group ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "group ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ"

Transcript

1 group ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ.

2 ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΠΕΤΟΝ ΣΤΕΓΑΝΟ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ Το μπετόν είναι ένα πορώδες δομικό υλικό, δυνητικά διαπερατό από το νερό, κυρίως υπό καθεστώς υδροστατικής πίεσης. Το Darapel είναι ένα καθαρόαιμο, πρωτογενές, πυκνόρρευστο στεγανωτικό μάζης που επενδύει τα τοιχώματα των πόρων κάνοντάς τα υδρόφοβα και διακόπτοντας έτσι τα τριχοειδή φαινόμενα. Εναλλακτικές λύσεις: Betoproof, MIRA 90. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΑΡΜΟΙ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ Αποτελούν εν δυνάμει διόδους του νερού. Η καλύτερη λύση είναι χρήση των μπεντονιτικών προφίλ Quellmax. Τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα και σε οικονομικά πλαίσια λύνουν το πρόβλημα οριστικά και αμετάκλητα. Εναλλακτική λύση: PVC Waterstops. ΑΡΜΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ Χρησιμοποιούνται waterstops από PVC με ενδιάμεσο βολβό για την ευχερή ανάληψη των συστολοδιαστολών. Παραδίνονται σε πλάτη cm. ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΗΞΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ Τα ρευστοποιητικά υλικά Betoplast και MIRA 90 χρησιμοποιούνται για την αύξηση της πλαστικότητας ή ρευστότητας του μπετόν δίνοντας παράλληλα μια μικρή επιβράδυνση. Το Daraset 580 επιταχύνει τις διαδικασίες πήξης σε χαμηλές θερμοκρασίες ή όταν είναι επιθυμητή η γρήγορη απομάκρυνση των ξυλοτύπων.

3 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Το μπετόν καθαριότητας μπορεί άνετα ν αντικατασταθεί με τις αποστραγγιστικές μεμβράνες Neodrain. Το Neodrain διαστρώνεται με τις προεξοχές προς τα κάτω και ακολουθεί απευθείας το σιδέρωμα. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: Χρησιμοποιούνται μόνο τσιμεντοειδή συστήματα όπως το Kristeau που κάνοντας κρυσταλλοποίηση σε βάθος δίνει διπλή στεγανοποίηση. Προηγείται το ταχύπηκτο Κristop για τις προστεγανοποιήσεις και το επισκευαστικό Κristolithe για κάθε είδους προετοιμαστικές επισκευές. 1. Αστάρι Aquadere ή Sopradere 2. Πρώτη στρώση στεγανοποίησης 3. Κύρια στρώση στεγανοποίησης με αντιριζικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin ή με το αυτοκόλλητο ασφαλτόπανο Colphene Αποστραγγιστικές μεμβράνες Neodrain 5. Προστασία με το πολυουρεθανικό Alsan 500 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ: Υπάρχουν αρκετές λύσεις: 1. Ασφαλτοκαουτσούκ όπως το Curnoir της Soprema. 2. Τσιμεντοειδή υλικά όπως το Kristeau. 3. Ασφαλτόπανο όπως το αυτοκόλλητο, αντιριζικό Colphene Καλό είναι μετά τη στεγανοποίηση να τοποθετούνται οι αποστραγγιστικές μεμβράνες Neodrain για την προστασία της από μηχανικές κακώσεις. Παράλληλα δημιουργούν μια υγιεινή στρώση αέρα μπροστά από την κατασκευή. Οι προεξοχές πάντα κοιτάνε προς τα μέσα. Σε περιπτώσεις που χρειάζεται μεγάλη αποστράγγιση, χρησιμοποιούνται οι συνήθεις μεμβράνες που φέρουν όμως επιπλέον κολλημένο γεωύφασμα πάνω στις προεξοχές. Σ αυτή την περίπτωση οι προεξοχές τοποθετούνται προς τη μεριά του εδάφους. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ Μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν με διατομές από χαλίκι που περιβάλλεται επιμελώς από ένα καλό γεωύφασμα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν έτοιμοι αποστραγγιστικοί σωλήνες είτε να κατασκευασθούν εύκολα επιτόπου. Οι μεμβράνες Neodrain μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάνω από τις πλάκες υπογείων για να μαζεύουν τα νερά και τα οδηγούν σε φρεάτια. ΑΝΙΟΥΣΑ ΥΓΡΑΣΙΑ Πρόκειται για υγρασία του εδάφους που «σκαρφαλώνει» τριχοειδώς στα δομικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε τις ταινίες διακοπής ανιούσας υγρασίας Stonework barrier όταν κτίζετε τοίχους από τούβλα σε υπόγεια και ημιυπόγεια.

4 ΑΝΩΔΟΜΗ ΤΟΙΧΟΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΩΝ Εξωτερικό πέτασμα (τούβλο, μπετόν, κτλ.) 2. Συμβατική θερμομόνωση 3. Gold Thermofoil 4. Αυτοκόλλητες ταινίες Thermofoil 5. Κενό αερισμού 2-3 εκ. 6. Εσωτερικό πέτασμα Θερμομονώστε τοιχεία, δοκάρια και κολώνες με εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRAN. Στις διπλές τοιχοποιίες προτιμήστε πετροβάμβακα Geolan. Η ανακλαστική θερμομόνωση Thermofoil χρησιμοποιείται επικουρικά για την ενίσχυση της συμβατικής θερμομόνωσης. Το Thermofoil ανακλά προς τον θερμαινόμενο χώρο την προς τα έξω ακτινοβολούμενη θερμότητα συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. ΣΟΒΑΔΕΣ ΓΥΨΟΣΟΒΑΔΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΟΒΑΔΩΝ - ΓΥΨΟΣΟΒΑΔΩΝ Χρησιμοποιήστε αλκαλίμαχα υαλοπλέγματα της Vertex. Είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν όσο το κτίριο. Αποφύγετε συστηματικά τα κινέζικα που έρχονται με τις χειρότερες προδιαγραφές. Κατάλληλος τύπος για θερμοπροσόψεις: VERTEX R131. Κατάλληλος τύπος για εξωτερικούς σοβάδες: VERTEX R85. Κατάλληλος τύπος για εσωτερικούς σοβάδες γυψοσοβάδες: VERTEX R86. Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε πλέγμα πάνω από τα θερμομονωτικά υλικά, στα υπέρθυρα και στο σημείο ένωσης τοίχου - δοκαριού. Ενισχύστε τις γωνίες με τα γωνιόκρανα MASTERMESH. ΣΟΒΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ Χρησιμοποιήστε την οικοδομική ρητίνη Macon Latex. Δίνει στεγανούς εξωτερικούς σοβάδες, προσφύσιμους σε λεία ή προβληματικά υποστρώματα. Το Macon Latex δίνει πολλαπλές λύσεις στην οικοδομή και αποτελεί το δεξί χέρι του τεχνίτη. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΗ Αντικαταστήστε τον ασβέστη στη λάσπη κτισίματος με το Cebex. Το Cebex παραδίδεται σε δύο τύπους: διαφανές ή σκούρο καφέ. Με πολύ μικρές δοσολογίες δίνει ισχυρή πλαστικοποίηση σε κάθε είδους κονιάματα.

5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΑΦΕΣ ΑΣΤΑΡΙΑ Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία εγχώριων και εισαγόμενων οικοδομικών χρωμάτων. Προτιμήστε τα χρώματα Decoseal της φίρμας μας για σιγουριά και οικονομία. Διατίθενται αστάρια όλων των τύπων. Σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιήστε το περίφημο στεγανωτικό χρώμα Decadex που αντέχει 20 χρόνια σε παραθαλάσσιο περιβάλλον. ΠΛΑΚΕΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ Οι μεγαλύτερες οχλήσεις στις πολυκατοικίες προέρχονται από τους κτυπογενείς θορύβους που μεταφέρονται προς το χαμηλότερο όροφο. Λύστε οριστικά και πολύ οικονομικά το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το ηχομονωτικό φύλλο Phonoblock. Κόβει περίπου 27dB(A) και διαρκεί, σε αντίθεση με το πολυαιθυλένιο, όσο και η ζωή του κτιρίου. ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ KAI ΜΠΑΝΙΩΝ Χρησιμοποιήστε το θαυματουργό αυτοκόλλητο υλικό Stickson εξαφανίζοντας οριστικά μερικές από τις χειρότερες πηγές οχλήσεων. Α) Σωλήνες αποχέτευσης που διασχίζουν κατοικήσιμους χώρους: τυλίξτε τον σωλήνα όπου είναι προσβάσιμος. Β) Μπανιέρες: Εφαρμόστε το Stickson στο κάτω μη ορατό μέρος τους σε ένα ποσοστό % της συνολικής επιφάνειας τους. Οι θόρυβοι από την πτώση ή την μεταφορά του νερού θα αποτελούν πλέον παρελθόν. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΝΙΑ, ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΡΑΝΤΕΣ 2 Ο συνδυασμός του πολύ εύκαμπτου, δύο συστατικών τσιμεντοειδούς Kristoflex με το υαλόπλεγμα Vertex R52 δίνει μια 100% αξιόπιστη στεγανωτική στρώση που μπορεί να δεχθεί απευθείας πλακάκι με κόλλα. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της στεγανοποίησης είναι αυτή να συνεχίζεται και στα στηθαία ή τους τοίχους. Η χρήση των ασφαλτοπάνων σ αυτές τις περιπτώσεις είναι καταχρηστική Kristoflex 2. Υαλόπλεγμα Εναλλακτικά μπορούν να στεγανοποιηθούν με την αυτοκόλλητη μεμβράνη Colphene 2090.

6 ΔΩΜΑΤΑ - ΣΤΕΓΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΜΑΤΩΝ Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα από εισαγόμενα ασφαλτόπανα που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Εμπιστευθείτε τα συνεργεία μας και την πραγματική, πολυετή εγγύηση που παρέχουν (8-12 έτη ανάλογα με το προϊόν). Η γαλλική εταιρεία Soprema που αντιπροσωπεύουμε είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη στα ελαστομερή ασφαλτόπανα και η ναυαρχίδα της, το Sopralene χρησιμοποιείται στην Ελλάδα για πάνω από 40 χρόνια. Οι περισσότερες στεγανοποιήσεις της δεκαετίας του 1970 είναι ακόμη αναλλοίωτες. 1. Αστάρι Aquadere ή Sopradere 2. Φράγμα υδρατμών 3. Θερμομόνωση 4. Στρώση ανεξαρτητοποίησης με Sopravoile 5. Πρώτη στρώση ασφαλτοπάνου Sopralene 6. Δεύτερη στρώση ασφαλτοπάνου Sopralene 7. Υδρορρόη Α. Αστάρι Aquadere ή Sopradere B. Περιμετρική γωνία ενίσχυσης με Sopralene C. Δεύτερη γωνία ενίσχυσης με Sopralene D. Τελική ενίσχυση στηθαίου με Sopralast Alu ΚΗΠΟΙ ΣΕ ΔΩΜΑΤΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ 1. Αστάρι Aquadere ή Sopradere 2. Φράγμα υδρατμών 3. Θερμομόνωση ειδικών προδιαγραφών 4. 1η στρώση ασφαλτοπάνου 5. Αντιριζικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin 6. Αποστραγγιστικά φύλλα Neodrain για κήπους 7. Φίλτρο από γεωύφασμα Johns Manville 8. Χώμα φύτευσης Α. Αστάρι Aquadere ή Sopradere B. Περιμετρική γωνία ενίσχυσης πάνω στο φράγμα υδρατμών C. Ενίσχυση στηθαίου με ασφαλτόπανο Sopralene D. Αντιριζικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin E. Χαλίκι Το ασφαλτόπανο που θα επιλεγεί πρέπει να έχει απόλυτη αντοχή στην ισχυρά διαβρωτική επίδραση των ριζών. Προτιμήστε το γαλλικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin της Soprema. Αποφύγετε την βαριά, παραδοσιακή αποστραγγιστική στρώση με χαλίκι πάχους 10 cm, χρησιμοποιώντας το μόλις 1Kg/m2 Neodrain κήπων. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένη αποστραγγιστική μεμβράνη με κώνους 2cm. Σαν φίλτρο χρησιμοποιήστε πάνω από το Neodrain, στρώση γεωυφάσματος gr/m2 με καλά υδραυλικά χαρακτηριστικά. Ενδεικτικοί τύποι: Drenotex ή Johns Manville από τη MACON. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΓΩΝ Ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες σας επιλέξατε μια από τις πιο γνωστές μεμβράνες κεραμοσκεπών της γκάμας μας: Keravin, Kerafelt, Microfelt κλπ. Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα από παράθυρα στεγών Rooflite και φεγγίτες Fenstro Δανίας. Τέλος, διερευνήστε το ενδεχόμενo χρήσης των ελαφρών ασφαλτικών κεραμιδιών της γαλλικής Soprema που οδηγούν σε αισθητικά αναβαθμισμένες λύσεις.

7 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΟΠΛΙΣΜΟΙ Χρησιμοποιήστε τα συστήματα εποξειδικών ρητινών Ethoxol στόκος (οριζόντιες τρύπες) ή Ethoxol υγρό (κάθετες τρύπες). Χρησιμοποιήστε το Ethoxol W για τη στατική συγκόλληση παλαιού με νέο μπετόν. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝ Καθαρίστε τους οπλισμούς και περάστε τους ένα χέρι μετατροπέα σκουριάς Dephop. Στη συνέχεια περάστε με το πινέλο προληπτικά ένα χέρι αντιδιαβρωτικού Daragrout PF/2 και τέλος συμπληρώστε τη διατομή με το στεγανωτικό, αντισυρρικνωτικό κονίαμα υψηλών στόχων Kristolithe. ΠΑΚΤΩΣΕΙΣ Για πακτώσεις ιστών, μεταλλικών κιόνων, κάγκελων, μπαλκονιών κλπ. χρησιμοποιήστε τα ρευστά τσιμεντοειδή Kristocal και Emaco 55. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Την γκάμα μας συμπληρώνουν βοηθητικά υλικά όπως: σιλικόνες διάφορες, καθώς και πολυουρεθανικές, ακρυλικές και άλλες μαστίχες αφροί πολυουρεθάνης αυτοεπιπεδούμενα υλικά δαπέδων, εποξειδικά χρώματα δαπέδων ασφαλτικά διάφορα: νερόπισσες, αστάρια, μαστίχες κλπ. υλικά κατά της μούχλας και των αλάτων συνθετικές ίνες για μπετόν, σοβάδες, τσιμεντοκονίες κλπ.

8 Νέες εγκαταστάσεις: Λυγαριά Πυλαίας, Τ.Κ Ανατολική Θεσσαλονίκη: Μ. Ψελλού 28, Τ.Κ Τηλέφωνο: , Φαξ: Δυτική Θεσσαλονίκη: Καζαντζάκη 8 Α, Μενεμένη, Τ.Κ Τηλέφωνο: , Φαξ: ,

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 2014 1 Από το 1968 η MACON ΑΤΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της διακίνησης και διάθεσης προηγμένων δομικών υλικών, τα οποία προορίζονται κυρίως για την προστασία και την ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC μέσω των προϊόντων της στην πορεία κατασκευής ενός κτιρίου από τα θεμέλια μέχρι και την οροφή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελίδα 1. Υπόγειο 1 2. Στεγάνωση υπογείου

Διαβάστε περισσότερα

Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών

Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων 1.. 5. 4. 3. Προβλήματα Στεγάνωσης Κατοικιών Η σωστή στεγάνωση των κατοικιών καθώς και τα προβλήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 EIΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 EIΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 959 EIΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ - ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ. Βελτιωτικά Κονιαμάτων Σελ. 4. Τσιμεντοειδή Στεγανωτικά Συστήματα Σελ. 5. Επαλειπτικά - Στεγανοποιητικά Σελ. 7 4.

Διαβάστε περισσότερα

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρµογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

ClimaPLUS. Οδηγός εφαρµογής. Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα. Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Οδηγός εφαρµογής Αναβαθμίστε το βιοτικό σας επίπεδο Εξοικονομήστε έως και 60% σε χρήματα Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Το ClimaPlus είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2013 ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 0 O διαχρονικά ισχυρός σας συνεργάτης με το ανθρώπινο πρόσωπο Η NEOTEX είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που, από την ίδρυση της το 959, αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

κονιάματα κόλλες στεγανωτικά ΑΝΑΚΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 375, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, 14671, www. anak.gr

κονιάματα κόλλες στεγανωτικά ΑΝΑΚΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 375, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, 14671, www. anak.gr κονιάματα κόλλες στεγανωτικά ΑΝΑΚΙΝΙΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 375, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, 14671, www. anak.gr Στεγανωτικά υπογείων & δεξαμενών Aquasil Eπαλειφόμενο τσιμεντοειδές στεγανωτικό κρυσταλλικής

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένα Συστήµατα Ενεργειακής Αναβάθµισης Κτιρίων ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Ολοκληρωµένα Συστήµατα Ενεργειακής Αναβάθµισης Κτιρίων ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ certified by DUROSTICK certified by DUROSTICK ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ Ολοκληρωµένα Συστήµατα Ενεργειακής Αναβάθµισης Κτιρίων 1 Πρώτης κλάσης επιλογή!

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος 2014 / 2015. χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα. Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230.

Τιμοκατάλογος 2014 / 2015. χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα. Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230. 18 54 χρόνια πρωτοπορίας νέα προϊόντα Τιμοκατάλογος 2014 / 2015 Τιμοκατάλογος 2014 / 2015 Λ. Συγγρού 130, 176 71 Αθήνα, Τηλ. 210 36 33 512-3, Fax: 210 36 40 230 Περιεχόμενα Η THRAKON εφαρμόζει με σχολαστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΥΝΘΕΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ FIBRAN AE Βιομηχανία μονωτικών υλικών 6 ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου ΤΚ. 57013, Ωραιόκαστρο ΤΘ. 40306, ΤΚ.56010, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη Τηλ: +30 2310 682425 +30 2310 692700 Fax: +30 2310 683131

Διαβάστε περισσότερα

FINOMIX FINOMIX FINOMIX

FINOMIX FINOMIX FINOMIX ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Κρήτη, στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης έτοιμου σκυροδέματος και ασφαλτικών

Διαβάστε περισσότερα

Eίναι καιρός να κοιτάξουμε ψηλά. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι με την ταράτσα του κτιρίου ή της

Eίναι καιρός να κοιτάξουμε ψηλά. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι με την ταράτσα του κτιρίου ή της ΕΛΑΦΡΟΒΑΡΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ certified by DUROSTICK Oλοκληρωμένα Συστήματα Θερμοστεγάνωσης Ταρατσών Eίναι καιρός να κοιτάξουμε ψηλά. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι με την ταράτσα του κτιρίου

Διαβάστε περισσότερα

Συστηµα Εξωτερικησ Θερµοµονωσησ Marmoline Monosis

Συστηµα Εξωτερικησ Θερµοµονωσησ Marmoline Monosis Συστηµα Εξωτερικησ Θερµοµονωσησ Marmoline Monosis Marmoline Monosis Σύστηµα Εξωτερικής Θερµοµόνωσης T 1 2 3 4 5 6 Περιγραφή. Το MARMOLINE MONOSIS είναι ένα πλήρες πιστοποιηµένο σύστηµα εξωτερικής µόνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ

Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ Θ ΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ Ε ΞΩΤΕΡΙΚΗΣ Τ ΟΙΧΟΠΟΙΪΑΣ Οδηγίες για των εφαρμογή των πλακών Εξηλασμένης Πολυστερίνης FIBRANxps Η πρόσοψη Η ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙIΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

Αντεστραμ. Αειφόρος. Τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του αντεστραμμένου δώματος

Αντεστραμ. Αειφόρος. Τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του αντεστραμμένου δώματος ΑΝΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΔΩΜΑ Ο δ ηγ ί ε ς γ ι α τ ην ε φ α ρ μ ο γ ή τ ω ν π λ α κ ώ ν Εξηλασμένης Πολυστερίνης FIBRANxps Αντεστραμ Αειφόρος Τα δώματα εδώ και πολύ καιρό δεν προσφέρουν μόνο προστασία από τις καιρικές

Διαβάστε περισσότερα

Β' ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ (ΑΤΟΕ)

Β' ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ (ΑΤΟΕ) Β' ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ () ΚΟΝΙΑΙ 020 023 Υδράσβεστος καθαρά μετά της αξίας των χαρτοσάκων kg 0,145 030.9 Διακοσμητικό και στεγανό μαρμαροκονίαμα kg 0,59 030.11 Έτοιμος σοβάς εσωτερικού χώρου με βάση γύψο,

Διαβάστε περισσότερα

Β' ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΥΛΙΚΑ (ΑΤΟΕ)

Β' ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΥΛΙΚΑ (ΑΤΟΕ) Β' ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑΥΛΙΚΑ () ΚΟΝΙΑΙ 020 023 Υδράσβεστος καθαρά μετά της αξίας των χαρτοσάκων kg 0,152 030.9 Διακοσμητικό και στεγανό μαρμαροκονίαμα kg 0,59 030.11 Έτοιμος σοβάς εσωτερικού χώρου με βάση γύψο,

Διαβάστε περισσότερα

ELOT EN ISO 2001:2008

ELOT EN ISO 2001:2008 ELOT EN ISO 2001:2008 πεδία εφαρμογής application fields Sintecno Hellas ABETE Άποψη των Ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της εταιρείας στο Κορωπί Αττικής Αισίως 33 Χρόνια Εμπειρίας Η SINTECNO Α.Ε. είναι μία

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας

Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1959 ΕΙΔΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Εφαρμογές Εξοικονόμησης Ενέργειας ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη οφείλεται στην αστικοποίηση και τη βιομηχανοποίηση που με τη σειρά τους, λόγω

Διαβάστε περισσότερα

Dow - Λύσεις δόμησης. Ανεστραμμένη θερμομόνωση δώματος 100% HCFC-free

Dow - Λύσεις δόμησης. Ανεστραμμένη θερμομόνωση δώματος 100% HCFC-free Dow - Λύσεις δόμησης Ανεστραμμένη θερμομόνωση δώματος 100% HCFC-free 43 Το ενημερωτικό αυτό κεφάλαιο περιγράφει τη θερμομόνωση δωμάτων με χρήση των μονωτικών υλικών μπλε εξηλασμένης πολυστερίνης STYROFOAM

Διαβάστε περισσότερα

Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών. Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων

Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών. Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων Επισκευές & Συντήρηση Κατοικιών Βήμα προς βήμα παρουσίαση επισκευαστικών και κατασκευαστικών λύσεων 5... 6.. 7. 8. 0.. 9. Επισκευές και Συντήρηση Κατοικιών Η συντήρηση και επισκευή των κατοικιών συχνά

Διαβάστε περισσότερα

προστασίας θερµοµόνωσης!

προστασίας θερµοµόνωσης! συστήµατα ολοκληρωµένης προστασίας θερµοµόνωσης! εισαγωγή Στις σύγχρονες κοινωνίες, ο τοµέας των κτιρίων είναι ιδιαίτερα υπερκαταναλωτικός, επιβαρύνοντας κατά 50% την ενεργειακή κατανάλωση της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2015 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2015 1. ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 1.1 DOW Εξηλασμένη Πολυστερίνη STYROFOAM 1.1B XENERGY Εξηλασμένη Πολυστερίνη XENERGY 1.1D-1.7A- 1.7E-1.7K- ETICS ETICS PACK 3.21 3.21 PU DOW

Διαβάστε περισσότερα

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Περιεχόμενα 4. Σκυροδέτηση 4. Πρόσμικτα σκυροδέματος 6. Ειδικά πρόσθετα σκυροδέτησης 8. Ρυθμιστικά πρόσθετα κονιαμάτων τσιμέντου 11. Στεγανοποίηση 11. Τσιμεντοειδή στεγανωτικά κονιάματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Υγρομόνωσης Οικοδομών

Οδηγός Υγρομόνωσης Οικοδομών 2013 Οδηγός Υγρομόνωσης Οικοδομών Νίκου Γεωργίου 43Α 2023 Στρόβολος, Λευκωσία W: www.serfos.com.cy E: info@serfos.com.cy T: 22316249 F: 22317818 Περιεχόμενα 1 Εισαγωγή Σελ. 3 2 Προετοιμασία Επιφάνειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛ Α. ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 5 Α1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 5 Α2. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 5 Α3. ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ 8 Α4. ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ 9 Β. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 11 Β1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΡΓΟ: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ 1 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ & ΣΤΟ 1 Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ» ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ: 1 Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΟΔΟΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΤΣΑΚΩΝΑ 6 ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΔΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Α.Ε. Γενική Διεύθυνση Έργων & Εφαρμογής Νέων Τεχνολογιών Διεύθυνση Μελετών Έργων ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Διεύθυνση Μελετών ΤΗΛ 210

Διαβάστε περισσότερα

Απόλυτη Στεγάνωση & Προστασία Κατασκευών Εξελιγμένα Συστήματα Επισκευής Διαμόρφωση Δαπέδων & Επιφανειών Συστήματα Σφράγισης & Συγκόλλησης

Απόλυτη Στεγάνωση & Προστασία Κατασκευών Εξελιγμένα Συστήματα Επισκευής Διαμόρφωση Δαπέδων & Επιφανειών Συστήματα Σφράγισης & Συγκόλλησης Απόλυτη Στεγάνωση & Προστασία Κατασκευών Εξελιγμένα Συστήματα Επισκευής Διαμόρφωση Δαπέδων & Επιφανειών Συστήματα Σφράγισης & Συγκόλλησης ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ / PRICE LIST 2 0 1 5 ΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΩΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΝΩΣΗΣ (ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΨΥΞΗΣ) ΕΝΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα