Δραστηριότητες του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών το έτος Γενική Συνέλευση 23 Ιανουαρίου 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δραστηριότητες του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών το έτος 2015. Γενική Συνέλευση 23 Ιανουαρίου 2016"

Transcript

1 Δραστηριότητες του Δ.Σ. της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών το έτος 2015 Γενική Συνέλευση 23 Ιανουαρίου 2016

2 Ενότητες Παρουσίασης 1) Ενέργειες ενώπιον Διεθνών Οργανισμών. 2) 60 Χρόνια Σεπτεμβριανών. 3) Ενέργειες προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας. 4) Επαφές με το Υπ. Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και άλλους φορείς της Ελληνικής Πολιτείας. 5) Ενέργειες υπέρ της Παιδείας-Υποτροφίες. 6) Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- «ΜΗΝΑΣ ΤΣΙΤΣΑΚΟΣ» 7) Ενέργειες για την κατάσταση του Εθνικού Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Βαλουκλή. 8) Συνεργασία με Ομογενειακούς Φορείς. 9) Δράσεις Νέων Εθελοντών με Αποστολές Ομάδων στην Πόλη. 10) Προσπάθειες Σύσφιξης Νέο-Κωνσταντινουπολιτών με την Ομογένεια. 11) Συνεργασία με τα μέλη Σωματεία προσπάθεια συσπείρωσης Κων/λιτών εκτός Ελλάδος. 12) Δράσεις Θεματικών Ενοτήτων. 13) Προγράμματα και υποβολές προτάσεων. 14) Ενέργειες ενώπιον φορέων της Δημόσιας Διοίκησης για τα προβλήματα που απασχολούν τους Κων/λιτες στην Ελλάδα. 15) Συμπεράσματα.

3 Ενέργειες ενώπιον Διεθνών Οργανισμών Στην διάρκεια του 2015 με άξονα τα 60 χρόνια των Σεπτεμβριανών συνεχίστηκε η συστηματική και συνεχής παρουσία της Οι.Ομ.Κω στις συνεδριάσεις του ΟΗΕ στην Γενεύη, ως ΜΚΟ μέλος της Economic and Social Commission, με την συνεχή συνεργασία του Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών Ελβετίας

4 Ημερίδα στο Ευρωκοινοβούλιο 12/10/2015 Παρουσίαση των μέτρων Επανορθώσεων των συνεπειών των διωγμών που έχει υποστεί η Ελληνορθόδοξη Κοινότητα της Πόλης. Προβολή της ταινίας η «Φρικτή Νύκτα» που ετοιμάστηκε από τον Γ. Μουτεβελή σε συνεργασία με το Δ.Σ. Επαφές με Ε-Βουλευτές όλων των ομάδων και κυρίως δημιουργία μόνιμης επικοινωνίας με το γραφείο της Προεδρίας της Ε-Βουλής.

5 Εκδηλώσεις στην Γενεύη 24/11/2015 Ημερίδα στην έδρα του Ο.Η.Ε. για τα 60 Χρόνια των Σεπτεμβριανών με συμμετοχή κρατών μελών αλλά και ΜΚΟ στα πλαίσια του 8ου Φόρουμ Δικαιωμάτων Μειονοτήτων. Εσπερίδα στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Οργάνωση εκδήλωσης με το ίδιο θέμα σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Γενεύης.

6 Οργανισμός για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) Βαρσοβία 30/9/15-02/10/15 Ετήσιο Συνέδριο με παρέμβαση εκ μέρους της κα. Ελ. Φερεκύδου με τίτλο: «Remedy and Reparations towards the Greek-Orthodox Community of the Republic of Turkey on the 60 th Anniversary of Istanbul Pogrom of 6-7/9/1955» Συνεργασία με φορείς της Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

7 Οργανισμός για την Ασφάλεια και Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) Βιέννη 18/05/2015 και 30/9/15-02/10/15 Με εκπροσώπηση από τον καθ. Παντελή Heinz Gstrein στα δύο αυτά Συνέδρια του ΟΑΣΕ που αφορούν τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Μειονοτήτων. Ιδιαίτερα στην 2η παρουσιάστηκε ειδική μελέτη για τα κριτήρια Lublijiana.

8 Ετήσια Γ.Σ. της FUEN στην Κομοτηνή 16/05/2015 Συμμετείχε ο κ. N. Ουζούνογλου. Εγκρίθηκε το προταθέν από την Οι.Ομ.Κω. Ψήφισμα με άξονα την καταδίκη Αλυτρωτικών Πολιτικών που εκμεταλλεύονται τις Μειονότητες για εθνικιστικές πρακτικές και επιδιώξεις.

9 Υλοποίηση του Προγράμματος συνεργασίας με το μέλος της Βουλής των Λόρδων, Λόρδο Stone Η έρευνα για τα αρχεία έγινε από τον κ. Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο. Η εκδήλωση έχει καθοριστεί για τον Ιούνιο Υπήρξε συνάντηση του Γ.Γ. με τον Αρχιεπίσκοπο Μεγάλης Βρετανίας. Έχει προσφερθεί εθελοντής ο κ. Ε. Βανέζης για την οργάνωση εκδήλωσης

10 Εκδηλώσεις για τα 60 Χρόνια από τα Σεπτεμβριανά (1) Αρχές Μαρτίου 2015 όπως είχε εγκριθεί από την περσινή Γ.Σ., συγκλήθηκε συνεδρίαση των μελών σωματείων και καταρτίστηκε πρόγραμμα δράσεων με άξονα την περαιτέρω προβολή της απαίτησης για μέτρα αποκατάστασης των συνεπειών των παραβιάσεων που έχουν ασκηθεί από τις Κυβερνήσεις της Τουρκίας.

11 Εκδηλώσεις για τα 60 Χρόνια από τα Σεπτεμβριανά (2) Υλοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις πέρα από αυτές που αναφέρθηκαν για την Ευρωβουλή και ΟΗΕ: Αθήνα : Εβδομάδα Επετειακών Εκδηλώσεων σε συνεργασία με τον Μορφωτικό Σύνδεσμο Μακροχωριτών και τον Δήμο Αθηναίων. Προβολή της ταινίας «Η Φρικτή Νύκτα» και 2 ημερίδες.

12 Εκδηλώσεις για τα 60 Χρόνια από τα Σεπτεμβριανά (3) Προβολή της ταινίας «Η Φρικτή Νύκτα», στην Κωνσταντινούπολη, σε συνεργασία με το Σωματείο Irkçılğa Dur De και Karşı Sanat. Στις 5/9/2015 Ημερίδα στην Κωνσταντινούπολη με ομιλητή τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Ριντβάν Ακάρ και Σαμίμ Αγκιονούλ. Συνέντευξη στην πλατεία Γκαλατάσαραϊ και έκθεση φωτογραφιών στη έδρα του Karşı Sanat. Υποβολή Υπομνήματος στην Βουλή της Τουρκίας (19/8/2015).

13 Εκδηλώσεις για τα 60 Χρόνια από τα Σεπτεμβριανά (4) Οι δράσεις της Οι.Ομ.Κω. έχουν τύχει ευρείας αναφοράς στον Τουρκικό τύπο και τηλεοπτικά κανάλια. Δίκη σε μορφή «Εικονικής Δίκης» στο Πανεπιστήμιο Bilgi της Κων/λης. Υπό σύνταξη το πόρισμα που θα σταλεί σε αρχές και φορείς της Τουρκίας. Συντάχθηκαν βιβλιαράκια σε τρείς γλώσσες (Ελληνικά, Τουρκικά και Αγγλικά) που τυπώθηκαν με χορηγία και διανεμήθηκαν στις ανωτέρω εκδηλώσεις.

14 Ενέργειες προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας (1) Αρχές Απριλίου πραγματοποιήθηκε εβδομαδιαία επίσκεψη στην Άγκυρα των Ν. Ουζούνογλου και Μ. Μαυρόπουλο με συναντήσεις με τα Υπουργεία: Εσωτερικών, Παιδείας, Ευρωπ. Υποθέσεων, Γεν. Συν. Ελεγκτή Δημοσίου, Γεν. Διεύθυνση πολιτών του Εξωτερικού, Γεν. Δ. Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Βουλευτές ΑΚΡ και CHP. Συναντήσεις με τον Γεν. Πρόξενο της Τουρκίας και εκπροσώπους της Πρεσβείας της Τουρκίας (12/1/15).

15 Φορέας Ενέργεια Αποτέλεσμα ΟΛΟΥΣ Απαίτηση η Οι.Ομ.Κω. είναι φορέας που εκπροσωπεί ακηδεμόνευτα την εκπατρισμένη Ρωμιοσύνη της Πόλης Αποδεκτή αναφέροντας ανοικτά σε λεπτομέρεια όλες τις παραβιάσεις δικαιωμάτων που έγιναν και συνεχίζονται. Υπ. Εσωτερικών και Εξωτερικών Πρωθυπουργία Υπ. Παιδείας Αποκατάσταση Υπηκοοτήτων χωρίς αποζημίωση για το θέμα της Στρ. θητείας. Χορήγηση ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΑΣ Υποστήριξη της Παλιννόστησης των Νέων Μέτρα Βελτίωσης στα Σχολεία της Ομογένειας Εξελίσσεται ομαλά. Αναφέρθηκε ότι σε ένα έτος έχουν δοθεί 400. Μειώθηκε το ποσό από 6000/1000. Έχει τεθεί το θέμα και θα ακολουθήσει δικαστική ενέργεια. Υποστήριξη Μηναία Εκπαιδευτική Εκδρομή 20 Νέων το καλοκαίρι του 2015 με τον τίτλο «Επιστροφή στην Πόλη». Καταρτίζεται μεγαλύτερης έκτασης πρόγραμμα για οργανωμένη υποστήριξη της παλιννόστησης. - Εφαρμογή του Μέτρου «Επισκέπτη Μαθητή» και υποβολή πρότασης να επιτρέπεται να λαμβάνουν κανονικό δίπλωμα. Αλλαγή του Κανονισμού για την αποδοχή μαθητών. -Για πρώτη φορά τα Σχολεία λαμβάνουν σημαντική χρηματοδότηση από το Υπ. Παιδείας. -Ομαλή εξέλιξη των Βιβλίων. -Πλήρης αλλαγή της στάσης β. διευθυντών.

16 ντ Ενέργεια Αποτέλεσμα Υπ. Εξωτερικών Ίδρυση Βιβλιοθήκης στη μνήμη του ΕΦΣΚ με την μεταφορά του Αρχείου και των Βιβλίων από την Άγκυρα Μη-πρόοδος Συμφωνία για την οργάνωση άμεσα αποστολής για εύρεση του υλικού με μέλη της Οι.Ομ.Κω. Γεν. Διεύθυνση Ελέγχου του Δημοσίου Γεν. Διεύθυνση Κοινωνικών Υποθέσεων Υπ. Εσωτερικών Υπ. Βιομηχανίας Αποκατάσταση των ιδιοκτησιών και ίδρυση υπηρεσίας καθοδήγησης προς τους Ρωμιούς Αναγνώριση των συντάξιμων ετών στην Ελλάδα από τους φορείς της Τουρκίας Αίτημα για ίδρυση αντιπροσωπείας της Οι.Ομ.Κω. στην Τουρκία Υποστήριξη συμμετοχής στο Πρόγραμμα Νέων Επιχειρηματιών Εγκύκλιος προς τις Δνσεις Κτηματολογίων και σύλληψη μελών σπείρας εκμετάλλευσης περιουσιών. Υποβολή από Τουρκικής Πλευράς σχεδίου σύμβασης. Μη-απάντηση. Πλήρη ανταπόκριση. Ήδη ένας νέος έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα.

17 Ενέργειες προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας (4) Σε όλες τις επαφές τίθενται ανοικτά και απευθείας: 1. Οι παραβάσεις που συνεχίζονται για τα Ευαγή Ιδρύματα της Ρωμιοσύνης. 2. Η απαγόρευση της λειτουργίας της Ιεράς Σχολής της Χάλκης. 3. Εκκρεμότητες στις επιστροφές των περιουσιών. 4. Απαγόρευση των Εκλογών. 5. Τα Ευθυμικά στον Γαλατά. 6. Τα Μαζμπούτ Ιδρύματα. 7. Η Ανοχή της συνέχισης της παράνομης διοίκησης στο Ίδρυμα Βαλουκλή.

18 Ενέργειες προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας (5) Αποτελεί ζήτημα συνταγματικής τάξης και δικαιωμάτων του ανθρώπου η αποκατάσταση της Ρωμιοσύνης της Πόλης και της Ίμβρου Τενέδου και δεν έχουν σχέση με τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις ή το Κυπριακό. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί το θέμα να αποτελέσει ζήτημα «Αμοιβαιότητας» και δεν έχει τεθεί ποτέ.

19 Δημιουργία ενός ευρύ κύκλου διαμορφωτών Κοινής Γνώμης Ακαδημαϊκών στην Τουρκία. Η μαζικότητα δημοσιεύσεων για τα 60 χρόνια των Σεπτεμβριανών αλλά και σε συνεχή βάση δείχνει την αλήθεια αυτή. Επικράτηση έναντι των «αποδομητών της ιστορίας» που πριν από την Οι.Ομ.Κω. δέσποζαν στα ακαδημαϊκά δρώμενα και στον τύπο. Το σχέδιο τακτικής ενημέρωσης της κοινής γνώμης της Τουρκίας έχει προχωρήσει και θα ανακοινωθεί σύντομα.

20 Επαφές με το Υπ. Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και άλλους φορείς της Ελληνικής Πολιτείας (1). Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας (19/05/2015) Πραγματοποιούνται τακτικές συναντήσεις με την Διεύθυνση Α4/ΥΠΕΞ 2 φορές κάθε μήνα. Τακτική επικοινωνία με την πολιτική Ηγεσία του Υπ. Εξ. Τακτική επικοινωνία με το Υπ. Παιδείας. Πολύωρη παρουσίαση στην Επιτροπή Ελληνισμού Διασποράς της Βουλής των Ελλήνων (28/05/2015). Γενικό Προξενείο της Κων/λης και Πρεσβεία στην Άγκυρα. Υπ. Οικονομικών. Διεύθυνση Εσόδων, Γ.Γ. Εσόδων, Κληροδοτημάτων. Υπ. Δημόσιας Τάξης: Έκδοση ΕΔΤΟ και νέου τύπου ταυτοτήτων Αδειών Παραμονής. Επίλυση ζητημάτων προσαρμογής. Υπ. Εργασίας για συνταξιοδοτικά θέματα Κων/λιτών στην Ελλάδα.

21 Επαφές με το Υπ. Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και άλλους φορείς της Ελληνικής Πολιτείας (2). ΙΚΑ- ΟΓΑ-Εφορία κατοίκων του Εξωτερικού και ΚΕΠ. Εξασφάλιση της συνέχειας αποστολής των βοηθημάτων σε όλους τους υπερήλικους στην Πόλη. Συναντήσεις με εκπροσώπους κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

22 Ενέργειες υπέρ της Παιδείας-Υποτροφίες (1) Υλοποιήθηκε πρόγραμμα υποτροφιών για τις/τους μαθήτριες/ες Πολίτικης καταγωγής απ όλη την Ελλάδα. Προσήλθαν 46 υποψήφιες/οι. Μετά από ενδελεχή διαδικασία συνεντεύξεων, γραπτής εξέτασης και σύγκρισης όλων των στοιχείων που υποβλήθηκαν επιλέχτηκαν 18 μαθητές. Σε όλους δόθηκε δωρεάν πρόσβαση στα διαδικτυακά μαθήματα του Κέντρου Αρνός. Τα αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ είναι πολύ ικανοποιητικά. Υπάρχει σταθερή επικοινωνία με τους πρώην μαθητές που υποστηρίχθηκαν από την Οι.Ομ.Κω.

23 Ενέργειες υπέρ της Παιδείας-Υποτροφίες (2) Στην φετινή προκήρυξη έχουν προσέλθει 50 υποψηφιότητες και η διαδικασία αξιολόγησης είναι σε εξέλιξη. Ο εκπρόσωπος στο Ομογενειακό Συμβούλιο Παιδείας της Οι.Ομ.Κω. συμμετείχε σε 4 συνεδριάσεις της Ολομέλειας και 6 της Συντονιστικής Επιτροπής υπό την Προεδρεία του π. Δοσίθεου. Σε συνεργασία με το σχολείο Ελληνογερμανική Αγωγή οργάνωση Ημερίδας για την Φυσική με το CERN στην ΜΓΣ (30/04/2015). Υποστήριξη στα Σχολεία της Ίμβρου. Συνεχίστηκε ο αριθμός των εισαγομένων μαθητών στα δημοτικά σχολεία (30). Θα πρέπει να εντατικοποιηθεί η προσπάθεια.

24 Ενέργειες υπέρ της Παιδείας-Υποτροφίες (3) Αποστολή 2 σύγχρονων εκπαιδευτικών αλληλεπιδραστικών συστημάτων πληροφορικής στην Ζάππειο Σχολή που τίθενται σε λειτουργία την εντός του Φεβρουαρίου Εξασφάλιση ποσού Ε από την ΓΓΑΕ για τις ανάγκες της Ομογενειακής Παιδείας. Αποστολή ειδικών για επιμόρφωση των εκπαιδευτικών (2). Έναρξη λειτουργίας Σαββατιανού παιδικού σταθμού στον Μ. Σύνδεσμο Μοδιού. Αποστολή 2 φορές 2 εθελοντών διάρκειας μιας εβδομάδας για οργάνωση δράσεων στον Παιδικό Σταθμό. Υποστήριξη του Παιδικού Σταθμού: προσωπικό + εξοπλισμός. Ανανέωση και απόκτηση εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών αύξησης μαθητών στην Ζάππειο Σχολή.

25 Ενέργειες υπέρ της Παιδείας-Υποτροφίες (4) Ανανέωση και απόκτηση εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των αναγκών αύξησης μαθητών στην Ζάππειο Σχολή. Προκηρύχθηκε ο 3 ος Ερασιτεχνικός Μαθητικός Διαγωνισμός. Συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης ΑΡΝΟΣ για την ανάπτυξη ελεύθερου λογισμικού για τα σχολεία Δημοτικού στο διαδίκτυο «Οικουμενικό Σχολείο η ΑΘΗΝΑ». Οργάνωση Ημερίδας (Νοέμβριος 15) για την δράση και συμμετοχή από κοινού

26 Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- ΜΗΝΑΣ ΤΣΙΤΣΑΚΟΣ (1) Εντατικοποίηση των Δράσεων που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2013 και είχαν παρουσιαστεί στην περσινή Γ.Σ. Επιδείνωση της κατάστασης πολλών συμπολιτών μας λόγω της απραξίας της Πολιτείας παρά τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί. Δεν έχει γίνει η αποκατάσταση των βοηθημάτων ΟΓΑ που είχαν διακοπεί με το 2ο Μνημόνιο. Σήμερα στο αρχείο δράσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης υπάρχουν 200 οικογένειες που έχουν ανάγκη στήριξης. Το αρχείο ενημερώνετε συνέχεια με τις επαφές που γίνονται από τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εβδομαδιαία έχουμε αιτήσεις 2-3 οικογενειών.

27 Πρόγραμμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης- ΜΗΝΑΣ ΤΣΙΤΣΑΚΟΣ (2) ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ: Σταύρος Νιάρχος ΤΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κιβωτός του Κόσμου Δημοτική Αρχή ΠΝΟΗ και Κοινότητες της Πόλης Συμπολίτες του Εξωτερικού

28 Βασικές Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης (1) Διάθεση βοηθημάτων και τροφίμων μηνιαία σε περίπου 100 οικογένειες με διάφορους τρόπους. Μετά από το Capital Control (Ιουνίου 2015) η παροχή βοηθημάτων μετατράπηκε σε διατακτικές για Σούπερ Μάρκετ. Συνολικό δαπανηθέν ποσό ευρώ. Πολύ στενή συνεργασία με το Κοσμέτειο Ίδρυμα, την Εστία Κωνσταντινουπόλεως και τα μέλη σωματεία: Ν.Κ. Κων/λιτών, Μακροχώρι, Μ. Ρεύμα, Ιωακειμειάδες, Γαλατά,...και ανέντακτους συμπολίτες. Οργάνωση 2 εκδηλώσεων στο Π. Φάληρο με την βοήθεια εθελοντών.

29 Βασικές Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης (2) Αντιμετώπιση θεμάτων υγείας, δημόσιας διοίκησης, εξασφάλιση φαρμάκων, διενέργειας εξετάσεων. Σε χώρο που παραχωρήθηκε από τον Νέο Κύκλο Κωνσταντινουπολιτών και δωρεές εταιρειών που ανήκουν σε Πολίτες για ψυγεία + καταψύκτη έχει δημιουργηθεί η υποδομή φύλαξης των τροφίμων/φαρμάκων και το καλοκαίρι. Εξασφάλιση χειρουργικών επεμβάσεων. Δωρεά αναπηρικών οργάνων σε ημιπληγικούς (2). Εξοικονόμηση πόρων χάρη στο Ίδρυμα Κατσολεδάκη Συνεργασία Συλλόγου Κωνσταντινουπολιτών & Νέου Κύκλου Κων/λιτών.

30 Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης (1) ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΑΠΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» Το 2015 παραλάβαμε από το ΜΠΟΡΟΥΜΕ μερίδες φαγητού. Αναλογία 120 μερίδες κατά μέσο όρο τον μήνα. Επίσης έχουμε παραλάβει αρκετά γλυκά και τούρτες από τα ζαχαροπλαστεία Fresh, γάλατα, βασιλόπιτες και διάφορα κέικ, χάμπουργκερ, διάφορα είδη σαλάτες. Τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο επί καθημερινής βάσεως παίρναμε από 2 φούρνους ψωμιά, κουλούρια και τυροπιτοειδή και τα μοιράζαμε στο Κοσμέτειο. Από τις Ισχθυοκαλλιέργειες ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ έχουμε παραλάβει 290 φρέσκα ψάρια (τσιπούρες και λαβράκια) και διανεμήθηκαν σε 128 σπίτια.

31 Δράσεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης (2) Το Πάσχα και τα Χριστούγεννα μοιράστηκαν περίπου 160 Δέματα με πλούσιο περιεχόμενο πρόσθετα στις μηνιαίες διανομές. ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ Έχει συγκεντρωθεί πολύ μεγάλος αριθμός από ρούχα (αντρικά, γυνακεία, παιδικά, κουβέρτες, παπλώματα, χαλιά, σεντόνια, πετσέτες κλπ.) τα οποία βρίσκονται σε κατάστημα στην Φωκίωνος. Έχουν διανεμηθεί σε πολλά άτομα μεγάλος αριθμός από αυτά (περίπου 1000 κομμάτια). Επίσης έχουμε δώσει σε διαφόρους κουζίνες, πλυντήρια, κρεβάτια με στρώματα, κομοδίνα, καρέκλες, τραπεζάκια, ψυγείο, τηλεοράσεις, τοστιέρα, και διάφορα πιατικά και κουζινικά. Με τα έπιπλα και τα κουζινικά που παραλαμβάνουμε από συνανθρώπους μας έχουμε εξοπλίσει δύο διαμερίσματα στην Ν. Σμύρνη όπου φιλοξενούνται πέντε άτομα. Μια οικογένεια στα Πατήσια. Το Κοσμέτειο Ίδρυμα φιλοξενεί 50 συμπολίτες μας και γίνονται ενέργειες για να αυξηθεί ο αριθμός των διαθεσίμων χώρων προς στέγαση.

32 Ιατρικές εξετάσεις πράξεις. Έχουμε πάει σε ιατρικά κέντρα για ιατρικές εξετάσεις 15 άτομα Τρία Χειρουργεία. Έκδοση βιβλιαρίων Έγινε μέριμνα για την εισαγωγή ενός ατόμου στο Γηροκομείο των Κων/πολιτών στην Ανάβυσσο. Αγορά έναν ηλεκτρικό γερανάκι και πάνες ένα ηλεκτρικό αμαξάκι, Κάλτσες φλεβίτιδας (6), καθετήρες, φάρμακα και πάνες, Κάλτσες φλεβίτιδας και ζώνη (Λεβαντής). ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΩΝ: 4 άτομα (εν μέρει) Φάρμακα : περίπου 600 κουτιά διαφόρων παθήσεων και διανεμήθηκαν ανάλογα με την περίπτωση σε 70 άτομα. ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 4 άτομα ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ Μέσα στο 2015 οι επισκέψεις μας σε νέους αναξιοπαθούντες ήταν κατά μέσο όρο 2 τον μήνα για γνωριμία και συγκέντρωση στοιχείων. Οι επισκέψεις μας ανά μήνα για παράδοση των διατακτικών ξεκινώντας από τον Ιούλιο είναι κατά μέσο όρο 80 σπίτια

33 Ανάγκη Ένταξης Εθελοντών και Εθελοντική Αιμοδοσία Οι αυξανόμενες ανάγκες καθιστούν την ανάγκη της αύξησης του αριθμού των εθελοντών που σήμερα είναι 10. Δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε η ίδρυση της Τράπεζας αίματος επειδή δεν έχουν προσέλθει ακόμα αρκετοί εθελοντές (12) και χρειαζόμαστε τουλάχιστον άλλους 30.

34 Ενέργειες εντός του 2015 για το Ίδρυμα Βαλουκλή (1) Τον Ιούνιο του 2015, μετά από τον θάνατο του Δ. Καραγγιάννη, «ανασυγκρότησε τον εαυτό του το παράνομο Δ.Σ.». Απερρίφθη από το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών (Μάιος 2015) η προσφυγή για λήψη ασφαλιστικών μέτρων για την διαχείριση της εν Ελλάδι περιουσίας του Ιδρύματος, που είχαν υποβάλει 33 συμπολίτες και η Οι.Ομ.Κω - με το σκεπτικό ότι το Ίδρυμα βρίσκεται εκτός Ελλάδος Για 35 χρόνια δεν υπήρξε σχεδόν κανένας απολογισμός της τεράστιας περιουσίας του Ιδρύματος στην Πόλη και την Ελλάδα. Έγινε γνωστό ότι η Εισαγγελία Αθηνών, μετά από την διεγερθείσα προανάκριση, παρέπεμψε το θέμα της εν Ελλάδι διαχείρισης της περιουσίας του Ιδρύματος, σε τακτικό ανακριτή ως κακούργημα.

35 Ενέργειες εντός του 2015 για το Ίδρυμα Βαλουκλή (2) Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης πολλές φορές έχει καυτηριάσει την κατάσταση που επικρατεί στο Ίδρυμα μαζί με άλλες δύο περιπτώσεις εφορο-επιτροπών οι οποίες βρίσκονται σε αταξία. Η δίκη που είχαν ανοίξει 4 εκπατρισμένοι συμπολίτες μας στην Τουρκία, παρά την εξαιρετική πραγματογνωμοσύνη ακαδημαϊκών του Παν. Μαρμαρά για την νομιμότητα της διενέργειας εκλογών, την τελευταία στιγμή υπήρξε ανατροπή με τις γνωστές μεθόδους Συνέχιση της δίκης στο Γαργκιτάι-Συνταγματικό Δικαστήριο- ΕΔΑΔ. Η απόφαση εκδόθηκε την 8/12/15 αλλά ήταν γνωστή σε κύκλους, στην Πόλη και στην Αθήνα- όπως αποδείχθηκε αργότερα από την προηγούμενη ημέρα.

36 Βαλουκλή (3) Συνεχίστηκε η υπόμνηση προς τους παράγοντες της Πολιτείας της Ελληνικής Δημοκρατίας των ιστορικών και εθνικών ευθυνών τους για την στάση που κρατούν στο Θέμα. Πέρα από αυτά όμως νομικά η Ελληνική Δημοκρατία έχει τις ευθύνες της που πηγάζουν από το Κεφάλαιο περί Προστασίας των Μειονοτήτων της Συνθήκης της Λωζάννης. Η αδράνεια για την εν Ελλάδι περιουσία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με κανένα τρόπο.

