ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΈΣ ΑΦΊΣΕΣ, ΠΡΟΣΚΛΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΈΣ ΑΦΊΣΕΣ, ΠΡΟΣΚΛΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ:"

Transcript

1 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΈΣ ΑΦΊΣΕΣ, ΠΡΟΣΚΛΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ:

2 2

3 3 Πρόσκληση στην ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας με θέμα: ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Σάββατο 11 Μαρτίου 2017 Ομιλητές: Ανδρέας Γιαννουλόπουλος Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος Ποια είναι τα μέτρα και οι εντολές των γιατρών για την πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών σήμερα Δημήτρης Πετράκης, Παιδοχειρουργός Ο ρόλος των ιατρών στην αύξηση νοσηρότητας από τη μακροχρόνια έκθεση σε μικρές ποσότητες φυτοφαρμάκων Ευγενία Στρατηγάκη Πνευμονολόγος - Ομοιοπαθητικός Ποιοι ευθύνονται για την κυκλοφορία ακατάλληλων φαρμάκων Νίκος Τσάμης Γενικός Ιατρός, Ανδρέας Θωμόπουλος, Ενδοκρινολόγος Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Νευρολόγος -Ομοιοπαθητικός Επαναπροσδιορισμός των κατευθυντήριων γραμμών της πρόληψης στα βήματα του Ιπποκράτη και πολιτικές της υγείας Παρεμβάσεις, τοποθετήσεις και σχόλια από Γεωπόνους και από την Πρόεδρο του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου κ. Αθηνά Τραχήλη για την καταλληλότητα και την υγιεινή των τροφίμων.

4 4 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων και o Φαρμακευτικός Σύλλογος Χανίων στην προσπάθεια τους για έγκυρη και άρτια ενημέρωση των πολιτών και των υγειονομικών, σας προσκαλούν σε επιστημονική εκδήλωση την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, ώρα 11:00 στην αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Θέματα ομιλιών : 1."Οι επιπτώσεις της μακροχρόνιας έκθεσης στα φυτοφάρμακα στην αύξηση νοσηρότητας και στο περιβάλλον " Ομιλητής: Πετράκης Δημήτρης, Παιδοχειρουργός, μέλος Ι. Σ. Ηρακλείου και επίτιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοξικολογίας 2."Μέτρα και Οδηγίες των ιατρών για την πρόληψη και θεραπεία της πρωτόγνωρης νοσηρότητας στις σημερινές κοινωνίες" Ομιλητής: Γιαννουλόπουλος Ανδρέας, Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος, μέλος Ι. Σ. Αθηνών Στόχος μας να δοθούν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στην υγεία μας Η Πρόεδρος ΙΣΧ Ο Πρόεδρος ΦΣΧ Δρ.Ορφανουδάκη Π. Κατσαράκης Εμμ.

5 5 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΕΚ ΠΑΚΟΕ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΣ Νικολάου Φλώρου 8, Αθήνα, Tηλ.: , , Fax: , Members of: United Nations Environment PROGRAM - ECOROPA - IUCN IFOAM 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ Η Μ Ε Ρ Ι Δ Α Μ Ε Θ Ε Μ Α: ΥΓΕΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Χώρος Ημερίδας: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης Ακαδημίας 50 Παρασκευή από τις 17:00-22:00 Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Συντονιστές: Μύρωνας Φασουλάκης Αγγειοχειρουργός Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» Μανώλης Μπαχλιτζανάκης Αντιπρόεδρος του ΠΑΚΟΕ Προσέλευση συμμετεχόντων στην Ημερίδα-Εγγραφές Χαιρετισμοί-Προσφωνήσεις Αρχηγών Κομμάτων, Υπουργών, Βουλευτών & Εκπροσώπων Κομμάτων

6 Καρδιαγγειακά και Ατμοσφαιρική Ρύπανση Μύρωνας Φασουλάκης :Αγγειοχειρουργός Νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ» Διατροφή και Υγεία Ανδρέας Γιαννουλόπουλος : ΚαρδιολόγοςΠνευμονολόγο Νομικό Πλαίσιο Σωστής Υγείας Ηλίας Αλεξάνδρου : Νομικός Σύμβουλος του ΠΑΚΟΕ Νερό και Υγεία Παναγιώτης Χριστοδουλάκης : Πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ Φυτοφάρμακα Διατροφή και Υγεία Μαρία Παπαδοπούλου : Καθηγήτρια Βιολογίας, Συνεργάτης του ΠΑΚΟΕ Συζήτηση Χορήγηση Βεβαιώσεων Παρακολούθησης Δεξίωση με Οικολογικά Εδέσματα ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΟΕ

7 7 Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της 7 ης Παγκρήτιας Έκθεσης «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 14 Μαϊου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας ο όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ο εκπαιδευτικός όμιλος NEW YORK COLLEGE σε συνεργασία με τις Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε - Εκδοτική Κρήτης, σας προσκαλούν στις 6 και 7 Μαΐου σε ένα διήμερο Πολιτιστικό και Γαστρονομικό ταξίδι. Σκοπός η ανάδειξη της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς, του Λαϊκού Πολιτισμού, των Γεύσεων και της Γαστρονομίας. Ένα ταξίδι στους δρόμους της κρητικής διατροφής είναι πάντα γοητευτικό, όχι μόνο για την τέρψη των ουρανίσκων και της γεύσης, αλλά και για τα ιστορικά και λαογραφικά στοιχεία που ενσωματώνει. Η κουλτούρα ενός λαού αντικατοπτρίζεται στο φαγητό του, κανόνας που δικαιώνεται απόλυτα στην περίπτωση της παγκοσμίου φήμης κρητικής κουζίνας. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΪΟΥ :00 π.μ. - 12:30 μ.μ. Θέμα: "Η Κρητική διατροφή αιώνιο σύμβολο υγειάς, ευζωίας και μακροζωίας. Παρουσιάζει ο κ. Νίκος Κατσαρός, Αντιπρόεδρος New York College/Επιστ. Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ / π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ. Θέμα: "Η Κρητική παραδοσιακή Διατροφή, μνημείο Άϋλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCΟ" Παρουσιάζει ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Θέμα: "Κρητικός Γαστρονομικός Τουρισμός και καλάθι πρωινού" Παρουσιάζει ο κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης, CHEF EUROPEAN 2015, Διευθυντής Γαστρονομίας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιδρυτικό Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής- Ακρόπολης. Θέμα: "Η Κρητική διατροφή υπό το Πρίσμα της Ασφάλειας και της Ποιότητας". Παρουσιάζει η κ. Μαρίνα Πούλιου, Τεχνολόγος τροφίμων, Msc, Γεν. Γραμματέας της ΠΕΤΕΤ.

8 8 Θέμα: "Κρητική διατροφή, Ιστορικές, πολιτισμικές και επιστημονικές αποδείξεις" Παρουσιάζει ο κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, Ιατρός Καρδιολόγος. 12:30 μ.μ. - 1:30 μ.μ. MASTERCLASS Η σεφ κ. Όλγα Μανωλίτση παρουσιάζει: Χταπόδι κρασάτο με πατάτες. Η σεφ κ. Άρτεμις Μπεμπλιδάκη παρουσιάζει: Κρητικό παραδοσιακό φαγητό Χανιών. Για το MASTERCLASS θα δοθούν και βεβαιώσεις παρακολούθησης. 1:30 μ.μ. - 2:00 μ.μ. Γευσιγνωσία 2:30 μ.μ. - 3:30 μ.μ. Χορευτικά από όλη την Ελλάδα 3:30 μ.μ. - 4:00 μ.μ. MASTERCLASS Ο σεφ κ. Νικος Δαουτης, παρουσιάζει: Λαγωτό από την Αρκαδία Πελοποννήσου. ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΜΑΪΟΥ :00 π.μ. - 12:30 μ.μ. Θέμα: "Η ανάδειξη της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς ως βασικός μοχλός για την ανάπτυξη της Ελλάδας" Παρουσιάζει ο κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Θέμα: "επιπτώσεις στην υγεία από τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων στα τρόφιμα". Παρουσιάζει ο κ. Νίκος Κατσαρός, Αντιπρόεδρος New York College/Επιστ.Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ / π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ. Θέμα: "Η Κρητική διατροφή στην προστασία της υγείας". Παρουσιάζει ο κ. Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Θέμα: "Ο ρόλος της αγωγής και της εκπαίδευσης στην Κρητική διατροφή".

9 9 Παρουσιάζει ο Δρ. Α. Μ. ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ, Καθηγητής Περιβαλλοντικών ΕπιστημώνΣυγγραφέας. Θέμα: "Η νοσηρότητα του πληθυσμού από την κακή διατροφή" Παρουσιάζει ο κ. Α. Γιανουλόπουλος, Ιατρός, Καρδιολόγος, Πνευμονολόγος. 12:30 μ.μ. - 1:30 μ.μ. MASTERCLASS Ο σεφ κ. Κωνσταντίνος Μουζάκης παρουσιάζει: "Μύδια με κοφτό μακαρονάκι" Η συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού Οι Συνταγές της Γιαγιάς Κανέλλας Καλλιόπη Γιαννάκου, θα βρίσκεται στο χώρο και θα κεράσει τον κόσμο πιτάκια από τις συνταγές του παραμυθιού. 1:30 μ.μ. - 2:00 μ.μ. Γευσιγνωσία 2:30 μ.μ. - 3:00 μ.μ. MASTERCLASS Η σεφ κ. Εύα Βοναζούντα παρουσιάζει: "Κεφαλονίτικη Κρεατόπιτα". 3:00 μ.μ. - 3:45 μ.μ. Χορευτικά από όλη την Ελλάδα ΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΕΡΓΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ Για τα MASTERCLASSΕS θα δίνονται και βεβαιώσεις παρακολούθησης Το πλήρες πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην Έκθεση μπορείτε αναλυτικά να το δείτε στο

10 10 Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ και Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ με τη συμμετοχή του τμήματος διατροφολογίας του και με το κέντρο NEW YORK COLLEGE ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΣΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, ώρα έναρξης 20:30 στην πλατεία του χωριού ΒANAΔΑ του Δήμου Τριφυλίας Εκδήλωση με θέμα: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 20:30 ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ Λούτος Παναγιώτης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας Φιλντίσης Παναγιώτης, Α Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Φ Εκπρόσωπος του Δήμου Τριφυλίας Μανιάτης Δημήτριος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καλαμάτας 20:45 ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Κατσαρός Νίκος, Χημικός, Δ/ντης Τμήματος Διατροφολογίας NYC, πρώην Πρόεδρος ΕΦΕΤ Θέμα: "Παραδοσιακή Μεσσηνιακή διατροφή, αιώνιο σύμβολο υγείας, ευζωίας και μακροζωίας"

11 11 ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Kαλογεράκου Θεοδώρα, Διατροφολόγος Διαιτολόγος ΕΜC. Θέμα: "Η τροφή μας η υγεία μας" Βαρώτσος Αδρέας, Γεωπόνος, Οικονομολόγος, Πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών Ν. Ηλείας Θέμα: "Η τροφή σου το φάρμακό σου" Γιαννουλόπουλος Ανδρέας, Ιατρός καρδιολόγος πνευμονολόγος συντονιστής του πανεπιστημονικού μετώπου της χώρας και του απόδημου ελληνισμού Θέμα: "Νοσηρότητα του πληθυσμού από ανθρωπογενή αίτια" Γκρέκης Παύλος, Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δαούτης Νίκος, Σεφ του Υπουργείου Εθνικής άμυνας Πανταζέλος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Ορθομοριακής Διατροφής Παρασκευόπουλος Αντώνης, Δ/νση Γεωργικής Υπηρεσίας Τριφυλίας Νιάρχος Κωνσταντίνος, Καθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων από τη Μεσσηνία Οι παραγωγοί μας παρουσιάζουν μέλι ελιές, λάδι, τυροκομικά, μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού, σταφίδες κ.α. Ο σεφ Δαούτης Νίκος μαγειρεύει παραδοσιακές μεσσηνιακές συνταγές. Παραδοσιακοί χοροί από το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας (Μ.Ε.Σ.Κ.) Ελάτε να γνωρίσετε και να απολαύσετε τα παραδοσιακά προϊόντα, μεσογειακής διατροφής, σπάνια προϊόντα περιορισμένης παραγωγής, γεωγραφικής προέλευσης σε μια μοναδική εκδήλωση, που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα αλλά και την έννοια της ευζωίας - μακροζωίας και οικονομικής ανάπτυξης ως αποτέλεσμα του συνδυασμού ποιοτικής διατροφής και υγιεινού τρόπου διαβίωσης. Επεξεργασία: Νίκος Πετρόπουλος Συντονιστής Ψ. Μ. Β. 10/09/2017

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. 3. ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΣΟΚΑΣ, Γενικός ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Παρασκευή 24/05 ΡΕΣΕΨΙΟΝ 19.00 Τελετή εγκαινίων 1. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ Περιφερειάρχης Κρήτης 2. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΕΡΜΑΚΗΣ, Γενικός ιευθυντής PromExpo.gr - Περιφερειακός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ

ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΕΥΣΕΙΣ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ Α Ανακοίνωση 7-8 Νοεμβρίου 2014 Αίθουσα Τελετών, Πανεπιστήμιο Κύπρου Μήνυμα Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής Αγαπητοί

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ

Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ Στέφανος Ιωάννου, ΕΦ ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ Θέµα: Συνηµµένα: ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ 16ου ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ LOGO NEW2.jpg; ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠ (1).pdf From: grammateia@mact.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση»

Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Η καρδιά της Κρήτης χτυπά στο Φάληρο από σήμερα στην Παγκρήτια Έκθεση «KΡHTH: η Μεγάλη Συνάντηση» Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ανοίγει τις πύλες της σήμερα Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 η Παγκρήτια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΕΚ ΠΑΚΟΕ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΣ Νικολάου Φλώρου 8, Αθήνα, Tηλ.: , , Fax: ,

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΕΚ ΠΑΚΟΕ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΣ Νικολάου Φλώρου 8, Αθήνα, Tηλ.: , , Fax: , ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 204/02-6-2017 ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΚΟΕ 6-7/6/2017 Την Τρίτη 6/6 και Τετάρτη 7/6/2017, το ΠΑΚΟΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων οργανώνει διήμερο εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν : Α. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Κατσαρός Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας, New York College Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Νίκος Κατσαρός Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας, New York College Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ MΕΣΟΓΕΙΑΚΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Νίκος Κατσαρός Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας, New York College Επιστημονικός Συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη

1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη 1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη 19-21 Νοεμβρίου 2016 TAE KWON DO Π. ΦΑΛΗΡΟ Διοργανωτές Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου & Επιμελητήριο Λασιθίου συνδιοργανωτές

Διαβάστε περισσότερα

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο

Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Έκθεση Μελισσοκομικών Εκθεσιακό κέντρο Αγιάς Χανίων Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο Αναδεικνύουμε το Κρητικό Μέλι 3ήμερη Έκθεση Παγκρήτιο Μελισσοκομικό Συνέδριο 3ήμερες Εκδηλώσεις-Παρουσιάσεις Εκδηλώσεις

Διαβάστε περισσότερα

22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΗΣ

22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΗΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016:ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ ΗΜΕΡΑ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΟΡΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η διαχείριση του νερού και η σημασία της στην αλυσίδα της λειτουργίας των ανθρωπογενών οικοσυστημάτων» Στο χώρο του

Διαβάστε περισσότερα

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

«Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013

«Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ culture.uop.gr «Γεύση και Μνήμη II» Ένα 4ήμερο Συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών από 28 έως 31 Μαρτίου 2013 ΓΕΥΣΗ και ΜΝΗΜΗ, μια πολυεπίπεδη συμμετοχική

Διαβάστε περισσότερα

2 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

2 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 2 η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Β. Σοφίας & Ριζάρη 2 ΟΡΓΑΝΩΣΗ : New York College & Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον

Διαβάστε περισσότερα

7ο Συνέδριο Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς

7ο Συνέδριο Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς [Επιλογή ημερομηνίας] 7ο Συνέδριο Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ 10.00-10.15 Προσέλευση - Εγγραφές 10.15 10.30 Χαιρετισµοί Α. Κυριτσάκης, Πρόεδρος

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Χαιρετίζω την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών

Υποψήφιοι Βορείου Τομέα Αθηνών Υποψήφιοι Βορείου Τομέα 2 Βορείου Τομέα Πτυχιούχος τμήματος sportwissenschaft (αθλητική επιστήμη), πανεπιστήμιο BOCHUM (Γερμανία) με ειδίκευση στίβος- κολύμβηση Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδίκευση ενόργανη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος: Γκογκόσης Κωνσταντίνος Μέλη: Αγράφα Ιωάννα Ευσταθίου Π. Ανδρέας Τερκενλή Αφροδίτη Μπέκας Περικλής Αρβανίτη Φιλίτσα Διαμαντόπουλος Χρήστος ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Πρόεδρος: Δρ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. Συνήθη προβλήματα στην καθημερινή πράξη. Συνεδριακό Κέντρο «Ν.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ. Συνήθη προβλήματα στην καθημερινή πράξη. Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Οργάνωση Υπό την αιγίδα 3 η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ Συνήθη προβλήματα στην καθημερινή πράξη 19 06 2018 Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» ΜΗΤΕΡΑ Θα δοθούν 5 μόρια συνεχιζόμενης

Διαβάστε περισσότερα

Ατζέντα 2030: Προς μια Βιωσιμότητα για Όλους

Ατζέντα 2030: Προς μια Βιωσιμότητα για Όλους Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Κατάρτισης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Ανθρωπιστικής Δράσης ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Χειμερινό Σχολείο Κατάρτισης Νέων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ 1η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: New York College & Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Κρίσεων στον Τομέα Υγείας 14 Μαρτίου 2017 ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερα από το Μέτωπο της Πρόληψης των Εγκεφαλικών Επεισοδίων στην Κολπική Μαρμαρυγή

Νεότερα από το Μέτωπο της Πρόληψης των Εγκεφαλικών Επεισοδίων στην Κολπική Μαρμαρυγή Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας Hellenic Society of Cardiovascular Health Νεότερα από το Μέτωπο της Πρόληψης των Εγκεφαλικών Επεισοδίων στην Κολπική Μαρμαρυγή Ένα Σεμινάριο για τη Χρήση των Νεότερων

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ NEW YORK COLLEGE ΕΙΣΑΓΩΓΗ Στις 10/10/2009 εγκρίθηκε στην Nairobi της Κένυα η Μεσογειακή Διατροφή

Διαβάστε περισσότερα

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας!

10 χρόνια Φεστιβάλ Μελιού! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού. της μελισσοκομίας! το μεγάλο ετήσιο ραντεβού της μελισσοκομίας! 10 χρόνια Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας Η φετινή χρονιά για το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί την δέκατη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ

ΟΜΙΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ-ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ Γανωτάκης Ε. Γκόγκου Α. Καλογεράκη Λ. Καριπίδου Μ. Κεφαλογιάννης Ν. Λιάτης Σ. Καθηγητής Παθολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης Παθολόγος - Διαβητολόγος, Επιμελήτρια

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 17.30-18.00 Προσέλευση Εγγραφές 18.00-19.30 Από τους προδιαθεσικούς παράγοντες κινδύνου στο έμφραγμα του μυοκαρδίου Πρόεδροι: Χ. Λιόλιος, Σ. Φούσας 1. Λιπίδια - Κάπνισμα - Σακχαρώδης

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ Ένα Σεμινάριο για τη Χρήση των Νεωτέρων Αντιπηκτικών Βασισμένο σε Κλινικές Περιπτώσεις Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

«Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΧΑΙΑΣ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η σε Ημερίδα με θέμα: «Παραπληγ ίία κα ιι Αποκατάσταση» «Δώδεκα χρόνια μετά» Αφιερωμένη στην 3 η Δεκεμβρίου, Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα. Χορηγοί:

Υπό την αιγίδα. Χορηγοί: Υπό την αιγίδα Χορηγοί: Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας των επαγγελματιών της Μεσσηνίας Το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, προσκαλούν όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, παραγωγούς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Κοπανάκι Φιλιατρά Γαργαλιάνοι Κυπαρισσία Πρόεδρος Μελιδώνης Ανδρέας Αντιπρόεδρος Λέπουρας Αντώνιος Γεν. Γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

Νεώτερα στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων

Νεώτερα στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων Αγαπητοί συνάδελφοι, Τα καρδιαγγειακά νοσήματα συνεχίζουν να είναι η κύρια αιτία θανάτου τόσο παγκοσμίως όσο και στην Ελλάδα. Το ένα τρίτο των καρδιακών θανάτων και πάνω από τα μισά εγκεφαλικά επεισόδια

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τρίτη 3 Απριλίου 2012 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ - ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 1 ο Πανελλήνιου Συνεδρίου Συνδέσµου Ενώσεων Αγροτουρισµού Ελλάδας (ΣΕΑΓΕ) Συνδιοργάνωση : Περιφέρεια Κρήτης, Εµπορικό & Βιοµηχανικό Επιµελητήριο Χανίων Εµπορικό & Βιοµηχανικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑ ΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Κοπανάκι Φιλιατρά Γαργαλιάνοι Κυπαρισσία Πρόεδρος Μελιδώνης Ανδρέας Αντιπρόεδρος Λέπουρας Αντώνιος Γεν. Γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑ Β ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Παρουσίαση Παρθένου Ελαιολάδου με Υγειοπροστατευτικές Ιδιότητες Ποιοτικά Χαρακτηριστικά του Ελαιολάδου στις Περιφέρειες Πελοποννήσου

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Οργανωτική Επιτροπή

Χαιρετισμός. Οργανωτική Επιτροπή Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι, Από πολλές κατευθύνσεις τονίζεται ότι η ιατρική δεν αρκεί να δίνει έμφαση στην αντιμετώπιση της νόσου αλλά οφείλει να περιλάβει στην ατζέντα της την υγεία ατόμων και πληθυσμών.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για την Ασφάλεια των τροφίμων food safety from farm to fork

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ. Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για την Ασφάλεια των τροφίμων food safety from farm to fork ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για την Ασφάλεια των τροφίμων food safety from farm to fork Δρ. Κων/νος Μπαρμπέρης Προϊστάμενος Δ/νσης Εργαστηριακών

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Μηνούδης Πρόεδρος ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.

Γιώργος Μηνούδης Πρόεδρος ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΥ Αγαπητοί σύνεδροι, Ο 21 ος αιώνας σηματοδοτεί την εποχή της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης του ανθρώπου, η οποία συνοδεύτηκε από μία ανάλογη τεχνολογική ανάπτυξη της θεραπευτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛOΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ηράκλειο Κρήτης 2007

ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛOΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ηράκλειο Κρήτης 2007 ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛOΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ηράκλειο Κρήτης 2007 Πρόγραμμα Παρασκευή 3 Αυγούστου 2007 9.00-10.00 Εγγραφές Εισηγητών και Συνέδρων 10:00 Έναρξη Συνεδρίου. Πρόεδρος Συνεδρίου Νίκος Σκουλάς, τ. Υπουργός,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Γ.Ν. ΧΙΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ»

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Γ.Ν. ΧΙΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» 2Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Γ.Ν. ΧΙΟΥ «ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ» ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ 1ο Π.Τ. ΑΤΤΙΚΗΣ & ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΕ ΤΕΛΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ «ΟΜΗΡΕΙΟ» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ Τρίτη 04 Ιουλίου 2017: Ώρες: 18:00 μ.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός. Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Χαιρετισμός. Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Χαιρετισμός Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 6 ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Κλιμακτηρίου και Εμμηνόπαυσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερίδα για τα Σπάνια Νοσήματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ημερίδα για τα Σπάνια Νοσήματα Αθήνα 22/3/2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ημερίδα για τα Σπάνια Νοσήματα Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων και Ασθενών με Σπάνια Μεταβολικά και Ενδοκρινικά Νοσήματα (ΠΑΣΥΦΑΣΜΕΝ), οργανώνει από κοινού με την Α Παιδιατρική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Συνεδρίου. Πέμπτη / 1 η Ημέρα Συνεδρίου. Έναρξη Συνεδρίου. Α Απογευματινή συνεδρία 18:00-21:00. ΜΑΙΧ Αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Πρόγραμμα Συνεδρίου. Πέμπτη / 1 η Ημέρα Συνεδρίου. Έναρξη Συνεδρίου. Α Απογευματινή συνεδρία 18:00-21:00. ΜΑΙΧ Αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Πρόγραμμα Συνεδρίου Πέμπτη 7-9-2017 / 1 η Ημέρα Συνεδρίου Έναρξη Συνεδρίου Χώρος Μ.Α.Ι.Χ. 16:00-18:00 Εγγραφές Συνεδρίου Μπουφές καλωσορίσματος Χορηγοί Banners, διανομή φυλλαδίων, συζήτηση Α Απογευματινή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ιουνίου 2016 ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 13/6/2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 500 περίπου συνέδρων ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου το τριήμερο Ανοικτό Συνέδριο Κοινωνίας Πολιτών για την

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Πορίσματα Ερευνών. «Ολιστική Προσέγγιση του Σχολικού Εκφοβισμού»

Αποτελέσματα Πορίσματα Ερευνών. «Ολιστική Προσέγγιση του Σχολικού Εκφοβισμού» Αποτελέσματα Πορίσματα Ερευνών «Ολιστική Προσέγγιση του Σχολικού Εκφοβισμού» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 2 H ΗΜΕΡΑ Σάββατο 9 Μαΐου 2015, 09.30 16.00 Αίθουσα Jacqueline de Romilly - Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ:, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Πρόεδρος: Στυλιανή Ηρακλειανού. Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Φιλιππίδης

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Πρόεδρος: Στυλιανή Ηρακλειανού. Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Φιλιππίδης ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Πρόεδρος: Στυλιανή Ηρακλειανού Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Φιλιππίδης Γεν. Γραμματέας: Μαρίνα Νούτσου Ταμίας: Χαρίλαος Δημοσθενόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο ξεκίνησε πρωτοποριακά από το 2012

Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο ξεκίνησε πρωτοποριακά από το 2012 Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο Προληπτικά, διαγνωστικά και εκπαιδευτικά μέτρα πρέπει να αναχαιτίσουν την παλλαϊκή νόσο του σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

Νεότερα στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων

Νεότερα στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων 2 η Εκπαιδευτική Ημερίδα Επιλέγουμε Υγεία Νεότερα στην πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 Ώρα: 10.00 π. μ. Συνεδριακό Κέντρο Ν. Λούρος Διοργάνωση: Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής

Διαβάστε περισσότερα

θεραπεύεται Ο ιαβήτης σήµερα του Σακχαρώδη ιαβήτη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ HΜΕΡΙ Α για τη Χειρουργική Θεραπεία

θεραπεύεται Ο ιαβήτης σήµερα του Σακχαρώδη ιαβήτη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ HΜΕΡΙ Α για τη Χειρουργική Θεραπεία Συνεργασία για τη Χειρουργική Θεραπεία του ιαβήτη ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ HΜΕΡΙ Α για τη Χειρουργική Θεραπεία του Σακχαρώδη ιαβήτη Ο ιαβήτης σήµερα θεραπεύεται ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2017 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΧΟΛΗΣ ΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η ε θ ν ι κ ή π ο λ ι τ ι κ ή σ το ν α θ λ η τ ι σ μ ό

Η ε θ ν ι κ ή π ο λ ι τ ι κ ή σ το ν α θ λ η τ ι σ μ ό Επιστημονική Ημερίδα Η ε θ ν ι κ ή π ο λ ι τ ι κ ή σ το ν α θ λ η τ ι σ μ ό Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 15.00-21.30 Κτήριο «Κωστής Παλαμάς», Πολιτιστικό Κέντρο Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Κλιματική Αλλαγή και οι Επιπτώσεις στην Οικονομία Πολιτικές Διαχείρισης στους Τομείς: Φυσικών Πόρων, Γεωργίας, Τουρισμού, Ενέργειας και Υγείας 6-7 Απριλίου 2017, Ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Aγαπητοί συνάδελφοι,

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Aγαπητοί συνάδελφοι, Οι Επιπλοκές στην Χειρουργική του Πεπτικού. Πρόληψη Αντιμετώπιση ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Aγαπητοί συνάδελφοι, Οι επιπλοκές στη χειρουργική αποτελούν μία πραγματικότητα που αντιμετωπίζει συχνά ο χειρουργός στην καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά Πανελλήνιο Πρόγραµµα Eνηµέρωσης για ιατρούς, επαγγελµατίες υγείας και κοινό στο πλαίσιο του Προγράµµατος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης & Θεραπείας του Σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Ταξιδεύοντας με την Ελιά στο χρόνο και στην Ευρώπη» ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ «Η Ελιά στη μεσογειακή διατροφή»

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Ταξιδεύοντας με την Ελιά στο χρόνο και στην Ευρώπη» ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ «Η Ελιά στη μεσογειακή διατροφή» ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «Ταξιδεύοντας με την Ελιά στο χρόνο και στην Ευρώπη» ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ «Η Ελιά στη μεσογειακή διατροφή» Παπασταύρου Ζαμπέτα Πέτρου Γεωργία Πλατανίτης Τάκης Κιοφύρης

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Δ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Δ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ Δ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ Τρίτη: 22/03/2005 Ξενοδοχείο: ELITE - Καλαμάτα 10:45-11:00 Προσέλευση Συμμετεχόντων Πρωινής Συνεδρίασης. Task force

Διαβάστε περισσότερα

networking innovation culture 24-27 Ιουλίου 2014 entrepreneurship Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa - Ιωάννινα

networking innovation culture 24-27 Ιουλίου 2014 entrepreneurship Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa - Ιωάννινα networking entrepreneurship innovation culture 24-27 Ιουλίου 2014 Ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa - Ιωάννινα Γ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 3rd International Convention

Διαβάστε περισσότερα

Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων

Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων ΗΜΕΡΙΔΑ Οστεοπόρωση Η νόσος των πολλών ειδικοτήτων Σάββατο 23 Μαΐου 2015 Αίθουσα Εκδηλώσεων 6 ου ορόφου, YΓΕΙΑ Οργάνωση: Αλέξανδρος Γεράκης & Παντελής Τριανταφυλλίδης Υπό την αιγίδα των: Επιστημονικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Έδρα της UNESCO Πολιτισµός και Παραδόσεις του Οίνου Συνέδριο µε θέµα: «Άµπελος, οίνος, διατροφή και υγεία» Ηράκλειο, Κρήτη Μαΐου 2018

Έδρα της UNESCO Πολιτισµός και Παραδόσεις του Οίνου Συνέδριο µε θέµα: «Άµπελος, οίνος, διατροφή και υγεία» Ηράκλειο, Κρήτη Μαΐου 2018 Έδρα της UNESCO Πολιτισµός και Παραδόσεις του Οίνου Συνέδριο µε θέµα: «Άµπελος, οίνος, διατροφή και υγεία» Ηράκλειο, Κρήτη 23-26 Μαΐου 2018 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ Η Έδρα της Unesco Κουλτούρα και

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ h Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει Διημερίδα με θέμα Ο ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΟΙ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12-13 / 03 / 2010 Λάρισα Classical Larissa Imperial Hotel Η Διημερίδα πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 9 & 10 Μαΐου 2015 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ

ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 9 & 10 Μαΐου 2015 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 9 & 10 Μαΐου 2015 Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. Κατσαρός, Επιστ. Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ ΗΜΟΚΡΙΤΟΣ, π. Πρόεδρος ΕΦΕΤ Γ. Οικονόµου, Γενικός

Διαβάστε περισσότερα

Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας

Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας Διαβητολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχω την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας προσκαλέσω εκ μέρους της Διαβητολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018 Η εκπομπή μαγειρικής «ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στον κόσμο μέσω της γαστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Καλωσόρισμα - Έναρξη Συνεδρίου

Καλωσόρισμα - Έναρξη Συνεδρίου «Η συμβολή των Κοι.Σ.Π.Ε. στη διαμόρφωση του οικοσυστήματος της κοινωνικής οικονομίας & επιχειρηματικότητας» Αθήνα, Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, Νίκης 4 ΤΚ 10563 Υπό την αιγίδα του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Παχυσαρκία: H βασική αιτία των επιµέρους διαταραχών του µεταβολικού συνδρόµου ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ώρα 15:30-21:30 Ξενοδοχείο Egnatia Αλεξανδρούπολη Με τη συμμετοχή της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αναισθησιολογική και Χειρουργική προσέγγιση του Χειρουργικού Ασθενούς

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αναισθησιολογική και Χειρουργική προσέγγιση του Χειρουργικού Ασθενούς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 33ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 6η Ημερίδα 2018 Αναισθησιολογική και Χειρουργική προσέγγιση του Χειρουργικού Ασθενούς ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αναισθησιολογική και Χειρουργική προσέγγιση του Χειρουργικού Ασθενούς

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Αναισθησιολογική και Χειρουργική προσέγγιση του Χειρουργικού Ασθενούς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 33 ου ΕΤΗΣΙΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 6 η Ημερίδα 2018 Αναισθησιολογική και Χειρουργική προσέγγιση του Χειρουργικού Ασθενούς ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τα Οικονομικά της Υγείας και η Αξιοποίησή τους από Φορείς Ασθενών στην Ελλάδα

Τα Οικονομικά της Υγείας και η Αξιοποίησή τους από Φορείς Ασθενών στην Ελλάδα ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2013 Τα Οικονομικά της Υγείας και η Αξιοποίησή τους από Φορείς Ασθενών στην Ελλάδα Αίθουσα Αθηνά,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ. Οι Πρόεδροι της Οργανωτικής Επιτροπής ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Αγαπητοί κυρίες και κύριοι, Η Νόσος Alzheimer αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά αλλά και κοινωνικά προβλήματα των σύγχρονων κοινωνιών, λόγω της σοβαρής και εξελισσόμενης γνωσιακής

Διαβάστε περισσότερα

Απόλλων ΕΕΧΟΤ. 1 η Επιστηµονική Ηµερίδα 12/3/2016. Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο Anatolia. Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυµατολογίας

Απόλλων ΕΕΧΟΤ. 1 η Επιστηµονική Ηµερίδα 12/3/2016. Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο Anatolia. Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυµατολογίας ΕΕΧΟΤ Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυµατολογίας Απόλλων 2016 Θ Ε Σ Σ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η - Λ Α Ρ Ι Σ Α - Ξ Α Ν Θ Η - Π Α Τ Ρ Α - Κ 1 η Επιστηµονική Ηµερίδα Συντονιστής: Επίκουρος Καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο: ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ «Τρέφομαι μεσογειακά, ζω καλύτερα»

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού με τίτλο: ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ «Τρέφομαι μεσογειακά, ζω καλύτερα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠ/ΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Απόλλων ΕΕΧΟΤ. Κρήτη Αµφιθέατρο Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου Βούτες Ηρακλείου. Επιστηµονική Ηµερίδα Συντονιστής: Κωνσταντίνος Μπαλαλής

Απόλλων ΕΕΧΟΤ. Κρήτη Αµφιθέατρο Πανεπιστηµιακού Νοσοκοµείου Βούτες Ηρακλείου. Επιστηµονική Ηµερίδα Συντονιστής: Κωνσταντίνος Μπαλαλής ΕΕΧΟΤ Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής & Τραυµατολογίας Απόλλων 2016 Θ Ε Σ Σ ΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ Α Λ Ο Ν Ι Κ Η - Ξ Α Ν Θ Η - Π Α Τ Ρ Α - Λ Α Ρ Ι Σ Α Υπό την αιγίδα του Συνεργαζόµενοι φορείς Ορθοπαιδική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣ ΑΫΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Του Δημήτρη Αντώνη Μανιατάκη Προέδρου Μανιατακείου Ιδρύματος

Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣ ΑΫΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. Του Δημήτρη Αντώνη Μανιατάκη Προέδρου Μανιατακείου Ιδρύματος Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣ ΑΫΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Του Δημήτρη Αντώνη Μανιατάκη Προέδρου Μανιατακείου Ιδρύματος ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ Συνεργάζεται με την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και μέσω του

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Χαιρετισμός Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Χαιρετισμός Προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο μεγαλύτερος Επιστημονικός Σύλλογος της χώρας, αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη για την πατρίδα μας χρονική συγκυρία την πρωτοβουλία

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Ορισμός και συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Διακυβέρνησης της Ηλεκτρονικής Υγείας (Ε.Σ.Δ.Η.Υ.)». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Θέμα: «Ορισμός και συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Διακυβέρνησης της Ηλεκτρονικής Υγείας (Ε.Σ.Δ.Η.Υ.)». ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17, 101 87

Διαβάστε περισσότερα

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΝEWSLETTER 143 Ο ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΜΕΛΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΥΣΕΙΩΝ (ICOM) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ (ISHA) &ΜΗΤΡΩΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΥΠ.ΠΟ. Τ (0030) 2310 968 531 Ι F 2310 968 726

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΕΕΣ, ΕΡΓΑ & ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΚΡΗΤΗΣ & ΚΥΠΡΟΥ

ΙΔΕΕΣ, ΕΡΓΑ & ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΚΡΗΤΗΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΙΔΕΕΣ, ΕΡΓΑ & ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΠΙΑ ΚΡΗΤΗΣ & ΚΥΠΡΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΣΤΑ ΤΑΛΕΑ ΚΑΡΠΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή

ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΡΧΑΝΕΣ 1-7 - 2014 Οδός Τσικριτζή www.cretamusic.com Τηλ. 6972775027 Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Καλλιτεχνών Κρητικής Μουσικής σε Συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης Οργανώνουν πέντε Συναυλίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ. Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ. Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «12 Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ» 10-12 Απριλίου 2009, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΑΙΘΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Λ. Τ. ΛΕΧΑΙΟΥ Μια γιορτή αφιερωμένη στη Φ Υ Σ Ι Κ Η Κ Α Λ Λ Ι Ε Ρ Γ Ε Ι Α και τις Π Ο Ι Κ Ι Λ Ι Ε Σ Α Ν Ο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Διηµερίδας

Πρόγραµµα Διηµερίδας Πρόγραµµα Διηµερίδας Σάββατο 27 Μαΐου 2017 12:00-12:30 Προσέλευση Καφές 12:30-13:00 Έναρξη Χαιρετισµοί 13:00-14:00 Εναρκτήρια οµιλία: «Φαρµακοποιός: ο επίκαιρος ρόλος του στην πρωτοβάθµια φροντίδα υγείας»

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα. Επιστημονικής ημερίδας - Forum. «Εφαρμογή του θεσμού του Οικογενειακού Ιατρού και των Τοπικών Μονάδων Υγείας. Από τη θεωρία στη πράξη»

Πρόγραμμα. Επιστημονικής ημερίδας - Forum. «Εφαρμογή του θεσμού του Οικογενειακού Ιατρού και των Τοπικών Μονάδων Υγείας. Από τη θεωρία στη πράξη» Πρόγραμμα Επιστημονικής ημερίδας - Forum «Εφαρμογή του θεσμού του Οικογενειακού Ιατρού και των Τοπικών Μονάδων Υγείας. Από τη θεωρία στη πράξη» Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 ΠΑΤΡΑ - Αμφιθέατρο «Σωκράτης»

Διαβάστε περισσότερα

«Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΣΚΠ) μια συνηθισμένη αλλά ακόμα άγνωστη ασθένεια»

«Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΣΚΠ) μια συνηθισμένη αλλά ακόμα άγνωστη ασθένεια» ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CARAVEL «Πολλαπλή Σκλήρυνση (ΣΚΠ) μια συνηθισμένη αλλά ακόμα άγνωστη ασθένεια» 08:30-09:30 Προσέλευση, Εγγραφές - καφές 09:30-09:40 Έναρξη συνεδρίου, Εισαγωγή, Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Με θέμα: Διοίκηση Φυσικής Αγωγής 1 ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341 Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, στάση Νομισματοκοπείο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 680/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της

ΘΕΜΑ: «Διαβίβαση της υπ αριθμ. 680/2014 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΤΡΑ,7 Ιουλίου 2014 Γραφείο Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής Αρ. πρωτ. 164049/1574 Ταχ. Δ/νση: : ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 264 41 Πάτρα

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Με θέμα: Διοίκηση Φυσικής Αγωγής 1 ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής Αιτωλίας 31, Αγία Παρασκευή Τ.Κ.15341 Γραμμή 3 του μετρό της Αθήνας, στάση Νομισματοκοπείο

Διαβάστε περισσότερα

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά

Σακχαρώδη ιαβήτη Πρόλαβε το διαβήτη σου και αν έχεις ήδη αντιµετώπισέ τον σωστά Πανελλήνιο Πρόγραµµα Eνηµέρωσης για ιατρούς, επαγγελµατίες υγείας και κοινό στο πλαίσιο του Προγράµµατος «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εθνικό Κέντρο Έρευνας, Πρόληψης & Θεραπείας του Σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 03/03/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ It s all new to me Ωράριο Λειτουργίας των Εκθέσεων: 10:00-19:00 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ. Επίκαιρα προβλήματα στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ. Επίκαιρα προβλήματα στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ www.ssos.gr ΗΜΕΡΙΔΑ EΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΣΤΟΜΑΤΟΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Επίκαιρα προβλήματα στην καθημερινή οδοντιατρική πράξη Ξενοδοχείο Caravel

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ «Νερό και Απασχόληση» ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Νερό: Το ΑΠΘ στο σταυροδρόμι της έρευνας και της απασχόλησης» Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ «Νερό και Απασχόληση» ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Νερό: Το ΑΠΘ στο σταυροδρόμι της έρευνας και της απασχόλησης» Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Υ ΑΤΩΝ ΑΠΘ CENTER FOR INTEGRATED WATER MANAGEMENT AUTH ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ «Νερό και Απασχόληση» ΕΚΔΗΛΩΣΗ «Νερό: Το ΑΠΘ στο σταυροδρόμι της έρευνας και της απασχόλησης»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ HOTEL VALIS ΒΟΛΟΣ 30/3-1/4/2018 ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ HOTEL VALIS ΒΟΛΟΣ 30/3-1/4/2018 ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ HOTEL VALIS ΒΟΛΟΣ 30/3-1/4/2018 ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 14:00 15:00 ΕΓΓΡΑΦΕΣ 15:00 17:00 Ενδιαφέροντα

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ. Αγαπητοί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Αγαπητοί συνάδελφοι, κυρίες και κύριοι Η νόσος Alzheimer τείνει να γίνει η μάστιγα των σύγχρονων δυτικών κοινωνιών λόγω της συνεχούς αύξησης του αριθμού των ασθενών και της έλλειψης αιτιολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Μουσείο Ιατρικής Κρήτης «Φαρμακευτικά Φυτά. Από την παραδοσιακή και τη λαϊκή ιατρική στην Επιστήμη». Κυριακή 18 Νοέμβρη, χώρος: ΜΟΥΣΕΙΟ- Τμ.

Μουσείο Ιατρικής Κρήτης «Φαρμακευτικά Φυτά. Από την παραδοσιακή και τη λαϊκή ιατρική στην Επιστήμη». Κυριακή 18 Νοέμβρη, χώρος: ΜΟΥΣΕΙΟ- Τμ. Κυριακή 18 Νοέμβρη, χώρος: ΜΟΥΣΕΙΟ- Τμ. Χημείας 10:00-11:00 Καλωσόρισμα Εναρξη σεμιναρίου, γνωριμία με το Μουσείο Ιατρικής (Ξενάγηση) 11:00-12:00 Αρωματικά φυτά της Κρήτης: από την ιστορική παράδοση και

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 4 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5 ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΜΙΛΗΤΩΝ 7 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 9 3 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος: Γεν. Γραμματέας: Ταμίας: Ειδ. Γραμματέας:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΗΤΗΣ & ΚΑΡΔΙΑ 18-20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΡΟΔΟΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ RODOS PALACE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 11:00-14:00 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ 18 ΑΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ 18 ΑΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ 18 ΑΝΩ ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Επιστημονική Ημερίδα "Η γυναίκα σήμερα, μέσα από μια βιοψυχοκοινωνική προσέγγιση" Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 19 Μαρτίου 2016 Πρόγραμμα 09:00-09:15

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πλαίσιο της 27ης έκθεσης AGROTICA 2018, που πραγµατοποιείται στο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Χώρος: Αμφιθέατρο Γ.Π. Νοσοκομείο Θεσ/νίκης ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ώρα: 14:00-15:30 ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΑΒΗΤΙΚΟΥ ΠΟ ΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων 2013

Απολογισμός Δράσεων 2013 Απολογισμός Δράσεων 2013 Ο Απολογισμός Δράσεων 2013 έχει σκοπό να προσφέρει μια εικόνα για το βασικό έργο του Ιδρύματος τη χρονιά που πέρασε μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων. Δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Φιλιππίδης. Γεν. Γραμματέας: Μαρίνα Νούτσου

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Φιλιππίδης. Γεν. Γραμματέας: Μαρίνα Νούτσου ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Πρόεδρος: Στυλιανή Ηρακλειανού Αντιπρόεδρος: Φίλιππος Φιλιππίδης Γεν. Γραμματέας: Μαρίνα Νούτσου Ταμίας: Χαρίλαος Δημοσθενόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΙΟΓΡΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΣΥΝΔΙΟΓΡΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΥΝΔΙΟΓΡΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1 ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 14.00-16.00: Υποδοχή συνέδρων 16.30: Ξενάγηση στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού Σάββατο 12 Μαΐου 2018 Αίθουσα Συνεδρίων «Εύβοια»

Διαβάστε περισσότερα