Απολογισμός του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών έτους Γενική Συνέλευση 18 Ιανουαρίου 2014

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Απολογισμός του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών έτους 2013. Γενική Συνέλευση 18 Ιανουαρίου 2014"

Transcript

1 Απολογισμός του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών έτους 2013 Γενική Συνέλευση 18 Ιανουαρίου 2014

2 Ενότητες Παρουσίασης 1) Ενέργειες ενώπιον Διεθνών Οργανισμών για την διεθνοποίηση του ζητήματος της Αποκατάστασης και Θεραπείας προς τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης. 2) Ενέργειες προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας. 3) Επαφές με το Υπ. Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και άλλους φορείς της Ελληνικής Πολιτείας. 4) Ενέργειες υπέρ της Παιδείας-Υποτροφίες. 5) Ενέργειες για την κατάσταση του Εθνικού Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Βαλουκλί. 6) Συνεργασία με Ομογενειακούς Φορείς. 7) Συνεργασία με τα μέλη Σωματεία-Προετοιμασία 3 ης Γιορτής Κωνσταντινουπολιτών. 8) Επετειακές Εκδηλώσεις. 9) Σεμινάρια-Επιμόρφωση νέας γενιάς. 10) Προγράμματα και υποβολές προτάσεων. 11) Ενέργειες ενώπιον φορέων της Δημόσιας Διοίκησης για τα προβλήματα που απασχολούν τους Κων/λιτες στην Ελλάδα. 12) Διεκδίκηση της νομιμότητας σε Κληροδοτήματα που αφορούν Κωνσταντινουπολίτες και την αξιοποίηση τους υπέρ των εχόντων ανάγκη Πολίτες. 13) Έκτακτη Γ.Σ. 12/10/ ) Συμπεράσματα.

3 Ενέργειες ενώπιον Διεθνών Οργανισμών για την διεθνοποίηση του ζητήματος της Αποκατάστασης και Θεραπείας προς τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης Η Οι.Ομ.Κω ως ΜΚΟ έχοντας γίνει από το 2012 μέλος της Economic and Social Commission του ΟΗΕ και με την ίδρυση του Συλλ. Κων/λιτών Ελβετίας προέβη σε σειρά παρουσιάσεων στα συνέδρια των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και Μειονοτήτων κατά το έτος Ειδικότερα: α) την 3/3 παρουσιάστηκαν οι εισηγήσεις με θέμα: «Respect on Religious Freedoms and Rights» και «The Remedy and Reparations towards the Greek Community of Istanbul subjected to serious human rights violations during the period » και β) την 26-27/11 παρουσιάστηκαν στο Forum on Minority Issues Sixth session δύο ομιλίες: α) Problems arising of the restricted legal recognition of the Greek-Orthodox Minority of Istanbul και β) The Reconversion of Museums once being Churches to Mosques is not promoting the Interreligious Cooperation and Mutual Understanding. Οι προσπάθειες στην Γενεύη συντονίζονται από την Επιτροπή αποτελούμενη από τον Ν. Αναγνωστόπουλο και Ντ. Μοραμπιτώ.

4 Ημερίδα στο Ευρωκοινοβούλιο Πραγματοποιήθηκε την 27/2/2013 Ημερίδα στην Έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα: «Η Αποκατάσταση και οι Επανορθώσεις προς την Ελληνική Κοινότητα της Κωνσταντινούπολης: Θεμελιώδες Ζήτημα Δικαιωμάτων του Ανθρώπου». Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Μητρόπολης Γαλλίας και της Ευρωβουλευτού κ. Ροδή Κράτσα Τσαγκαροπούλου. Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από Ευρωβουλευτές, Αντιπροσωπείες της Ελλάδος και Τουρκίας και την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Βρυξελλών. Στα περιθώριο της Ημερίδας η πενταμελής αντιπροσωπεία είχε επαφές με αρμοδίους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Γεν. Διεύθυνση Διεύρυνσης, π. Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Χ. Πότερινγκ, την συντάκτρια της Έκθεση Προόδου για την Τουρκία κ. Ρία Οομεν Ρίζτεν, μέλη της Μικτής Επιτροπής Ευρ, Κοινοβουλίου και Κοινοβουλίου της Τουρκίας κτλ. Το όλο εγχείρημα υπήρξε επιτυχές παρά τις πολλαπλές δυσκολίες που υπήρξαν. Σε τακτά διαστήματα συνεχίζεται η ενημέρωση των αρμοδίων για τις εξελίξεις.

5 Γενική Συνέλευση FUEN Τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Σ.Ν.Κίσσας και Κ. Κοτζαμάνογλου συμμετείχαν στην ετήσια Γ.Σ. της Ομοσπονδίας Μειονοτήτων της Ευρώπης που έγινε στο Μπρίξεν της Ιταλίας (ν. Τιρόλο) στις 20-24/6/2013. Η Οι.Ομ.Κω υπέβαλε σε δήλωση με τίτλο: «Οι απαιτήσεις της Εκπατρισμένης Ελληνορθόδοξης Μειονότητας της Κωνσταντινούπολης από το Τουρκικό Κράτος». Στη συνέχεια του συνεδρίου διαπιστώνεται η μεγάλη ανάγκη να υπάρξει συνεργασία και με άλλες Ελληνικές Μειονότητες αλλά και η ενημέρωση όσων δεν είναι μέλη (π.χ. Ίμβρου και Τενέδου, Β. Ηπειρωτών, κτλ.). Υποβλήθηκε εισήγηση στους αρμόδιους. Διαπιστώνεται μια προσπάθεια συνεργασίας μελών της FUEN που δρουν με πνεύμα μεσοπολεμικών αντιλήψεων και κατά της ιδέας της πραγματικής Ευρωπαϊκής ιδέας. Η Οι.Ομ.Κω μελετάει το θέμα από νομικής πλευράς ώστε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.

6 Παρεμβάσεις στον ΟΑΣΕ Συμμετοχή του Ν. Ουζούνογλου του Δ.Σ. στο συνέδριο του ΟΑΣΕ για την ανεκτικότητα και τη μη διακριτική μεταχείριση στα Τίρανα (21-22 Μαΐου 2013). Η παρέμβαση είχε τίτλο: «Οι Θρησκευτικές Ελευθερίες της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Κωνσταντινούπολης». Συμμετοχή της κα. Ελίζας Φερεκύδου, 24-26/9/2013 στην Βαρσοβία με δυο παρεμβάσεις στην συνδιάσκεψη Human Dimension Implementation meeting μια σχετικά με τα μέτρα αποκατάστασης και επανόρθωσης προς την ελληνορθόδοξη μειονότητα της Πόλης βάσει των Αρχών του διεθνούς δικαίου και μια σχετικά με τις θρησκευτικές ελευθερίες. Αποστολή Υπομνήματος προς την Ομοσπονδιακή Γερμανική Κυβέρνηση για τα θέματα των δικαιωμάτων της Ελληνορθόδοξης Μειονότητας της Κωνσταντινούπολης διαμέσου της Γερμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα. Τακτική ενημέρωση για τις εξελίξεις των ζητημάτων της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Πόλης προς: Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΟΑΣΕ και της Επιτροπής Θρησκευτικών Ελευθεριών του Κογκρέσου.

7 Ενέργειες προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας. Μετά από αίτημα το Τουρκικού Υπ. Εξ. πραγματοποιήθηκε μελέτη εκκρεμοτήτων για τα ζητήματα αποκατάστασης των υπηκοοτήτων και η οποία στάλθηκε την (5/3/2013). Αποτέλεσμα: στην συνάντηση της 2/9/2013 με τον βοηθό Υπ. Εξ. Ν. Κορού διαπιστώθηκε ότι έχει καταργηθεί ο περιορισμός της απόκτησης της ιθαγένειας από μητέρα ( ), έχει δοθεί εντολή προτεραιότητας για την επιστροφή των υπηκοοτήτων, το Υπ. Εξ. εισηγήθηκε την μείωση του αντισηκώματος σε σημαντικό βαθμό. Οι περισσότερες περιπτώσεις αποκατάστασης υπηκοοτήτων που τέθηκαν καλύπτονται. Στάλθηκε επιστολή προς νέο Υπ. Παιδείας Ναμπί Αβτζί (4/2 και 26/3/2013 με κύριο θέμα την εύρεση του αρχείου και των βιβλίων του ΕΦΣΚ). Σε αντίθεση με τον προκάτοχο του δεν υπήρξε απάντηση. Θέμα ΕΦΣΚ: Το Υπ. Εξ. της Τουρκίας μετά από συνεχή και έντονα διαβήματα της Οι.Ομ.Κω. έχει αρχίσει την διερεύνηση του θέματος. Στάλθηκε αναλυτική επιστολή 9/10/2013 προς β. Υπ. Εξ. Βρέθηκαν στην Εθνική Βιβλιοθήκη περίπου 2500 βιβλία. Ζητήθηκε από την ΟΙ.Ομ.Κω. και δόθηκε ο κατάλογος των βιβλίων που είχε συντάξει το 1964 ο Πώλ Μοριώ και στάλθηκε σε έντυπη και ψηφιακή μορφή. Το θέμα τέθηκε μετά επιτάσεως στον Υπ.Εξ. Α. Νταβούντογλου την 13/12/2013 αναφέροντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες για την εκποίηση βιβλίων από την Εθνική Βιβλιοθήκη.

8

9

10 Διατύπωση Θέσεων απευθείας προς Υπ.Εξ Τουρκίας καθ. Α. Νταβούντογλου Στις 13/12/2013 μετά από πρόσκληση του ίδιου υπήρξε ανοικτή συνάντηση με τον Υπ. Εξ. Α. Νταβούντογλου στον οποίο διατυπώθηκαν οι θέσεις της Οι.Ομ.Κω εκ μέρους του Δ.Σ. από τον Πρόεδρο Ν. Ουζούνογλου: Η Οι.Ομ.Κω σταθερά και χωρίς κηδεμονίες θέτει το ζήτημα της αποκατάστασης και θεραπείας των μαζικής κλίμακας παραβιάσεων ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων ανοικτά με έντονο τρόπο πρώτα απ όλα στην ίδια την Κυβέρνηση της Τουρκίας και μετά σε όλους τους διεθνείς φορείς. ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΗΕ (Κοινωνία των Εθνών) Κρατών που υπέγραψαν την Σ. της Λωζάννης ζει κατά 98% εκτός της εστίας του. Η αναγωγή του ζητήματος σε Ελληνοτουρκικές διαφορές είναι ανιστόρητη, οδηγεί στην καταστροφική για όλο τον Ελληνισμό και ιδιαίτερα της Πόλης επίκληση της αρχής της «αμοιβαιότητας» αλλά και συγκαλύπτει τις μαζικής κλίμακας παραβιάσεις που διέπραξε το Κράτος της Τουρκίας. Τέθηκαν απευθείας το απαράδεκτο του συσχετισμού της λειτουργίας της Ι. Θεολογικής Σχολής της Χάλκης με τα Ελληνοτουρκικά, η απαράδεκτη για την ειρήνη αλλά και αντιεπιστημονική συμπεριφορά της μετατροπής μουσείων Βυζαντινών εκκλησιών σε τεμένη. Επισημάνθηκε ότι η πρόοδος της των αιτημάτων είναι πολύ περιορισμένη και τέθηκαν όλα τα ζητήματα της Ομογένειας που είναι στην Πόλη και σε κατάσταση εκπατρισμού.

11 Επαφές με το Υπ. Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και άλλους φορείς της Ελληνικής Πολιτείας. Πραγματοποιούνται τακτικές συναντήσεις με την Διεύθυνση Α4 του Υπ. Εξ. αλλά και την διπλωματική και πολιτική ηγεσία του Υπ. Εξ. (κ. Κασκαρέλη, Υφ.Εξ. κ. Α. Γεροντόπουλο). Υπ. Παιδείας: Ειδική Γραμματεία Διαπολιτισμικής και Ομογενειακής Παιδείας καθ. Α. Λινού. Υπηρεσιακούς Παράγοντες της αρμόδιας διεύθυνσης. Τακτική ενημέρωση των μελών της Επιτροπής Ελληνισμού Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων. Γενικό Προξενείο της Κων/λης και Πρεσβεία στην Άγκυρα. Υπ. Οικονομικών. Διεύθυνση Κληροδοτημάτων. Υπ. Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα Κων/λιτών στην Ελλάδα. ΙΚΑ- ΟΓΑ-Εφορία κατοίκων του Εξωτερικού και ΚΕΠ.

12 Ενέργειες υπέρ της Παιδείας-Υποτροφίες Για πρώτη φορά οργανώθηκε και υλοποιήθηκε πρόγραμμα υποτροφιών για τις/τους μαθήτριες/ες Πολίτικης καταγωγής απ όλη την Ελλάδα. Προσήλθαν 75 υποψήφιες/οι. Μετά από ενδελεχή διαδικασία συνεντεύξεων, γραπτής εξέτασης και σύγκρισης όλων των στοιχείων που υποβλήθηκαν επιλέχτηκαν 17 μαθητές ενώ σε όλους δόθηκε δωρεάν πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα του Κέντρου Αρνός. Συνεχίστηκε η υποστήριξη με υποτροφίες μαθητών της Πόλης (Ζωγράφειο και Ζάππειο σύνολο 3 υποτροφίες με το δεδομένο ότι η ΜΓΣ καλύπτει όλους τους μαθητές και επίσης η Κοινότητα Μακροχωρίου μαζί με άλλες καλύπτει του υπόλοιπους μαθητές). Κατά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, στα τέλη Μαρτίου 2013, από τετραμελή επιτροπή μελών του Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη όλων των παραγόντων της Ομογενειακής Παιδείας αποφασίστηκε η συγκρότηση ενός άτυπου φορέα για συντονισμό σε θέματα εκπαίδευσης. Ωστόσο η κοινή αυτή απόφαση δεν υλοποιήθηκε επειδή υπήρξε υπαναχώρηση από ορισμένους συμμετέχοντες. Οργάνωση συναυλιών υπέρ του προγράμματος υποτροφιών υπό τον συντονισμό του μέλους Δ.Σ. της κ. Λ. Αναπνιώτη την 6/2 με την καλλιτεχνική διεύθυνση της συμπολίτισσας κα. Ήβη Ντερμαντζή και την 9/3 με τον χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το πρόγραμμα υποτροφιών.

13 Στη συνέχεια το Δ.Σ. αποφάσισε στις 23 Μαΐου 2013 να στείλει λεπτομερή επιστολή προς την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη εκθέτοντας την επείγουσα ανάγκη της δημιουργίας ενός συντονιστικού φορέα για την Ομογενειακή Παιδεία και η λειτουργία του φορέα να προεδρεύετε από άτομο επιλογής της Α.Θ.Π. Συγκρότηση του Ομογενειακού Συμβουλίου Παιδείας: Μετά από την επιλογή από την Α.Θ.Π. του π. Δοσίθεου ως συντονιστή, τους θερινούς μήνες η Επιτροπή, αποτελούμενη από τους Προέδρους του ΣΥΡΚΙ και της Οι.Ομ.Κω. μαζί με τον π. Δοσίθεο και τον Εκπαιδευτικό Σύμβουλο της Πολιτείας κατάρτισαν κανονισμό για την λειτουργία του Συμβουλίου Ομογενειακής Παιδείας. Ο κανονισμός προβλέπει την ύπαρξη συντονιστικής επιτροπής (Οικ. Πατρ., ΣΥΡΚΙ, Οι.Ομ.Κω και Εκπ. Σύμβ.) και παράλληλα 15 μελές Συμβούλιο Ομογενειακής Παιδείας στο οποίο συμμετέχουν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής, οι 4 διευθυντές, οι 3 πρόεδροι εφοριών και εκπρόσωποι των εκπαιδευτών. Λειτουργία του Συμβουλίου Ομογενειακής Παιδείας: Έχουν πραγματοποιηθεί 4 συνεδριάσεις του Συμβουλίου και 6 της συντονιστικής επιτροπής. Το κυριότερο επίτευγμα είναι ότι επετεύχθη μετά από εισήγηση του Συμβουλίου οι Κοινότητες να αναλάβουν τα λειτουργικά έξοδα των Σχολείων Ζαππείου και Ζωγραφείου που αποτελεί πολύ σημαντική πρόοδο με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Το Συμβούλιο επίσης έχει αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες σε θέματα εκπαίδευσης.

14 Βιβλία: Τα βιβλία μαθηματικών (6,7,8,9ης) τυπώθηκαν στην Κων/λη, από την Κοινότητα Σταυροδρομίου, λόγω της υπερβολικής καθυστέρησης από το πρόγραμμα «Διόφαντος». Πρόσφατα παραλήφθηκαν 1000 βιβλία του Δημοτικού που ετοιμάστηκαν από την Οι.Ομ.Κω τα προηγούμενα χρόνια και θα σταλούν σταδιακά στην Πόλη. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μετά από πολλά χρόνια υπάρχει αύξηση του αριθμού νηπίων στο νηπιαγωγείο της Ζαππείου Σχολής (50) ενώ ο παιδικός σταθμός έχει 35 νήπια. Η αύξηση αυτή οφείλεται σε πολλές αιτίες όπως η άρση της απαγόρευσης εγγραφής μαθητών που δεν έχουν τουρκική υπηκοότητα, οι προσπάθειες βελτίωσης του επιπέδου των σπουδών, αύξηση του αριθμού των εκπαιδευτών κτλ. Παιδικός Σταθμός: Εξαιρετικοί χώροι χάρη στην μέριμνα της Κοινότητας Σταυροδρομίου και του ΣΥΡΚΙ. Υποστήριξη της Οι.Ομ.Κω με υλικοτεχνική υποδομή και παρεμβάσεις στο Υπ. Παιδείας για την έγκαιρη αποστολή νηπιαγωγών. Η Οι.Ομ.Κω. καλύπτει το 50% της αμοιβής μίας εκ των νηπιαγωγών. Νηπιαγωγείο: Αγορά επίπλων με εξασφάλιση δωρεάς. Συνεργασία με το Κέντρο ΑΡΝΟΣ για δημιουργία ηλεκτρονικών μαθημάτων για τις τάξεις δημοτικού.

15 Ενέργειες για την κατάσταση του Εθνικού Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Βαλουκλί. Το Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω από την εποχή του υπηρεσιακού συμβουλίου (2006) έχει απασχοληθεί με την κατάσταση της παρανομίας στο Ίδρυμα Βαλουκλί. Όλες οι προσπάθειες να πεισθεί ο «Διοικητής», που βρίσκεται στην θέση αυτή μετά από τον ουσιαστικό διορισμό του το 1991 από Κράτος της Τουρκίας, να προβεί σε εκλογές απέτυχαν ( ). Το 2009 υπήρξε καμπάνια συλλογής υπογραφών στην Πόλη και στην Αθήνα καλώντας τον «Διοικούντα» Δ. Καραγιάννη να προβεί σε διενέργεια εκλογών, χωρίς επίσης να αλλάξουν τα πράγματα. Οι ενέργειες του Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω από το 2009 μέχρι τέλος του έτους 2012 προς το Υπ. Εξ., όλους τους θεσμούς της πολιτείας (φορείς της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας) δεν απέδωσαν συγκεκριμένο αποτέλεσμα παρόλο που προσκομίστηκαν στοιχεία για τα περιουσιακά στοιχεία του Ιδρύματος στην Ελλάδα και την ανάγκη της διαφανούς αξιοποίησης αυτών των περιουσιακών στοιχείων. Οι ενέργειες έγιναν σε 4 διαδοχικούς Υπουργούς Εξωτερικών, Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αρμόδια υπηρεσία του Υπ. Εξ.

16 Ενέργειες εντός του 2013 για το Ίδρυμα Βαλουκλί 14 Συμπολίτες μας τον Οκτώβριο του 2012 στην Πόλη προέβησαν σε δήλωση ενώπιον της Γεν. Δνσης Βακουφίων ότι δεν αναγνωρίζουν την υπάρχουσα διοίκηση και καλούν την Γ. Δ. Βακουφιών να λάβει μέτρα για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο Ίδρυμα. Όλα τα χρόνια αυτά δεν υπήρξε κανένας απολογισμός της τεράστιας περιουσίας του Ιδρύματος στην Πόλη και την Ελλάδα. Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης πολλές φορές έχει καυτηριάσει την κατάσταση που επικρατεί στο Ίδρυμα που μαζί με άλλες δύο περιπτώσεις εφορο-επιτροπών οι οποίες βρίσκονται σε αταξία. Τον Δ.Σ. έχοντας μελετήσει το θέμα προέβη την 3/4/2103 σε εξώδικη διαμαρτυρία προς τους ενοίκους των ακινήτων του Ιδρύματος στην Ελλάδα με την οποία ζήτησε τα νοίκια να κατατεθούν στο όνομα του Ιδρύματος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων όπως προβλέπει ο νόμος. Το Δ.Σ. προέβη σε αυστηρή ανακοίνωση μετά από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Ρ.Τ.Ερντογάν και αμέσως μετά του Δ. Καραγιάννη ότι εφόσον το Κράτος αναλάβει τα έξοδα του Ιδρύματος μπορεί να παραχωρήσει τα ακίνητα (μαγαζιά) στην πλατεία Ταξίμ (12/6/2013).

17 Βαλουκλί Παράλληλα το Δ.Σ. έστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της χώρας, Πρόεδρο της ΒτΕ, Υπ. Και Υφ. Εξωτερικών, κτλ. επισημαίνοντας την σοβαρότητα της κατάστασης και της μελλοντικής τύχης του μείζονος ιδρύματος αφού αυτό υπάγεται στις ρυθμίσεις της διεθνούς Συνθήκης της Λωζάννης της οποίας συνυπογράφουσα είναι και η Ελλάδα. Την Δ.Σ. στις 22/8/2013 αποφάσισε την συμμετοχή μαζί με 33 Κωνσταντινουπολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα και η Οι.Ομ.Κω. ως νομικό πρόσωπο να καταθέσει λήψη ασφαλιστικών μέτρων ως προς την διαχείριση της περιουσίας του Ιδρύματος στην Ελλάδα. Πλέον το θέμα έχει πάρει την δικαστική της οδό.

18 Συνεργασία με Ομογενειακούς Φορείς Τακτική επικοινωνία με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Η συνεργασία με το ΣΥΡΚΙ υπήρξε σε μόνιμη βάση με κοινές συνεδριάσεις και συνεχή επικοινωνία όπως π.χ. για τα θέματα παιδείας, παιδικό σταθμό της Κοιν. Σταυροδρομίου, υποβολή από κοινού προτάσεων, υπό διαμόρφωση πρόγραμμα προσεισμικής μελέτης. Συνεχή επικοινωνία με τον κ. Π. Λ. Βίγκα εκπρόσωπο των μειονοτικών ευαγών ιδρυμάτων στην Γ. Δνση Βακουφίων. Συνεργασία με ιδρύματα της Ομογένειας για παροχή εθελοντικής εργασίας: Βιβλιοθήκη της ΜΓΣ και Σχολή Γαλατά. Συνεργασία με το Κεντρικό Παρθεναγωγείο για την προσπάθεια ίδρυσης Ρωμαίικου Πανεπιστημίου στην Πόλη. Συνεργασία με τα σχολεία της Ομογένειας διαμέσου του Συμβουλίου Ομογενειακής Παιδείας. Το 50% των αεροπορικών ταξιδιών καλύπτονται από τους συμμετέχοντες στις αποστολές και με την δωρεάν διαμονή στον ξενώνα Αγ. Κωνσταντίου με την ευγενική φιλοξενία της Κοιν. Σταυροδρομίου μηδενίστηκαν τα έξοδα ξενοδοχείων.

19 Απόφαση Δ.Σ. 14/1/2014 Ο Μορφωτικός Σύνδεσμος Μοδιού και η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών Προσκαλούν την νεολαία της Ομογένειας και της σπουδάζουσα από την Ελλάδα στην Πόλη σε τελετή κοπής της Βασιλόπιττας στον Μορφωτικό Σύνδεσμό του Μοδιού Οδός : Νεσέ 12, Χαλκηδόνα την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, ώρα Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

20 Συνεργασία με τα μέλη Σωματεία- Προετοιμασία 3 ης Γιορτής Κωνσταντινουπολιτών Πραγματοποιήθηκε ο β διαγωνισμός νέων με τίτλο «Λόγια και Χρώματα της Πόλης» με μεγάλη συμμετοχή μαθητών απ όλη την Ελλάδα και τα σχολεία της Κωνσταντινούπολης. Η Επιτροπή Συνεργασίας των Σωματείων εργάστηκε και διερευνήθηκε με μέλη που ορίστηκαν από τα μέλη σωματεία και συνεχίζει την προετοιμασία του 3 ου Φεστιβάλ-Γιορτής Κωνσταντινουπολιτών (4 συνεδριάσεις πρόσφατα) που αποφασίστηκε να γίνει τον Οκτώβριο του Πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις αλληλοενημέρωσης με τους αντιπροσώπους 14/3 και 26/6.

21 Επετειακές Εκδηλώσεις Στην επέτειο της Άλωσης εκτός από την καθιερωμένη τελετή μνήμης την Κυριακή 26/5 οργανώθηκαν δύο ημερίδες με θέμα: το μέλλον της κοινής δράσης Κωνσταντινουπολιτών και η Σημερινή Κων/λη σε συνεργασία με την ΕΤΜΕΛΑΝ. Βραβεύθηκε ο αρχιτ. Κορχάν Γκιουμούς λόγω της υποστήριξης των δικαιωμάτων της Κοινότητας μας. Ανήμερα της επετείου οργανώθηκε εκδήλωση στον ανδριάντα του Κων/νου Παλαιολόγου στο Παλαιό Φάληρο σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο. Στην επέτειο των Σεπτεμβριανών οργανώθηκε Ημερίδα με θέμα: «Τα Αιτήματα που έχουν υποβληθεί προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας για Αποκατάσταση και Επανόρθωση των μαζικής κλίμακας παραβιάσεων των δικαιωμάτων του ανθρώπου κατά της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Κωνσταντινούπολης». Ταυτόχρονα με την Ημερίδα ο Σύλλογος Μακροχωριτών οργάνωσε έκθεση, υπό την αιγίδα της Οι.Ομ.Κω., με θέμα «Τα Σεπτεμβριανά εν θερμώ στα Πρωτοσέλιδα» Με το πέρας των Σεμιναρίων τον Απρίλιο του 2013 οργανώθηκε εκδήλωση απονομής ενδεικτικών παρακολούθησης και βραβεύθηκε ο καθ. Τζενγκίζ Ακτάρ.

22 Σεμινάρια-Επιμόρφωση νέας γενιάς. Υλοποιήθηκε η απόφαση του Δ.Σ. του φθινοπώρου 2012 για την πραγματοποίηση κύκλου σεμιναρίων με θέμα: «Η Ιστορία και ο Πολιτισμός των Ρωμιών της Πόλης» με κύριο σκοπό την επιμόρφωση νέων στα θέματα του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης. Τον κύκλο 10 σεμιναρίων παρακολούθησαν συνολικά 50 κατά πλειοψηφία τους νέοι απευθείας ή από το διαδίκτυο. Στα πλαίσια του Σεμιναρίου εκπονήθηκαν πέντε εργασίες και οι οποίες είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Για φέτος αποφασίστηκε η οργάνωση νέου κύκλου με θέμα: ««Τα δικαιώματα του ανθρώπου - τα δικαιώματα των μειονοτήτων: μία προσέγγιση του ιστορικού, θεσμικού πλαισίου και η πολιτική τους εφαρμογή στη σύγχρονη Τουρκία». Έχουν πραγματοποιηθεί 4 σεμινάρια και θα συνεχιστούν στο άμεσα μέλλον. Η συμμετοχή είναι στα ίδια επίπεδα.

23 Νέα μέλη της Οι.Ομ.Κω Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών Ελβετίας. Αρωγό μέλος: Εταιρεία Μελέτης καθ ημάς Ανατολής. - Τα σωματεία Κωνσταντινουπολιτών Σικάγου και Λος Άντζελες έχουν προσκληθεί να γίνουν μέλη της Οι.Ομ.Κω.

24 Ενημέρωση Το Δ.Σ. έχει συνεχίσει την προσπάθεια της τακτικής ενημέρωσης του Κοινού με την έκδοση του μηνιαίου ενημερωτικού δελτίου σε ηλεκτρονική αλλά και έντυπη μορφή. Μέχρι τον Ιούνιο εκδιδόταν και το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο και του οποίου η συνέχεια πρέπει να εξεταστεί. Το Δ.Σ. αποφάσισε την συνεργασία με την «ΗΧΩ της ΠΟΛΗΣ» για την δημιουργία εβδομαδιαίας εκπομπής ΝΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ που έχει ήδη ξεκινήσει.

25 Απογραφή Υποβλήθηκε φάκελος αίτημα στην Αρχή Προσωπικών Δεδομένων και η οποία ενέκρινε την διενέργεια της Απογραφής Κωνσταντινουπολιτών (4/2013). Η πιλοτική εφαρμογή της Απογραφής έχει προχωρήσει (200) και την περίοδο αυτή συνεχίζεται με την διανομή του φυλλαδίου στις εκδηλώσεις που γίνονται στα σωματεία μας. Επίσης καταρτίστηκε και η διαδικασία επέκτασης της απογραφής. Συνεχίζεται εντατικά από εθελοντές η ψηφιοποίηση του αρχείου των «Εταμπλίς» που προέρχεται από την καταγραφή περίπου Πολιτών το από την Κοινωνία των Εθνών. Το έργο έχει φθάσει στο 50% περίπου της εργασίας.

26 Αρχείο Εταμπλίς

27 Ψηφιοποίηση του Αρχείου Εταμπλίς 271 PROX-74 PAGE TRAPAKI KALLIOPI DIMITRI ISTANBOUL 272 PROX-74 PAGE CHAKIRBEY AMALIA YANNAKI YEVSIMANI 1304 NIGDE 273 PROX-74 PAGE KOTSOU DIMITRI KOSTI ANNIKA 1306 NIGDE 274 PROX-74 PAGE THEODOROU MARIKA TODORI TODORA 1301 NIGDE 275 PROX-74 PAGE ZAHAROPOULOS ILIA PANAYOT KLIO 1929 ISTANBOUL 276 PROX-74 PAGE PAPAS ALEXANDRA KOSTI LOUTSIKA 1313 ISTANBOUL 277 PROX-74 PAGE SOULLER ELISAVET YORDAN FROSSO 1326 ISTANBOUL 278 PROX-74 PAGE DOXAKIS NIKDA YORGHI FILOMENI 1916 ISTANBOUL 279 PROX-74 PAGE DOXAKIS ELPIDA YORGHI FILOMENI 1928 ISTANBOUL 280 PROX-74 PAGE PERIPATOPOULOS ANASTASSIA LEONIDA KALLIOPI 1328 ISTANBOUL 281 PROX-74 PAGE PERIPATOPOULOS DESPINA ARISTODIMOS ANASTASSIA 1930 ISTANBOUL 282 PROX-74 PAGE HARITONIDIS LOUKAS HARITOS EFTALIA 1313 ISTANBOUL 283 PROX-74 PAGE ZULFUKAR AMATION ANASTAS KATINA 1903 ISTANBOUL 284 PROX-74 PAGE ZULFUKAR ARGIRO YANAKOU ISTANBOUL 285 PROX-74 PAGE PROX-74 PAGE TSIKOPOULOS LAMBRINI MIHAL DIMITRI 1319 ISTANBOUL 287 PROX-74 PAGE TSIKOPOULOS ILIA PANAYOTIS LAMBRINI 1933 ISTANBOUL 288 PROX-74 PAGE MORAITOU ARGIRO ALEXANDROU MARIA 1317 ISTANBOUL 289 PROX-74 PAGE H' YORGI VIRGINIA ANDON SOFIA 1320 ISTANBOUL 290 PROX-74 PAGE H' YORGI YORGHI YANNI VIRGINIA 1932 ISTANBOUL 291 PROX-74 PAGE STERYANIDIS YOVAN CHRISTO KALLIOPI 1323 ISTANBOUL 292 PROX-74 PAGE LEVENDOPOULOS TANOS DIMITRI AMIKA 1323 ISTANBOUL

28 Δημογραφικά Στοιχεία Θεωρητική μελέτη δείχνει ότι ο αριθμός των Κωνσταντινουπολιτών που διατηρούν την ιθαγένεια της Τουρκίας είναι περίπου σήμερα ενώ ένας ισάριθμος πληθυσμός είναι αυτός που του έχει αφαιρεθεί η ιθαγένεια στα πλαίσια του σχεδίου αφανισμού του πληθυσμού που υπάγεται στην Σ. της Λωζάννης. Ο αριθμός αυτός των προβλέπεται να μειωθεί σε στο τέλος της επόμενης δεκαετίας. Είναι διαθέσιμο δημοτολόγιο αρχείο Κωνσταντινουπολιτών που έχουν γεννηθεί στην Πόλη και διαθέτουν την Ελληνική ιθαγένεια. Οι εκτιμήσεις για τον αριθμό των Ομογενών στην Κων/λη διακυμαίνεται από μέχρι

29 Συμμετοχή σε Προγράμματα και υποβολές προτάσεων. Η Οι.Ομ.Κω συμμετέχει μαζί με το ΣΥΡΚΙ στην υλοποίηση του Προγράμματος «Πολίτες της μειονότητας ισότιμοι πολίτες». Συμμετοχή των κ. Ε. Μιχαηλίδη στη Τένεδο (Ιούλιος) και κ. Μ. Μαυρόπουλου (Ίμβρος) σε ημερίδες του Προγράμματος. Η υποβολή προτάσεων με άξονα το θέμα της υποστήριξης της παλιννόστησης Κωνσταντινουπολιτών, έκδοσης τρίγλωσσης εφημερίδας και ίδρυσης ερευνητικών κέντρων εντατικοποιήθηκε το τελευταίο τρίμηνο και αναμένονται τα αποτελέσματα των κρίσεων σε αυτά τα ανταγωνιστικά προγράμματα. Υποβλήθηκε πρόταση προς το Ίδρυμα Λάτση για την υποστήριξη της Ιωακειμείο Σχολής (δεν έχει ληφθεί απάντηση).

30 50 χρόνια από τις Απελάσεις Με την συμπλήρωση 50 ετών από τις Απελάσεις του 1964 και που επέφεραν θανάσιμο πλήγμα κατά του Ελληνισμού της Πόλης το Δ.Σ. έχει αποφασίσει τις εξής δράσεις: - Σε συνεργασία με το σωματείο Babil της Πόλης οργάνωση Έκθεσης στην Πόλη την περίοδο 1-16 Μαρτίου και στην συνέχεια στην Αθήνα. - Σε συνεργασία με την 2 η Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και το Σωματείο Απελαθέντων εκ Τουρκίας μελέτη για το Μετατραυματικό Σύνδρομο της περιόδου Την συνδιοργάνωση με το Παν. Μπιλγκί και το σωματείο Babil διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου τον Οκτώβριο του 2014.

31 Ενέργειες ενώπιον φορέων της Δημόσιας Διοίκησης για τα προβλήματα που απασχολούν τους Κων/λιτες στην Ελλάδα. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ - Διαπιστώθηκε η επικείμενη διακοπή των βοηθημάτων του ΟΓΑ (σχέδιο νόμου τον Νοέμβριο του 2012) σε άτομα που λαμβάνουν κάποιο μικρό ποσό σύνταξης από την Τουρκία ή αν έχουν έλθει κάποιος από την Πόλη πριν από 20χρόνια. Παρά τις ενέργειες που έγιναν ο νόμος ψηφίστηκε και βαθμιαία άρχισε η διακοπή των βοηθημάτων. Μετά από παραστάσεις προς τους Διοικητές του ΟΓΑ τον Μαϊο και Νοέμβριο όπου δόθηκε η υπόσχεση της σταδιακής αποκατάστασης των βοηθημάτων/συντάξεων μέχρι το 2016 και η συνέχιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης μέχρι τέλος του Το σχέδιο του νόμου κατά τον κ. Βεργή (Διοικητή του ΟΓΑ) θα ψηφιστεί τέλος Φεβρουαρίου. Από πληροφορίες ο αριθμός των Κων/λιτών που έχουν θιγεί είναι περίπου 500 ενώ το ίδιο θέμα απασχολεί σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα Έλληνες της Β. Ηπείρου και Ποντίους νέο πρόσφυγες. - Το ΙΚΑ με βάση τον ίδιο νόμο διέκοψε σε ενήλικα προστατευόμενα μέλη την ιατροφαρμακευτική κάλυψη σε ορισμένους Κωνσταντινουπολίτες. Μας έγιναν γνωστές δύο περιπτώσεις. Οι ενέργειες προς το ΙΚΑ προσκρούον στην άποψη «η τρόικα δεν το επιτρέπει».

32 Εν όψη της αρνητικής εξέλιξης των πραγμάτων το Δ.Σ. υπέβαλε πρόταση προς το Ίδρυμα Λεβέντη, μετά από γενική πρόσκληση για υποβολή προτάσεων, διαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα επείγουσας φιλανθρωπικής δράσης (Προϋπολογισμός Ευρώ) και αναμένεται η απάντηση εντός των επόμενων ημερών. Πρόσφατα με πρωτοβουλία του καθ. Νίκου Ζαμπόγλου από την Γερμανία υπήρξε κινητοποίηση για την υποστήριξη της Οι.Ομ.Κω ώστε να ξεκινήσει το επείγον πρόγραμμα φιλανθρωπικής δράσης. Στην πρόσκληση αυτή έχουν ανταποκριθεί Γερμανοί και Έλληνες (της Γερμανίας) γιατροί και ο καθ. Βέρνερ Αούτριτς έχει προσφέρει Ευρώ για την άμεση έναρξη της υποστήριξης των αναξιοπαθούντων Κωνσταντινουπολιτών. Το Δ.Σ. της 14/1 αποφάσισε να φέρει πρόταση προς την Γ.Σ. της Οι.Ομ.Κω. ώστε να συγκροτηθεί διασωματειακή επιτροπή για την αποτελεσματική υλοποίηση του προγράμματος προς όφελος των Κωνσταντινουπολιτών. Τα Σωματεία μας που έχουν ανάλογη δράση καλούνται να ορίσουν αντιπρόσωπο τους. Επίσης ενόψει της πιθανής διακοπής της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης θα πρέπει να εξεταστούν εναλλακτικές λύσεις και στο θέμα αυτό. Σημειώνεται ότι σήμερα υπάρχουν δεκάδες συμπολίτες μας στους οποίους έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα και η παροχή νερού και αυτό απαιτεί ενέρεγειες. Η προσπάθεια να δοθεί η δυνατότητα της εξαγοράς ως συντάξιμου χρόνου της θητείας Κωνσταντινουπολιτών στον Τουρκικό στρατό συμπληρώνει 5 χρόνια στο Υπ. Εργασίας και η δυσκολία έγκειται ότι το Υπ. Άμυνας σταματάει οποιαδήποτε σχέση (έκδοση πιστοποιητικού τύπου Α) όταν ένας υπερβεί το 45 ο έτος.

33 Άδειες Παραμονής Κωνσταντινουπολιτών Το καθεστώς της χορήγησης αδειών παραμονής στην Ελλάδα Κωνσταντινουπολιτών με τουρκική ιθαγένεια παραμένει το ίδιο από την δεκαετία του 1960 (τύπος ταυτότητας) ενώ έχει εκσυγχρονιστεί για τις άλλες ομάδες ομογενών όπως Β. Ηπειρωτών ή Ποντίων που διατηρούν μόνο ξένη υπηκοότητα. Η κατάργηση του διαβατηρίου ΟΤΑ το 2006 δημιούργησε προβλήματα σε αρκετούς συμπολίτες μας. Το Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω από το 2009 είχε προβεί σε ενέργειες για τα παραπάνω θέματα και ενώ υπήρξε άμεση ανταπόκριση από το Υπ. Δημ. Τάξεως για την δημιουργία ειδικών γραφείων υποδοχής για τους Κων/λιτες στο θέμα του εκσυγχρονισμού του τύπου της ταυτότητας δεν υπήρξε πρόοδος. Επανερχόμενο το Δ.Σ. συνέχεια επί του θέματος κα θέτοντας την άνιση μεταχείριση με άλλες ομογενειακές ομάδες έχει προχωρήσει η έκδοση κοινής Υπουρ. Απόφασης με την οποία θα χορηγείται Δελτίο Ομογενούς που θα δίνει την δυνατότητα ταξιδιού σε χώρες Σέγκεν και επίσης οι άδειες παραμονής θα έχουν διάρκεια πέντε ετών και για τα μέλη της 3 ης ηλικίας 10 χρόνια.

34 Διεκδίκηση της νομιμότητας σε Κληροδοτήματα που αφορούν Κωνσταντινουπολίτες και την αξιοποίηση τους υπέρ των εχόντων ανάγκη Πολίτες Μετά από την διαπίστωση το 2012 ότι μια σημαντική περιουσία, της οικογένειας Ε. Ζούνη, που είχε κληροδοτηθεί αρχές του 1980 υπέρ των Κωνσταντινουπολιτών για δημιουργία γηροκομείου (να φιλοξενεί 20% Πολίτες) βρίσκεται σε απραξία, το Δ.Σ. ενήργησε προς το Υπ. Οικ. Και Περ. Αττικής ώστε να εξεταστεί το θέμα και ανέθεσε στον κ. Ν. Ζαχαριάδη την μελέτη του θέματος. Μετά από ενδελεχή και μακρά μελέτη αποκαλύφθηκε ότι παρουσιάζονται σοβαρά κενά και αταξία στην διαχείριση της περιουσίας αυτής και έγιναν ενέργειες για την αλλαγή της διαχειριστικής Επιτροπής του κληροδοτήματος. Η απομένουσα περιουσία είναι περίπου 2.1 εκ. Ευρώ ενώ μια εκτίμηση της περιουσίας που απωλέσθηκε, κατά την περίοδο , είναι πολλαπλάσια αυτής. Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. αποφάσισε να προβεί σε δύο ενέργειες απευθυνόμενη στην Ελληνική Δικαιοσύνη: (α) να ζητήσει την αλλαγή του σκοπού του κληροδοτήματος και το οποίο είχε ήδη μεταβληθεί αρχές του 1990 με το σκεπτικό την υποστήριξης της Εστίας Κων/λεως και του Κοσμετείου Ιδρύματος, (β) να εξεταστεί το θέμα της διαχείρισης της περιουσίας από τους πρώην εκτελεστές της διαθήκης του Ε. Ζούνη.

35 Σύγκλιση έκτακτης Γ.Σ. 12/10/2013 Το Δ.Σ. στην συνεδρίαση του της 22/8/2013 εξέτασε τα αναφερόμενα για το Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω στο κείμενο του απολογισμού στην Γ.Σ. του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών τον Μάιο του 2013 και αποφάσισε να προσκαλέσει την 19/9/2013 το Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών, παρόντων και των εκπροσώπων των άλλων μελών σωματείων, να συζητήσει το θέμα με το δεδομένο ότι τα αναφερόμενα στον απολογισμό δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια και καταστρατηγούν βασικά άρθρα του Καταστατικού της Οι.Ομ.Κω. Το Δ.Σ. Σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών δεν προσήλθε στην συνάντηση της 19/9/2013 ενώ ζήτησε την πραγματοποίηση της συνάντησης τέλη Νοεμβρίου χωρίς την παρουσία των άλλων Σωματείων. Ενόψει της εξέλιξης αυτής το Δ.Σ. προσκάλεσε έκτακτη Γ.Σ. στις 12/10/2013 και η οποία με συντριπτική πλειοψηφία (95%) ενέκρινε την εισήγηση του Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω.

36 Το Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω στην συνεδρίαση του της 21/10/2013 διαπιστώνοντας ότι έχει σταλεί ηλεκτρονικά σε μη-κοινοποιημένους παραλήπτες το ακόλουθο μήνυμα: «From: Themistoklis Pachopoulos Sent: Thursday, October 17, :06 PM To: undisclosed recipients: Subject: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Συνημμένα διαβιβάζονται: α) Πρόσκληση/Πρόγραμμα Εκδηλώσεως. β) Επίσης προς πληρέστερη ενημέρωση σας διαβιβάζονται και τρία κείμενα που αφορούν την συγκληθείσα την 12η Οκτωβρίου 2013 Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ.) με μοναδικό θέμα αυτής την δήθεν ''αντιθεσμική συμπεριφορά του μέλους σωματείου Συλλόγου Κωνσταντινοπουπολιτών'' ήτοι: - Την Δήλωση του Συλλόγου Κων/τών που αναγνώστηκε και κατατέθηκε στο Προεδρείο της Συνελέυσεως από τον τον πρόεδρο αυτού κ. Αντ. Λαμπίδη - Το κείμενο της Ομιλίας του διαπιστευμένου Αντιπροσώπου του Σύλλογου κ. Θεμ. Παχοπούλου όπως αναγνώστηκε και και κατατέθηκε - Το τύποις και ουσία αβάσιμο Ψήφισμα που εκδόθηκε κατά του Σύλλογου Κωνσταντινουπολιτών». Αποφάσισε να σταλεί η ακόλουθη επιστολή προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών.

37 Η αναπάντητη επιστολή της Οι.Ομ.Κω προς τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών Το Δ.Σ της Οι.Ομ.Κω στη συνεδρίαση του της 2/12/2013 αποφάσισε να φέρει το θέμα στην επόμενη Γ.Σ. της Οι.Ομ.Κω.

38 Συμπεράσματα Το έτος 2013 το Δ.Σ. συνέχισε τις προσπάθειες του που είχε αρχίσει τα προηγούμενα έτη με προτεραιότητα: - Την προβολή προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας και στον ίδιο βαθμό στους διεθνείς οργανισμούς την αδήριτη ανάγκη το Κράτος της Τουρκίας ως θύτης να προβεί σε μέτρα αποκατάστασης και θεραπείας των μαζικής κλίμακας παραβιάσεων που έχει διαπράξει κατά της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας όλη την περίοδο μετά από το Η τριετής προσπάθεια η Οι.Ομ.Κω. να γίνει μέλος ΜΚΟ του ΟΗΕ (ECOSOC) αποδεικνύεται πόσο σημαντική ήταν. - Την συνέχιση των προσπαθειών για την υποστήριξη της Ομογενειακής Παιδείας ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Η συγκρότηση και ενεργός δράση του Συμβουλίου Ομογενειακής Παιδείας είναι σημαντικό βήμα. - Επέκταση του προγράμματος υποτροφιών στην Ελλάδα. - Την στενή συνεργασία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους Φορείς της Ομογένειας. - Την συνεχή ενημέρωση των μελών σωματείων και δράσεις συνεργασίας. Προσπάθεια ενημέρωσης των Κωνσταντινουπολιτών εκτός Ελλάδος. - Συστηματική προσπάθεια για την αποφυγή μοιραίας εξέλιξης για το Ίδρυμα Βαλουκλί. - Την επιμόρφωση της νέας γενιάς για τα ζωτικά ζητήματα του Ελληνισμού της Πόλης. - Προσπάθειες για την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων των Κων/λιτών με την Δημόσια Διοίκηση. - Την διαμόρφωση δράσεων για επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια προς τους συμπολίτες μας που θίγονται από την οικονομική κρίση σε μεγάλο βαθμό.

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ -FAX. Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ -FAX. Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2014 ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ -FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤMHMA Α Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2014 ΠΟΛ.:1228 ΠΡΟΣ: Ως Π.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, Αθήνα, 17/7/2014 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, Μετά από επιστολή των Σωματείων ΠΑΣΕ-ΟΤΕ ΕΕΤΕ-ΟΤΕ ΠΣΕΠΟ και ΠΣΕΠ- ΟΤΕ προς την Γεν. Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για συνάντηση μαζί της σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΑΡΜΑΣΩΝΗ Κωνσταντίνου του Νικολάου, Σκηνoθέτη, νoμίμου εκπροσώπου της Θεατρικής Εταιρείας «ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΙ» με έδρα την οδό Φρύνης,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Κ Ι Ν Η Σ Η Π Ο Λ Ι Τ Ω Ν ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Αστική, Ποινική και Διοικητική Δικαιοσύνη Τρεις κλάδοι - Ένα ζητούμενο MEΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 Η Κίνηση

Διαβάστε περισσότερα

β) κίνημα στο Γουδί: σχολ. βιβλ σελ 86-87 «το 1909 μέσω της Βουλής».

β) κίνημα στο Γουδί: σχολ. βιβλ σελ 86-87 «το 1909 μέσω της Βουλής». ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2014 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Α1. α) αγροτική μεταρρύθμιση: σχολ. βιβλ. σελ 42 «καθώς. κοινωνικές συνθήκες». β) κίνημα στο Γουδί: σχολ. βιβλ σελ 86-87 «το 1909 μέσω της Βουλής». γ) Συνθήκη

Διαβάστε περισσότερα

A1. Να γράψετε στο τετράδιό σας την περίληψη του κειμένου που σας δόθηκε (100-120 λέξεις). Μονάδες 25

A1. Να γράψετε στο τετράδιό σας την περίληψη του κειμένου που σας δόθηκε (100-120 λέξεις). Μονάδες 25 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Δ ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2014 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ Η «ανθρωπιά» είναι

Διαβάστε περισσότερα

I. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

I. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ: 305301000 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΗΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση Το Διοικητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. Α. Αντικείμενο του εγχειριδίου

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. Α. Αντικείμενο του εγχειριδίου ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Α. Αντικείμενο του εγχειριδίου Με το ν. 3133/2003 «Κεντρική Επιτροπή Κωδικοποίησης»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ -Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295 ΘΕΜΑ : «Υποβολή των όρων λήψης τοκοχρεολυτικού δανείου για προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχoς κoς Μουζάς Δημήτριος πρoσκλήθηκε και παρίσταται στη συvεδρίαση.

Ο Δήμαρχoς κoς Μουζάς Δημήτριος πρoσκλήθηκε και παρίσταται στη συvεδρίαση. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 11 ο Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Λαμίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 ΘΕΣΗ : ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 ΘΕΣΗ : ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ Αριθμός Μελέτης: 84 / 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης : 1/2012

Αριθμός Απόφασης : 1/2012 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη Ταχ. Κώδικας: 21051 Πληροφορίες: Κρητσωτάκης Ι. Τηλ.: 27540-31239-31822 Fax: 27540-31300 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Αναμόρφωση του συστήματος παραγωγής δημοσίων έργων

Θέμα : Αναμόρφωση του συστήματος παραγωγής δημοσίων έργων Αριθ. Πρωτ. 415 Αθήνα, 08 Ιανουαρίου 2010 Προς Τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτριο Ρέππα Kοινοποίηση : - Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη - Γεν. Γραμματέα

Διαβάστε περισσότερα

ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ "ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ"

ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ "ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ" ΑΘΗΝΑ 1997 1 Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Οι Αρχαιολογικοί Χώροι και οι Διαδρομές που οδηγούς σ' αυτούς αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 04/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Δ.Σ. 56/2011 ΘΕΜΑ : Ανασύσταση Επιτροπής Γνωμοδότησης για την χρήση και διαμόρφωση των κοινόχρηστων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΣΚΟΠΟΣ- ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 2 ο ΣΚΟΠΟΙ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΣΚΟΠΟΣ- ΜΕΣΑ ΑΡΘΡΟ 2 ο ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ Του σωματείου με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΙΔΡΥΣΗ- ΕΔΡΑ- ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΡΘΡΟ 1 ο Ιδρύεται σήμερα στην Ιεράπετρα μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ο Λ Η :Δ ΙΟ ΙΚ Η Σ Η Σ Κ Α Ι Ο ΙΚ Ο Ν Ο Μ ΙΑ Σ ΤΜ Η Μ Α : Λ Ο Γ ΙΣ Τ ΙΚ Η Σ. ιιιιιιι. Θέμα: Συναλλαγματική Γραμμάτιο εις Δ ια ταγήν Επιταγή

Σ Χ Ο Λ Η :Δ ΙΟ ΙΚ Η Σ Η Σ Κ Α Ι Ο ΙΚ Ο Ν Ο Μ ΙΑ Σ ΤΜ Η Μ Α : Λ Ο Γ ΙΣ Τ ΙΚ Η Σ. ιιιιιιι. Θέμα: Συναλλαγματική Γραμμάτιο εις Δ ια ταγήν Επιταγή τ.ε.ι. Κ Α Β Α Λ Α Σ Σ Χ Ο Λ Η :Δ ΙΟ ΙΚ Η Σ Η Σ Κ Α Ι Ο ΙΚ Ο Ν Ο Μ ΙΑ Σ ΤΜ Η Μ Α : Λ Ο Γ ΙΣ Τ ΙΚ Η Σ ιιιιιιι Θέμα: Συναλλαγματική Γραμμάτιο εις Δ ια ταγήν Επιταγή Καθηγητής: Τσαρουχάς Αναστάσιος Σπουδάστριες:

Διαβάστε περισσότερα

Τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ. Διεύθυνση : Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: 18450

Διαβάστε περισσότερα

Κωδ. 001-002: Οι κωδικοί αυτοί συμπληρώνονται από την φορολογική διοίκηση. Κωδ. 003: Γράψτε τη Δ.Ο.Υ. της έδρας ή του κεντρικού της επιχείρησής σας.

Κωδ. 001-002: Οι κωδικοί αυτοί συμπληρώνονται από την φορολογική διοίκηση. Κωδ. 003: Γράψτε τη Δ.Ο.Υ. της έδρας ή του κεντρικού της επιχείρησής σας. Ι. Γενικά Με την ΑΓΓΔΕ ΠΟΛ 1198/2014 όπως τροποποιήθηκε με την ΑΓΓΔΕ ΠΟΛ 1049/2015 ορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο της δήλωσης Φ.Π.Α. Με την παρούσα παρέχονται διευκρινίσεις για την ορθή συμπλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. Κώστας Χ. Χρυσόγονος Καθηγητής Συνταγµατικού ικαίου Τµήµα Νοµικής Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης

ΓΝΩΜΟ ΟΤΗΣΗ. Κώστας Χ. Χρυσόγονος Καθηγητής Συνταγµατικού ικαίου Τµήµα Νοµικής Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης Κώστας Χ. Χρυσόγονος Καθηγητής Συνταγµατικού ικαίου Τµήµα Νοµικής Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης Ακρίτας Καϊδατζής Λέκτορας Συνταγµατικού ικαίου Τµήµα Νοµικής Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΚ Β 2139 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: -----

ΦΕΚ Β 2139 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ----- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ----- ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η OLYMPIC CATERING S.A. Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 Ωρα 09:30 π.μ. AΡ.M.A.E. 1498/06/Β/86/39 =====================================

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η OLYMPIC CATERING S.A. Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 Ωρα 09:30 π.μ. AΡ.M.A.E. 1498/06/Β/86/39 ===================================== Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ OLYMPIC CATERING Α.Ε. Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011 Ωρα 09:30 π.μ. AΡ.M.A.E. 1498/06/Β/86/39 =====================================

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 12 ο πρακτικό της 11-8-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 12 ο πρακτικό της 11-8-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ Αριθ. Απόφ: 86/2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 12 ο πρακτικό της 11-8-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου Θέμα: «Απολογισμός πεπραγμένων

Διαβάστε περισσότερα

(ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ)

(ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ) 1 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ) Η πραγματικότητα ξεπερνά και την πιο τολμηρή φαντασία. Επίκτητος Σοφός δεν είναι όποιος ξέρει πολλά, αλλά όποιος ξέρει χρήσιμα. Ηράκλειτος Οι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΌ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, με αριθμό 18/2012 από 17/10/2012.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ»

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔAΣ Ταχ. Δ/νση ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 11 ΟΡΕΣΤΙΆΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ «ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» & «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ «ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» & «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του άρθρου 100, Ν. 3852/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ / / Αρ. Πρωτ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Μεταξύ «ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» & «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 21 ο πρακτικό της 07-11-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 21 ο πρακτικό της 07-11-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ Αριθ. Απόφ: 127/2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 21 ο πρακτικό της 07-11-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου Θέμα: «Ψήφιση Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 20 Νοεμβρίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Έκτακτης Κατεπείγουσας Συνεδρίασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιαλείας 20 Νοεμβρίου 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 4ΙΦΝΚ-ΔΘ. Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2010 Αριθ. Πρωτ.: 71351. Ταχυδρομική. Σταδίου 27 Διεύθυνση: Ταχυδρομικός Κώδικας: 101 83 ΑΘΗΝΑ

ΑΔΑ: 4ΙΦΝΚ-ΔΘ. Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2010 Αριθ. Πρωτ.: 71351. Ταχυδρομική. Σταδίου 27 Διεύθυνση: Ταχυδρομικός Κώδικας: 101 83 ΑΘΗΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥTΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΔΑ: Ταχυδρομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 30/12-11-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 30/12-11-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 30/12-11-2012 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 732-30/12-11-2012 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων, με αριθμό 20/2012 από 4/12/2012.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ LIFE NATURE «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑΣ & ΖΑΖΑΡΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΕΡΓΟ LIFE NATURE «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑΣ & ΖΑΖΑΡΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΡΓΟ LIFE NATURE «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΧΕΙΜΑΔΙΤΙΔΑΣ & ΖΑΖΑΡΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «Διαχείριση υδατικών πόρων Διαχείριση καλαμώνων» ΜΑΪΟΣ 2004 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Σελ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ... 3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ...

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ Προς το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ Α. Απολογισμός δραστηριότητας ακαδημαϊκού έτους 2012-13 Στο

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑ Α

ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑ Α ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΜΑΔΑ Α ΘΕΜΑ Α1 α. Να περιγράψετε το πρόγραμμα του καθενός από τα παρακάτω πολιτικά κόμματα: Ραλλικό Κόμμα Λαϊκό Κόμμα (1910) Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΣΤ. Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΣΤ. Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΚΣΤ Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Επικύρωση Πρακτικών, σελ. 9434 2. Ανακοινώνεται ότι τη συνεδρίαση παρακολουθούν μαθητές από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου,

Διαβάστε περισσότερα

FAX: 210-3233027 FAX: 210-3239091 FAX: 210-3242218

FAX: 210-3233027 FAX: 210-3239091 FAX: 210-3242218 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΗΜ. Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2007 ΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΓΕΝ. /ΝΣΗ ΤΟΠ.ΑΥΤΟ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Αριθ. Πρωτ. οικ.:10819 /ΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤ.ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜ. ΠΡΟΣΩΠΩΝ & ΕΠΙΧ ΟΤΑ Ταχ. /νση: Σταδίου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Γ.Ε.Δ.Δ.)ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ (ΟΣΚ)

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Γ.Ε.Δ.Δ.)ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ (ΟΣΚ) ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Γ.Ε.Δ.Δ.)ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ (ΟΣΚ) Στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (Γ.Ε.Δ.Δ.), στον Υπουργό Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 46 Χρόνια ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΑΒΒΑΪΔΗ-ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙ : Χρυσ. Σμύρνης 3 : Τηλ.: 2107601470 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ INTERNET : ΕΚΦΡΑΣΗ - ΕΚΘΕΣΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ 2006-2007 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1) Α.1.

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Θεατρικών Σπουδών σε Γυμνάσια Λύκεια Δοκιμαστική εφαρμογή Μάρτιος Μάιος 2002

Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Θεατρικών Σπουδών σε Γυμνάσια Λύκεια Δοκιμαστική εφαρμογή Μάρτιος Μάιος 2002 πρόγραμμα «εκπαίδευση & θέατρο» σε συνεργασία με Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Θεατρικών Σπουδών σε Γυμνάσια Λύκεια Δοκιμαστική εφαρμογή Μάρτιος ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΕΕ ΤΜΗΜΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Κέρκυρα 8-10 Απριλίου 2005 «Πολιτεία-Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός» «ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ» Θ. Ψυχογιός Τοπ-Πολεοδόμος Μηχανικός Προϊστάμενος Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΛΕΎΚΑΣ ΕΠΙ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΊΑΣ

Η ΛΕΎΚΑΣ ΕΠΙ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΊΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΜΑΧΑΙΡΑΣ Η ΛΕΎΚΑΣ ΕΠΙ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΊΑΣ 1684-1797 ΑΘΗΝΑΙ 1951 ΦΩΤΟ ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ, ΑΘΗΝΑ 2008 Κωνστ. Γ. Μάχαιρα Η ΛΕΥΚΑΣ ΕΠΙ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΊΑΣ 1684 1797 ΑΘΗΝΑΙ 1951 ΦΩΤΟ ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό συνεδριάσεων 24/2012 του δημοτικό συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου. ΘΕΜΑ: Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου για το θέμα των Διαθεσιμοτήτων-

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ : Ω 7Λ4Ω0Ο-ΛΥ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 3-9-2014 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 134574 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΔΑ : Ω 7Λ4Ω0Ο-ΛΥ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 3-9-2014 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 134574 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΔΑ : Ω 7Λ4Ω0Ο-ΛΥ7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο 3-9-2014 ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Αριθμ. Πρωτ. 134574 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων του (άρθρο 59

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών το έτος 2015. Γενική Συνέλευση 23 Ιανουαρίου 2016

Δραστηριότητες του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών το έτος 2015. Γενική Συνέλευση 23 Ιανουαρίου 2016 Δραστηριότητες του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών το έτος 2015 Γενική Συνέλευση 23 Ιανουαρίου 2016 Ενότητες Παρουσίασης 1) Ενέργειες ενώπιον Διεθνών Οργανισμών. 2) 60 Χρόνια Σεπτεμβριανών.

Διαβάστε περισσότερα

Προς. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Προς. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/2015 για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔ.ΔΙΚΑΙΟΥ Ταχ. δ/νση: Αριστοτέλους 53, Άλιμος Τ.Κ. 174 55 Πληροφ: Λιναράκη Άννα Τηλέφωνο:

Διαβάστε περισσότερα

Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο ξεκίνησε πρωτοποριακά από το 2012

Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο ξεκίνησε πρωτοποριακά από το 2012 Η Ευρωπαϊκή Βουλή απαιτεί σχέδιο δράσης για τον σακχαρώδη διαβήτη Συνεδρίαση της 18.03.2012, Στρασβούργο Προληπτικά, διαγνωστικά και εκπαιδευτικά μέτρα πρέπει να αναχαιτίσουν την παλλαϊκή νόσο του σακχαρώδη

Διαβάστε περισσότερα

Α ΦΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ

Α ΦΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟ 2014--2019 Α ΦΑΣΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ 2015 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΤΑΙΩΝ 2014-2019 Σελίδα 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΑΣ Στις Σέρρες σήμερα την 4 η του μηνός Ιουλίου του έτους 2014, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του ν.π.δ.δ. με την

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ που διέπει τους αντιπροσώπους καλαθοσφαιριστών και προπονητών

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ που διέπει τους αντιπροσώπους καλαθοσφαιριστών και προπονητών ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ που διέπει τους αντιπροσώπους καλαθοσφαιριστών και προπονητών ΑΡΘΡΟ 1 ο. Έννοια Αντιπροσώπου καλαθοσφαιριστών και προπονητών 1. Οι κανόνες του Κανονισμού αυτού διέπουν τις δραστηριότητες των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΘ. Τρίτη 18 Σεπτεµβρίου 2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΘ. Τρίτη 18 Σεπτεµβρίου 2012 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΘ Τρίτη 18 Σεπτεµβρίου 2012 ΘΕΜΑΤΑ Α. ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1. Άδεια απουσίας του Βουλευτή κ. Β. Κατριβάνου, σελ. 1053 2. Επί διαδικαστικού θέµατος, σελ. 1054, 1069, 1070, 1071,

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3. / 2013

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3. / 2013 ΑΔΑ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ: Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρ. Υγείας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Προμηθειών Διαχείρισης Κινητής & Ακίνητης ΤΜΗΜΑ: Περιουσίας ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Κηφισίας 39 523 Μαρούσι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ. Νικητάκης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: FAX: 20-68776

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ Ι: ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΜΕΡΟΣ Ι: ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΧΕ ΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟ Ο 2007 2013» ΜΕΡΟΣ Ι: ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΟΡΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ),

ΑΠΟΦΑΣΗ. Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Μαρούσι, 23-6-2009 ΑΡΙΘ. ΑΠ.: 528/075 ΑΠΟΦΑΣΗ Κανονισμός Καθορισμού των Τελών Διέλευσης, των Τελών Χρήσης Δικαιωμάτων Διέλευσης και του Ύψους των Εγγυήσεων Καλής Εκτέλεσης των Εργασιών Διέλευσης για όλη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 30 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 30 Ιουλίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας 30 Ιουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, 06/06/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, 06/06/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, 06/06/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 15 ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 10682 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο Πέμπτο Εθνοπολιτισμική Ζωή και Εμπειρίες Ελληνικότητας των Ελληνοαυστραλών Εφήβων

Κεφάλαιο Πέμπτο Εθνοπολιτισμική Ζωή και Εμπειρίες Ελληνικότητας των Ελληνοαυστραλών Εφήβων Κεφάλαιο Πέμπτο Εθνοπολιτισμική Ζωή και Εμπειρίες Ελληνικότητας των Ελληνοαυστραλών Εφήβων Στο πλαίσιο του παρόντος κεφαλαίου εξετάζονται οι κοινές ενδοοικογενειακές δραστηριότητες και η γλωσσική αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 166 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 166 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘ. 166 ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 7/2013 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΕΜΑ: Η με αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Π.Ε ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ----------- ΑΔΑ: 7ΛΞ5ΩΚΓ-Θ96 Ναύπακτος 25/11/2015 Αριθμ.πρωτ: 33115 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ O Δήμαρχος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 2

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 2 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ υπ αριθμόν 2 Πρακτικά συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, που εδρεύει στην Κόρινθο, με την επωνυμία «Σύλλογος Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής»

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.3849, 30/4/2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Ο ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ (ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΗ ΘΕΜΑΤΑ) ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2004 Για σκοπούς:- (α) εναρμόνισης με τις πράξεις της Ευρωπαϊκής Κοινότητας με τίτλο- «Απόφαση-Πλαίσιο 2000/383/ΔΕΥ του Συμβουλίου της 29

Διαβάστε περισσότερα

η... σκούφια τους! Η πίτα της Ένωσης στο Ρούμελης Μέλαθρον στις 11 Ιανουαρίου ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ

η... σκούφια τους! Η πίτα της Ένωσης στο Ρούμελης Μέλαθρον στις 11 Ιανουαρίου ΠΡΟΣΩΠΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΜΗΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΥΠΑΛΙΩΤΩΝ ΔΩΡΙΔΑΣ Πρατίνου & Δούριδος 8-11634 Αθήνα Αρ. Φύλλου 118 Νοε.-Δεκ. 2014 Οι φυλές του Ευπαλίου και από πού κρατάει Το 2015 να φέρει σε όλους αυτά που περιμένουν η...

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Νέα Εφαρμογή Απογραφής Παροχή Κωδικού ΔΙΠΑΑΔ από την Εφαρμογή»

ΘΕΜΑ: «Νέα Εφαρμογή Απογραφής Παροχή Κωδικού ΔΙΠΑΑΔ από την Εφαρμογή» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 26/5/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΠ. ΑΥΤΟΔ/ΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΤΑ Αθήνα 9 Σεπτεμβρίου 2011 Αριθμ. Πρωτ.: οικ.40038 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Προµήθεια παιχνιδιών για την κάλυψη των αναγκών των ηµοτικών Παιδικών Σταθµών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 6

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 06 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 18 ης Φεβρουαρίου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 029/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

5 η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

5 η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 6/2012 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 4ης Μαΐου 2012.

Πρακτικό 6/2012 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 4ης Μαΐου 2012. Πρακτικό 6/2012 της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, του Δήμου Λήμνου, της 4ης Μαΐου 2012. Στη Μύρινα, σήμερα στις 4 του μήνα Μαΐου του έτους 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 12 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 04 ης Μαΐου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 116/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, 157 80 Πολυτεχνειούπολη, Αθήνα Τηλ. 210- Αθήνα... Αριθμ. Πρωτ:... ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ. Ελληνική Δημοκρατία Νόμος Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόφαση Νο 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Που έχει καταχωρηθεί στο 01ο Πρακτικό της από 06-01-2013 ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, απόσπασμα του

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, Παράρτημα Φλώρινας

Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, Παράρτημα Φλώρινας Τμήμα Ζωικής Παραγωγής ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, Παράρτημα Φλώρινας Έκθεση Εσωτερικής Αξιολόγησης ΤΜΗΜΑ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Τ Ε Ι Δ Υ Τ Ι Κ Η Σ Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α Σ 2008-2009 ΦΛΩΡΙΝΑ Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΣΗ Α.E. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΑΝΩΣΗ Α.E. ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΩΣΗ Α.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ & ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 31 ης Δεκεμβρίου, 2009 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (Δ.Π.Χ.Α.) Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΕΚΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Δ/νση : Πανεπιστημίου 37 ΠΡΟΣ : Όπως ο πίνακας διανομής 10165 Αθήνα. Θ Ε Μ Α : «Εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010».

Ταχ. Δ/νση : Πανεπιστημίου 37 ΠΡΟΣ : Όπως ο πίνακας διανομής 10165 Αθήνα. Θ Ε Μ Α : «Εκτέλεση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2010». ΓΕΝ. ΓΡΑΜ. ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα 30 Δεκεμβρίου 2009 ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αριθ. Πρωτ.: 2/94816 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : 20η Προϋπολογισμού Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ Ν.Ο.Π.Ε. ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ Ν.Ο.Π.Ε. ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗ Ν.Ο.Π.Ε. ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΥΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 23 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 787/2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 23 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 787/2013 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση σχετικά με Εισήγηση της Δ/νσης Νεώτερης & Σύγχρονης Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟ, για τον χαρακτηρισμό ή μη ως μνημείων ταφικών κατασκευών στο

Διαβάστε περισσότερα

«Φιλολογικό» Φροντιστήριο Επαναληπτικό διαγώνισμα στη Νεοελληνική Γλώσσα. Ενδεικτικές απαντήσεις. Περιθωριοποίηση μαθητών από μαθητές!

«Φιλολογικό» Φροντιστήριο Επαναληπτικό διαγώνισμα στη Νεοελληνική Γλώσσα. Ενδεικτικές απαντήσεις. Περιθωριοποίηση μαθητών από μαθητές! «Φιλολογικό» Φροντιστήριο Επαναληπτικό διαγώνισμα στη Νεοελληνική Γλώσσα Ενδεικτικές απαντήσεις Περιθωριοποίηση μαθητών από μαθητές! Α. Να συντάξετε την περίληψη του κειμένου που σας δίνεται (λέξεις 100-120).

Διαβάστε περισσότερα

«Απαλλαγή από την υποχρέωση τήρησης λογιστικών αρχείων (βιβλίων) των αγροτών και λοιπών περιπτώσεων.» ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

«Απαλλαγή από την υποχρέωση τήρησης λογιστικών αρχείων (βιβλίων) των αγροτών και λοιπών περιπτώσεων.» ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΚΦΑΣ ΦΕΚ 73 Β

Διαβάστε περισσότερα

2. Τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 155 του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ Α' 114).

2. Τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 155 του Ν. 3463/2006 (ΦΕΚ Α' 114). Κ.Υ.Α. αριθμ. οικ. 30842/31.7.2013 Παροχή οδηγιών για την κατάρτιση του προϋπολογισμού των δήμων, οικονομικού έτους 2014 - τροποποίηση της υπ' αριθμ. 7028/3.2.2004 (ΦΕΚ Β' 253) απόφασης «Καθορισμός του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 5/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 26/2/2015

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Πτυχιακή Εργασία της φοιτήτριας Αναστασίας Κουτουλίδου με τίτλο: Ο ρόλος της γυναίκας στο ρεμπέτικο τραγούδι (Πειραιάς, 1922-1953) Επιβλέπουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2008

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2008 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ Αθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αρ. Πρωτ. 1023056 /1210/ΔΕ-Α' ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛ. ΕΛΕΓΧΩΝ Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΛ. 1041 ΤΜΗΜΑΤΑ A, Β, Γ Ταχ. Δ/νση: Κ. Σερβίας 10

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 39 του ν.2238/1994

ΘΕΜΑ: Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 39 του ν.2238/1994 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 2/10/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Aριθ. Πρωτ. : ΔΕΛΔ1133839ΕΞ2015 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚHΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. Δ/ΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤΜΗΜΑ Δ : ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4213, 17/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) ΝΟΜΟ

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4213, 17/7/2009 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) ΝΟΜΟ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΜΕΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ (ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ) ΝΟΜΟ Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. Κεφ. 219. 10 του 1965 81 του 1970 1.

Διαβάστε περισσότερα

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα.

Χρέη Γραμματέα της Οικονομικής Επιτροπής εκτελεί η υπάλληλος της Περιφέρειας κα Μαρία Ντόβα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 25 η Απόφαση υπ αριθ. 961/ Στην Αθήνα, σήμερα στις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 4076 Αθήνα, 21/03/2012 Διεκπ.: 3290 ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για το Υποέργο 2 με τίτλο: «Έρευνα για την αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» Θ.Ε. ΔΕΟ 10 Βασικές Αρχές Δικαίου και Διοίκησης

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» Θ.Ε. ΔΕΟ 10 Βασικές Αρχές Δικαίου και Διοίκησης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ» Θ.Ε. ΔΕΟ 10 Βασικές Αρχές Δικαίου και Διοίκησης Τρίτη Γραπτή Εργασία στο Αστικό και Εργατικό Δίκαιο Ακαδημαϊκό

Διαβάστε περισσότερα

Του Σταύρου Ν. PhD Ψυχολόγου Αθλητικού Ψυχολόγου

Του Σταύρου Ν. PhD Ψυχολόγου Αθλητικού Ψυχολόγου Του Σταύρου Ν. PhD Ψυχολόγου Αθλητικού Ψυχολόγου Η σχέση και η αλληλεπίδραση των αθλητών, των προπονητών και των γονιών αποτελεί μια αναπόσπαστη διαδικασία στην αθλητική ανάπτυξη του παιδιού. Η αλληλεπίδραση

Διαβάστε περισσότερα

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Απόφασης 304/2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Απόφασης 304/2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών Σ Χ Ε Δ Ι Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. Απόφασης 304/2012 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό 11/17-7-2012 της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ 1. ΑΓΟΡΑΝΟΥ Νικολάου, Ιατρού Ε.Σ.Υ., Επιμελητή Α Γενικής Ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Ν. Μάκρης, δικαιοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 08/2015 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 27 ης Απριλίου 2015.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 08/2015 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 27 ης Απριλίου 2015. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 08/2015 πρακτικό τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 27 ης Απριλίου 2015. Αριθμός Απόφασης 122/2015 Θέμα 2 ο : Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού

Διαβάστε περισσότερα

Σημειώσεις Κληρονομικού Δικαίου

Σημειώσεις Κληρονομικού Δικαίου Σημειώσεις Κληρονομικού Δικαίου ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ Κληρονομικό Δίκαιο -> ρυθμίζει τις έννομες σχέσεις του ατόμου μετά το θάνατό του και ιδίως στην τύχη της περιουσίας του. Καταλαμβάνει το πέμπτο βιβλίο του ΑΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007-2013

ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ 2007-2013 ΕΣΠΑ Ορισμός Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς: το έγγραφο που καταρτίζεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΔΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2006

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΔΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2006 . ΕΔΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Δ.Π.Χ.Π.) 1/35 Βεβαιώνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΑ Β1, Β2 ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα