ΧΟΡΟΙ STREET DANCE ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ URBAN DANCESPORT

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΧΟΡΟΙ STREET DANCE ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ URBAN DANCESPORT"

Transcript

1 ΧΟΡΟΙ STREET DANCE ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ URBAN DANCESPORT Κανόνας. STR.1 (Γενικοί Κανόνες για τον Street Dance) 1.1 Δεδομένου ότι τα είδη / μορφές σε αυτήν την ενότητα ποικίλλουν και κάθε είδος μπορεί να έχει ειδικές απαιτήσεις, οι γενικοί κανόνες θα εφαρμόζονται σε όλες τις περιόδους, εκτός εάν γίνεται ρητή εξαίρεση στο κεφάλαιο για το σχετικό είδος χορού. Κανόνας STR. 2 (Είδη Χορού) 2.1 Οι γενικοί κανόνες που παραθέτονται στο παρόν κεφάλαιο θα εφαρμόζονται στους ακόλουθους κλάδους / είδη χορού: - BREAK DANCE - HIP HOP - HIP HOP BATTLE - STREET DANCE SHOW 2.2 Σε αυτούς τους κλάδους / μορφές χορού η EXOE - WDSF ορίζει τις ακόλουθες κατηγορίες: - Σόλο Αντρών (Solo Male) - Solo Κοπέλα (Solo Female) - Duo (οποιοσδήποτε συνδυασμός από 2 χορευτές) - Trio (οποιοσδήποτε συνδυασμός από 3 χορευτές) - Μικρή ομάδα - Small Team ( 4-8 χορευτές) - Μεσαία ομάδα - Big Team ( 9-24 χορευτές) - Μεγάλη Ομάδα - Mega Team (25 χορευτές και πάνω) Κανόνας STR. 3 (Ηλικιακοί Περιορισμοί) 3.1 Οι ηλικιακές κατηγορίες που ορίζονται για το ημερολογιακό έτος. - Νήπια Παιδιά Έφηβοι Νέοι Ενήλικες Πρεσβύτεροι Ηλικιακές διαφορές σε duo / trio / ομάδα. Ο μεγαλύτερος σε ηληκία αγωνιζόμενος σε ένα duo, trio, μικρή ομάδα ή μεσαία ομάδα θα καθορίσει την ηλικιακή κατηγορία που θα συμμετέχει σε κάποιο αγώνα. Επιτρέπεται η συμμετοχή σε οποιαδήποτε αγώνα σε μια ηλικιακή κατηγορία μεγαλύτερη από τη δική τους. Δεν επιτρέπεται να ενταχθούν σε οποιοδήποτε αγώνα σε μια κατηγορία κατώτερη από τη δική τους. Για τις Μεγάλες ομάδες δεν υπάρχει περιορισμός ηλικίας. Όλες οι κατηγορίες ηλικίας επιτρέπεται να συμμετάσχουν.

2 Κανόνας STR. 4 (Στήσιμο Αγώνα) 4.1 Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών στις αντίστοιχες οργανώσεις, θα υπάρξουν προκριματικοί γύροι που θα ακολουθηθούν από ένα τελικό γύρο ή μόνο ένας τελικός γύρος. Κατά τη διάρκεια κάθε προκριματικού γύρου, ο αριθμός των αγωνιζόμενων θα μειωθεί κατά το ήμισυ για τον επόμενο γύρο. Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζόμενων στον τελικό γύρο είναι μεταξύ 6-8, ανάλογα με την διοργάνωση. 4.2 Κριτές : Τουλάχιστον 3 Κριτές Θα κρίνουν και θα πρέπει να είναι Ομοσπονδιακοί η εγκεκριμένοι από την ΕΧΟΕ Έλληνες και ξένοι. Οι ξένοι θα είναι εγκεκριμένοι από την χώρα τους που θα είναι Μέλος της WDSF. Δεν μπορούν να κρίνουν Αθλητές χορού. 4.3 Διευθυντής Αγώνων : 1 Διευθυντής Αγώνων θα πρέπει να οριστεί που θα πρέπει να είναι Ομοσπονδιακός της ΕΧΟΕ η ξένος, εγκεκριμένος από την χώρα του ως Διευθυντής αγώνων, που θα είναι Μέλος της WDSF. 4.4 Κυρώσεις ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΡΙΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΩΔ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ Αυτόματη υποβίβαση στην Τελευταία Θέση. Αυτόματη υποβίβαση στην Τελευταία Θέση. Αυτόματη υποβίβαση στην Τελευταία Θέση. Αυτόματη υποβίβαση στην Τελευταία Θέση Οι συμμετέχοντες που έχουν υποβληθεί σε κυρώσεις δεν βραβεύονται. Κανόνας STR.5 (Διάρκεια Χορογραφίας) 5.1 Λόγω της φύσης του Αγώνα, η διάρκεια του χορού κάθε αγώνα θα αναφέρεται στο σχετικό κεφάλαιο. Κανόνας STR.6 (Διαστάσεις Χώρου) 6.1 Οι ελάχιστες διαστάσεις του χώρου για σόλο, ντουέτο και μικρές ομάδες είναι 10 Χ 12 μέτρα. 6.2 Οι ελάχιστες διαστάσεις του χώρου για τις μεσαίες ομάδες και μεγάλες ομάδες είναι 12 Χ 18 μέτρα. Κανόνας STR.7 (Μουσική) 7.1 Εκτός κι αν ορίζεται κάτι διαφορετικό στο σχετικό κεφάλαιο, οι συμμετέχοντες θα χορέψουν με τη μουσική των οργανωτών. Κανόνας STR.8 (Ένδυση) 8.1 Οι χορευτές δεν επιτρέπεται να αλλάξουν ένδυση / κοστούμια κατά τη διάρκεια μιας εκτέλεσης ή ενός αγώνα. Κανόνας STR.9 (Αξεσουάρ Σκηνής Χορευτών /Σκηνογραφικά Φόντα) 9.1 Αξεσουάρ Σκηνής Χορευτών επιτρέπονται εάν αποτελούν μέρος των κοστουμιών τους στα Street Dances εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στο σχετικό κεφάλαιο. Τα αξεσουάρ σκηνής των χορευτών πρέπει να αναγνωρίζονται ως είδη ένδυσης (π.χ. παλτό, καπέλο, σάλι, πουλόβερ). Μπορούν να ανταλλάσσονται με ένα άλλο μέλος της ομάδας, να κρατηθούν στα χέρια ή να αναποδογυριστούν. Σκηνικά στοιχεία δεν επιτρέπεται να πετιούνται κατά τη διάρκεια της παράστασης. 9.2 Αξεσουάρ σκηνής χορευτών που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως είδη ένδυσης δεν επιτρέπονται. 9.3 Χρήση προσωπικού φωτισμού μέσα από τα ρούχα επιτρέπεται εφ 'όσον τροφοδοτείται από μια μπαταρία και δεν έρχονται σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλο κανόνα για τα σκηνικά στοιχεία ή την ένδυση. 9.4 Σκηνικά δαπέδου δεν επιτρέπονται, εκτός εάν προβλέπονται στο σχετικό κεφάλαιο. 9.5 Σκηνικά Φόντα ή δυσκίνητα γραφικά σκηνικά δεν επιτρέπονται, εκτός εάν επιτρέπεται στο σχετικό κεφάλαιο.

3 9.6 Η χρήση βοηθών πίστας, δεν επιτρέπεται, εκτός εάν επιτρέπεται στο σχετικό κεφάλαιο του χορού. 9.7 Σκηνικά αξεσουάρ που θα ή μπορούν να βλάψουν το πάτωμα, ή να προκαλέσουν σκουπίδια στο δάπεδο, ή θα μπορούν να κάνουν το πάτωμα ανασφαλές με οποιοδήποτε τρόπο, δεν θα πρέπει να επιτρέπονται (π.χ. υγρά). 9.8 Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται ελεύθερες φλόγες. 9.9 Δεν επιτρέπεται η χρήση ζώντων ζώων. Κανόνας STR.10 (Αναπλήρωση ) 10.1 Σε περίπτωση εξαιρετικών περιστάσεων (π.χ. τραυματισμούς, απρόβλεπτες συνθήκες) οι χορευτές των ομάδων μπορούν να αντικατασταθούν από έναν αναπληρωματικό. Πριν προβούν στην αντικατάσταση πρέπει να δοθεί άδεια από τον πρόεδρο των κριτών. Ο μέγιστος αριθμός των αναπληρωματικών είναι 2 για κάθε ομάδα Οι αναπληρωματικοί δεν είναι επιτρέπεται να λάβουν μέρος σε solo, duo και trio. Κανόνας STR.11 (Ακροβατικά) 11.1 Η ακροβατική κίνηση ορίζεται ως μια κίνηση στην οποία το σώμα ανατρέπει είτε το οβελιαίο είτε το μετωπιαίο επίπεδο του (π.χ. τούμπες, ρόδα) 11.2 Ακροβατικά επιτρέπονται σε όλες τις κατηγορίες, εκτός αν απαγορεύεται στο σχετικό κεφάλαιο κάποιου συγκεκριμένου είδους χορού Τα ακροβατικά πρέπει να διαφέρουν από κινήσεις και γραμμές γυμναστικής. Οι κινήσεις και γραμμές γυμναστικής δεν υπάγονται στο πνεύμα των χορών αυτών Δεν επιτρέπονται Ακροβατικά, όταν βρίσκονται στην ίδια πίστα περισσότερες από 1 ομάδες (duo / τρίο) Μία ακροβατική κίνηση ενισχύει απαραίτητα την βαθμολογία του χορευτή, απεναντίας θα μπορούσε και να την υποβαθμίσει, αν δεν πραγματοποιηθεί άρτια τεχνικά. Κανόνας STR.12 (Lifts) 12.1 Το lift είναι οποιαδήποτε κίνηση κατά την οποία ένας χορευτής έχει και τα δύο πόδια πάνω από το πάτωμα ταυτόχρονα με τη βοήθεια ή την υποστήριξη ενός άλλου χορευτή Τα lifts επιτρέπονται γενικά, εκτός αν απαγορεύονται στο συγκεκριμένο κεφάλαιο κάποιου είδους χορού Τα lifts δεν επιτρέπονται, όταν περισσότερες από 1 ομάδες (duo / τρίο) βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Κανόνας STR.13 (Ισότιμες Εμφανίσεις) 13.1 Κατά τη διάρκεια των αγώνων δεν επιτρέπεται καμμία αλλαγή σε ολόκληρη την εκτέλεση. Η μουσική πρέπει να είναι η ίδια σε όλους τους γύρους. Κοστούμια / φορέματα / σκηνικά / φόντα/ χορογραφία δεν μπορούν να αλλαχτούν μεταξύ των γύρων (rounds). Κανόνας STR.14 (Επίπεδα Δυσκολίας) 14.1 Προκειμένου να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι χορευτές και ταυτόχρονα να διατηρηθεί ο έλεγχος της οργάνωσης των αγώνων.: Για τους τοπικούς, εθνικούς και διαπεριφερειακούς αγώνες μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας με βάση την ικανότητα του χορευτή, του duo, του trio ή της ομάδας. Αυτά τα επίπεδα μπορεί να είναι τα εξής: - Αρχαρίων. - Προχωρημένων. - Επαγγελματίών.

4 14.2 Χορευτές, ντουέτα, και ομάδες δικαιούνται να εισέρχονται σε κάθε επίπεδο, αλλά από τη στιγμή που χορεύουν σε ένα επίπεδο δεν επιτρέπεται να μεταπηδήσουν σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, μέχρι να περάσει μία περίοδος περιορισμού και να αρχίσει σε μια νέα κατηγορία Αναβάθμιση σε υψηλότερα επίπεδα θα επιτυγχάνεται αυτόματα με τη νίκη σε 2 τοπικούς, εθνικούς ή διαπεριφερειακούς διαγωνισμούς, ή συνδυασμός αυτών Η κατάταξη στο ανώτερο (master) επίπεδο, θα πραγματοποιείται εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις για τα WDSF Ηπειρωτικά και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Κανόνας STR.15 (Προσόντα για τα WDSF Ηπειρωτικά και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.) 15.1 Τα κράτη-μέλη της WDSF θα αποφασίζουν τα απαιτούμενα προσόντα που πρέπει να κατέχουν οι χορευτές για να συμμετέχουν στα Παγκόσμια και Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα WDSF. Εάν χρησιμοποιούνται διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, μόνο το υψηλότερο επίπεδο θα πληροί τις προϋποθέσεις για αυτά τα πρωταθλήματα WDSF Αυτόματη συμμετοχή χορηγείται για εκείνους που έχουν κερδίσει τον τίτλο το προηγούμενο έτος Κάθε φορά που μια ηλικιακή κατηγορία έχει περάσει εντός του τρέχοντος έτους, χορηγείται αυτόματα η συμμετοχή και περνάει στην επόμενη ηλικιακή κατηγορία,.

5 Κανόνας STR.16 (Break Dance) BREAK DANCE Πίνακας 16.1 Διάρκεια Αρ.Χορευτών Κατηγορία Διάρκεια Ταχύτητα Μουσική 1 Solo preliminary 40 sec.+/- 5 sec. Χωρίς περιορισμό Οργάνωση Solo knock out 1:00 min.+/- 5 sec Χωρίς περιορισμό Οργάνωση 2 Duo preliminary 40 sec.+/- 5 sec Χωρίς περιορισμό Οργάνωση Duo knock out 1:00 min.+/- 5 sec Χωρίς περιορισμό Οργάνωση 4-8 Small teams preliminary 2:30min.- 3:00 min Χωρίς περιορισμό Οργάνωση Small teams knock out 4:00min.- 8:00 min Χωρίς περιορισμό Οργάνωση Small teams small final 5:00min.- 10:00 min Χωρίς περιορισμό Οργάνωση Small teams big final 10:00min.- 20:00 min Χωρίς περιορισμό Οργάνωση Λόγω του μεγέθους των ομάδων, οι μεσαίες ομάδες και οι μεγάλες ομάδες αποκλείονται από τον αγώνα battle 16.2 Ισχύουν όλοι οι κανόνες που προβλέπονται στο κεφάλαιο STR όπως αυτοί εφαρμόζονται με εξαίρεση τα ακόλουθα: BREAKDANCE SOLO Ακροβατικά. Τα ακροβατικά μπορούν να ενσωματωθούν στην παρουσίαση, αλλά δεν μπορούν να κυριαρχούν στο χορό. Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο κατά τη διάρκεια των battles, επειδή κατά τη διάρκεια των προκριματικών γύρων, πάνω από 1 σόλο θα εκτελείται στον ίδιο πάτωμα την ίδια στιγμή Στήσιμο Αγώνα Προκριματικός γύρος Όλοι οι χορευτές θα χορέψουν για ένα λεπτό σε ένα γύρο "προθέρμανσης". Αυτή η προθέρμανση δεν αξιολογείται. Μετά από αυτό το λεπτό οι χορευτές (μέγιστο 3 ανά heat) θα χορέψουν τα πρώτα 40 δευτερόλεπτά τους. Όταν όλοι οι χορευτές έχουν ολοκληρώσει τα πρώτα τους 40 δευτερόλεπτα, το δεύτερο heat των 40 δευτερολέπτων θα αρχίσει. Δεν θα υπάρχουν αλλαγές στους χορευτές σε κανένα heat. Θα διατηρηθεί η ίδια σειρά. Όταν όλοι οι χορευτές θα έχουν συμπληρώσει τα δεύτερα 40 δευτερόλεπτά τους, το τρίτο και τελευταίο heat των 40 δευτερολέπτων θα αρχίσει. Στο τελικό heat όλοι χορευτές θα χορέψουν ταυτόχρονα. Οι 16 καλύτεροι χορευτές θα συνεχίσουν στη φάση Knock - out. Οι χορευτές θα πρέπει να κατατάσσονται από το 1-16 σύμφωνα με τις βαθμολογίες των Κριτών από τον προκριματικό γύρο Φάση Knock out. Η φάση Knock - out θα οργανωθεί σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Σε κάθε γύρο στη φάση knock - out οι χορευτές θα αγωνιστούν για 1 λεπτό (1:00) διαιρούμενο σε 30 δευτερόλεπτα για κάθε χορευτή (0:30) Φιγούρες και Στοιχεία Τουλάχιστον τρεις διαφορετικές φιγούρες και στοιχεία πρέπει να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια μιας εκτέλεσης. Οι φιγούρες και τα στοιχεία που έχουν χορευτεί δύο ή περισσότερες φορές θα πρέπει να καταγράφονται σαν μία φορά και σε περίπτωση που επαναληφθούν μόνο οι καλύτερες επιδόσεις θα πρέπει να βαθμολογούνται. Οι φιγούρες και τα στοιχεία πέρα από τη δυνατότητα των χορευτών, που είναι πάρα πολύ δύσκολές και μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρούς τραυματισμούς ή / και η απώλεια της ζωής δεν επιτρέπονται. Οι χορευτές θα πρέπει να προειδοποιούνται μια φορά και κάθε μελλοντική προσπάθεια θα οδηγήσει σε αποκλεισμό Ασφάλεια Φιγούρες που παρεμποδίζουν ή / και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιδόσεων των αντιπάλων είναι μια σοβαρή παραβίαση και θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της βαθμολογίας Ταχύτητα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ταχύτητα.

6 BREAK DANCE DUO Ακροβατικά Τα Ακροβατικά μπορούν να ενσωματωθούν στην παρουσίαση, αλλά δεν μπορούν να κυριαρχούν στο χορό. Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο κατά τη διάρκεια των battles, διότι κατά τη διάρκεια των προκριματικών γύρων πάνω από 1 duo θα εκτελούν στο ίδιο πάτωμα την ίδια στιγμή Στήσιμο Αγώνα Προκριματικός γύρος Όλα τα duo s θα χορέψουν για ένα λεπτό σε ένα γύρο "προθέρμανσης". Αυτή η προθέρμανση δεν αξιολογείται. Μετά από αυτό, το λεπτό τα duo s (μέγιστο 3 ανά heat) θα χορέψουν τα πρώτα 40 δευτερόλεπτά τους. Όταν όλα τα duo s έχουν ολοκληρώσει τα πρώτα τους 40 δευτερόλεπτα, το δεύτερο heat των 40 δευτερολέπτων θα αρχίσει. Δεν θα υπάρχουν αλλαγές στα duo s σε κανένα heat. Θα διατηρηθεί η ίδια σειρά. Όταν όλα τα duo s θα έχουν συμπληρώσει τα δεύτερα 40 δευτερόλεπτά τους, το τρίτο και τελευταίο heat των 40 δευτερολέπτων θα αρχίσει. Στο τελικό heat όλα τα duo s θα χορέψουν ταυτόχρονα. Τα 16 καλύτερα duo s θα συνεχίσουν στη φάση Knock - out. Τα duo s θα πρέπει να κατατάσσονται από το 1-16 σύμφωνα με τις βαθμολογίες που έλαβαν από τους Κριτές από τον προκριματικό γύρο Φάση Knock out. Η φάση Knock - out θα οργανωθεί σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα. Σε κάθε γύρο στη φάση Knock - out τα ντουέτα θα αγωνιστούν για 1 λεπτό (1:00) διαιρούμενο σε 30 δευτερόλεπτα για κάθε ντουέτο (0:30). Δείτε την παρακάτω απεικόνιση της φάσης Knock - out: 1/8 FINAL 1/4 FINAL SEMI-FINAL SMALL FINAL BIG FINAL Φιγούρες και Στοιχεία Τουλάχιστον τρεις διαφορετικές φιγούρες και στοιχεία πρέπει να παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια μιας εκτέλεσης. Οι φιγούρες και τα στοιχεία που έχουν χορευτεί δύο ή περισσότερες φορές θα πρέπει να καταγράφονται σαν μία φορά και σε περίπτωση που επαναληφθούν μόνο οι καλύτερες επιδόσεις θα πρέπει να βαθμολογούνται. Οι φιγούρες και τα στοιχεία πέρα από τη δυνατότητα των χορευτών, που είναι πάρα πολύ δύσκολές και μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρούς τραυματισμούς ή / και η απώλεια της ζωής δεν επιτρέπονται. Οι χορευτές θα πρέπει να προειδοποιούνται μια φορά και κάθε μελλοντική προσπάθεια θα οδηγήσει σε αποκλεισμό Ασφάλεια Φιγούρες που παρεμποδίζουν ή / και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιδόσεων των αντιπάλων είναι μια σοβαρή παραβίαση και θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της βαθμολογίας Ταχύτητα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ταχύτητα.

7 BREAK DANCE ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ Ακροβατικά Τα ακροβατικά μπορούν να ενσωματώνονται στο χορό / battle, αλλά δεν μπορoύν να κυριαρχήσουν στην χορογραφία Στήσιμο Αγώνα Γενικά Ο αγώνας αποτελείται από έναν προκριματικό γύρο και τα τελικά battles. Ο προκριματικός γύρος είναι μια παρουσίαση της κάθε ξεχωριστής ομάδας. Η ελάχιστη διάρκεια είναι 2 λεπτά 30 δευτερόλεπτα (2:30) και η μέγιστη διάρκεια είναι (3:00). Οι battle γύροι θα διαρκέσουν από 4 λεπτά έως 8 λεπτά. Ο μικρός τελικός θα διαρκέσει από 5 λεπτά έως 10 λεπτά. Ο Πρόεδρος των Κριτών, θα αποφασίσει σχετικά με την διάρκεια και θα καλέσει την «τελευταία στιγμή». Ο μεγάλος τελικός θα διαρκέσει από 10 λεπτά έως 20 λεπτά. Ο Πρόεδρος των Κριτών, θα αποφασίσει για τη διάρκεια και θα καλέσει την «τελευταία στιγμή» Προκριματικός γύρος Στον προκριματικός γύρο κάθε ομάδα θα παρουσιάσει την χορογραφία της. Η ελάχιστη διάρκεια της παρουσιάσης είναι 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα (2:30) και η μέγιστη διάρκεια είναι 3 λεπτά (3:00). Οι 16 καλύτερες μικρές ομάδες θα συνεχίσουν στους γύρους battle. Οι μικρές ομάδες θα καταταγούν από το 1-16 σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών που έλαβαν από τον προκριματικό γύρο. Ανάλογα με τον αριθμό των εγγραφών για το αγώνα, ο οργανωτής μπορεί να αποφασίσει να παρακάμψει τους γύρους battle και να ξεκινήσει άμεσα με τις καλύτερες 8 μικρές ομάδες. Ένα ελάχιστο 4 μικρών ομάδων θα συνεχίσουν στους γύρους battle. Στην περίπτωση που συνεχίσουν στους γύρους battle μόνο 4 μικρές ομάδες, οι μικρές ομάδες που κατετάγησαν στην 3η και 4η θέση στον προκριματικό γύρο θα αγωνιστούν για την 3η και 4η θέση (μικρός τελικός) και οι ομάδες που κατετάγησαν στην 1η και 2 η θέση στον προκριματικό γύρο θα αγωνιστούν για την 1η και 2η θέση (μεγάλος τελικός) Φάση Knock out. Η φάση Knock out, θα οργανωθεί σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα παρακάτω απεικόνιση φάσης 1/8 FINAL 1/4 FINAL SEMI-FINAL SMALL FINAL BIG FINAL Φιγούρες και Στοιχεία Ο προκριματικός γύρος θα πρέπει να είναι μια επίδειξη παρουσιάζοντας την χορογραφία της η κάθε ομάδα. Θα

8 πρέπει να υπάρχει μία σαφής χορογραφία (π.χ. θέσεις Mirror, shadow - standing, συγχρονισμένες κινήσεις) και όχι μια εικόνα ασύνδετων σόλο εκτελέσεων. Όλες οι διαφορετικές επιρροές και τεχνικές του break dance πρέπει να επιδειχτούν: Electric Boogie, Pop Locking, Power Moves, Styles. Στους γύρους battle, στον μικρό τελικό και στον μεγάλο τελικό, όλα τα μέλη των μικρών ομάδων θα πρέπει να επιδείξουν τις ατομικές τους επιδόσεις τουλάχιστον μία φορά Μουσική Κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου οι μικρές ομάδες μπορούν να χορέψουν με τη δική τους μουσική. Αν οι μικρές ομάδες δεν έχουν τη δική τους μουσική, η οργάνωση μπορεί να παρέχει την κατάλληλη μουσική. Κατά τη διάρκεια των battles, θα παρέχει την μουσική η οργάνωση Ασφάλεια Φιγούρες που παρεμποδίζουν ή / και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιδόσεων των αντιπάλων είναι μια σοβαρή παραβίαση και θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της βαθμολογίας Ταχύτητα. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ταχύτητα.

9 Κανόνας STR. 20 (Hip Hop - Show Dance) HIP HOP 20.1 Πίνακας Διάρκειας Hip Hop Αρ.Χορευτών Κατηγορία Διάρκεια Ταχύτητα Μουσική 1 Solo 3x1:00 min +/-5 sec bpm Οργάνωση 2 Duo 3x1:00 min +/-5 sec bpm Οργάνωση 4-8 Hip Hop Μικρές ομάδες DJ 2:00 min +/-5 sec bpm Οργάνωση Hip Hop Μικρές ομάδες 2:00 min - 2:30 sec Χωρίς περιορισμό Δική τους μουσική 9-24 Μεσαίες ομάδες 2:30 min - 3:00 sec Χωρίς περιορισμό Δική τους μουσική 25+ Μεγάλες ομάδες 3:00 min - 5:00 sec Χωρίς περιορισμό Δική τους μουσική 20.2 Ισχύουν όλοι οι κανόνες που προβλέπονται στο κεφάλαιο N όπως αυτοί εφαρμόζονται με εξαίρεση τα ακόλουθα: HIP HOP SOLO Ακροβατικά Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο όταν υπάρχει 1 μόνο χορευτής στο πάτωμα Στήσιμο Αγώνα Όλοι οι γύροι ξεκινούν με ένα heat του ενός (1:00) λεπτού στo οποίo όλοι οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν ταυτόχρονα. Στη συνέχεια, οι σόλο χορευτές θα εκτελέσουν ένα heat του ενός λεπτού (1:00) με μέγιστο 6 χορευτές στο πάτωμα. Όταν όλοι οι σόλο χορευτές τελειώσουν το δεύτερο λεπτό τους το τελευταίο heat του ενός λεπτού (1:00) θα ξεκινήσει με όλους τους χορευτές στο πάτωμα και πάλι. Ο τελικός γύρος είναι πανομοιότυπος με τους προκαταρκτικούς γύρους με μία εξαίρεση που είναι ότι κατά το δεύτερο heat το μέγιστο 2 χορευτές θα εκτελούν ταυτόχρονα Ταχύτητα Η προκαθορισμένη ταχύτητα έχει οριστεί σε μέτρα ανά λεπτό ( χτύποι ανά λεπτό). Η ταχύτητα για κάθε heat πρέπει να είναι η ίδια. Μεταξύ των heat και των γύρων η μουσική μπορεί να αλλάξει HIP HOP DUO Ακροβατικά Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο όταν υπάρχει 1 ντουέτο στο πάτωμα Στήσιμο Αγώνα. Όλοι οι γύροι ξεκινούν με ένα heat του ενός (1:00) λεπτού στo οποίo όλα τα ντουέτα χορεύουν ταυτόχρονα. Στη συνέχεια, τα ντουέτα θα εκτελέσουν ένα heat του ενός λεπτού (1:00) με μέγιστο 6 ντουέτα στο πάτωμα. Όταν όλοι οι χορευτές ντουέτων τελειώσουν το δεύτερο λεπτό τους το τελευταίο heat του ενός λεπτού (1:00) θα ξεκινήσει και πάλι με όλα τα ντουέτα στο πάτωμα. Ο τελικός γύρος είναι πανομοιότυπος με τους προκαταρκτικούς γύρους με μία εξαίρεση που είναι ότι κατά το δεύτερο heat το μέγιστο 2 ντουέτα θα εκτελούν ταυτόχρονα Llifts. Τα lifts επιτρέπονται μόνο όταν υπάρχει μόνο 1 ντουέτο στο πάτωμα Ταχύτητα Η προκαθορισμένη ταχύτητα έχει οριστεί σε μέτρα ανά λεπτό ( χτύποι ανά λεπτό). Η ταχύτητα για κάθε heat πρέπει να είναι η ίδια. Μεταξύ προκριματικών και γύρων η μουσική μπορεί να αλλάξει.

10 HIP HOP ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Γενικά Υπάρχουν δύο διαφορετικές μορφές Αγώνα ως προς αυτό το είδος: - Hip Hop μικρή ομάδα DJ: στον αγώνα χρησιμοποιούν τη μουσική από τον οργανωτή, - Hip hop μικρή ομάδα: στον αγώνα χρησιμοποιούν τη δική τους μουσική Hip Hop μικρή ομάδα DJ Ακροβατικά Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο όταν υπάρχει 1 μικρή ομάδα στο πάτωμα Στήσιμο Αγώνα Όλοι οι γύροι θα διαρκέσουν 2 λεπτά (2:00). Κατά τη διάρκεια των προκριματικών γύρων, ανάλογα με τον χώρο, δύο ή τρεις μικρές ομάδες θα χορέψουν ταυτόχρονα. Κατά τη διάρκεια του τελικού γύρου μόνο μία ομάδα θα χορέψει εκείνη τη στιγμή την χορογραφία της Φιγούρες και Στοιχεία Solo, duo και μειωμένα στοιχεία ομάδας επιτρέπονται, αλλά η μικρή ομάδα θα κριθεί στο σύνολό της ανά πάσα στιγμή Lifts Τα lifts επιτρέπονται, όταν υπάρχει μόνο 1 μικρή ομάδα στο πάτωμα Ταχύτητα. Η προκαθορισμένη ταχύτητα έχει οριστεί σε μέτρα ανά λεπτό ( χτύποι ανά λεπτό). Η ταχύτητα σε κάθε heat πρέπει να είναι η ίδια. Μεταξύ των heat και των γύρων η μουσική μπορεί να αλλάξει Hip Hop Μικρή Ομάδα Ακροβατικά Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο όταν υπάρχει 1 μικρή ομάδα στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Τα ακροβατικά δεν πρέπει να κυριαρχούν στην όλη παρουσίαση Στήσιμο Αγώνα Η ελάχιστη διάρκεια της χορογραφίας είναι 2 λεπτά (2:00) και η μέγιστη διάρκεια είναι 2 λεπτά και 30 δεύτερα (2:30) Φιγούρες και Στοιχεία Solo, duo και μειωμένα στοιχεία ομάδας επιτρέπονται, αλλά η μικρή ομάδα θα κριθεί στο σύνολό της ανά πάσα στιγμή Lifts Τα lifts επιτρέπονται, όταν υπάρχει μόνο 1 μικρή ομάδα στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Τα lifts δεν πρέπει να κυριαρχούν στην όλη απόδοση Μουσική Οι μικρές ομάδες θα χορέψουν με τη δική τους μουσική Ταχύτητα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ταχύτητα.

11 HIP HOP ΜΕΣΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ακροβατικά Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο όταν υπάρχει 1 μεσαία ομάδα στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Τα ακροβατικά δεν πρέπει να κυριαρχούν στην όλη παρουσίαση Στήσιμο Αγώνα Η ελάχιστη διάρκεια της παρουσίασης είναι 2 λεπτά (2:00) και 30 δεύτερα (2:30) και η μέγιστη διάρκεια είναι 3 λεπτά Φιγούρες και Στοιχεία Solo, duo και μειωμένα στοιχεία ομάδας επιτρέπονται, αλλά η μεσαία ομάδα θα κριθεί στο σύνολό της ανά πάσα στιγμή Lifts Τα lifts επιτρέπονται, όταν υπάρχει μόνο 1 μεσαία ομάδα στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Τα lifts δεν πρέπει να κυριαρχούν στην χορογραφία Μουσική Οι μεσαίες ομάδες θα χορέψουν με τη δική τους μουσική Ταχύτητα. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ταχύτητα HIP HOP ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ακροβατικά Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο όταν υπάρχει 1 μεγάλη ομάδα στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Τα ακροβατικά δεν πρέπει να κυριαρχούν στην όλη παρουσίαση Ρυθμίσεις Αγώνα Η ελάχιστη διάρκεια της παράστασης είναι 3 λεπτά και (3:00) και η μέγιστη διάρκεια είναι 5 λεπτά (5:00) Φιγούρες και Στοιχεία Σόλο, ντουέτο και μειωμένα στοιχεία ομάδας επιτρέπονται, αλλά η μεγάλη ομάδα θα κριθεί στο σύνολό της ανά πάσα στιγμή Lifts Τα lifts επιτρέπονται, όταν υπάρχει μόνο 1 μεγάλη ομάδα στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Τα lifts δεν πρέπει να κυριαρχούν στην όλη απόδοση Μουσική Οι μεγάλες ομάδες θα χορέψουν με τη δική τους μουσική Tempo Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ρυθμό.

12 Κανόνας. STR. 21 (Hip Hop Battle) HIP HOP BATTLE 21.1 Λόγω του μεγέθους των ομάδων οι μεσαίες ομάδες και μεγάλες ομάδες εξαιρούνται από τους αγώνες battle Για την διάρκεια ελέγξετε τα αντίστοιχα υποκεφάλαια Ισχύουν όλοι οι κανόνες που προβλέπονται στο κεφάλαιο N όπως αυτοί εφαρμόζονται με εξαίρεση τα ακόλουθα: HIP HOP BATTLE SOLO Ακροβατικά Τα ακροβατικά μπορούν να ενσωματωθούν στην παρουσίαση, αλλά δεν μπορούν να κυριαρχούν στο χορό. Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο κατά τη διάρκεια των battles, όπως κατά τη διάρκεια των προκριματικών γύρων πάνω από 1 σόλο θα εκτελείται στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή Στήσιμο Αγώνα Προκριματικός γύρος Στον προκριματικό γύρο το μέγιστο 6 χορευτές θα είναι στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Θα δείξουν 4 διαφορετικά στυλ σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα: 1 λεπτό (1:00): New Style δευτερόλεπτα (0:30 0:40): Other Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Other Style 1 λεπτά (1:00): Old School " Other Style " μπορούν να είναι: - D-Step - House - Popping - Ragga - R & B Οι 16 καλύτεροι χορευτές θα συνεχίσουν στους γύρους battle. Οι χορευτές κατατάσσονται από το 1-16 σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών από τον προκριματικό γύρο Γύροι Battle Κατά τη διάρκεια όλων των γύρων battle οι χορευτές θα δείξουν 3 διαφορετικά είδη, σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα: δευτερόλεπτα (0:30 0:40): New Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Other Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Old School " Other Style " μπορούν να είναι: - D-Step - House - Popping - Ragga - R & B Για τους battle γύρους, οι χορευτές θα χορεύουν σύμφωνα με την κατάταξή τους από τον προκριματικό γύρο,ως εξής

13 1/8 FINAL 1/4 FINAL SEMI-FINAL SMALL FINAL BIG FINAL Ασφάλεια Φιγούρες που παρεμποδίζουν ή / και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιδόσεων των αντιπάλων είναι μια σοβαρή παραβίαση και θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της βαθμολογίας Ταχύτητα Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ταχύτητα HIP HOP DUO BATTLE Ακροβατικά Τα ακροβατικά μπορούν να ενσωματωθούν στην παρουσίαση, αλλά δεν μπορούν να κυριαρχούν στο χορό. Τα ακροβατικά επιτρέπονται μόνο κατά τη διάρκεια των battles, όπως κατά τη διάρκεια των προκριματικών γύρων πάνω από 1 σόλο θα εκτελεί στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή Στήσιμο Αγώνα Προκριματικός γύρος Στον προκριματικό γύρο το μέγιστο 6 duo θα είναι στο πάτωμα την ίδια στιγμή. Θα δείξουν 4 διαφορετικά στυλ σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα: 1 λεπτό (1:00): New Style δευτερόλεπτα (0:30 0:40): Other Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Other Style 1 λεπτά (1:00): Old School " Other Style " μπορούν να είναι: - D-Step - House - Popping - Ragga - R & B

14 Τα 16 καλύτερα duo θα συνεχίσουν στους γύρους battle. Τα duo κατατάσσονται από το 1-16 σύμφωνα με τις βαθμολογίες των κριτών από τον προκριματικό γύρο Γύροι Battle Κατά τη διάρκεια όλων των battle γύρων οι χορευτές θα δείξουν 3 διαφορετικά είδη, σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα: δευτερόλεπτα (0:30 0:40): New Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Other Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Old School " Other Style " μπορούν να είναι: - D-Step - House - Popping - Ragga - R & B Για τους γύρους battle, τα duo θα χορεύουν σύμφωνα με την κατάταξή τους από τον προκριματικό γύρο, με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα: 1/8 FINAL 1/4 FINAL SEMI-FINAL SMALL FINAL BIG FINAL Ασφάλεια Φιγούρες που παρεμποδίζουν ή / και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιδόσεων των αντιπάλων είναι μια σοβαρή παραβίαση και θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της βαθμολογίας Ταχύτητα Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ταχύτητα.

15 HIP HOP BATTLE ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ Ακροβατικά Τα ακροβατικά μπορούν να ενσωματωθούν στην παρουσίαση, αλλά δεν μπορούν να κυριαρχούν στο χορό Στήσιμο Αγώνα Προκριματικοί γύροι Στον προκριματικός γύρο κάθε ομάδα παρουσιάζει το show της. Η ελάχιστη διάρκεια της παράστασης είναι 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα (2:30) και η μέγιστη διάρκεια είναι 3 λεπτά (3:00). Οι 16 καλύτερες μικρές ομάδες θα συνεχίσουν να τους battle γύρους. Οι μικρές ομάδες κατατάσονται από το 1-16 σύμφωνα με τις βαθμολογίες που πήραν από τους κριτές από τον προκριματικό γύρο Γύροι Battle Κατά τη διάρκεια όλων των γύρων battle οι μικρές ομάδες θα επιδείξουν 5 διαφορετικά είδη, σύμφωνα με το ακόλουθο χρονοδιάγραμμα: δευτερόλεπτα (0:30 0:40): New Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Other Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Other Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Other Style δευτερόλεπτα (0:30-0:40): Old School " Other Style " μπορούν να είναι: - D-Step - House - Popping - Ragga - R & B Ανάλογα με τον αριθμό των εγγραφών στον αγώνα, ο οργανωτής μπορεί να αποφασίσει να παρακάμψει τους γύρους battle και να ξεκινήσει άμεσα με τις καλύτερες 8 μικρές ομάδες. Ένα ελάχιστο 4 μικρών ομάδων θα συνεχίσουν στους γύρους battle. Στην περίπτωση που μόνο 4 μικρές ομάδες θα συνεχίσουν στους γύρους battle, οι μικρές ομάδες που κατετάγησαν στην 3η και 4η θέση στον προκριματικό γύρο θα αγωνιστούν για την 3η και 4η θέση (μικρός τελικός) και οι ομάδες που κατετάγησαν στην 1η και 2η θέση στον προκριματικό γύρο θα αγωνιστούν για την 1η και 2η θέση (μεγάλος τελικός) Μουσική Κατά τη διάρκεια του προκριματικού γύρου οι ομάδες θα χρησιμοποιήσουν τη δική τους μουσική. Στους γύρους battle θα χρησιμοποιηθεί η μουσική του διοργανωτή Ασφάλεια Φιγούρες που παρεμποδίζουν ή / και θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιδόσεων των αντιπάλων είναι μια σοβαρή παραβίαση και θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της βαθμολογίας Ταχύτητα Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ταχύτητα. Σε κάθε γύρο battle πρέπει να χρησιμοποιηθεί η ίδια ταχύτητα. Το Tempo μπορεί να αλλάξει μεταξύ των γύρων battle.

16 Κανόνας STR. 22 (Street Dance Show) STREET DANCE SHOW 22.1 Πίνακας Διάρκειας Αρ.Χορευτών Κατηγορία Διάρκεια Ταχύτητα Μουσική 1 Solo 1:45min-2:00min Χωρίς περιορισμούς Δική τους μουσική 2 Duo 1:45min-2:00min Χωρίς περιορισμούς Δική τους μουσική 4-8 Μικρές Ομάδες 2:00min-2:30min Χωρίς περιορισμούς Δική τους μουσική 9-24 Μεσαίες Ομάδες 2:30min- 3:00min Χωρίς περιορισμούς Δική τους μουσική 25+ Μεγάλες Ομάδες 3:00min- 5:00min Χωρίς περιορισμούς Δική τους μουσική 22.2 Ισχύουν όλοι οι κανόνες που προβλέπονται στο κεφάλαιο STR όπως αυτοί εφαρμόζονται με εξαίρεση τα ακόλουθα: Αξεσουάρ Σκηνής ή / και Σκηνικά Φόντα Τα Αξεσουάρ Σκηνής και τα Σκηνικά Φόντα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της παρουσίασης εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στο σχετικό κεφάλαιο. Ο χρόνος για το στήσιμο και την αποχώρηση των Αξεσουάρ Σκηνής και / ή Σκηνικών Φόντων περιορίζεται σύμφωνα τον παρακάτω πίνακα. Χρήση των φροντιστών ή / και οι βοηθών επιτρέπεται, αλλά θα πρέπει να έχουν καθαρίσει το στάδιο στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, όπως εάν ο συμμετέχων (ες) το έκαναν οι ίδιοι. - Για Solo, Duo και Trio: 20 δευτερόλεπτα να δημιουργηθεί και 20 δευτερόλεπτα να διαλυθεί. - Για τις μικρές ομάδες και Σχηματισμός: 30 δευτερόλεπτα να δημιουργηθεί και 30 δευτερόλεπτα να διαλυθεί. Ο χρόνος θα αρχίσει αμέσως μόλις ο βοηθός Σκηνηκών εισέλθει στο πάτωμα και τελειώνει όταν ο βοηθός Σκηνικών καθαρίσει το πάτωμα. Σκηνικά Αξεσουάρ που θα ή μπορούν να βλάψουν το πάτωμα, ή να προκαλέσουν σκουπίδια στο δάπεδο, ή θα μπορούν να κάνουν το πάτωμα ανασφαλές με οποιοδήποτε τρόπο, δεν θα πρέπει να επιτρέπονται (π.χ. υγρά). Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται ελεύθερες φλόγες. Δεν επιτρέπεται η χρήση ζώντων ζώων Στήσιμο Αγώνα. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών στις αντίστοιχες οργανώσεις, θα υπάρξουν προκριματικοί γύροι που θα ακολουθηθούν από ένα τελικό γύρο ή μόνο ένα τελικό γύρο. Κατά τη διάρκεια κάθε προκριματικού γύρου, ο αριθμός των διαγωνιζόμενων θα μειωθεί κατά το ήμισυ για τον επόμενο γύρο. Ο μέγιστος αριθμός αγωνιζόμενων στον τελικό γύρο είναι μεταξύ 6-8, ανάλογα με την οργάνωση. Ο μέγιστος χρόνος για να στηθούν στο πάτωμα σκηνικά στοιχεία και σκηνογραφικά φόντα δεν περιλαμβάνεται Φιγούρες και Στοιχεία Η παρουσίαση θα αποτελείται από χορευτικές τεχνικές και τις τρέχουσες τάσεις του street dance. Θα πρέπει να αντιστοιχεί με τις δεξιότητες στην κίνηση και την ηλικία των αντίστοιχων χορευτή (ων). Κάθε παράσταση θα πρέπει να έχει έναν τίτλο με θέμα, μία ιστορία, ιδέα ή έννοια η οποία να είναι ευδιάκριτη / αναγνωρίσιμη σε όλη την παράσταση. Η ιστορία, το θέμα, η ιδέα ή έννοια, πρέπει να ταιριάζουν με την ισχύουσα ηλικιακή ομάδα και όταν χρησιμοποιούν ενδόμυχες ανθρώπινες καταστάσεις, θα πρέπει να είναι αποδεκτές και να είναι επιτρεπτές για όλες τις ηλικίες. Για τις μικρές ομάδες, μεσαίες ομάδες και μεγάλες ομάδες, τα solo, duo και μειωμένα στοιχεία ομάδας επιτρέπεται, αλλά η αντίστοιχη ομάδα θα κριθεί στο σύνολό της ανά πάσα στιγμή Μουσική Όλες οι συμμετοχές θα χορέψουν με την δική τους μουσική. Η μουσική θα πρέπει να υποστηρίζει την παρουσίαση Ταχύτητα Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ταχύτητα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ CARIBEAN DANCESPORT

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ CARIBEAN DANCESPORT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΧΟΡΟΥ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ CARIBEAN DANCESPORT ΟΜΑΔΕΣ ΧΟΡΟΥ SALSA BACHATA MERENGUE 1.2 Συμμετοχή Αθλητών σε Αγώνες Οι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν στις πιο κάτω διοργανώσεις - ΕΧΟΕ, Αδειοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ Μέλος της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Αθλητικού Χορού W.D.S.F ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΓΩΝΩΝ WDSF ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ OTHER DANCES WDSF WDSF Ετήσια Γενική Συνέλευση, Γρανάδα, Ισπανία 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT

ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT ΧΟΡΟΙ ΚΑΡΑΙΒΒΙΚΗΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕ Ο CARIBBEAN DANCESPORT ΚΑΝΟΝΑΣ 1 - ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Οι χοροί Καραϊβικής σε Αθλητικό Επίπεδο είναι η Αγωνιστική εξέλιξη των διαφόρων στυλ της salsa, merengue και bachata. Οι

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΜΑ ΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΟΜΑ ΕΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΙΕΘΝΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ARTISTIC DANCESPORT Οι Απλές Οµάδες εντάσσονται σε όλους τους παρακάτω κανονισµούς, εκτός από τους Χρόνους Χορογραφίας που είναι

Διαβάστε περισσότερα

DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators. Κλειστό Γυμναστήριο του T.E.I. Θεσσαλίας Λάρισα, Ελλάδα.

DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators. Κλειστό Γυμναστήριο του T.E.I. Θεσσαλίας Λάρισα, Ελλάδα. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ Επωνυμία Αγώνα: LarissaDance Open 2019 Ημερομηνία Αγώνα: 18/05/2019 Διοργάνωση: Τοποθεσία: DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators Κλειστό Γυμναστήριο του T.E.I. Θεσσαλίας - 411

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1. Ελέγχων οργανισμός 2. Εφαρμογή 3. Αθλητικός χορός και αθλητές χορού 4. Δικαίωμα διοργάνωσης διαγωνισμών 5. Χώροι διεξαγωγής δοαγωνισμών 6. Δικαίωμα συμμετοχής 7. Διαγωνισμοί Ε.Χ.Ο.Ε.

Διαβάστε περισσότερα

1) ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ SMALL GROUP (3 ΕΩΣ 7 ΑΤΟΜΑ) 2) ΟΜΑΔΕΣ FORMATION (8 ΕΩΣ 24 ΑΤΟΜΑ) 3) ΟΜΑΔΕΣ PRODUCTION (25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ)

1) ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ SMALL GROUP (3 ΕΩΣ 7 ΑΤΟΜΑ) 2) ΟΜΑΔΕΣ FORMATION (8 ΕΩΣ 24 ΑΤΟΜΑ) 3) ΟΜΑΔΕΣ PRODUCTION (25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) 3o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ I.D.O. HELLAS & MEDITERRANEAN OPEN ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 Κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 9 & λεωφόρος Αργυρούπολης, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ) 3 ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α -Β -Γ -Δ -Ε 2009-2012 Ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2009 1 Άρθρο 1: ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ CHEER LEAGUE ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017 1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η Ευρωπαϊκή Cheer League (ECL) είναι ένα εικονικό πρωτάθλημα με ειδικό σύστημα βαθμολόγησης το οποίο προσφέρει στους αθλητές την επιπρόσθετη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Συνδυασμός Χορευτικών Βημάτων S Min. 2. Min.8

Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Συνδυασμός Χορευτικών Βημάτων S Min. 2. Min.8 ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝO. Α. ΟΡΓΑΝΑ & ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Min. 3 / Max 9 Δ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Παγκορασίδες) Min. 2 Δυναμικά με Περιστροφή Min.1 Άλματα (min.1-max.3) Ισορροπίες (min.1-max.3) Περιστροφές (min.1-max.3)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 2017 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Θα πραγματοποιηθούν 4-6 περιφερειακοί ατομικοί γύροι στις περιφέρειες με αδειοδοτημένες αίθουσες, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2017 2018 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά πέντε (5) περιφερειακοί ατομικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΗ Γ - CLASS C

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΗ Γ - CLASS C ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΑΣΗ Γ - CLASS C ΠΑΙ ΕΣ - JUVENILES 10111 CLASS C1 (ASSOC 1D) LATIN (CLOSED) JUV (07-11) 10111 ΚΛΑΣΗ Γ1 (ASSOC 1Χ) ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΙ (ΚΛΕΙΣΤ) ΠΑΙ (07-11) 10211 CLASS C2 (ASSOC 2D) LATIN (CLOSED)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2015 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2019 έως 31-12-2019 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες σωματείων μελών της,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ. Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΚΟΥΟΣ Εγχειρίδιο Εθνικού Συστήματος Κατάταξης 2012-2013 02 Αυγούστου 2012 2 Σ ε λ ί δ α 1. ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΚΟΥΟΣ (ΚΟΣ) ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα:

Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012. Ατομικά Αθλήματα: Κατηγορίες Σχεδιασμού και Κριτήρια Ένταξης στον Σχεδιασμό της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ για τα έτη 2010-2012 Ατομικά Αθλήματα: Για τα ατομικά αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Σκοποβολή, Άρση Βαρών σε πάγκο, Ποδηλασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Αθήνα, 12/01/2017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Ισχύς: Από 01-01-2017 έως 31-12-2017 Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) διοργανώνει «Πρωταθλήματα Τραμπολίνο» για αθλητές και αθλήτριες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

International Pole Sports Federation. ULTRA Pole Championships Κανόνες και Κανονισμοί 2018 / 2019

International Pole Sports Federation. ULTRA Pole Championships Κανόνες και Κανονισμοί 2018 / 2019 International Pole Sports Federation ULTRA Pole Championships Κανόνες και Κανονισμοί 2018 / 2019 www.polesports.org Copyright 2018 IPSF Το παρόν έγγραφο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για διαγωνισμούς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2017 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Νήσων Αιγαίου Εύβοια - Ανατολική Στερεά Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Θεσσαλία Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ 2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2018 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2013 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2017

2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A /11/2017 2 η Επιμορφωτική συγκέντρωση ΣΥ.Δ.ΠΕ.-A.Α.A. 2017-18 7/11/2017 Επιμέλεια: Νώντας Γεροθόδωρος 1.12 (νέα) Στη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ανδρών, μια ομάδα είχε δύο παίκτες, οι οποίοι φορούσαν φανέλες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α ΈΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ Κανόνες & Κανονισμοί 2017 ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΙΟΡΓΑΝΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΟΣΗ Α) Α ΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕ ΩΝ. Β) Α ΕΙΑ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ: Λ. Κηφισίας 37 - ΟΑΚΑ Κτίριο EKAE (Πρώην Ξενώνες), Έναντι Πυροσβεστικού Σταθμού 151 23 Μαρούσι Τηλ.: 210 98 82 458, 210 98 44 019 Fax: 210 98 87 329 OFFICES: 37 Kifissias Ave. OAKA EKAE Building

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ BATTLEGROUNDS

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ BATTLEGROUNDS Τα Battlegrounds είναι μια νέα εμπειρία τουρνουά του League of Legends που σας φέρνει αντιμέτωπους με άλλες από τη χώρα σας. Αν βρίσκεστε στο επίπεδο 30, απλώς δημιουργήστε μια ομάδα πέντε ατόμων στον

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2017-2020 1. Ατομικός Αγώνας 1.1. Το πρόγραμμα του Διαδρόμου αποτελείται από 5 έως 8 ασκήσεις ανάλογα την κατηγορία. 1.1.1. Ο διάδρομος χαρακτηρίζεται από συνεχόμενα, γρήγορα

Διαβάστε περισσότερα

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη

Σμύρνης 14, Ζωγράφου 15772 Τηλ.: 2107794375 E-mail: foinikas.liatsis@gmail.com. Προκήρυξη Προκήρυξη Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατάβασης (DHI), το σωματείο Π.Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑΣ και η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών διοργανώνουν αγώνα κατάβασης open. Γενικό Πρόγραμμα Αγώνα: Σάββατο 11/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ 2017 της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ (ΠΕΝΑ) Η Περιφερειακή Επιτροπή Νήσων Αιγαίου («ΠΕΝΑ») αποτελείται από έναν εκπρόσωπο από κάθε σωματείο που ανήκει στην Περιφέρεια Νήσων Αιγαίου

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Θεσσαλονίκη 15/10/2015 Αρ. Πρωτ.: 344 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ Α1 - Α2 - Β - Γ - Δ - Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. προκηρύσσεται Διασυλλογικός Αγώνας Ακροβατικής Γυµναστικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ 2014 1 Τροχός 2 Τροχός 3 Τροχός 4 Ροντατ 5 Αλμα Συσπείρωση ΕΠΙΠΕΔΟ 1 5 Διαφορετικές Ασκήσεις 1 Τροχός 2 Τροχός 3 Ροντατ 4 Φλικ-Φλακ 5 Αλμα Συσπείρωση ΕΠΙΠΕΔΟ 2 5 Διαφορετικές Ασκήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ

ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟ & ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΤΟΥΣ 2014 1 Α ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Αθήνα Πειραιάς Νησιά Αιγαίου Εύβοια Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Μακεδονία Θράκη Γ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Πελοπόννησος Νησιά Ιονίου Αιτωλοακαρνανία Ήπειρος Ευρυτανία

Διαβάστε περισσότερα

Ο Χορός στα Προγράμματα Σπουδών της Φυσικής Αγωγής. Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής

Ο Χορός στα Προγράμματα Σπουδών της Φυσικής Αγωγής. Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ο Χορός στα Προγράμματα Σπουδών της Φυσικής Αγωγής Δρ. Απόστολος Ντάνης Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ο ρόλος του χορού στην εκπαίδευση Ο χορός είναι κίνηση φυσική δραστηριότητα. Συνεπώς είναι θεματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ AMERICAN STYLE

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ AMERICAN STYLE ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ AMERICAN STYLE 1100 VBEG (1-3) AMERICAN LATIN (CLOSE) JUV (04-06) 1100 AΑΡΧ (1-3) ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΛΑΤΙΝ ΧΟΡΟΙ (ΚΛΕΙΣΤ) ΠΑΙ. (04-06) CHA CHA, RUMBA, SWING 1201 VBEG (1-3) AMERICAN LATIN (CLOSE)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΔIΑ ΤΗΣ ΜAΧΗΣ - ΕΠΙΣΚOΠΗΣΗ

ΠΕΔIΑ ΤΗΣ ΜAΧΗΣ - ΕΠΙΣΚOΠΗΣΗ Τα Πεδία της μάχης είναι μια νέα εμπειρία τουρνουά του League of Legends που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα και να αναμετρηθείτε με άλλες ομάδες από τη χώρα σας. Δεν έχει σημασία η θέση σας στην

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ CYPRUS BOWLING TOUR 2013.

ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ CYPRUS BOWLING TOUR 2013. ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ CYPRUS BOWLING TOUR 2013. 1) Δημιουργούνται 2 γενικές κατηγορίες, μια για τους Αντρες και μια για τις Γυναίκες, με δικαίωμα συμμετοχής για όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Κ.Ο.ΜΠΟ

Διαβάστε περισσότερα

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019

Line Follower v.1.2 Aegean Robotics Competition 2019 Κανονισμοί Line Follower 1. Σκοπός 1.1. Σκοπός της δοκιμασίας είναι να κατασκευαστεί ένα ρομπότ που θα ακολουθεί μια μαύρη γραμμή σε λευκό φόντο, με αρκετές εναλλαγές κατεύθυνσης στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Κανονισμοί Εθνικού Πρωταθλήματος Κριτήρια επιλογών Εθνικών Ομάδων 2014-15 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσματα 1.Αγώνας Σκι

Διαβάστε περισσότερα

Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1

Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 Εγκύκλιος Ε.Φ.Ο.Τ. 2010/1 Βαθμολογούμενοι Αγώνες, Τρόπος Βαθμολόγησης Οι βαθμολογούμενοι αγώνες για το έτος 2010 είναι οι κάτωθι: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2x18μ με Ο.Γ. Ανοιχτό Πρωτάθλημα 2x70μ με Ο.Γ. Κύπελλο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Προκήρυξη 5 ου εαρινού τουρνουά basket ball Αγαπητοί φίλοι και συναθλητές, Ο σύλλογος μας ανακοινώνει το 5 ο τουρνουά basket ball υποδομών και σας καλεί να το πλαισιώσετε με την παρουσία σας όπως το κάνατε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΧΟΡΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ Μέλος της Παγκόσµιας Οµοσπονδίας Αθλητικού Χορού W.D.S.F ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΧΟΕ 14.11.2010 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΕΛΙ Α ΕΛΕΓΧΟΥΣΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 1 1 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2015-16 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ LIMASSOL 3ON3 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Κάθε ομάδα θα αποτελείτε από τέσσερις (4) παίχτες.τρεις (3) θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και ένας (1) θα βρίσκεται στον χώρο τον αναπληρωματικών.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2018-2022 1 ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (1) ΣΤΟΧΟΙ 3 ΣΕΛ (2) ΠΡΟΛΟΓΟΣ 3 (3) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 4 (4) ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ 5 (5) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 5 (6)

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η. 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & PLAY OFFS ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ Ο Πανελλήνιος Ομιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.) σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2. Προϋποθέσεις Ένταξης... 2. Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2. Προϋποθέσεις Ένταξης... 2. Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Κριτήρια Ένταξης και Αγώνες Αξιολόγησης.. 2 Προϋποθέσεις Ένταξης.... 2 Παροχές-Κίνητρα αθλητών... 2 Τερματισμός Συμμετοχής στης Εθνική Ομάδα.. 2 Κανόνες συμπεριφοράς αθλητών Εθνικής ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής

4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 4 th Football Challenge - Μάιος 2018 Γενικοί Κανόνες και Όροι Συμμετοχής 1. Εγγραφή Ομάδας. Κάθε ομάδα ταυτόχρονα με την εγγραφή πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 50 (πενήντα ευρώ) για τη συμμετοχή της

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια)

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Δηλώσεις συμμετοχής έως 06/12/2013 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 14 & 15 Δεκεμβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1: Ανδρών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ FACE PAINTING 16:00-21:00 ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΣ 16:00-21:00 ΜΑΣΚΟΤ 16:00-21:00 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ 16:00-21:00 CAPTAIN JACK SPARROW 16:00-20:00 Ο Simon Newton επίσημος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας

Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου. «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής Κατηγορία Πανεπιστημίου «WRO Bowling» Κανόνες δοκιμασίας 2015 1 1. Περιγραφή δοκιμασίας Το φετινό όνομα της δοκιμασίας του διαγωνισμού στην κατηγορία του Πανεπιστημίου είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού Παγκράτι - Τηλ. : SITE: h-enositennis.com - 1 ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττού 267 - Παγκράτι - Τηλ. :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com -

ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ : SITE: h-enositennis.com - ΕΝΩΣΗ OΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Υμηττου 267 Παγκράτι- Τηλ :2107563170-2 SITE: h-enositennis.com - EMAIL: h_enosi@yahoo.gr ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Ο.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ω Ν Β Ο Λ Ε Ϊ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2018 Α ΚΑΙ Β ΟΔBΕ

Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α Δ Ι Α Ι Τ Η Τ Ω Ν Β Ο Λ Ε Ϊ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ ΘΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2018 Α ΚΑΙ Β ΟΔBΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.. ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Α ΚΑΙ Β ΟΔΒΕ. Όπου απαιτείται επιλογή απάντησης ή απαντήσεων στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών, σας παρακαλούμε να κυκλώσετε το γράμμα ή τα γράμματα της

Διαβάστε περισσότερα

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ EUROHOOPS DOME 4on4 BASKETBALL TOURNAMENT ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ - ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΟΜΙΛΟΣ Α: 12 ομάδες ΟΜΙΛΟΣ Β: 12 ομάδες Στην φάση των Ομίλων θα περνούν και οι 12 ομάδες εκ των οποίων οι 6 νικητές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ 1. Το Pallini Tennis Park (εφεξής PTP) διοργανώνει το PTP Athens Rankings Υπεύθυνοι των αγώνων είναι οι κύριοι Σουλεΐδής Αλέξανδρος & Γκότσης Δημήτρης (εφεξής διοργανωτές).

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογημένα Ατομικά Πρωταθλήματα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2007 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙΔΑ 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙ-ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ

ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙ-ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ ΚΩΔΙΚΑΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΠΛΟΥ ΜΙΝΙ-ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ 2017-2020 1. Ατομικός Αγώνας 1.1. Οι αγώνες Διπλού Μίνι Τραμπολίνο αποτελούνται από 4 περάσματα, των 2 ασκήσεων το καθένα (με εξαίρεση τις κατηγορίες στις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/

Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.com/ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ AEROBIC FITNESS ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ AEROBIC & FITNESS ΕΝΤΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ AEROBIC Η ένταση για τις αερόβιες προσαρμογές κυμαίνεται από 50%

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17

ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ.Ο.ΜΠΟ. 2016/17 (Περιγραφή και βασικοί κανονισμοί) - Οι χώροι διεξαγωγής θα ανακοινωθούν αργότερα. Ημερομηνία: 21/11/2016 1) ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

EGOGYM ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2015 Be Active By Gymnastics for ALL 12 Σεπτεμβρίου 2015

EGOGYM ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2015 Be Active By Gymnastics for ALL 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αθήνα, 27/08/15 αρ. Πρωτ. 3651 Προς: Σωματεία-Μέλη της Ε.Γ.Ο. Αθλητικοί Οργανισμοί Δήμων Δημόσια Σχολεία - Εκπαιδευτήρια Ιδιωτικά Γυμναστήρια κ.α. EGOGYM ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2015 Be Active By

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Οδηγίες Κανονοσμοί. Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος

TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Οδηγίες Κανονοσμοί. Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος TEXNIKΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Κανονοσμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος & κριτήρια επιλογής Ε.Ο. Αγωνιστική περίοδος 2013-14 Επιμέλεια: Τσουρέκας Τιμολέων 1 Κανονισμοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήματος

Διαβάστε περισσότερα

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου

Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 11,12,13 & 14 εκεµβρίου ηλώσεις συµµετοχής έως 05/12/2014 Α & Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 11,12,13 & 14 εκεµβρίου (Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης, Άνω Λιόσια) Low Kick: Ανδρών Γυναικών & Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών & Εφήβων Νεανίδων Κ1:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON Προκριματική Φάση θα διεξάγουν τρεις σύλλογοι, η Ελληνική Ομοσπονδία

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON Προκριματική Φάση θα διεξάγουν τρεις σύλλογοι, η Ελληνική Ομοσπονδία ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ BACKGAMMON 2018-19 (12 ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, 3 ο Πρωτάθλημα υπό τη Διοικούσα Επιτροπή) ΓΕΝΙΚΑ 1. Προκηρύσσεται, από τη Διοικούσα Επιτροπή για τη Δημιουργία Ομοσπονδίας

Διαβάστε περισσότερα

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών

Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κανόνες διεξαγωγής ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Γενικός πίνακας Ηλικιακή κατηγορία (Κ=Κάτω) Σχέσεις παικτών Διάρκεια αγώνα Προτεινόμενες διαστάσεις γηπέδου (μήκος γραμμής τέρματος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΠΟΙ Η προαγωγή της υγείας Η κοινωνική αλληλεπίδραση Χαρακτήρας περιπέτειας Αρχή ομαδικής συνεργασίας

ΣΚΟΠΟΙ Η προαγωγή της υγείας Η κοινωνική αλληλεπίδραση Χαρακτήρας περιπέτειας Αρχή ομαδικής συνεργασίας Περιγραφή του προγράμματος Το Kids Athletics είναι ένα παιδαγωγικό πρόγραμμα για μαθητές που αποτελεί μία διαφορετική προσέγγιση από το ενήλικο μοντέλο του Στίβου. Αυτή η προσέγγιση στρέφεται σε μορφές

Διαβάστε περισσότερα

Αναφορά Τελικής Εργασίας Αυτόνομοι Πράκτορες

Αναφορά Τελικής Εργασίας Αυτόνομοι Πράκτορες Αναφορά Τελικής Εργασίας Αυτόνομοι Πράκτορες Φραγκιαδουλάκης Μανόλης Το Ναο χορεύει πεντοζάλι Σε αυτή την εργασία θα δούμε βήμα βήμα την υλοποίηση μίας χορογραφίας απο το Νάο. Ο Ναο γίνεται κρητικός και

Διαβάστε περισσότερα

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1

1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ) Αξιολογηµένα Ατοµικά Πρωταθλήµατα:... 1 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΕ ΕΙ ΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΕΛΙ Α 1. ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Υ.Π.Π. 7.24.09.1.7 28 Σεπτεμβρίου 2010 Διευθυντές/τριες Σχολείων Μέσης, Τεχνικής και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019

Poseidon Gymnastics for All Challenge 2019 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΛΑΥΡΙΟ : 15/ 2/ 2019 Ταχ.Δ/νση : Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου ΠΡΟΣ :Ε.Γ.Ο. Άνω Όρια Λαύριο -195 00 Τηλέφωνο : 2292 0-27391-2 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2010 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2010, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2010 που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ. DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators World DanceSport Federation - WDSF Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος - EXOE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ. DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators World DanceSport Federation - WDSF Εθνική Χοροαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος - EXOE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ Επωνυμία Αγώνα : WDSF LARISSA DANCE OPEN 2017 Ημερομηνία Αγώνα : 27-28/05/2017 Διοργάνωση : Τοποθεσία διεξαγωγής : DanceForce Team Dans.ER The Dance Art Creators World DanceSport Federation

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2015 2016 ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Σε όλους τους Ομίλους, θα πραγματοποιηθούν συνολικά έξι (6) περιφερειακοί ατομικοί γύροι, που θα αποδίδουν

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2016-17 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS)

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ (GRASSROOTS) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020 Γενικοί κανόνες Πριν αναλυθούν οι κανόνες λειτουργίας για τα πρωταθλήματα αναπτυξιακών ηλικιών πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2019 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2019 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2019 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ.3069/Ε Αθήνα 03/06/2019 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 AΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ Ε.Ε.Ε.Π. 2015 2016 Η Ένωση Ελληνικού Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου είναι ένας οργανισμός όπου αποφασίζουν για όλα οι εκπρόσωποι των ομάδων. Την ευθύνη για τις διοργανώσεις που θα γίνουν θα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ. Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ. Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΟΥ Επιμέλεια: Στεπάν Παρτεμιάν Άρθρο 1 Το γήπεδο ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟΥ 20 Χ 40 Το τέρμα ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ 3 Χ 2 Άρθρο 2 Ο χρόνος του παιγνιδιού Tοσήμα λήξης και Η διακοπή του

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΥΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΕ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΥΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΥΜΑΣΙΑΣ ΕΧΟΕ Οι κανονισµοί αυτοί αποτελούν µέρος των κανονισµών αγώνων της EXOE. ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Οι κανονισµοί αυτοί ενδυµασίας εφαρµόζονται σε όλους τους αναγνωρισµένους αγώνες IDSF και

Διαβάστε περισσότερα

Fax: e- mail: ROPE SKIPPING

Fax: e- mail: ROPE SKIPPING ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Tαχ. /νση:γρ. Λαµπράκη & Κλεάνθους 57 Ταχ. Κώδικας: 54453 Πληροφορίες: Κ.Κοκτσίδης Τηλέφωνo: 2310 958350 Fax: 2310 277907

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2017-2018 ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α.Σ.Μ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 2017-2018 OPEN ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΥΑΔΩΝ Κανονισμός Πρωταθλήματος 1. Έναρξη Τετάρτη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP FINALS 2015 ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές, Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992

ΚΡΟΝΟΣ έτος ίδρυσης 1992 Αρ.Πρωτ. : 1349-15 Νίκαια 27-5-2015 Προς : Κοιν. : Θέµα : Ε.Ο. Ποδηλασίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΣΑ Αστέρα Ζωγράφου ΠΕΡΙΟ ΙΚΟ Mbike ήµο Νίκαιας Α.Ι. Ρέντη Έγκριση τέλεσης αγώνων Κύριοι, Σας διαβιβάζουµε συνηµµένα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΜΑΖΟΡΕΤΕΣ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Στα πλαίσια της προώθησης αθλητικών και χορευτικών δραστηριοτήτων που ανθίζουν στη χώρα μας και με σκοπό την οργανωμένη ανάδειξη των ομάδων που ασχολούνται πανελληνίως με αυτές, σας προσκαλούμε στο 1o

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΒΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ 2017-18 Κανονισµοί Οργάνωσης Εθνικού Πρωταθλήµατος Α. Είδος αγώνων-αγωνίσµατα 1.Αγώνας Σκι Cross 1.1 Κατηγορία Π-Κ 1.1.1 O αγώνας υπολογίζεται ως αγώνας Κυπέλλου Ελλάδος 1.1.2

Διαβάστε περισσότερα

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ K. O. E. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ 2018 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθμ.πρωτ..2834/Ε Αθήνα 05/06/2018 ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ PLAY OFF-OUT Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEYBALL CYPRUS BEACH VOLLEY 2015 1. ΟΡΙΣΜΟΣ Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Cyprus Beach Volley 2015, είναι η επίσημη διοργάνωση Beach Volley για το 2015 που

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Microsoft. Office Specialist Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist Τι είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός που αξιολογεί τις δεξιότητες μαθητών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας-Κύπρου Χαλκιδική 8-12 Ιουλίου 2015 Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκιδικής ανέλαβε της διοργάνωση του 8ου Πανελληνίου

Διαβάστε περισσότερα

Εάν οι δύο αθλητές είναι ισόπαλοι και ταυτόχρονα λάβουν ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ρ, ο αθλητής με την καλύτερη κατάταξη της ΔΟΞ κερδίζει τον αγώνα.

Εάν οι δύο αθλητές είναι ισόπαλοι και ταυτόχρονα λάβουν ΜΑΥΡΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ρ, ο αθλητής με την καλύτερη κατάταξη της ΔΟΞ κερδίζει τον αγώνα. Τ.124 Έλλειψη μαχητικότητας (Παθητικό παιχνίδι) Υπάρχει έλλειψη μαχητικότητας (παθητικό παιχνίδι) όταν παρέλθει ένα λεπτό αναμέτρησης χωρίς κτύπημα ή χωρίς να δοθεί κτύπημα εκτός της έγκυρης επιφάνειας.

Διαβάστε περισσότερα

Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Αναρριχητικό Event του 4Wall Traverse στο The Wall

Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Αναρριχητικό Event του 4Wall Traverse στο The Wall Όροι και Προυποθέσεις Συμμετοχής για το Αναρριχητικό Event του 4Wall Traverse στο The Wall Ι. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Το event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 η Μαίου 2014 και ώρα 20:30μμ. Θα υπάρχουν 2 διαδρομές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ 2015 CIRCUIT BATTLES ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΕΠ.Α.) Η ΟΜΑΕ σύμφωνα με τον ΕΑΚ, τον

Διαβάστε περισσότερα

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr

Λ. Βεΐκου 121-125 Γαλάτσι, Αθήνα, Τηλ. / Fax: 210 2915 489 e-mail: info@fightclubgalatsi.gr /www.fightclubgalatsi.gr Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρεία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA HELLAS, επιστρέφει και αναμένεται με ακόμη περισσότερη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΕΦΟΑ) ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α και Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2017 Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Στο Πρωτάθλημα της Α Εθνικής συμμετέχουν 12 ομάδες της προηγούμενης χρονιάς και 4 ομάδες

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25.

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης ουκάκης 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018

FILOTHEI TENNIS OPEN Σεπτεμβρίου 2018 FILOTHEI TENNIS OPEN 2018 14 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ημερομηνίες αγώνων Μονά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου Λήξη Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου (ημερ. παράτασης: Δευτέρα 1 Οκτωβρίου) Διπλά Έναρξη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές,

Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Αγαπητοί συνάδελφοι, δάσκαλοι και αθλητές, Το πρωτάθλημα JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2013 με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, συνεχίζεται με ακόμη περισσότερη δράση, θέαμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ LADDER 2014 Δικαίωμα συμμετοxής στο πρωτάθλημα LADDER έχουν όλα τα μέλη της Ακαδημίας του Ομίλου. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε περισσότερα