group ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "group ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ"

Transcript

1 group ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ.

2 ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΠΕΤΟΝ ΣΤΕΓΑΝΟ ΣΤΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ Το μπετόν είναι ένα πορώδες δομικό υλικό, δυνητικά διαπερατό από το νερό, κυρίως υπό καθεστώς υδροστατικής πίεσης. Το Darapel είναι ένα καθαρόαιμο, πρωτογενές, πυκνόρρευστο στεγανωτικό μάζης που επενδύει τα τοιχώματα των πόρων κάνοντάς τα υδρόφοβα και διακόπτοντας έτσι τα τριχοειδή φαινόμενα. Εναλλακτικές λύσεις: Betoproof, MIRA 90. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΙ ΑΡΜΟΙ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ Αποτελούν εν δυνάμει διόδους του νερού. Η καλύτερη λύση είναι χρήση των μπεντονιτικών προφίλ Quellmax. Τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα και σε οικονομικά πλαίσια λύνουν το πρόβλημα οριστικά και αμετάκλητα. Εναλλακτική λύση: PVC Waterstops. ΑΡΜΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΜΠΕΤΟΝ Χρησιμοποιούνται waterstops από PVC με ενδιάμεσο βολβό για την ευχερή ανάληψη των συστολοδιαστολών. Παραδίνονται σε πλάτη cm. ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΗΞΗΣ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ Τα ρευστοποιητικά υλικά Betoplast και MIRA 90 χρησιμοποιούνται για την αύξηση της πλαστικότητας ή ρευστότητας του μπετόν δίνοντας παράλληλα μια μικρή επιβράδυνση. Το Daraset 580 επιταχύνει τις διαδικασίες πήξης σε χαμηλές θερμοκρασίες ή όταν είναι επιθυμητή η γρήγορη απομάκρυνση των ξυλοτύπων.

3 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Το μπετόν καθαριότητας μπορεί άνετα ν αντικατασταθεί με τις αποστραγγιστικές μεμβράνες Neodrain. Το Neodrain διαστρώνεται με τις προεξοχές προς τα κάτω και ακολουθεί απευθείας το σιδέρωμα. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ: Χρησιμοποιούνται μόνο τσιμεντοειδή συστήματα όπως το Kristeau που κάνοντας κρυσταλλοποίηση σε βάθος δίνει διπλή στεγανοποίηση. Προηγείται το ταχύπηκτο Κristop για τις προστεγανοποιήσεις και το επισκευαστικό Κristolithe για κάθε είδους προετοιμαστικές επισκευές. 1. Αστάρι Aquadere ή Sopradere 2. Πρώτη στρώση στεγανοποίησης 3. Κύρια στρώση στεγανοποίησης με αντιριζικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin ή με το αυτοκόλλητο ασφαλτόπανο Colphene Αποστραγγιστικές μεμβράνες Neodrain 5. Προστασία με το πολυουρεθανικό Alsan 500 ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ: Υπάρχουν αρκετές λύσεις: 1. Ασφαλτοκαουτσούκ όπως το Curnoir της Soprema. 2. Τσιμεντοειδή υλικά όπως το Kristeau. 3. Ασφαλτόπανο όπως το αυτοκόλλητο, αντιριζικό Colphene Καλό είναι μετά τη στεγανοποίηση να τοποθετούνται οι αποστραγγιστικές μεμβράνες Neodrain για την προστασία της από μηχανικές κακώσεις. Παράλληλα δημιουργούν μια υγιεινή στρώση αέρα μπροστά από την κατασκευή. Οι προεξοχές πάντα κοιτάνε προς τα μέσα. Σε περιπτώσεις που χρειάζεται μεγάλη αποστράγγιση, χρησιμοποιούνται οι συνήθεις μεμβράνες που φέρουν όμως επιπλέον κολλημένο γεωύφασμα πάνω στις προεξοχές. Σ αυτή την περίπτωση οι προεξοχές τοποθετούνται προς τη μεριά του εδάφους. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ Μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν με διατομές από χαλίκι που περιβάλλεται επιμελώς από ένα καλό γεωύφασμα. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν έτοιμοι αποστραγγιστικοί σωλήνες είτε να κατασκευασθούν εύκολα επιτόπου. Οι μεμβράνες Neodrain μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πάνω από τις πλάκες υπογείων για να μαζεύουν τα νερά και τα οδηγούν σε φρεάτια. ΑΝΙΟΥΣΑ ΥΓΡΑΣΙΑ Πρόκειται για υγρασία του εδάφους που «σκαρφαλώνει» τριχοειδώς στα δομικά στοιχεία. Χρησιμοποιήστε τις ταινίες διακοπής ανιούσας υγρασίας Stonework barrier όταν κτίζετε τοίχους από τούβλα σε υπόγεια και ημιυπόγεια.

4 ΑΝΩΔΟΜΗ ΤΟΙΧΟΙ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΙΧΩΝ Εξωτερικό πέτασμα (τούβλο, μπετόν, κτλ.) 2. Συμβατική θερμομόνωση 3. Gold Thermofoil 4. Αυτοκόλλητες ταινίες Thermofoil 5. Κενό αερισμού 2-3 εκ. 6. Εσωτερικό πέτασμα Θερμομονώστε τοιχεία, δοκάρια και κολώνες με εξηλασμένη πολυστερίνη FIBRAN. Στις διπλές τοιχοποιίες προτιμήστε πετροβάμβακα Geolan. Η ανακλαστική θερμομόνωση Thermofoil χρησιμοποιείται επικουρικά για την ενίσχυση της συμβατικής θερμομόνωσης. Το Thermofoil ανακλά προς τον θερμαινόμενο χώρο την προς τα έξω ακτινοβολούμενη θερμότητα συμβάλλοντας έτσι σημαντικά στην εξοικονόμηση ενέργειας. ΣΟΒΑΔΕΣ ΓΥΨΟΣΟΒΑΔΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΟΒΑΔΩΝ - ΓΥΨΟΣΟΒΑΔΩΝ Χρησιμοποιήστε αλκαλίμαχα υαλοπλέγματα της Vertex. Είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν όσο το κτίριο. Αποφύγετε συστηματικά τα κινέζικα που έρχονται με τις χειρότερες προδιαγραφές. Κατάλληλος τύπος για θερμοπροσόψεις: VERTEX R131. Κατάλληλος τύπος για εξωτερικούς σοβάδες: VERTEX R85. Κατάλληλος τύπος για εσωτερικούς σοβάδες γυψοσοβάδες: VERTEX R86. Χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε πλέγμα πάνω από τα θερμομονωτικά υλικά, στα υπέρθυρα και στο σημείο ένωσης τοίχου - δοκαριού. Ενισχύστε τις γωνίες με τα γωνιόκρανα MASTERMESH. ΣΟΒΑΔΕΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ Χρησιμοποιήστε την οικοδομική ρητίνη Macon Latex. Δίνει στεγανούς εξωτερικούς σοβάδες, προσφύσιμους σε λεία ή προβληματικά υποστρώματα. Το Macon Latex δίνει πολλαπλές λύσεις στην οικοδομή και αποτελεί το δεξί χέρι του τεχνίτη. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΗ Αντικαταστήστε τον ασβέστη στη λάσπη κτισίματος με το Cebex. Το Cebex παραδίδεται σε δύο τύπους: διαφανές ή σκούρο καφέ. Με πολύ μικρές δοσολογίες δίνει ισχυρή πλαστικοποίηση σε κάθε είδους κονιάματα.

5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΒΑΦΕΣ ΑΣΤΑΡΙΑ Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία εγχώριων και εισαγόμενων οικοδομικών χρωμάτων. Προτιμήστε τα χρώματα Decoseal της φίρμας μας για σιγουριά και οικονομία. Διατίθενται αστάρια όλων των τύπων. Σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιήστε το περίφημο στεγανωτικό χρώμα Decadex που αντέχει 20 χρόνια σε παραθαλάσσιο περιβάλλον. ΠΛΑΚΕΣ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ Οι μεγαλύτερες οχλήσεις στις πολυκατοικίες προέρχονται από τους κτυπογενείς θορύβους που μεταφέρονται προς το χαμηλότερο όροφο. Λύστε οριστικά και πολύ οικονομικά το πρόβλημα χρησιμοποιώντας το ηχομονωτικό φύλλο Phonoblock. Κόβει περίπου 27dB(A) και διαρκεί, σε αντίθεση με το πολυαιθυλένιο, όσο και η ζωή του κτιρίου. ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ KAI ΜΠΑΝΙΩΝ Χρησιμοποιήστε το θαυματουργό αυτοκόλλητο υλικό Stickson εξαφανίζοντας οριστικά μερικές από τις χειρότερες πηγές οχλήσεων. Α) Σωλήνες αποχέτευσης που διασχίζουν κατοικήσιμους χώρους: τυλίξτε τον σωλήνα όπου είναι προσβάσιμος. Β) Μπανιέρες: Εφαρμόστε το Stickson στο κάτω μη ορατό μέρος τους σε ένα ποσοστό % της συνολικής επιφάνειας τους. Οι θόρυβοι από την πτώση ή την μεταφορά του νερού θα αποτελούν πλέον παρελθόν. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΝΙΑ, ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΡΑΝΤΕΣ 2 Ο συνδυασμός του πολύ εύκαμπτου, δύο συστατικών τσιμεντοειδούς Kristoflex με το υαλόπλεγμα Vertex R52 δίνει μια 100% αξιόπιστη στεγανωτική στρώση που μπορεί να δεχθεί απευθείας πλακάκι με κόλλα. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της στεγανοποίησης είναι αυτή να συνεχίζεται και στα στηθαία ή τους τοίχους. Η χρήση των ασφαλτοπάνων σ αυτές τις περιπτώσεις είναι καταχρηστική Kristoflex 2. Υαλόπλεγμα Εναλλακτικά μπορούν να στεγανοποιηθούν με την αυτοκόλλητη μεμβράνη Colphene 2090.

6 ΔΩΜΑΤΑ - ΣΤΕΓΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΜΑΤΩΝ Υπάρχει μία μεγάλη γκάμα από εισαγόμενα ασφαλτόπανα που μπορεί να δώσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Εμπιστευθείτε τα συνεργεία μας και την πραγματική, πολυετή εγγύηση που παρέχουν (8-12 έτη ανάλογα με το προϊόν). Η γαλλική εταιρεία Soprema που αντιπροσωπεύουμε είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη στα ελαστομερή ασφαλτόπανα και η ναυαρχίδα της, το Sopralene χρησιμοποιείται στην Ελλάδα για πάνω από 40 χρόνια. Οι περισσότερες στεγανοποιήσεις της δεκαετίας του 1970 είναι ακόμη αναλλοίωτες. 1. Αστάρι Aquadere ή Sopradere 2. Φράγμα υδρατμών 3. Θερμομόνωση 4. Στρώση ανεξαρτητοποίησης με Sopravoile 5. Πρώτη στρώση ασφαλτοπάνου Sopralene 6. Δεύτερη στρώση ασφαλτοπάνου Sopralene 7. Υδρορρόη Α. Αστάρι Aquadere ή Sopradere B. Περιμετρική γωνία ενίσχυσης με Sopralene C. Δεύτερη γωνία ενίσχυσης με Sopralene D. Τελική ενίσχυση στηθαίου με Sopralast Alu ΚΗΠΟΙ ΣΕ ΔΩΜΑΤΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ 1. Αστάρι Aquadere ή Sopradere 2. Φράγμα υδρατμών 3. Θερμομόνωση ειδικών προδιαγραφών 4. 1η στρώση ασφαλτοπάνου 5. Αντιριζικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin 6. Αποστραγγιστικά φύλλα Neodrain για κήπους 7. Φίλτρο από γεωύφασμα Johns Manville 8. Χώμα φύτευσης Α. Αστάρι Aquadere ή Sopradere B. Περιμετρική γωνία ενίσχυσης πάνω στο φράγμα υδρατμών C. Ενίσχυση στηθαίου με ασφαλτόπανο Sopralene D. Αντιριζικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin E. Χαλίκι Το ασφαλτόπανο που θα επιλεγεί πρέπει να έχει απόλυτη αντοχή στην ισχυρά διαβρωτική επίδραση των ριζών. Προτιμήστε το γαλλικό ασφαλτόπανο Sopralene Jardin της Soprema. Αποφύγετε την βαριά, παραδοσιακή αποστραγγιστική στρώση με χαλίκι πάχους 10 cm, χρησιμοποιώντας το μόλις 1Kg/m2 Neodrain κήπων. Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένη αποστραγγιστική μεμβράνη με κώνους 2cm. Σαν φίλτρο χρησιμοποιήστε πάνω από το Neodrain, στρώση γεωυφάσματος gr/m2 με καλά υδραυλικά χαρακτηριστικά. Ενδεικτικοί τύποι: Drenotex ή Johns Manville από τη MACON. ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΕΓΩΝ Ανάλογα με την περίπτωση και τις ανάγκες σας επιλέξατε μια από τις πιο γνωστές μεμβράνες κεραμοσκεπών της γκάμας μας: Keravin, Kerafelt, Microfelt κλπ. Διατίθεται μια μεγάλη γκάμα από παράθυρα στεγών Rooflite και φεγγίτες Fenstro Δανίας. Τέλος, διερευνήστε το ενδεχόμενo χρήσης των ελαφρών ασφαλτικών κεραμιδιών της γαλλικής Soprema που οδηγούν σε αισθητικά αναβαθμισμένες λύσεις.

7 ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΟΠΛΙΣΜΟΙ Χρησιμοποιήστε τα συστήματα εποξειδικών ρητινών Ethoxol στόκος (οριζόντιες τρύπες) ή Ethoxol υγρό (κάθετες τρύπες). Χρησιμοποιήστε το Ethoxol W για τη στατική συγκόλληση παλαιού με νέο μπετόν. ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΜΠΕΤΟΝ Καθαρίστε τους οπλισμούς και περάστε τους ένα χέρι μετατροπέα σκουριάς Dephop. Στη συνέχεια περάστε με το πινέλο προληπτικά ένα χέρι αντιδιαβρωτικού Daragrout PF/2 και τέλος συμπληρώστε τη διατομή με το στεγανωτικό, αντισυρρικνωτικό κονίαμα υψηλών στόχων Kristolithe. ΠΑΚΤΩΣΕΙΣ Για πακτώσεις ιστών, μεταλλικών κιόνων, κάγκελων, μπαλκονιών κλπ. χρησιμοποιήστε τα ρευστά τσιμεντοειδή Kristocal και Emaco 55. ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Την γκάμα μας συμπληρώνουν βοηθητικά υλικά όπως: σιλικόνες διάφορες, καθώς και πολυουρεθανικές, ακρυλικές και άλλες μαστίχες αφροί πολυουρεθάνης αυτοεπιπεδούμενα υλικά δαπέδων, εποξειδικά χρώματα δαπέδων ασφαλτικά διάφορα: νερόπισσες, αστάρια, μαστίχες κλπ. υλικά κατά της μούχλας και των αλάτων συνθετικές ίνες για μπετόν, σοβάδες, τσιμεντοκονίες κλπ.

8 Νέες εγκαταστάσεις: Λυγαριά Πυλαίας, Τ.Κ Ανατολική Θεσσαλονίκη: Μ. Ψελλού 28, Τ.Κ Τηλέφωνο: , Φαξ: Δυτική Θεσσαλονίκη: Καζαντζάκη 8 Α, Μενεμένη, Τ.Κ Τηλέφωνο: , Φαξ: , info@macon.gr,

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 3 4 5 6 7 8 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Hidrozol & Hidrozol Elastik Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης 1. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Hidrozol & Hidrozol Elastik: Αδιάβροχο Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης Αδιάβροχο Ελαστικό Τσιμεντοειδές Υλικό Στεγάνωσης

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά

Στεγανωτικά - Βελτιωτικά Οικοδομική ρητίνη ADIPLAST 009/ 0 2 Οικοδομική ρητίνη για πολλαπλές βελτιώσεις των κονιαμάτων, όπως βελτίωση της πρόσφυσης, της ελαστικότητας, μείωση της συρρίκνωσης πήξης, μεγάλη αύξηση της αντοχής σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 30.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 30.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΡΓΟ: Προμήθεια οικοδομικών υλικών ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ Προϋπολογισμός: 0.000,00 Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Mονάδα Ενδεικτική Τιμή Μερικό Α/Α Περιγραφή υλικού μέτρησης ποσότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ-ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ 5 3 4 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ 2. ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ATLAS STOPTER, ATLAS HOTER.

ΤΟΜΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ATLAS STOPTER, ATLAS HOTER. ATLAS STOPTER K-10 /ATLAS HOTER S/ 3. Δεύτερο στρώμα κόλας εγκιβωτισμού ενισχυμένου γιαλοπλέγματος έως 1m πάνω από το επίπεδο του εδάφους. 4. Κόλα επικόλλησης πολυστερίνης ATLAS STOPTER K-20 6. Τελικός

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ

ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÅÓ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÐÕÑÉÔÉÊÇ ÁÌÌÏ ÊÏÉÍÇ ÔÓÉÌÅÍÔÏÊÏÍÉÁ ÌÅ ÈÑÁÕÓÔÇ ÁÌÌÏ ËÁÔÏÌÅÉÏÕ ÕÐÏÓÔÑÙÌÁÔÁ ÄÁÐÅÄÙÍ Η εταιρεία ΦΙΝΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος από το 1985, έχοντας συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη συνέπεια. Σήμερα, με πέντε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ 4 5 6 7 3 2 1 1. ΠΛΑΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Technical Department page 1

Technical Department page 1 Technical Department page 1 E T I C S Eternal Thermal Insulation Compound System Technical Department page 2 Απώλειες Θερμότητας στα κτίρια Στέγη & ανώτατο όριο 27 % άπεδα, παράθυρα, πόρτες 22 % Τούβλο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑ: ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : ,96 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Δ/ΝΣΗ :ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ / 07/ 2017 ΤΜΗΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ & ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ:

Διαβάστε περισσότερα

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών:

Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 1 Το ολοκληρωµένο σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης KELYFOS είναι προϊόν συνεργασίας των εταιρειών: 2 Εξοικονόµηση ενέργειας - Τεχνοοικονοµική Μελέτη (ΚΑΠΕ) Αποτελέσµατα για κτίριο κατοικίας: Εξοικονόµηση

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων

Baumit Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Baumit Baumacol Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και υποστρωμάτων Πλήρη σειρά προϊόντων Ποιότητα υψηλού επιπέδου Baumacol Κόλληση πλακιδίων Βλέποντας νέες ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

Technical Department - page 1

Technical Department - page 1 Technical Department - page 1 E T I C S External Thermal Insulation Compound System Απώλειες Θερμότητας στα κτίρια Στέγη & ανώτατο όριο 27 % Δάπεδα, παράθυρα, πόρτες 22 % Τούβλο 37 % Προετοιμασία Υποστρώματος

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα

Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Μέθοδος εφαρμογής στεγανοποίησης με τσιμεντοειδή επαλειφόμενα Περιεχόμενα 1. Στεγανοποίηση τοιχίων υπογείου... 4 1.1. Στεγανοποίηση εξωτερικών τοιχίων πριν την επιχωμάτωση... 4 1.1.1 Προεργασία υποστρώματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ THERMOSYSTEM CLASSIC Το σύστημα THERMOSYSTEM CLASSIC είναι ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης και ανακαίνισης κτιρίων που αναπτύχθηκε από την εταιρεία ISOMAT και εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

ΣύΣτημα εξωτερικησ θερμομονωσησ 2012

ΣύΣτημα εξωτερικησ θερμομονωσησ 2012 Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης 2012 2 MACON GROUP ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το σύστημα εξωτερικής μόνωσης Thermomaster εξασφαλίζει για εσάς: - τη μέγιστη οικονομία. Μειώνονται αισθητά οι λογαριασμοί για θέρμανση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΥΓΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ? ΤΡΙΧΟΕΙΔΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ Υδροαπορρόφηση ονομάζουμε την αποθήκευση μορίων νερού μέσα σε ένα υλικό. Η ικανότητα ενός υλικού να αποθηκεύει νερό καθορίζεται κύρια από τη γεωμετρία των πόρων

Διαβάστε περισσότερα

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka

Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Εξαρτήµατα για µεµβράνες PVC Alkor Draka Η Alkor Draka διαθέτει για κάθε τύπο µεµβράνης PVC αντίστοιχα εξαρτήµατα που διατίθενται κατόπιν παραγγελίας. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗΣ ALKORPLUS Alkorplus Στρώµα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΟΤΑΡΑΤΣΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΟΝΕΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΑΓΡΟΤΑΡΑΤΣΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΟΝΕΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΑΡΑΤΣΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΓΟΝΕΟΣ ΠΟΛ.ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΑΡΑΤΣΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΡΑΤΣΑΣ Μετά την κεραμοσκεπή ξεκινάει η εξέλιξη της ταράτσας σαν ένα οικοδομικό στοιχείο της οικοδομής που επικρατεί

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση των κονιαμάτων

Ενίσχυση των κονιαμάτων Ενίσχυση των κονιαμάτων ΧΡΗΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ DOMOPLAST Ενίσχυση των κονιαμάτων. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Πολλές φορές στην οικοδομή συναντάμε κατασκευαστικές περιπτώσεις που αποτυγχάνουμε να δώσουμε λύση, όπως η αποτυχία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗ ΒΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΜΑΤΑ - ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΤΑ ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΜΗ ΒΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΜΑΤΑ - ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΤΑ ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ ΩΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΜΗ ΒΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΜΑΤΑ - ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΤΑ ΗΜΙΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ Σχήµα 45* Σχήµα

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών

1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών 1. Πρόβλημα: Στεγάνωση ταρατσών Τα διαμερίσματα του τελευταίου ορόφου συχνά παρουσιάζουν προβλήματα υγρασίας εξαιτίας της απουσίας στεγάνωσης της ταράτσας ή της έλλειψης αποτελεσματικότητας μίας ήδη υπάρχουσας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια :

ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Η κατασκευή ενός οικοδομικού έργου διακρίνεται σε τρία βασικά στάδια : Α Στάδιο : Aπό εκσκαφές μέχρι την ολοκλήρωση του οικοδομικού σκελετού. Β Στάδιο : Aπό τοιχοποιίες ως τις εγκαταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών

WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών WATERBLOCK FLEX Ελαστικοποιημένο επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα δύο συστατικών Ιδιότητες Το WATERBLOCK FLEX είναι ένα στεγανωτικό σύστημα που αποτελείται από δύο συστατικά: Το Συστατικό Α είναι το στεγανωτικό

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευασίες Συσκευασία των 5Kg Χαρτοκιβώτιο (4τεµ. x 5kg) 60 Σακιά των 25kg σε παλέτα SUPER ELASTIC 500 ΚΟΛΛΑ ΠΛΑΚΙ ΙΩΝ ΑΚΡΥΛΙΚΗ Ρητινούχος αρµόστοκος, µε βάση το τσιµέντο, υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοπρόσοψη ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΥΣΗ Προετοιμασία υποστρώματος

Θερμοπρόσοψη ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΛΥΣΗ Προετοιμασία υποστρώματος Θερμοπρόσοψη DOMOREP Ρητινούχο επισκευαστικό τσιμεντοκονίαμα. DOMOCONTACΤ Αστάρι πρόσφυσης από συνθετικές ρητίνες και χαλαζιακή άμμο. AQUADOM Επαλειφόμενο στεγανοποιητικό κονίαμα. Domomat A 400 FIBER Iνοπλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M. Κ.Α.: «Επείγουσες εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε δώματα κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης Πατρών». ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΠΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αδ. Αριστοπούλου, Διπλ. Χημικός Μηχ. Ταχ. Δ/νση: Ιερά Οδός 75, 11855 Τηλ. : 210-529 4870 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr

ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ. www.fakro.gr ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΤΕΓΗΣ 2014 1 H 2 H 2 ΑΝΑΠΝΕΕΙ Η ΣΤΕΓΗ ΣΑΣ? ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΣΤΕΓΗ H 2 H 2 H 2 H 2 ΥΔΑΤΟΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ H 2 ΑΤΜΟΔΙΑΠΕΡΑΤΟΤΗΤΑ Η εταιρεία FAKR προσφέρει μία μεγάλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 3 Καθαίρεση επιχρισμάτων ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ m2 900,00 5,60 5.

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 3 Καθαίρεση επιχρισμάτων ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ m2 900,00 5,60 5. ΕΡΓΟ : ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. 1. ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ 1.1. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ - ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Από την ΤΕΚΤΟ HELLAS. Χώρος µέσης υγροµετρίας όπου 2.5 < W/N 5 gr/m 3. Χώρος πολύ έντονης υγροµετρίας όπου W/N > 7.5 gr/m3.

Από την ΤΕΚΤΟ HELLAS. Χώρος µέσης υγροµετρίας όπου 2.5 < W/N 5 gr/m 3. Χώρος πολύ έντονης υγροµετρίας όπου W/N > 7.5 gr/m3. ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ Υ ΡΑΤΜΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ Από την ΤΕΚΤΟ HELLAS Η ΧΡΗΣΗ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ Υ ΡΑΤΜΩΝ ΣΤΑ ΩΜΑΤΑ Το φράγµα υδρατµών δύναται να τοποθετηθεί ανάλογα της υγροµετρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Κατασκευαστικών λύσεων που προτείνει η VIMATEC μέσω των προϊόντων της στην πορεία κατασκευής ενός κτιρίου από τα θεμέλια μέχρι και την οροφή ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ σελίδα 1. Υπόγειο 1 2. Στεγάνωση υπογείου

Διαβάστε περισσότερα

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων

κάτω από επιστρώσεις πλακιδίων Επαλειφόμενο στεγανωτικό κονίαμα Ιδιότητες Το WATERBLOCK είναι ένα ανόργανο, επαλειφόμενο, στεγανωτικό κονίαμα σε μορφή σκόνης, που για την εφαρμογή του αναμιγνύεται απλά με νερό. Περιέχει τσιμέντο, πυριτικά

Διαβάστε περισσότερα

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C)

ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ESHAROOF REFLECT ΘΕΡΜΟΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΗΣ (SBS -25 C) ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ελαστοµερής ασφαλτική µεµβράνη κεραµοσκεπής EshaRoof Reflect ανήκει στις µεµβράνες κεραµοσκεπής νέας γενιάς

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών

Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Μέθοδος εφαρμογής υγρομόνωσης ταρατσών και προστασίας μεταλλικών κατασκευών Περιεχόμενα 1. Υγρομόνωση σε επιφάνεια σκυροδέματος... 3 1.1. Προεργασία υποστρώματος... 3 1.1.1 Επισκευές σε στοιχεία σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής.

ΘΕΜΑ: Αίτηµα κατάθεσης κλειστής οικονοµικής προσφοράς για την επισκευή της στέγης-δώµατος του Κέντρου Υγείας Καλλονής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α..Α: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & Μυτιλήνη 17-11-2014 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αρ.Πρωτ.: 21593 2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ ΠΡΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών

Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Μέθοδος Εφαρμογής Στεγανοποίησης Κολυμβητικών Δεξαμενών Περιεχόμενα 1. Διαδικασία Σκυροδέτησης... 3 2. Επισκευές στοιχείων σκυροδέματος... 3 3. Εξομάλυνση και στεγανοποίηση της επιφάνειας του σκυροδέματος...

Διαβάστε περισσότερα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα

Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα. Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Ταχείας ωρίμανσης συγκολλητικό και στεγανωτικό κονίαμα Συγκόλληση πλακιδίων και ταυτόχρονη στεγανοποίηση Ταχείας ωρίμανσης Μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου, δύο προϊόντα σε ένα Εξαιρετική πρόσφυση

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος 2010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ- ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΥΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ

Ιούνιος 2010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ- ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΥΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Ιούνιος 2010 ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗΣ- ΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕ ΥΟ ΑΣΦΑΛΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ Στην εφαρµογή αυτή θεωρούµε τη στάθµη του υδροφόρου ορίζοντα χαµηλότερα από το επίπεδο της θεµελίωσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ. κτίζουμε εμπιστοσύνη

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ. κτίζουμε εμπιστοσύνη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ κτίζουμε εμπιστοσύνη Η Εταιρία Η VIMATEC - Ν. ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία χημικών δομικών υλικών. Πρόκειται για ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΣΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 2014 ΠΡΟΪΟΝΤΑ Κατ. ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ POWDER 2MIX Ημιέτοιμη κονία σοβά και λάσπης χτισίματος, σακί 30kg 189,20 5,68 MONO SV100 A Λευκός σοβάς μίας στρώσης (1,0 mm), σακί 40kg

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΩΜΑΤΟΣ ΕΚΤΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ EshaOxygen Τύπος Θερµοµόνωσης: Κλασσική

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΩΜΑΤΟΣ ΕΚΤΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ EshaOxygen Τύπος Θερµοµόνωσης: Κλασσική ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΩΜΑΤΟΣ ΕΚΤΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ EshaOxygen Τύπος Θερµοµόνωσης: Κλασσική Ο εκτατικός τύπος φύτευσης είναι φύτευση ελαχίστων ή µικρών απαιτήσεων. Έχει χαµηλό πάχος υποστρώµατος

Διαβάστε περισσότερα

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ /

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑΜ: ΑΔΑ: Θεσσαλονίκη: 15-11-2017

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση

Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Ελληνική Δημοκρατία Δήμος Χίου Δ/νση Τεχνικής Υπηρεσίας Αριθμός μελέτης 33 Έτος:2017 Προμήθεια με τίτλο ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ YΛΙΚΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ (έτους 2017) Τεχνική Έκθεση Με την μελέτη αυτή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΟΒΑΣ ΣΑΚΟΣ 25KG 3 ΣΑΚ 6,35 19,05 ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΟΒΑΣ 0 KG 6,35 0,00 ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΗ 3 KG 4,10 12,30 ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΗ 5 KG 4,10 20,50 ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννινα Αριθ. Πρωτ

Ιωάννινα Αριθ. Πρωτ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 6 ΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1 Ιωάννινα 18-04-2019 Αριθ. Πρωτ. 11270 Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm

Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Rigitherm Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης Συστήματα Δόμησης εσωτερικών χώρων με υψηλή θερμομονωτική απόδοση και μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας Τα Συστήματα Εσωτερικής Θερμομόνωσης είναι συστήματα δόμησης εσωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ Α) ΣΤΕΓΑΝΩΣΗ ΒΑΤΟΥ ΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΠΑΛΕΙΦΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΑΛΕΙΦΑΤΙΚΗ ΒΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων

Baumacol. Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εργασίες κόλλησης πλακιδίων Για όλα τα είδη πλακιδίων και τα συνήθη υποστρώματα Όλα τα απαραίτητα προϊόντα μαζί Ποιότητα υψηλής αξίας ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ Baumacol Fliese

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ

Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Παρουσίαση ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ Εκπαιδευτής ΚΕ.ΠΑ Αφού έχουμε γνωρίσει τα υλικά που χρησιμοποιούνται για θερμομόνωση στις κατασκευές, θα μελετήσουμε τους τρόπους εφαρμογής τους αλλά και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 4 Μεταφορά υλικών με ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ tonx1 100,00 2,00 200,00

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ. Μον. Mετρ. A/A Είδος Εργασιών Α.Τ. Μερική Δαπάνη. 4 Μεταφορά υλικών με ΝΑΟΙΚ ΟΙΚ tonx1 100,00 2,00 200,00 ΕΡΓΟ : Στεγάνωση δωμάτων και κτιρίων του Α.Π.Θ. έτους 2018 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ 1. Α.ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙΣ. 1 Φορτοεκφόρτωση υλικών επί αυτοκινήτου ή σε ζώα, με 10.01.02 μηχανικά μέσα ΟΙΚ 1104 1

Διαβάστε περισσότερα

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών

Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κονίαμα συγκόλλησης και επιχρίσματος θερμομονωτικών πλακών Κατάλληλη για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών Ιδανική για επικάλυψη όλων των τύπων θερμομονωτικών πλακών Εξαιρετική εργασιμότητα Ανθεκτική σε

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 Γ ΕΠΑΛ 29 / 04 / 2018 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΘΕΜΑ 1 ο 1. Να γράψετε στο τετράδιό σας το γράμμα καθεμιάς από τις παρακάτω προτάσεις και δίπλα τη λέξη ΣΩΣΤΟ, αν είναι σωστή ή τη λέξη ΛΑΘΟΣ, αν είναι λανθασμένη. α. Τοιχοποιίες

Διαβάστε περισσότερα

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005

Neoproof Polyurea. Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ETAG 005 ΧΗΜΙΚΑ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1959 Neoproof Polyurea Καινοτομικό επαλειφόμενο σύστημα ελαστικής πολυουρίας, ιδανικό για στεγανοποίηση ταρατσών ETAG 005 For liquid applied roof waterproofing kits Polyurea

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές Τοιχοποιίες Προκατασκευασμένης Κατοικίας με Ξύλινο Σκελετό

Εξωτερικές Τοιχοποιίες Προκατασκευασμένης Κατοικίας με Ξύλινο Σκελετό Η εταιρεία ΜΑΡΑΓΓΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ εδώ και χρόνια ειδικεύεται στη κατασκευή προκατασκευασμένων κτιρίων με ξύλινα σκελετά, έχοντας σαν κύριο μέλημά της την εξέλιξη αυτού του κλάδου της οικοδομής,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ESHADIEN ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗΣ ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ (SBS 20 C) ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟ ΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η µεµβράνη ESHADIEN είναι ελαστοµερής στεγανωτική µεµβράνη, η οποία παράγεται από ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ. 100 /

Έ ρ ε υ ν α Α γ ο ρ ά ς υ π α ρ ι θ μ. 100 / ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 4 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ : ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΑΔΑΜ: ΑΔΑ: Θεσσαλονίκη: 01/11/2017

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS

Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS Σύστημα θερμομόνωσης Star XPS με θερμομονωτικές πλάκες από εξηλασμένη πολυστερίνη Ιδέες με μέλλον. Baumit XPS ΣΎΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΜΕ XPS Θερμομόνωση και διαμόρφωση πρόσοψης ταυτόχρονα Το Σύστημα εξωτερικής

Διαβάστε περισσότερα

Έργο: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ. Θέση: Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Έργο: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ. Θέση: Τ.Κ. ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ, ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΈΡΓΩΝ & ΠΟΛ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Έργο: ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2014 ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΔΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ASHRAE ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Δημήτρης Αραβαντινός αναπληρωτής

Διαβάστε περισσότερα

Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών

Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών Διπλή μόνωση πάχους 1,5 cm - Η καλύτερη στεγανοποίηση ταρατσών Απαλλαγείτε για πάντα από την υγρασία με 17 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και γραπτή εγγύηση 25 έτη Η προσφορά μας για την στεγανοποίηση ταράτσας

Διαβάστε περισσότερα

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Περιγραφή χρήσης. Αρμόστοκος

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. Περιγραφή χρήσης. Αρμόστοκος ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Σύμβολο Περιγραφή Περιγραφή χρήσης Αρμόστοκος Εσωτερικές επιφάνειες τοίχων και δαπέδων, επίσης κάτω από το επίπεδο του εδάφους, εξωτερικές επιφάνειες τοίχων, επίσης κάτω από το επίπεδο του

Διαβάστε περισσότερα

, Σπύρος Πάκος 1

, Σπύρος Πάκος 1 1 Χαρακτηριστικά Η γκάμα προϊόντων αποτελείται από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, που δίνουν ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση και επισκευή στην κατοικία. Απευθύνονται στον απλό καταναλωτή,

Διαβάστε περισσότερα

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας!

προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! δοσολογια για πανισχυρα κονιαματα εφαρμογη TΣΙΜΕΝΤΟ ΑΜΜΟΣ ΝΕΡΟ,5 χ2 18 lt 20 lt 10 lt σοβαδεσ DUROMAX προστατευστε και επισκευαστε την οικοδομη σας! μαρμαροκονιεσ τσιμεντοκονιεσ λασπη κτισιματοσ ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΤΜΗΜΑ ΤΕΥΧΩΝ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: "Αναβάθμιση δεκαεπτά Σχολικών Μονάδων, Δήμου Καλλιθέας" ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑTΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Αντικείμενο

Διαβάστε περισσότερα

Στην Kantou Construction & Development κτίζουμε τα όνειρα σας με μοναδικές λύσεις και τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Στην Kantou Construction & Development κτίζουμε τα όνειρα σας με μοναδικές λύσεις και τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Στην Kantou Construction & Development κτίζουμε τα όνειρα σας με μοναδικές λύσεις και τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Σημαντικότερος ρόλος για εμάς, είναι η αξιοπιστία μας σε ένα ολοκληρωμένο έργο, άριστης

Διαβάστε περισσότερα

ΔΑΠΕΔΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ PIANO ZERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Ή ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΙΘΩΝ,

ΔΑΠΕΔΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ PIANO ZERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Ή ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΙΘΩΝ, ΔΑΠΕΔΑ ΤΕΛΙΚΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ PIANO ZERO ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ Ή ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ, ΦΥΣΙΚΩΝ ΛΙΘΩΝ, ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΟΥ ΞΥΛΟΥ, LINOLEUM, ΜΟΚΕΤΑ, ΠΑΡΚΕ Η ΓΡΑΝΙΤΗ ΚΛΠ., ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΟΜΑΛΥΝΤΙΚΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

: 58.827,80 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 3 ΑΝΤΛΗΣΗ Μ3 20,00... ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑΣ Α!

: 58.827,80 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 3 ΑΝΤΛΗΣΗ Μ3 20,00... ΣΥΝΟΛΟ ΟΜΑΔΑΣ Α! Δ Ε Υ Α Ρ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ 2ο ΧΛΜ ΛΕΩΦ. ΡΟΔΟΥ-ΛΙΝΔΟΥ, 85100 ΡΟΔΟΣ - ΝΠΙΔ - ΑΦΜ 997562265 ΔOY ΡΟΔΟΥ ΤΗΛ: 22410 45300 FAX: 22410 45329 Email: gm@deyar.gr ΤΙΤΛΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης, με την καλύτερη σχέση κόστους / αποτελέσματος

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης

Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Υ.Π.Ε.Κ.Α. ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Μελέτη Ενεργειακής Απόδοσης Τεύχος αναλυτικών

Διαβάστε περισσότερα

εταιρική παρουσίαση company profile Καινοτόμα Συστήματα & Λύσεις Εφαρμογής 2. ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ 3. ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ

εταιρική παρουσίαση company profile Καινοτόμα Συστήματα & Λύσεις Εφαρμογής 2. ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΕΝΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ 3. ΠΡΟΣΜΙΚΤΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ Καινοτόμα Συστήματα & Λύσεις Εφαρμογής 1. ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ, ΝΕΕΣ KΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Πρόσμικτα Σκυροδέματος. Στεγανωτικά μάζης, ρευστοποιητές πλαστικοποιητές, υπερρευστοποιητές, πρόσμικτα προκατασκευών, υπερρευστοποιητές

Διαβάστε περισσότερα

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών Πολιτικού Μηχανικού. Η συντάξασα. Παναγιώτης Λεβιθόπουλος Πολιτικός Μηχανικός M. Κ.Α.: «Εργασίες αποκατάστασης βλαβών σε δώματα κτιρίων της Πανεπιστημιούπολης Πατρών-2019». ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ & ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΟΠΟΣ: Παν/λη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΙΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΑΝΩΝ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΤΟΙΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΑΝΩΝ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΙΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΑΝΩΝ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ Αποτελούν απαραίτητα στοιχεία διαμόρφωσης των εξωτερικών χώρων, εξασφαλίζοντας την περιμετρική αντιστήριξη οικοπέδων με κλίση, την εδαφική υποστήριξη,

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή.

Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. Page 1/5 Στεγανωτικό υλικό πολυουρεθανικής βάσεως ενός συστατικού, με εύκολη εφαρμογή. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το είναι υλικό ενός συστατικού το οποίο πολυμερίζεται με την υγρασία της ατμόσφαιρας και παράγει μια ιδιαίτερα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ α/α Αριθ. Τιμολ. Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΟ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΣΤΟΧΙΩΝ Απόψεις και συμπεράσματα από τραπέζι συνεργασίας που διοργάνωσε το ΚΤΙΡΙΟ με τη συμμετοχή αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΔΙΚΟΣ Α.Τ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΟΜΑΔΑ Α ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ. 1 ΝΑΟΙΚ 22.45 Ν ΟΙΚ-2275 m² 578,22. 2 ΝΑΟΙΚ 22.45.1 Ν ΟΙΚ-2275 m² 49,59

ΚΩΔΙΚΟΣ Α.Τ. ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΟΜΑΔΑ Α ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ. 1 ΝΑΟΙΚ 22.45 Ν ΟΙΚ-2275 m² 578,22. 2 ΝΑΟΙΚ 22.45.1 Ν ΟΙΚ-2275 m² 49,59 Α/Α 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΡΓΟ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Στεγανοποίηση στα κτίρια

Στεγανοποίηση στα κτίρια Στεγανοποίηση στα κτίρια από τη φάση του σχεδιασμού Η πολυπλοκότητα του μηχανισμού δράσης της υγρασίας σε συνδυασμό με τη δυσκολία της πραγματοποίησης εργασιών αποκατάστασης, καθιστά αναγκαία τη λήψη όλων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ EshaOxygen Τύπος Θερµοµόνωσης: Ανεστραµµένη

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ EshaOxygen Τύπος Θερµοµόνωσης: Ανεστραµµένη ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ ΩΜΑΤΟΣ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ EshaOxygen Τύπος Θερµοµόνωσης: Ανεστραµµένη Ο εντατικός τύπος φύτευσης είναι φύτευση µεσαίων (ηµι-εντατικός) έως υψηλών απαιτήσεων (εντατικός)

Διαβάστε περισσότερα

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C.

Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών. o C. Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών Περιγραφή προϊόντος Πεδία εφαρμογής Υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών νέας τεχνολογίας (UV Curable). Πιστοποιημένο προϊόν υψηλής ανακλαστικότητας και εκπομπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΛΚΑΛΙΜΑΧΑ ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑΤΑ - ΓΕΩΥΦΑΣΜΑΤΑ

ΑΛΚΑΛΙΜΑΧΑ ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑΤΑ - ΓΕΩΥΦΑΣΜΑΤΑ > ΑΛΚΑΛΙΜΑΧΑ ΥΑΛΟΠΛΕΓΜΑΤΑ - ΓΕΩΥΦΑΣΜΑΤΑ VERTEX R62 / R81/ R85/ R93/ R8 υαλοπλέγματα σε διάφορα βάρη και εφελκυστικές αντοχές που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση έναντι εφελκυσμού επί τόπου παραγομένων

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Uponor για Θέρμανση και Δροσισμό με Ακτινοβολία Κατοικιών

Σύστημα Uponor για Θέρμανση και Δροσισμό με Ακτινοβολία Κατοικιών ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Κ Α Ι ΔΡΟΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 Σύστημα Uponor για Θέρμανση και Δροσισμό με Ακτινοβολία Κατοικιών Upo_Home_Comf_EN_GR_0508.indd 1 02.06.2008 16:06:57 Ur Σύστημα Uponor

Διαβάστε περισσότερα

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών

Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Tσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα δύο συστατικών Χρήσεις Επιφάνειες κάτω από πλακίδια σε πισίνες, μπαλκόνια, δώματα, μπάνια, κουζίνες Φρεάτια, δεξαμενές νερού, ζαρντινιέρες, σιλό Υπόγεια κτιρίων και τοιχία,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ. Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ. Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης 1 ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ 2 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΛΙΚΑ Κόλλες mineralcover acrylcover siloxcover Διαφοροποιήσεις χρεώσεων για ειδικούς κωδικούς ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων. Σύστημα ενός συστατικού. Συστήματα δύο συστατικών Τσιμεντοειδές στεγανωτικό σύστημα πολλαπλών χρήσεων Πεδία εφαρμογών Tσιμεντοειδές σύστημα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για εργασίες υγρομόνωσης σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, τοιχοποιία, κάτω από πλακίδια

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για την επιλογή Στεγανωτικών Προϊόντων

Οδηγός για την επιλογή Στεγανωτικών Προϊόντων Οδηγός για την επιλογή Στεγανωτικών Προϊόντων ΚΟΛΛΕΣ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ГІΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Επισκευή Υπαρχόντων Στε ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 1 Επισκεή πισίνων και δεξαμενών Mapeproof Swell - Lamposilex -

Διαβάστε περισσότερα

προστασίας θερµοµόνωσης!

προστασίας θερµοµόνωσης! συστήµατα ολοκληρωµένης προστασίας θερµοµόνωσης! εισαγωγή Στις σύγχρονες κοινωνίες, ο τοµέας των κτιρίων είναι ιδιαίτερα υπερκαταναλωτικός, επιβαρύνοντας κατά 50% την ενεργειακή κατανάλωση της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα

Κ ΑΤAΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪOΝΤΩΝ. Θερμομόνωση με προϊόντα Εξηλασμένης Πολυστερίνης FIBRANxps

Κ ΑΤAΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪOΝΤΩΝ. Θερμομόνωση με προϊόντα Εξηλασμένης Πολυστερίνης FIBRANxps Κ ΑΤAΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪOΝΤΩΝ Θερμομόνωση με προϊόντα Εξηλασμένης Πολυστερίνης FIBRANxps Εξηλασμένη πολυστερίνη Μονάδες Μέτρησης Σύμβολα σύμφωνα με το EN 13164 300 - L 400 - L 500 - L 600 - L 700 - L 300 - I MAESTRO

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 1, Τ.Κ. : 412 22 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Λάρισα 10/2/2016 Αρ. πρ. : 8000 αρμόδια : Κατερίνα Ιωαννίδου Τηλ: 2413-500268 FAX: 2410-251339 e-mail: synsxol@larissa-dimos.gr

Διαβάστε περισσότερα

PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ PEARLS OF CRETE: ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΓΕΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Baumit Συστήµατα επίχρισης για εσωτερικούς χώρους

Baumit Συστήµατα επίχρισης για εσωτερικούς χώρους Baumit Συστήµατα επίχρισης για εσωτερικούς χώρους Σοβάδες για εσωτερικούς χώρους Για όλους τους χώρους Οικονοµικοί Εύκολοι στη χρήση Για όλες τις περιοχές εφαρµογής Άνεση σε όλους τους χώρους H Baumit

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd

ΟΡΟΦΩΝ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. Repairs Ltd Repairs Ltd Θερμομονώσεις, Ηχομονώσεις Υδρομονώσεις ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΩΣΗΣ ΟΡΟΦΩΝ Προστατεύουν τις οροφές από τη φυσική, βιολογική, δομική και θερμική καταπόνηση στην οποία εκτίθενται ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών. Innovation & Consistency.

SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών. Innovation & Consistency. SikaSwell Υδροδιογκούμενες προδιαμορφωμένες διατομές και σφραγιστικά συστήματα κατασκευαστικών αρμών Innovation & Consistency since 1910 SikaSwell Ενεργά Συστήματα Στεγανοποίησης Για Κατασκευαστικούς Αρμούς,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SAINT-GOBAIN

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SAINT-GOBAIN εξωτερικής θερμομόνωσης κονιάματα 1. Συστήματα/ εξωτερικής θερμομόνωσης 72 a. Κόλλες ΣΕΘ 72 b. Αστάρια 73 c. Τελικά επιχρίσματα ΣΕΘ - Χρώματα 74 2. Παρελκόμενα ΣΕΘ 77 a. Βύσματα - Τάπες 77 b. Προφίλ PVC

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ 2014 1 Από το 1968 η MACON ΑΤΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της διακίνησης και διάθεσης προηγμένων δομικών υλικών, τα οποία προορίζονται κυρίως για την προστασία και την ποιοτική

Διαβάστε περισσότερα

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΥΑΛΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΟΣΑΝΙΔΕΣ

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΥΑΛΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΟΣΑΝΙΔΕΣ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΥΑΛΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΜΑΓΝΗΣΙΟΣΑΝΙΔΕΣ A. ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ RIGIPS ΑΠΛΗ Απλές γυψοσανίδες 50 φύλλα/παλ. Μήκος 2m-120m 2 /παλ. Μήκος 2,5m-150m 2 /παλ. Μήκος 3m-180m 2 /παλ 55051 55052 55053

Διαβάστε περισσότερα

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων

Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1. Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Ελαστική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων κατηγορίας C2TE S1 Κατάλληλη για πλακίδια και φυσικούς λίθους μεγάλων διαστάσεων Κατάλληλη για επενδύσεις κτιρίων προσόψεις Ανθεκτική σε νερό και καιρικές επιδράσεις

Διαβάστε περισσότερα

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών.

DECO CIRE. Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. DECO CIRE Πατητή τσιμεντοκονία οριζοντίων & καθέτων επιφανειών. Σελίδες: 4 111380 01018 Matt Satin Gloss Περιγραφή Παστώδες μονολιθικό κονίαμα έτοιμο προς χρήση, για εφαρμογή σε οριζόντιες και κάθετες

Διαβάστε περισσότερα