37 Βαλουκλή (4) Στις Τουρκικές Αρχές τονίζεται ότι με την παρεχόμενη κάλυψη της παρανομίας της μη-διενέργειας εκλογών παραβιάζουν θεμελιώδη άρθρα της Σ. της Λωζάννης και επιβεβαιώνεται ότι εξακολουθεί στην Τουρκία μερικά άτομα να είναι υπεράνω των νόμων ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο. Κατόπιν ενεργειών της Οι.Ομ.Κω. το θέμα της απαγόρευσης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην ετήσια Έκθεση Προόδου της Τουρκίας ενώ πέρσι με την συγκατάθεση ορισμένων είχε αποσιωπηθεί. ΠΡΟΣΦΑΤΑ Η Α.Θ.Π. ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΑ ΜΕΙΝΟΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΥΑΓΗ

38 Ενωτικές πρωτοβουλίες της Οι.Ομ.Κω. εν όψη μελλοντικών εξελίξεων στο θέμα Βαλουκλή (1) Με το δεδηλωμένο ενδιαφέρον του καθ. καρδιοχειρουργού Αυξεντίου Καλαγκού για να παλιννοστήση και την επιθυμία του να συνεργαστεί με την Οι.Ομ.Κω. και τους Ομογενειακούς φορείς υπάρχει τακτική επικοινωνία με τον ίδιο. Το μήνυμα της Οι.Ομ.Κω. είναι σαφές: το Ίδρυμα πρέπει διοικείται από αιρετό Δ.Σ. που θα αναδειχθεί με δημοκρατικές και διαφανείς εκλογές. Θα πρέπει να υπάρξει ομοψυχία με αφοσίωση στις αρχές της Ρωμιοσύνης για την διασφάλιση του μέλλοντος του Ιδρύματος που αποτελεί την «Ναυαρχίδα των Ευαγών μας Ιδρυμάτων» και το κύριο μέσο με το οποίο θα αναζωογονηθεί ο Ελληνισμός της Πόλης

39 Ενωτικές πρωτοβουλίες της Οι.Ομ.Κω. εν όψη μελλοντικών εξελίξεων στο θέμα Βαλουκλή (2) Μετά από πρωτοβουλία της Οι.Ομ.Κω., στις 15/1/2016 συνήλθαν, υπό την Προεδρία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη, οι ταγοί της Ομογένειας, με εκπροσώπηση και της Οι.Ομ.Κω., για τον καθορισμό της ακολουθητέας τακτικής και λήφθηκαν σοβαρές αποφάσεις.

40 Συνεργασία με Ομογενειακούς Φορείς (1) Τακτική επικοινωνία με την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη. Τέσσερεις συναντήσεις στην διάρκεια του έτους. Η συνεργασία με το ΣΥΡΚΙ συνεχίζεται σε μόνιμη βάση με κοινές συνεδριάσεις και συνεχή επικοινωνία όπως π.χ. για τα θέματα παιδείας, παιδικού σταθμού της Κοιν. Σταυροδρομίου, υποβολή από κοινού προτάσεων και κυρίως την επίλυση γραφειοκρατικών ζητημάτων που αφορούν βοηθήματα. Συνεχή επικοινωνία με τους: κ. κ. Π. Λ. Βίγκα, Α. Παριζιάνο, Γ. Παπαλιάρη, πρόεδρους και μέλη των Εφοριών, Διευθυντές των Σχολείων.

41 Συνεργασία με Ομογενειακούς Φορείς (2) Συνεργασία με ιδρύματα της Ομογένειας για παροχή εθελοντικής εργασίας: 1. Πλήρης ψηφιακή αποτύπωση της Ζαππείου Σχολής σε συνεργασία με το Ε.Μ.Π. έναρξη της μελέτης Συντήρησης. Παραδόθηκε η αποτύπωση. 2. Περάτωση της Μελέτης Συντήρησης του κτιρίου της Ιωακειμείου Σχολής.

42 Συνεργασία με Ομογενειακούς Φορείς (3) Τακτική επικοινωνία Συνεργασία με το Κεντρικό Παρθεναγωγείο για την προσπάθεια ίδρυσης Ρωμαίικου Πανεπιστημίου στην Πόλη. Συνεργασία με τα σχολεία της Ομογένειας διαμέσου του Συμβουλίου Ομογενειακής Παιδείας. Το 70 % των αεροπορικών ταξιδιών καλύπτονται από τους συμμετέχοντες στις αποστολές και με την δωρεάν διαμονή στον ξενώνα Αγ. Κωνσταντίου - με την ευγενική φιλοξενία της Κοιν. Σταυροδρομίου - μηδενίστηκαν τα έξοδα ξενοδοχείων. Χορηγίες από την Aegean Airlines για τα αεροπορικά ταξίδια.

43 Αποστολές Εθελοντικών Ομάδων (1) Αποστολή δύο εθελοντριών για λαογραφική καταγραφή. Αποστολή 3 φοιτητριών για θερινή πρακτική άσκηση στο Πανεπιστήμιο Κότς (πρώην υπότροφοι της Οι.Ομ.Κω.). Αποστολή δύο φορές 2 εθελοντριών για πρόσθετη εκπαίδευση στον παιδικό σταθμό. Δύο συναντήσεις εθελοντικών ομάδων με συμμετοχή άνω των 60 εθελοντών. Εθελοντές για κάλαντα στην Εστία Κων/λεως.

44 Αποστολές Εθελοντικών Ομάδων (2) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» Υποβολή πρότασης προς την Δ. πολιτών εκτός Χώρας (5/15). Έγκριση της Πρότασης για χρηματοδότηση (6/15) Προκήρυξη και Επιλογή 20 συμμετεχόντων Οργάνωση Εκπαίδευσης (Ιστορία του Ελληνισμού της καθ ημάς Ανατολής, δράσεις της Οι.Ομ.Κω., σημερινά προβλήματα της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Πόλης-Εισαγωγικά μαθήματα Τουρκικής) στην Αθήνα 27/7-8/8/2015 Μετάβαση στην Κων/λη με Λεωφορείο 9/8/2015

45 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ«ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» Πραγματοποιηθείσες Δράσεις Διαμονή στην Παιδούπολη με εξαιρετική φιλοξενία και με την μέριμνα του κ. Γ. Παπαλιάρη. Επισκέψεις: στον Οικουμενικό Πατριάρχη, Εκκλησίες, Μονή Βαλουκλή, Βυζαντινά Μνημεία, Κοινότητες στις δύο πλευρές του Βοσπόρου, Νησιά, Πέρα και παλιά Πόλη. Δύο ομάδες: παρακολούθηση σεμιναρίων Επιχειρηματικότητας και Τουρκικής Γλώσσας. Προσκυνηματικές επισκέψεις Ι.Θ. Σχολή της Χάλκης, Επαρχία Προύσας και συμμετοχή στην Θεία Πατριαρχική Λειτουργία μετά από 95 χρόνια στην Ιερά Μονή Φανερόμενης. Συνέχιση των επαφών μετά την επιστροφή των Νέων.

46 Προσπάθειες Σύσφιξης Νέο- Κωνσταντινουπολιτών με την Ομογένεια Τακτική οργάνωση συναντήσεων, τις Τετάρτες, με μέριμνα του παλιννοστούντα συμπολίτη μας κ. Στ. Πεταλά στον Μορφωτικό Σύνδεσμο Μοδιού. Συνεργασία με τον εξ Ελλάδος κ. Μάριο Παπαγεωργίου για οργάνωση δράσεων που θα αφορούν οικογένειες εξ Ελλάδος, εργαζομένων. Οργάνωση δικτύου υποστήριξης εργαζομένων εξ Ελλάδος, εύρεσης εργασίας. Συλλέγονται βιογραφικά και τα οποία προωθούνται σε ενδιαφερόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και την Τουρκία.

47 Συνεργασία με τα μέλη Σωματεία Οργανώθηκαν 5 συνεδριάσεις (κατά μέσο όρο ανά δίμηνο) αλληλοενημέρωσης με τα μέλη του Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω. και εκπροσώπους των μελών Σωματείων. Συνεχής τακτική επικοινωνία ενημέρωσης με τα μέλη Σωματεία με ηλεκτρονικά μηνύματα. Οργάνωση της επετείου της Άλωσης με δύο τελετές (Π. Φάληρο και Κέντρο των Αθηνών). Συνεργασία στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Λειτουργία αρμόδιας Θεματικής Ενότητας. Συναντήσεις με τον Σ. Ιμβρίων για την από κοινού προώθηση θεμάτων με προτεραιότητα τις ενέργειες ενώπιον της Τουρκίας και Διεθνών Οργανισμών. Υποστήριξη προς το αρωγό μέλος Βιβλιοθήκη «Επτάλοφος» για την εξασφάλιση του Υλικού, Λογισμικού και Ανθρώπινου Δυναμικού για την καταλογράφιση της πολύ πλούσιας αυτής βιβλιοθήκης

48 Οργάνωση θεματικών Ενοτήτων ως εισηγητικού μηχανισμού προς το Δ.Σ. ΕΚΠΑΤΡΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ- Συντονιστής κ. Γ. Κεσίσογλου. Μέλη κ. Ν. Ζαχαριάδης, κ. Ε. Φερεκύδου και κ. Σ. Κίσσας. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ- Συντονιστής κ. Ν. Αναγνωστόπουλος. Μέλη κ. Ν. Ουζούνογλου, κ. Μ Μαυρόπουλος και η κ. Κορδομενίδου. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ- Συντονιστής κ. Ν. Ουζούνογλου. Μέλη κ. Ε. Μιχαηλίδης, κ. Δ. Φραντζής και η κ. Μ. Τσιροπούλου. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ- Συντονιστής κ. Α. Θήριος. Μέλη κ. Γ. Κεσίσογλου ο κ. Γ.Κιοσέογλου και ο κ. Ν.Αναγνωστόπουλος. ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΑΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ- Συντονιστής κ. Ν. Ζαχαριάδης. Μέλη κ. Ι. Κωνσταντινίδης, κ. Ν. Ουζούνογλου και κ. Χ. Βρεττόπουλος.

49 Επανάληψη στην Αθήνα του Συνεδρίου για τα 50 χρόνια των Απελάσεων του 1964 Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τις Απελάσεις του 1964 στην Αθήνα 7/2/2015 με Συνεργασία του Πανεπιστημίου Bilgi και της Οι.Ομ.Κω. Ο τίτλος της Ημερίδας ήταν: «Οι απελάσεις των Ρωμιών της Πόλης το 1964: Ορόσημο για την ομογενοποίηση της τουρκικής κοινωνίας». Επιπλέον στις επιστημονικές ομιλίες οι καταθέσεις μαρτυριών υπήρξε πολύ σημαντική.

50 Δημιουργία Επικοινωνιακής Ιστοσελίδας της Οι.Ομ.Κω. Κατόπιν πολύμηνης εργασίας σχεδιασμού και χορηγίας δωρεάν παροχής υπηρεσιών έχει σχεδιαστεί η δίγλωσση επικοινωνιακή ιστοσελίδα με τον τίτλο: ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΛΙΤΕΣ ΡΩΜΙΟΙ

51 Νέα μέλη της Οι.Ομ.Κω - Κωνσταντινουπολίτες ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ Το αρωγό μέλος «Σωματείο Κων/πολιτών Σικάγου» έχει δραστηριοποιηθεί σε σημαντικό βαθμό. Οργάνωση στην Φραγκφούρτη σε συνεργασία με τον Σύλ. Κωνσταντινουπολιτών Γερμανίας εκδήλωσης στις 27/2/ Συνάντηση με Κωνσταντινουπολίτες της Βιέννης-Αυστρίας στα τέλη Ιουνίου 2015 για την ίδρυση σωματείου.

52 Συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων & Δήμο του Πέρα Τον Οκτώβριο προσκλήθηκε ο κ. Ν. Ζαχαριάδης σε Συνέδριο Παλαιών Βιβλίων που οργανώθηκε από τον Δ. του Πέρα. Στο Συνέδριο παρουσιάστηκε η περιπέτεια των Βιβλίων του ΕΦΣΚ. Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει ενδιαφέρον από τον Δ. Πέρα. Στη συνέχεια υπήρξε ενδιαφέρον ο Δ. του Πέρα να συνεργαστεί με τον Δ. Αθηναίων που επίσης ενδιαφέρθηκε να ξεκινήσει μια τέτοια συνεργασία με την συμμετοχή στις κοινές δράσεις και αναμένεται σύντομα η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δ. Πέρα.

53 Ενημέρωση Το Δ.Σ. έχει συνεχίσει την προσπάθεια της τακτικής ενημέρωσης του Κοινού με την έκδοση του μηνιαίου ενημερωτικού δελτίου σε ηλεκτρονική αλλά και έντυπη μορφή. Από τον Ιούνιο 2015 εκδίδεται διμηνιαίο εν. δελτίο και στην Αγγλική γλώσσα. Έχουν πραγματοποιηθεί 20 εκπομπές 20 λεπτών από το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο «ΗΧΩ της ΠΟΛΗΣ» - ΝΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Το μηναίο έντυπο τυπώνεται κατά περίπτωση με την χορηγία του συμπολίτη μας τυπογράφου Διαμαντή Αρβαντίδη και μοιράζεται δωρεάν στα Σωματεία και σε καταστήματα του Π. Φαλήρου.

54 Απογραφή Έχει ολοκληρωθεί και ελεγχθεί σε μεγάλο από εθελοντές η ψηφιοποίηση του αρχείου των «Εταμπλίς» που προέρχεται από την καταγραφή περίπου Πολιτών το από την Κοινωνία των Εθνών. Η πραγματική τιτάνια αυτή προσπάθεια έγινε από 12 εθελοντές νέους. Εξετάζεται πως θα γίνει η αξιοποίηση του αρχείου αυτού για έρευνα αλλά και τις νόμιμες διεκδικήσεις μας. Εισάχθηκαν σε ψηφιακό περιβάλλον τα στοιχεία της απογραφής των 420 συμπολιτών μας που έχουν ανταποκριθεί. ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Για τον σκοπό αυτό γίνονται επισκέψεις στα μέλη Σωματεία.

55 Συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα Η Οι.Ομ.Κω. συμμετέχει μαζί με το ΣΥΡΚΙ στην υλοποίηση του Προγράμματος «Πολίτες της μειονότητας ισότιμοι πολίτες» και το οποίο βρίσκεται στην φάση ολοκλήρωσης του. Έχει συνταχθεί από την Οι.Ομ.Κω. πολυσέλιδη Έκθεση σε 3 γλώσσες με τίτλο: «Τα Προβλήματα της Ενάντια στην Θέληση της Εκπατρισμένης Ρωμαίικης Κοινότητας της Κωνσταντινούπολης» Η Έκθεση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Οι.Ομ.Κω. και θα παρουσιαστεί σε Ημερίδα που θα γίνει στο κλείσιμο του Προγράμματος.

56 Ενέργειες προς την Δημόσια Διοίκηση για θέματα Κωνσταντινουπολιτών Έχει ομαλοποιηθεί η έκδοση των νέου τύπου αδειών παραμονής και ειδικών δελτίων ταυτοτήτων ομογενών (ΕΔΤΟ). Κατά περιόδους γίνονται ενέργειες όταν παρουσιάζονται προβλήματα. Προσπάθεια επίλυσης του θέματος υψηλής φορολόγησης βοηθημάτων στο Υπ. Οικονομικών. Παρά τις υποσχέσεις και από την νέα κυβέρνηση δεν έχει λυθεί το ζήτημα. Επιλύθηκαν θέματα αρνητικών συμπεριφορών του ΟΑΕΔ κατά των μη εχόντων την Ελληνική ιθαγένεια Κωνσταντινουπολιτών.

57 Διεκδίκηση της νομιμότητας σε Κληροδοτήματα που αφορούν Κωνσταντινουπολίτες και την αξιοποίηση τους υπέρ των εχόντων ανάγκη Πολίτες (1) Υποβλήθηκε από τους διαχειριστές κ.κ. Ν. Ζαχαριάδη και Δ. Σκιαθίτη προς τις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές η εισήγηση για αλλαγή σκοπού της κληροδοσίας των Εμμανουήλ και Μαρίας Ζούνη με την ίδρυση ενός ιδρύματος που θα έχει φιλανθρωπικούς σκοπούς με προτεραιότητα τους Κωνσταντινουπολίτες, ενώ η διοίκηση του ιδρύματος θα γίνεται από πενταμελές Δ.Σ. με συμμετοχή 3 μελών που θα προτείνονται από το Δ.Σ. της Οι.Ομ.Κω. Επίσης έχει υποβληθεί από τους νυν διαχειριστές μηνυτήρια αναφορά κατά των προηγούμενων εκτελεστών της διαθήκης Ε & Μ. Ζούνη.

58 Διεκδίκηση της νομιμότητας σε Κληροδοτήματα που αφορούν Κωνσταντινουπολίτες και την αξιοποίηση τους υπέρ των εχόντων ανάγκη Πολίτες (2) Από έγγραφο της ΕΤΕ της δεκαετίας 1960 της Τραπέζης της Ελλάδος είχαν βρεθεί ότι υπάρχουν 12 κληροδοτήματα τα οποία έχουν σκοπό την υποστήριξη του Ιδρύματος Βαλουκλή. Οι προσπάθειες προς την Γ. Δνση Κληροδοτημάτων είχαν δείξει ότι μόνο για δύο κληροδοτήματα υπάρχουν φάκελοι. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες για διαθήκες που αφορούν μεγάλες εκτάσεις στην Β στην Β. Ελλάδα. Οι προσπάθειες συνεχίζονται.

59 Εικοσιπενταετία της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου Φέτος συμπληρώνονται τα 25 χρόνια της Πατριαρχίας του Οικουμενικού Πατριάρχη. Έχει ξεκινήσει συνεργασία της Οι.Ομ.Κω. με μέλη σωματεία με σπεύδουσα την Αδελφότητα Μεγάλου Ρεύματος αλλά και το ΣΥΡΚΙ. Συντονιστής στην Πόλη έχει οριστεί ο π. Δημήτριος (Κοιν. Σταυροδρομίου). Η Οι.Ομ.Κω. έχει συγκροτήσει 3μελή Επιτροπή η οποία εντός των ημερών θα επικοινωνήσει με τα μέλη Σωματεία.

60 Συμπεράσματα Το έτος 2015 το 3 ο αιρετό Δ.Σ. συνέχισε τις προσπάθειες του με τις στρατηγικές αρχές που έχουν καθοριστεί από τις προηγούμενες Γ.Σ. αλλά και τις Καταστατικές αρχές της Οι.Ομ.Κω. Την απαίτηση προς την Κυβέρνηση της Τουρκίας και παράλληλα ενώπιον των διεθνών οργανισμών (ΟΗΕ- ΟΑΣΕ-Ε.Ε.-FUEN) την αδήριτη ανάγκη το Κράτος της Τουρκίας ως θύτης να προβεί σε μέτρα αποκατάστασης και θεραπείας των μαζικής κλίμακας παραβιάσεων που έχει διαπράξει κατά της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας όλη την περίοδο μετά από το Τα 60 χρόνια από τα Σεπτεμβριανά έδωσε την δυνατότητα της εντατικοποίησης των προσπαθειών.

61 Συμπεράσματα Την υλοποίηση ενός ευρύ και συστηματικού προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης προς τους αναξιοπαθούντες Κωνσταντινουπολίτες με την υποστήριξη περίπου 200 συμπολιτών μας των οποίων ο αριθμός αυξάνει. Την συνέχιση των προσπαθειών για την υποστήριξη της Ομογενειακής Παιδείας ως ζήτημα πρώτης προτεραιότητας. Η λειτουργία αι ενεργός δράση του Συμβουλίου Ομογενειακής Παιδείας είναι σημαντικό βήμα.

62 Συμπεράσματα Υποστήριξη της Παιδείας με την επέκταση του προγράμματος υποστήριξης μαθητών στην Ελλάδα Την στενή συνεργασία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τους Φορείς της Ομογένειας. Την συνεχή ενημέρωση των μελών σωματείων και δράσεις συνεργασίας. Προσπάθεια ενημέρωσης των Κωνσταντινουπολιτών εκτός Ελλάδος. Συστηματική προσπάθεια για την αποφυγή μοιραίας εξέλιξης για το Ίδρυμα Βαλουκλί. Την επιμόρφωση της νέας γενιάς για τα ζωτικά ζητήματα του Ελληνισμού της Πόλης. Προσπάθειες για την επίλυση χρονιζόντων προβλημάτων των Κων/λιτών με την Δημόσια Διοίκηση.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων ήταν:

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό 10/2012 Συνεδρίασης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό τής υπ αριθμ. -12/2013- συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Αριθμός απόφασης: 350 /2013

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό τής υπ αριθμ. -12/2013- συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Αριθμός απόφασης: 350 /2013 ΑΔΑ: ΒΛΛ1ΩΡΘ-ΚΤ1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό τής υπ αριθμ. -12/2013- συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας. Αριθμός απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου, Τ.Θ. 222, 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά. foreasainou@ath.forthnet.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου, Τ.Θ. 222, 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά. foreasainou@ath.forthnet.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ταχ. Δ/νση: Πληροφορίες: Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου, Τ.Θ. 222, 28100 Αργοστόλι, Κεφαλονιά Βασιλική Καραγιάννη Τηλ./Fax: 26710 29258 Ε-mail: foreasainou@ath.forthnet.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΔIΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡIΘ. ΕΠ 003/2012 ΕΝΙΑΙΟΥ ANOIKTOY ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔIΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡIΘ. ΕΠ 003/2012 ΕΝΙΑΙΟΥ ANOIKTOY ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 3 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ-Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι.ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ -Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 ΘΕΣΗ : ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑ : ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕΘΑΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 ΘΕΣΗ : ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ - ΜΕΘΑΝΩΝ Αριθμός Μελέτης: 84 / 2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡ/ΜΟΥ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 2

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. υπ αριθμόν 2 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ υπ αριθμόν 2 Πρακτικά συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, που εδρεύει στην Κόρινθο, με την επωνυμία «Σύλλογος Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 25/2014 πρακτικό συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Αριθμ. Απόφασης 417/2014 Περίληψη «Προσφυγή στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ /ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ & ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ Προµήθεια παιχνιδιών για την κάλυψη των αναγκών των ηµοτικών Παιδικών Σταθµών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ. Ελληνική Δημοκρατία Νόμος Δωδεκανήσου ΔΗΜΟΣ ΚΩ Απόφαση Νο 1 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Που έχει καταχωρηθεί στο 01ο Πρακτικό της από 06-01-2013 ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κω, απόσπασμα του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ αριθμ. 1950/2012

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ αριθμ. 1950/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ---------------- Ταχ. δ/νση: 85100 Ρόδος Τ.Θ. 138 - Ρόδος Πληροφορίες:ΠΙΕΡΡΑΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τηλέφωνο: (22410)

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. Α. Αντικείμενο του εγχειριδίου

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. Α. Αντικείμενο του εγχειριδίου ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ Α. Αντικείμενο του εγχειριδίου Με το ν. 3133/2003 «Κεντρική Επιτροπή Κωδικοποίησης»

Διαβάστε περισσότερα

o εκτός ημερησίας Θέμα 5 Διάθεση πιστώσεων και έγκριση δαπανών προϋπολογισμού Π.Ε. Πειραιά οικ. Έτους 2014.

o εκτός ημερησίας Θέμα 5 Διάθεση πιστώσεων και έγκριση δαπανών προϋπολογισμού Π.Ε. Πειραιά οικ. Έτους 2014. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Δ/νση: Λ. Συγγρού 15 17 Τ.Κ.: 117 43 Αθήνα Τηλ.: 213 20 63 776 213 20 63 537 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Συνεδρίαση 18 η Απόφαση υπ αριθ. 841/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΕΔΞΧ-Γ79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΕΔΞΧ-Γ79 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-1013" Ταχ. Δ/νση : Μεναίχμου & Θεοφιλοπούλου 18 Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΛΩΣΗ Της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.), που εδρεύει στην Αθήνα (οδός Λαμίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» Το πρόγραμμα «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα» συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 21 ο πρακτικό της 07-11-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 21 ο πρακτικό της 07-11-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΟΥ Αριθ. Απόφ: 127/2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από το 21 ο πρακτικό της 07-11-2014 συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κάσου Θέμα: «Ψήφιση Προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αρ. 23/2014

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αρ. 23/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ Ιωάννινα, 12-9-2014 ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ Αρ. Πρωτ.: 1488 Ταχ. Δ/νση : Νεομ. Γεωργίου 1, Συν. Πεντέλης Τ.Κ. 45

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Ορισμός αριθμού εισακτέων κατά τις εισιτήριες εξετάσεις για τη Σχολή Αρχιπυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας». Ο Υπουργός Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Ορισμός αριθμού εισακτέων κατά τις εισιτήριες εξετάσεις για τη Σχολή Αρχιπυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας». Ο Υπουργός Εσωτερικών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ 2ο ΥΠΑΞ/ΚΩΝ & ΠΥΡ/ΣΤΩΝ Ταχ.Δ/νση : Μουρούζη 4 Τ.Κ. 101 72 ΑΘΗΝΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

16PROC003661819 2016-01-20

16PROC003661819 2016-01-20 ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Αθήνα, 20/01/2016 Αριθ.Πρωτ.: 2.927.071 Ταχ. Δ/νση : Καρόλου 1-3, Τ.Κ. 10437 Αθήνα Πληροφορίες: Ε. Φωτεινού Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ»

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ανοικτού δημόσιου Διαγωνισμού για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔAΣ Ταχ. Δ/νση ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 11 ΟΡΕΣΤΙΆΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ -FAX. Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ -FAX. Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2014 ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ -FAX ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ΤMHMA Α Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2014 ΠΟΛ.:1228 ΠΡΟΣ: Ως Π.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΌ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, 06/06/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, 06/06/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΧΡΗΜ/ΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνα, 06/06/2013 ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΤΣΟΒΟΥ 15 ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 10682 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Θ.Αντωντζίκη

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης

Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη 22-7-2009 Αριθμ.πρωτ.710 Προς: Τα μέλη του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Θεσσαλονίκης Θέμα: Κοινοποίηση διατάξεων άρθρων 23 και 24 ν.3763/2009. Σχετικό: Το με αριθμ.πρωτ.1066343/536/πολ.1088/3-7-2009

Διαβάστε περισσότερα

16PROC003637093 2016-01-15

16PROC003637093 2016-01-15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΘΗΝΑ : 15-01-2016 Α.Π.: ΔΙΟΙΚ/Β/469 Διεύθυνση : ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Τμήμα : ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ 01-01-2010 ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ

Ο ΗΓΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ 01-01-2010 ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ Ο ΗΓΟΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ 01-01-2010 ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΟΥΣ σελ.1/78 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...5 2 Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙ ΟΜΑΤΑ...7 2.1 ΤΟΜΕΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

β) κίνημα στο Γουδί: σχολ. βιβλ σελ 86-87 «το 1909 μέσω της Βουλής».

β) κίνημα στο Γουδί: σχολ. βιβλ σελ 86-87 «το 1909 μέσω της Βουλής». ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ 2014 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Α1. α) αγροτική μεταρρύθμιση: σχολ. βιβλ. σελ 42 «καθώς. κοινωνικές συνθήκες». β) κίνημα στο Γουδί: σχολ. βιβλ σελ 86-87 «το 1909 μέσω της Βουλής». γ) Συνθήκη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ)

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΡΟΝΤΕΣ) ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 24/2014 πρακτικό συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου. Αριθμ. Απόφασης 395/2014 Περίληψη Παραχώρηση για ξύλευση στο Δασικό Συνεταιρισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΕ9ΩΗΑ-5ΒΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΔΑ: ΒΙΕ9ΩΗΑ-5ΒΚ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χαλκίδα Αριθμ.Πρωτ. : 12577 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Αριθ. Αποφ. 91/2014 Από το Πρακτικό της 6ης/2014 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκιδέων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155. email: info@ddy.

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155. email: info@ddy. 1 ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ο.Τ.Α. Θεμιστοκλέους 3, 151 22 Μαρούσι ΤΗΛ. 210 8067888 FAX 210 8067155 email: info@ddy.gr ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟY ΣΥΜΒΟΥΛΙΟY ΜΑΡΟΥΣΙ, Τρίτη 22 Απριλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΑΣ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΣΕΡΡΩΝ & ΝΙΓΡΙΤΑΣ Στις Σέρρες σήμερα την 4 η του μηνός Ιουλίου του έτους 2014, μεταξύ των συμβαλλομένων, αφενός μεν του ν.π.δ.δ. με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 28 Μαρτίου 2013 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΜΗΜΑ Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΛΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 37/18-12-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το υπ' αριθμ. 37/18-12-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το υπ' αριθμ. 37/18-12-2014 Πρακτικό της Οικονομικής Επιτροπής Ιονίων Νήσων Αριθμ. απόφασης 851-37/18-12-2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Τέρμα Αργυροκάστρου Παιδόπολη Καβάλας Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 / 10 /2014

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 / 10 /2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 8 / 10 /2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αρ.Πρωτ.Υ7γ/ΓΠ/50654 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Γ Ταχ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ : 28-12-2012 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Πρωτ. 17121/3182 Η ΕΛΠΙΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ : 28-12-2012 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Πρωτ. 17121/3182 Η ΕΛΠΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑ : 28-12-2012 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αρ. Πρωτ. 17121/3182 Η ΕΛΠΙΣ YΠΗΡΕΣΙΑ:Διοικητική ΤΜΗΜΑ : Oικονομικό ΓΡΑΦΕΙΟ : Γρ.Προμηθειών Μ. Σετάκη ΤΗΛ. :213 2039 136

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6ΓΗΖ4690ΒΜ-6ΨΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 27-06-2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΑΔΑ: 6ΓΗΖ4690ΒΜ-6ΨΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 27-06-2014 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΔΑ: 6ΓΗΖ4690ΒΜ-6ΨΤ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαμία, 27-06-2014 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.Β/15580 5 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ Ταχ. Δ/νση: ΠΑΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 6

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Σελίδα 1 από 6 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 06 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 18 ης Φεβρουαρίου 2015 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 029/2015 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ 11 & 12-4-2013 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΙ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β )

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΤΥΠΟ 11 & 12-4-2013 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΙ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕIAΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ : ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 02. 09. 2014 Αριθμ. Πρωτ.: 1322. Γενική Διεύθυνση Αλιείας Διεύθυνση Θαλάσσιας Αλιείας Συγγρού 150

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αθήνα, 02. 09. 2014 Αριθμ. Πρωτ.: 1322. Γενική Διεύθυνση Αλιείας Διεύθυνση Θαλάσσιας Αλιείας Συγγρού 150 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ Μονάδα Β Ταχ. Δ/νση : Μιχαλακοπούλου 103 Ταχ. Κώδικας : 115 27, ΑΘΗΝΑ Πληροφορίες : Σακελλαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Π Α Τ Ρ Α 02.05.2011 Αρ. Πρωτ.: 14823 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» Ταχ. Διεύθυνση Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ : 5002083/25-08-2015 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ, 27100-ΠΥΡΓΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 25-08-2015 Πληροφορίες : Μ. ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ημερομηνία δημοσίευσης στο Τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων 2/7/2014 4/7/2014 7 9/7/2014. Ημέρα Τετάρτη 27/8/2014 11:00

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ. Ημερομηνία δημοσίευσης στο Τεύχος Διακηρύξεων Δημοσίων Συμβάσεων 2/7/2014 4/7/2014 7 9/7/2014. Ημέρα Τετάρτη 27/8/2014 11:00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κοζάνη, 2/7//2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Αρ. πρωτ.: 67071/4229 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 4/2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 4/2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου 1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ της 4/2011 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στον Πολύγυρο, σήμερα μία (1) του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου συνήλθε

Διαβάστε περισσότερα

A1. Να γράψετε στο τετράδιό σας την περίληψη του κειμένου που σας δόθηκε (100-120 λέξεις). Μονάδες 25

A1. Να γράψετε στο τετράδιό σας την περίληψη του κειμένου που σας δόθηκε (100-120 λέξεις). Μονάδες 25 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ Δ ΤΑΞΗΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β ) ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2014 - ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ Η «ανθρωπιά» είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. Λένορμαν 205, 104 42 Αθήνα. Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. Λένορμαν 205, 104 42 Αθήνα. Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Π. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε. Λένορμαν 205, 104 42 Αθήνα Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση Της περιόδου από 1 η Ιανουαρίου έως 30 η Ιουνίου 2015 H παρούσα Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση συντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης : 1/2012

Αριθμός Απόφασης : 1/2012 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη Ταχ. Κώδικας: 21051 Πληροφορίες: Κρητσωτάκης Ι. Τηλ.: 27540-31239-31822 Fax: 27540-31300 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Εκ του πρακτικού

Διαβάστε περισσότερα

14PROC002150089 2014-07-07

14PROC002150089 2014-07-07 Ημερομηνία 7-7-2014 Α. Π. 17899 14PROC002150089 2014-07-07 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Πρόχειρου ανοικτού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη μικρότερη προσφερόμενη τιμή για την ανάθεση του έργου καθαρισμού του ΠΕΔΥ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων στις 15 9 2009. Αριθμ. Αποφ: 22-295 ΘΕΜΑ : «Υποβολή των όρων λήψης τοκοχρεολυτικού δανείου για προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού

Διαβάστε περισσότερα

Τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ. Διεύθυνση : Π. Τσαλδάρη 10 Ταχ. Κώδικας: 18450

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΜΠΑΡΟΥΤΟΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΜΠΑΡΟΥΤΟΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΜΠΑΡΟΥΤΟΜΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙ ΛΟΥΣΙΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΑΡΑΔΟΧΩΡΙ ΔΗΜHΤΣΑΝΑ Κάπαρης Αντώνης Εισήγηση: Γ.Κ.Βαρελίδης

Διαβάστε περισσότερα

Στο Συμβούλιο παρευρέθηκαν Δήμαρχοι-Εκπρόσωποι Δήμων-Εθελοντικές Οργανώσεις και Λοιπές Προσωπικότητες όπως στο συνημμένο.

Στο Συμβούλιο παρευρέθηκαν Δήμαρχοι-Εκπρόσωποι Δήμων-Εθελοντικές Οργανώσεις και Λοιπές Προσωπικότητες όπως στο συνημμένο. Κότσικα 4, 104-34 Αθήνα Τηλ: 210 3646 754-6, 3639 878 Fax : 210 3646 306, 3628 017 URL: www.pedattikis.gr E- Mail: info@pedattikis.gr Αθήνα, 6/3/2015 ΘΕΜΑ: Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία το 1ο Συμβούλιο Πολιτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ( 20.000,00 ) ΕYΡΩ

ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ( 20.000,00 ) ΕYΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Ψ.Ν.Α. «ΔΡΟΜΟΚΑΪΤΕΙΟ» ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 343 ΧΑΪΔΑΡΙ TMHMA : OIKONOMIKOY ΧΑΪΔΑΡΙ 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΓΡΑΦΕΙΟ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΗΛ : 213 2046170-171 ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ:14071/751281 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος διαπίστωσε ότι από τα..41.. µέλη του δηµοτικού συµβουλίου παρόντα ήταν..28.. ήτοι:

Πριν από την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος διαπίστωσε ότι από τα..41.. µέλη του δηµοτικού συµβουλίου παρόντα ήταν..28.. ήτοι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗ ΥΝΕ ΡΙΑΗ:..23η/2013.. της..07 ης /10/2013.. ΗΜΟ ΙΟΝΥΟΥ Ταχ. /νση : Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. ιάκου 01 Άγιος τέφανος..αριθ. Απόφασης:..198/2013.. ΑΠΟΠΑΜΑ Από το Πρακτικό της..07

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 3719/2008 - ΦΕΚ 241/Α'/26.11.2008 Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις.

ΝΟΜΟΣ 3719/2008 - ΦΕΚ 241/Α'/26.11.2008 Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις. ΝΟΜΟΣ 3719/2008 - ΦΕΚ 241/Α'/26.11.2008 Μεταρρυθμίσεις για την οικογένεια, το παιδί, την κοινωνία και άλλες διατάξεις. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ)

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΕΚΤ) ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΔΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ Αλεξάνδρεια, 13-02-2012 Αριθµ. Πρωτ.: 4699

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ Αλεξάνδρεια, 13-02-2012 Αριθµ. Πρωτ.: 4699 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝ ΡΕΙΑΣ Αλεξάνδρεια, 13-02-2012 Αριθµ. Πρωτ.: 4699 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την πρόσληψη προσωπικού µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου

Διαβάστε περισσότερα

6o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-04-2005

6o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-04-2005 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 6o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 5-04-2005 Σήμερα τηv 5/4/2005 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο Α Π Ο Φ Α Σ Η

Ημερομηνία δημοσίευσης στον Ελληνικό Τύπο Α Π Ο Φ Α Σ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση : Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ 1 Ταχ. Κώδικας : 45444 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Τροποποίηση διατάξεων του ν. 3316/2005

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Τροποποίηση διατάξεων του ν. 3316/2005 ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Τροποποίηση διατάξεων του ν. 3316/2005

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ. 13952/06/B/86/8

ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ. 13952/06/B/86/8 ΕΛΙΝΟΙΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΑΕ ΑΡ.Μ.ΑΕ. 13952/06/B/86/8 /86/8 Σχέδια προτεινόµενων αποφάσεων επί των θεµάτων της Ηµερήσιας ιάταξης (στοιχείο (δ) της παραγράφου 3 του άρθρου 27 του Κ.Ν. 2190/1920,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό σημείωμα. 1029 Νέα Έργα ΕΣΠΑ

Ενημερωτικό σημείωμα. 1029 Νέα Έργα ΕΣΠΑ Ενημερωτικό σημείωμα 1029 Νέα Έργα ΕΣΠΑ Στον τομέα του περιβάλλοντος εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον Αειφόρος Ανάπτυξη 90 έργα συνολικού π/υ 542,8 εκ (συγχρηματοδοτούμενη ΔΔ 505,3 εκ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ αριθ. Πρωτ. Προκ: 54141 & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Κ.Α. 30-7331.055 για το 2015

ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ αριθ. Πρωτ. Προκ: 54141 & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Κ.Α. 30-7331.055 για το 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ηράκλειο, 05/05/2015 ΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Προµήθεια Χρωµάτων» /ΝΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ & Έργο: Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ A/θµιας & Β/θµιας Εκπαίδευσης. ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΗΜΟΤΙΚΩΝ αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ηρώων Πολυτεχνείου 9, 157 80 Πολυτεχνειούπολη, Αθήνα Τηλ. 210- Αθήνα... Αριθμ. Πρωτ:... ΣΧΕΔΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Πρακτικό 1/2012 της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λήμνου,

Πρακτικό 1/2012 της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λήμνου, Πρακτικό 1/2012 της συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Λήμνου,. Αριθμός Απόφασης 1/2012 της 1 ης Δεκεμβρίου 2012. τεχνικού προγράμματος του Δήμου Λήμνου, οικονομικού έτους 2013.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ - ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 2 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & Αριθ. Πρωτ.: 30474 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η διδακτική ενότητα του σχολικού εγχειριδίου «Η ελληνική κοινωνία στα χρόνια της δουλείας- Η οικονομία» Στόχοι διδασκαλίας της συγκεκριμένης ενότητας

Η διδακτική ενότητα του σχολικού εγχειριδίου «Η ελληνική κοινωνία στα χρόνια της δουλείας- Η οικονομία» Στόχοι διδασκαλίας της συγκεκριμένης ενότητας Διδακτική πρόταση H διδασκαλία της ενότητας «Η ελληνική κοινωνία στα χρόνια της δουλείας Η οικονομία» με τη βοήθεια του Eκπαιδευτικού Λογισμικού «Το 21 εν πλω» Τάξη Γ Γυμνασίου Διδακτικό υλικό Το σχολικό

Διαβάστε περισσότερα

Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου

Αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου 16MANTAS:Layout 1 6/22/09 3:07 PM Page 195 Παναγιώτης Μαντάς, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Ζαχαρούλα Ταβουλάρη, Σχολική Σύµβουλος Π.Ε. Θεόδωρος αλαβίκας, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Περίληψη Η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ EΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αριθμ. Πρωτ.: 5992/2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Η Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ιωάννινα, 8 Μαρτίου 2012 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΩΡ/ΙΚΗΣ & ΠΕΡ/ΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αριθ. Πρωτ. : 7205/354 Σχετικά: Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΟΙΜΙΟ... 4-5 1.ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ... 6-20

ΠΡΟΟΙΜΙΟ... 4-5 1.ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ... 6-20 Πίνακας περιεχομένων ΠΡΟΟΙΜΙΟ... 4-5 1.ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ... 6-20 1.1 Αλλαγή του πολιτικού συστήματος... 6-9 1.1.1 Εξυγίανση του πολιτικού συστήματος. Διαφάνεια παντού...

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΔΑ: ΦΕΚ: Β 2095/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (Δ.6) ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Γενικές Αρχές και Ορισμοί. Άρθρο 1 Γενικές αρχές

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ. Γενικές Αρχές και Ορισμοί. Άρθρο 1 Γενικές αρχές ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ Γενικές Αρχές και Ορισμοί Άρθρο 1 Γενικές αρχές 1. Η ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης αποτελεί υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης Πτυχιακή Εργασία της φοιτήτριας Αναστασίας Κουτουλίδου με τίτλο: Ο ρόλος της γυναίκας στο ρεμπέτικο τραγούδι (Πειραιάς, 1922-1953) Επιβλέπουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 49/2012

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 49/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΧΕΠΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠ' ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2313318235 FAX 2310318334 E mail : mail@deekme.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2313318235 FAX 2310318334 E mail : mail@deekme. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Θ. Μ.ΚΑΛΛΑΣ 23, Τ.Κ. 54655 ΤΗΛ. 2313318235 FAX 2310318334 E mail : mail@deekme.gr Θεσσαλονίκη : 10/11/2015 Αρ.Πρωτ. 26309 ΘΕΜΑ: Ανακαίνιση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δήμαρχoς κoς Μουζάς Δημήτριος πρoσκλήθηκε και παρίσταται στη συvεδρίαση.

Ο Δήμαρχoς κoς Μουζάς Δημήτριος πρoσκλήθηκε και παρίσταται στη συvεδρίαση. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 11 ο Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 10, Τ.Κ. 73134, ΧΑΝΙΑ Τηλ.: +30 28210 45570 Φαξ: +30 28210 59777 e-mail: info@samaria.gr http://www.samaria.gr Χανιά, 28-02-2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 23 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 787/2013

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 23 ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 787/2013 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Γνωμοδότηση σχετικά με Εισήγηση της Δ/νσης Νεώτερης & Σύγχρονης Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς του ΥΠΠΟ, για τον χαρακτηρισμό ή μη ως μνημείων ταφικών κατασκευών στο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜ. 04/2011 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Δ.Σ. 56/2011 ΘΕΜΑ : Ανασύσταση Επιτροπής Γνωμοδότησης για την χρήση και διαμόρφωση των κοινόχρηστων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

ΟΠΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 6 η Υ.Π.Ε ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ταχ. Δ/νση: 3 ο χλμ ΕΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΑΝΤΙΡΙΟΥ Ε-MAIL : gnaprom@gmail.com ΑΔΑ: ΒΛ9Σ46904Μ-Ε3Κ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β464Ν-ΡΔ5. Έχοντας υπόψη:

ΑΔΑ: Β464Ν-ΡΔ5. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 30 Απριλίου 2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθμ. Πρωτ.: 17014 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΤΑ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙ Δ/ΣΗΣ ΟΤΑ Ταχ.Δ/νση: Σταδίου 27 Ταχ.Κωδ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 2174 Θεσ/νίκη, 23 Ιουνίου 2015

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: οικ. 2174 Θεσ/νίκη, 23 Ιουνίου 2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Τμήμα Διοικητικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.» ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Διεύθυνση Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Τμήμα Ακίνητης Περιουσίας ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΟΥ

ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΕΖΚ469ΗΔΞ-ΣΚΒ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑ : 5-6-2013 Αριθ.Πρωτ.: ΔΙΟΙΚ/Β/7391 Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Π.3.2.5 Πιλοτική εφαρµογή και αξιολόγηση αντιπροσωπευτικού αριθµού σεναρίων από κάθε τύπο σε διαφοροποιηµένες εκπαιδευτικές συνθήκες πραγµατικής τάξης

Π.3.2.5 Πιλοτική εφαρµογή και αξιολόγηση αντιπροσωπευτικού αριθµού σεναρίων από κάθε τύπο σε διαφοροποιηµένες εκπαιδευτικές συνθήκες πραγµατικής τάξης Π.3.2.5 Πιλοτική εφαρµογή και αξιολόγηση αντιπροσωπευτικού αριθµού σεναρίων από κάθε τύπο σε διαφοροποιηµένες εκπαιδευτικές συνθήκες πραγµατικής τάξης Νεοελληνική Γλώσσα Β Λυκείου Τίτλος: «Ας µιλήσουµε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 24 ης /27-10-2014 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. των Τοπικών Προϊόντων. του Δήμου Σητείας. «Σητείας Γη»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. των Τοπικών Προϊόντων. του Δήμου Σητείας. «Σητείας Γη» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 3 ο Φεστιβάλ Προώθησης και Ανάδειξης των Τοπικών Προϊόντων του Δήμου Σητείας «Σητείας Γη» Ο δήμος Σητείας σε συνεργασία με το Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης και την Περιηγητική Λέσχη Σητείας, στα πλαίσια του

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 10/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΡΙΘΜ. 10/2015 ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Σέρρες, 05-11-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 3397 Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού Τμήμα Μισθοδοσίας, Αποζημιώσεων, Προμηθειών & Περιουσίας Δ/νση: Τέρμα Μαγνησίας, Τ.Κ. 621 24, Σέρρες Πληροφορίες: Μ. Μπάκα Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3. / 2013

Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η 3. / 2013 ΑΔΑ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ: Διαχείρισης & Αγοράς Υπηρ. Υγείας ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Προμηθειών Διαχείρισης Κινητής & Ακίνητης ΤΜΗΜΑ: Περιουσίας ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: Κηφισίας 39 523 Μαρούσι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κ. Νικητάκης ΤΗΛΕΦΩΝΟ: FAX: 20-68776

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. 19/2015 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθμ. 19/2015 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 4 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Οικονομικό Τμήμα/ Γραφείο Προμηθειών Πληροφορίες: Αλεξιάδου Μαρία ΤΗΛ.:

Διαβάστε περισσότερα

Τηλ. : 210 4110919 ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ FAX : 210 4117347 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Τηλ. : 210 4110919 ΣΕ ΕΥΡΩ - ΕΛΕΥΘΕΡΟ FAX : 210 4117347 ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πειραιάς 08-3-2006 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Αριθ. Διακήρυξης: 03/2006 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Αριθ. Πρωτ.: 5321.1/03/2006 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε. Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΧΕΡΣAIΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΛΑΤΟΣ Η εταιρία «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.» προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό,

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η. Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, Αθήνα, 17/7/2014 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, Μετά από επιστολή των Σωματείων ΠΑΣΕ-ΟΤΕ ΕΕΤΕ-ΟΤΕ ΠΣΕΠΟ και ΠΣΕΠ- ΟΤΕ προς την Γεν. Δ/ντρια Ανθρώπινου Δυναμικού για συνάντηση μαζί της σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Τσερτίδου 1, Τ.Κ. 26335, Πάτρα Οικονομικό (Γραφείο Προμηθειών) O. Τολια 2610 227852 2610-227896 promithion@agandreashosp.gr www.agandreashosp.

Τσερτίδου 1, Τ.Κ. 26335, Πάτρα Οικονομικό (Γραφείο Προμηθειών) O. Τολια 2610 227852 2610-227896 promithion@agandreashosp.gr www.agandreashosp. Π Α Τ Ρ Α 27/12/2010 Αρ. Πρωτ.:41033 Αριθ. Διακήρυξης: 73/2010 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 6 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το 08/2013 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λήμνου της 15 ης Απριλίου 2013. Αριθμός Απόφασης 142/2013 Θέμα 24 ο : Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής της «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΘΕΜΑ: Κατάρτιση και υποβολή προϋπολογισμού των περιφερειών, οικονομικού έτους 2014. ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ. ΘΕΜΑ: Κατάρτιση και υποβολή προϋπολογισμού των περιφερειών, οικονομικού έτους 2014. ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Δ/ΣΗΣ & ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Αθήνα 31 Ιουλίου 2013 Αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα