ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019 )

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019 )"

Transcript

1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019 ) Το Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΠΚ), στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για ενίσχυση της απασχολησιμότητας, καθώς και των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των φοιτητών του, ανακοινώνει Πρόγραμμα Τοποθέτησης Φοιτητών για Πρακτική Άσκηση στο ΠΚ διάρκειας 6 εβδομάδων κατά την καλοκαιρινή περίοδο (Ιούνιος Ιούλιος 2019). Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος, οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές/τριες του ΠΚ (νοουμένου ότι δεν αποφοιτούν τον Ιούνιο 2019), θα έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν την υλοποίηση 14 σημαντικών έργων του Πανεπιστημίου, υπό την εποπτεία του διοικητικού προσωπικού του ΠΚ. Οι συμμετέχοντες, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της τοποθέτησής τους θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και χρηματικό ποσό 500 ευρώ. Τα σημαντικά έργα είναι τα ακόλουθα: Έργο ΤΦΠΚ01 Ετοιμασία οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) προβολής σπουδών και φοιτητικής ζωής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ02 Καταγραφή και επικαιροποίηση διεργασιών/συγκριτική αξιολόγηση (benchmarking) με διεθνή Πανεπιστήμια σε θέματα στρατηγικής, κατατάξεων και επικοινωνίας (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ03 Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας Πανεπιστημίου Κύπρου (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ04 Εκτέλεση ελέγχων σε συστήματα και ετοιμασία Οδηγών Χρήσης (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ05 Συλλογή πληροφοριών και δημιουργία ενημερωτικών οδηγών για μεταπτυχιακές σπουδές (προγράμματα, διαδικασίες, υποτροφίες κλπ) στο εξωτερικό (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ06 Δημιουργία βάσης εξωτερικών κριτών για τη διενέργεια της επιστημονικής αξιολόγησης των ερευνητικών προτάσεων των εσωτερικών προγραμμάτων χρηματοδότησης έρευνας ΠΚ (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ07 Βελτίωση ενημέρωσης πανεπιστημιακής κοινότητας για τις υπηρεσίες πληροφορικής υποδομής (1 θέση)

2 Έργο ΤΦΠΚ08 Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Πληροφορικής Υποδομής (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ09 Αυτοματοποίηση της διαχείρισης εύρεσης των δεδομένων που αφορούν προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ10 Συλλογή πληροφοριών για καταρτισμό προγραμμάτων προσανατολισμού του προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (νεοεισερχόμενα μέλη ακαδημαϊκού/ερευνητικού/διοικητικού προσωπικού, ανάληψη νέων διοικητικών καθηκόντων από μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού) (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ 11 Καταγραφή, διαχωρισμός και ταξινόμηση των εισηγήσεων των εξωτερικών επιτροπών αξιολόγησης των προγραμμάτων σπουδών στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ12 Καταγραφή δωρεάς Ιστορικών Αρχείων (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ13 Προβολή έργου και δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης (1 θέση) Έργο ΤΦΠΚ 14 Διεξαγωγή μελέτης μέσα από συγκριτική αξιολόγηση με Πανεπιστήμια εκτός Κύπρου και επισκέψεις μελέτης σε Πανεπιστήμια εντός Κύπρου αναφορικά με ζητήματα κινήτρων, αμοιβών και ωφελημάτων για το σύνολο του προσωπικού του Πανεπιστημίου Κύπρου (1 θέση) Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Τοποθέτησης Φοιτητών, παρακαλούνται όπως μελετήσουν τα Έργα που παρουσιάζονται αναλυτικά στο Παράρτημα Ι και αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα στο Γραφείο Σταδιοδρομίας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2019, δηλώνοντας στο θέμα το Έργο που τους ενδιαφέρει. Τα βιογραφικά θα τύχουν αξιολόγησης και οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη περί τα μέσα Μαΐου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να αποταθείτε στο Γραφείο Σταδιοδρομίας στο τηλέφωνο /24 ή/και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι (επόμενη σελίδα)

3 EΡΓΟ ΤΦΠΚ01 Ετοιμασία οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) προβολής σπουδών και φοιτητικής ζωής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (1 θέση) Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) προσφέρει ένα ευρύ και πολυσύνθετο έργο προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και την Κοινωνία. Συγκεκριμένα, είναι η αρμόδια Υπηρεσία η οποία προσφέρει βασικές υπηρεσίες στους φοιτητές σε θέματα σπουδών, προσωπικής και επαγγελματικής καθοδήγησης, κοινωνικής στήριξης, στέγασης και φοιτητικών δραστηριοτήτων. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Ο/Η φοιτητής/τρια αναμένεται να δημιουργήσει ένα σύντομο βίντεο, το οποίο θα προβάλλει τις σπουδές και τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το οπτικοακουστικό υλικό που θα δημιουργηθεί θα αξιοποιείται τόσο στις εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Κύπρο, στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού (προωθώντας έτσι και τον στόχο προσέλκυσης ξένων φοιτητών), όσο και στις παρουσιάσεις που γίνονται σε μαθητές & συμβούλους σταδιοδρομίας που έρχονται στο ΠΚ για ενημέρωση. Για τον σκοπό αυτό αναμένεται ότι το βίντεο θα περιλαμβάνει εικονική περιήγηση στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου με σχετική περιγραφή, καθώς και σχόλια από φοιτητές μας σχετικά με τις εμπειρίες από το πτυχίο τους και τη φοιτητική ζωή στο ΠΚ. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Φοιτητής/τρια από οποιοδήποτε Τμήμα του Πανεπιστημίου Κύπρου Απαραίτητη η γνώση χρήσης πολυμέσων Γνώσεις Μάρκετινγκ ή Δημοσιογραφίας θα θεωρηθούν επιπρόσθετο προσόν Προηγούμενη σχετική εμπειρία θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ01, το αργότερο μέχρι την /24.

4 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ 02/2019 Καταγραφή και επικαιροποίηση διεργασιών / Συγκριτική αξιολόγηση (benchmarking) με διεθνή Πανεπιστήμια σε θέματα στρατηγικής, κατατάξεων και επικοινωνίας (1 θέση) Αποστολή της Διεύθυνσης Διοίκησης και Οικονομικών (ΔΙΔΟ) είναι η υποστήριξη (παροχή μεθοδολογιών, διεργασιών και εργαλείων) των Οργανωτικών Οντοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου, στοχεύοντας στην βέλτιστη ανάπτυξη και υλοποίηση του στρατηγικού σχεδίου και επιχειρησιακών σχεδίων. Την ίδια στιγμή, η ΔΙΔΟ υποστηρίζει τα συλλογικά όργανα διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου για την λήψη, παρακολούθηση και εφαρμογή των αποφάσεων που λαμβάνει σε όλα τα επίπεδα ο Οργανισμός. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Έχει διαμορφωθεί εγχειρίδιο καταγραφής διεργασιών ενώ αρκετές από αυτές έχουν καταγραφεί με βάση το πρότυπο. Πρώτος στόχος του έργου είναι η επικαιροποίηση και μετατροπή των επιπρόσθετων διεργασιών στη βάση του προτύπου. Δεύτερος στόχος του έργου είναι η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων για συγκριτική αξιολόγηση του Πανεπιστημίου Κύπρου με διεθνή Πανεπιστήμια σε θέματα στρατηγικής, διεθνών κατατάξεων και επικοινωνίας. Σχετική κατάρτιση και καθοδήγηση θα γίνει από λειτουργούς της ΔΙΔΟ. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας Φοιτητής/τρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με γνώση σε Operational Research ή/και Operations Management. Ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών και επεξεργασίας δεδομένων. Γραφείο Σταδιοδρομίας careers@ucy.ac.cy, με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ02/2019, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα /24.

5 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ03 Επανασχεδιασμός Ιστοσελίδας Πανεπιστημίου Κύπρου (1 θέση) Προφίλ Οντοτήτων Η Υπηρεσία Πληροφορικών Εφαρμογών (ΥΠΕ) μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία των πληροφορικών εφαρμογών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι βασικές λειτουργίες της ΥΠΕ είναι: Διαχείριση (σχεδιασμός, ανάπτυξη, υλοποίηση, συντήρηση) της εισαγωγής νέων ή/και βελτίωσης υφισταμένων πληροφορικών εφαρμογών, επανασχεδιασμός διεργασιών μέσω οργάνωσης, τεχνολογίας, σχεδιασμού και υλοποίησης έργων μηχανογράφησης σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες Οντότητες του Πανεπιστημίου, αξιολόγηση των αναγκών της κοινότητας σε συστήματα πληροφορικής. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Η Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων (ΥΔΣ) μεριμνά για τη δημιουργία πρόσθετης αξίας στο ΠΚ μέσω της αναβάθμισης / ενίσχυσης της διεθνοποίησης, της διεθνούς δικτύωσης και της κινητικότητας, της προσέλκυσης και της διοργάνωσης διεθνών συνεδρίων στους χώρους του ΠΚ και της προβολής του έργου του ΠΚ μέσω ποιοτικών εκδόσεων. Οι βασικές λειτουργίες της ΥΔΣ είναι η προώθηση της Στρατηγικής Διεθνοποίησης του ΠΚ, η γενική και οικονομική διαχείριση του Προγράμματος Erasmus+ και Erasmus+ International για την εξερχόμενη και εισερxόμενη κινητικότητα φοιτητών καθηγητών και προσωπικού, η παραγωγή των κεντρικών ενημερωτικών εκδόσεων του Πανεπιστημίου. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Συμβολή στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του ΠΚ, ούτως ώστε να συμβαδίζει με τα διεθνή πρότυπα και να είναι αντίστοιχη των δυνατοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου. Διαμόρφωση εφαρμογής και καταχώρηση πληροφοριών για την παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών στην ιστοσελίδα. Υποστήριξη ιστοσελίδας ΠΚ Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Φοιτητής/τρια του Τμήματος Πληροφορικής Γνώσεις HTML και συστήματος CMS-JOOMLA Γραφείο Σταδιοδρομίας careers@ucy.ac.cy, με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ03, το αργότερο μέχρι την /24.

6 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ04 Εκτέλεση ελέγχων σε συστήματα και ετοιμασία Οδηγών Χρήσης (1 θέση) Η Υπηρεσία Πληροφορικών Εφαρμογών (ΥΠΕ) μεριμνά για την εύρυθμη λειτουργία των πληροφορικών εφαρμογών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι βασικές λειτουργίες της Υπηρεσίας Πληροφορικών Εφαρμογών είναι: Διαχείριση (σχεδιασμός, ανάπτυξη, υλοποίηση, συντήρηση) της εισαγωγής νέων ή/και βελτίωσης υφισταμένων πληροφορικών εφαρμογών, επανασχεδιασμός διεργασιών μέσω οργάνωσης, τεχνολογίας, σχεδιασμού και υλοποίησης έργων μηχανογράφησης σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες Οντότητες του Πανεπιστημίου, αξιολόγηση των αναγκών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας σε συστήματα πληροφορικής, διαχείριση της ασφάλειας των συστημάτων και των πληροφοριών, διαχείριση αρχιτεκτονικής των πληροφορικών συστημάτων, διαχείριση συστήματος επιχειρησιακών πληροφοριών (business intelligence). Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Ο φοιτητής/τρια αναμένεται να εκτελεί ελέγχους σε συστήματα που έχουν αναπτυχθεί (acceptance tests) με βάση τις οδηγίες της ομάδας ανάπτυξης συστημάτων, πριν αυτά παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους. Αφού γίνει η αποδοχή του συστήματος, ο φοιτητής/τρια αναμένεται να ετοιμάζει τους οδηγούς χρήσης για όλους τους ρόλους του συστήματος (διαχειριστές και χρήστες). Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Φοιτητής/τρια από οποιοδήποτε Τμήμα Καλή γνώση word και εξοικείωση με χρήση υπολογιστή Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ04, το αργότερο μέχρι την /24.

7 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ05 Συλλογή πληροφοριών και δημιουργία ενημερωτικών οδηγών για μεταπτυχιακές σπουδές (προγράμματα, διαδικασίες, υποτροφίες κλπ) στο εξωτερικό (1 θέση) Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) προσφέρει ένα ευρύ και πολυσύνθετο έργο προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και την Κοινωνία. Συγκεκριμένα, είναι η αρμόδια Υπηρεσία η οποία προσφέρει βασικές υπηρεσίες στους φοιτητές σε θέματα σπουδών, προσωπικής και επαγγελματικής καθοδήγησης, κοινωνικής στήριξης, στέγασης και φοιτητικών δραστηριοτήτων. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Ο/Η φοιτητής/τρια που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με τα ακόλουθα: Ενημέρωση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στα υφιστάμενα έντυπα/οδηγούς/ιστοσελίδα του Γραφείου Σταδιοδρομίας, αφού προηγηθεί επικοινωνία με τους σχετικούς οργανισμούς/φορείς (π.χ. πρεσβείες κλπ) Ψηφιοποίηση υλικού/ πληροφοριών που βρίσκονται σε έντυπη μορφή. Δημιουργία περιεχομένου και σχεδιασμός νέων εντύπων/οδηγών για μεταπτυχιακές σπουδές, περιλαμβανομένων πληροφοριών που αφορούν διαδικασίες, υποτροφίες/χρηματοδότηση, χρήσιμους συνδέσμους, ετοιμασία αυτοπεριγραφικής έκθεσης κλπ. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Φοιτητής/τρια οποιουδήποτε Τμήματος με τις ακόλουθες γνώσεις και δεξιότητες: Ικανότητα ανάλυσης δεδομένων και δημιουργίας περιεχομένου Πολύ καλή χρήση της γραπτής ελληνικής γλώσσας Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (για κατανόηση και μετάφραση περιεχομένου από τα αγγλικά στα ελληνικά) Πλεονέκτημα η γνώση σχεδιαστικού προγράμματος Βασικές γνώσεις word Επικοινωνιακές δεξιότητες Δεξιότητες οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ05, το αργότερο μέχρι την /24.

8 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ06 Δημιουργία βάσης εξωτερικών κριτών για τη διενέργεια της επιστημονικής αξιολόγησης των ερευνητικών προτάσεων των εσωτερικών προγραμμάτων χρηματοδότησης έρευνας του ΠΚ (1 θέση) Η Υπηρεσία Υποστήριξης Έρευνας (ΥΥΕ) στοχεύει στην έμπρακτη συνεισφορά στην προώθηση και προβολή της έρευνας και καινοτομίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσω προσέλκυσης εξωτερικής χρηματοδότησης, διαχείρισης ερευνητικών έργων και αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων. Οι κύριες δραστηριότητες της ΥΥΕ είναι η υποστήριξη των ερευνητών για τον εντοπισμό ευκαιριών χρηματοδότησης έρευνας και η έμπρακτη υποστήριξη στην υποβολή προτάσεων, η διαχείριση ερευνητικών έργων με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωσή τους, η βέλτιστη κατανομή των εσωτερικών κονδυλίων έρευνας στα μέλη του Πανεπιστημίου μέσω σχεδιασμού και υλοποίησης ανταγωνιστικών διαδικασιών, η βέλτιστη αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων μέσω δραστηριοτήτων μεταφοράς τεχνογνωσίας και διαχείρισης καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Το έργο αποσκοπεί στη δημιουργία βάσης εξωτερικών κριτών για τη διενέργεια της επιστημονικής αξιολόγησης των ερευνητικών προτάσεων που υποβάλλονται στο πλαίσιο των εσωτερικών προγραμμάτων χρηματοδότησης έρευνας. Αυτό θα επιτευχθεί με την αξιοποίηση των πληροφοριών που έχουν συλλεχθεί τα προηγούμενα χρόνια από τις αξιολογήσεις προτάσεων και με συνεχή εμπλουτισμό με νέους αξιολογητές. Ο/Η φοιτητής/τρια που θα εργοδοτηθεί υπό την καθοδήγηση του Προϊστάμενου της ΥΥΕ θα συνεισφέρει σημαντικά στην εισαγωγή στοιχείων προηγούμενων αξιολογήσεων στη βάση αξιολογητών και στον σχεδιασμό αναφορών, πρότυπων μηνυμάτων και συνδέσεων μεταξύ των πληροφοριών (κριτές, προτάσεις, μέλη ΔΕΠ, αξιολογήσεις, έτος). Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Πολύ καλή γνώση πλοήγησης και έρευνας στο διαδίκτυο Πολύ καλή γνώση Αγγλικής Γλώσσας Άριστη γνώση Microsoft Office (γνώση Microsoft Access θα είναι επιπρόσθετο προσόν) Κατά προτίμηση από Σχολή Διοίκησης και Οικονομικών ή Τμήμα Πληροφορικής αλλά δεδομένου ότι πληρούνται τα πιο πάνω κριτήρια μπορεί να είναι από οποιαδήποτε κατεύθυνση σπουδών Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ06, το αργότερο μέχρι την /24.

9 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ07 Βελτίωση ενημέρωσης πανεπιστημιακής κοινότητας για τις υπηρεσίες πληροφορικής υποδομής (1 θέση) Η Υπηρεσία Πληροφορικής Υποδομής (ΥΠΥ), είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την παροχή και την διατήρηση σύγχρονων, ποιοτικών και αποδοτικών συστημάτων πληροφορικής υποδομής, εξασφαλίζοντας στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα αποτελεσματική και ασφαλή επικοινωνία εντός και εκτός του Πανεπιστημίου. Επιπρόσθετα παρέχει το πληροφορικό υπόβαθρο για αποτελεσματική και αξιόπιστη λειτουργία των εφαρμογών που στηρίζουν τις διεργασίες του Οργανισμού. Μέσα από την πρόσβαση σε πληροφορικά μέσα τα οποία διαθέτει προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και την υποστήριξη σε θέματα πληροφορικής υποδομής προς τους τελικούς χρήστες, εξασφαλίζει την ενδυνάμωση του ερευνητικού έργου, της διδασκαλίας και της μάθησης, την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τη μείωση του λειτουργικού και διαχειριστικού κόστους που αφορά στην παροχή διοικητικών υπηρεσιών. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Η Υπηρεσία Πληροφορικής Υποδομής έχει προχωρήσει τα τελευταία δύο χρόνια σε παροχή αρκετών νέων υπηρεσιών πληροφορικής προς την πανεπιστημιακή κοινότητα. Αρκετές από αυτές τις υπηρεσίες χρειάζονται να προωθηθούν στους χρήστες ή να δημιουργηθούν οδηγοί χρήσης. Επίσης χρειάζεται να αναπτυχθούν τρόποι για καλύτερη επικοινωνία με την πανεπιστημιακή κοινότητα. Στόχος του έργου θα είναι η βελτίωση της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας, η δημιουργία Wiki, εγχειριδίων, πιθανώς νέων εφαρμογών ή αξιοποίηση κοινωνικών μέσων πχ Facebook. Ο/Η φοιτητής/τρια θα συνεργαστεί με τους Τομείς της Υπηρεσίας Πληροφορικής Υποδομής (ΥΠΥ) ώστε να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες πληροφορικής. Στη συνέχεια αξιοποιώντας κατάλληλα εργαλεία, θα τις επεξεργαστεί και θα τις ανεβάσει στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας, στα κοινωνικά δίκτυα ή σε άλλες εφαρμογές. Επιπρόσθετα θα προβεί σε έρευνα στο διαδίκτυο για πρακτικές που εφαρμόζονται για το σκοπό αυτό σε άλλα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Να μπορεί να διαχειριστεί τα εργαλεία O365 πχ Microsoft Word, Forms Να έχει βασικές γνώσεις περί δημιουργίας ιστοσελίδων και βασικών θεμάτων πληροφορικής. Να είναι δημιουργικός/κή και να μπορεί να αξιοποιεί mobile εφαρμογές και κοινωνικά δίκτυα. Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ07, το αργότερο μέχρι την /24.

10 ΈΡΓΟ ΤΦΠΚ08 Αναβάθμιση Ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Πληροφορικής Υποδομής (1 θέση) Η Υπηρεσία Πληροφορικής Υποδομής (ΥΠΥ), είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την παροχή και την διατήρηση σύγχρονων, ποιοτικών και αποδοτικών συστημάτων πληροφορικής υποδομής, εξασφαλίζοντας στην Πανεπιστημιακή Κοινότητα αποτελεσματική και ασφαλή επικοινωνία εντός και εκτός του Πανεπιστημίου. Επιπρόσθετα παρέχει το πληροφορικό υπόβαθρο για αποτελεσματική και αξιόπιστη λειτουργία των εφαρμογών που στηρίζουν τις διεργασίες του Οργανισμού. Μέσα από την πρόσβαση σε πληροφορικά μέσα τα οποία διαθέτει προς την Πανεπιστημιακή Κοινότητα και την υποστήριξη σε θέματα πληροφορικής υποδομής προς τους τελικούς χρήστες, εξασφαλίζει την ενδυνάμωση του ερευνητικού έργου, της διδασκαλίας και της μάθησης, την ενίσχυση της παραγωγικότητας και τη μείωση του λειτουργικού και διαχειριστικού κόστους που αφορά στην παροχή διοικητικών υπηρεσιών. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας Πληροφορικής Υποδομής, ώστε να παρουσιάζονται με σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, οι παρεχόμενες υπηρεσίες πληροφορικής. Στη νέα ιστοσελίδα θα περιληφθούν δείκτες από το επιχειρησιακό πλάνο ώστε η πανεπιστημιακή κοινότητα να μπορεί να παρακολουθεί το έργο της Υπηρεσίας. Ο φοιτητής θα σχεδιάσει με τη βοήθεια προσωπικού της Υπηρεσίας Πληροφορικής Υποδομής τη νέα ιστοσελίδα βασισμένη σε νέες τεχνολογίες. Θα συνεργαστεί με τους Τομείς της Υπηρεσίας Πληροφορικής Υποδομής (ΥΠΥ) ώστε να παρουσιαστούν στη νέα ιστοσελίδα πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες πληροφορικής. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Να έχει γνώσεις γύρω από Web Server και να μπορεί να χειριστεί εργαλεία σχεδίασης και δημιουργίας ιστοσελίδων. Να είναι δημιουργικός/κή και να μπορεί να αξιοποιεί ή να αναπτύσσει mobile εφαρμογές. Κατά προτίμηση να είναι φοιτητής/τρια του Τμήματος Πληροφορικής ή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ08, το αργότερο μέχρι την /24.

11 ΈΡΓΟ ΤΦΠΚ09 Αυτοματοποίηση της διαχείρισης εύρεσης των δεδομένων που αφορούν προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) (1 θέση) Η Υπηρεσία Διεθνών Σχέσεων (ΥΔΣ) μεριμνά για τη δημιουργία πρόσθετης αξίας στο ΠΚ μέσω της αναβάθμισης / ενίσχυσης της διεθνοποίησης, της διεθνούς δικτύωσης και της κινητικότητας, της προσέλκυσης και της διοργάνωσης διεθνών συνεδρίων στους χώρους του ΠΚ και της προβολής του έργου του ΠΚ μέσω ποιοτικών εκδόσεων. Οι βασικές λειτουργίες της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων είναι η προώθηση της Στρατηγικής Διεθνοποίησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, η γενική και οικονομική διαχείριση του Προγράμματος Erasmus+ και Erasmus+ International για την εξερχόμενη και εισερxόμενη κινητικότητα φοιτητών καθηγητών και προσωπικού, η παραγωγή των κεντρικών ενημερωτικών εκδόσεων του Πανεπιστημίου και η υποστήριξη της ευρύτερης πανεπιστημιακής κοινότητας σε θέματα εκδόσεων, η εποπτεία της δομής και του περιεχομένου της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Κύπρου, η φιλοξενία και διαχείριση της υλοποίησης τοπικών και διεθνών συνεδρίων Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Ο/Η φοιτητής/τρια θα συμβάλει στη συλλογή και μεταφορά δεδομένων υπό την καθοδήγηση του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας, με σκοπό να δημιουργηθεί μια εφαρμογή, η οποία θα ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Κύπρου και θα επιτρέπει την ταξινόμηση και αξιοποίηση μηχανής εύρεσης πληροφοριών που αφορούν προγράμματα σπουδών. Το έργο αυτό γίνεται σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πληροφορικών Εφαρμογών, την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας: Φοιτητής/τρια του Τμήματος Πληροφορικής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών και επεξεργασίας δεδομένων. Γραφείο Σταδιοδρομίας careers@ucy.ac.cy, με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ09, το αργότερο μέχρι την /24.

12 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ 10/2019 Συλλογή πληροφοριών για καταρτισμό προγραμμάτων προσανατολισμού του προσωπικού στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (νεοεισερχόμενα μέλη ακαδημαϊκού/ερευνητικού/διοικητικού προσωπικού, ανάληψη νέων διοικητικών καθηκόντων από μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού) (1 θέση) Αποστολή της Υπηρεσίας Ανθρώπινου Δυναμικού (ΥΑΔ) είναι ο σχεδιασμός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, έτσι ώστε το Πανεπιστήμιο Κύπρου να καταστεί πρότυπος Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου, που να προάγει την χρηστή διοίκηση, την αξιοκρατία και την παραγωγικότητα. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Στόχος του έργου είναι η διαμόρφωση προγραμμάτων προσανατολισμού προσωπικού για τις ακόλουθες θεματικές ενότητες: Προσανατολισμός νεοεισερχόμενων μελών διοικητικού προσωπικού Προσανατολισμός νεοεισερχόμενων μελών ακαδημαϊκού προσωπικού Προσανατολισμός νεοεισερχόμενων μελών ερευνητικού και άλλου προσωπικού Προσανατολισμός μελών διοικητικού προσωπικού που αναλαμβάνουν θέσεις Ανώτερων Λειτουργών / Υπεύθυνων Τομέων / Προϊσταμένων ΔΥ Προσανατολισμός μελών ακαδημαϊκού προσωπικού που αναλαμβάνουν θέσεις Κοσμητόρων Σχολών και Προέδρων Τμημάτων / Συντονιστών Ερευνητικών Μονάδων Σχετική κατάρτιση και καθοδήγηση θα γίνει από λειτουργούς της ΥΑΔ. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας (Τμήμα-Σχολή/Πτυχίο/Γνώσεις-Δεξιότητες-Ικανότητες) Φοιτητής/τρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με γνώση σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών και επεξεργασίας δεδομένων. Γραφείο Σταδιοδρομίας careers@ucy.ac.cy, με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ10/2019, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα /24.

13 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ 11/2019 Καταγραφή, διαχωρισμός και ταξινόμηση των εισηγήσεων των εξωτερικών επιτροπών αξιολόγησης των προγραμμάτων σπουδών στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου (1 θέση) Το Γραφείο της Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων (ΓΡ. ΑΑΥ) έχει την ευθύνη της προώθησης όλων των θεμάτων που άπτονται της ακαδημαϊκής φύσης του οργανισμού και αφορούν κυρίως: την έρευνα την καινοτομία τα προγράμματα σπουδών την εξωτερική αξιολόγησης του Πανεπιστημίου Κύπρου φοιτητικά θέματα Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Στόχος του έργου είναι η καταγραφή, ο διαχωρισμός και η ταξινόμηση των εισηγήσεων των εξωτερικών επιτροπών αξιολόγησης των προγραμμάτων σπουδών, έτσι ώστε να ετοιμαστούν σχετικές πολιτικές και εισηγήσεις προς τις αρμόδιες επιτροπές και όργανα λήψης αποφάσεων με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Σχετική κατάρτιση και καθοδήγηση θα γίνει από το Γραφείο Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας Φοιτητές/Φοιτήτριες του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με γνώση σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών και επεξεργασίας δεδομένων. Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ11/2019, το αργότερο μέχρι την /24.

14 ΈΡΓΟ ΤΦΠΚ12 Καταγραφή δωρεάς Ιστορικών Αρχείων (1 θέση) Αποστολή της Βιβλιοθήκης (ΒΙΒ) είναι να δημιουργεί και να στηρίζει ένα αξιόπιστο περιβάλλον πληροφόρησης, μέσα από στρατηγικές και μηχανισμούς, που διευκολύνουν τη διάδοση της παγκόσμιας επιστημονικής γνώσης, τη μάθηση και την έρευνα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και την ευρύτερη κοινωνία. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Η Βιβλιοθήκη χειρίζεται Ιστορικά Αρχεία τα οποία ήρθαν στην κατοχή της και τα οποία οργανώνει, διατηρεί και ψηφιοποιεί όποτε αυτό κριθεί σκόπιμο ώστε από τη χρήση τους να επωφελείται ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία για σκοπούς έρευνας και διάσωσης πολύτιμης ιστορικής πληροφόρησης. Η βοήθεια στην καταγραφή αρχείων από άτομο με γνώσεις στην ιστορία θα είναι επωφελής τόσο για τη Βιβλιοθήκη όσο και για τον ίδιο τον/την φοιτητή/τρια. Ο/Η φοιτητής/τρια θα βοηθήσει στην οργάνωση συγκεκριμένης δωρεάς αρχείου που θα του ανατεθεί, με βοήθεια και σε συνεννόηση με τα άτομα του Γραφείου Ψηφιοποίησης και Αρχείων. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας (Τμήμα-Σχολή/Πτυχίο/Γνώσεις-Δεξιότητες-Ικανότητες) : Φοιτητής/τρια Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας ή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με γνώσεις και ενδιαφέρον σε θέματα οργάνωσης ιστορικών αρχείων. Γραφείο Σταδιοδρομίας careers@ucy.ac.cy, με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ12, το αργότερο μέχρι την /24.

15 ΈΡΓΟ ΤΦΠΚ13 Προβολή έργου και δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης (1 θέση) Αποστολή της Βιβλιοθήκης (ΒΙΒ) είναι να δημιουργεί και να στηρίζει ένα αξιόπιστο περιβάλλον πληροφόρησης, μέσα από στρατηγικές και μηχανισμούς, που διευκολύνουν τη διάδοση της παγκόσμιας επιστημονικής γνώσης, τη μάθηση και την έρευνα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και την ευρύτερη κοινωνία. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Με την πρόσφατη μεταφορά της Βιβλιοθήκης στο νέο κτήριο «Στέλιος Ιωάννου» και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, με αυξημένες δυνατότητες και νέες υπηρεσίες, η Βιβλιοθήκη είναι σε θέση να προβάλει μια σαφώς ανανεωμένη και εμπλουτισμένη εικόνα τόσο στους χρήστες της, υφιστάμενους και δυνητικούς, όσο και στους υπόλοιπους έχοντες έννομο συμφέρον. Το ζητούμενο του έργου είναι να γίνει ανάλυση των δεδομένων και του περιβάλλοντος και να καταρτιστεί σχέδιο δράσης της Βιβλιοθήκης που να αποσκοπεί στην προώθηση των υπηρεσιών της και της δημόσιας εικόνας της. Ο/Η φοιτητής/τρια κατά τη διάρκεια της πρακτικής του/της άσκησης θα μελετήσει τα δεδομένα και θα παρουσιάσει γραπτή έκθεση στην Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης, η οποία θα περιλαμβάνει και σχέδιο δράσης προς επίτευξη των πιο πάνω στόχων. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας (Τμήμα-Σχολή/Πτυχίο/Γνώσεις-Δεξιότητες-Ικανότητες) : Φοιτητής/τρια Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης με γνώσεις Μάρκετινγκ. Γραφείο Σταδιοδρομίας careers@ucy.ac.cy, με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ13, το αργότερο μέχρι την /24.

16 ΕΡΓΟ ΤΦΠΚ 14/2019 Διεξαγωγή μελέτης μέσα από συγκριτική αξιολόγηση με Πανεπιστήμια εκτός Κύπρου και επισκέψεις μελέτης σε Πανεπιστήμια εντός Κύπρου αναφορικά με ζητήματα κινήτρων, αμοιβών και ωφελημάτων για το σύνολο του προσωπικού του Πανεπιστημίου Κύπρου (1 θέση) Αποστολή της Υπηρεσίας Ανθρώπινου Δυναμικού (ΥΑΔ) είναι ο σχεδιασμός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, έτσι ώστε το Πανεπιστήμιο Κύπρου να καταστεί πρότυπος Οργανισμός Δημοσίου Δικαίου, που να προάγει την χρηστή διοίκηση, την αξιοκρατία και την παραγωγικότητα. Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: Στόχος του έργου είναι η διεξαγωγή μελέτης μέσα από συγκριτική αξιολόγηση με Πανεπιστήμια εκτός Κύπρου και επισκέψεις μελέτης σε Πανεπιστήμια εντός Κύπρου αναφορικά με ζητήματα κινήτρων, αμοιβών και ωφελημάτων για το σύνολο του προσωπικού του Πανεπιστημίου Κύπρου. Μέσα από την διαδικασία αυτή αναμένεται να προκύψουν καλές πρακτικές προς εφαρμογή στο ΠΚ. Σχετική κατάρτιση και καθοδήγηση θα γίνει από λειτουργούς της ΥΑΔ σε συνεργασία με λειτουργούς της Διεύθυνσης Διοίκησης και Οικονομικών. Απαραίτητα προσόντα φοιτητή/τριας (Τμήμα-Σχολή/Πτυχίο/Γνώσεις-Δεξιότητες-Ικανότητες) Φοιτητής/τρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με γνώση σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού. Ικανότητα ανάλυσης πληροφοριών και επεξεργασίας δεδομένων. Γραφείο Σταδιοδρομίας με θέμα Αίτηση για Έργο ΤΦΠΚ14/2019, το αργότερο μέχρι την /24.

Εργοδότηση φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για πρακτική άσκηση (internship) και απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε στρατηγικά έργα σύντομης διάρκειας

Εργοδότηση φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για πρακτική άσκηση (internship) και απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε στρατηγικά έργα σύντομης διάρκειας Εργοδότηση φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για πρακτική άσκηση (internship) και απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σε στρατηγικά έργα σύντομης διάρκειας καλοκαίρι 2018 ΕΦΠΚ 01/2018 Δημιουργία οπτικοακουστικού

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ποιότητας Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών

Πολιτική Ποιότητας Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών Πολιτική Ποιότητας Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πατρών Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών (ΤΟΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) και τις αρμόδιες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ. Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου. στο Πρόγραμμα ΜΒΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ. Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου. στο Πρόγραμμα ΜΒΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΗΣ Ειδικού Επιστήμονα (Υποστήριξης Έργου) στο Πρόγραμμα ΜΒΑ Τίτλος: Ειδικός Επιστήμονας Υποστήριξης Έργου Αρ. Θέσεων: Μία (1) Κατηγορία: Τόπος Εργασίας: Σύμβαση (μονοετές συμβόλαιο με δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1448 Fax: Ημερομηνία: 11/4/

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1448 Fax: Ημερομηνία: 11/4/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Η αποστολή του ΤΕΙ Πελοποννήσου, διαμορφούμενη μέσα στο πλαίσιο του Ν. 4485/17, o οποίος είναι ο πιο πρόσφατος νόμος όπου καθορίζεται η αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου Στρατηγική για τη Διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Κύπρου 1. Σύνοψη Σύμφωνα με το στρατηγικό σχεδιασμό της Πρυτανείας για τα έτη 2010-2020, το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει θέσει αριθμό προτεραιοτήτων ως τη βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. B6. Στοχοθεσία Ποιότητας για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ίδρυμα: Τίτλος ΠΠΣ: Φυσικής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. B6. Στοχοθεσία Ποιότητας για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) Πανεπιστήμιο Κρήτης. Ίδρυμα: Τίτλος ΠΠΣ: Φυσικής Β6. Στοχοθεσία Ποιότητας για το ΠΠΣ Τμήμα Φυσικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ B6. Στοχοθεσία Ποιότητας για το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) Ίδρυμα: Τίτλος ΠΠΣ: Ημερομηνία υποβολής: Πανεπιστήμιο Κρήτης Φυσικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης

Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι Πλεονεκτήματα...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: 2102896762 Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1088 Fax: 2102835647 Ημερομηνία: 25/2/2014 e-mail: eidlog@aspete.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Τηλέφωνο: 2102896762 Αριθμ. Πρωτ.: ΕΛ/1088 Fax: 2102835647 Ημερομηνία: 25/2/2014 e-mail: eidlog@aspete. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το δεύτερο κρατικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και προσφέρει πτυχιακά

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το δεύτερο κρατικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και προσφέρει πτυχιακά www.ouc.ac.cy ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι το δεύτερο κρατικό Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα και προσφέρει πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών επιπέδου Μάστερ

Διαβάστε περισσότερα

Σ1.1. Ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής των φοιτητών/τριών στα ΠΠΣ

Σ1.1. Ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής των φοιτητών/τριών στα ΠΠΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΙΚΤΕΣ (2016-17) ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ/ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΕΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓ ΡΑΜΜΑ Σ1.1. Ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής των φοιτητών/τριών στα ΠΠΣ Ποσοστό ενεργών προπτυχιακών φοιτητών/τριών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών επιδιώξεων

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες δραστηριότητες υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης; Οι Ενότητες Jean Monnet πρέπει να λαμβάνουν μία από τις ακόλουθες μορφές:

Ποιες δραστηριότητες υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης; Οι Ενότητες Jean Monnet πρέπει να λαμβάνουν μία από τις ακόλουθες μορφές: Ενότητες Jean Monnet Τι είναι οι ενότητες Jean Monnet; Οι Ενότητες Jean Monnet είναι προγράμματα διδασκαλίας (ή μαθήματα) σύντομης διάρκειας στον τομέα των ευρωπαϊκών σπουδών, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΔΥΟ (2) ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ Γίνονται δεκτές αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Μηχανικού (Μηχανολογίας) και μίας κενής θέσης Μηχανικού (Ηλεκτρολογίας) στις Τεχνικές Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Φοιτητών & Φοιτητριών. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης. Φοιτητών & Φοιτητριών

Φοιτητών & Φοιτητριών. Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης. Φοιτητών & Φοιτητριών Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017

Διαβάστε περισσότερα

Erasmus + Στρατηγικές Συμπράξεις για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Erasmus + Στρατηγικές Συμπράξεις για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση Erasmus + Στρατηγικές Συμπράξεις για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση 2017-1-RO01-KA202-037308 Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αυτή η δημοσίευση αντικατοπτρίζει

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) είναι ημικρατικός οργανισμός και ξεκίνησε το έργο της το 1979. Διοικείται από 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: 13/12/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: 13/12/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Θεσσαλονίκη: 13/12/2018 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αρ.Πρωτ.: 34303 ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 164, Τ.Κ. 54248 ΤΗΛ. 2311821722 FAX 2310318334 E mail : info@kedith.gr ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Τίτλος θέσης Υπεύθυνος έρευνας Κωδικός αναφοράς EF-TA-18-04 Τύπος σύμβασης Έκτακτος υπάλληλος 2f ( 1 ) Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 7 Διάρκεια αρχικής σύμβασης 5 έτη

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η διάρθρωση του προγράμματος Erasmus+;

Ποια είναι η διάρθρωση του προγράμματος Erasmus+; Ποια είναι η διάρθρωση του προγράμματος Erasmus+; Για την επίτευξη των στόχων του, το πρόγραμμα Erasmus+ υλοποιεί τις ακόλουθες δράσεις: Βασική Δράση 1 Κινητικότητα των ατόμων Κινητικότητα εκπαιδευομένων

Διαβάστε περισσότερα

Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου

Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου Εκδήλωση ενδιαφέροντος για υπηρεσίες ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΥ στον Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου Προϋπολογισμός Σύμβασης : 18.000 Οκτώβριος 2019 Εκδήλωση Ενδιαφέροντος ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Ψυχολογίας Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιο Κρήτης Ρέθυμνο, Φεβρουάριος 2019 1 1.1. Πολιτική Ποιότητας του Τμήματος Ψυχολογίας 1.1.1.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για την απόκτηση του Χάρτη Κινητικότητας στην ΕΕΚ

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για την απόκτηση του Χάρτη Κινητικότητας στην ΕΕΚ Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για την απόκτηση του Χάρτη Κινητικότητας στην ΕΕΚ 2016 1 Στόχοι Αύξηση της ποιότητας της κινητικότητας στην ΕΕΚ Στήριξη της διεθνοποίησης των οργανισμών ΕΕΚ Εκσυγχρονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓAΤΗ ΕΡΓΟΔOΤΗ ΓΙΑ ΤA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚA ΚΑΙ TON ΤΟΥΡΙΣMO

ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓAΤΗ ΕΡΓΟΔOΤΗ ΓΙΑ ΤA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚA ΚΑΙ TON ΤΟΥΡΙΣMO ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓAΤΗ ΕΡΓΟΔOΤΗ ΓΙΑ ΤA ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚA ΚΑΙ TON ΤΟΥΡΙΣMO Μέσω του στρατηγικού συνεταιρισμού διαμορφώνουμε το μέλλον της ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας Η Πρόκληση Τα τελευταία χρόνια,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΗΘΗ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΗΘΗ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΗΘΗ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών επιδιώξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ Τίτλος: Αρ. Θέσεων: Τόπος Εργασίας: Ειδικός Επιστήμονας (ΕΕ) Τέσσερις (4) θέσεις με ωριαία απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΜΟΔΙΠ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΜΟΔΙΠ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για την απόκτηση του Χάρτη Κινητικότητας στην ΕΕΚ

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για την απόκτηση του Χάρτη Κινητικότητας στην ΕΕΚ Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για την απόκτηση του Χάρτη Κινητικότητας στην ΕΕΚ - 2017 Ελίζα Πατσαλίδου KA1 VET & ADULT Τηλ: 22448892 email: epatsalidou@llp.org.cy 1 Στόχοι Αύξηση της ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. ΕΔΡΑ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟ (ΣΤΑΘΜΟΣ «ΕΙΡΗΝΗ» ΗΣΑΠ) ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ. 141 21 ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Το Όραμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι: να είναι ένα Ίδρυμα διεθνούς κύρους στο σύγχρονο Ακαδημαϊκό Χάρτη και να αναγνωρίζεται για: την αριστεία στην εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

γνωστικό περιβάλλον της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών με σύγχρονες μεθόδους,

γνωστικό περιβάλλον της Κοινωνίας της Πληροφορίας, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών με σύγχρονες μεθόδους, Ενέργεια 2.1.3 : Ενίσχυση βιβλιοθηκών Η Ενέργεια των σχολικών βιβλιοθηκών με την ίδρυση των 499 πρώτων αποτελεί καθοριστικό εργαλείο υποστήριξης των Ενεργειών, που στοχεύουν στην αναβάθμιση των σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση

Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση Εισαγωγικό Μήνυμα Καλωσορίσατε στο εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση. Στόχος του προγράμματος αυτού είναι παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε

Διαβάστε περισσότερα

Τελική έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του έργου

Τελική έκθεση εξωτερικής αξιολόγησης του έργου ΠΡΑΞΗ: «ΜΟ.ΔΙ.Π» (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Κωδικός MIS 299516 ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΜΟΔΙΠ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Β Φάση)» και α/α «02» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΝΤΕΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ PANTEION UNIVERSITY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES Καλλιθέα 26-3-2013 Αρ. πρωτ: 911 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ / ΠΠΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΠΑ

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ / ΠΠΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΟΠΑ Τρόπος μέτρησης υ υ Δ3.36 Δ3.39 Μέσο συνολικό πλήθος εργασιών σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές ανά μέλος ΔΕΠ Μέσο συνολικό πλήθος ανακοινώσεων σε πρακτικά συνεδρίων με κριτές ανά μέλος ΔΕΠ Αναλογία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK Το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης του πανεπιστημίου Frederick, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες του

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Εφαρμογές του Office 365 στην ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση» Ονοματεπώνυμο Σπουδαστή:

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών

Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων. Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι - Πλεονεκτήματα... 2 Διάρκεια Περίοδος Άσκησης...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 1.1.Πολιτική Ποιότητας του Τμήματος Ψυχολογίας 1.1.1. Δήλωση Πολιτικής Ποιότητας Το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ 1. Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Κανονισμός Υλοποίησης Διευρυμένης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών

ΕΝΤΥΠΟ 1. Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Κανονισμός Υλοποίησης Διευρυμένης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών ΕΝΤΥΠΟ 1 Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Κανονισμός Υλοποίησης Διευρυμένης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι Πλεονεκτήματα... 2 Διάρκεια Περίοδος

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρα αριστείας Jean Monnet

Κέντρα αριστείας Jean Monnet Κέντρα αριστείας Jean Monnet Τι είναι τα κέντρα αριστείας Jean Monnet; Τα κέντρα αριστείας Jean Monnet αποτελούν εστίες εξειδικευμένων ικανοτήτων και γνώσεων σε θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick με τον Επιχειρηματικό Κόσμο (ΓΔμΕΚ)

Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick με τον Επιχειρηματικό Κόσμο (ΓΔμΕΚ) Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Frederick με τον Επιχειρηματικό Κόσμο (ΓΔμΕΚ) Στοιχεία Επικοινωνίας: Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επειχειρηματικό Κόσμο Πανεπιστήμιο Frederick Γ. Φρειδερίκου 7, Παλλουριώτισσα,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ E Ι Σ Α Γ Ω Γ Η. Άρθρο 1. Σκοπός. Άρθρο 2

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ E Ι Σ Α Γ Ω Γ Η. Άρθρο 1. Σκοπός. Άρθρο 2 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Για τη σύναψη Συμφωνιών Επιστημονικής Συνεργασίας του Α.Π.Θ. με ομοταγή Πανεπιστήμια ή ισότιμα Ανώτατα Ιδρύματα της αλλοδαπής. (αποφάσεις Συγκλήτου 2734/17.10.2001, 2770/29.6.2005 και 2797/23.1.2008)

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες δραστηριότητες υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης; Οι Ενότητες Jean Monnet πρέπει να λαμβάνουν μία από τις ακόλουθες μορφές:

Ποιες δραστηριότητες υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης; Οι Ενότητες Jean Monnet πρέπει να λαμβάνουν μία από τις ακόλουθες μορφές: Ενότητες Jean Monnet Τι είναι οι ενότητες Jean Monnet; Οι Ενότητες Jean Monnet είναι προγράμματα διδασκαλίας (ή μαθήματα) σύντομης διάρκειας στον τομέα των ευρωπαϊκών σπουδών, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε

Διαβάστε περισσότερα

Β. Πρόγραμμα Βοηθών Διευθυντών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης

Β. Πρόγραμμα Βοηθών Διευθυντών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Διευθυντικών Στελεχών στην Εκπαίδευση Το Έργο δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) κατά 85% και από εθνικούς πόρους

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο κινητικότητας για προσωπικό σχολικής εκπαίδευσης

Σχέδιο κινητικότητας για προσωπικό σχολικής εκπαίδευσης Σχέδιο κινητικότητας για προσωπικό σχολικής εκπαίδευσης Μέσω των σχεδίων κινητικότητας, τα σχολεία έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν στους εκπαιδευτικούς και στο λοιπό εκπαιδευτικό προσωπικό τους ευκαιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ : 03/2019 ΤΙΤΛΟΣ : Διαγωνισμός για αγορά υπηρεσιών Βοηθού Λογιστηρίου για την Οικονομικής Διαχείρισης Ευρωπαϊκού Συγχρηματοδοτούμενου Έργου Μερική Απασχόληση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Φίλιππος Παττούρας ΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Φίλιππος Παττούρας Προϊστάμενος Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας Τηλ.: 22 89 40 22, E-mail: pattouras.philippos@ucy.ac.cy Κυριακή, 26 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0156/163. Τροπολογία. Isabella Adinolfi, Rosa D'Amato, Rolandas Paksas εξ ονόματος της Ομάδας EFDD

EL Eνωμένη στην πολυμορφία EL A8-0156/163. Τροπολογία. Isabella Adinolfi, Rosa D'Amato, Rolandas Paksas εξ ονόματος της Ομάδας EFDD 21.3.2019 A8-0156/163 163 Άρθρο 8 παράγραφος 3 3. Οι συμφωνίες που συνάπτονται με τις χώρες της παραγράφου 1 στοιχείο γ) μπορούν να παρεκκλίνουν από τις υποχρεώσεις της παραγράφου 2 σε δεόντως αιτιολογημένες

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας KA2 Συνεργασία για Καινοτομία και Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών Αναμενόμενα αποτελέσματα Τα σχέδια που υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης αναμένονται να επιφέρουν τα παρακάτω αποτελέσματα: Καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 2000

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 2000 ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ 2000 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2002 ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TEΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΕΡΜΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΣΥΓΚΛΗΤΟΣ Σέρρες :07.05.2018 Πληροφορίες: φ.γκαβέζου Αρ.Πρωτ. 2074 Τηλ.: 2321049210, Fax.:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΚΕ) Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΚΕ) Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (ΚΕ) Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 5 2 0 1 6 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών

Διαβάστε περισσότερα

1 ο Διεθνές Συνέδριο... για να ξαναφανταστούμε το σχολείο...

1 ο Διεθνές Συνέδριο... για να ξαναφανταστούμε το σχολείο... 1 ο Διεθνές Συνέδριο... για να ξαναφανταστούμε το σχολείο... Οι Επιμορφωτικές Ανάγκες των Διοικητικών Υπαλλήλων των Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών: Μια Εμπειρική Διερεύνηση στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός στόχων Τμ. Γεωλογίας

Προγραμματισμός στόχων Τμ. Γεωλογίας Σ1.: Βελτίωση δομής και οργάνωσης Προγράμματος Σπουδών Σ1.1: Αναβάθμιση ΠΠΣ Ποσοστό αριθμού μαθημάτων για απόκτηση πτυχίου στα προσφερόμενα Δ4.02 (71,23%) Ποσοστό μαθημάτων ελεύθερης επιλογής Δ4.04. Ποσοστό

Διαβάστε περισσότερα

Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ

Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Ακαδημαϊκή Πιστοποίηση Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Ίδρυμα : Πανεπιστήμιο Πατρών Τίτλος ΠΠΣ: Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΩΝ Τίτλος: Αρ. Θέσεων: Τόπος Εργασίας: Ειδικός Επιστήμονας (ΕΕ) Δεκατρείς (13) θέσεις με ωριαία απασχόληση Γενικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΗΘΗ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΗΘΗ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΛΥΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΥΝΗΘΗ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο 2 0 1 7 2 0 1 8 ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών επιδιώξεων

Διαβάστε περισσότερα

5. ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΣ ΤΟΥ ΤΦ

5. ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΣ ΤΟΥ ΤΦ Στοχοθεσία και Προγραµµατισµός Δράσεων για το ΠΠΣ του ΤΦ 5. ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΠΣ ΤΟΥ ΤΦ Στόχοι του ΠΠΣ Κεντρικός εκπαιδευτικός προσανατολισµός του ΠΠΣ του ΤΦ είναι η καλλιέργεια

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Θ Ε Μ Α Τ Ο Λ Ο Γ Ι Ο Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου αποφάσισε την παράταση ισχύος του Θεματολογίου για ακόμη 12 μήνες, δηλαδή μέχρι τις 31/12/2019. ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Θ Ε Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Κανονισμός Υποτροφιών της Επιτροπής Διαχείρισης Ειδικού Λογαριασμού Σελίδα 1 Η Επιτροπή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (2007-2013)

ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (2007-2013) ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ (2007-2013) Πρόσκληση για Επίδειξη Ενδιαφέροντος από Εξεταστές για την Εξασφάλιση Υπηρεσιών έναντι αμοιβής με σκοπό την Εξέταση

Διαβάστε περισσότερα

EAEC-EOC TASK FORCE. Η κινητήρια δύναµη για εξασφάλιση χρηµατοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράµµατα ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1

EAEC-EOC TASK FORCE. Η κινητήρια δύναµη για εξασφάλιση χρηµατοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράµµατα ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1 EAEC-EOC TASK FORCE Η κινητήρια δύναµη για εξασφάλιση χρηµατοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράµµατα 1 Οφέλη από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου μέχρι σήμερα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Στοχευµένη, έγκαιρη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου διοργανώνει εξειδικευμένο μονοήμερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ (1) ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΝAOME1372 ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ 10 ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Η Πρακτική Άσκηση στο Τμήμα θεσμοθετήθηκε με απόφαση της 2ης Συνεδρίασης του Ακαδημαϊκού Έτους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ως άνω θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων Πλήρωση κενής θέσης Ανώτερου εμπειρογνώμονα διαχείρισης δεδομένων / Επικεφαλής ομάδας υπηρεσιών δεδομένων επιτήρησης στη Μονάδα Υποστήριξης Επιτήρησης και Αντίδρασης

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες δραστηριότητες υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης;

Ποιες δραστηριότητες υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης; Έδρες Jean Monnet Τι είναι οι έδρες Jean Monnet; Οι έδρες Jean Monnet είναι έδρες διδασκαλίας που απευθύνονται σε καθηγητές πανεπιστημίου με ειδίκευση στον τομέα των σπουδών στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την προαναφερθείσα θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την προαναφερθείσα θέση έκτακτου υπαλλήλου στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Πλήρωση κενής θέσης: Υπεύθυνος του προγράμματος για τις αναδυόμενες νόσους και τις νόσους που μεταδίδονται από φορείς (EVD) Μονάδα: Γραφείο του επιστημονικού διευθυντή Κωδικός: ECDC/AD/2017/OCS-HODP-2

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Οδηγός Υλοποίησης Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών & Φοιτητριών Περιεχόμενα Στόχοι - Πλεονεκτήματα...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και το Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΣΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΠΕ 2009-2010

ΔΕΣΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΠΕ 2009-2010 ΔΕΣΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΙΠΕ 2009-2010 Αριθμός πρωτοκόλλου έργου: ΚΟΙΝΩ/0609/ΒΙΕ/13 Τίτλος έργου: Η ολιστική προσέγγιση του προβλήματος της αναποτελεσματικής αντιμετώπισης του φαινομένου των οδικών ατυχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση

Αρχή Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Αρχή Διασφάλισης & Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση Αποτίμηση και Προγραμματισμός Δράσεων Διασφάλισης Ποιότητας Συναντήσεις Εργασίας (20 & 21/03/2017) Συνάντηση Εργασίας ΑΔΙΠ, Αποτίμηση

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Ημερομηνίες: 30/1/2018 Λευκωσία 6/2/2018 Λεμεσός Σε συνεργασία με: ΚΕΒΕ Η οργάνωση γραφείου, αποτελεί στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την κάθε επιχείρηση, αφού

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη κενών θέσεων εργασίας

Προκήρυξη κενών θέσεων εργασίας Προκήρυξη κενών θέσεων εργασίας Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) στο πλαίσιο της εφαρμογής του στρατηγικού του σχεδιασμού καθώς και της ανάπτυξης και αναδιοργάνωσης των εργασιών του, προκηρύττει

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Χρήσιμες Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Κέντρου Παραγωγικότητας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις 2 Θέματα Παρουσίασης 1. Κυπριακή Πύλη Επιχειρήσεων 2. E-Gnosis 3. Ενημέρωσέ με 4. Δικτυωθείτε και Εξελιχθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Ημερομηνία 14.02.2011 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Π. 672 Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1 ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΙ ΠΑΡΑΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΦΑΕΛΟΥ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΙΕΥΤΙΟΥ : ριτήριο : εδομένα A. ΙΑΤΙΕΣ ΙΑΝΟΤΗΤΕΣ ιαχείριση της τάξης (π.χ. τήρηση κανονισμών, ενέργειες δραστηριότητες

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΑΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2018 ΓΙΑ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018/19 Το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει

Διαβάστε περισσότερα

Συγκρότηση Ενδοπανεπιστημιακών Δικτύων Έρευνας

Συγκρότηση Ενδοπανεπιστημιακών Δικτύων Έρευνας Επιτροπή Ερευνών Πανεπιστήμιο Πατρών Δεκέμβριος 2008 Συγκρότηση Ενδοπανεπιστημιακών Δικτύων Έρευνας 1. Ορισμός...1 2. Πολιτική Έρευνας...1 3. Πρόσκληση - Θεματικές περιοχές...2 4. Τρόπος Συγκρότησης Δικτύου...2

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιοι Διδάκτορες. Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Υποψήφιοι Διδάκτορες. Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Υποψήφιοι Διδάκτορες Μαρία Ρεκλείτη Υποψήφια Διδάκτωρ Τμήματος Νοσηλευτικής Μέλος ΜΟ.ΔΙ.Π. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Η έρευνα, σε επίπεδο διδακτορικής διατριβής συνιστά αναπόσπαστο τμήμα της εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

Σ τ ρ α τ η γ ι κ ό Σχέ δ ι ο Τ μ ή μ α τ ο ς Α γ ρ ο ν ό μ ω ν κ α ι Τ ο π ο γ ρ ά φ ω ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Α Π Θ

Σ τ ρ α τ η γ ι κ ό Σχέ δ ι ο Τ μ ή μ α τ ο ς Α γ ρ ο ν ό μ ω ν κ α ι Τ ο π ο γ ρ ά φ ω ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Α Π Θ Σ τ ρ α τ η γ ι κ ό Σχέ δ ι ο Τ μ ή μ α τ ο ς Α γ ρ ο ν ό μ ω ν κ α ι Τ ο π ο γ ρ ά φ ω ν Μ η χ α ν ι κ ώ ν Α Π Θ ( Π ρ ο σ χ έ δ ι ο 2 4.11.2015) Κύρια αποστολή του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Ένα Εκπαιδευτικό Πλαίσιο Σχεδιασμού Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Ένα Εκπαιδευτικό Πλαίσιο Σχεδιασμού Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Ένα Εκπαιδευτικό Πλαίσιο Σχεδιασμού Ανοικτής και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης Χαρούλα Αγγελή cangeli@ucy.ac.cy Τμήμα Επιστημών της Αγωγής 1 Το περιβάλλον της συνεργασίας Συνεργασία μεταξύ πανεπιστημιακών

Διαβάστε περισσότερα

Σ1: Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα σπουδών

Σ1: Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα σπουδών Στρατηγικοί Στόχοι Οι στρατηγικοί στόχοι του Πανεπιστημίου Πατρών, συνιστούν τους πυλώνες προς τους οποίους προσανατολίζεται κατά συνεκτικό τρόπο η δραστηριότητα του ανθρώπινου δυναμικού και η αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΗΣ ΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΑ Τίτλος θέσης Ομάδα καθηκόντων/βαθμός AD 10 Τύπος σύμβασης Κωδικός Προθεσμία αιτήσεων Τόπος απασχόλησης υποβολής Ο εφεδρικός πίνακας ισχύει έως Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

INTERNSHIP DAY Corallia Patras InnoHub. Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

INTERNSHIP DAY Corallia Patras InnoHub. Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 INTERNSHIP DAY Corallia Patras InnoHub Τρίτη, 15 Μαΐου 2012 Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) Πανεπιστημίου Πατρών αποτελεί μια

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Γενικές πληροφορίες Οι «Δημιουργικές Συνεργασίες με Καλλιτέχνες» στοχεύουν στην επαφή και εξοικείωση των παιδιών με τους καλλιτέχνες της Κύπρου. Παράλληλα στοχεύουν

Διαβάστε περισσότερα

Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση

Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση Ανώτερη και Ανώτατη Εκπαίδευση Η πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά στην Ανώτερη Εκπαίδευση στοχεύει στην ικανοποίηση των τοπικών αναγκών καθώς και στην καθιέρωση της Κύπρου ως περιφερειακού εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ" Ταχ. Δ/νση : Πιττακού 2-4 & Περιάνδρου Αθήνα Ταχ.Κώδικας : 10558

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Εφαρμογών Τηλ.: 2610996427, Fax: 2610996818 Πανεπιστημιούπολη, Ρίο, 26 500 Πάτρα Πάτρα, 7 Μαρτίου 2012

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ (ΤΕΙ Α) ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ (ΤΕΙ Α) ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΘΗΝΑΣ (ΤΕΙ Α) ΤΜΗΜΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ Ταχ. Δ/νση : Αγ. Σπυρίδωνος, 122 10 ΑΙΓΑΛΕΩ Τηλέφωνο : 210 5385174 Αιγάλεω: 14/11/2012

Διαβάστε περισσότερα

«Ψηφιακά και ενσωματωμένα συστήματα Βιομηχανικές εφαρμογές αιχμής»

«Ψηφιακά και ενσωματωμένα συστήματα Βιομηχανικές εφαρμογές αιχμής» Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης ΑΕΙ για την Επικαιροποίηση Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ (ΠΕΓΑ) «Ψηφιακά και ενσωματωμένα συστήματα Βιομηχανικές εφαρμογές αιχμής» Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών

Διαβάστε περισσότερα

Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, Κέρκυρα, τηλ.: Fax: , e mail: Αρ.Πρωτ. : 2281

Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, Κέρκυρα, τηλ.: Fax: , e mail: Αρ.Πρωτ. : 2281 Ριζοσπαστών Βουλευτών 7, 49100 Κέρκυρα, τηλ.: 2661087603 6 Fax: 2661087641, e mail: rc@ionio.gr Γραμματεία Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας Ημ/νία : 29/08/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ Μονάδα Πληρ. : Μονάδα Προγραμματισμού,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ: «ΜΟ.ΔΙ.Π» (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Κωδικός MIS ΥΠΟΕΡΓΟ:

ΠΡΑΞΗ: «ΜΟ.ΔΙ.Π» (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Κωδικός MIS ΥΠΟΕΡΓΟ: ΠΡΑΞΗ: «ΜΟ.ΔΙ.Π» (Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» Κωδικός MIS 299516 ΥΠΟΕΡΓΟ: «ΜΟΔΙΠ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» και α/α «01» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: «Εκπαίδευση και Δια

Διαβάστε περισσότερα

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1.1.2 Εγχειρίδιο Διαδικασιών Αξιολόγησης ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1: Οργάνωση του Συστήματος Αξιολόγησης της ΜΟΔΙΠ ΥΠΟΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

Fiche N /File Nr 6: COM-Part - p. 1

Fiche N /File Nr 6: COM-Part - p. 1 Πρόγραμμα Τομεακό Πρόγραμμα Κατηγορία Δράσης Δράση Στόχοι και περιγραφή της δράσης ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ COMENIUS ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ Πολυμερείς Σχολικές Συμπράξεις COMENIUS Οι Πολυμερείς Σχολικές συμπράξεις Comenius

Διαβάστε περισσότερα

Διάταξη Προγράμματος Σπουδών KPS / Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα

Διάταξη Προγράμματος Σπουδών KPS / Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα Διάταξη Προγράμματος Σπουδών KPS / Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα Σχολή ΣΑΚΕ ΣΘΕΕ Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών Πρόγραμμα Σπουδών KPS Κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα