ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ"

Transcript

1 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

2 Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD ATHENS LAW FORUM ON TAXATION», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Το πλαστικό χρήμα και οι ηλεκτρονικές πληρωμές παρουσιάστηκαν ως λύσεις στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, ενώ η υπέρμετρη φορολόγηση εμποδίζει την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, όπως σημείωσαν οι ομιλητές του συνεδρίου. Το συνέδριο στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης του προγράμματος, σημαντικών συμμετοχών, ουσιαστικού και διαδραστικού διαλόγου, όσο και από πλευράς διάχυσης των συμπερασμάτων που εξήχθησαν και κατ επέκταση της δημοσιότητας που έλαβε από τα ΜΜΕ. Γρηγόρης Λεωνίδης, Managing Partner, Palladian Conferences

3 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΗΣ, MANAGING PARTNER, PALLADIAN CONFERENCES

4 ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

5 Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας, Πρόεδρος - Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνος Β. Κόλλιας, υπογράμμισε στον χαιρετισμό του ότι για άλλη μια φορά οι αριθμοί ευημερούν και οι άνθρωποι υποφέρουν, επισημαίνοντας ότι οι επιχειρηματικοί τζίροι συνεχώς μειώνονται. Καυτηρίασε το φαύλο κύκλο των εισπρακτικών μέτρων, ενώ επισήμανε ότι δεν παρέχονται κίνητρα για την προσέλκυση νέων επενδύσεων. Έθεσε ως ζητούμενο την αύξηση του ΑΕΠ, ενώ στάθηκε στην ανάγκη να πραγματοποιηθούν γενναίες μεταρρυθμίσεις στην ελληνική οικονομία. Επισήμανε τέλος ότι μια προσεκτικά δομημένη φορολογική πολιτική μπορεί να αποτελέσει μοχλό για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, ώστε η ελληνική οικονομία να γίνει πιο ανταγωνιστική στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που δραστηριοποιούμαστε.

6 Απόστολος Βεσυρόπουλος, Βουλευτής Ημαθίας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών - Νέα Δημοκρατία Ο βουλευτής Ημαθίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, σημείωσε ότι η φοροκεντρική δημοσιονομική πολιτική δεν βοηθάει στην ανάπτυξη και οδηγεί σε αδιέξοδο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «η χώρα και η οικονομία χρειάζονται οξυγόνο». Τόνισε δε, ότι ως χώρα έχουμε το υψηλότερο ποσοστό οφειλών στο Δημόσιο σε όλη την ευρωζώνη και επισήμανε ότι το ιδιωτικό χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί στο σύνολό του. Πρότεινε επέκταση του πλαστικού χρήματος για την καλύτερη καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Τέλος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την ακραία υπερφορολόγηση και την ολιγωρία της σε αρκετά ζητήματα, η οποία οδηγεί σε απώλειες εσόδων.

7 Γιώργος Πιτσιλής, Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Γιώργος Πιτσιλής, επισήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που η φορολογική Διοίκηση στελεχώνεται με αξιοκρατικά κριτήρια και στους κόλπους της εισέρχονται άνθρωποι μορφωμένοι, με εμπειρία και ικανότητες. Έθεσε δε ως ένα σημαντικό ζήτημα την εκπαίδευση των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Παράλληλα, σημείωσε ότι προχωρά η επικαιροποίηση του κώδικα δεοντολογίας των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας και η κωδικοποίηση των εγκυκλίων. Υποστήριξε ότι η αποτελεσματική διαχείριση των κόκκινων δανείων θα δώσει ανάσα στους πολίτες, ενώ για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και τον έλεγχο του μαύρου χρήματος, στάθηκε στη σημασία των ηλεκτρονικών πληρωμών και στην περαιτέρω επέκταση της διεθνούς συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας. Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της, ενώ τόνισε ότι και η Γενική Γραμματεία θα είναι δίπλα στους φορολογούμενους, για να κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

8 Γιάννης Αθανασιάδης, Διευθυντής Δημοσιονομικών Υποθέσεων Παπαστράτος ΑΒΕΣ (Εταιρεία της Philip Morris International) Ο Διευθυντής Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Παπαστράτος ΑΒΕΣ (Εταιρεία της Philip Morris International), κ. Γιάννης Αθανασιάδης, αναφέρθηκε στην υπερφορολόγηση των καπνικών προϊόντων, η οποία θα επιφέρει υπερβολικές αυξήσεις τιμών, κατά μέσο όρο 0,45 ευρώ ανά πακέτο. «Η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να απεμπλακεί από την έννοια του πολιτικού κόστους σταματώντας την περαιτέρω αύξηση, καθώς η καπνοπαραγωγή είναι ένας σημαντικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας», όπως είπε.

9 ΕΝΟΤΗΤΑ I ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ Συντονιστής Αντώνης Παπαγιαννίδης, Δημοσιογράφος Ομιλητές Γιάννης Αθανασιάδης, Διευθυντής Δημοσιονομικών Υποθέσεων Παπαστράτος ΑΒΕΣ (Εταιρεία της Philip Morris International) Γιώργος Μαυραγάνης, Πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, Δικηγορικά γραφεία MKlegal Μαυραγάνης Κουτνατζής & Συνεργάτες Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.)

10 ΕΝΟΤΗΤΑ I ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ Γιάννης Αθανασιάδης, Διευθυντής Δημοσιονομικών Υποθέσεων Παπαστράτος ΑΒΕΣ (Εταιρεία της Philip Morris International) Ο Διευθυντής Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Παπαστράτος ΑΒΕΣ (Εταιρεία της Philip Morris International), κ. Γιάννης Αθανασιάδης, αναφέρθηκε στην υπερφορολόγηση των καπνικών προϊόντων, η οποία θα επιφέρει υπερβολικές αυξήσεις τιμών, κατά μέσο όρο 0,45 ευρώ ανά πακέτο. «Η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να απεμπλακεί από την έννοια του πολιτικού κόστους σταματώντας την περαιτέρω αύξηση, καθώς η καπνοπαραγωγή είναι ένας σημαντικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας», όπως είπε.

11 ΕΝΟΤΗΤΑ I ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ Γιώργος Μαυραγάνης, Πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, Δικηγορικά γραφεία MKlegal Μαυραγάνης Κουτνατζής & Συνεργάτες Ο Πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω των Δικηγορικών γραφείων MKlegal Μαυραγάνης - Κουτνατζής & Συνεργάτες, κ. Γιώργος Μαυραγάνης, υποστήριξε πως από το 2012 έγιναν αρκετές μεταρρυθμίσεις συμβάλλοντας στη μείωση της φορολογίας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα και τις υποδομές του Δημοσίου, ενώ πραγματοποιήθηκε μία ολοκληρωμένη αναδιοργάνωση στις Δ.Ο.Υ. «Πλέον, χρειάζονται πολλά χρόνια, για να ξαναγίνει η χώρα μία κανονική κοινωνία, αφού η υπερφορολόγηση εμποδίζει τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της οικονομίας με την πολιτεία να δημιουργεί παθογένειες», όπως σημείωσε.

12 ΕΝΟΤΗΤΑ I ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.) Ο Διευθυντής του Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.), κ. Γιώργος Ξηρογιάννης, σημείωσε πως η συνεχής από-επένδυση που βιώνει η χώρα είναι δραματική, αφού οι ετήσιες καθαρές επενδύσεις αγγίζουν τα 13 δις δημιουργώντας ένα κενό της τάξεως των 70 δις τα τελευταία 7 χρόνια. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, τόνισε την ανάγκη έξυπνης επενδυτικής λογικής με τα οφέλη του δημοσίου και των επιχειρήσεων να βρίσκονται στην ίδια μεριά της εξίσωσης.

13 Yannis Manuelides, Partner - Allen & Overy London Ο Partner της Allen & Overy στο Λονδίνο, κ. Yannis Manuelides, τόνισε πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από επενδύσεις ώστε να αναπτυχθεί η οικονομία της. «Πρέπει να δημιουργηθεί από το κράτος μία σωστή φορολογική συνείδηση, αφού η μόνη λύση για την αποπληρωμή του χρέους είναι η φορολογία», όπως υπογράμμισε.

14 Yannis Manuelides, Partner - Allen & Overy London Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της DIAGEO HELLAS S.A. κ. Αναστασία Αγγελή, υποστήριξε πως πρέπει να αλλάξουν οι επιλογές πολιτικής αναφορικά με τη φορολογία αλκοολούχων ποτών διότι ο συγκεκριμένος κλάδος έχει σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία. Ο υψηλός Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης λειτουργεί ως μαγνήτης για το λαθρεμπόριο των αλκοολούχων ποτών, αφού οι φόροι αντιπροσωπεύουν το 60% με 70% της λιανικής τιμής ενός τυπικού αλκοολούχου ποτού. Η πρότασή της είναι η διεύρυνση της φορολογικής βάσης, η επιχειρησιακή ετοιμότητα και η ανάπτυξη των ελέγχων για την πάταξη του λαθρεμπορίου.

15 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Συντονιστής Αντώνης Παπαγιαννίδης, Δημοσιογράφος Ομιλητές Ευάγγελος Αμπελιώτης, Πρόεδρος - Abeliotis & Associates Ιωάννης Σταυρόπουλος, Managing Partner, Stavropoulos & Partners Law Office Στυλιανός Ιωάννης Γ. Κουτνατζής, Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, Λέκτορας Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Δικηγορικά γραφεία MKlegal Μαυραγάνης Κουτνατζής & Συνεργάτες

16 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Ευάγγελος Αμπελιώτης, Πρόεδρος - Abeliotis & Associates Από την μεριά του, ο Πρόεδρος της Abeliotis & Associates, κ. Ευάγγελος Αμπελιώτης, τόνισε πως ο πολίτης πρέπει να αποκτήσει φορολογική συνείδηση και αυτό θα γίνει πραγματικότητα μόνο αν το κράτος μπορεί να τον αντιμετωπίσει δίκαια και ισότιμα.

17 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Ιωάννης Σταυρόπουλος, Managing Partner, Stavropoulos & Partners Law Office Ο Managing Partner του Stavropoulos & Partners Law Office, κ. Ιωάννης Σταυρόπουλος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Υπουργείο Οικονομικών με τη φοροδιαφυγή και εμφανίστηκε βέβαιος ότι όλοι οι εργαζόμενοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους. Επικαλούμενος πρόσφατη σχετική έρευνα της EY, σημείωσε ότι στην Ελλάδα του 2016, για να μπορεί να γίνει συζήτηση για τις συγχωνεύσεις και τις εξαγορές θα πρέπει να περιοριστούν οι υποχρεωτικές αποτιμήσεις, ενώ διευκρίνισε ότι η υπερφορολόγηση δεν βοηθάει στην ανάπτυξη της εγχώριας οικονομίας.

18 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙ ΝΕΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Στυλιανός Ιωάννης Γ. Κουτνατζής, Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, Λέκτορας Δημοσίου Δικαίου Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Δικηγορικά γραφεία MKlegal Μαυραγάνης Κουτνατζής & Συνεργάτες Ο Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω των Δικηγορικών γραφείων MKlegal Μαυραγάνης Κουτνατζής & Συνεργάτες και Λέκτορας Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Στυλιανός - Ιωάννης Γ. Κουτνατζής, παρουσίασε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, η οποία απολαμβάνει λειτουργική ανεξαρτησία, διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια, καθώς και έλλειψη ελέγχου και εποπτείας από κυβερνητικά όργανα και κρατικούς φορείς.

19 Κωνσταντίνος Χρήστου, Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης Διαφθοράς - Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ο Γενικός Γραμματέας Καταπολέμησης Διαφθοράς του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Κωνσταντίνος Χρήστου, αναφέρθηκε στη φορολογική διοίκηση, η οποία θα μετατραπεί σε Ανεξάρτητη Αρχή από την 1 η Ιανουαρίου 2017 και θα είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιεί ελέγχους, αφού μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, όπως υποστήριξε, ο φορολογικός μηχανισμός ήταν διεφθαρμένος δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

20 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Συντονιστής Αντώνης Παπαγιαννίδης, Δημοσιογράφος Ομιλητές Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.) Αντώνης Μουζάκης, Λογιστής Φοροτεχνικός, Μέλος Δ.Σ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) Γιώργος Μυλωνογιάννης, Senior Partner Fortsakis, Diakopoulos, Mylonogiannis & Associates (FDMA) Law Firm

21 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Αντώνης Μακρής, Πρόεδρος - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.) Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (Σ.Ε.Λ.Π.Ε.), κ. Αντώνης Μακρής, τόνισε ότι η πολιτεία πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες της χώρας προτείνοντας την επιβολή μικρής φορολογίας στις αγορές αγαθών.

22 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Αντώνης Μουζάκης, Λογιστής Φοροτεχνικός, Μέλος Δ.Σ. Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.) Ο Λογιστής Φοροτεχνικός, Μέλος Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), κ. Αντώνης Μουζάκης, σημείωσε ότι δεν υπάρχει κράτος δικαίου, κάνοντας εκτενή αναφορά στη μη ύπαρξη ενημέρωσης από το κράτος στους πολίτες για το φορολογικό καθεστώς της χώρας μας, καθώς και για τις χώρες του εξωτερικού που κάποιοι θέλουν να επενδύσουν.

23 ΕΝΟΤΗΤΑ IΙΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Γιώργος Μυλωνογιάννης, Senior Partner Fortsakis, Diakopoulos, Mylonogiannis & Associates (FDMA) Law Firm Σύμφωνα με τον Senior Partner της Fortsakis, Diakopoulos, Mylonogiannis & Associates (FDMA) Law Firm, κ. Γιώργο Μυλωνογιάννη, στην Ελλάδα επικρατεί ανασφάλεια για το φορολογικό δίκαιο, ενώ υπάρχουν διατάξεις που τροποποιούνται συχνά εμποδίζοντας το φορολογικό σύστημα να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί.

24 TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η παρουσία εκπροσώπων των θεσμικών φορέων και εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, μαζί με τα φλέγοντα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των θεματικών ενοτήτων του συνεδρίου είχαν ως αποτέλεσμα την σε βάθος κάλυψη του συνεδρίου από τα ΜΜΕ, με συνολικά 93 δημοσιεύματα, εκ των οποίων τα 86 ήταν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, τα 5 ήταν δημοσιεύματα στο γραπτό τύπο, ενώ συνεντεύξεις δύο ομιλητών δημοσιοποιήθηκαν μέσω Web TV.

25 TO ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Από το σύνολο των 93 δημοσιευμάτων τα 88 βρέθηκαν στο διαδίκτυο και 5 σε έντυπη μορφή. Υπήρξαν 7 δημοσιεύματα πριν το συνέδριο και 86 απολογιστικά μετά το συνέδριο.

26 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Γ Πιτσιλήςς ΓΓ Δημοσίων Εσόδων οι Ηλεκτρονικές Πληρωμές Συμβάλουν στην Πάταξη της Φοροδιαφυγής Προϋπόθεση για την Καταπολέμηση της Φοροδιαφυγής η Επέκταση της Χρήσης Πλαστικού Χρήματος Τίτλος Μέσο Υπηρεσία Ημ/νία Δημ/σης Link Net Fax Έντυπο 25/11/2016 Link Αυγή Έντυπο 26/11/2016 Link ΓΓΔΕ Σχέδιο Έξι Σημείων για το Μαύρο Χρήμα Δημοκρατία Έντυπο 28/11/2016 Link Οκτώ Νέα Όπλα Κατά της Φοροδιαφυγής από τη ΓΓΔΕ Ναυτεμπορική Έντυπο 26/11/2016 Link Σημαντικές οι Ηλεκτρονικές Πληρωμές για την Πάταξη της Φοροδιαφυγής Ο Λόγος Έντυπο 26/11/2016 Link

27 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Net Fax Δημοκρατία Αυγή

28 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Ναυτεμπορική

29 ΕΝΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ Ο Λόγος

30 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

31 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Τίτλος Μέσο Υπηρεσία Ημ/νία Δημ/σης Link Πιτσιλής: Κλειδί οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής forin.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Την Παρασκευή στην Αθήνα το 3ο ATHENS LAW FORUM ON TAXATION iapopsi.gr Διαδίκτυο 21/11/2016 Link 25/11/2016 Λύση στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής το πλαστικό χρήμα και οι ηλεκτρονικές πληρωμές ictplus.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής iefimerida.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η υπερφορολόγηση διαλύει την οικονομία" IMATHIA FREE BLOGGERS (AMMOSIMATHIA BLOG) Διαδίκτυο 29/11/2016 Link Απόστολος Βεσυρόπουλος: "Η υπερφορολόγηση διαλύει την οικονομία" imerisia-ver.gr Διαδίκτυο 30/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής imerisia.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πιτσιλής: Κλειδί για την οικονομία η διαχείριση των κόκκινων δανείων insider.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Το πλαστικό χρήμα και οι ηλεκτρονικές πληρωμές απάντηση στη φοροδιαφυγή insurancedaily.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link 3rd ATHENS LAW FORUM ON TAXATION insurancedaily.gr Διαδίκτυο 21/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής kerdos.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link ΑΠ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "Η υπερφορολόγηση διαλύει την οικονομία" laikoyra.gr Διαδίκτυο 29/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής left.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές «κλειδί» για την πάταξη της φοροδιαφυγής liberal.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής livester.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Το "κλειδί" για την φοροδιαφυγή είναι οι ηλεκτρονικές πληρωμές livester.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής livester.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πλαστικό χρήμα και ηλεκτρονικές αποδείξεις «όπλα» εναντίον της φοροδιαφυγής livester.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Το πλαστικό χρήμα και οι ηλεκτρονικές πληρωμές στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής livester.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link ΓΓΔΕ: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής livester.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής livester.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής lykavitos.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής mikrometoxos.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Σήμερα το 3ND ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ στο Ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA mikrometoxos.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής moneypress.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Συγκλονιστική δήλωση του πρόεδρου του ΟΕΕ: Οι αριθμοί ευημερούν και οι άνθρωποι υποφέρουν! mononews.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link [Ημερησία]: Γ. Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής multi-news.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link [Real]: Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για πάταξη της φοροδιαφυγής multi-news.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link [Ελεύθερος Τύπος]: Πλαστικό χρήμα και ηλεκτρονικές αποδείξεις «όπλα» εναντίον της φοροδιαφυγής multi-news.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link [Newsbeast]: ΓΓΔΕ: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής multi-news.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link

32 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Τίτλος Μέσο Υπηρεσία Ημ/νία Δημ/σης Link [Πρώτο Θέμα]: Πιτσιλής: Οι ηλεκτρονικές πληρωμές «κλειδί» ενάντια στη φοροδιαφυγή multi-news.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link [Πρώτο Θέμα]: Συνέδριο για την άβυσσο της φορολογικής νομοθεσίας multi-news.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής mynews.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Απόστολος Βεσυρόπουλος: "Η υπερφορολόγηση διαλύει την οικονομία" naousanews.gr Διαδίκτυο 29/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής nea-epoxi.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής neasamos.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής, ΓΓ Δημοσίων Εσόδων: Oι ηλεκτρονικές πληρωμές συμβάλουν στην πάταξη της φοροδιαφυγής netweek.gr Διαδίκτυο 28/11/2016 Link ΓΓΔΕ: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής newsbeast.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Απ. Βεσυρόπουλος: "Η υπερφορολόγηση διαλύει την οικονομία" opolitis.gr Διαδίκτυο 30/11/2016 Link Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για πάταξη της φοροδιαφυγής palmosnews.com Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Σήμερα το 3ND ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ στο Ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA palo.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Athens Law Forum on Taxation: Πλαστικό χρήμα και ηλεκτρονικές πληρωμές οι λύσεις για τη φοροδιαφυγή palo.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής palo.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Την Παρασκευή το Athens Law Forum on Taxation palo.gr Διαδίκτυο 22/11/2016 Link Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής pentapostagma.gr Διαδίκτυο 27/11/2016 Link Πιτσιλής: Οι ηλεκτρονικές πληρωμές «κλειδί» ενάντια στη φοροδιαφυγή protothema.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Συνέδριο για την... άβυσσο της φορολογικής νομοθεσίας protothema.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Πιτσιλής: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για πάταξη της φοροδιαφυγής real.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link ΓΓΔΕ: «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής reporter.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Το πλαστικό χρήμα και οι ηλεκτρονικές πληρωμές στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής reporter.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής, ΓΓ Δημοσίων Εσόδων: Oι ηλεκτρονικές πληρωμές συμβάλουν στην πάταξη της φοροδιαφυγής sepe.gr Διαδίκτυο 28/11/2016 Link 3ο Law Forum & Taxation:Το πλαστικό χρήμα και οι ηλεκτρονικές πληρωμές απάντηση στη φοροδιαφυγή sofokleousin.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Συνέδριο «ATHENS LAW FORUM ON TAXATION» από την Palladian sofokleousin.gr Διαδίκτυο 21/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές, «κλειδί» για την πάταξη της φοροδιαφυγής sportandbusiness.gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link «Κλειδί» οι ηλεκτρονικές συναλλαγές για την πάταξη της φοροδιαφυγής thessbomb.blogspot. gr Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Γ. Πιτσιλής: Σημαντικές οι ηλεκτρονικές πληρωμές για την πάταξη της φοροδιαφυγής tromaktiko.org Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Σήμερα το 3ND ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ στο Ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA tromaktiko.org Διαδίκτυο 25/11/2016 Link Βεσυρόπουλος: «Η υπερφορολόγηση διαλύει την οικονομία» Βεροιώτης Διαδίκτυο 29/11/2016 Link

33 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ amna.gr avgi.gr

34 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ avgi.gr bankingnews.gr

35 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ bankwars.gr bankwars.gr blog.gr

36 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ briefingnews.gr businessnews.gr capital.gr

37 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ capital.gr creteplus.gr dealnews.gr

38 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ dealnews.gr dikaiologitika.gr e-forologia.gr

39 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ economy365.gr eklogika.gr eleftherostypos.gr

40 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ EMEA.gr emvolos.gr enikonomia.gr

41 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ependisinews.gr epixeireite.duth.gr ersanews.gr

42 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ evrytanika.gr faretra.info foninaousis.gr

43 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ forin.gr iapopsi.gr ictplus.gr

44 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ iefimerida.gr Imathia Free Bloggers (Ammosimathia Blog) imerisia-ver.gr

45 imerisia.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ insider.gr insurancedaily.gr

46 insurancedaily.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ kerdos.gr laikoyra.gr

47 left.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ liberal.gr livester.gr

48 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ livester.gr livester.gr livester.gr livester.gr livester.gr

49 lykavitos.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ mikrometoxos.gr mikrometoxos.gr

50 moneypress.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ mononews.gr multi-news.gr

51 multi-news.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ multi-news.gr multi-news.gr

52 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ nea-epoxi.gr naousanews.gr mynews.gr

53 nea-epoxi.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ neasamos.gr netweek.gr

54 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ newsbeast.gr opolitis.gr palmosnews.com

55 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ palo.gr palo.gr palo.gr palo.gr

56 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ pentapostagma.gr protothema.gr protothema.gr

57 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ real.gr reporter.gr reporter.gr

58 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ sepe.gr sofokleousin.gr sofokleousin.gr

59 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ sportandbusiness.gr thessbomb.blogspot.gr tromaktiko.org

60 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ tromaktiko.org Βεροιώτης

61 WEB TV Υπεραποσβέσεις και φορολογική σταθερότητα καταλύτες για επενδύσεις Τίτλος Μέσο Υπηρεσία Ημ/νία Δημ/σης Link capital.gr Web TV 1/12/2016 Link Τι αλλάζει το 2017 στις τιμές των τσιγάρων capital.gr Web TV 5/12/2016 Link

62 WEB TV

63 Το «3 RD ATHENS LAW FORUM ON TAXATION», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

64

65

66

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS LAW FORUM ON TAXATION που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ και του OEE, στέφθηκε με επιτυχία τόσο από πλευράς παρουσίασης και διάρθρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το 2 ND ATHENS LAW FORUM ON TAXATION πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/11, στο ξενοδοχείο N.J.V. ATHENS PLAZA, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TO ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TO ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 nd ATHENS LAW FORUM ON TAXATION: TO ΣΤΑΘΕΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝ ΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ Αθήνα, 20 Νοεµβρίου 2015. Το σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «CORPORATE LAWYERS FORUM», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 από την Palladian Conferences, στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «Athens Health Forum 2016», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «3 RD FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 από την Palladian, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, σε συνεργασία με το FnB Daily και

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (Σ.Ε.Β.Τ.), του Εμπορικού

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Η PALLADIAN διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ. Το συνέδριο, που θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Στο 2 ND ΑΤΗΕΝS HEALTH FORUM 2015 που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Ε.Ε (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος) και της Π.Ε.Φ. (Πανελλήνια

Διαβάστε περισσότερα

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

REBUILDING HEALTH IN GREECE 24.06 AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ 24.06 2014 Συνεδριακό Κέντρο ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ REBUILDING HEALTH IN GREECE AΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το Athens Health Forum, που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα του Π.Ε.Φ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «LAW FORUM ON DATA PROTECTION & PRIVACY», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 από την Palladian, στο N.J.V Athens Plaza, υπό την αιγίδα του υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το «2nd CITY CONNECT FORUM & EXHIBITION», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, στο Ξενοδοχείο Wyndham από το Δ.Ε.Π.ΑΝ. (Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ν.J.V. ATHENS PLAZA

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ν.J.V. ATHENS PLAZA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.11.16 Ν.J.V. ATHENS PLAZA WWW.PALLADIANCONFERENCES.GR UNDER THE AUSPICES OF SILVER SPONSOR SUPPORTERS COMMUNICATION SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 09.00-09.30 Προσέλευση & Εγγραφές 09.30-10.00

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η μεγαλύτερη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στο δικηγορικό επάγγελμα είναι επιτακτική αφού βελτιώνει την παραγωγικότητα και αυξάνει το επίπεδο παροχής των υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η συλλογή δεδομένων μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, τα σύγχρονα εργαλεία Digital Marketing και οι προβληματισμοί για τη λήψη της συγκατάθεσης και οι ηλεκτρονικές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, O Σύνδεσμος HELLENIC FACILITY MANAGEMENT ASSOCIATION (HFMA), που εκπροσωπεί τις ελληνικές εταιρίες για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εγκαταστάσεων, διοργάνωσε με

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Το ΑΤΗΕΝS DIABETES FORUM-Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή που διοργανώθηκε από την Palladian, υπό την αιγίδα της Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ, του Σ.Φ.Ε.Ε και της Π.Ε.Φ., στέφθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Η διευθέτηση νομικών ζητημάτων μέσω της διαμεσολάβησης, η διαχείριση ρίσκου σε μεγάλες συμβάσεις, η επίλυση διαφορών από την οπτική γωνία του έμμισθου δικηγόρου,

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Οι παράγοντες κλειδιά για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, η αποτελεσματικότητα, η ευθύνη και η διαφάνεια της εταιρικής διακυβέρνησης, οι ευκαιρίες επενδύσεων

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza

www.palladianconferences.gr Τετάρτη 20 Μαΐου Ν. J.V. Athens Plaza 20 Μαΐου Ν. J.V. 2015 2nd ATHENS HEALTH FORUM Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2nd ATHENS HEALTH FORUM. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου 2015, στo ξενοδοχείο. Την επιμέλεια του συνεδρίου

Διαβάστε περισσότερα

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14

HOTEL TITANIA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.11.14 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ H PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και διαβούλευσης, με επίκεντρο το φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας

Το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας Κολοκοτρώνη 11 Τ.Κ. 105-62 Αθήνα Τηλ : 2103247378 2105786921 - Fax : 2105786912 Http://www.iofom.gr / E-mail : info@iofom.gr ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ FORUM 2009 1 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων Στυλιανός-Ιωάννης Γ. Κουτνατζής Λέκτορας Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Δικηγόρος [MK legal] Δ.Ν. (FU-Berlin), LL.M. (Harvard) Δημ. Σούτσου 9, 11521,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΣΕΧΒ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΣΕΧΒ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΩΝ ΣΕΧΒ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση Δ.Σ. Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συνάντηση Δ.Σ. Συνδέσμου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα,31/5/18 Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ - ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΔ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Αθήνα,31/5/18 Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ - ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΔ. Σ Υ Ν Δ Ε Σ Μ Ο Σ Μ Ε Τ Α Λ Ε Υ Τ Ι Κ Ω Ν Ε Π Ι Χ Ε Ι Ρ Η Σ Ε Ω Ν ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ - ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤΟΔ. 349/2012 ΟΔΟΣ ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β 10 & ΡΗΓΙΛΛΗΣ - ΑΘΗΝΑ 10674 - τηλ. 210-7215900-902-903 - fax 210-7215950

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 2016-2020 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Οι δυσμενείς δημοσιονομικές συνθήκες ενισχύουν την απαίτηση της κοινωνίας, τόσο για αυξημένη αποδοτικότητα,

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικά Πρακτικά Το πλαίσιο αναμόρφωση των διατάξεων του πλαισίου για τη λειτουργία των εταιρικών μετασχηματισμών

Συνοπτικά Πρακτικά Το πλαίσιο αναμόρφωση των διατάξεων του πλαισίου για τη λειτουργία των εταιρικών μετασχηματισμών Εργαστήριο Διαβούλευσης Ευρεία Συνάντηση Οικονομικών Διευθυντών// Φορολογικών Στελεχών Επιχειρήσεων Μελών του ΣΕΒ «Το νέο θεσμικό πλαίσιο των εταιρικών μετασχηματισμών» Γραφεία ΣΕΒ, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary.

Tετάρτη. Company Background. Marketing Plan. Competitor Analysis. financial planning. Mission Statement. Opportunities. Business Summary. Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Χρήσιμα συμπεράσματα για τη θέση και τους ρόλους της γυναίκας στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα εξήχθησαν, στο συνέδριο «ΑΤΗΕNS WOMEN FORUM», που πραγματοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Ιουνίου 2016 Σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) Η PALLADIAN CONFERENCES σε συνεργασία με την Association of Corporate Counsel Europe (ACC Europe) και υπό την αιγίδα του Δικηγορικού

Διαβάστε περισσότερα

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE

3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE 3 Rd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences, σε συνεργασία με το FnB Daily, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Tρίτη 25

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικό Σχέδιο 2013-2017

Στρατηγικό Σχέδιο 2013-2017 Στρατηγικό Σχέδιο 2013-2017 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Η δυσμενής οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας έχει αναδείξει την επίτευξη των στόχων Δημοσίων Εσόδων σε κρίσιμο παράγοντα

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρήσεις και Ψηφιακή Οικονομία: Νέες Θέσεις Εργασίας, Καλύτερες Υπηρεσίες

Επιχειρήσεις και Ψηφιακή Οικονομία: Νέες Θέσεις Εργασίας, Καλύτερες Υπηρεσίες Α. Η Ψηφιακή Ωριμότητα της Ελλάδας Οι ψηφιακές υπηρεσίες στην Ελλάδα παρουσιάζουν χαμηλότερη διείσδυση και μικρότερη ανάπτυξη σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόσφατες αναλύσεις καταδεικνύουν

Διαβάστε περισσότερα

Για την επόμενη ημέρα: Η αισιοδοξία επιστρέφει στην οικονομία

Για την επόμενη ημέρα: Η αισιοδοξία επιστρέφει στην οικονομία ΕΞΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ «Η» Για την επόμενη ημέρα: Η αισιοδοξία επιστρέφει στην οικονομία Του Γιώργου Μανέττα gmanettas@pegasus.gr Βελτίωση του κλίματος υπέρ της Ελλάδας στο εξωτερικό, αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

52 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος»

52 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος» 52 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου με την επωνυμία «Σύνδεσμος Δικηγορικών Εταιρειών Ελλάδος» Στην Αθήνα σήμερα, 8 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17:00 συνήλθε στα επί της οδού Βουκουρεστίου

Διαβάστε περισσότερα

Συμπεράσματα Θέσεις/Προτάσεις. Σταύρος Κώστας. Πρόεδρος Φορολογικής Επιτροπής

Συμπεράσματα Θέσεις/Προτάσεις. Σταύρος Κώστας. Πρόεδρος Φορολογικής Επιτροπής Συμπεράσματα Θέσεις/Προτάσεις Σταύρος Κώστας Πρόεδρος Φορολογικής Επιτροπής I. ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ Να εξασφαλίζει τα απαραίτητα έσοδα για τη λειτουργία του

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza.

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Ν. J.V. Athens Plaza. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά το ATHENS HEALTH FORUM 2016 το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016, στο N.J.V. Athens Plaza. Στο συνέδριο, το συντονισμό του

Διαβάστε περισσότερα

SBD SAMOS BUSINESS DEVELOPMENT

SBD SAMOS BUSINESS DEVELOPMENT UNDER THE AUSPICES OF GOLD SPONSORS CONTRIBUTOR SBD SAMOS BUSINESS DEVELOPMENT SUPPORTERS SCIENTIFIC PARTNER KNOWLEDGE PARTNER COMMUNICATION SPONSORS ΤΟΠΟΣ N.J.V. ATHENS PLAZA 09:00 09:30 Προσέλευση Εγγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα μειωθούν δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές. Σε 20% κατ αρχήν και 15% στη συνέχεια η επιβάρυνση για νομικά πρόσωπα

Πώς θα μειωθούν δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές. Σε 20% κατ αρχήν και 15% στη συνέχεια η επιβάρυνση για νομικά πρόσωπα Πώς θα μειωθούν δραστικά οι φορολογικοί συντελεστές Σε 20% κατ αρχήν και 15% στη συνέχεια η επιβάρυνση για νομικά πρόσωπα Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 10:26 UPD:10:27 Αναδημοσίευση από τη «Ναυτεμπορική».

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Αθήνα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΣΕ ΚΑΛΥΜΝΟ ΚΑΙ ΚΩ Η Γενική Γραμματέας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ)

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ) ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ) Το ισχύον σύστημα φορολογίας εισοδήματος έχει αποτύχει. Συνδέεται με υψηλή φοροδιαφυγή

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ- ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Αθήνα, 10 Ιουνίου 2015 Αριθ. Πρωτ. Δ.ΟΡΓ.Β ΕΞ2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ- ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Αθήνα, 10 Ιουνίου 2015 Αριθ. Πρωτ. Δ.ΟΡΓ.Β ΕΞ2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 ΑΔΑ: ΦΕΚ: ΥΟΔΔ 444/22-6-2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ- ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Αθήνα, 10 Ιουνίου 2015 Αριθ. Πρωτ. Δ.ΟΡΓ.Β. 1079966ΕΞ2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, υπό την αιγίδα του Π.Ο.ΣΣ.Α.Σ.ΔΙΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. α) Του άρθρου 89 του π.δ. 284/1988 (Α 128) «Οργανισμός του Υπουργείου

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. α) Του άρθρου 89 του π.δ. 284/1988 (Α 128) «Οργανισμός του Υπουργείου 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β -ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ αριθμ. 5/2019 Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ αριθμ. 5/2019 Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΥΠ.Υ.ΜΕ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR

2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ N.J.V ATHENS PLAZA WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR 2ND 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 WW W.PALLADIANC ONFERENCES.GR Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το Συνέδριο «2nd CORPORATE LAWYERS FORUM Preventing risk and crisis», ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών

ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. το μέλλον του συστήματος υγείας στην Ελλάδα, την προοπτική των φαρμακευτικών ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ H PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το ATHENS HEALTH FORUM 2014: Rebuilding Health in Greece, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Ιουνίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Διαβάστε περισσότερα

Επικαιρότητα. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό. τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΑ,

Επικαιρότητα. της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό. τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων Σχέσεων του ΒΕΑ, Επικαιρότητα Αθήνα 27-9-2013 Παραθέτουμε πιο κάτω τις σύντομες ειδήσεις από την επικαιρότητα της ημέρας. (Για περισσότερες πληροφορίες στον ημερήσιο οικονομικό τύπο ή στο Τμήμα Τύπου - Εκδόσεων & Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a

ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ. ο aσθενης στο προσκηνιο. 16 Φεβρουαρίου 2016. ν. j.v. a t h e n s p l a z a ν. j.v. a t h e n s p l a z a Η PALLADIAN CONFERENCES διοργανώνει το 2ο Συνέδριο για τα Χρόνια Αναπνευστικα Νοσήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για ένα ετήσιο θεσμό συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Προς Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2012

Προς Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡAΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Μητροπόλεως 12-14 Τ.Κ. 10563 Αθήνα, Τηλ. 5202250 / 5202260 / 5202270 TELEFAX. 5227300 ΠΡΟΕΔΡΟΣ Προς Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2012 τον Πρόεδρο και τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Αγαπητοί Σύνεδροι, Ο ρόλος του έμμισθου δικηγόρου σε σχέση με θέματα Κανονιστικής Συμμόρφωσης, η Επιχειρηματική Ηθική ως μέσο ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας, καθώς και η εμπορική

Διαβάστε περισσότερα

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities

ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ Tετάρτη 8 Ιουλίου 2015 Company Background Marketing Plan Competitor Analysis financial planning Mission Statement Opportunities Business Summary Opportunities 2012 2015 tion Company Background Marketing Plan Tετάρτη 2 nd FOOD FOR SUCCESS CONFERENCE η Palladian Conferences σε συνεργασία με το www.foodbusiness.gr διοργανώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

«Ο Λογιστής Φοροτεχνικός και η Ευρωπαϊκή πραγματικότητα»

«Ο Λογιστής Φοροτεχνικός και η Ευρωπαϊκή πραγματικότητα» Επιλογή θεμάτων: Αθανάσιος Δεληγιάννης -Υπ. Δημοσίων Σχέσεων Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Π α ν ε λ λ ή ν ι α Ο μ ο σ π ο ν δ ί α Φ ο ρ ο τ ε χ ν ι κ ώ ν Ε λ ε υ θ έ ρ ω ν Ε π α γ γ ε λ μ α τ ι ώ ν Π ε ρ ι ο δ ι κ ή Ε ν

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Μπίτσιου

Χαιρετισμός του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Μπίτσιου Χαιρετισμός του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Μπίτσιου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος Σάββατο, 28 Μαΐου 2016 Ξενοδοχείο VALIS RESORT

Διαβάστε περισσότερα

1. ΚΥΠΕ 2. ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS 3. SIGMALIVE 4. Από την πλευρά τους, CIPA δια του προέδρου του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη και CIBA δια του προέδρου του και πρώην υπουργού Υγείας, Φρίξου Σαββίδη, έκαναν λόγο για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. Φορολογική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. Φορολογική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Φορολογική Πολιτική και Οικονομική Ανάπτυξη Στόχος μαθήματος Κατανόηση των τρόπων με τους οποίους η φορολογική πολιτική μπορεί να επηρεάσει την ευημερία μιας κοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ /2017, ΦΕΚ 3993/Β/

Αριθμ /2017, ΦΕΚ 3993/Β/ 1 Αριθμ. 38405/2017, ΦΕΚ 3993/Β/15.11.2017 Κατανομή κρατικής οικονομικής ενίσχυσης έτους 2017 (ε δόση) στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 24 Μαΐου 2017 Η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ) διοργανώνει το 2 ND ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΗΛΙΟΣ ΓΚΕΝΕΡΑΛΗΣ Λύσεις μπροστά Στις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις ξένων και Ελλήνων επιχειρηματιών μπορούν πλέον να ανταποκριθούν μόνο σύγχρονες δικηγορικές εταιρίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Οινοπνευματωδών Ποτών (ΕΦΚΟΠ)

Πολιτική Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Οινοπνευματωδών Ποτών (ΕΦΚΟΠ) Πολιτική Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Οινοπνευματωδών Ποτών (ΕΦΚΟΠ) Αποτιμούμε μια υφεσιακή πολιτική, οραματιζόμενοι την βιώσιμη ανάπτυξη Ευγενία Ζωντανού Commercial Finance Director, Diageo Hellas ανά 1000

Διαβάστε περισσότερα

Πέτρος Πανταζόπουλος, Δικηγόρος, ΔΝ

Πέτρος Πανταζόπουλος, Δικηγόρος, ΔΝ Ο θεσμός των Special Tax Zones: Μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματικό τρόπο άσκησης φορολογικής πολιτικής στην εποχή της διεθνούς φορολογικής συνεργασίας; 6 th Taxation Law Forum NJV Athens Plaza 8.10.2019

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 Αθήνα ~ NJV Athens Plaza. Ημερίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους-Φιλοξενία Εκπροσώπου της ECSLA

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 Αθήνα ~ NJV Athens Plaza. Ημερίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους-Φιλοξενία Εκπροσώπου της ECSLA Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 Αθήνα ~ NJV Athens Plaza Ημερίδα της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους-Φιλοξενία Εκπροσώπου της ECSLA «ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ». Την Παρασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Από 1)ΕΛΦΕΕ Ρόδου 2)ΕΛΦΕΕ Βορείου συγκροτήματος Δωδ/σου Κω 3)ΕΛΦΕΕ Καλύμνου 4)ΣΑΛ/ΦΧ ΧΑΝΙΩΝ 5)ΕΦΕΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 6)ΣΕΛΚΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 7)ΣΛ ΘΗΡΑΣ 8)ΣΛΦ ΜΕΣΣΑΡΑΣ 9)ΣΛ ΝΑΞΟΥ ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ 10)ΣΛ ΠΑΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Β -ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Ταχ. Δ/νση: Λεωχάρους 2 Ταχ. Κώδικας: 10184 Αθήνα Πληροφορίες: Φωτεινή

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2. I. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ Α, Β, Γ, Δ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΜΗΜΑ Δ II. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ & Ε.Φ.Κ. - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΑ: 7ΤΑΠΗ-ΔΡ8 ΦΕΚ: Β 377/18-03-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Αριθ. πρωτ.: Δ6Α 1103045 ΕΞ 2014/11.7.2014 Σύσταση, συγκρότηση και ορισμός μελών Ομάδας Εργασίας στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, για την προπαρασκευή των αναγκαίων προσαρμογών

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM - Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

6 th TAXATION LAW FORUM. Τρίτη, 08 Οκτωβρίου N.J.V. Athens Plaza PALLADIAN CONFERENCES

6 th TAXATION LAW FORUM. Τρίτη, 08 Οκτωβρίου N.J.V. Athens Plaza PALLADIAN CONFERENCES 6 th TAXATION LAW FORUM Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 N.J.V. Athens Plaza PALLADIAN CONFERENCES Organizer PALLADIAN CONFERENCES Auspices Gold Sponsors Bronze Sponsor Supporters Scientific Partner Knowledge

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ-ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΜΗΜΑ Α -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της. Σύστασης για ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της. Σύστασης για ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 2.3.2015 COM(2015) 99 final ANNEX 1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της Σύστασης για ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τους γενικούς προσανατολισμούς των οικονομικών πολιτικών των κρατών μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 4533 2 Φεβρουαρίου 2018 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 308 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1 Σύσταση - Λειτουργία Μητρώου Επαληθευτών / Πιστοποιητών Πράξεων, με σκοπό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ Το 1 st International Arbitration Forum, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Διαιτησίας, την υποστήριξη του περιοδικού «διαιτησία» και την επιστημονική διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Λαθρεμπόριο Καπνού: Βόμβα στην Καρδιά της Ελληνικής Οικονομίας

Λαθρεμπόριο Καπνού: Βόμβα στην Καρδιά της Ελληνικής Οικονομίας Restart Λαθρεμπόριο Καπνού: Βόμβα στην Καρδιά της Ελληνικής Οικονομίας Γιάννης Αθανασιάδης τής Χρημ/κών& Τελωνειακών Θεμάτων Νοέμβριος 2015, Θεσσ κλάδος των καπνικών στην ελληνική οικονομία θαρά έσοδα

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτες παρατηρήσεις και απόψεις για τα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ"

Πρώτες παρατηρήσεις και απόψεις για τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Πρώτες παρατηρήσεις και απόψεις για τα "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ" Γενικά Το νοµοσχέδιο αυτό αποτελεί ένα σηµαντικό µεταρρυθµιστικό βήµα, εκσυγχρονίζοντας το λογιστικό πλαίσιο της Ελλάδος, 35 χρόνια µετά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Δυτικής Κρήτης 2011-2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Εκδηλώσεις 2011 15 και 16 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε σε Ρέθυμνο και Χανιά αντίστοιχα, το πρώτο σεμινάριο με Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

Η Βιομηχανία Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα

Η Βιομηχανία Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα Η Βιομηχανία Ψηφιακής Τεχνολογίας στην Ελλάδα Τάσος Τζήκας Πρόεδρος ΔΣ 23 Απριλίου 2013 Ποιος είναι ο ΣΕΠΕ F E D E R A T I O N O F H E L L E N I C I C T E N T E R P R I S E S D I G I T A L E U R O P E,

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνική Ποτοποιία- Αποσταγματοποιία Προκλήσεις & Προοπτικές. κ. Χάρης Μαυράκης

Ελληνική Ποτοποιία- Αποσταγματοποιία Προκλήσεις & Προοπτικές. κ. Χάρης Μαυράκης Ελληνική Ποτοποιία- Αποσταγματοποιία Προκλήσεις & Προοπτικές κ. Χάρης Μαυράκης Ημερίδα ΣΕΑΟΠ 22.6. 2017 Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ ΓΕΝΙΚΑ 2 Η συνεισφορά του κλάδου των αλκοολούχων στην Εθνική Οικονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 3 Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 3 Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 3 Ο Ευκαιρίες και Προβληματισμοί για Επενδύσεις Γεώργιος Σ. Μαυραγάνης LL.M., Ph.D. (UCL) Δικηγόρος πρώην Υφυπουργός Οικονομικών 1 ΑΕΠ 0,8% το 2014, 0,8% στο

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α ΕΞ 2014/ Τροποποίηση και συμπλή

Αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α ΕΞ 2014/ Τροποποίηση και συμπλή Πίνακας περιεχομένων Αριθμ. Δ.ΟΡΓ.Α 1159205 ΕΞ 2014/1.12.2014 Τροποποίηση και συμπλήρωση της υπ' αριθ. Δ6Α 1058824 ΕΞ 2014/08-04-2014 (Β' 865, 1079 και 1846) απόφασης του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Φορολογική αφαίμαξη χωρίς ανάπτυξη, ή, λιγότεροι φόροι για ανάπτυξη;

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Φορολογική αφαίμαξη χωρίς ανάπτυξη, ή, λιγότεροι φόροι για ανάπτυξη; ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ Φορολογική αφαίμαξη χωρίς ανάπτυξη, ή, λιγότεροι φόροι για ανάπτυξη; Στέλιος Πέτσας Διευθυντής Γραφείου Προέδρου Νέας Δημοκρατίας Η Ελλάδα έχει από τους υψηλότερους οριακούς φορολογικούς

Διαβάστε περισσότερα

Partners, CSR Review. HELLENIC BOTTLING COMPANY, HELLENIC PETROLEUM, NOVARTIS HELLAS, ABBOTT

Partners, CSR Review. HELLENIC BOTTLING COMPANY, HELLENIC PETROLEUM, NOVARTIS HELLAS, ABBOTT ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10 ο ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Κτίζοντας Υπεύθυνες Εταιρείες Λύσεις για ένα Καλύτερο Αύριο Αθήνα, 8 Ιουνίου 2012. Με µεγάλη επιτυχία πραγµατοποιήθηκε το 10 ο ετήσιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί

ΕπιχειρούΜµΕ µαζί ΑνεβαίνουΜµΕ µαζί Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π Ρ Ο Γ Κέντρο Πολιτισµού Ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα 11:00 Ρ Α Μ Μ Α Συνέδριο Μεσαίων & Μικρών Οδηγός Ανάπτυξης των ΜµΕ Π

Διαβάστε περισσότερα

HΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με θέμα «Δείκτες επαγγελματικών ακινήτων και στρατηγικές διαχείρισης των χαρτοφυλακίων ακινήτων στην Ελλάδα»

HΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με θέμα «Δείκτες επαγγελματικών ακινήτων και στρατηγικές διαχείρισης των χαρτοφυλακίων ακινήτων στην Ελλάδα» HΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με θέμα «Δείκτες επαγγελματικών ακινήτων και στρατηγικές διαχείρισης των χαρτοφυλακίων ακινήτων στην Ελλάδα» Κυρίες και κύριοι, Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 Χαιρετισμός από

Διαβάστε περισσότερα

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza

Παρασκευή Ν.J.V. Athens Plaza Παρασκευή 17.02.17 www.palladianconferences.gr Η PALLADIAN διοργανώνει το Law Forum on Data Protection & Privacy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens

Διαβάστε περισσότερα

στην ηµερίδα του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου

στην ηµερίδα του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου Χαιρετισµός του κ. ιονύση Νικολάου Γενικού ιευθυντή στην ηµερίδα του Ελληνο-Αµερικανικού Εµπορικού Επιµελητηρίου «Τα χρονίζοντα φορολογικά προβλήµατα των επιχειρήσεων στην τελική ευθεία της φορολογικής

Διαβάστε περισσότερα

Καραγιάννη - Δ. Σύμβουλος της εταιρείας XL Furniture Antonis με θέμα

Καραγιάννη - Δ. Σύμβουλος της εταιρείας XL Furniture Antonis με θέμα ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ & ΕΠΙΠΛΟΥ οδός Γρίβα 11, Τ.Κ. 43100 Καρδίτσα Πληροφορίες Δρ. Γεώργιος Νταλός Καρδίτσα, 2/2/2017 τηλ.: 24410 64747,6932615800 fax: 24410

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Πρωτοποριακή & Επιστημονική Υπηρεσία

Νέα Πρωτοποριακή & Επιστημονική Υπηρεσία Νέα Πρωτοποριακή & Επιστημονική Υπηρεσία Η μεγαλύτερη και πληρέστερη βάση με 15000+ επιστημονικές απαντήσεις ερωτημάτων Η νέα υπηρεσία KOMVOS Advanced Services Η Epsilon Net μετά από 15 και πλέον έτη,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΑ: 7Σ6ΚΗ-ΚΨΘ ΦΕΚ: Β 374/18-03-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Εισαγωγή

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ. Εισαγωγή ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ Εισαγωγή Οι δημόσιες συμβάσεις είναι ένα νομικό και αναπτυξιακό εργαλείο μέσω του οποίου το κράτος αγοράζει από τον ιδιωτικό τομέα αγαθά και υπηρεσίες ή αναθέτει στον ιδιωτικό τομέα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Β -ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ-ΤΜΗΜΑ B 2. ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 7ΔΖΟΗ-ΜΚΥ ΦΕΚ: Β 3052/ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΔΑ: 7ΔΖΟΗ-ΜΚΥ ΦΕΚ: Β 3052/ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΔΑ: 7ΔΖΟΗ-ΜΚΥ ΦΕΚ: Β 3052/4-12-2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ E ΕΦΗΜΕΡΙ Α ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 8411 8 Νοεμβρίου 2016 ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 1134 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 Υπουργείο Οικονομικών 2 Αποκεντρωμένες Διοικήσεις 3 Οργανισμοί - Λοιποί Φορείς 1 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΤΟΠΕΚΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» Ημερομηνία 30 & 31/10/2013 Χώρος: Αίθουσα Συνεδριάσεων Αναπτυξιακής Λευκάδας Δ/νση : Γολέμη 5-7 2 ος όροφος

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. Παρουσίαση Έκθεσης Α τριμήνου 2018 Τετάρτη 30/5/2018

Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή. Παρουσίαση Έκθεσης Α τριμήνου 2018 Τετάρτη 30/5/2018 Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Παρουσίαση Έκθεσης Α τριμήνου 2018 Τετάρτη 30/5/2018 Σκοπός Τεκμηριωμένη ενημέρωση του Κοινοβουλίου και των πολιτών για τις σημαντικότερες μακροοικονομικές,

Διαβάστε περισσότερα

2 ο ATHENS DIABETES FORUM

2 ο ATHENS DIABETES FORUM 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το 2 ο ATHENS DIABETES FORUM Σακχαρώδης Διαβήτης & Διατροφή, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου,

Διαβάστε περισσότερα

Πατούλης: Ουραγός η Ελλάδα στη διαχείριση των αστικών αποβλήτων

Πατούλης: Ουραγός η Ελλάδα στη διαχείριση των αστικών αποβλήτων ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Πατούλης: Ουραγός η Ελλάδα στη διαχείριση των αστικών αποβλήτων 15/01/201618:041 Εκτύπωση 0 FacebookTwitterGoogle+LinkedIn SHARES Η ΚΕΔΕ κάνει Νέο Ξεκίνημα στο δημόσιο διάλογο για το εθνικό

Διαβάστε περισσότερα

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου

www.palladianconferences.gr διαβήτης & διατροφή Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 Αίγλη Ζαππείου διαβήτης & διατροφή Η PALLADIAN COMMUNICATIONS SPECIALISTS διοργανώνει το ATHENS DIABETES FORUM, με στόχο τη δημιουργία ενός ετήσιου θεσμού συνάντησης, διαλόγου, ενημέρωσης και πολιτικών για το ζήτημα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. Που προέκυψε από τη Λαϊκή Συνέλευση της 12 ης Μαρτίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. Που προέκυψε από τη Λαϊκή Συνέλευση της 12 ης Μαρτίου 2012 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ Που προέκυψε από τη Λαϊκή Συνέλευση της 12 ης Μαρτίου 2012 Ενάντια στο κλείσιμο των Υπηρεσιών της Καλλονής ( Δ.Ο.Υ- Ι.Κ.Α τηλ. Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα