ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ"

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

2 Αγαπητοί Σύνεδροι, Οι παράγοντες κλειδιά για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, η αποτελεσματικότητα, η ευθύνη και η διαφάνεια της εταιρικής διακυβέρνησης, οι ευκαιρίες επενδύσεων έναντι του νομικού πλαισίου, καθώς και τα τρέχοντα νομικά ζητήματα στις ιδιωτικοποιήσεις και εξαγορές, είναι μερικά από τα θέματα που ζητήθηκαν στο Investments & Legal Framework Forum, το οποίο διοργάνωσε η Palladian Conferences με Scientific Partner τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ Α.Ε., την Τρίτη 09 Απριλίου, στο N.J.V. Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης είχε το συντονισμό του συνεδρίου. Το συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης του προγράμματος, σημαντικών συμμετοχών, ουσιαστικού και διαδραστικού διαλόγου, όσο και από πλευράς διάχυσης των συμπερασμάτων που εξήχθησαν. Γρηγόρης Λεωνίδης, Managing Partner, Palladian Conferences

3 Γρηγόρης Λεωνίδης Managing Partner, Palladian Conferences

4 Αντώνης Παπαγιαννίδης Δημοσιογράφος

5 Μπερναντέτ Παπαβασιλείου-Σρέκενμπεργκ Εκπρόσωπος- Ελληνογερμανικό Εμπορικό Και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε η κα Μπερναντέτ Παπαβασιλείου Σρέκενμπεργκ, εκπρόσωπος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, αναφέρθηκε στα στοιχεία που δημοσίευσε η Τράπεζα της Ελλάδος το 2017, σύμφωνα με τα οποία «η Γερμανία συμμετείχε στις άμεσες, αλλοδαπές επενδύσεις στην Ελλάδα με ποσοστό 22 % επί του συνόλου, ήταν δηλαδή η χώρα με τον μεγαλύτερο όγκο επενδύσεων στην Ελλάδα. Εταιρείες που επενδύουν στην Ελλάδα είναι π.χ. οι FRAPORT, Deutsche Telekom και LIDL.» σημείωσε ότι η Ελλάδα καταλαμβάνει την 87η θέση ανάμεσα σε 137 χώρες στο Global Competitiveness Report του World Economic Forum για το 2018 και στο Doing business in Greece κατέλαβε το 2018 την 132η θέση ανάμεσα σε 190 χώρες.

6 Νίκος Αλιβιζάτος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου - Νομική Σχολή Αθηνών

7 ΕΝΟΤΗΤΑ Ι: ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων - ΣΕΒ Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής - ΙΟΒΕ, Καθηγητής - Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών Ευάγγελος Καλαμάκης, Senior Manager, Investment Banking Division - Alpha Bank A.E.

8 Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης Διευθυντής Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων - ΣΕΒ

9 Νίκος Βέττας Γενικός Διευθυντής - ΙΟΒΕ, Καθηγητής - Οικονομικό Παν/μιο Αθηνών

10 Ευάγγελος Καλαμάκης Senior Manager, Investment Banking Division Alpha Bank A.E.

11 Χριστίνα Κολιάτση Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας ΕΕΣΥΠ H κα Χριστίνα Κολιάτση, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας και ο κ. Νικόλαος Δημόπουλος, Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) αναφέρθηκαν στη σημασία που έχει για την επιτυχία της αποστολής της ΕΕΣΥΠ η πλήρης υιοθέτηση και εφαρμογή των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης και του σωστού πλαισίου κανονιστικής συμμόρφωσης από τις εταιρείες του χαρτοφυλακίου της. Όπως σημείωσαν, το επίπεδο εταιρικής διακυβέρνησης που διέπει την ΕΕΣΥΠ και τις θυγατρικές της πρέπει να είναι υψηλό, αλλά και να περάσει στην κουλτούρα των εταιρειών. Για τη διοίκηση της ΕΕΣΥΠ αυτό αποτελεί προτεραιότητα και για αυτό, τα στελέχη της χρησιμοποιούν και την τεχνολογία, ώστε με διαδραστικό τρόπο να βάζουν το «ακροατήριο» τους σε ένα ανοιχτό διάλογο με καίρια ερωτήματα για τη σημασία και την αντίληψη περί ορθής εταιρικής διακυβέρνησης και κανονιστικής συμμόρφωσης στο σύγχρονο επιχειρείν. Η καθιέρωση και η ανάδειξη μιας σύγχρονης εταιρικής κουλτούρας αποτελεί για την ΕΕΣΥΠ εχέγγυο για τη διαφάνεια, τη βιωσιμότητα, την αποτελεσματικότητα και εν τέλει την ανάπτυξη των δημοσίων επιχειρήσεων με τρόπο που θα στηρίξουν την οικονομία, αλλά και θα δημιουργήσουν δημόσια αξία. Νικόλαος Δημόπουλος Compliance Director ΕΕΣΥΠ

12 ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ:ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ Βασίλης Βύζας, Tax & Legal Partner PwC Ιωάννης Αψούρης, Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου, Όμιλος Εταιρειών - Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. Μαρία Θεοδουλίδου, Οικονομική Διευθύντρια (Προγραμματισμός και Έλεγχος) - Fourlis Group of Companies Βασίλης Μονογuιός, Senior Manager, Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου - Όμιλος Eurobank Αθανάσιος Κουλορίδας, Managing Partner - ABLAW, Νομικός Σύμβουλος - Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών

13 Βασίλης Βύζας Tax & Legal Partner PwC Ο κ. Βασίλης Βύζας, Tax & Legal Partner της PwC κατά την παρουσίαση του με τίτλο «Η εταιρική διακυβέρνηση ως υπόθεση δύσκολων ερωτήσεων για όλους» τόνισε το ρόλο όλων των εμπλεκόμενων μερών (ΔΣ, μέτοχοι, στελέχη, ρυθμιστικές αρχές, ελεγκτές) σε συνάρτηση όχι μόνο με τις απαιτήσεις του εταιρικού νόμου, αλλά περισσότερο με την επίτευξη μιας ουσιαστικής συμμόρφωσης.

14 Ιωάννης Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου, Όμιλος Εταιρειών - Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. Στη συνέχεια, ο κ. Ιωάννης Αψούρης, Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου, Όμιλος Εταιρειών - Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε, αναφέρθηκε στην εταιρική οργάνωση και διοίκηση μιας ανώνυμης εταιρείας και συγκεκριμένα στο ρόλο του νομικού συμβούλου σε αυτή. Ειδικότερα, αφού παρουσίασε τις βασικές αρχές της εταιρικής διακυβέρνησής και τον τρόπο με τον οποίο διοικείται μια εταιρεία, σκιαγράφησε τον ρόλο του νομικού συμβούλου αναλύοντας τις αρμοδιότητες του στο πλαίσιο της εταιρείας, τόσο ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, όσο και σε σχέση με την κανονιστική συμμόρφωση και τον εσωτερικό έλεγχο.

15 Μαρία Θεοδουλίδου Οικονομική Διευθύντρια (Προγραμματισμός και Έλεγχος) - Fourlis Group of Companies

16 Βασίλης Μονογuιός Senior Manager, Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου - Όμιλος Eurobank

17 Αθανάσιος Κουλορίδας Managing Partner - ABLAW, Νομικός Σύμβουλος -Ένωση Εισηγμένων Εταιρειών

18 ΕΝΌΤΗΤΑ III: ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ VERSUS ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Κωνσταντίνος Γώγος, Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου - Νομική Σχολή Α.Π.Θ., Διαχειριστής Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας "Κωνσταντίνος Γώγος & Συνεργάτες" Ιωάννης Σταυρόπουλος, Managing Partner - Stavropoulos & Partners Law Office Ναταλί Κεδίκογλου, Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας - Νέα Οδός & Οδός Κεντρικής Ελλάδας Θεοδώρα Ξυθάλη, Partner - KLC Law Firm

19 Κωνσταντίνος Γώγος Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου - Νομική Σχολή Α.Π.Θ., Διαχειριστής Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας "Κωνσταντίνος Γώγος & Συνεργάτες" Ο κ. Κωνσταντίνος Γώγος, Καθηγητής Διοικητικού Δικαίου - Νομική Σχολή Α.Π.Θ., Διαχειριστής Εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας "Κωνσταντίνος Γώγος & Συνεργάτες", παρουσίασε τα αδειοδοτικά προβλήματα του μεταλλευτικού κλάδου. Συγκεκριμένα, προβλήματα του κλάδου αποτελούν η παράταση των μεταλλευτικών δικαιωμάτων, η ταχύτητα και οι τεχνικές βελτιώσεις της περιβαλλοντικής αδειοδότησης, καθώς και η χρήση του αιγιαλού.

20 Ιωάννης Σταυρόπουλος Managing Partner - Stavropoulos & Partners Law Office Ο κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος, Managing Partner της δικηγορικής εταιρείας Σταυρόπουλος & Συνεργάτες, στην παρουσίαση του με τίτλο «Σχέδιο Νόμου Για Την Προσέλκυση Στρατηγικών Επενδύσεων - Φορολογικά Θέματα» ανέλυσε τα φορολογικά κίνητρα, τα οποία είναι η σταθεροποίηση του φορολογικού συντελεστή, η φορολογική απαλλαγή και οι αποσβέσεις. Τέλος, καταλήγοντας στην παρουσίαση του, πρότεινε μεταξύ άλλων, την παγιοποίηση του φορολογικού συντελεστή σε επίπεδο σταθερά μειωμένο ποσοστιαία (%), έναντι του εκάστοτε ισχύοντος φορολογικού συντελεστή και την υπαγωγή και των φορολογικών διαφορών στη διαιτησία.

21 Ναταλί Κεδίκογλου Επικεφαλής Νομικής Υπηρεσίας - Νέα Οδός & Οδός Κεντρικής Ελλάδας

22 Θεοδώρα Ξυθάλη Partner - KLC Law Firm Στο νομικό πλαίσιο στον τομέα αξιοποίησης ακινήτων αναφέρθηκε η κα Θεοδώρα Ξυθάλη, Partner της δικηγορικής εταιρείας KLC, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων τους παράγοντες που επηρεάζουν τις επενδύσεις, το Νομικό Πλαίσιο ως παράγοντα προώθησης / υλοποίησης επενδύσεων. Ακόμη, μέσω παραδειγμάτων, τόνισε τα προβλήματα των ακινήτων, παρουσιάζοντας προτάσεις αντιμετώπισης αυτών, όπως η περαιτέρω απλοποίηση διαδικασιών και η δυνατότητα παροχής εξιδεικευμένης υποστήριξης στο κεντρικό Συμβούλιο Διοίκησης.

23 Αναστάσιος Βαλτούδης Καθηγητής Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Α.Π.Θ Ο κ. Αναστάσιος Βαλτούδης, Καθηγητής Αστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Α.Π.Θ, σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ότι στις επενδυτικές συμβάσεις με τους δημόσιους φορείς (Δημόσιο, ΟΤΑ, ΕΕΣΥΠ, ΤΑΙΠΕΔ, ΕΤΑΔ κ.ά.) το ενοχικό δίκαιο ρυθμίζει, σε μικρότερη ή μεγαλύτερη έκταση, ουσιώδη ζητήματα λειτουργίας της σύμβασης (βλ. πταίσμα ως προϋπόθεση ευθύνης, ευθύνη δημόσιου φορέα από παράνομες πράξεις ή παραλείψεις της Πολεοδομίας ή άλλων υπηρεσιών, αποκαταστατέες επενδύσεις μετά από υπαναχώρηση ή καταγγελία, αναπροσαρμογή λόγω απρόοπτης μεταβολής, υποχρέωση συνεργασίας του δημόσιου φορέα κ.ά.). Κριτήριο ερμηνείας ή ανάγκης διαφορετικής συμφωνίας των μερών είναι η ακώλυτη υλοποίηση της επένδυσης, που είναι ο σκοπός σύναψης των συμβάσεων και θέσπισης των ειδικών νόμων.

24 ΕΝΟΤΗΤΑ ΙV: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ - ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ Νικόλαος Αυγουλέας, Partner - FDMA Law Firm Γιάννης Κουρνιώτης, Partner - Lambadarios Law Firm Σοφία Μιχελάκη, Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Νομικών Υπηρεσιών - ΔΕΣΦΑ Μαρίλυ Παραλίκα, Associate - White & Case

25 Γιάννης Κουρνιώτης Partner - Lambadarios Law Firm Ο κ. Γιάννης Κουρνιώτης, Partner της δικηγορικής εταιρείας Lambadarios, στην παρουσίαση του ανέφερε τους μύθους και την πραγματικότητα γύρω από τις Ιδιωτικοποιήσεις, τις Παραχωρήσεις και τις συμπράξεις δημόσιου ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).

26 Μαρίλυ Παραλίκα Associate - White & Case

27 Νικόλαος Αυγουλέας Partner - FDMA Law Firm Στη συνέχεια, ο κ. Νικόλαος Αυγουλέας παρουσίασε τα διαχρονικά και επίκαιρα ζητήματα εκ του Θεσμικού Πλαισίου για τις ιδιωτικοποιήσεις και εξαγορές. Συγκεκριμένα, κατά την παρουσίαση του υπογράμμισε ότι «το θεσμικό πλαίσιο δεν παρέχει ασφάλεια στον υποψήφιο επενδυτή ως προς το ότι η επένδυση θα υλοποιηθεί και ιδίως ότι θα υλοποιηθεί εγκαίρως». Ακόμη, αναφερόμενος στην διαγωνιστική διαδικασία, πρότεινε την εμπλοκή αρμόδιων υπηρεσιών πριν την έναρξη της, καθώς και την απαγόρευση της επανόδου και της μεταβολής επί τα χείρω του καθεστώτος της έκτασης μετά την έναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας.

28 Σοφία Μιχελάκη Διευθύντρια Δραστηριοτήτων Νομικών Υπηρεσιών - ΔΕΣΦΑ

29 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ 100

30 TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η παρουσία εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, μαζί με τα φλέγοντα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των θεματικών ενοτήτων του συνεδρίου είχαν ως αποτέλεσμα την ικανοποιητική κάλυψη του συνεδρίου από τα ΜΜΕ. Σημειώνεται, ότι το 94,59% των δημοσιευμάτων προέρχονται από μέσα διαδικτύου.

31 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Τίτλος Μέσο Ημ/νία Δημ/σης Link Investments & Legal Framework Forum allevents.in 04/08/19 Link Ολοκληρώθηκε το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM bankwars.gr 04/11/19 Link Επιτέλους, κάτι καλό γίνεται στις Επιχειρήσεις του Δημοσίου Ο ρόλος της ΕΕΣΥΠ bankwars.gr 04/10/19 Link Investments & legal framework forum: Τροχοπέδη για την ανάπτυξη το σύνθετο και γραφειοκρατικό νομοθετικό πλαίσιο capital.gr 04/11/19 Link Επιτέλους, κάτι καλό γίνεται στις Επιχειρήσεις του Δημοσίου Ο ρόλος της ΕΕΣΥΠ ceo.gr 04/10/19 Link Ολοκληρώθηκε το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM dexia.gr 04/11/19 Link Forum για το νομικό πλαίσιο των επενδύσεων στην Ελλάδα dexia.gr 03/28/19 Link Ολοκληρώθηκε το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM dytikielladanews.gr 04/11/19 Link Ολοκληρώθηκε το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM energy2day.gr 04/11/19 Link Επιτέλους, κάτι καλό γίνεται στις Επιχειρήσεις του Δημοσίου Ο ρόλος της ΕΕΣΥΠ energy2day.gr 04/10/19 Link Forum για το νομικό πλαίσιο των επενδύσεων στην Ελλάδα energy2day.gr 03/28/19 Link Investments & Legal Framework Forum με θέμα το νομικό πλαίσιο των επενδύσεων στην Ελλάδα energypress.gr 03/29/19 Link

32 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Τίτλος Μέσο Ημ/νία Δημ/σης Link Ολοκληρώθηκε το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM mikrometoxos.gr 04/11/19 Link Επιτέλους, κάτι καλό γίνεται στις Επιχειρήσεις του Δημοσίου Ο ρόλος της ΕΕΣΥΠ mikrometoxos.gr 04/10/19 Link Η πραγματικότητα των επενδύσεων naftemporiki.gr 04/15/19 Link Ολοκληρώθηκε το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM nea-epoxi.gr 04/11/19 Link Forum για το νομικό πλαίσιο των επενδύσεων στην Ελλάδα nea-epoxi.gr 03/28/19 Link Ολοκληρώθηκε το INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM neasamos.gr 04/11/19 Link Forum για το νομικό πλαίσιο των επενδύσεων στην Ελλάδα neasamos.gr 04/01/19 Link FORUM ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ news.travelling.gr 04/01/19 Link Forum για το νομικό πλαίσιο των επενδύσεων στην Ελλάδα portnet.gr 04/01/19 Link Forum για το νομικό πλαίσιο των επενδύσεων στην Ελλάδα tour-market.gr 04/02/19 Link

33 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Capital.gr

34 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ bankwars.gr

35 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ dexia.gr

36 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ mikrometoxos.gr

37 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ naftemporiki.gr

38 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ neaepoxi.gr

39 SILVER SPONSOR Στην PwC Ελλάδας, στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Είμαστε ένα δίκτυο εταιρειών σε 158 χώρες με περισσότερα από στελέχη, με ισχυρή δέσμευση στην παράδοση ποιοτικού έργου στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Έχουμε γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και απασχολούμε περισσότερους από εργαζόμενους. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες.

40 BRONZE SPONSOR Η Ελληνικός Χρυσός είναι μια μεταλλευτική εταιρεία χρυσού, αργύρου, μολύβδου και ψευδαργύρου, με έδρα την Αθήνα. Από το 2004 μέχρι και σήμερα αναπτύσσει και λειτουργεί με υπευθυνότητα, ασφάλεια και υπό τους αυστηρότερους περιβαλλοντικούς όρους, τα Μεταλλεία Κασσάνδρας στη ΒΑ Χαλκιδική, τα οποία αποτελούνται από τρία μεταλλευτικά έργα: Μεταλλείο Στρατωνίου-Μαύρων Πετρών, Μεταλλείο Ολυμπιάδας, Έργο Σκουριών. Συνεχίζοντας μία μεταλλευτική ιστορία 25 αιώνων, η Ελληνικός Χρυσός επενδύει στη βιώσιμη ανάπτυξη των Μεταλλείων Κασσάνδρας δίνοντας ώθηση στην οικονομική ανάπτυξη και συμβάλλοντας στην ευημερία της τοπικής κοινωνίας με επενδύσεις που ξεπερνούν το $1 δισ., απασχόληση περίπου εργαζόμενων, ενεργή στήριξη των τοπικών προμηθευτών και σημαντικές επενδύσεις σε πρωτοβουλίες και έργα υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας. Από το 2012, λειτουργεί ως θυγατρική της Eldorado Gold Corporation, μία καναδική μεταλλευτική εταιρεία με 25 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα, ανάπτυξη και λειτουργία μεταλλείων ανά τον κόσμο.

41 BRONZE SPONSOR Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ιδρύθηκε το 1998 και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ομίλους στον τομέα της ενέργειας στη Ν.A. Ευρώπη, με δραστηριότητες σε 6 χώρες. Οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ATHEX: ELPE) και στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου (LSE: HLPD). Η σταδιακή μετεξέλιξή του από πετρελαϊκή σε ενεργειακή δύναμη συνοδεύεται από διεθνείς δραστηριότητες, επεκτάσεις και συμμαχίες, αλλά και από ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα με επιλεγμένες κερδοφόρες επενδύσεις σε νέους τομείς. Οι δραστηριότητες του Ομίλου είναι: Διύλιση, Εφοδιασμός και Εμπορία Πετρελαιοειδών Λιανική Εμπορία πετρελαιοειδών στην Ελλάδα και το Εξωτερικό Παραγωγή και Εμπορία Πετροχημικών Έρευνα και Παραγωγή Υδρογονανθράκων Παραγωγή Ενέργειας και Φυσικό Αέριο Τεχνικές Μελέτες Το 2018 ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε στα 9,8 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ υλοποιεί ένα μεγάλο αριθμό δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, με κεντρικούς άξονες την υποστήριξη της Νέας Γενιάς και την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων. Website: info@helpe.gr

42 SUPPORTERS Η Δικηγορική Εταιρεία «Φορτσάκης, Διακόπουλος, Μυλωνογιάννης & Συνεργάτες» παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες καλύπτοντας όλο το φάσμα του δικαίου των επιχειρήσεων, καθώς και το δημόσιο δίκαιο. Η Εταιρεία διαθέτει 20 μέλη - δικηγόρους, εταίρους (partners) και συνεργάτες (associates). Όλα τα μέλη της Εταιρείας μας είναι εξειδικευμένα στο ιδιαίτερο αντικείμενο της ενασχόλησής τους. Πολλά μέλη έχουν μετεκπαιδευθεί στην Ελλάδα ή/και το εξωτερικό, ενώ ορισμένα διαθέτουν πρακτική εμπειρία άσκησης της δικηγορίας και εκτός Ελλάδος. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η εξειδίκευση και εμπειρία μας σε ζητήματα δικαίου των εταιρειών και των επιχειρήσεων, στις εμπορικές συμβάσεις, στο δίκαιο των εμπορικών σημάτων, στο δίκαιο του ανταγωνισμού, στο δίκαιο της πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, στο δίκαιο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής, στο εργατικό δίκαιο, στο δημόσιο και διοικητικό δίκαιο και ειδικότερα στους δημόσιους διαγωνισμούς και στις δημόσιες συμβάσεις, στα χωροταξικά-πολεοδομικά ζητήματα, στο μεταλλευτικό δίκαιο, στο περιβαλλοντικό δίκαιο, στο δίκαιο της ενέργειας, στο φορολογικό δίκαιο, στις ιδιωτικοποιήσεις, στις συμβάσεις ανάθεσης κατασκευής και διαχείρισης μεγάλων έργων υποδομής στην Ελλάδα και γενικότερα στις επενδύσεις, καθώς και στο χρηματιστηριακό δίκαιο. Επίσης, η Εταιρεία μας έχει αποκτήσει μοναδική εξειδίκευση σε ζητήματα που σχετίζονται με την ραδιοτηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008). Ορισμένα μέλη της Εταιρείας μας εξειδικεύονται στη διαιτησία. Η Εταιρεία μας αποδίδει εξαιρετική σημασία στο συνδυασμό των νομικών πτυχών των υποθέσεων των πελατών της με την εμπορική προσέγγισή τους. Φιλοδοξεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας έγκαιρες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, δημιουργικές και πρακτικά άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις, ακόμη και στις πλέον πολύπλοκες συναλλαγές και συμφωνίες. Η KLC Law Firm ιδρύθηκε το 2000 και συγχωνεύει την παράδοση δεκαετιών τριών μεγάλων δικηγορικών γραφείων σε μια σύγχρονη εταιρική μορφή. Από την ίδρυσή της η KLC αποτελεί σταθερά μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες δικηγορικές εταιρείες στην Ελλάδα. Η εταιρεία παρέχει νομικές υπηρεσίες εντός και εκτός Ελλάδας σε επιχειρήσεις, φυσικά πρόσωπα, δημόσιους οργανισμούς και κυβερνήσεις. Οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της KLC είναι αποτέλεσμα βαθιάς γνώσης, επαγγελματισμού, επιχειρηματικά προσανατολισμένης νομικής σκέψης και εκτενούς εμπειρίας της ομάδας. Οι αφοσιωμένοι, έμπειροι και υψηλής νομικής κατάρτισης συνεργάτες μας, προσφέρουν στους εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων πελάτες μας αποτελεσματικές, ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες. Συγκριτικό πλεονέκτημα της KLC είναι η εξειδίκευση των συνεργατών σε διάφορους τομείς του δικαίου και συγχρόνως, η δυνατότητα σύνθεσης όλων αυτών των τομέων έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται σφαιρικά τα θέματα των πελατών, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες τους. Έτσι, ακόμα και στα πιο σύνθετα νομικά ζητήματα η ομάδα της KLC προτείνει ουσιαστικές λύσεις μέσα από πρίσμα καινοτομίας με κορυφαίας ποιότητας νομική υποστήριξη και τρόπο που δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες.

43 SUPPORTERS Η δικηγορική εταιρία Λαμπαδάριος και Συνεργάτες ιδρύθηκε το 1863 από τον Κωνσταντίνο Ε. Λαμπαδάριο στην Αθήνα και λειτουργεί αδιάκοπτα από τότε με έναν μεγάλο αριθμό από αξιοσέβαστους Έλληνες και διεθνείς πελάτες. Η εταιρία αριθμεί σήμερα 20 δικηγόρους και 8 εταίρους. Η δικηγορική εταιρία Λαμπαδάριος έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δυναμικές δικηγορικές εταιρίες στην Ελλάδα, διευρύνοντας συνεχώς τους τομείς που δραστηριοποιείται με τη δημιουργία ενός μοναδικού μείγματος κορυφαίων δικηγόρων με υψηλό επίπεδο εμπειρίας σε συνδυασμό με μια ενεργητική ομάδα από νεαρούς εταίρους και δικηγόρους που αναλαμβάνουν με επιτυχία τις πιο σύνθετες συναλλαγές για τους πελάτες της. Η εταιρία ειδικεύεται σε μεγάλη ποικιλία εγχώριων και διεθνών εμπορικών συναλλαγών, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων τομέων του δικαίου: εταιρικό δίκαιο, συγχωνεύσεις και εξαγορές, δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης/ανταγωνισμού, τραπεζικό/χρηματοοικονομικό δίκαιο, δίκαιο της κεφαλαιαγοράς, Project Finance, εμπράγματο δίκαιο, litigation, εμπορική διαιτησία και εναλλακτικοί τρόποι επίλυσης διαφορών, ΤΜΤ/Πνευματικής Ιδιοκτησίας, εργατικό δίκαιο, δίκαιο της ενέργειας, δίκαιο των δημόσιων έργων και κατασκευών και δίκαιο των αξιογράφων. Η πελατειακή βάση της εταιρίας περιλαμβάνει τράπεζες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών κεφαλαίων και θεσμικών επενδυτών, εταιρίες στο Χρηματιστήριο που δραστηριοποιούνται στον βιομηχανικό και εμπορικό τομέα, καθώς και ιδιώτες. Επιπλέον, η εταιρία έχει εκπροσωπήσει ξένους και εγχώριους πελάτες σε πολυάριθμες δικαστικές υποθέσεις και διαιτησίες στο ICC/LCIA και σε εγχώριες διαφορές. Η εμπειρία της εταιρίας στον τομέα της πνευματικής ιδιοκτησίας, του οποίου ηγείται η εταίρος Χαρά Δαούτη, περιλαμβάνει το δίκαιο των εμπορικών σημάτων και της πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και εκτεταμένη εμπειρία στο δίκαιο της Τεχνολογίας, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Τηλεπικοινωνιών (TMT) και την Προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων. Ο εταίρος Κώστας Μποτόπουλος, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενισχύει την εμπειρία της εταιρίας στο δίκαιο της κεφαλαιαγοράς και στο τραπεζικό δίκαιο. Η εταιρία ενδυνάμωσε πρόσφατα το τμήμα Project Finance και του Τραπεζικού και δικαίου της ενέργειας, με την προσθήκη του εταίρου Γιάννη Κουρνιώτη, ενός κορυφαίου επαγγελματία του χώρου, που εντάχθηκε στην εταιρεία για να ηγηθεί του τμήματος Project Finance. Η Δικηγορική Εταιρεία «ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» έχει την έδρα της στην Αθήνα. Οι ιδρυτές εταίροι εργάζονται μαζί από το Η εταιρεία προσφέρει ένα ευρύ πεδίο νομικών υπηρεσιών, με ιδιαίτερη έμφαση στο διεθνές και εγχώριο φορολογικό δίκαιο, στο δίκαιο του ανταγωνισμού, στο εμπορικό/εταιρικό δίκαιο, στο δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στις συγχωνεύσεις και εξαγορές, σε θέματα εταιρικής αναδιάρθρωσης και σε θέματα επίλυσης διαφορών. Στα 28 χρόνια λειτουργίας της η εταιρεία έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για τις εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρει ενώ διακρίνεται ανά σειρά ετών από διεθνώς αναγνωρισμένους οδηγούς νομικών υπηρεσιών και νομικά περιοδικά. Η βάση της πελατείας αποτελείται κυρίως από πολυεθνικές επιχειρήσεις που προέρχονται από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική και έχουν δραστηριότητες στην Ελλάδα και τον ευρύτερο βαλκανικό χώρο καθώς και από μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις. Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από δικηγόρους με σύγχρονες προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές που επικουρείται από γραμματειακό και βοηθητικό προσωπικό υποστηριζόμενο από σύγχρονη μηχανοργάνωση. Κύριος στόχος είναι η επιτυχής ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις των πελατών διατηρώντας παράλληλα υψηλό βαθμό δυναμισμού, ευελιξίας και στενής προσωπικής επαφής με κάθε υπόθεση.

44 Under the Auspices of Silver Sponsor Bronze Sponsors Supporters Scientific Partner Communication Sponsors

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK

INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK INVESTMENTS & LEGAL FRAMEWORK FORUM Tuesday, April 9th 2019 N.J.V. Athens Plaza PALLADIAN CONFERENCES Organizer PALLADIAN CONFERENCES Auspices Silver Sponsor Bronze Sponsors Supporters Scientific Partner

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η μεγαλύτερη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο δικηγορικό επάγγελμα είναι επιτακτική αφού βελτιώνει την παραγωγικότητα και αυξάνει το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «CORPORATE LAWYERS FORUM», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 από την Palladian Conferences, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Παρασκευή 17.02.17 www.palladianconferences.gr Η PALLADIAN διοργανώνει το Law Forum on Data Protection & Privacy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Η PALLADIAN διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ. Το συνέδριο, που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα,31/5/18 Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ - ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΔ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα,31/5/18 Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ - ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΔ. Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ - ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΔ. 349/2012 ΟΔΟΣ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β 10 & ΡΗΓΙΛΛΗΣ - ΑΘΗΝΑ 10674 - τηλ. 210-7215900-902-903 - fax 210-7215950

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ H PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο το φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το 2 ND ATHENS LAW FORUM ON TAXATION πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/11, στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, O Σύνδεσμος HELLENIC FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION (HFMA), που εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, διοργάνωσε με

Διαβάστε περισσότερα

«Κτίζοντας. τη Νέα Ελλάδα» 6 ο CEO Summit ΕΕΔΕ. Τάκης Αθανασόπουλος Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ

«Κτίζοντας. τη Νέα Ελλάδα» 6 ο CEO Summit ΕΕΔΕ. Τάκης Αθανασόπουλος Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ ή ς ύ ς: ύ ς Ά ς ς ά ς «Κτίζοντας τη Νέα Ελλάδα» 6 ο CEO Summit ΕΕΔΕ Τάκης Αθανασόπουλος Πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ Αθήνα,, 11 Δεκεμβρίου 2012 ί ή ί Μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους και την

Διαβάστε περισσότερα

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 24.06 2014 Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ REBUILDING HEALTH IN GREECE AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το Athens Health Forum, που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Π.Ε.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις και Κοινωνία των Πολιτών: καταπολεμώντας τη διαφθορά για την προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης

Επιχειρήσεις και Κοινωνία των Πολιτών: καταπολεμώντας τη διαφθορά για την προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης Συνέδριο με θέμα: Επιχειρήσεις και Κοινωνία των Πολιτών: καταπολεμώντας τη διαφθορά για την προώθηση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης 1 η Συνεδρία: «Προωθώντας την οικονομική ανάπτυξη μέσω της καταπολέμησης

Διαβάστε περισσότερα

Κανονιστική συμμόρφωση

Κανονιστική συμμόρφωση Κανονιστική συμμόρφωση Μια ουσιαστική προτεραιότητα στο στρατηγικό σχέδιο της ΕΕΣΥΠ Νικόλαος Δημόπουλος - 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας («ΕΕΣΥΠ») Μία από τις πιο σύνθετες

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots

Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots Δελτίο Τύπου Έναρξη Προγράμματος Roots 5 Δεκεμβρίου 2018 Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του υπό

Διαβάστε περισσότερα

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr

Αμφιθέατρο της. Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. www.palladianconferences.gr Athens Women Forum 2015 η palladian communications specialists διοργανώνει το athens women forum 2015, με σκοπό τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο τη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD ATHENS LAW FORUM ON TAXATION», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Οικονομικού

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες:

Αρχή 1. Πιθανές ενέργειες: Η προσδοκία μας Στο επίκεντρο της δραστηριότητας της ασφαλιστικής βιομηχανίας εντοπίζεται η αντίληψη, η διαχείριση και η ανάληψη κινδύνων. Με γνώμονα την πρόληψη και την μείωση της έκθεσης στον κίνδυνο

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικές Υπηρεσίες

Φορολογικές Υπηρεσίες Smart decisions. Lasting value. Φορολογικές Υπηρεσίες Audit / Tax / Advisory / Risk Audit / Tax / Advisory / Risk -. Smart decisions. Lasting value. Το τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών της CROWE SOL βασισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ATHENS DIABETES FORUM

2 ο ATHENS DIABETES FORUM 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND ΑΤΗΕΝS HEALTH FORUM 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

Οι Συμπράξεις Δημοσίου - Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) σε έργα αστικού περιβάλλοντος

Οι Συμπράξεις Δημοσίου - Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) σε έργα αστικού περιβάλλοντος Οι Συμπράξεις Δημοσίου - Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) σε έργα αστικού περιβάλλοντος ΗλίαςΗλίας Πλασκοβίτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου ΕλισάβετΕλισάβετ Καραΐσκου, MSc, Υπ. Διδάκτωρ Παντείου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η συλλογή δεδομένων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, τα σύγχρονα εργαλεία Digital Marketing και οι προβληματισμοί για τη λήψη της συγκατάθεσης και οι ηλεκτρονικές

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / ICT

ΤΟΜΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ / ICT ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / ICT Η στροφή προς τις υψηλές τεχνολογίες, κυρίως στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής (2006-2013) έχει οδηγήσει στην βελτίωση των περισσότερων δεικτών Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Μάιος 2012 ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Ο ρόλος του X.A. στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας Μάιος 2012 Όμιλος ΕΧΑΕ Ο Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά μετοχών, ομολόγων και παραγώγων Εταιρικές λειτουργίες - Διακανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της. Σύστασης για ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της. Σύστασης για ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 2.3.2015 COM(2015) 99 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Σύστασης για ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τους γενικούς προσανατολισμούς των οικονομικών πολιτικών των κρατών μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. «Η Εταιρική Διακυβέρνηση και η Κανονιστική Συμμόρφωση εχέγγυα για τη βιωσιμότητα, αποδοτικότητα και ανάπτυξη των Δημόσιων Επιχειρήσεων με θετικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Είναι μέλος του Ομίλου της Deutsche Telekom (κατά 40%) και αποτελείται από τη μητρική εταιρεία ΟΤΕ ΑΕ και τις θυγατρικές εταιρείες της.

Είναι μέλος του Ομίλου της Deutsche Telekom (κατά 40%) και αποτελείται από τη μητρική εταιρεία ΟΤΕ ΑΕ και τις θυγατρικές εταιρείες της. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Όμιλος ΟΤΕ, αποτελεί τον μεγαλύτερο τηλεπικοινωνιακό πάροχο στην και έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι μέλος του Ομίλου της Deutsche

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας

Στρατηγικές συμπράξεις στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της νεολαίας KA2 Συνεργασία για Καινοτομία και Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών Αναμενόμενα αποτελέσματα Τα σχέδια που υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Δράσης αναμένονται να επιφέρουν τα παρακάτω αποτελέσματα: Καινοτόμες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ

ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ Χαιρετισµός Προέδρου ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Α.Ε. κου Παναγιώτη Γιαννόπουλου Εκδήλωση ΕΒΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙ ΑΣ «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ : ΕΗ «Ενέργεια Φωτοβολταϊκά πάρκα» Τετάρτη 18 Απριλίου 2007 Κύριοι Υπουργοί, Κυρίες

Διαβάστε περισσότερα

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.;

Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία) για να εισαχθεί στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Κύρια Αγορά - Συχνές Ερωτήσεις Ποιός ασκεί εποπτεία στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα εισαγωγής στην Κύρια Αγορά; Ποιες είναι οι ενέργειες που πρέπει να κάνει μια εταιρία (προετοιμασία)

Διαβάστε περισσότερα

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων VNT Auditing sa Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Η εταιρεία μας διαθέτει στελέχη που φιλοδοξούν να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών μας. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να σας παρέχουμε το

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ Λύσεις μπροστά Στις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών μπορούν πλέον να ανταποκριθούν μόνο σύγχρονες δικηγορικές εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜEΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ; Έχεις 4 λόγους και 38 συγκριτικά πλεονεκτήματα! ΗΓΕΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΗΓΕΣΙΑ Θέλω να είμαι μέλος στον κορυφαίο σύνδεσμο των επιχειρήσεων και της βιομηχανίας, γιατί

Διαβάστε περισσότερα

1. ΚΥΠΕ 2. ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS 3. SIGMALIVE 4. Από την πλευρά τους, CIPA δια του προέδρου του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη και CIBA δια του προέδρου του και πρώην υπουργού Υγείας, Φρίξου Σαββίδη, έκαναν λόγο για

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ

Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές. Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ Γενικές Επιχειρησιακές Αρχές Εισαγωγή ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ AΝHKOYN ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. H ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ,

Διαβάστε περισσότερα

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας.

Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Επιλογές. Αυτό είναι το κλειδί στη διαχείριση περιουσίας. Ο σύγχρονος κόσµος είναι περίπλοκος, απρόβλεπτος αλλά και ιδιαίτερα δυναµικός, µε τις εγχώριες και διεθνείς χρηµατοοικονοµικές εξελίξεις να αλληλοεξαρτώνται

Διαβάστε περισσότερα

ΑΕΕΑΠ: ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Ξ. Δ. Αυλωνίτης Αντιπρόεδρος.

ΑΕΕΑΠ: ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Ξ. Δ. Αυλωνίτης Αντιπρόεδρος. ΑΕΕΑΠ: ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ Ξ. Δ. Αυλωνίτης Αντιπρόεδρος Οκτώβριος 2013 Τί είναι η ΑΕΕΑΠ; Εταιρία ειδικού σκοπού Επενδύει τα κεφάλαιά της αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

H εταιρική διακυβέρνηση: η χίμαιρα της ουσιαστικής συμμόρφωσης

H εταιρική διακυβέρνηση: η χίμαιρα της ουσιαστικής συμμόρφωσης H εταιρική διακυβέρνηση: η χίμαιρα της ουσιαστικής συμμόρφωσης Αθανάσιος Στ. Κουλορίδας Νομικός Σύμβουλος ΕΝΕΙΣΕΤ Λέκτορας Δικαίου Εταιριών και Κεφαλαιαγοράς Ο.Π.Α Copyright ABLAW Εταιρικό Δίκαιο και Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 Αθήνα ~ NJV Athens Plaza. Ημερίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους-Φιλοξενία Εκπροσώπου της ECSLA

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 Αθήνα ~ NJV Athens Plaza. Ημερίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους-Φιλοξενία Εκπροσώπου της ECSLA Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 Αθήνα ~ NJV Athens Plaza Ημερίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους-Φιλοξενία Εκπροσώπου της ECSLA «ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ». Την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ H ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN CONFERENCES συνδιοργανώνουν το CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

6 ο Διεθνές Συνέδριο ΣΕΚΠΥ «Εξοπλισμοί Συνεργασία Οικονομία» Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008 Ξενοδοχείο Astir Palace, Βουλιαγμένη Αθήνα

6 ο Διεθνές Συνέδριο ΣΕΚΠΥ «Εξοπλισμοί Συνεργασία Οικονομία» Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008 Ξενοδοχείο Astir Palace, Βουλιαγμένη Αθήνα 6 ο Διεθνές Συνέδριο ΣΕΚΠΥ «Εξοπλισμοί Συνεργασία Οικονομία» Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008 Ξενοδοχείο Astir Palace, Βουλιαγμένη Αθήνα «Εισαγωγή στην νομοθεσία που διέπει τις προμήθειες αμυντικού υλικού στην

Διαβάστε περισσότερα

Οµιλία Του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή

Οµιλία Του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή Οµιλία Του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Χάρη Κυριαζή Στην Εσπερίδα Logistics «Logistics partnership and national strategy: A 360 approach - Ο πρωταγωνιστικός ρόλος των logistics στη σύναψη στρατηγικών συµµαχιών

Διαβάστε περισσότερα

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης

Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος Ο κ. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης Ο κ. Φίλιππος Ιωαννίδης Ο κ. Γεώργιος Παπαδάκης Συγγραφική Ομάδα Ο Καθηγητής Δρ. Κώστας Ανδριοσόπουλος είναι διευθυντής στο Ερευνητικό Κέντρο Ενεργειακής Διοίκησης (Research Centre for Energy Management) στο ESCP Europe Business School του Λονδίνου,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «2nd CITY CONNECT FORUM & EXHIBITION», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο Wyndham από το Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη)

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ

FORUM & EXHIBITION 17 & 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΑΪΣ To ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT: FORUM & EXHIBITION, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στο Πολιτιστικό

Διαβάστε περισσότερα

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS

FORUM & EXHIBITION ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS ΠΕΜΠΤΗ 4 MAΪΟΥ 2017 ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΟ WYNDHAM GRAND ATHENS F O R U M & E X H I B I T I O N 4 M A ΪΟΥ 2 017 Το ΔΕΠΑΝ, το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη και η PALLADIAN συνδιοργανώνουν το 2nd CITY CONNECT:, το

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ PALLADIAN CONFERENCES ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το CONFERENCE,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Ιουλίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι. Στο CONFERENCE θα συζητηθούν όλα τα

Διαβάστε περισσότερα

Athenaeum InterContinental

Athenaeum InterContinental 7.5.2018 Athenaeum InterContinental digital economy forum 2016 Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή Ο ΣΕΠΕ στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 20 χρόνων της δυναμικής του πορείας από την ίδρυσή του και με όραμα τη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS DIABETES FORUM-Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ, του Σ.Φ.Ε.Ε και της Π.Ε.Φ., στέφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Ο ρόλος του έμμισθου δικηγόρου σε σχέση με θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, η Επιχειρηματική Ηθική ως μέσο ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, καθώς και η εμπορική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Καταθέσαµε σήµερα το πρωί το Σχέδιο Νόµου για τις Συµπράξεις ηµοσίου και Ιδιωτικού Τοµέα.

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Καταθέσαµε σήµερα το πρωί το Σχέδιο Νόµου για τις Συµπράξεις ηµοσίου και Ιδιωτικού Τοµέα. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Πέµπτη 4 Αυγούστου 2005 ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορµή την κατάθεση σήµερα στη Βουλή του Σχεδίου Νόµου για τις Συµπράξεις ηµοσίου και Ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας στην Κύρια Αγορά;

Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας στην Κύρια Αγορά; Κύρια Αγορά - Συχνές Ερωτήσεις Ποιός ασκεί εποπτεία στην Kύρια Αγορά του Χ.Α.; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα εισαγωγής στην Κύρια Αγορά; Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των μετοχών μιας εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Ο στόχος αυτός είναι σε άμεση συνάρτηση με τη στρατηγική της Λισαβόνας, και συγκεκριμένα την ενίσχυση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής μέσω:

Ο στόχος αυτός είναι σε άμεση συνάρτηση με τη στρατηγική της Λισαβόνας, και συγκεκριμένα την ενίσχυση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής μέσω: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δελτίο Τύπου Ομιλία Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών & Άλλων Πόρων Του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Κυρίου Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance

Tetris Built Environment. Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Tetris Built Environment Consultants Construction Renewable energy Tourism Investment Finance Προφίλ Η TETRIS Built Environment είναι εταιρεία παροχής Συμβουλευτικών υπηρεσιών Τεχνική εταιρεία, και δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Ο Εξορυκτικός Κλάδος Μοχλός Ανάπτυξης της Χώρας

Ο Εξορυκτικός Κλάδος Μοχλός Ανάπτυξης της Χώρας Ο Εξορυκτικός Κλάδος Μοχλός Ανάπτυξης της Χώρας Ανοιχτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης Μελών Αθήνα, 30/05/2018 Αθανάσιος Κεφάλας Πρόεδρος, Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων Η Ελληνική Οικονομία

Διαβάστε περισσότερα

Η µεταποίηση στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής

Η µεταποίηση στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΘΕΜΑΤΩΝ του Συνδέσµου Βιοµηχανιών Βορείου Ελλάδος στη συνάντηση µε τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη Αθήνα, Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 Η µεταποίηση στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής Η

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την παρακολούθηση και διαρκή βελτίωση της Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων στην Ελλάδα

Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την παρακολούθηση και διαρκή βελτίωση της Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων στην Ελλάδα Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την παρακολούθηση και διαρκή βελτίωση της Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων στην Ελλάδα Στην Αθήνα, σήμερα Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014, 1. Το Ελληνικό Δημόσιο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ O Ρόλος του Νομικού Συμβούλου. Ιωάννης Α. Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ O Ρόλος του Νομικού Συμβούλου. Ιωάννης Α. Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ O Ρόλος του Νομικού Συμβούλου Ιωάννης Α. Αψούρης Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών Ομίλου Ι. ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Η Α.Ε. Α. ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ vs

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αποστολή και Στόχοι του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Καλώς ήλθατε στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Η λογιστική/χρηματοοικονομική

Διαβάστε περισσότερα

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Λήδα Κοντογιάννη, Γενική Διευθύντρια Ελληνικό Συμβούλιο Εταιρικής Διακυβέρνησης BETTER FUTURE «Boardrooms in Greece What are the practices» 6 Νοεμβρίου 2014,

Διαβάστε περισσότερα

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη

2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 2Ουσιαστικά Θέµατα και Ενδιαφερόµενα Μέρη 27 18 2. Ουσιαστικά Θέματα και Ενδιαφερόμενα Μέρη Προσεγγίζουµε και αξιολογούµε υπεύθυνα τα ουσιαστικά θέµατα που αφορούν στην εταιρεία µας και επηρεάζουν άµεσα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ. 5o ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΛΑΜΙΑ 24 ΜΑΪΟΥ 2018 Αξιότιμοι συμμετέχοντες, Ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις σε συμβάσεις παραχώρησης υποδομών Ζητήματα Κρατικών Ενισχύσεων

Επενδύσεις σε συμβάσεις παραχώρησης υποδομών Ζητήματα Κρατικών Ενισχύσεων Επενδύσεις σε συμβάσεις παραχώρησης υποδομών Ζητήματα Κρατικών Ενισχύσεων Ναταλί Κεδίκογλου Νομική Σύμβουλος Head of Legal Affairs ΝΕΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. / ΟΔΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε. Συμβάσεις Παραχώρησης μεγάλων

Διαβάστε περισσότερα

«Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στα Η.Α.Ε: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah»

«Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στα Η.Α.Ε: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah» «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στα Η.Α.Ε: Dubai, Abu Dhabi, Sharjah» Magdi El Halawani, PhD Ηead of Public Relations, Greece Consolidated Contractors Company A Αντιπρόεδρος Αραβο-ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ: το κοστος για τους ασθενεις και το δημοσιο συστημα υγειας 18 Δεκεμβρίου 2014 Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει ημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Το 1 st International Arbitration Forum, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Διαιτησίας, την υποστήριξη του περιοδικού «διαιτησία» και την επιστημονική διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Όµιλος INTRACOM HOLDINGS: Όγκος πωλήσεων σηµαντικά ενισχυµένος, µε συνολικό ανεκτέλεστο 1 δισ., αυξηµένη λειτουργική κερδοφορία και κέρδη προ φόρων.

Όµιλος INTRACOM HOLDINGS: Όγκος πωλήσεων σηµαντικά ενισχυµένος, µε συνολικό ανεκτέλεστο 1 δισ., αυξηµένη λειτουργική κερδοφορία και κέρδη προ φόρων. ελτίο Τύπου Όµιλος INTRACOM HOLDINGS: Όγκος πωλήσεων σηµαντικά ενισχυµένος, µε συνολικό ανεκτέλεστο 1 δισ., αυξηµένη λειτουργική κερδοφορία και κέρδη προ φόρων. Ενοποιηµένες πωλήσεις 470,7 εκατ., αυξηµένες

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσµατα Πρωτογενούς Έρευνας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε Επιχειρήσεις

Αποτελέσµατα Πρωτογενούς Έρευνας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε Επιχειρήσεις Αποτελέσµατα Πρωτογενούς Έρευνας ς ς ς σε Επιχειρήσεις η Δειγµατοληπτική έρευνα για την διεξήγαγε για 8 συνεχή χρονιά η Διεύθυνση Οικονοµικών Κλαδικών Μελετών της ICAP Α.Ε., τα αποτελέσµατα της οποίας

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2017 πραγματοποίησαν το 53,6% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2017 πραγματοποίησαν το 53,6% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 8 Μαΐου 217 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Απριλίου 217. Τον Απρίλιο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Το εθνικό πλαίσιο εφαρμογής των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης

Το εθνικό πλαίσιο εφαρμογής των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ, ΘΕΣΜΙΚΩΝ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Το εθνικό πλαίσιο εφαρμογής των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης Συνάντηση διαλόγου για τους

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων (MiFID) και οι επιπτώσεις του στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων (MiFID) και οι επιπτώσεις του στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα Το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τις αγορές χρηματοπιστωτικών μέσων (MiFID) και οι επιπτώσεις του στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα Σπύρος Φιλάρετος Γενικός Διευθυντής Alpha Bank, Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ 4 th Athens Flying Week Conference 2015 AFW s Aviation Development Conference #4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΑΒ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΑΒ

Διαβάστε περισσότερα

greekcode.sustainablegreece2020.com

greekcode.sustainablegreece2020.com greekcode.sustainablegreece2020.com Τι είναι Ο Ελληνικός Κώδικας Βιωσιμότητας αποτελεί ένα δομημένο πλαίσιο αναφοράς ως προς τη διαφάνεια και την αυτοδέσμευση των Οργανισμών στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΣΕΠ: Ένα Χρήσιμο Εργαλείο για τις Τοπικές Κοινωνίες

ΚΟΙΝΣΕΠ: Ένα Χρήσιμο Εργαλείο για τις Τοπικές Κοινωνίες ΚΟΙΝΣΕΠ: Ένα Χρήσιμο Εργαλείο για τις Τοπικές Κοινωνίες Βασικές αρχές: Αλληλεγγύη Κοινωνική συνοχή Υπεροχή του ατόμου έναντι του κεφαλαίου, Κοινωνική υπευθυνότητα και δημοκρατική λήψη αποφάσεων Στην Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Αύγουστο 2017 πραγματοποίησαν το 60,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Αύγουστο 2017 πραγματοποίησαν το 60,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 6 Σεπτεμβρίου 217 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Αυγούστου 217. Τον Αύγουστο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς

Διαβάστε περισσότερα

3 rd Hellenic Innovation Forum

3 rd Hellenic Innovation Forum 1 3 rd Hellenic Innovation Forum «Όταν η έρευνα συναντά τις επιχειρήσεις» 20 Ιουνίου 2019 Divani Caravel Με την ελληνική οικονομία να έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, η έμφαση έχει αρχίσει πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Valuation & Research Specialists

Valuation & Research Specialists Valuation & Research Specialists Ο Οίκος Έρευνας & Ανάλυσης VRS δραστηριοποιείται στην παροχή εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε εταιρικούς πελάτες υψηλών προδιαγραφών που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διεθνικό και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο και Εναλλακτικοί Τρόποι Επίλυσης των Διαφορών»

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διεθνικό και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο και Εναλλακτικοί Τρόποι Επίλυσης των Διαφορών» Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Διεθνικό και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο και Εναλλακτικοί Τρόποι Επίλυσης των Διαφορών» Το νέο Π.Μ.Σ. Το νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.)

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,0% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Απρίλιο 2018 πραγματοποίησαν το 57,0% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 7 Μαΐου 218 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Απριλίου 218. Τον Απρίλιο 218 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2017 πραγματοποίησαν το 56,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών.

Οι ξένοι επενδυτές τον Ιούνιο 2017 πραγματοποίησαν το 56,2% της συνολικής αξίας συναλλαγών. Ανακοίνωση 6 Ιουλίου 217 Μηνιαία Έκδοση AξIAnumbers Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών κυκλοφορεί το Μηνιαίο Στατιστικό Δελτίο του Ιουνίου 217. Τον Ιούνιο 217 τα βασικά στατιστικά στοιχεία της αγοράς ήταν

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η διευθέτηση νομικών ζητημάτων μέσω της διαμεσολάβησης, η διαχείριση ρίσκου σε μεγάλες συμβάσεις, η επίλυση διαφορών από την οπτική γωνία του έμμισθου δικηγόρου,

Διαβάστε περισσότερα

Η Βιομηχανία Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα

Η Βιομηχανία Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα Η Βιομηχανία Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα Τάσος Τζήκας Πρόεδρος ΔΣ 23 Απριλίου 2013 Ποιος είναι ο ΣΕΠΕ F E D E R A T I O N O F H E L L E N I C I C T E N T E R P R I S E S D I G I T A L E U R O P E,

Διαβάστε περισσότερα