ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ».

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»."

Transcript

1 ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Υλοποίησης Έργων Κλάδου Εκπαιδευτικών και Λοιπών Υποδομών Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών και Λοιπών Υποδομών ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ».

2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ Το έργο αφορά σε επισκευαστικές εργασίες σε σχολικά κτίρια του Δήμου Πετρούπολης. Επισυνάπτεται η τεχνική Περιγραφή του 2014 του Ο.Σ.Κ. καθώς και κατασκευαστικές λεπτομέρειες για τις παρεμβάσεις σε συγκεκριμένα σημεία. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣ Τη μελέτη του έργου συνέταξε ο: Κορωναίος Αντώνιος Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

3 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. 6 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - 3 Ο ΛΥΚΕΙΟ Ο ΛΥΚΕΙΟ Ο ΛΥΚΕΙΟ 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο & 6 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο & 16 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο & 5 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΛΥΚΕΙΟ Ο, 12 Ο & 17 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

4 8. 12 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ο ΛΥΚΕΙΟ Ο ΛΥΚΕΙΟ Ο ΛΥΚΕΙΟ 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο & 6 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο & 16 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ Ο & 5 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ Ο ΛΥΚΕΙΟ Ο, 12 Ο & 17 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟ 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ & 1 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

5 Ειδικές τεχνικές προδιαγραφές για εργασίες στα κάτωθι σχολικά κτίρια: 1. 6 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση των τσιμεντένιων πλακών τύπου τακάκι στο χώρο του παιχνιδιού, και μεταφορά και απόρριψη των πλακών σε χώρους που επιτρέπεται. 2) Απομάκρυνση επιχρισμάτων ή επικαλύψεων και σαθρού σκυροδέματος τοιχίων στην περιοχή της βλάβης, κατά τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ ΤΠ ) Αποξήλωση σαθρών σοβάδων οροφής αιθουσών στα σημεία όπου έχει αποκολληθεί, κατά τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ ΤΠ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Εργασίες τοποθέτησης ελαστικών πλακών ασφαλείας τύπου safety mat διαστάσεων 500x500x40 mm στο χώρο του παιχνιδιού σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α). 2) Επισκευή του τοιχείου με επισκευαστικά υλικά και διαδικασίες κατά τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ ΤΠ ) Αποκατάσταση του σοβά οροφής κατά την παρ. 9 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ.( ΕΛΟΤ ΤΠ ). 4) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009) 5) Τοποθέτηση υδρορροών από γαλβανισμένες σιδηροσωλήνες κατά μήκος των κεκλιμένων στεγών του αύλειου χώρου καθώς και όλων των απαραίτητων τεμαχίων για συλλογή και την αποχέτευση των ομβρίων, σύμφωνα με τις μηχανολογικές προδιαγραφές του ΟΣΚ για την Εγκατάσταση Αποχέτευσης Ομβρίων. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

6 2. 7 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 4) Αποξήλωση των τσιμεντένιων πλακών τύπου τακάκι στο χώρο του παιχνιδιού, επιφάνειας περίπου 250 m 2 και μεταφορά και απόρριψη των πλακών σε χώρους που επιτρέπεται. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Εργασίες τοποθέτησης ελαστικών πλακών ασφαλείας τύπου safety mat διαστάσεων 500x500x40 mm στο χώρο του παιχνιδιού σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α). 2) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). 6) Τοποθέτηση υδρορροών από γαλβανισμένες σιδηροσωλήνες κατά μήκος των κεκλιμένων στεγών του αύλειου χώρου καθώς και όλων των απαραίτητων τεμαχίων για συλλογή και την αποχέτευση των ομβρίων, σύμφωνα με τις μηχανολογικές προδιαγραφές του ΟΣΚ για την Εγκατάσταση Αποχέτευσης Ομβρίων Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση σαθρών και πλήρης καθαρισμός της επιφάνειας δώματος για την τοποθέτηση νέας μόνωσης. 2) Αποξήλωση των υπαρχόντων φθαρμένων καπακιών οριζοντίων αρμών δώματος γαλβανισμένης λαμαρίνας ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Διάστρωση δυο στρώσεων ασφαλτικής μεμβράνης με πολυεστέρα υψηλής σταθερότητας, σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α). Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

7 2) Αστάρωμα και χρωματισμός των περιμετρικών στηθαίων συνολικής επιφάνειας περίπου 75 m 2 και των καπακιών τους με δύο χέρια ακρυλικό χρώμα, σύμφωνα με την παράγραφο 19.2 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 3) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009) 5) Σφράγιση των οριζόντιων αρμών διαστολής του δώματος με όλα τα απαιτούμενα θερμομονωτικά υλικά, επικάλυψη των αρμών με γαλβανισμένη λαμαρίνα, σύμφωνα με την παράγραφο 7 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 6) Επικάλυψη των εσωτερικών αρμών κλιμακοστασίων 1 ου και 2 ου ορόφου με αρμοκάλυπτρα, σύμφωνα με την παράγραφο 7 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση πλακιδίων τοίχων και δαπέδου, ειδών υγιεινής και εσωτερικών θυρών, των WC στα κτίρια 1 και 2 του 2 ου Δημοτικού σχολειού. 2) Απόξεση και αποξήλωση του φθαρμένου τάπητα στα δυο γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ του 2 ου Δημοτικού σχολείου. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Απόκρυψη των υπαρχουσών εκτεθειμένων σωληνώσεων που τροφοδοτούν την πυροσβεστική φωλιά πίσω από τα πλακίδια του τοίχου. 2) Τοποθέτηση νέων πλακιδίων τοίχου και δαπέδου, νέων θυρών χωρισμάτων και νέων ειδών υγιεινής, σύμφωνα με τον ΕΛΟΤ ΤΠ ) Χρωματισμός των εσωτερικών επιφανειών στα WC πάνω από το ύψος των πλακιδίων σύμφωνα με την παράγραφο 19.2 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 4) Επίστρωση των γηπέδων βόλεϊ και μπάσκετ του 2 ου Δημοτικού σχολείου με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

8 5. 13 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση πλακιδίων δαπέδου της αίθουσας του νηπιαγωγείου. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Επίστρωση του δαπέδου της αίθουσας νηπιαγωγείου με δάπεδο τύπου linoleum, σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων) Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση των κατεστραμμένων ασφαλτόπανων δώματος κατά τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ ΤΠ Όπου το φθαρμένο ασφαλτόπανο έχει επικάλυψη αλουμινίου, αυτή θα αφαιρεθεί. Για την αφαίρεση του φιλμ αλουμινίου αυτό θα χαράζεται με κόφτη και θα ζεσταίνεται με φλόγιστρο. 2) Αποξήλωση αρμοκάλυπτρου εξώστη (πάνω από τον ημιυπαίθριο του ισογείου) λόγω μη στεγανότητας του αρμού. 3) Αποξήλωση των σιδηρών κουφωμάτων κλιμακοστασίων. Η αποξήλωση θα γίνει με αφαίρεση πρώτα των υαλοστασίων για την αποφυγή ατυχημάτων. Τα άχρηστα υλικά θα διακινηθούν χειροκίνητα και θα αποτεθούν στη χωματερή. 4) Απόξεση και αποξήλωση του φθαρμένου τάπητα στα δυο γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ του 2 ου Δημοτικού σχολείου. 5) Αποξήλωση των πλακών πεζοδρομίου στον ημιυπαίθριο χώρο και στους εξωτερικούς διαδρόμους του Ισογείου. 6) Αποξήλωση ενανθρακωμένου σκυροδέματος στους εξωτερικούς αναβαθμούς του ισογείου κατά τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ ΤΠ και ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Διάστρωση ελαστομερούς ασφαλτικής μεμβράνης οπλισμένης με πολυεστερικό πλέγμα και επικάλυψη ορυκτής ψηφίδας στο δώμα, κατά τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ ΤΠ ) Στεγανοποίηση των οριζόντιων και κατακόρυφων αρμών διαστολής δώματος και εξώστη πάνω από τον ημιυπαίθριο του ισογείου (από τον αύλειο), σύμφωνα με την παράγραφο Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

9 7 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ και τις λεπτομέρειες ΛΕ.ΚΕΝΑΚ Κ.Ε.05.1 και ΛΕ.ΚΕΝΑΚ Κ.Ε.05.2 του ΟΣΚ. 3) Στεγάνωση των κατακόρυφων αρμών διαστολής του ημιυπαίθριου χώρου στο ισόγειο σύμφωνα με την παράγραφο 7 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ και την λεπτομέρεια ΛΕ.ΚΕΝΑΚ Κ.Ε.05.1 του ΟΣΚ. 4) Αντικατάσταση των κουφωμάτων κλιμακοστασίου με νέα υαλοστάσια αλουμινίου. Μετά την αποξήλωση των υπαρχόντων κουφωμάτων θα παρθούν οι ακριβείς διαστάσεις και στη συνέχεια θα γίνει η αντικατάσταση με υαλοστάσια από κράματα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής που υποχρεούνται να ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 13 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. Η ολοκληρωμένη κατασκευή ενός κουφώματος θα πρέπει να έχει τη σήμανση CE και να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά των δοκιμών που έχει υποστεί. Οι υαλοπίνακες των κουφωμάτων θα είναι ενεργειακοί και θα ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 14 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ. Δεν θα τοποθετηθούν ποδιές εκεί που δεν υπάρχουν αλλά θα αντικατασταθούν τυχόν σπασμένες υπάρχουσες ποδιές. Δεν θα τοποθετηθούν ψευτόκασες εκεί όπου δεν υπάρχουν. 5) Τοποθέτηση έγχρωμων πλακών πεζοδρομίου στον ημιυπαίθριο χώρο και στους εξωτερικούς διαδρόμους του Ισογείου σύμφωνα με την παράγραφο 11.9 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 6) Επίστρωση γηπέδων βόλεϊ και μπάσκετ με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). 7) Αποκατάσταση φθορών και ρηγμάτωσης μπετόν κοντά στις ακμές της πλάκας των εξωστών (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) με επισκευαστικά υλικά και διαδικασίες κατά τις προδιαγραφές της ΕΛΟΤ ΤΠ και Α. Μετά το πέρας των επισκευών θα χρωματιστούν τα επισκευασμένα κούτελα σκοτία σε σκοτία, σύμφωνα με την παράγραφο 19.2 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 8) Καθαρισμός και αποκατάσταση τοπικών βλαβών πατητής τσιμεντοκονίας στους εξωτερικούς αναβαθμούς του ισογείου με μη συρικνούμενο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα τύπου Emaco Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση των δοχείων πλύσεως αποχωρητήριου στα WC. 2) Αποξήλωση των υφιστάμενων πλακών πεζοδρομίου αυλείου χώρου. 3) Εκρίζωση κομμένου ευκαλύπτου στον αύλειο χώρο. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

10 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Τοποθέτηση νέων δοχείων πλύσης αποχωρητήριου στα WC. 2) Τοποθέτηση νέων έγχρωμων αντιολισθητικών πλακών (όχι ραβδωτών) σύμφωνα με την την παράγραφο 11.9 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση θερμομονωτικών πλακιδίων τύπου polytile δώματος. 2) Αποξήλωση των σκουριασμένων δοχείων πλύσεως αποχωρητήριου στα WC. 3) Απόξεση και αποξήλωση φθαρμένου τάπητα γηπέδου μπάσκετ. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αντικατάσταση πλακών τύπου polylite με νέες ίδιου τύπου του δώματος διδακτηρίου. 2) Τοποθέτηση νέων δοχείων πλύσης αποχωρητήριου στα WC. 3) Επίστρωση του γηπέδου μπάσκετ με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων) Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ - 3 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Απόξεση και αποξήλωση του φθαρμένου τάπητα γηπέδου μπάσκετ του 3 ου Λυκείου. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Επίστρωση του γηπέδου μπάσκετ του 3 ου Λυκείου με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). 2) Κατασκευή υψηλής περίφραξης πλέγματος γηπέδου του βοηθητικού δρόμου στο ύψος του γηπέδου μπάσκετ του 3 ου Λυκείου, σύμφωνα με τη λεπτομέρεια ΛΤ του ΟΣΚ. Η στήριξη θα γίνει στο υπάρχον τοιχείο. 3) Κατασκευή αυλόθυρας στην είσοδο του βοηθητικού δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο μπάσκετ του 3 ου Λυκείου, επί της οδού Κεφάλα. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

11 10. 4 Ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση πλακών τύπου polylite με προσοχή για τον έλεγχο της μόνωσης με νέες ίδιου τύπου του δώματος διδακτηρίου. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). 2) Στεγανοποίηση αρμών διαστολής δώματος, σύμφωνα με την παράγραφο 7 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ και τις λεπτομέρειες ΛΕ.ΚΕΝΑΚ Κ.Ε.05.1 και ΛΕ.ΚΕΝΑΚ Κ.Ε.05.2 του ΟΣΚ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 1 ου ΛΥΚΕΙΟΥ-1 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 3 ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, 3 ου 6 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ Ο ΛΥΚΕΙΟ 1 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση βάσεων από οπλισμένο σκυρόδεμα (βλέπε εικόνα) αύλειου χώρου. 2) Αποξήλωση πλακιδίων τοίχων και δαπέδου, ειδών υγιεινής και εσωτερικών θυρών. χωρισμάτων κατεστραμμένου συγκροτήματος WC αγοριών και κοριτσιών του 1 ου ορόφου. 3) Αποξήλωση πλακιδίων δαπέδου, ειδών υγιεινής και εσωτερικών θυρών χωρισμάτων, στα WC κοριτσιών του 1 ου ορόφου. 4) Απόξεση και αποξήλωση φθαρμένου τάπητα στα δυο γήπεδα μπάσκετ. 5) Αποξήλωση δαπέδου Linoleum στην αίθουσα ΠΡΟΚΑΤ του αύλειου. 6) Αποξήλωση σπασμένης μαρμαροποδιάς εισόδου στην αίθουσα ΠΡΟΚΑΤ του αύλειου. 7) Καθαιρέσεις και αποξηλώσεις όλων των προβλεπομένων οικοδομικών κατασκευών (οπτοπλινθοδομών, σκυροδεμάτων, στηθαίων εξωστών με αδιατάρακτη κοπή, διανοίξεις οπών ή φωλεών, αποξηλώσεις κουφωμάτων, κιγκλιδωμάτων, πετασμάτων κάθε τύπου, ασφαλτοτάπητα αυλής, κτλ.) για την κατασκευή φρεατίου εξωτερικού ανελκυστήρα ΑΜΕΑ (βλέπε εικόνα) και απομάκρυνση όλων των αχρήστων. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

12 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Επίστρωση με ασφαλτοτάπητα στη θέση των δύο αποξηλωθέντων βάσεων από οπλισμένο σκυρόδεμα αύλειου χώρου, αφού προηγηθεί εξομάλυνση και προετοιμασία των τμημάτων που αποξηλώθηκαν, σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α). 2) Τοποθέτηση νέων πλακιδίων τοίχου και δαπέδου, νέων θυρών χωρισμάτων και νέων ειδών υγιεινής, κατεστραμμένου συγκροτήματος WC αγοριών και κοριτσιών του 1 ου ορόφου, σύμφωνα με τον ΕΛΟΤ ΤΠ ) Έλεγχος δικτύου ύδρευσης και κατασκευή νέου τοπικού δικτύου αποχέτευσης σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές για την εγκατάσταση αποχέτευσης λυμάτων του ΟΣΚ. 4) Επίστρωση των 2 γηπέδων μπάσκετ και ενός εκ των 2 γηπέδων τένις με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). 5) Επίστρωση υπάρχοντος γηπέδου τένις πίσω από τις αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ με τεχνητό χλοοτάπητα για την μετατροπή του σε γήπεδο ποδοσφαίρου. 6) Επένδυση των στύλων των 2 γηπέδων τένις με προστατευτικά αφρολέξ επένδυσης δέρματος, για την αποφυγή τραυματισμών. 7) Τοποθέτηση νέων έγχρωμων αντιολισθητικών πλακών (όχι ραβδωτών) σύμφωνα με την παράγραφο 11.9 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 8) Τοποθέτηση νέου δαπέδου με πλακάκια group IV στην αίθουσα προκάτ του αύλειου, σύμφωνα με την παράγραφο 11.2 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 9) Τοποθέτηση νέου δαπέδου με πλακάκια group IV στην αίθουσα Γ5 του ισογείου, σύμφωνα με την παράγραφο 11.2 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. Για την εξομάλυνση ενδεχόμενης υψομετρικής διαφοράς του δαπέδου με το κατωκάσι της εισόδου θα πρέπει να τοποθετηθεί πηχάκι αλουμινίου. 10) Τοποθέτηση νέας μαρμαροποδιάς στο κατώφλι της ειόδου στην αίθουσα προκάτ του αύλειου, σύμφωνα με την παράγραφο 11.1 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 11) Εκσκαφή θεμελίων και σκυροδέτηση των βάσεων και των τοιχίων του μεταλλικού κουβουκλίου εξωτερικού ανελκυστήρα ΑΜΕΑ. 12) Κατασκευή εξωτερικού υδραυλικού ανελκυστήρα ΑΜΕΑ (ήτοι κατασκευή μεταλλικού φρεατίου, τοποθέτηση οδηγών ανελκυστήρα, μηχανισμού, θαλάμου, θυρών φρεατίων ανελκυστήρων, κτλ.) ενδεικτικού τύπου KLEEMAN. Ο ανελκυστήρας θα είναι 4 ων στάσεων, με διαστάσεις θαλάμου 1100 mm x 1400 mm, διαστάσεις φρεατίου 1600 mm x 1850 mm και φορτίου 630 kg. Οι πλαγιοκαλύψεις επιστεγάσεις θα γίνουν με πετάσματα από γαλβανισμένη λαμαρίνα με πλήρωση πολυουρεθάνης (τύπου sandwich). Λόγω των πλαγιοκαλύψεων θα πρέπει να έχει προηγηθεί η ολοκλήρωση των εργασιών χρωματισμού του σκελετού. Ο ανελκυστήρας θα τοποθετηθει στο χώρο του νοτιοδυτικού κλιμακοστασίου, στη θέση των υπάρχοντων κουφωμάτων. Για την ενδεικτική τοποθέτηση του εξωτερικού ανελκυστήρα βλέπε σχέδιο τοποθέτησης ανελκυστήρα (Παράρτημα σχεδίων). 13) Αντικατάσταση των κουφωμάτων κλιμακοστασίων με νέα υαλοστάσια αλουμινίου,αριστερά και δεξια του εξωτερικου ανελκυστήρα ΑΜΕΑ. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

13 Μετά την αποξήλωση των υπαρχόντων κουφωμάτων θα παρθούν οι ακριβείς διαστάσεις και στη συνέχεια θα γίνει η αντικατάσταση με υαλοστάσια από κράματα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής που υποχρεούνται να ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 13 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. Η ολοκληρωμένη κατασκευή ενός κουφώματος θα πρέπει να έχει τη σήμανση CE και να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά των δοκιμών που έχει υποστεί. Οι υαλοπίνακες των κουφωμάτων θα είναι ενεργειακοί και θα ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 14 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ. Δεν θα τοποθετηθούν ποδιές εκεί που δεν υπάρχουν αλλά θα αντικατασταθούν τυχόν σπασμένες υπάρχουσες ποδιές. 14) Αποκατάσταση αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). 15) Κατασκευή κάγκελου αυλής κατά μήκος του υπερυψωμένου εξωτερικού διαδρόμου του κτιρίου (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) ύψους 1,25 m από την τελική επιφάνεια του δαπέδου και συνολικού μήκους περίπου 38 m, σχεδίου σύμφωνα με την λεπτομέρεια Λ.Τ.24.5 (τύπου Κ1) χρώματος λευκού. 16) Τοποθέτηση αποξηλωμένης τσιμεντόπλακας 40x40 στο υπερυψωμένο εξωτερικό διάδρομο του κτιρίου (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) σύμφωνα με την παράγραφο 11.9 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. 17) Τρίψιμο με μηχανή μωσαϊκού στο χώρο της εισόδου μπροστά από την αυλόθυρα, έκτασης περίπου 20 m Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Απόξεση και αποξήλωση φθαρμένου τάπητα στα δυο γήπεδα μπάσκετ του αύλειου. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Επίστρωση των δύο γηπέδων μπάσκετ με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). 4) Κατασκευή υψηλής περίφραξης ανάμεσα στα γήπεδα του 3 ου Γυμνασίου και του 3 ου -6 ου Δημοτικού (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών), σύμφωνα με τη λεπτομέρεια ΛΤ του ΟΣΚ. Η στήριξη θα γίνει στα υπάρχοντα τοιχεία. 5) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

14 προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009) 6) Εργασίες φρεζαρίσματος και νέας ασφαλτοστρώσεως στο τμήμα που αύλειου που έχει καταστραφεί και υποστεί καθίζηση (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών), σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α). 7) Αποκατάσταση σκυροδέματος και σπασμένων μαρμάρινων πλακών στεγασμένου πλατύσκαλου εισόδου επιφάνειας περίπου 2 m 2 (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών), σύμφωνα με την παράγραφο 11.1 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ Ο & 6 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Απόξεση και αποξήλωση του φθαρμένου τάπητα στα δυο γήπεδα βόλεϊ και μπάσκετ του 2 ου Δημοτικού σχολείου. 2) Αποξήλωση της υπάρχουσας τσιμεντοκονίας στις κερκίδες του γηπέδου μπάσκετ του Δημοτικού. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Επίστρωση των δύο γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). 2) Απόξεση σε λωρίδες της ασφάλτου πλησίων των καναλιών απορροής των ομβρίων και νέα ασφαλτόστρωση, έτσι ώστε να διορθωθούν οι ρήσεις και να μην λιμνάζουν τα νερά στο δάπεδο. 3) Αποκατάσταση της πατητής τσιμεντοκονίας στις κερκίδες του γηπέδου μπάσκετ (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) με μη συρικνούμενο επισκευαστικό κονιάματος σκυροδέματος ενδεικτικού τύπου Emaco. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

15 14. 1 Ο & 16 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009) Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009) Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση πλακών πεζοδρομίου χώρου παιχνιδιού αύλειου, και μεταφορά και απόρριψη των πλακών σε χώρους που επιτρέπεται. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

16 2) Εργασίες τοποθέτησης ελαστικών πλακών ασφαλείας τύπου safety mat διαστάσεων 500x500x40 mm σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α). 3) Τοποθέτηση 2 σωλήνων για την απορροή ομβρίων υδάτων από το χώρο παιχνιδιού. 4) Τοποθέτηση χειρολισθήρα στη ράμπα ΑΜΕΑ και τους αναβαθμούς της εισόδου του Νηπιαγωγείου (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) μήκους περίπου 5 m 2, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΕΚΑ «Σχεδιάζοντας για όλους» Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση σιδηρών κουφωμάτων κλιμακοστασίων. Η αποξήλωση θα γίνει με αφαίρεση πρώτα των υαλοστασίων για την αποφυγή ατυχημάτων. Τα άχρηστα υλικά θα διακινηθούν χειροκίνητα και θα αποτεθούν στη χωματερή. 2) Απόξεση και αποξήλωση φθαρμένου τάπητα στο γήπεδο βόλεϊ του Δημοτικού σχολείου. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). 2) Αντικατάσταση των κουφωμάτων κλιμακοστασίων με νέα υαλοστάσια αλουμινίου. Μετά την αποξήλωση των υπαρχόντων κουφωμάτων θα παρθούν οι ακριβείς διαστάσεις και στη συνέχεια θα γίνει η αντικατάσταση με υαλοστάσια από κράματα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής που υποχρεούνται να ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 13 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. Η ολοκληρωμένη κατασκευή ενός κουφώματος θα πρέπει να έχει τη σήμανση CE και να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά των δοκιμών που έχει υποστεί. Οι υαλοπίνακες των κουφωμάτων θα είναι ενεργειακοί και θα ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 14 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ. Δεν θα τοποθετηθούν ποδιές εκεί που δεν υπάρχουν αλλά θα αντικατασταθούν τυχόν σπασμένες υπάρχουσες ποδιές. Δεν θα τοποθετηθούν ψευτόκασες εκεί όπου δεν υπάρχουν. 9) Επίστρωση γηπέδου βόλεϊ με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

17 18. 7 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση των σιδηρών κουφωμάτων κλιμακοστασίων. Η αποξήλωση θα γίνει με αφαίρεση πρώτα των υαλοστασίων για την αποφυγή ατυχημάτων. Τα άχρηστα υλικά θα διακινηθούν χειροκίνητα και θα αποτεθούν στη χωματερή. 2) Αποξήλωση εσωτερικών θυρών και κασών στα WC αγοριών και κοριτσιών. 3) Απόξεση υπάρχουσας ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου. ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). 2) Αντικατάσταση των κουφωμάτων κλιμακοστασίων με νέα υαλοστάσια αλουμινίου. Μετά την αποξήλωση των υπαρχόντων κουφωμάτων θα παρθούν οι ακριβείς διαστάσεις και στη συνέχεια θα γίνει η αντικατάσταση με υαλοστάσια από κράματα αλουμινίου ηλεκτροστατικής βαφής που υποχρεούνται να ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 13 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. Η ολοκληρωμένη κατασκευή ενός κουφώματος θα πρέπει να έχει τη σήμανση CE και να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά των δοκιμών που έχει υποστεί. Οι υαλοπίνακες των κουφωμάτων θα είναι ενεργειακοί και θα ακολουθούν τις προδιαγραφές της παραγράφου 14 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ. Δεν θα τοποθετηθούν ποδιές εκεί που δεν υπάρχουν αλλά θα αντικατασταθούν τυχόν σπασμένες υπάρχουσες ποδιές. Δεν θα τοποθετηθούν ψευτόκασες εκεί όπου δεν υπάρχουν. 3) Τοποθέτηση νέων θυρών χωρισμάτων και κασών στα WC αγοριών και κοριτσιών. 4) Επίστρωση νέας ασφαλτόστρωσης στον αύλειο, σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α). 5) Αντικατάσταση αποκολλημένων πλακιδίων στις διαχωριστικές τοιχοποιίες εξωτερικά των W.C. αγοριών (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών). 6) Κατάργηση των τριών εσωτερικών και εξωτερικών ραμπών λόγω ακατάλληλης κλίσης (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών), κατασκευή ενιαίων κλιμάκων και κατασκευή αμαξιδίων αναπήρου. 7) Αποξήλωση τσιμεντοκονίας εξωτερικής κλίμακας επιφάνειας περίπου 3 m 2 (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) και επεξεργασία σκυροδέματος με τριβεία μωσαϊκών. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

18 19. 8 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). 2) Επίστρωση των γηπέδων βόλεϊ και μπάσκετ του 8 ου Δημοτικού σχολείου με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). 3) Τοποθέτηση αντιολισθητικών τσιμεντόπλακων (όχι ραβδωτών) σύμφωνα με την την παράγραφο 11.9 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ για την διόρθωση ρύσεων τμήματος αυλείου (βλέπε φωτογραφικό παράρτημα). 4) Κατασκευή καναλιού απορροής ομβρίων με σχάρα για την απορροή τους στο χαμηλότερο επίπεδο με διάτρηση του υπάρχοντος τοιχείου. Στο τμήμα που θα γίνει η πλακόστρωση θα ανοιχτεί οπή στο τοιχείο (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) για την απορροή των ομβρίων σε ακραίες περιπτώσεις. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

19 20. 2 Ο & 5 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009) Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση με προσοχή του εξοπλισμού καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρισης (μπασκετών, ορθοστατών, δικτυού, κτλ). 2) Αποξήλωση πλακών πεζοδρομίου και τσιμεντοκονίας από τα γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ. 3) Καθαίρεση σαθρών σοβάδων στις τοιχοποιίες των υπερυψωμένων στηθαίων δώματος των εδραζόμενων στεγών (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών) στα σημεία όπου έχουν αποκολληθεί και ρηγματωθεί. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009). 2) Ασφαλτόστρωση του χώρου άθλησης σύμφωνα με την παράγραφο της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ (παράρτημα Α) και επίστρωση γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων). 3) Επανατοποθέτηση του εξοπλισμού καλαθοσφαίρισης και ποδοσφαίρισης (μπασκετών, ορθοστατών, δικτυού, κτλ). 4) Κατασκευή υψηλής περίφραξης πλέγματος γηπέδου, από την δυτική πλευρά της οδού Βορείου Ηπείρου (βλέπε παράρτημα φωτογραφιών), σύμφωνα με τη λεπτομέρεια ΛΤ του ΟΣΚ. 5) Τοποθέτηση αντιολισθητικών λωρίδων στα δύο κλιμακοστάσια του κτιρίου. 6) Τοποθέτηση ενισχυτικού πλέγματος στις περιοχές όπου έχει αφαιρεθεί ο σοβάς στις τοιχοποιίες των υπερυψωμένων στηθαίων δώματος των εδραζόμενων στεγών (βλέπε Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

20 παράρτημα φωτογραφιών) και επανασοβάτισμα της επιφάνειας κατά την παράγραφο 9.2 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ. 7) Ξύσιμο, στοκάρισμα και βάψιμο των στηθαίων του δώματος, κατά την παράγραφο 19 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ. 8) Τρίψιμο, επάλειψη με αντισκωριακό και βάψιμο των μεταλλικών θυρών του δώματος κατά την παράγραφο 19.4 της τεχνικής περιγραφής του Ο.Σ.Κ Ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 9) Απόξεση και αποξήλωση του φθαρμένου τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Αποκατάσταση του αλεξικέραυνου με την τοποθέτηση επιψευδαργυρομένου χάλυβα κλωβού και όλων των απαιτούμενων στηριγμάτων και συνδέσμων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΟΣΚ για την εγκατάσταση γειώσεων και αντικεραυνικής προστασίας (ΕΛΟΤ HD 384, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009, ΕΛΟΤ ΤΠ :2009) 2) Επίστρωση του γηπέδου μπάσκετ με χυτό συνθετικό τάπητα σύμφωνα με την παρ της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ.(Βλέπε παράρτημα Α - Ειδική Τεχνική Συγγραφή Υποχρεώσεων) Ο, 12 Ο & 17 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΠΟΞΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ 1) Αποξήλωση ριγωτών πλακών πεζοδρομίου αύλειου, και μεταφορά και απόρριψη των πλακών σε χώρους που επιτρέπεται. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 1) Εργασίες διόρθωσης ρύσεων στο τμήμα του αύλειου χώρου της ανατολικής πλευράς που οι υπάρχουσες πλάκες έχουν υποστεί καθίζηση. 2) Τοποθέτηση νέων έγχρωμων αντιολισθητικών πλακών (όχι ραβδωτών) σύμφωνα με την την παράγραφο 11.9 της τεχνικής περιγραφής του ΟΣΚ. Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών & Λοιπών Υποδομών ΤΗΛ Φαξ:

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΕΡΓΟ : Αρ. Μελέτης : 2 / 2017 Προϋπολογισμός : ,08 (με αναθεώρηση και Φ.Π.Α. 24%) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Δ. ΔΕΛΤΑ Χρηματοδότηση : ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ :ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΟ : ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΡΟΫΠ. ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΕΤΟΥΣ 2014-2015 : 245.000,00 ΧΡΗΜ :ΣΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκτιμάται να είναι συνολικά 6 μήνες. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου εκτιμάται να είναι συνολικά 6 μήνες. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ Αριθμός μελέτης : 68/2015 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΕΡΓΟ: «Συντήρηση και επισκευή Σχολικών Κτιρίων Δήμου Θερμαϊκού». ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 190.800,00

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: "Αναβάθμιση δεκαεπτά Σχολικών Μονάδων, Δήμου Καλλιθέας" ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2018 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: Φ 23/01/2018 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Περιγραφή 1 Μεταφορές με αυτοκίνητο καλής βατότητας 60,00 * 10 600,00 Τ/ΧΛΜ 2 Φορτοεκφόρτωση προϊόντων εκσκαφών με μηχανικά μέσα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Περιγραφή 1 Μεταφορές με αυτοκίνητο καλής βατότητας 60,00 * 10 600,00 Τ/ΧΛΜ 2 Φορτοεκφόρτωση προϊόντων εκσκαφών με μηχανικά μέσα Σελίδα 1 από 10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ& ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΩΝ Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ A/A Περιγραφή 1 Μεταφορές με αυτοκίνητο καλής βατότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Αθήνα, 31.05.2016 ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 7 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ» ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο αφορά σε επεμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Εργο : ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 1. ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ Εργο : ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 1. ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

1 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

1 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Α ΦΑΣΗ) 1 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια :

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : Α Στάδιο : Aπό εκσκαφές μέχρι την ολοκλήρωση του οικοδομικού σκελετού. Β Στάδιο : Aπό τοιχοποιίες ως τις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΡΓO: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2013 Β ΦΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η παρούσα μελέτη αφορά τις εργασίες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ α/α Αριθ. Τιμολ. Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M. Κ.Α.: «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε δώματα κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης Πατρών». ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΠΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Διεύθυνση Περιφέρειας Νησιών Λ. Συγγρού 112, 11741, Αθήνα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ : ΔΠΝ / 4001195 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ :./ΔΠΝ/ΤΤΕΔ ΕΡΓΟ : «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣH Υ/Σ 5 ΠATMOY» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΟΥ: ΔΕΔΔΗΕ/ΔΠΝ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΩ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Β ΦΑΣΗ)» ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 3 Καθαίρεση επιχρισμάτων ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ m2 900,00 5,60 5.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 3 Καθαίρεση επιχρισμάτων ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ m2 900,00 5,60 5. ΕΡΓΟ : ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. 1. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ 1.1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

«Επείγουσες εργασίες για την αποκατάσταση προβλήματος εισροής υδάτων στα κλιμακοστάσια του 5 ου Δημοτικού Σχολείου»

«Επείγουσες εργασίες για την αποκατάσταση προβλήματος εισροής υδάτων στα κλιμακοστάσια του 5 ου Δημοτικού Σχολείου» ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων Διεύθυνση Κατασκευών Έργων Εκπαιδευτικών και Λοιπών Υποδομών ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «Επείγουσες εργασίες για την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ T11

ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ T11 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ T11 ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ 1) Γενικές εκσκαφές σε έδαφος γαιώδες-ημιβραχώδες για την δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΤΩΝ»

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΤΩΝ» ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΤΩΝ» 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο αφορά σε επισκευαστικές εργασίες στο Γυμνάσιο Σπάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 4 Μεταφορά υλικών με ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ tonx1 100,00 2,00 200,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 4 Μεταφορά υλικών με ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ tonx1 100,00 2,00 200,00 ΕΡΓΟ : Στεγάνωση δωμάτων και κτιρίων του Α.Π.Θ. έτους 2018 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 1. Α.ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ. 1 Φορτοεκφόρτωση υλικών επί αυτοκινήτου ή σε ζώα, με 10.01.02 μηχανικά μέσα ΟΙΚ 1104 1

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ 0ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 2012 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2012 ΓΕΝΙΚΑ Η παρούσα τεχνική έκθεση αφορά την Συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2014 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 ΓΕΝΙΚΑ 1.1. Στοιχεία οικοπέδων 1.2. Στοιχεία μελέτης 1.3. Αντικείμενο τεχνικής περιγραφής

Διαβάστε περισσότερα

5 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

5 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Α ΦΑΣΗ) 5 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ».

ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ». ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ & Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ: «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ». Σελίδα 1 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο αφορά σε επισκευαστικές εργασίες σε σχολικά

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οικοδοµικές Εργασίες. Πρόκειται να γίνουν εργασίες υγροµόνωσης στα δώµατα των παρακάτω κτιρίων της Πανεπιστηµιούπολης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. Οικοδοµικές Εργασίες. Πρόκειται να γίνουν εργασίες υγροµόνωσης στα δώµατα των παρακάτω κτιρίων της Πανεπιστηµιούπολης. ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οικοδοµικές Εργασίες Πρόκειται να γίνουν εργασίες υγροµόνωσης στα δώµατα των παρακάτω κτιρίων της Πανεπιστηµιούπολης. Κτίρια Αµφιθέατρα Θετικών Επιστηµών (Α.Θ.Ε.) (Αµφ. 11-12) Αµφιθέατρα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΟ: ΦΑΡΣΑΛΑ "Προσθήκη του 2ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ 2015 2016 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Είναι γνωστό ότι ο Δήμος διαθέτει: 7 Νηπιαγωγεία, 6 Δημοτικά Σχολεία, 3 Γυμνάσια και 2 Λύκεια, καθώς και 3 Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς. Από το φθινόπωρο

Διαβάστε περισσότερα

3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΕΡΓΟ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 23 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (Α ΦΑΣΗ) 3 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.K. : 412 22 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Ε. ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΛ.: 2413-500285 FAX: 2410-251339 e-mail: nerga@larissa-dimos.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ Α.Τ.-ΕΤΕΠ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΗΣ Α.Τ.-ΕΤΕΠ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔIEYΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΜΑΔΑ Α ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ 1 ΝΑΟΙΚ 22.45 Ν ΟΙΚ-2275 2 ΝΑΟΙΚ 22.45.1 Ν ΟΙΚ-2275 3 ΝΑΟΙΚ 22.65.

ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΟΜΑΔΑ Α ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ 1 ΝΑΟΙΚ 22.45 Ν ΟΙΚ-2275 2 ΝΑΟΙΚ 22.45.1 Ν ΟΙΚ-2275 3 ΝΑΟΙΚ 22.65. ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ. Κ.Α. 30.7341.007 ΔIEYΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔIEYΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ. Κ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Έργο: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕ- Δ.Ε. ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ ΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙΟΥ Προυπ: 30.000,00 Ευρώ ( με Φ.Π.Α. 24 %) Πηγή: ΣΑΤΑ ΟΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2018». ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2018». ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η/Μ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΡ ΜΕΛΕΤΗΣ: 58 Κ ΕΞ : 30.7332.04 CPV: 45215222-9 ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΠΛΑΤΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΟ: ΧΑΪΔΑΡΙ "Προσθήκη στο 6ο Νηπιαγωγείο Χαϊδαρίου,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΙΜΗΜΑΤΑ

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΙΜΗΜΑΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ,ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΡΓΟ: "ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ 12 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ" ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (Β ΦΑΣΗ 2015)

ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (Β ΦΑΣΗ 2015) ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΡΓΟ : Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ (Β ΦΑΣΗ 2015) Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Η παρούσα μελέτη αφορά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΔIEYΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ. Κ.Α 30.7341.007

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: Νομός Αττικής ΕΡΓΟ: Προσθήκη πτέρυγας τεσσάρων αιθουσών στο 2 ο Γυμνάσιο Αλίμου - Οικοδομικές εργασίες & Η/Μ εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Έργο : ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Θέση : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ \\\\\\ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ Οι οικοδομικές εργασίες που πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Έργο ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΝΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΗΤΕΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ α/α Εργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ. δάπεδα εσωτερικού χώρου. δάπεδα εξωτερικού χώρου

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ. δάπεδα εσωτερικού χώρου. δάπεδα εξωτερικού χώρου ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ δάπεδα εσωτερικού χώρου δάπεδα εξωτερικού χώρου κριτήρια επιλογής επίστρωσης δαπέδου σε σχέση και με τη θέση του στην οικοδομή συμπεριφορά σε σχέση με τον ήχο, το νερό και την υγρασία,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Διεύθυνση : Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα : Aρχιτ. Σχεδιασμού και Μελετών Έργων Πολίχνη, 31/08/2015 Πληροφορίες : Κυπαρίδου Ελπίδα Τηλέφωνο : 2313 302-343 Fax : 2313 302-321

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ. δάπεδα εσωτερικού χώρου. δάπεδα εξωτερικού χώρου

ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ. δάπεδα εσωτερικού χώρου. δάπεδα εξωτερικού χώρου ΕΠΙΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΑΠΕΔΩΝ δάπεδα εσωτερικού χώρου δάπεδα εξωτερικού χώρου κριτήρια επιλογής επίστρωσης δαπέδου σε σχέση και με τη θέση του στην οικοδομή συμπεριφορά σε σχέση με τον ήχο, το νερό και την υγρασία,

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν Έργο : ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 2017 Θέση : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ \\\\\\ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Πληροφορίες: κ.σκορδάρης Αναστάσιος,2310 831 912 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η Ε Ρ Γ Α Σ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. ΕΡΓΟ : Αντικατάσταση αµιαντοσωλήνων δικτύου ύδρευσης Γ φάση και εργασίες επισκευής της εξαµενής υδροδότησης του Πανεπιστηµίου 1. Χωµατουργικά 1 Φορτοεκφόρτωση προϊόντων ΝΑΟΙΚ 20.30 ΟΙΚ 2171 1 m3 300,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ (ΧΡΗΣΗ 2016) ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 66.293,03 ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: 2/2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Α/Α Άρθρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Τιμή Περιγραφή Εργασίας. Αριθμός Άρθρου & Κωδικός Μονάδα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. Τιμή Περιγραφή Εργασίας. Αριθμός Άρθρου & Κωδικός Μονάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Έργο : ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ Α.Τ.Τ.Υ. ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Πρ/σμος : Αριθμός Άρθρου & Κωδικός Μονάδα Τιμή Α/Α Περιγραφή Εργασίας Ποσότητες Δ α π ά ν η (ΕΥΡΩ) Κωδικός Τιμολογίου Αναθεώρησης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ ΠΛΟΥΤΩΝΟΣ 37 ΔΑΦΝΗ ΤΗΛ.210-9758619 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ Ι.ΜΑΚΟΥ ΑΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ -ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ-ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ-ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ 1+0

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η / Μ ΕΓΚ / ΣΕΩΝ

ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2016 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η / Μ ΕΓΚ / ΣΕΩΝ Δ Η Μ Ο Σ Ρ Ε Θ Υ Μ Ν Η Σ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2016 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΕΙΑ (Κ.Α. 02.15.7331.004) ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Η / Μ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΒΥΣΣΑΣ (ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ) Αρ. Μελέτης : 16/2017

ΕΡΓΟ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΒΥΣΣΑΣ (ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ) Αρ. Μελέτης : 16/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ : ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΒΥΣΣΑΣ (ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ) Αρ. Μελέτης : 16/2017 ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε.

της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤHΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ & ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου,περιφράξεις, ηλεκτροφωτισμός,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ » ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ » ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 2018-2019» ΚΑΕ: 30.7331.02 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΟ: Δημιουργία Κέντρου Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης Επισκεπτών ΠΡΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ)

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. (ΟΛΒ ΑΕ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Τίτλος Έργου: «Στεγάνωση Οροφής Κτιρίου Αγοράς Λιμένος Βόλου» Προϋπολογισμός: 30.088,08 πλέον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ OIΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Υλοποίησης Έργων Κλάδου Εκπαιδευτικών και Λοιπών Υποδομών Διεύθυνση Μελετών Έργων Εκπαιδευτικών και Λοιπών Υποδομών ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ 55 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΥΟΣΜΟΣ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: "Προσθήκη 28 ου 2/Θέσιου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ Α.Τ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΟΜΑΔΑ Α ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ. 1 ΝΑΟΙΚ 22.45 Ν ΟΙΚ-2275 m² 578,22. 2 ΝΑΟΙΚ 22.45.1 Ν ΟΙΚ-2275 m² 49,59

ΚΩΔΙΚΟΣ Α.Τ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΟΜΑΔΑ Α ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ. 1 ΝΑΟΙΚ 22.45 Ν ΟΙΚ-2275 m² 578,22. 2 ΝΑΟΙΚ 22.45.1 Ν ΟΙΚ-2275 m² 49,59 Α/Α 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΟΣ

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΟ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΤΙΜΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΟ: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αντικατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M. Κ.Α.: «Εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε δώματα κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης Πατρών-2019». ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΠΟΣ: Παν/λη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Έργων Διεύθυνση Υποστήριξης Έργων ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ Η παρούσα Τεχνική Περιγραφή αναφέρεται στις

Διαβάστε περισσότερα

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ. 100 /

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ. 100 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑΜ: ΑΔΑ: Θεσσαλονίκη: 01/11/2017

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΩΝΕΡΓΩΝ Τμήμα Τεχνικών Έργων ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ: Επεμβάσεις, επισκευές και συμπληρώσεις στις οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις των κτηρίων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΕΡΓΟ : ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (2019) Κ.Α. 30.7331.41025, 30.7331.41064 cpv: 45214200-2 ΛΑΡΙΣΑ 06/06/2019 ΑΡ. ΠΡΩΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2 Ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝ: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2 Ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝ: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΟΙΝ: ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΝΣΗ 2 ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2 Ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΘΕΜΑ:ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΧΕΤ:α. ΠΔ 16/1996 (Ελάχιστες Προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Λ Υ Τ Ι Κ Η Π Ρ Ο Μ Ε Τ Ρ Η Σ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν

Α Ν Α Λ Υ Τ Ι Κ Η Π Ρ Ο Μ Ε Τ Ρ Η Σ Η Ε Ρ Γ Α Σ Ι Ω Ν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 28 /2017 ΕΡΓΟ: "ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ Α' ΤΜΗΜΑ Β' [ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ]

ΤΜΗΜΑ Α' ΤΜΗΜΑ Β' [ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ] ΕΡΓΟ: «Συντήρηση Σχολικών Κτιρίων Β, Γ,, Τριανδίας ηµοτικών Κοινοτήτων,.Θ. έτους 2017 Αρ. Μελέτης: ΚΣ 5/31-01-2018 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΑΣ [ΦΑΥ] Π.. 305/96 άρθρο 3 1. ΓΕΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑ Α' Ο Φάκελος Ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής.

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α..Α: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Μυτιλήνη 17-11-2014 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ.Πρωτ.: 21593 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: «ΔΡΟΜΟΙ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΗΛΙΟΔΩΡΟΥ-ΡΟΥΣΒΕΛΤ)» Πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020/

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΝΣΗ:

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΝΣΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πολίχνη, 12/01/2018 ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ Δ/ΝΣΗ: Τεχνικών Υπηρεσιών Τμήμα: Aρχιτ. Σχεδ. & Μελετών Έργων Ταχ. Δ/νση: Θ.Καρυπίδη 2 56533, Πολίχνη Πληροφορίες: Κυπαρίδου Ελπίδα Τηλ. Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η

Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η [Φ.Α.Υ. - ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ] ΕΡΓΟ: Σ Υ Ν Τ Η Ρ Η Σ Η 2 0 1 7 Φ.Α.Υ ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 2017 Σελίδα 1 ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΦΑΥ) (Π.Δ. 305/96, άρθρο 3, παράγραφοι 3,7,8,9,10,11) ΤΜΗΜΑ Α.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ & ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: 13ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ /

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑΜ: ΑΔΑ: Θεσσαλονίκη: 15-11-2017

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕ.Θ.Ε.Α ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΡΓΟ: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΟΡΟΦΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ Α ΟΡΟΦΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΑΠΕΔΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ & ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΔΩΜΑΤΟΣ στο 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Θέση: Π.Ε. ΑΓ.

Έργο: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΔΩΜΑΤΟΣ στο 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Θέση: Π.Ε. ΑΓ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Έργο: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ ΔΩΜΑΤΟΣ στο 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Θέση: Π.Ε. ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ : 41/2011 ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΩΣΗΣ ΔΩΜΑΤΟΣ του 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΟ: ΝΙΚΗΤΗ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ "2/θέσιο ολοήμερο Νηπιαγωγείο

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός CPV. 45 Κατασκευές Το τμήμα αυτό περιλαμβάνει:

Κωδικός CPV. 45 Κατασκευές Το τμήμα αυτό περιλαμβάνει: ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ Β ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Ι ΕΩΣ XX ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΙ (Οδηγία 2014/25/ΕΕ) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ α) ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ 6 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ II ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ ΕΡΓΑ ΠΜ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ ΕΡΓΑ ΠΜ Σ Εκσκαφή ορυγμάτων υπογείων δικτύων σε έδαφος γαιώδες ή ημιβραχώδες. Με πλάτος πυθμένα μεγαλύτερο των 5,00m, με την πλευρική απόθεση των προιόντων εκσκαφής.για βάθος ορύγματος 4,0 έως 6,00m ΥΔΡ.0.05.02

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ ΚΟΝΤΙΑ «Αγ. Αθανάσιος», Τ.Κ. ΚΟΝΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 49/2013

ΤΕΧΝΙΚΗ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ ΚΟΝΤΙΑ «Αγ. Αθανάσιος», Τ.Κ. ΚΟΝΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 49/2013 ΤΕΧΝΙΚΗ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΜΟΜΥΛΩΝ ΚΟΝΤΙΑ «Αγ. Αθανάσιος», Τ.Κ. ΚΟΝΤΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ ΑΡ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 49/2013 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 Α. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΣΗ... 3 Β. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.)

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ (Φ.Α.Υ.) ΤΜΗΜΑ Α. ΓΕΝΙΚΑ 1. Eίδος έργου και χρήση αυτού: Ο τίτλος του έργου είναι: «Μέτρα ασφαλείας κατά την εκτέλεση των εργασιών αποκατάστασης βλαβών στις όψεις της οικοδομής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ. 7.380,00 ευρώ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ. 7.380,00 ευρώ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ: «Επισκευή αγωγού ομβρίων και κατασκευή νέου τμήματος αγωγού επί των οδών Κανελλοπούλου και Ηρώων Πολυτεχνείου». ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Φ.Π.Α. : Προϋπολογισμός (με Φ.Π.Α.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα, 25-10-2012 ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ Ν.Π... ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, ιπλ. Χηµικός Μηχ. Ταχ. /νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Αθήνα Τηλ.: 210-5294870 Fax: 210-5294880

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ. (Πηγή: Έρευνα αγοράς Ο.Τ.Δ.) 1.1 Γενικές εκσκαφές γαιώδεις m³ 4,10

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ. (Πηγή: Έρευνα αγοράς Ο.Τ.Δ.) 1.1 Γενικές εκσκαφές γαιώδεις m³ 4,10 ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ (Πηγή: Έρευνα αγοράς Ο.Τ.Δ.) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΑΠΑΝΗΣ Α/Α ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΟΝΑΔΑΣ (χωρίς ΦΠΑ) 1.1 Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

TEXNIKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

TEXNIKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΡΓΟ: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 2018 ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ: Φ 23/01/2018 TEXNIKΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: Κωδ.έργ.: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Έργο: Κωδ.έργ.: ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ * * * ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ Ταχυδρ.Δνση : Κουνουπιδιανά Χανίων Ταχ.Κώδικας : 73100 Χανιά Πληροφορίες : Κ. Κακλής Τηλ. : 28210-37385 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β) ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ(ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β) 1 ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ 1.01 Γενικές εσκαφές γαιώδεις κ.μ 3,22 22 70.84 1.02 Γενικές εσκαφές ημιβραχώδεις κ.μ 3,22 0 0 1.03 Γενικές εσκαφές βραχώδεις κ.μ 11,74 0 0 1.04 Εσκαφές

Διαβάστε περισσότερα

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η

Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Π Ε Ρ Ι Γ Ρ Α Φ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΕΡΓΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΟ: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: «ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δ.Κ. Παροικιάς Νηπιαγωγεία

Δ.Κ. Παροικιάς Νηπιαγωγεία Σχολεία ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ Kύρια προτεραιότητα μας αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και ιδίως των παιδιών, τα οποία είναι το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. Ένα σημαντικό κομμάτι του προϋπολογισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΕΡΓΟ: ΑΘΗΝΑ "117ο διθέσιο ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αθήνας,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΕΔΑΦΙΟ (1) NACE Αναθ. 1 (1) 45 Κατασκευές Το τμήμα αυτό περιλαμβάνει: 45000000 νέες κατασκευές, αποκατάσταση και συνήθεις επισκευές 45.1 Προετοιμασία

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 3 η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονίας) ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» Εξοχή, Τ.Κ. 57010 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2313 307190 Fax. 2310 350023 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ Εργο : Ποιοτική αναβάθμιση σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Βόλου ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Οι επεµβάσεις που πραγµατοποιούνται σε κάθε χώρο περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ. Οι επεµβάσεις που πραγµατοποιούνται σε κάθε χώρο περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ /ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ-ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΑΣ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΠΟΛΕΟ ΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜ.. ΜΕΛΕΤΗΣ : 19/2017 ΕΣΠΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ :

ΑΡΙΘΜ.. ΜΕΛΕΤΗΣ : 19/2017 ΕΣΠΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΠΡΑΞΗ : ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΩΣ ΧΩΡΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΕΡΓΟ 1 : ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΩΝ & ΕΡΓΟ: "2 ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Οικοδομικές ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις" ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα