ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ"

Transcript

1 ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: "Αναβάθμιση δεκαεπτά Σχολικών Μονάδων, Δήμου Καλλιθέας" ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας είναι η εκτέλεση του έργου: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ», σύμφωνα με τη μελέτη εφαρμογής, που θα εγκριθεί από την υπηρεσία και τους όρους των εγκεκριμένων συμβατικών τευχών της δημοπράτησής του. Οι εργασίες αναβάθμισης για κάθε σχολική μονάδα περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω. 1) 19 ο Νηπιαγωγείο, Μεταμορφώσεως 25 Αντικατάσταση υφιστάμενης φθαρμένης πλαστικοποίησης. 1. Αποκατάσταση απορροής ομβρίων υδάτων 2. Αποξήλωση υφιστάμενης φθαρμένης πλαστικοποίησης και καθαρισμός της επιφάνειας από σκόνες και σαθρά υπολείμματα 3. Προεπάλειψη στοκάρισμα της ασφαλτικής υποδομής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις ασφαλτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με χαλαζιακή άμμο και απαλλαγμένου από άργιλο και τσιμέντο. Με τη συγκεκριμένη εργασία επιτυγχάνεται εξομάλυνση (έως βάθος 2-3mm) της επιφάνειας υποδομής και η συγκόλληση της τελικής στρώσης. 4. Επίστρωση της τελικής επιφάνειας του ελαστικοσυνθετικού τάπητα με ακρυλική ρητίνη 2) 3 ο Δημοτικό, Μεταμορφώσεως 25 Επισκευή υφιστάμενου φθαρμένου ταρτάν. Τρίψιμο γηπέδου με τριβείο για την απομάκρυνση της σαθρής στρώσης τάπητα 1. Καθαρισμός της επιφάνειας και ψεκασμός με primer πολυουρεθάνης. 2. Εφαρμογή στρώσης πάχους 0,8cm ή 1cm από ελαστικούς κόκκους EPDM χρώματος κόκκινου, κοκκομετρικής διαβάθμισης 1-4mm με ανάμιξη πολυουρεθάνη ως συνδετικό υλικό. Το μίγμα αναμιγνύεται σε ειδικό μαλακτήρα και διαστρώνεται επιτόπου (χυτό) με ειδικό μηχάνημα (θερμαντικό finisher) στο επιθυμητό πάχος. 3) 4 ο Νηπιαγωγείο, Ταϋγέτου 12 Αντικατάσταση υπαρχουσών πλακών τύπου ράμπας (ριγωτές), με άλλα κατάλληλα υλικά εμβαδού περίπου 175 m 2 1. Αποξήλωση πλακών 2. Εκσκαφή σε βάθος 0,15m 3. Διάστρωση σκυροδέματος καθαριότητας σε στρώση πάχους 0,10m 4. Επίστρωση πλακών τύπου τουβλάκι ή τύπου καλντερίμι χρώματος κεραμιδί.

2 Εναλλακτικά μπορεί να ακολουθηθεί η διαδικασία της παραγράφου Α με απευθείας εφαρμογή των υλικών επί των υπαρχουσών πλακών, χωρίς την αποξήλωσή των. Η αντικατάσταση των εν λόγω πλακών κρίνεται αναγκαία διότι το συγκεκριμένο ανάγλυφο μοτίβο που διαθέτουν οι πλάκες, οι ρίγες δηλαδή, προκαλούν σοβαρούς τραυματισμούς κατά την πτώση των παιδιών. 4) 12 ο Νηπιαγωγείο, Κρέμου 135 Στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο, τα νήπια περιορίζονται στο μισό τμήμα του αύλειου χώρου που είναι επιστρωμένος με πλάκες τσιμέντου διότι το υπόλοιπο μισό τμήμα αποτελείται από χώμα και αποτελεί εστία μικροβίων καθότι φιλοξενεί ακαθαρσίες ζώων. Ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες, λόγω βροχοπτώσεων δημιουργείται λάσπη, η οποία μαζί με τις ακαθαρσίες μεταφέρεται, από τα παιδιά, εντός των αιθουσών. Για αυτούς τους λόγους κρίνεται απαραίτητο να επιστρωθεί το τμήμα αυτό του αύλειου χώρου με πλάκες τσιμέντου παρόμοιες με τις υπάρχουσες. 1. Εκσκαφή σε βάθος 0,15m 2. Διάστρωση σκυροδέματος καθαριότητας σε στρώση πάχους 0,10m 3. Επίστρωση πλακών 5) 1 ο Δημοτικό, Σκρα & Δημοσθένους Ανακατασκευή υγρομόνωσης δώματος. Έχουν αστοχήσει οι ενώσεις (αλληλοεπικαλύψεις) των ασφαλτικών φύλλων και η μόνωση παρουσιάζει φουσκώματα λόγω εγκλωβισμένης υγρασίας. 1. Καθαίρεση υφιστάμενης μόνωσης, καθαρισμός και εξομάλυνση της επιφάνειας 2. Επάλειψη με ασφαλτικό βερνίκι σε δύο στρώσεις με βούρτσα ή ρολό 3. Διάστρωση διάτρητου ασφαλτομένου χάρτου τύπου Kraft ή παρόμοιου ισοδύναμου ελάχιστου βάρους 100gr/m 2 έως 150gr/m 2. Το χαρτί αυτό τοποθετείται με απλή διάστρωση, χωρίς πατούρα και πλήρη συγκόλληση, απλώς κολλιέται σημειακά για να μη φεύγει από τη θέση του και να μπορέσουν να γίνουν οι επόμενες φάσεις της κατασκευής. 4. Διάστρωση και επικόλληση με παράλληλη χρήση φλογίστρου δύο στρώσεων ασφαλτόπανου αδιάβροχου από ελαστομερείς μεμβράνες με πολυεστερική ενίσχυση και επικάλυψη ψηφίδα βάρους 4kg/m2. Η αλληλοεπικάλυψη των φύλλων θα γίνεται σε εύρος περίπου 8cm με παράλληλη χρήση φλογίστρου και ασφαλτόκολλας θερμής τύπου R85/25. Το ασφαλτόπανο γυρνάει 20cm στην επιφάνεια του στηθαίου και κολλιέται με ασφαλτόκολλα θερμή τύπου R85/25. Η διάστρωση των δύο στρώσεων θα γίνει κάθετα η μία στην άλλη. Οι ψηφίδες μόνο στη δεύτερη στρώση του ασφαλτόπανου. 6) 2 ο Δημοτικό, Σαπφούς 50 Πλαστικοποίηση αύλειου χώρου. 1. Καθαρισμός υποδομής και απομάκρυνση κάθε ξένου αντικειμένου 2. Προεπάλειψη στοκάρισμα της ασφαλτικής υποδομής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις ασφαλτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με χαλαζιακή άμμο και απαλλαγμένου από άργιλο και τσιμέντο. Με τη συγκεκριμένη εργασία επιτυγχάνεται εξομάλυνση (έως βάθος 2-3mm) της επιφάνειας υποδομής και η συγκόλληση της τελικής στρώσης.

3 7) 5 ο -22 ο Δημοτικό, Σαπφούς και Καλυψούς Αντικατάσταση κουφωμάτων υπογείου και γραφείων διευθυντών, με νέα κουφώματα από ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο 12-24kg/m2 με διπλούς θερμομονωτικούς -ηχομονωτικούςανακλαστικούς υαλοπίνακες, με ελαστικά παρεμβύσματα και σιλικόνη, συνολικού πάχους 18mm (κρύσταλλο 5mm, κενό 8mm, κρύσταλλο 5mm), ανοιγόμενα περί κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα. 8) 6 ο 11 ο Δημοτικό, Ηρακλέους 19 Α) Πλήρης ανακατασκευή τουαλετών μαθητών ήτοι: 1. Αποξήλωση δικτύου αποχέτευσης και αντικατάσταση αυτού με σωλήνες PVC Φ125 (οι κεντρικοί αγωγοί) και Φ100 (οι δευτερεύοντες αγωγοί) καθώς και ανακατασκευή των φρεατίων αποχέτευσης. 2. Αποξήλωση δικτύου ύδρευσης και αντικατάσταση αυτού. 3. Αποξήλωση ηλεκτρικής εγκατάστασης και αντικατάστασης αυτής. 4. Αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα, αλουμινίου. Οι πόρτες των wc θα έχουν μπίλια ώστε να μπορούν να κλείνουν και από την εξωτερική πλευρά, χειρολαβές και σύρτες. 5. Αντικατάσταση όλων των ειδών υγιεινής (νιπτήρες, κρουνοί, δοχεία πλύσεως αποχωρητηρίων τύπου νιαγάρα, λεκάνες αποχωρητηρίων τούρκικου τύπου κτλ). 6. Αντικατάσταση πλακιδίων τοίχων και δαπέδων. Η επίστρωση των δαπέδων θα γίνει με κεραμικά πλακίδια GROUP 4 ενώ των τοίχων με κεραμικά πλακίδια GROUP 1. Οι ουρητήρες στο wc των αγοριών θα καθαιρεθούν και δε θα αντικατασταθούν. Β) 6 ο Δημοτικό, αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων τάξεων, κλιμακοστασίων και διαδρόμων 1 ου ορόφου, με νέα κουφώματα από ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο 12-24kg/m2 με διπλούς θερμομονωτικούς -ηχομονωτικούς-ανακλαστικούς υαλοπίνακες, με ελαστικά παρεμβύσματα και σιλικόνη, συνολικού πάχους 18mm (κρύσταλλο 5mm, κενό 8mm, κρύσταλλο 5mm), ανοιγόμενα περί κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα. Γ) 11 ο Δημοτικό, αντικατάσταση κουφωμάτων, 2 ου ορόφου, οδού Θέμιδος με νέα κουφώματα από ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο 12-24kg/m2 με διπλούς θερμομονωτικούς -ηχομονωτικούςανακλαστικούς υαλοπίνακες, με ελαστικά παρεμβύσματα και σιλικόνη, συνολικού πάχους 18mm (κρύσταλλο 5mm, κενό 8mm, κρύσταλλο 5mm), ανοιγόμενα περί κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα. 9) 9 ο Δημοτικό, Σαπφούς 138 Ανακαίνιση φθαρμένης πλαστικοποίησης υπάρχοντος γηπέδου, εμβαδού περίπου 430 m Προεπάλειψη στοκάρισμα της ασφαλτικής υποδομής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις ασφαλτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με χαλαζιακή άμμο και απαλλαγμένου από άργιλο και τσιμέντο. Με τη συγκεκριμένη εργασία επιτυγχάνεται εξομάλυνση (έως βάθος 2-3mm) της επιφάνειας υποδομής και η συγκόλληση της τελικής στρώσης.

4 10) 15 ο Δημοτικό, Σπάρτης 27 & Σωκράτους Α) Ανακαίνιση φθαρμένης πλαστικοποίησης υπάρχοντος γηπέδου. 2. Προεπάλειψη στοκάρισμα της ασφαλτικής υποδομής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις ασφαλτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με χαλαζιακή άμμο και απαλλαγμένου από άργιλο και τσιμέντο. Με τη συγκεκριμένη εργασία επιτυγχάνεται εξομάλυνση (έως βάθος 2-3mm) της επιφάνειας υποδομής και η συγκόλληση της τελικής στρώσης. Β) Ανακατασκευή υγρομόνωσης δώματος. Έχουν αστοχήσει οι ενώσεις (αλληλοεπικαλύψεις) των ασφαλτικών φύλλων και η μόνωση παρουσιάζει φουσκώματα λόγω εγκλωβισμένης υγρασίας. 1. Καθαίρεση υφιστάμενης μόνωσης, καθαρισμός και εξομάλυνση της επιφάνειας 2. Επάλειψη με ασφαλτικό βερνίκι σε δύο στρώσεις με βούρτσα ή ρολό 3. Διάστρωση διάτρητου ασφαλτομένου χάρτου τύπου Kraft ή παρόμοιου ισοδύναμου ελάχιστου βάρους 100gr/m 2 έως 150gr/m 2. Το χαρτί αυτό τοποθετείται με απλή διάστρωση, χωρίς πατούρα και πλήρη συγκόλληση, απλώς κολλιέται σημειακά για να μη φεύγει από τη θέση του και να μπορέσουν να γίνουν οι επόμενες φάσεις της κατασκευής. 4. Διάστρωση και επικόλληση με παράλληλη χρήση φλογίστρου δύο στρώσεων ασφαλτόπανου αδιάβροχου από ελαστομερείς μεμβράνες με πολυεστερική ενίσχυση και επικάλυψη ψηφίδα βάρους 4kg/m2. Η αλληλοεπικάλυψη των φύλλων θα γίνεται σε εύρος περίπου 8cm με παράλληλη χρήση φλογίστρου και ασφαλτόκολλας θερμής τύπου R85/25. Το ασφαλτόπανο γυρνάει 20cm στην επιφάνεια του στηθαίου και κολλιέται με ασφαλτόκολλα θερμή τύπου R85/25. Η διάστρωση των δύο στρώσεων θα γίνει κάθετα η μία στην άλλη. Οι ψηφίδες μόνο στη δεύτερη στρώση του ασφαλτόπανου. 11) 21 ο Δημοτικό, Ηρακλέους 91 Επισκευή αρμών κεραμοσκεπής στα προκάτ κτίρια και νέα μόνωση αυτών 12) 23 ο Δημοτικό, Δημοσθένους 211 Αντικατάσταση κουφωμάτων δεύτερου ορόφου με νέα κουφώματα από ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο 12-24kg/m2 με διπλούς θερμομονωτικούς -ηχομονωτικούς-ανακλαστικούς υαλοπίνακες, με ελαστικά παρεμβύσματα και σιλικόνη, συνολικού πάχους 18mm (κρύσταλλο 5mm, κενό 8mm, κρύσταλλο 5mm), ανοιγόμενα περί κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα. 13) 3 ο Γυμνάσιο, Ελ. Βενιζέλου 135 Ανακατασκευή υγρομόνωσης εμβαδού περίπου 650 m 2. Έχουν αστοχήσει οι ενώσεις (αλληλοεπικαλύψεις) των ασφαλτικών φύλλων και η μόνωση παρουσιάζει φουσκώματα λόγω εγκλωβισμένης υγρασίας. 1. Καθαίρεση υφιστάμενης μόνωσης, καθαρισμός και εξομάλυνση της επιφάνειας

5 2. Επάλειψη με ασφαλτικό βερνίκι σε δύο στρώσεις με βούρτσα ή ρολό 3. Διάστρωση διάτρητου ασφαλτομένου χάρτου τύπου Kraft ή παρόμοιου ισοδύναμου ελάχιστου βάρους 100gr/m2 έως 150gr/m2. Το χαρτί αυτό τοποθετείται με απλή διάστρωση, χωρίς πατούρα και πλήρη συγκόλληση, απλώς κολλιέται σημειακά για να μη φεύγει από τη θέση του και να μπορέσουν να γίνουν οι επόμενες φάσεις της κατασκευής. 4. Διάστρωση και επικόλληση με παράλληλη χρήση φλογίστρου δύο στρώσεων ασφαλτόπανου αδιάβροχου από ελαστομερείς μεμβράνες με πολυεστερική ενίσχυση και επικάλυψη ψηφίδα βάρους 4kg/m2. Η αλληλοεπικάλυψη των φύλλων θα γίνεται σε εύρος περίπου 8cm με παράλληλη χρήση φλογίστρου και ασφαλτόκολλας θερμής τύπου R85/25. Το ασφαλτόπανο γυρνάει 20cm στην επιφάνεια του στηθαίου και κολλιέται με ασφαλτόκολλα θερμή τύπου R85/25. Η διάστρωση των δύο στρώσεων θα γίνει κάθετα η μία στην άλλη. Οι ψηφίδες μόνο στη δεύτερη στρώση του ασφαλτόπανου. 14) 13 ο Γυμνάσιο, Σωκράτους 167 Πλήρης ανακατασκευή τουαλετών μαθητών ήτοι: 1. Αποξήλωση δικτύου αποχέτευσης και αντικατάσταση αυτού με σωλήνες PVC Φ125 (οι κεντρικοί αγωγοί) και Φ100 (οι δευτερεύοντες αγωγοί) καθώς και ανακατασκευή των φρεατίων αποχέτευσης. 2. Αποξήλωση δικτύου ύδρευσης και αντικατάσταση αυτού. 3. Αποξήλωση ηλεκτρικής εγκατάστασης και αντικατάστασης αυτής. 4. Αντικατάσταση κουφωμάτων με νέα, αλουμινίου. Οι πόρτες των wc θα έχουν μπίλια ώστε να μπορούν να κλείνουν και από την εξωτερική πλευρά, χειρολαβές και σύρτες. 5. Αντικατάσταση όλων των ειδών υγιεινής (νιπτήρες, κρουνοί, δοχεία πλύσεως αποχωρητηρίων τύπου νιαγάρα, λεκάνες αποχωρητηρίων τούρκικου τύπου κτλ). 6. Αντικατάσταση πλακιδίων τοίχων και δαπέδων. Η επίστρωση των δαπέδων θα γίνει με κεραμικά πλακίδια GROUP 4 ενώ των τοίχων με κεραμικά πλακίδια GROUP 1. Οι ουρητήρες στο wc των αγοριών θα καθαιρεθούν και δε θα αντικατασταθούν. Προκειμένου να κατασκευαστεί και WC AMEA θα πρέπει να γίνει κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων. 15) 2 ο Λύκειο, Μεγαλουπόλεως 21 & Κρέμου Αντικατάσταση κουφωμάτων πρώτου ορόφου, όψης αυλής, με νέα κουφώματα από ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο 12-24kg/m2 με διπλούς θερμομονωτικούς -ηχομονωτικούςανακλαστικούς υαλοπίνακες, με ελαστικά παρεμβύσματα και σιλικόνη, συνολικού πάχους 18mm (κρύσταλλο 5mm, κενό 8mm, κρύσταλλο 5mm), ανοιγόμενα περί κατακόρυφο και οριζόντιο άξονα. 16) 5 ο Λύκειο, Δοϊράνης 86 & Ιφιγενείας Α) Ανακαίνιση φθαρμένης πλαστικοποίησης υπάρχοντος γηπέδου. 2. Προεπάλειψη στοκάρισμα της ασφαλτικής υποδομής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις ασφαλτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με χαλαζιακή άμμο και απαλλαγμένου από άργιλο και τσιμέντο. Με τη συγκεκριμένη εργασία επιτυγχάνεται εξομάλυνση (έως βάθος 2-3mm) της επιφάνειας υποδομής και η συγκόλληση της τελικής στρώσης.

6 Γ.Γ.Α. ανοικτών γηπέδων. Β) Επισκευή μόνωσης περιμετρικά- δίεδρες, τρίεδρες γωνίες και αρμοί. 17) 6 ο Λύκειο, Σωκράτους 222 Ανακαίνιση φθαρμένης πλαστικοποίησης υπάρχοντος γηπέδου, εμβαδού περίπου 500 m Προεπάλειψη στοκάρισμα της ασφαλτικής υποδομής σε δύο τουλάχιστον στρώσεις ασφαλτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με χαλαζιακή άμμο και απαλλαγμένου από άργιλο και τσιμέντο. Με τη συγκεκριμένη εργασία επιτυγχάνεται εξομάλυνση (έως βάθος 2-3mm) της επιφάνειας υποδομής και η συγκόλληση της τελικής στρώσης. AΘΗΝΑ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 ΕΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ - Ο Τμηματάρχης του τμήματος Tευχών & Διενέργειας Διαγωνισμών Έργων ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΤΥΧ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (Τ.Ε.) ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΡΑΠΗΣ ΠΤΥΧ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (Τ.Ε.) Εγκρίθηκε με την υπ. αριθ. ΑΠ 37.Τ1/11027/ απόφαση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο.Σ.Κ. Α.Ε.

ΕΡΓΟ : ΦΟΡΕΑΣ : ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΡΓΟ : ΦΟΡΕΑΣ : ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΟΡΕΑΣ : ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ Προϋπ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ».

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ». ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Υλοποίησης Έργων Κλάδου Εκπαιδευτικών και Λοιπών Υποδομών Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών και Λοιπών Υποδομών ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ».

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ». ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ». Σελίδα 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο αφορά σε επισκευαστικές εργασίες σε σχολικά

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Αθήνα, 08-08-2013 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Α Σ Τ Υ Ν Ο Μ Ι Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: 8045/8/44-β ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εργασίες υγρομόνωσης στις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡ.ΜΕΛ:31/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΑΡ.ΜΕΛ:31/2015 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΡ.ΜΕΛ:31/2015 ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:399.996(με ΦΠΑ) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ:ΙΔΙΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΛΙΜΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο αφορά την αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. : 210-529 4870 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Διεύθυνση Μελετών ΤΗΛ 210

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΙΜΗΜΑΤΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΙΜΗΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟ: "ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ" ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΡΓΟ: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ 1 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ & ΣΤΟ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ: 1 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΟΔΟΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΑ 6 ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΙΜΗΜΑΤΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΙΜΗΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟ: "Αναβάθμιση Σχολικών Συγκροτημάτων των Δήμων Αλίμου, Αργυρούπολης/Ελληνικού" ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΠΡΑΞΗ:

ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΠΡΑΞΗ: ποιότητα ζωής για όλους Mε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του ΠΕΠ «Αττική» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Αρ.Μελέτης : 14/2014 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ 11 ο & 14 ο 2/ΘΕΣΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

κατά ΕΛΟΤ ΕΝ SO 9001 παραγωγική διαδικασία, σύµφωνα µε την µελέτη και την ΕΤΕΠ

κατά ΕΛΟΤ ΕΝ SO 9001 παραγωγική διαδικασία, σύµφωνα µε την µελέτη και την ΕΤΕΠ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΕΡΓΟ: ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΑΙ ΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Ολοήµερο Νηπιαγωγείο Χώρας Κύθνου (Ν0600)» 525.000,00 (µε ΦΠΑ) εκέµβριος 2012. K:\N0600\cons\tefhi\MAPS.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Ολοήµερο Νηπιαγωγείο Χώρας Κύθνου (Ν0600)» 525.000,00 (µε ΦΠΑ) εκέµβριος 2012. K:\N0600\cons\tefhi\MAPS. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «Ολοήµερο Νηπιαγωγείο Χώρας Κύθνου (Ν0600)» 525.000,00 (µε ΦΠΑ) εκέµβριος 2012 K:\N0600\cons\tefhi\MAPS.doc Ν0600/5213 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ : «Ολοήµερο Νηπιαγωγείο Χώρας Κύθνου (Ν0600)»

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ρ Γ Ο : Ανάπλαση του αστικού ιστού της Μύρινας Λήμνου

Ε Ρ Γ Ο : Ανάπλαση του αστικού ιστού της Μύρινας Λήμνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ε Ρ Γ Ο : Ανάπλαση του αστικού ιστού της Μύρινας Λήμνου ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 35/2013 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 1.205.240,00 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ Θ Ε Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ Ιανουάριος 2014 K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc Ν1000c/5300/Β10 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ: «Κατασκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΤΙΡΙΟ Δ Α. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 3

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΤΙΡΙΟ Δ Α. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ Α. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 3 Α1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 Α2. ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 3 Α3. ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ 5 Α4. ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 6 Β. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 7 Β1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ 7

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ο Ι Κ Ο Δ Ο Μ Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ο Ι Κ Ο Δ Ο Μ Ι Κ Ω Ν Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: «Ανακαίνιση της ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ Φοιτητικής Εστίας του ----- Πάντειου Πανεπιστημίου» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΕ 046 ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ ΘΩΡΑΚΟΣ ΑΘΗΝΩΝ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» Αθήνα: 22-06-2015 Αριθμ. Πρωτ.: 14212 Λ. Μεσογείων 152, 11527 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ & ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔIEYΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ. Κ.Α. 30.7341.007

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ...

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ... ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ... ΓΕΝΙΚΗ - ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ Αφορά τον τρόπο κατασκευής της οικοδομής κατοικίας στην οδό.... Το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα σε 18-20 μήνες από την

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ. Ιανουάριος 2014. K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ. Ιανουάριος 2014. K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου (Ν1000c)» 3.700.400 ευρώ Ιανουάριος 2014 K:\N1000c\cons\tefhi\5300_MAPS.doc Ν1000c/5300/Β02 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο ΟΣ Α.Ε. ΕΡΓΟ : «Κατασκευή ηµοτικού Σχολείου Σίφνου

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΘΡΟ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΡΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ: Χερσονήσου ΕΡΓΟ: Ανακαίνιση και επισκευή διαμερίσματος ιδιοκτησίας του Δήμου που βρίσκεται στην πλατεία Δασκαλογιάννη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΡΓΟ: Συντήρηση και Ανακατασκευή Σχολικών Κτιρίων και Αύλειων χώρων, έτους 2013

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΡΓΟ: Συντήρηση και Ανακατασκευή Σχολικών Κτιρίων και Αύλειων χώρων, έτους 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: Συντήρηση και Ανακατασκευή Σχολικών Κτιρίων και Αύλειων χώρων, έτους 2013 /ΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΩΝ Προϋπολογισµός:

Διαβάστε περισσότερα

; ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Εργο Επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

; ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ. Εργο Επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου -2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Εργο Επισκευή και συντήρηση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου -2013 Τεχνική Υπηρεσία Προυπ 100.000 Ευρώ ( με Φ.Π.Α. 23 %) Πηγή Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ: 45.000,00 Ευρώ Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ: 45.000,00 Ευρώ Ι ΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2η Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟ ΟΥ «ΑΝ ΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝ ΡΕΟΥ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» - Γ.Ν. Κ.Υ. ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» ΥΠΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΘΗΝΑ 2008 ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΛΕΤΩΝ Στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, η Διεύθυνση Μελετών Συμβατικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου συνέταξε μελέτη με τίτλο «Συμπληρωματικές εργασίες κτιρίου πλατείας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΗ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΕΥΧΗ ΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΛΚΙ ΙΚΗΣ ΗΜΟΣ Ν. ΠΡΟΠΟΝΤΙ ΑΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ταχ. ιεύθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 26 Ταχ. Κώδικας: 632 00, Ν. ΜΟΥ ΑΝΙΑ ΤΗΛ: 23733-50220 FAX: 23730-65792 ΕΡΓΟ: ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα