Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου"

Transcript

1 Εγκαταστάσεις, συστήματα & εξοπλισμός ηλεκτροστατικής βαφής Προστασία περιβάλλοντος & αποτέφρωση απορριμμάτων Συστήματα βαφής απομίμησης ξύλου ΕΔΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: Α Βιομηχανική περιοχή Βόλου Τ.Κ Βόλος Τηλ.: Fax: Web Page: e mail:

2 ΓΕΝΙΚΑ Ο κλίβανος αποτέφρωσης " πυρολυτικού τύπου " σειράς "P.st" ΜΚΙΙ με ελεγχόμενη καύση είναι κατασκευασμένοι από χαλυβδοελάσματα, εξαιρετικά στιβαρής κατασκευής. Αποτελείται από δύο Θαλάμους & δημιουργεί συνθήκες για μια πολύ αποτελεσματική & σωστή καύση των παθολογικών απορριμμάτων. Στον πρώτο θάλαμο γίνεται ελεγχόμενη καύση σε Θερμοκρασία μέχρι 730 C και στην συνέχεια τα καυσαέρια ξανακαίγονται στον δεύτερο Θάλαμο με περίσσεια νωπού αέρα ο οποίος προσάγεται μέσω ανεμιστήρα σε Θερμοκρασία C. Με αυτή την πυρολυτική καύση επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα εκπομπής καυσαερίων. Αυτά είναι: - Στερεά εν αιωρήσει λιγότερα από 50 MG/ΝΜ - Ορατότης καυσαερίων 1 RINGELMAN + 50 % Στην καπνοδόχο κατά την έξοδο υπάρχει σύστημα ψύξης των καυσαερίων ώστε να φεύγουν στο περιβάλλον με μικρότερη Θερμοκρασία & να αποφεύγονται έτσι οι υγροποιήσεις. Η πυρίμαχη & θερμική μόνωση από ειδικά πυρίμαχα μονωτικά υλικά εξασφαλίζουν την καλύτερη απόδοση του κλιβάνου. 'Όλος ο κύκλος καύσης ελέγχεται μέσω PLC επί του ηλεκτρικού πίνακα αυτόματα & αυτό εξασφαλίζει τέλεια αποτέφρωση με ταυτόχρόνη προστασία του περιβάλλοντος. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 0ι πυρολυτικοί κλίβανοι είναι κατάλληλοι για την αποτέφρωση ποικίλων απορριμμάτων όπως πλαστικά, ελαστικά, παθολογικά απορρίμματα σε: Νοσοκομεία, Βιομηχανίες, Ξενοδοχεία. Super Markets, Τράπεζες, Πειραματικά εργαστήρια, Κοιμητήρια, Κοινότητες, Πολυκατοικίες, Συγκροτήματα πολυκατοικιών, κ.λ.π.

3 ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ Pst

4 ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ Pst

5

6 ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΛΥΤΙΚΩΝ ΚΛΙΒΑΝΩΝ ΤΥΠΟΥ Pst MK II ΤΥΠΟΣ Α Β C D E F G H I J K L M N P.st P.st P.st P.st P.st P.st P.st P.st Διαστάσεις σε mm ΤΥΠΟΣ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΣ (KG/H) απορριμμάτων (*) ΓΙΑ ΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ: - Πυκνότητα: kg/h - Θερμογόνος δύναμη: Kcal/kg Max ΦΟΡΤΩΣΗ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥ Lit ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΙΣΧΥΣ KW ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ KG Pst80 Pst170 Pst270 Pst350 Pst450 Pst550 Pst650 Pst * Για μεγαλύτερες θερμογόνους δυνάμεις των απορριμμάτων, η δυναμικότητα του κλιβάνου μειώνεται αντιστρόφως ανάλογα.

7 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΥΡΟΛΥΤΙΚΟΥ ΚΛΙΒΑΝΟΥ "P.st " ΜΚ ΙΙ Το μοντέλο P.st ΜΚ II είναι κλίβανος αποτέφρωσης πυρολυτικού τύπου με δυναμικότητα τουλάχιστον kg παθολογικών απορριμμάτων την ώρα, χαρτιά πλαστικά, με θερμική ισχύ 3600 KCAL/H. Ο κλίβανος είναι κατασκευασμένος από χαλυβδοελάσματα πάχους 5mm & είναι εξαιρετικά στιβαρής κατασκευής ως φαίνεται στο συνημμένο έντυπο. Επίσης στο έντυπο φαίνονται οι διαστάσεις & η μορφή του κλιβάνου. 'Έχει δύο θαλάμους & δημιουργεί συνθήκες για μία πολύ αποτελεσματική & σωστή καύση των παθολογικών απορριμμάτων.στον πρώτο θάλαμο γίνεται η ελεγχόμενη πυρολυτική καύση με θερμοκρασία μέχρι 750 C. Τα αέρια της πυρόλυσης ξανακαίγονται στον δεύτερο θάλαμο με περίσσεια νωπού αέρα ο οποίος προσάγεται μέσω ανεμιστήρα σε θερμοκρασία C & με αυτή την πυρολυτική καύση επιτυγχάνονται καλύτερα αποτελέσματα εκπομπής καπναερίων. Ό ωφέλιμος όγκος του θαλάμου φόρτωσης των απορριμμάτων είναι m 3. 'Οπως φαίνεται στο έντυπο κάθε θάλαμος έχει τον καυστήρα του & τον ανεμιστήρα προσαγωγής αέρα καύσης. Στην καμινάδα κατά την έξοδο υπάρχει σύστημα Ψύξης των καπναερίων ώστε να φεύγουν στο περιβάλλον με μικρότερη θερμοκρασία & να αποφεύγονται έτσι οι υγροποιήσεις. Η πυρίμαχη μόνωση & η θερμομόνωση των δύο θαλάμων είναι συνολικού πάχους 190mm από ειδικό πυρίμαχο μπετόν με πρόσμιξη μονωτικών υλικών. Ο κλίβανος είναι ο πλέον κατάλληλος για καύση παθολογικών απορριμμάτων. Δεν υπάρχουν σχάρες που δημιουργούν προβλήματα άκαυστων υπολοίπων.η απομείνουσα στάχτη είναι εντελώς αδρανής. Ο κλίβανος μπορεί να εργασθεί 8 12 ώρες συνεχώς. Η στάχτη απομακρύνεται με μεταλλική λεκάνη το άλλο πρωί πριν από την νέα εκκίνηση, από την πόρτα του κλιβάνου που υπάρχει στην εμπρόσθια πλευρά ή στην οπίσθια αν έχουμε αυτόματη τροφοδοσία. 'Ολος ο κύκλος καύσης ελέγχεται μέσω ηλεκτρολογικού πίνακα αυτόματα & αυτό εξασφαλίζει τέλεια αποτέφρωση με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος. Σε κάθε θάλαμο υπάρχει θερμοστοιχείο που συνδέεται με αντίστοιχο ψηφιακό όργανο φωτεινής ένδειξης της θερμοκρασίας με δυνατότητα οριοθετήσεων και τα οποία βρίσκονται έμπροσθεν του ηλεκτρικού πίνακα. Πάνω στον πίνακα υπάρχουν όλα τα όργανα για αυτόματη λειτουργία του κλιβάνου. Ακόμη υπάρχουν διακόπτες με ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας, αυτόματα ρελέ για κάθε καυστήρα και ανεμιστήρα καθώς και λυχνία ένδειξης βλάβης με ταυτόχρονη σειρήνα ειδοποίησης.

8 Ακόμη, υπάρχει αισθητήριο αυτόματης διακοπής της λειτουργίας του κλιβάνου σε περίπτωση που η πόρτα είναι ανοικτή. Υπάρχει πρόγραμμα προθέρμανσης, τρία προγράμματα καύσης διαφορετικών χρόνων διάρκειας (2 2,5 3 h) που ελέγχονται μέσω P.L.C (Telemecanique)), καθώς και πρόγραμμα τελική αποτέφρωσης. Αυτό το P.L.C. κανονίζει την λειτουργία των καυστήρων σε σχέση με την θερμοκρασία καθώς επίσης και την λειτουργία των ανεμιστήρων ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια πυρολυτική καύση στον πρωτεύοντα θάλαμο και επανάκαυση των αερίων της διάσπασης στον δευτερεύοντα θάλαμο με περίσσια οξυγόνου. Με αυτόν τον τρόπο εγγυόμεθα τις εκπομπές και δεν απαιτείται καμία χρήση πλυντηρίδας ή φίλτρου επί πλέον. Η καμινάδα είναι κάθετη ή γωνιακή πάνω στον κλίβανο και φθάνει σε ύψος Μ από το έδαφος. Είναι δυνατόν να προσαρμοσθεί και αυτόματα υδραυλικό σύστημα φόρτωσης για το οποίο δίδεται ξεχωριστή τιμή. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΙΚΟΥ ΚΛΙΒΑΝΟΥ ΤΥΠΟΥ P.st ΜΚ ΙΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Ο μηχανισμός φόρτωσης του αποτεφρωτικού κλιβάνου Ρ.st είναι κατασκευασμένος από χαλυβδόφυλλα πάχους 4 5mm και 6mm με κατάλληλες ενισχύσεις από προφίλ σιδήρου. Ο κύριος όγκος του με διαστάσεις 3300mm μήκος Χ 1200mm πλάτος Χ 1395mm ύψος όπως φαίνεται στο αντίστοιχο σχέδιο, αποτελείται δε από τον χώρο φόρτωσης και από τον χώρο που καταλαμβάνει το έμβολο πρόωσης των απορριμμάτων. Το υδραυλικό έμβολο εδράζεται σταθερά στην βάση του διαμορφωμένου σκελετού και μετακινεί οριζόντια μέσω οδηγών ολίσθησης την φέρουσα επιφάνεια πρόωσης που είναι κατασκευασμένη από διαμορφωμένη λαμαρίνα κατάλληλου πάχους και στιβαρής κατασκευής. Ανάμεσα στον χώρο φόρτωσης και την είσοδο του κλιβάνου υπάρχει πόρτα τύπου γκιλοτίνας με πυρίμαχη επένδυση και εξωτερική κάλυψη από χαλυβδόφυλλο. Άνωθεν της πόρτας αυτής υπάρχει έμβολο για την κατακόρυφη μετακίνησή της μέσω κατακόρυφων οδηγών. Ο μηχανισμός τροφοδότησης συνδέεται σταθερά μέσω κοχλιών με τον κλίβανο στις πλαϊνές και την κάτω πλευρά του. Ο χώρος φόρτωσης καλύπτεται από καπάκι το οποίο φέρει μεντεσέ στην μία του πλευρά και ανοίγει περιστροφικά μέσω υδραυλικού εμβόλου που στηρίζεται στο πλάι.

9 Τα τρία υδραυλικά έμβολα κινούνται με λάδι πιέσεως 50 ΒΑR περίπου και η αντλία λαδιού βρίσκεται στο πίσω τμήμα του μηχανισμού όπως φαίνεται στο σχήμα. Ο μηχανισμός στηρίζεται σε τέσσερα ποδαρικά κατάλληλου μήκους. Η διαδικασία φόρτωσης έχει ως εξής: Πατώντας τον διακόπτη ανοίγουμε το καπάκι και γεμίζουμε τον χώρο φόρτωσης με σακούλες των απορριμμάτων. Στην συνέχεια πατώντας το κουμπί εκκίνησης της διαδικασίας φόρτωσης, κλείνει το καπάκι συμπιέζοντας ταυτόχρονα τα απορρίμματα. 'Όταν κλείσει το καπάκι, ανοίγει η πόρτα τύπου "γκιλοτίνας" και όταν αυτή ανοίξει πλήρως, τότε το έμβολο τα προωθεί εντός του κλιβάνου και επιστρέφει στην αρχική του θέση. Τέλος κλείνει η πόρτα γκιλοτίνα και επαναλαμβάνεται η διαδικασία. Όλες οι φάσεις ελέγχονται από κεντρικό ηλεκτρολογικό πίνακα με τους κατάλληλους αυτοματισμούς, ενώ η παραπάνω διαδικασία γίνεται αυτόματα και μέσω διακοπτών θέσεως ελέγχεται το άνοιγμα και το κλείσιμο της πόρτας του εμβόλου και του καπακιού.

10

11 ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΩΝ ΚΑΠΝΑΕΡΙΩΝ Τα επιτρεπόμενα όρια εκπομπής των κλιβάνων, καθορίζονται από την Κοινοτική οδηγία 94/67 ( Από την έκθεση των μετρήσεων του κλιβάνου μας την από το Εργαστήριο Ατμοπαραγωγών και Θερμικών εγκαταστάσεων του Ε.Μ.Π. προκύπτει ότι είμεθα εντός των επιτρεπομένων ορίων. 'Έτσι έχουμε: Στερεά εν αιωρήσει ,6 mg/nm 3 με μέση τιμή 50 mg/nm 3. Ορατότητα καπναερίων 0 1 Ringelmann (1 bacarah = 0,6 Ringelmann). CO = 0,00033 % max. (1 ΡΡΜ CO = 1,25 mg/nm 3 ) Για τον καινούργιο κλίβανο P.st ΜΚ ΙΙ, εγγυώμεθα χρόνο παραμονής των καυσαερίων στον δευτερογενή θάλαμο μετάκαυσης 2sec. ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗΣ ΜΑΧ. 3% του αρχικού όγκου των απορριμμάτων. ΜΑΧ. 10% του αρχικού βάρους (γυαλιά, μέταλλα, πορσελάνες). ΜΑΧ. 3% του αρχικού βάρους από άκαυστα ανόργανα.

12 ΣΥΝΟΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Πυρολυτική λειτουργία Για το στάδιο της πυρολυτικής λειτουργίας οι μέσες τιμές των εκπομπών ανοιγμένες σε 17% 02 έχουν ως εξής. CO : 3.4 ρρm σε 17% Ο2. ΝΟ : 33.5 ρρm σε 17% Ο2. Βαθμός Bachaτah : 0 1 Συγκέντρωση στερεών σωματιδίων : 72.6 (mg/νm) σε 17% Ο2. Σημειώνεται: ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμής η μέση τιμή της συγκέντρωσης Ο2 στο καυσαέριο ήταν %. Κατά το στάδιο της πυρολυτικής λειτουργίας (στην οποία η λειτουργία του καυστήρα Κ1 είναι εναλλασσόμενη) παρατηρήθηκε ότι όταν ο καυστήρας Κ1 λειτουργούσε (ΟΝ) τότε σημειώθηκε αύξηση του δείκτη αιθάλης στην τιμή 2 3, λόγω της στιγμιαίας φόρτισης. Το γεγονός αυτό αντιμετωπίστηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμής με ρύθμιση στον καυστήρα της παροχής του αέρα καύσης, με αποτέλεσμα και όταν λειτουργούσε o Κ1 να κυμαίνεται ο δείκτης αι8άλης στην τιμή 0 1. Αποτέφρωση Για το στάδιο της αποτέφρωσης οι μέσες τιμές των εκπομπών ανοιγμένες σε 17% Ο2 έχουν ως εξής: CO : 2.9 ρρm σε 17% Ο2. ΝΟ : 25.6 ρρm σε 17% Ο2. Βαθμός Bachaτah : 0 Συγκέντρωση στερεών σωματιδίων : 16.6 (mg/νm) σε 17% Ο2. Σημειώνεται: ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμής η μέση τιμή της συγκέντρωσης Ο2 στο καυσαέριο ήταν %. Στη διάρκεια της φάσης αυτής δεν παρατηρήθηκαν ουσιαστικές διακυμάνσεις στις συγκεντρώσεις των ρυπαντών. Αθήνα, 8 Οκτωβρίου Ι993 Εμμ.Κακαράς ΛέκτοραςΕ.Μ.Π. Ν. Παπαγεωργίου Ομοτ. Κα9ηγητής Ε.Μ.Π.

ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ K ENERGY MENSA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ

ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ K ENERGY MENSA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ K ENERGY MENSA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Περιεχόμενα Λέβητας Στερεών Καύσιμων MENSA Σελ. 1 Γενικές υποδείξεις ασφάλειας 3 2 Γενική περιγραφή 3 3 Τεχνική περιγραφή 5 4 Τύποι

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητας πετρελαίου-αερίου. Enersave ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.2

Λέβητας πετρελαίου-αερίου. Enersave ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.2 Λέβητας πετρελαίου-αερίου Enersave ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.2 Περιεχόμενα ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ... 3 3 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Λέβητας βιομάζας-ξύλου. Bioplex HL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.3

Λέβητας βιομάζας-ξύλου. Bioplex HL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.3 Λέβητας βιομάζας-ξύλου Bioplex HL ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΚΔΟΣΗ: 1.3 Περιεχόμενα ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ... 1 1 ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 3 2 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ... 3 3 ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧYLON

ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧYLON ΜΑΝΤΕΜΕΝΙΟΣ ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΧYLON ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ l Σχεδόν τριπλάσια διάρκεια ζωής σε σύγκριση με αυτής των χαλύβδινων l Υψηλή αντίσταση στην οξείδωση-επιφανειακή φθορά

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση ενέργειας από τη θερµική επεξεργασία των απορριµµάτων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕΑ, 1999).

Ανάκτηση ενέργειας από τη θερµική επεξεργασία των απορριµµάτων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕΑ, 1999). 5. ΘΕΡΜΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 5.1. Γενικά Η χρήση της ΘΕ στη Α, εκτός από τους περιβαλλοντικούς περιορισµούς (π.χ. εκποµπές ρύπων) καθορίζεται επίσης από οικονοµικούς περιορισµούς (συνολικό κόστος), τις διαµορφούµενες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ. νέος ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. από το 1931

ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ. νέος ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. από το 1931 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ νέος ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ από το 1931 0617 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Eισαγωγή... σελ. 3 Περιγραφή... σελ. 4 Διαδρομές των καυσαερίων... σελ. 5 Διαστάσεις - Τεχνικά χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ

ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η/Μ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΕΝΤΑΟΡΟΦΗΣ ΟΙΚΟ ΟΜΗΣ ΣΠΟΥ ΑΣΤΕΣ: Κουτροβέλης Παναγιώτης Καπαγεωργίου Χρυσούλα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΑΕΡΙΟΥ EUROPA STEEL. 10 χρόνια εγγύηση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΑΕΡΙΟΥ EUROPA STEEL. 10 χρόνια εγγύηση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΛΕΒΗΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΑΕΡΙΟΥ 10 χρόνια εγγύηση ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ από το 1931 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιγραφή- κατασκευή...σελ. 3 Τεχνικά χαρακτηριστικά...σελ.

Διαβάστε περισσότερα

MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX

MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX 1. Σηµαντικές Προειδοποιήσεις MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μετά την αφαίρεση της συσκευασίας να γίνεται πάντα έλεγχος για την πληρότητα της παράδοσης, ενώ σε περίπτωση ελαττωµάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήστη S A T U R N. για τη σειρά λεβήτων. Caltherm. Μοντέλα CT 35F έως 70F. 19/03/2012v5

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήστη S A T U R N. για τη σειρά λεβήτων. Caltherm. Μοντέλα CT 35F έως 70F. 19/03/2012v5 Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήστη για τη σειρά λεβήτων Caltherm Μοντέλα CT 35F έως 70F S A T U R N 19/03/2012v5 2 Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε τον λέβητα στερεών καυσίµων Caltherm. Παρακαλούµε διαβάστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 23.11.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & Σ.Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ»

«Προμήθεια Κινητού Εξοπλισμού Λειτουργίας του Έργου: ΧΥΤΑ 2ΗΣ Γ.Ε.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ & ΣΜΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟ : 19.04.2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. : Μ62 ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο : 2 Ταχ. Δ/νση : Παλαμά & Μαβίλη 6 Αγρίνιο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΙΝΗΤΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης. με ηλεκτρονική ανάφλεξη και. ρύθμιση της φλόγας

Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης. με ηλεκτρονική ανάφλεξη και. ρύθμιση της φλόγας Επίτοιχος Λέβητας αερίου, Κλειστού θαλάμου καύσης με ηλεκτρονική ανάφλεξη και ρύθμιση της φλόγας ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ

ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΚΟΜΜΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ "ΚΟΜΜΟ" ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ Πέλλετ καύσιμο από βιομάζα βιοκαύσιμο 1 Οι συσκευές θέρμανσης (εφεξής "σόμπες") της εταιρίας ALFA PLAM (εφεξής ALFA PLAM) κατασκευάζονται

Διαβάστε περισσότερα

από το 1931 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ χρόνια γραπτή εγγύηση

από το 1931 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ χρόνια γραπτή εγγύηση από το 1931 ΧΥΤΟΣΙΔΗΡΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ 5 χρόνια γραπτή εγγύηση 0617 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Οι λέβητες COSMO είναι χυτοσιδηροί, διαιρούμενοι και αποτελούνται από στοιχεία (φέτες) που συνδέονται κατάλληλα μεταξύ τους. Διατίθενται

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ PRIMUS

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ PRIMUS ΜΑΚΕ ΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ PRIMUS ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του παρόντος εγχειριδίου πριν την εγκατάσταση. H ΜΑΒΙΛ ΑΒΕΕ έχει το δικαίωµα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΙΡΡΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΙΤΕΑΣ» Υποέργο 2 «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΕΛ ΙΤΕΑΣ» Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ 1. Κινητήριος Μηχανισμός O κινητήριος μηχανισμός τοποθετείται στο χώρο του μηχανοστασίου είτε αυτό είναι πάνω από το φρεάτιο ή κάτω από αυτό ή στην τελευταία κάτω στάση πλαγίως -

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Logano S121-2. λέβητα στερεών καυσίμων. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 803 802 (2011/12) GR 6 720 647 653-00.

Οδηγίες χρήσης. Logano S121-2. λέβητα στερεών καυσίμων. Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 720 803 802 (2011/12) GR 6 720 647 653-00. Οδηγίες χρήσης λέβητα στερεών καυσίμων 6 70 647 653-00.T Logano S- Διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό. 6 70 803 80 (0/) GR Πρόλογος Πρόλογος Αγαπητή πελάτισσα, αγαπητέ πελάτη, Η ζεστασιά είναι το

Διαβάστε περισσότερα

1.1 Δοχείο λαδιού. 1.2 Αντλία / Ηλεκτροκινητήρας ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός

1.1 Δοχείο λαδιού. 1.2 Αντλία / Ηλεκτροκινητήρας ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ 1. Κινητήριος Μηχανισμός O κινητήριος μηχανισμός αποτελείται από την αντλία, τον κινητήρα, το σύστημα βαλβίδων, την χειροκίνητη «πρέσα» χειραντλία απεγκλωβισμού και το δοχείο λαδιού

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ. 1. Κινητήριος Μηχανισμός ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ 1. Κινητήριος Μηχανισμός O κινητήριος μηχανισμός τοποθετείται εντός του φρέατος στο άνω μέρος στην δεξιά ή αριστερή πλευρά του, είναι ισχυρότατης κατασκευής αθόρυβης λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

περιεχομενα HANSA EUROPA χυτοσιδηροί λέβητες / COMPACT χυτοσιδηρές μονάδες... 1 EUROMASTER χυτοσιδηροί λέβητες... 2 COSMO χυτοσιδηροί λέβητες...

περιεχομενα HANSA EUROPA χυτοσιδηροί λέβητες / COMPACT χυτοσιδηρές μονάδες... 1 EUROMASTER χυτοσιδηροί λέβητες... 2 COSMO χυτοσιδηροί λέβητες... HANSA περιεχομενα EUROPA χυτοσιδηροί λέβητες / COMPACT χυτοσιδηρές μονάδες... 1 EUROMASTER χυτοσιδηροί λέβητες... 2 COSMO χυτοσιδηροί λέβητες... 3 EUROPA STEEL-EΚO χαλύβδινοι λέβητες / COSMO-STEEL ατομικές

Διαβάστε περισσότερα

Συντάκτης: : Δημήτριος. Επιβλέπων. Βόλος. Ιούνιος

Συντάκτης: : Δημήτριος. Επιβλέπων. Βόλος. Ιούνιος ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Μοντελοποίησηη ροής και μετάδοσης θερμότητας σε αερολέβητα με υπέρυθρη θερμογραφία και CFD Συντάκτης: : Δημήτριος Τζιουρτζιούμης Επιβλέπων Καθηγητής: Αναστάσιος Σταματέλλος Βόλος Ιούνιος

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας Λέβητας Pellet Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 4 2. Οδηγίες εγκατάστασης... 6 Καμινάδα - εισαγωγή... 6 Κατάληξη καμινάδας (καπέλο)... 7 Χώρος εγκατάστασης (Λεβητοστάσιο)...

Διαβάστε περισσότερα

IGNIS PELLET 35/65 [ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ] ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ IGNIS 35/65 kw

IGNIS PELLET 35/65 [ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ] ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ IGNIS 35/65 kw IGNIS PELLET 35/65 ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ IGNIS 35/65 kw [ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ] Το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προϊόντος ΛΕΒΗΤΑΣ ΞΥΛΟΥ-ΠΕΛΛΕΤ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΘΕΜΑ: ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Είδος μελέτης: Πτυχιακή εργασία ΟΝ/ΜΟ: Χατζηπαύλου Μιχάλης 34379 ΙΔ Αποστολίδης Αθανάσιος 33933 ΙΕ Αθήνα, Αιγάλεω 2012 1 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Διαβάστε περισσότερα

Στο παρόν εγχειρίδιο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του προϊόντος σας.

Στο παρόν εγχειρίδιο περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή τοποθέτηση και λειτουργία του προϊόντος σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείξατε στα προϊόντα PROTHERM. Μέριμνα της εταιρείας αποτελεί η διατήρηση της υψηλής ποιότητας του τελικού προϊόντος και η συνέχιση της πάγιας αίσθησης εμπιστοσύνης

Διαβάστε περισσότερα

Esperos KL Esperos VLT

Esperos KL Esperos VLT Esperos KL Esperos VLT Εγχειρίδιο χρήσης & συντήρησης Π ε ρ ι ε χ ό μ ε ν α Κεφ. Περιγραφή ελ. 1. Προσοχή. 3 2. Γενικές πληροφορίες... 4 Σαυτότητα λέβητα και ετικέτες αναγνώρισης. 4 Οδηγίες για το χρήστη.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ------------------------------------------- ΤΕΧΝΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟ : «Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

S A T U R N. Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήστη. για τη σειρά λεβήτων. Caltherm. Μοντέλα CT 17F έως 70

S A T U R N. Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήστη. για τη σειρά λεβήτων. Caltherm. Μοντέλα CT 17F έως 70 Εγχειρίδιο εγκατάστασης και χρήστη για τη σειρά λεβήτων Caltherm Μοντέλα CT 17F έως 70 S A T U R N 2 Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε τον λέβητα στερεών καυσίµων Caltherm. Παρακαλούµε διαβάστε πολύ προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα