιάλειπτης Παρακολούθησης στόλου οχημάτων Μy Fleet Τι είναι το Μy Fleet Επιλογές Χρήστη Βασικές λειτουργίες Επιπρόσθετες λειτουργίες Οφέλη από τη χρήση 23/3/2016 Ολοκληρωμένα Συστήματα

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης

Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα υψηλής απόδοσης Η Enfoton Solar Ltd (Ένφοτον Σόλαρ Λτδ) ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2002. Στόχος των ιδρυτών της ήταν να εξυπηρετήσουν ένα μεγάλο φάσμα χρήσεων ηλιακής

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες

Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες Ποιοι είμαστε//υπηρεσίες Η First Call S.A. ιδρύθηκε το 2002, έχοντας ως στρατηγικό της στόχο την ταχύτατη ανάπτυξη στον χώρο της διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμό τραπεζικών ιδρυμάτων, τηλεπικοινωνιακών

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία»

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» Αποδοτικό Data Center «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» To Data Center Το Data Center αποτελεί την καρδιά της μηχανογράφησης και της επεξεργασίας των Πληροφοριών, που έχουν πλέον θεμελιώδη θέση

Διαβάστε περισσότερα

Solution for total parking management. Member of PAKOM group

Solution for total parking management. Member of PAKOM group Solution for total parking management Member of PAKOM group Απλό και πρακτικό 9.00 π.μ. BG8800 9:00 ΑΡΙΘΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΗΜΑ 1 ΠΛΗΡΩΜΗ: Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Υπηρεσίες Διαμονής & Λοιπά ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΥΠΡΙΑ (ATHENS CYPRIA) *** Διομείας 5, 10563 Αθήνα Τηλ. 210-3238034/8 Fax. 210-3248792

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΔΟΧΟΣ: AMCO A.B.E.E. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΣΠΑ - Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ»

ΑΝΑΔΟΧΟΣ: AMCO A.B.E.E. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΣΠΑ - Ε.Π. «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ» ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ: AMCO A.B.E.E. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΣΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Εξέταση του υποσυστήματος Λογιστικής Κατανόηση των υποσυστημάτων

Εξέταση του υποσυστήματος Λογιστικής Κατανόηση των υποσυστημάτων Υποσυστήματα Λογιστικής και Οικονομικών υπηρεσιών Εξέταση του υποσυστήματος Λογιστικής Κατανόηση των υποσυστημάτων Οικονομικών υπηρεσιών Ανασκόπηση των σχέσεων ανάμεσα στις επιχειρηματικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος Exandas-gis Η εφαρμογή Exandas-Gis είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή Τηλεματικής Παρακολούθησης και Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σημείο με την

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

Hosted CRM Εφαρμογές μέσω Internet

Hosted CRM Εφαρμογές μέσω Internet Hosted CRM Εφαρμογές μέσω Internet Ο ι μισθωμένες λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού για πολλαπλούς χρήστες (multiple-tenancy hosted applications 1 ) γνωρίζουν ισχυρή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, γεγονός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Οδηγός Χρήσης Εργαστηρίων Η/Υ Προπτυχιακών Φοιτητών και Βασικές Υπηρεσίες που Παρέχονται από την Υπηρεσία Πληροφορικής & Επικοινωνιών Σάμου Υπηρεσία Πληροφορικής

Διαβάστε περισσότερα

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885

Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 CubisLITE Client Οδηγίες Χρήσεως Cubitech Hellas Ακροπόλεως 24, Καλλιθέα, Αθήνα Τ.Κ. 176 75, Ελλάδα, Τηλ. 210 9580887-8 Φαξ.2109580885 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Γενικά 1. Τι είναι ο CubisLITE Server 2. Τι είναι ο

Διαβάστε περισσότερα

Πιστοποίηση για όλους: Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ECDL και Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds

Πιστοποίηση για όλους: Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ECDL και Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds Πιστοποίηση για όλους: Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ECDL και Αγγλικής Γλώσσας City & Guilds Γιώργος Βασιλάκης Language Certification Director Μάριος Μολφέτας Marketing and Communication Manager Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Product Version 1.0 Feature List

Product Version 1.0 Feature List Product Version 1.0 Feature List SiEBEN INNOVATIVE SOLUTIONS ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 28, 14121, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: +30 210 2724433, Fax: +30 210 2724439 www.sieben.gr, Email: info@sieben.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΑΚΗΣ 141 171 24 Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΛ: 210-9313336 FAX: 210-9313337 http://www.netpath.gr e-mail:info@netpath.gr Η Εταιρεία µας Η NetPath Holistic Technology Solutions ιδρύθηκε από στελέχη µε εικοσαετή εµπειρία

Διαβάστε περισσότερα

CASE STUDY ΕΡΓΟΥ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ JOHNSON & JOHNSON Α.Ε

CASE STUDY ΕΡΓΟΥ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ JOHNSON & JOHNSON Α.Ε CASE STUDY ΕΡΓΟΥ BIZEGATE ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ JOHNSON & JOHNSON Α.Ε REGATE A.E. Λ. Μεσογείων 419, Αθηνα, 15343, Τηλ: 215-55.17.050, info@regate.gr ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. Σύνοψη Έργου... 3 2. Παρουσίαση Πελάτη...

Διαβάστε περισσότερα

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019

BOUTIQUE. Hospitality Management Company HOTELS FORUM. February 13, 2019 BOUTIQUE Hospitality Management Company HOTELS FORUM February 13, 2019 H SWOT 3o Boutique Hotels Forum Η SWOT Hospitality Management Company είναι εταιρεία Διαχείρισης & Ανάπτυξης Τουριστικών Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network).

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Καλαμάτα, 2015 Το Διαδίκτυο Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions

1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions 1 Cosmos Business Systems SA Cosmos Consulting SA Software Solutions Microsoft Dynamics CRM Τι είναι; Το CRM αποτελεί το τεχνολογικό εργαλείο για την υλοποίηση ενιαίας, πελατοκεντρικής επιχειρηματικής

Διαβάστε περισσότερα

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης :

Ποιοι είμαστε : Άξονες Δράσης : Ποιοι είμαστε : Η Epsilon Net προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους δραστηριοποιούνται στον οικονομικό χώρο, όπως σε Οικονομικές Διευθύνσεις & Λογιστήρια Επιχειρήσεων, Τμήματα Μισθοδοσίας & Διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρώντας με Ανοικτό Λογισμικό

Επιχειρώντας με Ανοικτό Λογισμικό Επιχειρώντας με Ανοικτό Λογισμικό Στα πλαίσια του Συνεδρίου ΕΛ/ΛΑΚ 2011 22 Μαΐου 2011 1. H ErgoQ Εξειδικευμένοι στη Διαχείριση Επιχειρηματικών Διεργασιών Προσφέρουμε αυτοματοποιημένες λύσεις: Ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS SOFTWARE DIVISION

BUSINESS SOFTWARE DIVISION BUSINESS SOFTWARE DIVISION Agenda DEMO Go-to-market strategy Γενικά για τα συστήματα CRM Περιγραφή πρότασης CRM Ειδικά για το project Πληροφορίες για τη SiEBEN SiEBEN We Lead By Numbers: 2000 SiEBEN Founding

Διαβάστε περισσότερα

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη.

Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Business Excellence ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ EFQM Η Eπιχειρηµατική Αριστεία χρειάζεται Εξέλιξη. Βιωσιµότητα και Επιχειρηµατική Αριστεία Κάθε επιχειρηµατίας έχει στόχο να έχει

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Αυτοματοποιημένες διαδικασίες, αποδοτικότερη διαχείριση πόρων, απαράμιλλη ασφάλεια δεδομένων, ευέλικτα & αναλυτικά reports αυξάνουν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ /ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (Apps) ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Η Powersoft Computer Solutions

Διαβάστε περισσότερα

FACEtoFACE Εκπαιδεύουμε και Πιστοποιούμε Επαγγελματίες από το 1984. Προσφέρουμε, Εκπαίδευση και πιστοποίηση Επαγγελματικού επιπέδου. Στην Τάξη Εκπαιδευτικά & Εξεταστικά Κέντρα FACEtoFACE Αθήνας: Κάνιγγος

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Επαγγελματικής Διαχείρισης Αρχείου

Υπηρεσίες Επαγγελματικής Διαχείρισης Αρχείου Υπηρεσίες Επαγγελματικής Διαχείρισης Αρχείου Η αποστολή μας Προσφορά στοχευμένων υπηρεσιών Logistics Ανιχνεύοντας σωστά τις ανάγκες των συνεργατών μας Αναπτύσσοντας καινοτόμες λύσεις και δίδοντας έμφαση

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ

DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ DIGITAL MANUFACTURING: CASE STUDY ΕΞΥΠΝΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ρ. Ευάγγελος Θεοδώρου ιευθύνων Σύµβουλος Ομίλου Θεοδώρου DIGITAL MANUFACTURING Το ζητούμενο στη βιομηχανική παραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

VCCF George Nolis - CEO

VCCF George Nolis - CEO 1 VCCF 2017 George Nolis - CEO LANCOM WHO is WHO Σχετικά με τη Lancom Η Lancom είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο πεδίο των IT υπηρεσιών, παρέχοντας εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Η Διαλειτουργικότητα στην Υπηρεσία του Πολίτη

Η Διαλειτουργικότητα στην Υπηρεσία του Πολίτη Η Διαλειτουργικότητα στην Υπηρεσία του Πολίτη Μαρίκα Λάμπρου Διευθύνουσα Σύμβουλος SingularLogic Integrator ICT Forum Περιεχόμενα Ορισμός Διαλειτουργικότητας Στόχοι Διαλειτουργικότητας Πρότυπο Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών...

Η Εταιρία Συνεργασία με Microsoft Δυναμική Πορεία Εξέλιξης Διακρίσεις Microsoft Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... Η Εταιρία... 1 Συνεργασία με Microsoft... 2 Δυναμική Πορεία Εξέλιξης... 3 Διακρίσεις Microsoft... 4 Διακρίσεις Εξυπηρέτησης Πελατών... 5 Διακρίσεις Εργασιακού Περιβάλλοντος... 6 Διακρίσεις Τεχνογνωσίας

Διαβάστε περισσότερα

Συνεχής επιμόρφωση χωρίς φραγμούς

Συνεχής επιμόρφωση χωρίς φραγμούς Συνεχής επιμόρφωση χωρίς φραγμούς Ζούμε στην περίοδο όπου η διαρκής επιμόρφωση έχει γίνει απαραίτητη. Τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές ανάγκες για γνώσεις και επαγγελματικά εφόδια, σε συνδυασμό

Διαβάστε περισσότερα

Powered by Web Serve

Powered by Web Serve Powered by Web Serve Data Sheet Web Backup Η απώλεια των δεδομένων σας φαντάζει ως εφιάλτης; Πολλές εταιρίες δεν ανακάμπτουν από την απώλεια των δεδομένων τους ύστερα από μια καταστροφή. Web Backup Η απόλυτη

Διαβάστε περισσότερα

Business Continuity. Συστήματα Computer Room Μonitoring & Alert. SwiftBase CM. e-systems ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Business Continuity. Συστήματα Computer Room Μonitoring & Alert. SwiftBase CM. e-systems ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Business Continuity Συστήματα Computer Room Μonitoring & Alert SwiftBase CM Computer Room Monitoring & Alert Systems «SwiftBase CΜ» Μέρος Α : Ποια είναι η ανάγκη Mission critical συστήματα χωρίς επίβλεψη

Διαβάστε περισσότερα

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας

Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙKΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αλλάξτε τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας Web & Mobile apps Για µια ανοικτή επιχείρηση Σήµερα περισσότερο από ποτέ, µια επιχείρηση που θέλει να ανοίξει νέους δρόµους ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις

Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Λογισμικό για Φιλόδοξες Επιχειρήσεις Entersoft Α.Ε. Η Entersoft είναι μια καινοτομική εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παραγωγή προηγμένων και αξιόπιστων πληροφορικών συστημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 WC050 Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0 Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex Webcam 1.3 Megapixel USB 2.0. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα συνομιλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1.ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ/ ΔΙΚΤΥΑ/ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 1.ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ/ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ/ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ/ ΔΙΚΤΥΑ/ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Services Solutions Οι προσφερόμενες Υπηρεσίες από την Cosmos Business Systems καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών των πελατών και υλοποιούνται από μια άριστα οργανωμένη Τεχνική Διεύθυνση, στην οποία ασχολούνται

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης. «Είμαστε εδώ για σας»

Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης. «Είμαστε εδώ για σας» Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης «Είμαστε εδώ για σας» Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση η καλή λειτουργία και η διαθεσιμότητα του τεχνολογικού της περιβάλλοντος αποτελούν κρίσιμο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ-ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ERP ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση υπολογιστών

Δικτύωση υπολογιστών Δικτύωση υπολογιστών Από το 1985 αρχίζει η δικτύωση των υπολογιστών Επικοινωνία μεταξύ των συνδεδεμένων Η/Υ για μεταφορά αρχείων και δεδομένων Διαχειριστής δικτύου (Server) Εκτυπωτής 1 Πλεονεκτήματα δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του

Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Η Ενίσχυση κερδοφορίας και ρευστότητας Η Ανάδειξη νέων κατηγοριών προϊόντων στο χώρο του Φαρμακείου Η Προσέγγιση νέων δυνητικών πελατών Η Συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης Η δημιουργία υπεραξίας

Διαβάστε περισσότερα

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες

Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 Server Edition. Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Πλήρης Επαναφορά Συστημάτων Windows Μέσα σε Λίγα Λεπτά και όχι σε Ώρες ή Ημέρες Η Symantec έχει επανειλημμένα καταδείξει δημόσια ότι το Backup Exec System Recovery μπορεί να εκτελέσει

Διαβάστε περισσότερα

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Η πλατφόρμα Unified Communications (UC), βασισμένη σε τεχνολογίες της Microsoft, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon

Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon Λογισμικό iw360 Εργαστείτε εξυπνότερα με την Canon > > > > > > > > > > > > Παραγωγικότητα σε κάθε σημείο του γραφείου > > > > > > > > > > >>>>>>> Οι έρευνες αγοράς προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στον καθορισμό

Διαβάστε περισσότερα

Powering the Hospitality industry

Powering the Hospitality industry Powering the Hospitality industry www.eurotel.gr Εταιρικό Προφίλ Ο Όμιλος EUROTEL HOSPITALITY, είναι μια πρωτοπόρος ελληνική επιχείρηση πληροφορικής που ειδικεύεται για περισσότερα από 25 χρόνια, στην

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

Farmakon CRM Εφαρμογές Λογισμικού Υπολογιστών

Farmakon CRM Εφαρμογές Λογισμικού Υπολογιστών Κώστας Δημητρόπουλ ος Farmakon CRM CSA Α.Ε. Εφαρμογές Λογισμικού Υπολογιστών Ο Πελάτης του φαρμακείου αλλάζει Αλλάξτε τον τρόπο που τον χειρίζεστε! Farmakon CRM 1 Ενίσχυση πωλήσεων κατηγορίας υψηλής κερδοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) 25 Μαΐου, 2018 Στις 25 Μαΐου 2018, τίθεται σε ισχύ ο νέος γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων, ευρύτερα γνωστός ως GDPR (General

Διαβάστε περισσότερα

Η Epsilon Net σας καλωσορίζει 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Epsilon Net σας καλωσορίζει 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Η Epsilon Net σας καλωσορίζει 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Ο Όμιλος Epsilon Net Δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς: Πληροφορικής (Epsilon Software) Δημιουργίας και δημοσίευσης ψηφιακού περιεχομένου στο

Διαβάστε περισσότερα

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions

Natech. ATM. ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Natech. ATM ISO ATM Host module (BASE 24) Επιλέξτε τη βέλτιστη λύση αυτοματοποίησης για την Τράπεζά σας! Natech S.A. - Integrated IT solutions Υλοποίηση τραπεζικών υπηρεσιών μέσω Αυτόματων Ταμειακών Μηχανών

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα

Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα ERP Όλες οι λειτουργίες της επιχείρησης, σε ένα σύστηµα Σήμερα, κάθε επιχείρηση, για να αναπτυχθεί, οφείλει να βελτιώσει την αποδοτικότητα των διαδικασιών της, να μειώσει το λειτουργικό κόστος και να αυξήσει

Διαβάστε περισσότερα

ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC. By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012

ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC. By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012 ITIL Case Study: Helpdesk Implementation at EAC By: Anna Demosthenous 28 th November, 2012 AHK ένας Οργανισμός με αξίες: Σεβασμό στους Πελάτες Επένδυση στους ανθρώπους της Συνεχή βελτίωση Εταιρική Κοινωνική

Διαβάστε περισσότερα

International Computer Technology

International Computer Technology International Computer Technology Το International Computer Technology είναι το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Δεξιοτήτων στη χρήση υπολογιστή και γνώσεων Πληροφορικής σε εισαγωγικό, βασικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟ ΚYΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΣΤO ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΤΠΚ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ VPN ΥΣΠΤ Η υπηρεσία πρόσβασης στο δίκτυο δεδομένων του ΤΠΚ μέσω εικονικού ιδιωτικού δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ FTP

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ FTP ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΩΝ FTP Το FTP (File Transfer Protocol) είναι το εξειδικευμένο πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων στα σύγχρονα δίκτυα δεδομένων όπως το Διαδίκτυο. Δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς αρχείων από τον υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence. Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence

Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence. Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence Τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:presence Σύνδεση στην Υπηρεσία e:presence Η χρήση της υπηρεσίας e:presence είναι δυνατή μέσω browser ή μέσω της εφαρμογής Vidyo Desktop Client. Προς διευκόλυνσή σας, προτείνουμε

Διαβάστε περισσότερα

Βασική προτεραιότητά μας η ασφάλεια των δεδομένων σας.

Βασική προτεραιότητά μας η ασφάλεια των δεδομένων σας. Τι είναι το Data Center; Για την καλύτερη φιλοξενία (hosting ) των συνδρομητικών εφαρμογών και υπηρεσιών που υποστηρίζουν τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της, η interworks επένδυσε στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

Είδη Groupware. Λογισμικό Συνεργασίας Ομάδων (Groupware) Λογισμικό Groupware. Υπάρχουν διάφορα είδη groupware ανάλογα με το αν οι χρήστες εργάζονται:

Είδη Groupware. Λογισμικό Συνεργασίας Ομάδων (Groupware) Λογισμικό Groupware. Υπάρχουν διάφορα είδη groupware ανάλογα με το αν οι χρήστες εργάζονται: Μάθημα 10 Συστήματα Διάχυσης και Διαχείρισης Γνώσης Chapter 10 Knowledge Transfer In The E-world Chapter 13 Knowledge Management Tools and Knowledge Portals Συστήματα Διάχυσης και Διαχείρισης Γνώσης Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Data Communication έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Gold Certified Partner που υλοποιείται σε τρεις τομείς:

Η Data Communication έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη Microsoft ως Μicrosoft Gold Certified Partner που υλοποιείται σε τρεις τομείς: Εταιρική Παρουσίαση Η Εταιρία Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

DreamSpark. Τώρα λοιπόν που μάθατε περι τίνος πρόκειται, ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να κατεβάσει λογισμικό από το site του DreamSpark.

DreamSpark. Τώρα λοιπόν που μάθατε περι τίνος πρόκειται, ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να κατεβάσει λογισμικό από το site του DreamSpark. DreamSpark Το DreamSpark είναι μια πρωτοβουλία της Microsoft, για δωρεάν παροχή λογισμικού σε φοιτητές και άλλα μέλη ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, για ερευνητικούς-εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι μόνο. To λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

14/01/2014 ΕΡΓΟ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

14/01/2014 ΕΡΓΟ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΡΓΟ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Διαδρομή μέσω οδικού δικτύου Μήκος Διαδρομής Αριθμός Στάσεων Προς Πειραιά: Νέο Φάληρο Μικράς Ασίας Γρηγορίου Λαμπράκη Βασ. Γεωργίου Α Λιμάνι (Ακτή Ποσειδώνος)

Διαβάστε περισσότερα

e-systems ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε.

e-systems ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ε.Π.Ε. ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ CINCOM SYSTEMS Inc, USA - Contact centers, Workflow systems, Document Automation ΑΠΟΚΛ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ AVM INFORMATIQUE, France - Fax, SMS, telex, voice Servers, Unified Messaging

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect. Η νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής επικοινωνίας, που συνεργάζεται αρμονικά με το κινητό. Για επαγγελματίες & επιχειρήσεις.

Vodafone Business Connect. Η νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής επικοινωνίας, που συνεργάζεται αρμονικά με το κινητό. Για επαγγελματίες & επιχειρήσεις. Η νέα ολοκληρωμένη λύση σταθερής επικοινωνίας, που συνεργάζεται αρμονικά με το κινητό. Για επαγγελματίες & επιχειρήσεις. 1 Vodafone Business Connect 31 March 2011 Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ένας και μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services Η ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας» (ΕΠ ΚτΠ) Δράση e-services BYTE COMPUTER ΑΒΕΕ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 98 & ΤΡΙΒΟΛΗ, 117 41 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ.: 210 900 2000, FAX.: 210 924 4084 E-MAIL:

Διαβάστε περισσότερα

«Γεωχωρικές Υπηρεσίες της ΕΚΧΑ Α.Ε.»

«Γεωχωρικές Υπηρεσίες της ΕΚΧΑ Α.Ε.» 1 Σύντομο Ιστορικό Ορόσημα (1) 1999: Δημιουργία τοπικού δικτύου (Intranet) 2002-2003: Σχεδιασμός και υλοποίηση Συστήματος Πληροφορικής Εθνικού Κτηματολογίου (ΣΠΕΚ) για το Λειτουργούν Κτηματολόγιο. 2003:

Διαβάστε περισσότερα

Technical FAQ. Data Encryption: 128bit έως 256Bit με επιλογή πρωτοκόλλου (AES, Triple DES, and TwoFish). Traffic Encryption: 1024bit RCA

Technical FAQ. Data Encryption: 128bit έως 256Bit με επιλογή πρωτοκόλλου (AES, Triple DES, and TwoFish). Traffic Encryption: 1024bit RCA Technical FAQ FAQ General Technical: 1. Encryption Data Encryption: 128bit έως 256Bit με επιλογή πρωτοκόλλου (AES, Triple DES, and TwoFish). Traffic Encryption: 1024bit RCA 2. Χρειάζεται να εγκαταστήσω

Διαβάστε περισσότερα

H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής

H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής Υπεύθυνη Τύπου Σιλβάνα Θεοδωροπούλου Τηλ: +30 210 6381457 e-mail: stheodor@cisco.com H CISCO ανακοινώνει νέα τεχνολογία για τις Εταιρείες Λιανικής Η Cisco βοηθάει τις εταιρείες λιανικής να επεκτείνουν

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Ποιότητας στη Σύγχρονη & Αποδοτική Διοίκηση (Δημόσια Διοίκηση & Αυτοδιοίκηση)

Συστήματα Ποιότητας στη Σύγχρονη & Αποδοτική Διοίκηση (Δημόσια Διοίκηση & Αυτοδιοίκηση) Συστήματα Ποιότητας στη Σύγχρονη & Αποδοτική Διοίκηση (Δημόσια Διοίκηση & Αυτοδιοίκηση) Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης Ph.D Διεθνείς Σχέσεις, M.A. European Studies, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΕΚΔΔΑ, Πολιτικός Επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα

Μια καλή επιλογή θα ήταν www.epipla-onomasas.gr (χωρίζοντας τις λέξεις με παύλα -) ή

Μια καλή επιλογή θα ήταν www.epipla-onomasas.gr (χωρίζοντας τις λέξεις με παύλα -) ή Τι είναι ένα CMS CMS ή Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System) ονομάζουμε ένα λογισμικό που μας βοηθά να ελέγχουμε και να διαχειριζόμαστε έναν ιστότοπο δημόσιας ή περιορισμένης πρόσβασης.

Διαβάστε περισσότερα

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης

Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Δρ. Ιωάννης Μαρκασιώτης Business Analyst Υπηκοότητα: Ελληνική Πόλη Κατοικίας: Καλλιθέα - Αθήνα Έτος Γέννησης: 1960 E-mail: markasiotis@intralot.com Τηλ.: 6937249 359 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Designed by TP-Link Hellas Ltd. Professional Business Unit Επιμέλεια: Βαλάντης Οικονομόπουλος 1 Περιεχόμενα 1.1 Προσδιορισμός της Τοπολογίας του Δικτύου...2 1.2 Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

τεχνογνωσία στην πληροφορική

τεχνογνωσία στην πληροφορική τεχνογνωσία στην πληροφορική οι υπηρεσίες Η SeCure καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αναγκών της σύγχρονης επιχείρησης στον τομέα της πληροφορικής. Αποστολή μας είναι η παροχή τεχνογνωσίας και η εφαρμογή της έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις

Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου. Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις Ο κόσμος των ηλεκτρικών μετρήσεων και ελέγχου Test & Measureline Έλεγχος & Μετρήσεις STÄUBLI ELECTRICAL CONNECTORS Οι ειδικοί στις βιώσιμες λύσεις σύνδεσης Η Stäubli Electrical Connectors είναι μια κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. WinEra ERP. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. WinEra ERP. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning WinEra ERP E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, σας

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL

Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL Διαδικασία σύνδεσης στην εφαρμογή TAVL Αγαπητέ πελάτη, Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, και επιλέξατε εμάς για την παρακολούθηση των οχημάτων σας. Παρακάτω, θα

Διαβάστε περισσότερα

Αποστολή και λήψη e-mail μέσω SMARTER MAIL

Αποστολή και λήψη e-mail μέσω SMARTER MAIL 13/9/2012 Αποστολή και λήψη e-mail μέσω SMARTER MAIL NBW Internet Wizards Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 5, 10561 Αθήνα Τηλ.: 210 6148071, e-mail: info@nbw.gr, website: www.nbw.gr Αποστολή και λήψη e-mail

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης

Σύστημα διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης Σύστημα διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης 1.Τα δεδομένα Η ροή των αυτοκινήτων μεγαλώνει... Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα αυτοκίνητα κατακλύζουν το λεκανοπέδιο Όπου δεν υπάρχει οργανωμένο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone

Ελληνική Έκδ ση. Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Σημαντικό! WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone WC002 Sweex USB Webcam 100K with Microphone Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το προϊόν Sweex USB Webcam 100K with Microphone. Αυτή η κάμερα δικτύου σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε εύκολα

Διαβάστε περισσότερα